Snapsglass

Et snapsglass kan romme mellom 2-6 cl og er kjegleformet. Glassene kan være både med og uten fot, hvor en fordel med snapsglass som har føtter holder drikken kald. Volumet av et snapsglass er utformet slik at den er i stand til å feie hele glasset på en gang.

Snaps har imidlertid ikke alltid vært 4-6 cl. Volumet er redusert i løpet av årene fra 1800-tallet til å ha vært 8,2 cl (kalt Virgin) og er nå i restauranter er en schnapps 6 cl som standard.

Populær i snapsglass

Flere tips om snapsglass

 • Georg Jensen Bernadotte snapseglass 4cl, 6 stk

  Georg Jensen Bernadotte snapseglass 4cl, 6 stk
  De myke ribbede linjene kjennetegner Sigvard Bernadottes designsignatur. Den ikoniske stilen er en vakker detalj på shotsglassene, som er laget av glitrende krystallglass. Et glass til snaps eller likør som du får lyst til å skåle med ved spesie
 • Norgesglasset Mini Seidel 80 ml

  Norgesglasset Mini Seidel 80 ml
  Norgesglassets nyeste tilskudd er et lite, sjarmerende seidelglass på 80 ml som passer ypperlig som snapsglass, eller som vase til små markblomster. Seidelglasset har et medfølgende krydderlokk så du kan servere krydder fra et nostalgisk innslag
 • GC Snapsglass, 6 stk., 4 cl

  GC Snapsglass, 6 stk., 4 cl
 • Holmegaard Christmas 2021 julesnapsglass 2 stk

  Holmegaard Christmas 2021 julesnapsglass 2 stk
  Gjør julefrokosten til noe spesielt ved hjelp av de fine julesnapsglassene fra Holmegaard, som har et fint og julete design. Her får du et sett som består av to stk snapsglass, som garantert vil få opp stemningen ved dette årets julesammenkomst.
 • Nachtmann Noblesse Shotglass 4-pk - Snapsglass & Avecglass Klar - 100694

  Nachtmann Noblesse Shotglass 4-pk - Snapsglass & Avecglass Klar - 100694
  Noblesse Shotglass, 4-pk fra Nachtmann. Snapsglass & Avecglass Klar Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nobel Sølv Snaps 4 cl

  Nobel Sølv Snaps 4 cl
 • Nobel Rød Snaps 4 cl

  Nobel Rød Snaps 4 cl
 • Ritzenhoff Schnapps Glass 6,2 Cl Tobias Tietchen/sailor Girl - Snapsglass & Avecglass Krystall Klar - 3230041

  Ritzenhoff Schnapps Glass 6,2 Cl Tobias Tietchen/sailor Girl - Snapsglass & Avecglass Krystall Klar - 3230041
  Schnapps Glass 6,2 cl, Tobias Tietchen/Sailor Girl fra Ritzenhoff. Snapsglass & Avecglass Klar Krystall Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • London Snapsglass 18 cm 6-pakning Multi

  London Snapsglass 18 cm 6-pakning Multi
 • Dorre Shonta Brett Med Shot 9-pk - Snapsglass & Avecglass Glass Tre - 5-8746

  Dorre Shonta Brett Med Shot 9-pk - Snapsglass & Avecglass Glass Tre - 5-8746
  Brettet fra Dorre har tidløst, klassisk design i tre og glass med ni praktiske deler perfekte til festlige anledninger. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Om brettet fra Dorre- Tidløst design.- Laget av tre og glass.- Perfekt til festlige anledninger.- Deler: 9.- Brett: 1.- Shotglass: 6.- Skål: 1.- Saltskål: 1.- Bredde: 370 mm.- Høyde: 80 mm.- Lengde: 150 mm.- Laget i Sverige Vedlikeholdsinstruksjoner for brettet- Det anbefales å vaske den for hånd for å opprettholde produktets levetid. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Schnaps 5,5 Cl 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 4802422

  Holmegaard Perfection Schnaps 5,5 Cl 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 4802422
  Sett snapseglasset fra Tom Nybroes Perfection serie i kjøleskapet en halv times tid før du serverer en iskald, frostet snaps til lunsj. Det elegante langbente snapseglasset har Perfection-seriens skjenkelinje, som tillater en gavmild snaps på 5,5 cl. Glasset er like velegnet til italiensk limoncello eller annen likør som avslutning på en god middag. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors More Schnaps 7cl 2-pakk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 6310153

