Vaser

For å gjøre dine blomster enda vakrere og gi liv til interiøret, bør du investere i en skikkelig vase. Dine blomsterdekorasjoner blir en fin fargeklatt i hjemmet ditt. Blomster er så mye mer enn bare buketten. Vasen du bruker er viktig for dine blomster så her finner du blomstervase i glass eller porselen.

Populær i vaser

 • Contrast Blå Vase H: 200mm

  Contrast Blå Vase H: 200mm
 • Bjørn Wiinblad Eva Vase 15,5 Cm Turkos - Vaser Porselen Hvit - 56512

  Bjørn Wiinblad Eva Vase 15,5 Cm Turkos - Vaser Porselen Hvit - 56512
  Denne vakre vasen er inspirert av Bjørn Wiinblads originale Eva-vaser, som hadde brede hoder og en kjegleformet kropp. Ansiktet er malt av Bjørn selv, mønsteret på kjolen kommer fra illustrasjonene hans. Den brede åpningen på vasen gjør den perfekt til store buketter. Laget av porselen, bør rengjøres for hånd. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cafu Vase 30cm Rustfritt Stål

  Cafu Vase 30cm Rustfritt Stål
 • Glassvase rund d24 h25 lærbånd

  Glassvase rund d24 h25 lærbånd

Flere tips om vaser

 • Eva vase 18,5 cm, blå

  Eva vase 18,5 cm, blå
 • Cooee Design Pillar vase, 32 cm, olive

  Cooee Design Pillar vase, 32 cm, olive
  Vasen Pillar ble lansert høsten 2018, og har siden blitt en av Cooee Designs bestselgere. Den er laget av keramikk, med en matt og silkemyk overflate som har blitt et av merkets kjennetegn. Vasen har et skulpturelt uttrykk og ser flott ut i de fleste
 • Dbkd Long Vase M - Vaser Keramikk Mole - 202002m

  Dbkd Long Vase M - Vaser Keramikk Mole - 202002m
  Plasser den for seg selv, eller kombiner den med andre vaser i samme serie for å skape et unikt og personlig utseende som passer din stil. Finnes i tre forskjellige størrelser. Størrelser:Small: Ø14 cm, høyde 23 cmMedium: Ø17 cm, høyde 30 cmLarge: Ø24 cm, høyde 38 cm Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Trunk Vase 18,5 cm Tofarget Blå

  Trunk Vase 18,5 cm Tofarget Blå
 • Vase m hank Hvit sand 28 cm

  Vase m hank Hvit sand 28 cm
 • HAZA glassvase, høyde 30 cm

  HAZA glassvase, høyde 30 cm
  Glassvase med stilren og retroinspirert form. HAZE er like pen uten dekor, som med blomster. Materiale: Glass. Størrelse: Høyde 30 cm, midten Ø 17,5 cm, toppen Ø 11,3 cm. Tips/råd: Glassvaser i ulike størrelser og farger danner et vakkert stilleben
 • House Doctor Foam Vase H40 Cm - Vaser Glass Amber - 202100571

  House Doctor Foam Vase  H40 Cm - Vaser Glass Amber - 202100571
  Vasen fra House Doctor har et sylindrisk design i ravgult glass med en boblet overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet og en elegant følelse perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Tilgjengelig i ulike størrelser. Om vasen fra House Doctor- Denne vasen er en del av serien Foam fra House Doctor.- Kombiner vasen med en Foam lysestake fra House Doctor.- Laget av glass.- Boblet overflate.- Ravgul nyanse.- Perfekt for ferske og tørkede blomster.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Vase 20 cm., Glass Clear

  Lyngby Porcelæn Vase 20 cm., Glass Clear
  Den populære Lyngbyvasen i moderne utgave av munnblåst glass av fineste kvalitet. Vasen passer perfekt til dine vakreste snittblomster eller til noen enkle greiner fra hagen. Den eldgamle porselensfabrikken Lyngby Porselæn lanserte den opprinnelige L
 • Sphere Vase Bubl Big Sand

  Sphere Vase Bubl Big Sand
 • Ernst Vase Med Ører Sand 21x12.5 Cm - Vaser Stengods Hvit - 270731

