Tumbler glass

En typisk tumblerglass har en rett eller buet form, uten føtter og med en flat til halvkuleformet bunn. De kalles ofte også for rockglass som mange serverer whisky i. Mange tumblers har det tykke glasset som du kan drikke varme drikker som kaffe eller te ut av brønnen.

Tumbler glass kan være av forskjellig størrelse, men har generelt mindre volumer mellom 12-25 cl. Foruten whisky fungerer også Black Russian eller sours i denne typen av drikkeglass. Det finnes mange forskjellige undergrupper av drikkeglass som tilhører tumblers.

Populær i tumbler glass

Flere tips om tumbler glass

 • Rcr Oasis Tumbler 31 Cl 6stk.

  Rcr Oasis Tumbler 31 Cl 6stk.
  Fine og friske tumblerglass fra OasisMed disse vakre Oasis tumblerglassene er man sikret at man kan servere en deilig whisky eller lignende da de har et vakkert mønster. Det er nesten som å se solen gå opp når man sitter og nyter en deilig drink i selskap med disse Oasis tumblerglassene, for mønsteret på utsiden har nesten likheter med en strålende sol. En av grunnene til at dette er mulig er at de er laget av RCR, som er et krystallmateriale som gjør at materialet er tynnere, noe som gjør at man kan lage disse vakre mønstrene. Så ønsker man å skaffe seg noen tumblerglass som skiller seg ut og som er pene, bør man vurdere disse Oasis tumblerglassene, som virkelig vil få deg til å drikke mer og raskere. 
 • Spiegelau Arabesque Tumblerglass 2-pk 46 Cl - Tumblerglass Krystall Klar - 4192264

  Spiegelau Arabesque Tumblerglass 2-pk 46 Cl - Tumblerglass Krystall Klar - 4192264
  Tumblerglasset fra Spiegelau har klassiske linjer med en elegant blomstermotiv. Det er laget av krystallglass med høy kvalitet til finere anledninger. Om tumblerglasset fra Spiegelau- Laget av krystallglass.- Klassiske linjer.- Elegant blomstermønster.- Fra kolleksjonen Arabesque.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 46 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Jerte Tumbler 36cl

  Jerte Tumbler 36cl
  Jerte Tumbler - Holdbare og Pålitelige Glass til Hoteller, Barer og RestauranterDisse Jerte Tumblere er perfekte for hoteller, barer og restauranter, da de er holdbare og pålitelige. Med en kapasitet på 36cl er de ideelle for servering av ulike drikkevarer.Det rettvinklede designet gir et enkelt og moderne preg til enhver drinksservice. Glassene er fullherdede, noe som betyr at de er motstandsdyktige mot mekaniske støt og har en levetid som er fem ganger lengre enn ikke-herdede glass.Perlekanten sikrer styrke på sårbare kanter, noe som minimerer avslag og forlenger levetiden. Glassene er også varmebestandige og kan tåle temperaturendringer fra varmt til kaldt, da de er termisk støttestet og motstandsdyktige opp til 135C.Et herdet glass er også tryggere å bruke innen restaurantbransjen, da det vil knuse i mindre farlige biter hvis det utsettes for et for stort slag. Glassene tåler også oppvaskmaskin, noe som gjør dem enkle å rengjøre og beholde sin klarhet.Med disse Jerte Tumblere kan du være sikker på å ha holdbare og pålitelige glass for din drinksservice.
 • Rcr Timeless Tumbler 36 Cl 6stk.

  Rcr Timeless Tumbler 36 Cl 6stk.
  Tidløse tumblerglass i tidløst designEn serie, som man her kan kjøpe er den meget anerkjente typen glass, som er en del av Timeless serien. Og det er slett ikke tilfeldig, at denne serien av glass har fått nettopp dette navnet, for det skyldes nemlig, at de glass man kjøper fra Timeless serien er laget i et meget tidløst design. Det mønsteret, som man kan se på RCR Timeless tumbler glassene er nemlig striper rundt om glasset og det er i den grad noe, som kommer på mote ofte og det er grunnen til, at det nettopp er så tidløst. Og disse tumbler glass er så kjennetegnet ved å ha en ekstra tykk bunn og å være litt lavere enn mange andre av de glass, som også finnes i den samme Timeless serien.
 • Riedel - Bar tumbler longdrink spey drinkglass 2 stk

