Konjakksglass

En konjakkglass er et glass på en lav base med en bred koppen som smalner oppover. Glassene er ofte kalt cup eller Cognac Cup. Et annet navn på denne glasstype er snifter. Konjakkglass brukes til å betjene brandy, men også andre typer av likør og single malt whisky.

Populær i konjakksglass

Flere tips om konjakksglass

 • Rosendahl Grand Cru Cognacglass 40cl 2pk

  Rosendahl Grand Cru Cognacglass 40cl 2pk
 • Riedel Vinum Single Malt Whisky 20 Cl 2-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/80

  Riedel Vinum Single Malt Whisky 20 Cl 2-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - R-6416/80
  2-pakning med Vinum Single Malt Whiskyglass fra Riedel. Disse klassiske whiskyglassene med høy klokke tilhører den etablerte vinserien Vinum. Nytelsen av å drikke whisky starter med et godt glass, og glassene fra Riedel bør alle whiskyelskere ha hjemme! Det er designet med stett og fot for at du ikke skal varme opp drikkevarene. Formen på klokken fremhever røyksmaken og fatets karakter, samt demper alkohol og stikkende syrer. Laget av krystall og tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors City Whiskey Of 25 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6310340

  Orrefors City Whiskey Of 25 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6310340
  Whiskyglass i en klassisk stil fra Orrefors, designet av Martti Rytkönen. Det fremhevede og uregelmessige mønsteret gir glassene en dristig personlighet samtidig som de utstråler eleganse. Glassene passer også godt til andre drinker. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Sofiero Whiskeyglass Of 25 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6383440

  Orrefors Sofiero Whiskeyglass Of 25 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6383440
  Nyt en mild eller røykfull whisky i dette vakre og tiltalende whiskyglass i krystall fra Orrefors serie Sofiero. Gunnar Cyrén som er formgiver til glass serien har utviklet både designen og formen for å gi deg den beste smaksopplevelse av favorittwhiskyen din. Sofiero glasserie har vakre slipemønsteret i krystallglasset som skaper et diamantliknende utseende, og har vært en populær klassisk serie i mange hjem siden den ble designet i 1961. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel O Cognac- & Whiskyglass 23,5 cl 2-pk

  Riedel O Cognac- & Whiskyglass 23,5 cl 2-pk
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskygla
 • Spiegelau Premium Whisky Snifter 28 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 4460177

  Spiegelau Premium Whisky Snifter 28 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 4460177
  Premium Whisky Snifter 28 cl, 4-Pakk fra Spiegelau. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Cognacglass 2 stk 40 cl

  Rosendahl Grand Cru Cognacglass 2 stk 40 cl
  Fasongen på disse cognacglassene gjør at både cognac og  brandy får en god overflate å utvikle seg på, og duftene konsentreres slik at smaksinntrykket forsterkes. Glassets størrelse gjør at det passer utmerket til andre spritso
 • Kosta Boda Salong Betong Whiskey 35 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Sort - 7092107

  Kosta Boda Salong Betong Whiskey 35 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Sort - 7092107
  Whiskeyglasset fra Kosta Boda har populær, stilren look i glass med klassisk merkelogo hele veien rundt perfekt for whisky og andre brennevin. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Polen. Om whiskeyglasset fra Kosta Boda- Laget av glass.- Finnes også som et highball-glass.- Fra kolleksjonen Salong Betong.- Designeren er Salong Betong.- Bredde: 80 mm.- Høyde: 100 mm.- Kapasitet: 35 cl.- Laget i Polen.- Laget av glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for whiskeyglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Brandyglass 50 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6310502

  Orrefors Brandyglass 50 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 6310502
  Cognac Prestige er et moderne og allsidig glass fra Orrefors, siden det er også egnet for drinker som f.eks. gin & tonic takket være den store og luftige ballongklokken. Glassene er laget av krystall, men tåler også oppvaskmaskin, noe som gjør at de oppfyller de viktigste kravene til et godt glass: utseende og funksjon. Et perfekt valg for deg som ønsker et nytt tilskudd til hjemmebaren. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Optica Konjakkglass 46.5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 24706

