Skulpturer

Som pynt til hjemmet, finnes det skulpturer i forskjellige materialer å kjøpe. Her finner du skulpturer i glass og skulpturer laget av porselen, metall eller tre. Vi har valgt å vise frem den øverste klassen laget av profesjonelle skulptører for de kjente merkene.

Populær i skulpturer

Flere tips om skulpturer

 • Bloomingville Jalil Votiv - Skulpturer Glass Klar - 82052769

  Bloomingville Jalil Votiv - Skulpturer Glass Klar - 82052769
  Votivet fra Bloomingville har et vakkert design i glass med et diskret, stripete mønster. Varmt lys som skaper en følelse av ro og harmoni. Om votivet fra Bloomingville- Laget av glass.- Harmonisk nyanse med matthvite striper og gullfargede striper.- Høyde: 170 mm.- Diameter: 140 mm.- Vekt: 650 g . Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Lladro Potpourri Offer (Black) - Skulpturer Mix - 1012494

  Lladro Potpourri Offer (Black) - Skulpturer Mix - 1012494
  Potpourri offer (black) fra Lladro. Skulpturer Mix Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Lion Of Judah Skulptur Svart - Skulpturer Betong Sort - HI-KI-012-BK

  Cooee Design Lion Of Judah Skulptur Svart - Skulpturer Betong Sort - HI-KI-012-BK
  Skulpturen fra Cooee Design har et vakkert, dyreinspirert design i sement perfekt for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem. Den har en imponerende vekt. Den har en glatt finish med en glatt følelse perfekt som en stilerklæring i interiøret og som en dekorativ innredningsdetalj. Velg mellom ulike farger. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Denne skulpturen er en del av serien Cooee X Kristiina fra Cooee Design.- Laget av sement.- Vakker, taktil overflate.- Dyreinspirert form.- Kombiner skulpturen med en Dreamer skulptur fra Cooee Design.- Finnes i forskjellige farger.- Bredde: 195 mm.- Høyde: 255 mm.- Vekt: 5.2 kg.- Laget i Kina Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kähler Character The Curious One Sculpture - Skulpturer Keramikk Hvit - 691015

  Kähler Character The Curious One Sculpture - Skulpturer Keramikk Hvit - 691015
  Character The Curious One, Sculpture fra Kähler. Skulpturer Hvit Keramikk Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTCHE09

  Mette Ditmer Art Piece Skål Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTCHE09
  Skålen fra Mette Ditmer har et vakkert, holdbart design i steinharpiks perfekt til ethvert hjem, uansett stil og smak. Velg mellom ulike farger. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Mette Ditmer- Kastanje form.- Finnes i forskjellige farger.- Holdbart materiale.- Laget av steinharpiks.- Keramisk håndverk.- Denne skålen er en del av serien ART PIECE fra Mette Ditmer.- Unik form.- Skålen passer godt i en stue.- Høyde: 10 mm.- Diameter: 20 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask.- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Magnor Unik Skulptur Rosa 310mm

  Magnor Unik Skulptur Rosa 310mm
  UNIK er eksklusive og unike skulpturer i kunstglass, designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz. UNIK kommer i tre størrelser, og fire forskjellige fargemikser. Unik er ekte norsk kunsthåndverk laget av det fineste krystall. Hver skulptur er munnblåst av yrkesstolte glassblåsere i glasshytta på Magnor Glassverk, sammen med Camilla Prytz selv. Hver skulptur er unik, det finnes ikke to like, og alle deler er signert av kunstneren. Camilla Prytz er en kolorist, og farger er hennes varemerke. Hun har laget alle fargemiksene selv, og hver skulptur ser ut som et maleri. Skulpturen er rund og organisk i formen, og ser ut som den lever og vibrerer i all sin fargeprakt. Skulpturen kommer i tre størrelser; liten ca 17 cm, medium ca 24 cm og stor ca 31 cm. UNIK er en håndlaget skulptur for deg som vil ha noe ingen andre har maken til - for deg som elsker farger og kunst!
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Skulpturert - Skulpturer Stone Resin Off-White - ARTFAC41

