Martiniglass

En god martini er ikke en martini uten å ha blitt servert i en ekte martiniglass! Martiniglass bør ha en flat fot, lang stamme og en bred, kjegleformet cup. Drikken blir ofte servert som aperitiff eller velkomstdrink.

Populær i martiniglass

 • Cabernet Martiniglass 30 cl

  Cabernet Martiniglass 30 cl
 • Cabernet Martiniglass 30 cl

  Cabernet Martiniglass 30 cl
 • Orrefors Intermezzo Blå Martiniglass 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 6257455

  Orrefors Intermezzo Blå Martiniglass 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 6257455
  Intermezzo er en elegant glasserie designet av Erika Lagerbielke for Orrefors. Serien kjennetegnes av en ikonisk detalj i form av en dråpe i foten. Glassene er laget av ekte krystallglass og er munnblåst i Småland.Intermezzo Blå Martiniglass er et stilig glass fra serien som har blitt en av Orrefors bestselgere gjennom tidene. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Eva Trio Martiniglass 18 cl

  Eva Trio Martiniglass 18 cl
  Tynt, munnblåst glass fra Eva Solo. Serien består av elegante, harmoniske glass som alle er formgitt for å gi en god opplevelse med alle typer av drinker.

Flere tips om martiniglass

 • Broste Copenhagen Konus Cocktailglass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Grønn - 14496266

  Broste Copenhagen Konus Cocktailglass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Grønn - 14496266
  Cocktailglass fra Broste Copenhagen med et moderne design i munnblåst glass med en grønn underdel perfekt for å live opp borddekkingen. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om cocktailglasset fra Broste Copenhagen- Cocktailglasset finnes i forskjellige størrelser.- Finnes også som et blått cocktailglass.- Grønn underdel.- Moderne design.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Vinum Martini Glass 13 cl 2 pk

  Riedel Vinum Martini Glass 13 cl 2 pk
  2 pk med martiniglass fra den populære serien Vinum fra Riedel. Vinum var første serie ut i verden med maskinproduserte vinglass designet for ulike druer og typer vin. Hvert glass er utviklet av en gruppe eksperter, og glassene går igjennom en utvikl
 • Nachtmann Vivendi Martiniglass 19,5 cl 4 stk

  Nachtmann Vivendi Martiniglass 19,5 cl 4 stk
  Vivendiserien fra Nachtmann tilbyr elegante glass som passer til hverdagsbruk. Nyt av din favorittmartini i dette klassiske glasset!Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 20 cl. Høyde: 17,4 cm. Diameter: 11,7 cm. 
 • Martiniglass Cabernet 30 Cl

  Martiniglass Cabernet 30 Cl
  Lekker martini-glassDette flotte martini-glasset er selvfølgelig egnet for martini, men kan også enkelt brukes til utallige andre cocktailer. Det kan være en cosmopolitan som de fleste kjenner fra den populære Sex and the City-serien. De fleste forbinder selvfølgelig martini med selveste James Bond, som gjerne nyter en shaken, not stirred martini-cocktail i enhver James Bond-film. Dette martini-glasset er stilfullt og enkelt, og er det perfekte valget som et godt og lekkert martini-glass. Kvaliteten er i toppklasse, og her er det definitivt snakk om et godt martini-glass til en svært fornuftig pris.
 • Riedel Vinum Martiniglass 13 cl 2-pk

  Riedel Vinum Martiniglass 13 cl 2-pk
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskyglass, cock
 • Orrefors - Intermezzo martiniglass 25 cl blå

  Orrefors - Intermezzo martiniglass 25 cl blå
  Munnblåst serviceglass, martini, blå dråpe i stett.
 • Broste Copenhagen Bubble Martini Glass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 14460645

  Broste Copenhagen Bubble Martini Glass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 14460645
  Bubble Martini Glass, 20 cl fra Broste Copenhagen. Martiniglass & Cocktailglass Klar Munnblåst glass Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors - Nobel martiniglass/champ 23 cl

  Orrefors - Nobel martiniglass/champ 23 cl
  Munnblåst krystall glass serie for borddekking designet for Nobel pris jubileum 1991.
 • Holmegaard Perfection Martiniglass 29 cl 6 stk, Klar