  Luigi Bormioli Optica Konjakkglass 46.5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 24706
  Konjakkglasset fra Luigi Bormioli har vakkert, plissertt design i krystallglass perfekt til både hverdag og fest. Det har slitesterkt, gjennomsiktig materiale til hverdagslig bruk med tynn, elegant fot som aldri går ut av stil. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Et must for design-interesserte. Om konjakkglasset fra Luigi Bormioli- Laget av krystallglass.- Vakkert, plissertt design.- Høykvalitets materiale.- Finnes også som et martiniglass.- Fra kolleksjonen Optica.- Bærekraftig og laget av krystallglass.- Konjakkglasset selges i en 4-pakning.- Bredde: 190 mm.- Høyde: 127 mm.- Lengde: 190 mm.- Laget i Italia Vedlikeholdsinstruksjoner for konjakkglasset- Tåler oppvaskmaskin.- Vaskes for hånd eller i vaskemaskin på lav temperatur, maks 55°C. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Cognac 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 120900

  Normann Copenhagen Cognac 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 120900
  Disse glassene fra Normann Copenhagen tilbyr en kombinasjon av design og funksjon. Hell opp et glass med din beste cognac, og nyt hvordan den runde formen på glasset får frem den delikate aromaen. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin, men håndvask anbefales. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Château Cognac 36 cl

  Kosta Boda Château Cognac 36 cl
  Elegant cognacglass fra Bertil Valliens serie Château av Kosta Boda. Bertil Vallien hadde to ambisjoner når han skapte Château, først og fremst ville han lage et håndlaget glass som en maskin ikke kunne lage. Hans andre ambisjonen var å ha
 • Spiegelau Digestive 13,5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4510173

  Spiegelau Digestive 13,5 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4510173
  En 4-pakning med Digestive glass fra Spiegelau. Disse glassene passer perfekt for destillerte drikker som whisky, akevitt og konjakk. Her møtes funksjon og estetikk, resultatet er et vakkert glass som gjør smaken og aromaopplevelsen perfekt. Selges i en 4-pakning. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Medusa D'or Whisky 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 20665-110300-48870

  Rosenthal Versace Medusa D'or Whisky 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 20665-110300-48870
  Versace Medusa d'Or Whisky 2-Pakk, 17 cl fra Rosenthal. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Eva Solo Cognacglass

  Eva Solo Cognacglass
  Dette cognac-glass fra Eva Solo vil få det beste frem i cognac´en - glasset er en del av Eva Solos glass-serie, hvor glassene er formgivet så de gir den beste opplevelse med forskjellige drikkevarer. Det gjelder også for dette cognac-glass. Glas
 • Orrefors Sofiero Whiskeyglass Double Of 35cl - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 6383441

  Orrefors Sofiero Whiskeyglass Double Of 35cl - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 6383441
  Sofiero Whiskeyglass Double OF 35cl fra Orrefors. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Normann Copenhagen Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 120910

  Normann Copenhagen Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 120910
  Whiskyglass fra Normann Copenhagen, designet av Rikke Hagen. I tillegg til whisky kan glassene også brukes som borddekorasjoner med vann og en enkel blomst i. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin. Leveres i en 2-pakning. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Fontaine 67cl Cognacglass

  Holmegaard Fontaine 67cl Cognacglass
  Cognacglasset har kort stett slik at de gylne dråpene sakte men sikkert tempereres av hånden som holder glasset. Fontaine er Holmegaards mest eksklusive serie, med sin helt unike fremstillingsteknikk. I hvert glass blir en liten boble blåst inn so
 • Sagaform Bar Whiskey Rund Bunn 20cl 6-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 5015280

  Sagaform Bar Whiskey Rund Bunn 20cl 6-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 5015280
  Cool whisky glass med en sirkel i bunnen av den lekne design. En garantert "snakk på byen" på festen. Leveres i gaveeske. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Bar Tumbler Rom 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - R-5515/11