  Mette Ditmer Art Piece Skål Skulpturert - Skulpturer Stone Resin Off-White - ARTFAC41
  Skålen fra Mette Ditmer er perfekt for soverommet og for stuen og har et skulpturert, vakkert design i steinharpiks perfekt til ethvert hjem. Velg mellom ulike farger. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Mette Ditmer- Finnes i forskjellige farger.- Holdbart materiale.- Laget av steinharpiks.- Keramisk håndverk.- Denne skålen er en del av serien ART PIECE fra Mette Ditmer.- Skulpturert form.- Skålen passer godt i en gang.- Skålen passer godt i en stue.- Skålen passer godt i et baderom.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 70 mm.- Lengde: 120 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Rengjøres med en fuktig klut.- Håndvask. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design The Pear Shell Skulptur 16 Cm - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-013-LS

  Cooee Design The Pear Shell Skulptur 16 Cm - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-013-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et skjellformet design i sement med et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Cooee X Kristiina.- Laget av sement.- Kombiner skulpturen med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i ulike modeller.- Lengde: 160 mm.- Bredde: 110 mm.- Høyde: 90 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Look Skulptur Hode

  Kosta Boda Look Skulptur Hode
  Bertil Vallien er designeren bak serien Look fra Kosta Boda. Ansiktet har fine striper og er meget dekorativt på en hylle f.eks.Spesifikasjoner:Høyde: 8,5 cm. Bredde: 13,5 cm. Lengde: 10 cm. Vekt: 1,70 Kg.    
 • Byon Krukke Statue - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g

  Byon Krukke Statue - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g
  En krukke i en overraskende stil, designet som en klassisk byste. Et vakkert blikkfang i rommet. Tørkes av med en klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • House Doctor Two Sitting Skulptur Svart - Skulpturer Marmor Sort - 262800005

  House Doctor Two Sitting Skulptur Svart - Skulpturer Marmor Sort - 262800005
  Skulpturen fra House Doctor har et håndlaget design i mangotre med en hvit, kontrasterende bunn i marmor perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skulpturen fra House Doctor- Håndlaget.- Laget av mangotre og marmor.- Perfekt som en dekorativ innredningsdetalj.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 350 mm.- Lengde: 90 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skulpturen- Rengjøres med en tørr klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sand - ARTBRA15

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sand - ARTBRA15
  Skålen fra Mette Ditmer har et kunstnerisk design i steinharpiks med unike detaljer. Den har en karakteristisk stil med et flettett uttrykk. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. En perfekt detalj som bringer naturen inn i hjemmet ditt. Om skålen fra Mette Ditmer- Kan også brukes som en krukke.- Kunstnerisk design.- Flettett uttrykk.- Slitesterkt materiale.- Finnes i forskjellige farger.- Høyde: 125 mm.- Diameter: 190 mm.- Laget av steinharpiks. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • House Doctor Figure Skulptur 20 Cm - Skulpturer Sement Brun - 210900101

  House Doctor Figure Skulptur 20 Cm - Skulpturer Sement Brun - 210900101
  Figure skulptur fra House Doctor. Plasser figuren på hyllen i stuen sammen med andre dekorative gjenstander, eller på et sidebord med en vakker bordlampe. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Leah Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Beige - HI-KI-007-LS

  Cooee Design Leah Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Beige - HI-KI-007-LS
  Skulpturen fra Cooee Design er laget av kroppsformet, beige betong med en rå struktur. Designet av Kristiina Haataja. Om skulpturen fra Cooee Design- Skulpturen kan brukes som en vakker dekorasjon.- Kun for innendørs bruk.- Høyde: 180 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Nature Vase 26x21 Cm - Skulpturer Porselen Beige - 5284800503

  Byon Nature Vase 26x21 Cm - Skulpturer Porselen Beige - 5284800503
  Vasen fra ByON har et stilrent design i porselen med realistiske detaljer for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt for ferske og tørkede blomster. Den har en diskret, beige farge som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Om vasen fra ByON- Laget av porselen.- Stilrent design med realistiske detaljer.- Perfekt for ferske og tørkede blomster.- Finnes også som en matchende lysestake. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Bruk en tørr vaskeklut.- Håndvask anbefales. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Martinsen Julepynt Malte Figur

