Lyslykter

I mørket, og om vinteren er det fint å kunne lyse opp lyktene og ha koselige vakre øyeblikk hjemme. Her finner du lyslykter som du kan kjøpe online fra nettbutikker. Vi har samlet bilder og linker til alt fra å hengende lyslykter til store og små lanterner du satt på bordet og lyshus.

Velg din favoritt merke hvis du har en. Her er eksempel fra Iittala, Orrefors og Skultuna. Lykter kan være laget av glass, messing og kobber. Med de forskjellige materialvalg, kan du opprette den rette følelsen til rommet ditt.

Populær i lyslykter

Flere tips om lyslykter

 • Fröhus lyslykt, høy lav

  Fröhus lyslykt, høy lav
 • Lyslykt BUBBLE Ø 15 cm - Grå

  Lyslykt BUBBLE Ø 15 cm - Grå
 • Iittala Kivi Lyslykt 60mm Klar

  Iittala Kivi Lyslykt 60mm Klar
  En stilren lyslykt i klarglass som gir et behagelig og koselig lys til et dekket bord. Heikka Orvola designet lyslyktene Kivi for Iittala. Lyktene finnes i flere fantastiske farger og kan med fordel kombineres for å skape en
 • Iittala Kastehelmi Lyslykt 6,4 Cm Lin - Lyslykter Glass Linen - 1051433

  Iittala Kastehelmi Lyslykt 6,4 Cm Lin - Lyslykter Glass Linen - 1051433
  Iittalas vakre lyslykt inspirerer med sin unike og tiltalende design. Designet minner om en duggvåt skandinavisk morgen og har blitt inspirert av den nordiske naturen. Lyslykten er designet av Oiva Toikka. Takket være sitt karakteristiske mønster sprer den en fantastisk glød. Et perfekt supplement til ethvert hjem. Kan med fordel kombineres med flere lyslykter i ulike farger fra samme serie. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Calore Vase/Lyslykt Grønn M

  Calore Vase/Lyslykt Grønn M
 • Gejst Molekyl Lysestake 1 Svart - Lyslykter Stål Sort - 10001

  Gejst Molekyl Lysestake 1 Svart - Lyslykter Stål Sort - 10001
  Lysestaken fra Gejst har et minimalistisk design med en sylindrisk holder og 50 avtagbare, magnetiske sfærer i ulike størrelser for å lage din egen vakre design. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Gejst- Laget av stål.- Avtagbare sfærer i ulike størrelser med magnetisk funksjon for å lage din egen vakre design.- Lysestake: Ø2 x 3.3 cm.- Sfærer: Ø1.5 cm + Ø0.6 cm..- Finnes også som en lysestake.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Hold alltid lyset under oppsikt. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Lyslykt Eputy Ø 20x38 cm - Henna

  Lyslykt Eputy Ø 20x38 cm - Henna
 • Kosta Boda Polar Telysholder Small 19 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Hvit - 7062110

  Kosta Boda Polar Telysholder Small 19 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Hvit - 7062110
  Lysestaken fra Kosta Boda har et skulpturelt design i munnblåst glass perfekt for designelskeren. Kan også brukes som dekorasjon. Designet av Göran Wärff. Om lysestaken fra Kosta Boda- Lysestaken kommer i ulike modeller.- Kombiner lysestaken med en vase fra Kosta Boda.- Fra kolleksjonen Polar. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Magnor Rocks Telykt 12 Cm - Lyslykter Grønn - 310711

  Magnor Rocks Telykt 12 Cm - Lyslykter Grønn - 310711
  Serien Rocks består av tre ulike deler; telykt, stormlykt og lysestake, munnblåst og håndlaget av dyktige glassblåsere. Hver og en er helt unik og ekte, perfekt for deg som liker det funksjonelle og estetisk vakre. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Telyslykt Dante 7 cm Turkis

  Telyslykt Dante 7 cm Turkis
 • Aalto Lyslykt Klar 6 cm

  Aalto Lyslykt Klar 6 cm
 • Magnor Skyline Lyslykt L - Lyslykter Grå - 308730

  Magnor Skyline Lyslykt L - Lyslykter Grå - 308730
  Skyline Lyslykt L, Grå fra Magnor. Lyslykter Grå Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Tell Me More Glas Lyslykt S - Lyslykter Glass Hvit - 100007701

