Snapsglass

Et snapsglass kan romme mellom 2-6 cl og er kjegleformet. Glassene kan være både med og uten fot, hvor en fordel med snapsglass som har føtter holder drikken kald. Volumet av et snapsglass er utformet slik at den er i stand til å feie hele glasset på en gang.

Snaps har imidlertid ikke alltid vært 4-6 cl. Volumet er redusert i løpet av årene fra 1800-tallet til å ha vært 8,2 cl (kalt Virgin) og er nå i restauranter er en schnapps 6 cl som standard.

Populær i snapsglass

Flere tips om snapsglass

 • Kosta Boda Chateau Snaps 6 Cl - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 7021225

  Kosta Boda Chateau Snaps 6 Cl - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 7021225
  Chateau snapsglass fra Kosta Boda. Dette snapsglasset tilhører en av Kosta Bodas mest populære serviseserier, og er håndlaget i krystall. Glasset har et klassisk og vakkert uttrykk som passer til årets alle festligheter. Det er formgitt av Bertil Vallien som selv sa: «Jag hadde to ambisjoner når jeg konstruerte Château. For det første ville jag lage et glass som en maskin ikke kunne lage, som du kunne se var håndlagede. Optikken i klokken og det tynne glasset. Min andre ambisjon var å holde designet enkelt men elegant». Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Sommelier Grappa Snapsglass 11 cl

  Riedel Sommelier Grappa Snapsglass 11 cl
  Tradisjon og innovasjon - Riedel kan stolt se tilbake på sin 250-årige fremgangshistorie. Fra starten i Nord-Böhmen frem til i dag. Riedel har i 11 generasjoner stått for den fine kunsten å fremstille eksklusive og tidløse vinglass, whiskygla
 • Nobel Sølv Snaps 4 cl

  Nobel Sølv Snaps 4 cl
 • More Snaps 2-pakning 7cl

  More Snaps 2-pakning 7cl
 • Lasse Åberg Maxiglass Packad Mus 140cl - Snapsglass & Avecglass Mix - 9188

  Lasse Åberg Maxiglass Packad Mus 140cl - Snapsglass & Avecglass Mix - 9188
  Glass / Vaser med to av Lasse Åbergs mest populære motiver. Laget i Tyskland av Ritzenhoff Cristal. Individuell gaveeske. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Lyngby Glas Snapseglass, 6 stk, grå

  Lyngby Glas Snapseglass, 6 stk, grå
  Skål med venner med disse elegante snapseglassene fra Lyngby Glas. Alle glassene er munnblåste, og med hver sitt unike design. Det gir en koselig borddekking, og gjør det enkelt for hver gjest å vite forskjellen mellom sitt og de andres glass. Sn
 • Perfection snapsglass klar 55 cl 6 stk.

  Perfection snapsglass klar 55 cl 6 stk.
 • Iittala Ultima Thule Snapseglass 5 cl. 4 stk.

  Iittala Ultima Thule Snapseglass 5 cl. 4 stk.
  Ultima Thule snapseglass er ideelle for brennvinn servert etter måltid. Snapseglassene fra Iittala rommer 5 cl. Dette gjør dem ideelle for snaps og shots, og 4 stk. er inkludert i et sett. Tusenvis av timer er lagt ned for å oppnå riktig effekt g
 • Orrefors Nobel Snapsglass Rød 4 cl

  Orrefors Nobel Snapsglass Rød 4 cl
  Gunnar Cyrén er designeren bak serien Nobel for Kosta Boda. Snapsglasset har vakre detaljer og skåles med hvert år under Nobelmiddagen. Spesifikasjoner: Høyde: 16,2 cm. Bredde: 4,1 cm. Vekt: 0,21 Kg. 
 • Rosendahl Grand Cru Snapseglass 6 stk 4cl

  Rosendahl Grand Cru Snapseglass 6 stk 4cl
  Snapseglassene har god tyngde og en passende størrelse, noe som gjør dem velegnet både til servering av kald snaps og små fruktshots. Grand Cru- Seriens enkle design danner en bra base på kjøkkenet gjennom hele liv
 • Broste Copenhagen Bubble Shotglass 4 Cl - Snapsglass & Avecglass Munnblåst Glass Klar - 14460685

