Konjakkglass

En konjakkglass er et glass på en lav base med en bred koppen som smalner oppover. Glassene er ofte kalt cup eller Cognac Cup. Et annet navn på denne glasstype er snifter. Konjakkglass brukes til å betjene brandy, men også andre typer av likør og single malt whisky.

Populær i konjakkglass

Flere tips om konjakkglass

 • Eva Solo konjakkglass

  Eva Solo konjakkglass
  Eva Solo konjakkglass. Et virkelig elegant konjakkglass fra danske Eva Solo. Den unike formen med en 14 graders innsnevring på åpningen gir dette glasset et særegent utseende. Designet bidrar også til å forbedre duften av destillert brennevin, noe som gjør dette drikkeglasset godt egnet til ulike avec som Cognac eller andre likører.  
 • Cognac Presige 4-P 50cl

  Cognac Presige 4-P 50cl
 • Hadeland Glassverk Odyssé Cognacglass 24cl 6pk

  Hadeland Glassverk Odyssé Cognacglass 24cl 6pk
  Cognacglass fra Odysse og Hadeland Glassverk er del av en serie glass som er designet av en av landets fremste eksperter på vin og design. Cognacglassene er utformet med den kjente ballongen som gjør det mulig å svinge cognacen rundt, i tillegg ti
 • Riedel Vinum Brandyglass 84 cl 2-pk

  Riedel Vinum Brandyglass 84 cl 2-pk
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskygla
 • Riedel Vinum Hennessey- & Cognacglass 17 cl 2-pk

  Riedel Vinum Hennessey- & Cognacglass 17 cl 2-pk
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskygla
 • Nachtmann Noblesse Whiskyglass 29 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 89207

  Nachtmann Noblesse Whiskyglass 29 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 89207
  Nyt gode drikker fra disse stilrene glassene fra Nachtmann. Serien Noblesse består av vakre og luksuriøse produkter med et klassisk og elegant rutemønster. Glassene er utrolig stabile i hånden, og gjør at du kan nyte din favorittdrikke på elegant måten. Glassene rommer 29,5 cl. De måler 9,8 cm i høyde og 8,2 cm i diameter. Glassene tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Vinology cognac - brandyvarmer gullbelagt

  Vinology cognac - brandyvarmer gullbelagt
  Vinology cognac - brandyvarmer som inneholder 1 stk konjakk glass, 1 stk gullbelagt glasstativ, 1 stk varmelys og 1 stk lysholder, alt du trenger for å varme konjakk på den klassiske måten. Et stativ holder glasset på plass og under, perfekt plassert, er det et varmelys som sakte varmer opp drikken og frigjør aromaer og smaker. Størrelser Holder: 12,5 x 10,5 cm Glass: 13 cm x 8,5 cm Volum: 40 cl Vaskes for hånd
 • GC Konjakkglass, 2 stk., 40 cl

  GC Konjakkglass, 2 stk., 40 cl
 • Orrefors Cognacglass Prestige 4 Pk 50 cl

  Orrefors Cognacglass Prestige 4 Pk 50 cl
  Cognacglass fra Orrefors. Glassene har en ekstra stor ballongform som løfter aromaene, konsentrerer bouqueten samt forsterker smaken av din cognac. I tillegg til cognac passer også glassene til andre drikkevarer og drinker.Spesifikasjoner:Høyde:
 • Orrefors City Whiskey Dof 34 Cl 2 Pcs - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 63103414

  Orrefors City Whiskey Dof 34 Cl 2 Pcs - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 63103414
  Set with two whiskey glasses in classic Orrefors manner designed by Martti Rytkönen. The enhancement and irregular cutters give the glasses a bold personality while radiating elegance. They are also great for other drinks if you want to drink in style. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Sett Karaffel & 2 Glass - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 91899

  Nachtmann Noblesse Sett Karaffel & 2 Glass - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 91899
  Et sett med Noblesse karaffel og to whiskyglass fra Nachtmann. Dette settet tilhører serien Noblesse, som består av glass med et klassisk diamantmønster som gir en eksklusiv følelse i hjemmet. Glasset har en god vekt som ligger stabilt i hånden, karaffelen blir et vakkert element i barskapet. Et must for whiskyentusiasten! Laget av krystall. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Sommelier Cognac Xo - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-4400/70

