Lysestake

Skap et koselig hjem med lysestaker i klassisk og modern design fra norske og nordiske designere. Se stort utvalg med lysestaker og inspirasjon her.

Populær i lysestake

 • Georg Jensen Copenhagen Lysestake, Stor

  Georg Jensen Copenhagen Lysestake, Stor
  COPENHAGEN lysestaken fra Georg Jensen er en designklassiker, som passer inn i både et moderne og klassisk hjem. Lysestaken er skapt med fokus på rene linjer og en enkel fremtoning. Den er elegant og nærmest estetisk, samtidig med at den er intim. Pe
 • HAY Flare lysestake medium, lyseblå

  HAY Flare lysestake medium, lyseblå
  Det fargede borosilikatglasset med tonet kant skaper et elegant og særegent design som gjør HAYs Flare lysestake til noe helt spesielt. Lysestakene finnes i flere farger og størrelser, og du har dermed en fin mulighet til å skape din egen stil når du
 • HAY Flare Stripe lysestake, rosa

  HAY Flare Stripe lysestake, rosa
  Det fargede borosilikatglasset med hvite striper skaper et elegant og særegent design som gjør HAYs Flare lysestake til noe helt spesielt. Flare Stripe lysestaken finnes i flere farger og ønsker du å skape din egen stil, kan du sette sammen flere av
 • Kähler Hammershøi Christmas kubbelysestake 13 cm

  Kähler Hammershøi Christmas kubbelysestake 13 cm
  Hammershøi Christmas-serien fra Kähler er laget for å hylle julens spesielle nostalgi og tradisjoner, og la deg nyte den fredelige og fortryllende juletiden fullt ut. Hammershøi Christmas kubbelysestaken er en videreføring av det klassiske serviset i

Flere tips om lysestake

 • Cooee Design Lykke Three lysestake, gold

  Cooee Design Lykke Three lysestake, gold
  Lysestaken Lykke Three har et skulpturelt preg og er designet av Tim Torp Hansen for svenske Cooee Design. Navnet Lykke kommer fra det danske ordet for knute. Det elegante designet gjør at lysestaken passer som dekorasjon i de fleste typer rom, både
 • Gense - Dorotea lysestake 7x23,5 cm blankt stål

  Gense - Dorotea lysestake 7x23,5 cm blankt stål
  Dorotea lysestake 7x23,5 cm blankt stål, fra Gense. Designen er inspirert av naturen rundt den lille landsbyen Dorotea. Her har isen skapt et landskap av fjell, daler og store, åpne områder som sammen skaper myke, flytende former som endeløst ers
 • Mateus Stripes Lysestake 8 Cm - Lysestaker Keramikk Ocean - EOC08ST

  Mateus Stripes Lysestake 8 Cm - Lysestaker Keramikk Ocean - EOC08ST
  Lysestaken fra Mateus har et tidløst, sofistikert uttrykk med et mønster med organiske linjer. Den har et håndlaget design i keramikk med en glasert overflate med en håndmalt farge som gjør hvert eksemplar unikt. Finnes i flere forskjellige farger. Om lysestaken fra Mateus- Håndlaget design.- Laget av keramikk.- Mønster med organiske linjer.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Stripes. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda Rocky Baroque Lysestake 175 Mm Lila Dis - Lysestaker Krystall Lilla - 7062105

  Kosta Boda Rocky Baroque Lysestake 175 Mm Lila Dis - Lysestaker Krystall Lilla - 7062105
  Lysestake fra Kosta Boda i krystallglass. Designet av Hanna Hansdotter. Om lysestaken fra Kosta Boda- Begrenset serie på 500 lysestaker per størrelse og farge.- Designet av Hanna Hansdotter.- Laget av krystallglass. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Håndvask anbefales. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • House Doctor Arch Candle Holder 38 Cm - Lysestaker Messing Antique Brass - 203990750

  House Doctor Arch Candle Holder 38 Cm - Lysestaker Messing Antique Brass - 203990750
  Arch Candle Holder 38 cm, Antique Brass fra House Doctor. Lysestaker Antique Brass Messing Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Orrefors Carat Lysestake 30 Cm - Lysestaker Krystall Klar - 6590165

