Sausenebb

Her finner mange forskjellige forslag på sausenebb. Vi lister sauseskåler med og uten fat som du kan kjøpe online. Se bilder på sausenebber i porselen og noen i rustfritt stål.

Populær i sausenebb

 • Rosenthal Loft Sausskål/sausnebb

  Rosenthal Loft Sausskål/sausnebb
  En søt sausskål/sausnebb fra Rosenthal. Den er både praktisk og vakker. Sausskålen/sausnebbet rommer 0,9 L og er en del av Loft by Rosenthal-serien. Serien er tilvirket i hvitt porselen av høy kvalitet med myke riller. Serien fås i ovale, firka
 • Villeroy & Boch Royal Sauseskål Med Fat 45 Cl - Sausenebb & Sausekanner Benporselen Hvit - 1044123406

  Villeroy & Boch Royal Sauseskål Med Fat 45 Cl - Sausenebb & Sausekanner Benporselen Hvit - 1044123406
  Denne sauseskålen tilhører serien Royal, en klassisk serie med en tidløs design. Serviset er praktisk og stilig på en gang, og passer for alle anledninger. Laget av slitesterkt benporselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Sausskål Med Fat 45 Cl - Sausenebb & Sausekanner Benporselen Hvit - 1045453406

  Villeroy & Boch Anmut Sausskål Med Fat 45 Cl - Sausenebb & Sausekanner Benporselen Hvit - 1045453406
  Anmut sausskål med fat fra Villeroy & Boch. Dette er en sausskål med et tilhørende fat, laget av hvit benporselen av høyeste kvalitet. En del av serien Anmut, som ble inspirert av en av Villeroy & Bochs tidligere design fra 1920. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Eva Solo Sausmugge 0,45 l Nova

  Eva Solo Sausmugge 0,45 l Nova
  En meget vakker sausmugge fra Eva Solo. Sauskannen har to helletuter som gjør det smidig å helle rett fra muggen uten søl, men du kan også bruke en sausskje og la den hvile på kanten.Rommer: 0,45 l.

Flere tips om sausenebb

 • Hardanger Bestikk Carina Sauseøse

  Hardanger Bestikk Carina Sauseøse
  Sauseøse fra Hardanger Bestikk og den vakre serien Carina. Sauseøsen er utviklet for servering av saus, og kommer med en liten og spiss helletut for en enkel dandering. Øsen er fremstilt i 18/10 stål og tåler oppvaskmaskin. Måler 18,2 cm.
 • Wedgwood Celestial Platinium Skål T Sausenebb

  Wedgwood Celestial Platinium Skål T Sausenebb
 • Royal Copenhagen White Fluted Sausskål 55 Cl - Sausenebb & Sausekanner Porselen Hvit - 1017398

  Royal Copenhagen White Fluted Sausskål 55 Cl - Sausenebb & Sausekanner Porselen Hvit - 1017398
  White Fluted sausskål fra Royal Copenhagen. Denne sausskålen tilhører White Fluted-serien, som har blitt en moderne klassiker. Det er laget av høykvalitets porselen og har innovative linjer. Den elegante designet gjør at den kan brukes hver dag, og kan med fordel kombineres med produkter fra andre Fluted-kolleksjoner. Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Lantliv sausenebb Mini, hvit

  Lantliv sausenebb Mini, hvit
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Sausenebb 44cl

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Sausenebb 44cl
  Sausenebb 44cl fra Villeroy & Boch i serien Anmut Platinum No.1. Det tidløse serviset Anmut Platinum No.1 er fremstilt i hvitt benporselen av høy kvalitet. Det elegante platina dekoret på det hvite benporselenet gir serviset et eksklusivt og elega
 • Royal Copenhagen Musselmalet Mega Sausenebb 55cl

