Lysestake

Skap et koselig hjem med lysestaker i klassisk og modern design fra norske og nordiske designere. Se stort utvalg med lysestaker og inspirasjon her.

Populær i lysestake

 • Lysestake / skål Sort 17 cm

  Lysestake / skål Sort 17 cm
 • Nybro Crystal Lysmansjett Med Perlekant Gull - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Glass Klar - 1071

  Nybro Crystal Lysmansjett Med Perlekant Gull - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Glass Klar - 1071
  A Swedish-made candle ring that makes the candlestick extra nice and protects the table from stearin. The hole has a diameter of 2.5 cm.
 • By Wirth Belt 4 Lysestake - Lysestaker Skinn Sort - 2

  By Wirth Belt 4 Lysestake - Lysestaker Skinn Sort - 2
  Belt 4 Lysestake, Sort fra by Wirth. Lysestaker Sort Skinn Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Iittala Alvar Aalto Vase 9,5cm og lysestake 6cm

  Iittala Alvar Aalto Vase 9,5cm og lysestake 6cm
  Med dette settet får du en flott, tidløs vase på 9,5 cm og en matchende lysestake på 6 cm. Den finske designeren Alvar Aalto har skapt denne serien med inspirasjonskilde i havets bølger og derfra kommer formen på disse Aalto vaser som viser fra

Flere tips om lysestake

 • Cooee Design Lysestake 13 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Sand - HII-029-03-SA

  Cooee Design Lysestake 13 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Sand - HII-029-03-SA
  Lysestaken fra Cooee Design har et minimalistisk design i pulverlakkert rustfritt stål med en elegant følelse perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Minimalistisk look.- Laget av rustfritt stål.- Pulverlakkert overflate.- Elegant, tidløs følelse.- Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe.- Finnes i forskjellige farger.- Tilgjengelig i ulike størrelser.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 130 mm.- Vekt: 190 g .- Laget i Kina Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Lysestake i børstet aluminium 4 cm

  Lysestake i børstet aluminium 4 cm
 • Lysestake Notice Råmessing

  Lysestake Notice Råmessing
 • Lysestake Define Antikk kobber

  Lysestake Define Antikk kobber
 • Morsø Roots Lysestake 3 Armer Krom

  Morsø Roots Lysestake 3 Armer Krom
  Roots Lysestake 3 armer Krom Lysestake med armer, som kan setes sammen til det antall lys man ønsker. Den fleksible sammensettning gjør det lett å bygge en personlig stake, som passer til alle anledninger og hjem. Staken fungerer med 3, 4, 5, 6 og flere lys. Lysestaken selges som 3 stk. 16,5 cm høy x 11 cm i diameter.
 • Mahe lysestake Olive Large

  Mahe lysestake Olive Large
 • Otok lysestake Xl, beige

  Otok lysestake Xl, beige
 • Georg Jensen Home Lysestake & Lys Cobra 3Pak

  Georg Jensen Home Lysestake & Lys Cobra 3Pak
 • Stelton Ora Lysestake Tre S - Lyslykter Rustfritt Stål Natural - 103-1

  Stelton Ora Lysestake Tre S - Lyslykter Rustfritt Stål Natural - 103-1
  Lysestaken fra Stelton er laget av bjørk med en elegant, avrundet form. Lysestaken har en tidløs look til alle hjem og stiler. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Designet av Daniel Debiasi & Federico Sandri. Om lysestaken fra Stelton- Passer bra sammen med vanlige stearinlys.- Finnes også som skåler.- Fra kolleksjonen Ora. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • House Doctor Mosa Lysestake 10x10 Cm - Lysestaker Glass Brun - 209511000

  House Doctor Mosa Lysestake 10x10 Cm - Lysestaker Glass Brun - 209511000
  Lysestaken fra House Doctor har et håndlaget design i glass med et dekorativt mosaikkmønster og jordnære farger som gir et subtilt og dekorativt lys. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Om lysestaken fra House Doctor- Vakkert mosaikkmønster med jordnære farger.- Laget av glass og sement.- Perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Goli Lysestake S Lyserosa

  Goli Lysestake S Lyserosa
 • Georg Jensen Home Cobra Lysestaker 2pk

  Georg Jensen Home Cobra Lysestaker 2pk
 • Knot Double Lysestake Keramikk Brun

  Knot Double Lysestake Keramikk Brun
 • Cooee Design Lysestake, 21 cm, black

  Cooee Design Lysestake, 21 cm, black
  Svart lysestake i minimalistisk design fra svenske Cooee Design. Lysestaken har et tidløst design som gir et elegant uttrykk som passer inn i mange typer rom. Enkel å kombinere i par eller i en gruppe på tre. Tilgjengelig i tre forskjellige størr
 • Skultuna Skytsengel 9 Cm Forgylt - Lysestaker Messing Gull - 23

