Vaser

For å gjøre dine blomster enda vakrere og gi liv til interiøret, bør du investere i en skikkelig vase. Dine blomsterdekorasjoner blir en fin fargeklatt i hjemmet ditt. Blomster er så mye mer enn bare buketten. Vasen du bruker er viktig for dine blomster så her finner du blomstervase i glass eller porselen.

Populær i vaser

Flere tips om vaser

 • DBKD Long vase, large, mole

  DBKD Long vase, large, mole
  Long er en serie med vaser med et eksklusivt håndlaget preg, designet av Halina Fritsch for svenske DBKD. Designet på vasen er inspirert av antikke urner, men med et moderne preg. Passer til mange interiørstiler - perfekt som dekorasjon i de flest
 • Speckled Clay Vase Angular L

  Speckled Clay Vase Angular L
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Stripe Vaser Maud Vase Liten Oransje

  Porsgrunds Porselænsfabrik Stripe Vaser Maud Vase Liten Oransje
  Konisk blomstervase med orange striper, håndmalt.
 • Kastehelmi Vase Lin 15,4 cm

  Kastehelmi Vase Lin 15,4 cm
 • Vase Duo Calabas H 21

  Vase Duo Calabas H 21
  Den munnblåste Calabas-vasen finnes nå i en unik tofarget versjon. Calabas Duo skapes med en spesiell overlappingsteknikk. De to overlappende fargene gir den sin egen unike karakter, et uvanlig vakkert fargespill og fremhever den unike håndverkspr
 • Tribal Vase Big Terracotta

  Tribal Vase Big Terracotta
 • Dbkd Stripe Vase Ocra - Vaser Keramikk Ochre - 20210903o

  Dbkd Stripe Vase Ocra - Vaser Keramikk Ochre - 20210903o
  Vasen fra DBKD har et klassisk design i keramikk med en stripete overflate og en grasiøs form for et sofistikert og elegant touch. Kombiner ulike størrelser for å skape din egen personlige stil. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra DBKD- Denne vasen er en del av serien Stripe fra DBKD.- Laget av keramikk.- Dekorativ overflate med striper for å legge en ekstra dimensjon til designet.- Antikk look.- Perfekt som en dekorativ innredningsdetalj.- Finnes også som en matchende krukke.- Finnes i forskjellige farger.- Dybde: 110 mm.- Høyde: 180 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Hay Moroccan Vase S Rosa / - Vaser Håndst Glass Blå - 507196

  Hay Moroccan Vase S Rosa / - Vaser Håndst Glass Blå - 507196
  Vasen fra Hay har et fargerikt design for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Den er laget av resirkulert håndblåst glass med herlige farger, perfekt til ethvert hjem, uansett stil og smak. Om vasen fra Hay- Høyde: 190 mm.- Diameter: 95 mm.- Moroccan er verdsatt for de sterke, herlige fargene og det dekorative designet.- Miljøvennlig materiale med et håndlaget design.- Laget i Marokko Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ernst Vase Rund Med Mønstret Struktur H14 Cm - Vaser Glass Klar - 364321

  Ernst Vase Rund Med Mønstret Struktur H14 Cm - Vaser Glass Klar - 364321
  Glassvasen fra Ernst Kirchsteiger har et strukturert design med en myk, rund form perfekt for snittblomster og kvister perfekt for snittblomster og kvister. Den har et dekorativt bånd i skinn med en plate i metall med en stilren Ernst merkelogo. Kombiner ulike størrelser for å skape din egen personlige stil. Om glassvasen fra Ernst Kirchsteiger- Laget av klart glass.- Mønstret struktur.- Rund form.- Dekorativt bånd med en plate med en stemplet, stilren merkelogo.- Glassvasen finnes i forskjellige størrelser. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase Tinka Mørkegrønn 31,5 cm

  Vase Tinka Mørkegrønn 31,5 cm
 • Stelton Ora Vase 20 Cm Neo /Midnight Blue - Vaser Rustfritt Stål Mint - 109

