Skulpturer

Som pynt til hjemmet, finnes det skulpturer i forskjellige materialer å kjøpe. Her finner du skulpturer i glass og skulpturer laget av porselen, metall eller tre. Vi har valgt å vise frem den øverste klassen laget av profesjonelle skulptører for de kjente merkene.

Populær i skulpturer

 • Figur Keramikk Sølv 16,4 cm

  Figur Keramikk Sølv 16,4 cm
 • Kähler Character The Hedonist Sculpture - Skulpturer Keramikk Hvit - 691019

  Kähler Character The Hedonist Sculpture - Skulpturer Keramikk Hvit - 691019
  Character The Hedonist, Sculpture fra Kähler. Skulpturer Hvit Keramikk Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Lladro Shepherd Boy Gres - Skulpturer Mix - 1012284

  Lladro Shepherd Boy Gres - Skulpturer Mix - 1012284
  Shepherd boy, Gres fra Lladro. Skulpturer Mix Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTCHE09

  Mette Ditmer Art Piece Skål Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTCHE09
  Skålen fra Mette Ditmer har et vakkert, holdbart design i steinharpiks perfekt til ethvert hjem, uansett stil og smak. Velg mellom ulike farger. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Mette Ditmer- Kastanje form.- Finnes i forskjellige farger.- Holdbart materiale.- Laget av steinharpiks.- Keramisk håndverk.- Denne skålen er en del av serien ART PIECE fra Mette Ditmer.- Unik form.- Skålen passer godt i en stue.- Høyde: 10 mm.- Diameter: 20 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask.- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.

Flere tips om skulpturer

 • Talvik Figur Hode 15 cm Gråbrun

  Talvik Figur Hode 15 cm Gråbrun
 • Cooee Design OLLIE skulptur, limestone

  Cooee Design OLLIE skulptur, limestone
  Ollie er en skulptur fra kolleksjonen Cooee X Kristiina, som er designet av Kristiina Engelin for svenske Cooee Design. Kolleksjonen er designet med tanke på harmoni mellom den levende overflaten til skulpturene, og den matte og glatte teksturen som
 • House Doctor Spouses Skulpturer 2 Deler Svart - Skulpturer Mangotre Sort - 262800003

  House Doctor Spouses Skulpturer 2 Deler Svart - Skulpturer Mangotre Sort - 262800003
  Skulpturene fra House Doctor har et håndlaget design i mangotre med en stilren look og en naturlig, mørk farge perfekt for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skulpturene fra House Doctor- Håndlaget.- Laget av mangotre og marmor.- Perfekt som en dekorativ innredningsdetalj.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende.- Liten skulptur: D10 x W9 x H32 cm.- Stor skulptur: D10 x W9 x H35 cm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skulpturene- Rengjøres med en tørr klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design The Genesis Shell Skulpturer 3-pk - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-015-LS

  Cooee Design The Genesis Shell Skulpturer 3-pk - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-015-LS
  Skulpturene fra Cooee Design har skjellformet design i sement med stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturene fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Cooee X Kristiina.- 3 forskjellige, skjellformede skulpturer.- Laget av sement.- Bredde: 50 mm.- Lengde: 50 mm.- Høyde: 40 mm.- Kombiner skulpturene med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Skulpturene kommer i ulike modeller. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Boat Caspar Skulptur 25 cm, Klar

  Kosta Boda Boat Caspar Skulptur 25 cm, Klar
  Pynt opp hjemmet med Caspar fra Kosta Boda som er et robust håndverk rikt utsmykket med håndlagde kobberdetaljer, som sender tankene tilbake til havet og verdensrommet. Skulpturen er den del av Boat serien og er designet av Bertil Vallien.Om serien
 • Talvik Figur Hode Sett med 3 Sement

  Talvik Figur Hode Sett med 3 Sement
 • Cooee Design Lion Of Judah Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-012-LS

