Konjakkglass

En konjakkglass er et glass på en lav base med en bred koppen som smalner oppover. Glassene er ofte kalt cup eller Cognac Cup. Et annet navn på denne glasstype er snifter. Konjakkglass brukes til å betjene brandy, men også andre typer av likør og single malt whisky.

Populær i konjakkglass

Flere tips om konjakkglass

 • Orrefors City Whiskey Of 25 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6310340

  Orrefors City Whiskey Of 25 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6310340
  Whiskyglass i en klassisk stil fra Orrefors, designet av Martti Rytkönen. Det fremhevede og uregelmessige mønsteret gir glassene en dristig personlighet samtidig som de utstråler eleganse. Glassene passer også godt til andre drinker. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Cognac Sett 4-pakning

  Riedel Cognac Sett 4-pakning
  Vil du ta cognacopplevelsen din til et nytt nivå? Da trenger du Riedel Cognac Sett 4-pakning, det ultimate settet for alle cognacelskere. Dette settet består av fire flotte glass som er designet for å få frem alle nyanser og egenskaper ved cognac. Gl
 • Riedel Barware Optical O Whisky Glass 2-pack - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-0515/05

  Riedel Barware Optical O Whisky Glass 2-pack - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-0515/05
  Barware Optical O Whisky Glass, 2-pack fra Riedel. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Krystall Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Whiskeyglass 30,4 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Sort - 105395

  Nachtmann Ethno Whiskeyglass 30,4 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Sort - 105395
  Whiskeyglass fra Nachtmann i eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster med en matt, sort farge for å legge en ekstra dimensjon til designet. Det har et praktisk design perfekt for whisky og andre brennevin. Om whiskeyglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Selges i en 2-pakning.- Fra serien Ethno. Vedlikeholdsinstruksjoner for whiskeyglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Rocks Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass - R-6417/02

  Riedel Rocks Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass - R-6417/02
  Drink Specific er en kombinasjon av Riedels tradisjon med vakre former og mixolog Zane Harris kompetanse. Serien består av 6 forskjellige glass der utformingen på kuppelen, volumet og størrelsen på glasset spiller sin spesielle rolle i å fremheve sin spesielle drikke. Utforsk din indre bartender med denne unike serien med tidløse, elegante og smarte glass. Rocks passer spesielt bra til servering av drikke "on the rocks", med knust is eller isbiter, ettersom diameteren på glasset er relativt stor. Glassmodellen er en standard blant drikkeglass og går også under navnet Old Fashioned glass, oppkalt etter den klassiske whiskydrinken. Mønsteret som pryder glasset er dekorativt og viser et tydelig merke for 6 ml, for å hjelpe deg med å blande en perfekt balansert drink. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Punk Sett Karaffel & 2 Whiskyglass - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 99501

  Nachtmann Punk Sett Karaffel & 2 Whiskyglass - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 99501
  Kolleksjonen Punk fra Nachtmann, utviklet i samarbeid med verdens ledende kunst og design college Central Saint Martins i London. Designer Anke Buchmann har skapt en iøyenfallende samling av høykvalitets krystallglass, og skaper en lysende og glitrende atmosfære inspirert av den engelske punken. Dette settet er en perfekt gave til whiskyelskeren. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Perfection konjakkglass klar 36 cl 6 stk.

  Perfection konjakkglass klar 36 cl 6 stk.
 • Riedel Sommelier Single Malt Whiskey - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - R-4400/80

  Riedel Sommelier Single Malt Whiskey - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - R-4400/80
  The Sommelier glassserie started its journey in 1973 and has since developed to todays design. Each glass is made for enhance every speciel grape and is one of the most requested handmade glass. The upper parts is made into a mold, and the rest is made all by hand in 24% lead crystal. Sommelier Single malt whiskyglass holds 20cl. Dishwasher safe. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Vinum Cognac Hennessy, 2-pakk

  Vinum Cognac Hennessy, 2-pakk
 • Sagaform Bar Whiskey Rund Bunn 20cl 6-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 5015280