  Riedel Sommelier Cognac Xo - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-4400/70
  Sommelier Cognac XO Glass fra Riedel. Dette cognacglasset gjør hver nipp til en smaksopplevelse. Det tilhører den vakre glasskolleksjonen Sommelier, som skiller seg ut med sine enkle glass i høyeste kvalitet. Cognacglaset er laget av håndlaget krystall og passer perfekt til fest. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Vivendi Cognacglass 10,9 cl 4 stk

  Nachtmann Vivendi Cognacglass 10,9 cl 4 stk
  Vivendi serien fra Nachtmann er elegante glass som passer til hverdags. Perfekte glass til favorittkonjakken!Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 10,9 cl. Høyde: 17,7 cm. Diameter: 5,8 cm. 
 • Riedel Barware Optical O Whisky Glass 2-pack - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-0515/05

  Riedel Barware Optical O Whisky Glass 2-pack - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-0515/05
  Barware Optical O Whisky Glass, 2-pack fra Riedel. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Krystall Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Vinum Konjakk/brandy 2-pk 84 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/18

  Riedel Vinum Konjakk/brandy 2-pk 84 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/18
  En 2-pakning med Vinum Konjakk/Brandyglass fra Riedel. Disse elegante glassene med generøst volum tilhører den etablerte vinserien Vinum. Nytelsen av å drikke brandy begynner med et godt glass, disse glassene fra Riedel bør alle brandyelskere ha hjemme. De er designet for å ligge godt i hånden, slik at drikkevarene varmes opp til den perfekte temperaturen. På denne måten fremheves drikkens unike karakter. Laget av krystallglass, tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Hadeland Glassverk Odyssé Cognac 24cl

  Hadeland Glassverk Odyssé Cognac 24cl
  Cognacglass fra Odysse og Hadeland Glassverk er del av en serie glass som er designet av en av landets fremste eksperter på vin og design. Cognacglassene er utformet med den kjente ballongen som gjør det mulig å svinge cognacen rundt, i tillegg ti
 • Brandy Warmer Set

  Brandy Warmer Set
  Upplev den munvattnande känslan av aromer och smaker från din brandy med detta Brandy Warmer Set. En ställning håller glaset på plats och under, perfekt placerat, finns ett värmeljus som långsamt värmer upp drycken och frigör aromer och smaker. Förpackningen innehåller ett glas, ett kromat ställ, ett värmeljus samt en glasbehållare för ljuset.
 • Riedel Vinum Single Malt Whisky 20 Cl 2-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/80

  Riedel Vinum Single Malt Whisky 20 Cl 2-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/80
  2-pakning med Vinum Single Malt Whiskyglass fra Riedel. Disse klassiske whiskyglassene med høy klokke tilhører den etablerte vinserien Vinum. Nytelsen av å drikke whisky starter med et godt glass, og glassene fra Riedel bør alle whiskyelskere ha hjemme! Det er designet med stett og fot for at du ikke skal varme opp drikkevarene. Formen på klokken fremhever røyksmaken og fatets karakter, samt demper alkohol og stikkende syrer. Laget av krystall og tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Cognacglass 2 stk 40 cl

  Rosendahl Grand Cru Cognacglass 2 stk 40 cl
  Fasongen på disse cognacglassene gjør at både cognac og  brandy får en god overflate å utvikle seg på, og duftene konsentreres slik at smaksinntrykket forsterkes. Glassets størrelse gjør at det passer utmerket til andre spritso
 • Orrefors Brandyglass 50 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6310502

  Orrefors Brandyglass 50 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6310502
  Cognac Prestige er et moderne og allsidig glass fra Orrefors, siden det er også egnet for drinker som f.eks. gin & tonic takket være den store og luftige ballongklokken. Glassene er laget av krystall, men tåler også oppvaskmaskin, noe som gjør at de oppfyller de viktigste kravene til et godt glass: utseende og funksjon. Et perfekt valg for deg som ønsker et nytt tilskudd til hjemmebaren. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Aida Harvey Whiskey 31 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 80313

