Skulpturer

Som pynt til hjemmet, finnes det skulpturer i forskjellige materialer å kjøpe. Her finner du skulpturer i glass og skulpturer laget av porselen, metall eller tre. Vi har valgt å vise frem den øverste klassen laget av profesjonelle skulptører for de kjente merkene.

Populær i skulpturer

 • Figur Keramikk Sølv 16,4 cm

  Figur Keramikk Sølv 16,4 cm
 • Kähler Character The Hedonist Sculpture - Skulpturer Keramikk Hvit - 691019

  Kähler Character The Hedonist Sculpture - Skulpturer Keramikk Hvit - 691019
  Character The Hedonist, Sculpture fra Kähler. Skulpturer Hvit Keramikk Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Lladro Shepherd Boy Gres - Skulpturer Mix - 1012284

  Lladro Shepherd Boy Gres - Skulpturer Mix - 1012284
  Shepherd boy, Gres fra Lladro. Skulpturer Mix Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kähler Character The Dreamer Sculpture - Skulpturer Keramikk Hvit - 691016

  Kähler Character The Dreamer Sculpture - Skulpturer Keramikk Hvit - 691016
  Character The Dreamer, Sculpture fra Kähler. Skulpturer Hvit Keramikk Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.

Flere tips om skulpturer

 • Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium - 4-6072

  Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium - 4-6072
  Skulpturen fra Dorre har en vakker hjerteform for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Den er laget av aluminium med en solid fot i tre. Om skulpturen fra Dorre- En perfekt gave.- Finnes i 2 forskjellige farger.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Pols Potten Cockatoo - Skulpturer Hvit - 230-300-050

  Pols Potten Cockatoo - Skulpturer Hvit - 230-300-050
  Cockatoo skulptur fra Pols Potten. Skulpturen er laget av matt, hvit keramikk. En iøynefallende interiørdetalj som passer for både dyreelskere og moderne hjem. Den morsomme kakaduen glir også fint inn i barnerommet og vil høyst sannsynlig bli barnas favoritt! Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Andersen Viking Figur 9,5 cm

  Andersen Viking Figur 9,5 cm
  Vikingfigurene fra Andersen er åpenbare til å stå og dekorere ethvert hjem. De stilige linjene som kjennetegner Jacob Jensen er intet unntak her. Med sine tre størrelser står figurene i god kontrast til hverandre og hyller det mangfoldet som var den gang og som fremdeles er i dag. Serien er imidlertid ikke bare laget for å stå som dekorasjon. Hodene og våpnene til trefigurene kan demonteres og settes sammen på forskjellige måter eller spres ut på slagmarken, klare til å utfordre fantasi og lek. Dermed får figurene, som tidligere har skapt mye glede i hjemmene gjennom flere generasjoner, nå nytt liv og er igjen klar til å kjempe nye kamper. Boksene beholdes i original stil, og illustrerer vikingenes langskip, slik at de også kan være med i spillet.
 • Talvik Figur Hode 30 cm Lys olivengrønn

  Talvik Figur Hode 30 cm Lys olivengrønn
 • Bloomingville Rhea Skulptur Metall 2 Deler - Skulpturer Jern Brun - 82052545

  Bloomingville Rhea Skulptur Metall 2 Deler - Skulpturer Jern Brun - 82052545
  Skulpturen fra Bloomingville har et antikk design i jern med en jordnær farge perfekt som en stilerklæring i interiøret. Bohemsk look for et sofistikert og elegant touch. Om skulpturen fra Bloomingville- 2 skulpturer.- Laget av jern.- Brun farge.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- Mindre skulptur: H11 cm.- Høyere skulptur: H12 cm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • House Doctor Figure Skulptur 19 Cm - Skulpturer Sement Brun - 210900102

  House Doctor Figure Skulptur 19 Cm - Skulpturer Sement Brun - 210900102
  Figure skulptur fra House Doctor. Plasser figuren på hyllen i stuen sammen med andre dekorative gjenstander, eller på et sidebord med en vakker bordlampe. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Lladro Scientia - Skulpturer Mix - 1018018

