Martiniglass

Populær i martiniglass

Flere tips om martiniglass

 • Kosta Boda Line Martiniglass 23 cl

  Kosta Boda Line Martiniglass 23 cl
  Stilfullt martiniglass fra Kosta Bodas serie Line. Glasset har et klassisk design og er munnblåst i svenske Småland. Spesifikasjoner: Høyde: 16,5 cm. Bredde: 11,5 cm. Vekt: 0,30 Kg. 
 • Iittala Essence Gin & Cocktail 63 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 1066372

  Iittala Essence Gin & Cocktail 63 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 1066372
  Ginglassene fra Iittala har et finsk design med et moderne, minimalistisk utseende og en sjenerøs kopp perfekt til drinker. De har en spennende karakter med en vakker stilk med en tynn kant for den ultimate drikkeopplevelsen. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Designet av Alfredo Häberli. Om ginglassene fra Iittala- Finsk design.- Moderne, minimalistisk utseende.- Fra kolleksjonen Essence.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 63 cl.- Passer for Gin & Tonic, Aperol Spritz, cockt. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Mixology Martiniglass 21,5cl 4stk

  Luigi Bormioli Mixology Martiniglass 21,5cl 4stk
  Martiniglass i 21,5 cm fra Luigi Bormioli i serien Mixology. Det flotte martiniglasset fra Mixology er laget med en svært holdbar og motstandyktig son.hyx® glassmasse i klart glass. Martiniglasset utstråler av kvalitet, og kommer i et flott design so
 • Luigi Bormioli Bach Vintage Cocktailglass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17467

  Luigi Bormioli Bach Vintage Cocktailglass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17467
  Cocktailglassene fra Luigi Bormioli er laget av fasettert krystallglass med overlegen kvalitet og ekstra klarhet. De har en vintage følelse med en tynn, elegant fot perfekt til festlige anledninger. Om cocktailglassene fra Luigi Bormioli- Blyfrie.- 25 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglassene- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Aida Café Gin 64,5 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88587

  Aida Café Gin 64,5 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88587
  Ginglasset fra Aida har moderne, enkelt design i glass med nordisk look perfekt til drinker. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om ginglasset fra Aida- Nordisk look.- Enkelt, moderne design.- Finnes også som et champagneglass.- Laget av glass.- Fra kolleksjonen Café.- Perfekt til drinker.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Kapasitet: 64,5 cl.- Dybde: 335 mm.- Bredde: 224 mm.- Høyde: 170 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Vinum Martini Glass 13 cl 2 pk

  Riedel Vinum Martini Glass 13 cl 2 pk
  2 pk med martiniglass fra den populære serien Vinum fra Riedel. Vinum var første serie ut i verden med maskinproduserte vinglass designet for ulike druer og typer vin. Hvert glass er utviklet av en gruppe eksperter, og glassene går igjennom en utvikl
 • Broste Copenhagen Sandvig Cocktailglass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 14460680

  Broste Copenhagen Sandvig Cocktailglass 20 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnblåst Glass Klar - 14460680
  Dette munnblåste cocktailglasset tilhører serien Sandvig fra Broste Copenhagen. Inspirasjonen kommer fra kystbyen Sandvig, som ligger på den danske øya Bornholm. Designet viser tydelig byens nostalgiske arkitektur og nordiske natur, og rillene på kanten minner om skjell.  Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Line Martini 15 cl

  Line Martini 15 cl
 • Denby Modern Deco Ginglass 2-pk 50 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnst Glass Blå - 400013526

  Denby Modern Deco Ginglass 2-pk 50 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Munnst Glass Blå - 400013526
  Ginglasset fra Denby er laget av munnblåst glass med en blå, slående farge og en strukturert overflate å umiddelbart tiltrekke oppmerksomhet. Det har et moderne utseende perfekt til både hverdag og fest. Om ginglasset fra Denby- Laget av munnblåst glass.- Finnes også som et tumblerglass.- Fra kolleksjonen Modern Deco.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 50 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for ginglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Casual Gin & Tonic Glass 4 Pcs 63 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4810180

  Spiegelau Casual Gin & Tonic Glass 4 Pcs 63 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4810180
  Casual Gin & Tonic Glass 4 Pcs, 63 cl fra Spiegelau. Martiniglass & Cocktailglass Klar Krystall Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Street Martini 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 6540154

