Martiniglass

Populær i martiniglass

Flere tips om martiniglass

 • Broste Copenhagen 'Amber' Munnblåst martiniglass

  Broste Copenhagen 'Amber' Munnblåst martiniglass
  Dette vakre ”Amber”-martiniglass fra Broste Copenhagen er munnblåst og har en vakker fargeovergang fra rav til klart glass. Glasset rommer 200 ml oppfriskende cocktail og ettersom produktet er håndlaget finns det små variasjoner i farge og far
 • Iittala Essence Cocktail 31 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 1052711

  Iittala Essence Cocktail 31 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 1052711
  Essence cocktailglass, designet av Alfredo Häberli fra Iittala. Formmessig har cocktailglassene et like langt og smalt håndtak som vinglassene i samme serie, samt en lett og velbalansert fot. Laget av tynt, blyfritt glass som tåler oppvaskmaskin. Det som er spesielt for disse cocktailglassene er kuppelen på 31 cl, som er større, bredere og har en kortere kant enn for eksempel champagneglassene i samme serie. Det bredere og mer åpne designet egner seg godt til desserter, da det gjør det enkelt å kunne spise med skje. Du kan også velge å drikke champagne ut av glassene, da det åpne og brede designet får champagnen til å lufte seg, smakene får blomstre og kullsyren blir ikke like konsentrert som med det mer tradisjonelle champagneglasset. Finnes som 2-pakning og 4-pakning. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Martiniglass 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 6257455

  Orrefors Intermezzo Blå Martiniglass 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 6257455
  Intermezzo er en elegant glasserie designet av Erika Lagerbielke for Orrefors. Serien kjennetegnes av en ikonisk detalj i form av en dråpe i foten. Glassene er laget av ekte krystallglass og er munnblåst i Småland.Intermezzo Blå Martiniglass er et stilig glass fra serien som har blitt en av Orrefors bestselgere gjennom tidene. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Classix Drikkeglass 31 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 103651

  Nachtmann Classix Drikkeglass 31 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 103651
  Drikkeglasset fra Nachtmann har en klassisk form med et iøyenfallende, elegant mønster. Glasset er laget av fint krystallglass med en høy klarhet perfekt til finere anledninger. Tilgjengelig i ulike størrelser. 2-pakke. Om drikkeglasset fra Nachtmann- Klassisk form.- Elegant, iøyenfallende mønster.- Dette drikkeglasset er en del av serien Classix fra Nachtmann.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Martiniglass 18 cl

  Martiniglass 18 cl
 • Riedel Vinum Martini Glass 13 cl 2 pk

  Riedel Vinum Martini Glass 13 cl 2 pk
  2 pk med martiniglass fra den populære serien Vinum fra Riedel. Vinum var første serie ut i verden med maskinproduserte vinglass designet for ulike druer og typer vin. Hvert glass er utviklet av en gruppe eksperter, og glassene går igjennom en utv
 • Rosenthal Versace Medusa Luminere Cocktail 21 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 20665-110835-40703

  Rosenthal Versace Medusa Luminere Cocktail 21 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 20665-110835-40703
  Versace Medusa Luminere Cocktail 21 cl, Klar fra Rosenthal. Martiniglass & Cocktailglass Klar Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Juvel Martiniglass 28cl 4-pakning Klar

  Juvel Martiniglass 28cl 4-pakning Klar
 • Eva Solo Martini 18 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 821303

  Eva Solo Martini 18 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 821303
  Et elegant martiniglass fra Eva Solo. Glasset er munnblåst, tynt og skjørt. Serien består av en rekke elegante, harmoniske glass som hver og en er formgitt med et ønske om å gi en god opplevelse med forskjellige drinker. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Martiniglass 26 cl 4-p

  Spiegelau Willsberger Martiniglass 26 cl 4-p
  Dette elegante martiniglasset er det perfekte glasset å servere sin favorittcocktail i.Tåler oppvaskmaskin.Rommer: 26 cl. Høyde: 21 cm. Diameter: 11,2 cm.    
 • Orrefors Gin & Tonic 64 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 6313001