  Martinsen Julepynt Malte Figur
  Koselig juledekor som garantert vil skape god julestemning i hjemmet. 
 • House Doctor Spouses Skulpturer 2 Deler Svart - Skulpturer Mangotre Sort - 262800003

  House Doctor Spouses Skulpturer 2 Deler Svart - Skulpturer Mangotre Sort - 262800003
  Skulpturene fra House Doctor har et håndlaget design i mangotre med en stilren look og en naturlig, mørk farge perfekt for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skulpturene fra House Doctor- Håndlaget.- Laget av mangotre og marmor.- Perfekt som en dekorativ innredningsdetalj.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende.- Liten skulptur: D10 x W9 x H32 cm.- Stor skulptur: D10 x W9 x H35 cm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skulpturene- Rengjøres med en tørr klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Lladro Little Ballerina i - Skulpturer Mix - 1008125

  Lladro Little Ballerina i - Skulpturer Mix - 1008125
  Little ballerina i fra Lladro. Skulpturer Mix Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Lladro Shepherd Boy Gres - Skulpturer Mix - 1012284

  Lladro Shepherd Boy Gres - Skulpturer Mix - 1012284
  Shepherd boy, Gres fra Lladro. Skulpturer Mix Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Boat Caspar Skulptur 25 cm, Klar

  Kosta Boda Boat Caspar Skulptur 25 cm, Klar
  Pynt opp hjemmet med Caspar fra Kosta Boda som er et robust håndverk rikt utsmykket med håndlagde kobberdetaljer, som sender tankene tilbake til havet og verdensrommet. Skulpturen er den del av Boat serien og er designet av Bertil Vallien.Om serien
 • Morsø Skulptur "Fang stjernene!"

  Morsø Skulptur
  Fang stjernene og nyt stjernen din. Morsø støpejernsskulptur med individuelt budskap. En åpenbar personlig gave til noen som bryr seg om budskapet. 14 cm høy. Design av Lene Purkær Stefansen. Ord er viktige, men vanskelig å si. Ord blir også fort glemt. Når noen sier noe søtt eller hyggelig til oss, blir det raskt overskygget av en rask kommentar fra vår egen tvil. Morsø-skulpturen, sammen med ord, kan utgjøre en forskjell. Det kan være en påstand, en slags symbiose med de myke, fine ordene. En symbiose som varer igjen og igjen. En blomsterbukett er også fantastisk, men etter 14 dager blir den glemt og sjokoladen blir spist. Skulpturen fortsetter å være med. Du ser det flyktig eller hver dag, og du vet hvem som ga det. Ordene som ble sagt eller skrevet er knyttet til skulpturen. Derav en symbiose. Ord kan være vanskelige for noen, og i noen situasjoner kan det være vanskelig å si og uttrykke det som er viktig. Derfor er denne skulpturen et lite utsagn. Skulpturen kan være budbringeren og si det som er vanskelig å si med ord og sette ord på. Skulpturen er ord som ikke forsvinner over tid.
 • Lladro Hello Little Squirrel! - Skulpturer Mix - 1006825

  Lladro Hello Little Squirrel! - Skulpturer Mix - 1006825
  Hello, little squirrel! fra Lladro. Skulpturer Mix Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Earth On top mini skulptur

  Kosta Boda Earth On top mini skulptur
  Earth On Top er en serie av glassobjekt skapet av den svenske kunstneren Bertill Vallien. On Top mini er det nyeste tilskuddet til serien og er 6 cm høy og 6,5 cm i diameter. Med sin lille størrelse er den perfekt å ha stående som unik dekorasjon
 • Lladro Christus - Skulpturer Mix - 1007584

  Lladro Christus - Skulpturer Mix - 1007584
  Sokkel inkludert. Design: Juan Huerta Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • House Doctor Mindful Skulptur Natural - Skulpturer Marmor Nature - 262800004