  Orrefors Street Martini 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 6540154
  Street er en kraftig barserie fra Orrefors, som er en av Jan Johanssons kreasjoner. De firkantede slipeskårene er laget for hånd for en ultimat klarhet og har blitt inspirert av New Yorks gatenettverk, derav serien har fått sitt briljante navn Street. Bland deg selv en forfriskende Dry Martini, eller hvorfor ikke variere litt med å servere dine gjester en deilig dessert i glassene. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Gin & Tonic 64 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 6313001

  Orrefors Gin & Tonic 64 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 6313001
  Bland din egen utsøkte gin & tonic i disse ballongformede glassene fra Orrefors. Glassene er spesielt beregnet for akkurat dette formålet. Den romslige kuppelen forbedrer smaken og gir plass til mye is. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca martiniglass 29 cl, 2-pakning

  Zwiesel Enoteca martiniglass 29 cl, 2-pakning
  Enoteca martiniglass 29 cl fra Zwiesel har et klassisk design som gjenspeiler den tidløse appellen til en vellaget martini. Glassene lages for hånd av dedikerte glassblåsere med samme lidenskap for håndverket som en vinbonde har for vinene sine. Perf
 • Orrefors More Martiniglass 19 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 6310155

  Orrefors More Martiniglass 19 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 6310155
  Martiniglasset fra Orrefors er laget av blyfritt krystallglass med en klassisk kopp perfekt for cocktailfester. Det har et forfinet design med et festlig utseende til finere anledninger. Kombiner med glass fra samme serie for en perfekt drikkeopplevelse. Designet av Erika Lagerbielke. Om martiniglasset fra Orrefors- Et flott design.- Laget av krystallglass.- Designet av Erika Lagerbielke.- Fra kolleksjonen More.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 19 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for martiniglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Perfection martiniglass klar 29 cl 6 stk.

  Perfection martiniglass klar 29 cl 6 stk.
 • Zwiesel Basic Bar Cocktailglass 20 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 46208432

  Zwiesel Basic Bar Cocktailglass 20 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 46208432
  Cocktailglasset fra Zwiesel er laget av krystallglass med en bred kopp perfekt for cocktailfester og har en luksuriøs følelse med en distinkt rutemønster for et sofistikert og elegant touch. Designet av Charles Schumann. Om cocktailglasset fra Zwiesel- Laget av krystallglass.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 20 cl.- Distinkt rutemønster.- Luksuriøs følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Willsberger Martiniglass 26 cl 4-p

  Spiegelau Willsberger Martiniglass 26 cl 4-p
  Dette elegante martiniglasset er det perfekte glasset å servere sin favorittcocktail i.Tåler oppvaskmaskin.Rommer: 26 cl. Høyde: 21 cm. Diameter: 11,2 cm.    
 • Holmegaard Cabernet Cocktail 29cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4303379

  Holmegaard Cabernet Cocktail 29cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 4303379
  Cabernet Cocktail Glass is part of the glass series Cabernet, which is Holmegaard's most popular. Enjoy a dry martini or champagne in this elegant cocktail glass. It can also be used for beautiful arrangements of starters and desserts. Dishwasher safe, max 55°C. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Mixology Cocktailglass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17426

  Luigi Bormioli Mixology Cocktailglass 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 17426
  Cocktailglassene fra Luigi Bormioli er laget av glitrende krystallglass med en elegant følelse. De har et tynt design med vakre, bølgete kopper. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om cocktailglassene fra Luigi Bormioli- Kapasitet: 15 cl.- Finnes også som et ginglass.- Mixology er verdsatt for sitt vintage følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Mixology Martiniglass 21,5 cl 4-pakning

  Mixology Martiniglass 21,5 cl 4-pakning
 • Broste Copenhagen 'Smoke' Munnblåst martiniglass

  Broste Copenhagen 'Smoke' Munnblåst martiniglass
  Dette vakre ”Smoke”-martiniglass fra Broste Copenhagen er perfekt når du vil nyte en god drink i godt selskap. Glasset rommer 20 cl og har en vakker røykgrå farge som passer til alle anledninger. Ettersom hvert glass er håndlaget forekommer små varia
 • Riedel Drink Specific Sour Drikke 2-pk 22 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - R-6417/09

  Riedel Drink Specific Sour Drikke 2-pk 22 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - R-6417/09
  Drikkeglass fra Riedel med en lang stilk med en bred, optisk kopp perfekt for maksimal aroma. Glasset egner seg spesielt godt til syrlige drikker, for eksempel Pisco Sour, Whiskey Sour og Daiquiri. Om drikkeglasset fra Riedel- Laget av glass.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 21,7 cl.- Drikker: Pisco Sour, Whiskey Sour & Daiquiri.- Større modell.- Optisk glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Martiniglass Optica 45 cl 4-pakning

