Skåler i forskjellige størrelser,
farger og former

Kategorier av skåler:
Suppeskåler | Dessertskåler | Salatboller | Serveringsskåler | Eggeglass | Pastaskål | Fruktskål

Populær i skåler

 • Porsgrunds Porselænsfabrik Ildfast Løvehode Suppebolle 4,5 cl

  Porsgrunds Porselænsfabrik Ildfast Løvehode Suppebolle 4,5 cl
  Klassisk løksuppebolle, men en fin suppebolle til andre supper også. Suppebollen er laget i høybrent feltspatporselen og tåler å stå i ovnen ved gratinering av løksuppe.
 • suppeskål nr. 4,5 Hvit, 50 cl Ø

  suppeskål nr. 4,5 Hvit, 50 cl Ø
 • Japanske Keramikkskåler (Set of 4)

  Japanske Keramikkskåler (Set of 4)
 • GC Skål, 4 stk., 15 cm

  GC Skål, 4 stk., 15 cm

Flere tips om skåler

 • Aida Raw Nordic Suppeskål Sort Flekkete 19 cm 6stk

  Aida Raw Nordic Suppeskål Sort Flekkete 19 cm 6stk
  RAW fra det danske varemerket Aida, er et stilrent og moderne servise. Serien er inspirert av 70-tallet og gir en nostalgisk følelse rundt spisebordet. RAW serviset i stentøy er laget spesielt for å oppnå en lang holdbarhet og høy kvalitet.  Aida er et av Danmarks mest kjære merkevarer, og har siden 1953 levert vakre, praktiske og holdbare serviser til ethvert hjem. Deres kolleksjon omfatter blant annet glass, bestikk, spisebrikker og annet kjøkkenutstyr, noe som gjør at Aida inspirerer ethvert spisebord.
 • Rosenthal Junto Bowl 33 Cm Pearl Gray - Serveringsskåler Porselen Pearl Grey - 10540-405201-13333

  Rosenthal Junto Bowl 33 Cm Pearl Gray - Serveringsskåler Porselen Pearl Grey - 10540-405201-13333
  This bowl from Rosenthal belongs to the modern Junto porcelain series. It has a natural and handmade look with organic shapes, and comes in a earthy colour. The bowl has a specially developed glaze that allows the characteristic diamond relief to emerge. Is dishwasher and microwave safe. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Make & Take Frokostskål 0,5 L Lysegrå

  Make & Take Frokostskål 0,5 L Lysegrå
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Skål 24 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 10-4240-2536

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Skål 24 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 10-4240-2536
  Skålen fra Villeroy & Boch har elegant design i premium porselen med matt finish perfekt til servering av både middag og frokost. Den har stilren form med vakker struktur. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Villeroy & Boch- Laget av premium porselen.- Finnes også som en tallerken.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Manufacture Rock.- Diameter: 240 mm.- Vekt: 620 g . Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Skål Mach Natur

  Skål Mach Natur
 • Aida Raw Organic Skåler 3-pk - Serveringsskåler Stengods Nordic Nude - 15246

  Aida Raw Organic Skåler 3-pk - Serveringsskåler Stengods Nordic Nude - 15246
  Skålene fra Aida har et håndlaget design med en vakker, organisk form og et inkludert brett i teak. De er laget av brent stentøy i forskjellige farger å velge mellom med en slitesterk finish til hverdagsbruk. Velg en favorittfarge eller kombiner flere for å skape en unik fargekombinasjon. Om skålene fra Aida- Vakker, organisk form.- Laget av stentøy.- Inkludert brett.- Håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger.- Disse skålene er en del av serien Raw fra Aida. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålene- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Iittala Miranda Skål 14,5 Cm - Serveringsskåler Glass Mosegrønn - 1051297

  Iittala Miranda Skål 14,5 Cm - Serveringsskåler Glass Mosegrønn - 1051297
  Skålen Miranda fra Iittala, designet av Heikki Orvola. Skålen er utsmykket med et elegant bladmønster som reflekterer lyset på en vakker måte. Bruk den til å servere for eksempel snacks eller desserter. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Carat Skål - Serveringsskåler Glass Klar - 6590112

