Tallerkener

Kategorier av tallerkener: Asjetter | Pizzatallerken | Dype tallerkener | Serveringsfat | Pastatallerken

Populær i tallerkener

 • 24 h Pastatallerken 24 cm hvit

  24 h Pastatallerken 24 cm hvit
 • Mateus Bubbles Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Keramikk Sand - EBSA5FB

  Mateus Bubbles Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Keramikk Sand - EBSA5FB
  Som alle andre produkter fra Mateus er også denne vakre suppetallerkenen fra serien Bubbles laget for hånd. Dermed kan fargen variere, noe som betyr at hver tallerken er helt unik. Kombiner gjerne med flere tallerkener i forskjellige størrelser og farger fra Mateus for å skape en vakker helhet. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Turkis - EBTU51B

  Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Turkis - EBTU51B
  Bubbles Fat fra Mateus. Dette er et fint ovalt fat som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Bubbles Fat kjennetegnes av sin tekstur med bobler på ytterkanten. Perfekt for servering av for eksempel frukt. Fatet er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert fat helt unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • 24 h Tallerken 26 cm hvit

  24 h Tallerken 26 cm hvit

Flere tips om tallerkener

 • Svenske Grace Gala Tallerken 27 cm

  Svenske Grace Gala Tallerken 27 cm
 • Royal Copenhagen Hvit Riflet Dyptallerken 24cm

  Royal Copenhagen Hvit Riflet Dyptallerken 24cm
  Dyp tallerken 24 cm fra Royal Copenhagen i serien Hvit Riflet. Serviset Hvit Riflet fra Royal Copenhagen er en moderne klassiker som passer inn i ethvert hjem, og i enhver stil. Ønsker man et mer lekent uttrykk kan delene fra Hvit Riflet kombineres
 • Blomus Pilar Tallerken 27 Cm - Tallerkener Keramikk Mirage Grey - 63717

  Blomus Pilar Tallerken 27 Cm - Tallerkener Keramikk Mirage Grey - 63717
  Tallerkenen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende overside og en matt underside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om tallerkenen fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Finnes i forskjellige farger.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Wedgwood Renaissance Gold Tallerken 27cm

  Wedgwood Renaissance Gold Tallerken 27cm
  Tallerken i 27 cm fra Wedgwood i serien Renaissance Gold. Det flotte serviset Renaissance Gold kombinerer autentisitet samtidig som det opprettholder en moderne og klassisk stil. Den elegante tallerkenen i benporselen er dekorert i et stilfullt desig
 • Berså Tallerken 22 cm

  Berså Tallerken 22 cm
 • 70s ceramics asjett 17,5 cm sett med 2, Stars

  70s ceramics asjett 17,5 cm sett med 2, Stars
 • Paratiisi Tallerken 21 cm

  Paratiisi Tallerken 21 cm
 • Iittala Kastehelmi Tallerken 24,8 Cm - Asjetter Glass Klar - 1007057

  Iittala Kastehelmi Tallerken 24,8 Cm - Asjetter Glass Klar - 1007057
  En tallerken av glass fra den populære serien Kastehelmi fra Iittala, som minner om dugget i gresset om morgenen. Perfekt for å servere en god kake på, eller bruk den som en interiørdetalj sammen med et lys. Designet av Oiva Toikka i 1964. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Hay Indian Tallerkenstativ M - Vaskekluter, Oppvaskbørster & Tørkestativ Rustfritt stål - 507615

  Hay Indian Tallerkenstativ M - Vaskekluter, Oppvaskbørster & Tørkestativ Rustfritt stål - 507615
  Indian tallerkenstativ fra Hay, et stilig og holdbart alternativ for oppbevaring av tallerkener og kjøkkenutstyr. Stativet har en praktisk og kompakt design, laget av rustfritt stål. Kjøp Vaskekluter, Oppvaskbørster & Tørkestativ og andre Oppvasktilbehør hos Royal Design.
 • LULU asjett 4-pk Ø 21 cm

  LULU asjett 4-pk Ø 21 cm
  4-pk asjetter av steintøy. Serien LULU har en lys, fresh glasur med små mørke stenk. Tallerkenen er helt flat med kant rundt. Modellen er rustikk og naturnær. Tallerkenene er glasert for hånd, de føles ekte og hver tallerken er unik. Formen er
 • Royal Copenhagen Blue Elements Serveringsbrett 18 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1028391

  Royal Copenhagen Blue Elements Serveringsbrett 18 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1028391
  Dette serveringsbrettet tilhører serien Blue Elements fra Royal Copenhagen. Brettet er håndmalt og dekorert med en kongelig blå farge. Det velkjente blomstermotivet har fått vokse fritt på en leken og overraskende måte. Brettet kan med fordel kombineres med andre produkter fra samme serie. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Aino Aalto Tallerken 17,5 cm klar

