Oppbevaringskrukke

Velkommen til vårt utvalg av oppbevaringskrukker, hvor funksjonalitet møter stil for å skape den perfekte løsningen for dine oppbevaringsbehov. Våre krukker er nøye utvalgt for å passe inn i ethvert hjem og kjøkken, og tilbyr en ideell måte å oppbevare alt fra matvarer til småting.

Kategorier: Glasskrukke

Populære i oppbevaringskrukker

 • Bodum Presso Oppbevaringsglass 25 cl 4 stk.

  Bodum Presso Oppbevaringsglass 25 cl 4 stk.
  Opbevar matvarer på en stilfull måte med Presso oppbevaringsglass fra Bodum. De er perfekte til pasta, havregryn, bønner, mel, kaffe, te osv. Oppbevaringsglassene er framstilt av polykarbonat som er en hard plasttype som veier lite og er gjenbrukbar.
 • Firkantet oppbevaringskrukke 2,5 L

  Firkantet oppbevaringskrukke 2,5 L
 • Firkantet Oppbevaringskrukke 2,5 L

  Firkantet Oppbevaringskrukke 2,5 L
 • Bodum Presso Oppbevaringsglass 60 cl 2 stk.

  Bodum Presso Oppbevaringsglass 60 cl 2 stk.
  Opbevar alt fra søtt godteri og saltede mandler til mel, pasta og ris i de fine Presso oppbevaringsglass fra Bodum. I et sett følger det med 2 stk. med en kapacitet på 60 cl. Glassene er praktiske til oppbevaring og organisering av matvarer, men pynt

Flere tips om oppbevaringskrukke

 • Hay Borosilicate Krukke M Ø10x12 Cm Klar/gul - Oppbevaringsbokser & Lokk Silikon - 541353

  Hay Borosilicate Krukke M Ø10x12 Cm Klar/gul - Oppbevaringsbokser & Lokk Silikon - 541353
  Krukken fra Hay er perfekt for å gi hjemmet ditt et spennende pop av farge og har et fargerikt lokk med silikonring. Den har et moderne, lekent design med en rund form i holdbart borosilikat-glass. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om krukken fra Hay- Fargerikt design.- Laget av borosilikat-glass.- Praktisk silikonlokk.- Rund form.- Krukken kommer i 3 ulike modeller.- Tåler oppvaskmaskin.- Silikonring: Kun håndvask. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Guzzini Tierra Oppbevaringskrukke 1 L - Oppbevaringsbokser & Lokk Resirkulert Pet Hvit - 181800156

  Guzzini Tierra Oppbevaringskrukke 1 L - Oppbevaringsbokser & Lokk Resirkulert Pet Hvit - 181800156
  Oppbevaringskrukke fra Guzzini med en håndlaget look med en ujevn, sirkulær dekorasjon for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av resirkulert PET for å verne miljøet med et lokk i tre for å holde snacks og andre varer ferske lengre. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om oppbevaringskrukken fra Guzzini- Laget av resirkulert PET-flaske.- Miljøbevisst valg.- Bærekraftig design.- Laget i Italia.- Designet av Pio & Tito Toso.- Fra serien Tierra. Vedlikeholdsinstruksjoner for oppbevaringskrukken- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Oppbevaringsglass Ville Klar 11 x 14 cm

  Oppbevaringsglass Ville Klar 11 x 14 cm
 • Louise Roe Gallery Objects 04 Krukke 28 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Sten Black Basalt - 10230-5-16

  Louise Roe Gallery Objects 04 Krukke 28 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Sten Black Basalt - 10230-5-16
  Krukken fra Louise Roe har et vakkert design i sten med et lokk perfekt for pen oppbevaring og som en dekorativ innredningsdetalj. Velg mellom to forskjellige farger. Om krukken fra Louise Roe- Laget av sten.- Produktet er laget av naturlig materiale, noe som gjør at hver vare er unik.- Høyde: 280 mm.- Diameter: 140 mm. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Toy's Delight Krukke Med Lokk 13.7x10.3x13.7 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Porselen Hvit - 14-8585-4556

