Glass til Prosecco

Et vinglass for musserende vin som Prosecco eller Cava har en litt slankere tulipanform og er høyere en klassiske hvitvinsglass. Det er for at glasset skal holde bedre på boblene og et passe volum er 20-35 cl.

Eksempel på glass til prosecco og musserende vin

 • Aida Connoisseur Extravagant Hvitvinsglass 64,5 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 16102

  Aida Connoisseur Extravagant Hvitvinsglass 64,5 Cl 4-pk - Vinglass Krystall Klar - 16102
  Hvitvinsglasset fra Aida har et elegant design med en tynn kopp perfekt til livlige hvitviner, lettere roséviner, Prosecco eller andre musserende viner. Vinglasset er laget av tynt krystallglass med en eksklusiv følelse og en fin, beskyttende forpakning. Om hvitvinsglasset fra Aida- Fra kolleksjonen Connoisseur.- Laget av krystallglass.- Elegant look.- Antall i pakken: 4- Laget i Tyskland Vedlikeholdsinstruksjoner for hvitvinsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Macaron champagneglass 30 cl

  Macaron champagneglass 30 cl
  Macaron champagneglass 30 cl er et lekkert og annerledes champagneglass med en annerledes form fra Chef & Sommelier. Macaron champagneglass 30 cl er laget i ett stykke og har ingen sømmer. Den unike formen på glasset har to forskjellige egenskaper,der den nedre bidrar til økt oksygenering og den øvre gir en effektiv og velbalansert aromareproduksjon. Perfekt champagneglass til alle slags musserende viner. Volum: 30 cl Høyde: 195 mm Ø: 81 mm Materiale: Kwarx krystallglass, maskinblåst Tåler maskinoppvask
 • Orrefors Sense Champagneglass 25,5 cl, 6-pk

  Orrefors Sense Champagneglass 25,5 cl, 6-pk
  Dette glasset fra Orrefors er et glass som er skapt til servering av musserende vin. Med sin tulipanform kan aromaene blomstre og glasset er derfor optimalt til vintage champage. Glassene fra Sense serien er skapt i munnblåst krystall av høy kvalitet
 • Ritzenhoff Goldnacht Champagneglass No: 23 - Champagneglass Krystall Klar - 1071023

  Ritzenhoff Goldnacht Champagneglass No: 23 - Champagneglass Krystall Klar - 1071023
  Champagneglasset fra Ritzenhoff har et nobelt design i krystallglass med dekorasjoner i gull. Det har en avlang form perfekt til champagne og musserende vin. Gi innredningen din en personlig touch ved å mikse produktet med andre mønstre fra samme serie. Leveres i en fin gaveeske. Inspirert av en vakker kirsebærblomst. Om champagneglasset fra Ritzenhoff- Laget av krystallglass.- Laget i Tyskland.- Fra kolleksjonen Goldnacht.- Mønster: Kathrin Stockebrand.- Kapasitet: 20,5 cl.- Dekorasjoner i gull. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ritzenhoff Goldnacht Champagneglass No: 30 - Champagneglass Krystall Klar - 1071030

  Ritzenhoff Goldnacht Champagneglass No: 30 - Champagneglass Krystall Klar - 1071030
  Champagneglasset fra Ritzenhoff har et nobelt design i krystallglass med dekorasjoner i gull. Det har en avlang form perfekt til champagne og musserende vin. Gi innredningen din en personlig touch ved å mikse produktet med andre mønstre fra samme serie. Leveres i en fin gaveeske. Inspirert av en romantisk rose. Om champagneglasset fra Ritzenhoff- Laget av krystallglass.- Laget i Tyskland.- Fra kolleksjonen Goldnacht.- Mønster: Lisa Hofgärtner.- Kapasitet: 20,5 cl.- Dekorasjoner i gull. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Striped Hvitvinsglass 35 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 14496257

  Broste Copenhagen Striped Hvitvinsglass 35 Cl - Vinglass Munnblåst Glass Klar - 14496257
  Hvitvinsglasset fra Broste Copenhagen har et iøyenfallende utseende med fine, hvite striper for en luksuriøs følelse. Det er laget av munnblåst glass med en sjenerøs kopp perfekt til livlige hvitviner, lettere roséviner, Prosecco eller andre musserende viner. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om hvitvinsglasset fra Broste Copenhagen- Fra kolleksjonen Stripe.- Kapasitet: 35 cl.- Fine, hvite striper.- Iøynefallende utseende.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for hvitvinsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ritzenhoff Goldnacht Champagneglass No: 15 - Champagneglass Krystall Klar - 1071015