  Orrefors Carat Lysestake 30 Cm - Lysestaker Krystall Klar - 6590165
  Lysestaken fra Orrefors har et luksuriøst design med en uregelmessig geometri for å reflektere lyset på en vakker måte. Den er laget av krystallglass med vakre detaljer i rustfritt stål. Velg mellom ulike farger. Designet av Lena Bergström. Om lysestaken fra Orrefors- Detaljer i rustfritt stål.- Uregelmessig geometri.- Laget av krystallglass.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Carat. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • AYTM Grasil gulvlysestake Svart-gull

  AYTM Grasil gulvlysestake Svart-gull
  AYTM Grasil gulvlysestake Svart-gull
 • Born In Sweden Stativ Til Stumpastaken Stor - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Karbonstål Sort - 7340164

  Born In Sweden Stativ Til Stumpastaken Stor - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Karbonstål Sort - 7340164
  Et stativ som passer til den store Stumpastaken Original fra Born in Sweden. Stativet er en stilig interiørdetalj som gir deg mer frihet til å plassere Stumpastaken akkurat der du synes den passer best. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Cooee lysestake 21 cm sand

  Cooee Design Cooee lysestake 21 cm sand
  Cooee Design Cooee lysestake 21 cm sand
 • Cooee Design Curved lysestake 26 cm Pale Blue

  Cooee Design Curved lysestake 26 cm Pale Blue
  Cooee Design Curved lysestake 26 cm Pale Blue
 • Ernst Lysestake, 25 cm, krom

  Ernst Lysestake, 25 cm, krom
  Lysestake fra Ernst Kirchsteiger med flotte detaljer og en minimalistisk stil i metall. Selve lysestaken kommer i fargen krom og har to forskjellige lengder, 25 centimeter og 35 centimeter. Spre et herlig lys og en koselig stemning på det oppdekkede
 • Broste Copenhagen Selma lysestake 26,5 cm Black

  Broste Copenhagen Selma lysestake 26,5 cm Black
  Broste Copenhagen Selma lysestake 26,5 cm Black
 • Aytm Angui Lysestake Svart / Gull H34 Cm - Lysestaker Jern Sort - 507799004082

  Aytm Angui Lysestake Svart / Gull H34 Cm - Lysestaker Jern Sort - 507799004082
  Lysestaken fra AYTM har et elegant design i jern med en asymmetrisk form for å legge en ekstra dimensjon til designet og gullfargede detaljer. Velg mellom ulike størrelser. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Kun til innendørs bruk. Om lysestaken fra AYTM- Denne lysestaken er en del av serien Angui fra AYTM.- Asymmetrisk design.- Laget av jern.- Gullfargede detaljer.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe - Slåpeblom lysestake blå

  Wik & Walsøe - Slåpeblom lysestake blå
  Slåpeblom blå lysestake fra Wik & Walsøe i benporselen av høy kvalitet kjennetegnes ved den ujevne og bølgete kanten som fremhever følelsen av håndverk. Med produktet i hendene kan man kjenne det taktile mønsteret som preger designet.
 • Skogsberg & Smart Hurricane Lyslykte / Vase 18 Cm - Lysestaker Glass Gull - SSHURRM003

  Skogsberg & Smart Hurricane Lyslykte / Vase 18 Cm - Lysestaker Glass Gull - SSHURRM003
  Lyslykte fra Skogsberg & Smart i glass med forskjellige farger å velge mellom perfekt for å skape en harmonisk og elegant borddekking. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagede design. Om lyslykten fra Skogsberg & Smart- Laget av glass.- Perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom.- Velg mellom ulike farger og størrelser. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Me To You Lysestake 3-pk Sølvbelagt - Lysestaker Sølvforgylt Silver - 2752-9100

  Design House Stockholm Me To You Lysestake 3-pk Sølvbelagt - Lysestaker Sølvforgylt Silver - 2752-9100
  Lysestaken fra Design House Stockholm har vakkert, blomsterformet design perfekt til en bursdag og til en feiring. Velg mellom ulike farger. En perfekt gave. Designet av Søren Niedziella. Om lysestaken fra Design House Stockholm- Vakkert design.- Blomsterformet lysestake.- Laget av gullbelegg og sølvbelegg.- Høyde: 29 mm.- Diameter: 32 mm.- Finnes i forskjellige farger.- Antall i pakken: 3 Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en tørr klut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Byon Calore Lysestake / Vase L Rusty Red - Lysestaker Glass Rustrød - 806-003r