  Villeroy & Boch Toy's Delight Krukke Med Lokk 13.7x10.3x13.7 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Porselen Hvit - 14-8585-4556
  Krukken fra Villeroy & Boch har et sjarmerende, nostalgisk design i porselen perfekt til middagsfester og for å skape en koselig atmosfære i julen. Den har tradisjonelle, julete detaljer med et matchende lokk. Tilgjengelig i ulike størrelser. Om krukken fra Villeroy & Boch- Høykvalitets krukke.- Laget av porselen.- Vakre mønstre.- Sjarmerende, unik form.- Krukken finnes i forskjellige størrelser.- Denne krukken er en del av serien Toy's Delight fra Villeroy & Boch. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Oppbevaringskrukke Amera H10,5 cm

  Oppbevaringskrukke Amera H10,5 cm
 • Lene Bjerre Ellia Krukke Med Lokk 12x12 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Marmor Hvit - A00016257

  Lene Bjerre Ellia Krukke Med Lokk 12x12 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Marmor Hvit - A00016257
  Krukke fra Lene Bjerre med et vakkert design i marmor med et lokk perfekt for pen oppbevaring og som en dekorativ innredningsdetalj. Om krukken fra Lene Bjerre- Laget av marmor.- Produktet er laget av naturlig materiale, noe som gjør at hver vare er unik. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Oppbevaringskrukke i glass med lokk, 4-pk

  Oppbevaringskrukke i glass med lokk, 4-pk
  Oppbevaringskrukke i glass med lokk av akasie. Svært dekorativ oppbevaringskrukke som selges i 4-pk (i fire ulike størrelser). Materiale: glass og jern Godkjent for matvarer: ja 1: H 30/diameter 10, rommer 2 l 2: H 16/diameter 10, rommer 0,8 l 3: H 2
 • Sagaform Ellen Krukke Med Ekorn Benhvit - Oppbevaringsbokser & Lokk Stengods Bone White - 5018424

  Sagaform Ellen Krukke Med Ekorn Benhvit - Oppbevaringsbokser & Lokk Stengods Bone White - 5018424
  Krukke fra Sagaform i stentøy. Designet av Studio Sagaform. Om krukken fra Sagaform- Laget av stentøy.- Designet av Studio Sagaform. Vedlikeholdsinstruksjoner for krukken- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Eva Solo Silhouette Oppbevaringsboks av glass 0,7 L

  Eva Solo Silhouette Oppbevaringsboks av glass 0,7 L
  Munnblåst oppbevaringsboks i glass fra Eva Solo som pynter opp ethvert kjøkken i tillegg til at det er en praktisk oppbevaringsløsning. Silhouette oppbevaringsboks er ideell for oppbevaring av mat som nøtter og müsli. Det røykfargede glasset skjermer
 • Marimekko Unikko Purkki Krukker 2-pk / Gull - Oppbevaringsbokser & Lokk Stengods Hvit - 072882-120

  Marimekko Unikko Purkki Krukker 2-pk / Gull - Oppbevaringsbokser & Lokk Stengods Hvit - 072882-120
  Krukker fra Marimekko med en søt blomstermønster med et lokk i kork med en logo på innsiden for ryddig oppbevaring. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Designet av Maija Isola. Om krukkene fra Marimekko- Unikko Purkki er verdsatt for lokket i kork.- Blomstrete, minimalistisk mønster.- Ryddig oppbevaring.- Laget av stentøy.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 25 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for krukkene- Håndvask anbefales. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Ernst Oppbevaringskrukke Med Lokk H8 Cm Stentøy - Oppbevaringsbokser & Lokk Stengods Nature - 270715

