Martiniglass

Populær i martiniglass

Flere tips om martiniglass

 • Perfection martiniglass klar 29 cl 6 stk.

  Perfection martiniglass klar 29 cl 6 stk.
 • Aida Café Kaffe 30 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88584

  Aida Café Kaffe 30 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88584
  Kaffeglasset fra Aida har moderne, enkelt design i glass med nordisk look perfekt for varme drikker som kaffe og te. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om kaffeglasset fra Aida- Nordisk look.- Enkelt, moderne design.- Finnes også som et champagneglass.- Laget av glass.- Kaffeglasset kommer i ulike modeller.- Fra kolleksjonen Café.- Perfekt for varme drikker som kaffe og te.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Kapasitet: 30 cl.- Diameter: 80 mm.- Høyde: 106 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffeglasset- Tåler oppvaskmaskin.- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Spritz 59 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4802433

  Holmegaard Perfection Spritz 59 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4802433
  Spritzglasset fra Holmegaard har en liten kopp med en gjennomtenkt form for den ultimate drikkeopplevelsen. Det er laget av gjennomsiktig glass med en stabil fot perfekt til hverdag eller fest. Designet av Tom Nybroe. Om spritzglasset fra Holmegaard- Fra kolleksjonen Perfection.- Antall i pakken: 2- Kapasitet: 59 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for spritzglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Mixology Martiniglass 21,5cl 4stk

  Luigi Bormioli Mixology Martiniglass 21,5cl 4stk
  Martiniglass i 21,5 cm fra Luigi Bormioli i serien Mixology. Det flotte martiniglasset fra Mixology er laget med en svært holdbar og motstandyktig son.hyx® glassmasse i klart glass. Martiniglasset utstråler av kvalitet, og kommer i et flott design
 • House Doctor Crys Gin - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 261600299

  House Doctor Crys Gin - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 261600299
  Ginglasset fra House Doctor har en sofistikert look i klart glass med elegante detaljer. Det har en klassisk følelse perfekt for alle anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om ginglasset fra House Doctor- Robust stamme.- Elegant, sofistikert look.- Delikat mønster.- Perfekt for cocktailfester. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • House Doctor Meyer Cocktail 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 209400204

  House Doctor Meyer Cocktail 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 209400204
  Cocktailglasset fra House Doctor har en klassisk form med en detaljert stilk og en grå, kontrastert farge. Det har en ryddig fot for et sofistikert og elegant touch. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om cocktailglasset fra House Doctor- Vakker, grå stilk.- Perfekt for servering av champagne og vin.- Fra kolleksjonen Meyer.- Variasjon i utseende kan forekomme. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Vinum Martini Glass 13 cl 2 pk

  Riedel Vinum Martini Glass 13 cl 2 pk
  2 pk med martiniglass fra den populære serien Vinum fra Riedel. Vinum var første serie ut i verden med maskinproduserte vinglass designet for ulike druer og typer vin. Hvert glass er utviklet av en gruppe eksperter, og glassene går igjennom en utv
 • Orrefors Street Martini 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 6540154

  Orrefors Street Martini 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 6540154
  Street er en kraftig barserie fra Orrefors, som er en av Jan Johanssons kreasjoner. De firkantede slipeskårene er laget for hånd for en ultimat klarhet og har blitt inspirert av New Yorks gatenettverk, derav serien har fått sitt briljante navn Street. Bland deg selv en forfriskende Dry Martini, eller hvorfor ikke variere litt med å servere dine gjester en deilig dessert i glassene. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Martiniglass Juvel 28 cl 4-pakning

  Martiniglass Juvel 28 cl 4-pakning
 • Riedel Nick & Nora Martini 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass - R-6417/05

  Riedel Nick & Nora Martini 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass - R-6417/05
  Drink Specific er en kombinasjon av Riedels tradisjon med elegante former og mixolog Zane Harris kompetanse. Serien består av 6 forskjellige glass der utformingen på kuppelen, volumet og størrelsen på glasset spiller sin spesielle rolle i å fremheve sin spesielle drikke. Utforsk din indre bartender med denne unike serien med tidløse, elegante og smarte glass. Mønsteret som pryder glasset er dekorativt og viser et tydelig merke for 6 ml, for å hjelpe deg med å blande en perfekt balansert drink. Nick & Nora er et martiniglass som fikk navnet sitt fra filmklassikeren "The Thin Man", da hovedpersonene var store entusiaster av Martini. Glasset har en kuppel som gjør at du må vippe hodet bakover når du drikker, som gjør at drinken lander midt på tungen og ikke på tungespissen. Dette gjør at glasset passer bra for drinker med en tydelig spritsmak, som Martini og Manhattan. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Martiniglass 25 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - R-4441/17

