Lyslykter

I mørket, og om vinteren er det fint å kunne lyse opp lyktene og ha koselige vakre øyeblikk hjemme. Her finner du lyslykter som du kan kjøpe online fra nettbutikker. Vi har samlet bilder og linker til alt fra å hengende lyslykter til store og små lanterner du satt på bordet og lyshus.

Velg din favoritt merke hvis du har en. Her er eksempel fra Iittala, Orrefors og Skultuna. Lykter kan være laget av glass, messing og kobber. Med de forskjellige materialvalg, kan du opprette den rette følelsen til rommet ditt.

Populær i lyslykter

Flere tips om lyslykter

 • Still Life Skull Lilla Lyslykt Ø 11,5 cm

  Still Life Skull Lilla Lyslykt Ø 11,5 cm
 • Louise Roe City Light 3 Lyslykte - Lyslykter Munnblåst Glass Amber - 10503-13-13

  Louise Roe City Light 3 Lyslykte - Lyslykter Munnblåst Glass Amber - 10503-13-13
  Lyslykten fra Louise Roe har et levende design i munnblåst glass med kubiske detaljer og en taktil følelse perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Designet av Louise Roe. Om lyslykten fra Louise Roe- Designet av Louise Roe.- Lyslykte i munnblåst glass.- Finnes i forskjellige farger. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Iittala Kivi Lyslykt 6 Cm - Lyslykter Glass Klar - 1007068

  Iittala Kivi Lyslykt 6 Cm - Lyslykter Glass Klar - 1007068
  Kivi Lyslykt 6 cm, Klar fra Iittala. Lyslykter Klar Glass Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Iittala Valkea lyslykt 6 cm, ultramarinblå

  Iittala Valkea lyslykt 6 cm, ultramarinblå
  Et vakkert og stilig lyslykt for et koseligere interiør!I serien Valkea reiser vi langt nordover i det finske landskapet. Her er lange måneder med mørke og snødekte felt markert av lampens flammende lys. Denne stilige lykten skaper en varm energi og
 • Bruk Turkis Lyslykt

  Bruk Turkis Lyslykt
 • Spets Lyslykt Turkis 7 cm

  Spets Lyslykt Turkis 7 cm
 • Lyslykt 29 cm, olivengrønn

  Lyslykt 29 cm, olivengrønn
 • Nybro Crystal Desert Lyslykte 30 Cm - Lyslykter Glass Hvit - 511590

  Nybro Crystal Desert Lyslykte 30 Cm - Lyslykter Glass Hvit - 511590
  Lyslykten fra Nybro Crystal har et estetisk tiltalende design med en høy fot med et flekkete mønster som gir et subtilt og dekorativt lys. Den er laget av høykvalitets glass etter tradisjonelle metoder. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om lyslykten fra Nybro Crystal- Laget av glass.- Dekorativ, høy fot.- Flekkete mønster.- Finnes også som en svart lysestake. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Håndvask anbefales. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Bruk Blå Lyslykt

  Bruk Blå Lyslykt
 • Riva Vase/Lyslykt Brun L

  Riva Vase/Lyslykt Brun L
 • Tell Me More Glas Lyslykt L - Lyslykter Glass Grå - 100007904

  Tell Me More Glas Lyslykt L - Lyslykter Glass Grå - 100007904
  Glas Lyslykt L, Grå fra Tell Me More. Lyslykter Grå Glass Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Iittala Valkea Lanterne 6 Cm - Lyslykter Glass Turkis - 1026880

  Iittala Valkea Lanterne 6 Cm - Lyslykter Glass Turkis - 1026880
  Lanternen fra Iittala har et nordisk design med en enkel form med rene linjer for å elegant smelte inn i ulike interiørstiler. Den er laget av glass med forskjellige farger for å gi et varmt og behagelig lys. Et must for design-interesserte. Designet av Harri Koskinen. Om lanternen fra Iittala- Nordisk design med rene linjer.- Laget av glass.- Laget i Finland.- Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe.- Velg mellom ulike farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for lanternen- Håndvask anbefales. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Nybro Crystal Lyslykte Moose 21 Cm - Lyslykter Glass Hvit - 511900

  Nybro Crystal Lyslykte Moose 21 Cm - Lyslykter Glass Hvit - 511900
  Lyslykten fra Nybro Crystal har et nordisk, naturinspirert motiv i hvitt glass som sprer et diffust og omgivende lys. Perfekt for å plassere i et dypere vindu, på sidebordet eller på nattbordet. Om lyslykten fra Nybro Crystal- Laget av glass.- Nordisk, naturinspirert motiv.- Koselig lys.- Finnes også som en høy lyslykte. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Håndvask anbefales. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Skultuna Kin Lyslykt 5-pk - Lyslykter Messing Sort - 763-BL