  Aino Aalto Tallerken 17,5 cm klar
 • Design Letters Mini Favourite Dyp Tallerken Lavender - Dype tallerkener Tritan Lavendel - 20103023LAVENLOVE

  Design Letters Mini Favourite Dyp Tallerken Lavender - Dype tallerkener Tritan Lavendel - 20103023LAVENLOVE
  Den dype tallerkenen fra Design Letters har sjarmerende design med velkjent, leken skrifttype perfekt for småbarn. Den har slitesterkt, holdbart materiale til hverdagslig bruk. Fri fra BPA og ftalater. Designet av Arne Jacobsen. Om den dype tallerkenen fra Design Letters- Fri fra BPA og ftalater.- Sjarmerende design med bokstaver.- Holdbart materiale.- Velkjent skrifttype.- Dybde: 155 mm.- Bredde: 155 mm.- Høyde: 33 mm.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • RÄSYMATTO Tallerken 13,5 CM

  RÄSYMATTO Tallerken 13,5 CM
 • Rosendahl Grand Cru Soft Servise Serveringsfat m/4 Isasjetter

  Rosendahl Grand Cru Soft Servise Serveringsfat m/4 Isasjetter
 • Pols Potten Undressed Skåler 4-pakning - Dype tallerkener Mix - 230-400-179

  Pols Potten Undressed Skåler 4-pakning - Dype tallerkener Mix - 230-400-179
  Undressed skåler, formgitt av Esther Hörchner. Skålene er laget av hvitglasert porselen og har et vakkert motiv av en kvinne som bader. Når du fyller skålen, ser det ut som hun bader i suppen. Porselenet leveres i svart gaveeske og er en nydelig presang å gi bort til alle anledninger. Mål skjeer: L 12 cm, B 4 cm. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Potteryjo Daria Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkener Stengods River - 024312S-0399

  Potteryjo Daria Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkener Stengods River - 024312S-0399
  Pastatallerkenen fra Potteryjo har håndlaget, tidløst design i stentøy med vakre detaljer rundt perfekte til å servere pasta, for eksempel. Velg mellom ulike størrelser. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Designet av Johanna Hampf. Om pastatallerkenen fra Potteryjo- Laget av stentøy.- Fra kolleksjonen Daria.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en middagstallerken.- Kan også brukes som fruktskål.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.- Laget i Portugal.- Høyde: 70 mm.- Diameter: 350 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Elements Fat 23 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1017050

  Royal Copenhagen Blue Elements Fat 23 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1017050
  Dette vakre fatet kommer fra Royal Copenhagen. Med sin enkle, romantiske og klassiske design passer det perfekt til både hverdag og fest. Kombiner gjerne med flere artikler fra serien for en enhetlig borddekking. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Corona Tallerken 210 Mm - Tallerkener Porselen Hvit - 1011999

  Rörstrand Corona Tallerken 210 Mm - Tallerkener Porselen Hvit - 1011999
  Tallerkenen Corona er en sann designklassiker som vil gi borddekningen en følelse av eleganse og luksus. Med denne tallerkenen kan du nyte middagen og vakker bordsetting samtidig. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Alessi Dressed Dyp Tallerken 23,3 Cm - Dype tallerkener Hvit - MW012

  Alessi Dressed Dyp Tallerken 23,3 Cm - Dype tallerkener Hvit - MW012
  Dressed dyp tallerken fra Alessi. Denne tallerkenen har en nydelig mønstret kant, og gir en elegant følelse på bordet. Den tilhører serien Dressed, designet av Marcel Wanders, og utmerker seg med sin unike eleganse og overraskende innslag. Fin å kombinere med andre produkter fra samme serie. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Salix Svart Tallerken 28 cm

  Salix Svart Tallerken 28 cm
 • Villeroy & Boch Flow Brød- & Smørtallerken 20x17 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1034202660

  Villeroy & Boch Flow Brød- & Smørtallerken 20x17 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1034202660
  Flow brødtallerken, en del av Villeroy & Bochs moderne middagskolleksjon. Flow fanger ånden i dagens mote – flytende linjer, overraskende former og spennende fantasifulle detaljer. Laget av premium porselen, for styrke og holdbarhet. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Tuokio tallerken dyp 18 cm

  Tuokio tallerken dyp 18 cm
 • Athos Dyp tallerken Ø 15 cm

  Athos Dyp tallerken Ø 15 cm
 • Hadeland Glassverk Siri Fat 32,5cm

  Hadeland Glassverk Siri Fat 32,5cm
  Serveringsfat fra Hadeland Glassverks relansering av Siri, som først så dagens lys i 1954. Dagens serie er designet av Christian Svinddal og inkluderer nå flere produkter, men med det samme nostalgiske uttrykket som den originale Siri-serien med d
 • Tallerken Rustic Ø 20,5x2,8 cm - Grå/Blå

