Vaser

For å gjøre dine blomster enda vakrere og gi liv til interiøret, bør du investere i en skikkelig vase. Dine blomsterdekorasjoner blir en fin fargeklatt i hjemmet ditt. Blomster er så mye mer enn bare buketten. Vasen du bruker er viktig for dine blomster så her finner du blomstervase i glass eller porselen.

Populær i vaser

 • Contrast Blå Vase H: 200mm

  Contrast Blå Vase H: 200mm
 • Bjørn Wiinblad Eva Vase 15,5 Cm Turkos - Vaser Porselen Hvit - 56512

  Bjørn Wiinblad Eva Vase 15,5 Cm Turkos - Vaser Porselen Hvit - 56512
  Denne vakre vasen er inspirert av Bjørn Wiinblads originale Eva-vaser, som hadde brede hoder og en kjegleformet kropp. Ansiktet er malt av Bjørn selv, mønsteret på kjolen kommer fra illustrasjonene hans. Den brede åpningen på vasen gjør den perfekt til store buketter. Laget av porselen, bør rengjøres for hånd. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Glassvase rund d24 h25 lærbånd

  Glassvase rund d24 h25 lærbånd
 • Hallon Frost Vase H 20 cm

  Hallon Frost Vase H 20 cm

Flere tips om vaser

 • Rörstrand Swedish Grace Vase

  Rörstrand Swedish Grace Vase
  Den vakre vasen fra Rörstrands Swedish Grace kolleksjonen har akkurat som den øvrige kolleksjonen, hele 90 år bak seg. Vasen ble nemlig designet i 1930 av Louise Adelborg og den har absolutt ikke mistet glansen i mellomtiden. Den klassiske vasen
 • Iittala Aalto vase 140mm Resirkulert

  Iittala Aalto vase 140mm Resirkulert
  Designlegenden Alvar Aaltos asymmetriske bølger ("aalto" på finsk) har blitt et tidløst symbol på nordisk interiørdesign siden premieren på verdensmessen i Paris 1937. Vasen på 140 mm er en spesiell form som sjelden har blitt produsert. For å feire Iittalas 140-årsjubileum ble den begrensede utgaven av 2021-vase munnblåst fra 100% resirkulert avfallsglas på Iittala glassfabrikk i Finland. Hver resirkulert Aalto-glassvase er laget av treformer og er et virkelig unikt stykke moderne innredning. Perfekt for mellomstore blomsteroppsatser. En vakker idé for en bevisst gave. Gravert med produksjonsåret.  
 • Urna vase - olive

  Urna vase - olive
 • Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen Glass 20cm - Vaser Klar - 201089

  Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen Glass 20cm - Vaser Klar - 201089
  Lyngbyvasen Glass 20cm fra Lyngby Porcelæn. Vaser Klar Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase Rym pappmasje, høyde 44 cm

  Vase Rym pappmasje, høyde 44 cm
  Håndlaget vase av pappmasje i stødig og stabil kvalitet. Diameter på det største ca. 26 cm, diameter innvendig åpning 8 cm. Beregnet for dekor (tåler ikke vann eller ild). Ikke for utendørs bruk. Produsert av gjenvunnet papir. Fordi vasen er
 • Vase Porselen Gull 20,5cm

  Vase Porselen Gull 20,5cm
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Åpen Vase 19 Cm - Vaser Porselen Hvit - 1052396

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Åpen Vase 19 Cm - Vaser Porselen Hvit - 1052396
  Vasen fra Royal Copenhagen har et åpent design til blomsterarrangementer med en håndmalt, grafisk blomstermønster med skarpe linjer. Den er laget av porselen med en profilert overflate for et sofistikert og elegant touch. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Designet av Karen Kjældgård-Larsen. Om vasen fra Royal Copenhagen- Håndmalt, grafisk blomstermønster med skarpe linjer.- Laget av porselen.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Blue Fluted Mega. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Fenja Krukke Med Stativ 2 Deler - Vaser Jern Taupe - 71178029

  Broste Copenhagen Fenja Krukke Med Stativ 2 Deler - Vaser Jern Taupe - 71178029
  Krukken fra Broste Copenhagen har moderne, tidløst design i jern med to forskjellige størrelser perfekte for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Den har vakkert, sylindrisk stativ for det moderne hjemmet. Kun til innendørs bruk. Laget i India. Om krukken fra Broste Copenhagen- Laget av jern.- Laget i India. Informasjon om krukken:- Høyde: 500 mm.- Diameter: 210 mm. Informasjon om den store krukken:- Høyde: 800 mm.- Diameter: 250 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for krukken- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Louise Roe Jewel Vase Ø8cm H16cm - Vaser Munnblåst Glass Smoke - 10505-3-65