  Ernst Oppbevaringskrukke Med Lokk H8 Cm Stentøy - Oppbevaringsbokser & Lokk Stengods Nature - 270715
  Lagre smykker og annet i denne vakre oppbevaringkrukken med lokk fra Ernst. Laget av stentøy.
 • Louise Roe Gallery Objects Krukke 14 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Sten Lime Stone - 10230-6-13

  Louise Roe Gallery Objects Krukke 14 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Sten Lime Stone - 10230-6-13
  Krukken fra Louise Roe har et vakkert design i sten med et lokk perfekt for pen oppbevaring og som en dekorativ innredningsdetalj. Velg mellom to forskjellige farger. Om krukken fra Louise Roe- Laget av sten.- Produktet er laget av naturlig materiale, noe som gjør at hver vare er unik.- Diameter: 100 mm.- Høyde: 140 mm. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Dorre Burcu Krukke Svart - Oppbevaringsbokser & Lokk Tynnmetall Sort - 5-8765

  Dorre Burcu Krukke Svart - Oppbevaringsbokser & Lokk Tynnmetall Sort - 5-8765
  Krukken fra Dorre er laget av svart tynnmetall med et praktisk lokk perfekt for å holde orden på kjøkkenet. Den har et gjennomsiktig vindu i midten for å få en god oversikt. Om krukken fra Dorre- Laget av tynnmetall.- Gjennomsiktig vindu.- Praktisk lokk. Vedlikeholdsinstruksjoner for krukken- Håndvask anbefales. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Seletti Eggeglass t - Oppbevaringsbokser & Lokk Porselen Hvit - 10644

  Seletti Eggeglass t - Oppbevaringsbokser & Lokk Porselen Hvit - 10644
  Seletti eggeglass, hvitt fra Seletti. Oppbevaringsbokser & Lokk Hvit Porselen Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Lene Bjerre Marion Krukke Med Lokk /Silver - Oppbevaringsbokser & Lokk Keramikk Grå - A00011620

  Lene Bjerre Marion Krukke Med Lokk /Silver - Oppbevaringsbokser & Lokk Keramikk Grå - A00011620
  Krukke fra Lene Bjerre med et dekorativt design i keramikk med et matchende lokk i sinklegering perfekt for pen oppbevaring og som en dekorativ innredningsdetalj. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om krukken fra Lene Bjerre- Laget av keramikk.- 13.5 cm- Perfekt for baderommet. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Bloomingville Rani Krukke Med Lokk 28x30 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Stengods Gul - 82054995

  Bloomingville Rani Krukke Med Lokk 28x30 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Stengods Gul - 82054995
  Krukken fra Bloomingville har et bohemsk design i stentøy med en tidløs følelse og en varm farge perfekt for kjøkkenet og for baderommet. Den har et medfølgende lokk perfekt for praktisk lagring. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om krukken fra Bloomingville Om krukken fra Bloomingville- Fra kolleksjonen Rani.- Laget av stentøy.- Vakker glasering som gjør hvert eksemplar unikt.- Finnes i forskjellige farger.- Krukken finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for krukken- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Ernst Oppbevaringskrukke med lokk, 21 cm

  Ernst Oppbevaringskrukke med lokk, 21 cm
  En oppbevaringskrukke i steintøy med lokk designet av Ernst Kirchsteiger & Åsa Astvald. Krukken er ideell for oppbevaring av kaffe, mel, müsli og andre ting. Lokket har en silikonring som gjør krukken lufttett. Med en tidløs og stilig design, vil
 • Guzzini Tierra Oppbevaringskrukke 0,5 L - Oppbevaringsbokser & Lokk Resirkulert Pet Taupe - 181801158

