Pyntegjenstander
fra interiørbutikker på nett

Her finner du pyntegjenstander og dekorasjoner fra interiørbutikker med innredning på nettet. Vi gir deg alt fra fine vaser og potter til lysestaker og porselensfigurer fra kjente designere og merkevarer. Start her når du vil kjøpe ny borddekorasjon og pynteting.

Kategorier: Vaser | Krukker & Blomsterpotter | Lyslykter | Porselensfigurer | Skulpturer

Populær i innredning

Flere tips om innredning

 • Tell Me More Lyric Lyslykte L Varm - Lyslykter Glass Grå - 351479

  Tell Me More Lyric Lyslykte L Varm - Lyslykter Glass Grå - 351479
  Lyslykten fra Tell Me More er perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Den er laget av farget glass med vakre, unike variasjoner. Den har en jordnær, harmonisk farge som gir et mykt og diffust lys. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om lyslykten fra Tell Me More- Jordnær, harmonisk farge med vakre variasjoner.- Perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom.- Håndlaget.- Laget av glass.- Velg mellom ulike farger og størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Magnor Halvor Bakke Rocks Jubilee Telykt/Liten Vase 12cm.

  Magnor Halvor Bakke Rocks Jubilee Telykt/Liten Vase 12cm.
  ROCKS JUBILEE Special Edition er elegante lykter og vaser, designet av interiørdesignerenHalvor Bakke. Serien er laget i forbindelse med Magnor Glassverks 125 års jubileumhøsten 2021. Denne unike og eksklusive jubileumsvarianten er en SPECIAL EDITION som erhåndlaget og dekorert i fire lag; Opakt gjennomfarget glass lagt helt innerst, deretter et lagsort konfetti av smeltede glassbiter i midten, også et lag klart glass som til slutt er penselmaltmed topasgyllent lyster utenpå. Dette er ekte håndverk og kunstglass der hver og en blir heltunik. Serien blir laget i et begrenset antall i en begrenset periode.Inspirasjonen til formgivningen har Halvor Bakke hentet helt tilbake til istiden, fra sine mangeturer til Mølen. Der har han ruslet rundt i fjæra og nytt synet av grove steiner i strandkantenog vakre steinformasjoner som er morener fra istiden. Han har sett formene og fargespilleti det ekte og ærlige landskapet, og tillatt seg å leke med naturens egne former. Dekoren erformet som sorte stener fra fjæra i ulike størrelser og fasonger, forseglet av gyllent skimmer.Slik skapte Halvor Bakke jubileumsserien ROCKS JUBILEE. Naturens vakre, men ville og nakneformer og farger, har blitt til lekre lykter og vaser.ROCKS JUBILEE Special Edition kommer i tre størrelser som alle er munnblåst og håndlagetkunstglass av yrkesstolte glassblåsere. Hver og en er unik og ekte, perfekt for deg som likerekte håndverk og det estetisk vakre.Bestselgeren Rocks kommer som standard lykter/vaser i fargene koks, grønn, blå, klar ogtopas. Rocks kommer også som lamper i koks, topas og klar.
 • Maui vase Large, lysegrønn

  Maui vase Large, lysegrønn
 • House Doctor Bubble vase, klar, h: 25 cm.

  House Doctor Bubble vase, klar, h: 25 cm.
  Denne fantastiske vase fra House Doctor i organisk, myk form er en pen detalj på ditt spisebord eller i din vinduskarm. Den er i gjennomsiktig glass, hvilket gir den et enkelt og fint uttrykk. Samtidig er klart glass både moderne og tidsløst, så
 • Foam vase, grønn

  Foam vase, grønn
 • Dbkd Keeper Structure Glassvase H17 Cm - Vaser Keramikk Klar - FDG1030P

  Dbkd Keeper Structure Glassvase H17 Cm - Vaser Keramikk Klar - FDG1030P
  Glassvasen fra DBKD har et klassisk design i glass med en vakker, strukturert overflate og en taktil følelse perfekt for planter og blomster. Om glassvasen fra DBKD- Fra kolleksjonen Keeper.- Laget av glass.- Strukturert overflate.- Glassvasen finnes i forskjellige størrelser. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • JORDAN vase

