Drinkglass

Populær i drinkglass

Flere tips om drinkglass

 • Nachtmann Longdrink 4pk

  Nachtmann Longdrink 4pk
 • Ferm Living Ripple Longdrink Glass 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Munnblåst Glass Klar - 5445

  Ferm Living Ripple Longdrink Glass 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Munnblåst Glass Klar - 5445
  Dette er en 4-pk med longdrinkglass fra Ferm Living. Laget av fint munnblåst glass, fra den elegante serien Ripple. Glassene har en riflet struktur og rene linjer, perfekte for alle slags arrangementer og feiringer. Den smarte designen på bunnen av glasset gjør dem mulig å stable, glassene tar derfor lite plass i skapet. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Sculpture Longdrinkglass 42 cl 4 stk

  Nachtmann Sculpture Longdrinkglass 42 cl 4 stk
  Stilige krystallglass til din favorittdrikke! Sculptures spesielle design gjør at lyset reflekteres på en unik måte. 2012 skapte eleven Ahmet Uslu fra University College of Arts i Sverige serien Sculpture for Nachtmann. Den komplekse geometrien ho
 • Orrefors City Highball 37 Cl 4-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 6310336

  Orrefors City Highball 37 Cl 4-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 6310336
  Et highballglass i klassisk Orreforsmanér designet av Martti Rytkönen. De fremhevende og uregelmessige skjærene gir glassene en modig personlighet samtidig som de utstråler eleganse. De passer perfekt til øvrige drikker hvis man vil drikke med stil. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch NewMoon Longdrinkglass 37 cl 4 stk. Kommer juli -22.

  Villeroy & Boch NewMoon Longdrinkglass 37 cl 4 stk. Kommer juli -22.
  Uttrykksfull, funksjonell, puristisk – nyt unik design med NewMoon, enten det er til hverdagsbruk eller spesielle anledninger. Den slående kanten i form av en smal halvmåne og den resulterende svake asymmetrien gjenspeiler kolleksjonens klare karakter. Enten det er varm sjokolade, velsmakende te eller en stor kaffe – alt smaker så mye bedre fra dette håndtaksløse kruset. Opplev porselen inspirert av månens skjønnhet.
 • Christiania 1739 Contento Longdrink 6pk

  Christiania 1739 Contento Longdrink 6pk
  Contento er vår rimelig glass-serie til hverdagsbruk og fest.
 • Iittala Gaissa Drink 2-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 1008510

  Iittala Gaissa Drink 2-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 1008510
  Gaissa er en vakker og sober glasserie formgitt av Tapio Wirkkala for Iittala. Glassene er inspirert av isformasjoner og vannføring som fremheves i den stenete bunnen og den tynne glassklokken. Passer både til hverdags og fest! Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Frederik Bagger Crispy Highballglass 2-pk Copal - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Brun - 10489

  Frederik Bagger Crispy Highballglass 2-pk Copal - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Brun - 10489
  Disse to highball-glassene tilhører serien Crispy fra Frederik Bagger. Glassene er utsmykket med et elegant slipt mønster. Glasset er av høy kvalitet, og garanterer langvarig glans og klarhet. Bruk dem for å servere øl eller en god drink. Spesifikasjoner: Det slipte mønsteret er laget av diamanthjul Laget av miljøvennlig krystallglass uten giftige tilsetningsstoffer Tåler oppvaskmaskin Rommer 37 cl Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Imperial Longdrinkglass 38 cl 4 stk

  Nachtmann Imperial Longdrinkglass 38 cl 4 stk
  Longdrinkglass i Imperialserien fra Nachtmann. Med sitt vakre dype blomstermønster passer de tidløse glassene til alle anledninger. I Imperial serien finner du 5 ulike glasstyper; Vinglass, Champagneglass, Longdrinkglass, Whiskyglass og Ølglass.&
 • Frederik Bagger Crispy Highballglass 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 10311

  Frederik Bagger Crispy Highballglass 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 10311
  Disse to highball-glassene tilhører serien Crispy fra Frederik Bagger. Glassene er utsmykket med et elegant slipt mønster. Glasset er av høy kvalitet, og garanterer langvarig glans og klarhet. Bruk dem for å servere øl eller en god drink. Spesifikasjoner: Det slipte mønsteret er laget av diamanthjul Laget av miljøvennlig krystallglass uten giftige tilsetningsstoffer Tåler oppvaskmaskin Rommer 37 cl Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Longdrinkglass Rød 40 cl