  Cooee Design Lion Of Judah Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-012-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et vakkert, dyreinspirert design i sement perfekt for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem. Den har en imponerende vekt. Den har en glatt finish med en glatt følelse perfekt som en stilerklæring i interiøret og som en dekorativ innredningsdetalj. Velg mellom ulike farger. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Denne skulpturen er en del av serien Cooee X Kristiina fra Cooee Design.- Laget av sement.- Vakker, taktil overflate.- Dyreinspirert form.- Kombiner skulpturen med en Dreamer skulptur fra Cooee Design.- Finnes i forskjellige farger.- Bredde: 195 mm.- Høyde: 255 mm.- Vekt: 5.2 kg.- Laget i Kina Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Pols Potten Cockatoo - Skulpturer Hvit - 230-300-050

  Pols Potten Cockatoo - Skulpturer Hvit - 230-300-050
  Cockatoo skulptur fra Pols Potten. Skulpturen er laget av matt, hvit keramikk. En iøynefallende interiørdetalj som passer for både dyreelskere og moderne hjem. Den morsomme kakaduen glir også fint inn i barnerommet og vil høyst sannsynlig bli barnas favoritt! Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Lladro Hello Little Squirrel! - Skulpturer Mix - 1006825

  Lladro Hello Little Squirrel! - Skulpturer Mix - 1006825
  Hello, little squirrel! fra Lladro. Skulpturer Mix Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Bloomingville Adalina Skulptur 15x24 Cm - Skulpturer Polyresin Hvit - 82051377

  Bloomingville Adalina Skulptur 15x24 Cm - Skulpturer Polyresin Hvit - 82051377
  Skulpturen fra Bloomingville har et kunstnerisk design i polyresin med en grov overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet. Tilgjengelig i ulike stiler. Personlig look som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Om skulpturen fra Bloomingville- Kunstnerisk design.- Laget av polyresin.- Grov overflate.- Skulpturen kommer i ulike modeller.- Vekt: 550 g . Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTPAT09

  Mette Ditmer Art Piece Skål Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTPAT09
  Skålen fra Mette Ditmer har et vakkert, holdbart design i steinharpiks perfekt til ethvert hjem, uansett stil og smak. Velg mellom ulike farger. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Perfekt for å plassere i et dypere vindu, på sidebordet eller på nattbordet. Dette er et kunstverk. Om skålen fra Mette Ditmer- Kunstverk.- Finnes i forskjellige farger.- Holdbart materiale.- Laget av steinharpiks.- Keramisk håndverk.- Denne skålen er en del av serien ART PIECE fra Mette Ditmer.- Unik form.- Unike detaljer.- Skålen passer godt i en stue.- Høyde: 90 mm.- Diameter: 350 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask.- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Dbkd Pine Dekorasjon Large - Skulpturer Keramikk Stone - 20192003

  Dbkd Pine Dekorasjon Large - Skulpturer Keramikk Stone - 20192003
  Dekorer hjemmet med tidløse og stilige elementer som den keramiske granen Pine Stone fra DBKD. Det moderne designspråket gjør det enkelt å kombinere granen med den øvrige innredningen. La den keramiske granen stå fremme året rundt, eller la den legge til litt ekstra vinterfølelse i løpet av årets mørke måneder. Velg mellom tre forskjellige størrelser. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Skap et fint stilleben i form av en lekker granskog ved å kombinere flere graner. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm - Skulpturer Sement Charcoal - HI-KI-016-CL

  Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm - Skulpturer Sement Charcoal - HI-KI-016-CL
  Skulpturen fra Cooee Design har et korallformet design i sement med et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Cooee X Kristiina.- Laget av sement.- Kombiner skulpturen med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i ulike modeller.- Høyde: 155 mm.- Bredde: 130 mm.- Lengde: 140 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Dbkd Swedish Pig Dekorasjon 16 Cm - Skulpturer Keramikk Maroon - 20191001m

  Dbkd Swedish Pig Dekorasjon 16 Cm - Skulpturer Keramikk Maroon - 20191001m
  Den dekorative Swedish Pig fra DBKD er deres første klassiker som nå gjør comeback i serien. La grisen være den søte lille detaljen som gir rommet karakter og gir det lille ekstra, eller gi den bort som en gave til noen som elsker griser. Grisen er laget av keramikk og er tilgjengelig i flere størrelser og milde farger. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Paradiso skulptur, grønn

