Jasper Conran servise fra Wedgwood

Preget Strata, Edme og Platinum er ikoniske serviser designet av Jasper Conran for Wegdwood. Flott, hvit benporselen i moderne design og som tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. I serien finner du tallerkener, kopper, tekanner og annet.

Tallerken designet av Jasper Conran

 • Wedgwood Jasper Conran Platinum Tallerken 23 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 50161609541

  Wedgwood Jasper Conran Platinum Tallerken 23 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 50161609541
  En stilig platinakant pryder denne tallerken fra Wedgwood og Jasper Conran's serie White. Dekk middagsbordet med denne stilige porselensserien for å spre en magisk eleganse i hele rommet. Fin benporselen. Tåler oppvaskmaskin. Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Wedgwood Jasper Conran Platinum Tallerken 27cm - Tallerkener Porselen Hvit - 50161609540

  Wedgwood Jasper Conran Platinum Tallerken 27cm - Tallerkener Porselen Hvit - 50161609540
  En stilig platinakant pryder denne tallerken fra Wedgwood og Jasper Conran's serie White. Dekk middagsbordet med denne stilige porselensserien for å spre en magisk eleganse i hele rommet. Fin benporselen. Tåler oppvaskmaskin. Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Wedgwood Jasper Conran Strata Tallerken 23cm

  Wedgwood Jasper Conran Strata Tallerken 23cm
  Jasper Conran white er et hivtt benporselens servise uten platinum, men med relief (strata) på utvalgte deler. Et servise der kan dekkes formetl og uformelt. Veldig nordisk med sitt minimalistiske uttrykk.
 • Wedgwood Jasper Conran Tallerken 23cm - Asjetter Benporselen Hvit - 50191309541

  Wedgwood Jasper Conran Tallerken 23cm - Asjetter Benporselen Hvit - 50191309541
  Jasper Conran White tallerken fra Wedgewood. Tallerkenen er glatt og hvit og har blitt designet for å brukes til daglig bruk; En frokost på sengen, en lett lunsj med venner eller enkle middager. Tallerkenen er laget av benporselen og kan brukes både i mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Egenskaper Tallerken fra Wedgwood Laget av benporselen Glatt og hvit Minimalistisk Kan brukes i oppvaskmaskin Kan brukes i mikrobølgeovn Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.

Jasper Conran Krus & kopper

 • Wedgwood Jasper Conran White Kaffekopp med Skål

  Wedgwood Jasper Conran White Kaffekopp med Skål
  Kaffekopp med skål fra Wedgwood i serien Jasper Conran White. Den flotte serien Jasper Conran ble en markering på Conrans arbeid med Wedgwood. Den ikoniske serien er utformet i benporselen og kommer i et stilfullt rent design i hvit. Kaffekoppen er
 • Wedgwood Jasper Conran Pinstripe Kaffekopp med Skål

  Wedgwood Jasper Conran Pinstripe Kaffekopp med Skål
  Kaffekopp med skål fra Wedgwood i serien Jasper Conran Pinstripe. Den flotte serien Jasper Conran Pinstripe følger et moderne design som skildrer en urban og minimalistisk stil. Kaffekoppens design er inspirer av de presise linjene i britisk skredd
 • Wedgwood Jasper Conran White Skål Til Tekopp 23cl

  Wedgwood Jasper Conran White Skål Til Tekopp 23cl
  Skål til tekopp. Jasper Conrans servise White for Wedgwood er fremstilt i hvitt benporselen og har et rent og klassisk utrykk som passer inn i et hvert hjem, både i hverdagen og ved festlige anledninger.
 • Wedgwood Jasper Conran White Tekopp med Skål

  Wedgwood Jasper Conran White Tekopp med Skål
  Tekopp med skål fra Wedgwood i serien Jasper Conran White. Den stilrene serien Jasper Conran White er fremstilt i hvitt benporselen og designet i et moderne, men samtidig klassisk design som passer inn i ethvert hjem. Tekoppen tåler både oppvaskma

Jasper Conran Skål fra Wedgwood

 • Wedgwood Jasper Conran Serveringsskål Vanlig 30cm

  Wedgwood Jasper Conran Serveringsskål Vanlig 30cm
  Wedgwood Jasper Conran
 • Wedgwood Jasper Conran Suppetallerken 21,5 Cm - Frokostskåler Benporselen Hvit - 50191309593

  Wedgwood Jasper Conran Suppetallerken 21,5 Cm - Frokostskåler Benporselen Hvit - 50191309593
  Jasper Conran White suppeskål fra Wedgewood. Suppeskålen er glatt og hvit og har blitt designet for hverdagsbruk; En frokost på sengen, en lett lunsj med venner eller enkle middager. Tallerkenen er laget av benporselen og kan brukes både i mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Egenskaper Suppeskål fra Wedgwood Laget av benporselen Glatt og hvit Minimalistisk Diameter på 21,5 centimeter Kan brukes i oppvaskmaskin Kan brukes i mikrobølgeovn Kjøp Frokostskåler og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Wedgwood Jasper Conran Strata Serveringsskål 30cm

  Wedgwood Jasper Conran Strata Serveringsskål 30cm
  Wedgwood Jasper Conran

Tekanne designet av Jasper Conran