  Orrefors Carat Skål - Serveringsskåler Glass Klar - 6590112
  Lena Bergström har tatt luksuriøst interiør til et helt annet nivå med Carat-serien, som har fått sin inspirasjon fra krystaller og juveler. Den ujevne formen og slipingen skaper et unikt uttrykk kombinert med kanten i børstet i rustfritt stål. Bruk skålen som fruktskål, serveringsskål eller bare som et vakkert innslag i hjemmet ditt. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Swedish Grace skål 60cl is

  Swedish Grace skål 60cl is
 • PotteryJo Daria 18 cm Serveringsskål, Ink Black

  PotteryJo Daria 18 cm Serveringsskål, Ink Black
  Med denne serveringsskålen fra PotteryJo sin serie Daria kan du servere dine gjester med stil og eleganse.Serien Daria er skapt av Johanna Hampf i 2017 og har et tidløst, men samtidig elegant design.Denne serveringsskålen er 18 cm i diameter. 
 • Salatskål Sablo 28 cm

  Salatskål Sablo 28 cm
  Stor skål fra Blomus' serie SABLO, produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om v
 • Lave Beige Skål

  Lave Beige Skål
 • Victoria skål 4 liter, svart

  Victoria skål 4 liter, svart
 • Bloomingville Hariet Skål Stentøy 12,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Grønn - 82054651

  Bloomingville Hariet Skål Stentøy 12,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Grønn - 82054651
  Skålen fra Bloomingville har et håndlaget design i stentøy med reaktiv glasering og håndtak på sidene for bedre grep. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Bloomingville- Fra kolleksjonen Hariet.- Laget av stentøy.- Håndlaget design.- Reaktiv glasering.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Mål på tallerkenen:- Bredde: 125 mm.- Lengde: 155 mm.- Høyde: 30 mm.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Precious Skål Ø 16 cm

  Precious Skål Ø 16 cm
 • Potteryjo Daria Skål 12 Cm 2-pk - Boller & Skåler Steingods Accolade - 2024304S-0438

  Potteryjo Daria Skål 12 Cm 2-pk - Boller & Skåler Steingods Accolade - 2024304S-0438
  Skålen fra Potteryjo har søtt, lite design i stengods med dekorativ kant perfekt til servering av tapas. Tilgjengelig i ulike størrelser. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra Potteryjo- Håndlaget.- Vakkert design.- Laget av stengods.- Finnes også som en middagstallerken.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Dybde: 120 mm.- Høyde: 110 mm.- Bredde: 120 mm.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Selges i en 2-pakning.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Boller & Skåler og andre Kjøkkenredskap hos Royal Design.
 • HAY Sobremesa serveringsskål, stor, gul

  HAY Sobremesa serveringsskål, stor, gul
  Stor serveringsskål i porselen fra danske HAY. Skålen er en del av Sobremesa-kolleksjonen, hvis vakre farger gjør det enkelt å lage en borddekking som er både leken og elegant, der hver del er vakker i seg selv og sammen med flere av seriens del
 • Picknick salatskål stor klar

  Picknick salatskål stor klar
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Eggeglass - Eggekopper Stengods Grå - 14531569

  Broste Copenhagen Nordic Sea Eggeglass - Eggekopper Stengods Grå - 14531569
  Stentøy. Fargeforskjeller forekommer. Kjøp Eggekopper og andre Serveringstilbehør hos Royal Design.
 • Sancerre skål hvit, 60 cl Ø 15 cm

  Sancerre skål hvit, 60 cl Ø 15 cm
 • Taika Skål 30 cl Rød

  Taika Skål 30 cl Rød
 • Skål 50 cl

  Skål 50 cl
 • Skål Sablo, diameter 13 cm

  Skål Sablo, diameter 13 cm
  Skål fra Blomus' serie SABLO, produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann s
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Ingrid Dessertskål 16,5cm Grå

  Porsgrunds Porselænsfabrik Ingrid Dessertskål 16,5cm Grå
  Dessertskål i 16,5 cm fra Porsgrunds Porselænsfabrik i serien Ingrid. Med en inspirasjon fra det detaljrike bunadsuniverset har Porsgrund skapt det flotte serviset Ingrid. Den hvite dessertskålen er dekorert i et flott gråtonet mønster inspirert
 • Skål Nordic Coal Steingods Ø 20

