Mugge

Store og små mugger, serveringsbeholder for væsker, kan brukes til melke, fløte, suppe og sause. Her finner du mugge i vit eller malt porselen men også elegant glassmugge.

Populær i mugge

 • Mugge Sylinder 1,5L

  Mugge Sylinder 1,5L
 • Aida Harvey Mugge 1,2l - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 80329

  Aida Harvey Mugge 1,2l - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 80329
  Serien Harvey fra Aida består av moderne glass til festens drikker, alt fra en god whisky til helt vanlig vann. Disse glassene er et must for alle som vil dekke bordet med en moderne stil. Aida har skapt et elegant mønster for glass, inspirert av elegant fasetterte krystallglass. Med denne serien får du moderne eleganse til gode priser. Kan vaskes i oppvaskmaskinen. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Mateus Lace Mugge 1,2l - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Plomme - ESP114CPL

  Mateus Lace Mugge 1,2l - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Plomme - ESP114CPL
  En mugge fra serien Lace fra Mateus. Rommer 1,2 liter. I serien Lace er produktene prydet av et fint blomsterlignende blondemønster som blir ekstra vakkert takket være de vakre fargeskiftningene i det håndmalte porselenet. Lace følger samme fremgangsmåte som resten av sortimentet fra Mateus, hvor svensk design er blandet med solid håndverk fra Portugal. Som alle produkter fra Mateus er serien Lace laget av leire som deretter er malt for hånd. Dette betyr at hvert eksemplar er unikt og det kan forekomme fargeforskjeller. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Hadeland Glassverk Skjærgård Mugge 2 Liter

  Hadeland Glassverk Skjærgård Mugge 2 Liter
  Mugge fra Hadeland Glassverk og serien Skjærgård. Inspirert av den norske skjærgården prydes muggen av en blå rand og bobler i glasset som minnes vannbobler. Designets forfriskende uttrykk gjør muggen perfekt til sommerbordet fylt med en frisk somme

Flere tips om mugge

 • Hadeland Glassverk Siri Mugge 1L Røk Grå

  Hadeland Glassverk Siri Mugge 1L Røk Grå
  Vannmugge i gråfarget glass fra Hadeland Glassverks serie Siri. Siri er en relansering fra Hadeland Glassverk basert på Willy Johanssons design fra 1954, og inkluderer i dag nye produkter designet av Christian Svinndal. Serien består nå av blant anne
 • Paris Hobnail Mugge 2L Crystal/Gold

  Paris Hobnail Mugge 2L Crystal/Gold
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Mugge - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 10-2281-0700

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Mugge - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 10-2281-0700
  Denne muggen kommer fra Villeroy & Bochs serie French Garden Fleurence, som har fått navnet sitt fra en fransk liten by. Serien går i de varme fargene gul og grønn, og har innslag av vakre sommermotiver som sitroner, kirsebær og druer. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Muubs Mame Mugge M - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Oyster - 9160000144

  Muubs Mame Mugge M - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Oyster - 9160000144
  Muggen fra Muubs er laget av keramikk med vakker glasering perfekt til hverdagsbruk og perfekt til middagsfester. Muggen har et rustikt design med en varm look for å skape en myk, hjemmekoselig stemning. Velg mellom ulike størrelser. Om muggen fra Muubs- Mame er verdsatt for den naturlige looken og den elegante funksjonen.- Denne muggen er en del av serien Mame fra Muubs.- Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Eli Mugge 10cl Soft Blue

  Eli Mugge 10cl Soft Blue
 • Eli Mugge 10cl Caramel Brown

  Eli Mugge 10cl Caramel Brown
 • Raawii Strøm Mugge 3 L Vibrant Orangre - Vannkarafler & Vannkanner Eartenware Vibrant Orange - R1002

  Raawii Strøm Mugge 3 L Vibrant Orangre - Vannkarafler & Vannkanner Eartenware Vibrant Orange - R1002
  Muggen fra Raawii har et praktisk, dekorativt design i stengods med vakre farger å velge mellom perfekt for å live opp borddekkingen. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Designeren er Nicholai Wiig-Hansen. Om muggen fra Raawii- Laget av stengods.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en skål og en vase.- Laget i Portugal.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Fra kolleksjonen Strøm.- Høyde: 280 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Håndvask anbefales. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Raawii Strøm Mugge 75 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Eartenware Green Gables - R3000

