Glass til Prosecco

Et vinglass for musserende vin som Prosecco eller Cava har en litt slankere tulipanform og er høyere en klassiske hvitvinsglass. Det er for at glasset skal holde bedre på boblene og et passe volum er 20-35 cl.

Eksempel på glass til prosecco og musserende vin

 • Ritzenhoff Goldnacht Champagneglass No: 23 - Champagneglass Krystall Klar - 1071023

  Ritzenhoff Goldnacht Champagneglass No: 23 - Champagneglass Krystall Klar - 1071023
  Champagneglasset fra Ritzenhoff har et nobelt design i krystallglass med dekorasjoner i gull. Det har en avlang form perfekt til champagne og musserende vin. Gi innredningen din en personlig touch ved å mikse produktet med andre mønstre fra samme serie. Leveres i en fin gaveeske. Inspirert av en vakker kirsebærblomst. Om champagneglasset fra Ritzenhoff- Laget av krystallglass.- Laget i Tyskland.- Fra kolleksjonen Goldnacht.- Mønster: Kathrin Stockebrand.- Kapasitet: 20,5 cl.- Dekorasjoner i gull. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ritzenhoff Celebration Deluxe Champagneglass Stars 2-pk 23 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 6141014

  Ritzenhoff Celebration Deluxe Champagneglass Stars 2-pk 23 Cl - Champagneglass Krystall Klar - 6141014
  Champagneglass fra Ritzenhoff med et elegant design med et luksuriøst stjernemønster i ekte gull. Det er laget av høykvalitets krystallglass perfekt til finere anledninger. Designet av Romi Bohnenberg. Om champagneglasset fra Ritzenhoff- Laget av krystallglass.- Laget i Tyskland.- Fra kolleksjonen Celebration Deluxe.- Kapasitet: 23 cl.- Perfekt til champagne og musserende vin.- Luksuriøst, gyldent stjernemønster.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Zwiesel Journey Champagneglass 36 Cl 2-pk - Champagneglass Krystall Klar - 46206006

  Zwiesel Journey Champagneglass 36 Cl 2-pk - Champagneglass Krystall Klar - 46206006
  Champagneglasset fra Zwiesel har en dekorativ stilk med en druespesifikk kopp perfekt til champagne og musserende vin. Det er laget av slitesterkt krystallglass med en glitrende klarhet for en luksuriøs følelse. Viner: Champagner, Cava, Crémant, Prosecco, Sekt Designeren er Sebastian Herkner. Om champagneglasset fra Zwiesel- Designeren er Sebastian Herkner.- Laget av krystallglass.- Fra kolleksjonen Journey.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 36 cl.- Prisvinnende design: German Design Award Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • LSA Cocktail/Champagneglass Gio Line 4 stk

  LSA Cocktail/Champagneglass Gio Line 4 stk
  LSA Cocktail/Champagneglass Go Line 4 stk er et sett med fire champagne-/cocktailglass med fine strukturerte vegger, moderne form og klassiske ben. Perfekt for servering av champagne, prosecco og cocktails. De har et moderne, praktisk design med en l
 • Macaron champagneglass 30 cl

  Macaron champagneglass 30 cl
  Macaron champagneglass 30 cl er et lekkert og annerledes champagneglass med en annerledes form fra Chef & Sommelier. Macaron champagneglass 30 cl er laget i ett stykke og har ingen sømmer. Den unike formen på glasset har to forskjellige egenskaper,der den nedre bidrar til økt oksygenering og den øvre gir en effektiv og velbalansert aromareproduksjon. Perfekt champagneglass til alle slags musserende viner. Volum: 30 cl Høyde: 195 mm Ø: 81 mm Materiale: Kwarx krystallglass, maskinblåst Tåler maskinoppvask
 • Champagneglass 4-pk Mischa

  Champagneglass 4-pk Mischa
  Champagne er nok verdens mest kjente musserende vin, denne drikken er forbundet med luksus, fest og glamour, og en ekte champagne kommer alltid fra vindistriktet Champagne i Frankrike. Den vanligste typen champagneglass er "fluted" glass med den høye
 • Magnor Happy Champagne 28 Cl - Champagneglass Glass Gull - 321451

  Magnor Happy Champagne 28 Cl - Champagneglass Glass Gull - 321451
  Champagneglasset fra Magnor har et vakkert, fargerikt design med en luksuriøs følelse perfekt til festlige anledninger. Velg en favorittfarge eller kombiner flere for å skape en unik fargekombinasjon. Om champagneglasset fra Magnor- Laget av glass.- Perfekt til champagne og musserende vin.- Fra kolleksjonen Happy.- Selges i en 1-pakning.- Høyde: 120 mm.- Kapasitet: 28 cl.- Diameter: 110 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Champagneglass Herdet Allegra 19 Cl.