  Orrefors Gin & Tonic 64 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 6313001
  Bland din egen utsøkte gin & tonic i disse ballongformede glassene fra Orrefors. Glassene er spesielt beregnet for akkurat dette formålet. Den romslige kuppelen forbedrer smaken og gir plass til mye is. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Roma 1960 Ginglass 80 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17455

  Luigi Bormioli Roma 1960 Ginglass 80 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17455
  Ginglasset fra Luigi Bormioli er laget av krystallglass med overlegen kvalitet og ekstra klarhet. Det har en retro stil med en tynn, elegant fot perfekt til festlige anledninger. Om ginglasset fra Luigi Bormioli- Blyfritt.- 25 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Aida Café Kaffe 30 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88584

  Aida Café Kaffe 30 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88584
  Kaffeglasset fra Aida har moderne, enkelt design i glass med nordisk look perfekt for varme drikker som kaffe og te. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om kaffeglasset fra Aida- Nordisk look.- Enkelt, moderne design.- Finnes også som et champagneglass.- Laget av glass.- Kaffeglasset kommer i ulike modeller.- Fra kolleksjonen Café.- Perfekt for varme drikker som kaffe og te.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Kapasitet: 30 cl.- Diameter: 80 mm.- Høyde: 106 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffeglasset- Tåler oppvaskmaskin.- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Cocktailglass 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 100831

  Nachtmann Noblesse Cocktailglass 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 100831
  Noblesse Cocktailglass, 2-pk fra Nachtmann. Martiniglass & Cocktailglass Klar Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Martiniglass 29cl 6stk.

  Holmegaard Perfection Martiniglass 29cl 6stk.
  Inviter til en dekadent middag og Martini i beste James Bond-stil – shaken not stirred. Det nye martiniglasset fra Holmegaard og Tom Nybroes Perfection-serien er like elegant som det er funksjonelt. Seriens kjennemerke, skjenkelinjen, går naturligvis igjen i martiniglasset og gjør det enkelt å servere den klassiske drinken på riktig måte. Glasset setter et eksklusivt preg på borddekningen og er samtidig elegant til servering av en lett forrett eller en porsjonssalat og som et klassisk drinke- eller coctailglass. En god gaveidé til festlige anledninger.
 • Nachtmann Gin & Tonic 64 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 102892

  Nachtmann Gin & Tonic 64 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 102892
  Gin & Tonic Glass 64 cl, 4-pk fra Nachtmann. Martiniglass & Cocktailglass Klar Glass Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Street Martini 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 6540154

  Orrefors Street Martini 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 6540154
  Street er en kraftig barserie fra Orrefors, som er en av Jan Johanssons kreasjoner. De firkantede slipeskårene er laget for hånd for en ultimat klarhet og har blitt inspirert av New Yorks gatenettverk, derav serien har fått sitt briljante navn Street. Bland deg selv en forfriskende Dry Martini, eller hvorfor ikke variere litt med å servere dine gjester en deilig dessert i glassene. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Signature Lines Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035170

  Spiegelau Signature Lines Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035170
  Cocktailglassene fra Spiegelau er laget av tynt, høykvalitets krystallglass med en elegant look og et iøynefallende mønster. De har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om cocktailglassene fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Signature.- Finnes også som et drikkeglass.- Laget av krystallglass.- Tynt design.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Premium Spritz 54 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 29608

  Rosendahl Copenhagen Premium Spritz 54 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 29608
  Spritzglasset fra Rosendahl har et elegant design med en avrundet form og en lang, nobel fot. Det er laget av blyfritt glass med en førsteklasses kvalitet perfekt for cocktailfester. Designet av Tom Nybroe. Om spritzglasset fra Rosendahl- Antall i pakken: 2- Laget av glass.- Kapasitet: 54 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for spritzglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Nick & Nora Martini 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass - R-6417/05