  Holmegaard Perfection Martiniglass 29 cl 6 stk, Klar
  Her er det perfekte glasset til han eller henne som elsker glass i beste James Bond-stil til sine Martini. Glasset har en smart skjenkelinje ved glassets bredeste punkt som gjør det enkelt å servere 007-klassikeren korrekt.Martini-glasset er fra Holm
 • Riedel Vinum Martiniglass 13 Cl 2-pakk - Martiniglass & Cocktailglass Klar - R-6416/77

  Riedel Vinum Martiniglass 13 Cl 2-pakk - Martiniglass & Cocktailglass Klar - R-6416/77
  Vinum serie contains glass for wine, beer and spirits. The shape of the glass has been designed under several winetastings, finding the right shape for the right grape. Vinum Martiniglass is the perfect martini and cocktailglass and holds 13cl. It´s made in lead crystal and is dishwasher safe. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Drink Specific Nick & Nora Drikke 2-pk 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - R-6417/08

  Riedel Drink Specific Nick & Nora Drikke 2-pk 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - R-6417/08
  Drikkeglass fra Riedel med en større modell med optisk glass for å legge en ekstra dimensjon til designet. Egner seg til drinker med tydelig spritsmak, for eksempel Martini og Manhattan. Om drikkeglasset fra Riedel- Laget av glass.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 19,8 cl.- Drikk: Martini & Manhattan.- Større modell.- Optisk glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Zwiesel - Echo martiniglass 4 stk 16,5 cl klar

  Zwiesel - Echo martiniglass 4 stk 16,5 cl klar
  Echo martiniglass 4 stk 16,5 cl klar fra Zwiesel.Zwiesel er en tysk kvalitetsprodusent av glass. Med stolte tradisjoner siden 1872 er Zwiesel ikke først og fremt en industribedrift, men snarere som et håndverk fra den eksklusive glasskulturen. Bedrif
 • Zwiesel Enoteca Martiniglass 29 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 46208413

  Zwiesel Enoteca Martiniglass 29 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 46208413
  Martiniglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespesifikk kopp for den ultimate drikkeopplevelsen. Det er laget av krystallglass med en tynn, vakker stilk. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om martiniglasset fra Zwiesel- Laget av krystallglass.- Perfekt for cocktailfester.- Fra kolleksjonen Enoteca.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl.- Druespesifikk kopp. Vedlikeholdsinstruksjoner for martiniglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli - Talismano cocktailglass/martiniglass 2 stk

  Luigi Bormioli - Talismano cocktailglass/martiniglass 2 stk
  Talismano glass fra Luigi Bormioli er særdeles fine, elegante glass til vin og bar. Glassene er lette og balanserte. (12738-03)
 • Lyngby Glas Juvel Martiniglass 4 stk

  Lyngby Glas Juvel Martiniglass 4 stk
  Server lekre martinis, Cosmopolitans og mange andre fargerike cocktails i disse elegante Juvel martiniglassene fra Lyngby. Glassets klassiske og elegante form løfter utsøkte cocktails til et nytt nivå. De er fremstilt av vakkert, bærekraftig glass me
 • Bormioli America '20s Martiniglass, 24,5 Cl, H18,5 Cm

  Bormioli America '20s Martiniglass, 24,5 Cl, H18,5 Cm
  Bormioli America '20s martinitass - Legg til en vintage touch til dine cocktailsDette Bormioli America '20s martinitassen er det perfekte valget for å servere dine cocktails med stil. Glasset har en vakker og original form, med en elegant og dekorativ detalj på foten og kraftige fasetter på skålen, som skaper spennende lyseffekter.Glasserien America ´20s fra Bormioli bringer glamouren fra de trendy jazzbarene på 1920-tallet inn i dagens bar- og cocktailmiljø. Med sin vintagestil og vakkert slipte fasetter fremhever glasset fargene i dine cocktails og drinker på beste måte.Dette martinitassen har en høyde på 18,5 cm og en diameter på 10,5 cm. Den rommer 24,5 cl, noe som gjør den ideell for å servere dine favorittcocktails i. Glasset er laget av klart glass, som gir en elegant og tidløs estetikk.Legg til et snev av eleganse og nostalgi til dine cocktailkvelder med denne vakre Bormioli America '20s martinitassen.
 • Omega martiniglass