  Guzzini Tierra Oppbevaringskrukke 0,5 L - Oppbevaringsbokser & Lokk Resirkulert Pet Taupe - 181801158
  Oppbevaringskrukke fra Guzzini med en håndlaget look med en ujevn, sirkulær dekorasjon for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av resirkulert PET for å verne miljøet med et lokk i tre for å holde snacks og andre varer ferske lengre. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om oppbevaringskrukken fra Guzzini- Laget av resirkulert PET-flaske.- Miljøbevisst valg.- Bærekraftig design.- Laget i Italia.- Designet av Pio & Tito Toso.- Fra serien Tierra. Vedlikeholdsinstruksjoner for oppbevaringskrukken- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Tell Me More Travertine oppbevaringskrukke 11,5 cm

  Tell Me More Travertine oppbevaringskrukke 11,5 cm
  Flott oppbevaringskrukke i travertin fra Tell Me More. Denne allsidige krukken, håndlaget av naturstein, byr på en naturlig eleganse til ethvert rom. Med en størrelse på 13 centimeter i diameter og 11,5 centimeter i høyden, får du god plass til dine
 • Bodum Classic Oppbevaringskrukke 0,5 L Copper - Oppbevaringsbokser & Lokk Plast Kobber - 11713-18S

  Bodum Classic Oppbevaringskrukke 0,5 L Copper - Oppbevaringsbokser & Lokk Plast Kobber - 11713-18S
  Oppbevaringskrukken fra Bodum har stilrent, tidløst design i borosilikat-glass med vakkert lokk perfekt for pen oppbevaring. Velg mellom ulike størrelser. Laget i Portugal. Om oppbevaringskrukken fra Bodum- Oppbevaringskrukken finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Dybde: 105 mm.- Høyde: 175 mm.- Bredde: 105 mm.- Fra kolleksjonen Classic.- Laget i Portugal.- Kapasitet: 50.0 cl.- Laget av borosilikat-glass, plast, rustfritt stål og silikon. Vedlikeholdsinstruksjoner for oppbevaringskrukken- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Ernst Steingods Oppbevaringsglass - Oppbevaringsbokser & Lokk Stengods Lys Grå - 246605

  Ernst Steingods Oppbevaringsglass - Oppbevaringsbokser & Lokk Stengods Lys Grå - 246605
  From Ernst's beautiful series "I det enkla bor det vackra" you'll find this storage box with a lid available in three matte colours. Perfect for storing coffee, tea or oatmeal. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Kockums Jernverk Lokk Til Stekepanne 24 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Glass Klar - GLO24-060

  Kockums Jernverk Lokk Til Stekepanne 24 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Glass Klar - GLO24-060
  Glasslokket fra Kockums Jernverk har et stilrent design med en dekorativ, turkis kant med en praktisk knott i rustfritt stål. Velg mellom ulike størrelser. Kombiner glasslokket med en stekepanne fra Kockums Jernverk. Om glasslokket fra Kockums Jernverk- Stilrent design.- Praktisk knott i rustfritt stål.- Glasslokket finnes i forskjellige størrelser.- Laget i Sverige. Vedlikeholdsinstruksjoner for glasslokket- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • RIG-TIG STORE-IT oppbevaringsglass, 0.5 liter, light grey

  RIG-TIG STORE-IT oppbevaringsglass, 0.5 liter, light grey
  STORE-IT oppbevaringsglass fra RIG-TIG er utviklet for å oppbevare for eksempel mel, gryn, pasta og andre råvarer på kjøkkenet. Takket være deres minimalistiske sylindriske design tar ikke glassene for mye plass i skuffen, i skapet eller på hyllen. S
 • Oppbevaringskrukke Vario 7x7 cm - Klar

  Oppbevaringskrukke Vario 7x7 cm - Klar
 • Bodum Classic Oppbevaringskrukke 0,5 L - Oppbevaringsbokser & Lokk Plast Gull - 11713-17S