  Aida Harvey Whiskey 31 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 80313
  Serien Harvey fra Aida består av moderne glass til festens drikker, alt fra en god whisky til helt vanlig vann. Disse glassene er et must for alle som vil dekke bordet med en moderne stil. Aida har skapt et elegant mønster for glass, inspirert av elegant fasetterte krystallglass. Med denne serien får du moderne eleganse til gode priser. Kan vaskes i oppvaskmaskinen. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Versace Medusa D'or Whisky 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 20665-110300-48870

  Versace Medusa D'or Whisky 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 20665-110300-48870
  Versace Medusa d'Or Whisky 2-Pakk, 17 cl fra Versace. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Aida Harvey Karaffelsett 1 Karaffel & 4 - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 80336

  Aida Harvey Karaffelsett 1 Karaffel & 4 - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 80336
  Serien Harvey fra Aida har et elegant mønster, inspirert av elegante fasettslipte krystallglass. Serien gir deg en moderne eleganse. Ta frem Harvey karaffel og glass når du skal servere whisky eller cognac, eller bruk den som en vakker karaffel for å legge til litt luksus til hverdagmiddagen. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Karaffel, 70 cl Glass, 24 cl (4 stk) Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Sagaform Bar Whiskey Rund Bunn 20cl 6-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 5015280

  Sagaform Bar Whiskey Rund Bunn 20cl 6-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 5015280
  Cool whisky glass med en sirkel i bunnen av den lekne design. En garantert "snakk på byen" på festen. Leveres i gaveeske. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Cognac 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 120900

  Normann Copenhagen Cognac 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 120900
  Disse glassene fra Normann Copenhagen tilbyr en kombinasjon av design og funksjon. Hell opp et glass med din beste cognac, og nyt hvordan den runde formen på glasset får frem den delikate aromaen. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin, men håndvask anbefales. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Cognacglass 40cl 2pk

  Rosendahl Grand Cru Cognacglass 40cl 2pk
 • Riedel Sommelier Single Malt Whiskey - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - R-4400/80

  Riedel Sommelier Single Malt Whiskey - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - R-4400/80
  The Sommelier glassserie started its journey in 1973 and has since developed to todays design. Each glass is made for enhance every speciel grape and is one of the most requested handmade glass. The upper parts is made into a mold, and the rest is made all by hand in 24% lead crystal. Sommelier Single malt whiskyglass holds 20cl. Dishwasher safe. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Vinum Cognac Hennessy 2pk

  Riedel Vinum Cognac Hennessy 2pk
  Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. Claus Josef Riedel, 9. generasjon, var den første i Riedel-familien som forstod at glassets form hadde en innvirkning på smak og lukt, og kunn
 • Hadeland Glassverk Sentimento Alicudi Cognac 25cl

  Hadeland Glassverk Sentimento Alicudi Cognac 25cl
  Sentimento er en moderne glassserie, med et funksjonelt og spennende formspråk. Flotte glass til hverdag og fest. Glassene er oppkalt etter øygrupper i Italia, og et lite drueblad preger hvert glass som et lite kjennetegn. Sentimento er norsk desig
 • Riedel Grappa 1-pack - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - R-4200/03

  Riedel Grappa 1-pack - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - R-4200/03
  Grappa Glass, 1-pack fra Riedel. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Glass Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Konjakkglass 63 cl 6 stk, Klar

  Holmegaard Cabernet Konjakkglass 63 cl 6 stk, Klar
  Framhev den fantastiske smaken og duften av din favoritt Cognac i et spesialdesignet glass fra danske Holmegaard.I serien Cabernet finner vi dette elegante Cognac glasset som er designet med tanke på den å optimere den gyldne drikkens utsøkte smak
 • Versace Medusa Luminere Konjakk 69 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 20665-110835-41300

  Versace Medusa Luminere Konjakk 69 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 20665-110835-41300
  Versace Medusa Luminere Konjakk 69 cl, Klar fra Versace. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Punk Sett Karaffel & 2 Whiskyglass - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 99501

