Konjakkglass

En konjakkglass er et glass på en lav base med en bred koppen som smalner oppover. Glassene er ofte kalt cup eller Cognac Cup. Et annet navn på denne glasstype er snifter. Konjakkglass brukes til å betjene brandy, men også andre typer av likør og single malt whisky.

Populær i konjakkglass

Flere tips om konjakkglass

 • Nachtmann Vivendi Cognacglass 10,9 cl 4 stk

  Nachtmann Vivendi Cognacglass 10,9 cl 4 stk
  Vivendi serien fra Nachtmann er elegante glass som passer til hverdags. Perfekte glass til favorittkonjakken!Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 10,9 cl. Høyde: 17,7 cm. Diameter: 5,8 cm. 
 • Orrefors Grace Double Old Fashioned Whiskeyglass 39 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Munnblåst Glass Klar - 6540611

  Orrefors Grace Double Old Fashioned Whiskeyglass 39 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Munnblåst Glass Klar - 6540611
  Whiskeyglasset fra Orrefors har elegant, tidløs look i munnblåst glass perfekt for whisky og andre brennevin. Det har høy kvalitet med vakker form. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Slovakia. Om whiskeyglasset fra Orrefors- Fra kolleksjonen Grace.- Perfekt for whisky og andre brennevin.- Finnes også som et highball-glass.- Laget i Slovakia.- Kapasitet: 39.0 cl. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Sett Karaffel & 2 Glass - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 91899

  Nachtmann Noblesse Sett Karaffel & 2 Glass - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 91899
  Et sett med Noblesse karaffel og to whiskyglass fra Nachtmann. Dette settet tilhører serien Noblesse, som består av glass med et klassisk diamantmønster som gir en eksklusiv følelse i hjemmet. Glasset har en god vekt som ligger stabilt i hånden, karaffelen blir et vakkert element i barskapet. Et must for whiskyentusiasten! Laget av krystall. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Salong Betong Whiskey 35 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Sort - 7092107

  Kosta Boda Salong Betong Whiskey 35 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Sort - 7092107
  Whiskeyglasset fra Kosta Boda har populær, stilren look i glass med klassisk merkelogo hele veien rundt perfekt for whisky og andre brennevin. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Polen. Om whiskeyglasset fra Kosta Boda- Laget av glass.- Finnes også som et highball-glass.- Fra kolleksjonen Salong Betong.- Designeren er Salong Betong.- Bredde: 80 mm.- Høyde: 100 mm.- Kapasitet: 35 cl.- Laget i Polen.- Laget av glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for whiskeyglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Premium Whisky Snifter 28 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 4460177

  Spiegelau Premium Whisky Snifter 28 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 4460177
  Premium Whisky Snifter 28 cl, 4-Pakk fra Spiegelau. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Sofiero Whiskeyglass Of 25 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6383440

  Orrefors Sofiero Whiskeyglass Of 25 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6383440
  Nyt en mild eller røykfull whisky i dette vakre og tiltalende whiskyglass i krystall fra Orrefors serie Sofiero. Gunnar Cyrén som er formgiver til glass serien har utviklet både designen og formen for å gi deg den beste smaksopplevelse av favorittwhiskyen din. Sofiero glasserie har vakre slipemønsteret i krystallglasset som skaper et diamantliknende utseende, og har vært en populær klassisk serie i mange hjem siden den ble designet i 1961. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Vinum Konjakk/brandy 2-pk 84 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/18

  Riedel Vinum Konjakk/brandy 2-pk 84 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/18
  En 2-pakning med Vinum Konjakk/Brandyglass fra Riedel. Disse elegante glassene med generøst volum tilhører den etablerte vinserien Vinum. Nytelsen av å drikke brandy begynner med et godt glass, disse glassene fra Riedel bør alle brandyelskere ha hjemme. De er designet for å ligge godt i hånden, slik at drikkevarene varmes opp til den perfekte temperaturen. På denne måten fremheves drikkens unike karakter. Laget av krystallglass, tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Eva Solo konjakkglass