  Byon Calore Lysestake / Vase L Rusty Red - Lysestaker Glass Rustrød - 806-003r
  Telysholderen fra ByON har et stilrent design perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Telysholderen er laget av glass for å gi et varmt og stemningsfylt lys. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om telysholderen fra ByON- Denne telysholderen er en del av serien Calore fra ByON.- Finnes i forskjellige farger.- Telysholderen finnes i forskjellige størrelser.- Kan også brukes som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Kun håndvask.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Applicata Blossom Lily lysestake 24,5 cm Oiled oak

  Applicata Blossom Lily lysestake 24,5 cm Oiled oak
  Applicata Blossom Lily lysestake 24,5 cm Oiled oak
 • Pluto Design Mummipappa lysestake keramikk Hvit

  Pluto Design Mummipappa lysestake keramikk Hvit
  Pluto Design Mummipappa lysestake keramikk Hvit
 • ERNST Ernst lysestake, glass Ø7,5 cm Hvit

  ERNST Ernst lysestake, glass Ø7,5 cm Hvit
  ERNST Ernst lysestake, glass Ø7,5 cm Hvit
 • Hadeland Glassverk Ice Kubbelysestake 13,5 cm

  Hadeland Glassverk Ice Kubbelysestake 13,5 cm
  Kubelysestake på 13, cm fra Hadeland Glassverk. Lysestake tilhørende serien Ice, en serie som er inspirert av is, vann og den norske natur. Lysestaken har en organisk form og er flott på et dekket bord eller som et dekorelement i en vinduskarm.
 • Hübsch Gem Lysestake 11 Cm Rosa/ - Lyslykter Krystall Blå - 340906

  Hübsch Gem Lysestake 11 Cm Rosa/ - Lyslykter Krystall Blå - 340906
  Lysestake fra Hübsch med et elegant design i krystall med en herlig fargekombinasjon perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Om lysestaken fra Hübsch- Gem er verdsatt for de vakre fargene.- Krystall. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • House Doctor Advent lysestake Ø40 cm Antikk messing

  House Doctor Advent lysestake Ø40 cm Antikk messing
  House Doctor Advent lysestake Ø40 cm Antikk messing
 • Cooee Design Gry lysestake Clear

  Cooee Design Gry lysestake Clear
  Cooee Design Gry lysestake Clear
 • Royal Copenhagen - Stjerne Riflet Jul lysestake 15,5 cm

  Royal Copenhagen - Stjerne Riflet Jul lysestake 15,5 cm
  Stjerne Riflet Jul lysestake er et sjarmerende tilskudd til julepynten din. Den kan holde et telys eller et 5 bredt lys, som adventslysene som teller ned de 24 dagene frem til julaften. En kjær tradisjon i mange hjem. Lysestaken er pyntet med en jul
 • Globen Lighting Natale adventslysestake, 7 lys, messing

  Globen Lighting Natale adventslysestake, 7 lys, messing
  Nå er det ikke lenge igjen til at lukten av nellik, kanel og grankvister vil fylle huset. Den elegante og unike adventslysestaken Natale fra Globen Lighting blir den nye favoritten under juletiden. Med sine glorier i ulike nivåer og syv pene lyskilde
 • Dorre Alster Kandelaber 40 Cm - Lysestaker Aluminium - 4-6043

  Dorre Alster Kandelaber 40 Cm - Lysestaker Aluminium - 4-6043
  Alster Kandelaber 40 cm, Aluminium fra Dorre. Lysestaker Aluminium Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Eldstickan Fyrstikkeske Liten Refill Midnattsblå - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Midnight - R10

  Eldstickan Fyrstikkeske Liten Refill Midnattsblå - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Midnight - R10
  Fyrstikkeske fra Eldstickan med seksti fyrstikker. Om fyrstikkesken fra Eldstickan- Passer til det lille fyrstikkglasset fra Eldstickan.- Finnes i forskjellige varianter. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Mette Ditmer Art piece lysestake 41 cm Black

  Mette Ditmer Art piece lysestake 41 cm Black
  Mette Ditmer Art piece lysestake 41 cm Black
 • Stiernholm - Ornate lysestake 30 cm champagnefarget luster

