Syltetøyskål med lokk

Sukker- og syltetøyskål med lokk ble funnet på bestemors tebord. Her finner du syltetøyskåler i hvit beinporselen eller med en nydelig kombinasjon av farger og motiv.

Syltetøyskåler

 • Mummi skål 15 cm Mummimamma syltetøy

  Mummi skål 15 cm Mummimamma syltetøy
 • Villeroy & Boch New Wave Sukker-/syltetøyskål 6 Pers 26 Cl - Sukkerskåler Porselen Hvit - 1025250960

  Villeroy & Boch New Wave Sukker-/syltetøyskål 6 Pers 26 Cl - Sukkerskåler Porselen Hvit - 1025250960
  New Wave sukker- og syltetøyskål fra Villeroy & Boch. En spennende skål i en moderne design med karakteristiske bølgeformer. Den unike design gjør skålen til et kunstverk, den blir et fint tillegg på det dekte bordet. Skålen er laget av premium porselen, som gjør den godt egnet for daglig bruk. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Sukkerskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Sukker-/syltetøyskål 6 Pers 35 Cl - Serveringsskåler Benporselen Hvit - 1046360960

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Sukker-/syltetøyskål 6 Pers 35 Cl - Serveringsskåler Benporselen Hvit - 1046360960
  Anmut Platinum No.1 sukker og syltetøyskål fra Villeroy & Boch. Dette er en skål fra serien Anmut Platinum No.1, som er preget av tidløs eleganse. Skålen er laget av porselen av høy kvalitet og har en fin, skinnende platinadetalj rundt kanten. Den rommer 35 cl, som er nok til omtrent seks porsjoner. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.