  Nachtmann Punk Sett Karaffel & 2 Whiskyglass - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 99501
  Kolleksjonen Punk fra Nachtmann, utviklet i samarbeid med verdens ledende kunst og design college Central Saint Martins i London. Designer Anke Buchmann har skapt en iøyenfallende samling av høykvalitets krystallglass, og skaper en lysende og glitrende atmosfære inspirert av den engelske punken. Dette settet er en perfekt gave til whiskyelskeren. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Zone Cognac glass Rocks 2 stk. 45 cl

  Zone Cognac glass Rocks 2 stk. 45 cl
  For å få frem den minste nyansen av smaken og lukten, eller for å gi vintage cognac-en din den rette scenen til å vise seg frem, er det aller best å ha glass som er spesielt formet for å frigjøre alle aromaer og smaker i drinken.Cognac glassen
 • Soiree konjakkglass 45 cl

  Soiree konjakkglass 45 cl
  Soiree konjakkglass 45 cl. Spiegelaus stilige konjakkglass med myke elegante linjer. Soiree konjakkglass har en kort, smidig stett og en mindre fot. Formen er klassisk nederst og har en mindre åpning som konsentrerer aromaen fra ulike destillater som konjakk, armangac, whisky med mer. Et vakkert avec-glass fra Spiegelau med klassisk, harmonisk design. Volum: 45 cl Høyde: 13,7 cm Ø: 9,7 cm Tåler maskinoppvask
 • Juvel Cognacglass 69 cl 4-pakning Klar

  Juvel Cognacglass 69 cl 4-pakning Klar
 • Orrefors City Whiskey Dof 34 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6310341

  Orrefors City Whiskey Dof 34 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6310341
  Whiskyglass i en klassisk stil fra Orrefors, designet av Martti Rytkönen. Det fremhevede og uregelmessige mønsteret gir glassene en dristig personlighet samtidig som de utstråler eleganse. Glassene passer også godt til andre drinker. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Neat Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass - R-6417/01

  Riedel Neat Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass - R-6417/01
  Drink Specific er en kombinasjon av Riedels tradisjon med vakre former og mixolog Zane Harris kompetanse. Serien består av 6 forskjellige glass der utformingen på kuppelen, volumet og størrelsen på glasset spiller sin spesielle rolle i å fremheve sin spesielle drikke. Utforsk din indre bartender med dette unike drikkespesifikke utvalget med tidløse, elegante og smarte glass. Neat er en litt mykere variant av Rocks whiskyglass og egner seg for brennevin og drikkevarer som bør nytes mer som de er, uten is eller vann. For eksempel bourbon, whisky, brandy, sazernac og cognac. Mønsteret som pryder glasset er dekorativt og viser et tydelig merke for 6 ml, for å hjelpe deg med å blande en perfekt balansert drink. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Whiskyglass 24,5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 98857

  Nachtmann Noblesse Whiskyglass 24,5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 98857
  Kolleksjonen Noblesse inneholder flotte glass av krystall, med et tradisjonelt diamantmønster som står for eleganse. Glassene ligger stabilt i hånden, perfekte for å nyte din favorittdrikke. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Konjakkglass 36 cl 6 stk, Klar

  Holmegaard Perfection Konjakkglass 36 cl 6 stk, Klar
  La Cognac glasset perfection ta deg med på en reise med fantastiske smaker og dufter. Holmegaard er et dansk designerfirma som i mer enn 190 år har arbeidet med en stolt glasstradisjon. Serien Perfection er resultatet av deres prisbelønte samarbei
 • Orrefors Sofiero Whiskeyglass Of 25 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6383440

  Orrefors Sofiero Whiskeyglass Of 25 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6383440
  Nyt en mild eller røykfull whisky i dette vakre og tiltalende whiskyglass i krystall fra Orrefors serie Sofiero. Gunnar Cyrén som er formgiver til glass serien har utviklet både designen og formen for å gi deg den beste smaksopplevelse av favorittwhiskyen din. Sofiero glasserie har vakre slipemønsteret i krystallglasset som skaper et diamantliknende utseende, og har vært en populær klassisk serie i mange hjem siden den ble designet i 1961. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Sofiero Whiskeyglass Of 25 Cl 4 Pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6383444