  House Doctor Mindful Skulptur Natural - Skulpturer Marmor Nature - 262800004
  Skulpturen fra House Doctor har et kunstnerisk, håndlaget design i mangotre med en strukturert overflate og naturlig farge perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Den har en vakker fot i hvitt marmor. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om skulpturen fra House Doctor- Håndlaget.- Laget av mangotre og glatt marmor.- Naturlige farger.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 360 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skulpturen Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Sitting Woman Dekorasjon Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTSIT09

  Mette Ditmer Art Piece Sitting Woman Dekorasjon Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTSIT09
  Dekorasjonen fra Mette Ditmer er perfekt for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem og har et feminint, vakkert design. Den har holdbart, naturlig materiale. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om dekorasjonen fra Mette Ditmer- Håndlaget.- Holdbart materiale.- Feminint uttrykk.- Dekorasjonen passer godt i en gang.- Dekorasjonen passer godt i en stue.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 140 mm.- Lengde: 130 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for dekorasjonen- Rengjøres med en klut, samt en liten mengde oppvaskmiddel ved behov. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Badlycka skulptur, gul

  Kosta Boda Badlycka skulptur, gul
  Et unikt og spesielt designobjekt fra Kosta Boda, som er laget av glass. Det er svenske Kjell Engman som står bak Badlycka-serien, som består av tre kvinneskulpturer. Engman baserer alt sitt design på livets sirkel og former, slik at det taler til
 • Lladro Shetland Sheepdog - Skulpturer Mix - 1008326

  Lladro Shetland Sheepdog - Skulpturer Mix - 1008326
  Design: Juan Carlos Ferri Herrero Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Magnor Unik Skulptur Rosa 240mm

  Magnor Unik Skulptur Rosa 240mm
  UNIK er eksklusive og unike skulpturer i kunstglass, designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz. UNIK kommer i tre størrelser, og fire forskjellige fargemikser. Unik er ekte norsk kunsthåndverk laget av det fineste krystall. Hver skulptur er munnblåst av yrkesstolte glassblåsere i glasshytta på Magnor Glassverk, sammen med Camilla Prytz selv. Hver skulptur er unik, det finnes ikke to like, og alle deler er signert av kunstneren. Camilla Prytz er en kolorist, og farger er hennes varemerke. Hun har laget alle fargemiksene selv, og hver skulptur ser ut som et maleri. Skulpturen er rund og organisk i formen, og ser ut som den lever og vibrerer i all sin fargeprakt. Skulpturen kommer i tre størrelser; liten ca 17 cm, medium ca 24 cm og stor ca 31 cm. UNIK er en håndlaget skulptur for deg som vil ha noe ingen andre har maken til - for deg som elsker farger og kunst!
 • Lladro Scientia - Skulpturer Mix - 1018018

  Lladro Scientia - Skulpturer Mix - 1018018
  Sokkel inkludert. Design: Ernest Massuet Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design The Pear Shell Skulptur - Skulpturer Sement Charcoal - HI-KI-013-CL

  Cooee Design The Pear Shell Skulptur - Skulpturer Sement Charcoal - HI-KI-013-CL
  Skulpturen fra Cooee Design har et skjellformet design i sement med et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Cooee X Kristiina.- Laget av sement.- Kombiner skulpturen med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i ulike modeller.- Lengde: 160 mm.- Bredde: 110 mm.- Høyde: 90 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Benedict & Amal Sculpture Graphite - Skulpturer Betong Grafit - HI-KI-005-GH

  Cooee Design Benedict & Amal Sculpture Graphite - Skulpturer Betong Grafit - HI-KI-005-GH
  Beautiful sculpture duo of a woman and man, that is designed by Kristiina Haataja for Cooee Design.
 • Villa Collection Figur Hode Lys Olivengrønn H23 cm

  Villa Collection Figur Hode Lys Olivengrønn H23 cm
  Figur Hode i lys olivengrønn sement
 • Cooee Design Eve Ii Skulptur - Skulpturer Betong Earth - HI-KI-001-EH