  Kosta Boda Paradiso skulptur, grønn
  Løft opp hjemmet med de fargerike glassobjektene fra Kosta Boda som er designet av Gunnel Sahlin. Hun har laget Paradiso-serien med formålet på at skape en fantasi verden, som du kan leve deg inn i og som vil oppmuntre deg hjemme. Serien består a
 • Lladro Enchanted Prince - Skulpturer Mix - 1008444

  Lladro Enchanted Prince - Skulpturer Mix - 1008444
  Enchanted prince fra Lladro. Skulpturer Mix Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium - 4-6072

  Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium - 4-6072
  Skulpturen fra Dorre har en vakker hjerteform for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Den er laget av aluminium med en solid fot i tre. Om skulpturen fra Dorre- En perfekt gave.- Finnes i 2 forskjellige farger.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Talvik Figur Hode 30 cm Grå

  Talvik Figur Hode 30 cm Grå
 • Cooee Design Dreamer Skulptur Svart - Skulpturer Sement Sort - HI-KI-011-BK

  Cooee Design Dreamer Skulptur Svart - Skulpturer Sement Sort - HI-KI-011-BK
  Skulpturen fra Cooee Design har et elegant, stilrent design i sement perfekt for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem. Den har en matt finish med en glatt følelse perfekt som en stilerklæring i interiøret og som en dekorativ innredningsdetalj. Den har en inspirerende form som skaper en følelse av ro og harmoni. Velg mellom ulike farger. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Denne skulpturen er en del av serien Cooee X Kristiina fra Cooee Design.- Laget av sement.- Vakker, glatt overflate.- Matt finish.- Inspirerende form.- Kombiner skulpturen med en Lion Of Judah skulptur fra Cooee Design.- Finnes i forskjellige farger.- Bredde: 160 mm.- Høyde: 220 mm.- Vekt: 1.05 kg.- Laget i Kina Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Lladro Kokeshi Ii - Skulpturer Mix - 1008709

  Lladro Kokeshi Ii - Skulpturer Mix - 1008709
  Kokeshi II fra Lladro. Skulpturer Mix Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Magnor Unik Skulptur Brun 240mm

  Magnor Unik Skulptur Brun 240mm
  UNIK er eksklusive og unike skulpturer i kunstglass, designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz. UNIK kommer i tre størrelser, og fire forskjellige fargemikser. Unik er ekte norsk kunsthåndverk laget av det fineste krystall. Hver skulptur er munnblåst av yrkesstolte glassblåsere i glasshytta på Magnor Glassverk, sammen med Camilla Prytz selv. Hver skulptur er unik, det finnes ikke to like, og alle deler er signert av kunstneren. Camilla Prytz er en kolorist, og farger er hennes varemerke. Hun har laget alle fargemiksene selv, og hver skulptur ser ut som et maleri. Skulpturen er rund og organisk i formen, og ser ut som den lever og vibrerer i all sin fargeprakt. Skulpturen kommer i tre størrelser; liten ca 17 cm, medium ca 24 cm og stor ca 31 cm. UNIK er en håndlaget skulptur for deg som vil ha noe ingen andre har maken til - for deg som elsker farger og kunst!
 • Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-016-LS

  Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-016-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et korallformet design i sement med et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Cooee X Kristiina.- Laget av sement.- Kombiner skulpturen med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i ulike modeller.- Høyde: 155 mm.- Bredde: 130 mm.- Lengde: 140 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Dbkd Swedish Pig Dekorasjon 24 Cm - Skulpturer Keramikk Maroon - 20191002m

  Dbkd Swedish Pig Dekorasjon 24 Cm - Skulpturer Keramikk Maroon - 20191002m
  Den dekorative Swedish Pig fra DBKD er deres første klassiker som nå gjør comeback i serien. La grisen være den søte lille detaljen som gir rommet karakter og gir det lille ekstra, eller gi den bort som en gave til noen som elsker griser. Grisen er laget av keramikk og er tilgjengelig i flere størrelser og milde farger. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skulptur - Skulpturer Stone Resin Sand - ARTMED15