  Riedel Nick & Nora Martini 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass - R-6417/05
  Drink Specific er en kombinasjon av Riedels tradisjon med elegante former og mixolog Zane Harris kompetanse. Serien består av 6 forskjellige glass der utformingen på kuppelen, volumet og størrelsen på glasset spiller sin spesielle rolle i å fremheve sin spesielle drikke. Utforsk din indre bartender med denne unike serien med tidløse, elegante og smarte glass. Mønsteret som pryder glasset er dekorativt og viser et tydelig merke for 6 ml, for å hjelpe deg med å blande en perfekt balansert drink. Nick & Nora er et martiniglass som fikk navnet sitt fra filmklassikeren "The Thin Man", da hovedpersonene var store entusiaster av Martini. Glasset har en kuppel som gjør at du må vippe hodet bakover når du drikker, som gjør at drinken lander midt på tungen og ikke på tungespissen. Dette gjør at glasset passer bra for drinker med en tydelig spritsmak, som Martini og Manhattan. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Bubble Martini Glass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 14460645

  Broste Copenhagen Bubble Martini Glass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 14460645
  Bubble Martini Glass, 20 cl fra Broste Copenhagen. Martiniglass & Cocktailglass Klar Munnblåst glass Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Bach Cocktailglass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17459

  Luigi Bormioli Bach Cocktailglass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17459
  Cocktailglassene fra Luigi Bormioli er laget av fasettert krystallglass med overlegen kvalitet og ekstra klarhet. De har en vintage følelse med en tynn, elegant fot perfekt til festlige anledninger. Om cocktailglassene fra Luigi Bormioli- Blyfrie.- 25 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglassene- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Martini 25 cl

  Orrefors Intermezzo Blå Martini 25 cl
  Server gode martinidrinker i et stilig glass fra Orrefors Intermezzo-serie! I samme serie finner du også flotte øl, vin- og whiskyglass.Glasserien Intermezzo handler om kjærlighet og nyskjerrighet. Glassene har en hemmelighet, en gåte som ser u
 • Martiniglass Optica 45 cl 4-pakning

  Martiniglass Optica 45 cl 4-pakning
 • Martiniglass 18 cl

  Martiniglass 18 cl
 • House Doctor Crys Gin - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 261600299

  House Doctor Crys Gin - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 261600299
  Ginglasset fra House Doctor har en sofistikert look i klart glass med elegante detaljer. Det har en klassisk følelse perfekt for alle anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om ginglasset fra House Doctor- Robust stamme.- Elegant, sofistikert look.- Delikat mønster.- Perfekt for cocktailfester. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Denby Modern Deco Ginglass 2-pk 50 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnst Glass Blå - 400013526

  Denby Modern Deco Ginglass 2-pk 50 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnst Glass Blå - 400013526
  Ginglasset fra Denby er laget av munnblåst glass med en blå, slående farge og en strukturert overflate å umiddelbart tiltrekke oppmerksomhet. Det har et moderne utseende perfekt til både hverdag og fest. Om ginglasset fra Denby- Laget av munnblåst glass.- Finnes også som et tumblerglass.- Fra kolleksjonen Modern Deco.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 50 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Bach Ginglass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17460

  Luigi Bormioli Bach Ginglass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17460
  Ginglassene fra Luigi Bormioli er laget av fasettert krystallglass med overlegen kvalitet og ekstra klarhet. De har en vintage følelse med en tynn, elegant fot perfekt til festlige anledninger. Om ginglassene fra Luigi Bormioli- Blyfrie.- 25 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglassene- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Aida Café Gin 65 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 89561r

  Aida Café Gin 65 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 89561r
  Ginglasset fra Aida har et nordisk utseende i slitesterk glass med et allsidig design. Det har en stilk med elegante detaljer for å legge en ekstra dimensjon til designet. Om ginglasset fra Aida- Kombiner ginglasset med en isbøtte fra Aida.- Kan også brukes som et champagneglass.- Antall i pakken: 1 Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Optica Martiniglass 22 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 24707

