Kaffeglass med hank

Server kaffe i glass med hank så ser din kaffe eller te bare bedre ut. Hankene på kaffeglass er laget av glass eller rustfritt stål. Her finner du flere av Bodums kaffekrus, latteglass og dobbeltvegget glass med hank.

Kaffeglassene med håndtak

 • Bodum BISTRO dobbeltvegget espressoglass m. hank, 2 stk.

  Bodum BISTRO dobbeltvegget espressoglass m. hank, 2 stk.
  Drikk din espresso med stil av disse elegante espressoglass med hank fra Bodum. Bistro-seriens dobbeltveggede konstruksjon holder espressoen varm, uten at du brenner dine fingrer på glasset. Glassene tåler i øvrig maskinoppvask.
 • Bodum Canteen Dobbelvegget Med Håndtak 40 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10326-10

  Bodum Canteen Dobbelvegget Med Håndtak 40 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10326-10
  Kos deg med kaffe eller te i en klassiker fra Bodum. Canteen dobbeltvegget glass har en fin design samtidig som de er veldig funksjonelle. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum CANTEEN Dobbeltvegget glass m hank, 2 stk. - 0,2 l

  Bodum CANTEEN Dobbeltvegget glass m hank, 2 stk. - 0,2 l
  Din caffe latte kommer ikke til å se bedre ut, enn den gjør i dette pene glass med hank. Den dobbeltveggede glasskonstruksjonen i Bodums Canteen-glass sørger for å holde kaffen varm, uten at du brenner fingrene på den, mens hanken gir den et kult og
 • Bodum BISTRO dobbeltvegget glass m. hank - 2 stk.

  Bodum BISTRO dobbeltvegget glass m. hank - 2 stk.
  Til en hjemmelaget cafe latte er dette glass med hank helt perfekt. Bodums BISTRO-serie er laget i dobbeltvegget glass, som holder kaffen varm - uten at du brenner fingrene på den. De tåler dessuten maskinoppvask.
 • Bodum CANTEEN Dobbeltvegget glass med hank, 2 stk. - 0,4 l

  Bodum CANTEEN Dobbeltvegget glass med hank, 2 stk. - 0,4 l
  Din caffe latte kommer ikke til å se bedre ut, enn den gjør i dette pene glass med hank. Den dobbeltveggede glasskonstruksjonen i Bodums Canteen-glass sørger for å holde kaffen varm, uten at du brenner fingrene på den, mens hanken gir den et kult og
 • Zwilling Sorrento Latteglass med håndtak, 2- pakning, 450 ml

  Zwilling Sorrento Latteglass med håndtak, 2- pakning, 450 ml
  Stilrene latteglass med håndtak fra Zwilling. Glassene er dobbeltveggede, noe som gjør at drikke holder seg varm lengre. De er munnblåste og laget av borosilikatglass som er varmebestandig, robust og lett. 
 • Bodum Bistro Dobbeltvegget Latte Med Håndtak 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10608-10

  Bodum Bistro Dobbeltvegget Latte Med Håndtak 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10608-10
  Disse latteglassene fra Bodum er perfekt både for varme og kalde drikker - du velger selv om du vil servere varm kaffe eller iste. Den smarte dobbeltveggede designen i borosilikatglass holder drikken varm uten at du brenner fingrene, og du slipper kondens når du drikker kalde drikker. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Caffè Latte Macchiato Krus 30 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 1137373421

  Villeroy & Boch New Wave Caffè Latte Macchiato Krus 30 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 1137373421
  New Wave Caffè Latte Macchiato er det perfekte glasset for latte eller te. Metallhanken gjør at du ikke brenner deg på fingrene, og gir koppen et eget uttrykk. Dette Latte Macchiato-glasset inngår i New Wave Glass-serien. Alle deler av denne samlingen er en visuell glede, og de gir New Wave-kolleksjonens unike atmosfære til hele hjemmet ditt. En moderne, funksjonell og holdbar serie for daglig bruk. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • La Rochere Ouessant Krus 36 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 631301

  La Rochere Ouessant Krus 36 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 631301
  Kruset fra Le Rochere har et herlig design med et stripete mønster med et praktisk håndtak på siden. Det er laget av presset glass med en størrelse perfekt for varme drikker som kaffe og te. Om kruset fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Herlig design.- Stripete mønster.- Lite, praktisk håndtak. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • La Rochere Ouessant Kaffekrus 27 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 629701

  La Rochere Ouessant Kaffekrus 27 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 629701
  Kaffekruset fra Le Rochere har et herlig design med et stripete mønster med et praktisk håndtak på siden. Det er laget av presset glass med en størrelse perfekt for din morgenkaffe. Om kaffekruset fra Le Rochere- Laget av glass.- Selges i en 6-pakning.- Herlig design.- Stripete mønster.- Lite, praktisk håndtak. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • La Rochère - Ouessant glass med hank 27 cl 6 stk

  La Rochère - Ouessant glass med hank 27 cl 6 stk
  Glass med hank, Ouessant, 6 stk fra franske La Rochère. Ribbede glass med hank som gir et elegant, men likevel enkelt inntrykk. Rommer 27 cl og passer til varme morgendrikker og kaffedrikker. Ouessant-serien er en moderne versjon av et elsket fransk
 • La Rochère - Abeille glass med hank 28 cl 6 stk

  La Rochère - Abeille glass med hank 28 cl 6 stk
  Sett med 6 glass 35 cl med hank, i Abeille-serien til franske La Rochere. Glassene er dekorert med Napoleon-bier og passer perfekt til morgenkaffen!Abeille-serien er La Rocheres signaturglass dekorert med bier. Biene er symbolet som Napoleon valgte f

Populær trend å drikke kaffe i glass

Kaffeglass med hank har blitt en populær trend for kaffeelskere. Å servere kaffe i et glass med hank gir en unik opplevelse, og mange foretrekker nå glaskopper med hank fremfor tradisjonelle krus.

Enten du velger et enkelt kaffeglass eller et mer sofistikert glasskrus med hank, vil du merke forskjellen. Mange merker tilbyr nå kaffekopper i glass, som kombinerer det beste fra både krus og glass.

Uansett om du foretrekker en enkel glasskopp med hank eller et dobbeltvegget kaffeglass med hank, er det klart at denne trenden er kommet for å bli.