  Mette Ditmer Art Piece Skulptur - Skulpturer Stone Resin Sand - ARTMED15
  Skulpturen fra Mette Ditmer har et vakkert, holdbart design i steinharpiks perfekt til ethvert hjem, uansett stil og smak. Velg mellom ulike farger. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Bruk som bokstøtte eller dekorasjon. Om skulpturen fra Mette Ditmer- Finnes i forskjellige farger.- Holdbart materiale.- Laget av steinharpiks.- Keramisk håndverk.- Denne skulpturen er en del av serien ART PIECE fra Mette Ditmer.- Unik form.- Skulpturen passer godt i en stue.- Bredde: 120 mm.- Høyde: 150 mm.- Lengde: 130 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skulpturen- Håndvask.- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Lladro Camel Gres - Skulpturer Mix - 1012456

  Lladro Camel Gres - Skulpturer Mix - 1012456
  Camel, Gres fra Lladro. Skulpturer Mix Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Gorilla Dekorasjon - Skulpturer Polyresin Sort - 5260907801

  Byon Gorilla Dekorasjon - Skulpturer Polyresin Sort - 5260907801
  Dekorasjonen fra ByON er perfekt for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem og har et spennende, skulpturelt design. Dekorasjonen er laget av svart polyresin. En perfekt gave. Om dekorasjonen fra ByON- Gorilla er verdsatt for sin autentisk design.- Kombiner dekorasjonen med ei stilren krukke fra ByON.- Finnes også som en stor vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for dekorasjonen- Kun håndvask. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramikk Linen - HH-01-02-LN

  Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramikk Linen - HH-01-02-LN
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspirert design i keramikk med en soppform med en silkeglatt overflate perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Designet av Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er verdsatt for sitt naturinspirert design.- Fungi er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Skulpturen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Fungi. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design The Pear Shell Skulptur - Skulpturer Sement Charcoal - HI-KI-013-CL

  Cooee Design The Pear Shell Skulptur - Skulpturer Sement Charcoal - HI-KI-013-CL
  Skulpturen fra Cooee Design har et skjellformet design i sement med et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Cooee X Kristiina.- Laget av sement.- Kombiner skulpturen med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i ulike modeller.- Lengde: 160 mm.- Bredde: 110 mm.- Høyde: 90 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Dbkd Swedish Pig Dekorasjon White 24 Cm - Skulpturer Keramikk Hvit - 20191002w

  Dbkd Swedish Pig Dekorasjon White 24 Cm - Skulpturer Keramikk Hvit - 20191002w
  Den dekorative Swedish Pig fra DBKD er deres første klassiker som nå gjør comeback i serien. La grisen være den søte lille detaljen som gir rommet karakter og gir det lille ekstra, eller gi den bort som en gave til noen som elsker griser. Grisen er laget av keramikk og er tilgjengelig i flere størrelser og milde farger. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda BV Beans Skulptur Gyldenbrun

  Kosta Boda BV Beans Skulptur Gyldenbrun
  Pynt hjemmet med den vakre skulpturen designet av Bertil Vallien for Kosta Boda. Beans skulpturen er en elegant bønneformet skulptur av glass, som kommer i fem forskjellige varianter: Gyllenbrun, Hvit, Orange, Rosa og Gyllenbrun Satin.Beans er desig
 • Bloomingville Cise Skulptur 16x9 Cm - Skulpturer Alabaster Hvit - 82051416

  Bloomingville Cise Skulptur 16x9 Cm - Skulpturer Alabaster Hvit - 82051416
  Skulpturen fra Bloomingville har et vakkert design i sten med elegante linjer og en fantasifull form perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Plasser produktet for eksempel i gangen eller stuen. Om skulpturen fra Bloomingville- Abstrakt design.- Dekorativ, fantasifull form.- Perfekt som en dekorativ innredningsdetalj.- Høyde: 160 mm.- Bredde: 90 mm.- Dybde: 40 mm.- Vekt: 600 g . Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda BV Beans Skulptur Blue AC-21

  Kosta Boda BV Beans Skulptur Blue AC-21
  Fra opprinnelsen spirer det lille frøet og utvider frøet til en bønne. På samme måte er det noe unikt å være vitne til når den flytende glassmassen utvides ved å håndtere glassarbeiderånden. Formen påvirkes av sentrifugalkraften, men håndteres ved hjelp av vått avispapir. Serien er helt frihånd og ingen skulptur er nøyaktig lik som en annen.
 • Trun Figur Hode 15 cm Grå