  Champagneglass Herdet Allegra 19 Cl.
  Champagneglass Herdet Allegra 19 cl: En Touch av EleganseOpplev den ultimate champagnenyelsen med de herdede Allegra champagneglassene på 19 cl. Disse glassene er designet med både eleganse og holdbarhet i tankene, noe som gjør dem perfekte for å feire spesielle anledninger eller legge til et snev av luksus i hverdagen.Høy Kvalitet og HoldbarhetAllegra champagneglassene er laget av herdet glass, som sikrer en høy grad av motstand mot støt og termisk sjokk. Dette gjør dem ideelle for både private fester og profesjonelle settinger, der en robust, men elegant løsning er nødvendig. Denne herdingsprosessen forlenger glassets levetid og sikrer at de beholder sitt fine utseende over tid.Sofistikert DesignMed en kapasitet på 19 cl er disse champagneglassene perfekt dimensjonert for å fremheve champagnens perlende bobler og aromaer. Den slanke stilken og den elegante buede kroppen på glasset legger til en følelse av raffinement til borddekningen din, noe som gjør hvert slurk til en spesiell opplevelse.Egnet for Alle Typer Musserende VinerUansett om du serverer champagne, prosecco eller cava, vil Allegra champagneglassene sikre at vinene dine presenteres på den mest imponerende måten. Designet deres er ikke bare vakkert, men også funksjonelt, da det fremmer boblenes levetid og intensiverer vinens naturlige aromaer.En Ideell GaveAllegra champagneglassene er en utmerket gaveidé til bryllup, jubileer eller som en del av en luksuriøs innflyttingsgave. De er også perfekte som en del av en forlovelsesfeiring eller som en spesiell takkegave.Bestill Ditt Sett med Allegra Champagneglass i DagGjør deg klar til å feire livets store øyeblikk med Allegra champagneglassene. Bestill ditt sett fra Barlife i dag og nyt fordelene med rask og pålitelig levering. Disse glassene vil ikke bare forbedre vinopplevelsen din; de vil også tilføre stil og eleganse til enhver sammenkomst.
 • Magnor Happy Champagne 28 Cl - Champagneglass Glass Rosa - 321453

  Magnor Happy Champagne 28 Cl - Champagneglass Glass Rosa - 321453
  Champagneglasset fra Magnor har et vakkert, fargerikt design med en luksuriøs følelse perfekt til festlige anledninger. Velg en favorittfarge eller kombiner flere for å skape en unik fargekombinasjon. Om champagneglasset fra Magnor- Laget av glass.- Perfekt til champagne og musserende vin.- Fra kolleksjonen Happy.- Selges i en 1-pakning.- Høyde: 120 mm.- Kapasitet: 28 cl.- Diameter: 110 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ritzenhoff Goldnacht Champagneglass No: 35 - Champagneglass Krystall Klar - 1071035

  Ritzenhoff Goldnacht Champagneglass No: 35 - Champagneglass Krystall Klar - 1071035
  Champagneglass fra Ritzenhoff med et nobelt design i krystallglass med en romantisk dekorasjon i ekte gull. Det har en avlang form perfekt til champagne og musserende vin. Gi innredningen din en personlig touch ved å mikse produktet med andre mønstre fra samme serie. Om champagneglasset fra Ritzenhoff- Laget av krystallglass.- Fra kolleksjonen Goldnacht.- Motiv: Christine Kordes.- Kapasitet: 20,5 cl.- Dekorasjoner i gull.- Leveres i en fin gaveeske. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Spiegelau Special Glasses Prosecco 27 Cl 4-pk - Champagneglass Klar - 4400275

  Spiegelau Special Glasses Prosecco 27 Cl 4-pk - Champagneglass Klar - 4400275
  Special Glasses Prosecco 27 cl, 4-pk fra Spiegelau. Champagneglass Klar Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Boston Coloured Champagneglass 40 Cl - Champagneglass Krystall Rosa - 11-7309-0084

  Villeroy & Boch Boston Coloured Champagneglass 40 Cl - Champagneglass Krystall Rosa - 11-7309-0084
  Champagneglass fra Villeroy & Boch med en visuell følelse med et fasettert mønster som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Det er laget av forfinet krystallglass med en bred kopp perfekt til champagne og musserende vin. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om champagneglasset fra Villeroy & Boch- Fra serien Boston Coloured.- Fasettert mønster.- Visuell følelse.- Finnes i forskjellige farger.- Laget av krystallglass. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.

Dekantering av musserende vin

Musserende vin har godt av å lufte seg og dekantering ødelegger ikke gleden med boblene i drikken. Et godt prosecco kan åpne seg i aromaen hvis du dekanterer i karaffel. Bruk en vinkaraffel med smal åpning og ikke for bred bunn.