  Orrefors Sofiero Whiskeyglass Of 25 Cl 4 Pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6383444
  Nyt en mild eller røkt whisky i dette vakre og tiltalende glasset. Glasset er designet for å gi deg den beste smakopplevelsen av din favorittwhisky. Materiale: krystallglass. Tåler ikke oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel H2o Whiskeyglass 43 Cl 2-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-0414/02

  Riedel H2o Whiskeyglass 43 Cl 2-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-0414/02
  2-pakning med H20 Whiskyglass fra Riedel. Disse whiskyglassene inngår i den populære vinglasserien The O, som kjennetegnes av sin hverdagslige og samtidig trendy stil. Glassene passer perfekt til alle anledninger, og er fin å matche med andre produkter fra The O-serien. Laget av maskinlaget krystall og tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors City Whiskey Of 25 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6310340

  Orrefors City Whiskey Of 25 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6310340
  Whiskyglass i en klassisk stil fra Orrefors, designet av Martti Rytkönen. Det fremhevede og uregelmessige mønsteret gir glassene en dristig personlighet samtidig som de utstråler eleganse. Glassene passer også godt til andre drinker. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Chef & Sommelier Open Up Ardent konjakkglass

  Chef & Sommelier Open Up Ardent konjakkglass
  Chef & Sommelier Open Up Ardent konjakkglass er et lekkert konjakkglass fra franske Chef & Sommelier. Open Up Ardent er et stabilt konjakkglass på fots som bærer den karakteristiske formen med kombinasjonen av myke bevegelser og skarpe kanter. Matcher veldig godt sammen med karaffelen fra samme serie. Stilig glass som passer godt til de fleste typer avec som Cognac, Whisky eller Armagnac. Vol: 39 cl
 • Street Cognac-glass

  Street Cognac-glass
  Orrefors Street ble designet av designeren Jan Johansson i 2006, med ambisjonen om å skape en serie med tydelige linjer som bringer tankene til moderne, urbane miljøer. Orrefors Street Cognac er et cognac-glass med tydelige kontraster og linjer. De svarte detaljer og det vertikale designet fører tankene til skyskrapere og høyt trafikkerte gater. Et moderne cognac-glass for alle som ønsker å føle seg i sentrum. Høyde: 11,5 cm Diameter: 6,5 cm Volum: 15 cl (19 cl opp til kant)
 • Kosta Boda Château Cognac 36 cl

  Kosta Boda Château Cognac 36 cl
  Elegant cognacglass fra Bertil Valliens serie Château av Kosta Boda. Bertil Vallien hadde to ambisjoner når han skapte Château, først og fremst ville han lage et håndlaget glass som en maskin ikke kunne lage. Hans andre ambisjonen var å ha
 • Prestige konjakkglass 4-pakning

  Prestige konjakkglass 4-pakning
  Prestige konjakkglass 4-pakning. Elegante munnblåste konjakkglass fra svenske Orrefors. Dette eminente konjakkglasset har en lekker fot som bærer opp det stilige glasset. Glasset er produsert i ett helt stykke og designet er helt sømløst. Et perfekt glass for deg som ønsker å synke ned i lenestolen, legge beina høyt og nyte en fin Cognac, Calvados eller Armagnac. Volum: 50 cl til kanten Leveres i 4-pakning

Spirits laget av druer fra Cognac

Drikken brandy er en destillert vin laget av druer Ugni Blanc. For å ringe cognac må gjøre det på druer fra Cognac-regionen i det vestlige Frankrike. Det må også være i alderen på eikefat i over to år. Tillatte druer er Ugni Blanc, Folle Blanc og Colombard. Hvis du vil vite mer om cognachistorie er det mye skrevet om det på Wikipedia.

Å prøve cognac

Når du skal prøve cognac, ikke stikke nesen ned slik som å gjøre den vinsmaking. Aromaer av brandy er så sterk at den kan nummen følelse av lukt.

- Hell nogle cl i en konjakkglass - Spin glass i ti sekunder, og deretter la den stå så lenge - Vipp glasset og satte nesen nær kanten - Sniffe cognac (ingen dype åndedrag) - Smak på ved å fukte leppene. Du bør ikke vaske rundt brandy som de gjør med vin.