  Bodum Classic Oppbevaringskrukke 0,5 L - Oppbevaringsbokser & Lokk Plast Gull - 11713-17S
  Oppbevaringskrukken fra Bodum har stilrent, tidløst design i borosilikat-glass med vakkert lokk perfekt for pen oppbevaring. Velg mellom ulike størrelser. Laget i Portugal. Om oppbevaringskrukken fra Bodum- Oppbevaringskrukken finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Dybde: 105 mm.- Høyde: 175 mm.- Bredde: 105 mm.- Fra kolleksjonen Classic.- Laget i Portugal.- Kapasitet: 50.0 cl.- Laget av borosilikat-glass, plast, rustfritt stål og silikon. Vedlikeholdsinstruksjoner for oppbevaringskrukken- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Oppbevaringskrukke 30 Cl - Oppbevaringsbokser & Lokk Krystall Klar - 104265

  Nachtmann Noblesse Oppbevaringskrukke 30 Cl - Oppbevaringsbokser & Lokk Krystall Klar - 104265
  Oppbevaringskrukken fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster perfekt for pen oppbevaring. Den har en liten, praktisk størrelse med et inkludert lokk. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om oppbevaringskrukken fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Kapasitet: 30 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for oppbevaringskrukken- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Oppbevaringsglass 33cl - Oppbevaringsbokser & Lokk Porselen Hvit - 1016885

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Oppbevaringsglass 33cl - Oppbevaringsbokser & Lokk Porselen Hvit - 1016885
  Oppbevaringskrukke fra Royal Copenhagen. Denne vakkert dekorerte oppbevaringskrukken har blitt en del av Danmarks kulturarv. Det er håndmalt, noe som gjør hver krukke unik. Tilhører serien Blue Fluted Mega, og er designet av Karen Kjældgård-Larsen. I serien er utvalgte deler av originalmønsteret forstørret. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Bodum Hot Pot Glasskåler 3 Deler - Oppbevaringsbokser & Lokk Borosilicate Glass Klar - K4403-10

  Bodum Hot Pot Glasskåler 3 Deler - Oppbevaringsbokser & Lokk Borosilicate Glass Klar - K4403-10
  Glasskåler fra Bodum i varmeresistent borosilikat-glass med tre forskjellige størrelser perfekte for å ta imot ethvert utfordring på kjøkkenet. De har inkluderte underlag for enkelt bruk. Om glasskålene fra Bodum- Tre størrelser: 0,25 L, 1 L & 2,5 L.- Laget av borosilikat-glass.- Underlag i kork. Vedlikeholdsinstruksjoner for glasskålene- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikre. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Aytm Terra Oppbevaringskrukke 16x8,6 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Leire Java Brown - 508930711014

  Aytm Terra Oppbevaringskrukke 16x8,6 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Leire Java Brown - 508930711014
  Terra Oppbevaringskrukke 16x8,6 cm fra AYTM. Oppbevaringsbokser & Lokk Java Brown Leire Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Fellow Atmos oppbevaringsboks, 0,7 liter, glassfarge

  Fellow Atmos oppbevaringsboks, 0,7 liter, glassfarge
  Den perfekte beholderen for kaffeelskeren. Atmos lufttette oppbevaringsglass fra Fellow har en smart skrumekanisme som trekker luften ut av glasset og forhindrer oksidasjon av innholdet. God oppbevaring til kaffebønner, men egner seg også utmerket ti
 • Lene Bjerre Cristella Krukke Med Lokk 11 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Glass Nature - A00008257

  Lene Bjerre Cristella Krukke Med Lokk 11 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Glass Nature - A00008257
  Krukke fra Lene Bjerre med et enkelt design i klart glass med et vakkert lokk i akasie-tre perfekt for pen oppbevaring. Om krukken fra Lene Bjerre- Praktisk design.- Laget av glass.- Dekorativt lokk.- Krukken finnes i forskjellige størrelser. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Lene Bjerre Ellia Krukke Med Lokk - Oppbevaringsbokser & Lokk Marmor Hvit - A00016256

