Sort Tallerken

Her finner du sort tallerken fra kjente merkevarer som Christiania 1739 og Villeroy & Boch. Maten smaker forskjellig avhengig av fargen på tallerkenen og ser alltid delikat ut når den serveres på svarte middagstallerkener.

16 sorte middagstallerkener

 • Christiania 1739 Berlin Tallerken 26cm Sort

  Christiania 1739 Berlin Tallerken 26cm Sort
  Tallerken på 26 cm fra det stilfulle serviset Berlin fra Christiania 1739. Serien Berlin er designet i et nordisk og moderne uttrykk med servisedeler i 4 ulike farger. Glasuren på tallerkenen er reaktiv, som gjør at det skapes en naturlig fargevarias
 • Aida Groovy Middagstallerken 27 Cm - Tallerkener Stengods Sort - 88342

  Aida Groovy Middagstallerken 27 Cm - Tallerkener Stengods Sort - 88342
  Denne runde tallerken fra Aida tilhører serien Groovyy. Serien kjennetegnes av den enkle, rillede dekoren som skaper en effektfull look. Med denne på bordet skaper du en moderne og feminin følelse. Laget av stengods, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bitz Tallerken Gastro 21 cm svart/amber

  Bitz Tallerken Gastro 21 cm svart/amber
  Vakker design og en skinnende glasur! Med en deilig glasur og vakker gul farge, utstråler denne platen fra Bitz både karakter og personlighet. Du får muligheten til å kombinere ulike produkter under serveringen og kan lage oppsett helt etter fantasie
 • Versace Prestige Gala Tallerken 30 Cm - Øvrige Fat & Tallerkener Porselen Sort - 19325-403637-10230

  Versace Prestige Gala Tallerken 30 Cm - Øvrige Fat & Tallerkener Porselen Sort - 19325-403637-10230
  Tallerkenen fra Rosenthal har klassisk, tidløst design i porselen perfekt for å live opp borddekkingen. Den har vakre mønstre hele veien rundt. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Danmark. Om tallerkenen fra Rosenthal- Laget av porselen.- Finnes også som en mugge.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Prestige Gala.- Laget i Danmark. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Øvrige Fat & Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Firkantet Tallerken 28 Cm - Tallerkener Porselen Sort - 10-4239-2610

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Firkantet Tallerken 28 Cm - Tallerkener Porselen Sort - 10-4239-2610
  Den firkantede tallerkenen fra Villeroy & Boch er laget av porselen med en matt, rå struktur. Den har en uttrykksfull, unik look perfekt for både hverdag og fest. Om den firkantede tallerkenen fra Villeroy & Boch- Finnes i 2 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for den firkantede tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Tallerken Rund Ø 25 Cm vit/ - Tallerkener Stengods Sort - 51500006

  Marimekko Siirtolapuutarha Tallerken Rund Ø 25 Cm vit/ - Tallerkener Stengods Sort - 51500006
  En rund tallerken fra Sami Ruotsalainens serie Oiva med et Siirtolapuutarha-mønster skapt av Maija Louekari. Tallerkenen er laget av slitesterk steintøy som tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Universal Tallerken 25 Cm - Tallerkener Porselen Sort - 10-4239-2630

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Universal Tallerken 25 Cm - Tallerkener Porselen Sort - 10-4239-2630
  En tallerken fra serien Manufacture Rock fra Villeroy & Boch. Serien kombinerer matt porselen i sin opprinnelige form med en vakker, sort farge. Det gir bordet en genuin look som skiller seg ut fra mengden. Serien er perfekt for enhver anledning. Ettersom porselen tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn kan det brukes daglig. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Aida Quadro Rektangulær Tallerken 30x20 Cm - Tallerkener Stengods Sort - 40124

  Aida Quadro Rektangulær Tallerken 30x20 Cm - Tallerkener Stengods Sort - 40124
  Denne rektangulære tallerken fra Aida tilhører den tidløse serien Quadro, som består av produkter som er perfekte til servering av sushi, tapas og lignende. Alle produktene fra serien er laget av steingods som har blitt brent i ca 1200 grader, noe som gir god kvalitet og lang holdbarhet. Den sterke glasuren gir også en fin og glatt overflate. Tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Tallerken 27 Cm Dekor Nr.6 - Tallerkener Porselen Sort - 1017473

