Tumbler

Populær i tumbler

Flere tips om tumbler

 • Eva Solo Glass 38 cl.

  Eva Solo Glass 38 cl.
 • Georg Jensen Sky Drikkeglass Lavt 38 Cl 6-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 10019204

  Georg Jensen Sky Drikkeglass Lavt 38 Cl 6-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 10019204
  Drikkeglasset fra Georg Jensen har et sofistikert design i krystall med en rund form perfekt til hverdagsbruk eller til fest. Designet av Aurélien Barbry. Om drikkeglasset fra Georg Jensen- Sofistikert design.- Laget av krystallglass.- Rund form.- Høyde: 86 mm.- Kapasitet: 38 cl.- Diameter: 100 mm.- Antall i pakken: 6-pack Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Alveskog Tumbler Vannglass 37 cl

  Wik & Walsøe Alveskog Tumbler Vannglass 37 cl
  Tumbler vannglass i 37 cl fra Wik & Walsøes flotte serien Alveskog. Skogens majestetiske kronhjorter preger det flotte vannglasset fra Alveskog. Vannglasset er et vakkert supplement til serviset Alveskog, men er også flott sammen med andre serviser
 • Orrefors Pulse Tumbler 35 Cl 4-pakk - Tumblerglass Glass Klar - 6295304

  Orrefors Pulse Tumbler 35 Cl 4-pakk - Tumblerglass Glass Klar - 6295304
  Pulse Tumbler, drikkeglass som selges i 4-Pakning. Serviset Pulse har vokst frem i nært samarbeid mellom Ingegerd Råman og vinkjenneren Carl Jan Granqvist. Orrefors glasstradisjon med tidløs form og karakter møter dagens krav om funksjon uten at elegansen forsvinner. Pulse tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Staalnacke Tulum tannglass

  Staalnacke Tulum tannglass
  Design detaljer fra de beste boutiquehotellene i Tulum har vært inspirasjonen til denne serien av baderomsutstyr. Disse produktene er nøye designet og utviklet for å gi deg det luksuriøse boutiquehotellfølelsen. Egenskaper og design-detaljer er utviklet og raffinert laget for å gi hjemmet ditt et lite stykke av den magiske Tulum-vibe. Nyt det aller beste av bohemsk luksus tilbehør for en perfekt Weekend Getaway hjemme.
 • Kosta Boda Limelight Drikke 2-pk 22 Cl - Tumblerglass Glass Grå - 7092021

  Kosta Boda Limelight Drikke 2-pk 22 Cl - Tumblerglass Glass Grå - 7092021
  Drikkeglassene fra Kosta Boda har et tidløst design i grått glass med en robust følelse. De har en stilren look perfekt for både hverdag og fest. Designet av Göran Wärff. Om drikkeglassene fra Kosta Boda- Kombiner drikkeglassene med en skål fra Kosta Boda.- Disse drikkeglassene er en del av serien Limelight fra Kosta Boda. Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Crystal Magic Tumbler Kar, 25cl

  Kosta Boda Crystal Magic Tumbler Kar, 25cl
  Kosta Boda har siden 1742 blitt produsert i hjertet av Småland i Sverige. Kosta boda er et av verdens fremste og mest anerkjente varemerker for glass og glass-kunst, og Kosta Boda har en rekke verdenskjente kunstnere som arbeider med eksklusive prod
 • Intermezzo Tumbler 37 cl

  Intermezzo Tumbler 37 cl
 • Sagaform Spectra Drikke 4-pk 35 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 5018132

  Sagaform Spectra Drikke 4-pk 35 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 5018132
  Drikkeglassene fra Sagaform har et luksuriøst design i munnblåst glass med en rund form. De har en stilren look perfekt for både hverdag og fest. Velg mellom ulike farger. Designet av Ann-Carin Wiktorsson. Om drikkeglassene fra Sagaform- Luksuriøst design.- Rund form. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Staalnacke Core håndkle 100x150 Aqua

  Staalnacke Core håndkle 100x150 Aqua
  "Vi reiser verden rundt på jakt etter det vi trenger, og kommer hjem for å finne det.STOPP LETINGEN - DU HAR AKKURAT FUNNET DET:DETTE ER DET MEST KOMFORTABLE OG DELIKATE HÅNDKLE NOENSINNE!Stol på oss - du vil bli forelsket i disse håndklærne. Hver. Eneste. Dag."
 • Spiegelau Signature Circles Drikkeglass 33 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 4035264