  Tell Me More Glas Lyslykt S - Lyslykter Glass Hvit - 100007701
  Glas Lyslykt S, Hvit fra Tell Me More. Lyslykter Hvit Glass Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Skultuna Pomme Liten /Glass - Lyslykter Messing - 651

  Skultuna Pomme Liten /Glass - Lyslykter Messing - 651
  Pomme vase i klart glass, en svært vakker interiørdetalj. Den kan brukes som en vase for snittblomster, eller som en lyslykt for te-lys. Navnet antyder hvor inspirasjonen kommer fra, det er franske epler som setter tonen til vasens runde og organiske former. Vasen er et perfekt samlerobjekt som vil gi glede i mange år framover. Pomme er også en perfekt gave å gi bort til noen du er glad i. Velg mellom fire farger på basen - messing, hvit, mørkegrå eller rosa. Kombiner flere farger og størrelser og skap en unik blanding med flotte snittblomster og levende lys på bordet. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Tell Me More Lyric Lyslykte S - Lyslykter Glass Linen - 163089

  Tell Me More Lyric Lyslykte S - Lyslykter Glass Linen - 163089
  Lyslykten fra Tell Me More er perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Den er laget av farget glass med vakre, unike variasjoner. Den har en jordnær, harmonisk farge som gir et mykt og diffust lys. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om lyslykten fra Tell Me More- Jordnær, harmonisk farge med vakre variasjoner.- Perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom.- Håndlaget.- Laget av glass.- Velg mellom ulike farger og størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Polar lyslykt klar 8,6 cm.

  Polar lyslykt klar 8,6 cm.
  Skaparen av Polar, Göran Wärff, har i designet fryst rørelsen i tiden og fanget møtet mellom og lys og en nærmest optisk fenomen. Serien med vakre glasslykter er designet med inspirasjon fra landskap og os, og kommer i ulike størrelser. Lyslykt
 • Wik & Walsøe Alvedrøm Bolle/Lyslykt Liten 9cm

  Wik & Walsøe Alvedrøm Bolle/Lyslykt Liten 9cm
 • Holmegaard Cocoon Telyslykt H7,5 Spring

  Holmegaard Cocoon Telyslykt H7,5 Spring
 • Lyslykt Marjina 20 cm Gull

  Lyslykt Marjina 20 cm Gull
 • Valkea lyslykt 60 mm klar

  Valkea lyslykt 60 mm klar
 • Calore Lyslykter Lilla

  Calore Lyslykter Lilla
 • Fyr lyslykt

  Fyr lyslykt
 • Gejst Molekyl Lysestake 1 Chrome - Lyslykter Stål Krom - 10002

  Gejst Molekyl Lysestake 1 Chrome - Lyslykter Stål Krom - 10002
  Lysestaken fra Gejst har et minimalistisk design med en sylindrisk holder og 50 avtagbare, magnetiske sfærer i ulike størrelser for å lage din egen vakre design. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Gejst- Laget av stål.- Avtagbare sfærer i ulike størrelser med magnetisk funksjon for å lage din egen vakre design.- Lysestake: Ø2 x 3.3 cm.- Sfærer: Ø1.5 cm + Ø0.6 cm..- Finnes også som en lysestake.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Hold alltid lyset under oppsikt. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Bruk Blå Lyslykt

  Bruk Blå Lyslykt
 • Hay Arcs Lysestake h:9 Cm Grønn - Lyslykter Zinklegering Mint - 541259

  Hay Arcs Lysestake h:9 Cm Grønn - Lyslykter Zinklegering Mint - 541259
  Lysestaken fra Hay har et vakkert design med elegante, lett avrundede buer i sinklegering perfekte som en dekorativ innredningsdetalj. Velg mellom ulike farger. Designet av Muller Van Severen. Om lysestaken fra Hay- Lysestaken kommer i ulike modeller.- Finnes i forskjellige farger.- Kombiner lysestaken med en Arcs vase fra Hay.- Høyde: 90 mm.- Diameter: 55 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut.- Tørkes grundig. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kastehelmi lyslykt 64 mm Tranebær

