Tallerkener

Kategorier av tallerkener: Asjetter | Pizzatallerken | Dype tallerkener | Serveringsfat | Pastatallerken

Populær i tallerkener

 • Mateus Bubbles Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Keramikk Sand - EBSA5FB

  Mateus Bubbles Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Keramikk Sand - EBSA5FB
  Som alle andre produkter fra Mateus er også denne vakre suppetallerkenen fra serien Bubbles laget for hånd. Dermed kan fargen variere, noe som betyr at hver tallerken er helt unik. Kombiner gjerne med flere tallerkener i forskjellige størrelser og farger fra Mateus for å skape en vakker helhet. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Turkis - EBTU51B

  Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Turkis - EBTU51B
  Bubbles Fat fra Mateus. Dette er et fint ovalt fat som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Bubbles Fat kjennetegnes av sin tekstur med bobler på ytterkanten. Perfekt for servering av for eksempel frukt. Fatet er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert fat helt unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ocean Tallerken 26cm blå

  Ocean Tallerken 26cm blå
 • 24 h Tallerken 26 cm hvit

  24 h Tallerken 26 cm hvit

Flere tips om tallerkener

 • Lake tallerken grå 27 cm

  Lake tallerken grå 27 cm
 • Ink Blue Hibiscus Tallerken 19 cm

  Ink Blue Hibiscus Tallerken 19 cm
 • Wik & Walsøe Woodstokk Dyp tallerken 21 cm

  Wik & Walsøe Woodstokk Dyp tallerken 21 cm
  Dyp tallerken på 21 cm fra Wik & Walsøes flotte servise Woodstokk. Det vakre serviset fra Wik & Walsøe er dekorert i et flott mønster inspirert av norsk håndverk, og utformet i feltspatporselen som ofte kjennetegnes med sin hvithet, vakre og glansful
 • Sancerre tallerken flat hvit, Ø 17 cm

  Sancerre tallerken flat hvit, Ø 17 cm
 • Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic French-bol Skål 75 Cl - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1041041931

  Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic French-bol Skål 75 Cl - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1041041931
  Denne vakre skålen tilhører serien Mariefleur, som kjennetegnes av sitt mønster med vårblomster i nydelige farger. Inspirasjonen kommer fra Monets hage i Giverny. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Pizzatallerken hvit, Ø 36 cm

  Pizzatallerken hvit, Ø 36 cm
 • Pillivuyt Toulouse Flat Tallerken Med Rett Kant Ø20 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 18296

  Pillivuyt Toulouse Flat Tallerken Med Rett Kant Ø20 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 18296
  Tallerkenen fra Pillivuyt har et høykvalitets design i porselen med en holdbar funksjon og en plissert kant for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er ovnsikker og fryseegnet. Tilgjengelig i ulike størrelser. Om tallerkenen fra Pillivuyt- Laget av porselen.- Holdbart, høykvalitets design.- Plissert kant.- Lett.- Tynn.- Høyde: 15 mm.- Tallerkenen finnes i forskjellige størrelser.- 2 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Håndvask anbefales. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Siirtolapuutarha Asjett 15x12 cm

  Siirtolapuutarha Asjett 15x12 cm
 • Asjett Nordic Sea Ø 15 cm

  Asjett Nordic Sea Ø 15 cm
 • Grand Cru tallerken Ø23 cm, Blush

  Grand Cru tallerken Ø23 cm, Blush
 • Denby Studio Blue Pastaskål 22 cm, 4-Pack

  Denby Studio Blue Pastaskål 22 cm, 4-Pack
  Fire perfekte dype skåler som er laget til servering av pasta eller ris. Dette settet er perfekt for deg som vil ha perfekte skåler men samtidig vil ha litt variasjon. De psaser også perfekt til asiatiske retter som curry, og de høye nok kantene gjør
 • House Doctor Serveur Tallerken 24 Cm 4-pk - Asjetter Harpiks Gull - 259190200

  House Doctor Serveur Tallerken 24 Cm 4-pk - Asjetter Harpiks Gull - 259190200
  Serveur tallerken fra House Doctor, med en fin gylden nyanse. Serveur blir en fin detalj på bordet. Leveres en i 4-pakning, finnes i to forskjellige størrelser. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manoir Tallerken Dyp 23cm

  Villeroy & Boch Manoir Tallerken Dyp 23cm
  Den dype tallerken er en del av Manoir-kolleksjonen fra Villeroy & Boch. Delen i kolleksjonen oser tradisjon og klasse med sine eksklusive former. Detaljene er ekpressivt praglende.Skape en elegant og spesiell pådekning med tallerken i premium porsel
 • Pacifica Serveringsfat oval 41 x 26 cm Artichoke

