Lyslykter

I mørket, og om vinteren er det fint å kunne lyse opp lyktene og ha koselige vakre øyeblikk hjemme. Her finner du lyslykter som du kan kjøpe online fra nettbutikker. Vi har samlet bilder og linker til alt fra å hengende lyslykter til store og små lanterner du satt på bordet og lyshus.

Velg din favoritt merke hvis du har en. Her er eksempel fra Iittala, Orrefors og Skultuna. Lykter kan være laget av glass, messing og kobber. Med de forskjellige materialvalg, kan du opprette den rette følelsen til rommet ditt.

Populær i lyslykter

Flere tips om lyslykter

 • Kastehelmi Lyslykt Lin 6,4 cm

  Kastehelmi Lyslykt Lin 6,4 cm
 • Nobili lyslykt 25,5 cm, olivengrønn

  Nobili lyslykt 25,5 cm, olivengrønn
 • Lyslykt 3st Pillar - Metall

  Lyslykt 3st Pillar - Metall
 • Nybro Crystal Lyslykte Moose 21 Cm - Lyslykter Glass Hvit - 511900

  Nybro Crystal Lyslykte Moose 21 Cm - Lyslykter Glass Hvit - 511900
  Lyslykten fra Nybro Crystal har et nordisk, naturinspirert motiv i hvitt glass som sprer et diffust og omgivende lys. Perfekt for å plassere i et dypere vindu, på sidebordet eller på nattbordet. Om lyslykten fra Nybro Crystal- Laget av glass.- Nordisk, naturinspirert motiv.- Koselig lys.- Finnes også som en høy lyslykte. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Håndvask anbefales. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Snøball Lyslykt 70 mm

  Kosta Boda Snøball Lyslykt 70 mm
  Snøballykten ble designet i 1973 av Ann Wärff og er i dag en av Kosta Bodas klassiker. Lyktens vakre form og sprø overflate gir en spesiell eleganse til alle hjem. Lyset blir reflektert gjennom glasset og skaper et fantastisk skinn. Snøballen f
 • Ernst Lyslykt Telys Stål

  Ernst Lyslykt Telys Stål
  Med inspirasjon av den store kraften i den lille flammen har ERNST tatt frem en serie med vakre og elegante lyslykter. Alle passer fint sammen og kan med fordel stå i en gruppe for å lyse opp mørke dager og kvelder. Lyktene er dekorative og b
 • Orrefors Puck Lyslykt - Lyslykter Glass Klar - 6509362

  Orrefors Puck Lyslykt - Lyslykter Glass Klar - 6509362
  This timeless candle holder is part of the Puck series, which has become a design success and received the Swedish Form Award. The candle holder has a transparent appearance and therefore fits perfectly together different colours and patterns. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Julemorgen Girlander Lyslykt

  Wik & Walsøe Julemorgen Girlander Lyslykt
  Telysholder fra Wik & Walsøe. Lyslykten pynter opp julemiddagen og skaper julestemning sammen med resten av Julemorgen-serviset. Julemorgen fra Wik & Walsøe er et nostalgisk juleservise som er et kjært tilskudd på matbordet i høytiden. Serviset
 • Cooee Design Quarter Tealight Holder Carrara - Lyslykter Marmor White Marble - HC-06-01-WH

  Cooee Design Quarter Tealight Holder Carrara - Lyslykter Marmor White Marble - HC-06-01-WH
  Tealight holder with innovative design, designed by Hans-Christian Bauer for Cooee Design. Made of marble and brass coated stainless steel.
 • Telyslykt Maliane

  Telyslykt Maliane
 • Heima Lyslykt

  Heima Lyslykt
 • Kähler Urbania Lyslykt, Tivoli 18,5 cm

  Kähler Urbania Lyslykt, Tivoli 18,5 cm
  Tivoli lyslykt fra Kähler som er inspirert av hovedinngangen til Tivoliet i København, som den gang ble bygget av arkitektene Richardt Bergmann og Emil Blichfeldt. Nå får du den i mini utgave, designet av Bache og Bendix Becker som står bak Urb
 • Hadeland Glassverk Ingrid Lyslykt 85mm Gul

  Hadeland Glassverk Ingrid Lyslykt 85mm Gul
  Munnblåst lyslykt i gul fra Hadeland Glassverk i serien Ingrid. Serien Ingrid er designet i et enkelt design med et bredt utvalg av forskjellige farger som komplementerer ditt hjem. Den nydelige lyslykten kan også brukes som blomsterpotte.
 • Broste Copenhagen Globus Lanterne 30,5 Cm - Lyslykter Glass Nature - 14591033