  Broste Copenhagen Bubble Shotglass 4 Cl - Snapsglass & Avecglass Munnblåst Glass Klar - 14460685
  Dette glasset fra Broste Copenhagen tilhører den elegante serien Bubble. Alle delene i serien har små bobler som stiger opp fra bunnen av glasset. Bubble gir bordet både karakter og personlighet, uansett anledning. Laget av munnblåst glass. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ritzenhoff Schnapps Glass 6,2 Cl Tobias Tietchen/pierced Heart - Snapsglass & Avecglass Krystall Klar - 3230043

  Ritzenhoff Schnapps Glass 6,2 Cl Tobias Tietchen/pierced Heart - Snapsglass & Avecglass Krystall Klar - 3230043
  Schnapps Glass 6,2 cl, Tobias Tietchen/Pierced Heart fra Ritzenhoff. Snapsglass & Avecglass Klar Krystall Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky Shotglass 8 Cl 2-pk - Snapsglass & Avecglass Rustfritt stål - 10019207

  Georg Jensen Sky Shotglass 8 Cl 2-pk - Snapsglass & Avecglass Rustfritt stål - 10019207
  Shotglasset fra Georg Jensen har et vakkert, funksjonelt design i rustfritt stål perfekt til festlige anledninger. Designet av Aurélien Barbry. Om shotglasset fra Georg Jensen- Vakkert design.- Funksjonelt design.- Laget av rustfritt stål.- Høyde: 50 mm.- Kapasitet: 8.0 cl.- Diameter: 59 mm. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Dorre Shon Snaps 4-pk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 5-8634

  Dorre Shon Snaps 4-pk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 5-8634
  Snapsglassene fra Dorre har et lekent design med fire ulike utseender. De har en look perfekt til fester. Om snapsglassene fra Dorre- Shon er verdsatt for sitt morsom look.- Kombiner snapsglassene med en shaker fra Dorre. Vedlikeholdsinstruksjoner for snapsglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Lite Glass 6 Cl 4-pk Clear - Snapsglass & Avecglass Munnblåst Glass Klar - 100373211

  Ferm Living Ripple Lite Glass 6 Cl 4-pk Clear - Snapsglass & Avecglass Munnblåst Glass Klar - 100373211
  Et sett med drikkeglass fra Ferm Living. Ripple gir et kraftfullt og sofistikert uttrykk, de varierte geometriske formene skaper en fantastisk dynamikk mellom glassene. Settet består av fire glass i forskjellige modeller. Ripple kan stables, noe som frigjør plass i skapet. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Schnaps 5,5 Cl 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 4802422

  Holmegaard Perfection Schnaps 5,5 Cl 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 4802422
  Sett snapseglasset fra Tom Nybroes Perfection serie i kjøleskapet en halv times tid før du serverer en iskald, frostet snaps til lunsj. Det elegante langbente snapseglasset har Perfection-seriens skjenkelinje, som tillater en gavmild snaps på 5,5 cl. Glasset er like velegnet til italiensk limoncello eller annen likør som avslutning på en god middag. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors More Snapsglass 7 cl 2-Pack

  Orrefors More Snapsglass 7 cl 2-Pack
  Å servere en kald snaps er tradisjon i høytider som påske, jul og midsommer. Og på disse festlige anledninger ønsker vi å lage vakre og innbydende pådekninger. Så hvorfor ikke invitere til en drink med disse tidløse snapsglassene fra Orrefor
 • Snapsglass 4-pakning

  Snapsglass 4-pakning
 • Iittala Raami Aperitif 12 Cl 2-pcs - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 1026948

  Iittala Raami Aperitif 12 Cl 2-pcs - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 1026948
  Raami Aperitif Glass 12 cl, 2-Pcs fra Iittala. Snapsglass & Avecglass Klar Glass Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Bar Tumbler Rom 4-pk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - R-5515/10

  Riedel Bar Tumbler Rom 4-pk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - R-5515/10
  Romglasset fra Riedel har elegant, vakkert design i glass med rund kopp på bunnen perfekt til festlige anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om romglasset fra Riedel- Elegant, vakkert design.- Rund kopp.- Perfekt til festlige anledninger.- Fra kolleksjonen Bar Tumbler.- Høyde: 205 mm.- Kapasitet: 20.7 cl.- Laget av glass.- 3 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for romglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Christmas 2021 julesnapsglass 2 stk

  Holmegaard Christmas 2021 julesnapsglass 2 stk
  Gjør julefrokosten til noe spesielt ved hjelp av de fine julesnapsglassene fra Holmegaard, som har et fint og julete design. Her får du et sett som består av to stk snapsglass, som garantert vil få opp stemningen ved dette årets julesammenkomst.
 • Riedel Veritas Brennevinglass 2-pakk 15cl - Snapsglass & Avecglass Klar - R-6449/71