  Tallerken Rustic Ø 20,5x2,8 cm - Grå/Blå
 • 70's Desserttallerken Keramikk Grønn 17,5 cm

  70's Desserttallerken Keramikk Grønn 17,5 cm
 • Arabia Mainio Sarastus Dyp Tallerken 23 Cm - Asjetter Stengods Grå - 1027021

  Arabia Mainio Sarastus Dyp Tallerken 23 Cm - Asjetter Stengods Grå - 1027021
  Den dype tallerkenen fra Arabia har enkelt design i porselen med stripete, prikket mønster perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Den har høykvalitets materiale til hverdagslig bruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om den dype tallerkenen fra Arabia- Enkelt design.- Grafisk mønster.- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Mainio.- Finnes også som et krus.- Bruk den til å servere for eksempel salat eller snacks, eller for steking i ovnen.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Diameter: 230 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Pastatallerken Hvit 29 cm

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Pastatallerken Hvit 29 cm
  Pastatallerken for den perfekte italienske opplevelsen Naturlig, original og med en spesiell følelse: dette er Manufacture Rock. Den håndverksmessige stilen i form av matt skiferutseende porselen gjør samlingen virkelig unik. Kombiner den med de håndmalte bitene i søsterkolleksjonen Manufacture for å gi varmen til bordet ditt. Ta med typisk italiensk stil til kjøkkenet ditt med denne praktiske pastatallerkenen. Den er stor nok til enhver pastarett og perfekt for hver dag. Kos deg med din favorittrett med Villeroy & Boch. artikkeldiameter: 290 mm vekt: ca. 830 g Pleieinstruksjon: tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn Materiale: Premium porselen
 • Rörstrand Corona Tallerken 290 Mm - Tallerkener Porselen Hvit - 1011995

  Rörstrand Corona Tallerken 290 Mm - Tallerkener Porselen Hvit - 1011995
  Tallerkenen Corona er en sann designklassiker som vil gi borddekningen en følelse av eleganse og luksus. Med denne tallerkenen kan du nyte middagen og vakker bordsetting samtidig. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Vapiano Pastatallerken 2-pk - Tallerkener Porselen Hvit - 10-4257-8476

  Villeroy & Boch Vapiano Pastatallerken 2-pk - Tallerkener Porselen Hvit - 10-4257-8476
  Denne pastatallerken er designet for den kjente restaurantkjeden Vapiano, som er en offisiell partner av Villeroy & Boch. Det er en moderne tallerken som passer perfekt for servering av pasta. Den organiske formen har blitt inspirert av silhuetten av sanddyner, formet av ørkenvinder. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn - perfekt til daglig bruk. Selges i 2-pk. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Cecil tallerken flat hvit, Ø 21 cm

  Cecil tallerken flat hvit, Ø 21 cm
 • Iittala Teema Asjett Vintage Blå 21cm

  Iittala Teema Asjett Vintage Blå 21cm
  Designet av en av Iittalas mest ikoniske designhelter, Kaj Franck, er Teema en allsidig kolleksjon med endeløse kombinasjoner av former, størrelser og farger. Hvert Teema-stykke fanger essensen av skandinavisk designtenkning, og er avledet fra tre enkle former: sirkel, firkant og rektangel. Det er det du bruker dem til som gjør dem til dine. Funksjonell, slitesterk og raffinert, Teema er det perfekte serviset for daglig bruk. Tallerkener, fat, kopper og skåler, hver Teema-bit tåler ovn, fryser, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Så ikke bare vil de se vakre ut på spisebordet ditt, men de vil gjøre matlaging, servering og opprydding raskt og enkelt.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Asjett 21cm Matt Sort

  Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Asjett 21cm Matt Sort
 • Mateus Stripes Tallerken 28 Cm - Tallerkener Keramikk Ocean - EOC01ST

  Mateus Stripes Tallerken 28 Cm - Tallerkener Keramikk Ocean - EOC01ST
  Tallerkenen fra Mateus har en myk, sofistikert følelse med et grafisk mønster. Tallerkenen er laget av håndmalt, håndlaget keramikk med en miljøvennlig forpakning. Variasjon i utseende kan forekomme. Om tallerkenen fra Mateus- Kombiner tallerkenen med krus fra Mateus.- Finnes i 6 forskjellige farger.- Denne tallerkenen er en del av serien Stripes fra Mateus. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Eva Trio Tallerkenlokk 20 cm.

  Eva Trio Tallerkenlokk 20 cm.
  Smart tallerkenlokk fra Eva Trio, som med garanti kommer til å komme til nytte mange ganger. Tallerkenlokket har et langt håndtak på siden, så det er mulig å se til maten uten å brenne fingrene.Grunnet den tallerkenformede design, så kan du og
 • Serveringsfat Tessia 20x20 cm

  Serveringsfat Tessia 20x20 cm
 • Berså Tallerken 24 cm

  Berså Tallerken 24 cm
 • Kähler Hammershøi Juleskål på fot 2019, Ø16 cm.