  Riedel - Bar tumbler longdrink spey drinkglass 2 stk
  To stykk Longdrink Spey drinkglass fra Riedel Bar Tumbler. Dette glasset er perfekt for drinker og leskedrikker. Glasset er inspirert av den franske art noveau-epoken. Med det nostalgiske preget blir glasset en vakker kontrast til Riedels nøytrale vi
 • Riedel - Bar tumbler whisky fire whiskyglass 2 stk

  Riedel - Bar tumbler whisky fire whiskyglass 2 stk
  To stykk Fire whiskyglass fra Riedel Bar Tumbler. Dette glasset er laget spesielt for whisky. Formen hever en god whisky ved å forsterke fatets karakter og røykpreg, og samtidig tone ned alkoholens sure, sterke lukt.  Glasset kalles «Fire» på grunn a
 • Odin Hiball Tumbler 35.6cl

  Odin Hiball Tumbler 35.6cl
  Odin Hiball Tumbler - Perfekt for Cocktails og MerDenne Odin Hiball Tumbler er det ideelle glasset for å presentere cocktailene dine med stil. Med en kapasitet på 35.6cl er det god plass til å servere favorittdrinkene dine til gjestene dine.Glasset er laget av holdbart glassmateriale som gir utmerket klarhet, slik at cocktailene dine kan skinne gjennom. Perlekanten sikrer styrke på sårbare kanter, noe som minimerer risikoen for avskalling og forlenger glassets levetid.Det skårne glassdesignet legger til en klassisk vintagestil til glasset som vil imponere gjestene dine. Enten du er bartender, eier av en bar eller bare elsker å lage cocktails hjemme, er Odin Hiball Tumbler det perfekte valget.Med GenWare tumblere kan du være sikker på å få attraktive, funksjonelle og holdbare glass som vil imponere gjestene dine og legge til et snev av eleganse til serveringen av drinkene dine.
 • Kosta Boda - Chateau tumbler 22 cl

  Kosta Boda - Chateau tumbler 22 cl
  Munnblåst tumbler med optisk vridning i designet.
 • Limfjord Tumblerglass 35cl Amber

  Limfjord Tumblerglass 35cl Amber
 • Kosta Boda All About You Tumbler 57 Cl 2-pk Need You - Tumblerglass Glass Klar - 7091700

  Kosta Boda All About You Tumbler 57 Cl 2-pk Need You - Tumblerglass Glass Klar - 7091700
  Tumblerglassene fra Kosta Boda har et elegant design med et moderne uttrykk. De er laget av glass med et vakkert trykk på framsiden. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Designet av Sara Woodrow. Om tumblerglassene fra Kosta Boda- Moderne uttrykk.- Laget av glass.- Tumblerglassene kommer i ulike modeller.- Disse tumblerglassene er en del av serien All About You fra Kosta Boda.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglassene- Håndvask anbefales. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Marimekko Syksy Tumblerglass 20 Cl 2-pk - Tumblerglass Munnblåst Glass Klar - 072636-100

  Marimekko Syksy Tumblerglass 20 Cl 2-pk - Tumblerglass Munnblåst Glass Klar - 072636-100
  Tumblerglasset fra Marimekko har et håndlaget design i munnblåst glass med en strukturert, vakker overflate. Laget i Thailand. Om tumblerglasset fra Marimekko- Laget i Thailand.- Selges i en 2-pakning.- Laget av munnblåst glass. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors - Pulse tumbler 35 cl 4 stk

  Orrefors - Pulse tumbler 35 cl 4 stk
  Serviceserie, vann.
 • Rona Handy tumblerglass 34 cl

  Rona Handy tumblerglass 34 cl
  Rona Handy tumblerglass 34 cl med rene, enkle linjer som tilhører Ronas Handy-kolleksjon, designet for å gi et klassisk og stilig preg i hverdagen. Laget av blyfri krystallin. Glasset har blitt forsterket på de stedene hvor man kan forvente seg at det kan gå i stykker, dette er for å øke forventet levealder. Kan normalt vaskes opptil 1000 ganger i oppvaskmaskin uten å sprekke eller endre utseende utover vanlig slitasje. Briljante glass som fremhever innholdet i glasset. Passer som vanlige drikkeglass, drinkglass og til å servere vann ved middagsbordet. Høyde: 100 mm Bredde: 78 mm
 • Contrasti tumblerset 4 olika motiv

