Mugge

Store og små mugger, serveringsbeholder for væsker, kan brukes til melke, fløte, suppe og sause. Her finner du mugge i vit eller malt porselen men også elegant glassmugge.

Populær i mugge

 • Aida Harvey Mugge 1,2l - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 80329

  Aida Harvey Mugge 1,2l - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 80329
  Serien Harvey fra Aida består av moderne glass til festens drikker, alt fra en god whisky til helt vanlig vann. Disse glassene er et must for alle som vil dekke bordet med en moderne stil. Aida har skapt et elegant mønster for glass, inspirert av elegant fasetterte krystallglass. Med denne serien får du moderne eleganse til gode priser. Kan vaskes i oppvaskmaskinen. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Mugge Sylinder 1,5L

  Mugge Sylinder 1,5L
 • Tivoli Glassmugge 2,3 L

  Tivoli Glassmugge 2,3 L
 • Dorre Kay Mugge 1,3 L - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 5-8647

  Dorre Kay Mugge 1,3 L - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 5-8647
  Muggen fra Dorre har en moderne følelse i klart glass med et smalt håndtak. Den har et inkludert, tettsittende lokk i rustfritt stål. Om muggen fra Dorre- Kombiner muggen med et glass fra Dorre.- Kay er verdsatt for sitt moderne look.- Perfekt for kalde drikker. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.

Flere tips om mugge

 • Porsgrunds Porselænsfabrik Jordbær Mugge 1,8L

  Porsgrunds Porselænsfabrik Jordbær Mugge 1,8L
  Mugge på 1,8 liter fra Porsgrunds Porselænsfabrik og den søte serien Jordbær. Serien fra Porsgrund består av flotte produkter fremstilt i et stemningsfullt jordbærdesign, som med sine friske farger og dekorative former pryder spesielt vårens o
 • Columbine fløtemugge, hvit/mønster

  Columbine fløtemugge, hvit/mønster
 • Arabia Mummi Mugge På Eventyr - Flytten 1l - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Mix - 1006334

  Arabia Mummi Mugge På Eventyr - Flytten 1l - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Mix - 1006334
  Mummi mugge fra Arabia, en del av Mummi-serien "På eventyr". Muggen har et mønster med vakre farger. Motivet på muggen er basert på historien "Kometen kommer", der alle plutselig en dag begynner å flytte fra Mummidalen. Mummitrollet og Snorkfrøken finner raskt ut at grunnen til flyttingen er at en stor komet snart vil treffe bakken. Mummifamilien pakker sammen tingene sine for å bosette seg i en hule. Etter hvert kan imidlertid alle i Mummidalen puste ut mens naturens egne krefter driver kometen bort, og alle kan flytte tilbake til Mummidalen. Kombiner muggen med andre deler i samme serie slik at du får en nydelig borddekking som passer til både hverdag og fest. Muggen er tilgjengelig i flere varianter. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Serveringsmugge Hvit 1,25 liter

  Kähler Hammershøi Serveringsmugge Hvit 1,25 liter
  Kähler
 • Paris Hobnail Mugge 2L Rosa

  Paris Hobnail Mugge 2L Rosa
 • Pli Blanc mugge 0,4 L

  Pli Blanc mugge 0,4 L
 • Aida Raw Mugge Med Håndtak 60 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Metallic Brown - 15556

  Aida Raw Mugge Med Håndtak 60 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Metallic Brown - 15556
  Denne muggen tilhører serien Raw fra Aida, som har et skandinavisk uttrykk. Serien kombinerer det rå og naturlige utseendet med en stilig og enkel design. Den er håndlaget, som gjør at det kan oppstå små variasjoner i utseendet. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Snø Mugge 1,3L Hvit

  Rörstrand Swedish Grace Snø Mugge 1,3L Hvit
  Mugge på 1,3 liter fra den tidløse serien Swedish Grace. Swedish Grace har siden 1930 vært en del av Rörstrands flotte samling, og med sitt velkjente relieffmønster har det hold seg aktuelt siden den gang, og til i dag. Muggen er fremstilt i hvi
 • Eiffel Hobnail Mugge 1L Crystal

