Mugge

Store og små mugger, serveringsbeholder for væsker, kan brukes til melke, fløte, suppe og sause. Her finner du mugge i vit eller malt porselen men også elegant glassmugge.

Populær i mugge

 • Mugge Mini 0,5 L

  Mugge Mini 0,5 L
 • Spiegelau Bodega Mugge 1,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 8780054

  Spiegelau Bodega Mugge 1,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 8780054
  Bodega Mugge 1,5 L fra Spiegelau. Vannkarafler & Vannkanner Klar Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Koko Mugge 50 cl Hvit

  Arabia Koko Mugge 50 cl Hvit
  En vakker mugge i porselen fra serien KoKo tilvirket av Arabia. Muggen rommer 50 cl og kan vaskes i oppvaskmaskin.  Arabias porselenserie KoKo gjør det mulig å blande farger med moderne design. Denne vakre porsele
 • Hadeland Glassverk Skjærgård Mugge 2 Liter

  Hadeland Glassverk Skjærgård Mugge 2 Liter
  Et håndlaget og solid bruksprodukt. Den blå kanten er inspirert av den norske skjærgården. Boblene i glasset minner om vannbobler og gir et forfriskende preg på en varm sommerdag. Variasjoner vil forekomme da dette er håndverk. Håndvask.

Flere tips om mugge

 • Paris Hobnail Mugge 2L Amber

  Paris Hobnail Mugge 2L Amber
 • Stripes Mugge 30 cl Plomme

  Stripes Mugge 30 cl Plomme
 • Swirl Mugge 2L Sitron

  Swirl Mugge 2L Sitron
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Mugge - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 10-2281-0700

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Mugge - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 10-2281-0700
  Denne muggen kommer fra Villeroy & Bochs serie French Garden Fleurence, som har fått navnet sitt fra en fransk liten by. Serien går i de varme fargene gul og grønn, og har innslag av vakre sommermotiver som sitroner, kirsebær og druer. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Pillivuyt Bretagne Lys Mugge 15 cl. Mørk Blå

  Pillivuyt Bretagne Lys Mugge 15 cl. Mørk Blå
 • Hadeland Glassverk Siri Mugge 1L Røk Grå

  Hadeland Glassverk Siri Mugge 1L Røk Grå
  Vannmugge i gråfarget glass fra Hadeland Glassverks serie Siri. Siri er en relansering fra Hadeland Glassverk basert på Willy Johanssons design fra 1954, og inkluderer i dag nye produkter designet av Christian Svinndal. Serien består nå av blant
 • Swirl Mugge 2L Crystal

  Swirl Mugge 2L Crystal
 • House Doctor Rustic Mugge Grey Blue 30 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Gråblå - 206260870

  House Doctor Rustic Mugge Grey Blue 30 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Gråblå - 206260870
  Muggen fra House Doctor har et rustikt design i stentøy med grey blue glasering perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike størrelser. For å få en hjemmekoselig følelse på kjøkkenet. Om muggen fra House Doctor- Denne muggen er en del av serien Rustic fra House Doctor.- Laget av stentøy.- Muggen finnes i forskjellige størrelser.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Paris Hobnail Mugge 2L Cashmere

  Paris Hobnail Mugge 2L Cashmere
 • Paris Hobnail Mugge 2L Beryl

  Paris Hobnail Mugge 2L Beryl
 • Lyngby Porcelæn Tura Mugge 4,15 L - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 201460

  Lyngby Porcelæn Tura Mugge 4,15 L - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 201460
  Muggen fra Lyngby Porcelæn har en slående look i hvitt, ribbet porselen. Den har en avrundet underdel med en smal topp og et praktisk håndtak på siden. Designet av Philip Bro Ludvigsen. Om muggen fra Lyngby Porcelæn- Tura er verdsatt for sitt moderne look.- Fra kolleksjonen Tura.- Finnes også som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Håndvask anbefales. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Mugge 1,4 L Svart - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål Sort - 520441

  Eva Solo Nordic Kitchen Mugge 1,4 L Svart - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål Sort - 520441
  Muggen fra Eva Solo har et moderne design med en sjenerøs kapasitet med et ryddig utseende. Den har et elegant håndtak i eik med en skinnende innside for enkel rengjøring. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om muggen fra Eva Solo- Sjenerøs kapasitet.- Kompakt design.- Finnes også som en termos.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Nordic Kitchen.- Kapasitet: 140 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Håndvask anbefales.- Regelmessig oljing anbefales. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Stjerneriflet Jul Mugge 95cl

