Blomsterpotte og vase med ansikt

Her finner du blomsterpotter og vaser formet som et ansikt, med unike designelementer som fremhever hodet og kroppen. Disse kreative og kunstneriske produktene er perfekte for å tilføre et lekent og interessant preg til ditt hjem.

16 blomsterpotter med ansikt

 • Vase Keramisk Ansikt Sort Hvit 14 cm

  Vase Keramisk Ansikt Sort Hvit 14 cm
  Keramisk vase med lekent uttrykk av et ansikt med briller. Vasen står flott alene som et dekorelement i seg selv, men gjør seg særlig godt ed friske blomster. Gi hjemmet et humoristisk og personlig preg med denne vasen som er 14 cm høy.
 • Bjørn Wiinblad Eva Vase 23cm Rosa

  Bjørn Wiinblad Eva Vase 23cm Rosa
  Vase med et smilende kvinneansikt fra Bjørn Wiinblad og den flotte serien Eva, som er inspirert av Wiinblads originale EVA-vaser. Vasen er fremstilt i glasert keramikk og dekorert med flotte fargedetaljer. Fyll vasen med en skjønn blomsterbukett og l
 • Bjørn Wiinblad Eva Potteskjuler På Fot 15,5cm Hvit m/Dekorasjon

  Bjørn Wiinblad Eva Potteskjuler På Fot 15,5cm Hvit m/Dekorasjon
  Potteskjuler i et retro uttrykk fra Bjørn Wiinblads flotte serie Eva. Tilfør et snev av 70-tallsnostalgi med denne stilfulle potteskjuleren med motiv av et kvinneansikt. Den kan fylles med alt fra krydderurter til lyng, vakre blomster eller trendy ka
 • Keramikkvase

  Keramikkvase
  Vase av keramikk med ansikt. Mål: 12,5 x 13 x 19,5 cm.
 • Vase Keramisk Ansikt Sort Hvit 21 cm

  Vase Keramisk Ansikt Sort Hvit 21 cm
  Vase i keramikk. Gi hjemmet ditt litt humor og personlighet med denne sjarmerende og unike vase med fjes og briller. Denne vasen er ikke bare et funksjonelt stykke for å vise frem dine favorittblomster, men den legger også til et lekent og stilfullt
 • Jonathan Adler Metropolis Vase S - Vaser Porselen Hvit - ja-30611

  Jonathan Adler Metropolis Vase S - Vaser Porselen Hvit - ja-30611
  Vasen fra Jonathan Adler har et lekent, ansiktsformet motiv på framsiden. Den er laget av brent porselen med grå glasering for å reflektere lyset på en vakker måte. En moderne tolkning av et tidløst motiv. Om vasen fra Jonathan Adler- Ansiktsformet motiv.- Vakre kanter.- Vasen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Designet i USA Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase Keramikk 24cm Svart

  Vase Keramikk 24cm Svart
  Vase i keramikk med en ansiktsuforming som fanger øyet, og skaper et stilfullt uttrykk til stuen. Dekorer med vakre blomster eller la den skinne for seg selv som et dekorelement. Vasen måler 24 cm x 17 cm.
 • Bloomingville Ditta Vase H30 Cm - Vaser Glass Grå - 82055075

  Bloomingville Ditta Vase H30 Cm - Vaser Glass Grå - 82055075
  Vasen fra Bloomingville er laget av spraymalt glass med en vakker, grå farge og et minimalistisk ansikt for å legge en ekstra dimensjon til designet. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasen fra Bloomingville- Laget av glass.- Spraymalt.- Høyde: 300 mm.- Diameter: 145 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Bloomingville Daisi Vase 24x13 Cm - Vaser Glass Brun - 82055093

  Bloomingville Daisi Vase 24x13 Cm - Vaser Glass Brun - 82055093
  Vasen fra Bloomingville har et minimalistisk design i glass med et kunstnerisk, rundt ansikt perfekt for ferske og tørkede blomster. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasen fra Bloomingville- Laget av glass.- Rund form.- Minimalistisk ansikt. Mål på vasen:- Høyde: 240 mm.- Bredde: 130 mm.- Lengde: 220 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Vase Keramikk Ansikt 20 cm

  Vase Keramikk Ansikt 20 cm
  Vase med fargerik dekor og et skissert fjes som utgir et helt unikt uttrykk. Vasen i keramikk er like flott stående for seg selv, men gjør seg særlig godt med blomster eller dekorstrå i. Vasen er 20 cm høy.
 • Vase

  Vase
  Vase av keramikk, 2-tonet blå, med ansikt, rund, diameter 9,5x17 cm
 • Bloomingville Bloomingville krukke med ansikte 16,5x18 cm Hvit

  Bloomingville Bloomingville krukke med ansikte 16,5x18 cm Hvit
  Bloomingville Bloomingville krukke med ansikte 16,5x18 cm Hvit

Bruk vaser med ansikt som dekorasjon

Bruk vaser med ansikt som dekorasjon, både med og uten blomster, og la dem bli et blikkfang i rommet. Se vårt utvalg av blomsterpotter og vaser fra kjente designere som Bjørn Wiinblad, Jonathan Adler og Bloomingville, samt mange andre.

Med disse produktene kan du enkelt skape en atmosfære av humor og stil i ditt hjem, hvor hodet og kroppen på vasene gir en unik og samtalevekkende estetikk.