  Riedel Bar Tumbler Rom 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - R-5515/11
  Romglasset fra Riedel har elegant, tidløst design i glass med rund kopp perfekt til festlige anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om romglasset fra Riedel- Elegant, tidløst design.- Rund kopp.- Perfekt til festlige anledninger.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Romglasset selges i en 4-pakning.- Fra kolleksjonen Bar Tumbler.- Høyde: 205 mm.- Kapasitet: 20.0 cl.- Laget av glass.- 3 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for romglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Chateau Cognac 36 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021232

  Kosta Boda Chateau Cognac 36 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021232
  Chateau cognac glass fra Kosta Boda. Dette glasset tilhører en av Kosta Bodas mest populære serier, og er håndlaget av krystall. Glasset har et klassisk og vakkert uttrykk som passer til enhver festlighet. Det er formgitt av Bertil Vallien som selv sa: «Jag hadde to ambisjoner når jeg konstruerte Château. For det første ville jag lage et glass som en maskin ikke kunne lage, som du kunne se var håndlagede i optikken i klokken og det tynne glasset. Min andre ambisjon var å holde designet enkelt, men elegant». Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Hadeland Glassverk Sentimento Alicudi Cognac 25cl

  Hadeland Glassverk Sentimento Alicudi Cognac 25cl
  Sentimento er en moderne glassserie, med et funksjonelt og spennende formspråk. Flotte glass til hverdag og fest. Glassene er oppkalt etter øygrupper i Italia, og et lite drueblad preger hvert glass som et lite kjennetegn. Sentimento er norsk desig
 • Street Cognac 15 cl

  Street Cognac 15 cl
 • Riedel Rocks Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass - R-6417/02

  Riedel Rocks Whisky 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass - R-6417/02
  Drink Specific er en kombinasjon av Riedels tradisjon med vakre former og mixolog Zane Harris kompetanse. Serien består av 6 forskjellige glass der utformingen på kuppelen, volumet og størrelsen på glasset spiller sin spesielle rolle i å fremheve sin spesielle drikke. Utforsk din indre bartender med denne unike serien med tidløse, elegante og smarte glass. Rocks passer spesielt bra til servering av drikke "on the rocks", med knust is eller isbiter, ettersom diameteren på glasset er relativt stor. Glassmodellen er en standard blant drikkeglass og går også under navnet Old Fashioned glass, oppkalt etter den klassiske whiskydrinken. Mønsteret som pryder glasset er dekorativt og viser et tydelig merke for 6 ml, for å hjelpe deg med å blande en perfekt balansert drink. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Line Cognacs 26 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021531

  Kosta Boda Line Cognacs 26 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021531
  Line Konjakglass fra Kosta Boda. Dette konjakkglasset tilhører den elegante serien Line som er formgitt av Anna Ehrner. Designet er klassisk og har en tynn glasstråd som vikler seg opp rundt begeret. Glasstråden er lagt på for hånd og glasset er munnblåst i Småland. Passer perfekt til festlige anledninger. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Vinum Cognac Hennessy 2pk

  Riedel Vinum Cognac Hennessy 2pk
  Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. Claus Josef Riedel, 9. generasjon, var den første i Riedel-familien som forstod at glassets form hadde en innvirkning på smak og lukt, og kunn
 • Nachtmann Noblesse Sett Karaffel & 2 Glass - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 91899

  Nachtmann Noblesse Sett Karaffel & 2 Glass - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 91899
  Et sett med Noblesse karaffel og to whiskyglass fra Nachtmann. Dette settet tilhører serien Noblesse, som består av glass med et klassisk diamantmønster som gir en eksklusiv følelse i hjemmet. Glasset har en god vekt som ligger stabilt i hånden, karaffelen blir et vakkert element i barskapet. Et must for whiskyentusiasten! Laget av krystall. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Salong Betong Whiskey 28 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Sort - 7092105