  Sagaform Bar Whiskey Rund Bunn 20cl 6-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 5015280
  Cool whisky glass med en sirkel i bunnen av den lekne design. En garantert "snakk på byen" på festen. Leveres i gaveeske. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Magnor ALBA Antique cognacglass 35 cl

  Magnor ALBA Antique cognacglass 35 cl
  Magnor Antique cognacglass er en del av den norske ALBA-serien, som har blitt kjent gjennom programmet Hver gang vi møtes. Glassene passer for deg som ønsker et sett som er eksklusivt, funksjonelt og klassisk - glass som kan gå i arv gjennom generasj
 • Riedel Bar Tumbler Cognac 4-pk 17,5 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - R-5515/71

  Riedel Bar Tumbler Cognac 4-pk 17,5 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - R-5515/71
  Cognacglass fra Riedel med en lang, smal kopp med en tulipanform for den ultimate drikkeopplevelsen. Om cognacglassene fra Riedel- Laget av glass.- Liten størrelse.- Kopp med en tulipanform.- Selges i en 4-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for cognacglassene- Håndvask anbefales. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Street Cognac 15 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540156

  Orrefors Street Cognac 15 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540156
  Street er en kraftfull barserie fra Orrefors som er en av Jan Johanssons skapelser. De kvadratiske slipeskårene er laget for hånd for ultimat skarphet og har fått sin inspirasjon fra New Yorks gatenett, derfor har serien fått sitt brilliante navn Street. Cognacglasset er perfekt for å servere gjestene en avec til kaffen. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Sommelier V.S.O.P Cognacglass 16 cl

  Riedel Sommelier V.S.O.P Cognacglass 16 cl
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskyglass, cock
 • Street Cognac 15 cl

  Street Cognac 15 cl
 • Holmegaard Cabernet - Peter Svarrer Cognacglass 63cl

  Holmegaard Cabernet - Peter Svarrer Cognacglass 63cl
  Cognacglass i 63cl fra Holmegaard i serien Cabernet designet av Peter Svarrer. Serien Cabernet er skapt for å gi en best mulig vinopplevelse, med fokus på funksjonalitet, modernisme og dagligdags eleganse i klassisk design. Den store overflaten med i
 • Hadeland Glassverk Odyssé Cognacglass 24cl 6pk

  Hadeland Glassverk Odyssé Cognacglass 24cl 6pk
  Cognacglass fra Odysse og Hadeland Glassverk er del av en serie glass som er designet av en av landets fremste eksperter på vin og design. Cognacglassene er utformet med den kjente ballongen som gjør det mulig å svinge cognacen rundt, i tillegg til å
 • Riedel Vinum Konjakk/brandy 2-pk 84 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/18

  Riedel Vinum Konjakk/brandy 2-pk 84 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/18
  En 2-pakning med Vinum Konjakk/Brandyglass fra Riedel. Disse elegante glassene med generøst volum tilhører den etablerte vinserien Vinum. Nytelsen av å drikke brandy begynner med et godt glass, disse glassene fra Riedel bør alle brandyelskere ha hjemme. De er designet for å ligge godt i hånden, slik at drikkevarene varmes opp til den perfekte temperaturen. På denne måten fremheves drikkens unike karakter. Laget av krystallglass, tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Street Whisky Dof 40 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540141

  Orrefors Street Whisky Dof 40 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540141
  Street er en kraftig barserie fra Orrefors, en av Jan Johanssons kreasjoner. De firkantede slipeskårene er laget for hånd for en ultimat klarhet. Serien ble formgitt med inspirasjon fra New Yorks gatenettverk, dermed har serien fått sitt briljante navn Street. Unn deg selv litt egentid og nyt en whisky i disse stilige og robuste glassene. En perfekt gave til whisky-elskeren! Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Chateau Cognac 36 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021232

  Kosta Boda Chateau Cognac 36 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021232
  Chateau cognac glass fra Kosta Boda. Dette glasset tilhører en av Kosta Bodas mest populære serier, og er håndlaget av krystall. Glasset har et klassisk og vakkert uttrykk som passer til enhver festlighet. Det er formgitt av Bertil Vallien som selv sa: «Jag hadde to ambisjoner når jeg konstruerte Château. For det første ville jag lage et glass som en maskin ikke kunne lage, som du kunne se var håndlagede i optikken i klokken og det tynne glasset. Min andre ambisjon var å holde designet enkelt, men elegant». Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Vinum Cognac Hennessey 17 Cl 2-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/71