  Riedel Martiniglass 25 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - R-4441/17
  Martiniglasset fra Riedel er laget av krystallglass med diamantformet kopp og perfekt til alle festligheter og til cocktails, mineralvann og desserter. Om martiniglasset fra Riedel- Laget av krystallglass.- Bredde: 113 mm.- Høyde: 175 mm.- Kapasitet: 25.0 cl.- 3 års garanti.- Dette martiniglasset er en del av serien Extreme fra Riedel.- Finnes også som et champagneglass. Vedlikeholdsinstruksjoner for martiniglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ritzenhoff Aperizzo Aperitif Glass 54,4 Cl Michaela Koch - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 2840018

  Ritzenhoff Aperizzo Aperitif Glass 54,4 Cl Michaela Koch - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 2840018
  Aperizzo Aperitif Glass 54,4 cl, Michaela Koch fra Ritzenhoff. Martiniglass & Cocktailglass Klar Krystall Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Mixology Martiniglass 21,5 cl 4-pakning

  Mixology Martiniglass 21,5 cl 4-pakning
 • Perfection martiniglass klar 29 cl 6 stk.

  Perfection martiniglass klar 29 cl 6 stk.
 • Orrefors Gin & Tonic 64 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 6313001

  Orrefors Gin & Tonic 64 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 6313001
  Bland din egen utsøkte gin & tonic i disse ballongformede glassene fra Orrefors. Glassene er spesielt beregnet for akkurat dette formålet. Den romslige kuppelen forbedrer smaken og gir plass til mye is. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Gin 90 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4802432

  Holmegaard Perfection Gin 90 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4802432
  Ginglasset fra Holmegaard har en sjenerøs kopp med en gjennomtenkt form for den ultimate drikkeopplevelsen. Det er laget av gjennomsiktig glass med en stabil fot perfekt til hverdag eller fest. Designet av Tom Nybroe. Om ginglasset fra Holmegaard- Fra kolleksjonen Perfection.- Antall i pakken: 2- Kapasitet: 90 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Martiniglass 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 6257455

  Orrefors Intermezzo Blå Martiniglass 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 6257455
  Intermezzo er en elegant glasserie designet av Erika Lagerbielke for Orrefors. Serien kjennetegnes av en ikonisk detalj i form av en dråpe i foten. Glassene er laget av ekte krystallglass og er munnblåst i Småland.Intermezzo Blå Martiniglass er et stilig glass fra serien som har blitt en av Orrefors bestselgere gjennom tidene. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Mixology Cocktailglass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17426

  Luigi Bormioli Mixology Cocktailglass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17426
  Cocktailglassene fra Luigi Bormioli er laget av glitrende krystallglass med en elegant følelse. De har et tynt design med vakre, bølgete kopper. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om cocktailglassene fra Luigi Bormioli- Kapasitet: 15 cl.- Finnes også som et ginglass.- Mixology er verdsatt for sitt vintage følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Roma 1960 Ginglass 80 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17455

  Luigi Bormioli Roma 1960 Ginglass 80 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17455
  Ginglasset fra Luigi Bormioli er laget av krystallglass med overlegen kvalitet og ekstra klarhet. Det har en retro stil med en tynn, elegant fot perfekt til festlige anledninger. Om ginglasset fra Luigi Bormioli- Blyfritt.- 25 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Gin & Tonic 63 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4390179

  Spiegelau Gin & Tonic 63 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4390179
  En 4-pakning med gin & tonic-glass fra Spiegelau. Dette er glass som er spesielt designet for å løfte smakene og duften av en gin & tonic. Designen er stilig, den brede klokken gjør at glassene passer utmerket også til andre drinker, som Aperol Spritz og Mojito. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Sour Drink 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass - R-6417/06

