Glass og porselen » Serviser

Varemerker med serviser

Unike serviser 
lett på nett

Her finner du serviser fra kjente merkevarer du kan kjøpe online. Se bilder og priser på billige middagsserviser på nett.

Kategorier: Barneserviser

Lett å kjøpe serviser på nett

Servise er et produkt som tradisjonelle interiørbutikker kan være vanskelig å holde på lager. De blir ofte tvunget til å velge og begrense sitt sortiment i butikken. Av denne grunn kan det være lettere å finne servisen du ønsker på nettet. Det er vanligvis raskere, med mindre du er en av dem som synes det er vanskelig å velge når det er for mange valg og muligheter.

Utfylle et servise

Noen ganger skjer det uhell. Vi vil sette ned en cup for fort i oppvaskmaskin eller støte på noe annet porselen og krasj ... så gikk en del av servisen i stykker. Hvis det var en billig IKEA servise kanskje du ikke bryr deg så mye. Hvis detimidlertid var en eksklusiv utilgjengelig servise så som Grønn Anna fra Rörstrand Porselensfabrikk - ja, da har sikkert en og annen brast i gråt.

Varemerker med serviser

Aida, Alessi, Arabia, Bloomingville, Denby, Design Letters, Ekobo, Ferm Living KIDS, Gense, Jabadabado, Kay Bojesen, Lisa Larson, Loft by Rosenthal, Portmeirion, Rice, Rosenthal, Royal Doulton, Rätt Start, Rörstrand, Villeroy & Boch, Wik & Walsøe