Barnekrus

En barnekopp har en litt mindre størrelse og er utformet for små barnehender. Barnekrus er laget i melamin, stål eller plast.

Populær i barnekrus

 • Rice Drikkeflaske 50 Cl - Barnekrus Rustfritt Stål Blå - STBOT-CAR

  Rice Drikkeflaske 50 Cl - Barnekrus Rustfritt Stål Blå - STBOT-CAR
  Drikkeflaske fra Rice i slitesterkt rustfritt stål med et kult bilmotiv med et farget lokk og en praktisk stropp for å ta med deg når du er på farta. Holder mat eller drikker iskald i 24 timer og varm i 12 timer. Om drikkeflasken fra Rice- Laget av rustfritt stål.- Finnes i forskjellige farger.- Farget lokk med en stropp.- Kult bilmotiv.- Kapasitet: 50 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeflasken- Håndvask anbefales. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Oyoy Kappu Kopper 2-pk Støvblå/choko - Barnekrus Silikon Dusty Blue - M107081

  Oyoy Kappu Kopper 2-pk Støvblå/choko - Barnekrus Silikon Dusty Blue - M107081
  Koppene fra OYOY er laget av slitesterkt silikon med typiske motiver og gripevennlige håndtak perfekte for alle små barn. Om koppene fra OYOY- Finnes i fargekombinasjoner.- Selges i en 2-pakning.- Høyde: 75 mm.- Diameter: 65 mm. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Rig-tig Moomin Abc Krus 20 F - Barnekrus Abs Hvit - Z00706-F

  Rig-tig Moomin Abc Krus 20 F - Barnekrus Abs Hvit - Z00706-F
  Kruset fra RIG-TIG by Stelton har tidløst, lekent design med dekorativ bokstav perfekt til både varme og kalde drikker. Det har holdbart, bærekraftig materiale i ABS-plast til hverdagslig bruk. Fri fra BPA og ftalater. Designet av Tove Jansson. Om kruset fra RIG-TIG by Stelton- Lekent, tidløst design.- Ftalatfritt.- Robust krus.- Fra kolleksjonen Moomin ABC.- For både varme og kalde drikker.- Laget av ABS-plast.- Kapasitet: 20 cl.- Høyde: 83 mm.- Diameter: 74 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Drikkeglass 2-pk Walk Like An Elephant - Barnekrus Krystall Multi - 1486747458

  Villeroy & Boch Drikkeglass 2-pk Walk Like An Elephant - Barnekrus Krystall Multi - 1486747458
  Drikkeglass fra Villeroy & Boch med et bedårende design med et lekent dyremotiv for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Det er laget av høykvalitativ krystallglass perfekt for kalde drikker. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om drikkeglasset fra Villeroy & Boch- Selges i en 2-pakning.- Laget av krystallglass.- Bedårende design.- Lekent dyremotiv.- Finnes i forskjellige varianter. Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeglasset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.

Flere tips om barnekrus

 • Design Letters Lokk Med Sugerør Til Kids Coloured Eco Drikkeglass - Barnekrus Grønn - 20102015GNWHSTRIPE

  Design Letters Lokk Med Sugerør Til Kids Coloured Eco Drikkeglass - Barnekrus Grønn - 20102015GNWHSTRIPE
  Lokket fra Design Letters har et gjenbrukbart design med gjennomtenkte funksjoner for å unngå spill. Det har et ensfarget utseende med en matchende sugerør med et stripete mønster. Velg mellom ulike farger. Kombiner lokket med et Kids Coloured Eco drikkeglass fra Design Letters. Om lokket fra Design Letters- Finnes i forskjellige farger.- Drikkeglass ikke inkludert.- Sugerør med et stripete mønster.- Gjenbrukbart design. Vedlikeholdsinstruksjoner for lokket- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Design Letters Personlig Krus U - Barnekrus Melamin Hvit - 20201000-U

  Design Letters Personlig Krus U - Barnekrus Melamin Hvit - 20201000-U
  Et personlig melaminkrus i hvit farge fra danske Design Letters. Kruset er utsmykket med Arne Jacobsens bokstaver fra 1937 i en svart farge. Bruk kruset til å drikke fra, eller som en oppbevaringsboks eller dekorasjon. Velg mellom bokstavene A-Z. SpesifikasjonerKrus fra Design Letters med en bokstav, koppene finnes med bokstavene A-Z. Laget av melamin.Skriften ble designet av Arne Jacobsen i 1937. Kan brukes både til varme/kalde drikker, eller som en dekorasjon. Størrelse, 7x7,3 centimeter Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Design Letters Kids Basic Eco Kopp - Barnekrus Ecozen Hvit - 20106008WHITEABC