  Eva Solo konjakkglass
  Eva Solo konjakkglass. Et virkelig elegant konjakkglass fra danske Eva Solo. Den unike formen med en 14 graders innsnevring på åpningen gir dette glasset et særegent utseende. Designet bidrar også til å forbedre duften av destillert brennevin, noe som gjør dette drikkeglasset godt egnet til ulike avec som Cognac eller andre likører.  
 • Orrefors Sofiero Whiskeyglass Of 25 Cl 4 Pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6383444

  Orrefors Sofiero Whiskeyglass Of 25 Cl 4 Pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6383444
  Nyt en mild eller røkt whisky i dette vakre og tiltalende glasset. Glasset er designet for å gi deg den beste smakopplevelsen av din favorittwhisky. Materiale: krystallglass. Tåler ikke oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Bar Tumbler Rom 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - R-5515/11

  Riedel Bar Tumbler Rom 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - R-5515/11
  Romglasset fra Riedel har elegant, tidløst design i glass med rund kopp perfekt til festlige anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om romglasset fra Riedel- Elegant, tidløst design.- Rund kopp.- Perfekt til festlige anledninger.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Romglasset selges i en 4-pakning.- Fra kolleksjonen Bar Tumbler.- Høyde: 205 mm.- Kapasitet: 20.0 cl.- Laget av glass.- 3 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for romglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Château Cognac 36 cl

  Kosta Boda Château Cognac 36 cl
  Elegant cognacglass fra Bertil Valliens serie Château av Kosta Boda. Bertil Vallien hadde to ambisjoner når han skapte Château, først og fremst ville han lage et håndlaget glass som en maskin ikke kunne lage. Hans andre ambisjonen var å ha et en
 • Eva Solo Cognacglass

  Eva Solo Cognacglass
  Dette cognac-glass fra Eva Solo vil få det beste frem i cognac´en - glasset er en del av Eva Solos glass-serie, hvor glassene er formgivet så de gir den beste opplevelse med forskjellige drikkevarer. Det gjelder også for dette cognac-glass. Glasset e
 • Kosta Boda Salong Betong Whiskey 28 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Sort - 7092105

  Kosta Boda Salong Betong Whiskey 28 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Sort - 7092105
  Whiskeyglasset fra Kosta Boda har populær, stilren look i glass med klassisk merkelogo hele veien rundt perfekt for whisky og andre brennevin. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Polen. Om whiskeyglasset fra Kosta Boda- Laget av glass.- Finnes også som et highball-glass.- Fra kolleksjonen Salong Betong.- Designeren er Salong Betong.- Bredde: 74 mm.- Høyde: 88 mm.- Kapasitet: 28.0 cl.- Laget i Polen.- Laget av glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for whiskeyglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Chef & Sommelier Open Up Ardent konjakkglass

  Chef & Sommelier Open Up Ardent konjakkglass
  Chef & Sommelier Open Up Ardent konjakkglass er et lekkert konjakkglass fra franske Chef & Sommelier. Open Up Ardent er et stabilt konjakkglass på fots som bærer den karakteristiske formen med kombinasjonen av myke bevegelser og skarpe kanter. Matcher veldig godt sammen med karaffelen fra samme serie. Stilig glass som passer godt til de fleste typer avec som Cognac, Whisky eller Armagnac. Vol: 39 cl
 • Brandy Warmer Set

  Brandy Warmer Set
  Upplev den munvattnande känslan av aromer och smaker från din brandy med detta Brandy Warmer Set. En ställning håller glaset på plats och under, perfekt placerat, finns ett värmeljus som långsamt värmer upp drycken och frigör aromer och smaker. Förpackningen innehåller ett glas, ett kromat ställ, ett värmeljus samt en glasbehållare för ljuset.
 • Festival Arom konjakkglass

  Festival Arom konjakkglass
  Festival Arom konjakkglass fra Spiegelau har en lav stett og lett pæreform, noe som passer perfekt til finere destillerte drikker. Festival Arom konjakkglass bevarer duften av aromaene fra cognac, armangac, brandy og whisky med flere på en behagelig måte. Volum: 315 ml Høyde: 130 mm Diameter: 82 mm Tåler maskinoppvask
 • Aida Harvey Whiskey 31 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 80313

