Champagneglass

To forskjellige typer champagneglass

Glassen å drikke champagne ut av finnes i to forskjellige former; flûteglass og coupe glass. Begge varianter har en fot, stem og cup. Hva setter hverandre er formen på kuben som flûteglasen er høy, og nesten dobbelt stammen.

Coupeglass har en lavere stamme, men spesielt en kopp som er bredere enn den er lang. Det er flûteglasen som er dominerende champagneglass og er holder boblene lenger og gir boblene fra champagne en bedre estetikk. Se om du kan finne noe coupe glass, blant bildene her!

Populær i champagneglass

Flere tips om champagneglass

 • Carolina Gynning Butterfly Messenger Champagne 30 Cl - Champagneglass Glass Klar - 226608

  Carolina Gynning Butterfly Messenger Champagne 30 Cl - Champagneglass Glass Klar - 226608
  Et vakkert champagneglass fra Carolina Gynning. Dette champagneglasset har en høy stett og avsmalnende form, i fokus er portrettet av en sterk kvinne. Det er formgiveren Carolina Gynning som med stor lidenskap og kjærlighet har utviklet dette fargeglade motiv som gjenspeiler hennes boblende og utadvendte personlighet. Vi anbefaler å vaske glasset for hånd. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Sandvig Champagneglass 20 cl

  Sandvig Champagneglass 20 cl
 • Carolina Gynning Butterfly Queen Champagne 30 Cl - Champagneglass Glass - 226618

  Carolina Gynning Butterfly Queen Champagne 30 Cl - Champagneglass Glass - 226618
  Champagneglasset fra Carolina Gynning har elegant design i glass. Det har kunstnerisk, fargerikt motiv perfekt for servering av champagne og vin. Velg mellom ulike farger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Danmark. Designet av Carolina Gynning. Om champagneglasset fra Carolina Gynning- Finnes også som et vinglass.- Finnes i forskjellige farger.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Høyde: 240 mm.- Laget i Danmark.- Kapasitet: 30.0 cl.- Diameter: 65 mm.- Laget av glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Raami Champagneglass 24 cl 2-pakning

  Raami Champagneglass 24 cl 2-pakning
 • Kosta Boda Line Champagne 15cl - Champagneglass Glass Klar - 7021521

  Kosta Boda Line Champagne 15cl - Champagneglass Glass Klar - 7021521
  Line champagneglass fra Kosta Boda. Dette champagneglasset tilhører den elegante serien Line som er designet av Anna Ehrner. Designen er klassisk og har en tynn glasstråd som svinger seg opp rundt glasset. Glass tråden er lagt på for hånd og glasset er munnblåst i Småland. Ideelt til festlige anledninger. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Palace Champagneglass 23,5cl klar

  Palace Champagneglass 23,5cl klar
 • AMORY champagneglass 4-pk

  AMORY champagneglass 4-pk
  4-pk champagneglass med stett, av kadmiumfritt glass. I serien AMORY er glassene 6-kantet og har en pen, avsmalnende form. Serie forgylles av at glassets overflate har uregelmessig tekstur, kalde drikker føles ekstra leskende. 23 cl/glass. Vekt 193
 • Lyngby Glas Glass Juvel Champagneglass Party 34 cl 4 stk

  Lyngby Glas Glass Juvel Champagneglass Party 34 cl 4 stk
  Fire fantastiske champagneglass fra den danske bedriften Lyngby Glas. De flotte glassene passer utmerket til alle festlige anledninger, både til champagne, cocktail og annen sprudlende drikke.  Glassene er fremstilt av gjennomsiktig miljøkrystall
 • Villeroy & Boch Boston Colored Champagne Coupe - Champagneglass Krystall Grønn - 11-7309-0082

  Villeroy & Boch Boston Colored Champagne Coupe - Champagneglass Krystall Grønn - 11-7309-0082
  Et robust champagneglass av krystall av høy kvalitet. Glasset er en del av serien Boston Colored fra Villeroy & Boch. Glasset har en nydelig farge, det passer både til hverdag og fest. Tåler oppvaskmaskin. Det kan også brukes til å servere desserter eller forretter i. Kan med fordel kombineres med andre skåler og glass fra samme serie. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Winewings champagneglass

  Riedel Winewings champagneglass
  Winewings er Riedels nye samling som ble lansert i 2018. Samlingen tenker ut av boksen og overrasker mange med glassenes former. Champagneglasset her er alt annet enn konvensjonelt. Den er bredere enn de fleste moderne champagneglass, og det runde de
 • Iittala Essence Champagne 4 Pak - Champagneglass Glass Klar - 1009139

