Tumbler glass

En typisk tumblerglass har en rett eller buet form, uten føtter og med en flat til halvkuleformet bunn. De kalles ofte også for rockglass som mange serverer whisky i. Mange tumblers har det tykke glasset som du kan drikke varme drikker som kaffe eller te ut av brønnen.

Tumbler glass kan være av forskjellig størrelse, men har generelt mindre volumer mellom 12-25 cl. Foruten whisky fungerer også Black Russian eller sours i denne typen av drikkeglass. Det finnes mange forskjellige undergrupper av drikkeglass som tilhører tumblers.

Populær i tumbler glass

Flere tips om tumbler glass

 • Peugeot Le Baby whiskytumbler 2-pack

  Peugeot Le Baby whiskytumbler 2-pack
  Peugeot Le Baby whiskytumbler 2-pack. Ett riktigt stilrent whiskyglas med en rejäl kupa för bevaring av aromerna från den välrenommerade producenten Peugeot. Le Baby whiskyglas vilar på en fot som integrerats med själva glaskroppen, vilket skapar en harmonisk design. Passar utmärkt till såväl konjak som whisky och bourbon. Mycket hög kvalité. Levereras i 2-pack.
 • VIVA Karaffel med tumbler

  VIVA Karaffel med tumbler
 • Slottskällan ølglass tumbler 40 cl

  Slottskällan ølglass tumbler 40 cl
  Slottskällan ølglass 40 cl. Slottskällans bryggeri i Uppsala var en av forløperne til den svenske håndverksølscenen. Nå er de mer en etablert aktør med produkter av høy kvalitet. Dette ølglasset har et stramt og stilig design. En veldig lett innsnvevring skaper en stilig profil. Slottskällans logo er trykt foran, og det hele prydes øverst av en gullkant.
 • Staropramen NEW tumbler ølglass 50 cl

  Staropramen NEW tumbler ølglass 50 cl
  Staropramen NEW tumbler ølglass 50 cl er et nytt eksklusivt ølglass fra Staropramen til å drikke alle deres forskjellige øltyper av. Navnet Staropramen står på siden av glasset. Et stilig og lekkert ølglass som er veldig gripevennlig. Nyt din Staropramen i dette stilige glasset for en større ølopplevelse.
 • Rice Tumblerglass 50 Cl - Tumblerglass Akryl Klar - HSGLC-SWW

  Rice Tumblerglass 50 Cl - Tumblerglass Akryl Klar - HSGLC-SWW
  Tumblerglasset fra Rice har en fin retrofølelse i slitesterk akryl perfekt til både innendørs og utendørs bruk. Det har et dekorativt mønster med en stor størrelse for enhver anledning. Velg mellom ulike farger. Om tumblerglasset fra Rice- Stor størrelse.- Fin retrofølelse.- Finnes i forskjellige farger.- Perfekt til både innendørs og utendørs bruk.- Kapasitet: 50 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Kan vaskes i maskin, men håndvask anbefales. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Vintage Blue - 104243

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Vintage Blue - 104243
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Arabesque Tumblerglass 2-pk 46 Cl - Tumblerglass Krystall Klar - 4192264

  Spiegelau Arabesque Tumblerglass 2-pk 46 Cl - Tumblerglass Krystall Klar - 4192264
  Tumblerglasset fra Spiegelau har klassiske linjer med en elegant blomstermotiv. Det er laget av krystallglass med høy kvalitet til finere anledninger. Om tumblerglasset fra Spiegelau- Laget av krystallglass.- Klassiske linjer.- Elegant blomstermønster.- Fra kolleksjonen Arabesque.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 46 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Riedel O-Wine Tumbler 265 årsjubileum Riesling Sauvignon Blanc Vinglass 6pk

  Riedel O-Wine Tumbler 265 årsjubileum Riesling Sauvignon Blanc Vinglass 6pk
  Riesling Sauvignon Blanc Vinglass i 6 pk fra Riedel i serien O-Wine Tumbler. Riedel feirer 265-årsjubileum og for å feire dette har de satt sammen flotte pakker med flere av de mest populære vinglassene. Vinglasset uten stett fra O-Wine Tumbler er
 • Intermezzo Tumbler 37 cl

  Intermezzo Tumbler 37 cl
 • Målerås Glasbruk Electra Tumbler - Tumblerglass Sort - 42004