  Design Letters Kids Basic Eco Kopp - Barnekrus Ecozen Hvit - 20106008WHITEABC
  Koppen fra Design Letters har et slitesterkt design i miljøvennlig ecozen perfekt for barn. Den har en hvit, diskret farge med alfabet på bunnen. Fri fra BPA og ftalater. Kombiner koppen med et lokk fra Design Letters. Om koppen fra Design Letters- BPA- og BPS-fri.- Slitesterkt design.- Alfabet langs kanten.- Laget av ecozen. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Krus 9 Cm Roar Like A Lion - Barnekrus Porselen Multi - 1486739651

  Villeroy & Boch Krus 9 Cm Roar Like A Lion - Barnekrus Porselen Multi - 1486739651
  Krus fra Villeroy & Boch med et bedårende design med et lekent dyremotiv for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Det er laget av høykvalitativ, ripemotstandig porselen perfekt til både varme og kalde retter. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om kruset fra Villeroy & Boch- Laget av porselen.- Ripemotstandig overflate.- Bedårende design.- Lekent dyremotiv.- Finnes i forskjellige varianter. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • RICE Rice barnekopp melamin Dinosaurs

  RICE Rice barnekopp melamin Dinosaurs
  RICE Rice barnekopp melamin Dinosaurs
 • Sebra Silicone Lokk - Barnekrus Silikon Beige - 700930015

  Sebra Silicone Lokk - Barnekrus Silikon Beige - 700930015
  Lokket fra sebra har en praktisk tut perfekt for småbarn og for å underlette i hverdagen. Velg mellom ulike farger. Kombiner lokket med et krus fra Sebra. Om lokket fra sebra- Laget av silikon.- Finnes i forskjellige farger.- Egnet til et Ø7 cm krus. Vedlikeholdsinstruksjoner for lokket- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler fryser. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Design Letters Mini Favourite Kopp Lyseblå - Barnekrus Tritan Lys Blå - 20103022LBDARLING

  Design Letters Mini Favourite Kopp Lyseblå - Barnekrus Tritan Lys Blå - 20103022LBDARLING
  Koppen fra Design Letters har en liten størrelse i slitesterkt, støtsikkert tritan perfekt for barn. Den har søte tekster foran og bak med en mørkere farge. Velg mellom ulike farger. En perfekt gave. Om koppen fra Design Letters- Perfekt for barn.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en skål.- Laget av tritan.- Kan også brukes som en tannbørsteholder.- Slitesterkt design. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • OYOY Nomu barnekopper 2 deler OpticBlue-LightRubber

  OYOY Nomu barnekopper 2 deler OpticBlue-LightRubber
  OYOY Nomu barnekopper 2 deler OpticBlue-LightRubber
 • OYOY Nomu barnekopper 2 deler Vanilla-Nutmeg

  OYOY Nomu barnekopper 2 deler Vanilla-Nutmeg
  OYOY Nomu barnekopper 2 deler Vanilla-Nutmeg
 • Design Letters Eat & Learn barnekopp Grønn

  Design Letters Eat & Learn barnekopp Grønn
  Design Letters Eat & Learn barnekopp Grønn
 • Design Letters Lokk Med Sugerør Til Kids Coloured Eco Drikkeglass - Barnekrus Beige - 20102015BEIGSTRIPE

  Design Letters Lokk Med Sugerør Til Kids Coloured Eco Drikkeglass - Barnekrus Beige - 20102015BEIGSTRIPE
  Lokket fra Design Letters har et gjenbrukbart design med gjennomtenkte funksjoner for å unngå spill. Det har et ensfarget utseende med en matchende sugerør med et stripete mønster. Velg mellom ulike farger. Kombiner lokket med et Kids Coloured Eco drikkeglass fra Design Letters. Om lokket fra Design Letters- Finnes i forskjellige farger.- Drikkeglass ikke inkludert.- Sugerør med et stripete mønster.- Gjenbrukbart design. Vedlikeholdsinstruksjoner for lokket- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Sebra Fanto Krus - Barnekrus Silikon Blå - 700910010