  Kastehelmi lyslykt 64 mm Tranebær
 • Lyslykt Fhia Zink 22cm

  Lyslykt Fhia Zink 22cm
 • Lyslykt Antikk Messing 38cm

  Lyslykt Antikk Messing 38cm
 • Lantern Lyslykt Klar 25 cm

  Lantern Lyslykt Klar 25 cm
 • Lyslykt 3st Pillar - Messing

  Lyslykt 3st Pillar - Messing
 • House Doctor Mist Lyslykt S Hvit - Lyslykter Glass Mist White - 202100081

  House Doctor Mist Lyslykt S Hvit - Lyslykter Glass Mist White - 202100081
  Mist lyslykt er laget av frostet glass og gir en vakker glans. Plasser den i stuen, på badet eller i soverommet for å skape en herlig atmosfære. Finnes i to forskjellige størrelser, Small og Large. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Telyslykt Dante 7 cm Grønn

  Telyslykt Dante 7 cm Grønn
 • Rosendahl Grand Cru Telyslykt 5cm Blålil

  Rosendahl Grand Cru Telyslykt 5cm Blålil
 • Iittala Raami lyslykt 90mm sevilla orange

  Iittala Raami lyslykt 90mm sevilla orange
  De vakre refleksjonene fra denne elegante lysestaken tilfører atmosfære til alle omgivelser. Den brede formen gjør belysning og rengjøring enkelt. Intens Sevilla appelsin skaper rikdom og varme. Spesielt når det kombineres med hvite keramiske farger og kjøligere glassfarger. Presset glass. Laget i Finland.
 • Design House Stockholm Shell Lyslykt Nikkel - Lyslykter Metall Nickel - 1004-9100

  Design House Stockholm Shell Lyslykt Nikkel - Lyslykter Metall Nickel - 1004-9100
  En stilig lyslykt, designet av Magnus Löfgren i 1993. Vedlikehold: Rengjøres med oppvaskmiddel og vann, tørkes med en myk klut. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Aalto Lyslykt Recycled Edition 6 cm

  Aalto Lyslykt Recycled Edition 6 cm
 • Skultuna Rose Lysestake - Lyslykter Sølvbelagt Messing Silver - S755

  Skultuna Rose Lysestake - Lyslykter Sølvbelagt Messing Silver - S755
  Lysestaken fra Skultuna har en stilren blomsterdesign i messing med en praktisk funksjon perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Designet av Studio Skultuna. Om lysestaken fra Skultuna- Stilren blomsterdesign.- Laget av messing.- Praktisk funksjon.- Diameter: 95 mm.- Antall i pakken: 1 Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kähler Urbania Tea Light House Manor - Lyslykter Keramikk Hvit - 691068

  Kähler Urbania Tea Light House Manor - Lyslykter Keramikk Hvit - 691068
  Urbania Tea Light House, Manor fra Kähler. Lyslykter Hvit Keramikk Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ernst Citat Lyslykt 8 Cm ”I Det Enkla” - Lyslykter Glass Hvit - 351001

  Ernst Citat Lyslykt 8 Cm ”I Det Enkla” - Lyslykter Glass Hvit - 351001
  Ernst Kirchsteiger har en evne til å skape flotte sitater som berører og gir varme i ethvert hjem. Her kan du velge blant tre forskjellige lyslykter med tre av hans fantastiske sitater om livet.Denne fine lyslykten er tilgjengelig med følgende tekst: "I det enkla bor det vackra" "Missa aldrig möjligheten att sitta ner en stund i tystheten och tänka" "Det är de små ljuspunkterna i vardagen som gör den stora skillnaden" Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kivi lyslykt 60 mm havsblå /gavefrp

  Kivi lyslykt 60 mm havsblå /gavefrp
 • Nybro Crystal Desert Lyslykte Svart 30 Cm - Lyslykter Glass Sort - 511510