  Kosta Boda Salong Betong Whiskey 28 Cl 2-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Sort - 7092105
  Whiskeyglasset fra Kosta Boda har populær, stilren look i glass med klassisk merkelogo hele veien rundt perfekt for whisky og andre brennevin. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Polen. Om whiskeyglasset fra Kosta Boda- Laget av glass.- Finnes også som et highball-glass.- Fra kolleksjonen Salong Betong.- Designeren er Salong Betong.- Bredde: 74 mm.- Høyde: 88 mm.- Kapasitet: 28.0 cl.- Laget i Polen.- Laget av glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for whiskeyglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Cabernet Cognac, 1 stk., 63 cl

  Cabernet Cognac, 1 stk., 63 cl
 • Street Cognac 15 cl

  Street Cognac 15 cl
 • Orrefors Street Whisky Dof 40 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540141

  Orrefors Street Whisky Dof 40 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540141
  Street er en kraftig barserie fra Orrefors, en av Jan Johanssons kreasjoner. De firkantede slipeskårene er laget for hånd for en ultimat klarhet. Serien ble formgitt med inspirasjon fra New Yorks gatenettverk, dermed har serien fått sitt briljante navn Street. Unn deg selv litt egentid og nyt en whisky i disse stilige og robuste glassene. En perfekt gave til whisky-elskeren! Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • GC Konjakkglass, 2 stk., 40 cl

  GC Konjakkglass, 2 stk., 40 cl
 • Holmegaard Perfection Cognacglass 36cl

  Holmegaard Perfection Cognacglass 36cl
  Dette glasset er skapt for å gi en god konjakk den serveringen den fortjener. Den korte stetten gjør at hånden som holder glasset, langsomt gir de gylne dråpene den temperaturen de trenger. Serien Perfection, i dansk kvalitetsdesign, inneholder g
 • Orrefors City Whiskey Of 25 Cl 2 Pcs - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 63103404

  Orrefors City Whiskey Of 25 Cl 2 Pcs - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 63103404
  Set with two whiskey glasses in classic Orrefors manner designed by Martti Rytkönen. The enhancement and irregular cutters give the glasses a bold personality while radiating elegance. They are also great for other drinks if you want to drink in style. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Whiskyglass 29 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 89207

  Nachtmann Noblesse Whiskyglass 29 Cl 4-pk - Whiskeyglass & Cognacglass Krystall Klar - 89207
  Nyt gode drikker fra disse stilrene glassene fra Nachtmann. Serien Noblesse består av vakre og luksuriøse produkter med et klassisk og elegant rutemønster. Glassene er utrolig stabile i hånden, og gjør at du kan nyte din favorittdrikke på elegant måten. Glassene rommer 29,5 cl. De måler 9,8 cm i høyde og 8,2 cm i diameter. Glassene tåler oppvaskmaskin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Street Cognac 19 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540156

  Orrefors Street Cognac 19 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540156
  Street er en kraftfull barserie fra Orrefors som er en av Jan Johanssons skapelser. De kvadratiske slipeskårene er laget for hånd for ultimat skarphet og har fått sin inspirasjon fra New Yorks gatenett, derfor har serien fått sitt brilliante navn Street. Cognacglasset er perfekt for å servere gjestene en avec til kaffen. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Whiskysnifter 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4280263

  Spiegelau Whiskysnifter 2-pakk 17 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 4280263
  2-pakning med whiskeyglass fra Spiegelau. Disse whiskeyglassene har en avrundet klokke som smalner øverst, samt en kortere stilk. Designet er nøye uttenkt, og formen på glasset fremhever drikkens aroma og smak. Glasset er egnet for whisky, likører, rom og gin. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Sommelier XO Cognacglass 17 cl

  Riedel Sommelier XO Cognacglass 17 cl
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskygla
 • Kosta Boda Chateau Whiskey 27 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021291