  Iittala Essence Champagne 4 Pak - Champagneglass Glass Klar - 1009139
  Essence champagneglass designet av Alfredo Häberli fra Iittala.Formmessig deler champagneglasset mange detaljer med de andre glassene i serien. Akkurat som vinglassene har det et langt og smalt skaft, en lett og balansert fot og er laget av tynt, blyfritt glass og tåler oppvaskmaskin. Det som gjør dette glasset til et champagneglass er volumet og utformingen på kuppelen.Champagneglassene har en kuppel på 21 cl som er mindre, smalere og har en høyere kant enn cocktailglassene i serien. Den smalere formen har egenskaper som ligner på en champagnefløyte og er best egnet for de som ønsker en mer konsentrert aroma så vel som en langvarig og mer konsentrert kullsyre i smaken. Dette er et klassisk champagneglass med serien Essence moderne design og egenskaper. Essence champagneglass passer perfekt til alle storslåtte tilfeller og øyeblikk der champagne hentes fram. Uansett om du skåler inn det nye året, skal gi en gave til det nygifte brudeparet eller feire andre milepæler i livet, er dette glasset det perfekte valget. Hvis du ønsker et bredere champagneglass som lufter champagnen litt mer, finnes også Essence cocktailglass 31 cl i 2-pakning. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Champagneglass Optica 21 cl 4-pakning

  Champagneglass Optica 21 cl 4-pakning
 • Orrefors Nobel Champagneglass 18 Cl - Champagneglass Munnblåst Glass Gull - 6267914

  Orrefors Nobel Champagneglass 18 Cl - Champagneglass Munnblåst Glass Gull - 6267914
  Nobel-middagens helt egne servise designet av Gunnar Cyrén. Glasserien Orrefors Nobel ble skapt i forbindelse med 90-årsdagen for Nobel-middagen i 1991, og enda i dag skåler prisvinnere og kongelige med disse glassene i Stockholm Stadshus hver desembermåned. Glasset er elegant og passer like godt i hjemmet ditt, enten for å feire noe stort, eller hvis du bare ønsker å dekke på med et fint og personlig servise. Det ordinære sortimentet består av fargene rød, svart, blå, gull, sølv og hvit. I desember hvert år i forbindelse med Nobel-feiringen, introduserer Orrefors en ny farge, som eksklusivt er tilgjengelig i handelen neste år. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Champagne Melodia 16cl 4 stk.

  Champagne Melodia 16cl 4 stk.
 • Muubs Ripe Rødvins - Champagneglass Glass Klar - 9180000101

  Muubs Ripe Rødvins - Champagneglass Glass Klar - 9180000101
  Rødvinsglasset fra Muubs har et elegant design i munnblåst glass med en vakker, profilert overflate perfekt for rødviner. Tåler oppvaskmaskin. Om rødvinsglasset fra Muubs- Fra kolleksjonen Ripe.- Organisk form.- Laget av munnblåst glass.- Profilert overflate.- Kombiner rødvinsglasset med et matchende Ripe glass fra Muubs.- Diameter: 74 mm.- Høyde: 160 mm.- Bredde: 77 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for rødvinsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Champagneglass 4-pk 19 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4400187

  Spiegelau Authentis Champagneglass 4-pk 19 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 4400187
  En 4-pakning med Authentis Champagneglass fra Spiegelau. Disse glassene er en del av serien Authentis, som er en kombinasjon av en spesialisert produksjonsprosess og en dyp forståelse for drikkens smak og aroma. Glassene har klassiske rene linjer og en fin tynn kant. Kuppelen fremhever smak og aroma på en autentisk måte, og passer perfekt til champagne eller andre boblende drikker. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Happy Champagneglass 28 cl Grønn

  Happy Champagneglass 28 cl Grønn
 • Holmegaard Cabernet Champagne 29 Cl - Champagneglass Glass Klar - 4303391

  Holmegaard Cabernet Champagne 29 Cl - Champagneglass Glass Klar - 4303391
  Sjampanjeglass fra Holmegaard. Dette sjampanjeglasset er en del av den luksuriøse Cabernet-serien som er designet av Peter Svarrer. Glasset har en moderne og funksjonell design med hverdagslig eleganse, og det lange smale glasset forbedrer opplevelsen av boblende drikke som blir servert. Tåler oppvaskmaskin opp til 55°C. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Club No. 14 champagneglass 10 cl 2-pakning, Crystal Clear

  Club No. 14 champagneglass 10 cl 2-pakning, Crystal Clear
 • Champagneglass PUCCINI 6-pk

  Champagneglass PUCCINI 6-pk
  PUCCINI champagneglass i 6-pk fra Leonardo er glass ut over det vanlige. PUCCINI forgyller oppdekkingen, og blir et vakkert innslag i vitrineskapet mellom middagene. Serien PUCCINI er produsert i støtsikkert krystallglass (Teqton) av populære Leona
 • Happy Champagneglass 28 cl Gul

