Konjakkglass

En konjakkglass er et glass på en lav base med en bred koppen som smalner oppover. Glassene er ofte kalt cup eller Cognac Cup. Et annet navn på denne glasstype er snifter. Konjakkglass brukes til å betjene brandy, men også andre typer av likør og single malt whisky.

Populær i konjakkglass

 • Riedel Vinum Cognac Hennessy 2pk

  Riedel Vinum Cognac Hennessy 2pk
  Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. Claus Josef Riedel, 9. generasjon, var den første i Riedel-familien som forstod at glassets form hadde en innvirkning på smak og lukt, og kunne avg
 • Riedel Vinum Brandyglass 84 cl 2-pk

  Riedel Vinum Brandyglass 84 cl 2-pk
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskyglass, cock
 • Normann Copenhagen Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 120910

  Normann Copenhagen Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 120910
  Whiskyglass fra Normann Copenhagen, designet av Rikke Hagen. I tillegg til whisky kan glassene også brukes som borddekorasjoner med vann og en enkel blomst i. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin. Leveres i en 2-pakning. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Bar Tumbler Rom 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - R-5515/11

  Riedel Bar Tumbler Rom 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - R-5515/11
  Romglasset fra Riedel har elegant, tidløst design i glass med rund kopp perfekt til festlige anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om romglasset fra Riedel- Elegant, tidløst design.- Rund kopp.- Perfekt til festlige anledninger.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Romglasset selges i en 4-pakning.- Fra kolleksjonen Bar Tumbler.- Høyde: 205 mm.- Kapasitet: 20.0 cl.- Laget av glass.- 3 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for romglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.

Flere tips om konjakkglass

 • Orrefors - Cognac Prestige glass 50 cl 4 stk

  Orrefors - Cognac Prestige glass 50 cl 4 stk
  Cognac prestige fra Orrefors rommer 50 cl. Den store ballongformede klokken løfter aromaen, konsentrerer bouqueten og forsterker smaken av konjakken.
 • Zwiesel Alloro Whiskeyglass 29 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Munnblåst Krystall Klar - 46207941

  Zwiesel Alloro Whiskeyglass 29 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Munnblåst Krystall Klar - 46207941
  Whiskeyglasset fra Zwiesel er laget av munnblåst krystall med en elegant, tynn stilk og har et medfølgende lokk perfekt for whisky og andre brennevin. Kombiner med glass fra samme serie for en perfekt drikkeopplevelse. Om whiskeyglasset fra Zwiesel- Fra kolleksjonen Alloro.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl.- Medfølgende lokk.- Laget av munnblåst krystallglass.- Elegant, tynn stilk. Vedlikeholdsinstruksjoner for whiskeyglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Whiskyglass 29 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 89207

  Nachtmann Noblesse Whiskyglass 29 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 89207
  Nyt gode drikker fra disse stilrene glassene fra Nachtmann. Serien Noblesse består av vakre og luksuriøse produkter med et klassisk og elegant rutemønster. Glassene er utrolig stabile i hånden, og gjør at du kan nyte din favorittdrikke på elegant måten. Glassene rommer 29,5 cl. De måler 9,8 cm i høyde og 8,2 cm i diameter. Glassene tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Frederik Bagger - Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk copal

  Frederik Bagger - Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk copal
  Sixball er et lite, handy allround-glass som er perfekt til cognac og likør, en liten spesialøl, brus og som vannglass med stett til en elegant borddekking.
 • Kosta Boda Chateau Cognac 36 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021232

  Kosta Boda Chateau Cognac 36 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021232
  Chateau cognac glass fra Kosta Boda. Dette glasset tilhører en av Kosta Bodas mest populære serier, og er håndlaget av krystall. Glasset har et klassisk og vakkert uttrykk som passer til enhver festlighet. Det er formgitt av Bertil Vallien som selv sa: «Jag hadde to ambisjoner når jeg konstruerte Château. For det første ville jag lage et glass som en maskin ikke kunne lage, som du kunne se var håndlagede i optikken i klokken og det tynne glasset. Min andre ambisjon var å holde designet enkelt, men elegant». Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Aida Harvey Whiskey 31 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 80313

