Lysestake

Skap et koselig hjem med lysestaker i klassisk og modern design fra norske og nordiske designere. Se stort utvalg med lysestaker og inspirasjon her.

Populær i lysestake

 • Georg Jensen Copenhagen Lysestake, Stor

  Georg Jensen Copenhagen Lysestake, Stor
  COPENHAGEN lysestaken fra Georg Jensen er en designklassiker, som passer inn i både et moderne og klassisk hjem. Lysestaken er skapt med fokus på rene linjer og en enkel fremtoning. Den er elegant og nærmest estetisk, samtidig med at den er intim. Pe
 • Nosy Lysestake Klar

  Nosy Lysestake Klar
 • By Wirth Belt 4 Lysestake - Lysestaker Skinn Sort - 2

  By Wirth Belt 4 Lysestake - Lysestaker Skinn Sort - 2
  Belt 4 Lysestake, Sort fra by Wirth. Lysestaker Sort Skinn Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Interconnect Lysestake Svart - Lysestaker Lakkert Metall Sort - 4709539

  Audo Copenhagen Interconnect Lysestake Svart - Lysestaker Lakkert Metall Sort - 4709539
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et unikt design i metall med overdrevne, geometriske former. Den har et utvalgt utseende perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Designet av Colin King. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Geometriske former.- Eksklusivt utseende.- Designet av Colin King.- Gaveeske.- 2 års garanti.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Bruk en tørr vaskeklut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.

Flere tips om lysestake

 • Cobra 4 Lys Lysestake Rustfritt stål

  Cobra 4 Lys Lysestake Rustfritt stål
 • Art bubbles Lysestake Glass Large Faded Pink

  Art bubbles Lysestake Glass Large Faded Pink
 • DBKD Oblong lysestake, small, sandy mole

  DBKD Oblong lysestake, small, sandy mole
  Beige lyslykt i keramikk fra Oblong-serien, designet av Halina Fritsch for svenske DBKD. Lyslykten finnes i to ulike størrelser og kan fint matches med de to krukkene i samme serie. Kan vaskes i oppvaskmaskin.Størrelsesguide:Liten - høyde 8 cm, diame
 • Savi Adventslysestake Midnight Blå

  Savi Adventslysestake Midnight Blå
 • Ambience Lysestake Hvit 9 cm

  Ambience Lysestake Hvit 9 cm
 • Lysestake Anit Iron Ø10,5x10 cm

  Lysestake Anit Iron Ø10,5x10 cm
 • Dbkd Wave Lysestake Ø9 Cm - Lyslykter Keramikk Cast Iron - 20220501ci

  Dbkd Wave Lysestake Ø9 Cm - Lyslykter Keramikk Cast Iron - 20220501ci
  Lysestaken fra DBKD har et organisk design i keramikk med en rund fot med en bølget kant perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra DBKD- Fra kolleksjonen Wave.- Organisk design.- Laget av keramikk.- Bølget kant.- Egnet til kronelys.- Diameter: 90 mm.- Høyde: 30 mm.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cobra Lysestake 2-pakk

  Cobra Lysestake 2-pakk
 • Savi Lysestake Solid Messing, Lav Børstet Messing

  Savi Lysestake Solid Messing, Lav Børstet Messing
 • Holmegaard Charlotte Amalie - Per Lütken Lysestake H24 Klar

  Holmegaard Charlotte Amalie - Per Lütken Lysestake H24 Klar
  Serien Charlotte Amalie er designet av Per Lütken og oppkalt etter hans kone. Som flere av hans andre design har denne serien fått en feminin, skulpturell form. Glassene og lysestakene skaper sammen en nydelig harmoni på et festdekket bord.
 • Mette Ditmer Art Piece Lysestake - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Stone Resin Sand - ARTCAN15

  Mette Ditmer Art Piece Lysestake  - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Stone Resin Sand - ARTCAN15
  Lysestaken fra Mette Ditmer har et vakkert, holdbart design i steinharpiks perfekt til ethvert hjem, uansett stil og smak. Velg mellom ulike farger. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om lysestaken fra Mette Ditmer- Finnes i forskjellige farger.- Holdbart materiale.- Laget av steinharpiks.- Keramisk håndverk.- Denne lysestaken er en del av serien ART PIECE fra Mette Ditmer.- Unik form.- Lysestaken passer godt i en stue.- Bredde: 80 mm.- Høyde: 410 mm.- Lengde: 160 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Håndvask.- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • HAY Flare lysestake, mørkeblå

