Espressokopper

Her har vi samlet et utvalg espressokopper med design fra populære merkevarer. Du finner små kaffekopper med og uten skål og håndtak.

At brygge sitt eget espresso hjemme i espressomaskin har blitt vanlig. En espresso skall serveres i søte små espressokopper i porselen. Her finner du forslag om kopper for espresso som du kan kjøpe online.

Populær i espressokopper

Flere tips om espressokopper

 • Maxwell & Williams Sherbet Espressokopp 11 Cl - Espressokopper Porselen Jade - DI0348

  Maxwell & Williams Sherbet Espressokopp 11 Cl - Espressokopper Porselen Jade - DI0348
  Espressokoppen fra Maxwell & Williams har et enkelt, sjarmerende design med et avrundet håndtak med et komfortabelt grep. Den har en vakker pastellfarge med en glansete finish. Espressokoppen har en liten størrelse perfekt for espresso og gløgg. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Finnes også som et krus. Om espressokoppen fra Maxwell & Williams- Kapasitet: 11 cl.- Enkelt, sjarmerende design.- Komfortabelt, avrundet håndtak.- Laget av porselen.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Sherbet. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • OYOY Yuka espressokopp 2-pack, dark

  OYOY Yuka espressokopp 2-pack, dark
  Elegant espressokopp i Yuka-serien fra det danske designmerket OYOY - perfekt når du vil nyte en skikkelig god espresso. Alle delene i Yuka-serien er håndlaget av 100% terrakotta, et materiale som gir den en rustikk og solid følelse. Den glansfulle g
 • Villeroy & Boch Perlemor Espressokopp 6 Cl Farget - Espressokopper Porselen Korall - 1951731420

  Villeroy & Boch Perlemor Espressokopp 6 Cl Farget - Espressokopper Porselen Korall - 1951731420
  Espressokoppen fra Villeroy & Boch har et trendy utseende med en sommerlig, avslappet følelse. Den er laget av slitesterkt porselen med effektiv glasering med en naturlig, lys farge. Et must for design-interesserte. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om espressokoppen fra Villeroy & Boch- Laget av porselen.- Kombiner espressokoppen med en Perlemor espressoskål fra Villeroy & Boch.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Perlemor.- Kapasitet: 6 cl.- Effektiv glasering.- Trendy utseende med en sommerlig, avslappet følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Espressokopp Bubbles Sand

  Espressokopp Bubbles Sand
 • Perlemor Espressokopp 6 cl Porselen Beige

  Perlemor Espressokopp 6 cl Porselen Beige
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Espressokopp 10 Cl - Espressokopper Porselen Sort - 10-4239-1420

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Espressokopp 10 Cl - Espressokopper Porselen Sort - 10-4239-1420
  Espressokoppen fra Villeroy & Boch er laget av porselen med en matt, rå struktur. Den har en uttrykksfull, unik look perfekt for både hverdag og fest. Om espressokoppen fra Villeroy & Boch- Finnes i 2 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • ESPRESSO KOPP 100ML - BLACK

  ESPRESSO KOPP 100ML - BLACK
 • Loveramics Egg Espressokopp 80 ml, 6 stk, Elfenben

  Loveramics Egg Espressokopp 80 ml, 6 stk, Elfenben
  Nyt din morgenespresso i denne elegante og tidsløse espressokopp fra Loveramics' Egg-kolleksjon. Koppen er, som den øvrige kolleksjonen, laget av sterk porselen, som er brent ved 1300°C for å oppnå de klare, strålende fargene, som kjennetegner kollek
 • Espressokopper, sett med 2 stk. Pilar 0,05 L

  Espressokopper, sett med 2 stk. Pilar 0,05 L
  Sett med to stk espressokopper og skål i glasert keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise
 • Eva Solo Espressokopp, 2 stk. fiolett blå

  Eva Solo Espressokopp, 2 stk. fiolett blå
  Pene moderne porselenskrus med et isolerende silikonbelegg, som beskytter fingrene fra varmen og samtidig holder drikken varm. Silikonen gir også en antislipp effekt.Espresso kruset er designet så det holder den korrekte mengde espresso, slik at det
 • Loveramics Egg Espressokopp 80ml., 6 stk., hvit

  Loveramics Egg Espressokopp 80ml., 6 stk., hvit
  Nyt din morgenespresso i denne elegante og tidsløse espressokopp fra Loveramics' Egg-kolleksjon. Koppen er, som den øvrige kolleksjonen, laget av sterk porselen, som er brent ved 1300°C for å oppnå de klare, strålende fargene, som kjennetegner kollek
 • Bubbles Espressokopp Lyserosa

  Bubbles Espressokopp Lyserosa
 • Jolie Espressokopp med fat Dots Gold 12 cl

  Jolie Espressokopp med fat Dots Gold 12 cl
 • Crafted Breeze Underskål til Espressokopp Ø 12 cm Porselen Grønn

  Crafted Breeze Underskål til Espressokopp Ø 12 cm Porselen Grønn
 • Bubbles Espressokopp Lyseblå