  Omega martiniglass
  Omega martiniglass er et lekkert cocktailglass med den klassiske martiniformen. Det som gjør Omega martiniglass unikt er stetten, som på en stilig måte deler seg i to for deretter å møtes igjen ved foten. Elegant, og veldig godt egnet til visse typer cocktailer. Volum: 20 cl
 • Bormioli Ypsilon Martiniglass, 24,5 Cl

  Bormioli Ypsilon Martiniglass, 24,5 Cl
  Bormioli Ypsilon martini glass - Perfekt for elegante cocktailsDette Bormioli Ypsilon martini glasset er det ideelle valget for å servere dine favorittcocktails med stil. Glasset er laget av klart glass og har en kapasitet på 24,5 cl, noe som gjør det perfekt for en klassisk martini eller enhver annen cocktail du foretrekker.Med en høyde på 18,7 cm har dette martini glasset den perfekte størrelsen for å nyte drikken din. Det klare glasset lar deg beundre fargen og presentasjonen av cocktailen din, mens det elegante designet legger til et sofistikert preg på borddekningen din.Enten du er en profesjonell bartender eller bare elsker å blande drinker hjemme, vil dette Bormioli Ypsilon martini glasset være et stilig og funksjonelt tillegg til glassamlingen din.
 • Orrefors Intermezzo martiniglass 25 cl 2-pakning, gull

  Orrefors Intermezzo martiniglass 25 cl 2-pakning, gull
  Intermezzo martiniglass fra Orrefors har et design som passer som hånd i hanske til klassiske cocktailer som dry martini og cosmopolitan. Den rommer 25 centiliter, er laget i Sverige av dyktige glassblåsere og tåler oppvaskmaskin.Å bygge inn gullpigm
 • Modern America Martiniglass 19 cl

  Modern America Martiniglass 19 cl
  Modern America Martiniglass 19 cl fra Libbey. Modern America er en gjenoppliving av selskapets historiske utvalg, inspirert av USAs første fine håndlagde glass. Serien inneholder blant annet Vin/Cocktailglass, Nick & Nora cocktailglass, Gin & Tonicglas og Martiniglass. Glass har hentet designet fra Art Deco-bygningene Empire State building og Chrysler-bygningene. Klassiske glass med klassisk utseende. Stammen på disse glass har en rillet design foran og bak og en flat overflate på kortsidene. H: 17,5 cm Ø: 8,1 cm
 • Orrefors Street Martini 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 6540154

  Orrefors Street Martini 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 6540154
  Street er en kraftig barserie fra Orrefors, som er en av Jan Johanssons kreasjoner. De firkantede slipeskårene er laget for hånd for en ultimat klarhet og har blitt inspirert av New Yorks gatenettverk, derav serien har fått sitt briljante navn Street. Bland deg selv en forfriskende Dry Martini, eller hvorfor ikke variere litt med å servere dine gjester en deilig dessert i glassene. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Line Martiniglass 23 cl

  Kosta Boda Line Martiniglass 23 cl
  Stilfullt martiniglass fra Kosta Bodas serie Line. Glasset har et klassisk design og er munnblåst i svenske Småland. Spesifikasjoner: Høyde: 16,5 cm. Bredde: 11,5 cm. Vekt: 0,30 Kg. 
 • Orrefors Nobel Martiniglass 23 cl

  Orrefors Nobel Martiniglass 23 cl
  Dette unike glasset har det typiske Martiniglass v-formen og et bemerkelsesverdig design. Glasset er skapt i forbindelse med feiringen av Nobel prisutdelingens 90-års jubileum og er et symbol på eleganse og beundring. Designet er tidløst og har et es
 • Cabernet Martiniglass 21 cl i 6-pakning

  Cabernet Martiniglass 21 cl i 6-pakning
  Cabernet Martiniglass 21 cl i 6-pakning. Dette lekre cocktailglasset fra franske Chef & Sommelier er perfekt for cocktailer og drinker med sin stiltypiske form. Cabernet Martiniglas 21 cl er med sin litt mindre utforming perfekt til Dry Martini og andre sterkere cocktailer. Stilig, pent og klassisk. Akkurat som drinkene! Volum: 21 cl Høyde: 172 mm Diameter: 116 mm Leveres i 6-pakning
 • Riedel Sour Drink 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass - R-6417/06