  Aida Harvey Whiskey 31 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 80313
  Serien Harvey fra Aida består av moderne glass til festens drikker, alt fra en god whisky til helt vanlig vann. Disse glassene er et must for alle som vil dekke bordet med en moderne stil. Aida har skapt et elegant mønster for glass, inspirert av elegant fasetterte krystallglass. Med denne serien får du moderne eleganse til gode priser. Kan vaskes i oppvaskmaskinen. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors City Whiskey Dof 34 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6310341

  Orrefors City Whiskey Dof 34 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6310341
  Whiskyglass i en klassisk stil fra Orrefors, designet av Martti Rytkönen. Det fremhevede og uregelmessige mønsteret gir glassene en dristig personlighet samtidig som de utstråler eleganse. Glassene passer også godt til andre drinker. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 120910

  Normann Copenhagen Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 120910
  Whiskyglass fra Normann Copenhagen, designet av Rikke Hagen. I tillegg til whisky kan glassene også brukes som borddekorasjoner med vann og en enkel blomst i. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin. Leveres i en 2-pakning. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Konjakkglass 36 cl 6 stk, Klar

  Holmegaard Perfection Konjakkglass 36 cl 6 stk, Klar
  La Cognac glasset perfection ta deg med på en reise med fantastiske smaker og dufter. Holmegaard er et dansk designerfirma som i mer enn 190 år har arbeidet med en stolt glasstradisjon. Serien Perfection er resultatet av deres prisbelønte samarbeidet
 • Rosendahl Grand Cru Cognacglass 40cl 2pk

  Rosendahl Grand Cru Cognacglass 40cl 2pk
 • Riedel Vinum Cognac Hennessey 17 Cl 2-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/71

  Riedel Vinum Cognac Hennessey 17 Cl 2-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/71
  2-pakning med Vinum Hennessey Cognacglas fra Riedel. Disse elegante cognacglass på stett med liten klokke tilhører den etablerte vinserien Vinum. Nytelsen av å drikke cognac starter med et godt glass, og glassene fra Riedel bør alle cognacelskere ha hjemme! Det er designet for å samle sammen cognacens dufter og smaker, og passer godt til søtere, rundere fatlagret sprit. Laget av krystall og tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Vinum Cognac Hennessy, 2-pakk

  Vinum Cognac Hennessy, 2-pakk
 • Riedel Vinum Brandyglass 84 cl 2-pk

  Riedel Vinum Brandyglass 84 cl 2-pk
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskyglass, cock
 • Juvel Cognacglass 69 cl 4-pakning Klar

  Juvel Cognacglass 69 cl 4-pakning Klar
 • Orrefors Brandyglass 50 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6310502

  Orrefors Brandyglass 50 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6310502
  Cognac Prestige er et moderne og allsidig glass fra Orrefors, siden det er også egnet for drinker som f.eks. gin & tonic takket være den store og luftige ballongklokken. Glassene er laget av krystall, men tåler også oppvaskmaskin, noe som gjør at de oppfyller de viktigste kravene til et godt glass: utseende og funksjon. Et perfekt valg for deg som ønsker et nytt tilskudd til hjemmebaren. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Konjakkglass Brandy 4-pakning

  Konjakkglass Brandy 4-pakning
  Konjakkglass Brandy 4-pakning. Et veldig stilig glass fra tyske Spiegelau. Dette glasset er stilig designet med en elegant åpning og diskret fot. Formen i seg selv er tilpasset for å bevare og konsentrere aromaen fra konjakk, whisky og lignende. Leveres i 4-pakning. V 558 ml H 154 mm Ø 101 mm
 • Spiegelau Digestive 13,5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4510173

  Spiegelau Digestive 13,5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4510173
  En 4-pakning med Digestive glass fra Spiegelau. Disse glassene passer perfekt for destillerte drikker som whisky, akevitt og konjakk. Her møtes funksjon og estetikk, resultatet er et vakkert glass som gjør smaken og aromaopplevelsen perfekt. Selges i en 4-pakning. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Cognac Presige 4-P 50cl

  Cognac Presige 4-P 50cl
 • Riedel Rocks Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass - R-6417/02