  HAY Flare lysestake, mørkeblå
  HAY Flare lysestaker er en serie vakre lysestaker i farget borosilikatglass. De finnes i en rekke ulike design og farger - med kontrasterende eller fargede kanter, spiralmønstre og trefarget regnbuedesign - og er perfekte å bruke sammen med HAY-lys i
 • Oyoy Kojo Hurricane Lyslykte Lavender - Lysestaker Glass Lavendel - L300918

  Oyoy Kojo Hurricane Lyslykte Lavender - Lysestaker Glass Lavendel - L300918
  Lyslykten fra OYOY har en elegant, organisk form i munnblåst glass med vakre variasjoner perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. . Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om lyslykten fra OYOY- Elegant design.- Laget av munnblåst glass.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Kojo. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Kun håndvask. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Lysestake 8 Cm - Lysestaker Keramikk Blå - EO08ST

  Mateus Stripes Lysestake 8 Cm - Lysestaker Keramikk Blå - EO08ST
  Lysestaken fra Mateus har et tidløst, sofistikert uttrykk med et mønster med organiske linjer. Den har et håndlaget design i keramikk med en glasert overflate med en håndmalt farge som gjør hvert eksemplar unikt. Finnes i flere forskjellige farger. Om lysestaken fra Mateus- Håndlaget design.- Laget av keramikk.- Mønster med organiske linjer.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Stripes. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Nosy Lysestake Rav

  Nosy Lysestake Rav
 • Petra Lysestake Ø12 cm Klar

  Petra Lysestake Ø12 cm Klar
 • Goli Vase/Lysestake L Oliven

  Goli Vase/Lysestake L Oliven
 • Aytm Grasil Lysestake /Gull - Lysestaker Jern Sort - 500439000081

  Aytm Grasil Lysestake /Gull - Lysestaker Jern Sort - 500439000081
  Grasil, en majestetisk lysestake som kommer til å fange blikkene til alle som kommer inn i rommet. Grasil har en base av marmor, som gjør at den står stødig på bordet. Laget av marmor og forgylt jern. Beregnet for lys med en diameter på 22 mm. Ikke la lysene brenne ned mer enn 2 cm fra lysestakens kant, da varmen fra lyset kan skade lysestaken. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Klong Tipp Lysestaker 3 Deler - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Messing - 30103

  Klong Tipp Lysestaker 3 Deler - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Messing - 30103
  Lysestakene fra Klong har et elegant, lekent design i polert messing med tre forskjellige høyder. Perfekte for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Messingpussemiddel. Designet av Charlotte von der Lancken. Om lysestakene fra Klong- Lekent design i messing.- 3 forskjellige størrelser.- Høyde: 55-100 mm.- Bredde: 75-100 mm.- Diameter: 570 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestakene- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Messingpussemiddel.- Hold alltid lyset under oppsikt. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Crystal Art Bowl Lysestake Small Svart

  Crystal Art Bowl Lysestake Small Svart
 • Iittala Festivo Lysestake 150 mm +Innsats

  Iittala Festivo Lysestake 150 mm +Innsats
  Den lekre lysestaken Festivo fra Iittala ble designet av Timo Sarpaneva allerede i 1966 og er en tidløs finsk klassiker. Festivo finnes i forskjellige høyder som sammen skaper en flott innredningsdetalj med karakter. Design: Timo Sarpaneva.Materia
 • Madam Stoltz Lysestake Stentøy 14,5 Cm Mustard - Lysestaker Stengods Sennepsgul - YT22G0237-C

  Madam Stoltz Lysestake Stentøy 14,5 Cm Mustard - Lysestaker Stengods Sennepsgul - YT22G0237-C
  Lysestake fra Madam Stoltz med et rustikt design med en spennende, strømmende form som skaper en følelse av ro og harmoni. Den er laget av stentøy med reaktiv glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hvert produkt varierer i utseende takket være den reaktive glasuren og høye temperaturen under fremstillingsprosessen. Om lysestaken fra Madam Stoltz- Laget av stentøy.- Finnes i forskjellige farger.- Spennende, strømmende form.- Reaktiv glasering. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • FARA Lysestaker f/3 Klar

  FARA Lysestaker f/3 Klar
 • Iittala Nappula Lysestake 183 Mm - Lysestaker Messing - 1009087

  Iittala Nappula Lysestake 183 Mm - Lysestaker Messing - 1009087
  Lysestaken fra Iittala har et velkjent design med en vakker silhuett perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Den har en tynn, elegant stilk med en rund fot og et nordisk uttrykk perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Kan også plasseres i en gruppe. Designet av Matti Klenell. Om lysestaken fra Iittala- Nappula er verdsatt for sitt velkjent design.- Nappula er også verdsatt for den vakre silhuetten.- Lysestaken kommer i ulike farger.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Egnet til stearinlys med en innsnevret fot.- Bredde: 89 mm.- Høyde: 183 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Håndvask anbefales. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Star Trading Tall-a Lysestake - Lysestaker Metall Hvit - 266-48