  Riedel Sour Drink 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass - R-6417/06
  Drink Specific er en kombinasjon av Riedels tradisjon med elegante former og mixolog Zane Harris kompetanse. Serien består av 6 forskjellige glass der utformingen på kuppelen, volumet og størrelsen på glasset spiller sin spesielle rolle i å fremheve sin spesielle drikke. Utforsk din indre bartender med denne unike serien med tidløse, elegante og smarte glass. Mønsteret som pryder glasset er dekorativt og viser et tydelig merke for 6 ml, for å hjelpe deg med å blande en perfekt balansert drink. Sour passer spesielt bra for syrlige drikker som Whisky Sour, Pisco Sour og Daiquiri. Glassets stett holder drikken kald, formen på kuppelen forbedrer aromaene i drinken. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Optica Martiniglass 22 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 24707

  Luigi Bormioli Optica Martiniglass 22 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 24707
  Martiniglasset fra Luigi Bormioli har vakkert, plissertt design i krystallglass perfekt til både hverdag og fest og til drinker. Det har slitesterkt, gjennomsiktig materiale til hverdagslig bruk med tynn, elegant fot som aldri går ut av stil. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Et must for design-interesserte. Om martiniglasset fra Luigi Bormioli- Laget av krystallglass.- Vakkert, plissertt design.- Høykvalitets materiale.- Finnes også som et rødvinsglass.- Fra kolleksjonen Optica.- Martiniglasset selges i en 4-pakning.- Bredde: 198 mm.- Høyde: 150 mm.- Lengde: 198 mm.- Laget i Italia Vedlikeholdsinstruksjoner for martiniglasset- Tåler oppvaskmaskin.- Vaskes for hånd eller i vaskemaskin på lav temperatur, maks 55°C. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Konus Cocktailglass 10 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnst Glass Blå - 14496261

  Broste Copenhagen Konus Cocktailglass 10 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnst Glass Blå - 14496261
  Cocktailglass fra Broste Copenhagen med et moderne design i munnblåst glass med en blå underdel perfekt for å live opp borddekkingen. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om cocktailglasset fra Broste Copenhagen- Cocktailglasset finnes i forskjellige størrelser.- Finnes også som et grønt cocktailglass.- Blå underdel.- Moderne design.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Martiniglass 25 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - R-4441/17

  Riedel Martiniglass 25 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - R-4441/17
  Martiniglasset fra Riedel er laget av krystallglass med diamantformet kopp og perfekt til alle festligheter og til cocktails, mineralvann og desserter. Om martiniglasset fra Riedel- Laget av krystallglass.- Bredde: 113 mm.- Høyde: 175 mm.- Kapasitet: 25.0 cl.- 3 års garanti.- Dette martiniglasset er en del av serien Extreme fra Riedel.- Finnes også som et champagneglass. Vedlikeholdsinstruksjoner for martiniglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard - Perfection martiniglass 29 cl

  Holmegaard - Perfection martiniglass 29 cl
  Inviter til dekadent middag i sann agent 007-stil og by gjestene på en Martini - shaken not stirred. Martiniglassene fra Holmegaards og Tom Nybroes Perfection-serie er like elegant som det er funksjonelt. Seriens røde tråd, skjenkelinjen, karakterise
 • Orrefors - Nobel martiniglass/champ 23 cl

  Orrefors - Nobel martiniglass/champ 23 cl
  Munnblåst krystall glass serie for borddekking designet for Nobel pris jubileum 1991.
 • Iittala Essence Gin & Cocktail 63 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 1066372

  Iittala Essence Gin & Cocktail 63 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 1066372
  Ginglassene fra Iittala har et finsk design med et moderne, minimalistisk utseende og en sjenerøs kopp perfekt til drinker. De har en spennende karakter med en vakker stilk med en tynn kant for den ultimate drikkeopplevelsen. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Designet av Alfredo Häberli. Om ginglassene fra Iittala- Finsk design.- Moderne, minimalistisk utseende.- Fra kolleksjonen Essence.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 63 cl.- Passer for Gin & Tonic, Aperol Spritz, cockt. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Denby Modern Deco Ginglass 2-pk 50 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnst Glass Blå - 400013526

  Denby Modern Deco Ginglass 2-pk 50 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnst Glass Blå - 400013526
  Ginglasset fra Denby er laget av munnblåst glass med en blå, slående farge og en strukturert overflate å umiddelbart tiltrekke oppmerksomhet. Det har et moderne utseende perfekt til både hverdag og fest. Om ginglasset fra Denby- Laget av munnblåst glass.- Finnes også som et tumblerglass.- Fra kolleksjonen Modern Deco.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 50 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Louise Roe Bubble Glass Cocktailglass 19 Cm - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 10525-1-2