  Eiffel Hobnail Mugge 1L Crystal
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Terracotta - 14210

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Terracotta - 14210
  Muggen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om muggen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Wedgwood Jasper Conran Mugge 1L

  Wedgwood Jasper Conran Mugge 1L
 • Heirol Mugge Svelte Rose 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Swelled Rose - 14410

  Heirol Mugge Svelte Rose 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Swelled Rose - 14410
  Muggen fra Heirol har elegant, håndlaget design i keramikk. Den har praktisk håndtak på siden. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om muggen fra Heirol- Laget av keramikk.- Finnes også som et krus.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget i Portugal. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Mugge Steingods Beige/Hvit

  Mugge Steingods Beige/Hvit
 • Georg Jensen Koppel Mugge 1.2 L Midnight Black - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål Sort - 10019718

  Georg Jensen Koppel Mugge 1.2 L Midnight Black - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål Sort - 10019718
  Muggen fra Georg Jensen har et elegant uttrykk i rustfritt stål med en glatt, matt finish og en praktisk tut perfekt for kalde drikker. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om muggen fra Georg Jensen- Laget av rustfritt stål.- Høyde: 28,5 mm.- Kapasitet: 120 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Kun håndvask. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Eva Solo Mugge 15 cl Legio Nova

  Eva Solo Mugge 15 cl Legio Nova
  En liten mugge fra Eva Solos nylansering av den klassiske serien Legio. Porselensserien er designet av Ole Palsby er en av Eva Solos mest klassiske serier og består av høykvalitativt porselen. Derfor gir Eva Solo hele 10 års garanti på alle deler
 • Pillivuyt Mugge 100cl

  Pillivuyt Mugge 100cl
 • Rörstrand Swedish Grace Snø Mugge 80cl Hvit

  Rörstrand Swedish Grace Snø Mugge 80cl Hvit
  Mugge på 80 cl fra Rörstrand i serien Swedish Grace. Muggen er fremstilt i porselen og dekorert med et med flott relieffmønster som siden 1930 har vært å se på den tidløse serien. Det hvite porselenet på muggen gjør at den enkelte kan kombin
 • Louise Roe Ceramic Pisu Mugge 2 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Ink Black - 10160-12-11

  Louise Roe Ceramic Pisu Mugge 2 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Ink Black - 10160-12-11
  Muggen fra Louise Roe har et stilrent design i keramikk. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om muggen fra Louise Roe- Laget av keramikk.- Muggen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Laget i Portugal.- Kapasitet: 200 cl. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Swirl Mugge 2L Cashmere

  Swirl Mugge 2L Cashmere
 • Muubs Mame Mugge S - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Oyster - 9160000143

  Muubs Mame Mugge S - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Oyster - 9160000143
  Muggen fra Muubs er laget av keramikk med vakker glasering perfekt til hverdagsbruk og perfekt til middagsfester. Muggen har et rustikt design med en varm look for å skape en myk, hjemmekoselig stemning. Velg mellom ulike størrelser. Om muggen fra Muubs- Mame er verdsatt for den naturlige looken og den elegante funksjonen.- Denne muggen er en del av serien Mame fra Muubs.- Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Eli Mugge 10cl Caramel Brown

  Eli Mugge 10cl Caramel Brown
 • Rörstrand Ostindia Mugge 45 cl

  Rörstrand Ostindia Mugge 45 cl
  Mugge på 45 cl fra den flotte serien Ostindia fra Rörstrand. Den unike historien bak Ostindia gjør serien ekstra spesiell. Et skip som returnerte fra Kina sank i 1745 utenfor Gøteborg. På et vis har et fragment som skulle være med i lasten endt
 • Rig-tig Pip Mugge 1,4 L Lysegrå - Vannkarafler & Vannkanner Borosilicate Glass Lys Grå - Z00054-1