  Sebra Fanto Krus - Barnekrus Silikon Blå - 700910010
  Kruset fra sebra har et slitesterkt design med et praktisk håndtak og en fin, dekorativ elefant på en side perfekt for småbarn og for å underlette i hverdagen. Velg mellom to forskjellige farger. Kombiner kruset med et silikonlokk fra Sebra. Om kruset fra sebra- Laget av silikon.- Finnes i forskjellige farger.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler fryser. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Design Letters Sugerør & Lokk - Barnekrus Silikon Lys Blå - 20102004LIGHTBLUE

  Design Letters Sugerør & Lokk - Barnekrus Silikon Lys Blå - 20102004LIGHTBLUE
  Dette settet inneholder et sugerør og lokk som passer til Kids Personal drikkeglass fra Design Letters. Settet gjør det enkelt for barn og babyer å drikke selv uten å søle. Begge delene tåler oppvaskmaskin, noe som gjør at du kan bruke dem igjen og igjen! Bra for både deg og miljøet. MERK! Drikkeglasset er ikke inkludert, dette bestilles separat. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • RICE Rice barnekopp med to håndtak 20 cl Party animal-Green

  RICE Rice barnekopp med to håndtak 20 cl Party animal-Green
  RICE Rice barnekopp med to håndtak 20 cl Party animal-Green
 • Sebra Mums Krus - Barnekrus Bioplast Wheat Yellow - 700930013

  Sebra Mums Krus - Barnekrus Bioplast Wheat Yellow - 700930013
  Kruset fra sebra har håndtak perfekt for småbarn og for å underlette i hverdagen. Kombiner kruset med et silikonlokk fra Sebra. Om kruset fra sebra- Laget av bioplast og trefiber.- Finnes i forskjellige farger.- En perfekt gave.- Krus: Ø7 cm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler fryser. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Design Letters Lokk Med Sugerør Til Kids Coloured Eco Drikkeglass - Barnekrus Lilla - 20102015PUWHSTRIPE

  Design Letters Lokk Med Sugerør Til Kids Coloured Eco Drikkeglass - Barnekrus Lilla - 20102015PUWHSTRIPE
  Lokket fra Design Letters har et gjenbrukbart design med gjennomtenkte funksjoner for å unngå spill. Det har et ensfarget utseende med en matchende sugerør med et stripete mønster. Velg mellom ulike farger. Kombiner lokket med et Kids Coloured Eco drikkeglass fra Design Letters. Om lokket fra Design Letters- Finnes i forskjellige farger.- Drikkeglass ikke inkludert.- Sugerør med et stripete mønster.- Gjenbrukbart design. Vedlikeholdsinstruksjoner for lokket- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Rice Drikkeflaske 50 Cl - Barnekrus Rustfritt Stål Rosa - STBOT-CARI

  Rice Drikkeflaske 50 Cl - Barnekrus Rustfritt Stål Rosa - STBOT-CARI
  Drikkeflaske fra Rice i slitesterkt rustfritt stål med et kult bilmotiv med et farget lokk og en praktisk stropp for å ta med deg når du er på farta. Holder mat eller drikker iskald i 24 timer og varm i 12 timer. Om drikkeflasken fra Rice- Laget av rustfritt stål.- Finnes i forskjellige farger.- Farget lokk med en stropp.- Kult bilmotiv.- Kapasitet: 50 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkeflasken- Håndvask anbefales. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Oyoy Kappu Kopper 2-pk /Pale Mint - Barnekrus Silikon Clay - M107083

  Oyoy Kappu Kopper 2-pk /Pale Mint - Barnekrus Silikon Clay - M107083
  Koppene fra OYOY er laget av slitesterkt silikon med typiske motiver og gripevennlige håndtak perfekte for alle små barn. Om koppene fra OYOY- Finnes i fargekombinasjoner.- Selges i en 2-pakning.- Høyde: 75 mm.- Diameter: 65 mm. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Sebra Mums Krus - Barnekrus Bioplast Powder Blue - 700910013

  Sebra Mums Krus - Barnekrus Bioplast Powder Blue - 700910013
  Kruset fra sebra har håndtak perfekt for småbarn og for å underlette i hverdagen. Kombiner kruset med et silikonlokk fra Sebra. Om kruset fra sebra- Laget av bioplast og trefiber.- Finnes i forskjellige farger.- En perfekt gave.- Krus: Ø7 cm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler fryser. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Krus 8,5 Cm Walk Like An Elephant - Barnekrus Porselen Multi - 1486744889