  Skultuna Kin Lyslykt 5-pk - Lyslykter Messing Sort - 763-BL
  Kin er en serie med fem ulike lyslykter, designet av det internasjonale fremgangsrike designstudioet Claesson-Koivisto-Rune. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Stelton Hurricane Candle Holder S Stoneware/ - Lyslykter Glass Sort - 495

  Stelton Hurricane Candle Holder S Stoneware/ - Lyslykter Glass Sort - 495
  The candle holder Hurricane from Stelton can be used both indoor and outdoor. It has a minimalist and smart design that ensures that rainwater streams away by itself. The candle holder also tolerates when the temperature drops below freezing, and it can stand outside even in winter. Suitable for both large and small candles, as well as tea lights. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Lyslykt Little Tower hvit (18150)

  Lyslykt Little Tower hvit (18150)
 • Hallon Lyslykt Ø 11 cm

  Hallon Lyslykt Ø 11 cm
 • Ernst Lyslykte Kubbelys Med Pigg - Lyslykter Glass Grå - 266005

  Ernst Lyslykte Kubbelys Med Pigg - Lyslykter Glass Grå - 266005
  Lyslykten fra Ernst Kirchsteiger har et minimalistisk design med en tidløs, avrundet form perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Den er laget av glass. Den er laget av stentøy og har en matt finish. Velg mellom ulike farger. Om lyslykten fra Ernst Kirchsteiger- Laget av stentøy og glass.- Praktisk pigg.- Bredde: 150 mm.- Høyde: 230 mm.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Håndvask anbefales. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Lyslykte Resirkulert Papir Svart 32 Cm - Lyslykter Recycled Paper Sort - PM057A-B

  Madam Stoltz Lyslykte Resirkulert Papir Svart 32 Cm - Lyslykter Recycled Paper Sort - PM057A-B
  Lyslykte fra Madam Stoltz i svart resirkulert papir med et fantasifullt design og en moderne følelse. Perfekt for å plassere i et dypere vindu, på sidebordet eller på nattbordet. Om lyslykten fra Madam Stoltz- Egnet til et telys.- Laget av resirkulert papir.- Fantasifullt design.- Moderne følelse. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Iittala Aalto Lyslykt 6 cm, Klar

  Iittala Aalto Lyslykt 6 cm, Klar
  Aalto betyr bølger på finsk og derfor er Aalto-serien inspirert av bølgene i vannet og har blitt et symbol for finskt design. Laget i munnblåst glass, er hver del i serien helt unik og lyslyktene er inget unntak. De fås i naturlige flotte farger og m
 • Skultuna Infinity Lyslykt Stor - Lyslykter Polert Messing Lys Grå - 616-LG

  Skultuna Infinity Lyslykt Stor - Lyslykter Polert Messing Lys Grå - 616-LG
  Infinity lyslykt med holder for et telys og to skjermer for å plassere rundt lyset. Skjermene reflekterer og leker med lyset basert på hvordan du velger å plassere delene. Polert messing gir en vakker glans. Designerduoen Bernadotte & Kylberg ble inspirert av ideen om "En uendelig lek med lys" da de skapte Infinity for Skultuna. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ernst Sitat Lyslykt "Enkla" - Lyslykter Stengods Grå - 245905

  Ernst Sitat Lyslykt
  En rustikk lyslykt som passer perfekt til telys. Den kan også brukes til å oppbevare salt, smør og sauser på middagsbordet. Bruk fantasien og skap en koselig atmosfære i hjemmet. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Tell Me More Lyric Lyslykte M - Lyslykter Glass Linen - 173289

  Tell Me More Lyric Lyslykte M - Lyslykter Glass Linen - 173289
  Lyslykten fra Tell Me More er perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Den er laget av farget glass med vakre, unike variasjoner. Den har en jordnær, harmonisk farge som gir et mykt og diffust lys. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om lyslykten fra Tell Me More- Jordnær, harmonisk farge med vakre variasjoner.- Perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom.- Håndlaget.- Laget av glass.- Velg mellom ulike farger og størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm Ultramarinblå - Lyslykter Glass Ultramarine - 1066662

  Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm Ultramarinblå - Lyslykter Glass Ultramarine - 1066662
  Lanternen fra Iittala har et ikonisk design med et dråpeformet mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Velg mellom ulike farger. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Oiva Toikka. Om lanternen fra Iittala- Dråpeformet mønster.- Ikonisk design.- Laget av glass.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Finland.- Fra kolleksjonen Kastehelmi. Vedlikeholdsinstruksjoner for lanternen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • House Doctor Mist Lyslykt L Hvit - Lyslykter Glass Mist White - 202100080

  House Doctor Mist Lyslykt L Hvit - Lyslykter Glass Mist White - 202100080
  Mist lyslykt er laget av frostet glass og gir en vakker glans. Plasser den i stuen, på badet eller i soverommet for å skape en herlig atmosfære. Finnes i to forskjellige størrelser, Small og Large. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Hurricane Lyslykt Small

  Hurricane Lyslykt Small
 • Bruk Lilla Lyslykt

  Bruk Lilla Lyslykt
 • Lyslykt BUBBLE Ø 15 cm - Blå

  Lyslykt BUBBLE Ø 15 cm - Blå
 • Ernst Telysholder 15x15 Cm - Lyslykter Glass Beige - 264420

  Ernst Telysholder 15x15 Cm - Lyslykter Glass Beige - 264420
  Telysholderen fra Ernst Kirchsteiger har et klassisk design i tynnmetall med vinduer i glass perfekt til balkongen. Den har et dekorativt, smalt håndtak for å enkelt flytte rundt i hjemmet. Om telysholderen fra Ernst Kirchsteiger- Tidløst design med glasse vinduer.- Er verdsatt for sitt koselig følelse.- Til både innendørs og utendørs.- Størrelse: 15x15 cm.- Høyde: 250 mm. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Nybro Crystal Desert Lyslykte Svart 30 Cm - Lyslykter Glass Sort - 511510

  Nybro Crystal Desert Lyslykte Svart 30 Cm - Lyslykter Glass Sort - 511510
  Lyslykten fra Nybro Crystal har et estetisk tiltalende design med en høy fot med et flekkete mønster som gir et subtilt og dekorativt lys. Den er laget av høykvalitets glass etter tradisjonelle metoder. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om lyslykten fra Nybro Crystal- Laget av glass.- Dekorativ, høy fot.- Flekkete mønster.- Finnes også som en hvit lysestake. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Håndvask anbefales. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Brick Lyslykt - Lyslykter Hvit - 7061031

  Kosta Boda Brick Lyslykt - Lyslykter Hvit - 7061031
  Brick lyslykt har et helt eget uttrykk som gjør den spesiell. Lyktens form om en murstein og de svevende fargeeffektene får glasset itl å virke unikt og vakkert. Den finnes i flere fine farger, blant annet i fargen svart, hvit, grønn, lilla og blå. Velg den fargen som passer best for deg og la lykten skape en koselig atmosfære sammen med levende lys. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Louise Roe City Light 2 Lyslykte - Lyslykter Munnst Glass Blå - 10503-2-12

  Louise Roe City Light 2 Lyslykte - Lyslykter Munnst Glass Blå - 10503-2-12
  Lyslykten fra Louise Roe har et levende design i munnblåst glass med kubiske detaljer og en taktil følelse perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Designet av Louise Roe. Om lyslykten fra Louise Roe- Designet av Louise Roe.- Lyslykte i munnblåst glass.- Finnes i forskjellige farger. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Lyslykt Pure Nordic L Svart

  Lyslykt Pure Nordic L Svart
 • Telyslykt Dante 7 cm Turkis

  Telyslykt Dante 7 cm Turkis
 • Kähler Hammershøi Lyslykt 65 mm Anthracite

  Kähler Hammershøi Lyslykt 65 mm Anthracite
  Lyslykten fra Hammershøi er dekorert med de fine historiske rillene som er gjennomgående for hele serien. Bruk lysestakene i varierende form og høyde for å gi hjemmet vakkert lys og hyggelig stemning, i vinduene eller på bordet, sammen i små grupper
 • Telyslykt Epione Brun

  Telyslykt Epione Brun
 • Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm Cranberry - Lyslykter Glass Tranebær - 1014351

  Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm Cranberry - Lyslykter Glass Tranebær - 1014351
  Lanternen fra Iittala har et ikonisk design med et dråpeformet mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Velg mellom ulike farger. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Oiva Toikka. Om lanternen fra Iittala- Dråpeformet mønster.- Ikonisk design.- Laget av glass.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Finland.- Fra kolleksjonen Kastehelmi. Vedlikeholdsinstruksjoner for lanternen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Nobili Lyslykt H28,5 snøhvit (16212)