  Rig-tig Pip Mugge 1,4 L Lysegrå - Vannkarafler & Vannkanner Borosilicate Glass Lys Grå - Z00054-1
  Muggen fra RIG-TIG by Stelton har et lekent design i borosilikat-glass perfekt for kalde drikker. Den har et lettbrukelig lokk i silikon med en sjenerøs kapasitet perfekt for en familiesammenkomst. Velg mellom ulike farger. Designet av Søren Refsgaard. Om muggen fra RIG-TIG by Stelton- Laget av borosilikat-glass.- Brukervennlig lokk.- Sjenerøs kapasitet.- Inspirert av fugl.- Finnes i forskjellige farger.- Perfekt for kalde drikker. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Wedgwood Gio Mugge 29 cl

  Wedgwood Gio Mugge 29 cl
 • Eiffel Hobnail Mugge 1L Blue smoke

  Eiffel Hobnail Mugge 1L Blue smoke
 • Rörstrand Mon Amie Mugge 35 cl

  Rörstrand Mon Amie Mugge 35 cl
  En liten mugge til melk, fløte eller saus m.m. Sammen med de andre delene i serien Mon Amie kan du flott dekke opp på verandaen, bryggen, skjærgården eller pikniken.Den lille blomsten i dekoren ble skapt en regntung sommerkveld av Marianne Westma
 • Sagaform Picknick Mugge 1,2 L - Vannkarafler & Vannkanner Akrylplast Klar - 5017339

  Sagaform Picknick Mugge 1,2 L - Vannkarafler & Vannkanner Akrylplast Klar - 5017339
  Denne muggen fra Sagaform er laget av akrylplast, og er perfekt å ta med seg på eventyr. Den er holdbar og lett å ta med seg, mønsteret utstråler eleganse. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Mugge Grey Blue 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Gråblå - 206260871

  House Doctor Rustic Mugge Grey Blue 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Gråblå - 206260871
  Muggen fra House Doctor har et rustikt design i stentøy med grey blue glasering perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike størrelser. For å få en hjemmekoselig følelse på kjøkkenet. Om muggen fra House Doctor- Denne muggen er en del av serien Rustic fra House Doctor.- Laget av stentøy.- Muggen finnes i forskjellige størrelser.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Huvila Mugge 35 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Rosa - 1064792

  Arabia Huvila Mugge 35 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Rosa - 1064792
  Muggen fra Arabia har en vill, håndmalt blomstermotiv med en rosa farge perfekt for å live opp borddekkingen. Den har en gammeldags, klassisk følelse som aldri går ut av stil. Muggen er laget av hvitt porselen. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Designet av Heini Riitahuhta. Om muggen fra Arabia- Laget av porselen.- Håndmalt blomstermotiv.- Gammeldags, klassisk følelse.- Fra kolleksjonen Huvila. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Mirage Grey - 63806

  Blomus Pilar Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Mirage Grey - 63806
  Muggen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende innside og en matt utside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om muggen fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Finnes i forskjellige farger.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Paris Hobnail Mugge 1L Light blue

  Paris Hobnail Mugge 1L Light blue
 • Eli Mugge 10cl Matt Light Camel

  Eli Mugge 10cl Matt Light Camel
 • Hadeland Glassverk Siri Mugge 1l

  Hadeland Glassverk Siri Mugge 1l
  Vannmugge fra Hadeland Glassverks serie Siri med dekorative riller i glasset. Siri er en relansering fra Hadeland Glassverk basert på Willy Johanssons design fra 1954, og inkluderer i dag nye produkter designet av Christian Svinndal. Serien består
 • Paris Hobnail Mugge 2L Lilla

  Paris Hobnail Mugge 2L Lilla
 • Abeille mugge 1 liter klar

  Abeille mugge 1 liter klar
 • Dorre Drita Mugge 2 L - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 5-8711

  Dorre Drita Mugge 2 L - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 5-8711
  Muggen fra Dorre har et lekent design i gjennomsiktig glass med oppskrifter hele veien rundt. Den har en praktisk tut med et praktisk håndtak. Om muggen fra Dorre- Perfekt for cocktailfester.- Laget av glass.- Svart tekst.- Lekent design. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Mugge - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Sort - 10490-403637-14435

