Tumbler glass

En typisk tumblerglass har en rett eller buet form, uten føtter og med en flat til halvkuleformet bunn. De kalles ofte også for rockglass som mange serverer whisky i. Mange tumblers har det tykke glasset som du kan drikke varme drikker som kaffe eller te ut av brønnen.

Tumbler glass kan være av forskjellig størrelse, men har generelt mindre volumer mellom 12-25 cl. Foruten whisky fungerer også Black Russian eller sours i denne typen av drikkeglass. Det finnes mange forskjellige undergrupper av drikkeglass som tilhører tumblers.

Populær i tumbler glass

Flere tips om tumbler glass

 • Villeroy & Boch Newmoon Tumbler 22,5 Cl 4-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 11-3653-8070

  Villeroy & Boch Newmoon Tumbler 22,5 Cl 4-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 11-3653-8070
  Fire tumblere av krystall med en ekspressiv design fra Villeroy & Boch. Inspirasjonen kommer fra månens skjønnhet. Passer til både hverdag og finere anledninger. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Brooklyn Brewery tumbler ølglass 40 cl

  Brooklyn Brewery tumbler ølglass 40 cl
  Brooklyn Brewery tumblerglass ølglass 40 cl fra Brooklyn Brewery, en av forløperne på den amerikanske scenen for håndverksøl. For øyeblikket er Sverige faktisk det nest største markedet deres, og det er ofte lettere å drikke en Brooklyn Lager på Södermalm enn i selve Brooklyn! Selvsagt skal den drikkes fra et ekte Brooklyn Brewery-ølglass! Dette glasset har Brooklyn Brewery-logoen på forsiden og en 0,4 l kroningslinje på siden med plass til en liten skumkrone. Glasset har nukleringspunkter på bunnen for å holde på skumkronen så lenge som mulig
 • Ghost Zero Belly Tumbler sett med to glass 47 cl

  Ghost Zero Belly Tumbler sett med to glass 47 cl
 • Noblesse Tumbler Vintage Blue 2-pakning

  Noblesse Tumbler Vintage Blue 2-pakning
 • Nachtmann Highland Tumblerglass 4-pakning

  Nachtmann Highland Tumblerglass 4-pakning
  Highland tumblerglass fra Nachtmann er et sett med fire stykk tumblers i krystall med forskjellige slipinger. De fire glassene er skåret i forskjellige mønstre og er like stilige hver for seg som i samlet gruppe. 4 stk glass med forskjellige mønstre i krystallet. Volum: 34,5 cl Mål (Bredde x Høyde mm): 82 x 102 Tåler maskinoppvask!
 • Hurray Tumbler glass 6-pakk 32 cl Klar

  Hurray Tumbler glass 6-pakk 32 cl Klar
 • Spiegelau Lifestyle Tumbler 34 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Krystall Klar - 4450175

  Spiegelau Lifestyle Tumbler 34 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Krystall Klar - 4450175
  Lifestyle Tumbler 34 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Krystall Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Rona Handy tumblerglass 34 cl

  Rona Handy tumblerglass 34 cl
  Rona Handy tumblerglass 34 cl med rene, enkle linjer som tilhører Ronas Handy-kolleksjon, designet for å gi et klassisk og stilig preg i hverdagen. Laget av blyfri krystallin. Glasset har blitt forsterket på de stedene hvor man kan forvente seg at det kan gå i stykker, dette er for å øke forventet levealder. Kan normalt vaskes opptil 1000 ganger i oppvaskmaskin uten å sprekke eller endre utseende utover vanlig slitasje. Briljante glass som fremhever innholdet i glasset. Passer som vanlige drikkeglass, drinkglass og til å servere vann ved middagsbordet. Høyde: 100 mm Bredde: 78 mm
 • Wik & Walsøe Alv Vannglass 37 cl

  Wik & Walsøe Alv Vannglass 37 cl
  Alv vannglass 37 cl
 • Spiegelau Arabesque Tumblerglass 2-pk 46 Cl - Tumblerglass Krystall Klar - 4192264

  Spiegelau Arabesque Tumblerglass 2-pk 46 Cl - Tumblerglass Krystall Klar - 4192264
  Tumblerglasset fra Spiegelau har klassiske linjer med en elegant blomstermotiv. Det er laget av krystallglass med høy kvalitet til finere anledninger. Om tumblerglasset fra Spiegelau- Laget av krystallglass.- Klassiske linjer.- Elegant blomstermønster.- Fra kolleksjonen Arabesque.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 46 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Luigi Bormioli Optica Vannglass 45 Cl 4-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 24708

