Ostindia Servise fra Rörstrand

Ostindia er kåret som som århundrets servise av det svenske folket. Servisen ble lansert i 1932 og bak dette klassiske mønster er Nils Emil Lundström med inspirasjon fra skåren fra en porselensplate funnet på et vrak på vei hjem fra Kina utenfor Gøteborg.

Porselen fra Ostindia servise

 • Rörstrand Ostindia Krus 30 Cl 2-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 1011708

  Rörstrand Ostindia Krus 30 Cl 2-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 1011708
  Krus fra Rörstrand. Kolleksjonen Ostindia er en ekte klassiker, og har blitt kåret som århundrets servise av det svenske folket. Et må-ha for den designinteresserte! Serviset ble skapt i 1932, inspirasjonen kom fra en porselensskive som ble funnet på et forlist skip utenfor Gøteborg. Selges i 2-pakning. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Krus 30 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1011709

  Rörstrand Ostindia Krus 30 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1011709
  Krus fra Rörstrand. Kolleksjonen Ostindia er en ekte klassiker som har blitt stemt fram som århundrets servise av det svenske folket. Et must for den design-interesserte! Serviset kom allerede i 1932, inspirasjonen kommer fra en porselen-skive som ble funnet på et forlist skip utenfor Göteborg.  Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Black Krus 30 Cl - Kaffekopper Porselen Sort - 1028275

  Rörstrand Ostindia Black Krus 30 Cl - Kaffekopper Porselen Sort - 1028275
  Dette kruset tilhører serien Ostindia Black fra Rörstrand. Serien er en oppfølger til den anerkjente klassikeren Ostindia, som ble lansert med fargene hvit og blå i 1932. Som navnet antyder er mønsteret på Ostindia Black utsmykket med en elegant sort farge, noe som gir kruset et sofistikert og moderne utseende. Designet av Anna Lerinder. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Krus 40 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1012327

  Rörstrand Ostindia Krus 40 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1012327
  Krus fra Rörstrand. Kolleksjonen Ostindia er en ekte klassiker som har blitt stemt fram som århundrets servise av det svenske folket. Et must for den design-interesserte! Serviset kom allerede i 1932, inspirasjonen kommer fra en porselen-skive som ble funnet på et forlist skip utenfor Göteborg.  Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Black Krus 40 Cl - Kaffekopper Porselen Sort - 1028276

  Rörstrand Ostindia Black Krus 40 Cl - Kaffekopper Porselen Sort - 1028276
  Dette kruset tilhører serien Ostindia Black fra Rörstrand. Serien er en oppfølger til den anerkjente klassikeren Ostindia, som ble lansert med fargene hvit og blå i 1932. Som navnet antyder er mønsteret på Ostindia Black utsmykket med en elegant sort farge, noe som gir et sofistikert og moderne utseende. Designet av Anna Lerinder. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Skål 30 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1052210

  Rörstrand Ostindia Skål 30 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1052210
  Skålen Ostindia inngår i Rörstrands porselensserie som er designet av Caroline Slotte og Anna Lerinder. Serien er en fornyelse av Rörstrands gamle serie Ostindia, der formgivere har arbeidet med det klassiske mønsteret og utviklet det med et vakkert bladverk. Det er perfekt å bruke Ostindia for seg selv, eller kompletter det med det tradisjonelle Ostinda-serviset. Skålen finnes i flere mønstre. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Eggeglass 2 stk på 4 cl/stk

  Rörstrand Ostindia Eggeglass 2 stk på 4 cl/stk
  To eggeglass fra Rørstrand. Historien bak dette unike og vakre porselenet er ikke noe annet enn fascinerende. Et skår av det som så ut som et østindisk porselen, ble i 1930 funnet av den da ukjente designeren Emmy Alstrøm. Det viste seg å være et por
 • Rörstrand Ostindia Tekanne 1,2 l