  Lladro Scientia - Skulpturer Mix - 1018018
  Sokkel inkludert. Design: Ernest Massuet Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda BV Beans Skulptur Rosa

  Kosta Boda BV Beans Skulptur Rosa
  Pynt hjemmet med den vakre skulpturen designet av Bertil Vallien for Kosta Boda. Beans skulpturen er en elegant bønneformet skulptur av glass, som kommer i fem forskjellige varianter: Gyllenbrun, Hvit, Orange, Rosa og Gyllenbrun Satin.Beans er desig
 • Kosta Boda Badlycka skulptur, gul

  Kosta Boda Badlycka skulptur, gul
  Et unikt og spesielt designobjekt fra Kosta Boda, som er laget av glass. Det er svenske Kjell Engman som står bak Badlycka-serien, som består av tre kvinneskulpturer. Engman baserer alt sitt design på livets sirkel og former, slik at det taler til
 • Cooee Design Leah Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Beige - HI-KI-007-LS

  Cooee Design Leah Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Beige - HI-KI-007-LS
  Skulpturen fra Cooee Design er laget av kroppsformet, beige betong med en rå struktur. Designet av Kristiina Haataja. Om skulpturen fra Cooee Design- Skulpturen kan brukes som en vakker dekorasjon.- Kun for innendørs bruk.- Høyde: 180 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTBRA09

  Mette Ditmer Art Piece Skål Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTBRA09
  Skålen fra Mette Ditmer har et kunstnerisk design i steinharpiks med unike detaljer. Den har en karakteristisk stil med et flettett uttrykk. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. En perfekt detalj som bringer naturen inn i hjemmet ditt. Om skålen fra Mette Ditmer- Kan også brukes som en krukke.- Kunstnerisk design.- Flettett uttrykk.- Slitesterkt materiale.- Finnes i forskjellige farger.- Høyde: 125 mm.- Diameter: 190 mm.- Laget av steinharpiks. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skulptur Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTMED09

  Mette Ditmer Art Piece Skulptur Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTMED09
  Skulpturen fra Mette Ditmer har et vakkert, holdbart design i steinharpiks perfekt til ethvert hjem, uansett stil og smak. Velg mellom ulike farger. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Bruk som bokstøtte eller dekorasjon. Om skulpturen fra Mette Ditmer- Finnes i forskjellige farger.- Holdbart materiale.- Laget av steinharpiks.- Keramisk håndverk.- Denne skulpturen er en del av serien ART PIECE fra Mette Ditmer.- Unik form.- Skulpturen passer godt i en stue.- Bredde: 120 mm.- Høyde: 150 mm.- Lengde: 130 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skulpturen- Håndvask.- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda BV Beans skulptur, blå

  Kosta Boda BV Beans skulptur, blå
  Tilfør et unikt designobjekt til hjemmet med Beans fra Kosta Boda som er skapet av den svenske designeren Bertil Vallien. Han har fått sin inspirasjon fra Ineborg Lundins Apple, og med sitt enkle mål er dette en hyllest til Ingeborg, sier han selv
 • Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey - Skulpturer Munnblåst Glass Sort - 7091020

  Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey - Skulpturer Munnblåst Glass Sort - 7091020
  My Wide Life Skulptur, Gabba Gabba Hey fra Kosta Boda. Skulpturer Sort Munnblåst glass Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design ADAMO I skulptur, limestone

  Cooee Design ADAMO I skulptur, limestone
  Adamo I er en skulptur fra Cooee X Kristiina-kolleksjonen, som er et samarbeid mellom designer Kristiina Engelin og svenske Cooee Design. Utformingen av kolleksjonen skaper harmoni mellom den levende overflaten til skulpturene, og den matte glatte ov
 • Dorre Hedy Skulptur 24,5x23 Cm - Skulpturer Aluminium - 4-6070

  Dorre Hedy Skulptur 24,5x23 Cm - Skulpturer Aluminium - 4-6070
  Skulpturen fra Dorre har en vakker hjerteform for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Den er laget av aluminium med en solid fot i tre. Om skulpturen fra Dorre- En perfekt gave.- Finnes i 2 forskjellige farger.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Talvik Figur Hode 30 cm Grå

