Suppeterrin med håndtak og lokk

Server en nydelig, mettende suppe for litt kalde dager i en vakker suppeterrin. Her finner du klassiske suppeterriner med håndtak og lokk eller moderne suppeskåler i bølgeform.

Suppeterriner

 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeskål 40 Cl - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412510

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeskål 40 Cl - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412510
  Old Luxembourg suppeskål fra Villeroy & Boch. Dette er en sjarmerende og elegant suppeskål i en kremet hvit farge med dekorative mørkeblå blomster. Den enkle designen gjør den tidløs, skålen passer både til hverdag og fest. Den er fin sammen med andre produkter fra Old Luxembourg, et av Villeroy & Boch mest klassiske serviser. Skålen er laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeterrin Oval 2,7 L - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412360

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Suppeterrin Oval 2,7 L - Suppeterriner Porselen Hvit - 1023412360
  Dette er en suppeterrin med myke og subtile blå dekorasjoner, som er en fin kontrast til det blendende hvite porselenet. Den tilhører Villeroy & Bochs serie Old Luxembourg, som kjennetegnes av sin stilige og tidløse følelse. Laget av premium porselen, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Cellini Suppeskål 40 Cl - Suppeterriner Porselen Hvit - 1046002510

  Villeroy & Boch Cellini Suppeskål 40 Cl - Suppeterriner Porselen Hvit - 1046002510
  Cellini suppeskål fra Villeroy & Boch. Dette er en skål som garanterer deg en klassisk, elegant borddekking. Den tilhører serien Cellini, som feirer renessansearkitekturen med myke, hvite former. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Rund Suppeterrin 2,8 L - Suppeterriner Benporselen Hvit - 1043922360

  Villeroy & Boch Gray Pearl Rund Suppeterrin 2,8 L - Suppeterriner Benporselen Hvit - 1043922360
  Dette er en suppeterrin fra Villeroy & Bochs populære serie Gray Pearl. Den har subtile nyanser av grått og et vakkert brokadelignende mønster. Med produkter fra denne serien kan du enkelt skape en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Suppeterrin 2,5L

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Suppeterrin 2,5L
  Suppeterrin på 2,5 liter fra Villeroy & Bochs friske porselenservise French Garden. Server smakfulle supper fra terrinen som bringer sommerhagen til middagsbordet. Suppeskålen kan vaskes i oppvaskmaskin.
 • Wedgwood Vera Wang Grosgrain Suppeterrin 3L

  Wedgwood Vera Wang Grosgrain Suppeterrin 3L
  Mokkakopp fra serviset Vera Wang Grosgrain fra Wedgwood. Serviset Grosgrain har Vera Wang designet med inspirasjon fra beskjedne, romantiske detaljer hentet fra hennes brudekjoler. Serviset er fremstilt i benporselen og tåler oppvaskmaskin, men ikke
 • Wik & Walsøe Julemorgen Skål 22 Cm - Suppeterriner Benporselen Hvit - 45403

  Wik & Walsøe Julemorgen Skål 22 Cm - Suppeterriner Benporselen Hvit - 45403
  Skålen fra Wik & Walsøe har et herlig, elegant design i benporselen med et gjennomsiktig, skinnende utseende og et vakkert mønster perfekt for jul. Om skålen fra Wik & Walsøe- Denne skålen er en del av serien Julemorgen fra Wik & Walsøe.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Skålen kommer i ulike modeller.- Perfekt til festlige anledninger.- Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Kan vaskes i maskin, men håndvask anbefales. Kjøp Suppeterriner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Suppeterrin 3,00 l - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1025253170

  Villeroy & Boch New Wave Suppeterrin 3,00 l - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1025253170
  New Wave skål/suppeterrin fra Villeroy & Boch. Dette er en skål i en moderne design med karakteristisk bølgeform som passer utmerket til salat og suppe. Skålen tilhører den prisbelønte serien New Wave. Den unike designen gjør den til et kunstverk som blir et fint supplement på bordet. Skålen er laget av premium porselen, som gjør den godt egnet for daglig bruk. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.

En serveringsskål med lokk kan også brukes til å presentere alt fra varme gryteretter til kjølige salater, og bevare rettens ideelle temperatur og friskhet. Slik tilføyer den ikke bare praktisk nytte, men også et snev av eleganse til ethvert måltid.