Svarte tallerkener

Her finner du svarte tallerkener fra kjente merkevarer med sort servise. Maten smaker forskjellig avhengig av fargen på tallerkenen og ser alltid delikat ut når den serveres på svarte middagstallerkener.

16 svarte middagstallerkener

 • Raw Tallerken Svart Prikkete 28 cm

  Raw Tallerken Svart Prikkete 28 cm
 • Ceto Middagstallerken Svart

  Ceto Middagstallerken Svart
 • Raw Tallerken Svart Prikkete 28 cm

  Raw Tallerken Svart Prikkete 28 cm
 • Byon Blackroot Tallerken 27,3x1,6 Cm - Tallerkener Benporselen Sort - 750-002blc

  Byon Blackroot Tallerken 27,3x1,6 Cm - Tallerkener Benporselen Sort - 750-002blc
  Skap en rustikk følelse på bordet med serien Blackroot fra By On. Blackroot tallerken er perfekt for servering av deilige retter og gjør det morsomt å legge opp maten. Du kan med fordel kombinere med andre deler fra By On for å skape en personlig blanding som passer dine preferanser. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Salix Svart Tallerken 18 cm

  Salix Svart Tallerken 18 cm
 • Christiania 1739 Berlin Tallerken 26cm Sort

  Christiania 1739 Berlin Tallerken 26cm Sort
  Tallerken på 26 cm fra det stilfulle serviset Berlin fra Christiania 1739. Serien Berlin er designet i et nordisk og moderne uttrykk med servisedeler i 4 ulike farger. Glasuren på tallerkenen er reaktiv, som gjør at det skapes en naturlig fargevarias
 • DARIA Desserttallerken Svart 22 cm

  DARIA Desserttallerken Svart 22 cm
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Firkantet Tallerken 28 Cm - Tallerkener Porselen Sort - 10-4239-2610

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Firkantet Tallerken 28 Cm - Tallerkener Porselen Sort - 10-4239-2610
  Den firkantede tallerkenen fra Villeroy & Boch er laget av porselen med en matt, rå struktur. Den har en uttrykksfull, unik look perfekt for både hverdag og fest. Om den firkantede tallerkenen fra Villeroy & Boch- Finnes i 2 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for den firkantede tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Tallerken Rund Ø 25 Cm vit/ - Tallerkener Stengods Sort - 51500006

  Marimekko Siirtolapuutarha Tallerken Rund Ø 25 Cm vit/ - Tallerkener Stengods Sort - 51500006
  En rund tallerken fra Sami Ruotsalainens serie Oiva med et Siirtolapuutarha-mønster skapt av Maija Louekari. Tallerkenen er laget av slitesterk steintøy som tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Aida Groovy Middagstallerken 27 Cm - Tallerkener Stengods Sort - 88342

  Aida Groovy Middagstallerken 27 Cm - Tallerkener Stengods Sort - 88342
  Denne runde tallerken fra Aida tilhører serien Groovyy. Serien kjennetegnes av den enkle, rillede dekoren som skaper en effektfull look. Med denne på bordet skaper du en moderne og feminin følelse. Laget av stengods, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bitz Tallerken Gastro 21 cm svart/amber

  Bitz Tallerken Gastro 21 cm svart/amber
  Vakker design og en skinnende glasur! Med en deilig glasur og vakker gul farge, utstråler denne platen fra Bitz både karakter og personlighet. Du får muligheten til å kombinere ulike produkter under serveringen og kan lage oppsett helt etter fantasie
 • Salix Svart Tallerken 22 cm

  Salix Svart Tallerken 22 cm
 • House Doctor Pion Tallerken 21,5 Cm Svart / - Tallerkener Stengods Brun - 206260204

  House Doctor Pion Tallerken 21,5 Cm Svart / - Tallerkener Stengods Brun - 206260204
  Tallerkenen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt til lunsjfester. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om tallerkenen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 30 mm.- Diameter: 215 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Tallerken Serveur Svart 18 cm

  Tallerken Serveur Svart 18 cm
 • Marimekko Siirtolapuutarha Tallerken Rund Ø 20 Cm vit/sort - Tallerkener Stengods - 51500004

  Marimekko Siirtolapuutarha Tallerken Rund Ø 20 Cm vit/sort - Tallerkener Stengods - 51500004
  Vakker tallerken med trykk "Siirtolapuutarha" fra Marimekko. Tallerkenen er stilren og klassisk, og du kan bruke den både som kakefat eller som en forrettstallerken. Tallerkenen passer like godt sammen annet mønstret porselen som med ensfargede deler fra Marimekko. Den er laget av høykvalitets porselen som gir den en lang levetid. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Tallerknene er tilgjengelig med flere ulike trykk. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Gastro Tallerken Ø 27 cm Svart/Amber

  Gastro Tallerken Ø 27 cm Svart/Amber

8 asjetter med sort farge

 • Raw Asjett Svart Prikkete 20 cm

  Raw Asjett Svart Prikkete 20 cm
 • Raw Asjett Svart Prikkete 20 cm

  Raw Asjett Svart Prikkete 20 cm
 • Pion Asjett Svart/Brun

  Pion Asjett Svart/Brun
 • DARIA Asjett Svart 18 cm 2-pakning

  DARIA Asjett Svart 18 cm 2-pakning
 • Potteryjo Daria Tallerken 18 Cm 2-pk Ink Black - Asjetter Steingods Sort - 2024302S-10030

  Potteryjo Daria Tallerken 18 Cm 2-pk Ink Black - Asjetter Steingods Sort - 2024302S-10030
  Tallerkenen fra Potteryjo har vakkert, tidløst design i stengods med dekorativ kant perfekt til middagsfester. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om tallerkenen fra Potteryjo- Håndlaget.- Laget av stengods.- Finnes også som en middagstallerken.- Vakkert design.- Finnes i forskjellige farger.- Middagstallerkenen selges i en 2-pakning.- Fra kolleksjonen Daria.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Dybde: 180 mm.- Bredde: 180 mm.- Høyde: 30 mm.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Christiania 1739 Asjett 21cm Sort

  Christiania 1739 Asjett 21cm Sort
  Frokosttallerken fra det moderne serviset Berlin. Alle deler i serviset har en såkalt reaktiv glasur som gir hver enkelt produkt sitt hel egne unike uttrykk.
 • Oiva / Siirtolapuutarha asjett 13,5 cm beige/svart

  Oiva / Siirtolapuutarha asjett 13,5 cm beige/svart
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Asjett 22 Cm Dekor Nr.2 - Asjetter Porselen Sort - 1017470

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Asjett 22 Cm Dekor Nr.2 - Asjetter Porselen Sort - 1017470
  Dette er en populær håndmalt serie fra Royal Copenhagen. Den vakre tallerkenen er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser og tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.