  Nybro Crystal Desert Lyslykte Svart 30 Cm - Lyslykter Glass Sort - 511510
  Lyslykten fra Nybro Crystal har et estetisk tiltalende design med en høy fot med et flekkete mønster som gir et subtilt og dekorativt lys. Den er laget av høykvalitets glass etter tradisjonelle metoder. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om lyslykten fra Nybro Crystal- Laget av glass.- Dekorativ, høy fot.- Flekkete mønster.- Finnes også som en hvit lysestake. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Håndvask anbefales. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Stelton Ora Lysestake Svart - Lyslykter Rustfritt Stål Sort - 110

  Stelton Ora Lysestake Svart - Lyslykter Rustfritt Stål Sort - 110
  Lysestaken fra Stelton er laget av svart, slitesterk rustfritt stål med tre holdere for å gi et varmt og behagelig lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om lysestaken fra Stelton- Passer bra sammen med vanlige stearinlys.- Finnes også som en telysholder.- Vakre, rå linjer. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Iittala Ultima Thule Lyslykt 6,5 Cm Frostet - Lyslykter Glass Klar - 1024280

  Iittala Ultima Thule Lyslykt 6,5 Cm Frostet - Lyslykter Glass Klar - 1024280
  Denne lyslykten har et unikt design som skaper eleganse på bordet. Sammen med et telys skaper den en koselig atmosfære i rommet. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • GODTESKÅL / LYSLYKT 11 CM

  GODTESKÅL / LYSLYKT 11 CM
 • Iittala Kivi Lyslykt 6cm Klar

  Iittala Kivi Lyslykt 6cm Klar
  Lyslykt i 6 cm fra Iittala i serien Kivi fremstilt i klart glass. De klassiske lyslyktene fra Kivi ble designet i 1988 av Heikki Orvola. Lyslyktene kommer i flere flotte fargenyanser laget med Iittalas egne personlige fargeoppskrift. Nyt det vakre ly
 • Iittala Alvar Aalto Lyslykt 6 Cm - Lyslykter Glass Grå - 1051193

  Iittala Alvar Aalto Lyslykt 6 Cm - Lyslykter Glass Grå - 1051193
  Denne lyslykten fra Iittala er inspirert av Alvar Aaltos berømte bølgeformer. Formen har vunnet designpriser, den finnes også på blant annet vaser og skåler. Spesifikasjoner: Bør vaskes for hånd Laget av glass Perfekt som en gave til noen du er glad i Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Hallon Frost Lyslykt Ø 9 cm

  Hallon Frost Lyslykt Ø 9 cm
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Marius Lyslykt

  Porsgrunds Porselænsfabrik Marius Lyslykt
  Lyslykt med Marius relieff dekor utvendig
 • Magnor Rocks Stormlykt 22 Cm - Lyslykter Grønn - 310731

  Magnor Rocks Stormlykt 22 Cm - Lyslykter Grønn - 310731
  Serien Rocks består av tre ulike deler; telykt, stormlykt og lysestake, munnblåst og håndlaget av dyktige glassblåsere. Hver og en er helt unik og ekte, perfekt for deg som liker det funksjonelle og estetisk vakre. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Urbania Lyslykt Galleri Hvit Hvit

  Urbania Lyslykt Galleri Hvit Hvit
 • Kähler Nobili Telyslykt Olivengrønn Ø14

  Kähler Nobili Telyslykt Olivengrønn Ø14
  Den vakre Nobili-juleserien er laget for å bringe julestemningen inn i stua på en moderne, diskret måte. Den runde telysholderen er en tolkning av den klassiske julekulen, som på den vakreste måten reflekterer lyset ut gjennom de mange små hullene. Lysestaken er som resten av Nobili-serien designet av designduoen Bache og Bendix Becker. Plasser den på vinduskarmen eller som på julebordet som en stemningsfull dekorasjon - alene eller i kombinasjon med en av de andre Nobili-lysestakene i mørkegrå: H30 cm, H25,5 cm, H19 cm og Ø12 cm.
 • Bloomingville Lyslykt 9 Cm - Lyslykter Glass Grå - 32229619

  Bloomingville Lyslykt 9 Cm - Lyslykter Glass Grå - 32229619
  En fin lyslykt i grått glass fra Bloomingville. Det dekorative glasset fører tankene til tradisjonelle glassmalerier og sprer lyset på en vakker måte. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.