Lysestake

Skap et koselig hjem med lysestaker i klassisk og modern design fra norske og nordiske designere. Se stort utvalg med lysestaker og inspirasjon her.

Populær i lysestake

 • Georg Jensen Copenhagen Lysestake, Stor

  Georg Jensen Copenhagen Lysestake, Stor
  COPENHAGEN lysestaken fra Georg Jensen er en designklassiker, som passer inn i både et moderne og klassisk hjem. Lysestaken er skapt med fokus på rene linjer og en enkel fremtoning. Den er elegant og nærmest estetisk, samtidig med at den er intim. Pe
 • HAY Flare lysestake medium, lyseblå

  HAY Flare lysestake medium, lyseblå
  Det fargede borosilikatglasset med tonet kant skaper et elegant og særegent design som gjør HAYs Flare lysestake til noe helt spesielt. Lysestakene finnes i flere farger og størrelser, og du har dermed en fin mulighet til å skape din egen stil når du
 • Reflect Lysestake 5,5 cm Krom

  Reflect Lysestake 5,5 cm Krom
 • HAY Flare Stripe lysestake, rosa

  HAY Flare Stripe lysestake, rosa
  Det fargede borosilikatglasset med hvite striper skaper et elegant og særegent design som gjør HAYs Flare lysestake til noe helt spesielt. Flare Stripe lysestaken finnes i flere farger og ønsker du å skape din egen stil, kan du sette sammen flere av

Flere tips om lysestake

 • Iittala Valkea lysestake 6 cm, Mosegrønn

  Iittala Valkea lysestake 6 cm, Mosegrønn
  Et vakkert og stilig lyslykt for et koseligere interiør!I serien Valkea reiser vi langt nordover i det finske landskapet. Her er lange måneder med mørke og snødekte felt markert av lampens flammende lys. Denne stilige lykten skaper en varm energi og
 • Mateus Stripes Lysestake 8 Cm - Lysestaker Keramikk Hvit - EK08ST

  Mateus Stripes Lysestake 8 Cm - Lysestaker Keramikk Hvit - EK08ST
  Lysestaken fra Mateus har et tidløst, sofistikert uttrykk med et mønster med organiske linjer. Den har et håndlaget design i keramikk med en glasert overflate med en håndmalt farge som gjør hvert eksemplar unikt. Finnes i flere forskjellige farger. Om lysestaken fra Mateus- Håndlaget design.- Laget av keramikk.- Mønster med organiske linjer.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Stripes. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Gejst Glim Speil / Vegghengt Lysestake Ovalt - Lyslykter Stål Sort - 10401

  Gejst Glim Speil / Vegghengt Lysestake Ovalt - Lyslykter Stål Sort - 10401
  Speilet fra Gejst har en integrert lysestake med en koselig hygge følelse og en myk, oval form i stål og speilglass for å reflektere lyset på en vakker måte. Designet av Böttcher & Kayser. Om speilet fra Gejst- Vakker ramme i stål med en oval form.- Glim er verdsatt for sitt koselig hygge design.- Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe.- Finnes også som en rund, vegghengt lysestake.- Størrelse: 12 x 28 cm. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • House Doctor Konstverk Ruun Ljusgrå Lanterne Lysegrå - Lysestaker Terrakotta Lys Grå - 205420002

  House Doctor Konstverk Ruun Ljusgrå Lanterne Lysegrå - Lysestaker Terrakotta Lys Grå - 205420002
  Lanternen fra House Doctor er laget av terrakotta. Laget i Kina. Om lanternen fra House Doctor- Bredde: 180 mm.- Høyde: 350 mm.- Lengde: 180 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Polspotten Folding Lysestake Rund Graphite - Lysestaker Metall Grafit - 390-225-138

  Polspotten Folding Lysestake Rund Graphite - Lysestaker Metall Grafit - 390-225-138
  Lysestake fra Pols Potten med et elegant design i aluminium med en stilren, rund detalj og klassiske linjer. Laget i India. Om lysestaken fra Pols Potten- Laget i India.- Laget av aluminium. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Carolina Gynning Butterfly Lysestake - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Messing - i612