  Louise Roe Jewel Vase Ø8cm H16cm - Vaser Munnblåst Glass Smoke - 10505-3-65
  Vasen Jewel fra Louise Roe er perfekt for å ha planter eller blomster i. Finnes i den herlige fargen Burgundy og er tilgjengelig i to ulike størrelser. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase

  Vase
  Vase av munnblåst glass. Mål: Diameter 15 x H 25 cm.
 • Idris Vase 37 cm Svart/Brun

  Idris Vase 37 cm Svart/Brun
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Stripe Vaser Nora Vase Gull

  Porsgrunds Porselænsfabrik Stripe Vaser Nora Vase Gull
  Blomstervase med sølvstriper, håndmalt. Inspirert av Nora Guldbrandsen.
 • Fritz Hansen Ikebana Small Vase - Vaser Rustfritt Stål Messing - 840141

  Fritz Hansen Ikebana Small Vase - Vaser Rustfritt Stål Messing - 840141
  Vasen fra Fritz Hansen har et kunstnerisk, håndlaget design i munnblåst glass med et estetisk tiltalende stativ for blomster og planter som bidrar til en dekorativ og harmonisk følelse. En perfekt detalj som bringer naturen inn i hjemmet ditt. Designet av Jaime Hayon. Om vasen fra Fritz Hansen- Kunstnerisk design.- Laget av munnblåst glass.- Finnes i forskjellige farger.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Bredde: 120 mm.- Høyde: 130 mm.- 2 års garanti.- Vekt: 1.15 kg. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Rosendahl Infinity Vase Mint H16 cm

  Rosendahl Infinity Vase Mint H16 cm
  Infinity-vasen har en følelse av rytme, flyt og bevegelse, men er tolket i et strengt geometrisk designspråk. Den skaper et enkelt og elegant uttrykk som også virker mykt forlokkende, og kan kombineres med mange stiler i hjemmet. Vasen kommer i mintfarget glass, og er tilgjengelig i størrelsene 16 cm og 20 cm. Infinity-vasen er en perfekt gave til noen som setter pris på livets skjønnhet, og som elsker å omgi seg med elegant design og vakre blomster.
 • Confetti Vase Mandarin

  Confetti Vase Mandarin
 • Water Swirl vase høy, Recycled clear

  Water Swirl vase høy, Recycled clear
 • Louise Roe Pirout 02 Vase 42 Cm - Vaser Keramikk Raw White - 10160-9-37

  Louise Roe Pirout 02 Vase 42 Cm - Vaser Keramikk Raw White - 10160-9-37
  Vasen fra Louise Roe har et vakkert, sveipende design i keramikk. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Louise Roe- Høyde: 420 mm.- Diameter: 120 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • DBKD Rope vase, large, dust

  DBKD Rope vase, large, dust
  Rope-vasen i fargen Dust fra svenske DBKD har et særegent design, som er både stilig og funksjonelt. Bruk den som vase, som vannkanne eller som pynt på bordet eller i bokhyllen. Vasen finnes i flere farger og størrelser, som du kan kombinere dem
 • Tura vase 14,5 cm, hvit

  Tura vase 14,5 cm, hvit
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color vase, 20 cm, gul

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color vase, 20 cm, gul
  Rhombe Color-vasen fra Lyngby Porcelæns er inspirert av en eldre vase i serien som tidligere har vært laget av glass, men som nå får et nytt liv i porselen med den ikoniske dekorasjonen. Vasen er 20 cm høy og er tilgjengelig i to forskjellige fa
 • Glas Bum Vase

  Glas Bum Vase
 • Pols Potten Vases Roman Vases 4 Pcs Black - Vaser Metall Sort - 300-205-008

  Pols Potten Vases Roman Vases 4 Pcs Black - Vaser Metall Sort - 300-205-008
  Vases Roman Vases 4 Pcs , Black fra Pols Potten. Vaser Sort Metall Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Louise Roe Balloon 03 Vase 40 Cm - Vaser Munnblåst Glass Smoke - 10515-3-76

  Louise Roe Balloon 03 Vase 40 Cm - Vaser Munnblåst Glass Smoke - 10515-3-76
  Vasen fra Louise Roe har et elegant, karakteristisk design i munnblåst glass. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasen fra Louise Roe- Høyde: 400 mm.- Diameter: 130 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • DBKD Oblong krukke/vase, small, sandy mole