  Royal Copenhagen Musselmalet Mega Sausenebb 55cl
  Sausenebb fra det flotte serviset Musselmalet Mega fra Royal Copenhagen. Det kjente musselmalede mønsteret ble i 2000 tolket på nytt og fikk et modernisert og mer dramatisk utseende, samtidig som det beholdt det gamle gjenkjennelige uttrykket. Hver
 • Iittala Teema Kanne 20 Cl - Sausenebb & Sausekanner Porselen Hvit - 1006152

  Iittala Teema Kanne 20 Cl - Sausenebb & Sausekanner Porselen Hvit - 1006152
  Stilren kanne designet av Kaj Franck. Dette er en av Iittalas mest ikoniske helter innen design og med Teema laget de en rekke uendelige kombinasjoner av former, størrelser og farger. Teema er den perfekte porselensserien å ha hjemme fordi du kan kombinere den med hvilken annen serie som helst for å skape en vakker borddekning. Alt du trenger å legge til er en fargeklatt og borddekingen er komplett. Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kockums Jernverk Sausekanne, grønn

  Kockums Jernverk Sausekanne, grønn
  Inviter gjester til en overdådig middag, hvor du kan servere sausen i den fine, enkle sauskannen fra Kockums Jernverk. Du kan med fordel kombinere kannen med de mange andre produktene fra Kockums Jernverk, for å skape en vakker og tidløs borddekki
 • Bjørn Wiinblad Guirlande sausenebb

  Bjørn Wiinblad Guirlande sausenebb
  Server julesausen på en elegant måte til middagen på julaften, takket være sausenebbet fra Bjørn Wiinblad. Sausenebbet har et vakkert design og en kapasitet på 0,5 liter. Den er en del av Guirlande serien og måler 10,5 cm i høyden, 10,5 cm i
 • Sausenebb 30 cl

  Sausenebb 30 cl
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Sausenebb m/Skål

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Sausenebb m/Skål
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Sense Sausenebb 45cl

  Porsgrunds Porselænsfabrik Sense Sausenebb 45cl
  Sausenebb fra Sense og Porsgrund Porselensfabrikk er del av en elegant, tidløs og stilren serviseserie. Sense er Porsgrund Porselensfabrikk sitt mest komplette servise, noe som gjør det enkelt å dekke bordet i en rød tråd med alt du trenger til
 • Pillivuyt Plissé Sausenebb med Hank 32cl

  Pillivuyt Plissé Sausenebb med Hank 32cl
  Sausenebb i 32 cl med hank fra Pillivuyt i serien Plissé. Det flotte serviset Plissé viser diskret, fransk eleganse på sitt vakreste vis. Servisets plisserte linjer og hvite ildfaste porselen gjør det velegnet til både hverdag og de litt mer fes
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Sausskål 40 Cl - Sausenebb & Sausekanner Porselen Hvit - 1023413400

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Sausskål 40 Cl - Sausenebb & Sausekanner Porselen Hvit - 1023413400
  Old Luxembourg sausskål fra Villeroy & Boch. Dette er en sjarmerende og elegant skål i en kremet hvit farge med dekorative mørkeblå blomster. Den enkle designen gjør den tidløs, den passer både til hverdag og fest. Skålen er fin sammen med andre produkter fra Old Luxembourg, et av Villeroy & Boch mest klassiske serviser. Laget av premiumporselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch For Me Sausenebb 40 Cl - Sausenebb & Sausekanner Porselen Hvit - 10-4153-3407

  Villeroy & Boch For Me Sausenebb 40 Cl - Sausenebb & Sausekanner Porselen Hvit - 10-4153-3407
  Sausenebbet fra Villeroy & Boch er laget av hvitt porselen. Det har et enkelt, tidløst design perfekt for både hverdag og fest. Om sausenebbet fra Villeroy & Boch- Dette sausenebbet er en del av serien For Me fra Villeroy & Boch. Vedlikeholdsinstruksjoner for sausenebbet- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Lantliv sausenebb Mini, grafitt