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Tallerken 27 Cm Dekor Nr.6 - Tallerkener Porselen Sort - 1017473
  Denne populære tallerkenen tilhører serien Black Fluted Mega fra Royal Copenhagen, som er designet av Karen Kjældgård-Larsen. Det er den dramatiske kontrasten mellom det hvite porselenet og det svarte motivet som gjør den unik - perfekt for en designelsker. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Middagstallerken 27 Cm - Tallerkener Porselen Sort - 10-4239-2620

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Middagstallerken 27 Cm - Tallerkener Porselen Sort - 10-4239-2620
  En tallerken fra serien Manufacture Rock fra Villeroy & Boch. Serien kombinerer matt porselen i sin opprinnelige form med en vakker, sort farge. Det gir bordet en genuin look som skiller seg ut fra mengden. Serien er perfekt for enhver anledning. Ettersom porselen tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn kan det brukes daglig. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Tallerken Rund Ø 20 Cm vit/sort - Tallerkener Stengods - 51500004

  Marimekko Siirtolapuutarha Tallerken Rund Ø 20 Cm vit/sort - Tallerkener Stengods - 51500004
  Vakker tallerken med trykk "Siirtolapuutarha" fra Marimekko. Tallerkenen er stilren og klassisk, og du kan bruke den både som kakefat eller som en forrettstallerken. Tallerkenen passer like godt sammen annet mønstret porselen som med ensfargede deler fra Marimekko. Den er laget av høykvalitets porselen som gir den en lang levetid. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Tallerknene er tilgjengelig med flere ulike trykk. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Middagstallerken 28,5 Cm Svart / - Tallerkener Stengods Brun - 206260205

  House Doctor Pion Middagstallerken 28,5 Cm Svart / - Tallerkener Stengods Brun - 206260205
  Middagstallerkenen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt til middagsfester. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om middagstallerkenen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 35 mm.- Diameter: 285 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for middagstallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Tallerken 21,5 Cm Svart / - Tallerkener Stengods Brun - 206260204

  House Doctor Pion Tallerken 21,5 Cm Svart / - Tallerkener Stengods Brun - 206260204
  Tallerkenen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt til lunsjfester. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om tallerkenen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 30 mm.- Diameter: 215 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Cinder Sort Coupe Tallerken 27,5cm - Terra

  Cinder Sort Coupe Tallerken 27,5cm - Terra
  Terra Porcelæns udefinerede skønhed er skabt gennem naturlige effekter og spontane reaktioner, som opstår i ovnen. En unik glasurformel, kombineret med brænding ved høj temperatur, resulterer i, at ikke to stykker ser helt ens ud, og farveintensiteten varierer fra stykke til stykke, hvilket skaber et virkelig karakteristisk look.• Er i overensstemmelse med BS4034 for forglasset hotelvarekvalitetsstandard for holdbarhed under brug• Rullet kant sikrer holdbarhed og funktionel for ekstra spånmodstand, velegnet til hotel-, restaurant- og foodservice-applikationer• Unik reaktiv glasurformel skaber et virkelig karakteristisk look• Højtemperaturbrænding sikrer styrke og holdbarhed• Poleret fod reducerer skader, når de stables og opbevares
 • Marimekko Siirtolapuutarha tallerken, Ø 13,5 cm, terra/sort

  Marimekko Siirtolapuutarha tallerken, Ø 13,5 cm, terra/sort
  Mønsteret på Marimekkos Oiva-tallerken er deres klassiske Räsymatto, som betyr filleteppe på finsk og er inspirert av teppet på gulvet i kolonihagen, samt gleden av å jobbe i hagen med hendene i jorda. Tallerkenen er laget av brunt steintøy, som tåle
 • Rörstrand Ostindia Sort Tallerken 27 cm