  Star Trading Tall-a Lysestake - Lysestaker Metall Hvit - 266-48
  Populær LED lysestake av tre, designet av Charlotte Falck. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Tanna Lysestake Svart Medium

  Tanna Lysestake Svart Medium
 • Ernst Lysestake, 35 cm, krom

  Ernst Lysestake, 35 cm, krom
  Lysestake fra Ernst Kirchsteiger med flotte detaljer og en minimalistisk stil i metall. Selve lysestaken kommer i fargen krom og har to forskjellige lengder, 25 centimeter og 35 centimeter. Spre et herlig lys og en koselig stemning på det oppdekkede
 • House Doctor Bejo Lysestake Antikk 8x7x8 Cm - Lysestaker Jern Brun - 203660091

  House Doctor Bejo Lysestake Antikk 8x7x8 Cm - Lysestaker Jern Brun - 203660091
  Lysestaken fra House Doctor er perfekt for den kommende sesongen og har et industrielt design i jern med antikk overflate. Den har tre stabile metallben med en fin, brun farge som bare blir vakrere med alderen. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Om lysestaken fra House Doctor- Industrielt design med en antikk finish.- Perfekt for den kommende sesongen.- Laget av jern.- Lysestaken finnes i 2 forskjellige størrelser.- Liten lysestake: Ø20 mm (95x82).- Lysestake med kubbelys: Ø60 mm (82x70).- Stearinlys ikke inkludert.- Kombiner lysestaken med en julete krans fra House Doctor. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en tørr klut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Star Fluted Christmas Lysestake/ Skål - Lysestaker Hvit - 1024778

  Royal Copenhagen Star Fluted Christmas Lysestake/ Skål - Lysestaker Hvit - 1024778
  Star Fluted Christmas Lysestake/ Skål fra Royal Copenhagen. Lysestaker Hvit Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Otok lysestake Small, beige

  Otok lysestake Small, beige
 • Georg Jensen Bloom Botanica Lysestake 2-pk - Lysestaker Rustfritt stål - 10016987

  Georg Jensen Bloom Botanica Lysestake 2-pk - Lysestaker Rustfritt stål - 10016987
  To lysestaker av rustfritt stål som minner om vakre skulpturer. Designet av Helle Damkjær for Georg Jensen.
 • Gejst Glim Speil / Vegghengt Lysestake Rundt - Lyslykter Stål Sort - 10400

  Gejst Glim Speil / Vegghengt Lysestake Rundt - Lyslykter Stål Sort - 10400
  Speilet fra Gejst har en integrert lysestake med en koselig hygge følelse og en myk, rund form i stål og speilglass for å reflektere lyset på en vakker måte. Designet av Böttcher & Kayser. Om speilet fra Gejst- Vakker ramme i stål med en oval form.- Glim er verdsatt for sitt koselig hygge design.- Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe.- Finnes også som en oval, vegghengt lysestake.- Størrelse: Ø28 x 6.5 cm. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Gejst Glim Speil / Vegghengt Lysestake Ovalt - Lyslykter Stål Sort - 10401

  Gejst Glim Speil / Vegghengt Lysestake Ovalt - Lyslykter Stål Sort - 10401
  Speilet fra Gejst har en integrert lysestake med en koselig hygge følelse og en myk, oval form i stål og speilglass for å reflektere lyset på en vakker måte. Designet av Böttcher & Kayser. Om speilet fra Gejst- Vakker ramme i stål med en oval form.- Glim er verdsatt for sitt koselig hygge design.- Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe.- Finnes også som en rund, vegghengt lysestake.- Størrelse: 12 x 28 cm. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Lysestake skru fast

  Lysestake skru fast
 • Byon Calore Lysestake Xs Lilac - Lysestaker Glass Syren - 806-027li

  Byon Calore Lysestake Xs Lilac - Lysestaker Glass Syren - 806-027li
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Buster + Punch Machined Lysestake - Lysestaker Messing - UK-MA-CAN-BR-A

  Buster + Punch Machined Lysestake - Lysestaker Messing - UK-MA-CAN-BR-A
  Lysestaken fra Buster+Punch har et minimalistisk design med en rektangulær plate og seks armer med forskjellige høyder. En perfekt detalj til dekket bord. Om lysestaken fra Buster+Punch- Minimalistisk design.- Rektangulær plate.- Forskjellige høyder.- Bredde: 93 mm.- Høyde: 78 mm.- Lengde: 230 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Bruk en tørr vaskeklut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Reflect Lysestake 5,5 cm Krom