  Lantliv sausenebb Mini, grafitt
 • GC Sausenebb, 0,7 l

  GC Sausenebb, 0,7 l
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Gravy Bowl 40 Cl - Sausenebb & Sausekanner Stengods Blå - 14533223

  Broste Copenhagen Nordic Sea Gravy Bowl 40 Cl - Sausenebb & Sausekanner Stengods Blå - 14533223
  Nordic Sea Gravy Bowl, 40 cl fra Broste Copenhagen. Sausenebb & Sausekanner Blå Stengods Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Sauseskål Uten Fat 45 Cl - Sausenebb & Sausekanner Benporselen Hvit - 1045453407

  Villeroy & Boch Anmut Sauseskål Uten Fat 45 Cl - Sausenebb & Sausekanner Benporselen Hvit - 1045453407
  Anmut sauseskål fra Villeroy & Boch. En vakker skål laget av hvitt benporselen av aller høyeste kvalitet. Skålen tilhører serien Anmut, som er inspirert av en av Villeroy & Bochs tidligere design fra 1920. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Sauceboat 2Pcs. 0,40L

  Villeroy & Boch Gray Pearl Sauceboat 2Pcs. 0,40L
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Fat Ovalt 34,5cm - Sausenebb & Sausekanner Porselen Hvit - 1016911

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Fat Ovalt 34,5cm - Sausenebb & Sausekanner Porselen Hvit - 1016911
  Ovalt fat med et klassisk håndmalt mønster fra serien Blue Fluted Mega, som er en nytolkning av Blue Fluted Plain. Det håndmalte mønsteret fra 1775 har blitt en del av Danmarks kulturarv. I Mega har utvalgte deler av det opprinnelige mønsteret blitt forstørret av Karen Kjælgård-Larsen. Ettersom motivet er håndmalt kan variasjoner i utseendet forekomme, noe som gjør hver tallerken unik. Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Aida Passion Sausekanne 50 Cl - Sausenebb & Sausekanner Hvit - 19224

  Aida Passion Sausekanne 50 Cl - Sausenebb & Sausekanner Hvit - 19224
  Passion sausekanne fra Aida. Støpt i den fineste benporselen, som er nesten gjennomsiktig hvis den holdes mot lyset. Den kremaktige fargen og den silkeaktige glasuren forsterker de romantiske undertonene. Passion er perfekt for den moderne romantikeren som vil ha et minimalistisk servise med bare 6 deler, men utallige kombinasjoner. Passion tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn og fryser. Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kockums Jernverk Sausekanne, kremfarget

  Kockums Jernverk Sausekanne, kremfarget
  Inviter gjester til en overdådig middag, hvor du kan servere sausen i den fine, enkle sauskannen fra Kockums Jernverk. Du kan med fordel kombinere kannen med de mange andre produktene fra Kockums Jernverk, for å skape en vakker og tidløs borddekki
 • Bjørn Wiinblad Jul Guirlande Sausenebb 50 cl

  Bjørn Wiinblad Jul Guirlande Sausenebb 50 cl
  Sausenebb i 50 cl fra Bjørn Wiinblad og juleserviset Guirlande. Det flotte juleserviset Guirlande setter en eventyrlig og vakker stemning på julebordet, og vil bli en fryd å ta frem hver jul. Sausenebbet er utformet i blankglasert hvitt porselen m
 • Peppar Sausenebb Brun

  Peppar Sausenebb Brun
 • Pillivuyt Plissé sause-nebb

  Pillivuyt Plissé sause-nebb
  Kompletter din stil med en sause-nebbet i samme serie som ditt servise. Pillivuyt Plissé sause-nebb er både enkel, elegant og klassisk i designet, slik at du kan servere din saus med stil. Den er utstyrt med en hank, slik at du enklere kan helle sa
 • Royal Copenhagen Star Fluted Christmas Sauseskål 43 Cl - Sausenebb & Sausekanner - 1017450