  Raawii Strøm Mugge 75 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Eartenware Green Gables - R3000
  Muggen fra Raawii har et praktisk, dekorativt design i stengods med vakre farger å velge mellom perfekt for å live opp borddekkingen. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Designeren er Nicholai Wiig-Hansen. Om muggen fra Raawii- Laget av stengods.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en skål og en vase.- Laget i Portugal.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Fra kolleksjonen Strøm.- Høyde: 200 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Håndvask anbefales. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Mugge På Eventyr - Flytten 1l - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Mix - 1006334

  Arabia Mummi Mugge På Eventyr - Flytten 1l - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Mix - 1006334
  Mummi mugge fra Arabia, en del av Mummi-serien "På eventyr". Muggen har et mønster med vakre farger. Motivet på muggen er basert på historien "Kometen kommer", der alle plutselig en dag begynner å flytte fra Mummidalen. Mummitrollet og Snorkfrøken finner raskt ut at grunnen til flyttingen er at en stor komet snart vil treffe bakken. Mummifamilien pakker sammen tingene sine for å bosette seg i en hule. Etter hvert kan imidlertid alle i Mummidalen puste ut mens naturens egne krefter driver kometen bort, og alle kan flytte tilbake til Mummidalen. Kombiner muggen med andre deler i samme serie slik at du får en nydelig borddekking som passer til både hverdag og fest. Muggen er tilgjengelig i flere varianter. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Harvey Mugge 1,2 L

  Harvey Mugge 1,2 L
 • Centro Melkemugge 50 cl Soft grey

  Centro Melkemugge 50 cl Soft grey
 • Arabia Mummi Mugge Stamfaren 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Blå - 1020758

  Arabia Mummi Mugge Stamfaren 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Blå - 1020758
  Mummi mugge fra Arabia. En kanne med et lekent motiv som er formgitt av Tove Slotte-Elevant etter mummiforfatter Tove Janssons opprinnelige tegninger. Passer perfekt til kaffestunden eller frokosten, og er populær blant både store og små. Fin å kombinere med andre produkter fra Mummi-serien. Rommer en liter.  Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Stripes Melkemugge 30 cl 12,5 cm Turkis

  Stripes Melkemugge 30 cl 12,5 cm Turkis
 • Mugge Steingods Beige/Hvit

  Mugge Steingods Beige/Hvit
 • HVIT RIFLET MUGGE 70 CL

  HVIT RIFLET MUGGE 70 CL
 • Dressed Fløtemugge 12 cl Hvit

  Dressed Fløtemugge 12 cl Hvit
 • House Doctor Rich Mugge 1,25 L Light Green - Vannkarafler & Vannkanner Glass Lys Grønn - 202100710

  House Doctor Rich Mugge 1,25 L Light Green - Vannkarafler & Vannkanner Glass Lys Grønn - 202100710
  Muggen fra House Doctor er perfekt til spiserommet, kontoret eller møterommet og har et elegant design i glass med små luftbobler og en tynn hals. Den har en rund, robust bunn. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om muggen fra House Doctor- Denne muggen er en del av serien Rich fra House Doctor.- Håndlaget design.- Kombiner muggen med et Rich drikkeglass fra House Doctor.- Kapasitet: 125 cl.- Høyde: 210 mm.- Bredde: 150 mm.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Mugge - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Sort - 10490-403637-14435

  Rosenthal Versace Prestige Gala Mugge - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Sort - 10490-403637-14435
  Muggen fra Rosenthal har klassisk, tidløst design i porselen med matchende lokk for enkelt bruk og praktisk håndtak på siden. Den har vakre detaljer hele veien rundt. Laget i Danmark. Om muggen fra Rosenthal- Laget av porselen.- Perfekt for å servere vann, vin, saft eller juice.- Fra kolleksjonen Prestige Gala.- Laget i Danmark. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Tierra Mugge med lokk Hvit 1,8 L

  Tierra Mugge med lokk Hvit 1,8 L
 • Fløtemugge Naturhvit

  Fløtemugge Naturhvit
 • Muse Mugge

  Muse Mugge
 • Rörstrand Ostindia Mugge 45 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 1026594

  Rörstrand Ostindia Mugge 45 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 1026594
  En fin liten mugge fra Rörstrand. Kolleksjonen Ostindia er en ekte klassiker som har blitt stemt fram som århundrets servise av det svenske folket. Et must for den designinteresserte! Serviset ble designet allerede i 1932, inspirasjonen kom fra et porselensskår som ble funnet på et forlist skip utenfor Göteborg. Rommer 45 cl. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Pillivuyt Bretagne Lys Mugge 15 cl. Mørk Blå

  Pillivuyt Bretagne Lys Mugge 15 cl. Mørk Blå
 • Hübsch Lemonade Mugge 25 Cm - Vannkarafler & Vannkanner Glass Amber - 661405