  Villeroy & Boch Krus 8,5 Cm Walk Like An Elephant - Barnekrus Porselen Multi - 1486744889
  Krus fra Villeroy & Boch med et bedårende design med et lekent dyremotiv for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Det er laget av høykvalitativ, ripemotstandig porselen perfekt til både varme og kalde retter. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om kruset fra Villeroy & Boch- Laget av porselen.- Ripemotstandig overflate.- Bedårende design.- Lekent dyremotiv.- Finnes i forskjellige varianter. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Design Letters Lokk Til Kids Glass - Barnekrus Silikon Nude - 20202202NUDE

  Design Letters Lokk Til Kids Glass - Barnekrus Silikon Nude - 20202202NUDE
  Unngå søl ved å montere dette lokket på glasset til barnet ditt. Lokket har en liten drikketut, takket være silikonringen er lokket tett. Finnes i flere forskjellige farger, laget av tritan. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Sebra Silicone Lokk - Barnekrus Silikon Gul - 700930014

  Sebra Silicone Lokk - Barnekrus Silikon Gul - 700930014
  Lokket fra sebra har en praktisk tut perfekt for småbarn og for å underlette i hverdagen. Velg mellom ulike farger. Kombiner lokket med et krus fra Sebra. Om lokket fra sebra- Laget av silikon.- Finnes i forskjellige farger.- Egnet til et Ø7 cm krus. Vedlikeholdsinstruksjoner for lokket- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler fryser. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • RICE Rice barnekopp med to håndtak 20 cl Party animal-Pink

  RICE Rice barnekopp med to håndtak 20 cl Party animal-Pink
  RICE Rice barnekopp med to håndtak 20 cl Party animal-Pink
 • Sebra Fanto Krus - Barnekrus Silikon Rosa - 700920010

  Sebra Fanto Krus - Barnekrus Silikon Rosa - 700920010
  Kruset fra sebra har et slitesterkt design med et praktisk håndtak og en fin, dekorativ elefant på en side perfekt for småbarn og for å underlette i hverdagen. Velg mellom to forskjellige farger. Kombiner kruset med et silikonlokk fra Sebra. Om kruset fra sebra- Laget av silikon.- Finnes i forskjellige farger.- En perfekt gave. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler fryser. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Cink Drikkelokk Beet - Barnekrus Polypropen Beetroot - 760412604561

  Cink Drikkelokk Beet - Barnekrus Polypropen Beetroot - 760412604561
  Drikkelokket fra Cink har et slitesterkt design i trefiber og polypropen perfekt for småbarn. Det har et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Kombiner drikkelokket med et krus fra Cink. Om drikkelokket fra Cink- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Sverige.- Laget av trefiber og polypropen. Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkelokket- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Krus 8,5 Cm Roar Like A Lion - Barnekrus Porselen Multi - 1486734889

  Villeroy & Boch Krus 8,5 Cm Roar Like A Lion - Barnekrus Porselen Multi - 1486734889
  Krus fra Villeroy & Boch med et bedårende design med et lekent dyremotiv for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Det er laget av høykvalitativ, ripemotstandig porselen perfekt til både varme og kalde retter. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om kruset fra Villeroy & Boch- Laget av porselen.- Ripemotstandig overflate.- Bedårende design.- Lekent dyremotiv.- Finnes i forskjellige varianter. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Design Letters Eat & Learn barnekopp Nude

  Design Letters Eat & Learn barnekopp Nude
  Design Letters Eat & Learn barnekopp Nude
 • Sebra Mums Krus 2-pk - Barnekrus Bioplast Jetty Beige - 700930007

  Sebra Mums Krus 2-pk - Barnekrus Bioplast Jetty Beige - 700930007
  Kruset fra sebra har et praktisk, slitesterkt design i bioplast med en søt, dekorativ elefant på en side perfekt til hverdagsbruk og til en piknik. Velg mellom ulike farger. Kombiner kruset med en tallerken fra sebra. Om kruset fra sebra- Laget av bioplast og trefiber.- Finnes i forskjellige farger.- En perfekt gave.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler fryser. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Krus 9 Cm Walk Like An Elephant - Barnekrus Porselen Multi - 1486749651

  Villeroy & Boch Krus 9 Cm Walk Like An Elephant - Barnekrus Porselen Multi - 1486749651
  Krus fra Villeroy & Boch med et bedårende design med et lekent dyremotiv for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Det er laget av høykvalitativ, ripemotstandig porselen perfekt til både varme og kalde retter. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om kruset fra Villeroy & Boch- Laget av porselen.- Ripemotstandig overflate.- Bedårende design.- Lekent dyremotiv.- Finnes i forskjellige varianter. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Sebra Silicone Lokk - Barnekrus Silikon Blå - 700910011

