Skåler i forskjellige størrelser, farger og former

Kategorier av skåler:
Suppeskåler | Dessertskåler | Salatboller | Serveringsskåler | Eggeglass | Pastaskål | Fruktskål | Sukkerskål

Populær i skåler

 • Marimekko Siirtolapuutarha Skål 50 Cl Hvit/ - Serveringsskåler Stengods Sort - 51499995

  Marimekko Siirtolapuutarha Skål 50 Cl Hvit/ - Serveringsskåler Stengods Sort - 51499995
  Oiva/Siirtolapuutarha er en vakker skål fra Marimekko. Skålen er enkel og stilig i fargen hvit/svart, laget av steintøy. Skålen rommer 5 dl, er ildfast og tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Iittala Marimekko Skål 15,5 Cm - Dessertskåler Klar - 1007062

  Iittala Marimekko Skål 15,5 Cm - Dessertskåler Klar - 1007062
  Skålene på fot fra Iittala heter egentlig Maribowls, men er mest kjent under navnet Marimekko skål. De er ideelle for en liten dessert eller for å legge opp snacks til festen. Maribowl er tilgjengelig i to størrelser og i en mengde forskjellige farger. Helt siden 60-tallet har skålene vært i produksjon hos Iittala, men de ble populære etter at Marimekkos grunnlegger Armi Ratia brukte dem på en av deres populære og omdiskuterte hagefester. Skålene ble samleobjekter som i dag pryder mange hjem rundt om i verden. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Iittala Marimekko Skål 15,5 Cm - Dessertskåler Grå - 1007146

  Iittala Marimekko Skål 15,5 Cm - Dessertskåler Grå - 1007146
  Skålene på fot fra Iittala heter egentlig Maribowls, men er mest kjent under navnet Marimekko skål. De er ideelle for en liten dessert eller for å legge opp snacks til festen. Maribowl er tilgjengelig i to størrelser og i en mengde forskjellige farger. Helt siden 60-tallet har skålene vært i produksjon hos Iittala, men de ble populære etter at Marimekkos grunnlegger Armi Ratia brukte dem på en av deres populære og omdiskuterte hagefester. Skålene ble samleobjekter som i dag pryder mange hjem rundt om i verden. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Aida Harvey Dessertskål 4-pk - Dessertskåler Glass Klar - 80342

  Aida Harvey Dessertskål 4-pk - Dessertskåler Glass Klar - 80342
  Den moderne dessertskålen Harvey fra Aida er perfekt til servering av dessert ved festlige anledninger. Skålen har et elegant mønster som er inspirert av det fasetterte, luksuriøse krystallglasset. Selges i 4-pakning. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.

Flere tips om skåler

 • GreenGate - Alice sukkerskål creamy fudge

  GreenGate - Alice sukkerskål creamy fudge
  GreenGate Sukkerskål Alice creamy fudge er preget med fine detaljer som gir en ekstra dimensjon. Lag ditt eget unike utseende ved å blande Hverdagsprodukter med våre klassiske design.
 • Norgesglasset Glassbolle 15 cm

  Norgesglasset Glassbolle 15 cm
  Serveringsbolle fra Norgesglasset med den nostalgiske norgeslogoen som er en gjenganger i mange norske hjem. Glassbollen er perfekt til servering av snacks og tilbehør og et kjærkomment tilskudd på bordet.
 • Kähler - Hammershøi Spring eggeglass 2 stk

  Kähler - Hammershøi Spring eggeglass 2 stk
  Hammershøi universet har fått en dekorert nyhet, og vi kan nyte vårens bløtkokte egg i Kählers Hammershøi Spring eggeglass.Vårens eggeglass er dekorert med nyutsprungne grener og fine vårblomster. Dekoren er håndmalt av Rikke Jacobsen og overført til
 • Villeroy & Boch New Wave Dipskål 6 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1025253933

  Villeroy & Boch New Wave Dipskål 6 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1025253933
  New Wave dipskål fra Villeroy & Boch. Dette er en liten skål i en moderne design med håndtak som passer perfekt til å servere krydderurter, soja eller dip. Skålen tilhører den prisbelønte kolleksjonen New Wave, den unike designen gjør den til et kunstverk som blir et fint supplement på bordet. Skålen er laget av premium porselen, noe som gjør at den passer for daglig bruk. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Zone - Eggeglass m/holder 4 stk svart