  Stelton Ora Vase 20 Cm Neo /Midnight Blue - Vaser Rustfritt Stål Mint - 109
  Vasen fra Stelton er laget av pudderlakkert rustfritt stål med vakre kontraster for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Den har farger med kontraster med en matt utside og en skinnende innside. Den har flere bruksområder for en førsteklasses brukeropplevelse. Om vasen fra Stelton- Laget av rustfritt stål.- Velg mellom ulike farger og størrelser.- Kan også brukes som en plantepotte. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cph Curve Vase 24,5 cm Light Blue

  Cph Curve Vase 24,5 cm Light Blue
 • Aytm Glacies Vase Svart 29 Cm - Vaser Glass Sort - 508080050016

  Aytm Glacies Vase Svart 29 Cm - Vaser Glass Sort - 508080050016
  Vasen fra AYTM er perfekt til stuen eller soverommet og for baderommet og har et enkelt, unikt design i glass med en svart nyanse og en dekorativ fot for å legge en ekstra dimensjon til designet. Tilgjengelig i ulike størrelser. Elegant følelse perfekt for ferske og tørkede blomster. Om vasen fra AYTM- Denne vasen er en del av serien Glacies fra AYTM.- Enkelt design.- Svart nyanse.- Vakker silhuett.- Unikt utseende.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes også som en klar vase. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Dorit Vase 28 cm Orchid Hush/Puce Aubergine

  Dorit Vase 28 cm Orchid Hush/Puce Aubergine
 • Louise Roe Balloon 01 Vase 25 Cm Opal White - Vaser Munnblåst Glass Opalhvit - 10515-11-74

  Louise Roe Balloon 01 Vase 25 Cm Opal White - Vaser Munnblåst Glass Opalhvit - 10515-11-74
  Vasen fra Louise Roe har et rundt design med en gammeldags produksjonsteknologi i munnblåst glass og en vakker farge som aldri går ut av stil. Velg mellom ulike farger. Klassisk form perfekt for snittblomster og kvister. Om vasen fra Louise Roe- Denne vasen er en del av serien Balloon fra Louise Roe.- Laget av munnblåst glass.- Holdbar farge som aldri går ut av stil.- Diameter: 225 mm.- Åpning: 65 mm.- Høyde: 250 mm.- Balloon #01 er verdsatt for sitt genuin produksjonsteknologi.- Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt.- Velg mellom ulike farger og størrelser.- Laget i Polen Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase Flow 18 cm Antikk Messing

  Vase Flow 18 cm Antikk Messing
 • Dbkd Pebble Vase Small - Vaser Glass Klar - FCS2018

  Dbkd Pebble Vase  Small - Vaser Glass Klar - FCS2018
  Vasen fra DBKD er laget av klart glass. Vasen har et avrundet design til alle hjem og stiler perfekt for små buketter og kvister. Om vasen fra DBKD- Vasen passer godt i en stue.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Pebble er verdsatt for den håndlagete følelsen og det enkle designet.- Finnes også som en veggmontert vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Clyde vase L brun

  Clyde vase L brun
 • Elipse Vase Olivegreen

  Elipse Vase Olivegreen
 • Aalto Vase blomst klar 4-deler

  Aalto Vase blomst klar 4-deler
 • Lyngby Vase Amber Munnblåst Glass H 38 cm

  Lyngby Vase Amber Munnblåst Glass H 38 cm
 • Lyngby Radiance Vase Grå fajanse H 20,5 cm

  Lyngby Radiance Vase Grå fajanse H 20,5 cm
 • Bjørn Wiinblad Symphony Carmen Vase

  Bjørn Wiinblad Symphony Carmen Vase
  La Carmen vasen fra Bjørn Wiinblad være midpunktet på middags- eller kaffebordet. Den vakre vasen taler for seg selv i sitt fine og unike design, som er utført i en vakker mørkegrønn farge. Dessuten er vasen en del av Symphony-serien, som kjenn
 • Hyacint Vase Ø12 cm Røyk

  Hyacint Vase Ø12 cm Røyk
 • Stelton Hoop vase, 18 cm, glass, midnattblå

  Stelton Hoop vase, 18 cm, glass, midnattblå
  Fremhever alle typer buketter Bøylevasen er en elegant vase i midnattblått glass. Navnet Hoop er inspirert av fatbåndet, som også har vært en kilde til inspirasjon for selve formen. Bøylevasen er vakker med og uten blomster og vil tjene alle typer buketter. Pynt med et stort grønt palmeblad og få en effektiv stil, eller ta med vinterrosen eller feltbuketten. Bøylevasen er laget av munnblåst glass og fås i tre størrelser.
 • FADO Vase Blå/Brun H 330 mm