  Carolina Gynning Butterfly Lysestake - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Messing - i612
  Lysestaken fra Carolina Gynning har et vakkert, ryddig design. Den har et vakkert sommerfuglmotiv for å legge det lille ekstra til omgivelsene. En perfekt detalj til dekket bord. Om lysestaken fra Carolina Gynning- Finnes i forskjellige farger.- Dekorativt sommerfuglmotiv.- Lysestaken passer godt i en stue.- Høyde: 70 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Bruk en tørr vaskeklut. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Orrefors - Discus votive lysestake 4,3 cm

  Orrefors - Discus votive lysestake 4,3 cm
  Discus votive lysestake 4,3cm fra Orrefors. Lyslykten Discus i klart glass fra Orrefors er formgitt av Lars Hellsten. Den optiske effekten på lyslyktens underside skaper et vakkert lys. Discus i klart glass finnes i to størrelser.
 • Design House Stockholm - Shadow lysestake hvit

  Design House Stockholm - Shadow lysestake hvit
  Lysestaken Shadow er designet av Alexander Lervik i samarbeid med Design House Stockholm. Lysestaken har en tidløs design og et spennende uttrykk som tiltrekker seg oppmerksomhet. Den fantastiske formen gjør at Shadow danner et lekkende skyggespill i
 • Hay Flare Telysholder Medium - Lysestaker Borosilikatglass Rosa - 507955

  Hay Flare Telysholder Medium - Lysestaker Borosilikatglass Rosa - 507955
  Telysholderen fra Hay har et fargerikt design i borosilikat-glass med en unik form og en kurvet fot. En perfekt detalj til dekket bord. Velg mellom ulike farger. Om telysholderen fra Hay- Fargerikt design.- Laget av borosilikat-glass.- Høyde: 140 mm.- Diameter: 110 mm.- Antall i pakken: 1 Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Skultuna Celestial Lysestake H11cm - Lysestaker Sølv Messing - 795-S

  Skultuna Celestial Lysestake H11cm - Lysestaker Sølv Messing - 795-S
  London-serien fra Skultuna er designet av Lara Bohinc. Lara er kjent for sin elegante og tidløse design. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Dorre Twist Lysestake 2-pk - Lysestaker Glass Klar - 5-8319

  Dorre Twist Lysestake 2-pk - Lysestaker Glass Klar - 5-8319
  Lysestaken fra Dorre har vakkert, elegant design i glass med vridd form og lysholder i krom som gir et mykt og diffust lys. Den har høy kvalitet med stabil fot. Om lysestaken fra Dorre- Vakkert design.- Vridd form.- Robust fot.- Laget av glass.- Lysestaken selges i en 2-pakning.- Høyde: 270 mm.- Bredde: 85 mm.- Lengde: 85 mm.- Laget i Sverige Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Orrefors - Pluto lysestake grå

  Orrefors - Pluto lysestake grå
  Blant glitrende, rullende og mystiske planeter finner Pluto sin plass i Lena Bergströms univers. Med sin munnblåste base i farget glass og rustfritt stål har den et skandinavisk uttrykk som passer i hjem hvor ren design står høyt på ønskelisten.Diame
 • Jakobsdals Lagoon Lyslykte 15 Cm Antracit Bouclé - Lysestaker Glass Antracite Bouclé - N892133-01

  Jakobsdals Lagoon Lyslykte 15 Cm Antracit Bouclé - Lysestaker Glass Antracite Bouclé - N892133-01
  Lyslykten fra Jakobsdals er laget av farget glass med vakre, unike variasjoner perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Om lyslykten fra Jakobsdals- Jordnær, harmonisk farge med vakre variasjoner.- Laget av glass.- Perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom.- Håndlaget.- Velg mellom ulike farger og størrelser. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Line Lysestake - Lysestaker Lakkert Stål Sort - BL10002

  Audo Copenhagen Line Lysestake - Lysestaker Lakkert Stål Sort - BL10002
  Line candle holders have a stylish design that was developed and inspired by a mathematical formula. A minimalist candlestick that has become an international design icon and is available in several beautiful colors. The straight lines make it perfect in the modern home. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Magnor Iglo Lykt 9 Cm - Lysestaker Glass Warm Cognac - 306713