  Pacifica Serveringsfat oval 41 x 26 cm Artichoke
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Fat 12,5x23 Cm - Serveringsfat Hvit - 1016888

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Fat 12,5x23 Cm - Serveringsfat Hvit - 1016888
  Et flott fat med et klassisk håndmalt mønster fra serien Blue Fluted Mega, en nytolkning av Blue Fluted Plain. Det håndmalte mønsteret fra 1775 har blitt en del av Danmarks kulturarv. I serien Mega har utvalgte deler av det opprinnelige mønsteret blitt forstørret av Karen Kjælgård-Larsen. Ettersom motivet er håndmalt kan små variasjoner i utseende oppstå, noe som gjør hvert fat unikt. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bitz Tallerken Gastro 21 cm grå/rosa Bit

  Bitz Tallerken Gastro 21 cm grå/rosa Bit
  Fargerik tallerken fra Bitz! Gjør noe ekstra for servering og bordpådekningen med denne herlige tallerkenen i stengods. Her kombinerer du kvalitet med sterk estetisk karisma og skaper en unik tallerk med flere fordeler. Du bruker det jevnt i både ovn
 • Villeroy & Boch Colourful Spring Frokosttallerken 22 Cm - Tallerkener Porselen Hvit - 14-8663-2640

  Villeroy & Boch Colourful Spring Frokosttallerken 22 Cm - Tallerkener Porselen Hvit - 14-8663-2640
  Skap en fantastisk atmosfære ved spisebordet med denne tallerkenen fra Villeroy & Boch. Den tilhører den fine serien Colourful Spring og er utsmykket med et av våre mest elskede vårtegn - snøklokken. Serien inneholder også andre vakre blomster og fargerike sommerfugler. Laget av porselen av høy kvalitet, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Perfekt til daglig bruk! Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Aida RAW Frokosttallerken 23 cm, Forest Brown 6 stk

  Aida RAW Frokosttallerken 23 cm, Forest Brown 6 stk
  Nyt frokosten fra den vakre RAW frokosttallerkenen fra Aida og inviter de nærmeste over, takket være dette tallerkensettet som består av 6 frokosttallerkener. Tallerkenen er laget av dobbeltbrent stengods av høy kvalitet, som tåler både oppvaskmaskin
 • Ribb Tallerken 22 cm

  Ribb Tallerken 22 cm
 • Teema dyp tallerken 21 cm, lin

  Teema dyp tallerken 21 cm, lin
 • Ernst Dyp Tallerken Steingods 22 Cm - Dype tallerkener Stengods White-Spotted - 247754

  Ernst Dyp Tallerken Steingods 22 Cm  - Dype tallerkener Stengods White-Spotted - 247754
  Den dype tallerkenen fra Ernst Kirchsteiger er laget av stentøy med en vakker, rustikk struktur. Den har en sjenerøs størrelse perfekt til å servere pasta, for eksempel. Om den dype tallerkenen fra Ernst Kirchsteiger- Finnes i 3 forskjellige farger.- Kombiner den dype tallerkenen med krus fra Ernst Kirchsteiger. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Oppleggingsfat 40 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 11900-800001-12740

  Rosenthal Loft Oppleggingsfat 40 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 11900-800001-12740
  Loft serveringsfat fra Rosenthal. Dette serveringsfatet tilhører Loft-serien som har alt porselen du trenger til det dukede bordet. Porselenet kommer i ulike former og størrelser, og kan med fordel kombineres for å finne akkurat det som best passer ditt behov. Serveringsfatet har en riflet struktur som gjør at det blir levende. Passer like bra til både hverdags og fest. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Pillivuyt Boulogne Tallerken 36x26 Cm - Tallerkener Porselen Hvit - 18934

  Pillivuyt Boulogne Tallerken 36x26 Cm - Tallerkener Porselen Hvit - 18934
  Boulogne Tallerken, 36x26 cm fra Pillivuyt. Tallerkener Hvit Porselen Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Dbkd Wave Fat Ø16 Cm - Asjetter Keramikk Shiny Mole - 20220502sm

  Dbkd Wave Fat Ø16 Cm - Asjetter Keramikk Shiny Mole - 20220502sm
  Fatet fra DBKD har et organisk design i keramikk med en bølget kant for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt for pen oppbevaring. Det har en rund form. Velg mellom ulike farger. Om fatet fra DBKD- Organisk design.- Laget av keramikk.- Bølget kant.- Finnes i forskjellige farger.- Rund form.- Høyde: 20 mm.- Diameter: 160 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Rengjøres med en fuktig klut.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Tallerken Ø27cm sort/mblå Bitz

  Tallerken Ø27cm sort/mblå Bitz
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Tallerken 26cm