  Broste Copenhagen Globus Lanterne 30,5 Cm - Lyslykter Glass Nature - 14591033
  Lanternen fra Broste Copenhagen har et bohemsk utseende i vakker bambus. Lampen har en beskyttende sylinder i glass i midten med et praktisk håndtak for enkel opphenging. Kun til innendørs bruk. Om lanternen fra Broste Copenhagen- Laget av bambus og glass.- Bohemsk utseende.- Praktisk håndtak.- Lanternen finnes i 2 forskjellige størrelser. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Hurricane Lyslykt Small

  Hurricane Lyslykt Small
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Nordic Xmas Lyslykt m/Skog

  Porsgrunds Porselænsfabrik Nordic Xmas Lyslykt m/Skog
  Lyslykt med skog
 • Design House Stockholm Shell Lyslykt - Lyslykter Metall Messing - 1004-8800

  Design House Stockholm Shell Lyslykt - Lyslykter Metall Messing - 1004-8800
  En stilig lyslykt, designet av Magnus Löfgren i 1993. Vedlikehold: Rengjøres med oppvaskmiddel og vann, tørkes med en myk klut. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Hallon Lyslykt Ø 9,2 cm

  Hallon Lyslykt Ø 9,2 cm
 • Iittala Valkea lyslykt 60mm sevilla orange

  Iittala Valkea lyslykt 60mm sevilla orange
  Den internasjonalt anerkjente finske designeren Harri Koskinens klassiske Valkea-design påkaller de flimrende lysflammene som lyser opp Nord-Finlands vinterhimmel. Finske hjem er utsmykket med myke, vakre lys som skaper en koselig atmosfære. Den rene, strømlinjeformede formen på Valkea telysestake holder et elegant stykke nordisk design som passer til ethvert interiør. Nå i en ny pulserende sevilla-oransje som gir varme hele året. Laget i Finland på Iittala Glass Factory. Samle et sett. Mix og match for fantastiske kombinasjoner. En flott gaveide.
 • Bruk Lilla Lyslykt

  Bruk Lilla Lyslykt
 • Muurla Moomin Candle Holder 8 Cm The Journey - Lyslykter Håndblåst Glass Klar - 716-080-09

  Muurla Moomin Candle Holder 8 Cm The Journey - Lyslykter Håndblåst Glass Klar - 716-080-09
  Moomin Candle Holder 8 cm, The Journey fra Muurla. Lyslykter Klar Håndblåst glass Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Aalto Lyslykt Recycled Edition 6 cm

  Aalto Lyslykt Recycled Edition 6 cm
 • Tell Me More Frost Lyslykte M - Lyslykter Glass Amber - 100007808

  Tell Me More Frost Lyslykte M - Lyslykter Glass Amber - 100007808
  Lyslykten fra Tell Me More har farget, elegant design i munnblåst glass med vakre variasjoner perfekte for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Velg mellom ulike farger. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om lyslykten fra Tell Me More- Elegant design.- Laget av munnblåst glass.- Fra kolleksjonen Frost.- Lyslykten finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Kun til innendørs bruk.- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Kun håndvask. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Nordic Light Lyslykt 7cm Hvit

  Porsgrunds Porselænsfabrik Nordic Light Lyslykt 7cm Hvit
  Nordic Light er laget i tynt porselen med glasert innside, og kan brukes som lyslykt, til småplanter eller som en dekorativ skål. Som lyslykt er Nordic Light særlig vakker, da porselenets gjennomskinnelighet skaper en delikat atmosfære.
 • Tell Me More Lyric Lyslykte M Mørkegrå - Lyslykter Glass Mørk Grå - 173227

  Tell Me More Lyric Lyslykte M Mørkegrå - Lyslykter Glass Mørk Grå - 173227
  Lyslykten fra Tell Me More er perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Den er laget av farget glass med vakre, unike variasjoner. Den har en jordnær, harmonisk farge som gir et mykt og diffust lys. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om lyslykten fra Tell Me More- Jordnær, harmonisk farge med vakre variasjoner.- Perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom.- Håndlaget.- Laget av glass.- Velg mellom ulike farger og størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Lyslykt 64 mm Vanngrønn