  Magnor Iglo Lykt 9 Cm - Lysestaker Glass Warm Cognac - 306713
  Lykten fra Magnor har et unikt, uttrykksfullt design i munnblåst glass. Designet av KNUT & KJARTAN. Om lykten fra Magnor- Laget av glass.- Kan brukes som en lanterne og en vase.- Diameter: 100 mm.- Høyde: 90 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Design House Stockholm - Nordic Light lysestake 4arm natur

  Design House Stockholm - Nordic Light lysestake 4arm natur
  Firearmet lysestake Nordic Light natur, fra Design House Stockholm. Lysestaken har blitt et designikon takket være sin enkelthet og fleksibilitet. Armene kan svinges ut i til den formen som du selv ønsker. Designeren bak lysestaken, Jonas Grundell ha
 • Orrefors - Discus votive lysestake 4,5 cm

  Orrefors - Discus votive lysestake 4,5 cm
  Discus votive lysestake 4,5cm fra Orrefors. Lyslykten Discus i klart glass fra Orrefors er formgitt av Lars Hellsten. Den optiske effekten på lyslyktens underside skaper et vakkert lys. Discus i klart glass finnes i to størrelser.
 • House Doctor Castle Lysestake Antikk 15x15 Cm - Lysestaker Aluminium Messing - 205341801

  House Doctor Castle Lysestake Antikk 15x15 Cm - Lysestaker Aluminium Messing - 205341801
  Lysestaken fra House Doctor er perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige og har et industrielt design i aluminium med rå, ujevn overflate. Velg mellom ulike farger og størrelser. Smelter elegant sammen med forskjellige interiørdesigner. Om lysestaken fra House Doctor- Industrielt design med rå, ujevn overflate.- Perfekt for den kommende sesongen.- Laget av aluminium.- Finnes i forskjellige farger.- Lysestaken finnes i 2 forskjellige størrelser.- Stor lysestake: Ø40 mm (154x154).- Liten lysestake: Ø23 mm (88x88). Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en tørr klut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Lysestake 8 Cm - Lysestaker Keramikk Cinnamon - ECN08ST

  Mateus Stripes Lysestake 8 Cm - Lysestaker Keramikk Cinnamon - ECN08ST
  Lysestaken fra Mateus har et tidløst, sofistikert uttrykk med et mønster med organiske linjer. Den har et håndlaget design i keramikk med en glasert overflate med en håndmalt farge som gjør hvert eksemplar unikt. Finnes i flere forskjellige farger. Om lysestaken fra Mateus- Håndlaget design.- Laget av keramikk.- Mønster med organiske linjer.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Stripes. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Georg Jensen 2022 Lysestake, 2 stk, gull

  Georg Jensen 2022 Lysestake, 2 stk, gull
  La danske Georg Jensens lysestake lyse opp i vintermørket hjemme hos deg. Sanne Lund Traberg har designet et elegant sett som består av julelysestaker med spissinspirerte detaljer som er kompatible med Georg Jensens øvrige smale lys. Materialet bestå
 • Tell Me More Lyric Lyslykte Xs - Lysestaker Munnblåst Glass Dusty Blue - 3677108

  Tell Me More Lyric Lyslykte Xs - Lysestaker Munnblåst Glass Dusty Blue - 3677108
  Lyslykten fra Tell Me More har farget, elegant design i munnblåst glass med vakre variasjoner perfekte for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Velg mellom ulike farger. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om lyslykten fra Tell Me More- Elegant design.- Laget av munnblåst glass.- Fra kolleksjonen Lyric.- Lyslykten finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Kun til innendørs bruk.- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Bredde: 80 mm.- Høyde: 80 mm.- Lengde: 80 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Kun håndvask. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Hilke Collection Basso Lysestake H2,5 Cm - Lyslykter Messing - 2022-TEB