  Royal Copenhagen Star Fluted Christmas Sauseskål 43 Cl - Sausenebb & Sausekanner - 1017450
  Star Fluted Christmas Sauseskål 43 cl fra Royal Copenhagen. Sausenebb & Sausekanner Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Sausenebb 66 cl

  Kähler Hammershøi Sausenebb 66 cl
  Hammershøi sausenebb fra Kähler som er perfekt til det store middagsbordet, når de nærmeste er invitert til god mat. Det er designer Hans-Christian Bauer som står bak Hammershøi serien. Inspirasjonen er funnet fra den danske kunstneren Svend H
 • Lantliv sausenebb Mini, grafitt

  Lantliv sausenebb Mini, grafitt
 • Broste Copenhagen 'Nordic Sea' sausskål i steingods

  Broste Copenhagen 'Nordic Sea' sausskål i steingods
  Denne fine sausskålen fra Broste Copenhagen er fremstilt av glasert steingods og har en fin blågrå farge som er inspirert av de nordiske hav. Skålen er håndlaget med håndmalte hvite striper. Ettersom produktet er håndlaget kan små variasjoner
 • Royal Porcelain Gold Grande Fat til Sausenebb

  Royal Porcelain Gold Grande Fat til Sausenebb
  Gold Grande er et allsidig og elegant servise i benporselen. Serien har tradisjonelle former med et delikat design i varme gulltoner. Kombinasjonen av matt og blank finish i glasuren gir Gold Grande et elegant og luksuriøst uttrykk. Gold Grande fat til sausenebb 20 cm er tilpasset sausenebbet i samme serie. Fatet beskytter bordet eller duken mot søl og flekker. Serviset kan vaskes i oppvaskmaskin. Vi anbefaler at du vasker det på maks 55 grader i oppvaskmaskinen. Halver oppvaskmiddeldosen og bruk glansemiddel. En glansfull overflate gjør serviset mer motstandsdyktig mot riper og matthet.
 • Kockums Jernverk Sausekanne, blå

  Kockums Jernverk Sausekanne, blå
  Inviter gjester til en overdådig middag, hvor du kan servere sausen i den fine, enkle sauskannen fra Kockums Jernverk. Du kan med fordel kombinere kannen med de mange andre produktene fra Kockums Jernverk, for å skape en vakker og tidløs borddekki
 • Lyngby Porcelæn DAN-ILD Sausenebb 50 cl

  Lyngby Porcelæn DAN-ILD Sausenebb 50 cl
  Dekk på bordet med DAN-ILD serien fra Lyngby Porcelæn, når du får gjester over på middag. Seriens sausenebb er ekstremt funksjonell samtidig som at den har et smart, moderne design som pynter opp bordet. Sausenebbet kan romme opp til 50 cl og de
 • Pillivuyt Bistro sausenebb hvit/sølv - 32 cl

  Pillivuyt Bistro sausenebb hvit/sølv - 32 cl
  Bistro er en av Pillivuyts første serier. Det klassiske, hvite porselenet med den elegante sølvkanten er opprinnelig fremstilt til franske bistroer og restauranter. Maskinoppvask anbefales ikke, da sølvkanten langsomt vil falme eller flasse av.
 • GC Sausenebb, 0,7 l

  GC Sausenebb, 0,7 l
 • Flow sausenebb, Black

  Flow sausenebb, Black
 • Rosendahl Grand Cru Sausenebb 0,7 L.

  Rosendahl Grand Cru Sausenebb 0,7 L.
  Server din varme saus eller dressing i dette flotte sausnebbet fra Rosendahl Grand Cru-serien. Den hvite fargen og det tidløse designet gjør det enkelt for deg å kombinere sausnebbet med andre serier, skulle selskapets størrelse kreve det. Saus-n
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Bølge Strå Sausemugge 30cl

  Porsgrunds Porselænsfabrik Bølge Strå Sausemugge 30cl
  Sausemugge på 30 cl fra det håndlagde serviset Bølge Strå fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Med en symbolikk og historikk fra Porsgrunds opprinnelse prydes det vakre serviset av stilrene bølgerelieffer og et nydelig stråmønster i blått, inspir
 • Spode Delamere Rural Saucer 23cm / 0.23l - Sausenebb & Sausekanner Steingods Grå - DR8296