  Skål Nordic Coal Steingods Ø 20
 • Mateus Stripes Skål 50 Cl - Serveringsskåler Keramikk Sand - ESA06ST

  Mateus Stripes Skål 50 Cl - Serveringsskåler Keramikk Sand - ESA06ST
  Skålen fra Mateus har en myk, sofistikert følelse med et grafisk mønster og organiske linjer. Den er laget av håndmalt, håndlaget keramikk med en miljøvennlig forpakning. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Mateus- Kombiner skålen med tallerkener fra Mateus.- Finnes også som en større skål.- Finnes i 6 forskjellige farger.- Denne skålen er en del av serien Stripes fra Mateus. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Eli Skål Ø5 cm Matt Light Camel

  Eli Skål Ø5 cm Matt Light Camel
 • Mateus Basic Skål 70 Cl Lilla - Serveringsskåler Keramikk Fiolett - EPU066A

  Mateus Basic Skål 70 Cl Lilla - Serveringsskåler Keramikk Fiolett - EPU066A
  Basic Skål fra Mateus. Dette er en fin liten skål som er inspirert av moteverdenen. Perfekt til å servere små retter i, for eksempel tapas. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål unik. Tilgjengelig i flere fine farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Skål Salad Natur Återvunnen Teak 10x20 cm

  Skål Salad Natur Återvunnen Teak 10x20 cm
 • Arabia Pastoraali eggekopp, 4 cl, 2-pak

  Arabia Pastoraali eggekopp, 4 cl, 2-pak
  Sett med to eggeglass i Pastoraali-serien, et av Arabias mest verdsatte kreasjon. Mønsteret er designet av Esteri Tomula. Det startet ut ifra en nostalgisk følelse som forteller en fortryllende kjærlighetshistorie. Dette i kombinasjon med de moder
 • Eggekopp Pion Svart/Brun

  Eggekopp Pion Svart/Brun
 • Pion Skål Svart/Brun

  Pion Skål Svart/Brun
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Skål På Fot 4-pakk - Serveringsskåler Glass Klar - 25176

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Skål På Fot 4-pakk - Serveringsskåler Glass Klar - 25176
  Grand Cru skål på fot fra Rosendahl er multifunksjonell skål som passer perfekt til forskjellige forretter, desserter, frukostyoghurten eller en stilig fruktsalat. En klassisk og funksjonell Grand Cru design og fot som gjør at skålen blir litt luksuriøs. For å ønsker å spare plass i kjøkkenskapet kan skålene stables. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Skål Oyster

  Skål Oyster
  Vakker håndlaget skål fra et glassverk i Polen. Hver vase er unik siden alle er håndmalte med pensel. Matches vakkert med øvrige varer i serien. Vakker på spisebordet fylt med frukt eller en fresh salat. Vaskes for hånd. En del av Z Collection.
 • Rörstrand Sundborn Salatskål 2,2 l

  Rörstrand Sundborn Salatskål 2,2 l
  En salatskål fra Rørstrand. Porselensskålen har et utrolig vakkert og varmt design i et blomstrete mønster. Porselensserien Sundborn er navngitt etter stedet der kunstneren Carl Larsson har gården sin. Pia Rønndahl ligger bak porselenets harmon
 • Eggekopp hvit, 4 cl Ø 5 cm

  Eggekopp hvit, 4 cl Ø 5 cm
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål Ø11 Cm - Serveringsskåler Stengods Cream - 14533408

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål Ø11 Cm - Serveringsskåler Stengods Cream - 14533408
  Skålen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglasert stentøy perfekt til servering av både middag og frokost. Den har flekkete mønster med vakre detaljer. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Broste Copenhagen- Laget av stentøy.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Fra kolleksjonen Nordic Vanilla.- Finnes også som en middagstallerken.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 65°C. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Såpeskål Nova Black

  Såpeskål Nova Black
 • PotteryJo Daisy Salatskål 30 cm Faded Army

  PotteryJo Daisy Salatskål 30 cm Faded Army
  Denne grønne skjønnheten kommer til å pryde ditt kjøkken. Salatskålen er en del av den vakre serien Daisy fra PotteryJo og er produsert etter en lang tradisjon av keramikkhåndverk i Portugal. Med ett særpreget reliefmønster som hjelper til me
 • Rösle Skål Ø24cm - Serveringsskåler Rustfritt stål - 22550