  Reflect Lysestake 5,5 cm Krom
 • Haida lysestake S rose marmor

  Haida lysestake S rose marmor
 • Oyoy Kojo Hurricane Lyslykte - Lysestaker Glass Rose - L300920

  Oyoy Kojo Hurricane Lyslykte - Lysestaker Glass Rose - L300920
  Lyslykten fra OYOY har en elegant, organisk form i munnblåst glass med vakre variasjoner perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. . Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om lyslykten fra OYOY- Elegant design.- Laget av munnblåst glass.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Kojo. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Kun håndvask. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4 Lysestake Svart - Lysestaker Stål Sort - BL10004

  Audo Copenhagen Kubus 4 Lysestake Svart - Lysestaker Stål Sort - BL10004
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et velkjent, elegant design som aldri går ut av stil. Den har en geometrisk form med et moderne uttrykk og en klar funksjon perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Originaldesign fra 1962. Designet av Mogens Lassen. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Finnes i forskjellige utforminger.- Originaldesign fra 1962.- Designet av Mogens Lassen.- Fra kolleksjonen Kubus. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake Xs - Lysestaker Glass Beige - 5280602703

  Byon Calore Lysestake Xs - Lysestaker Glass Beige - 5280602703
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Skultuna Richard Hutten Lysestake 36,5 Cm Sølv - Lysestaker Sølvbelagt Messing Silver - 785-MS

  Skultuna Richard Hutten Lysestake 36,5 Cm Sølv - Lysestaker Sølvbelagt Messing Silver - 785-MS
  Richard Hutten er en av de mest suksessrike designerne i Holland. Han har designet denne elegante serien fra Skultuna. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Spirit Lysestake 35,5 cm

  Spirit Lysestake 35,5 cm
 • Holmegaard Design with Light Kubbelysestake 17cm

  Holmegaard Design with Light Kubbelysestake 17cm
 • Hay Column Candleholder Small Off-white Lysestake - Lysestaker Steingods Brun - AD856-A602-AF58

  Hay Column Candleholder Small Off-white Lysestake - Lysestaker Steingods Brun - AD856-A602-AF58
  Lysestake fra Hay i stengods med et enkelt, diskret design som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Kombiner lysestaken med et Column kubbelys fra Hay. Om lysestaken fra Hay- Velg mellom ulike farger og størrelser.- Laget i Portugal.- 100% stengods. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Hay Flare Stripe Milk Lysestake 7,5 Cm - Lysestaker Borosilicate Glass Grønn - 541467

  Hay Flare Stripe Milk Lysestake 7,5 Cm - Lysestaker Borosilicate Glass Grønn - 541467
  Lysestaken fra Hay har vakker form med et lekent mønster. Den er laget av borosilikat-glass. Om lysestaken fra Hay- Laget av borosilikat-glass.- Bredde: 110 mm.- Høyde: 75 mm.- Lengde: 110 mm.- Diameter: 110 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en tørr klut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Star Trading Accent Lysestake 5 Lys, Grå

  Star Trading Accent Lysestake 5 Lys, Grå
  Lys opp hjemme med den stilfulle lysestaken fra Star Trading som er utstyrt med fem lys. Fem lyspærer (type: 305-01) er inkludert som settes på de tynne sylinderformede rørene, som er laget av metall. De fem rørene sitter fast på en base, som også er
 • CHIROS Lysestake M Lyserosa

  CHIROS Lysestake M Lyserosa
 • Swirl Bubbles Lysestake Svart

  Swirl Bubbles Lysestake Svart
 • Gense Dorotea Lysestake 5,5 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål - 30085

  Gense Dorotea Lysestake 5,5 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål - 30085
  Lysestaken fra Gense har et minimalistisk utseende med myke, bølgete former for å skape en koselig stemning hjemme. Den er laget av 91% resirkulert rustfritt stål med slitesterke funksjoner som holder i mange år. Designet er inspirert av naturen rundt den lille landsbyen Dorotea i Sverige - laget for dem som setter pris på tidløs, minimalistisk og funksjonell design. Designet av Monica Förster. Om lysestaken fra Gense- Laget av rustfritt stål.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Dorotea.- Minimalistisk utseende.- Myke, bølgete former. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Håndvask anbefales. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Churros Lysestake 16,5 cm Brun

  Churros Lysestake 16,5 cm Brun
 • Glass Art Lysestake Medium Beige

  Glass Art Lysestake Medium Beige