  Rosenthal Versace Prestige Gala Mugge - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Sort - 10490-403637-14435
  Muggen fra Rosenthal har klassisk, tidløst design i porselen med matchende lokk for enkelt bruk og praktisk håndtak på siden. Den har vakre detaljer hele veien rundt. Laget i Danmark. Om muggen fra Rosenthal- Laget av porselen.- Perfekt for å servere vann, vin, saft eller juice.- Fra kolleksjonen Prestige Gala.- Laget i Danmark. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen Ilse Mugge 1,2 l

  Georg Jensen Ilse Mugge 1,2 l
  En fantastisk flott mugge i rustfritt stål fra Georg Jensen. Designeren bak muggen er engelske Ilse Crawford, som ville skape en ny type av hverdagsluksus med sin Ilse-serie. Materiale: Rustfritt stål. Volum: 1,2 liter.
 • Georg Jensen Fløtemugge 23 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt stål - 10019283

  Georg Jensen Fløtemugge 23 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt stål - 10019283
  Fløtemuggen fra Georg Jensen har et stilrent design i rustfritt stål med en elegant look som aldri går ut av stil perfekt til både hverdag og fest. Om fløtemuggen fra Georg Jensen- Laget av rustfritt stål.- Elegant design.- Moderne, skandinavisk look.- Perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe.- Bredde: 92 mm.- Høyde: 105 mm.- Kapasitet: 23 cl.- Diameter: 71 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for fløtemuggen- Håndvask anbefales. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Harvey Mugge 1,2 L

  Harvey Mugge 1,2 L
 • Louise Roe Ceramic Pisu Mugge 75 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Vanilla White - 10160-14-10

  Louise Roe Ceramic Pisu Mugge 75 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Vanilla White - 10160-14-10
  Muggen fra Louise Roe har et stilrent design i keramikk. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om muggen fra Louise Roe- Laget av keramikk.- Muggen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Laget i Portugal.- Kapasitet: 75 cl. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Potteryjo Birgit Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Olive Green - 032205S-200

  Potteryjo Birgit Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Olive Green - 032205S-200
  Muggen fra Potteryjo har vakkert, blomsterformet design i stentøy med praktisk håndtak perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Johanna Hampf. Om muggen fra Potteryjo- Laget av stentøy.- Finnes også som en vase.- Laget i Portugal.- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.- Fra kolleksjonen Birgit.- Kapasitet: 1000.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Alice's Paris Hobnail Mugge 2L Minty Green

  Alice's Paris Hobnail Mugge 2L Minty Green
 • Kähler Hammershøi Mugge 0,5 l Hvit

  Kähler Hammershøi Mugge 0,5 l Hvit
  Denne elegante hvite Hammershøi-melkemuggen er uunnværlig på et fint kaffebord. Bruk den lille muggen sammen med koppene, krusene, den vakre koppen med fat eller bonbonnieren i serien. Sett sammen ditt personlige Hammershøi-servise ved å ko
 • Paris Hobnail Mugge 1L Crystal

  Paris Hobnail Mugge 1L Crystal
 • Stripes Mugge 30 cl Cinnamon

  Stripes Mugge 30 cl Cinnamon
 • Höganäs Keramik Mugge 50 cl Hvit Blank

  Höganäs Keramik Mugge 50 cl Hvit Blank
  En meget pen mugge i en lekker hvit farge fra Höganäs Keramik. Muggen rommer 50 cl og kan vaskes i oppvaskmaskin.   Denne tidløse klassikeren er alltid like populær, både på jobben og når man skal dekke et koselig kaff
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Nisseservise Mugge 1,5 L

  Porsgrunds Porselænsfabrik Nisseservise Mugge 1,5 L
  Mugge på 1,5 liter fra serien Nisse og Porsgrunds Porselænsfabrik. Det hvite porselenet prydes av de sagnomsuste nissestrekene som ble tegnet av Sigrid Rachlev i 1898, som var datter av daværende fabrikkeier. Muggen er flott til servering av saft
 • Eiffel Hobnail Mugge 1L Lilla

  Eiffel Hobnail Mugge 1L Lilla
 • Muse Mugge

  Muse Mugge