  Skultuna Skytsengel 9 Cm Forgylt - Lysestaker Messing Gull - 23
  Engelen ble tatt frem på 1940-tallet, som et beskyttende symbol i tidene med uro som rådet da. I dag er den en svært verdsatt gave til for eksempel dåp og konfirmasjon. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Georg Jensen Ambience Candlestick Small Stainless Steel - Lysestaker Rustfritt Stål Silver - 10013699

  Georg Jensen Ambience Candlestick Small Stainless Steel - Lysestaker Rustfritt Stål Silver - 10013699
  Ambience Candlestick Small, Stainless Steel fra Georg Jensen. Lysestaker Silver Rustfritt stål Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • House Doctor Glee Lysestake H16 Cm - Lyslykter Glass Grå - 210510798

  House Doctor Glee Lysestake  H16 Cm - Lyslykter Glass Grå - 210510798
  Lysestaken fra House Doctor har et klassisk design i glass med små luftbobler og en kul, grå farge som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Kombiner ulike størrelser for å skape din egen personlige stil. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om lysestaken fra House Doctor- Denne lysestaken er en del av serien Glee fra House Doctor.- Klassisk design.- Laget av glass.- Egnet til en Ø2,3 cm stearinlys.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Finnes også som en ravgul lysestake.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende.- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Maria Berntsen Harmony Lysestake Rustfritt Stål

  Maria Berntsen Harmony Lysestake Rustfritt Stål
 • Design House Stockholm Nordic Light Lysestake 4-armet Hvit

  Design House Stockholm Nordic Light Lysestake 4-armet Hvit
  En uslåelig kombinasjon av matt tre og lakkerte overflater. Denne vakre lysestaken heter Nordic Light og er designet av Jonas Grundell. Den har blitt et meget populært designikon på grunn av sin enkelhet som gjør at den passer perfekt i alle hjem
 • Aytm Angui Lysestake Svart / Gull H92 Cm - Lysestaker Jern Sort - 507799004085

  Aytm Angui Lysestake Svart / Gull H92 Cm - Lysestaker Jern Sort - 507799004085
  Lysestaken fra AYTM har et elegant design i jern med en asymmetrisk form for å legge en ekstra dimensjon til designet og gullfargede detaljer. Velg mellom ulike størrelser. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Kun til innendørs bruk. Om lysestaken fra AYTM- Denne lysestaken er en del av serien Angui fra AYTM.- Asymmetrisk design.- Laget av jern.- Gullfargede detaljer.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Lind Dna Lind Curve Tray Lysestake - Lysestaker Belagt Gull - 991444

  Lind Dna Lind Curve Tray Lysestake - Lysestaker Belagt Gull - 991444
  Lysestaken fra Lind DNA har elegant, vakkert design til alle hjem og stiler. Lysestake med en byggbar konstruksjon for fleksibilitet og uendelige muligheter for å holde i generasjoner. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Påbyggingsdeler ikke inkludert. Om lysestaken fra Lind DNA- Påbyggingsdel.- Fot ikke inkludert.- Kan stables.- Langvarig, allsidig bruk.- Uendelige muligheter.- Kombinerbart, vakkert design.- Finnes også som en større, frittstående modell.- Lysestaken kommer i ulike modeller.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Lind Curve.- Høyde: 27 mm.- Diameter: 79 mm.- Antall i pakken: 1- Laget i Danmark Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Aytm Uno Lysestake / Vase Svart Ø14,5 Cm - Lysestaker Glass Sort - 508200050012

  Aytm Uno Lysestake / Vase Svart Ø14,5 Cm - Lysestaker Glass Sort - 508200050012
  Lysestaken fra AYTM er perfekt for en mere innbydende entré og for stuen og har et enkelt design som aldri går ut av stil med en stilren, svart nyanse for et sofistikert og elegant touch. Tilgjengelig i ulike størrelser. Kombiner ulike størrelser for å skape din egen personlige stil. Om lysestaken fra AYTM- Tidløst design.- Laget av glass.- Svart nyanse.- Kan også brukes som vase.- Finnes også som en ravgul lysestake.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Gejst Glim Speil / Vegghengt Lysestake Ovalt - Lyslykter Stål Sort - 10401

