Ølglass

Populær i ølglass

Flere tips om ølglass

 • Bach Ølglass 33,5cl Lavt

  Bach Ølglass 33,5cl Lavt
 • Cabernet Ølglass klar 64 cl 6 stk.

  Cabernet Ølglass klar 64 cl 6 stk.
 • Kosta Boda Line Øl 50 Cl - Ølglass Glass Klar - 7021512

  Kosta Boda Line Øl 50 Cl - Ølglass Glass Klar - 7021512
  Line ølglass fra Kosta Boda. Dette ølglasset tilhører den elegante serien Line som er formgitt av Anna Ehrner. Designet er klassisk og har en tynn glasstråd som bølger seg opp rundt klokken. Glasstråden er lagt på for hånd og glasset er munnblåst i Småland. Passer perfekt til festlige anledninger. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli 2 stk. Birrateque Saison ølglass

  Luigi Bormioli 2 stk. Birrateque Saison ølglass
  Stilen ved dette ølglasset er futuristisk og original. Luigi Bormiolis Birrateque Saison ølglass har et solid grep som gir følelsen av styrke. Glasset er skapt slik at dimensjonene og dets kantede form konsentrerer og forsterker aromaene. Glasset
 • Ølglass TAVERNA 2-pk

  Ølglass TAVERNA 2-pk
  Sett med to klassiske ølglass fra Leonardo. Glassene er svært stabile, holder ølen nedkjølt lenge takket være det tykke glasset, og kan selvsagt vaskes i oppvaskmaskinen. Leonardo er verdensledende innen glassproduksjon, og har i over hundre år
 • Holmegaard Perfection Øl 44 Cl - Ølglass Glass Klar - 4802417

  Holmegaard Perfection Øl 44 Cl - Ølglass Glass Klar - 4802417
  Holmegaard har endret cl-mål på sine glass, målene gjelder nå glass fylt helt til randen. Disse glassene hadde før et cl-mål på 33 cl. Munnblåst glass. Tåler oppvaskmaskin, max 55°C. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Øl 64 Cl 6-pk - Ølglass Glass Klar - 4303389

  Holmegaard Cabernet Øl 64 Cl 6-pk - Ølglass Glass Klar - 4303389
  En 6-pakning med ølglass fra Holmegaard. Disse ølglassene tilhører den luksuriøse serien Cabernet, designet av Peter Svarrer. Glassene har en moderne og funksjonell design med hverdagslig eleganse, den store kuppelen er designet for å forbedre aromaen og smaksopplevelsen. Tåler oppvaskmaskin, opp til 55°C. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Iittala Gaissa Øl/drink 2-pakk - Ølglass Glass Klar - 1008511

  Iittala Gaissa Øl/drink 2-pakk - Ølglass Glass Klar - 1008511
  Gaissa er en vakker og sober glasserie formgitt av Tapio Wirkkala for Iittala. Glassene er inspirert av isformasjoner og vannføring som fremheves i den stenete bunnen og den tynne glassklokken. Passer både til hverdags og fest! Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Beer Pils Øl 45cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 6312003

  Orrefors Beer Pils Øl 45cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 6312003
  Pils er et ølglass fra Orrefors Beer-serien som er perfekt å drikke fra når du vil nyte en lys Pilsner. Glasset er høyt og rett hvilket passer godt til en lett pilsner med en tydelig humlekarakter, eller hvorfor ikke en topp-gjæret øl. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Beer Classics Tall Pilsner 43cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991970

  Spiegelau Beer Classics Tall Pilsner 43cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 4991970
  4-pakning med pilsner ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Beer Classics, som er laget av glass designet for ulike ølsorters spesifikke karakter. De er laget av tynnblåst glass som gir en optimal smak- og duftopplevelse. Dette glass er tilpasset for pilsner, formen på glasset fremhever ølens fulle spektrum med smaker. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ølglass Main Klar

  Ølglass Main Klar
 • Spiegelau Beer Classics Stout 60cl 2-pakk - Ølglass Klar - 4991661