  Martiniglass Optica 45 cl 4-pakning
 • Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning

  Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning
 • Broste Copenhagen 'Amber' Munnblåst martiniglass

  Broste Copenhagen 'Amber' Munnblåst martiniglass
  Dette vakre ”Amber”-martiniglass fra Broste Copenhagen er munnblåst og har en vakker fargeovergang fra rav til klart glass. Glasset rommer 200 ml oppfriskende cocktail og ettersom produktet er håndlaget finns det små variasjoner i farge og fargemønst
 • Juvel Martiniglass 28cl 4-pakning Klar

  Juvel Martiniglass 28cl 4-pakning Klar
 • Riedel Sour Drink 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass - R-6417/06

  Riedel Sour Drink 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Glass - R-6417/06
  Drink Specific er en kombinasjon av Riedels tradisjon med elegante former og mixolog Zane Harris kompetanse. Serien består av 6 forskjellige glass der utformingen på kuppelen, volumet og størrelsen på glasset spiller sin spesielle rolle i å fremheve sin spesielle drikke. Utforsk din indre bartender med denne unike serien med tidløse, elegante og smarte glass. Mønsteret som pryder glasset er dekorativt og viser et tydelig merke for 6 ml, for å hjelpe deg med å blande en perfekt balansert drink. Sour passer spesielt bra for syrlige drikker som Whisky Sour, Pisco Sour og Daiquiri. Glassets stett holder drikken kald, formen på kuppelen forbedrer aromaene i drinken. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Omega martiniglass

  Omega martiniglass
  Omega martiniglass er et lekkert cocktailglass med den klassiske martiniformen. Det som gjør Omega martiniglass unikt er stetten, som på en stilig måte deler seg i to for deretter å møtes igjen ved foten. Elegant, og veldig godt egnet til visse typer cocktailer. Volum: 20 cl
 • Riedel Sommelier Martiniglass 21 cl

  Riedel Sommelier Martiniglass 21 cl
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskyglass, cock
 • Cabernet Martiniglass 30 cl i 6-pakning

  Cabernet Martiniglass 30 cl i 6-pakning
  Cabernet Martiniglass 30 cl i 6-pakning fra franske Chef & Sommelier har den erketypiske formen til et Martiniglass, med smal stett og rett ekspanderende form. Cabernet Martiniglas 30 cl har den perfekte formen for cocktailer og drinker når du ønsker en stilig og klassisk presentasjon. Volum: 30 cl Høyde: 188 mm Diameter: 120 mm Leveres i 6-pakning
 • Riedel Martiniglass 25 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - R-4441/17

  Riedel Martiniglass 25 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - R-4441/17
  Martiniglasset fra Riedel er laget av krystallglass med diamantformet kopp og perfekt til alle festligheter og til cocktails, mineralvann og desserter. Om martiniglasset fra Riedel- Laget av krystallglass.- Bredde: 113 mm.- Høyde: 175 mm.- Kapasitet: 25.0 cl.- 3 års garanti.- Dette martiniglasset er en del av serien Extreme fra Riedel.- Finnes også som et champagneglass. Vedlikeholdsinstruksjoner for martiniglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Vivendi Martiniglass 19,5 cl 4 stk

  Nachtmann Vivendi Martiniglass 19,5 cl 4 stk
  Vivendiserien fra Nachtmann tilbyr elegante glass som passer til hverdagsbruk. Nyt av din favorittmartini i dette klassiske glasset!Kan vaskes i oppvaskmaskin.Rommer: 20 cl. Høyde: 17,4 cm. Diameter: 11,7 cm. 
 • Madam Stoltz Hamret Drikke 10 Cl Mørkegrønn - Martiniglass & Cocktailglass Glass Mørk Grønn - CGI-2034G

  Madam Stoltz Hamret Drikke 10 Cl Mørkegrønn - Martiniglass & Cocktailglass Glass Mørk Grønn - CGI-2034G
  Cocktailglasset fra Madam Stoltz har et håndlaget, hamret design som gjør hvert eksemplar unikt. Det er laget av glass i to forskjellige farger å velge mellom med et interessant utseende for å lysne opp bordsettingen. Variasjon i utseende kan forekomme. Om cocktailglasset fra Madam Stoltz- Håndlaget, hamret design.- Laget av glass.- Cocktailglasset kommer i ulike farger.- Finnes også som et cocktailglass.- Kapasitet: 10 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning

  Martiniglass Optica 22 cl 4-pakning
 • Joleen martiniglass 21 cl

  Joleen martiniglass 21 cl
  Joleen martiniglass 21 cl er et veldig stilig martiniglass lakkert med en matt svart farge og lekker kobber på innsiden. Joleen martiniglass er på avstand vanskelig å avgjøre om det er laget av metall eller glass. Et eksklusivt drikkeglass som gir enhver cocktail et estetisk løft. Volum: 21 cl Høyde: 17,3 cm Ø: 11,4 cm Tåler maskinoppvask
 • Madam Stoltz Cocktail Med Snitt 10 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - CGI-016

  Madam Stoltz Cocktail Med Snitt 10 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - CGI-016
  Cocktailglasset fra Madam Stoltz har et luksuriøst design med snitt for et sofistikert og elegant touch. Det er laget av klart, slitesterkt glass perfekt til hverdag eller fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om cocktailglasset fra Madam Stoltz- Praktisk fot.- Luksuriøst design med snitt.- Laget av glass.- Finnes også som et drikkeglass.- Kapasitet: 10 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Optica Martiniglass 22 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 24707

  Luigi Bormioli Optica Martiniglass 22 Cl 4-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 24707
  Martiniglasset fra Luigi Bormioli har vakkert, plissertt design i krystallglass perfekt til både hverdag og fest og til drinker. Det har slitesterkt, gjennomsiktig materiale til hverdagslig bruk med tynn, elegant fot som aldri går ut av stil. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Et must for design-interesserte. Om martiniglasset fra Luigi Bormioli- Laget av krystallglass.- Vakkert, plissertt design.- Høykvalitets materiale.- Finnes også som et rødvinsglass.- Fra kolleksjonen Optica.- Martiniglasset selges i en 4-pakning.- Bredde: 198 mm.- Høyde: 150 mm.- Lengde: 198 mm.- Laget i Italia Vedlikeholdsinstruksjoner for martiniglasset- Tåler oppvaskmaskin.- Vaskes for hånd eller i vaskemaskin på lav temperatur, maks 55°C. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Nobel Martiniglass 23 cl

  Orrefors Nobel Martiniglass 23 cl
  Dette unike glasset har det typiske Martiniglass v-formen og et bemerkelsesverdig design. Glasset er skapt i forbindelse med feiringen av Nobel prisutdelingens 90-års jubileum og er et symbol på eleganse og beundring. Designet er tidløst og har et es
 • Orrefors Intermezzo Blå Martiniglass 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 6257455

  Orrefors Intermezzo Blå Martiniglass 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Klar - 6257455
  Intermezzo er en elegant glasserie designet av Erika Lagerbielke for Orrefors. Serien kjennetegnes av en ikonisk detalj i form av en dråpe i foten. Glassene er laget av ekte krystallglass og er munnblåst i Småland.Intermezzo Blå Martiniglass er et stilig glass fra serien som har blitt en av Orrefors bestselgere gjennom tidene. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Cabernet Martiniglass 21 cl i 6-pakning

  Cabernet Martiniglass 21 cl i 6-pakning
  Cabernet Martiniglass 21 cl i 6-pakning. Dette lekre cocktailglasset fra franske Chef & Sommelier er perfekt for cocktailer og drinker med sin stiltypiske form. Cabernet Martiniglas 21 cl er med sin litt mindre utforming perfekt til Dry Martini og andre sterkere cocktailer. Stilig, pent og klassisk. Akkurat som drinkene! Volum: 21 cl Høyde: 172 mm Diameter: 116 mm Leveres i 6-pakning
 • Lyngby Glas Juvel Martiniglass 4 stk

  Lyngby Glas Juvel Martiniglass 4 stk
  Server lekre martinis, Cosmopolitans og mange andre fargerike cocktails i disse elegante Juvel martiniglassene fra Lyngby. Glassets klassiske og elegante form løfter utsøkte cocktails til et nytt nivå. De er fremstilt av vakkert, bærekraftig glass me
 • Aida Café Cocktail 30 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88582

  Aida Café Cocktail 30 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88582
  Cocktailglasset fra Aida har moderne, enkelt design i glass med nordisk look perfekt til drinker og til cocktails, mineralvann og desserter. Det har elegant kopp med lang stilk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om cocktailglasset fra Aida- Nordisk look.- Elegant kopp.- Enkelt, moderne design.- Finnes også som et champagneglass.- Laget av glass.- Fra kolleksjonen Café.- Perfekt til cocktails, mineralvann og desserter.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Kapasitet: 30 cl.- Dybde: 329 mm.- Bredde: 221 mm.- Høyde: 155 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Signature Circles Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035270