  Spiegelau Signature Circles Drikkeglass 33 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 4035264
  Drikkeglasset fra Spiegelau er laget av tynt, høykvalitets krystallglass med en elegant look og et iøynefallende mønster. Det har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om drikkeglasset fra Spiegelau- Fra kolleksjonen Signature.- Finnes også som et cocktailglass.- Laget av krystallglass.- Tynt design.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ghost Zero Tulip Tumbler sett med to glass 48 cl

  Ghost Zero Tulip Tumbler sett med to glass 48 cl
 • Spode Creatures Of Curiosity Drikke 2-pk - Tumblerglass Glass Klar - CRC8840-XD

  Spode Creatures Of Curiosity Drikke 2-pk - Tumblerglass Glass Klar - CRC8840-XD
  Drikkeglasset fra Spode har et eksklusivt design med en dekorativ detalj for et sofistikert og elegant touch. Det er laget av gjennomsiktig glass med malt 22 k gull. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Leveres i en gaveeske. Om drikkeglasset fra Spode- Laget av glass.- Dekorativ, gylden detalj.- Antall i pakken: 2- Kapasitet: 31 cl.- Fra kolleksjonen Creatures of Curiosity. Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock glass 420 ml

  Villeroy & Boch Manufacture Rock glass 420 ml
  Stor tørketrommel med dobbel vegg for varme eller kalde drikker Naturlig, original og med en spesiell følelse: dette er Manufacture Rock. Den håndverksmessige stilen i form av matt skiferutseende porselen gjør samlingen virkelig unik. Kombiner den med de håndmalte bitene i søsterkolleksjonen for produksjon for å gi varmen til bordet ditt. Denne funksjonelle produsenten Rock tumbler med dobbel vegg er perfekt for enhver situasjon og holder din favoritt varme drikke varm lenger. Lag spesielle øyeblikk av glede.
 • The O Wine Tumbler, Syrah/Shiraz, 2-pakk

  The O Wine Tumbler, Syrah/Shiraz, 2-pakk
 • Kosta Boda Line Tumbler 31 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 7021553

  Kosta Boda Line Tumbler 31 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 7021553
  Line Tumbler fra Kosta Boda. Dette glasset tilhører den elegante serien Line som er formgitt av Anna Ehrner. Designet er klassisk og har en tynn glasstråd som bølger seg opp rundt klokken. Glasstråden er lagt på for hånd og glasset er munnblåst i Småland. Passer perfekt til festlige anledninger. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Elegance Tumbler Set, 4 Pk

  Spiegelau Elegance Tumbler Set, 4 Pk
  Elegance serien fra kvalitetsmerket Spiegelau er lekker med sine elegante og diamantformede mønster som glinser vakkert når glassene er fylt med drikke. Glassene kommer i pakke på 4 glass.
 • Chateau Tumbler 20 cl lavt

  Chateau Tumbler 20 cl lavt
 • Inku tumbler glass Large 30 cl

  Inku tumbler glass Large 30 cl
 • Limfjord Tumblerglass 35cl Amber

  Limfjord Tumblerglass 35cl Amber
 • Kosta Boda New Friends Tumbler Rev - Tumblerglass Munnblåst Glass Klar - 7090950

  Kosta Boda New Friends Tumbler Rev - Tumblerglass Munnblåst Glass Klar - 7090950
  New Friends Tumbler fra Kosta Boda. Denne tumbleren tilhører den kreative serien New Friends, designet av Ernst Billgren. Med naturen i takene har han, i samarbeid med Kosta Bodas dyktige glassblåsere, skapt vakre og lekne skulpturer som kan drikkes av. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Artes.H&C.Bev. Tumbler XL set 2pcs

  Artes.H&C.Bev. Tumbler XL set 2pcs
 • Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverages Tumbler S sett 2 stk. 68mm

  Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverages Tumbler S sett 2 stk. 68mm
  Små, dobbelveggs glass for varme eller kalde drikker Artesano står for ren, klart definert design. Med fokus på det viktigste, er Hot Beverages-serien perfekt for enhver situasjon, og de smarte funksjonene sørger for at du har alt du trenger for å nyte te, kaffe og kakao. De små håndtaksløse tumblene med to vegger for to holder espresso varm lenger og sørger for en perfekt crema. Oppdag den praktiske måten å nyte favorittdrinken din på.
 • Pulse Tumbler 35 cl 4 pk