  Aida Harvey Whiskey 31 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 80313
  Serien Harvey fra Aida består av moderne glass til festens drikker, alt fra en god whisky til helt vanlig vann. Disse glassene er et must for alle som vil dekke bordet med en moderne stil. Aida har skapt et elegant mønster for glass, inspirert av elegant fasetterte krystallglass. Med denne serien får du moderne eleganse til gode priser. Kan vaskes i oppvaskmaskinen. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Hadeland Glassverk Odyssé Cognacglass 24cl 6pk

  Hadeland Glassverk Odyssé Cognacglass 24cl 6pk
  Cognacglass fra Odysse og Hadeland Glassverk er del av en serie glass som er designet av en av landets fremste eksperter på vin og design. Cognacglassene er utformet med den kjente ballongen som gjør det mulig å svinge cognacen rundt, i tillegg til å
 • Orrefors City Whiskey Of 25 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6310340

  Orrefors City Whiskey Of 25 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6310340
  Whiskyglass i en klassisk stil fra Orrefors, designet av Martti Rytkönen. Det fremhevede og uregelmessige mønsteret gir glassene en dristig personlighet samtidig som de utstråler eleganse. Glassene passer også godt til andre drinker. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Frederik Bagger - Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk topaz

  Frederik Bagger - Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk topaz
  Sixball er et lite, handy allround-glass som er perfekt til cognac og likør, en liten spesialøl, brus og som vannglass med stett til en elegant borddekking.
 • Orrefors Intermezzo Whiskeyglass Double Old Fashioned 2-pk 40 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Munnblåst Krystall Gull - 6577541

  Orrefors Intermezzo Whiskeyglass Double Old Fashioned 2-pk 40 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Munnblåst Krystall Gull - 6577541
  Whiskeyglass fra Orrefors med et klassisk oppsett med en ikonisk, gylden dråpedesign. Det er laget av munnblåst, klar krystall perfekt for whisky og andre brennevin. Laget i Sverige. Designet av Erika Lagerbielke. Om whiskeyglasset fra Orrefors- Laget i Sverige.- Dette whiskeyglasset er en del av serien Intermezzo fra Orrefors.- Finnes også som et vinglass.- Designet av Erika Lagerbielke.- Laget i Sverige Vedlikeholdsinstruksjoner for whiskeyglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Frederik Bagger - Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk dark

  Frederik Bagger - Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk dark
  Sixball er et lite, handy allround-glass som er perfekt til cognac og likør, en liten spesialøl, brus og som vannglass med stett til en elegant borddekking.
 • Broste Copenhagen Bubble cognacglass 45 cl, klar

  Broste Copenhagen Bubble cognacglass 45 cl, klar
  Bubble cognacglass fra Broste Copenhagen har en leken design i munnblåst glass, med fine bobler i bunnen av koppen som gir glasset et gjennomtenkt utseende og hjelper deg med å sette prikken over i-en på bordet. Perfekt når du vil nyte en virkelig go
 • Riedel Vinum Single Malt Whisky 20 Cl 2-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/80

  Riedel Vinum Single Malt Whisky 20 Cl 2-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/80
  2-pakning med Vinum Single Malt Whiskyglass fra Riedel. Disse klassiske whiskyglassene med høy klokke tilhører den etablerte vinserien Vinum. Nytelsen av å drikke whisky starter med et godt glass, og glassene fra Riedel bør alle whiskyelskere ha hjemme! Det er designet med stett og fot for at du ikke skal varme opp drikkevarene. Formen på klokken fremhever røyksmaken og fatets karakter, samt demper alkohol og stikkende syrer. Laget av krystall og tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Cognacglass 40cl 2pk