  Riedel Vinum Cognac Hennessey 17 Cl 2-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/71
  2-pakning med Vinum Hennessey Cognacglas fra Riedel. Disse elegante cognacglass på stett med liten klokke tilhører den etablerte vinserien Vinum. Nytelsen av å drikke cognac starter med et godt glass, og glassene fra Riedel bør alle cognacelskere ha hjemme! Det er designet for å samle sammen cognacens dufter og smaker, og passer godt til søtere, rundere fatlagret sprit. Laget av krystall og tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Whiskyglass 29 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 89207

  Nachtmann Noblesse Whiskyglass 29 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 89207
  Nyt gode drikker fra disse stilrene glassene fra Nachtmann. Serien Noblesse består av vakre og luksuriøse produkter med et klassisk og elegant rutemønster. Glassene er utrolig stabile i hånden, og gjør at du kan nyte din favorittdrikke på elegant måten. Glassene rommer 29,5 cl. De måler 9,8 cm i høyde og 8,2 cm i diameter. Glassene tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Line Konjakk 25 cl

  Line Konjakk 25 cl
 • Kosta Boda Chateau Whiskey 27 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021291

  Kosta Boda Chateau Whiskey 27 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021291
  Chateau Whiskeyglass fra Kosta Boda. Dette whiskey-glasset tilhører en av Kosta Bodas mest populære serviseserier, og er håndlaget i krystall. Glasset har et klassisk og vakkert uttrykk som passer til årets alle festligheter. Det er formgitt av Bertil Vallien som selv sa: «Jag hadde to ambisjoner når jeg konstruerte Château. For det første ville jag lage et glass som en maskin ikke kunne lage, som du kunne se var håndlagede. Optikken i klokken og det tynne glasset. Min andre ambisjon var å holde designet enkelt men elegant». Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Sommelier XO Cognacglass 17 cl

  Riedel Sommelier XO Cognacglass 17 cl
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskyglass, cock
 • Orrefors Street Whisky Of 27 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540140

  Orrefors Street Whisky Of 27 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540140
  Street er en kraftig barserie fra Orrefors, en av Jan Johanssons kreasjoner. De firkantede slipeskårene er laget for hånd for en ultimat klarhet. Serien ble formgitt med inspirasjon fra New Yorks gatenettverk, dermed har serien fått sitt briljante navn Street. Unn deg selv litt egentid og nyt en whisky i disse stilige og robuste glassene. En perfekt gave til whisky-elskeren! Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors City Whiskey Dof 34 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6310341

  Orrefors City Whiskey Dof 34 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6310341
  Whiskyglass i en klassisk stil fra Orrefors, designet av Martti Rytkönen. Det fremhevede og uregelmessige mønsteret gir glassene en dristig personlighet samtidig som de utstråler eleganse. Glassene passer også godt til andre drinker. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Vinum Hennessey- & Cognacglass 17 cl 2-pk

  Riedel Vinum Hennessey- & Cognacglass 17 cl 2-pk
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskyglass, cock
 • Orrefors Brandyglass 50 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6310502

  Orrefors Brandyglass 50 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6310502
  Cognac Prestige er et moderne og allsidig glass fra Orrefors, siden det er også egnet for drinker som f.eks. gin & tonic takket være den store og luftige ballongklokken. Glassene er laget av krystall, men tåler også oppvaskmaskin, noe som gjør at de oppfyller de viktigste kravene til et godt glass: utseende og funksjon. Et perfekt valg for deg som ønsker et nytt tilskudd til hjemmebaren. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Whiskysnifter 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4280263

  Spiegelau Whiskysnifter 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4280263
  2-pakning med whiskeyglass fra Spiegelau. Disse whiskeyglassene har en avrundet klokke som smalner øverst, samt en kortere stilk. Designet er nøye uttenkt, og formen på glasset fremhever drikkens aroma og smak. Glasset er egnet for whisky, likører, rom og gin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Sofiero Whiskeyglass Of 25 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6383440