  Spiegelau Signature Circles Cocktailglass 22 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 4035270
  Cocktailglassene fra Spiegelau er laget av tynt, høykvalitets krystallglass med en elegant look og et iøynefallende mønster. De har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om cocktailglassene fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Signature.- Finnes også som et drikkeglass.- Laget av krystallglass.- Tynt design.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • House Doctor Meyer Cocktail 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 209400204

  House Doctor Meyer Cocktail 25 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 209400204
  Cocktailglasset fra House Doctor har en klassisk form med en detaljert stilk og en grå, kontrastert farge. Det har en ryddig fot for et sofistikert og elegant touch. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om cocktailglasset fra House Doctor- Vakker, grå stilk.- Perfekt for servering av champagne og vin.- Fra kolleksjonen Meyer.- Variasjon i utseende kan forekomme. Vedlikeholdsinstruksjoner for cocktailglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Zwiesel Enoteca Martiniglass 29 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 46208413

  Zwiesel Enoteca Martiniglass 29 Cl 2-pk - Martiniglass & Cocktailglass Krystall Klar - 46208413
  Martiniglasset fra Zwiesel har et stilrent design med en druespesifikk kopp for den ultimate drikkeopplevelsen. Det er laget av krystallglass med en tynn, vakker stilk. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om martiniglasset fra Zwiesel- Laget av krystallglass.- Perfekt for cocktailfester.- Fra kolleksjonen Enoteca.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl.- Druespesifikk kopp. Vedlikeholdsinstruksjoner for martiniglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Aida Café Kaffe 30 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88584

  Aida Café Kaffe 30 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 88584
  Kaffeglasset fra Aida har moderne, enkelt design i glass med nordisk look perfekt for varme drikker som kaffe og te. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om kaffeglasset fra Aida- Nordisk look.- Enkelt, moderne design.- Finnes også som et champagneglass.- Laget av glass.- Kaffeglasset kommer i ulike modeller.- Fra kolleksjonen Café.- Perfekt for varme drikker som kaffe og te.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Kapasitet: 30 cl.- Diameter: 80 mm.- Høyde: 106 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffeglasset- Tåler oppvaskmaskin.- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Martiniglass i plast 20 cl

  Martiniglass i plast 20 cl
  Martiniglass i plast 20 cl er stiltypiske martiniglass med smal stett og ekspanderende form. Et perfekt drinkglass å ha i krevende miljøer som båten, sommerhuset eller campingvognen osv. Dette drinkglasset er laget av polykarbonat, og passer perfekt til friske cocktailer og drinker. Glasset kan vaskes i maskin på opptil 50 grader c. Volum: 20 cl Høyde: 16,9 cm Ø: 10,3 cm Disse glassene har bobler i stilken som oppstår under produksjon.
 • Eva Solo Martini 18 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 821303

  Eva Solo Martini 18 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Glass Klar - 821303
  Et elegant martiniglass fra Eva Solo. Glasset er munnblåst, tynt og skjørt. Serien består av en rekke elegante, harmoniske glass som hver og en er formgitt med et ønske om å gi en god opplevelse med forskjellige drinker. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.

Ikke en martini uten et martiniglass

En god martini er ikke en martini uten å ha blitt servert i en ekte martiniglass! Martiniglass bør ha en flat fot, lang stamme og en bred, kjegleformet cup. Drikken blir ofte servert som aperitiff eller velkomstdrink. En Martini er en blanding av gin og vermut med litt sitronskall eller en cocktailoliv.

Så blander du en Dry Martini

- Kule et martiniglass med is og vann - Fyll en shaker halv med is og en centilitre tørr vermut - Rør raskt og hell vermouth i. Isen vil få en film av vermut (derfor det kalles for tørr) - Hell 5 cl gin og rør - Sil drikken inn i pre-avkjølte glass - Pynt med sitronskall og oliven (Ikke begge!)

Skulle du riste eller røre en Martini?

Du kan tenke på James Bond klassiske uttrykket "Shaken, not stirred", når du tenker på hvordan en martini skal blandes. Faktisk bør en ekte tørr Martini røres og ikke rystes. Det sies å være "blåmerker" av shake. Bradford kalt en annen drink med de samme ingrediensene, men er rystet voldsomt.