  Orrefors More Schnaps 7cl 2-pakk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 6310153
  More Schnapsglass 7cl 2-Pakk fra Orrefors. Snapsglass & Avecglass Klar Glass Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ernst Snapsglass 4 stk

  Ernst Snapsglass 4 stk
  Dekk på bordet med disse vakre snapsglassene fra Ernst neste gang du inviterer dine venner over. Som tv-profilen Ernst Kirschsteiger selv sa i det enkle livet bor det vakre og du kan tydelig se at det er inspirasjonen i Ernst kolleksjonene. Snapsgl
 • Nobel Sort Snaps 4 cl

  Nobel Sort Snaps 4 cl
 • Rosendahl Grand Cru Snapseglass 6 stk 4cl

  Rosendahl Grand Cru Snapseglass 6 stk 4cl
  Snapseglassene har god tyngde og en passende størrelse, noe som gjør dem velegnet både til servering av kald snaps og små fruktshots. Grand Cru- Seriens enkle design danner en bra base på kjøkkenet gjennom hele liv
 • Orrefors Nobel Snapsglass Rød 4 cl

  Orrefors Nobel Snapsglass Rød 4 cl
  Gunnar Cyrén er designeren bak serien Nobel for Kosta Boda. Snapsglasset har vakre detaljer og skåles med hvert år under Nobelmiddagen. Spesifikasjoner: Høyde: 16,2 cm. Bredde: 4,1 cm. Vekt: 0,21 Kg. 
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Snaps 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 25357

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Snaps 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 25357
  Blyfritt glass. Tåler oppvaskmaskin, max. 50-55 grader. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Dublino Snapsglass 5,7 cl

  Dublino Snapsglass 5,7 cl
 • Lyngby Glas Glass Snapsglass på Fot 6 st

  Lyngby Glas Glass Snapsglass på Fot 6 st
  Få litt morsomt pådekning ved å gi dine gjester snapsglass på fot med forskjellige farger og former. I dette settet får du 6 munnblåste snapsglass, som hver har sin form og farge. De vakre brillene varierer fra 2,5 til 4 cl og er laget av slite
 • Kosta Boda Line Snapsglass 7 cl

  Kosta Boda Line Snapsglass 7 cl
  Snapsglass fra Kosta Boda som er munnblåst i Småland, Sverige. Den tynne glasstråden er lagt på for hånd og er et kjennetegn på svensk kvalitetshåndverk.Spesifikasjoner: Høyde: 15,5 cm. Bredde: 5,5 cm. Vekt: 0,14 Kg. 
 • Kosta Boda Château Snaps 6 cl

  Kosta Boda Château Snaps 6 cl
  Dekorativt snapsglass fra serien Château av Kosta Boda. Bertil Vallien hadde to ambisjoner når han skapte Château, først og fremst ville han lage et håndlaget glass som en maskin ikke kunne lage. Hans andre ambisjon var å ha et enkelt
 • Lyngby Glas Snapseglass, 6 stk, grå

  Lyngby Glas Snapseglass, 6 stk, grå
  Skål med venner med disse elegante snapseglassene fra Lyngby Glas. Alle glassene er munnblåste, og med hver sitt unike design. Det gir en koselig borddekking, og gjør det enkelt for hver gjest å vite forskjellen mellom sitt og de andres glass. Sn
 • Orrefors Nobel Snapsglass Gull 4 cl

  Orrefors Nobel Snapsglass Gull 4 cl
  Nydelig snapsglass med vakre detaljer fra Orrefors. Snapsglasset er designet av Gunnar Cyrén til 90-årsfeiringen av Nobelmiddagen år 1991. Spesifikasjoner: Høyde: 16,2 cm. Bredde: 4,1 cm. Vekt: 0,21 Kg. 
 • Snapsglass på fot 4,5 cl

  Snapsglass på fot 4,5 cl
 • Holmegaard Christmas julesnapsglass 2022, 3 cl, 2 st

  Holmegaard Christmas julesnapsglass 2022, 3 cl, 2 st
  Gjennom fire tiår har Holmegaards julekolleksjon frem til nå blitt en tradisjon, verdsatt av mange julefans som et samleobjekt. Det henger mye sammen med Jette Frölichs unike talent for å forvandle julens nøkkelbudskap – omsorg, raushet og nø
 • Snapsglass på fot 4,5 cl

  Snapsglass på fot 4,5 cl
 • Holmegaard Cabernet Snapsglass 6cl 6stk (3,5cl.)