  Rosendahl Grand Cru Cognacglass 40cl 2pk
  Cognacglass på 40 cl fra Rosendahl og serien Grand Cru. Glassets utforming gir bandy og konjakk en romslig overflate til å utvikle seg på, slik at duftene konsentreres og smaksinntrykket forsterkes. Pakken inneholder 2 stk konjakkglass. Glassene kan
 • Orrefors Grace Old Fashioned Whiskeyglass 32 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Munnblåst Glass Klar - 6540610

  Orrefors Grace Old Fashioned Whiskeyglass 32 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Munnblåst Glass Klar - 6540610
  Whiskeyglasset fra Orrefors har elegant, tidløs look i munnblåst glass perfekt for whisky og andre brennevin. Det har høy kvalitet med vakker form. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Slovakia. Om whiskeyglasset fra Orrefors- Fra kolleksjonen Grace.- Perfekt for whisky og andre brennevin.- Finnes også som et highball-glass.- Laget i Slovakia.- Kapasitet: 32.0 cl. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Sommelier XO Cognacglass 17 cl

  Riedel Sommelier XO Cognacglass 17 cl
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskyglass, cock
 • Riedel Neat Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass - R-6417/01

  Riedel Neat Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass - R-6417/01
  Drink Specific er en kombinasjon av Riedels tradisjon med vakre former og mixolog Zane Harris kompetanse. Serien består av 6 forskjellige glass der utformingen på kuppelen, volumet og størrelsen på glasset spiller sin spesielle rolle i å fremheve sin spesielle drikke. Utforsk din indre bartender med dette unike drikkespesifikke utvalget med tidløse, elegante og smarte glass. Neat er en litt mykere variant av Rocks whiskyglass og egner seg for brennevin og drikkevarer som bør nytes mer som de er, uten is eller vann. For eksempel bourbon, whisky, brandy, sazernac og cognac. Mønsteret som pryder glasset er dekorativt og viser et tydelig merke for 6 ml, for å hjelpe deg med å blande en perfekt balansert drink. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Amber cognacglass 45 cl

  Broste Copenhagen Amber cognacglass 45 cl
  Skap elegante borddekninger med cognacglass fra Broste Copenhagen - et perfekt valg når du vil nyte en god cognac til middag med nære og kjære. Glasset har en elegant design i munnblåst glass og rommer 45 centiliter. Det finnes i to varianter, Smoke
 • Nachtmann Vivendi Cognacglass 10,9 cl 4 stk

  Nachtmann Vivendi Cognacglass 10,9 cl 4 stk
  Vivendi serien fra Nachtmann er elegante glass som passer til hverdags. Perfekte glass til favorittkonjakken!Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 10,9 cl. Høyde: 17,7 cm. Diameter: 5,8 cm. 
 • Orrefors Grace Double Old Fashioned Whiskeyglass 39 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Munnblåst Glass Klar - 6540611

  Orrefors Grace Double Old Fashioned Whiskeyglass 39 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Munnblåst Glass Klar - 6540611
  Whiskeyglasset fra Orrefors har elegant, tidløs look i munnblåst glass perfekt for whisky og andre brennevin. Det har høy kvalitet med vakker form. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Slovakia. Om whiskeyglasset fra Orrefors- Fra kolleksjonen Grace.- Perfekt for whisky og andre brennevin.- Finnes også som et highball-glass.- Laget i Slovakia.- Kapasitet: 39.0 cl. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Sommelier V.S.O.P Cognacglass 16 cl

  Riedel Sommelier V.S.O.P Cognacglass 16 cl
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskyglass, cock
 • Nachtmann Punk Sett Karaffel & 2 Whiskyglass - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 99501

  Nachtmann Punk Sett Karaffel & 2 Whiskyglass - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 99501
  Kolleksjonen Punk fra Nachtmann, utviklet i samarbeid med verdens ledende kunst og design college Central Saint Martins i London. Designer Anke Buchmann har skapt en iøyenfallende samling av høykvalitets krystallglass, og skaper en lysende og glitrende atmosfære inspirert av den engelske punken. Dette settet er en perfekt gave til whiskyelskeren. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Zone Cognac glass Rocks 2 stk. 45 cl