  Zone - Eggeglass m/holder 4 stk svart
  Zone Singles Eggeglass m. holder Dia. 11,2 x 9,5 cm 4 stk. Black. De fire eggeglassene i holder fra Singles kan settes på bordet med én hånd. Og den buede kanten fanger både salt, eggeskall og gjestenes oppmerksomhet. Spis brunsj med stil, for eksemp
 • Villeroy & Boch Toy's Delight Serveringsskål - Fruktskåler Porselen Hvit - 14-8585-3884

  Villeroy & Boch Toy's Delight Serveringsskål - Fruktskåler Porselen Hvit - 14-8585-3884
  Serveringsskålen fra Villeroy & Boch har et sjarmerende, nostalgisk design i porselen perfekt til middagsfester og for å skape en koselig atmosfære i julen. Skålen har tradisjonelle, julete detaljer med røde kanter. Om serveringsskålen fra Villeroy & Boch- Høykvalitets serveringsskål.- Laget av porselen.- Vakre mønstre.- Sjarmerende, unik form.- Bredde: 450 mm.- Høyde: 47 mm.- Lengde: 450 mm.- Denne serveringsskålen er en del av serien Toy's Delight fra Villeroy & Boch. Kjøp Fruktskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • GreenGate - Alice eggekopp pale blue

  GreenGate - Alice eggekopp pale blue
  GreenGate Eggekopp Alice pale blue er vakkert formet med enkle og fine detaljer. Lag ditt eget unike utseende ved å blande Hverdagsprodukter med våre klassiske design.
 • Kay Bojesen - Nest skål 27 cm polert

  Kay Bojesen - Nest skål 27 cm polert
  Polert skål 27 cm. NEST-skålen er en del av Kay-serien. Skålens håndlagde kurvatur illustrerer Kay Bojesens forståelse av tidløs og elegant design, som kan brukes til alle anledninger. Det enkle, men organiske uttrykket gjør at skålen passer perfekt
 • Bordallo Pinheiro - Cabbage salatskål kålblad 32,5 cm grønn

  Bordallo Pinheiro - Cabbage salatskål kålblad 32,5 cm grønn
  Skål 32,5 cm fra Bordallo Pinheiro. Kjøkkenserien Cabbage er en serie med svært detaljerte og realistisk gjengitte skåler og fat som forestiller kålblader, designet av keramikeren Bordallo Pinheiro. Fatene og skålene blir et vakkert innslag til bordd
 • Marimekko - Räsymatto serveringsskål 3L svart/hvit

  Marimekko - Räsymatto serveringsskål 3L svart/hvit
  Denne serveringsskål dekorert med Räsymatto mønstret er perfekt til å servere en frisk salat.
 • Mateus Oyster Skål 75 Cl Lyseblå - Serveringsskåler Keramikk Lys Blå - EOS363

  Mateus Oyster Skål 75 Cl Lyseblå - Serveringsskåler Keramikk Lys Blå - EOS363
  Skålen fra Mateus har et romantisk design med myke, bølgete former til alle typer borddekkinger. Den er laget av håndlaget keramikk med en håndmalt farge for å gjøre hvert produkt unikt. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om skålen fra Mateus- Fra kolleksjonen Oyster.- Håndlaget, håndmalt design.- Tradisjonelt håndverk.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 65-70°C.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Stentøy Antigo Barley Rund Skål 11.5cm - Terra

  Stentøy Antigo Barley Rund Skål 11.5cm - Terra
  Antigo Barley-serien har bløde og varme hvide toner, hvilket gør det til det perfekte lærred, da det trækker de friske ingredienser og levende farver frem i dine retter.• Tilføjer individualitet og stil til madpræsentationen• Den bløde varme hvide farve harmonerer godt med naturlige farver og vil lade de friske, levende ingredienser i dine retter skille sig ud• Naturlige variationer i den reaktive matte glasur bidrager til sortimentets autenticitet
 • Orrefors Carat Skål - Serveringsskåler Glass Klar - 6590112