  Riedel Sour Drink 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass - R-6417/06
  Drink Specific er en kombinasjon av Riedels tradisjon med elegante former og mixolog Zane Harris kompetanse. Serien består av 6 forskjellige glass der utformingen på kuppelen, volumet og størrelsen på glasset spiller sin spesielle rolle i å fremheve sin spesielle drikke. Utforsk din indre bartender med denne unike serien med tidløse, elegante og smarte glass. Mønsteret som pryder glasset er dekorativt og viser et tydelig merke for 6 ml, for å hjelpe deg med å blande en perfekt balansert drink. Sour passer spesielt bra for syrlige drikker som Whisky Sour, Pisco Sour og Daiquiri. Glassets stett holder drikken kald, formen på kuppelen forbedrer aromaene i drinken. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Mixing Tonic Set Drikke t 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - R-5515/90

  Riedel Mixing Tonic Set Drikke t 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - R-5515/90
  Drikkeglassene fra Riedel er perfekte for sommerfesten og til drinker. Glassene er laget av klart glass. Om drikkeglassene fra Riedel- Mixing Tonic Set er verdsatt for sitt klassisk, elegant design.- Antall i pakken: 4 Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Sommelier Martiniglass 21 cl

  Riedel Sommelier Martiniglass 21 cl
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskygla
 • Dorre Iona Irish Coffee-sett - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 5-8630

  Dorre Iona Irish Coffee-sett - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 5-8630
  The irish coffee set by Dorre has an elegant design with four glasses and four straws in stainless steel. The irish coffee set has small ears on the side perfect for hot drinks. About the irish coffee set from Dorre - 4 x glasses- 4 x straws- Small brush included. Care advice for the irish coffee set - Dishwasher safe. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Mixology Ginglass 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17384

  Luigi Bormioli Mixology Ginglass 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17384
  Ginglasset fra Luigi Bormioli er laget av glitrende krystallglass med en elegant følelse. Det har et tynt design med vakre, bølgete kopper. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om ginglasset fra Luigi Bormioli- Kapasitet: 80 cl.- Finnes også som et cocktailglass.- Mixology er verdsatt for sitt vintage følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Signature Circles Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035270

  Spiegelau Signature Circles Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035270
  Cocktailglassene fra Spiegelau er laget av tynt, høykvalitets krystallglass med en elegant look og et iøynefallende mønster. De har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om cocktailglassene fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Signature.- Finnes også som et drikkeglass.- Laget av krystallglass.- Tynt design.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Vivendi Martiniglass 19,5 cl 4 stk

  Nachtmann Vivendi Martiniglass 19,5 cl 4 stk
  Vivendiserien fra Nachtmann tilbyr elegante glass som passer til hverdagsbruk. Nyt av din favorittmartini i dette klassiske glasset!Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 20 cl. Høyde: 17,4 cm. Diameter: 11,7 cm. 
 • Aida Café Shot 6,2 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88586

  Aida Café Shot 6,2 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88586
  Shotglasset fra Aida har moderne, enkelt design i glass med nordisk look perfekt til festlighetene. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om shotglasset fra Aida- Nordisk look.- Enkelt, moderne design.- Finnes også som et champagneglass.- Laget av glass.- Shotglasset kommer i ulike modeller.- Fra kolleksjonen Café.- Perfekt til festlighetene.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Kapasitet: 6,2 cl.- Diameter: 49 mm.- Høyde: 73 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for shotglasset- Tåler oppvaskmaskin.- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Classix Drikkeglass 31 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 103651

  Nachtmann Classix Drikkeglass 31 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 103651
  Drikkeglasset fra Nachtmann har en klassisk form med et iøyenfallende, elegant mønster. Glasset er laget av fint krystallglass med en høy klarhet perfekt til finere anledninger. Tilgjengelig i ulike størrelser. 2-pakke. Om drikkeglasset fra Nachtmann- Klassisk form.- Elegant, iøyenfallende mønster.- Dette drikkeglasset er en del av serien Classix fra Nachtmann.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Cocktailglass 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 100831

  Nachtmann Noblesse Cocktailglass 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 100831
  Noblesse Cocktailglass, 2-pk fra Nachtmann. Martiniglass & Cocktailglass Klar Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Bach Vintage Cocktailglass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17467