  Orrefors Sofiero Whiskeyglass Of 25 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6383440
  Nyt en mild eller røykfull whisky i dette vakre og tiltalende whiskyglass i krystall fra Orrefors serie Sofiero. Gunnar Cyrén som er formgiver til glass serien har utviklet både designen og formen for å gi deg den beste smaksopplevelse av favorittwhiskyen din. Sofiero glasserie har vakre slipemønsteret i krystallglasset som skaper et diamantliknende utseende, og har vært en populær klassisk serie i mange hjem siden den ble designet i 1961. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Whiskeyglass Double Old Fashioned 2-pk 40 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Munnblåst Krystall Gull - 6577541

  Orrefors Intermezzo Whiskeyglass Double Old Fashioned 2-pk 40 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Munnblåst Krystall Gull - 6577541
  Whiskeyglass fra Orrefors med et klassisk oppsett med en ikonisk, gylden dråpedesign. Det er laget av munnblåst, klar krystall perfekt for whisky og andre brennevin. Laget i Sverige. Designet av Erika Lagerbielke. Om whiskeyglasset fra Orrefors- Laget i Sverige.- Dette whiskeyglasset er en del av serien Intermezzo fra Orrefors.- Finnes også som et vinglass.- Designet av Erika Lagerbielke.- Laget i Sverige Vedlikeholdsinstruksjoner for whiskeyglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Cognacglass 36cl

  Holmegaard Perfection Cognacglass 36cl
  Dette glasset er skapt for å gi en god konjakk den serveringen den fortjener. Den korte stetten gjør at hånden som holder glasset, langsomt gir de gylne dråpene den temperaturen de trenger. Serien Perfection, i dansk kvalitetsdesign, inneholder glass
 • Nachtmann Noblesse Whiskeyglass 29,5 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Sort - 105394

  Nachtmann Noblesse Whiskeyglass 29,5 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Sort - 105394
  Whiskeyglass fra Nachtmann med et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende med en sort, matt farge for å legge en ekstra dimensjon til designet. Om whiskeyglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Fra serien Noblesse.- Kapasitet: 29,5 cl.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for whiskeyglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Iittala Ultima Thule On-the-rocks 28 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 1008516

  Iittala Ultima Thule On-the-rocks 28 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 1008516
  Dette vakre glasset fra serien Ultima Thule er designet av Tapio Wirkkala og er inspirert av Lapplands smeltende is. Serien speiler den svenske naturen med en eksklusiv design der tusenvis av timer har lagt grunnlaget for det finslipte mønsteret designet av Tapio Wirkkala – en av Finlands mest velkjente formgivere innen den moderne kunstindustrien. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Dorre Vide Whiskey 33 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 5-8901

  Dorre Vide Whiskey 33 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 5-8901
  Whiskeyglass fra Dorre med et elegant, tung design med et stilrent utseende perfekt til middagsfester. Om whiskeyglasset fra Dorre- Laget av glass.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 33 cl.- Elegant, tung design.- Stilrent utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for whiskeyglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Bar Tumbler Rom 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - R-5515/11

  Riedel Bar Tumbler Rom 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - R-5515/11
  Romglasset fra Riedel har elegant, tidløst design i glass med rund kopp perfekt til festlige anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om romglasset fra Riedel- Elegant, tidløst design.- Rund kopp.- Perfekt til festlige anledninger.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Romglasset selges i en 4-pakning.- Fra kolleksjonen Bar Tumbler.- Høyde: 205 mm.- Kapasitet: 20.0 cl.- Laget av glass.- 3 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for romglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Konjakkglass 63 cl 6 stk, Klar

  Holmegaard Cabernet Konjakkglass 63 cl 6 stk, Klar
  Framhev den fantastiske smaken og duften av din favoritt Cognac i et spesialdesignet glass fra danske Holmegaard.I serien Cabernet finner vi dette elegante Cognac glasset som er designet med tanke på den å optimere den gyldne drikkens utsøkte smak og
 • Riedel O Cognac- & Whiskyglass 23,5 cl 2-pk