  Villeroy & Boch Boston Longdrinkglass Rød 40 cl
  Et slående fasettdesign og det robuste krystallglasset av høy kvalitet gjør de fargede glassene fra Boston Colored-kolleksjonen til et attraktivt blikkfang hver dag og ved festlige anledninger. Uansett hvilke glass du serverer dine gjester drikke i, passer disse glassene perfekt inn på sommerens hagefest.
 • Nachtmann Highland Longdrinkglass 37,5 cl 4 stk

  Nachtmann Highland Longdrinkglass 37,5 cl 4 stk
  Klassiske glass fra Nachtmanns serie Highland som passer til alle drikker og er like fine på et stilig festbord som til hverdagsmiddagen. Med sine ulike mønster er glassene et flott komplement til din glassamling.  Kan vaskes i oppvaskmaskin.
 • Riedel Highball 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass - R-6417/04

  Riedel Highball 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass - R-6417/04
  Drink Specific er en kombinasjonen av Riedels tradisjon med elegante former og mixolog Zane Harris kompetanse. Serien består av 6 forskjellige glass der utformingen på kuppelen, volumet og størrelsen på glasset spiller sin spesielle rolle i å fremheve sin spesielle drikke. Utforsk din indre bartender med denne unike serien med tidløse, elegante og smarte glass. Mønsteret som pryder glasset er dekorativt og viser et tydelig merke for 6 ml, for å hjelpe deg med å blande en perfekt balansert drink. Highball glasset er spesielt designet for mojitos, Long Island Iced Tea og andre longdrinks som vanligvis serveres med rikelig med is. Derfor har glasset en relativt stor diameter. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • The Viking II Drinkglass 40cl

  The Viking II Drinkglass 40cl
 • Orrefors City Highball 37 Cl 2 Pcs - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 63103364

  Orrefors City Highball 37 Cl 2 Pcs - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 63103364
  Set with two highball glasses in classic Orrefors manner designed by Martti Rytkönen. The enhancement and irregular cutters give the glasses a bold personality while radiating elegance. They are also great for other drinks if you want to drink in style. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Peak Highball 4-pakning 37cl

  Peak Highball 4-pakning 37cl
 • Zwilling Sorrento longdrink-glass, 2 stk. 47 cl.

  Zwilling Sorrento longdrink-glass, 2 stk. 47 cl.
  Det perfekte glasset til longdrinks på grunn av det høye, elegante designet. Termoglasset har doble vegger, som sørger for at drikken holdes kjølig lenger. I tillegg kan glasset brukes til varme drikker, hvor du kan være sikker på ikke å brenn
 • Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 38 cl 4 stk

  Nachtmann Noblesse Longdrinkglass 38 cl 4 stk
  Noblesse er en vakker og luksuriøs serie fra Nachtmann som både er luksuriøs og vakker med sitt elegante rutemønster. De pene longdrinkglassene passer alltid like fint, til hverdags og fest. I serien Noblesse finner du Longdrinkglass, Whiskyglass
 • Orrefors Street Highball 45 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 6540110

  Orrefors Street Highball 45 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 6540110
  Street er en barserie fra Orrefors, designet av Jan Johanssons De firkantede formene er håndlagde for en ultimat skarphet. Mønsteret er inspirert av New Yorks gatenettverk, derfor fikk serien sitt geniale navn Street. Highball er et glass som, takket være høyden, passer utmerket til kalde drikker med mye is. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Sculpture Longdrink 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 101967

  Nachtmann Sculpture Longdrink 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 101967
  En 4-pakning med longrink glass fra Nachtmann. En del av serien Sculptur, som navnet antyder er de like mye skulpturer som drikkeglass. Den komplekse geometrien på den ujevne delen sammen med perfeksjonismen på den glatte delen skaper en vakker lysrefleksjon som skiller seg ut fra mengden. Designet av Ahmet Uslu. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Classic Bar Longdrink 36 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 9000172

  Spiegelau Classic Bar Longdrink 36 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 9000172
  Classic Bar Longdrink Glass 36 cl, 4-pk fra Spiegelau. Highballglass & Longdrinkglass Klar Glass Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Bach Drinkglass Hi-ball 36 cl

  Bach Drinkglass Hi-ball 36 cl
 • Nachtmann Feel Good Longdrink 37,5 cl 4-pk ink. Sugerør og Børste

  Nachtmann Feel Good Longdrink 37,5 cl 4-pk ink. Sugerør og Børste
  Feel Good serien fra Nachtmann har bæredyktig og gjenbrukbart material som som fokus. Det ser godt ut, det føles bra og det smaker godt. Det er budskapet. Du får til dine 4 longdrink glass med en kapasitet på 37,5 cl også 4 sugerør i stilfullt
 • Nachtmann Bossa Nova Longdrink 40cl 4-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 92075