  Orrefors Carat Skål - Serveringsskåler Glass Klar - 6590112
  Lena Bergström har tatt luksuriøst interiør til et helt annet nivå med Carat-serien, som har fått sin inspirasjon fra krystaller og juveler. Den ujevne formen og slipingen skaper et unikt uttrykk kombinert med kanten i børstet i rustfritt stål. Bruk skålen som fruktskål, serveringsskål eller bare som et vakkert innslag i hjemmet ditt. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bloom Skål Speilpolert Stål Liten - Serveringsskåler Rustfritt stål - 3586280

  Georg Jensen Bloom Skål Speilpolert Stål Liten - Serveringsskåler Rustfritt stål - 3586280
  Disse Bloom skålene er produsert i rustfritt stål og er egnet for presentasjon av deiligmat og dekorerer ethvert bord. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Eggeglass - Eggekopper Stengods Grå - 14531569

  Broste Copenhagen Nordic Sea Eggeglass - Eggekopper Stengods Grå - 14531569
  Stentøy. Fargeforskjeller forekommer. Kjøp Eggekopper og andre Serveringstilbehør hos Royal Design.
 • MARBLE skål, diameter 30 cm

  MARBLE skål, diameter 30 cm
  Magisk skål av dolomittporselen med glasur som ligner marmor. Den uregelmessige kanten øverst gjør skålen ekstra vakker. Glasuren er blank, og innsiden har ensfarget glasur. MARBLE er magisk både til salater og som fruktskål. Materiale: Dolomittpors
 • Villeroy & Boch - Perlemor coral serveringsbolle

  Villeroy & Boch - Perlemor coral serveringsbolle
  Perlemor coral serveringsbolle fra Villeroy & Boch
 • Wik & Walsøe - Slåpeblom bolle med stett 12 cm grønn

  Wik & Walsøe - Slåpeblom bolle med stett 12 cm grønn
  Slåpeblom grønn bolle med stett 12 cm i benporselen, fra Wik & Walsøe. I naturen, når sollyset faller på slåpeblomstens kronblader, endrer nyansene seg fra det helt mørke i skyggen, til det helt lyse der solen skinner som sterkest. Slik er det også m
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Bølge Hvitt Serveringsbolle 25 cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Bølge Hvitt Serveringsbolle 25 cm
  Serveringsbolle fra Bølge Hvitt, et vakkert servise fra Porsgrunds Porselænsfabrik inspirert av bølgene i havet. Serviser har et nydelig tidløst bølgerelieff som er gjennomgående blant alle servisedelene. Serveringsbollen på 25 cm er perfekt til å se
 • Lyngby Porcelæn Porcelæn Rhombe Eggkopp H4,5 hvit porselen 2 st.

  Lyngby Porcelæn Porcelæn Rhombe Eggkopp H4,5 hvit porselen 2 st.
  Laget i hvitt, blankpolert porselen vil disse 2 eggkoppene garantert lyse opp på frokostbordet! Den elegante formen har fått et moderne uttrykk men henter sin inspirasjon fra det klassiske rombe-mønsteret som så lyset første gang i 1961. Den innovati
 • Byon Fumiko Holder For Spisepinner - Serveringsskåler Porselen Beige - 882-025be

  Byon Fumiko Holder For Spisepinner - Serveringsskåler Porselen Beige - 882-025be
  Fumiko er porselen med asiatisk påvirkning. Nå er serien komplementert med en holder for spisepinner, formet som et skjell. Legg pinnene dine på holderen, så slipper du å risikere flekker på duken eller bordet. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Gala Skål 60 Cl - Serveringsskåler Hvit - 1052171

  Rörstrand Swedish Grace Gala Skål 60 Cl - Serveringsskåler Hvit - 1052171
  Denne skålen fra Rörstrand tilhører serien Swedish Grace Gala. Serien er utviklet for å feire 90-årsjubileet for den populære serien Swedish Grace. Det klassiske mønsteret med hveteakser forblir, til ære for jubilanten har det blitt lagt til en vakker gullfarget kant. Serien passer perfekt til festlige anledninger, men også for deg som vil ha litt luksus i hverdagen. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Casa Pacifica Skål Dia 9,2 x 4,7 Cm Frø Grå