  Riedel Veritas Brennevinglass 2-pakk 15cl - Snapsglass & Avecglass Klar - R-6449/71
  Veritas Brennevinglass 2-pakk 15cl fra Riedel. Snapsglass & Avecglass Klar Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Intermezzo Snaps 6 cl

  Intermezzo Snaps 6 cl
 • Reykjavik Snapsglass 6 cl

  Reykjavik Snapsglass 6 cl
 • Kosta Boda Line Snaps 7 Cl - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 7021525

  Kosta Boda Line Snaps 7 Cl - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 7021525
  Line snapsglass fra Kosta Boda. Dette snapsglasset tilhører den elegante serien Line som er formgitt av Anna Ehrner. Designet er klassisk og har en tynn glasstråd som bølger seg opp rundt klokken. Glasstråden er lagt på for hånd og glasset er munnblåst i Småland. Passer perfekt til festlige anledninger. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Perfection snapsglass klar 55 cl 6 stk.

  Perfection snapsglass klar 55 cl 6 stk.
 • Snapsglass 6 stk. Blå

  Snapsglass 6 stk. Blå
 • Orrefors City Shotglass 5cl 2-pakk - Snapsglass & Avecglass Klar - 6310342

  Orrefors City Shotglass 5cl 2-pakk - Snapsglass & Avecglass Klar - 6310342
  City Shotglass 5cl 2-Pakk fra Orrefors. Snapsglass & Avecglass Klar Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel Bar Tumbler Akvavit, snapsglass 4-pakning

  Riedel Bar Tumbler Akvavit, snapsglass 4-pakning
  Eske med 4 snapsglass fra Riedels serie Bar Tumbler. Seriens glass til snaps er av samme modell som glasset til rom, med en rund kube i bunnen og en jevn del øverst. Formen på toppen, kalt skorsteinen, demper den skarpe lukten av alkohol, samtidig
 • Kosta Boda Line Snapsglass 7 cl

  Kosta Boda Line Snapsglass 7 cl
  Snapsglass fra Kosta Boda som er munnblåst i Småland, Sverige. Den tynne glasstråden er lagt på for hånd og er et kjennetegn på svensk kvalitetshåndverk.Spesifikasjoner: Høyde: 15,5 cm. Bredde: 5,5 cm. Vekt: 0,14 Kg. 
 • Ernst Snapsglass 4 stk

  Ernst Snapsglass 4 stk
  Dekk på bordet med disse vakre snapsglassene fra Ernst neste gang du inviterer dine venner over. Som tv-profilen Ernst Kirschsteiger selv sa i det enkle livet bor det vakre og du kan tydelig se at det er inspirasjonen i Ernst kolleksjonene. Snapsgl
 • Orrefors Nobel Snapsglass Hvit 4 cl

  Orrefors Nobel Snapsglass Hvit 4 cl
  Dette elegante snapsglasset fra Orrefors er designet av Gunnar Cyrén for Orrefors. Snapsglasset finnes i flere farger som er herlige å kombinere ved festlige anledninger. Spesifikasjoner: Høyde: 16,2 cm. Bredde: 4,1 cm. Vekt: 0,25 K
 • Iittala Ultima Thule Snaps 5 Cl 4-pk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 1026772

  Iittala Ultima Thule Snaps 5 Cl 4-pk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 1026772
  En 4-pakning med vakre snapsglass fra serien Ultima Thule, designet av Tapio Wirkkala. Glassene er inspirert av Lapplands smeltende is. Serien speiler den svenske naturen med en eksklusiv design der tusenvis av timer har lagt grunnlaget for det finslipte mønsteret designet av Tapio Wirkkala – en av Finlands mest velkjente formgivere innen den moderne kunstindustrien. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Lite Glass 6 Cl 4-pk Smoked - Snapsglass & Avecglass Munnblåst Glass Røykgrå - 100478112

  Ferm Living Ripple Lite Glass 6 Cl 4-pk Smoked - Snapsglass & Avecglass Munnblåst Glass Røykgrå - 100478112
  Et sett med drikkeglass fra Ferm Living. Ripple gir et kraftfullt og sofistikert uttrykk, de varierte geometriske formene skaper en fantastisk dynamikk mellom glassene. Settet består av fire glass i forskjellige modeller. Ripple kan stables, noe som frigjør plass i skapet. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Snapsglass 55 cl 6 stk, Klar