  Luigi Bormioli Optica Vannglass 45 Cl 4-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 24708
  Vannglasset fra Luigi Bormioli har vakkert, plissertt design i krystallglass perfekt for å servere vann, vin, saft eller juice. Det har en stabil fot til hverdagslig bruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Et must for design-interesserte. Om vannglasset fra Luigi Bormioli- Laget av krystallglass.- Vakkert, plissertt design.- Høykvalitets materiale.- Finnes også som et rødvinsglass.- Fra kolleksjonen Optica.- Vannglasset selges i en 4-pakning.- Bredde: 184 mm.- Høyde: 99 mm.- Laget i Italia Vedlikeholdsinstruksjoner for vannglasset- Tåler oppvaskmaskin.- Vaskes for hånd eller i vaskemaskin på lav temperatur, maks 55°C. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Syksy Tumbler 22 cl 2-pakning Klar

  Syksy Tumbler 22 cl 2-pakning Klar
 • Concerto tumblerglas

  Concerto tumblerglas
  Concerto tumblerglas. Ett vackert och behändigt italienskt designat tumblerglas som går att använda till det mesta. Glaset är av högsta kvalité och har en vacker rombformad slipning med kraftig botten. Volym 29 cl. Höjd 9 cm.
 • Limfjord Tumblerglass 35cl Amber

  Limfjord Tumblerglass 35cl Amber
 • Sagaform Saga Tumbler 23 Cl 2-pk - Tumblerglass Glass Klar - 5018268

  Sagaform Saga Tumbler 23 Cl 2-pk - Tumblerglass Glass Klar - 5018268
  Tumblerglasset fra Sagaform er perfekt til hverdag eller fest og har et svensk, klassisk design som aldri går ut av stil. Det er laget av holdbart glass med en distinkt fot med vakre, vertikale striper. Smelter elegant sammen med forskjellige interiørdesigner. Om tumblerglasset fra Sagaform- Klassisk design med distinkt fot.- Perfekt for å matche med ulike stiler.- Laget av glass.- Diameter: 70 mm.- Høyde: 90 mm.- Kapasitet: 23 cl.- Vekt: 150 g .- Dette tumblerglasset er en del av serien Saga fra Sagaform.- Finnes også som et vinglass.- Designet i Sverige Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Daily WH Tumblerglass 32 cl 6-pakning Klar

  Daily WH Tumblerglass 32 cl 6-pakning Klar
 • Kosta Boda All About You Tumbler 57 Cl 2-pk Want You - Tumblerglass Glass Rød - 7091531

  Kosta Boda All About You Tumbler 57 Cl 2-pk Want You - Tumblerglass Glass Rød - 7091531
  Tumblerglassene fra Kosta Boda har et elegant design med et moderne uttrykk. De er laget av glass med et vakkert trykk på framsiden. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Designet av Sara Woodrow. Om tumblerglassene fra Kosta Boda- Moderne uttrykk.- Laget av glass.- Tumblerglassene kommer i ulike modeller.- Disse tumblerglassene er en del av serien All About You fra Kosta Boda.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglassene- Håndvask anbefales. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Baguette tumblerglas med platinumband

  Baguette tumblerglas med platinumband
  Baguette tumblerglas 28 cl. Ett vackert italienskt designat glas som är sexkantigt nedtill och runt upptill, samt graverat med tunna horisontella linjer. Baguette glaset är ett så kallat tumblerglas och är designat för att avnjuta en whiskey on the rocks eller en klassisk Old Fashioned ur. Denna variant av Baguette -tumblerglaset har ett lyxigt handdekorerat platinumband. 10 cm högt. Klarar ej maskindisk.
 • Tumbler drinkglass i plast 25 cl

  Tumbler drinkglass i plast 25 cl
  Tumbler drinkglass i plast 25 cl. Et stilig svenskprodusert drinkglass i hardplast med en stilig bølgete form. Dette drinkglasset produsert i Gnosjö av familiebedriften Daloplast består av hardplast, men har en naturtro finish. Perfekt å bruke på grillfesten til å nyte en avkjølende Caipirinha eller Mojito. Volum: 25 cl Materiale: SAN hardplast SAN-plast er et svært slitesterkt BPA-fritt materiale med høy klarhet, som er takler temperaturer mellom -40 til +90 grader. Materialet tåler maskinoppvask opp til 50 grader, og bør med fordel vaskes i den øvre kurven. Svært små bobler kan forekomme i massen, men påvirker ikke glassets styrke.
 • Kosta Boda New Friends Tumbler And - Tumblerglass Munnblåst Glass Klar - 7090953

  Kosta Boda New Friends Tumbler And - Tumblerglass Munnblåst Glass Klar - 7090953
  New Friends Tumbler fra Kosta Boda. Denne tumbleren tilhører den kreative serien New Friends, designet av Ernst Billgren. Med naturen i takene har han, i samarbeid med Kosta Bodas dyktige glassblåsere, skapt vakre og lekne skulpturer som kan drikkes av. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Style Tumbler 34 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Klar - 4670184