  Villeroy & Boch Petite Fleur Tallerken 26cm
  Tallerken på 26 cm fra flotte Petite Fleur fra Villeroy & Boch. Sjarmerende blomsterdekorasjoner og klassisk buede former pryder det vakre serviset Petite Fleur, som er flott både til hverdagsbruk og festlige anledninger. Tallerkenen kan rengjøres i
 • Iittala Tundra Sidetallerken 15,4 Cm - Asjetter Glass Klar - 1065612

  Iittala Tundra Sidetallerken 15,4 Cm - Asjetter Glass Klar - 1065612
  Sidetallerkenen fra Iittala har et nostalgisk, taktilt design med et unikt mønster med flere, distinkte teksturer for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av klart glass med en arktisk følelse med en beleilig størrelse perfekt til ulike forretter og desserter. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Designet av Oiva Toikka. Om sidetallerkenen fra Iittala- Design fra 1970.- Inspirert av arktisk natur.- Laget av glass.- Laget i Finland.- Fra kolleksjonen Tundra. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Tallerken 28 Cm - Tallerkener Keramikk Grå - ECZ24C

  Mateus Oyster Tallerken 28 Cm - Tallerkener Keramikk Grå - ECZ24C
  Oyster tallerkenen fra Mateus er laget av håndlaget, håndmalt keramikk. Tallerkenen har en miljøvennlig forpakning. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger Om tallerkenen fra Mateus- Tallerkenen finnes i 15 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Mateus Lace Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Lys Rosa - ESPLR4B

  Mateus Lace Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Lys Rosa - ESPLR4B
  Lace tallerken er perfekt for deg som elsker blonder. Kombiner gjerne med flere tallerkener i forskjellige størrelser og farger fra Mateus for en ekstra vakker borddekking. Vi anbefaler at du ikke plasserer tallerkenen direkte på overflater som er følsomme for fuktighet. Dette produktet er håndlaget av erfarne keramikere i Portugal, noe som gjør hvert produkt unikt. Dette betyr at produksjon- og leveringstid kan variere. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Denby Impression tallerkensett 12 deler, creme

  Denby Impression tallerkensett 12 deler, creme
  Det perfekte middagssettet fra Denby, som lar deg skape en vakker og funksjonell borddekning. Settet er en del av Impression-serien og består av 12 deler: fire middagstallerkner 26 cm, fire frokosttallerkner 17 cm og fire skåler 10,5 cm.Settet har et
 • Pillivuyt Hvit Plissé tallerken, Ø 22 cm.

  Pillivuyt Hvit Plissé tallerken, Ø 22 cm.
  Uansett hvilket måltid du skal dekke på til, så kan Pillivuyts Plissé-serie være et alternativ. Den enkle, elegante og klassiske serien passer inn i ethvert hjem og kan pynte opp ethvert bord. Plissé-serien er kjent for sine plisserende linjer og sin
 • Denby Studio Grey Tallerken 26cm 4-Pakk

  Denby Studio Grey Tallerken 26cm 4-Pakk
  Med de vakre tallerknene fra Denby’s Studio Grey-serie kan du nå pryde middagsbordet med en unik og rustikk look. Du får i denne pakke 4 vakre tallerkner i den naturlige grålige tonen, som gir en avslappet, men stadig rustikk look til borddekkingen.
 • Pillivuyt Oval serveringsfat nr. 10, 28 cm.

  Pillivuyt Oval serveringsfat nr. 10, 28 cm.
  Server dine retter på den enkle, vakre ovale serveringstallerken fra Pillivuyt. Den er utstyrt med håndtak, slik at du enkelt kan håndtere den. Den ovale serveringstallerken er også kalt en eggepanne. Du kan velge mellom flere størrelser, slik at du
 • Dyp tallerken Nordic Sand, Ø 22,5 cm

  Dyp tallerken Nordic Sand, Ø 22,5 cm
 • Pillivuyt Bourges Asjett 16,5C

  Pillivuyt Bourges Asjett 16,5C
 • Swedish Grace Tallerken 21 cm Midnatt

  Swedish Grace Tallerken 21 cm Midnatt
 • Oiva Tallerken Ø20 cm Hvit

  Oiva Tallerken Ø20 cm Hvit
 • Tell Me More Bastia middagstallerken

  Tell Me More Bastia middagstallerken
  Serien Bastia fra Tell Me More tar borddekkingen din til et nytt nivå og gjør den både innbydende og livlig. Tallerkenen er laget av glasert steintøy med matt finish, og produksjonsmetoden gjør at hvert eksemplar er helt unikt når det kommer til farg
 • HAY Soft Ice frokosttallerken, 21 cm, grønn