  Spiegelau Beer Classics Stout 60cl 2-pakk - Ølglass Klar - 4991661
  Spiegelau has partnered with two of the leading Stout brewers in the United States, Left Hand Brewing Company from Colorado and Rogue Ales from Oregon to create the ultimate tool for enjoying Stout beer. The Stout glass accentuates the roasted malt, rich coffee and chocolate notes that define the Stout beer style. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Ølglass, 50 cl, 6pk

  Rosendahl Grand Cru Ølglass, 50 cl, 6pk
 • Frederik Bagger Crispy Mate Ølglass 2 stk, Citrine

  Frederik Bagger Crispy Mate Ølglass 2 stk, Citrine
  Crispy Mate Ølglasset fra Frederik Bagger er laget av elegant krystallglass, som er perfekt med lys øl som f.eks IPA. Crispy Mate er også perfekt for ferskpresset juice, din favorittdrink eller en god dessert. Uansett tilfelle kommer dette glasset
 • Carolina Gynning Slice Of Life Øl 50 Cl - Ølglass Glass - 336609

  Carolina Gynning Slice Of Life Øl 50 Cl - Ølglass Glass - 336609
  Ølglasset fra Carolina Gynning har stilrent design i glass med vakkert, fargerikt motiv. Velg mellom ulike farger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Danmark. Designet av Carolina Gynning. Om ølglasset fra Carolina Gynning- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som et vinglass.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Høyde: 210 mm.- Laget i Danmark.- Kapasitet: 50.0 cl.- Laget av glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for ølglasset- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn.- Håndvask anbefales. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Base ølglass 40 cl

  Base ølglass 40 cl
 • Spiegelau Beer Classic Tulip Øl 4-pk 44 Cl - Ølglass Glass Klar - 4991974

  Spiegelau Beer Classic Tulip Øl 4-pk 44 Cl - Ølglass Glass Klar - 4991974
  4-pakning med Ølglass fra Spiegelau. Disse ølglassene tilhører serien Beer Classics, som består av glass som er utviklet for de ulike ølsorters spesifikke karakter. De er laget i tynnblåst glass, som gir en optimal smaks- og duftopplevelse. Dette glasset passer til de aller fleste ølsorter, ettersom den brede åpningen på glasset fremhever ølets fulle spekter med smaker. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Diamante ølglass/longdrinkglass 4 stk. klar 48 cl Ø 7,2 cm H 15,7 cm Luigi Bormioli

  Diamante ølglass/longdrinkglass 4 stk. klar 48 cl Ø 7,2 cm H 15,7 cm Luigi Bormioli
 • Luigi Bormioli Palace ølglass 44,5 cl., 6 stk.

  Luigi Bormioli Palace ølglass 44,5 cl., 6 stk.
  Forkjæl dine gjester med en kald eller en frisk drink. Luigi Bormiolis Palace ølglass / longdrink-glass er laget i et elegant og tidsløst design. Det er lett å håndtere, hvilket gjør det ideelt til alle anledninger. Palace serien er en del av A
 • Holmegaard Cabernet - Peter Svarrer 64cl Ølglass

  Holmegaard Cabernet - Peter Svarrer 64cl Ølglass
  Ølglasset har en romslig overflate som lar ølets smak og duft komme frem, det er et godt all-round glass som passer til pils så vel som kraftigere øl. Serien Cabernet er skapt for å gi en best mulig vinopplevelse, med fokus på funksjonalitet, m
 • Aida Harvey Ølglass 50 Cl 2-pk - Ølglass Klar - 80317

  Aida Harvey Ølglass 50 Cl 2-pk - Ølglass Klar - 80317
  Serien Harvey fra Aida består av moderne glass til festens drikker, alt fra en god whisky til helt vanlig vann. Disse glassene er et must for alle som vil dekke bordet med en moderne stil. Aida har skapt et elegant mønster for glass, inspirert av elegant fasetterte krystallglass. Med denne serien får du moderne eleganse til gode priser. Kan vaskes i oppvaskmaskinen. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Ølglass 64 cl 6 stk, Klar