  Iittala Kastehelmi Lyslykt 64 mm Vanngrønn
  En vanngrønn lyslykt som gir et magisk lys. Designet allerede i 1964 av Oiva Toikka. Finnes i flere farger.
 • Nybro Crystal Desert Lyslykte 40 Cm - Lyslykter Glass Hvit - 511690

  Nybro Crystal Desert Lyslykte 40 Cm - Lyslykter Glass Hvit - 511690
  Lyslykten fra Nybro Crystal har et estetisk tiltalende design med en høy fot med et flekkete mønster som gir et subtilt og dekorativt lys. Den er laget av høykvalitets glass etter tradisjonelle metoder. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om lyslykten fra Nybro Crystal- Laget av glass.- Dekorativ, høy fot.- Flekkete mønster.- Finnes også som en svart lysestake. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Håndvask anbefales. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Bølge Hvitt Godteskål / Lyslykt 11 cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Bølge Hvitt Godteskål / Lyslykt 11 cm
  Lyslykt fra porselenserviset Bølge Hvitt fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Lykten på 11 cm er også perfekt å bruke om skål til snacks og små serveringer av tilbehør. Serviset Bølge Hvitt er inspirert av de myke bølgene i havet og dette kommer
 • Hallon Frost Lyslykt Ø 9 cm

  Hallon Frost Lyslykt Ø 9 cm
 • Nobili lyslykt 19 cm, olivengrønn

  Nobili lyslykt 19 cm, olivengrønn
 • Ernst Lanterne 28 Cm - Lyslykter Glass Messing - 266100

  Ernst Lanterne 28 Cm - Lyslykter Glass Messing - 266100
  Lanternen fra Ernst Kirchsteiger har en elegant stil i transparent glass med en stemningsfylt følelse perfekt for borddekkingen. Laget i Kina. Om lanternen fra Ernst Kirchsteiger- Er verdsatt for sitt ryddig design.- Er også verdsatt for den stemningsfylte følelsen.- Laget av glass.- Finnes i forskjellige farger.- Høyde: 280 mm.- Diameter: 120 mm. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Tenderflame Poppy Lyslykt 17 cm Oak White Patina

  Tenderflame Poppy Lyslykt 17 cm Oak White Patina
 • Lyslykt Antikk Messing 38cm

  Lyslykt Antikk Messing 38cm
 • Kaasa Telyslykt 141x115mm Mosegrønn

  Kaasa Telyslykt 141x115mm Mosegrønn
 • Klong Twilight Lampett / Vase - Lyslykter Messing - 30701

  Klong Twilight Lampett / Vase - Lyslykter Messing - 30701
  Lampetten fra Klong er perfekt til stuen eller soverommet og har et flerfunksjonell design i reflekterende materiale for å legge en ekstra dimensjon til designet med vakre vinkler. Den har en veggfeste for å kunne henge på veggen. Den har en veggfeste for å brukes i hjørner. Velg mellom ulike farger og materialer. Designet av Margarita Matiz Bergfeldt. Om lampetten fra Klong- Flerfunksjonell design.- Kan også brukes som en vase.- Reflekterende funksjon.- Lysestaker er inkludert.- Vaser er inkludert.- Forskjellige veggfester er inkludert.- Lampetten kommer i ulike materialer.- Høyde: 320 mm.- Bredde: 230 mm.- Dybde: 130 mm.- Laget i India Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Tealight Holder Ø6,5 Cm 2-pack - Lyslykter Porselen Hvit - 200532

  Lyngby Porcelæn Tealight Holder Ø6,5 Cm 2-pack - Lyslykter Porselen Hvit - 200532
  Tealight Holder Ø6,5 cm, 2-Pack fra Lyngby Porcelæn. Lyslykter Hvit Porselen Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Lyslykt Pure Nordic M Svart

  Lyslykt Pure Nordic M Svart
 • Lyslykt 3st Pillar - Messing

  Lyslykt 3st Pillar - Messing
 • Dotti Votive Lyslykt 16 x 16 cm Rav

  Dotti Votive Lyslykt 16 x 16 cm Rav
 • Leah Lyslykt 11 cm Korall

  Leah Lyslykt 11 cm Korall
 • Iittala Raami Candle Light 9 Cm Pink - Lyslykter Glass Lys Rosa - 1026954