  JORDAN vase
  Dekorvase av keramikk i jordnære nyanser. Vasen er håndlaget med vakker, blank glasur og spennende fasong. Innsiden er også glasert. Et visst avvik kan forekomme ettersom vasen er håndlaget. Keramikk kan slippe gjennom fukt. Materiale: Keramikk.
 • Glassvase Kurvete d7,8xh4 cm

  Glassvase Kurvete d7,8xh4 cm
 • Villeroy & Boch Manufacture Collier Vase 16x20 Cm - Vaser Porselen Beige - 10-1686-5513

  Villeroy & Boch Manufacture Collier Vase 16x20 Cm - Vaser Porselen Beige - 10-1686-5513
  Vasen fra Villeroy & Boch er laget av matt porselen med en trendy, jordnær farge. Den har en vakker struktur for å legge en ekstra dimensjon til designet med et allsidig design perfekt for små buketter og kvister. Smelter elegant sammen med forskjellige interiørdesigner. Om vasen fra Villeroy & Boch- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes også som en grå vase.- Laget av porselen.- Vakker struktur.- Trendy, jordnær farge. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Hadeland Glassverk Gran Lyslykt Rød 2pk

  Hadeland Glassverk Gran Lyslykt Rød 2pk
  GRAN fra Hadeland Glassverk er inspirert av de skandinaviske designtradisjonene og Hadelands historiske glassproduksjon. I serien benyttes ulike tradisjonelle teknikker som gir GRAN et naturlig og håndlaget preg. Effektene og fargene i glasset
 • Vase Terrarium H25 cm

  Vase Terrarium H25 cm
 • Hay Tube Lysestake h:5 Cm Midnight Blue - Lyslykter Steingods Midnattsblå - 541132

  Hay Tube Lysestake h:5 Cm Midnight Blue - Lyslykter Steingods Midnattsblå - 541132
  Lysestaken fra Hay har et ryddig, minimalistisk design med en avrundet form perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Velg mellom ulike farger. Designet av HAY. Om lysestaken fra Hay- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Kan også plasseres i en gruppe.- Denne lysestaken er dekorativ.- Høyde: 50 mm.- Diameter: 55 mm.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Håndvask anbefales. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Lyngby Radiance Vase Grå fajanse H 20,5 cm

  Lyngby Radiance Vase Grå fajanse H 20,5 cm
 • Stelton Ora Vase Dusty Blue/Midnight Blue H17 cm

  Stelton Ora Vase Dusty Blue/Midnight Blue H17 cm
  En vase for livet Gled en person du bryr deg om med en vakker bukett i en like vakker vase, den siste tilskudd til Steltons Ora-serie. Når blomstene har visnet, står den elegante vasen igjen som et godt minne. Design som kan vare livet ut er akkurat det den italienske designduoen Daniel Debiasi og Federico Sandri har ønsket å lage. Den nye vasen, som kommer i to størrelser, er egnet for en fyldig bukett, men også for å stå alene som en dekorativ påminnelse om en spesiell anledning. Med sitt tidløse uttrykk er Ora-vasen åpenbar som en gaveide. Vasen er tilgjengelig i henholdsvis en stor og en litt mindre versjon, og er tilgjengelig i fire rolige farger, som kler hverandre når de er arrangert sammen. Ora, som betyr kant på latin, består i tillegg til de to vaser også av boller i tre størrelser, som i likhet med vasene er matte på utsiden, blanke på innsiden og ferdigstilt med den karakteristisk stålkanten, som har gitt serien navnet.
 • Sphere Vase Square Mini Black

  Sphere Vase Square Mini Black
 • Bloomingville Hengende Blomsterpotte - Krukker Stengods Multi - 82047920

  Bloomingville Hengende Blomsterpotte - Krukker Stengods Multi - 82047920
  En blomsterpotte av steingods fra Bloomingville. Alle blomsterpottene er håndlaget, hvert eksemplar er dermed helt unik. Kjøp Krukker og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase Bubble Ø 17,5 cm