  Holmegaard Cabernet Ølglass 64 cl 6 stk, Klar
  Dette Cabernet ølglasset er et bra allroundglass som gir ølens smak og lukt plass til å komme fram. Glasset er designet av Peter Svarrer og tilhører den elegante serien Cabernet og rommer hele 64 cl. Det passer bra både til en kald pilsner og ti
 • Nude Vintage ølglass 2 stykk

  Nude Vintage ølglass 2 stykk
 • Eva Solo Ølglass 50 Cl 2-pk - Ølglass Klar - 541112

  Eva Solo Ølglass 50 Cl 2-pk - Ølglass Klar - 541112
  En 2-pakning med elegante ølglass fra Eva Solo. Høyden på glassene kan variere noe. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ritzenhoff Heldenfest 008 Beer Glass - Ølglass Krystall Klar - 1018249

  Ritzenhoff Heldenfest 008 Beer Glass - Ølglass Krystall Klar - 1018249
  Heldenfest 008 Beer glass fra Ritzenhoff. Ølglass Klar Krystall Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Øl 6-pakk - Ølglass Glass Klar - 25358

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Øl 6-pakk - Ølglass Glass Klar - 25358
  6-pakning med Ølglass fra Rosendahl. Glassene tilhører den klassiske serien Grand Cru som er designet av Erik Bagger. Det tulipanformede glasset utvikler og konsentrerer aromaene på ølet som serveres, og passer både til lys lager og mørk ale. Designen er enkel og tidløs, noe som gjør at glassene er fine til alle typer av borddekninger. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Friendship Øl 50 Cl Fly High - Ølglass Glass Klar - 7091600

  Kosta Boda Friendship Øl 50 Cl Fly High - Ølglass Glass Klar - 7091600
  Ølglass Kosta Boda. Dette ølglasset tilhører serien Friendship som inneholder forskjellige kjærlighetsfulle og kreative motiver. Glasset blir en nydelig fargeklatt i hjemmet, og er en morsom serie å samle på. Serien er designet av Ulrica Hydman-Vallien og er laget av håndblåst glass. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Idéelle Ølglass 25 Cl - Ølglass Munnblåst Glass Klar - 4324412

  Holmegaard Idéelle Ølglass 25 Cl - Ølglass Munnblåst Glass Klar - 4324412
  Idéelle Ølglass, 25 cl fra Holmegaard. Ølglass Klar Munnblåst glass Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ritzenhoff Black Label Beer Glass 38,5 Cl Werner Bohr - Ølglass Krystall Klar - 1010246

  Ritzenhoff Black Label Beer Glass 38,5 Cl Werner Bohr - Ølglass Krystall Klar - 1010246
  Black Label Beer Glass 38,5 cl, Werner Bohr fra Ritzenhoff. Ølglass Klar Krystall Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ølglass Skibsglas, 34 cl

  Ølglass Skibsglas, 34 cl
  Et ølglass hører med til middagsbordet. Dette ølglasset fra Per Lütkens serie Skibsglas rommer 34 cl, og passer perfekt til en flaske eller boksøl med skum på toppen. Med mer enn 3000 design bak seg var Per Lütken en av Holmegaards mest avanse
 • Orrefors Beer Lager Øl 60cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 6312002

  Orrefors Beer Lager Øl 60cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 6312002
  Lager er et ølglass fra Orrefors Beer-serien som er perfekt å drikke fra når du ønsker å nyte en godt lager. Glasset er stort og tulipanformet, noe som passer veldig godt for en fyldig øl med en klar malt- og humlekarakter. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau American Wheat Beer Ølglass 75 Cl 4-pakk - Ølglass Transparent - 4991383