  Nobili Lyslykt H28,5 snøhvit (16212)
 • Kosta Boda Snøball Lyslykt 90 mm

  Kosta Boda Snøball Lyslykt 90 mm
  Snøballykten ble designet i 1973 av Ann Wärff og er i dag en av Kosta Bodas klassiker. Lyktens vakre form og sprø overflate gir en spesiell eleganse til alle hjem. Lyset blir reflektert gjennom glasset og skaper et fantastisk skinn. Snøballen finnes
 • Skultuna Rosett - Lyslykter Polert Messing Polished Brass - 72

  Skultuna Rosett - Lyslykter Polert Messing Polished Brass - 72
  Rosett fra Skultuna. Lyslykter Polished Brass Polert messing Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Brick Lyslykt Blå Ø 8,5 cm

  Brick Lyslykt Blå Ø 8,5 cm
 • Ernst Telysholder 40 Cm - Lyslykter Glass Beige - 264418

  Ernst Telysholder  40 Cm  - Lyslykter Glass Beige - 264418
  Lysestaken fra Ernst Kirchsteiger har et enkelt, skandinavisk design til alle hjem og stiler. Den har en klar kopp i glass med et stativ i metall. Om lysestaken fra Ernst Kirchsteiger- Finnes i 2 forskjellige farger.- Kombiner lysestaken med interiørdetaljer fra Ernst Kirchsteiger. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm - Lyslykter Glass Grå - 1007583

  Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm - Lyslykter Glass Grå - 1007583
  Lanternen fra Iittala har et ikonisk design med et dråpeformet mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Velg mellom ulike farger. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Oiva Toikka. Om lanternen fra Iittala- Dråpeformet mønster.- Ikonisk design.- Laget av glass.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Finland.- Fra kolleksjonen Kastehelmi. Vedlikeholdsinstruksjoner for lanternen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Stelton Lyslykt med høyde 28,5 cm, sand

  Stelton Lyslykt med høyde 28,5 cm, sand
  De stilige Hurricane-lyslyktene fra Stelton i farge Sand er designet av Maria Berntsen, som er kjent for sitt enkle og nedtonede formspråk. Lyktene kan brukes året rundt som lyskilde både ute og inne. Steintøysbunnen er værbestandig og kan stå ute se
 • House Doctor Pearl Telysholder - Lyslykter Glass Brun - 261600308

  House Doctor Pearl Telysholder - Lyslykter Glass Brun - 261600308
  Telysholderen fra House Doctor er laget av resirkulert glass med en frostet look som sprer et diffust og omgivende lys. Den har en rund, litt ujevn form som skaper en følelse av ro og harmoni. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra House Doctor- Finnes i forskjellige farger.- Glatt innside.- Rund, litt ujevn form. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Bruk en tørr vaskeklut. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Telyslykt 5cm Isblå

  Rosendahl Grand Cru Telyslykt 5cm Isblå
 • Luce Lyslykt 2 stk. Oransje/Rød/Mønster

  Luce Lyslykt 2 stk. Oransje/Rød/Mønster
 • Telyslykt Dante 7 cm Grønn

  Telyslykt Dante 7 cm Grønn
 • Lyslykt Antikk Messing 27cm

  Lyslykt Antikk Messing 27cm
 • Iittala Kaasa Lyslykt 141x115mm / Roségull - Lyslykter Klar - 1026607

  Iittala Kaasa Lyslykt 141x115mm / Roségull - Lyslykter Klar - 1026607
  Kaasa Lyslykt 141x115mm, Klar/ Roségull fra Iittala. Lyslykter Klar Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Klong Twilight Lampett / Vase - Lyslykter Rustfritt stål - 30702

  Klong Twilight Lampett / Vase - Lyslykter Rustfritt stål - 30702
  Lampetten fra Klong er perfekt til stuen eller soverommet og har et flerfunksjonell design i reflekterende materiale for å legge en ekstra dimensjon til designet med vakre vinkler. Den har en veggfeste for å kunne henge på veggen. Den har en veggfeste for å brukes i hjørner. Velg mellom ulike farger og materialer. Designet av Margarita Matiz Bergfeldt. Om lampetten fra Klong- Flerfunksjonell design.- Kan også brukes som en vase.- Reflekterende funksjon.- Lysestaker er inkludert.- Vaser er inkludert.- Forskjellige veggfester er inkludert.- Lampetten kommer i ulike materialer.- Høyde: 320 mm.- Bredde: 230 mm.- Dybde: 130 mm.- Laget i India Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Lyslykt 23 cm

  Lyslykt 23 cm