  Cooee Design Eve Ii Skulptur - Skulpturer Betong Earth - HI-KI-001-EH
  Skulpturen fra Cooee Design har et minimalistisk design i betong med herlige former. En perfekt detalj som bringer glede inn i hverdagslivet ditt. Velg mellom ulike farger. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Minimalistisk design.- Laget av betong.- Herlige former.- Bredde: 100 mm.- Høyde: 245 mm.- Lengde: 150 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Lladro Gallop i - Skulpturer Mix - 1016954

  Lladro Gallop i - Skulpturer Mix - 1016954
  Sokkel inkludert. Design: Alfredo Llorens Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • House Doctor Figure Skulptur 19 Cm - Skulpturer Sement Brun - 210900102

  House Doctor Figure Skulptur 19 Cm - Skulpturer Sement Brun - 210900102
  Figure skulptur fra House Doctor. Plasser figuren på hyllen i stuen sammen med andre dekorative gjenstander, eller på et sidebord med en vakker bordlampe. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sand - ARTPAT15

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sand - ARTPAT15
  Skålen fra Mette Ditmer har et vakkert, holdbart design i steinharpiks perfekt til ethvert hjem, uansett stil og smak. Velg mellom ulike farger. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Perfekt for å plassere i et dypere vindu, på sidebordet eller på nattbordet. Dette er et kunstverk. Om skålen fra Mette Ditmer- Kunstverk.- Finnes i forskjellige farger.- Holdbart materiale.- Laget av steinharpiks.- Keramisk håndverk.- Denne skålen er en del av serien ART PIECE fra Mette Ditmer.- Unik form.- Unike detaljer.- Skålen passer godt i en stue.- Høyde: 90 mm.- Diameter: 350 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask.- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Andersen Viking Figur 13 cm

  Andersen Viking Figur 13 cm
  Vikingfigurene fra Andersen er åpenbare til å stå og dekorere ethvert hjem. De stilige linjene som kjennetegner Jacob Jensen er intet unntak her. Med sine tre størrelser står figurene i god kontrast til hverandre og hyller det mangfoldet som var den gang og som fremdeles er i dag. Serien er imidlertid ikke bare laget for å stå som dekorasjon. Hodene og våpnene til trefigurene kan demonteres og settes sammen på forskjellige måter eller spres ut på slagmarken, klare til å utfordre fantasi og lek. Dermed får figurene, som tidligere har skapt mye glede i hjemmene gjennom flere generasjoner, nå nytt liv og er igjen klar til å kjempe nye kamper. Boksene beholdes i original stil, og illustrerer vikingenes langskip, slik at de også kan være med i spillet.
 • Bloomingville Rhea Skulptur Metall 3 Deler Svart - Skulpturer Jern Sort - 82052546

  Bloomingville Rhea Skulptur Metall 3 Deler Svart - Skulpturer Jern Sort - 82052546
  Skulpturen fra Bloomingville har et antikk design i jern med en svart farge perfekt som en stilerklæring i interiøret. Bohemsk look for et sofistikert og elegant touch. Om skulpturen fra Bloomingville- 3 skulpturer.- Laget av jern.- Svart farge.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- Mindre skulptur: H8 cm.- Medium skulptur: H10,5 cm.- Større skulptur: H14,5 cm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTPAT09

  Mette Ditmer Art Piece Skål Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTPAT09
  Skålen fra Mette Ditmer har et vakkert, holdbart design i steinharpiks perfekt til ethvert hjem, uansett stil og smak. Velg mellom ulike farger. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Perfekt for å plassere i et dypere vindu, på sidebordet eller på nattbordet. Dette er et kunstverk. Om skålen fra Mette Ditmer- Kunstverk.- Finnes i forskjellige farger.- Holdbart materiale.- Laget av steinharpiks.- Keramisk håndverk.- Denne skålen er en del av serien ART PIECE fra Mette Ditmer.- Unik form.- Unike detaljer.- Skålen passer godt i en stue.- Høyde: 90 mm.- Diameter: 350 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask.- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Olufemi Sculpture Graphite - Skulpturer Betong Grafit - HI-KI-004-GH