  Ernst Vase Med Ører Sand 21x12.5 Cm - Vaser Stengods Hvit - 270731
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et minimalistisk design i stentøy med en skandinavisk følelse og en sandfarget nyanse til alle hjem og stiler. Den har dekorative ører på sidene. Den har en sylindrisk form. Tilgjengelig i ulike størrelser. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Laget av stentøy.- Sylindrisk form.- Dekorative, minimalistiske ører på sidene.- Finnes også som en svart vase.- Vasen finnes i forskjellige størrelser. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Tulipa Vase H20 Cm Hazelnut - Vaser Keramikk Hasselnøtt - HI-059-01-HN

  Cooee Design Tulipa Vase H20 Cm Hazelnut - Vaser Keramikk Hasselnøtt - HI-059-01-HN
  Vasen fra Cooee Design har et håndlaget design i keramikk med en matt, glatt finish og en vakker form perfekt for ferske og tørkede blomster. Den har en vanntett, glasert innside. Velg mellom ulike farger. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Tulipa.- Håndlaget design for å gjøre hvert produkt unikt.- Laget av keramikk.- Håndmalt.- Matt, myk finish.- Høyde: 200 mm.- Bredde: 120 mm.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en høyere vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Dahlia Vase Amber

  Dahlia Vase Amber
 • Glassvase Hvit d7,8xh4 cm

  Glassvase Hvit d7,8xh4 cm
 • Lyngby Porcelæn Lyngby Vase Burgundy 38 Cm - Vaser Munnblåst Glass Vinrød - 201071

  Lyngby Porcelæn Lyngby Vase Burgundy 38 Cm - Vaser Munnblåst Glass Vinrød - 201071
  Vasen fra Lyngby Porcelæn er laget av munnblåst glass med en profilert tekstur og en vinrød, elegant farge. Den har et klassisk design til alle hjem og stiler. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasen fra Lyngby Porcelæn- Profilert tekstur.- Laget av munnblåst glass.- Stilrent design.- Velg mellom ulike farger og størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ernst Vase Stentøy 13 Cm - Vaser Stengods Hvit - 270453

  Ernst Vase Stentøy 13 Cm - Vaser Stengods Hvit - 270453
  En flott vase fra Ernst Kirchsteiger. Snittblomster skaper liv og glede i ethvert hjem. Denne vasen åpner for uendelige muligheter for å skape vakre blomsteroppsatser. Vasen har en skinnreim bundet rundt seg, noe som gir et elegant og levende uttrykk. Vasen finnes i tre størrelser og fire farger. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase Florist 45 cm Grønn

  Vase Florist 45 cm Grønn
 • Vase Keramikk 20 cm Offwhite/Natur

  Vase Keramikk 20 cm Offwhite/Natur
 • Dot Vase 30 cm - Hvit

  Dot Vase 30 cm - Hvit
 • Hammershøi vase 13 cm, mørkegrønn

  Hammershøi vase 13 cm, mørkegrønn
 • Knabstrup Keramik Vase Profilert Lavendelblå 27 Cm - Vaser Keramikk - 1237

  Knabstrup Keramik Vase Profilert Lavendelblå 27 Cm - Vaser Keramikk - 1237
  Vasen fra Knabstrup Keramik er laget av lavendelblå keramikk med dekorative, diskrete furer. Den har et klassisk design med en skandinavisk følelse perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Om vasen fra Knabstrup Keramik- Er verdsatt for det skandinaviske, tidløse designet og den profilerte overflaten.- Perfekt for snittblomster og kvister.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Aurora Blå/Grønn Vase 275mm

  Aurora Blå/Grønn Vase 275mm
 • Round glassvase

  Round glassvase
  Glassvase Round. Indre diameter 12,5 cm.
 • Bloomingville Vase 23 Cm /Gull - Vaser Aluminium Blå - 48509479

  Bloomingville Vase 23 Cm /Gull - Vaser Aluminium Blå - 48509479
  En vakker todelt vase fra Bloomingville. Den ene delen består av en gullfarget vase, mens den andre er av blåfarget aluminium. Sammen skaper de en annerledes og elegant vase. Passer fint som en interiørdetalj for seg selv, men kan med fordel kombineres med blomster. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Kosta Boda Fidji Flaske - Vaser Mix - 7048839

  Kosta Boda Fidji Flaske - Vaser Mix - 7048839
  Fidji flaske fra Kosta Boda. Vaser Mix Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Morgana Vase Glass Large Grønn