  Talvik Figur Hode 30 cm Grå
 • Lladro Gallop i - Skulpturer Mix - 1016954

  Lladro Gallop i - Skulpturer Mix - 1016954
  Sokkel inkludert. Design: Alfredo Llorens Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Benedict & Amal Sculpture Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-005-LM

  Cooee Design Benedict & Amal Sculpture Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-005-LM
  Beautiful sculpture duo of a woman and man, that is designed by Kristiina Haataja for Cooee Design.
 • Cooee Design The Clam Shell Skulptur 13 Cm - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-014-LS

  Cooee Design The Clam Shell Skulptur 13 Cm - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-014-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et skjellformet design i sement med et stilrent utseende som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Cooee X Kristiina.- Laget av sement.- Kombiner skulpturen med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i ulike modeller.- Bredde: 130 mm.- Dybde: 110 mm.- Høyde: 55 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Talvik Figur Hode 23 cm Sement Grå

  Talvik Figur Hode 23 cm Sement Grå
 • Lladro Let's Make Up - Skulpturer Mix - 1005555

  Lladro Let's Make Up - Skulpturer Mix - 1005555
  Let's make up fra Lladro. Skulpturer Mix Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Headman Skulptur 12 cm Blå

  Kosta Boda Headman Skulptur 12 cm Blå
  Headman fra Kosta Boda er et perfekt samlerobjekt med sitt unike design og moderne utseende. Headman serien består av to skulpturer i henholdsvis klart eller blått glass og forestiller et hode. Hodet er inne i en boble og er i sin egen verden, nær
 • Bloomingville Luelle Skulptur 24x17 Cm - Skulpturer Polyresin Hvit - 82053984

  Bloomingville Luelle Skulptur 24x17 Cm - Skulpturer Polyresin Hvit - 82053984
  Skulpturen fra Bloomingville har et kunstnerisk design i polyresin med et minimalistisk ansikt og enkle detaljer perfekt for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem. Den har en hvit farge som smelter harmonisk inn i omgivelsene. En perfekt detalj som bringer glede inn i hverdagslivet ditt. Om skulpturen fra Bloomingville- Høyde: 240 mm.- Bredde: 170 mm.- Dybde: 140 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramikk Sand - HH-01-01-SA

  Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramikk Sand - HH-01-01-SA
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspirert design i keramikk med en soppform med en silkeglatt overflate perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Designet av Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er verdsatt for sitt naturinspirert design.- Fungi er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Skulpturen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Fungi. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Talvik Figur Hode 15 cm Gråbrun

  Talvik Figur Hode 15 cm Gråbrun
 • Lladro Waters Of The Oasis Gres - Skulpturer Mix - 1012439

  Lladro Waters Of The Oasis Gres - Skulpturer Mix - 1012439
  Waters of the oasis, Gres fra Lladro. Skulpturer Mix Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Pols Potten Parrot /Gull - Skulpturer Hvit - 230-300-094

  Pols Potten Parrot /Gull - Skulpturer Hvit - 230-300-094
  Parrot skulptur fra Pols Potten. Skulpturen er laget av porselen dyppet i gullfarge. En iøynefallende interiørdetalj som passer for både dyreelskere og moderne hjem. Den morsomme papegøyen glir også fint inn i barnerommet og vil høyst sannsynlig bli barnas favoritt! Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design OLLIE skulptur, limestone

  Cooee Design OLLIE skulptur, limestone
  Ollie er en skulptur fra kolleksjonen Cooee X Kristiina, som er designet av Kristiina Engelin for svenske Cooee Design. Kolleksjonen er designet med tanke på harmoni mellom den levende overflaten til skulpturene, og den matte og glatte teksturen som
 • Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-016-LS

  Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-016-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et korallformet design i sement med et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Cooee X Kristiina.- Laget av sement.- Kombiner skulpturen med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i ulike modeller.- Høyde: 155 mm.- Bredde: 130 mm.- Lengde: 140 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Talvik Figur Hode Sett med 3 Sement

  Talvik Figur Hode Sett med 3 Sement
 • Kosta Boda Boat Drifter Skulptur 28 cm Blå