  Casa Pacifica Skål Dia 9,2 x 4,7 Cm Frø Grå
  Pacifica er laget i moderne, dempede farger med en matt finish. En vakker kontrast til den tradisjonelle, skinnende looken som fungerer både i hverdagen og den avslappede helgen. Pacifica er inspirert av Californias drømmende kystlinje og den avslappede atmosfæren langs Stillehavet.
 • Tell Me More Bastia serveringsskål, small, 27x11 cm

  Tell Me More Bastia serveringsskål, small, 27x11 cm
  Serveringsskålen Bastia fra Tell Me More bidrar med en unik og rustikk følelse på middagsbordet. Det glaserte steintøyet har en matt finish og hvert produkt er unikt når det gjelder farge, form og følelse. Fargen kan derfor endre seg litt fra skål ti
 • Serveringssett Skye Bright 3 deler

  Serveringssett Skye Bright 3 deler
  Serveringssett med 2 serveringsskjeer og 1 serveringsgaffel i serien Skye fra Robert Welch. Skye bestikkserie har en tynn og elegant profil som er velbalansert og behagelig å bruke. Håndtakene på Skye har en tekstur inspirert av tradisjonell sølvsmed
 • Skål Rhapsody 10 cm

  Skål Rhapsody 10 cm
  Serien Rhapsody er en klassiker i Maxwell & Williams sortiment, og er inspirert av Middelhavets fargeglede og lekne design. Serien inneholder alt du trenger til borddekkingen. Tallerkener, skåler og serveringsfat/bolle. Hele serien er laget i porsele
 • Modern House - God jul skål 0,6 L rød/hvit

  Modern House - God jul skål 0,6 L rød/hvit
  God jul skål 0,6 L i fargen rød/hvit fra Modern House. Klassisk julerød skål som er perfekt til julefrokosten, grøt eller julegodter.Kan rengjøres i oppvaskmaskin. Tåler mikrobølgeovn og stekeovn opptil 260°.Måltidet er en sanseopplevelse, men det er
 • Georg Jensen - Bernadotte snackssett med brett i eik

  Georg Jensen - Bernadotte snackssett med brett i eik
  Bernadotte serviset fra Georg Jensen lar deg dekke bord i moderne minimalisme og et streif av art deco-stil, som kollektionen har røtter fra. De ikoniske rillene fra Bernadotte kolleksjonen rammer inn asjetten og danner en elegant kontrast til den ru
 • Wik & Walsøe - Alv bolle 17 cm

  Wik & Walsøe - Alv bolle 17 cm
  Alvene symboliserer drømmer, håp og troen på å gjøre det umulige mulig. Hun er glad, nobel og mestrer avansert håndtverk. Alvene er naturens engler, smarte og sterke hjelpere for menneskeheten og jorden.Alv er laget av edelt feltspatporselen beståend
 • Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 1,5 L

  Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 1,5 L
  Svenske Rörstrand har i mange år framstilt og designet porselensvarer i massevis, og de er uten tvil blant de mest kjente i Skandinavia. Den vakre serveringsskålen her er perfekt til å pynte et middagsbord, og med sin praktiske størrelse er den veleg
 • Spode Morris & Co Frokostskål 19 Cm Willow - Frokostskåler Steingods Hvit - MCOS05206

  Spode Morris & Co Frokostskål 19 Cm Willow - Frokostskåler Steingods Hvit - MCOS05206
  Frokostskål fra Spode i stengods. Om frokostskålen fra Spode- Perfekt til servering av både middag og frokost.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i England.- Fra kolleksjonen Morris & Co.- Laget av stengods.- Fargerikt, livlig motiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for frokostskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Frokostskåler og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Salatskål Rund 1200 Ml Ø185 Mm x 49 Mm 40 Stk.