  DBKD Oblong krukke/vase, small, sandy mole
  Beige vase med skulpturelt design fra svenske DBKD. Vasen er en del av Oblong-serien, designet av Hanna Fritsch. Som mange andre produkter fra DBKD, er vasen fleksibel i sine bruksområder og kan fungere som krukke, vase eller elegant dekorasjon. Du
 • Lyngby Tura Vase H34 cm

  Lyngby Tura Vase H34 cm
  Den vakre og skulpturelle Tura-vasen i kritthvit porselen er designet av Philip Bro Ludvigsen og inspirert av kvinnelige former. Tura-vasen er laget med respekt for Lyngby Porselens klassiske spor, men er også en moderne stil på en vakker vase. H34
 • OTIS dekorvase

  OTIS dekorvase
  Dekorvase av polyresin. Vasen i jordnær fargetone og med dekorative detaljer blir et vakkert blikkfang i hjemmet. OBS! Bruk vasen for dekor eller med tørkede greiner. Materiale: Polyresin. Størrelse: Høyde 20,5 cm, Ø 21 cm.
 • Primula Vase Amber H 25,5 cm

  Primula Vase Amber H 25,5 cm
 • Vase Araba

  Vase Araba
  Araba vase fra Bloomingville er produsert av steintøy med hvit, reaktiv glasur. Vasen har en original design. På grunn av glasuren, og fordi produktet er håndlaget, kan fargene variere.
 • Norman Vase 41 cm Beige/Brun

  Norman Vase 41 cm Beige/Brun
 • Kähler Orangery Vase H18 Cm Sweet Honey - Vaser Keramikk Gul - 691204

  Kähler Orangery Vase H18 Cm Sweet Honey - Vaser Keramikk Gul - 691204
  Vasen fra Kähler har en inspirerende oransjeridesign i keramikk perfekt for små buketter og kvister. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Bache & Bendix Becker. Om vasen fra Kähler- Laget av keramikk.- Tradisjonelt, nordisk design.- Diameter: 145 mm.- Høyde: 180 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase Stone - Grønn

  Vase Stone - Grønn
 • GRAN Vase Grønn/Svart H 120 mm

  GRAN Vase Grønn/Svart H 120 mm
 • BLOWFISH vase - rund

  BLOWFISH vase - rund
  Med herlig retrofølelse i formen og vakker glans i glasuren har BLOWFISH en klassisk utstråling som gjør den til en favoritt. Vasen er håndlaget, og det er lagt inn stor presisjon i arbeidet for å få det fine resultatet. Materiale: Keramikk.
 • Flare Vase 30 cm Faded Pink

  Flare Vase 30 cm Faded Pink
 • Dbkd Airy Vase Large - Vaser Glass Klar - 20210702

  Dbkd Airy Vase Large - Vaser Glass Klar - 20210702
  Vasen fra DBKD har et moderne design i glass med en bred bunn, en tynn hals på toppen og en strukturert overflate perfekt for snittblomster og kvister. Velg mellom ulike størrelser. Om vasen fra DBKD- Moderne design.- Bred bunn.- Tynn hals.- Strukturert overflate.- Laget av glass. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase Brenna Stor

  Vase Brenna Stor
  Vi elsker blomster, spesielt i kombinasjon med en vakker vase. Med denne glassvasen vil alle dine buketter se enda bedre ut.
 • Bolt vase 28 cm svart

  Bolt vase 28 cm svart
 • Kastehelmi Vase 15,4 cm Grå

  Kastehelmi Vase 15,4 cm Grå
 • Cooee Design Pillar Vase 32 Cm - Vaser Keramikk Hvit - HI-028-21-WH

  Cooee Design Pillar Vase 32 Cm - Vaser Keramikk Hvit - HI-028-21-WH
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med et skulpturelt inntrykk og en silkeglatt overflate perfekt for borddekkingen. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Skulpturelt inntrykk.- Silkeglatt overflate.- Bredde: 170 mm.- Høyde: 320 mm.- Lengde: 170 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase Matt White M

  Vase Matt White M
 • Byon Cheetah Vase Stor - Vaser Polyresin Brun - 609-035

  Byon Cheetah Vase Stor - Vaser Polyresin Brun - 609-035
  Vasen Cheetah gir interiøret ditt et personlig preg. Ved å bytte ut detaljer kan du enkelt endre helhetsinntrykket i et rom. Legg til noen kattedyr og klør, så får du umiddelbart en ny følelse i rommet. Finnes i to forskjellige størrelser: Liten: 19x18x20 cm Stor: 23x24x28 cm Finnes også i en variant for å henge opp på veggen. Kombiner flere sammen! Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase NOVARA Solifleur Satin