  Stiernholm - Ornate lysestake 30 cm champagnefarget luster
  Stiernholms lysestake Ornate i champagnefarget luster er elegant og høyreist. Luster behandlingen gir den varme champagnefargen en vakker glans. Glassdiamanten på stetten forsterker det eksklusive uttrykket. Med den lange lysholderen står lyset st
 • URBAN NATURE CULTURE Both Sides lyslykt/lysestake Ø 11 cm Peridot

  URBAN NATURE CULTURE Both Sides lyslykt/lysestake Ø 11 cm Peridot
  URBAN NATURE CULTURE Both Sides lyslykt/lysestake Ø 11 cm Peridot
 • Kosta Boda Rocky Baroque Lysestake 95 Mm - Lysestaker Krystall Glossy Glaze - 7062321

  Kosta Boda Rocky Baroque Lysestake 95 Mm - Lysestaker Krystall Glossy Glaze - 7062321
  Lysestake fra Kosta Boda i krystallglass. Designet av Hanna Hansdotter. Om lysestaken fra Kosta Boda- Begrenset serie på 500 lysestaker per størrelse og farge.- Designet av Hanna Hansdotter.- Laget av krystallglass. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Håndvask anbefales. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Mie lysestake mini Castle beige

  Broste Copenhagen Mie lysestake mini Castle beige
  Broste Copenhagen Mie lysestake mini Castle beige
 • Lene Bjerre Doria telysestake 7,5 cm Dark grey

  Lene Bjerre Doria telysestake 7,5 cm Dark grey
  Lene Bjerre Doria telysestake 7,5 cm Dark grey
 • Hilke - Alto advents lysestake NP 32 cm sølv

  Hilke - Alto advents lysestake NP 32 cm sølv
  Hilke Collections Alto adventslysestake M 32 cm sølv er laget av massiv messing. Med sin enkle og stilfulle design passer denne lysestaken perfekt til enhver anledning og kan brukes hele året rundt. Den har plass til fire stearinlys, og skaper en v
 • blomus SAGA telysestake L Ø15 cm Tan

  blomus SAGA telysestake L Ø15 cm Tan
  blomus SAGA telysestake L Ø15 cm Tan
 • Hilke Collection Ninfea Alta lysestake 40 cm Messing

  Hilke Collection Ninfea Alta lysestake 40 cm Messing
  Hilke Collection Ninfea Alta lysestake 40 cm Messing
 • Cooee Design Lysestake 29 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Coconut - HI-029-02-NT

  Cooee Design Lysestake 29 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Coconut - HI-029-02-NT
  Lysestaken fra Cooee Design har et elegant design i rustfritt stål med en lang fot perfekt for å skape koselig stemning i ethvert rom. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av rustfritt stål.- Lang fot.- Høyde: 290 mm.- Diameter: 90 mm. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Hilke - Ninfea No.1 lysestake

  Hilke - Ninfea No.1 lysestake
  Ninfea No.1 lysestake, fra Hilke Collection.Nå blir Liljestralens messingstaker Gule Nøkkeroser en del av Hilke Collection med det nye navnet Ninfea, som betyr Nøkkeroser på italiensk. Den gule nøkkerosen har skiftet materiale til messing. Naturen er
 • Boel&Jan Norrvik Lyslykte Ø9 Cm - Lysestaker Glass Brun - 8008486

  Boel&Jan Norrvik Lyslykte Ø9 Cm - Lysestaker Glass Brun - 8008486
  Lyslykte fra Boel&Jan med en avrundet form i glass med et minimalistisk design perfekt for en koselig look. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Plasser produktet for eksempel i gangen eller stuen. Om lyslykten fra Boel&Jan- Avrundet design.- Laget av glass.- Lyslykten finnes i forskjellige størrelser. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Lene Bjerre Ellia lysestake 30 cm White

  Lene Bjerre Ellia lysestake 30 cm White
  Lene Bjerre Ellia lysestake 30 cm White
 • Cooee Design Uma Telysholder 14x7 Cm Svart - Lysestaker Rustfritt Stål Sort - HI-057-02-BK