  Riedel Rocks Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass - R-6417/02
  Drink Specific er en kombinasjon av Riedels tradisjon med vakre former og mixolog Zane Harris kompetanse. Serien består av 6 forskjellige glass der utformingen på kuppelen, volumet og størrelsen på glasset spiller sin spesielle rolle i å fremheve sin spesielle drikke. Utforsk din indre bartender med denne unike serien med tidløse, elegante og smarte glass. Rocks passer spesielt bra til servering av drikke "on the rocks", med knust is eller isbiter, ettersom diameteren på glasset er relativt stor. Glassmodellen er en standard blant drikkeglass og går også under navnet Old Fashioned glass, oppkalt etter den klassiske whiskydrinken. Mønsteret som pryder glasset er dekorativt og viser et tydelig merke for 6 ml, for å hjelpe deg med å blande en perfekt balansert drink. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Sublym Cognac aromaglass 45 cl

  Sublym Cognac aromaglass 45 cl
  Sublym Cognac aromaglas 45 cl er et veldig elegant aromaglass fra Chef & Sommelier. Sublym Cognac er laget i den unike glassmassen Kwarx, som har en meget god kvalitet og klarhet. Dette konjakkglasset har en avlang form med en særegen smalning som effektivt holder aromaene i glasset. Sublym Cognac aromaglass rommer 45cl og egner seg perfekt til en elegant konjakk, en armagnac og andre brennevin som whisky, rom og brandy. Volum: 45 cl Høyde: 15,4 cm Ø: 5,8 cm
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Konjakk 2-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 25359

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Konjakk 2-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 25359
  Blyfritt glass. Tåler oppvaskmaskin, max. 50-55 grader. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Grace Old Fashioned Whiskeyglass 32 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Munnblåst Glass Klar - 6540610

  Orrefors Grace Old Fashioned Whiskeyglass 32 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Munnblåst Glass Klar - 6540610
  Whiskeyglasset fra Orrefors har elegant, tidløs look i munnblåst glass perfekt for whisky og andre brennevin. Det har høy kvalitet med vakker form. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Slovakia. Om whiskeyglasset fra Orrefors- Fra kolleksjonen Grace.- Perfekt for whisky og andre brennevin.- Finnes også som et highball-glass.- Laget i Slovakia.- Kapasitet: 32.0 cl. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch La Divina Whiskeyglass 36 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 11-3667-8250

  Villeroy & Boch La Divina Whiskeyglass 36 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 11-3667-8250
  Whiskeyglasset fra Villeroy & Boch har elegant design i krystallglass med avrundet, tidløs form perfekt for whisky og andre brennevin. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Tåler oppvaskmaskin. Om whiskeyglasset fra Villeroy & Boch- Laget av krystallglass.- Finnes også som et vinglass.- Perfekt for whisky og andre brennevin.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen La Divina.- Kapasitet: 36 cl.- Diameter: 86 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for whiskeyglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Soiree konjakkglass 45 cl

  Soiree konjakkglass 45 cl
  Soiree konjakkglass 45 cl. Spiegelaus stilige konjakkglass med myke elegante linjer. Soiree konjakkglass har en kort, smidig stett og en mindre fot. Formen er klassisk nederst og har en mindre åpning som konsentrerer aromaen fra ulike destillater som konjakk, armangac, whisky med mer. Et vakkert avec-glass fra Spiegelau med klassisk, harmonisk design. Volum: 45 cl Høyde: 13,7 cm Ø: 9,7 cm Tåler maskinoppvask
 • Versace Medusa D'or Whisky 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 20665-110300-48870

  Versace Medusa D'or Whisky 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 20665-110300-48870
  Versace Medusa d'Or Whisky 2-Pakk, 17 cl fra Versace. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Krystall Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Aida Harvey Karaffelsett 1 Karaffel & 4 - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 80336

  Aida Harvey Karaffelsett 1 Karaffel & 4 - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 80336
  Serien Harvey fra Aida har et elegant mønster, inspirert av elegante fasettslipte krystallglass. Serien gir deg en moderne eleganse. Ta frem Harvey karaffel og glass når du skal servere whisky eller cognac, eller bruk den som en vakker karaffel for å legge til litt luksus til hverdagmiddagen. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Karaffel, 70 cl Glass, 24 cl (4 stk) Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet - Peter Svarrer Cognacglass 63cl