  FADO Vase Blå/Brun H 330 mm
 • Vase Buckly høyde 26 cm

  Vase Buckly høyde 26 cm
  Vase av glass med uregelmessig, buklete form.
 • Stockholm vase, Ø16,6, medium - horizon

  Stockholm vase, Ø16,6, medium - horizon
 • Flora vase medium hals 24 cm, røyk

  Flora vase medium hals 24 cm, røyk
 • Cooee Design Tulipa Vase H20 Cm - Vaser Keramikk Sand - HI-059-01-SA

  Cooee Design Tulipa Vase H20 Cm - Vaser Keramikk Sand - HI-059-01-SA
  Vasen fra Cooee Design har et håndlaget design i keramikk med en matt, glatt finish og en vakker form perfekt for ferske og tørkede blomster. Den har en vanntett, glasert innside. Velg mellom ulike farger. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Tulipa.- Håndlaget design for å gjøre hvert produkt unikt.- Laget av keramikk.- Håndmalt.- Matt, myk finish.- Høyde: 200 mm.- Bredde: 120 mm.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en høyere vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Holmegaard Old English Vase 24cm - Vaser Glass Klar - 4343803

  Holmegaard Old English Vase 24cm - Vaser Glass Klar - 4343803
  Lag fantastiske blomsteroppsatser med denne iøynefallende vase fra Holmegaard. Vasen har blitt inspirert av vakre engelske blomsterbed og er laget for å fremheve blomster på best mulig måte. Vasens smale hals og den romslige beholderen gjør den egnet for både løse og oppsatte blomster. En verdsatt gave til alle blomster elskere. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Bottle Vase H: 56 cm

  Bottle Vase H: 56 cm
 • Holmegaard Primula Vase 12,5 Cm - Vaser Munnblåst Glass Amber - 4340399

  Holmegaard Primula Vase 12,5 Cm - Vaser Munnblåst Glass Amber - 4340399
  Den vakre vasen Primula fra Holmegaard, designet av Jacob E. Bang. Vasen er laget av munnblåst glass og har et optisk mønster som skaper en levende følelse. Vasen passer like godt med en pompøs blomsterbukett som med noen få kvister. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Hobnail Globe Vase 24 cm Crystal

  Hobnail Globe Vase 24 cm Crystal
 • Vase Funfair høyde 25 cm

  Vase Funfair høyde 25 cm
  • Mønstret vase i glass • Diameter oventil: 9,5 cm • Største diameter: 20 cm
 • Bloomingville Herold Vase - Vaser Stengods Nature - 82055769

  Bloomingville Herold Vase - Vaser Stengods Nature - 82055769
  Herold Vase, Nature fra Bloomingville. Vaser Nature Stengods Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Stevie Marble Vase

  Stevie Marble Vase
 • Petra Vase 10 cm Røyk

  Petra Vase 10 cm Røyk
 • DBKD Stripe vase, shiny white

  DBKD Stripe vase, shiny white
  Keramikkvase i Stripe-serien, designet av Halina Fritsch for svenske DBKD. Vasen har en sylindrisk design med bred fot, inspirert av søylene i det gamle Hellas. Den elegante formen, sammen med de smale vertikale linjene, gjør vasen til et ekte blik
 • Iittala Chantarelle vase 210mm

  Iittala Chantarelle vase 210mm
  Den legendariske kunstneren Tapio Wirkkalas Kantarelli-vase tar navnet og formen fra kantarell sopp som dekker hjemlandet Finland. Rett etter opprettelsen vant det slående munnblåste glasskunstverket Milan Triennial fra 1951 og ble en del av den permanente samlingen på Victoria and Albert Museum i London. I flere tiår siden har Kantarelli-vasen blitt et ikon for skandinavisk design for sin fantastiske balanse mellom funksjon og form. Håndverkerne på Iittala Glass Factory bruker hjulinngravert teknikken på hver unike munnblåste vase. Den bølgende leppen kombineres med de delikate linjene kuttet i overflaten for å skape en dynamisk design som skaper minneverdig innvirkning.
 • Broste Copenhagen Hyacint Glassvase Munnblåst 28,3 Cm - Vaser Munnblåst Glass Klar - 14496138