  Morgana Vase Glass Large Grønn
 • Madam Stoltz Vase Stoneware 16.5x12x22 Cm Brown - Vaser Stengods Brun - YT210033BN

  Madam Stoltz Vase Stoneware 16.5x12x22 Cm Brown - Vaser Stengods Brun - YT210033BN
  Vase Stoneware 16.5x12x22 cm, Brown fra Madam Stoltz. Vaser Brun Stengods Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Green Glas Vase M

  Green Glas Vase M
 • Louise Roe Balloon 04 Vase 32 Cm - Vaser Keramikk Raw White - 10160-9-12

  Louise Roe Balloon 04 Vase 32 Cm - Vaser Keramikk Raw White - 10160-9-12
  Vasen fra Louise Roe har et elegant, karakteristisk design med myke former i keramikk. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasen fra Louise Roe- Høyde: 320 mm.- Diameter: 100 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Orrefors Squeeze Vase 23 Cm - Vaser Glass Blå - 6562021

  Orrefors Squeeze Vase 23 Cm  - Vaser Glass Blå - 6562021
  Vasen fra Orrefors har et kreativt design med en vakker detalj på bunnen perfekt for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem. Vasen er laget av glass i forskjellige farger å velge mellom. Designet av Lena Bergström. Om vasen fra Orrefors- Originaldesign fra 1997.- Finnes også som en stor vase.- Fra kolleksjonen Squeeze. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • DBKD Wave vase, large, støpejern

  DBKD Wave vase, large, støpejern
  Keramikkvase i stilig skandinavisk design fra svenske DBKD. Vasen er en del av Wave-serien, som kjennetegnes ved sin elegante form med myke linjer. Laget av keramikk, men med en rustikk støpejernslook. Tåler vask i oppvaskmaskin. Velg mellom to størr
 • Barth vase Large, Rose

  Barth vase Large, Rose
 • Kähler Omaggio Vase Ø8,2 cm Klar

  Kähler Omaggio Vase Ø8,2 cm Klar
  Den vakre munnblåste glassvasen fra Kählers Omaggio-serie i ministørrelse. Vasen er gjennomsiktig og har et meget flott design med de elegante stripene som kjennetegner Omaggioerien. Det gjennomsiktige materialet tilfører både liv og luft til vasen
 • Magnor Unik Vase 24 Cm - Vaser Glass Brun - 201022

  Magnor Unik Vase 24 Cm - Vaser Glass Brun - 201022
  Vasen fra Magnor har et fargerikt design i munnblåst krystallglass. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt. Designet av Camilla Prytz. Om vasen fra Magnor- Laget av krystallglass.- Vasen finnes i 3 forskjellige størrelser. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 20cm - Vaser Porselen Hvit - 200783

  Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 20cm - Vaser Porselen Hvit - 200783
  The Lyngby Vase from Lyngby Porcelain. A sophisticated classic that lasts year after year. The vase is for most associated with minimalism and functional design. When the vase was first launched in 1936, the simplicity and shape were somewhat brand new and, in many opinions, too modern. It went to the 1950s before the shape of the vase became popular and sought after. The range is wide, Lyngbyvasen is available in a variety of sizes and colours that are great to combine with each other. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase Ohana

  Vase Ohana
  Ohana vase fra Bloomingville er produsert av steintøy med et abstrakt, håndmalt mønster i blå nyanser. Style vasen med en vakker bukett. Hvert produkt er unikt siden de er dekorerte for hånd.
 • Saku Vase Grå

  Saku Vase Grå
 • Vase Leta 13 cm

  Vase Leta 13 cm
  Rund vase som passer både blomstrende buketter og en enkel, naken kvist. En vase som kan brukes til alle årstider takket være dens allsidige design som lar alle slags planter pryde bordet eller vinduskarmen. Vasen finnes i flere ulike størrelser og f
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Vas H20 Yellow - Vaser Porselen Gul - 201922

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Vas H20 Yellow - Vaser Porselen Gul - 201922
  Vasen fra Lyngby Porcelæn har et omtolket design i høykvalitets porselen med et karakteristisk mønster og fargerik glasering perfekt for ferske og tørkede blomster. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Lyngby Porcelæn- Fra kolleksjonen Rhombe Color.- Laget av porselen.- Karakteristisk mønster.- Høyde: 200 mm.- Vekt: 870 g .- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Thailand Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc36 Vase H40 Cm - Vaser Håndblåst Glass Klar - 25050013