  Rörstrand Ostindia Tekanne 1,2 l
  En tekanne fra Rørstrand. Historien bak dette unike og vakre porselenet er ikke noe annet enn fascinerende. Et skår av det som så ut som et østindisk porselen, ble i 1930 funnet av den da ukjente designeren Emmy Alstrøm. Det viste seg å være et porse
 • Rörstrand Ostindia Salatskål 2,4 l

  Rörstrand Ostindia Salatskål 2,4 l
  En salatskål fra Rørstrand. Historien bak denne unike og vakre salatskålen er ikke noe annet enn fascinerende. Et skår av det som så ut som et østindisk porselen, ble i 1930 funnet av den da ukjente designeren Emmy Alstrøm. Det viste seg å være et po
 • Rörstrand Ostindia Mugge 45 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 1026594

  Rörstrand Ostindia Mugge 45 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 1026594
  En fin liten mugge fra Rörstrand. Kolleksjonen Ostindia er en ekte klassiker som har blitt stemt fram som århundrets servise av det svenske folket. Et must for den designinteresserte! Serviset ble designet allerede i 1932, inspirasjonen kom fra et porselensskår som ble funnet på et forlist skip utenfor Göteborg. Rommer 45 cl. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Krus 30cl

  Rörstrand Ostindia Krus 30cl
  Krus fra svenske Rørstrand ikoniske servise Ostindia. Servise stammer tilbake til 1932 og er inspirert av gammel kinesisk porselen. I senere tid har Ostindia blitt kåret til århundrets servise i Sverige. Kruset i porselen rommer 30 cl, perfekt til en
 • Rörstrand Ostindia Skål 50 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1012329

  Rörstrand Ostindia Skål 50 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1012329
  Skålen Ostindia inngår i Rörstrands porselensserie som er designet av Caroline Slotte og Anna Lerinder. Serien er en fornyelse av Rörstrands gamle serie Ostindia, der formgivere har arbeidet med det klassiske mønsteret og utviklet det med et vakkert bladverk. Det er perfekt å bruke Ostindia for seg selv, eller kompletter det med det tradisjonelle Ostinda-serviset. Skålen finnes i flere mønstre. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.

Ostindia Floris

Ostindia Floris er designet af Caroline Slotte og Anna Lerinder i 2012 og er det dristige mønsteret - Ostindias opprørske fetter! Mønsteret med et tett bladverk som folder seg ut over porselenet som en blomst.

 • Rörstrand Ostindia Floris Krus 30 Cl 2-pk - Kaffekopper Porselen Blå - 1012353

  Rörstrand Ostindia Floris Krus 30 Cl 2-pk - Kaffekopper Porselen Blå - 1012353
  En 2-pakning med vakre krus fra Rörstrand. Kolleksjonen Ostindia er en ekte klassiker som har blitt stemt fram som århundrets servise av det svenske folket. Et must for den designinteresserte! Serviset ble designet allerede i 1932, inspirasjonen kom fra et porselensskår som ble funnet på et forlist skip utenfor Göteborg. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Krus & Tallerken - Kaffekopper Porselen Blå - 1012350

  Rörstrand Ostindia Floris Krus & Tallerken - Kaffekopper Porselen Blå - 1012350
  Et elegant krus med tallerken fra Rörstrand. Dette vakre settet kommer fra serien Ostindia Floris, en oppdatert og mer vågal versjon av den klassiske Ostindia som kom ut i 1932. Inspirasjonen kom fra en porselenskive funnet på et skipsvrak utenfor Gøteborg. Et must for designentusiasten! Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Krus 30 Cl - Tekopper Porselen Blå - 1012352

  Rörstrand Ostindia Floris Krus 30 Cl - Tekopper Porselen Blå - 1012352
  Et krus fra Rörstrand. Samlingen Ostindia er en ekte klassiker som har blitt kåret som århundrets servise av det svenske folk. Uunnværlig for den designinteresserte! Serviset ble skapt allerede i 1932, inspirasjonen kommer fra en skive av porselen som ble funnet på et forlist skip utenfor Gøteborg. I 2012 ble Ostindia Floris også lansert, en oppdatert og mer dristig versjon. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Eggeglass 2pk