  Vase Bubble Ø 17,5 cm
 • Ernst Curvy Vase Stentøy 10x5.5 Cm - Vaser Beige - 270734

  Ernst Curvy Vase Stentøy 10x5.5 Cm - Vaser Beige - 270734
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i beige stentøy med myke kurver perfekte for en stilren look perfekt for snittblomster og kvister. Den har et dekorativt snøre i skinn hele veien rundt med en plate i metall med diskret Ernst merkelogo. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Tilgjengelig i ulike størrelser. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Laget av stentøy.- Stilren, beige farge.- Mykt, kurvet design.- Finnes også som en glassvase.- Vasen finnes i forskjellige størrelser. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Sagaform Hold Lyslykt & Vase Sølv - Lyslykter Metall Klar - 5018036

  Sagaform Hold Lyslykt & Vase Sølv - Lyslykter Metall Klar - 5018036
  Hold er en kombinert lyslykt og vase fra Sagaform, designet av Pascal Charmolu. Den er prisbelønnet for sin unike design ettersom du enkelt kan flytte metallholderen opp eller ned, noe som gjør at den kan tilpasses til forskjellige blomsteroppsatser. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Lyngby Vase Amber Munnblåst Glass H 15,5 cm

  Lyngby Vase Amber Munnblåst Glass H 15,5 cm
 • Clyde vase L brun

  Clyde vase L brun
 • Granito krukke sett med 2, Creme

  Granito krukke sett med 2, Creme
 • Vase Rille Rav Medium

  Vase Rille Rav Medium
 • Kastehelmi Lyslykt Lin 6,4 cm

  Kastehelmi Lyslykt Lin 6,4 cm
 • Iittala Kastehelmi Lyslykt 64Mm Sand

  Iittala Kastehelmi Lyslykt 64Mm Sand
 • MISHA glassvase

  MISHA glassvase
  Vakkert formet dekorvase av glass. MISHA er en retroinspirert, håndlaget vase som blir en fin detalj i hjemmet ditt. Materiale: Glass. Størrelse: Høyde 23 cm, Ø 13 cm. Vedlikeholdsråd: Håndvask.
 • Ernst Curvy Vase Kastanje 14x7.8 Cm - Vaser Glass Chestnut - 364484

  Ernst Curvy Vase Kastanje 14x7.8 Cm - Vaser Glass Chestnut - 364484
  Glassvasen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i brunt, gjennomsiktig glass med myke kurver perfekte for en stilren look perfekt for snittblomster og kvister. Den har et dekorativt snøre i skinn hele veien rundt med en plate i metall med diskret Ernst merkelogo. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Tilgjengelig i ulike størrelser. Om glassvasen fra Ernst Kirchsteiger- Laget av glass.- Jordnær, brun farge.- Mykt, kurvet design.- Kan også brukes som en lyslykte.- Glassvasen finnes i forskjellige størrelser. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Sphere Vase Square Hexa Sand

  Sphere Vase Square Hexa Sand
 • Anil Vase/Krukke Blå/Grønn

  Anil Vase/Krukke Blå/Grønn
 • Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 38cm - Vaser Porselen Hvit - 200794

  Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 38cm - Vaser Porselen Hvit - 200794
  The Lyngby Vase from Lyngby Porcelæn. A sophisticated classic that lasts year after year. The vase is for most associated with minimalism and functional design. When the vase was first launched in 1936, the simplicity and shape were somewhat brand new and, in many opinions, too modern. It went to the 1950s before the shape of the vase became popular and sought after. The range is wide, Lyngbyvasen is available in a variety of sizes and colours that are great to combine with each other. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Contrast Hvit Vase 20 cm