  Broste Copenhagen Hyacint Glassvase Munnblåst 28,3 Cm - Vaser Munnblåst Glass Klar - 14496138
  Glassvasen fra Broste Copenhagen er perfekt for hyasinter og laget av riflet munnblåst glass med en taktil overflate. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. En perfekt gave. Om glassvasen fra Broste Copenhagen- Laget av munnblåst glass.- Perfekt for hyasinter.- Finnes i forskjellige farger.- Glassvasen finnes i 3 forskjellige størrelser.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Corona Vase H: 140mm

  Corona Vase H: 140mm
 • Kähler Relief Vase 20 Cm - Vaser Keramikk Hvit - 690099

  Kähler Relief Vase 20 Cm - Vaser Keramikk Hvit - 690099
  Vasen fra Kähler har et organisk uttrykk med et nydelig, grafisk mønster. Den er laget av hvit keramikk med en klassisk, avrundet form for å bidra til en harmonisk atmosfære i rommet. Kan også brukes som dekorasjon. Om vasen fra Kähler- Opphøyd, grafisk mønster.- Inspirert av naturen.- Finnes også som veggkunst. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ernst Stentøyvase Natur 13 Cm - Vaser Stengods Nature - 270448

  Ernst Stentøyvase Natur 13 Cm - Vaser Stengods Nature - 270448
  En flott vase fra Ernst Kirchsteiger. Snittblomster skaper liv og glede i ethvert hjem. Denne vasen åpner for uendelige muligheter for å skape vakre blomsteroppsatser. Vasen har en skinnreim bundet rundt seg, noe som gir et elegant og levende uttrykk. Vasen finnes i tre størrelser og fire farger. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Balloon Vase Medium 21 Cm - Vaser Keramikk Hvit - JA-29861

  Jonathan Adler Balloon Vase Medium 21 Cm - Vaser Keramikk Hvit - JA-29861
  Balloon Vase Medium, 21 cm fra Jonathan Adler. Vaser Hvit Keramikk Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kendra Vase

  Kendra Vase
 • Hay Moroccan Vase S / Oransje - Vaser Håndblåst Glass Rosa - 507197

  Hay Moroccan Vase S / Oransje - Vaser Håndblåst Glass Rosa - 507197
  Vasen fra Hay har et fargerikt design for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Den er laget av resirkulert håndblåst glass med herlige farger, perfekt til ethvert hjem, uansett stil og smak. Om vasen fra Hay- Høyde: 190 mm.- Diameter: 95 mm.- Moroccan er verdsatt for de sterke, herlige fargene og det dekorative designet.- Miljøvennlig materiale med et håndlaget design.- Laget i Marokko Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Balloon Vase Croco Rosa

  Balloon Vase Croco Rosa
 • Aida Raw Vas - Vaser Stengods Northern Green - 15783

  Aida Raw Vas - Vaser Stengods Northern Green - 15783
  En håndlaget vase fra Aida. Vasen tilhører serien Raw, som kjennetegnes av sitt skandinaviske uttrykk. Den har en dyp grønn farge med grå, nesten glitrende, små flekker. Laget av steintøy av topp kvalitet som har blitt brent to ganger. Ettersom vasen er håndlaget kan det oppstå små variasjoner i utseendet, noe som gjør hver vase unik. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Tias Vase Grå

  Tias Vase Grå
 • Cooee Design Collar Vase 12 Cm Lysegrå - Vaser Keramikk Lys Grå - HI-028-12-LG

  Cooee Design Collar Vase 12 Cm Lysegrå - Vaser Keramikk Lys Grå - HI-028-12-LG
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med en rund form og en smal hals på toppen perfekt for borddekkingen. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Rund form.- Smal hals.- Diameter: 120 mm.- Høyde: 140 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Umpu Vase

  Umpu Vase

Blomstervase i glass, krystall eller porselen

Vaser kan være laget av forskjellige typer materialer. Vanlige er glass, porselen og keramikk. Designere velger materialet de liker best og som fanger følelsen av designet.

For eksempel har Orrefors krystallvaser en luksuriøs følelse, mens Bloomingvilles jernvaser gir en solid karakter.