Terracotta krukker, potter og vaser

Leirpotte av terracotte er et tradisjonell materiale som brukes til krukker og potter for sommerblomster, potteplanter, stauder og busker. Du trenger også fat då krukkene har et hull i bunnen for god drenering.

Gi dine potteplanter et rustikt look. Her finner du store og små potter i terracotta men også krukker i svart eller grå farge.

Klassisk potte i terracotta

Blomsterkrukke i svart terracotta

Krukker i grå terrakotta

Vase i terracotta

 • Tribal Vase Big Terracotta

  Tribal Vase Big Terracotta
 • Sphere Vase Bubl Mini Terracotta

  Sphere Vase Bubl Mini Terracotta
 • Tribal Vase Mini Terracotta

  Tribal Vase Mini Terracotta
 • Tribal Vase Medio Terracotta

  Tribal Vase Medio Terracotta
 • Bloomingville Lulu Vase - Vaser Terrakotta Brun - 82052609

  Bloomingville Lulu Vase - Vaser Terrakotta Brun - 82052609
  Vasen fra Bloomingville har et feminint design i terrakotta med håndlagede detaljer og en vakker form. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Om vasen fra Bloomingville- Laget av terrakotta.- Feminint design.- Håndlaget dekor.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Bredde: 70 mm.- Høyde: 160 mm.- Lengde: 140 mm.- Vekt: 500 g . Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Fiber Krukke Ø50 Cm - Vaser Terracotta - 14450069

  Broste Copenhagen Fiber Krukke Ø50 Cm - Vaser Terracotta - 14450069
  Krukken fra Broste Copenhagen har stilrent, moderne design i fiberleire perfekt for ethvert hjem, uavhengig av stil eller smak. Den har vakre, riflede detaljer for å legge en ekstra dimensjon til designet. Velg mellom ulike farger. Om krukken fra Broste Copenhagen- Laget av fiberleire.- Finnes i forskjellige farger.- Diameter: 500 mm.- Høyde: 500 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for krukken- Ikke frostsikker. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ro Vase 27,3 cm Terrakotta

  Ro Vase 27,3 cm Terrakotta
 • Lulu Dekorvase, Brun, Terrakotta

  Lulu Dekorvase, Brun, Terrakotta
  Lulu dekorvase fra Bloomingville er en unik, håndmalt vase. Vasen er produsert av brun terrakotta og har en feminin form. Sett et vakkert blomsterarrangement i vasen eller sett den sammen med en større vase.
 • Nezha Dekorvase, Svart, Terrakotta, 3-pk

  Nezha Dekorvase, Svart, Terrakotta, 3-pk
  Grafiske dekorvaser av terrakotta, selges i 3-pakning. Hvert produkt er unikt og malt for hånd. Selges i 3-pk. Mål: 4,5x16, høyde 9,5 cm. 4,5x21, høyde 13 cm. 4,5x17, høyde 23 cm.
 • Dekorvase Terrakotta Horta

  Dekorvase Terrakotta Horta
  Vase av terrakotta 19x19x16 cm
 • Omaggio Nuovo vase 14,5 cm, terrakotta

  Omaggio Nuovo vase 14,5 cm, terrakotta
 • Bloomingville Gunilla Dekorativ Vase Matt Black / Gull - Vaser Terrakotta Sort - 82051713

  Bloomingville Gunilla Dekorativ Vase Matt Black / Gull - Vaser Terrakotta Sort - 82051713
  Den dekorative vasen fra Bloomingville har et elegant design i terrakotta med en matt black farge og gylne detaljer for å legge en ekstra dimensjon til designet. Tidløs følelse perfekt for tørkede blomster og kvister. Om den dekorative vasen fra Bloomingville- Laget av terrakotta.- Matt black finish.- Gylne linjer.- Produktet er ikke vanntett.- Høyde: 290 mm.- Diameter: 185 mm.- Vekt: 3 kg. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.