  Luigi Bormioli Optica Martiniglass 22 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 24707
  Martiniglasset fra Luigi Bormioli har vakkert, plissertt design i krystallglass perfekt til både hverdag og fest og til drinker. Det har slitesterkt, gjennomsiktig materiale til hverdagslig bruk med tynn, elegant fot som aldri går ut av stil. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Et must for design-interesserte. Om martiniglasset fra Luigi Bormioli- Laget av krystallglass.- Vakkert, plissertt design.- Høykvalitets materiale.- Finnes også som et rødvinsglass.- Fra kolleksjonen Optica.- Martiniglasset selges i en 4-pakning.- Bredde: 198 mm.- Høyde: 150 mm.- Lengde: 198 mm.- Laget i Italia Vedlikeholdsinstruksjoner for martiniglasset- Tåler oppvaskmaskin.- Vaskes for hånd eller i vaskemaskin på lav temperatur, maks 55°C. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • House Doctor Main Cocktail 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 209400304

  House Doctor Main Cocktail 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 209400304
  Cocktailglasset fra House Doctor har en klassisk form med en detaljert stilk og en stilren, klar farge. Det har et enkelt design med en kraftig uttrykk perfekt til både hverdag og fest. Om cocktailglasset fra House Doctor- Enkelt, kraftig design.- Perfekt for servering av champagne og vin.- Fra kolleksjonen Main.- Variasjon i utseende kan forekomme. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Vivendi Martiniglass 19,5 cl 4 stk

  Nachtmann Vivendi Martiniglass 19,5 cl 4 stk
  Vivendiserien fra Nachtmann tilbyr elegante glass som passer til hverdagsbruk. Nyt av din favorittmartini i dette klassiske glasset!Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 20 cl. Høyde: 17,4 cm. Diameter: 11,7 cm. 
 • Riedel Vinum Martiniglass 13 cl 2-pk

  Riedel Vinum Martiniglass 13 cl 2-pk
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskygla
 • Martiniglass Optica 45 cl 4-pakning

  Martiniglass Optica 45 cl 4-pakning
 • Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning

  Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning
 • Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning

  Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning
 • Kosta Boda Line Martiniglass 23 cl

  Kosta Boda Line Martiniglass 23 cl
  Stilfullt martiniglass fra Kosta Bodas serie Line. Glasset har et klassisk design og er munnblåst i svenske Småland. Spesifikasjoner: Høyde: 16,5 cm. Bredde: 11,5 cm. Vekt: 0,30 Kg. 
 • Holmegaard Perfection Martiniglass 29 cl 6 stk, Klar

  Holmegaard Perfection Martiniglass 29 cl 6 stk, Klar
  Her er det perfekte glasset til han eller henne som elsker glass i beste James Bond-stil til sine Martini. Glasset har en smart skjenkelinje ved glassets bredeste punkt som gjør det enkelt å servere 007-klassikeren korrekt.Martini-glasset er fra Ho
 • Line Martini 15 cl

  Line Martini 15 cl
 • Holmegaard Perfection Gin 90 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4802432

  Holmegaard Perfection Gin 90 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4802432
  Ginglasset fra Holmegaard har en sjenerøs kopp med en gjennomtenkt form for den ultimate drikkeopplevelsen. Det er laget av gjennomsiktig glass med en stabil fot perfekt til hverdag eller fest. Designet av Tom Nybroe. Om ginglasset fra Holmegaard- Fra kolleksjonen Perfection.- Antall i pakken: 2- Kapasitet: 90 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Line Martini 23 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 7021533

  Kosta Boda Line Martini 23 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 7021533
  Line Martiniglass fra Kosta Boda. Dette martini-glasset tilhører den elegante serien Line som er formgitt av Anna Ehrner. Designet er klassisk og har en tynn glasstråd som bølger seg opp rundt klokken. Glasstråden er lagt på for hånd og glasset er munnblåst i Småland. Passer perfekt til festlige anledninger. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen 'Smoke' Munnblåst martiniglass