  Salatskål Rund 1200 Ml Ø185 Mm x 49 Mm 40 Stk.
  Plantebasert Salatskål - Bærekraft og stil i ettDenne runde salatskålen er ikke bare vakker, men også bærekraftig. Den er laget av plantebaserte materialer og er 100% nedbrytbar. Med en kapasitet på 1200 ml er den perfekt for å servere salater, frukt eller andre deilige retter.Salatskålen har en diameter på 185 mm og en høyde på 49 mm, og gir god plass til dine favorittingredienser. Den brune fargen gir en naturlig og rustikk touch til bordoppsettet ditt, og den FSC-sertifiserte nedbrytbare papir/pla-en sikrer at du gjør en forskjell for miljøet.Med 40 stykker i en pakke er denne salatskålen perfekt for større arrangementer eller for å ha nok til hele familien. Gjør neste middag eller piknik mer bærekraftig og stilig med denne plantebaserte salatskålen.
 • Muubs - Valley eggeglass 6x11 cm grå

  Muubs - Valley eggeglass 6x11 cm grå
  Valley Egg cup er et unikt produkt håndlaget av naturmaterialet elvestein._x000D__x000D_Den har en uberørt ytre og en polert innside som også gjør den ideell å bruke til å servere små mengder mat som kaviar eller soya._x000D__x000D_Eggekoppen er mats
 • Stelton - Pilastro serveringsbolle stor

  Stelton - Pilastro serveringsbolle stor
  Et kjølig glass vin på en varm dag. En salat servert i en vakker glassbolle. Dette er de små tingene som kan gjøre hverdagen til en fest. Designer Francis Cayouette har designet en vinkjøler og serveringsskåler i to størrelser som passer til Steltons
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Dompap Skål 45cl

  Porsgrunds Porselænsfabrik Dompap Skål 45cl
 • Skål Belle diameter 13 cm

  Skål Belle diameter 13 cm
  Håndlaget skål av porselen med uregelmessig tekstur og uregelmessige kanter. Diameter 13-13,5 cm. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Matvaresikker. Da produktet er håndlaget forekommer det små variasjoner i farge, form og finish.
 • Mateus Basic Skål Large 2 L Oransje - Serveringsskåler Keramikk Orange - EOR066

  Mateus Basic Skål Large 2 L Oransje - Serveringsskåler Keramikk Orange - EOR066
  Basic skål fra Mateus. Dette er en fin skål som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Passer utmerket for å servere både frokost og middag. En god pastarett eller yoghurt - du velger! Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål unik. Finnes i flere flotte farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Design House Stockholm - Sand Secrets skål 8 cm black clay

  Design House Stockholm - Sand Secrets skål 8 cm black clay
  Liten skål 8 cm i black clay inngår i Sand Secrets kolleksojnen til Design House Stockholm. Glasert på innsiden, rå, men mykt polert på utsiden. Carina Seth Andersson har nok en gang klart å balansere perfeksjon og særegenhet i sine nye tilskudd til
 • Wedgwood - Jasper Conran Strata servingsskål 30 cm

  Wedgwood - Jasper Conran Strata servingsskål 30 cm
  J Conran Serving Bowl 30cm/11.8in Stra. Jasper Conran White og Strata har begge rene former; White helt uten mønster og Strata med en subtil, linjær struktur. Servisene markerer starten av samarbeidet mellom Wedgwood og Jasper Conran, en av Storbrita
 • Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl - Serveringsskåler Glass Klar - 1007053

  Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl - Serveringsskåler Glass Klar - 1007053
  Skålen fra Iittala har et ikonisk design med et dråpeformet mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Den er laget av glass i forskjellige farger å velge mellom med en praktisk størrelse perfekt til servering av snacks. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Designet av Oiva Toikka. Om skålen fra Iittala- Dråpeformet mønster.- Ikonisk design.- Laget av glass.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Finland.- Fra kolleksjonen Kastehelmi. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Iittala Teema Skål 15 Cm - Serveringsskåler Porselen Vintage Brown - 1061241

  Iittala Teema Skål 15 Cm - Serveringsskåler Porselen Vintage Brown - 1061241
  Skål fra Iittala med et allsidig design med en enkel form med en skandinavisk følelse. Den er laget av slitesterkt porselen til hverdagsbruk. Designet av Kaj Franck. Om skålen fra Iittala- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Velg mellom ulike farger.- Laget av porselen.- Finnes i forskjellige farger.- Allsidig design med en enkel form.- Skandinavisk, minimalistisk følelse.- Fra serien Teema.- Perfekt til hverdagsbruk. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Ovnsikker.- Kan fryses i fryseren. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Sagaform - Nature serveringskål 22 cm