  Kähler Hammershøi Juleskål på fot 2019, Ø16 cm.
  Nå' det jul igen, og nå' er det jul igen, og julen elsker søte saker! Servér dine friskbakte julesmåkaker, familiens hjemmelagede konfekt eller innbydende hassel- og valnøtter i denne vakre skål på fot fra Kählers Hammershøi Juleserie fra 2
 • Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Salattallerken 21 Cm - Tallerkener Porselen - 1041042640

  Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Salattallerken 21 Cm - Tallerkener Porselen - 1041042640
  Dette er en elegant tallerken med diskrete farger i blått og grått med et vakkert blomstermønster. Den tilhører serien Mariefleur Grå, designet av Villeroy & Boch. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Lucie Kaas Lotus Dyp Tallerken Mintgrønn

  Lucie Kaas Lotus Dyp Tallerken Mintgrønn
  Porselensplaten bærer det ikoniske Lotus-mønsteret, som ble designet av den norske kunstneren Arne Clausen i 1964. De fås i flere forskjellige størrelser og farger. Kan gå i oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
 • Mateus Oyster Fat 35x30 Cm - Serveringsfat Keramikk Turkis - ETU24D

  Mateus Oyster Fat 35x30 Cm - Serveringsfat Keramikk Turkis - ETU24D
  Fatet fra Mateus har et romantisk design med myke, bølgete former til alle typer borddekkinger. Det er laget av håndlaget keramikk med en håndmalt farge for å gjøre hvert produkt unikt. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om fatet fra Mateus- Fra kolleksjonen Oyster.- Håndlaget, håndmalt design.- Tradisjonelt håndverk.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 65-70°C.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Inku asjett Ø18 cm, grønn

  Inku asjett Ø18 cm, grønn
 • Tallerkenstativ Metall Mattsvart

  Tallerkenstativ Metall Mattsvart
 • Potteryjo Daria Tallerken 18 Cm 2-pk Clean Grey - Brødkurver & Brødbokser Steingods Grå - 2024302S-0391

  Potteryjo Daria Tallerken 18 Cm 2-pk Clean Grey - Brødkurver & Brødbokser Steingods Grå - 2024302S-0391
  Tallerkenen fra Potteryjo har vakkert, tidløst design i stengods med dekorativ kant perfekt til middagsfester. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om tallerkenen fra Potteryjo- Håndlaget.- Laget av stengods.- Finnes også som en middagstallerken.- Vakkert design.- Finnes i forskjellige farger.- Middagstallerkenen selges i en 2-pakning.- Fra kolleksjonen Daria.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Dybde: 180 mm.- Bredde: 180 mm.- Høyde: 30 mm.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Brødkurver & Brødbokser og andre Kjøkkenoppbevaring hos Royal Design.
 • Aida Tallerken 28 cm Northern Green

  Aida Tallerken 28 cm Northern Green
  Lekker tallerken i fargen Northern Green fa Aidas Raw-serie. Serien er produsert i stengods med en touch av 70-talls nostalgi og kombinerer en rå og naturlig look med enkel design i neutrale nordiske toner. En teknikk brukes slik at stengodset farge
 • Mateus Lace Tallerken 32 Cm Oransje - Tallerkener Keramikk Orange - ESPOR6

  Mateus Lace Tallerken 32 Cm Oransje - Tallerkener Keramikk Orange - ESPOR6
  Lace Tallerken er perfekt for deg som elsker blonder. Kombiner gjerne med flere tallerkener i forskjellige størrelser og farger fra Mateus for en ekstra vakker borddekking. Vi anbefaler at du ikke plasserer tallerkenen direkte på overflater som er følsomme for fuktighet.Dette produktet er håndlaget av erfarne keramikere i Portugal, noe som gjør hvert produkt unikt. Dette betyr at produksjon- og leveringstid kan variere. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Wedgwood Edme tallerken 23cm

  Wedgwood Edme tallerken 23cm
  Wedgwood Edme

Kjøpe tallerkener på nettet

TallerkenerUtvalget av tallerkener i nettbutikker er stor. Enkelte butikker har fokusert på å ha porselen fra kjente merker som Iittala, Marimekko og Rörstrand. Andre tallerkener til lavpris kan du kjøpe i større grupper og bruke til daglig bruk, for eksempel IKEA.

Når vi leter etter en bestemt form av en tallerken eller et bestemt varemerke, er det tidsbesparende å handle på nettet. Det er ikke alltid lett å vite hvilke fysiske butikker som har ett bestemt merke.

Er du på jakt etter eksklusive porselen, start med å se på nisjede innredningsbutikker på nettet.