Glass og porselen » Serviser

Varemerker med serviser

Unike serviser 
lett på nett

Her finner du serviser fra kjente merkevarer du kan kjøpe online. Se bilder og priser på billige middagsserviser på nett.

Kategorier: Barneserviser

Lett å kjøpe serviser på nett

Servise er et produkt som tradisjonelle interiørbutikker kan være vanskelig å holde på lager. De blir ofte tvunget til å velge og begrense sitt sortiment i butikken. Av denne grunn kan det være lettere å finne servisen du ønsker på nettet. Det er vanligvis raskere, med mindre du er en av dem som synes det er vanskelig å velge når det er for mange valg og muligheter.

Utfylle et servise

Noen ganger skjer det uhell. Vi vil sette ned en cup for fort i oppvaskmaskin eller støte på noe annet porselen og krasj ... så gikk en del av servisen i stykker. Hvis det var en billig IKEA servise kanskje du ikke bryr deg så mye. Hvis detimidlertid var en eksklusiv utilgjengelig servise så som Grønn Anna fra Rörstrand Porselensfabrikk - ja, da har sikkert en og annen brast i gråt.

Varemerker med serviser

Aida, Alessi, Arabia, Bloomingville, Design Letters, Ekobo, Gense, Jabadabado, Kay Bojesen, Lisa Larson, Loft by Rosenthal, Rosenthal, Rätt Start, Rörstrand, Villeroy & Boch, Wik & Walsøe