  Royal Copenhagen Stjerneriflet Jul Mugge 95cl
  Mugge fra det tradisjonsrike juleserviset Stjerneriflet, med motiv av den gjenkjennelige kransen dekorert med julepynt. Muggen er perfekt til servering av drikke og sammen med resten av juleserviset skaper det en stemningsfull ramme rundt julemiddage
 • Blomus Pilar Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Mirage Grey - 63806

  Blomus Pilar Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Mirage Grey - 63806
  Muggen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende innside og en matt utside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om muggen fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Finnes i forskjellige farger.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Alveskog Mugge 0,5 L

  Wik & Walsøe Alveskog Mugge 0,5 L
  Mugge på 0,5 liter fra Wik & Walsøe i serien Alveskog. Det flotte serviset bringer naturen med seg på bordet, med et flott motiv av den majestetiske kronhjorten, kjent for sin skjønnhet og styrke. Muggen er flott sammen med servisedeler fra Alves
 • Paris Hobnail Mugge 2L Dusty Azur

  Paris Hobnail Mugge 2L Dusty Azur
 • Eli Mugge 10cl Soft Blue

  Eli Mugge 10cl Soft Blue
 • Rig-tig Pip Mugge 1,4 L Lysegrå - Vannkarafler & Vannkanner Borosilicate Glass Lys Grå - Z00054-1

  Rig-tig Pip Mugge 1,4 L Lysegrå - Vannkarafler & Vannkanner Borosilicate Glass Lys Grå - Z00054-1
  Muggen fra RIG-TIG by Stelton har et lekent design i borosilikat-glass perfekt for kalde drikker. Den har et lettbrukelig lokk i silikon med en sjenerøs kapasitet perfekt for en familiesammenkomst. Velg mellom ulike farger. Designet av Søren Refsgaard. Om muggen fra RIG-TIG by Stelton- Laget av borosilikat-glass.- Brukervennlig lokk.- Sjenerøs kapasitet.- Inspirert av fugl.- Finnes i forskjellige farger.- Perfekt for kalde drikker. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Paris Hobnail Mugge 2L Crystal

  Paris Hobnail Mugge 2L Crystal
 • Paris Hobnail Mugge 2L Olivegreen/Lilla

  Paris Hobnail Mugge 2L Olivegreen/Lilla
 • Potteryjo Daisy Mugge 1,8 l - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Hvit - 019909-0301

  Potteryjo Daisy Mugge 1,8 l - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Hvit - 019909-0301
  Muggen fra Potteryjo har et vakkert design i keramikk med et herligt Daisy relieff-mønster perfekt for kalde drikker. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om muggen fra Potteryjo- Vakkert design.- Laget av keramikk.- Daisy relieff-mønster.- Håndlaget.- Kapasitet: 180 cl.- Laget i Portugal Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Mugge Stamfaren 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Blå - 1020758

  Arabia Mummi Mugge Stamfaren 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Blå - 1020758
  Mummi mugge fra Arabia. En kanne med et lekent motiv som er formgitt av Tove Slotte-Elevant etter mummiforfatter Tove Janssons opprinnelige tegninger. Passer perfekt til kaffestunden eller frokosten, og er populær blant både store og små. Fin å kombinere med andre produkter fra Mummi-serien. Rommer en liter.  Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Mugge 0,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Moonbeam - 63701

  Blomus Pilar Mugge 0,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Moonbeam - 63701
  Muggen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende innside og en matt utside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om muggen fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Finnes i forskjellige farger.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Mugge Børstet 30 cm Ø 12 cm

  Mugge Børstet 30 cm Ø 12 cm
 • Rörstrand Mon Amie Mugge 35 cl

  Rörstrand Mon Amie Mugge 35 cl
  En liten mugge til melk, fløte eller saus m.m. Sammen med de andre delene i serien Mon Amie kan du flott dekke opp på verandaen, bryggen, skjærgården eller pikniken.Den lille blomsten i dekoren ble skapt en regntung sommerkveld av Marianne Westma
 • Hannah fløtemugge, hvit/mønster