  Cooee Design Olufemi Sculpture Graphite - Skulpturer Betong Grafit - HI-KI-004-GH
  Olufemi Sculpture, Graphite fra Cooee Design. Skulpturer Grafit Betong Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design OLLIE skulptur, limestone

  Cooee Design OLLIE skulptur, limestone
  Ollie er en skulptur fra kolleksjonen Cooee X Kristiina, som er designet av Kristiina Engelin for svenske Cooee Design. Kolleksjonen er designet med tanke på harmoni mellom den levende overflaten til skulpturene, og den matte og glatte teksturen som
 • Lladro Beginnings - Skulpturer Mix - 1008331

  Lladro Beginnings - Skulpturer Mix - 1008331
  Sokkel inkludert. Design: Ernest Massuet Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Byon Big Pug Dekorasjon - Skulpturer Dolomitt Keramikk Brun - 5294702003

  Byon Big Pug Dekorasjon - Skulpturer Dolomitt Keramikk Brun - 5294702003
  Dekorasjonen fra ByON har et søtt design perfekt for hundeelskeren. Dekorasjonen er laget av dolomittkeramikk. Den har en skinnende overflate med en beige farge og en brun ansiktsmaling. En perfekt gave. Om dekorasjonen fra ByON- Big Pug er verdsatt for sitt søtt design.- Kombiner dekorasjonen med vaser fra ByON.- Finnes også som en lysestake. Vedlikeholdsinstruksjoner for dekorasjonen- Tørk av med en myk eller fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Paradiso skulptur, grønn

  Kosta Boda Paradiso skulptur, grønn
  Løft opp hjemmet med de fargerike glassobjektene fra Kosta Boda som er designet av Gunnel Sahlin. Hun har laget Paradiso-serien med formålet på at skape en fantasi verden, som du kan leve deg inn i og som vil oppmuntre deg hjemme. Serien består a
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTBRA09

  Mette Ditmer Art Piece Skål Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTBRA09
  Skålen fra Mette Ditmer har et kunstnerisk design i steinharpiks med unike detaljer. Den har en karakteristisk stil med et flettett uttrykk. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. En perfekt detalj som bringer naturen inn i hjemmet ditt. Om skålen fra Mette Ditmer- Kan også brukes som en krukke.- Kunstnerisk design.- Flettett uttrykk.- Slitesterkt materiale.- Finnes i forskjellige farger.- Høyde: 125 mm.- Diameter: 190 mm.- Laget av steinharpiks. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Benedict & Amal Sculpture - Skulpturer Betong Earth - HI-KI-005-EH

  Cooee Design Benedict & Amal Sculpture - Skulpturer Betong Earth - HI-KI-005-EH
  Beautiful sculpture duo of a woman and man, that is designed by Kristiina Haataja for Cooee Design.
 • Cooee Design Olufemi Sculpture - Skulpturer Betong Sand - HI-KI-004-SA

  Cooee Design Olufemi Sculpture - Skulpturer Betong Sand - HI-KI-004-SA
  Olufemi Sculpture, Sand fra Cooee Design. Skulpturer Sand Betong Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Bloomingville Adalina Skulptur 23x11 Cm - Skulpturer Polyresin Hvit - 82052217

  Bloomingville Adalina Skulptur 23x11 Cm - Skulpturer Polyresin Hvit - 82052217
  Skulpturen fra Bloomingville har et kunstnerisk design i polyresin med en grov overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet. Tilgjengelig i ulike stiler. Personlig look som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Om skulpturen fra Bloomingville- Kunstnerisk design.- Laget av polyresin.- Grov overflate.- Skulpturen kommer i ulike modeller.- Vekt: 550 g . Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design The Clam Shell Skulptur 13 Cm - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-014-LS

  Cooee Design The Clam Shell Skulptur 13 Cm - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-014-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et skjellformet design i sement med et stilrent utseende som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Cooee X Kristiina.- Laget av sement.- Kombiner skulpturen med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i ulike modeller.- Bredde: 130 mm.- Dybde: 110 mm.- Høyde: 55 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.