  Lene Bjerre Ellia Krukke Med Lokk - Oppbevaringsbokser & Lokk Marmor Hvit - A00016256
  Krukke fra Lene Bjerre med et vakkert design i marmor med et lokk perfekt for pen oppbevaring og som en dekorativ innredningsdetalj. Om krukken fra Lene Bjerre- Laget av marmor.- 16.5x13 cm- Produktet er laget av naturlig materiale, noe som gjør at hver vare er unik. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Firkantet Oppbevaringskrukke 1,6 L

  Firkantet Oppbevaringskrukke 1,6 L
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Oppbevaringskrukke 2l - Oppbevaringsbokser & Lokk Glass Sort - 15167

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Oppbevaringskrukke 2l - Oppbevaringsbokser & Lokk Glass Sort - 15167
  Grand Cru oppbevaringsboks fra Rosendahl. En praktisk og elegant krukke laget av blyfritt glass med lokk laget i eik. Oppbevaringskrukken tåler maskinvasking til 55 grader, lokket i eik må vaskes for hånd. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Sagaform Ellen Krukke Med Ekorn - Oppbevaringsbokser & Lokk Stengods Grønn - 5018444

  Sagaform Ellen Krukke Med Ekorn - Oppbevaringsbokser & Lokk Stengods Grønn - 5018444
  Krukke fra Sagaform i stentøy. Designet av Studio Sagaform. Om krukken fra Sagaform- Laget av stentøy.- Designet av Studio Sagaform. Vedlikeholdsinstruksjoner for krukken- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Mette Ditmer Vision Krukke - Oppbevaringsbokser & Lokk Glass Pine Green - VISJAR69

  Mette Ditmer Vision Krukke - Oppbevaringsbokser & Lokk Glass Pine Green - VISJAR69
  Krukken fra Mette Ditmer har et uttrykksfullt design i glass med vakre fasetter og en eksklusiv følelse. Den har et allsidig lokk for ryddig oppbevaring. Om krukken fra Mette Ditmer- Uttrykksfullt design.- Vakre fasetter.- Eksklusiv følelse.- Finnes i forskjellige farger.- Høyde: 113 mm.- Diameter: 105 mm.- Laget av glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for krukken- Håndvask anbefales. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Lene Bjerre Marion Krukke Med Lokk /Silver - Oppbevaringsbokser & Lokk Keramikk Hvit - A00011622

  Lene Bjerre Marion Krukke Med Lokk /Silver - Oppbevaringsbokser & Lokk Keramikk Hvit - A00011622
  Krukke fra Lene Bjerre med et dekorativt design i keramikk med et matchende lokk i sinklegering perfekt for pen oppbevaring og som en dekorativ innredningsdetalj. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om krukken fra Lene Bjerre- Laget av keramikk.- 13.5 cm- Perfekt for baderommet. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Holmegaard Scala Storage Jar 50 Cl - Oppbevaringsbokser & Lokk Glass Grå - 4353950

  Holmegaard Scala Storage Jar 50 Cl - Oppbevaringsbokser & Lokk Glass Grå - 4353950
  Scala Storage Jar 50 cl fra Holmegaard. Oppbevaringsbokser & Lokk Grå Glass Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Oppbevaringskrukke Lysegrå 11.5 cm

  Oppbevaringskrukke Lysegrå 11.5 cm
 • Humdakin Lucca Krukke Med Lokk 14 Cm Svart - Oppbevaringsbokser & Lokk Terrazzo Sort - 455-115

  Humdakin Lucca Krukke Med Lokk 14 Cm Svart - Oppbevaringsbokser & Lokk Terrazzo Sort - 455-115
  Krukken fra Humdakin har et stilrent design i terrazzo perfekt for pen oppbevaring og som en dekorativ innredningsdetalj. Om krukken fra Humdakin- Laget av terrazzo.- 14 cm Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Louise Roe Gallery Objects 03 Krukke 19 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Sten Black Basalt - 10230-5-15