  Kosta Boda Boat Drifter Skulptur 28 cm Blå
  Drifter fra Kosta Boda er en skulptur av glass som avspeiler verdensrommet med en figur i kobber, som flyter fritt inne i skulpturen. Skulpturen er et stykke robust håndverk og har et enkelt, stilrent utseende. Den er en del av Boat serien og er des
 • Royal Copenhagen Collectibles 2022 Nissens Kone Figur

  Royal Copenhagen Collectibles 2022 Nissens Kone Figur
  Royal Copenhagen Collectibles er en tradisjon elsket av mange. Hvert år forteller et nytt motiv en historie om dansk kulturarv, og de blå samleobjektene sammen med de elskelige nisse- og juletrefigurene har prydet hjem i generasjoner. 
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Skulpturert Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTFAC09

  Mette Ditmer Art Piece Skål Skulpturert Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTFAC09
  Skålen fra Mette Ditmer er perfekt for soverommet og for stuen og har et skulpturert, vakkert design i steinharpiks perfekt til ethvert hjem. Velg mellom ulike farger. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Mette Ditmer- Finnes i forskjellige farger.- Holdbart materiale.- Laget av steinharpiks.- Keramisk håndverk.- Denne skålen er en del av serien ART PIECE fra Mette Ditmer.- Skulpturert form.- Skålen passer godt i en gang.- Skålen passer godt i en stue.- Skålen passer godt i et baderom.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 70 mm.- Lengde: 120 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Rengjøres med en fuktig klut.- Håndvask. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Bloomingville Rhea Skulptur Metall 3 Deler Svart - Skulpturer Jern Sort - 82052546

  Bloomingville Rhea Skulptur Metall 3 Deler Svart - Skulpturer Jern Sort - 82052546
  Skulpturen fra Bloomingville har et antikk design i jern med en svart farge perfekt som en stilerklæring i interiøret. Bohemsk look for et sofistikert og elegant touch. Om skulpturen fra Bloomingville- 3 skulpturer.- Laget av jern.- Svart farge.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- Mindre skulptur: H8 cm.- Medium skulptur: H10,5 cm.- Større skulptur: H14,5 cm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Trun Figur Hode 15 cm Grå

  Trun Figur Hode 15 cm Grå
 • Kosta Boda BV Beans Skulptur Gyldenbrun

  Kosta Boda BV Beans Skulptur Gyldenbrun
  Pynt hjemmet med den vakre skulpturen designet av Bertil Vallien for Kosta Boda. Beans skulpturen er en elegant bønneformet skulptur av glass, som kommer i fem forskjellige varianter: Gyllenbrun, Hvit, Orange, Rosa og Gyllenbrun Satin.Beans er desig
 • Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramikk Sand - HH-01-02-SA

  Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramikk Sand - HH-01-02-SA
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspirert design i keramikk med en soppform med en silkeglatt overflate perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Designet av Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er verdsatt for sitt naturinspirert design.- Fungi er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Skulpturen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Fungi. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Olufemi Sculpture Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-004-LS

  Cooee Design Olufemi Sculpture Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-004-LS
  Olufemi Sculpture, Limestone fra Cooee Design. Skulpturer Kalkstein Betong Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Villa Collection Figur Hode Lys Olivengrønn H23 cm

  Villa Collection Figur Hode Lys Olivengrønn H23 cm
  Figur Hode i lys olivengrønn sement
 • Lladro Little Ballerina i - Skulpturer Mix - 1008125

  Lladro Little Ballerina i - Skulpturer Mix - 1008125
  Little ballerina i fra Lladro. Skulpturer Mix Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Leah Skulptur - Skulpturer Sement Earth - HI-KI-007-EH

  Cooee Design Leah Skulptur - Skulpturer Sement Earth - HI-KI-007-EH
  Skulpturen fra Cooee Design har et minimalistisk design i sement med herlige former. En perfekt detalj som bringer glede inn i hverdagslivet ditt. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Minimalistisk design.- Laget av sement.- Herlige former. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Paradiso skulptur, rosa