  Hübsch Lemonade Mugge 25 Cm - Vannkarafler & Vannkanner Glass Amber - 661405
  Mugge fra Hübsch med elegant, tofarget design i glass med praktisk håndtak for enkelt bruk perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Om muggen fra Hübsch- Elegant design.- Praktisk håndtak.- Laget av glass.- Finnes i forskjellige farger.- Høyde: 250 mm. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Jordbær Mugge 1,8L

  Porsgrunds Porselænsfabrik Jordbær Mugge 1,8L
  Søt jordbærmugge fra PorsgrundsPorselænsfabrik git et stemningsfult preg til sommerbordet. Jordbær-serien fra Porsgrund består av fine produkter som er fremstilt i et jordbærdesign, som med sine friske farger og dekorative former pryder spesielt våre
 • Paris Hobnail Mugge 1L Lilla

  Paris Hobnail Mugge 1L Lilla
 • Centro Melkemugge 50 cl Wheat

  Centro Melkemugge 50 cl Wheat
 • Ferm Living Verso Mugge 2,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Brun - 1104263879

  Ferm Living Verso Mugge 2,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Brun - 1104263879
  Muggen fra ferm LIVING har en klassisk form med et håndlaget design laget i Italia. Den er laget av stentøy med reaktiv, skinnende glasering og en jordnær farge. Om muggen fra ferm LIVING- Håndlaget design.- Klassisk form.- Reaktiv, skinnende finish.- Laget i Italia Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Håndvask anbefales. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Wedgwood Gio Mugge 29 cl

  Wedgwood Gio Mugge 29 cl
 • Raawii Strøm Mugge 3 L - Vannkarafler & Vannkanner Eartenware Blå - R6002

  Raawii Strøm Mugge 3 L - Vannkarafler & Vannkanner Eartenware Blå - R6002
  Muggen fra Raawii har et praktisk, dekorativt design i stengods med vakre farger å velge mellom perfekt for å live opp borddekkingen. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Designeren er Nicholai Wiig-Hansen. Om muggen fra Raawii- Laget av stengods.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en skål og en vase.- Laget i Portugal.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Fra kolleksjonen Strøm.- Høyde: 280 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Håndvask anbefales. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rig-tig Pip Mugge 1,4 L Svart - Vannkarafler & Vannkanner Borosilicate Glass Sort - Z00054

  Rig-tig Pip Mugge 1,4 L Svart - Vannkarafler & Vannkanner Borosilicate Glass Sort - Z00054
  Muggen fra RIG-TIG by Stelton har et lekent design i borosilikat-glass perfekt for kalde drikker. Den har et lettbrukelig lokk i silikon med en sjenerøs kapasitet perfekt for en familiesammenkomst. Velg mellom ulike farger. Designet av Søren Refsgaard. Om muggen fra RIG-TIG by Stelton- Laget av borosilikat-glass.- Brukervennlig lokk.- Sjenerøs kapasitet.- Inspirert av fugl.- Finnes i forskjellige farger.- Perfekt for kalde drikker. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Louise Roe Ceramic Pisu Mugge 2 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Vanilla White - 10160-14-11

  Louise Roe Ceramic Pisu Mugge 2 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Vanilla White - 10160-14-11
  Muggen fra Louise Roe har et stilrent design i keramikk. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om muggen fra Louise Roe- Laget av keramikk.- Muggen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Laget i Portugal.- Kapasitet: 200 cl. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Louise Roe Ceramic Pisu Mugge 75 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Ink Black - 10160-12-10

  Louise Roe Ceramic Pisu Mugge 75 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Ink Black - 10160-12-10
  Muggen fra Louise Roe har et stilrent design i keramikk. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om muggen fra Louise Roe- Laget av keramikk.- Muggen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Laget i Portugal.- Kapasitet: 75 cl. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Potteryjo Birgit Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Olive Green - 032205S-200

  Potteryjo Birgit Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Olive Green - 032205S-200
  Muggen fra Potteryjo har vakkert, blomsterformet design i stentøy med praktisk håndtak perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Johanna Hampf. Om muggen fra Potteryjo- Laget av stentøy.- Finnes også som en vase.- Laget i Portugal.- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.- Fra kolleksjonen Birgit.- Kapasitet: 1000.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Mugge 1,4 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål Sand - 520442

  Eva Solo Nordic Kitchen Mugge 1,4 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål Sand - 520442
  Muggen fra Eva Solo har et moderne design med en sjenerøs kapasitet med et ryddig utseende. Den har et elegant håndtak i eik med en skinnende innside for enkel rengjøring. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om muggen fra Eva Solo- Sjenerøs kapasitet.- Kompakt design.- Finnes også som en termos.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Nordic Kitchen.- Kapasitet: 140 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Håndvask anbefales.- Regelmessig oljing anbefales. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Jordbæreng Mugge 60cl