  Spode Delamere Rural Saucer 23cm / 0.23l - Sausenebb & Sausekanner Steingods Grå - DR8296
  Delamere Rural Saucer 23cm / 0.23L fra Spode. Sausenebb & Sausekanner Grå Steingods Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Wedgwood Arris Sausnebb Med Skål 50cl

  Wedgwood Arris Sausnebb Med Skål 50cl
  Sausenebb med skål i 50 cl fra Wedgwoods elegante servise Arris. Sausenebbet med skål er dekket av et vakkert geometrisk gullmotiv og rammet inn med et elegant gullbånd. Serviset Arris er fremstilt i benporselen og like fint til en rolig middag so
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Sausenebb 40cl

  Villeroy & Boch Gray Pearl Sausenebb 40cl
  Premium Bone Porcelain
 • Sausenebb 15 cl

  Sausenebb 15 cl
 • Wedgwood Vera Wang Lace Sausenebb Med Skål 35cl

  Wedgwood Vera Wang Lace Sausenebb Med Skål 35cl
  Sausenebb med skål fra serviset Vera Wang Lace fra Wedgwood. Vera Wang har designet serviset Lace med inspirasjon fra luksuriøse detaljer fra hennes egne brudekjolekolleksjoner. Mønsteret i serviset kombinerer blomster med blonder på et helt unik
 • Kockums Jernverk Sausekanne, grå

  Kockums Jernverk Sausekanne, grå
  Inviter gjester til en overdådig middag, hvor du kan servere sausen i den fine, enkle sauskannen fra Kockums Jernverk. Du kan med fordel kombinere kannen med de mange andre produktene fra Kockums Jernverk, for å skape en vakker og tidløs borddekki
 • Wedgwood Vera Wang Grosgrain Sausenebb U/Fat

  Wedgwood Vera Wang Grosgrain Sausenebb U/Fat
  Sausenebb uten fat fra serviset Vera Wang Grosgrain fra Wedgwood. Serviset Grosgrain har Vera Wang designet med inspirasjon fra beskjedne, romantiske detaljer hentet fra hennes brudekjoler. Serviset er fremstilt i benporselen og tåler oppvaskmaskin,
 • Pillivuyt Gastronomi Sausmugge 0,32 Liter

  Pillivuyt Gastronomi Sausmugge 0,32 Liter
  PILLIVUYT S.A., Mehun-sur-Yevre, Frankrike. Grunnlagt 1818. I dag en moderne fabrikk, men fortsatt lages mange detaljer for hånd.PILLIVUYT lager selv sin porselensmasse med innehold av flint og kvarts, som sammen med en svært hard glasur og en
 • Exxent Sausenebb Rustfritt Stål 0,30 L

  Exxent Sausenebb Rustfritt Stål 0,30 L
  Klassisk sausenebb i rustfritt stål, rommer 3 dl
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Skål Til Sausenebb 24cm

  Villeroy & Boch Gray Pearl Skål Til Sausenebb 24cm
  Skål til sausenebb fra Villeroy & Boch i serien Gray Pearl. Serviset Gray Pearl kommer i klassiske former dekorert med subtile sølvgrå dekorasjoner som skaper en unik eleganse til serien. Skålen måler 24 cm og passer sammen med sausenebbet fra s
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Bølge Hvitt Sausemugge 30cl

  Porsgrunds Porselænsfabrik Bølge Hvitt Sausemugge 30cl
  Sausemugge fra Porsgrunds Porselænsfabrik, i den nydelige serviseserien Bølge Hvitt. Bølge-serviset er inspirert av historien til Porsgrund Porselen og hvordan porselenet ble fraktet den lage veien over havet frem til fabrikken. Derfor har porsele