  Contrasti tumblerset 4 olika motiv
  Contrasti Tumblerset 4 olika motiv. Contrasti är en serie av fyra tumblerglas med samma glasdesign men med olika slipningar. Fyra vackra varianter som stilfullt kompletterar varandra. Från linjära till runda och ovala former. Tumblerglasen levereras i ett 4-pack med 4 olika motiv. Volym 37 cl Höjd 9,5 cm
 • Kosta Boda New Friends Tumbler And - Tumblerglass Munnblåst Glass Klar - 7090953

  Kosta Boda New Friends Tumbler And - Tumblerglass Munnblåst Glass Klar - 7090953
  New Friends Tumbler fra Kosta Boda. Denne tumbleren tilhører den kreative serien New Friends, designet av Ernst Billgren. Med naturen i takene har han, i samarbeid med Kosta Bodas dyktige glassblåsere, skapt vakre og lekne skulpturer som kan drikkes av. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Glenfiddich whiskyglas tumbler

  Glenfiddich whiskyglas tumbler
  Glenfiddich tumbler H: 9,2 cm Ø: 4,7 cm
 • Merlot Tumbler 24 cl

  Merlot Tumbler 24 cl
 • Orrefors - Metropol Tumbler 23 cl

  Orrefors - Metropol Tumbler 23 cl
  Munnblåst vinserie, svart dråpe i stett.
 • Kosta Boda - Chateau tumbler 38 cl

  Kosta Boda - Chateau tumbler 38 cl
  Munnblåst highball med optisk vridning i designet.
 • Trix tumblerglass

  Trix tumblerglass
  Trix Tumblerglass. Et stilig glass som passer bra til whisky og cocktails. En vakker avrundet bunn er ledsaget av skråsliping opp langs glasset. Volum 29 cl høyde 90,5 mm Ø 82 mm Tåler maskinoppvask
 • Baileys tumbler

  Baileys tumbler
  Lyxig tumbler med Baileys logotyp på med härligt expanderande kropp. Glaset har en låg profil med tilldragande design. Ett perfekt drinkglas för en Baileys med is, irish coffee eller en white russian. Glaskroppen expanderar brant utåt och påminner om ett martiniglas utan fot, men med tjockare kropp. Bailey's logga är skriven i vitt upptill på två sidor, och stilrena vita streck sträcker sig runt designen.
 • Carlsberg ølglass tumbler 25 cl

  Carlsberg ølglass tumbler 25 cl
  Carlsberg ølglass tumbler 25 cl “Sannsynligvis den beste øl i verden”, hvis du spør bryggeriet selv. Det står også langs den nedre kanten på dette glasset.  Med sine 25 cl er denne lille rakkeren smart på flere måter. Den stilige designen gjør at glasset kan stables - perfekt for lagring, eller når man vil bære 20 glass samtidig. Carlsbergs hvite logo står på forsiden, på baksiden finner vi bryggeriets grunnlegger J. C. Jacobsens signatur i vertikal retning. Volum: 25 cl H: 12,2 cm O fot: 5,5 cm
 • Talisker tumbler med rund botten

  Talisker tumbler med rund botten
  Talisker tumbler med rund botten. Exklusivt whiskyglas med rund botten från destilleriet Talisker. Den rundade botten är konstruerad så att glaset står stabilt men vickar lite på ett angenämt sätt. Ett lyxigt sätt att avnjuta denna härligt rökiga single malt whisky.
 • Orrefors - Intermezzo tumbler 37 cl

  Orrefors - Intermezzo tumbler 37 cl
  Munnblåst serviceglass tumbler, blå dråpe i stett.
 • Riedel - Bar tumbler whisky optical o whiskyglass 2 stk

  Riedel - Bar tumbler whisky optical o whiskyglass 2 stk
  To stykk Optical O whiskyglass fra Riedel Bar Tumbler Dette glasset er laget spesielt for whisky. Formen hever en god whisky ved å forsterke fatets karakter og røykpreg, og samtidig tone ned alkoholens sure, sterke lukt. Optical O er basert på den po
 • Orrefors - Intermezzo tumbler 37 cl

  Orrefors - Intermezzo tumbler 37 cl
  Munnblåst serviceglass tumbler, blå dråpe i stett.
 • Healey DOF tumblerglass 31 cl

  Healey DOF tumblerglass 31 cl
  Healey DOF tumblerglass 31 cl. Ett lekkert og stilrent double old fashioned-glass med stilige slipinger som former et rutenett. Veldig stilig glass til servering av whisky on the rocks og ulike typer cocktailer fra, ikke minst en klassisk Old Fashioned. Vol: 31 cl
 • Tumbler Palermo 38 cl 4 stk.