  Riedel O Cognac- & Whiskyglass 23,5 cl 2-pk
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskyglass, cock
 • GC Konjakkglass, 2 stk., 40 cl

  GC Konjakkglass, 2 stk., 40 cl
 • Magnor Alba Antique Whisky - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 324480

  Magnor Alba Antique Whisky - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 324480
  Alba Antique whiskeyglass fra Magnor. Dette er det perfekte glasset for de som leter etter et eksklusivt og klassisk whiskeyglass som kan føres videre i generasjoner. De er designet av Teresa Bergerud og inspirasjonen kommer fra gamle glass og håndlagede dekorasjoner. Resultatet var dette glasset som passer selv de fineste anledninger. Tåler oppvaskmaskin med glassprogram. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors City Whiskey Of 25 Cl 2 Pcs - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 63103404

  Orrefors City Whiskey Of 25 Cl 2 Pcs - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 63103404
  Set with two whiskey glasses in classic Orrefors manner designed by Martti Rytkönen. The enhancement and irregular cutters give the glasses a bold personality while radiating elegance. They are also great for other drinks if you want to drink in style. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Sofiero Whiskeyglass Double Of 35cl - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 6383441

  Orrefors Sofiero Whiskeyglass Double Of 35cl - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 6383441
  Sofiero Whiskeyglass Double OF 35cl fra Orrefors. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • House Doctor Crys Cognac - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 261600304

  House Doctor Crys Cognac - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 261600304
  Cognacglasset fra House Doctor har en sofistikert look i klart glass med elegante detaljer. Det har en klassisk følelse perfekt for alle anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om cognacglasset fra House Doctor- Kort stamme.- Elegant, sofistikert look.- Delikat mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for cognacglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Cognacglass 2 stk 40 cl

  Rosendahl Grand Cru Cognacglass 2 stk 40 cl
  Fasongen på disse cognacglassene gjør at både cognac og  brandy får en god overflate å utvikle seg på, og duftene konsentreres slik at smaksinntrykket forsterkes. Glassets størrelse gjør at det passer utmerket til andre spritsorter. Gr
 • Eva Solo Cognacglass

  Eva Solo Cognacglass
  Dette cognac-glass fra Eva Solo vil få det beste frem i cognac´en - glasset er en del av Eva Solos glass-serie, hvor glassene er formgivet så de gir den beste opplevelse med forskjellige drikkevarer. Det gjelder også for dette cognac-glass. Glasset e
 • Orrefors Peak Double Old Fashioned Whiskey 34 Cl 4-pack - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6311141

  Orrefors Peak Double Old Fashioned Whiskey 34 Cl 4-pack - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6311141
  Peak Double Old Fashioned Whiskey Glass 34 cl, 4-Pack fra Orrefors. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Glass Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Amber cognacglass 45 cl

  Broste Copenhagen Amber cognacglass 45 cl
  Skap elegante borddekninger med cognacglass fra Broste Copenhagen - et perfekt valg når du vil nyte en god cognac til middag med nære og kjære. Glasset har en elegant design i munnblåst glass og rommer 45 centiliter. Det finnes i to varianter, Smoke

Spirits laget av druer fra Cognac

Drikken brandy er en destillert vin laget av druer Ugni Blanc. For å ringe cognac må gjøre det på druer fra Cognac-regionen i det vestlige Frankrike. Det må også være i alderen på eikefat i over to år. Tillatte druer er Ugni Blanc, Folle Blanc og Colombard. Hvis du vil vite mer om cognachistorie er det mye skrevet om det på Wikipedia.

Å prøve cognac

Når du skal prøve cognac, ikke stikke nesen ned slik som å gjøre den vinsmaking. Aromaer av brandy er så sterk at den kan nummen følelse av lukt.

- Hell nogle cl i en konjakkglass - Spin glass i ti sekunder, og deretter la den stå så lenge - Vipp glasset og satte nesen nær kanten - Sniffe cognac (ingen dype åndedrag) - Smak på ved å fukte leppene. Du bør ikke vaske rundt brandy som de gjør med vin.