  Luigi Bormioli Bach Vintage Cocktailglass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17467
  Cocktailglassene fra Luigi Bormioli er laget av fasettert krystallglass med overlegen kvalitet og ekstra klarhet. De har en vintage følelse med en tynn, elegant fot perfekt til festlige anledninger. Om cocktailglassene fra Luigi Bormioli- Blyfrie.- 25 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglassene- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Martiniglass 29 cl 6 stk, Klar

  Holmegaard Perfection Martiniglass 29 cl 6 stk, Klar
  Her er det perfekte glasset til han eller henne som elsker glass i beste James Bond-stil til sine Martini. Glasset har en smart skjenkelinje ved glassets bredeste punkt som gjør det enkelt å servere 007-klassikeren korrekt.Martini-glasset er fra Ho
 • Aida Café Gin 64,5 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88587

  Aida Café Gin 64,5 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88587
  Ginglasset fra Aida har moderne, enkelt design i glass med nordisk look perfekt til drinker. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om ginglasset fra Aida- Nordisk look.- Enkelt, moderne design.- Finnes også som et champagneglass.- Laget av glass.- Fra kolleksjonen Café.- Perfekt til drinker.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Kapasitet: 64,5 cl.- Dybde: 335 mm.- Bredde: 224 mm.- Høyde: 170 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Aida Café Cocktail 30 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88582

  Aida Café Cocktail 30 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88582
  Cocktailglasset fra Aida har moderne, enkelt design i glass med nordisk look perfekt til drinker og til cocktails, mineralvann og desserter. Det har elegant kopp med lang stilk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om cocktailglasset fra Aida- Nordisk look.- Elegant kopp.- Enkelt, moderne design.- Finnes også som et champagneglass.- Laget av glass.- Fra kolleksjonen Café.- Perfekt til cocktails, mineralvann og desserter.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Kapasitet: 30 cl.- Dybde: 329 mm.- Bredde: 221 mm.- Høyde: 155 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Aida Café Martini 17,5 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88581

  Aida Café Martini 17,5 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88581
  Martiniglasset fra Aida har moderne, enkelt design i glass med nordisk look perfekt til festlighetene og til drinker. Det har elegant fot med kjegleformet kopp. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om martiniglasset fra Aida- Nordisk look.- Kjegleformet kopp.- Enkelt, moderne design.- Finnes også som et champagneglass.- Laget av glass.- Fra kolleksjonen Café.- Perfekt til festlige anledninger.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Kapasitet: 17,5 cl.- Diameter: 107 mm.- Høyde: 148 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for martiniglasset- Tåler oppvaskmaskin.- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Lyngby Glass Martiniglass Stål 25 cl 2 stk

  Lyngby Glass Martiniglass Stål 25 cl 2 stk
  Lyngby Glas har laget en moderne serie med stålglass, som gir en vakker og spennende kontrast til klassisk borddekning. Glassene har en god størrelse som gjør dem egnet som vannglass eller til drinker som Mojito, Whiskey Sour og Dark and Stormy. Med stålglass på bordet trenger du ikke å bekymre deg for at glass går i stykker. Tåler ikke vask i oppvaskmaskin. To martiniglass i stål. Gi oppdekkingen et rått og eksklusivt uttrykk med de karakteristiske stålglassene med matt svart overflate. Du kan med fordel sette glassene i fryseren før bruk, slik at de er iskalde når du serverer drinkene. H 16,8 cm.
 • Nachtmann Highland Karaffelsett 5 Deler - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 98196

  Nachtmann Highland Karaffelsett 5 Deler - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 98196
  Settet inneholder 1x Karaffel 0,75L och 4x Tumbler 34cl. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Cocktail 6-pakk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4802414

  Holmegaard Perfection Cocktail 6-pakk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4802414
  6-pakning med cocktailglass fra Holmegaard. Dette cocktailglasset for deg som vil ha den ultimate opplevelsen. Glasset er designet av Tom Nybroe og tilhører serien Perfection, og akkurat som navnet antyder kjennetegnes serien av perfeksjon. Passer utmerket til en forfriskende cocktail eller servering av etterretten. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Vinum Martiniglass 13 Cl 2-pakk - Martiniglass & Cocktailglass Klar - R-6416/77

  Riedel Vinum Martiniglass 13 Cl 2-pakk - Martiniglass & Cocktailglass Klar - R-6416/77
  Vinum serie contains glass for wine, beer and spirits. The shape of the glass has been designed under several winetastings, finding the right shape for the right grape. Vinum Martiniglass is the perfect martini and cocktailglass and holds 13cl. It´s made in lead crystal and is dishwasher safe. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen 'Amber' Munnblåst martiniglass