  Louise Roe Gallery Objects 03 Krukke 19 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Sten Black Basalt - 10230-5-15
  Krukken fra Louise Roe har et vakkert design i sten med et lokk perfekt for pen oppbevaring og som en dekorativ innredningsdetalj. Velg mellom to forskjellige farger. Om krukken fra Louise Roe- Laget av sten.- Produktet er laget av naturlig materiale, noe som gjør at hver vare er unik.- Høyde: 190 mm.- Diameter: 110 mm. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Ernst Oppbevaringskrukke Med Lokk H6 Cm Stentøy - Oppbevaringsbokser & Lokk Stengods Nature - 270714

  Ernst Oppbevaringskrukke Med Lokk H6 Cm Stentøy - Oppbevaringsbokser & Lokk Stengods Nature - 270714
  Lagre smykker og annet i denne vakre oppbevaringkrukken med lokk fra Ernst. Laget av stentøy.
 • Rösle Lokk 24 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Glass Sort - 22557

  Rösle Lokk 24 Cm - Oppbevaringsbokser & Lokk Glass Sort - 22557
  Glasslokket fra Rösle har et praktisk design i slitesterkt glass med en lufttett detalj i silikon. Det har en gripevennlig kant med en klar farge for å få en god oversikt. Tilgjengelig i ulike størrelser. Om glasslokket fra Rösle- Glasslokket finnes i forskjellige størrelser.- Laget av glass og silikon.- Kombiner glasslokket med en skål fra Rösle. Vedlikeholdsinstruksjoner for glasslokket- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Aida RAW Oppbevaringskrukke og kjøkkenutstyr, Arctic White

  Aida RAW Oppbevaringskrukke og kjøkkenutstyr, Arctic White
  Sett med oppbevaringskrukke i fargen Arctic White og to kjøkkenutstyr fra RAW serien fra danske Aida. Krukken har et stilrent sylinderformet design av stentøy i høy kvalitet og leveres inklusive stekespade og sleiv i tre. Perfekt til den stilfulle og
 • Dorre Burcu Krukke - Oppbevaringsbokser & Lokk Tynnmetall Hvit - 5-8710

  Dorre Burcu Krukke - Oppbevaringsbokser & Lokk Tynnmetall Hvit - 5-8710
  Krukken fra Dorre er laget av hvitt tynnmetall med et praktisk lokk perfekt for å holde orden på kjøkkenet. Den har en gjennomsiktig bred fold i midten for å få en god oversikt. Om krukken fra Dorre- Laget av tynnmetall.- Gjennomsiktig bred fold.- Praktisk lokk. Vedlikeholdsinstruksjoner for krukken- Håndvask anbefales. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Hay Borosilicate Krukke L Ø12x13,5 Cm Grå/light Pink - Oppbevaringsbokser & Lokk Silikon - 541354

  Hay Borosilicate Krukke L Ø12x13,5 Cm Grå/light Pink - Oppbevaringsbokser & Lokk Silikon - 541354
  Krukken fra Hay er perfekt for å gi hjemmet ditt et spennende pop av farge og har et fargerikt lokk med silikonring. Den har et moderne, lekent design med en rund form i holdbart borosilikat-glass. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om krukken fra Hay- Fargerikt design.- Laget av borosilikat-glass.- Praktisk silikonlokk.- Rund form.- Krukken kommer i 3 ulike modeller.- Tåler oppvaskmaskin.- Silikonring: Kun håndvask. Kjøp Oppbevaringsbokser & Lokk og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Oppbevaringskrukke Cristella H24 cm

  Oppbevaringskrukke Cristella H24 cm

Enten du er på utkikk etter glasskrukker for å holde maten frisk og lett synlig, eller dekorative krukker som tilfører et snev av eleganse til ditt interiør, har vi det du trenger. Utforsk vårt sortiment og finn den perfekte krukken for å holde orden med stil!