  Louise Roe Bubble Glass Cocktailglass 19 Cm - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 10525-1-2
  Cocktailglasset fra Louise Roe har et elegant design i munnblåst glass perfekt til finere anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om cocktailglasset fra Louise Roe- Bubble Glass er verdsatt for det stilrene, elegante designet.- Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Cabernet Martiniglass 15 cl i 6-pakning

  Cabernet Martiniglass 15 cl i 6-pakning
  Cabernet Martiniglass 15 cl i 6-pakning er utsøkte cocktailglass fra Arcoroc som passer perfekt til cocktails og drinker med sin stiltypiske form. Cabernet Martiniglass 15 cl har en liten glassform som gjør seg godt til sterkere cocktailer som Dry Martini og lignende drinker. Stilig, pent og klassisk. Akkurat som drinkene! Volum: 15 cl Høyde: 165 mm Diameter: 95 mm Leveres i 6-pakning
 • Joleen martiniglass 21 cl

  Joleen martiniglass 21 cl
  Joleen martiniglass 21 cl er et veldig stilig martiniglass lakkert med en matt svart farge og lekker kobber på innsiden. Joleen martiniglass er på avstand vanskelig å avgjøre om det er laget av metall eller glass. Et eksklusivt drikkeglass som gir enhver cocktail et estetisk løft. Volum: 21 cl Høyde: 17,3 cm Ø: 11,4 cm Tåler maskinoppvask
 • Louise Roe Bubble Glass Cocktailglass 10 Cm Plain Top - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 10525-1-1

  Louise Roe Bubble Glass Cocktailglass 10 Cm Plain Top - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 10525-1-1
  Cocktailglasset fra Louise Roe har et elegant design i munnblåst glass perfekt til finere anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om cocktailglasset fra Louise Roe- Bubble Glass er verdsatt for det stilrene, elegante designet.- Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning

  Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning
 • Broste Copenhagen Konus Cocktailglass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnst Glass Blå - 14496263

  Broste Copenhagen Konus Cocktailglass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnst Glass Blå - 14496263
  Cocktailglass fra Broste Copenhagen med et moderne design i munnblåst glass med en blå underdel perfekt for å live opp borddekkingen. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om cocktailglasset fra Broste Copenhagen- Cocktailglasset finnes i forskjellige størrelser.- Finnes også som et grønt cocktailglass.- Blå underdel.- Moderne design.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors - Intermezzo martiniglass 25 cl 2 stk gull

  Orrefors - Intermezzo martiniglass 25 cl 2 stk gull
  2stk. Intermezzo martiniglass 25cl i fargen gull fra Orrefors. Våre håntverkere og Erika Lagerbielke har lenge forsøkt å fylle Intermezzos karakteristiske boble med gull pgment. Endelig finnes den her, innbakt i det kystallklare glasset - en matt gul
 • Holmegaard - Perfection martiniglass 29 cl

  Holmegaard - Perfection martiniglass 29 cl
  Inviter til dekadent middag i sann agent 007-stil og by gjestene på en Martini - shaken not stirred. Martiniglassene fra Holmegaards og Tom Nybroes Perfection-serie er like elegant som det er funksjonelt. Seriens røde tråd, skjenkelinjen, karakterise
 • Bach Martiniglass/cocktailglass 4 Stk. Klar - 26 Cl

  Bach Martiniglass/cocktailglass 4 Stk. Klar - 26 Cl
  Luigi Bormioli Bach Martini-/Cocktailglass - Perfekt for Elegante DrinksDette settet med 4 Bach martini-/cocktailglass fra Luigi Bormioli er det perfekte valget for å servere dine favorittdrinker eller martinier med stil. Glassene er laget av ultraklart SON.hyx® krystallglass, som gir en ekte gjengivelse av drinkens farge og substans.Med en kapasitet på 26 cl og en høyde på 18,5 cm er disse glassene ideelle for å nyte dine foretrukne drinker. De har en elegant fasettdesign som tilfører en sofistikert touch til enhver festlig anledning.Luigi Bormioli har brukt ny glass-teknologi for å skape SON.hyx® krystallglass, som er ekstra holdbare og motstandsdyktige. Glassene har en forsterket stilk uten søm og er garantert mot skår på kant og fot, samt misfarging eller grå skygger som følge av maskinvask. Det er til og med 25 års garanti på glassene.Med disse Bach martini-/cocktailglassene kan du være sikker på å imponere gjestene dine og nyte drinkene dine med stil og eleganse.
 • Luigi Bormioli - Bach martiniglass 26 cl 4 stk