  Ritzenhoff Goldnacht Champagneglass No: 15 - Champagneglass Krystall Klar - 1071015
  Champagneglasset fra Ritzenhoff har et nobelt design i krystallglass med dekorasjoner i gull. Det har en avlang form perfekt til champagne og musserende vin. Gi innredningen din en personlig touch ved å mikse produktet med andre mønstre fra samme serie. Leveres i en fin gaveeske. Inspirert av en fugl med geometriske former. Om champagneglasset fra Ritzenhoff- Laget av krystallglass.- Laget i Tyskland.- Fra kolleksjonen Goldnacht.- Mønster: Christine Kordes.- Kapasitet: 20,5 cl.- Dekorasjoner i gull. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ritzenhoff Goldnacht Champagneglass No: 31 - Champagneglass Krystall Klar - 1071031

  Ritzenhoff Goldnacht Champagneglass No: 31 - Champagneglass Krystall Klar - 1071031
  Champagneglasset fra Ritzenhoff har et nobelt design i krystallglass med dekorasjoner i gull. Det har en avlang form perfekt til champagne og musserende vin. Gi innredningen din en personlig touch ved å mikse produktet med andre mønstre fra samme serie. Leveres i en fin gaveeske. Inspirert av en praktfull orkidé. Om champagneglasset fra Ritzenhoff- Laget av krystallglass.- Laget i Tyskland.- Fra kolleksjonen Goldnacht.- Mønster: Maggie Enterrios.- Kapasitet: 20,5 cl.- Dekorasjoner i gull. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • La Rochere Abeille Champagne 15 Cl 6-pk - Champagneglass Glass Klar - 608501

  La Rochere Abeille Champagne 15 Cl 6-pk - Champagneglass Glass Klar - 608501
  Champagneglasset fra Le Rochere har et stilrent design med et sjarmerende bimotiv rundt. Det er laget av presset glass med en smal kopp perfekt til champagne og musserende vin. Perfekt til både hverdag og fest. Om champagneglasset fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Stilrent design.- Sjarmerende bimotiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Zwiesel Pure Champagneglass 21 Cl 2-pk - Champagneglass Krystall Klar - 46208227

  Zwiesel Pure Champagneglass 21 Cl 2-pk - Champagneglass Krystall Klar - 46208227
  Champagneglasset fra Zwiesel har en langsmal form med en vinklet kopp perfekt til champagne og musserende vin. Det er laget av slitesterkt krystallglass for å holde i generasjoner. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Viner: Champagne, Prosecco, Sparkling wine Om champagneglasset fra Zwiesel- Laget av krystallglass.- Fra kolleksjonen Pure.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 21 cl.- Vinklet form. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Zwiesel Alloro Champagneglass 36 Cl 2-pk - Champagneglass Munnblåst Glass Klar - 46205981

  Zwiesel Alloro Champagneglass 36 Cl 2-pk - Champagneglass Munnblåst Glass Klar - 46205981
  Champagneglasset fra Zwiesel er laget av munnblåst krystall med en elegant, tynn stilk og har en innsnevret kopp perfekt til champagne og musserende vin. Kombiner med glass fra samme serie for en perfekt drikkeopplevelse. Om champagneglasset fra Zwiesel- Fra kolleksjonen Alloro.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 36 cl.- Innsnevret kopp.- Laget av munnblåst krystallglass.- Elegant, tynn stilk. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ritzenhoff Goldnacht Champagneglass No: 7 - Champagneglass Krystall Klar - 1078277

  Ritzenhoff Goldnacht Champagneglass No: 7 - Champagneglass Krystall Klar - 1078277
  Champagneglasset fra Ritzenhoff har et nobelt design i krystallglass med dekorasjoner i gull. Det har en avlang form perfekt til champagne og musserende vin. Gi innredningen din en personlig touch ved å mikse produktet med andre mønstre fra samme serie. Leveres i en fin gaveeske. Inspirert av en vakker blomst. Om champagneglasset fra Ritzenhoff- Laget av krystallglass.- Laget i Tyskland.- Fra kolleksjonen Goldnacht.- Mønster: Marvin Benzoni.- Kapasitet: 20,5 cl.- Dekorasjoner i gull. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.

Dekantering av musserende vin

Musserende vin har godt av å lufte seg og dekantering ødelegger ikke gleden med boblene i drikken. Et godt prosecco kan åpne seg i aromaen hvis du dekanterer i karaffel. Bruk en vinkaraffel med smal åpning og ikke for bred bunn.