  Spiegelau American Wheat Beer Ølglass 75 Cl 4-pakk - Ølglass Transparent - 4991383
  American Wheat Beer Ølglass 75 cl 4-Pakk fra Spiegelau. Ølglass Transparent Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda All About You Ølglass 2-pk Near You - Ølglass - 7091840

  Kosta Boda All About You Ølglass 2-pk Near You - Ølglass - 7091840
  En 2-pakning med ølglass fra Kosta Boda. Disse elegante ølglassene kommer fra serien All About You, designet av Sara Woodrow, der inspirasjonen kom fra moteverdenen. Med disse glassene får du garantert en vakker borddekning som skiller seg ut fra mengden. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Bouquet 53cl Ølglass

  Holmegaard Bouquet 53cl Ølglass
  Serien Bouquet er designet for det moderne måltidet med smak og hygge i fokus, i tillegg til korrekt servering av vin. Det enkle og trendy glassdesignet står fint på festbordet i et hvert hjem, og tåler å bli tatt frem ofte.Ølglasset har en rom
 • Kosta Boda Chateau Øl 41 Cl - Ølglass Glass Klar - 7021212

  Kosta Boda Chateau Øl 41 Cl - Ølglass Glass Klar - 7021212
  Chateau Beer glass from Kosta Boda. This beer glass belongs to one of Kosta Bodas most popular series, and is handmade in crystal glass. The glass has a classic and beautiful expression that fits all the festivities of the year.It is designed by Bertil Vallien who said: "I had two ambitions when I designed Château. Firstly, I wanted to make a glass that a machine could not do, as you could see was handmade. The optics in the cup and the thin glass. My second ambition was to keep the design simple but elegant. " Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Morberg Collection Øl 61cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 6200007

  Orrefors Morberg Collection Øl 61cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 6200007
  Med denne samlingen har Per Morberg sammen med Orrefors hatt som ambisjon å skape en egen tolkning av en serie drikkeglass. Dette ølglasset oppfyller både god funksjon og moderne design. Hell din favorittøl inn i dette ølglaset og nyt de herlige smaksopplevelsene. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Veritas Ølglass 2-pakk - Ølglass Klar - R-6449/11

  Riedel Veritas Ølglass 2-pakk - Ølglass Klar - R-6449/11
  Veritas Ølglass 2-Pakk fra Riedel. Ølglass Klar Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Friendship Øl 50 Cl Hearts - Ølglass Glass Klar - 7091125

  Kosta Boda Friendship Øl 50 Cl Hearts - Ølglass Glass Klar - 7091125
  Ølglass Kosta Boda. Dette ølglasset tilhører serien Friendship som inneholder forskjellige kjærlighetsfulle og kreative motiver. Glasset blir en nydelig fargeklatt i hjemmet, og er en morsom serie å samle på. Serien er designet av Ulrica Hydman-Vallien og er laget av håndblåst glass. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Ølglass 60 Cl - Ølglass Krystall Klar - 95635

  Nachtmann Noblesse Ølglass 60 Cl - Ølglass Krystall Klar - 95635
  Noblesse ølglass fra Nachtmann. Dette ølglasset tilhører serien Noblesse, som består av glass med et klassisk diamantmønster som gir en eksklusiv følelse i hjemmet. Glasset har en god vekt, håndtaket er behagelig å holde i. Et must for øl-entusiasten. Laget av krystall, tåler oppvaskmaskin. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Carolina Gynning Love Is Joy Øl 50 Cl - Ølglass Glass Klar - 336602

  Carolina Gynning Love Is Joy Øl 50 Cl - Ølglass Glass Klar - 336602
  Ølglass fra Carolina Gynning. Dette glasset har portrettet av en sterk kvinne i fokus. Det er designeren Carolina Gynning som med stor lidenskap og kjærlighet skapte dette fargerike motivet som gjenspeiler hennes sprudlende og utadvendte personlighet. Vi anbefaler å vaske glasset for hånd. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nybro Crystal Hodeskalle Øl 2-pk - Ølglass Glass Klar - 254400

  Nybro Crystal Hodeskalle Øl 2-pk - Ølglass Glass Klar - 254400
  En 2-pakning med ølglass i designet Dödskalle fra Nybro Crystal. Disse håndmalte glassene er designet av Anders Lindblom, en av Sveriges fremste glassmalere. De tilhører serien Memento Mori, som betyr "Husk at du skal dø" på latin. Inspirasjonen til serien kommer fra den moderne tatovering kulturen. Serien består også av skåler, vaser, fat, glass og karafler. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Palace ølglass 42 cl., 6 stk.