  Holmegaard Perfection Snapsglass 55 cl 6 stk, Klar
  Sett dette snapseglasset på jule- eller påskebordet hvis du vil imponere dine gjester med vakkert dansk design. Glasset er elegant og med en lang stett, og har samtidig en smart skjenkelinje, så du enkelt kan se når det er nok i glasset. Skjenker
 • Orrefors More Schnaps 7cl 2-pakk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 6310153

  Orrefors More Schnaps 7cl 2-pakk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 6310153
  More Schnapsglass 7cl 2-Pakk fra Orrefors. Snapsglass & Avecglass Klar Glass Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Chateau Likørskål 8 Cl - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 7021224

  Kosta Boda Chateau Likørskål 8 Cl - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 7021224
  Chateau likørglass fra Kosta Boda. Dette likørglasset tilhører en av Kosta Bodas mest populære serviseserier, og er håndlaget i krystall. Glasset har et klassisk og vakkert uttrykk som passer til årets alle festligheter. Det er formgitt av Bertil Vallien som selv sa: «Jag hadde to ambisjoner når jeg konstruerte Château. For det første ville jag lage et glass som en maskin ikke kunne lage, som du kunne se var håndlagede. Optikken i klokken og det tynne glasset. Min andre ambisjon var å holde designet enkelt men elegant». Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nobel Blå Snaps 4 cl

  Nobel Blå Snaps 4 cl
 • Spiegelau Shotglass 5,5cl 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Klar - 9000191

  Spiegelau Shotglass 5,5cl 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Klar - 9000191
  Shotglass 5,5cl, 6-Pakk fra Spiegelau. Snapsglass & Avecglass Klar Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Cabernet Snapsglass, 1 stk., 3,5 cl

  Cabernet Snapsglass, 1 stk., 3,5 cl
 • Line Snaps 5 cl

  Line Snaps 5 cl
 • Ritzenhoff Black Label Schnapps Glass 5,2 Cl Sascha Morawetz - Snapsglass & Avecglass Krystall Klar - 1060244

  Ritzenhoff Black Label Schnapps Glass 5,2 Cl Sascha Morawetz - Snapsglass & Avecglass Krystall Klar - 1060244
  Black Label Schnapps Glass 5,2 cl, Sascha Morawetz fra Ritzenhoff. Snapsglass & Avecglass Klar Krystall Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Nobel Snapsglass Svart 4 cl

  Orrefors Nobel Snapsglass Svart 4 cl
  Vakkert snapsglass fra Orrefors og deres stilfulle serie Nobel, designet av Gunnar Cyrén. Spesifikasjoner: Høyde: 16,2 cm. Bredde: 4,1 cm. Vekt: 0,20 Kg. 
 • Orrefors Nobel Snapsglass Gull 4 cl

  Orrefors Nobel Snapsglass Gull 4 cl
  Nydelig snapsglass med vakre detaljer fra Orrefors. Snapsglasset er designet av Gunnar Cyrén til 90-årsfeiringen av Nobelmiddagen år 1991. Spesifikasjoner: Høyde: 16,2 cm. Bredde: 4,1 cm. Vekt: 0,21 Kg. 
 • Eva Solo Snapsglass 6 Pk

  Eva Solo Snapsglass 6 Pk
  Snapsglass 4 cl 6-pack.Snapsglass som gir plass til alle aromaer. Snapsglasset inngår i ølglass serien fra Eva Solo som er skapt for å gi en optimal opplevelse av alle øl og snapstyper. Alle glass i serien er munnblåste og utviklet i samarbeid m
 • Holmegaard Cabernet Snapsglass 6cl 6stk (3,5cl.)

  Holmegaard Cabernet Snapsglass 6cl 6stk (3,5cl.)
  Legg glasset fra Peter Svarrer's Cabernet-serie i fryseren en kort stund før du serverer en frostet, iskald snaps til lunsj. I tillegg til skuddglasset inneholder Cabernet-serien også glass til forskjellige typer viner, champagne, øl og vannglass samt en vinkaraffel. De er pakket i en eske med seks stykker. og er en flott gaveide - ikke minst for deg selv.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Snaps 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 25357

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Snaps 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 25357
  Blyfritt glass. Tåler oppvaskmaskin, max. 50-55 grader. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Sky Snapsglass 8 cl 2-pakning

  Sky Snapsglass 8 cl 2-pakning