Martiniglass

Populær i martiniglass

Flere tips om martiniglass

 • Omega martiniglass

  Omega martiniglass
  Omega martiniglass er et lekkert cocktailglass med den klassiske martiniformen. Det som gjør Omega martiniglass unikt er stetten, som på en stilig måte deler seg i to for deretter å møtes igjen ved foten. Elegant, og veldig godt egnet til visse typer cocktailer. Volum: 20 cl
 • Intermezzo Blå Martini 21 cl

  Intermezzo Blå Martini 21 cl
 • Louise Roe Bubble Glass Cocktailglass 10 Cm Plain Top - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 10525-1-1

  Louise Roe Bubble Glass Cocktailglass 10 Cm Plain Top - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 10525-1-1
  Cocktailglasset fra Louise Roe har et elegant design i munnblåst glass perfekt til finere anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om cocktailglasset fra Louise Roe- Bubble Glass er verdsatt for det stilrene, elegante designet.- Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning

  Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning
 • Iittala Essence Cocktail 31 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 1052711

  Iittala Essence Cocktail 31 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 1052711
  Essence cocktailglass, designet av Alfredo Häberli fra Iittala. Formmessig har cocktailglassene et like langt og smalt håndtak som vinglassene i samme serie, samt en lett og velbalansert fot. Laget av tynt, blyfritt glass som tåler oppvaskmaskin. Det som er spesielt for disse cocktailglassene er kuppelen på 31 cl, som er større, bredere og har en kortere kant enn for eksempel champagneglassene i samme serie. Det bredere og mer åpne designet egner seg godt til desserter, da det gjør det enkelt å kunne spise med skje. Du kan også velge å drikke champagne ut av glassene, da det åpne og brede designet får champagnen til å lufte seg, smakene får blomstre og kullsyren blir ikke like konsentrert som med det mer tradisjonelle champagneglasset. Finnes som 2-pakning og 4-pakning. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Signature Circles Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035270

  Spiegelau Signature Circles Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035270
  Cocktailglassene fra Spiegelau er laget av tynt, høykvalitets krystallglass med en elegant look og et iøynefallende mønster. De har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om cocktailglassene fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Signature.- Finnes også som et drikkeglass.- Laget av krystallglass.- Tynt design.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Cabernet Martiniglass 15 cl i 6-pakning

  Cabernet Martiniglass 15 cl i 6-pakning
  Cabernet Martiniglass 15 cl i 6-pakning er utsøkte cocktailglass fra Arcoroc som passer perfekt til cocktails og drinker med sin stiltypiske form. Cabernet Martiniglass 15 cl har en liten glassform som gjør seg godt til sterkere cocktailer som Dry Martini og lignende drinker. Stilig, pent og klassisk. Akkurat som drinkene! Volum: 15 cl Høyde: 165 mm Diameter: 95 mm Leveres i 6-pakning
 • Nachtmann Vivendi Martiniglass 19,5 cl 4 stk

  Nachtmann Vivendi Martiniglass 19,5 cl 4 stk
  Vivendiserien fra Nachtmann tilbyr elegante glass som passer til hverdagsbruk. Nyt av din favorittmartini i dette klassiske glasset!Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 20 cl. Høyde: 17,4 cm. Diameter: 11,7 cm. 
 • Eva Trio Martiniglass 18 cl

  Eva Trio Martiniglass 18 cl
  Tynt, munnblåst glass fra Eva Solo. Serien består av elegante, harmoniske glass som alle er formgitt for å gi en god opplevelse med alle typer av drinker.
 • Riedel Sommelier Martiniglass 21 cl

  Riedel Sommelier Martiniglass 21 cl
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskygla
 • Rosendahl Copenhagen Premium Spritz 54 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 29608

  Rosendahl Copenhagen Premium Spritz 54 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 29608
  Spritzglasset fra Rosendahl har et elegant design med en avrundet form og en lang, nobel fot. Det er laget av blyfritt glass med en førsteklasses kvalitet perfekt for cocktailfester. Designet av Tom Nybroe. Om spritzglasset fra Rosendahl- Antall i pakken: 2- Laget av glass.- Kapasitet: 54 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for spritzglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Lyngby Glas Juvel Martiniglass 4 stk