  Spiegelau Style Tumbler 34 Cl 4 Pcs - Tumblerglass Klar - 4670184
  Style Tumbler 34 cl, 4 Pcs fra Spiegelau. Tumblerglass Klar Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Tumbler 2-pk 22 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 1172438095

  Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Tumbler 2-pk 22 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 1172438095
  Artesano Hot & Cold Beverages er en serie med varmeisolerende glass i en funksjonell og ukomplisert design. De håndlagde Artesano-koppene er utformet som klassiske te- og kaffekopper i porselen, men laget av dobbelvegget høykvalitets borosilikatglass som gir en perfekt isolasjon for varme drikker. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Tumbler 40 Cl - Tumblerglass Munnblåst Glass Klar - 6257436

  Orrefors Intermezzo Blå Tumbler 40 Cl - Tumblerglass Munnblåst Glass Klar - 6257436
  Intermezzo blå tumbler finnes i to forskjellige størrelser, 25 og 40 cl. De passer både som drinkglass og hverdags-glass. Intermezzo, som ble lansert i 1985, er en av de første seriene Erika Lagerbielke designet for Orrefors. Serien har blitt en populær klassiker som finnes i mange hjem. En av Orrefors sine bestselgere gjennom tidene. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Smoke - 104245

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Smoke - 104245
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Intermezzo Tumbler 37 cl

  Intermezzo Tumbler 37 cl
 • Orrefors Intermezzo Blå Tumbler 25 Cl - Tumblerglass Munnblåst Glass Klar - 6257432

  Orrefors Intermezzo Blå Tumbler 25 Cl - Tumblerglass Munnblåst Glass Klar - 6257432
  Intermezzo blå tumbler finnes i to forskjellige størrelser, 25 og 40 cl. De passer både som drinkglass og hverdags-glass. Intermezzo, som ble lansert i 1985, er en av de første seriene Erika Lagerbielke designet for Orrefors. Serien har blitt en populær klassiker som finnes i mange hjem. En av Orrefors sine bestselgere gjennom tidene. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Metropol tumbler vannglass 2-pakning

  Metropol tumbler vannglass 2-pakning
  Metropol tumbler vannglass 2-pakning. Et utsøkt tumblerglass designet med en kraftig bunn med en dråpe svart farge i seg. Veldig stilig design som passer perfekt til vinglasset i Metropol-serien, men som står seg godt alene også. Metropol-serien er en modernisert og raffinert serie inspirert av storselgeren Intermezzo. Med Metropol har designeren Erika Lagerbielke designet en stilig serie krystallglass med selvsikkert utseende utsikt og skarp form. Elegante glass som passer til både mingling og fest, så vel som til helt vanlige dager. Volum: 230 ml Høyde: 110 mm Diameter: 75 mm Tåler maskinoppvask
 • The O Wine Tumbler, Whisky, 2-pakk

  The O Wine Tumbler, Whisky, 2-pakk
 • Noblesse Tumbler Mint 2-pakning

  Noblesse Tumbler Mint 2-pakning
 • Serax Merci Glas L Transparent - Tumblerglass Glass Klar - B0817824

  Serax Merci Glas L Transparent - Tumblerglass Glass Klar - B0817824
  Drinking glass with beautiful structure from Serax. The glass belongs to the collection La Nouvelle Table, which includes both platter and mugs in several different shapes and colors. Designed by Merci. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Merlot Tumbler 24 cl

  Merlot Tumbler 24 cl
 • Hurray Tumbler glass 6-pakk 32 cl Klar

  Hurray Tumbler glass 6-pakk 32 cl Klar
 • La Divina Longdrink tumbler, Set 4 pcs

  La Divina Longdrink tumbler, Set 4 pcs
 • Sagaform Saga Tumbler Høyt 2-pk - Tumblerglass Glass Klar - 5018267

  Sagaform Saga Tumbler Høyt 2-pk - Tumblerglass Glass Klar - 5018267
  Tumblerglasset fra Sagaform har et tidløst design med karakteristiske striper på bunnen og en elegant høyde perfekt for å live opp borddekkingen. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tumblerglasset fra Sagaform- Dette tumblerglasset er en del av serien Saga fra Sagaform.- Dekorative striper på bunnen.- Høyde: 130 mm.- Bredde: 70 mm.- Lengde: 70 mm.- Vekt: 360 g . Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Elegance Tumbler Set, 4 Pk

  Spiegelau Elegance Tumbler Set, 4 Pk
  Elegance serien fra kvalitetsmerket Spiegelau er lekker med sine elegante og diamantformede mønster som glinser vakkert når glassene er fylt med drikke. Glassene kommer i pakke på 4 glass.
 • Fire tumblerglas