  Trun Figur Hode 15 cm Grå
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Off-White - ARTCHE41

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Off-White - ARTCHE41
  Skålen fra Mette Ditmer har et vakkert, holdbart design i steinharpiks perfekt til ethvert hjem, uansett stil og smak. Velg mellom ulike farger. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Mette Ditmer- Kastanje form.- Finnes i forskjellige farger.- Holdbart materiale.- Laget av steinharpiks.- Keramisk håndverk.- Denne skålen er en del av serien ART PIECE fra Mette Ditmer.- Unik form.- Skålen passer godt i en stue.- Høyde: 10 mm.- Diameter: 20 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask.- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • House Doctor Nauji Skulptur - Skulpturer Aluminium Messing - 205850950

  House Doctor Nauji Skulptur - Skulpturer Aluminium Messing - 205850950
  Nauji from House Doctor is a playful and different way to decorate your home. The sculpture has a unique design which guarantees your guests attention, regardless of whether you place it on the windowsill or on the side table. It is made of aluminum with a raw brass finish. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Boat Drifter Skulptur 28 cm Blå

  Kosta Boda Boat Drifter Skulptur 28 cm Blå
  Drifter fra Kosta Boda er en skulptur av glass som avspeiler verdensrommet med en figur i kobber, som flyter fritt inne i skulpturen. Skulpturen er et stykke robust håndverk og har et enkelt, stilrent utseende. Den er en del av Boat serien og er des
 • Cooee Design Olufemi Sculpture Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-004-LS

  Cooee Design Olufemi Sculpture Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-004-LS
  Olufemi Sculpture, Limestone fra Cooee Design. Skulpturer Kalkstein Betong Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Bloomingville Rhea Skulptur Metall 2 Deler - Skulpturer Jern Brun - 82052545

  Bloomingville Rhea Skulptur Metall 2 Deler - Skulpturer Jern Brun - 82052545
  Skulpturen fra Bloomingville har et antikk design i jern med en jordnær farge perfekt som en stilerklæring i interiøret. Bohemsk look for et sofistikert og elegant touch. Om skulpturen fra Bloomingville- 2 skulpturer.- Laget av jern.- Brun farge.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- Mindre skulptur: H11 cm.- Høyere skulptur: H12 cm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda BV Beans skulptur, blå

  Kosta Boda BV Beans skulptur, blå
  Tilfør et unikt designobjekt til hjemmet med Beans fra Kosta Boda som er skapet av den svenske designeren Bertil Vallien. Han har fått sin inspirasjon fra Ineborg Lundins Apple, og med sitt enkle mål er dette en hyllest til Ingeborg, sier han selv
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sand - ARTPAT15

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sand - ARTPAT15
  Skålen fra Mette Ditmer har et vakkert, holdbart design i steinharpiks perfekt til ethvert hjem, uansett stil og smak. Velg mellom ulike farger. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Perfekt for å plassere i et dypere vindu, på sidebordet eller på nattbordet. Dette er et kunstverk. Om skålen fra Mette Ditmer- Kunstverk.- Finnes i forskjellige farger.- Holdbart materiale.- Laget av steinharpiks.- Keramisk håndverk.- Denne skålen er en del av serien ART PIECE fra Mette Ditmer.- Unik form.- Unike detaljer.- Skålen passer godt i en stue.- Høyde: 90 mm.- Diameter: 350 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask.- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Magnor Unik Skulptur Brun 310mm

  Magnor Unik Skulptur Brun 310mm
  UNIK er eksklusive og unike skulpturer i kunstglass, designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz. UNIK kommer i tre størrelser, og fire forskjellige fargemikser. Unik er ekte norsk kunsthåndverk laget av det fineste krystall. Hver skulptur er munnblåst av yrkesstolte glassblåsere i glasshytta på Magnor Glassverk, sammen med Camilla Prytz selv. Hver skulptur er unik, det finnes ikke to like, og alle deler er signert av kunstneren. Camilla Prytz er en kolorist, og farger er hennes varemerke. Hun har laget alle fargemiksene selv, og hver skulptur ser ut som et maleri. Skulpturen er rund og organisk i formen, og ser ut som den lever og vibrerer i all sin fargeprakt. Skulpturen kommer i tre størrelser; liten ca 17 cm, medium ca 24 cm og stor ca 31 cm. UNIK er en håndlaget skulptur for deg som vil ha noe ingen andre har maken til - for deg som elsker farger og kunst!
 • Lladro The Rocking Chicken Ride - Skulpturer Mix - 1007256