  Hilke Collection Basso Lysestake H2,5 Cm - Lyslykter Messing - 2022-TEB
  Lysestake fra Hilke Collection med et svensk design i messing med en liten størrelse som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Designet av Hanna Wessman. Om lysestaken fra Hilke Collection- Designet av Hanna Wessman.- Laget av messing.- Høyde: 2,5 mm.- Diameter: 4,5 mm.- Kombiner lysestaken med en matchende Alto Basso H39 cm lysestake fra Hilke Collection.- Leveres i en gaveeske. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Skogsberg & Smart Hurricane Lyslykte 9 Cm - Lysestaker Glass Silver - SSHURRS002

  Skogsberg & Smart Hurricane Lyslykte 9 Cm - Lysestaker Glass Silver - SSHURRS002
  Lyslykte fra Skogsberg & Smart i glass med forskjellige farger å velge mellom perfekt for å skape en harmonisk og elegant borddekking. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagede design. Om lyslykten fra Skogsberg & Smart- Laget av glass.- Perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom.- Velg mellom ulike farger og størrelser. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Hilke - Luce del sole lysestake 40 cm gull

  Hilke - Luce del sole lysestake 40 cm gull
  Luce del sole: En stilig og håndlaget lysestake på 40 cm i gull/messing av Hilke Collections egen unikt utviklede messingkode. Lysstaken er laget av 100% messing og skaper en harmonisk belysning i rommet ditt. Med en høyde på 40 cm og en diameter på
 • Lysestake 35 cm sotet Krom

  Lysestake 35 cm sotet Krom
 • Stripes Lysestake Ø 8 cm Grønn

  Stripes Lysestake Ø 8 cm Grønn
 • Lind DNA - Silhouette lysestake 3,4 cm 2 stk gullbelagt

  Lind DNA - Silhouette lysestake 3,4 cm 2 stk gullbelagt
  Silhouette 34 sett 24K gullbelagt stål. Med sin enkle og organiske form er det tidløse Silhouette sett 34 i 24K gullbelagt solid stål et klassisk designelement for enhver plass. Plasser den individuelt eller i en samling med flere deler og opplev hvo
 • Lysestake Mist Lysebrun 11,5 cm

  Lysestake Mist Lysebrun 11,5 cm
 • House Doctor Ring Lysestake S - Lysestaker Jern Sort - 205340860

  House Doctor Ring Lysestake S - Lysestaker Jern Sort - 205340860
  Dette er en allsidig lysestake fra House Doctor som passer perfekt hele året. Den kan med fordel bli dekorert etter sesong, for eksempel med granris til advent. Lysestaken er fin å sette på bordet som en del av borddekkingen, eller som en dekorativ detalj i en bokhylle. Lysestaken kalles Ring og har fått navnet fra formen sin. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen - Idun lysestake 12 cm brown/grey

  Broste Copenhagen - Idun lysestake 12 cm brown/grey
  Flott lysestake, Idun 12 cm brown/grey, fra Broste Copenhagen. En dekorativ lysestake i steingods med ulike fargesjateringer. Idun kommer i flere størrelser, og kan med fordel plasseres flere i en gruppe for et mer massivt uttrykk.Mål:Høyde: 12 cmDia
 • Byon Calore Telysholder/vase L - Lysestaker Glass Gul - 5280600310

  Byon Calore Telysholder/vase L - Lysestaker Glass Gul - 5280600310
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Key Lysestake Hvit Marmor

  Key Lysestake Hvit Marmor
 • Vaca Lysestake Brun Marmor

  Vaca Lysestake Brun Marmor
 • House Doctor Jewel Lysestake 12x14 Cm - Lysestaker Glass Grønn - 261600321

  House Doctor Jewel Lysestake 12x14 Cm - Lysestaker Glass Grønn - 261600321
  Lysestaken fra House Doctor har et harmonisk design i glass med en varm farge og en strukturert overflate med myke former. Den har et fint lys perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om lysestaken fra House Doctor- Laget av glass.- Mørkegrønn farge.- Håndlaget, matt finish med en vakker struktur.- Perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende.- Høyde: 140 mm.- Diameter: 120 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Håndvask anbefales. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Pop-Up Lysestake Dalahest Messing

  Pop-Up Lysestake Dalahest Messing
 • Art bubbles Lysestake Glass Large Beige

  Art bubbles Lysestake Glass Large Beige
 • House Doctor Värmeljushållare Dess Lyslykte - Lysestaker Glass Brun - 204100005