  Zone Cognac glass Rocks 2 stk. 45 cl
  For å få frem den minste nyansen av smaken og lukten, eller for å gi vintage cognac-en din den rette scenen til å vise seg frem, er det aller best å ha glass som er spesielt formet for å frigjøre alle aromaer og smaker i drinken.Cognac glassene fra Z
 • Eva Solo - Cognac 21 cl

  Eva Solo - Cognac 21 cl
  Et rommelig og elegant glass til karaktersterk konjakk. Glasset er tynt og delikat. Serien består av en rekke elegante og harmoniske glass som er utformet med utgangspunkt i et ønske om å gi gode opplevelser med forskjellige drikkevarer. Passer til E
 • Frederik Bagger - Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk sapphire

  Frederik Bagger - Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk sapphire
  Sixball er et lite, handy allround-glass som er perfekt til cognac og likør, en liten spesialøl, brus og som vannglass med stett til en elegant borddekking.
 • Rosenthal Divino Whiskyglass 25 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 27007-016001-48136

  Rosenthal Divino Whiskyglass 25 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 27007-016001-48136
  DiVino Whiskyglass 25 cl fra Rosenthal. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Rocks Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass - R-6417/02

  Riedel Rocks Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass - R-6417/02
  Drink Specific er en kombinasjon av Riedels tradisjon med vakre former og mixolog Zane Harris kompetanse. Serien består av 6 forskjellige glass der utformingen på kuppelen, volumet og størrelsen på glasset spiller sin spesielle rolle i å fremheve sin spesielle drikke. Utforsk din indre bartender med denne unike serien med tidløse, elegante og smarte glass. Rocks passer spesielt bra til servering av drikke "on the rocks", med knust is eller isbiter, ettersom diameteren på glasset er relativt stor. Glassmodellen er en standard blant drikkeglass og går også under navnet Old Fashioned glass, oppkalt etter den klassiske whiskydrinken. Mønsteret som pryder glasset er dekorativt og viser et tydelig merke for 6 ml, for å hjelpe deg med å blande en perfekt balansert drink. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Aida Harvey Karaffelsett 1 Karaffel & 4 - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 80336

  Aida Harvey Karaffelsett 1 Karaffel & 4 - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 80336
  Serien Harvey fra Aida har et elegant mønster, inspirert av elegante fasettslipte krystallglass. Serien gir deg en moderne eleganse. Ta frem Harvey karaffel og glass når du skal servere whisky eller cognac, eller bruk den som en vakker karaffel for å legge til litt luksus til hverdagmiddagen. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Karaffel, 70 cl Glass, 24 cl (4 stk) Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors - Street OF 40 cl

  Orrefors - Street OF 40 cl
  Whiskeyglass, dobbel, med rutetformet slipning.
 • Spiegelau Definition Avecglass 13 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 1350166

  Spiegelau Definition Avecglass 13 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 1350166
  Avecglasset fra Spiegelau er laget av høykvalitets krystallglass med en eksepsjonell klarhet og ekstra slitestyrke. Det har en bra designet kopp med en lett vekt for den ultimate drikkeopplevelsen. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. 2-pakning. Om avecglasset fra Spiegelau- Laget av krystallglass.- Eksepsjonell klarhet.- Fra kolleksjonen Definition.- Laget i Tyskland Vedlikeholdsinstruksjoner for avecglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Frederik Bagger - Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk citrine

  Frederik Bagger - Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk citrine
  Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk citrine fra Frederik Bagger
 • Holmegaard - Cabernet konjakkglass 63 cl