  Contrast Hvit Vase 20 cm
 • Primula Lyslykt Klar Ø 9,5 cm

  Primula Lyslykt Klar Ø 9,5 cm
 • Vase Yosemite Brun 17cm

  Vase Yosemite Brun 17cm
 • Luna Krukke Svart Terracotta 18x25 cm

  Luna Krukke Svart Terracotta 18x25 cm
 • Aalto vase 25 cm, mørkegrå

  Aalto vase 25 cm, mørkegrå
 • Lyslykt Glass Lilla 8,5x8,5 cm

  Lyslykt Glass Lilla 8,5x8,5 cm
 • Krukke Grå Glass 14 cm

  Krukke Grå Glass 14 cm
 • Cooee Design Pillar vase, 32 cm, olive

  Cooee Design Pillar vase, 32 cm, olive
  Vasen Pillar ble lansert høsten 2018, og har siden blitt en av Cooee Designs bestselgere. Den er laget av keramikk, med en matt og silkemyk overflate som har blitt et av merkets kjennetegn. Vasen har et skulpturelt uttrykk og ser flott ut i de flest
 • Marimekko Mini Vase - Vaser Munnblåst Glass Peach - 071548-200

  Marimekko Mini Vase - Vaser Munnblåst Glass Peach - 071548-200
  Vasen fra Marimekko har et herligt design i munnblåst glass. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Velg mellom ulike farger. Designet av Carina Seth-Andersson. Om vasen fra Marimekko- Herligt design.- Laget av munnblåst glass.- Høyde: 60 mm.- Diameter: 55 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase, keramik, sand

  Vase, keramik, sand
 • Kosta Boda Saraband Vase Lilla/Grøn

  Kosta Boda Saraband Vase Lilla/Grøn
  La den vakre Saraband vasen fra Kosta Boda pynte ditt hjem med sin myke og organiske form. Saraband serien består av vaser i mange unike fargekombinasjoner og er designet av Göran Wärff, som alltid har elsket de klassiske mesterverk i glassblåsin
 • CEMA Krukke m håndtak L Svart

  CEMA Krukke m håndtak L Svart
 • Orrefors Carat Vase 24 Cm - Vaser Rustfritt Stål Klar - 6590124

  Orrefors Carat Vase 24 Cm - Vaser Rustfritt Stål Klar - 6590124
  Carat vase fra Orrefors har stilren og romantisk utformning og passer all snittblomster. Den avlange og staselige designen gir et veldig elegant uttrykk. Still den vakkert på middagsbordet i vinduet eller på hyllen i stuen. Vasen finnes også i en vakker kuleform. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Brixton Krukke Clay 26cm

  Brixton Krukke Clay 26cm
 • Vase Nature rund 11 cm - Brun

  Vase Nature rund 11 cm - Brun
 • Carolina Gynning Butterfly Telysholder - Lyslykter Metall Gull - i551

  Carolina Gynning Butterfly Telysholder - Lyslykter Metall Gull - i551
  Lysestaken fra Carolina Gynning er perfekt for soverommet og har et elegant uttrykk med et håndlaget sommerfuglmotiv. Den er laget av metall i to forskjellige farger å velge mellom med en sylinder i glass. Om lysestaken fra Carolina Gynning- Finnes også som et speil.- Sylinderen kan tas av.- Butterfly er verdsatt for sitt håndlaget design. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Håndvask anbefales. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Signature vase 20 cm, grønn

  Signature vase 20 cm, grønn
 • Kosta Boda Limelight Tulipanvase 19,5 Cm Karamellfarget - Vaser Glass Caramel - 7042001

  Kosta Boda Limelight Tulipanvase 19,5 Cm Karamellfarget - Vaser Glass Caramel - 7042001
  Tulipanvasen fra Kosta Boda er perfekt som en gave og for å live opp borddekkingen og har et klassisk, tidløst design med en bredere krage. Vasen er laget av glass for å reflektere lyset på en vakker måte. Den har en stabil bunn med vakre interiørdetaljer. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Designet av Göran Wärff. Om tulipanvasen fra Kosta Boda- Tidløs glassvase med klassisk design.- En perfekt gave.- Høyde: 195 mm.- Diameter: 182 mm.- Fra kolleksjonen Limelight.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en større tulipanvase. Vedlikeholdsinstruksjoner for tulipanvasen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.