  Lyngby Glas Juvel Martiniglass 4 stk
  Server lekre martinis, Cosmopolitans og mange andre fargerike cocktails i disse elegante Juvel martiniglassene fra Lyngby. Glassets klassiske og elegante form løfter utsøkte cocktails til et nytt nivå. De er fremstilt av vakkert, bærekraftig glas
 • Orrefors Nobel Martiniglass 23 cl

  Orrefors Nobel Martiniglass 23 cl
  Dette unike glasset har det typiske Martiniglass v-formen og et bemerkelsesverdig design. Glasset er skapt i forbindelse med feiringen av Nobel prisutdelingens 90-års jubileum og er et symbol på eleganse og beundring. Designet er tidløst og har et
 • Perfection martiniglass klar 29 cl 6 stk.

  Perfection martiniglass klar 29 cl 6 stk.
 • Broste Copenhagen Bubble Martini Glass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 14460645

  Broste Copenhagen Bubble Martini Glass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 14460645
  Bubble Martini Glass, 20 cl fra Broste Copenhagen. Martiniglass & Cocktailglass Klar Munnblåst glass Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Cabernet Martiniglass 21 cl i 6-pakning

  Cabernet Martiniglass 21 cl i 6-pakning
  Cabernet Martiniglass 21 cl i 6-pakning. Dette lekre cocktailglasset fra franske Chef & Sommelier er perfekt for cocktailer og drinker med sin stiltypiske form. Cabernet Martiniglas 21 cl er med sin litt mindre utforming perfekt til Dry Martini og andre sterkere cocktailer. Stilig, pent og klassisk. Akkurat som drinkene! Volum: 21 cl Høyde: 172 mm Diameter: 116 mm Leveres i 6-pakning
 • Holmegaard Perfection Martiniglass 29cl 6stk.

  Holmegaard Perfection Martiniglass 29cl 6stk.
  Inviter til en dekadent middag og Martini i beste James Bond-stil – shaken not stirred. Det nye martiniglasset fra Holmegaard og Tom Nybroes Perfection-serien er like elegant som det er funksjonelt. Seriens kjennemerke, skjenkelinjen, går naturligvis igjen i martiniglasset og gjør det enkelt å servere den klassiske drinken på riktig måte. Glasset setter et eksklusivt preg på borddekningen og er samtidig elegant til servering av en lett forrett eller en porsjonssalat og som et klassisk drinke- eller coctailglass. En god gaveidé til festlige anledninger.
 • Cabernet Martiniglass 30 cl i 6-pakning

  Cabernet Martiniglass 30 cl i 6-pakning
  Cabernet Martiniglass 30 cl i 6-pakning fra franske Chef & Sommelier har den erketypiske formen til et Martiniglass, med smal stett og rett ekspanderende form. Cabernet Martiniglas 30 cl har den perfekte formen for cocktailer og drinker når du ønsker en stilig og klassisk presentasjon. Volum: 30 cl Høyde: 188 mm Diameter: 120 mm Leveres i 6-pakning
 • Aida Café Dessertskål 16,5 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88585

  Aida Café Dessertskål 16,5 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88585
  Dessertskålen fra Aida har moderne, enkelt design i glass med nordisk look perfekt til cocktails, mineralvann og desserter. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om dessertskålen fra Aida- Nordisk look.- Enkelt, moderne design.- Finnes også som et champagneglass.- Laget av glass.- Dessertskålen kommer i ulike modeller.- Fra kolleksjonen Café.- Perfekt til cocktails, mineralvann og desserter.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Kapasitet: 16,5 cl.- Diameter: 107 mm.- Høyde: 83 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for dessertskålen- Tåler oppvaskmaskin.- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Mixology Martiniglass 21,5 cl 4-pakning

  Mixology Martiniglass 21,5 cl 4-pakning
 • Luigi Bormioli Bach Vintage Cocktailglass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17467