  Fire tumblerglas
  Fire Tumblerglas. En vacker tumbler med klara, tydliga former. Glaset har slipats i ett vackert mönster som liknar eldsflammor. Ett utmärkt glas till whiskyn. Varför inte framför en varm brasa? Volym: 33 cl Höjd: 92.5mm
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 104025

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 104025
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • More Multitumbler 2-pakning

  More Multitumbler 2-pakning
 • Marimekko Syksy Tumblerglass 20 Cl 2-pk Olive - Tumblerglass Munnblåst Glass Olivengrønn - 072696-600

  Marimekko Syksy Tumblerglass 20 Cl 2-pk Olive - Tumblerglass Munnblåst Glass Olivengrønn - 072696-600
  Tumblerglasset fra Marimekko har et håndlaget design i munnblåst glass med en strukturert, vakker overflate. Laget i Thailand. Om tumblerglasset fra Marimekko- Laget i Thailand.- Selges i en 2-pakning.- Laget av munnblåst glass. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Stockholm Tumbler whisky glass 27 cl

  Stockholm Tumbler whisky glass 27 cl
  Stockholm Tumbler whisky glass 27 cl er et ekte stilikon blant whiskyglass og Old Fashion-glass. Stockholm Tumbler whisky glass er så klassisk som det kan bli i stilen. Dette drinkglasset fra Durobor har en kraftig bunn og en delikat utbuktende form. Stockholm Tumbler er et perfekt drinkglass til å nyte en whiskey on the rocks fra, men det passer også bra til klassiske drinker som Mojito, Vodka Lime og liknende. Volum: 27 cl Høyde: 9 cm Ø: 8,9 cm
 • Modo tumbler vannglass 44 cl

  Modo tumbler vannglass 44 cl
  Modo tumbler vannglass 44 cl er et vannglass med sylinderform som inspirerer til en følelse av vintage. Schott Zwiesel Modo vannglass har en rund fot og stilig stett som fører ut til det sylindriske glasset. Stilig vannglass som er pent å matche med vinglass i samme serie, eller som cocktailglass til friske drinker. Volum: 44 cl Høyde: 17 cm Ø: 8 cm
 • Zwiesel Vervino Allround Tumblerglass 48 Cl 4-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 46206106

  Zwiesel Vervino Allround Tumblerglass 48 Cl 4-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 46206106
  Tumblerglasset fra Zwiesel har en stilren estetikk med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er laget av funksjonelt, elegant krystallglass for å holde i generasjoner. Perfekt for å servere vann, vin, saft eller juice. Om tumblerglasset fra Zwiesel- Laget av krystallglass.- Selges i en 4-pakning.- Kapasitet: 48 cl.- Stilren estetikk med en unik form.- Prisvinnende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Orrefors Informal Drikke 2-pk 25 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 6402704

  Orrefors Informal Drikke 2-pk 25 Cl - Tumblerglass Glass Klar - 6402704
  Drikkeglassene fra Orrefors har et moderne, funksjonelt design perfekt for enhver anledning. De har stilrene detaljer som skaper en følelse av ro og harmoni. De er laget av klart glass. Designet av Björn Dahlström. Om drikkeglassene fra Orrefors- Perfekte for det moderne hjemmet.- Fra kolleksjonen Informal.- Laget i Sverige Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglassene- Håndvask anbefales. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Puccini WH Tumblerglass 31 cl 6-pakning Klar

  Puccini WH Tumblerglass 31 cl 6-pakning Klar
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Berry - 104244

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Berry - 104244
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ghost Zero Tulip Tumbler sett med to glass 48 cl

  Ghost Zero Tulip Tumbler sett med to glass 48 cl
 • Orrefors Pulse Tumbler 35 Cl 4-pakk - Tumblerglass Glass Klar - 6295304

  Orrefors Pulse Tumbler 35 Cl 4-pakk - Tumblerglass Glass Klar - 6295304
  Pulse Tumbler, drikkeglass som selges i 4-Pakning. Serviset Pulse har vokst frem i nært samarbeid mellom Ingegerd Råman og vinkjenneren Carl Jan Granqvist. Orrefors glasstradisjon med tidløs form og karakter møter dagens krav om funksjon uten at elegansen forsvinner. Pulse tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Alveskog Tumbler Vannglass 37 cl

  Wik & Walsøe Alveskog Tumbler Vannglass 37 cl
  Tumbler vannglass i 37 cl fra Wik & Walsøes flotte serien Alveskog. Skogens majestetiske kronhjorter preger det flotte vannglasset fra Alveskog. Vannglasset er et vakkert supplement til serviset Alveskog, men er også flott sammen med andre serviser.