  Hannah fløtemugge, hvit/mønster
 • Stripes Mugge 30 cl Cinnamon

  Stripes Mugge 30 cl Cinnamon
 • Creatures of Curiosity Fløtemugge Fruit 0,28 L

  Creatures of Curiosity Fløtemugge Fruit 0,28 L
 • Arabia Huvila Mugge 35 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Rosa - 1064792

  Arabia Huvila Mugge 35 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Rosa - 1064792
  Muggen fra Arabia har en vill, håndmalt blomstermotiv med en rosa farge perfekt for å live opp borddekkingen. Den har en gammeldags, klassisk følelse som aldri går ut av stil. Muggen er laget av hvitt porselen. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Designet av Heini Riitahuhta. Om muggen fra Arabia- Laget av porselen.- Håndmalt blomstermotiv.- Gammeldags, klassisk følelse.- Fra kolleksjonen Huvila. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Mugge 1,8 l - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Soft Grey - 019909-0803

  Potteryjo Daisy Mugge 1,8 l - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Soft Grey - 019909-0803
  Muggen fra Potteryjo har et vakkert design i keramikk med et herligt Daisy relieff-mønster perfekt for kalde drikker. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om muggen fra Potteryjo- Vakkert design.- Laget av keramikk.- Daisy relieff-mønster.- Håndlaget.- Kapasitet: 180 cl.- Laget i Portugal Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Mugge På Eventyr - Flytten 1l - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Mix - 1006334

  Arabia Mummi Mugge På Eventyr - Flytten 1l - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Mix - 1006334
  Mummi mugge fra Arabia, en del av Mummi-serien "På eventyr". Muggen har et mønster med vakre farger. Motivet på muggen er basert på historien "Kometen kommer", der alle plutselig en dag begynner å flytte fra Mummidalen. Mummitrollet og Snorkfrøken finner raskt ut at grunnen til flyttingen er at en stor komet snart vil treffe bakken. Mummifamilien pakker sammen tingene sine for å bosette seg i en hule. Etter hvert kan imidlertid alle i Mummidalen puste ut mens naturens egne krefter driver kometen bort, og alle kan flytte tilbake til Mummidalen. Kombiner muggen med andre deler i samme serie slik at du får en nydelig borddekking som passer til både hverdag og fest. Muggen er tilgjengelig i flere varianter. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rustic Mugge Grå/Blå

  Rustic Mugge Grå/Blå
 • Mateus Lace Mugge 1,2l - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Sand - ESP114CSA

  Mateus Lace Mugge 1,2l - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Sand - ESP114CSA
  En mugge fra serien Lace fra Mateus. Rommer 1,2 liter. I serien Lace er produktene prydet av et fint blomsterlignende blondemønster som blir ekstra vakkert takket være de vakre fargeskiftningene i det håndmalte porselenet. Lace følger samme fremgangsmåte som resten av sortimentet fra Mateus, hvor svensk design er blandet med solid håndverk fra Portugal. Som alle produkter fra Mateus er serien Lace laget av leire som deretter er malt for hånd. Dette betyr at hvert eksemplar er unikt og det kan forekomme fargeforskjeller. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blå Elements Mugge 70cl

  Royal Copenhagen Blå Elements Mugge 70cl
  Mugge på 70 cl fra det romantiske porselenserviset Blå Elements. Serviset har et vakkert blomstermotiv i en kongeblå farge som pynter middagsbordet og kan kombineres med andre serviseserier fra Royal Copenhagen som Musselmalet Riflet eller Hvit El
 • Heirol Mugge Svelte Rose 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Swelled Rose - 14410

  Heirol Mugge Svelte Rose 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Swelled Rose - 14410
  Muggen fra Heirol har elegant, håndlaget design i keramikk. Den har praktisk håndtak på siden. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om muggen fra Heirol- Laget av keramikk.- Finnes også som et krus.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget i Portugal. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Hadeland Glassverk Siri Mugge 10cl

  Hadeland Glassverk Siri Mugge 10cl
  Mugge på 10cl fra Hadeland Glassverks serie Siri som består av flere produkter med dekorative riller i glasset. Siri er en relansering fra Hadeland Glassverk basert på Willy Johanssons design fra 1954. Serien inkluderer i dag nye produkter designe
 • Rörstrand Ostindia Mugge 45 cl