  Cooee Design Uma Telysholder 14x7 Cm Svart - Lysestaker Rustfritt Stål Sort - HI-057-02-BK
  Telysholderen fra Cooee Design er perfekt for stuen og har et elegant design i pulverlakkert rustfritt stål med en vakker form som aldri går ut av stil perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Velg mellom ulike farger. Om telysholderen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Uma.- Tidløst design.- Elegant, geometrisk form.- Laget av rustfritt stål.- Pulverlakkert finish.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en lysestake.- Høyde: 70 mm.- Diameter: 140 mm.- Vekt: 185 g .- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Hold alltid lyset under oppsikt. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Iittala Nappula Lysestake 107+183 mm Hvit 2-pack

  Iittala Nappula Lysestake 107+183 mm Hvit 2-pack
  To lysestaker fra serien Nappula som er designet av Matti Klenell. Matti ble inspirert av et lite pittoresk glassmuseum i den finske byen Nuutajärvi. Den inspirasjonen tok han siden med seg og skapte lysestakens kom
 • Hein Studio Kyoto Lyslykte 9 Cm - Lysestaker Glass Klar - 1523

  Hein Studio Kyoto Lyslykte 9 Cm - Lysestaker Glass Klar - 1523
  Lyslykte fra Hein Studio med et elegant design i munnblåst glass med vakre, bølgete linjer for å reflektere lyset på en vakker måte. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Rebecca Hein. Om lyslykten fra Hein Studio- Bredde: 95 mm.- Høyde: 90 mm.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagede design. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Eva Trio - Legio Nova lysestake 20 cm

  Eva Trio - Legio Nova lysestake 20 cm
  Skap stemning hjemme med levende lys og blomster. Den høye og elegante staken kan både brukes til stearinlys og som vase til en enkelt blomst. Staken har stor bunn og står derfor støtt på bordet. Bruk den som en del av en elegant borddekking og
 • AYTM Grasil lysestake sort-messing

  AYTM Grasil lysestake sort-messing
  AYTM Grasil lysestake sort-messing
 • LIND dna - Curve Double lysestake 9,9 cm gull

  LIND dna - Curve Double lysestake 9,9 cm gull
  Designet til LIND CURVE DOUBLE er basert på den velkjente, organiske Curve form. Med et lekent formspråk, teller romanen LIND CURVE-samlingen tre komponenter som enkelt kan stables og kombineres på uendelig mange måter, vertikalt og horisontalt,
 • Hay Flare Stripe Lysestake / Hvit - Lyslykter Borosilikatglass Rosa - AB392-A934

  Hay Flare Stripe Lysestake / Hvit - Lyslykter Borosilikatglass Rosa - AB392-A934
  Lysestaken fra Hay har et søtt, lekent design i borosilikat-glass. Den har en farget kant med vakre striper perfekt for å live opp borddekkingen. Designet av HAY. Om lysestaken fra Hay- Finnes i forskjellige farger.- Perfekt som en dekorativ innredningsdetalj.- Høyde: 75 mm.- Diameter: 110 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Håndvask anbefales. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Dusty Deco Arco Lysestake - Lyslykter Marmor Rød - DD40000002

  Dusty Deco Arco Lysestake  - Lyslykter Marmor Rød - DD40000002
  Lysestake fra Dusty Deco i vakkert marmor med et buet, arkitektonisk design som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Designet av Edin & Lina Kjellvertz. Om lysestaken fra Dusty Deco- Finnes i forskjellige farger.- Produktet er laget av naturlig materiale, noe som gjør at hver vare er unik.- 100% marmor.- Designet av Edin & Lina Kjellvertz. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Kosta Boda - Snowball votive lysestake 6 cm

  Kosta Boda - Snowball votive lysestake 6 cm
  Snowball votive lysestake 6cm fra Kosra Boda. Snøballen er et ikonisk produkt fra Kosta Boda som har lyst opp sine omgivelser siden 1973. Den har siden da blitt solgt i over 15 millioner eksemplarer verden over. Snøballen har en form og et ytre som
 • LIND dna - Curve Pillar lysestake 9,9 cm gull

  LIND dna - Curve Pillar lysestake 9,9 cm gull
  Tilfører en raffinert følelse av minimalistisk balanse til din LIND CURVE-skulptur, PILLAR-elementet i 24K gullbelagt stål omfavner bruken av søylelys, telys og LED-lys. Med sin funksjonelle bruk kan PILLAR brukes til videre heve skulpturelle iko
 • MUUBS Minerva lysestake 20 cm Creme

  MUUBS Minerva lysestake 20 cm Creme
  MUUBS Minerva lysestake 20 cm Creme