  Kosta Boda Paradiso skulptur, rosa
  Løft opp hjemmet med de fargerike glassobjektene fra Kosta Boda som er designet av Gunnel Sahlin. Hun har laget Paradiso-serien med formålet på at skape en fantasi verden, som du kan leve deg inn i og som vil oppmuntre deg hjemme. Serien består a
 • Lladro Goodnight My Angel - Skulpturer Mix - 1008714

  Lladro Goodnight My Angel - Skulpturer Mix - 1008714
  Goodnight my Angel fra Lladro. Skulpturer Mix Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Magnor Unik Skulptur Rosa 240mm

  Magnor Unik Skulptur Rosa 240mm
  UNIK er eksklusive og unike skulpturer i kunstglass, designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz. UNIK kommer i tre størrelser, og fire forskjellige fargemikser. Unik er ekte norsk kunsthåndverk laget av det fineste krystall. Hver skulptur er munnblåst av yrkesstolte glassblåsere i glasshytta på Magnor Glassverk, sammen med Camilla Prytz selv. Hver skulptur er unik, det finnes ikke to like, og alle deler er signert av kunstneren. Camilla Prytz er en kolorist, og farger er hennes varemerke. Hun har laget alle fargemiksene selv, og hver skulptur ser ut som et maleri. Skulpturen er rund og organisk i formen, og ser ut som den lever og vibrerer i all sin fargeprakt. Skulpturen kommer i tre størrelser; liten ca 17 cm, medium ca 24 cm og stor ca 31 cm. UNIK er en håndlaget skulptur for deg som vil ha noe ingen andre har maken til - for deg som elsker farger og kunst!
 • Kirn Figur m lokk 10 cm Polyresin Grå

  Kirn Figur m lokk 10 cm Polyresin Grå
 • Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramikk Linen - HH-01-01-LN

  Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramikk Linen - HH-01-01-LN
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspirert design i keramikk med en soppform med en silkeglatt overflate perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Designet av Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er verdsatt for sitt naturinspirert design.- Fungi er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Skulpturen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Fungi. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda BV Beans Skulptur, Hvit

  Kosta Boda BV Beans Skulptur, Hvit
  Pynt hjemmet med den vakre skulpturen designet av Bertil Vallien for Kosta Boda. Beans skulpturen er en elegant bønneformet skulptur av glass, som kommer i fem forskjellige varianter: Gyllenbrun, Hvit, Orange, Rosa og Gyllenbrun Satin.Beans er desig
 • Bloomingville Jalil Votiv - Skulpturer Glass Klar - 82052769

  Bloomingville Jalil Votiv - Skulpturer Glass Klar - 82052769
  Votivet fra Bloomingville har et vakkert design i glass med et diskret, stripete mønster. Varmt lys som skaper en følelse av ro og harmoni. Om votivet fra Bloomingville- Laget av glass.- Harmonisk nyanse med matthvite striper og gullfargede striper.- Høyde: 170 mm.- Diameter: 140 mm.- Vekt: 650 g . Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kähler Character The Curious One Sculpture - Skulpturer Keramikk Hvit - 691015

  Kähler Character The Curious One Sculpture - Skulpturer Keramikk Hvit - 691015
  Character The Curious One, Sculpture fra Kähler. Skulpturer Hvit Keramikk Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Talvik Figur Hode 15 cm Lys olivengrønn

  Talvik Figur Hode 15 cm Lys olivengrønn
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTPAT09

  Mette Ditmer Art Piece Skål Svart - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTPAT09
  Skålen fra Mette Ditmer har et vakkert, holdbart design i steinharpiks perfekt til ethvert hjem, uansett stil og smak. Velg mellom ulike farger. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Perfekt for å plassere i et dypere vindu, på sidebordet eller på nattbordet. Dette er et kunstverk. Om skålen fra Mette Ditmer- Kunstverk.- Finnes i forskjellige farger.- Holdbart materiale.- Laget av steinharpiks.- Keramisk håndverk.- Denne skålen er en del av serien ART PIECE fra Mette Ditmer.- Unik form.- Unike detaljer.- Skålen passer godt i en stue.- Høyde: 90 mm.- Diameter: 350 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask.- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.