  Sagaform - Nature serveringskål 22 cm
  Nature vinkaraffel 2L med eikekork er en av klassikerene fra Sagaform. Designet for rødvin, men fungerer for alle typer drikke. Tidløs design som varer lenge. Populær som gave.
 • Mateus Organic Skål 35 Cl - Serveringsskåler Keramikk Sand - DSA0704

  Mateus Organic Skål 35 Cl - Serveringsskåler Keramikk Sand - DSA0704
  Organic Skål fra Mateus. Dette er en fin skål som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Passer utmerket for å servere både frokost og middag i. En god pastarett eller yoghurt - du velger! Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver tallerken unik. Finnes i flere flotte farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Le Creuset - Deigbolle 4,7L cerise

  Le Creuset - Deigbolle 4,7L cerise
  Le Creusets deigbolle i stentøy har skrå sider og en stor åpning med en diameter på 33 cm, som gir god plass og fri bevegelighet ved håndtering, elting og heving av deiger til både kaker og brød. Deigbollen egner seg også godt til servering eller som
 • Villeroy & Boch Lave Skål 21 Cm - Serveringsskåler Steingods Turkis - 10-4282-3810

  Villeroy & Boch Lave Skål 21 Cm - Serveringsskåler Steingods Turkis - 10-4282-3810
  Skålen fra Villeroy & Boch har et skandinavisk design i stengods med en intens, rustikk følelse. Den har spesiell glasering med flere nyanser for å gjøre hvert produkt unikt. Den har et allsidig utseende perfekt til både hverdag og fest. Variasjon i utseende kan forekomme. Om skålen fra Villeroy & Boch- Fra kolleksjonen Lave.- Laget av stengods.- Skandinavisk design.- Unik glasering.- Finnes i forskjellige farger.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Decotique Bon Skål 22 Cm - Frokostskåler Stengods Beige - FF0281840000

  Decotique Bon Skål 22 Cm - Frokostskåler Stengods Beige - FF0281840000
  Skål fra Decotique med et håndlaget design i 100%, miljøvennlig, resirkulert keramikk med høy kvalitet. Den har et tidløst uttrykk og en slitesterk konstruksjon perfekt til både hverdag og fest. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagede design. Laget i Portugal. Om skålen fra Decotique- BON er verdsatt for det miljøvennlige, slitesterke materialet.- BON er også verdsatt for det tidløse uttrykket.- Fra serien BON.- Selges kun i 2-pakke.- Prisene som vises er per stykk.- Finnes i forskjellige varianter.- Laget i Portugal.- Laget av stentøy. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Frokostskåler og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch - Lave Beige dyp tallerken 28 cm

  Villeroy & Boch - Lave Beige dyp tallerken 28 cm
  Det unike steingodset i Lavekolleksjonen er glasert for hånd med levende farger hvor organiske former og reaktiv glasur gjør hver del unik. Den flate bollen er perfekt som suppeskål eller serveringsbolle, fruktskål eller salatbolle.Diameter: 28 cmHøy
 • Rosenthal Brillance Skål 10 Cm - Serveringsskåler Hvit - 10530-800001-10565

  Rosenthal Brillance Skål 10 Cm - Serveringsskåler Hvit - 10530-800001-10565
  Brillance Skål 10 cm fra Rosenthal. Serveringsskåler Hvit Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.

Kjøpe skåler på nett

Ulike skålerDet finnes mange forskjellige typer av skåler for ulike bruk. Utvalget av skålerne vi kan kjøpe direkte på internett er stort. Enkelte butikker har fokusert på å ha skåler fra kjente merker som Iittala, Marimekko og Rörstrand. Det er den slags butikker som vi har valgt å vise skåler i glass og porselen fra.

Når vi er på jakt etter en bestemt form av en skål eller et bestemt merke, er det tidsbesparende å handle på nettet. Det er ikke alltid lett å vite hvilke fysiske butikker som har ett bestemt merke. Så i stedet for at du må løpe rundt i flere innredningsbutikker, har vi gruppert skåler på ulike måter, først og fremst basert på merkevaren, men også bruke.

Nedenfor finner du de merkene vi har. Bare klikk på navnet for å få alle skåler de produserer, og som kan kjøpes online fra norske nettbutikker i dag. Ønsker du å se bare en viss form av skåle, for eksempel suppeterrin kan du klikke på kategorier i toppen av siden.