  Holmegaard - Cabernet konjakkglass 63 cl
  Len deg tilbake og nyt en god konjakk i Holmegaard konjakkglass fra Peter Svarrers Cabernet-serie. Den store overflaten og innsnevrede toppen er spesielt designet til å utfolde duft- og smaksnyansene i de gyllne dråpene, mens de langsomt tempereres g
 • Magnor - Alba Fine Line cognac 35 cl

  Magnor - Alba Fine Line cognac 35 cl
  ALBA er blitt godt kjent gjennom programmer som Hver gang vi møtes på TV2. Glassene er tiltenkt de som ønsker et eksklusivt og klassisk vinservise, et funksjonelt servise som vil gå i arv i generasjoner, og som alltid vil føles riktig selv til de all
 • Villeroy & Boch La Divina Whiskeyglass 36 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 11-3667-8250

  Villeroy & Boch La Divina Whiskeyglass 36 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 11-3667-8250
  Whiskeyglasset fra Villeroy & Boch har elegant design i krystallglass med avrundet, tidløs form perfekt for whisky og andre brennevin. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Tåler oppvaskmaskin. Om whiskeyglasset fra Villeroy & Boch- Laget av krystallglass.- Finnes også som et vinglass.- Perfekt for whisky og andre brennevin.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen La Divina.- Kapasitet: 36 cl.- Diameter: 86 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for whiskeyglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel - Vinum brandyglass 2 stk

  Riedel - Vinum brandyglass 2 stk
  To stykk brandyglass fra Riedel Vinum. Brandyglass med klassisk, rund klokke. Brandy er et samlenavn for destillert vin som er lagret på eikefat, der konjakk er den mest kjente sorten. Denne store konjakklokken gir drikken mye luft, som i sin tur for
 • Orrefors Peak Double Old Fashioned Whiskey 34 Cl 4-pack - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6311141

  Orrefors Peak Double Old Fashioned Whiskey 34 Cl 4-pack - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6311141
  Peak Double Old Fashioned Whiskey Glass 34 cl, 4-Pack fra Orrefors. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Glass Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard - Ideelle konjakkglass 22 cl

  Holmegaard - Ideelle konjakkglass 22 cl
  Dekk et bord med historie. Per Lütken var en av Holmegaards mest avanserte glassblåsere og har designet den munnblåste glasserien, Idéelle fra 1978. Hans forkjærlighet for dreide og feminine former går igjen i serien. Den myke, buede kanten på cognac
 • Nachtmann Noblesse Sett Karaffel & 2 Glass - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 91899

  Nachtmann Noblesse Sett Karaffel & 2 Glass - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 91899
  Et sett med Noblesse karaffel og to whiskyglass fra Nachtmann. Dette settet tilhører serien Noblesse, som består av glass med et klassisk diamantmønster som gir en eksklusiv følelse i hjemmet. Glasset har en god vekt som ligger stabilt i hånden, karaffelen blir et vakkert element i barskapet. Et must for whiskyentusiasten! Laget av krystall. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Lyngby Glas - Gin & tonic glass 65 cl 4 stk gold

  Lyngby Glas - Gin & tonic glass 65 cl 4 stk gold
  Elegant Gin & tonic glass med myke og avrundede former. Den elegante, mønstrede designen med en fin gullkant gir glasset en fin vintagelook som samtidig gjenspeiler tidens trender. Server en kjølig G&T i glasset, og la de fine fasettene reflektere ly
 • Orrefors - Line cognacglass håndlaget 26 cl

  Orrefors - Line cognacglass håndlaget 26 cl
  Line Konjakkglass fra Kosta Boda har den karakteristiske stripen som resten av serien. Det enkle og elegante utseende gjør at det passer perfekt som gave til den som elsker konjakk eller til deg selv. Glasset er i munnblåst krystall.Cognac stettglass
 • Orrefors Street Cognac 15 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540156