  Pulse Tumbler 35 cl 4 pk
 • Merlot Tumbler 24 cl

  Merlot Tumbler 24 cl
 • Georg Jensen Sky Drikkeglass Høyt 45 Cl 6-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 10019203

  Georg Jensen Sky Drikkeglass Høyt 45 Cl 6-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 10019203
  Drikkeglasset fra Georg Jensen har et sofistikert design i krystall med en rund form perfekt til hverdagsbruk eller til fest. Designet av Aurélien Barbry. Om drikkeglasset fra Georg Jensen- Sofistikert design.- Laget av krystallglass.- Rund form.- Høyde: 150 mm.- Kapasitet: 45 cl.- Diameter: 81 mm.- Antall i pakken: 6-pack Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • New Friends Tumbler Rev 40 cl

  New Friends Tumbler Rev 40 cl
 • Eva Solo Facet Glass 6stk 27cl

  Eva Solo Facet Glass 6stk 27cl
  GLASS Glassene setter prikken over i-en på ethvert bord, uansett om oppdekkingen er rustikk eller enkel og elegant. Alle glassene er fremstilt av herdet glass og tåler temperaturer opptil 130 grader.
 • Street Tumbler 40 cl

  Street Tumbler 40 cl
 • Spiegelau Style Tumbler 34 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Krystall Klar - 4670184

  Spiegelau Style Tumbler 34 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Krystall Klar - 4670184
  Style Tumbler 34 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Krystall Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Set Ice Cube Tray + 2 Tumblers - Tumblerglass Silikon Sort - 4500276

  Spiegelau Perfect Serve Set Ice Cube Tray + 2 Tumblers - Tumblerglass Silikon Sort - 4500276
  Perfect Serve Set, Ice Cube Tray + 2 Tumblers fra Spiegelau. Tumblerglass Sort Silikon Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Serax Merci Glas L Transparent - Tumblerglass Glass Klar - B0817824

  Serax Merci Glas L Transparent - Tumblerglass Glass Klar - B0817824
  Drinking glass with beautiful structure from Serax. The glass belongs to the collection La Nouvelle Table, which includes both platter and mugs in several different shapes and colors. Designed by Merci. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Sandvig Vannglass/Tumbler 30 cl

  Sandvig Vannglass/Tumbler 30 cl
 • Chateau Tumbler 35 cl

  Chateau Tumbler 35 cl
 • Nachtmann Punk Tumbler 34,8 Cl 4-pk - Tumblerglass Klar - 99503

  Nachtmann Punk Tumbler 34,8 Cl 4-pk - Tumblerglass Klar - 99503
  Kolleksjonen Punk fra Nachtmann, utviklet i samarbeid med verdens ledende kunst og design høyskole Central Saint Martins i London. Designeren Anke Buchmann har skapt en iøyenfallende samling av høykvalitets krystallglass som skaper en lysende og glitrende atmosfære. Inspirert av den engelske punken. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda Chateau Tumbler 38 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 7021293

  Kosta Boda Chateau Tumbler 38 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 7021293
  Chateau Tumbler fra Kosta Boda. Dette glasset tilhører en av Kosta Bodas mest populære serviseserier, og er håndlaget i krystall. Glasset har et klassisk og vakkert uttrykk som passer til årets alle festligheter. Det er formgitt av Bertil Vallien som selv sa: «Jag hadde to ambisjoner når jeg konstruerte Château. For det første ville jag lage et glass som en maskin ikke kunne lage, som du kunne se var håndlagede. Optikken i klokken og det tynne glasset. Min andre ambisjon var å holde designet enkelt men elegant». Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Street Tumbler 40 cl

  Street Tumbler 40 cl
 • Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Glass 2 stk.

  Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Glass 2 stk.
  De perfekte multifunksjonelle tumblere Artesano står for ren, klart definert design. Med fokus på det viktigste, er Hot Beverages-serien perfekt for enhver situasjon, og de smarte funksjonene sørger for at du har alt du trenger for å nyte te, kaffe og kakao. Dobbeltveggs håndtaksløse glass for to er veldig allsidige og vil holde din favoritt varme drikke varm lenger. Oppdag den praktiske måten å nyte favorittdrinken din på.
 • Nachtmann Highland Square Drikkeglass + Longdrinkglass 12 Deler - Tumblerglass Krystall Klar - 101754

  Nachtmann Highland Square Drikkeglass + Longdrinkglass 12 Deler - Tumblerglass Krystall Klar - 101754
  Drikkeglassene fra Nachtmann har inkluderte longdrinkglass i krystallglass av høy kvalitet med et tidløst, elegant design. De har en luksuriøs følelse perfekt til finere anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om drikkeglassene fra Nachtmann- Fra kolleksjonen Highland.- Drikkeglass: 6 x 34,5 cl.- Longdrinkglass: 6 x 44,5 cl.- Laget av krystallglass. Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Jules Tumbler 30,5 cl 4-p

  Jules Tumbler 30,5 cl 4-p
 • Classi x Tumbler Dekor A 34,4 cl 2-p

  Classi x Tumbler Dekor A 34,4 cl 2-p
 • Georg Jensen Bernadotte Drikkeglass Lavt 25 Cl 6-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 10019194

  Georg Jensen Bernadotte Drikkeglass Lavt 25 Cl 6-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 10019194
  Drikkeglasset fra Georg Jensen har et minimalistisk design i krystall med subtile detaljer. Det har art deco-estetikk med et mykt, bølget mønster. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om drikkeglasset fra Georg Jensen- Minimalistisk design.- Subtile detaljer.- Laget av krystallglass.- Moderne stil.- Høyde: 70 mm.- Diameter: 84 mm.- Kapasitet: 25 cl.- Antall i pakken: 6 Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverages Tumbler XL sett 2 stk. 140mm

  Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverages Tumbler XL sett 2 stk. 140mm
  Store dobbelte vegger for latte macchiato, café au lait eller iskaffe Artesano står for ren, klart definert design. Med fokus på det viktigste, er Hot Beverages-serien perfekt for enhver situasjon, og de smarte funksjonene sørger for at du har alt du trenger for å nyte te, kaffe og kakao. De ekstra store håndveiløse tumblere med dobbel vegg for to holder latte macchiato eller café au lait varme lenger. Passer også til iste. Oppdag den praktiske måten å nyte favorittdrinken din på.
 • Intermezzo Tumbler 37 cl

  Intermezzo Tumbler 37 cl
 • Club No. 2 tumblerglass 25 cl 2-pakning, Crystal Clear

  Club No. 2 tumblerglass 25 cl 2-pakning, Crystal Clear
 • La Divina Old fashion tumbler, Set 4 pcs

  La Divina Old fashion tumbler, Set 4 pcs
 • Kosta Boda Magic Crystal Tumbler - Tumblerglass Klar - 7091752

  Kosta Boda Magic Crystal Tumbler - Tumblerglass Klar - 7091752
  Tumblerglass fra Magic Crystal serien. Tilgjengelig i klar farge samt svak rosa. Produsert i hytten, Kosta. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Glassett 18-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 101764

  Nachtmann Noblesse Glassett 18-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 101764
  Glassettet fra Nachtmann har tre forskjellige glass perfekte for enhver anledning. Det har et luksuriøst design i fint krystallglass med et diamantmønster for et sofistikert og elegant touch. Om glassettet fra Nachtmann- Fra kolleksjonen Noblesse.- Antall i pakken: 18- Drikkeglass: 24,5 cl.- Drikkeglass: 29,5 cl.- Longdrinkglass: 37,5 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for glassettet- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.

Tumblers og Rocksglass

Klassisk tumbler fra Villeroy & Boch

En typisk tumbler har en rett eller buet form, uten føtter og med en flat til halvkuleformet bunn. De kalles ofte også for rockglass som mange serverer whisky i. Mange tumblers har det tykke glasset som du kan drikke varme drikker som kaffe eller te ut av brønnen.

Tumblerglassen kan være av forskjellig størrelse, men har generelt mindre volumer mellom 12-25 cl. Foruten whisky fungerer også Black Russian eller sours i denne typen av drikkeglass. Det finnes mange forskjellige undergrupper av drikkeglass som tilhører tumblers.