  Målerås Glasbruk Electra Tumbler - Tumblerglass Sort - 42004
  Electra Tumbler fra Målerås Glasbruk. Tumblerglass Sort Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Jim Beam whiskeyglas tumbler

  Jim Beam whiskeyglas tumbler
  Ett tumblerglas från en av de mest klassiska Bourbonproducenterna. Jim Beam Kentucky Straight Bourbon är en av de absolut största destillerierna i Kentucky. Med anor från sent 1700:tal har denna Bourbon hållit sig ständigt aktuell. En utmärkt amerikansk whiskey att avnjuta on the rocks eller i en cocktail. Detta drinkglas har Jim Beams logga som glasrelief på framsidan, en snygg signatur nedtill och har mått vid 2- och 4 cl på glasets baksida. Höjd: 11 cm Ø: 8,7 cm
 • Kosta Boda Mine Tumbler - Tumblerglass Glass Hvit - 7090320

  Kosta Boda Mine Tumbler - Tumblerglass Glass Hvit - 7090320
  Tumbler fra Kosta Boda. Denne tumbleren tilhører den vakre serien Mine, som er designet av Ulrica Hydman-Vallien som er en av Sveriges fremste glasskunstnere. Serien Mine kjennetegnes av sine friske farger og sveipende fargestrøk. Tumbleren kan brukes både som drikkeglass, dekorasjon eller krukke – det er bare din fantasi som setter grenser. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Metropol Tumbler 23cl

  Metropol Tumbler 23cl
 • Artes.H&C.Bev. Tumbler L set 2pcs

  Artes.H&C.Bev. Tumbler L set 2pcs
 • Famous Grouse tumbler

  Famous Grouse tumbler
  Ett av världens största namn i whiskyvärlden. Famous Grouse har sedan mitten av 1800-talet producerat blended whisky av mycket hög kvalité. Den välbalanserade och jämna kvalitén på deras whisky har gjort Famous Grouse till en av världens mest sålda spritsorter över hela världen. Detta eleganta whiskyglas har en förstärkt botten och en cylinderformad kupa som passar perfekt till en whisky on the rocks eller en straight. Glaset har markeringar vid 2 och 4 cl, och på framsidan återfinns Famous Grouse logga tryckt.
 • Eva Solo Glass Facet 4stk 45cl

  Eva Solo Glass Facet 4stk 45cl
  GLASS Glassene setter prikken over i-en på ethvert bord, uansett om oppdekkingen er rustikk eller enkel og elegant. Alle glassene er fremstilt av herdet glass og tåler temperaturer opptil 130 grader.
 • Tumbler Palermo 38 cl 4 stk.

  Tumbler Palermo 38 cl 4 stk.
 • Tierra Lave Tumblerglass 6-pakning Flerfarget 35 cl

  Tierra Lave Tumblerglass 6-pakning Flerfarget 35 cl
 • Palace Tumblerglass 40cl klar

  Palace Tumblerglass 40cl klar
 • Endeavor Double Old Fashioned tumblerglass

  Endeavor Double Old Fashioned tumblerglass
  Endeavor Double Old Fashioned tumblerglass, stilrene whiskyglass med kraftig bunn og en ekspanderende kropp. Endeavor Double Old Fashioned er et tumblerglass som lar whisky eller avec få luft. Designet gir et luftig inntrykk og den kraftige bunnen gir stabilitet til designet. Et lekkert Old Fashioned-glass som passer like godt til både drinker og som vannglass ved mer luksuriøse bordsetninger. Volum: 35,5 cl
 • Arabia Mummi glass 22cl Mummipappa

  Arabia Mummi glass 22cl Mummipappa
 • Lehmann Oenomust Tumbler / vannglass 50 cl

  Lehmann Oenomust Tumbler / vannglass 50 cl
  Lehmann Oenomust Tumbler / vannglass 50 cl har et tilpasset design som på flere måter gir innholdet gode forutsetninger for å utvikle seg både når det gjelder smak og aroma. Lehmann Oenomust Tumbler / vannglass er produsert av Lehmann i samarbeid med den flere prisbelønte og prisbelønte sommelieren Gérard Basset. Materiale: Krystallglass, maskinblåst Høyde: 110mm Volum: 50 cl Diameter: 96 mm Tåler vask i oppvaskmaskin Anbefalt serveringsnivå: 16 cl
 • Limfjord Tumblerglass 35cl Amber