  Nachtmann Bossa Nova Longdrink 40cl 4-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 92075
  4-pakning med Bossa Nova Longdrink fra Nachtmann. Fire stk. vakre glass fra serien Bossa Nova, som kjennetegnes av sitt karakteristisk vevde kurvmønster. Glassene passer like bra til å servere juice i til frokost som en drink ved middagsbordet. Er fin å kombinere med andre produkter fra samme serie. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Bastian Longdrink-Skje Matt Stål L25,4cm

  Bastian Longdrink-Skje Matt Stål L25,4cm
 • Myklestad Spiegelau Glass Longdrink 4 pk

  Myklestad Spiegelau Glass Longdrink 4 pk
 • Nachtmann Classix Longdrinkglass 40 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 103653

  Nachtmann Classix Longdrinkglass 40 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Klar - 103653
  Longdrinkglasset fra Nachtmann har en klassisk form med et iøyenfallende, elegant mønster. Det er laget av fint krystallglass med en høy klarhet perfekt til finere anledninger. Tilgjengelig i ulike størrelser. 2-pakke. Om longdrinkglasset fra Nachtmann- Klassisk form.- Elegant, iøyenfallende mønster.- Dette longdrinkglasset er en del av serien Classix fra Nachtmann.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for longdrinkglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Gaissa Øl/drinkglass 38 cl 2-pakk

  Gaissa Øl/drinkglass 38 cl 2-pakk
 • Zwilling Sorrento longdrink-glass, 2 stk. 30 cl.

  Zwilling Sorrento longdrink-glass, 2 stk. 30 cl.
  Nyt alt fra en varm kopp kaffe til en iskald cocktail i de elegante drikkeglassene fra Zwilling. Designet er dobbeltvegget, noe som gjør at det holder godt på både varme og kulde. Samtidig brenner du ikke fingrene dine hvis du holder på glasset n
 • Aida Harvey Hotdrink 27,5 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Klar - 80318

  Aida Harvey Hotdrink 27,5 Cl 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Klar - 80318
  Serien Harvey fra Aida består av moderne glass til festens drikker, alt fra en god whisky til helt vanlig vann. Disse glassene er et must for alle som vil dekke bordet med en moderne stil. Aida har skapt et elegant mønster for glass, inspirert av elegant fasetterte krystallglass. Med denne serien får du moderne eleganse til gode priser. Kan vaskes i oppvaskmaskinen. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Etno longdrinkglass 4-stk, 43,4 cl

  Nachtmann Etno longdrinkglass 4-stk, 43,4 cl
  Nachtmanns serie Ethno har et moderne og lekefult design med klassiske elementer. Glassmønsteret reflekteres fint i lyset og forsterker sjarmen til glasset. Med longdrinkglasset kan du blande flotte drinker og imponere dine gjester. Glassene er en s
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Longdrink 4-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 25354

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Longdrink 4-pakk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 25354
  Blyfritt glass. Tåler oppvaskmaskin, max. 50-55 grader. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Elegance Longdrink Set, 4 Pk

  Spiegelau Elegance Longdrink Set, 4 Pk
  Elegance serien fra kvalitetsmerket Spiegelau er lekker med sine elegante og diamantformede mønster som glinser vakkert når glassene er fylt med drikke. Glassene kommer i pakke på 4 glass.
 • City Highball 4/P 37CL

  City Highball 4/P 37CL
 • Diamante ølglass/longdrinkglass 4 stk. klar 48 cl Ø 7,2 cm H 15,7 cm Luigi Bormioli

  Diamante ølglass/longdrinkglass 4 stk. klar 48 cl Ø 7,2 cm H 15,7 cm Luigi Bormioli
 • Orrefors Kosta Boda Intermezzo Blå Longdrink 37cl

  Orrefors Kosta Boda Intermezzo Blå Longdrink 37cl
 • Orrefors Peak Highball 37 Cl 4-pack - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 6311136

  Orrefors Peak Highball 37 Cl 4-pack - Highballglass & Longdrinkglass Glass Klar - 6311136
  Peak Highball 37 cl, 4-Pack fra Orrefors. Highballglass & Longdrinkglass Klar Glass Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Drinkglass Sour 2-pakke