  Luigi Bormioli Bach Vintage Cocktailglass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17467
  Cocktailglassene fra Luigi Bormioli er laget av fasettert krystallglass med overlegen kvalitet og ekstra klarhet. De har en vintage følelse med en tynn, elegant fot perfekt til festlige anledninger. Om cocktailglassene fra Luigi Bormioli- Blyfrie.- 25 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglassene- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Roma 1960 Ginglass 80 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17455

  Luigi Bormioli Roma 1960 Ginglass 80 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17455
  Ginglasset fra Luigi Bormioli er laget av krystallglass med overlegen kvalitet og ekstra klarhet. Det har en retro stil med en tynn, elegant fot perfekt til festlige anledninger. Om ginglasset fra Luigi Bormioli- Blyfritt.- 25 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Juvel Martiniglass 28cl 4-pakning Klar

  Juvel Martiniglass 28cl 4-pakning Klar
 • Aida Café Gin 65 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 89561r

  Aida Café Gin 65 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 89561r
  Ginglasset fra Aida har et nordisk utseende i slitesterk glass med et allsidig design. Det har en stilk med elegante detaljer for å legge en ekstra dimensjon til designet. Om ginglasset fra Aida- Kombiner ginglasset med en isbøtte fra Aida.- Kan også brukes som et champagneglass.- Antall i pakken: 1 Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Cocktail Med Snitt 10 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - CGI-016

  Madam Stoltz Cocktail Med Snitt 10 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - CGI-016
  Cocktailglasset fra Madam Stoltz har et luksuriøst design med snitt for et sofistikert og elegant touch. Det er laget av klart, slitesterkt glass perfekt til hverdag eller fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om cocktailglasset fra Madam Stoltz- Praktisk fot.- Luksuriøst design med snitt.- Laget av glass.- Finnes også som et drikkeglass.- Kapasitet: 10 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Nick & Nora Martini 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass - R-6417/05

  Riedel Nick & Nora Martini 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass - R-6417/05
  Drink Specific er en kombinasjon av Riedels tradisjon med elegante former og mixolog Zane Harris kompetanse. Serien består av 6 forskjellige glass der utformingen på kuppelen, volumet og størrelsen på glasset spiller sin spesielle rolle i å fremheve sin spesielle drikke. Utforsk din indre bartender med denne unike serien med tidløse, elegante og smarte glass. Mønsteret som pryder glasset er dekorativt og viser et tydelig merke for 6 ml, for å hjelpe deg med å blande en perfekt balansert drink. Nick & Nora er et martiniglass som fikk navnet sitt fra filmklassikeren "The Thin Man", da hovedpersonene var store entusiaster av Martini. Glasset har en kuppel som gjør at du må vippe hodet bakover når du drikker, som gjør at drinken lander midt på tungen og ikke på tungespissen. Dette gjør at glasset passer bra for drinker med en tydelig spritsmak, som Martini og Manhattan. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning

  Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning
 • Martiniglass Optica 45 cl 4-pakning

  Martiniglass Optica 45 cl 4-pakning
 • Holmegaard Perfection Cocktail 6-pakk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4802414

  Holmegaard Perfection Cocktail 6-pakk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4802414
  6-pakning med cocktailglass fra Holmegaard. Dette cocktailglasset for deg som vil ha den ultimate opplevelsen. Glasset er designet av Tom Nybroe og tilhører serien Perfection, og akkurat som navnet antyder kjennetegnes serien av perfeksjon. Passer utmerket til en forfriskende cocktail eller servering av etterretten. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Cocktail 29cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4303379

  Holmegaard Cabernet Cocktail 29cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4303379
  Cabernet Cocktail Glass is part of the glass series Cabernet, which is Holmegaard's most popular. Enjoy a dry martini or champagne in this elegant cocktail glass. It can also be used for beautiful arrangements of starters and desserts. Dishwasher safe, max 55°C. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Hamret Drikke 10 Cl Mørkegrønn - Martiniglass & Cocktailglass Glass Mørk Grønn - CGI-2034G