  Limfjord Tumblerglass 35cl Amber
 • Eva Solo Facet Glass 6stk 27cl

  Eva Solo Facet Glass 6stk 27cl
  GLASS Glassene setter prikken over i-en på ethvert bord, uansett om oppdekkingen er rustikk eller enkel og elegant. Alle glassene er fremstilt av herdet glass og tåler temperaturer opptil 130 grader.
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Rose - 104240

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Rose - 104240
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Kronenbourg 1664 Blanc tumbler ølglass 50 cl

  Kronenbourg 1664 Blanc tumbler ølglass 50 cl
  50 cl Kronenbourg Blanc tumbler ølglass. En hveteøl fra Alsace. Dette lekre ølglasset er unikt da det har en stilig fot med en blå glød som også er veldig gripevennlig. Kronenbourg 1664 Blanc er trykket på forsiden og merking for 50 cl på siden. Veldig stilig ølglass!
 • Valencia Tumbler 35 cl Grønn

  Valencia Tumbler 35 cl Grønn
 • Staropramen tumbler ølglass 50 cl

  Staropramen tumbler ølglass 50 cl
  Staropramen tumbler ølglass 50 cl er et nytt eksklusivt ølglass fra Staropramen til å drikke alle deres forskjellige øltyper av. Navnet Staropramen er trykt på siden av glasset. Et stilig og lekkert ølglass som er veldig gripevennlig. Nyt din Staropramen i dette stilige glasset for en større ølopplevelse.
 • Tumbler Palermo 38 cl 4 stk.

  Tumbler Palermo 38 cl 4 stk.
 • Hurray Tumbler glass 6-pack 32 cl Klar

  Hurray Tumbler glass 6-pack 32 cl Klar
 • Diony tumblerglass

  Diony tumblerglass
  Diony tumblerglass er en lekker tumbler med rombeformede slipinger nederst. Diony tumblerglass har en avrundet bunn som gir en elegant profil til designet. Tumbleren passer utmerket som et whiskyglass eller til andre spritbaserte drinker som nytes med is, men er også et veldig lekkert vannglass. Volum: 32 cl Høyde: 9,40 cm Diameter: 8,8 cm
 • Schott Zwiesel Nosing Tumbler Whiskyglass

  Schott Zwiesel Nosing Tumbler Whiskyglass
  Schott Zwiesel Nosing Tumbler whiskyglass er stilige whiskyglass i krystall fra Schott Zwiesel. Nosing Tumbler whisky glass er et krystallglass for å virkelig nyte sin single malt whisky til fulle. Den tidløse designen med krystallglass med høy klarhet kombinert med glassformen gjør dette glasset til en sann nytelse i alle aspekter. Smakene til whiskyen fanges opp i det koniske glasset, og den bredere bunnen lar whiskyens farge presentere seg på riktig måte. Volum: 32,2 cl Høyde: 12 cm Ø: 8,3 cm Tåler maskinoppvask
 • Tumbler 350 ml Rustfritt stål 6-pakning

  Tumbler 350 ml Rustfritt stål 6-pakning
 • Street Tumbler 40 cl

  Street Tumbler 40 cl
 • Macaron tumbler vannglass 40 cl

  Macaron tumbler vannglass 40 cl
  Macaron tumbler vannglass 40 cl er et elegant vannglass med lekre runde former fra Chef & Sommelier. Macaron tumbler vannglass 40 cl passer perfekt til de andre glassene i Macaron-serien. Stilig og annerledes tumblerglass som passer både til vann og som drinkglass. Volum: 40 cl Høyde: 8,7 cm Ø: 6,9 cm Materiale: Kwarx krystallglass, maskinblåst Tåler maskinoppvask
 • Nachtmann Noblesse tumbler- og shotglass 12 stk.