  Orrefors Street Cognac 15 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540156
  Street er en kraftfull barserie fra Orrefors som er en av Jan Johanssons skapelser. De kvadratiske slipeskårene er laget for hånd for ultimat skarphet og har fått sin inspirasjon fra New Yorks gatenett, derfor har serien fått sitt brilliante navn Street. Cognacglasset er perfekt for å servere gjestene en avec til kaffen. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Frederik Bagger - Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk topaz

  Frederik Bagger - Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk topaz
  Sixball er et lite, handy allround-glass som er perfekt til cognac og likør, en liten spesialøl, brus og som vannglass med stett til en elegant borddekking.
 • Frederik Bagger - Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk citrine

  Frederik Bagger - Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk citrine
  Crispy Sixball allroundglass 36 cl 2 stk citrine fra Frederik Bagger
 • Magnor ALBA Antique cognacglass 35 cl

  Magnor ALBA Antique cognacglass 35 cl
  Magnor Antique cognacglass er en del av den norske ALBA-serien, som har blitt kjent gjennom programmet Hver gang vi møtes. Glassene passer for deg som ønsker et sett som er eksklusivt, funksjonelt og klassisk - glass som kan gå i arv gjennom generasj
 • Magnor - Alba Fine Line cognac 35 cl

  Magnor - Alba Fine Line cognac 35 cl
  ALBA er blitt godt kjent gjennom programmer som Hver gang vi møtes på TV2. Glassene er tiltenkt de som ønsker et eksklusivt og klassisk vinservise, et funksjonelt servise som vil gå i arv i generasjoner, og som alltid vil føles riktig selv til de all
 • Orrefors Cognacglass Prestige 4 Pk 50 cl

  Orrefors Cognacglass Prestige 4 Pk 50 cl
  Cognacglass fra Orrefors. Glassene har en ekstra stor ballongform som løfter aromaene, konsentrerer bouqueten samt forsterker smaken av din cognac. I tillegg til cognac passer også glassene til andre drikkevarer og drinker.Spesifikasjoner:Høyde: 15
 • Kosta Boda Chateau Whiskey 27 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021291

  Kosta Boda Chateau Whiskey 27 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021291
  Chateau Whiskeyglass fra Kosta Boda. Dette whiskey-glasset tilhører en av Kosta Bodas mest populære serviseserier, og er håndlaget i krystall. Glasset har et klassisk og vakkert uttrykk som passer til årets alle festligheter. Det er formgitt av Bertil Vallien som selv sa: «Jag hadde to ambisjoner når jeg konstruerte Château. For det første ville jag lage et glass som en maskin ikke kunne lage, som du kunne se var håndlagede. Optikken i klokken og det tynne glasset. Min andre ambisjon var å holde designet enkelt men elegant». Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Konjakkglass 36 cl 6 stk, Klar

  Holmegaard Perfection Konjakkglass 36 cl 6 stk, Klar
  La Cognac glasset perfection ta deg med på en reise med fantastiske smaker og dufter. Holmegaard er et dansk designerfirma som i mer enn 190 år har arbeidet med en stolt glasstradisjon. Serien Perfection er resultatet av deres prisbelønte samarbeidet

Spirits laget av druer fra Cognac

Drikken brandy er en destillert vin laget av druer Ugni Blanc. For å ringe cognac må gjøre det på druer fra Cognac-regionen i det vestlige Frankrike. Det må også være i alderen på eikefat i over to år. Tillatte druer er Ugni Blanc, Folle Blanc og Colombard. Hvis du vil vite mer om cognachistorie er det mye skrevet om det på Wikipedia.

Å prøve cognac

Når du skal prøve cognac, ikke stikke nesen ned slik som å gjøre den vinsmaking. Aromaer av brandy er så sterk at den kan nummen følelse av lukt.

- Hell nogle cl i en konjakkglass - Spin glass i ti sekunder, og deretter la den stå så lenge - Vipp glasset og satte nesen nær kanten - Sniffe cognac (ingen dype åndedrag) - Smak på ved å fukte leppene. Du bør ikke vaske rundt brandy som de gjør med vin.