  Madam Stoltz Hamret Drikke 10 Cl Mørkegrønn - Martiniglass & Cocktailglass Glass Mørk Grønn - CGI-2034G
  Cocktailglasset fra Madam Stoltz har et håndlaget, hamret design som gjør hvert eksemplar unikt. Det er laget av glass i to forskjellige farger å velge mellom med et interessant utseende for å lysne opp bordsettingen. Variasjon i utseende kan forekomme. Om cocktailglasset fra Madam Stoltz- Håndlaget, hamret design.- Laget av glass.- Cocktailglasset kommer i ulike farger.- Finnes også som et cocktailglass.- Kapasitet: 10 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Juvel Martiniglass 28cl 4-pakning Klar

  Juvel Martiniglass 28cl 4-pakning Klar
 • House Doctor Crys Cocktail - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 261600305

  House Doctor Crys Cocktail - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 261600305
  Cocktailglasset fra House Doctor har en sofistikert look i klart glass med elegante detaljer. Det har en klassisk følelse perfekt for alle anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om cocktailglasset fra House Doctor- Elegant, sofistikert look.- Delikat mønster.- Perfekt for cocktailfester. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • House Doctor Main Cocktail 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 209400304

  House Doctor Main Cocktail 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 209400304
  Cocktailglasset fra House Doctor har en klassisk form med en detaljert stilk og en stilren, klar farge. Det har et enkelt design med en kraftig uttrykk perfekt til både hverdag og fest. Om cocktailglasset fra House Doctor- Enkelt, kraftig design.- Perfekt for servering av champagne og vin.- Fra kolleksjonen Main.- Variasjon i utseende kan forekomme. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Aida Café Shot 6,2 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88586

  Aida Café Shot 6,2 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88586
  Shotglasset fra Aida har moderne, enkelt design i glass med nordisk look perfekt til festlighetene. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om shotglasset fra Aida- Nordisk look.- Enkelt, moderne design.- Finnes også som et champagneglass.- Laget av glass.- Shotglasset kommer i ulike modeller.- Fra kolleksjonen Café.- Perfekt til festlighetene.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Kapasitet: 6,2 cl.- Diameter: 49 mm.- Høyde: 73 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for shotglasset- Tåler oppvaskmaskin.- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Line Martini 23 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 7021533

  Kosta Boda Line Martini 23 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 7021533
  Line Martiniglass fra Kosta Boda. Dette martini-glasset tilhører den elegante serien Line som er formgitt av Anna Ehrner. Designet er klassisk og har en tynn glasstråd som bølger seg opp rundt klokken. Glasstråden er lagt på for hånd og glasset er munnblåst i Småland. Passer perfekt til festlige anledninger. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Sandvig Cocktailglass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 14460680

  Broste Copenhagen Sandvig Cocktailglass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 14460680
  Dette munnblåste cocktailglasset tilhører serien Sandvig fra Broste Copenhagen. Inspirasjonen kommer fra kystbyen Sandvig, som ligger på den danske øya Bornholm. Designet viser tydelig byens nostalgiske arkitektur og nordiske natur, og rillene på kanten minner om skjell.  Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Versace Medusa Luminere Cocktail 21 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 20665-110835-40703

  Versace Medusa Luminere Cocktail 21 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 20665-110835-40703
  Versace Medusa Luminere Cocktail 21 cl, Klar fra Versace. Martiniglass & Cocktailglass Klar Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Eva Solo Martiniglass 18 cl

  Eva Solo Martiniglass 18 cl
  Eva Solo Martiniglass 18 cl. I klassisk maner, men med en moderne tvist presenterer Eva Solo sitt utsøkte Martiniglass. På en markert fot med en staselig stett sitter det trompetformede glasset hvis kanter forsvinner utover til en svært omfattende åpning. Glassåpningen har en vinkel på 14° som skaper et veldig unikt utseende. Volum: 180 ml
 • Joleen martiniglass 21 cl