  Nachtmann Noblesse tumbler- og shotglass 12 stk.
  Bring en luksuriøs følelse inn i hjemmet ved hjelp av de vakre Noblesse glass fra Nachtmann. Her får du et sett bestående av seks tumblerglass, som måler 8,4 x 8 cm. Og har en kapasitet på 24,5 cl, og seks shotglass, som måler 6,1 x 5 cm, og h
 • Ardbeg whiskyglas tumbler mini

  Ardbeg whiskyglas tumbler mini
  Unik produkt från Ardbeg. En produkt för den riktiga whiskykännaren/whiskysamlaren: små gröna tumblerglas från Ardbeg. Höjd: 55 mm Bredd: 50 mm
 • Eva Solo whiskeytumbler 27 cl

  Eva Solo whiskeytumbler 27 cl
  Eva Solo whiskeytumbler 27 cl. Et virkelig elegant whiskyglass fra danske Eva Solo. Den unike formen med en 14 graders skråning på åpningen gir dette tumblerglasset et særegent utseende. En ordentlig stilig drinkglass til å nyte en whiskey eller en Old Fashioned fra. Vol: 270 ml
 • Nachtmann Sculpture Karaffel + 2 Tumblere - Tumblerglass Krystall Klar - 101984

  Nachtmann Sculpture Karaffel + 2 Tumblere - Tumblerglass Krystall Klar - 101984
  Denne karaffelen og de to tilhørende glassene fra Nachtmann er en del av serien Sculpture. Som navnet antyder er de like mye skulpturer som drikkeglass. Den komplekse geometrien på den ujevne delen sammen med perfeksjonismen på den glatte delen skaper en vakker lysrefleksjon som skiller seg ut fra mengden. Designet av Ahmet Uslu. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • The O Wine Tumbler, Pinot/Nebbiolo, 2-pakk

  The O Wine Tumbler, Pinot/Nebbiolo, 2-pakk
 • Nachtmann Highland Tumblerglass 4-pakning

  Nachtmann Highland Tumblerglass 4-pakning
  Highland tumblerglass fra Nachtmann er et sett med fire stykk tumblers i krystall med forskjellige slipinger. De fire glassene er skåret i forskjellige mønstre og er like stilige hver for seg som i samlet gruppe. 4 stk glass med forskjellige mønstre i krystallet. Volum: 34,5 cl Mål (Bredde x Høyde mm): 82 x 102 Tåler maskinoppvask!
 • Chateau WH Tumblerglass 40 cl 6-pakning Klar/Mønster

  Chateau WH Tumblerglass 40 cl 6-pakning Klar/Mønster
 • Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Mint - 104241

  Nachtmann Noblesse Tumblerglass 2-pk - Tumblerglass Krystall Mint - 104241
  Tumblerglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystallglass med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har et tidløst utseende perfekt til festlige anledninger. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Luksuriøst design.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Noblesse.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 29 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Puccini WH Tumblerglass 31 cl 6-pakning Klar

  Puccini WH Tumblerglass 31 cl 6-pakning Klar
 • Wik & Walsøe Alv Vannglass 37 cl

  Wik & Walsøe Alv Vannglass 37 cl
  Alv vannglass 37 cl
 • Pols Potten Library Tumbler Set 6 Pcs - Tumblerglass Glass Multi - 140-230-134

  Pols Potten Library Tumbler Set 6 Pcs - Tumblerglass Glass Multi - 140-230-134
  Library Tumbler Set 6 Pcs, Multi fra Pols Potten. Tumblerglass Multi Glass Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Tumbler drinkglass i plast 25 cl

  Tumbler drinkglass i plast 25 cl
  Tumbler drinkglass i plast 25 cl. Et stilig svenskprodusert drinkglass i hardplast med en stilig bølgete form. Dette drinkglasset produsert i Gnosjö av familiebedriften Daloplast består av hardplast, men har en naturtro finish. Perfekt å bruke på grillfesten til å nyte en avkjølende Caipirinha eller Mojito. Volum: 25 cl Materiale: SAN hardplast SAN-plast er et svært slitesterkt BPA-fritt materiale med høy klarhet, som er takler temperaturer mellom -40 til +90 grader. Materialet tåler maskinoppvask opp til 50 grader, og bør med fordel vaskes i den øvre kurven. Svært små bobler kan forekomme i massen, men påvirker ikke glassets styrke.
 • Nachtmann Muse Tumbler 2-pakning

  Nachtmann Muse Tumbler 2-pakning
  Nachtmann Muse Tumblerglass 2-pakning. En elegant tumbler med bånd med greske nøkler i gull helt øverst fra tyske Nachtmann. Muse Tumbler er et virkelig lekkert glass som passer perfekt som vannglass til resten av Muse-serien, men det gjør seg også veldig bra som både vin- og whiskyglass. Gullbåndet øverst bidrar med en pen nyanse uten å ta for mye plass som helhet. Vol: 37 cl Høyde: 9,4 cm Ø: 8,5 cm