  House Doctor Värmeljushållare Dess Lyslykte - Lysestaker Glass Brun - 204100005
  Lyslykte fra House Doctor med et unikt design i glass med en dekorativ, matt overflate og vakre fargeskiftninger perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Om lyslykten fra House Doctor- Jordnær, harmonisk farge med vakre variasjoner.- Laget av glass.- Perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Tell Me More Toulouse Lysestake Svart - Lyslykter Støpejern Sort - 3590

  Tell Me More Toulouse Lysestake Svart - Lyslykter Støpejern Sort - 3590
  Lysestaken fra Tell Me More er laget av støpejern med et utmerket, rustikt design til alle hjem og stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om lysestaken fra Tell Me More- Denne lysestaken er håndlaget.- Laget i India.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende.- Høyde: 50 mm. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Stiernholm - Milano lysestake rund 7x8 cm smoke

  Stiernholm - Milano lysestake rund 7x8 cm smoke
  Milano krystallysestake fra Stiernholm er sofistikert og skulpturell med geometrisk form. Både den utsøkte utførelsen og den karakteristiske glansen i krystallen gir lysestaken et eksklusivt utrykk. Gled deg til å pynte opp i hjemmet med disse lysest
 • Orrefors Carat Lysestake 2-pack

  Orrefors Carat Lysestake 2-pack
  Som slipte diamanter stablet oppå hverandre glitrer disse lysestakene både med og uten lys. Detaljer i rustfritt stål gir et elegant inntrykk og gjør lysestakene til flotte innredningsdetaljer i ditt hjem. Lysestakene finnes i ulike størrelser og gir
 • Uyuni Lighting - Uyuni lysestake 2 stk 2,3 cm sølv

  Uyuni Lighting - Uyuni lysestake 2 stk 2,3 cm sølv
  Uyuni lysestake 2 stk 2,3 cm i fargen sølv. Utrolig flott lysestake til led lysene til Uyuni. Lysestakene har dyp bunn slik at lysene står sikkert. Uyuni lighting lager kunstige stearinlysene med LED-flamme og batteri. Som er et trygt alternativ til
 • Cooee Design Lysestake 13 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Shell - HI-029-03-SH

  Cooee Design Lysestake 13 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Shell - HI-029-03-SH
  Lysestaken fra Cooee Design har et minimalistisk design i pulverlakkert rustfritt stål med en elegant følelse perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Minimalistisk look.- Laget av rustfritt stål.- Pulverlakkert overflate.- Elegant, tidløs følelse.- Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe.- Finnes i forskjellige farger.- Tilgjengelig i ulike størrelser.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 130 mm.- Vekt: 190 g .- Laget i Kina Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Polar lysestake 16 cm.

  Kosta Boda Polar lysestake 16 cm.
  Vis fram Polar lysestaket fra Kosta Boda i hjemmet, som fungerer optimalt som et nøye utvalgt designobjekt. Lysestaken er av glass og er designet av svenske Göran Wärff, som har en helt spesiell følelse for glassmassen og skaper mestervekt når det ko
 • Andersen Spinn Lysestake Large 30 Cm - Lysestaker Eik - 4-321020

  Andersen Spinn Lysestake Large 30 Cm - Lysestaker Eik - 4-321020
  Lysestaken fra Andersen er perfekt som en gave og har en stilren look i eik som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Den har en kurvet form med horisontale furer i midten for å legge en ekstra dimensjon til designet. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Philip Bro. Om lysestaken fra Andersen- Stilren look med horisontale furer i midten.- Laget av massiv eik.- Lysestaken finnes i 2 forskjellige størrelser.- En perfekt gave. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Jakobsdals Lagoon Lyslykte 10 Cm - Lysestaker Glass Off-White - N892134-11

  Jakobsdals Lagoon Lyslykte 10 Cm - Lysestaker Glass Off-White - N892134-11
  Lyslykten fra Jakobsdals er laget av farget glass med vakre, unike variasjoner perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Om lyslykten fra Jakobsdals- Jordnær, harmonisk farge med vakre variasjoner.- Laget av glass.- Perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom.- Håndlaget.- Velg mellom ulike farger og størrelser. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Sway Kandelaber - Lysestaker Jern Cashmere - 1104266338