  Gejst Glim Speil / Vegghengt Lysestake Ovalt - Lyslykter Stål Sort - 10401
  Speilet fra Gejst har en integrert lysestake med en koselig hygge følelse og en myk, oval form i stål og speilglass for å reflektere lyset på en vakker måte. Designet av Böttcher & Kayser. Om speilet fra Gejst- Vakker ramme i stål med en oval form.- Glim er verdsatt for sitt koselig hygge design.- Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe.- Finnes også som en rund, vegghengt lysestake.- Størrelse: 12 x 28 cm. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul Lysestake / Bolle

  Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul Lysestake / Bolle
  Blant de vakre juletradisjonene er julerammen fra Royal Copenhagen. På tallerkener, boller og kopper er granguirlands høytidelig vridd, dekorert med elegante silkebuer og de fineste ornamenter. Star Riflet Christmas skaper atmosfære og gjør julen til noe helt spesielt - generasjon etter generasjon. Hver ramme er et vakkert stykke juledekorasjon i seg selv, og når bordet er dekket og lysene er på, blir det definitivt jul igjen.
 • Mette Ditmer Art Piece Lysestake 115 Mm - Lysestaker Stone Resin Sand - ARTCAM15

  Mette Ditmer Art Piece Lysestake 115 Mm - Lysestaker Stone Resin Sand - ARTCAM15
  Lysestaken fra Mette Ditmer har et unikt design i steinharpiks med en organisk form. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Hold alltid lyset under oppsikt. Om lysestaken fra Mette Ditmer- Passer bra sammen med små 12 mm stearinlys.- Unikt design.- Finnes i forskjellige farger.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Organisk form.- Laget av steinharpiks. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Håndvask anbefales.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Lysestake Ellen Marmor Grå

  Lysestake Ellen Marmor Grå
 • FLORES Lysestake Svart Large

  FLORES Lysestake Svart Large
 • Lyslykt/Lysestake for kronlys 28 cm Messing/Klart glass

  Lyslykt/Lysestake for kronlys 28 cm Messing/Klart glass
 • Crystal Art Bowl Lysestake Small Klar

  Crystal Art Bowl Lysestake Small Klar
 • Design Letters Tilbehør Lysestake - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Rustfritt Stål Grønn - 10101004GREEN

  Design Letters Tilbehør Lysestake - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Rustfritt Stål Grønn - 10101004GREEN
  Dette tilbehøret gjør din favorittvase eller espressokopp fra Design Letters til en lysestake. Tilbehøret sørger for at lyset står stødig, slik at det kan belyse både favorittordet og hjemmet ditt. Velg mellom flere forskjellige farger. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cobra Lysestake Hvit

  Cobra Lysestake Hvit
 • Smd Design Crater 1 Lysestake - Lysestaker Hvit - 29201005

  Smd Design Crater 1 Lysestake - Lysestaker Hvit - 29201005
  Crater 1 Lysestake, Hvit fra SMD Design. Lysestaker Hvit Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Tulipán Lysestake 25 cm New brown

  Tulipán Lysestake 25 cm New brown
 • Stelton Ora Lysestake Bøk flervalg-7,4cm

  Stelton Ora Lysestake Bøk flervalg-7,4cm
  Den italienske designduoen Daniel Debiasi og Federico Sandri står bak den nye Ora-serien, som er preget av harmoniske, geometriske former som nærmer seg et organisk uttrykk. Designfilosofien har vært å lage en rekke produkter som ikke bare er hverdagsobjekter, men designobjekter som du knytter spesielle bånd til, og som kan vare livet ut. Ora-serien består av flere skulpturelle elementer som kan stå alene eller plasseres i stilige komposisjoner. Ora-serien leker med kontrastene mellom det enkle råstålet og de myke organiske fasongene og de naturlige fargene som serien bærer. Denne symbiosen mellom former og materialer resulterer i varm, minimalistisk eleganse. Ora lysestakene er laget av massivt bøketre med en avtagbar krage i rustfritt stål. Det brukes kun hele biter av bøketre, noe som betyr at lysestakene ikke har noen skjøter. Lysestaken kan brukes til både telys og lysekroner, avhengig av hvilken vei lysestaken dreies på. Tidløs design Understreker en moderne, klassisk stil Perfekt gaveide Lysestaken kan brukes til både telys og lysekroner Laget av hele biter av bøketre
 • Lysestake Nagel Svart

  Lysestake Nagel Svart
 • Monogram Lysestake Messing 11 cm

  Monogram Lysestake Messing 11 cm
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color lysestake, rosa