  Rörstrand Ostindia Sort Tallerken 27 cm
  Denne elegante tallerken fra Rörstrand er en del av Ostindiaserien. Bak denne porselensserie finnes en fascinerende historie. Serien er nemlig skapt fra et stykke østindisk porselen som ble reddet sammen med noe av lasten fra et skip som var på vei h

8 asjetter med svart farge

 • House Doctor Pion Desserttallerken 16,5 Cm Svart / - Asjetter Stengods Brun - 206260203

  House Doctor Pion Desserttallerken 16,5 Cm Svart / - Asjetter Stengods Brun - 206260203
  Desserttallerkenen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt til ulike forretter og desserter. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om desserttallerkenen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 25 mm.- Diameter: 165 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for desserttallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Christiania 1739 Asjett 21cm Sort

  Christiania 1739 Asjett 21cm Sort
  Frokosttallerken fra det moderne serviset Berlin. Alle deler i serviset har en såkalt reaktiv glasur som gir hver enkelt produkt sitt hel egne unike uttrykk.
 • Potteryjo Daria Tallerken 18 Cm 2-pk Ink Black - Asjetter Steingods Sort - 2024302S-10030

  Potteryjo Daria Tallerken 18 Cm 2-pk Ink Black - Asjetter Steingods Sort - 2024302S-10030
  Tallerkenen fra Potteryjo har vakkert, tidløst design i stengods med dekorativ kant perfekt til middagsfester. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om tallerkenen fra Potteryjo- Håndlaget.- Laget av stengods.- Finnes også som en middagstallerken.- Vakkert design.- Finnes i forskjellige farger.- Middagstallerkenen selges i en 2-pakning.- Fra kolleksjonen Daria.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Dybde: 180 mm.- Bredde: 180 mm.- Høyde: 30 mm.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Eva Solo Tallerken 25 Cm Steingods - Asjetter Stengods Sort - 502794

  Eva Solo Tallerken 25 Cm Steingods - Asjetter Stengods Sort - 502794
  Minimalistisk formspråk og funksjonalistisk tankegang er kjernen i skandinavisk design og inspirasjonskilden til Nordic kitchen steingods servise. En stilig tallerken med en enkel design i sort steingods som gir en rustikk utseende som matcher den nordiske avslappede stilen. Steingodsets varme sorte nyanse kompletterer de flotte matrettene dine. Tallerkenen kan brukes hver dag og er samtidig et elegant innslag til en festlig middag. Riper og skjæremerker kan oppstå, men det skyldes ikke manglende kvalitet. Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Asjett 22 Cm Dekor Nr.2 - Asjetter Porselen Sort - 1017470

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Asjett 22 Cm Dekor Nr.2 - Asjetter Porselen Sort - 1017470
  Dette er en populær håndmalt serie fra Royal Copenhagen. Den vakre tallerkenen er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser og tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Asjett 19 Cm Dekor Nr.2 - Asjetter Porselen Sort - 1017038

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Asjett 19 Cm Dekor Nr.2 - Asjetter Porselen Sort - 1017038
  Dette er en populær håndmalt serie fra Royal Copenhagen. Den vakre tallerkenen er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser og tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Asjett m/kant 21cm Matt Sort

  Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Asjett m/kant 21cm Matt Sort
  Matt sort asjett i 21cm med kant fra Porsgrunds Porselænsfabrik i serien Natur. Den unike serien Natur er designet for å bringe den vakre naturen inn på bordet. Frasen «fra jord til vind» var grunntanken da Porsgrunds Porselænsfabrik utviklet servise
 • Tell Me More Bastia Tallerken Svart Ø21,5 Cm - Asjetter Stengods Sort - 3458

  Tell Me More Bastia Tallerken Svart Ø21,5 Cm - Asjetter Stengods Sort - 3458
  Tallerkenen fra Tell Me More er laget av glasert stentøy med en vakker, matt overflate perfekt til både varme og kalde retter. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om tallerkenen fra Tell Me More- Denne tallerkenen er håndlaget.- Laget i Portugal.- Velg mellom ulike størrelser.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende.- Denne tallerkenen er en del av serien Bastia fra Tell Me More. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.