  Sebra Silicone Lokk - Barnekrus Silikon Blå - 700910011
  Lokket fra sebra har en praktisk tut perfekt for småbarn og for å underlette i hverdagen. Velg mellom ulike farger. Kombiner lokket med et krus fra Sebra. Om lokket fra sebra- Laget av silikon.- Finnes i forskjellige farger.- Egnet til et Ø7 cm krus. Vedlikeholdsinstruksjoner for lokket- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler fryser. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • ferm LIVING Flow barnekopp 19 cl Off-white speckle

  ferm LIVING Flow barnekopp 19 cl Off-white speckle
  ferm LIVING Flow barnekopp 19 cl Off-white speckle
 • Cink Krus 2-pk Beet - Barnekrus Polypropen Beetroot - 7350112630408

  Cink Krus 2-pk Beet - Barnekrus Polypropen Beetroot - 7350112630408
  Krusene fra Cink har et slitesterkt design i trefiber og polypropen perfekt for nysgjerrige små barn. De har et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Kan stables. Kombiner krusene med et drikkelokk fra Cink. Om krusene fra Cink- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Sverige.- Selges i en 2-pakning.- Laget av trefiber og polypropen. Vedlikeholdsinstruksjoner for krusene- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Sebra Mums Krus 2-pk - Barnekrus Bioplast Wheat Yellow - 700930010

  Sebra Mums Krus 2-pk - Barnekrus Bioplast Wheat Yellow - 700930010
  Kruset fra sebra har et praktisk, slitesterkt design i bioplast med en søt, dekorativ elefant på en side perfekt til hverdagsbruk og til en piknik. Velg mellom ulike farger. Kombiner kruset med en tallerken fra sebra. Om kruset fra sebra- Laget av bioplast og trefiber.- Finnes i forskjellige farger.- En perfekt gave.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler fryser. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Design Letters Grow With Your Cup Gavesett - Barnekrus Tritan Sennepsgul - 20103008MUSTARD

  Design Letters Grow With Your Cup Gavesett - Barnekrus Tritan Sennepsgul - 20103008MUSTARD
  Gavesettet fra Design Letters har et allsidig design med et drikkeglass, et drikkelokk og håndtak. Det er laget av BPA- og BPS-frit tritan med barnevennlige, slitesterke egenskaper. Nyttig fra baby til skolealder. Om gavesettet fra Design Letters- Lekent design.- Vakker gaveeske.- Finnes i 2 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for gavesettet- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Design Letters Mini Favourite Kopp - Barnekrus Tritan Beige - 20103022BEIGELOVE

  Design Letters Mini Favourite Kopp - Barnekrus Tritan Beige - 20103022BEIGELOVE
  Koppen fra Design Letters har en liten størrelse i slitesterkt, støtsikkert tritan perfekt for barn. Den har søte tekster foran og bak med en mørkere farge. Velg mellom ulike farger. En perfekt gave. Om koppen fra Design Letters- Perfekt for barn.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en skål.- Laget av tritan.- Kan også brukes som en tannbørsteholder.- Slitesterkt design. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Design Letters Sugerør & Lokk - Barnekrus Silikon Beige - 20102004BEIGE

  Design Letters Sugerør & Lokk - Barnekrus Silikon Beige - 20102004BEIGE
  Dette settet inneholder et sugerør og lokk som passer til Kids Personal drikkeglass fra Design Letters. Settet gjør det enkelt for barn og babyer å drikke selv uten å søle. Begge delene tåler oppvaskmaskin, noe som gjør at du kan bruke dem igjen og igjen! Bra for både deg og miljøet. MERK! Drikkeglasset er ikke inkludert, dette bestilles separat. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • ferm LIVING Flow barnekopp 19 cl Black

  ferm LIVING Flow barnekopp 19 cl Black
  ferm LIVING Flow barnekopp 19 cl Black
 • Cink Drikkelokk - Barnekrus Polypropen Brick - 760412604523

  Cink Drikkelokk - Barnekrus Polypropen Brick - 760412604523
  Drikkelokket fra Cink har et slitesterkt design i trefiber og polypropen perfekt for småbarn. Det har et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Kombiner drikkelokket med et krus fra Cink. Om drikkelokket fra Cink- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Sverige.- Laget av trefiber og polypropen. Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkelokket- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Design Letters Lokk Med Sugerør Til Kids Coloured Eco Drikkeglass - Barnekrus Blå - 20102015BLWHSTRIPE