  Vase NOVARA Solifleur Satin
  Moderne vase som gir et blidt og kreativt uttrykk i hjemmet. Den kjegleformede, høye og satengfargede formen er moderne og fresh. Novara er en sensuell serie med dekor som passer alle slags interiører.
 • Lyngby Porcelæn Lyngby Vase Copenhagen Green 38 Cm - Vaser Munnblåst Glass Grønn - 201051

  Lyngby Porcelæn Lyngby Vase Copenhagen Green 38 Cm - Vaser Munnblåst Glass Grønn - 201051
  Vasen fra Lyngby Porcelæn er laget av munnblåst glass med en profilert tekstur og en grønn, behagelig farge. Den har et klassisk design til alle hjem og stiler. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasen fra Lyngby Porcelæn- Profilert tekstur.- Laget av munnblåst glass.- Stilrent design.- Velg mellom ulike farger og størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Louise Roe Funki Asymmetric Vase 34 Cm Svart - Vaser Munnblåst Glass Sort - 10161-7-21

  Louise Roe Funki Asymmetric Vase 34 Cm Svart - Vaser Munnblåst Glass Sort - 10161-7-21
  Vasen fra Louise Roe er perfekt for snittblomster og kvister og har et elegant, asymmetrisk design i munnblåst glass. Om vasen fra Louise Roe- Høyde: 340 mm.- Diameter: 210 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Skultuna Boule Vase 14x23,5 Cm - Vaser Belagt Messing Silver - S784-S

  Skultuna Boule Vase 14x23,5 Cm - Vaser Belagt Messing Silver - S784-S
  Vasen fra Skultuna har et minimalistisk design i belagt messing med en avrundet form med en krage på toppen perfekt for ferske og tørkede blomster. Velg mellom ulike størrelser. Designet av Olivia Herms. Om vasen fra Skultuna- Minimalistisk design.- Laget av belagt messing.- Avrundet form.- Krage på toppen.- Antall i pakken: 1 Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase

  Vase
 • Villa Collection Vase Multi 18,5x23 cm

  Villa Collection Vase Multi 18,5x23 cm
  Steintøyvase som er inspirert av en vakker høstskogbunn der de små soppene stikker frem. En unik vase som er et lite kunstverk. Vasen har en reaktiv glasur i blanke blå og brune nyanser. D 18,5 x H 23 cm.
 • Cafu Vase 30cm Blå Glass

  Cafu Vase 30cm Blå Glass
 • Bitz Vase 20 cm mørkeblå

  Bitz Vase 20 cm mørkeblå
  Pynt vindueskarmen, hyllen eller spisebordet med den elegante vasen fra Bitz, som er laget i steintøy. Steintøyet er skinnende blankt takket være den reaktive glasuren, som også gjør, at ikke to vaser er helt like, og du dermed får et helt unik
 • Limelight Tulipanvase Grå H 19,5 cm

  Limelight Tulipanvase Grå H 19,5 cm
 • Iittala Alvar Aalto Vase 16 Cm Lin - Vaser Glass Linen - 1051436

  Iittala Alvar Aalto Vase 16 Cm Lin - Vaser Glass Linen - 1051436
  Denne populære vasen er fra Alvar Aalto Collection, som har blitt den mest ikoniske serien blant Iittalas fantastiske produkter. Vasen har en gjennomsiktig overflate, som sikrer at blomstene fremheves på best mulig måte. Den tidløse innredningsdetaljen er laget av munnblåst glass på Iittalas glassfabrik og er perfekt å gi bort som en gave. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Iittala Aalto Vase 220 mm Hvit

  Iittala Aalto Vase 220 mm Hvit
  Denne vakre, munnblåste vasen har en elegant form som passer fint til alle buketter og blomster. Plukk dine favorittblomster og gled deg over buketten i denne flotte vasen fra Iittalas serie Alvar Aalto. Spesifikasjoner:- Kun håndvask

Blomstervase i glass, krystall eller porselen

Vaser kan være laget av forskjellige typer materialer. Vanlige er glass, porselen og keramikk. Designere velger materialet de liker best og som fanger følelsen av designet.

For eksempel har Orrefors krystallvaser en luksuriøs følelse, mens Bloomingvilles jernvaser gir en solid karakter.