  Tumbler Palermo 38 cl 4 stk.
 • Denby - Halo Praline stor tumbler 54 cl 2 stk

  Denby - Halo Praline stor tumbler 54 cl 2 stk
  Denbys Halo fremstilles i England av lokal leire. Hver del av Halo er håndlaget med ferdigheter i keramikk som føres videre gjennom generasjoner. To glasurer kombineres for å skape dette unike og effektfulle serviset: Halo. Alle som eier en Denby vet
 • Riedel - Big o syrah tumbler vinglass 2 stk

  Riedel - Big o syrah tumbler vinglass 2 stk
  To stykk druespesifikke vinglass for syrah fra den gamle verden fra Riedel The O Wine Tumbler. Dette glasset er laget spesielt for syrah fra den gamle verden. Riedels vinglass for syrah har en rund klokke med en ganske liten åpning. Klokkens form for
 • Riedel - Bar tumbler whisky fire whiskyglass 2 stk

  Riedel - Bar tumbler whisky fire whiskyglass 2 stk
  To stykk Fire whiskyglass fra Riedel Bar Tumbler. Dette glasset er laget spesielt for whisky. Formen hever en god whisky ved å forsterke fatets karakter og røykpreg, og samtidig tone ned alkoholens sure, sterke lukt.  Glasset kalles «Fire» på grunn a
 • Riedel - Bar tumbler longdrink fire drinkglass 2 stk

  Riedel - Bar tumbler longdrink fire drinkglass 2 stk
  To stykk Longdrink Fire drinkglass fra Riedel Bar Tumbler. Dette glasset er perfekt for drinker og leskedrikker. Glasset kalles «Fire» på grunn av den ildlignende designen. Det er et lettere og tynnere glass enn modellene Spey og Louis.
 • Noblesse Tumbler Taupe 2-pakning

  Noblesse Tumbler Taupe 2-pakning
 • Syksy Tumblerglass 22 cl 2-pakning Grønn

  Syksy Tumblerglass 22 cl 2-pakning Grønn
 • Tumbler Glass Bossa Nova Nachtmann - 330ml

  Tumbler Glass Bossa Nova Nachtmann - 330ml
  Flotte tumbler glass i vevet mønsterDet mønsteret som pryder disse Bossa Nova Nachtmann tumbler glass er nesten vevd, og det er noe som man tydelig kan se hvis man ser på dem. Dessuten kan man også kjenne det hvis man fører hånden over de flotte Tumbler glassene fra Bossa Nova Nacthmann. For det er en helt spesiell taktil følelse man får når man står og skal føre hendene over disse glassene. Grunnen til at de heter Bossa Nova er at de gjenspeiler karakteristiske elementer av brasiliansk bevegelse, og det kommer til uttrykk i disse tumblerglassene.
 • Villeroy & Boch - Manufacture Rock tumbler 11 cl

  Villeroy & Boch - Manufacture Rock tumbler 11 cl
  Som en del av Manufacture Rocks brede sortiment av servisdeler er dette espressoglasset et perfekt supplement til de mer tradisjonelle delene, og skaper en herlig helhetsopplevelse.Glasset har doble vegger noe som gjør at espressoen holder seg varm l
 • Riedel Bar Tumbler Akevittglass 4pk

  Riedel Bar Tumbler Akevittglass 4pk
  4 pk med akevittglass fra Riedel og serien Bar Tumbler. Dette glasset er utviklet for norsk fatmodnet akevitt, med et tett samarbeid mellom Riedel og norske eksperter på akevitt. Glassets klokke er formet for å gi en naturlig demping av alkoholen, sl
 • Kosta Boda - Line tumbler 45 cl

  Kosta Boda - Line tumbler 45 cl
  Line fra Kosta Boda har vært i produksjon siden 1982. Serien er unik med en spunnet glasstråd som legges på for hånd - et bevis på det svenske kvalitetshåndverket fra Kosta Glasbruk. Det munnblåste tumbler glasset passer for drinker eller som vann g
 • Kosta Boda - Limelight tumbler 22 cl 2 stk

  Kosta Boda - Limelight tumbler 22 cl 2 stk
  Vannglass rett sylindrisk.
 • Bitburger ølglass tumbler 20 cl

  Bitburger ølglass tumbler 20 cl
  Bitburger ølglass tumbler 20 cl. Et av de aller største bryggeriene i Tyskland. Bitburger er kjent for sin tydelige bitterhet. En frisk tørsteslukker. Dette ølglasset mangler fot, men hvem trenger vel fot når man har et så pent glass! Glasset i seg selv er relativt tynt og har en lett avsmalning hvis hensikt er å bevare aromaene i ølglasset. Bitburger-logoen er trykt på forsiden. H: 12,8 cm Ø topp: 5 cm
 • Opera tumblerglass