  Holmegaard Cabernet Snapsglass 6cl 6stk (3,5cl.)
  Legg glasset fra Peter Svarrer's Cabernet-serie i fryseren en kort stund før du serverer en frostet, iskald snaps til lunsj. I tillegg til skuddglasset inneholder Cabernet-serien også glass til forskjellige typer viner, champagne, øl og vannglass samt en vinkaraffel. De er pakket i en eske med seks stykker. og er en flott gaveide - ikke minst for deg selv.
 • Spiegelau Shotglass 5,5cl 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Klar - 9000191

  Spiegelau Shotglass 5,5cl 6-pakk - Snapsglass & Avecglass Klar - 9000191
  Shotglass 5,5cl, 6-Pakk fra Spiegelau. Snapsglass & Avecglass Klar Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors City Shotglass 5 cl 2-Pack

  Orrefors City Shotglass 5 cl 2-Pack
  Imponere dine gjester med moderne shotglass i en skarp design!Fra Orrefors er serien City, en samling designet av Martti Rytkönen, fylt med stilig barglass. Det er en flott følelse av urbane eleganse at serieglasset har blitt designet, som vi tydel
 • Aida Harvey Shot 3,7 Cl 4-pk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 80316

  Aida Harvey Shot 3,7 Cl 4-pk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 80316
  Serien Harvey fra Aida består av moderne glass til festens drikker, alt fra en god whisky til helt vanlig vann. Disse glassene er et must for alle som vil dekke bordet med en moderne stil. Aida har skapt et elegant mønster for glass, inspirert av elegant fasetterte krystallglass. Med denne serien får du moderne eleganse til gode priser. Kan vaskes i oppvaskmaskinen. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Cabernet snapsglass klar 6 cl 6 stk.

  Cabernet snapsglass klar 6 cl 6 stk.
 • Sky Snapsglass 8 cl 2-pakning

  Sky Snapsglass 8 cl 2-pakning
 • Dorre Shira Snaps 4-pk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 5-8633

  Dorre Shira Snaps 4-pk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 5-8633
  Snapsglassene fra Dorre har et lekent design med fire forskjellige former. De er laget av gjennomsiktig glass med en liten størrelse perfekt til festlige anledninger. Om snapsglassene fra Dorre- Kapasitet: 2,8 - 4,5 cl.- Høyde: 70 - 105 mm.- Antall i pakken: 4 Vedlikeholdsinstruksjoner for snapsglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Snapsglass 6 Cl - Snapsglass & Avecglass Munnblåst Glass Klar - 6257405

  Orrefors Intermezzo Blå Snapsglass 6 Cl - Snapsglass & Avecglass Munnblåst Glass Klar - 6257405
  Snapsglass fra Orrefors ikoniske serie Intermezzo Blå – en av de mest solgte gjennom tidene. Designet av Erika Lagerbielke 1985. Intermezzo kjennetegnes av den ikoniske dråpen i foten. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Chateau Snaps 6 Cl - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 7021225

  Kosta Boda Chateau Snaps 6 Cl - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 7021225
  Chateau snapsglass fra Kosta Boda. Dette snapsglasset tilhører en av Kosta Bodas mest populære serviseserier, og er håndlaget i krystall. Glasset har et klassisk og vakkert uttrykk som passer til årets alle festligheter. Det er formgitt av Bertil Vallien som selv sa: «Jag hadde to ambisjoner når jeg konstruerte Château. For det første ville jag lage et glass som en maskin ikke kunne lage, som du kunne se var håndlagede. Optikken i klokken og det tynne glasset. Min andre ambisjon var å holde designet enkelt men elegant». Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Nobel Snapsglass Svart 4 cl