  Porsgrunds Porselænsfabrik Jordbæreng Mugge 60cl
  Mugge på 60 cl fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Dekk opp til både hverdagen og sommerens festligheter med de vakre delene fra serien Jordbæreng. Delene er flott dekorert med små markjordbær og jordbærblomster. Nydelig og nostalgisk mugge perfekt til k
 • Emma Termosmugge - Te, 1 Liter - Svart*

  Emma Termosmugge - Te, 1 Liter - Svart*
 • Stripes Mugge 30 cl Lyserosa

  Stripes Mugge 30 cl Lyserosa
 • Rörstrand Höganäs Keramik Frnt Eplerød Hk Mugge 0,5L Blank

  Rörstrand Höganäs Keramik Frnt Eplerød Hk Mugge 0,5L Blank
 • Eiffel Hobnail Mugge 1L Sitron

  Eiffel Hobnail Mugge 1L Sitron
 • Wedgwood Jasper Conran Mugge Medium

  Wedgwood Jasper Conran Mugge Medium
 • Stripes Melkemugge 30 cl 12,5 cm Fiolett

  Stripes Melkemugge 30 cl 12,5 cm Fiolett
 • Stripes Mugge 30 cl Plomme

  Stripes Mugge 30 cl Plomme
 • Rörstrand Pli Blanc Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 1051746

  Rörstrand Pli Blanc Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 1051746
  Muggen fra Rörstrand har et moderne design i hvitt porselen med elegante detaljer. Den har et tidløst utseende perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Designet av Färg & Blanch. Om muggen fra Rörstrand- Ny kolleksjon.- Inspirert av tekstiler.- Denne muggen er en del av serien Pli Blanc fra Rörstrand. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Mugge 0,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Moonbeam - 63701

  Blomus Pilar Mugge 0,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Moonbeam - 63701
  Muggen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende innside og en matt utside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om muggen fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Finnes i forskjellige farger.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • La Rochere Abeille Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 636901

  La Rochere Abeille Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 636901
  Muggen fra Le Rochere har et stilrent design med et sjarmerende bimotiv og en praktisk tut for enkel helling. Den er laget av presset glass med et solid håndtak på siden. Perfekt til både hverdag og fest. Om muggen fra Le Rochere- Laget av glass.- Stilrent design.- Praktisk tut.- Solid håndtak.- Sjarmerende bimotiv. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Ernst Mugge/vase 21 cm, hvit

  Ernst Mugge/vase 21 cm, hvit
  ERNST kanne i steintøy er like fin til fest som til hverdags. Du kan bruke den til å servere kaffe, kakao og andre varme drikker, eller som en enkel, elegant og minimalistisk vase.Den har en diameter på 9 cm og er 22 cm høy. Den passer lett inn i and
 • Rörstrand Ostindia Mugge 45 cl

  Rörstrand Ostindia Mugge 45 cl
  Mugge på 45 cl fra den flotte serien Ostindia fra Rörstrand. Den unike historien bak Ostindia gjør serien ekstra spesiell. Et skip som returnerte fra Kina sank i 1745 utenfor Gøteborg. På et vis har et fragment som skulle være med i lasten endt opp i
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Nisseservise Mugge 30cl

  Porsgrunds Porselænsfabrik Nisseservise Mugge 30cl
  Mugge på 30 cl fra Porsgrunds Porselænsfabrik og det koselige juleserviset Nisse. Muggen er dekorert med det tradisjonsrike motivet som har vært en del av Nisseserviset siden start, og ble tegnet i 1898 av fabrikkeierens datter Sigrid Rachlev på 14/1
 • Rörstrand Swedish Grace Snø Mugge 1,3 l

  Rörstrand Swedish Grace Snø Mugge 1,3 l
  En hvit mugge fra Rørstrands porselenserie Swedish Grace. Produsert i et stilrent og tradisjonsrikt design, av Louise Adelborg. Adelborg hentet inspirasjonen til sitt porselen fra Stockholm på 30-tallet.Rommer 1,3 liter og kan vaskes i oppvaskmaskin.
 • Exxent Mugge Polykarbonat 1 Liter

  Exxent Mugge Polykarbonat 1 Liter
  En plastmugge av høy kvalitet som ser ut som glass men som som ikke kan knuses.  Perfekt utendørs som ved bassenget, i båten eller på utflukten Polykarbonatplast er en nesten uknuselig plast (samme type som brukes i vinduer på fly). Ro