  Holmegaard Cabernet - Peter Svarrer Cognacglass 63cl
  Cognacglass i 63cl fra Holmegaard i serien Cabernet designet av Peter Svarrer. Serien Cabernet er skapt for å gi en best mulig vinopplevelse, med fokus på funksjonalitet, modernisme og dagligdags eleganse i klassisk design. Den store overflaten med i
 • Holmegaard Perfection Cognac 36 Cl 6-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4802419

  Holmegaard Perfection Cognac 36 Cl 6-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4802419
  Perfection Konjakkglasset, som Tom Nybroe skapte for Holmegaard, gir en god Konjakk den korrekte behandlingen og den serveringen den fortjener. Det er kort fra stilk til kumme, hvor de gyllne dråpene langsomt oppnår den riktige temperaturen via varmen fra hånden din. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Cabernet Cognac, 1 stk., 63 cl

  Cabernet Cognac, 1 stk., 63 cl
 • Chateau Konjakk 36 cl

  Chateau Konjakk 36 cl
 • Rosendahl Grand Cru Cognacglass 2 stk 40 cl

  Rosendahl Grand Cru Cognacglass 2 stk 40 cl
  Fasongen på disse cognacglassene gjør at både cognac og  brandy får en god overflate å utvikle seg på, og duftene konsentreres slik at smaksinntrykket forsterkes. Glassets størrelse gjør at det passer utmerket til andre spritsorter. Gr
 • Riedel Grappa 1-pack - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - R-4200/03

  Riedel Grappa 1-pack - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - R-4200/03
  Grappa Glass, 1-pack fra Riedel. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Glass Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Dorre Darry Irish Coffee Sett 12 Deler - Whiskeyglass & Cognacglass Mix - 3-9800

  Dorre Darry Irish Coffee Sett 12 Deler - Whiskeyglass & Cognacglass Mix - 3-9800
  Inneholder 4 glass, 4 skjeer og 4 glassunderlegg. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Sofiero Whiskeyglass Double Of 35cl - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 6383441

  Orrefors Sofiero Whiskeyglass Double Of 35cl - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 6383441
  Sofiero Whiskeyglass Double OF 35cl fra Orrefors. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Line Cognacs 26 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021531

  Kosta Boda Line Cognacs 26 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021531
  Line Konjakglass fra Kosta Boda. Dette konjakkglasset tilhører den elegante serien Line som er formgitt av Anna Ehrner. Designet er klassisk og har en tynn glasstråd som vikler seg opp rundt begeret. Glasstråden er lagt på for hånd og glasset er munnblåst i Småland. Passer perfekt til festlige anledninger. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Prestige konjakkglass 4-pakning

  Prestige konjakkglass 4-pakning
  Prestige konjakkglass 4-pakning. Elegante munnblåste konjakkglass fra svenske Orrefors. Dette eminente konjakkglasset har en lekker fot som bærer opp det stilige glasset. Glasset er produsert i ett helt stykke og designet er helt sømløst. Et perfekt glass for deg som ønsker å synke ned i lenestolen, legge beina høyt og nyte en fin Cognac, Calvados eller Armagnac. Volum: 50 cl til kanten Leveres i 4-pakning
 • Orrefors Street Whiskey Of 27 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540103

  Orrefors Street Whiskey Of 27 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540103
  Street Whiskeyglass OF 27 cl, 4-pakk fra Orrefors. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Glass Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.

Spirits laget av druer fra Cognac

Drikken brandy er en destillert vin laget av druer Ugni Blanc. For å ringe cognac må gjøre det på druer fra Cognac-regionen i det vestlige Frankrike. Det må også være i alderen på eikefat i over to år. Tillatte druer er Ugni Blanc, Folle Blanc og Colombard. Hvis du vil vite mer om cognachistorie er det mye skrevet om det på Wikipedia.

Å prøve cognac

Når du skal prøve cognac, ikke stikke nesen ned slik som å gjøre den vinsmaking. Aromaer av brandy er så sterk at den kan nummen følelse av lukt.

- Hell nogle cl i en konjakkglass - Spin glass i ti sekunder, og deretter la den stå så lenge - Vipp glasset og satte nesen nær kanten - Sniffe cognac (ingen dype åndedrag) - Smak på ved å fukte leppene. Du bør ikke vaske rundt brandy som de gjør med vin.