  Rörstrand Ostindia Mugge 45 cl
  Mugge på 45 cl fra den flotte serien Ostindia fra Rörstrand. Den unike historien bak Ostindia gjør serien ekstra spesiell. Et skip som returnerte fra Kina sank i 1745 utenfor Gøteborg. På et vis har et fragment som skulle være med i lasten endt
 • Columbine fløtemugge, hvit/mønster

  Columbine fløtemugge, hvit/mønster
 • Ilse Mugge 1,2 L Rustfritt Stål

  Ilse Mugge 1,2 L Rustfritt Stål
 • Royal Copenhagen Prinsesse Mugge 55cl

  Royal Copenhagen Prinsesse Mugge 55cl
 • Pillivuyt Mugge 100cl

  Pillivuyt Mugge 100cl
 • Hadeland Glassverk Jordbær Mugge 1,1 L

  Hadeland Glassverk Jordbær Mugge 1,1 L
  En sommerlig og solid serie, håndlaget med små jordbær integrert i glasset. Variasjoner vil forekomme da dette er håndverk. Håndvask.
 • Royal Copenhagen Musselmalet Mega 70cl Mugge

  Royal Copenhagen Musselmalet Mega 70cl Mugge
  Mugge til forfriskende drikke fra det flotte serviset Musselmalet Mega fra Royal Copenhagen. Det kjente musselmalede mønsteret ble i 2000 tolket på nytt og fikk et modernisert og mer dramatisk utseende, samtidig som det beholdt det gamle gjenkjenne
 • Aida Raw Mugge Med Håndtak 60 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Titanium Black - 14806

  Aida Raw Mugge Med Håndtak 60 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Titanium Black - 14806
  Denne muggen tilhører serien Raw fra Aida, som har et skandinavisk uttrykk. Serien kombinerer det rå og naturlige utseendet med en stilig og enkel design. Den er håndlaget, som gjør at det kan oppstå små variasjoner i utseendet. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Wedgwood Jasper Conran Mugge 1L

  Wedgwood Jasper Conran Mugge 1L
 • Exxent Mugge Polykarbonat 1 Liter

  Exxent Mugge Polykarbonat 1 Liter
  En plastmugge av høy kvalitet som ser ut som glass men som som ikke kan knuses.  Perfekt utendørs som ved bassenget, i båten eller på utflukten Polykarbonatplast er en nesten uknuselig plast (samme type som brukes i vinduer på fly).&nb
 • Rörstrand Ostindia Mugge 45 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 1026594

  Rörstrand Ostindia Mugge 45 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Porselen Hvit - 1026594
  En fin liten mugge fra Rörstrand. Kolleksjonen Ostindia er en ekte klassiker som har blitt stemt fram som århundrets servise av det svenske folket. Et must for den designinteresserte! Serviset ble designet allerede i 1932, inspirasjonen kom fra et porselensskår som ble funnet på et forlist skip utenfor Göteborg. Rommer 45 cl. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • BLÅ MEGA RIFLET MUGGE 1,6 L

  BLÅ MEGA RIFLET MUGGE 1,6 L
  Mugge til melk eller andre forfriskende drikker fra Royal Copenhagens flotte servise Musselmalet Mega.Det kjente musselmalede mønsteret ble i 2000 tolket på nytt og fikk et modernisert og mer dramatisk utseende, samtidig som det beholdt det gamle g
 • Aida Harvey Mugge 1,2l - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 80329

  Aida Harvey Mugge 1,2l - Vannkarafler & Vannkanner Klar - 80329
  Serien Harvey fra Aida består av moderne glass til festens drikker, alt fra en god whisky til helt vanlig vann. Disse glassene er et must for alle som vil dekke bordet med en moderne stil. Aida har skapt et elegant mønster for glass, inspirert av elegant fasetterte krystallglass. Med denne serien får du moderne eleganse til gode priser. Kan vaskes i oppvaskmaskinen. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Eva Solo Mugge 15 cl Legio Nova

  Eva Solo Mugge 15 cl Legio Nova
  En liten mugge fra Eva Solos nylansering av den klassiske serien Legio. Porselensserien er designet av Ole Palsby er en av Eva Solos mest klassiske serier og består av høykvalitativt porselen. Derfor gir Eva Solo hele 10 års garanti på alle deler
 • Alice's Paris Hobnail Mugge 2L Minty Green

  Alice's Paris Hobnail Mugge 2L Minty Green
 • Paris Hobnail Mugge 2L Blue smoke

  Paris Hobnail Mugge 2L Blue smoke