  Orrefors Nobel Snapsglass Svart 4 cl
  Vakkert snapsglass fra Orrefors og deres stilfulle serie Nobel, designet av Gunnar Cyrén. Spesifikasjoner: Høyde: 16,2 cm. Bredde: 4,1 cm. Vekt: 0,20 Kg. 
 • Sky Snapsglass 8 cl 2-pakning

  Sky Snapsglass 8 cl 2-pakning
 • Orrefors More Snapsglass 7 cl 2-Pack

  Orrefors More Snapsglass 7 cl 2-Pack
  Å servere en kald snaps er tradisjon i høytider som påske, jul og midsommer. Og på disse festlige anledninger ønsker vi å lage vakre og innbydende pådekninger. Så hvorfor ikke invitere til en drink med disse tidløse snapsglassene fra Orrefor
 • Iittala Ultima Thule Snapseglass 5 cl. 4 stk.

  Iittala Ultima Thule Snapseglass 5 cl. 4 stk.
  Ultima Thule snapseglass er ideelle for brennvinn servert etter måltid. Snapseglassene fra Iittala rommer 5 cl. Dette gjør dem ideelle for snaps og shots, og 4 stk. er inkludert i et sett. Tusenvis av timer er lagt ned for å oppnå riktig effekt g
 • Line Snaps 5 cl

  Line Snaps 5 cl
 • Snapsglass 4-pakning

  Snapsglass 4-pakning
 • Ferm Living Ripple Lite Glass 6 Cl 4-pk Clear - Snapsglass & Avecglass Munnblåst Glass Klar - 100373211

  Ferm Living Ripple Lite Glass 6 Cl 4-pk Clear - Snapsglass & Avecglass Munnblåst Glass Klar - 100373211
  Et sett med drikkeglass fra Ferm Living. Ripple gir et kraftfullt og sofistikert uttrykk, de varierte geometriske formene skaper en fantastisk dynamikk mellom glassene. Settet består av fire glass i forskjellige modeller. Ripple kan stables, noe som frigjør plass i skapet. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Intermezzo Snaps 6 cl

  Intermezzo Snaps 6 cl
 • Riedel Bar Tumbler Akvavit, snapsglass 4-pakning

  Riedel Bar Tumbler Akvavit, snapsglass 4-pakning
  Eske med 4 snapsglass fra Riedels serie Bar Tumbler. Seriens glass til snaps er av samme modell som glasset til rom, med en rund kube i bunnen og en jevn del øverst. Formen på toppen, kalt skorsteinen, demper den skarpe lukten av alkohol, samtidig
 • Holmegaard Perfection Snapsglass 55 cl 6 stk, Klar

  Holmegaard Perfection Snapsglass 55 cl 6 stk, Klar
  Sett dette snapseglasset på jule- eller påskebordet hvis du vil imponere dine gjester med vakkert dansk design. Glasset er elegant og med en lang stett, og har samtidig en smart skjenkelinje, så du enkelt kan se når det er nok i glasset. Skjenker
 • Iittala Raami Aperitif 12 Cl 2-pcs - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 1026948

  Iittala Raami Aperitif 12 Cl 2-pcs - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 1026948
  Raami Aperitif Glass 12 cl, 2-Pcs fra Iittala. Snapsglass & Avecglass Klar Glass Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Snapsglass 5,7 Cl 4-pk - Snapsglass & Avecglass Krystall Klar - 103748

  Nachtmann Noblesse Snapsglass 5,7 Cl 4-pk - Snapsglass & Avecglass Krystall Klar - 103748
  Snapsglasset fra Nachtmann har et luksuriøst design i fint krystallglass med et diamantmønster for et sofistikert og elegant touch. Det har en dekorativ fot for å legge en ekstra dimensjon til designet. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om snapsglasset fra Nachtmann- Fra kolleksjonen Noblesse.- Laget av krystallglass.- Antall i pakken: 4- Luksuriøst design.- Iøyenfallende diamantmønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for snapsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Nobel Snapsglass Sølv 4 cl

  Orrefors Nobel Snapsglass Sølv 4 cl
  1991 designet Gunnar Cyrén Nobelserviset for Orrefors i anledning av Nobels 90 årsjubileum. Skap din egen Nobelfest og la gjestene skåle med de vakre snapsglassene i serien!   Spesifikasjoner: Høyde: 16,2 cm. Bredde: 4,1 cm.&n