  Lladro The Rocking Chicken Ride - Skulpturer Mix - 1007256
  Sokkel inkludert. Design: Raul Rubio Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kähler Character The Dreamer Sculpture - Skulpturer Keramikk Hvit - 691016

  Kähler Character The Dreamer Sculpture - Skulpturer Keramikk Hvit - 691016
  Character The Dreamer, Sculpture fra Kähler. Skulpturer Hvit Keramikk Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Krukke Statue - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g

  Byon Krukke Statue - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g
  En krukke i en overraskende stil, designet som en klassisk byste. Et vakkert blikkfang i rommet. Tørkes av med en klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Bloomingville Ju Skulptur Albasia 45x19 Cm - Skulpturer Tre Nature - 82051688

  Bloomingville Ju Skulptur Albasia 45x19 Cm - Skulpturer Tre Nature - 82051688
  Skulpturen fra Bloomingville har et håndlaget design i albasia tre perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Perfekt for å plassere i et dypere vindu, på sidebordet eller på nattbordet. Om skulpturen fra Bloomingville- Håndlaget design.- Laget av tre.- Hvitvasket finish.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 450 mm.- Lengde: 190 mm.- Vekt: 1 kg. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Benedict & Amal Sculpture Graphite - Skulpturer Betong Grafit - HI-KI-005-GH

  Cooee Design Benedict & Amal Sculpture Graphite - Skulpturer Betong Grafit - HI-KI-005-GH
  Beautiful sculpture duo of a woman and man, that is designed by Kristiina Haataja for Cooee Design.
 • House Doctor Mindful Skulptur Natural - Skulpturer Marmor Nature - 262800004

  House Doctor Mindful Skulptur Natural - Skulpturer Marmor Nature - 262800004
  Skulpturen fra House Doctor har et kunstnerisk, håndlaget design i mangotre med en strukturert overflate og naturlig farge perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Den har en vakker fot i hvitt marmor. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om skulpturen fra House Doctor- Håndlaget.- Laget av mangotre og glatt marmor.- Naturlige farger.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 360 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skulpturen Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Paradiso skulptur, blå

  Kosta Boda Paradiso skulptur, blå
  Løft opp hjemmet med de fargerike glassobjektene fra Kosta Boda som er designet av Gunnel Sahlin. Hun har laget Paradiso-serien med formålet på at skape en fantasi verden, som du kan leve deg inn i og som vil oppmuntre deg hjemme. Serien består a
 • Andersen Viking Figur 13 cm

  Andersen Viking Figur 13 cm
  Vikingfigurene fra Andersen er åpenbare til å stå og dekorere ethvert hjem. De stilige linjene som kjennetegner Jacob Jensen er intet unntak her. Med sine tre størrelser står figurene i god kontrast til hverandre og hyller det mangfoldet som var den gang og som fremdeles er i dag. Serien er imidlertid ikke bare laget for å stå som dekorasjon. Hodene og våpnene til trefigurene kan demonteres og settes sammen på forskjellige måter eller spres ut på slagmarken, klare til å utfordre fantasi og lek. Dermed får figurene, som tidligere har skapt mye glede i hjemmene gjennom flere generasjoner, nå nytt liv og er igjen klar til å kjempe nye kamper. Boksene beholdes i original stil, og illustrerer vikingenes langskip, slik at de også kan være med i spillet.
 • Kosta Boda BV Beans Skulptur Rosa

  Kosta Boda BV Beans Skulptur Rosa
  Pynt hjemmet med den vakre skulpturen designet av Bertil Vallien for Kosta Boda. Beans skulpturen er en elegant bønneformet skulptur av glass, som kommer i fem forskjellige varianter: Gyllenbrun, Hvit, Orange, Rosa og Gyllenbrun Satin.Beans er desig