  HAY Soft Ice frokosttallerken, 21 cm, grønn
  Frokosttallerken i elegant design med marmormønster fra danske HAY. Tallerkenen er en del av Soft Ice-serien, som i tillegg til sitt vakre mønster kjennetegnes ved at den er laget av emaljert stål som tåler både kalde og varme temperaturer. Passer bå
 • Villeroy & Boch Rose Garden Tallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 10-4287-2651

  Villeroy & Boch Rose Garden Tallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 10-4287-2651
  Tallerkenen fra Villeroy & Boch har moderne, blomstrete design i premium porselen med vintage look perfekt til servering av både middag og frokost. Den har vakker, rosa blomst på siden. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tallerkenen fra Villeroy & Boch- Moderne design.- Blomstrete mønster.- Laget av premium porselen.- Finnes også som et krus.- Fra kolleksjonen Rose Garden.- Diameter: 210 mm.- Høyde: 25 mm.- Vekt: 361 g .- Perfekt til servering av både middag og frokost.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Asjett 19 cm Kveldsbad

  Arabia Mummi Asjett 19 cm Kveldsbad
 • Tokyo Design Flora Japonica Tallerken 20,6 Cm Crane - Tallerkener Porselen Blå - 16718

  Tokyo Design Flora Japonica Tallerken 20,6 Cm Crane - Tallerkener Porselen Blå - 16718
  Tallerkenen fra Tokyo Design har et tradisjonelt, japansk utseende med en europeisk twist. Den har et vakkert mønster med inspirasjon fra Japan med en klassisk fargekombinasjon. Tallerkenen har et håndlaget design i høykvalitets porselen perfekt til hverdagsbruk. Gi innredningen din en personlig touch ved å mikse produktet med andre mønstre fra samme serie. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Laget i Japan. Om tallerkenen fra Tokyo Design- Unikt, håndlaget design.- Klassisk fargekombinasjon.- Beleilig størrelse perfekt til ulike forretter og desserter.- Tradisjonelt, japansk utseende med en europeisk twist.- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Flora Japonica.- 20,6 cm Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Sense Teal Tallerken 22 cm 4pk

  Porsgrunds Porselænsfabrik Sense Teal Tallerken 22 cm 4pk
  Tallerken fra Porsgrunds Porselænsfabriks populære servise Sense, perfekt til frokost og lunsj. Den nydelige blågrønne fargen er en av tre nye farger i serviset som kan kombineres for et helt unikt uttrykk, eller brukes innenfor fargetema for et klas
 • Elsa Tallerken Grå Stengods 20,5 cm

  Elsa Tallerken Grå Stengods 20,5 cm
 • Christiania 1739 Chelsea Middagstallerken 27 cm

  Christiania 1739 Chelsea Middagstallerken 27 cm
  Middagstallerken på 27 cm fra det stilrene serviset Chelsea. De rene formene og det hvite porselenet gjør at serviset Chelsea fra Christiania 1739 enkelt kan kombineres med andre farger og former. Serien tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, og
 • Villeroy & Boch Lave Dyp Tallerken 27 Cm - Dype tallerkener Steingods Beige - 10-4281-3800

  Villeroy & Boch Lave Dyp Tallerken 27 Cm - Dype tallerkener Steingods Beige - 10-4281-3800
  Den dype tallerkenen fra Villeroy & Boch har et skandinavisk design i stengods med en intens, rustikk følelse. Den har spesiell glasering med flere nyanser for å gjøre hvert produkt unikt. Den har et allsidig utseende perfekt til både hverdag og fest. Variasjon i utseende kan forekomme. Om den dype tallerkenen fra Villeroy & Boch- Fra kolleksjonen Lave.- Laget av stengods.- Skandinavisk design.- Unik glasering.- Finnes i forskjellige farger.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Surface dyptallerken Small 16 cm, indi grå

  Surface dyptallerken Small 16 cm, indi grå
 • Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul Dyp Tallerken 17cm

  Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul Dyp Tallerken 17cm
  Dyp tallerken på 17 cm fra Royal Copenhagens juleservise Stjerne Riflet Jul. Skålen er perfekt til en liten forsyning med julegrøt eller til frokostmüslien. Juleserviset har for mange familier blitt en del av juletradisjonen og selvskreven gjest ved

Tallerkener i keramikk, porselen og glas

TallerkenerUtvalget av tallerkener i nettbutikker er stor. Enkelte butikker har fokusert på å ha porselen fra kjente merker som Iittala, Marimekko og Rörstrand. Andre tallerkener til lavpris kan du kjøpe i større grupper og bruke til daglig bruk, for eksempel IKEA.

Når vi leter etter en bestemt form av en tallerken eller et bestemt varemerke, er det tidsbesparende å handle på nettet. Det er ikke alltid lett å vite hvilke fysiske butikker som har ett bestemt merke.

Er du på jakt etter eksklusive porselen, start med å se på nisjede innredningsbutikker på nettet.