  &Tradition Collect Sc36 Vase H40 Cm - Vaser Håndblåst Glass Klar - 25050013
  Vasen fra &tradition har et rent, enkelt design med tre lag i håndblåst glass, en eksklusiv tykkelse og en sofistikert, myk farge perfekt for snittblomster og kvister. Designet av Space Copenhagen. Om vasen fra &tradition- Finnes i forskjellige farger.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Denne vasen er en del av serien Collect fra &tradition. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase Primula, H12,5

  Vase Primula, H12,5
  Den lille Primula-vasen fra Holmegaard er 12,5 cm høy og er designet av Jacob E. Bang. Vasen er laget i plommefarget, munnblåst glass og har et vakkert, optisk mønster som gjør glasset unikt levende. Du kan sette en blomsterstilk alene, eller flere b
 • Cooee Design Ball Vase 10 Cm - Vaser Keramikk Blush - HI-028-02-PP

  Cooee Design Ball Vase 10 Cm - Vaser Keramikk Blush - HI-028-02-PP
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med en rund form perfekt for snittblomster og kvister. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Rund form.- Diameter: 100 mm.- Høyde: 90 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Flow Vase 40 cl Rosa/Multi

  Flow Vase 40 cl Rosa/Multi
 • Reijmyre B535 Vase 27 Cm - Vaser Glass Grønn - B5353

  Reijmyre B535 Vase 27 Cm - Vaser Glass Grønn - B5353
  B535 Vase 27 cm, Grønn fra Reijmyre. Vaser Grønn Glass Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Cresco Propagation Vaser 2-pk - Vaser Glass Klar - 4849039

  Audo Copenhagen Cresco Propagation Vaser 2-pk - Vaser Glass Klar - 4849039
  Vasene fra Audo Copenhagen er perfekte til snittblomster og stiklinger og laget av klart glass med håndlagede, keramiske lokk. Smelter elegant sammen med forskjellige interiørdesigner. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasene fra Audo Copenhagen- Håndlagede lokk i keramikk.- Sett med to vaser.- Laget av glass.- Passer for stiklinger, snittblomster.- Cresco Propagation vaser fra Menu med et elegant uttrykk og funksjonelt design perfekt til snittblomster og stiklinger.- De er laget av klart glass og har håndlagede lokk i keramikk. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Bon Bon vase 28cm

  Bon Bon vase 28cm
 • Vase Lyseblå

  Vase Lyseblå
 • Georg Jensen Sky Vase 27 Cm - Vaser Rustfritt Stål - 10019821

  Georg Jensen Sky Vase 27 Cm - Vaser Rustfritt Stål - 10019821
  Vasen fra Georg Jensen har vakre, organiske kurver i blankpolert rustfritt stål perfekt for snittblomster og kvister. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasen fra Georg Jensen- Laget av rustfritt stål.- Høyde: 270 mm.- Diameter: 142 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Organi vase 35 cm, amber

  Organi vase 35 cm, amber
 • Glassvase sukkulenter Ø15 cm

  Glassvase sukkulenter Ø15 cm
 • Iittala Aalto vase, 16 cm, kobber

  Iittala Aalto vase, 16 cm, kobber
  Med inspirasjon fra hjemlandet Finland, skapte designlegenden Alvar Aalto den ikoniske vasen som er nå en del av en verdenskjent serie. Det tidløse symbolet på skandinavisk interiørdesign ble først introdusert under verdensutstillingen i Paris i 1937
 • Forma Vase Klar H20 cm

  Forma Vase Klar H20 cm
 • Dbkd Pebble Vase Small - Vaser Glass Klar - FCS2018

  Dbkd Pebble Vase Small - Vaser Glass Klar - FCS2018
  Vase fra DBKD i klart glass. Den har et avrundet design til alle hjem og stiler perfekt for små buketter og kvister. Om vasen fra DBKD- Pebble er verdsatt for den håndlagede følelsen og det enkle designet.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes også som en veggmontert vase.- Vasen passer godt i en stue. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.

Blomstervase i glass, krystall eller porselen

Vaser kan være laget av forskjellige typer materialer. Vanlige er glass, porselen og keramikk. Designere velger materialet de liker best og som fanger følelsen av designet.

For eksempel har Orrefors krystallvaser en luksuriøs følelse, mens Bloomingvilles jernvaser gir en solid karakter.