  Rösle Skål Ø24cm - Serveringsskåler Rustfritt stål - 22550
  Skål for forberedelse, servering og lagring. Skålen har en dryppekant, passende lokk kan kjøpes til (art.nr: 15732). Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Arabia Moomin Skål 15 Cm Moominpappa Grå - Serveringsskåler Porselen - 1066912

  Arabia Moomin Skål 15 Cm Moominpappa Grå - Serveringsskåler Porselen - 1066912
  Skålen fra Arabia har et hyggelig Mummi-motiv på begge sider med en grå, behagelig bakgrunn. Den er laget av slitesterkt vitroporselen perfekt for daglig bruk. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om skålen fra Arabia- Koselige Mummi-motiver på begge sider.- Laget av vitroporselen.- Finnes også som et krus.- En perfekt gave.- Illustrasjon: Tove Jansson. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikker. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Skål Sablo, diameter 13 cm

  Skål Sablo, diameter 13 cm
  Skål fra Blomus' serie SABLO, produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann s
 • Rhombe Color Skål 11 cm rosa

  Rhombe Color Skål 11 cm rosa
  Server tapas i form av f.eks nøtter og oliven i denne lille serveringsskålen fra Lyngby Porcelæn, eller bruk den til frokosten i hverdagen. Denne vakre turkise fargen piffer opp bordet og du kan med fordel kombinere den med Rhombe Color-seriens an
 • Valencia Skål 8 cm Blå

  Valencia Skål 8 cm Blå
 • Thomas Clay Rock müsliskål 15 cm grå

  Thomas Clay Rock müsliskål 15 cm grå
 • Kockums Jernverk Skål 16 Cm - Serveringsskåler Stål Grå - CPAN-003

  Kockums Jernverk Skål 16 Cm - Serveringsskåler Stål Grå - CPAN-003
  Skålen fra Kockums Jernverk har et allsidig design med en sjenerøs størrelse perfekt for både matlaging og baking. Den har en sjarmerende retrofølelse i stål med doble, høykvalitets emaljebelegg for enkel rengjøring. Variasjon i utseende kan forekomme. Kombiner skålen med et krus fra Kockums Jernverk. Om skålen fra Kockums Jernverk- Herlig retrofølelse.- Funksjonelt, allsidig design.- Emaljert stål.- Finnes i forskjellige farger.- Enkel å rengjøre og vedlikeholde.- Passer til alle typer platetopper, inkludert induksjonstopper. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Kan vaskes i maskin, men håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Frederik Bagger Crispy skål 2

  Frederik Bagger Crispy skål 2
  Crispy skålene er seriens serveringsskåler som har et vakkert og detaljert utskåret mønster. Det er dette som gir den elegante looken som kjennetegner Crispy-serien. Skålen er produsert i økovennlig krystallglass uten giftige tilsetningsstoffer
 • Blushing Birds Eggeglass Blå

  Blushing Birds Eggeglass Blå

Kjøpe skåler på nett

Ulike skålerDet finnes mange forskjellige typer av skåler for ulike bruk. Utvalget av skålerne vi kan kjøpe direkte på internett er stort. Enkelte butikker har fokusert på å ha skåler fra kjente merker som Iittala, Marimekko og Rörstrand. Det er den slags butikker som vi har valgt å vise skåler i glass og porselen fra.

Når vi er på jakt etter en bestemt form av en skål eller et bestemt merke, er det tidsbesparende å handle på nettet. Det er ikke alltid lett å vite hvilke fysiske butikker som har ett bestemt merke. Så i stedet for at du må løpe rundt i flere innredningsbutikker, har vi gruppert skåler på ulike måter, først og fremst basert på merkevaren, men også bruke.

Nedenfor finner du de merkene vi har. Bare klikk på navnet for å få alle skåler de produserer, og som kan kjøpes online fra norske nettbutikker i dag. Ønsker du å se bare en viss form av skåle, for eksempel suppeterrin kan du klikke på kategorier i toppen av siden.