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color lysestake, rosa
  For å komplementere de nye tallerkenene i Rhombe Color-kolleksjonen, lanserer nå danske Lyngby Porcelæn matchende lysestaker som kombinerer form, funksjon og eleganse. Lysestakene passer ikke bare på spisebordet, men vil være flotte overalt i hj
 • Hay Arcs Lysestake h:13 Cm - Lyslykter Zinklegering Grønn - 541261

  Hay Arcs Lysestake h:13 Cm - Lyslykter Zinklegering Grønn - 541261
  Lysestaken fra Hay har et vakkert design med elegante, lett avrundede buer i sinklegering, perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Velg mellom ulike farger. Designet av Muller Van Severen. Om lysestaken fra Hay- Lysestaken kommer i ulike modeller.- Finnes i forskjellige farger.- Kombiner lysestaken med en Arcs vase fra Hay.- Høyde: 130 mm.- Diameter: 55 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut.- Tørkes grundig. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Georg Jensen Lysestake Til Kubbelys Gullbelegg - Lysestaker Rustfritt Stål Gold Plated - 10020138

  Georg Jensen Lysestake Til Kubbelys Gullbelegg - Lysestaker Rustfritt Stål Gold Plated - 10020138
  Lysestaken fra Georg Jensen har et elegant, dekorativt design i rustfritt stål med et 18-karat gullbelegg perfekt for å skape en koselig atmosfære i julen. Om lysestaken fra Georg Jensen- Bredde: 132 mm.- Høyde: 25 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kubus 8 Lysestake Svart

  Kubus 8 Lysestake Svart
 • Lyngby Porcelæn Lyngby Lyslykt 11cm - Lysestaker Hvit - 201571

  Lyngby Porcelæn Lyngby Lyslykt 11cm - Lysestaker Hvit - 201571
  Lyngby lysestake fra Lyngby Porselen. En enkel og elegant lysestake som er fin å plassere som en klaser og står fint for seg selv. Laget av håndlaget porselen. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Me Crystal Lysestake Rav/Grå

  Me Crystal Lysestake Rav/Grå
 • Georg Jensen COBRA Golv Lysestake, Stor

  Georg Jensen COBRA Golv Lysestake, Stor
  Denne gulvstaken fra Georg Jensen COBRA serien er synonym med eleganse. Formspråket er dynamisk og levende og staken skaper derfor god stemning og bevegelse hjemme - akkurat som en peis. Den er utført i blankpolert, rustfritt stål som gir holdbarh
 • Freemover Rolf Lysestake Teak Liten

  Freemover Rolf Lysestake Teak Liten
  28 cm
 • Lysestake Mist Brun 19,5 cm

  Lysestake Mist Brun 19,5 cm
 • Spring Copenhagen Apollo Lysestake Svart - Lysestaker Rustfritt Stål Sort - SC7021

  Spring Copenhagen Apollo Lysestake Svart - Lysestaker Rustfritt Stål Sort - SC7021
  Lysestaken fra Spring Copenhagen har et vakkert design i rustfritt stål med en verdensrom-inspirert form og et høykvalitets materiale perfekt for å live opp borddekkingen. Originaldesign fra 1960-tallet. Designet av Tonn-P. Om lysestaken fra Spring Copenhagen- Apollo er verdsatt for sitt futuristisk design.- Finnes i forskjellige farger.- Bredde: 110 mm.- Høyde: 320 mm.- Lengde: 120 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Bruk en tørr vaskeklut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Star Trading Lysestake Tall 7 Lys, Beige

  Star Trading Lysestake Tall 7 Lys, Beige
  Trelysestaken Tall fra Star Trading har en unik bueform og dekorative lysestaker. De 7 lyspærene gir fra seg et vakkert skinn på sene vinterkvelder eller stille sommerkvelder. 7 lyspærer følger med (304-55), fatning E10.Fås i fargene: beige, hvi
 • Tulipán Lysestake 15 cm Olivegreen

  Tulipán Lysestake 15 cm Olivegreen
 • Swirl Bubbles Lysestake Large Klar

  Swirl Bubbles Lysestake Large Klar
 • Flow Lysestake til kubbelys blå Ø18,5 cm

  Flow Lysestake til kubbelys blå Ø18,5 cm
 • Lysestake Rust 9 cm

  Lysestake Rust 9 cm
 • Crystal Art Ball Lysestake Large Svart

  Crystal Art Ball Lysestake Large Svart