  Opera tumblerglass
  Opera tumblerglass. En veldig stilig on the rocks-glass med rette, pene linjer og en relativt tynn bunn. Dette, kombinert med at slipingen er relativt lavt plassert gir dette glasset et veldig elegant utseende. Perfekt for Whisky eller Bourbon. Tåler maskinoppvask Volum 30 cl høyde 94 mm Ø 82 mm
 • Euforia tumblerset i 6 färger

  Euforia tumblerset i 6 färger
  Euforia Tumblerset i 6 färger. Ett vackert paket med sex olikfärgade tumblers. Italiensk design och högkvalitativt glas som tål maskindisk. Dessa tumblerglas har en stilig rejäl fot och har ett rombmönster slipat på glaskroppen. Volym 29 cl Höjd 9 cm
 • Old Fashioned Tumbler 27cl- Urban Bar

  Old Fashioned Tumbler 27cl- Urban Bar
  Pent gammeldags tumblerglass fra urban barDet finnes mange forskjellige typer glass, og når du serverer noe profesjonelt, er det viktig at du har de riktige glassene. Serverer du en martini, er det for eksempel viktig at det ikke er noe du serverer i et vinglass eller lignende. Serverer du en old fashioned, bør du servere den i et gammeldags tumblerglass som dette. De kan se veldig forskjellige ut, og dette glasset er spesielt vakkert med sin form som nesten minner om en timeglass. Glasset går nemlig ut øverst, før det går inn på midten. Nederst er det rundt og har også en tykk bunn, noe som gjør det veldig holdbart slik at det ikke så lett går i stykker. Det kan romme totalt 27cl.
 • Syksy Tumbler 22 cl 2-pakning Klar

  Syksy Tumbler 22 cl 2-pakning Klar
 • Ghost Zero Belly Tumbler sett med to glass 47 cl

  Ghost Zero Belly Tumbler sett med to glass 47 cl
 • Magnor Swirl Drikke 9 Cm - Tumblerglass Glass Grønn - 201651

  Magnor Swirl Drikke 9 Cm - Tumblerglass Glass Grønn - 201651
  Drikkeglasset fra Magnor har et fargerikt design i munnblåst krystallglass. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt. Designet av Camilla Prytz. Om drikkeglasset fra Magnor- Laget av krystallglass.- Drikkeglasset kommer i ulike farger.- Fra kolleksjonen Swirl. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kosta Boda All About You Tumbler 57 Cl 2-pk Love You - Tumblerglass Glass Rosa - 7091532

  Kosta Boda All About You Tumbler 57 Cl 2-pk Love You - Tumblerglass Glass Rosa - 7091532
  Tumblerglassene fra Kosta Boda har et elegant design med et moderne uttrykk. De er laget av glass med et vakkert trykk på framsiden. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Designet av Sara Woodrow. Om tumblerglassene fra Kosta Boda- Moderne uttrykk.- Laget av glass.- Tumblerglassene kommer i ulike modeller.- Disse tumblerglassene er en del av serien All About You fra Kosta Boda.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglassene- Håndvask anbefales. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Tumblerglass 29 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Vintage Blue - 105389

  Nachtmann Ethno Tumblerglass 29 Cl 2-pk - Tumblerglass Krystall Vintage Blue - 105389
  Tumblerglass fra Nachtmann i eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Det har et lavt design perfekt for whisky og andre brenneviner. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Finnes i forskjellige farger.- Fra serien Ethno.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.

Større tumblerglass

Større tumblerglass er utmerkede valg for forskjellige typer drikkevarer, ikke bare whisky. Med sin generøse størrelse og unike design, er disse glassene perfekte for å nyte forskjellige cocktailer, brus og til og med vann.

Den brede åpningen tillater deg å enkelt legge til isbiter, mens den robuste basen gir stabilitet. Når du velger et større tumblerglass, får du et allsidig drikkeglass som kan brukes til mange anledninger.

For eksempel fungerer et stort tumblerglass utmerket som et vinglass uten stett, noe som gjør det til et ideelt valg for uformelle sammenkomster og fester der du ønsker en avslappet atmosfære. Med et stort tumblerglass, kan du nyte dine favorittdrikker på en stilig og praktisk måte.