  Ferm Living Sway Kandelaber - Lysestaker Jern Cashmere - 1104266338
  Kandelaberen fra ferm LIVING er laget av jern med fire lysestaker. Om kandelaberen fra ferm LIVING- Dybde: 182 mm.- Bredde: 235 mm.- Høyde: 302 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Lysestake Sc58 H:13 Cm - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Messing - 25050039

  &Tradition Collect Lysestake Sc58 H:13 Cm - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Messing - 25050039
  Lysestaken fra &tradition har et dekorativt, skulpturelt design for et sofistikert og elegant touch. Den er laget av tidløs messing som bare blir vakrere med alderen. Velg mellom ulike størrelser. Designet av Space Copenhagen. Om lysestaken fra &tradition- Lysestaken finnes i 3 forskjellige størrelser.- Kan også plasseres i en gruppe.- Fra kolleksjonen Collect.- Diameter: 204 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut.- Tørkes grundig. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Swirl Bubbles Lysestake Svart

  Swirl Bubbles Lysestake Svart
 • Iittala Nappula Lysestake 183 Mm Steel - Lysestaker Stål - 1023319

  Iittala Nappula Lysestake 183 Mm Steel - Lysestaker Stål - 1023319
  Lysestaken fra Iittala har et velkjent design med en vakker silhuett perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Den har en tynn, elegant stilk med en rund fot og et nordisk uttrykk perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Kan også plasseres i en gruppe. Designet av Matti Klenell. Om lysestaken fra Iittala- Nappula er verdsatt for sitt velkjent design.- Nappula er også verdsatt for den vakre silhuetten.- Lysestaken kommer i ulike farger.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Egnet til stearinlys med en innsnevret fot.- Bredde: 89 mm.- Høyde: 183 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Håndvask anbefales. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • House Doctor Bejo Lysestake Antikk 8x7x8 Cm - Lysestaker Jern Brun - 203660091

  House Doctor Bejo Lysestake Antikk 8x7x8 Cm - Lysestaker Jern Brun - 203660091
  Lysestaken fra House Doctor er perfekt for den kommende sesongen og har et industrielt design i jern med antikk overflate. Den har tre stabile metallben med en fin, brun farge som bare blir vakrere med alderen. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Om lysestaken fra House Doctor- Industrielt design med en antikk finish.- Perfekt for den kommende sesongen.- Laget av jern.- Lysestaken finnes i 2 forskjellige størrelser.- Liten lysestake: Ø20 mm (95x82).- Lysestake med kubbelys: Ø60 mm (82x70).- Stearinlys ikke inkludert.- Kombiner lysestaken med en julete krans fra House Doctor. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en tørr klut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • String Museum Lysestake - Lysestaker Pulverlakkert Aluminium Grønn - MUSEUM-CH-117

  String Museum Lysestake - Lysestaker Pulverlakkert Aluminium Grønn - MUSEUM-CH-117
  Lysestaken fra String har et industrielt design perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Den er laget av pudderbelagt aluminium med en justerbar funksjon. Flere, jordnære farger å velge mellom. Om lysestaken fra String- Justerbar funksjon.- Laget av pudderbelagt aluminium.- Kombiner lysestaken med Museum sidebord fra String.- Finnes i forskjellige vakre farger.- Denne lysestaken er en del av serien Museum fra String.- 2 års garanti.- Bredde: 130 mm.- Dybde: 150 mm.- Høyde: 400 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut.- Tørkes grundig. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Skultuna Claw Ring Lysestake - Lysestaker Messing - 776-4

  Skultuna Claw Ring Lysestake - Lysestaker Messing - 776-4
  Claw Ring er designet i 2015 av designeren Maria Nilsdotter. Lysestaken minner om den klassiske kontorlysestaken med sitt enkle og elegante form. Unntaket er kloen som er en tøff detalj og gjør lysestaken unik. Lysestaken har en flat fot som gir et elegant uttrykk og dessuten beskytter bordoverflaten fra stearin. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.