  Luigi Bormioli Palace ølglass 42 cl., 6 stk.
  Nyt en forfriskende kald øl med en god smaksopplevelse. Luigi Bormioli Palace ølglasset er en del av en sterk og raffinert serie, som med garanti passer inn i ethvert hjem. Glasset er laget i et tidsløst design, støpt med fot, sånn at du kan hol
 • Holmegaard Ideelle - Per Lükten Idèelle 25cl Ølglass

  Holmegaard Ideelle - Per Lükten Idèelle 25cl Ølglass
 • Luigi Bormioli 2 stk. Birrateque ølglass

  Luigi Bormioli 2 stk. Birrateque ølglass
  Den karakteristiske og kompakte formen gjør Birrateque ølglass til et teknisk smaksinstrument. Glassets letthet og robusthet, gjør det ideelt til både hjemme og ølsmaking. Formen på Luigi Bormioli Birrateque ølglass fremhever ciderens smak og
 • Ølglass TAVERNA 2-pk

  Ølglass TAVERNA 2-pk
  Sett med to klassiske ølglass fra Leonardo. Glassene er svært stabile, holder ølen nedkjølt lenge takket være det tykke glasset, og kan selvsagt vaskes i oppvaskmaskinen. Leonardo er verdensledende innen glassproduksjon, og har i over hundre år
 • Spiegelau Craft Stout Ølglass 60 cl 4-pk

  Spiegelau Craft Stout Ølglass 60 cl 4-pk
  I samarbeide med Stout bryggerier har Spiegelau utviklet det ultimate glasset for å kunne nyte en Stout øl fullt ut. Glasset er skapt til å forme og bringe de rike smakene og aromaene fra Stout ølen til munnen og du får derfor en helt unik smaks
 • Orrefors Pulse Øl 55 Cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 6295303

  Orrefors Pulse Øl 55 Cl 4-pakk - Ølglass Glass Klar - 6295303
  Pulse er en glass-serie som har alt! Glasset har karakter, volum og funksjon som betyr at de oppfyller dagens krav til et godt ølglass. I tillegg til at glasset har en tidløs design, er de også solide og tåler å vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Ølglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Birrateque ølglass 6 deler

  Luigi Bormioli Birrateque ølglass 6 deler
  Alt du trenger til den ultimate øl-opplevelsen. Luigi Bormioli gir deg tester settet, slik at du kan nyte din drikke med de riktige glassene. Settet består av 2x tester allround glass. Det er det perfekte verktøyet for alle ølbryggere. I tillegg

Ølglasset kan forbedre smaksopplevelse

Det høres kanskje rart å ølglassets form kan påvirke hvordan øl smaker, men mange tror at dette er tilfelle. Vi hell eksempel ikke en kald øl i en liten shotglass eller drikkeglass 20 cl fra IKEA. Et øl helles i et stort ølglass for at smake mye bedre, ikke sant?

Jens Skrubbe, skribent på BeerSweden, har gjort et dypdykk inn i emnet. Der kan du lese om alle de forskjellige typer ølglass og design. Det virker som alle ølprodusenter vil at folk skal nyte sitt øl i en spesialdesignet ølglass for en bestemt øltype. Jens tror imidlertid at man godt kan satse på en universellglass som passer alle typer av øl. Han lander i et coupeglass som passer de fleste øl. Hvorfor? Ja les selv her.

Til syvende og sist - en kald øl på en varm sommerdag er sannsynligvis bra for mange forskjellige typer ølglass.