  Joleen martiniglass 21 cl
  Joleen martiniglass 21 cl er et veldig stilig martiniglass lakkert med en matt svart farge og lekker kobber på innsiden. Joleen martiniglass er på avstand vanskelig å avgjøre om det er laget av metall eller glass. Et eksklusivt drikkeglass som gir enhver cocktail et estetisk løft. Volum: 21 cl Høyde: 17,3 cm Ø: 11,4 cm Tåler maskinoppvask
 • Line Martini 15 cl

  Line Martini 15 cl
 • Louise Roe Bubble Glass Cocktailglass 19 Cm - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 10525-1-2

  Louise Roe Bubble Glass Cocktailglass 19 Cm - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 10525-1-2
  Cocktailglasset fra Louise Roe har et elegant design i munnblåst glass perfekt til finere anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om cocktailglasset fra Louise Roe- Bubble Glass er verdsatt for det stilrene, elegante designet.- Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Martini 25 cl

  Orrefors Intermezzo Blå Martini 25 cl
  Server gode martinidrinker i et stilig glass fra Orrefors Intermezzo-serie! I samme serie finner du også flotte øl, vin- og whiskyglass.Glasserien Intermezzo handler om kjærlighet og nyskjerrighet. Glassene har en hemmelighet, en gåte som ser u
 • Spiegelau Willsberger Martiniglass 26 cl 4-p

  Spiegelau Willsberger Martiniglass 26 cl 4-p
  Dette elegante martiniglasset er det perfekte glasset å servere sin favorittcocktail i.Tåler oppvaskmaskin.Rommer: 26 cl. Høyde: 21 cm. Diameter: 11,2 cm.    
 • Riedel Vinum Martiniglass 13 cl 2-pk

  Riedel Vinum Martiniglass 13 cl 2-pk
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskygla
 • Eva Solo Martini 18 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 821303

  Eva Solo Martini 18 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 821303
  Et elegant martiniglass fra Eva Solo. Glasset er munnblåst, tynt og skjørt. Serien består av en rekke elegante, harmoniske glass som hver og en er formgitt med et ønske om å gi en god opplevelse med forskjellige drinker. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky Cocktail 25 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 10019701

  Georg Jensen Sky Cocktail 25 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 10019701
  Cocktailglasset fra Georg Jensen er perfekt til festlige anledninger og har vakre, buete former. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om cocktailglasset fra Georg Jensen- Laget av glass.- Perfekt for cocktailfester.- Fra kolleksjonen Sky.- Selges i en 2-pakning.- Høyde: 155 mm.- Kapasitet: 25 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • House Doctor Crys Gin - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 261600299

  House Doctor Crys Gin - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 261600299
  Ginglasset fra House Doctor har en sofistikert look i klart glass med elegante detaljer. Det har en klassisk følelse perfekt for alle anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om ginglasset fra House Doctor- Robust stamme.- Elegant, sofistikert look.- Delikat mønster.- Perfekt for cocktailfester. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.

Ikke en martini uten et martiniglass

En god martini er ikke en martini uten å ha blitt servert i en ekte martiniglass! Martiniglass bør ha en flat fot, lang stamme og en bred, kjegleformet cup. Drikken blir ofte servert som aperitiff eller velkomstdrink. En Martini er en blanding av gin og vermut med litt sitronskall eller en cocktailoliv.

Så blander du en Dry Martini

- Kule et martiniglass med is og vann - Fyll en shaker halv med is og en centilitre tørr vermut - Rør raskt og hell vermouth i. Isen vil få en film av vermut (derfor det kalles for tørr) - Hell 5 cl gin og rør - Sil drikken inn i pre-avkjølte glass - Pynt med sitronskall og oliven (Ikke begge!)

Skulle du riste eller røre en Martini?

Du kan tenke på James Bond klassiske uttrykket "Shaken, not stirred", når du tenker på hvordan en martini skal blandes. Faktisk bør en ekte tørr Martini røres og ikke rystes. Det sies å være "blåmerker" av shake. Bradford kalt en annen drink med de samme ingrediensene, men er rystet voldsomt.