  Luigi Bormioli - Bach martiniglass 26 cl 4 stk
  Bach er en serie glass fra Luigi Bormioli laget med et elegant fasettdesign. 25 års garanti som dekker skår på kant og fot samt misfarging og grå skygger som følge av maskinoppvask. Ultraklart og holdbart krystallinglass. Luigi Bormioli har med ny gl
 • Spiegelau Gin & Tonic 63 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4390179

  Spiegelau Gin & Tonic 63 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4390179
  En 4-pakning med gin & tonic-glass fra Spiegelau. Dette er glass som er spesielt designet for å løfte smakene og duften av en gin & tonic. Designen er stilig, den brede klokken gjør at glassene passer utmerket også til andre drinker, som Aperol Spritz og Mojito. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors - More martiniglass 19 cl 2 stk

  Orrefors - More martiniglass 19 cl 2 stk
  2 stk More martiniglass 19cl fra Orrefors. More begynte som en serie for restauranter. Ved å intervjue restauranter om alt i fra form til funksjonalitet var Erika Lagerbielke i stand til å designe en serie lik det som renoverte restauranter anbefale
 • House Doctor Crys Gin - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 261600299

  House Doctor Crys Gin - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 261600299
  Ginglasset fra House Doctor har en sofistikert look i klart glass med elegante detaljer. Det har en klassisk følelse perfekt for alle anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om ginglasset fra House Doctor- Robust stamme.- Elegant, sofistikert look.- Delikat mønster.- Perfekt for cocktailfester. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Iittala Essence Cocktail 31 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 1052711

  Iittala Essence Cocktail 31 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 1052711
  Essence cocktailglass, designet av Alfredo Häberli fra Iittala. Formmessig har cocktailglassene et like langt og smalt håndtak som vinglassene i samme serie, samt en lett og velbalansert fot. Laget av tynt, blyfritt glass som tåler oppvaskmaskin. Det som er spesielt for disse cocktailglassene er kuppelen på 31 cl, som er større, bredere og har en kortere kant enn for eksempel champagneglassene i samme serie. Det bredere og mer åpne designet egner seg godt til desserter, da det gjør det enkelt å kunne spise med skje. Du kan også velge å drikke champagne ut av glassene, da det åpne og brede designet får champagnen til å lufte seg, smakene får blomstre og kullsyren blir ikke like konsentrert som med det mer tradisjonelle champagneglasset. Finnes som 2-pakning og 4-pakning. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • House Doctor Meyer Cocktail 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 209400204

  House Doctor Meyer Cocktail 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 209400204
  Cocktailglasset fra House Doctor har en klassisk form med en detaljert stilk og en grå, kontrastert farge. Det har en ryddig fot for et sofistikert og elegant touch. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om cocktailglasset fra House Doctor- Vakker, grå stilk.- Perfekt for servering av champagne og vin.- Fra kolleksjonen Meyer.- Variasjon i utseende kan forekomme. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning

  Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning

Så blander du en Dry Martini

En Martini er en blanding av gin og vermut med litt sitronskall eller en cocktailoliv.

 1. Kule et martiniglass med is og vann
 2. Fyll en shaker halv med is og en centilitre tørr vermut
 3. Rør raskt og hell vermouth i. Isen vil få en film av vermut (derfor det kalles for tørr)
 4. Hell 5 cl gin og rør
 5. Sil drikken inn i pre-avkjølte glass
 6. Pynt med sitronskall og oliven (Ikke begge!)

Skulle du riste eller røre en Martini?

Du kan tenke på James Bond klassiske uttrykket "Shaken, not stirred", når du tenker på hvordan en martini skal blandes. Faktisk bør en ekte tørr Martini røres og ikke rystes. Det sies å være "blåmerker" av shake. Bradford kalt en annen drink med de samme ingrediensene, men er rystet voldsomt.