  Rörstrand Ostindia Floris Eggeglass 2pk
  2 pk med eggeglass fra Rörstrand i serien Ostindia Floris. Det flotte porselensserviset Ostindia Floris kommer i et nydelig design med et vakkert bladverk i blånyanser. Serviset er designet av Caroline Slotte, som en etterfølger av det ikoniske servi
 • Rörstrand Ostindia Floris Skål 30 Cl - Serveringsskåler - 1052211

  Rörstrand Ostindia Floris Skål 30 Cl - Serveringsskåler - 1052211
  Denne skålen er en del av Rörstrands serie Ostindia Floris, designet av Caroline Slotte og Anna Lerinder. Serien er en nytolkning av Rörstrands tidligere serie Ostindia, og de har jobbet med det klassiske mønsteret og utviklet det med et vakkert løvverk. Ostindia Floris er flott å bruke hver for seg, eller sammen med den tradisjonelle Ostindia-serien. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Eggeglass 4 cl 2 stk

  Rörstrand Ostindia Floris Eggeglass 4 cl 2 stk
  Server dine bløtkokte egg om morgenen på best mulig måte med de fine eggeglassene fra finske Rörstrand. Disse eggeglassene er en del av Ostindia Floris-serien, som er en nytolkning av den klassiske Ostindia-serien. Designet er dermed klassisk, tidslø
 • Rörstrand Ostindia Floris Tallerken 20 Cm - Tallerkener Porselen Blå - 1012348

  Rörstrand Ostindia Floris Tallerken 20 Cm - Tallerkener Porselen Blå - 1012348
  Den populære tallerkenen Ostindia Floris fra Rörstrand. Ostindia Floris ble formgitt i 2012 av kunstneren Caroline Slotte, i samband med at det klassiske serviset Ostindia fylte 80 år. Resultatet ble et yngre og mer rebelsk søsken til Ostindia - Ostindia Floris. Dekoren kjennetegnes av et tett bladverk som slynger seg over porselenet. Til tross for sin ungdommelighet er også Ostindia Floris på vei til å skrive seg inn i den svenske designhistorien. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Serveringsbolle 1,5L

  Rörstrand Ostindia Floris Serveringsbolle 1,5L
  Serveringsbolle på 1,5 liter fra Rörstrand i serien Ostindia Floris. Designer Caroline Slotte fikk i oppgave å gjenoppfinne det ikoniske serviset Ostindia, og med det skapte hun serviset Ostindia Floris. Serien Ostindia Floris kommer med et flott des
 • Rörstrand Ostindia Floris Krus 30cl

  Rörstrand Ostindia Floris Krus 30cl
  Krus i 30 cl fra Rörstrand i serien Ostindia Floris. Serviset Ostindia Floris er en etterfølger av Rörstrands praktfulle servise Ostindia. Ostindia Floris er designet av kunstner Caroline Slotte, som har skapt et vakkert bladverk i nydelige blåfarger
 • Rörstrand Ostindia Floris Krus 40cl

  Rörstrand Ostindia Floris Krus 40cl
  Krus fra Rörstrands flotte servise Ostindia Floris. Tilfør et friskt og nydelig preg på bordet, både til hverdag og fest, med serviset Ostindia Floris. Serien er fremstilt i feltspatporselen og dekorert med et elegant bladverk i blått. Kruset i 40 cl
 • Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 1,5 L

  Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 1,5 L
  Svenske Rörstrand har i mange år framstilt og designet porselensvarer i massevis, og de er uten tvil blant de mest kjente i Skandinavia. Den vakre serveringsskålen her er perfekt til å pynte et middagsbord, og med sin praktiske størrelse er den veleg
 • Rörstrand - Ostindia Floris eggeglass 2 stk

  Rörstrand - Ostindia Floris eggeglass 2 stk
  Ostindia Floris eggeglass 2-pk. Et sett med to eggeglass fra Ostindia Floris skaper en elegant frokostsetting. Det tidløse og ville blomstermønsteret i blått gjør borddekkingen og er valget for et dristigere bord. Ostindia Floris er Ostindias fascine