  Broste Copenhagen 'Amber' Munnblåst martiniglass
  Dette vakre ”Amber”-martiniglass fra Broste Copenhagen er munnblåst og har en vakker fargeovergang fra rav til klart glass. Glasset rommer 200 ml oppfriskende cocktail og ettersom produktet er håndlaget finns det små variasjoner i farge og far
 • Eva Trio Martiniglass 18 cl

  Eva Trio Martiniglass 18 cl
  Tynt, munnblåst glass fra Eva Solo. Serien består av elegante, harmoniske glass som alle er formgitt for å gi en god opplevelse med alle typer av drinker.
 • Orrefors Intermezzo Blå Martini 25 cl

  Orrefors Intermezzo Blå Martini 25 cl
  Server gode martinidrinker i et stilig glass fra Orrefors Intermezzo-serie! I samme serie finner du også flotte øl, vin- og whiskyglass.Glasserien Intermezzo handler om kjærlighet og nyskjerrighet. Glassene har en hemmelighet, en gåte som ser u
 • Spiegelau Perfect Serve Collection Negroni Glass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4500277

  Spiegelau Perfect Serve Collection Negroni Glass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4500277
  Glasset fra Spiegelau er laget av krystallglass med jordete detaljer for et sofistikert og elegant touch. Det har en mindre størrelse perfekt for whisky og andre brennevin. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om glasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Perfect Serve Collection.- Elegant design.- Kapasitet: 27 cl.- Antall i pakken: 4 Vedlikeholdsinstruksjoner for glasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Bubble Martini Glass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 14460645

  Broste Copenhagen Bubble Martini Glass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 14460645
  Bubble Martini Glass, 20 cl fra Broste Copenhagen. Martiniglass & Cocktailglass Klar Munnblåst glass Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Intermezzo Blå Martini 21 cl

  Intermezzo Blå Martini 21 cl
 • Lyngby Glas Juvel Martiniglass 4 stk

  Lyngby Glas Juvel Martiniglass 4 stk
  Server lekre martinis, Cosmopolitans og mange andre fargerike cocktails i disse elegante Juvel martiniglassene fra Lyngby. Glassets klassiske og elegante form løfter utsøkte cocktails til et nytt nivå. De er fremstilt av vakkert, bærekraftig glas
 • Kosta Boda Line Martiniglass 23 cl

  Kosta Boda Line Martiniglass 23 cl
  Stilfullt martiniglass fra Kosta Bodas serie Line. Glasset har et klassisk design og er munnblåst i svenske Småland. Spesifikasjoner: Høyde: 16,5 cm. Bredde: 11,5 cm. Vekt: 0,30 Kg. 
 • Orrefors Nobel Martiniglass 23 cl

  Orrefors Nobel Martiniglass 23 cl
  Dette unike glasset har det typiske Martiniglass v-formen og et bemerkelsesverdig design. Glasset er skapt i forbindelse med feiringen av Nobel prisutdelingens 90-års jubileum og er et symbol på eleganse og beundring. Designet er tidløst og har et

Ikke en martini uten et martiniglass

En god martini er ikke en martini uten å ha blitt servert i en ekte martiniglass! Martiniglass bør ha en flat fot, lang stamme og en bred, kjegleformet cup. Drikken blir ofte servert som aperitiff eller velkomstdrink. En Martini er en blanding av gin og vermut med litt sitronskall eller en cocktailoliv.

Så blander du en Dry Martini

- Kule et martiniglass med is og vann - Fyll en shaker halv med is og en centilitre tørr vermut - Rør raskt og hell vermouth i. Isen vil få en film av vermut (derfor det kalles for tørr) - Hell 5 cl gin og rør - Sil drikken inn i pre-avkjølte glass - Pynt med sitronskall og oliven (Ikke begge!)

Skulle du riste eller røre en Martini?

Du kan tenke på James Bond klassiske uttrykket "Shaken, not stirred", når du tenker på hvordan en martini skal blandes. Faktisk bør en ekte tørr Martini røres og ikke rystes. Det sies å være "blåmerker" av shake. Bradford kalt en annen drink med de samme ingrediensene, men er rystet voldsomt.