  Broste Copenhagen 'Smoke' Munnblåst martiniglass
  Dette vakre ”Smoke”-martiniglass fra Broste Copenhagen er perfekt når du vil nyte en god drink i godt selskap. Glasset rommer 20 cl og har en vakker røykgrå farge som passer til alle anledninger. Ettersom hvert glass er håndlaget forekommer s
 • Mixology Martiniglass 21,5 cl 4-pakning

  Mixology Martiniglass 21,5 cl 4-pakning
 • Broste Copenhagen Sandvig Cocktailglass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 14460680

  Broste Copenhagen Sandvig Cocktailglass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 14460680
  Dette munnblåste cocktailglasset tilhører serien Sandvig fra Broste Copenhagen. Inspirasjonen kommer fra kystbyen Sandvig, som ligger på den danske øya Bornholm. Designet viser tydelig byens nostalgiske arkitektur og nordiske natur, og rillene på kanten minner om skjell.  Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Martiniglass 2-pakk - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 99678

  Nachtmann Bossa Nova Martiniglass 2-pakk - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 99678
  Bossa Nova Martiniglass, 2-Pakk fra Nachtmann. Martiniglass & Cocktailglass Klar Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Eva Trio Martiniglass 18 cl

  Eva Trio Martiniglass 18 cl
  Tynt, munnblåst glass fra Eva Solo. Serien består av elegante, harmoniske glass som alle er formgitt for å gi en god opplevelse med alle typer av drinker.
 • Aida Café Cocktail 30 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88582

  Aida Café Cocktail 30 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88582
  Cocktailglasset fra Aida har moderne, enkelt design i glass med nordisk look perfekt til drinker og til cocktails, mineralvann og desserter. Det har elegant kopp med lang stilk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om cocktailglasset fra Aida- Nordisk look.- Elegant kopp.- Enkelt, moderne design.- Finnes også som et champagneglass.- Laget av glass.- Fra kolleksjonen Café.- Perfekt til cocktails, mineralvann og desserter.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Kapasitet: 30 cl.- Dybde: 329 mm.- Bredde: 221 mm.- Høyde: 155 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Aida Café Martini 17,5 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88581

  Aida Café Martini 17,5 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88581
  Martiniglasset fra Aida har moderne, enkelt design i glass med nordisk look perfekt til festlighetene og til drinker. Det har elegant fot med kjegleformet kopp. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om martiniglasset fra Aida- Nordisk look.- Kjegleformet kopp.- Enkelt, moderne design.- Finnes også som et champagneglass.- Laget av glass.- Fra kolleksjonen Café.- Perfekt til festlige anledninger.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Kapasitet: 17,5 cl.- Diameter: 107 mm.- Høyde: 148 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for martiniglasset- Tåler oppvaskmaskin.- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.

Ikke en martini uten et martiniglass

En god martini er ikke en martini uten å ha blitt servert i en ekte martiniglass! Martiniglass bør ha en flat fot, lang stamme og en bred, kjegleformet cup. Drikken blir ofte servert som aperitiff eller velkomstdrink. En Martini er en blanding av gin og vermut med litt sitronskall eller en cocktailoliv.

Så blander du en Dry Martini

- Kule et martiniglass med is og vann - Fyll en shaker halv med is og en centilitre tørr vermut - Rør raskt og hell vermouth i. Isen vil få en film av vermut (derfor det kalles for tørr) - Hell 5 cl gin og rør - Sil drikken inn i pre-avkjølte glass - Pynt med sitronskall og oliven (Ikke begge!)

Skulle du riste eller røre en Martini?

Du kan tenke på James Bond klassiske uttrykket "Shaken, not stirred", når du tenker på hvordan en martini skal blandes. Faktisk bør en ekte tørr Martini røres og ikke rystes. Det sies å være "blåmerker" av shake. Bradford kalt en annen drink med de samme ingrediensene, men er rystet voldsomt.