  Design Letters Lokk Med Sugerør Til Kids Coloured Eco Drikkeglass - Barnekrus Blå - 20102015BLWHSTRIPE
  Lokket fra Design Letters har et gjenbrukbart design med gjennomtenkte funksjoner for å unngå spill. Det har et ensfarget utseende med en matchende sugerør med et stripete mønster. Velg mellom ulike farger. Kombiner lokket med et Kids Coloured Eco drikkeglass fra Design Letters. Om lokket fra Design Letters- Finnes i forskjellige farger.- Drikkeglass ikke inkludert.- Sugerør med et stripete mønster.- Gjenbrukbart design. Vedlikeholdsinstruksjoner for lokket- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Cink Drikkelokk Fog - Barnekrus Polypropen Fog (Beige) - 760412604547

  Cink Drikkelokk Fog - Barnekrus Polypropen Fog (Beige) - 760412604547
  Drikkelokket fra Cink har et slitesterkt design i trefiber og polypropen perfekt for småbarn. Det har et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Kombiner drikkelokket med et krus fra Cink. Om drikkelokket fra Cink- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Sverige.- Laget av trefiber og polypropen. Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkelokket- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Design Letters Mini Favourite Kopp - Barnekrus Tritan Sennepsgul - 20103022MUSTRDBOSS

  Design Letters Mini Favourite Kopp - Barnekrus Tritan Sennepsgul - 20103022MUSTRDBOSS
  Koppen fra Design Letters har en liten størrelse i slitesterkt, støtsikkert tritan perfekt for barn. Den har søte tekster foran og bak med en mørkere farge. Velg mellom ulike farger. En perfekt gave. Om koppen fra Design Letters- Perfekt for barn.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en skål.- Laget av tritan.- Kan også brukes som en tannbørsteholder.- Slitesterkt design. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Cink Drikkelokk - Barnekrus Polypropen Rye - 760412604530

  Cink Drikkelokk - Barnekrus Polypropen Rye - 760412604530
  Drikkelokket fra Cink har et slitesterkt design i trefiber og polypropen perfekt for småbarn. Det har et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Kombiner drikkelokket med et krus fra Cink. Om drikkelokket fra Cink- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Sverige.- Laget av trefiber og polypropen. Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkelokket- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Sebra Silicone Lokk - Barnekrus Silikon Rose - 700920011

  Sebra Silicone Lokk - Barnekrus Silikon Rose - 700920011
  Lokket fra sebra har en praktisk tut perfekt for småbarn og for å underlette i hverdagen. Velg mellom ulike farger. Kombiner lokket med et krus fra Sebra. Om lokket fra sebra- Laget av silikon.- Finnes i forskjellige farger.- Egnet til et Ø7 cm krus. Vedlikeholdsinstruksjoner for lokket- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler fryser. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Design Letters Lokk Til Kids Glass - Barnekrus Silikon Sennepsgul - 20202202MUSTARD

  Design Letters Lokk Til Kids Glass - Barnekrus Silikon Sennepsgul - 20202202MUSTARD
  Unngå søl ved å montere dette lokket på glasset til barnet ditt. Lokket har en liten drikketut, takket være silikonringen er lokket tett. Finnes i flere forskjellige farger, laget av tritan. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Design Letters Lokk Til Kids Glass - Barnekrus Silikon Grønn - 20202202GREEN

  Design Letters Lokk Til Kids Glass - Barnekrus Silikon Grønn - 20202202GREEN
  Unngå søl ved å montere dette lokket på glasset til barnet ditt. Lokket har en liten drikketut, takket være silikonringen er lokket tett. Finnes i flere forskjellige farger, laget av tritan. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.
 • Cink Drikkelokk - Barnekrus Polypropen Ocean - 760412604554

  Cink Drikkelokk - Barnekrus Polypropen Ocean - 760412604554
  Drikkelokket fra Cink har et slitesterkt design i trefiber og polypropen perfekt for småbarn. Det har et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Kombiner drikkelokket med et krus fra Cink. Om drikkelokket fra Cink- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Sverige.- Laget av trefiber og polypropen. Vedlikeholdsinstruksjoner for drikkelokket- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Barnekrus og andre Barnas Kjøkken & Servering hos Royal Design.