  Happy Champagneglass 28 cl Gul
 • Carolina Gynning Butterfly Messenger Iv Champagne 30 Cl - Champagneglass Glass Klar - 226610

  Carolina Gynning Butterfly Messenger Iv Champagne 30 Cl - Champagneglass Glass Klar - 226610
  Champagneglass fra Carolina Gynning. Dette champagneglasset har en høy fot og avsmalnende form, i fokus er portrettet av en sterk kvinne. Det er designeren Carolina Gynning som med stor lidenskap og kjærlighet har laget dette fargeglade motivet, som gjenspeiler hennes boblende og utadvendte personlighet. Vi anbefaler at glasset vaskes for hånd. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Winelovers Champagneglas 19cl 4pack

  Spiegelau Winelovers Champagneglas 19cl 4pack
  Spiegelau Willsberger Champagneglass er vinglass av høy kvalitet til en meget god pris.  Høyde 21,9 cmDiameter 5,3 cmRommer 19 cl 
 • Enjoy Champagneglass 20 cl 4-pakning Klar

  Enjoy Champagneglass 20 cl 4-pakning Klar
 • LifeStyle Champagne 31 cl 4-pakning

  LifeStyle Champagne 31 cl 4-pakning
 • Carat Champagneglass 24 cl 2-pakning

  Carat Champagneglass 24 cl 2-pakning
 • Villeroy & Boch La Divina Champagneglass 68 Cl 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 11-3667-8131

  Villeroy & Boch La Divina Champagneglass 68 Cl 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 11-3667-8131
  Champagneglasset fra Villeroy & Boch har elegant design i krystallglass med avrundet, tidløs form perfekt for servering av champagne og vin. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Tåler oppvaskmaskin. Om champagneglasset fra Villeroy & Boch- Laget av krystallglass.- Finnes også som et rødvinsglass.- Perfekt for servering av champagne og vin.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen La Divina.- Kapasitet: 26 cl.- Diameter: 68 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Vivino Champagneglass 26 Cl 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 103744

  Nachtmann Vivino Champagneglass 26 Cl 4-pk - Champagneglass Krystall Klar - 103744
  Champagneglasset fra Nachtmann har et stilrent, klassisk design med en tynn kopp perfekt for servering av champagne og vin. Det er laget av slitesterkt krystallglass med en høy klarhet for å lysne opp bordsettingen. Om champagneglasset fra Nachtmann- Fra kolleksjonen Vivino.- Laget av krystallglass.- Antall i pakken: 4- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Lines Champagne 29 Cl 2-pk - Champagneglass Glass Klar - 4303414

  Holmegaard Cabernet Lines Champagne 29 Cl 2-pk - Champagneglass Glass Klar - 4303414
  Champagneglasset fra Holmegaard har elegant, vakkert design i glass med gravert mønster perfekt til hverdag eller fest og for servering av champagne og vin. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Designet av Peter Svarrer. Om champagneglasset fra Holmegaard- Vakkert, elegant design.- Gravert mønster.- Laget av glass.- Finnes også som et rødvinsglass.- Champagneglasset selges i en 2-pakning.- Perfekt for servering av champagne og vin.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Cabernet Lines.- Diameter: 70 mm.- Høyde: 270 mm.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmgaard Cabernet Lines Champagneglass 29cl 2stk

  Holmgaard Cabernet Lines Champagneglass 29cl 2stk
  2 stk champagneglass 29 cl fra Holmegaard i serien Cabernet Lines. Det elegante champagneglasset fra Cabernet Lines er fremstilt i klart glass og dekorert med et vakkert linemønster. Designer Peter Svarrer har utviklet hvert glass i Cabernet Lines s
 • Riedel Veloce Champagneglass, 2-pakning

  Riedel Veloce Champagneglass, 2-pakning
  Eske med 2 tynne og luksuriøse champagneglass fra Riedels Veloce-serien. De elegante krystallglassene har et bredere midtparti som fremhever vinens aroma, mens den smalere åpningen konsentrerer aromaen ved leppene. Åpningen leder også drikken til
 • All About You Forever Yours Champagne 2-pakning 23 cl

  All About You Forever Yours Champagne 2-pakning 23 cl
 • Riedel Veloce Champagne 2-pk - Champagneglass Glass Klar - R-6330/28

  Riedel Veloce Champagne 2-pk - Champagneglass Glass Klar - R-6330/28
  Champagneglasset fra Riedel har elegant, vakkert design i glass med spiss kopp på bunnen perfekt for servering av champagne og vin. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om champagneglasset fra Riedel- Elegant, vakkert design.- Finnes også som et drikkeglass.- Spiss kopp.- Perfekt for servering av champagne og vin.- Fra kolleksjonen Veloce.- Høyde: 247 mm.- Kapasitet: 32.7 cl.- Laget av glass.- 3 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Vinum Vintage Champagne Glass 2-pack - Champagneglass Krystall Klar - R-6416/28