  Drinkglass Sour 2-pakke
 • Nachtmann Noblesse Softdrinkglass 35 cl 4-pk

  Nachtmann Noblesse Softdrinkglass 35 cl 4-pk
  Med det nye NOBLESSE Barware Set får du en smak av luksuriøst hjem. Estetisk, med fine detaljer, laget av det fineste krystallglasset, er disse glassene et "must have" for alle som ønsker å tilføre baren sin ny glans.
 • Grand Cru Drinkglass, 4 stk 27 cl

  Grand Cru Drinkglass, 4 stk 27 cl
 • Drinkglass Highball Glass 2-pakke

  Drinkglass Highball Glass 2-pakke
 • Frederik Bagger Crispy Highballglass 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Sapphire - 10394

  Frederik Bagger Crispy Highballglass 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Krystall Sapphire - 10394
  Disse to highball-glassene tilhører serien Crispy fra Frederik Bagger. Glassene er utsmykket med et elegant slipt mønster. Glasset er av høy kvalitet, og garanterer langvarig glans og klarhet. Bruk dem for å servere øl eller en god drink. Spesifikasjoner: Det slipte mønsteret er laget av diamanthjul Laget av miljøvennlig krystallglass uten giftige tilsetningsstoffer Tåler oppvaskmaskin Rommer 37 cl Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Longdrink Glass 4-pk Smoked Grey - Highballglass & Longdrinkglass Munnblåst Glass Klar - 100128112

  Ferm Living Ripple Longdrink Glass 4-pk Smoked Grey - Highballglass & Longdrinkglass Munnblåst Glass Klar - 100128112
  Dette er en 4-pk med longdrinkglass fra Ferm Living. Laget av fint munnblåst glass, fra den elegante serien Ripple. Glassene har en riflet struktur og rene linjer, perfekte for alle slags arrangementer og feiringer. Den smarte designen på bunnen av glasset gjør dem mulig å stable, glassene tar derfor lite plass i skapet. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Reykjavik Drinkglass 33 cl

  Reykjavik Drinkglass 33 cl
 • Nachtmann Noblesse longdrinkglass 2-stk, 37,5 cl, gold

  Nachtmann Noblesse longdrinkglass 2-stk, 37,5 cl, gold
  Noblesse er en luksuriøs krystallglass-serie fra Nachtmann designet med et elegant rutemønster. Longdrinkglasset er laget av klart glass og har en malt kant i gull, noe som bidrar til den eksklusive følelsen. De ligger stabilt i hånden og er perf
 • Orrefors Kosta Boda Line Longdrink 40cl

  Orrefors Kosta Boda Line Longdrink 40cl
 • Kosta Boda Salong Betong Highball- 33 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Sort - 7092106

  Kosta Boda Salong Betong Highball- 33 Cl 2-pk - Highballglass & Longdrinkglass Glass Sort - 7092106
  Highball-glasset fra Kosta Boda har populær, stilren look i glass med klassisk merkelogo hele veien rundt perfekt for cocktailfester. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Polen. Om highball-glasset fra Kosta Boda- Laget av glass.- Finnes også som et whiskeyglass.- Fra kolleksjonen Salong Betong.- Designeren er Salong Betong.- Bredde: 61 mm.- Høyde: 148 mm.- Kapasitet: 33 cl.- Laget i Polen.- Laget av glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for highball-glasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Forma Longdrinkglass 32 cl 2 stk

  Holmegaard Forma Longdrinkglass 32 cl 2 stk
  Forma er med sine tunge skulpturelle konstruktioner i massivt glas, en produktserie med rødder i den historiske Bauhaus tid, hvor former såsom kuber, kugler og cylindere fungerer som de primære formgreb. Forma rummer samme grafiske styrke i form af massive geometriske former, der skærer sig ind i hinanden. Det stærke formsprog arbejder med det negative rum omkring konstruktionen og dermed hvordan hjernen aflæser formernes sammensmeltning. Longdrinkglasset har en højde på 15 cm og er lavet af klart presset glas. Formen er en perfekt cylinder med en robust base, hvor overfladens struktur giver liv til dine drinks. Her har du det perfekte barware sæt til alt fra single whisky til de meste avancerede cocktails. Glasset sælges i en pakke med to. Der findes også et drinksglas i Forma serien

Ulike typer av drinkglass

Formen på et cocktailglass er ofte høy og rett, og har plass til mellom 25-35 cl. Glassene kan også noen ganger kalt Collins, highball eller tumblers. For lange drikkeglass regnes også de større glassen cooler (opp til 60 cl), ofte brukt for tropiske drinker..

Highball glass er karakterisert ved en relativt tung og glastät føtter, som er nødvendig for stabiliteten av glasset når høyden er så høy.