  Kosta Boda Chateau Whiskey 27 Cl - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 7021291
  Chateau Whiskeyglass fra Kosta Boda. Dette whiskey-glasset tilhører en av Kosta Bodas mest populære serviseserier, og er håndlaget i krystall. Glasset har et klassisk og vakkert uttrykk som passer til årets alle festligheter. Det er formgitt av Bertil Vallien som selv sa: «Jag hadde to ambisjoner når jeg konstruerte Château. For det første ville jag lage et glass som en maskin ikke kunne lage, som du kunne se var håndlagede. Optikken i klokken og det tynne glasset. Min andre ambisjon var å holde designet enkelt men elegant». Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Street Cognacglass 19 cl

  Orrefors Street Cognacglass 19 cl
  Serien Street er den maskuline barserien skapt av designeren Jan Johansson. Cognacglasset har et kvadratisk mønster, er munnblåst og laget av ekte krystall. Street har fått ikonstatus etter at man kunne se glassene i den popuære serien fra Netfl
 • Nachtmann Punk Sett Karaffel & 2 Whiskyglass - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 99501

  Nachtmann Punk Sett Karaffel & 2 Whiskyglass - Whiskeyglass & Cognacglass Klar - 99501
  Kolleksjonen Punk fra Nachtmann, utviklet i samarbeid med verdens ledende kunst og design college Central Saint Martins i London. Designer Anke Buchmann har skapt en iøyenfallende samling av høykvalitets krystallglass, og skaper en lysende og glitrende atmosfære inspirert av den engelske punken. Dette settet er en perfekt gave til whiskyelskeren. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Konjakkglass 63 cl 6 stk, Klar

  Holmegaard Cabernet Konjakkglass 63 cl 6 stk, Klar
  Framhev den fantastiske smaken og duften av din favoritt Cognac i et spesialdesignet glass fra danske Holmegaard.I serien Cabernet finner vi dette elegante Cognac glasset som er designet med tanke på den å optimere den gyldne drikkens utsøkte smak
 • Orrefors Kosta Boda Street Cognac

  Orrefors Kosta Boda Street Cognac
 • Eva Solo Glass Cognac Skrå

  Eva Solo Glass Cognac Skrå
 • Konjakkglass Optica 46,5 cl 4-pakning

  Konjakkglass Optica 46,5 cl 4-pakning
 • Orrefors Peak Double Old Fashioned Whiskey 34 Cl 4-pack - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6311141

  Orrefors Peak Double Old Fashioned Whiskey 34 Cl 4-pack - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6311141
  Peak Double Old Fashioned Whiskey Glass 34 cl, 4-Pack fra Orrefors. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Glass Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • House Doctor Crys Cognac - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 261600304

  House Doctor Crys Cognac - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 261600304
  Cognacglasset fra House Doctor har en sofistikert look i klart glass med elegante detaljer. Det har en klassisk følelse perfekt for alle anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om cognacglasset fra House Doctor- Kort stamme.- Elegant, sofistikert look.- Delikat mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for cognacglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Street Whiskey Of 27 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540103

  Orrefors Street Whiskey Of 27 Cl 4-pakk - Whiskeyglass & Cognacglass Glass Klar - 6540103
  Street Whiskeyglass OF 27 cl, 4-pakk fra Orrefors. Whiskeyglass & Cognacglass Klar Glass Kjøp Whiskeyglass & Cognacglass og andre Glass hos Royal Design.

Spirits laget av druer fra Cognac

Drikken brandy er en destillert vin laget av druer Ugni Blanc. For å ringe cognac må gjøre det på druer fra Cognac-regionen i det vestlige Frankrike. Det må også være i alderen på eikefat i over to år. Tillatte druer er Ugni Blanc, Folle Blanc og Colombard. Hvis du vil vite mer om cognachistorie er det mye skrevet om det på Wikipedia.

Å prøve cognac

Når du skal prøve cognac, ikke stikke nesen ned slik som å gjøre den vinsmaking. Aromaer av brandy er så sterk at den kan nummen følelse av lukt.

- Hell nogle cl i en konjakkglass - Spin glass i ti sekunder, og deretter la den stå så lenge - Vipp glasset og satte nesen nær kanten - Sniffe cognac (ingen dype åndedrag) - Smak på ved å fukte leppene. Du bør ikke vaske rundt brandy som de gjør med vin.