  Riedel Vinum Vintage Champagne Glass 2-pack - Champagneglass Krystall Klar - R-6416/28
  Vinum Vintage Champagne Glass, 2-Pack fra Riedel. Champagneglass Klar Krystall Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Eva Solo Champagneglass 20 cl

  Eva Solo Champagneglass 20 cl
  Et lekkert champagneglass som er perfekt å servere Champagne i for en smakfull drikkeopplevelse.20 cl.
 • Spiegelau Definition champagneglass 2 stk

  Spiegelau Definition champagneglass 2 stk
  Med champagneglasset fra Spiegelau vil du garantert nyte champagnen enda mer, ettersom glasset fremhever den boblende drikken og dens aromaer. Dette kurvede glasset lar champagnens komplekse lag utfolde seg, som ikke er mulig med klassiske, slanke ch
 • Brindisi Champagneglass 14 cl 6-pakning Klar

  Brindisi Champagneglass 14 cl 6-pakning Klar
 • MAXIM champagneglass 4-pk

  MAXIM champagneglass 4-pk
  4-pk champagneglass av kadmiumfritt glass. 22,8 cl/glass. MAXIM har en rillet innside som gir et dekorativt og stilrent design. Inviter vennene dine, og skål i vakre champagneglass. Materiale: Glass. Størrelse: Høyde 24 cm, kant Ø 4,9 cm, kuppel
 • Happy Champagneglass 28 cl Rosa

  Happy Champagneglass 28 cl Rosa
 • Orrefors Merlot Champagneglass 33 Cl - Champagneglass Munnblåst Glass Klar - 6274214

  Orrefors Merlot Champagneglass 33 Cl - Champagneglass Munnblåst Glass Klar - 6274214
  Sjampanjeglassets moderne form kombinerer både smaken og duften av vinen for å gi brukeren en utmerket opplevelse. Merlot er designet av Erika Lagerbielke og er en prisvinnende serie da den fikk utmerkelsen Excellent Swedish Design da den ble lansert i 1995. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Informal Champagneglass 22 cl 2-pakning

  Informal Champagneglass 22 cl 2-pakning
 • Idéelle Champagneglass, 23 cl

  Idéelle Champagneglass, 23 cl
 • Holmegaard Fontaine 21cl Champagneglass

  Holmegaard Fontaine 21cl Champagneglass
  Champagneglasset er det festdekkede bordets høydepunkt! For at boblene i den gode champagnen skal bevares, bør dråpene helles langs innersiden av glasset. Fontaine er Holmegaards mest eksklusive serie, med sin helt unike fremstillingsteknikk. I hv
 • Wik & Walsøe Alveskog Champagneglass 30 cl

  Wik & Walsøe Alveskog Champagneglass 30 cl
  Champagneglass på 30 cl fra Wik & Walsøe i serien Alveskog. Det elegante og eventyrlige champagneglasset er dekorert med et flott motiv av to majestetiske kronhjorter omringet av skogens bare grener. Den elegante og organiske formen på glasset gir
 • Orrefors Informal Champagne 2-pk 22 Cl - Champagneglass Glass Klar - 6402701

  Orrefors Informal Champagne 2-pk 22 Cl - Champagneglass Glass Klar - 6402701
  Champagneglasset fra Orrefors har et moderne, funksjonelt design perfekt for enhver anledning. Det har stilrene detaljer som skaper en følelse av ro og harmoni. Det er laget av klart glass med en kort stilk og en solid fot. Designet av Björn Dahlström. Om champagneglasset fra Orrefors- Perfekt for det moderne hjemmet.- Fra kolleksjonen Informal.- Laget i Sverige Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Happy Champagneglass 28 cl Blå

  Happy Champagneglass 28 cl Blå
 • Frederik Bagger Crispy Gatsby champagneglass, 2 stk. klar

  Frederik Bagger Crispy Gatsby champagneglass, 2 stk. klar
  Crispy Gatsby er to elegante champagneglass i en tradisjonell halvrund form. Glassene har et vakkert mønster som gir dem den elegante Crispy-looken. Glassene er produsert i økovennlig krystallglass uten giftige tilsetningsstoffer. De tåler maskinv
 • Senta Champagneglass 21 cl 2-pakk

  Senta Champagneglass 21 cl 2-pakk

Champagne eller musserende vin?

For en vin å bli kalt champagne, må den komme fra den franske vinregionen Champagne og blitt produsert med den rette metoden. Tradisjonell metode omfatter først dannelse av en felles base vin som helles i flasker med tilsetning av gjær.

Dette vil starte en ny gjæring som må vare i minst 18 måneder for å skape nok bobler. Alle andre viner med boblebad, produsert utenfor distriktet eller med en annen metode, for å være tilfreds med utpeking av musserende vin.