  Iittala Raami Candle Light 9 Cm Pink - Lyslykter Glass Lys Rosa - 1026954
  Raami Candle Light 9 cm, Pink fra Iittala. Lyslykter Lys Rosa Glass Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Tell Me More Lyric Lyslykte S - Lyslykter Glass Brun - 163008

  Tell Me More Lyric Lyslykte S - Lyslykter Glass Brun - 163008
  Lyslykten fra Tell Me More er perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Den er laget av farget glass med vakre, unike variasjoner. Den har en jordnær, harmonisk farge som gir et mykt og diffust lys. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om lyslykten fra Tell Me More- Jordnær, harmonisk farge med vakre variasjoner.- Perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom.- Håndlaget.- Laget av glass.- Velg mellom ulike farger og størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Tell Me More Lyric Lyslykte L - Lyslykter Glass Linen - 351489

  Tell Me More Lyric Lyslykte L - Lyslykter Glass Linen - 351489
  Lyslykten fra Tell Me More er perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Den er laget av farget glass med vakre, unike variasjoner. Den har en jordnær, harmonisk farge som gir et mykt og diffust lys. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om lyslykten fra Tell Me More- Jordnær, harmonisk farge med vakre variasjoner.- Perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom.- Håndlaget.- Laget av glass.- Velg mellom ulike farger og størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Hammershøi Lyslykt Hvit 5 cm

  Hammershøi Lyslykt Hvit 5 cm
 • Kosta Boda Polar Telysholder Small 19 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Hvit - 7062110

  Kosta Boda Polar Telysholder Small 19 Cm - Lyslykter Munnblåst Glass Hvit - 7062110
  Lysestaken fra Kosta Boda har et skulpturelt design i munnblåst glass perfekt for designelskeren. Kan også brukes som dekorasjon. Designet av Göran Wärff. Om lysestaken fra Kosta Boda- Lysestaken kommer i ulike modeller.- Kombiner lysestaken med en vase fra Kosta Boda.- Fra kolleksjonen Polar. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Iittala Kivi Lyslykt 6cm Tranebær

  Iittala Kivi Lyslykt 6cm Tranebær
 • Design House Stockholm Lotus Lyslykt - Lyslykter Stål Sort - 1211-1000

  Design House Stockholm Lotus Lyslykt - Lyslykter Stål Sort - 1211-1000
  Lotus lyslykt fra Design House Stockholm, designet av Kristina Stark. Lyslykten blir en perfekt lyskilde under mørke vinterkvelder hjemme, eller lange sommerkvelder på hytta. Bruk den sammen med et kubbe- eller telys, velg mellom å henge den opp på eller ha den stående på bordet. Finnes i flere forskjellige farger.SpesifikasjonerLaget av glass, stål og metallDiameter på 12 cm, høyde på 44 cmFinnes også i en mindre størrelse Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • By Lassen Kubus T Telysholder Nikkel - Lyslykter Nikkelbelagt Metall Nickel - 10231

  By Lassen Kubus T Telysholder Nikkel - Lyslykter Nikkelbelagt Metall Nickel - 10231
  The candle holder Kubus T is a new addition to the classic and appreciated Kubus series. Designed by Sarah Abbondio 2018. Light up a window or your dinner table with one or more of Kubus T. Beautiful as they are or different shades together. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ernst Lyslykt 5x8 Cm - Lyslykter Skinn Klar - 364425

  Ernst Lyslykt 5x8 Cm - Lyslykter Skinn Klar - 364425
  En lyslykt for telys som også kan brukes som en minivase.NB: Glassgjenstander som står i direkte sollys kan skape solrefleksjoner. En sterk refleksjon kan skape brannskader på andre gjenstander. Derfor bør glassprodukter alltid plasseres unna direkte sollys. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Leah Lyslykt 11 cm Korall

  Leah Lyslykt 11 cm Korall
 • Bruk Lyslykt Grå 3-pakk

  Bruk Lyslykt Grå 3-pakk
 • Ernst Lyslykt 20 Cm /Klar - Lyslykter Skinn Hvit - 264401

  Ernst Lyslykt 20 Cm /Klar - Lyslykter Skinn Hvit - 264401
  En stilig lyslykt av glass fra Ernst Kirchsteiger. Lykten har en enkel design som passer inn i de fleste hjem.NB: Glassgjenstander som står i direkte sollys kan skape solrefleksjoner. En sterk refleksjon kan skape brannskader på andre gjenstander. Derfor bør glassprodukter alltid plasseres unna direkte sollys. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.