  Bubbles Espressokopp Lyseblå
 • Espressokopp Bubbles Grå

  Espressokopp Bubbles Grå
 • 70s ceramics: Espressokopp 8 cl sett med 4 Funky

  70s ceramics: Espressokopp 8 cl sett med 4 Funky
 • Moka Espressobrygger 1 kopp

  Moka Espressobrygger 1 kopp
 • Petite Friture Donut Espressokopp 2-pk Kirsebærrød - Espressokopper Steingods Cherry - T0630105

  Petite Friture Donut Espressokopp 2-pk Kirsebærrød - Espressokopper Steingods Cherry - T0630105
  Espressokoppen fra Petite Friture har et lekent design i stengods med inspirasjon fra bakekunstens verden. Den har en lakkert overflate med et sukkerglasert utseende og et stort, rundt håndtak perfekt for espresso og gløgg. Laget i Portugal. Designet av Pia Chevalier. Originaldesign fra 2022. Om espressokoppen fra Petite Friture- Donut er verdsatt for sitt deilig design.- Finnes også som et krus.- Koppen finnes i forskjellige farger.- Laget i Portugal. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Espressokopp Kumi 6 cl 2-pk

  Espressokopp Kumi 6 cl 2-pk
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Bubbles Espressokopp Grønn

  Bubbles Espressokopp Grønn
 • Villeroy & Boch Avarua fat til espressokopp

  Villeroy & Boch Avarua fat til espressokopp
  Pynt bordet med et matchende fat til espressokoppene din fra Avarua. Brettet er laget av benporselen og tåler oppvaskmaskin. I likhet med resten av Avarua-kolleksjonen har det et tropisk uttrykk i myke farger med gullkant som gjør at du kan kose deg
 • Inku espressokopp 10 cl, hvit

  Inku espressokopp 10 cl, hvit
 • Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl Lilla - Espressokopper Keramikk Fiolett - EBPU265MB

  Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl Lilla - Espressokopper Keramikk Fiolett - EBPU265MB
  Denne Espressokpoppen på 10 cl fra Mateus er hentet fra serien Bubbles som inneholder fat, lyslykter, krus, skåler og mye mer. Serien Bubbles går i samme spor som resten av produktene fra Mateus, hvor svensk design er blandet med solid håndverk fra Portugal. I likhet med alle andre produkter fra Mateus, blir disse fra serien Bubbles også laget for hånd av leire, som deretter er malt for hånd. Det kan derfor være ulikheter i fargen, noe som gjør hvert eksemplar helt unikt. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Eva Solo Espressokopper 8 Cl 2-pk - Espressokopper Porselen Pearl Beige - 501132

  Eva Solo Espressokopper 8 Cl 2-pk - Espressokopper Porselen Pearl Beige - 501132
  Espressokopper fra Eva Solo i hvitt porselen med et varmebeskyttende etui i silikon for bedre grep. De har et strippet design perfekt for å skape en harmonisk og elegant borddekking. Om espressokoppene fra Eva Solo- Finnes i forskjellige farger.- 10 års garanti.- Kapasitet: 8 cl.- Finnes i flere forskjellige farger.- Etui i silikon.- Laget av porselen.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bubbles Espressokopp Rosa

  Bubbles Espressokopp Rosa
 • Petite Friture Donut Espressokopp 2-pk Vanilla - Espressokopper Steingods Vanilje - T0630102

  Petite Friture Donut Espressokopp 2-pk Vanilla - Espressokopper Steingods Vanilje - T0630102
  Espressokoppen fra Petite Friture har et lekent design i stengods med inspirasjon fra bakekunstens verden. Den har en lakkert overflate med et sukkerglasert utseende og et stort, rundt håndtak perfekt for espresso og gløgg. Laget i Portugal. Designet av Pia Chevalier. Originaldesign fra 2022. Om espressokoppen fra Petite Friture- Donut er verdsatt for sitt deilig design.- Finnes også som et krus.- Koppen finnes i forskjellige farger.- Laget i Portugal. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Espressokopp Sherbet

  Espressokopp Sherbet
  Sett farge på hverdagen med denne fargesprakende espressokoppen i serien Sherbet fra Maxwell & Williams. Koppen er produsert i porselen av høyeste kvalitet, og er like pen som praktisk siden den er godkjent for oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser.
 • Pillivuyt Eden espresso-kopp

  Pillivuyt Eden espresso-kopp
  Nyt din espresso I en kopp som har perfekt størrelse. Pillivuyts Eden koppen er velegnet til espresso takket være størrelsen på 8cl. Eden-serien er laget i et enkelt og tidløst design, som er designet til både hverdag og spesielle anledninger.
 • All Time, fat til Espressokopp, hvit

  All Time, fat til Espressokopp, hvit
 • Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl - Espressokopper Keramikk Plomme - EBPL265MB

  Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl - Espressokopper Keramikk Plomme - EBPL265MB
  Denne Espressokpoppen på 10 cl fra Mateus er hentet fra serien Bubbles som inneholder fat, lyslykter, krus, skåler og mye mer. Serien Bubbles går i samme spor som resten av produktene fra Mateus, hvor svensk design er blandet med solid håndverk fra Portugal. I likhet med alle andre produkter fra Mateus, blir disse fra serien Bubbles også laget for hånd av leire, som deretter er malt for hånd. Det kan derfor være ulikheter i fargen, noe som gjør hvert eksemplar helt unikt. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Espressokopp Studio Grey Brew 10 cl

  Espressokopp Studio Grey Brew 10 cl
  Liten, praktisk espressokopp fra Denbys nye te- og kaffeserie Brew. Det er den perfekte størrelsen for den mer intense koppen espresso som starter dagen eller avslutter et måltid. Matchende fat kjøpes separat. Studio Grey er en håndlaget steintøyser
 • Villeroy & Boch Mariefleur Basic Espressokopp og underkopp

  Villeroy & Boch Mariefleur Basic Espressokopp og underkopp
  Villeroy & Boch Mariefleur-serien
 • Maxwell & Williams Sherbet Espressokopp 11 Cl - Espressokopper Porselen Lilla - DI0352

  Maxwell & Williams Sherbet Espressokopp 11 Cl - Espressokopper Porselen Lilla - DI0352
  Espressokoppen fra Maxwell & Williams har et enkelt, sjarmerende design med et avrundet håndtak med et komfortabelt grep. Den har en vakker pastellfarge med en glansete finish. Espressokoppen har en liten størrelse perfekt for espresso og gløgg. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Finnes også som et krus. Om espressokoppen fra Maxwell & Williams- Kapasitet: 11 cl.- Enkelt, sjarmerende design.- Komfortabelt, avrundet håndtak.- Laget av porselen.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Sherbet. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Espressokopp 10cl

  Villeroy & Boch Gray Pearl Espressokopp 10cl
 • Espressokopper, sett med 2 stk. Pilar 0,05 L

  Espressokopper, sett med 2 stk. Pilar 0,05 L
  Sett med to stk espressokopper og skål i glasert keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise
 • Villeroy & Boch Cellini Espressokopp, 0,10l

  Villeroy & Boch Cellini Espressokopp, 0,10l
  Villeroy & Boch Cellini-serien
 • Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl Cinnamon - Espressokopper Keramikk Kanel - EBCN265MB

  Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl Cinnamon - Espressokopper Keramikk Kanel - EBCN265MB
  Denne Espressokpoppen på 10 cl fra Mateus er hentet fra serien Bubbles som inneholder fat, lyslykter, krus, skåler og mye mer. Serien Bubbles går i samme spor som resten av produktene fra Mateus, hvor svensk design er blandet med solid håndverk fra Portugal. I likhet med alle andre produkter fra Mateus, blir disse fra serien Bubbles også laget for hånd av leire, som deretter er malt for hånd. Det kan derfor være ulikheter i fargen, noe som gjør hvert eksemplar helt unikt. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl Oransje - Espressokopper Keramikk Orange - EBOR265MB

  Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl Oransje - Espressokopper Keramikk Orange - EBOR265MB
  Denne Espressokpoppen på 10 cl fra Mateus er hentet fra serien Bubbles som inneholder fat, lyslykter, krus, skåler og mye mer. Serien Bubbles går i samme spor som resten av produktene fra Mateus, hvor svensk design er blandet med solid håndverk fra Portugal. I likhet med alle andre produkter fra Mateus, blir disse fra serien Bubbles også laget for hånd av leire, som deretter er malt for hånd. Det kan derfor være ulikheter i fargen, noe som gjør hvert eksemplar helt unikt. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Espressokopp 8 Cl - Espressokopper Porselen Hvit - 1025251420

  Villeroy & Boch New Wave Espressokopp 8 Cl - Espressokopper Porselen Hvit - 1025251420
  Denne espressokoppen er en del av Villeroy & Bochs prisvinnende serien New Wave. New Wave-kolleksjonen har en karakteristisk bølgeform og bøyde aksenter, på New Wave espressokopp er det synlig på hanken. I 2004 mottok Villeroy & Boch prisen «Award for Innovation» for design og produksjonsteknologi av New Wave. Den bølgete designen er skapt av en innovativ produksjonsprosess, med håndtakene som trekkes av samme leire som begeret. Moderne, funksjonell og slitesterk for daglig bruk. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bubbles Espressokopp Lyserosa

  Bubbles Espressokopp Lyserosa
 • Bubbles Espressokopp Turkis

  Bubbles Espressokopp Turkis
 • Perlemor Espressokopp 6 cl Porselen Beige

  Perlemor Espressokopp 6 cl Porselen Beige
 • Ceramic 70's Espressokopp 4 stk

  Ceramic 70's Espressokopp 4 stk
 • MSY Espressokopp Lyserosa 8 cl

  MSY Espressokopp Lyserosa 8 cl
 • Maxwell & Williams Sherbet Espressokopp 11 Cl - Espressokopper Porselen Lemon - DI0349

  Maxwell & Williams Sherbet Espressokopp 11 Cl - Espressokopper Porselen Lemon - DI0349
  Espressokoppen fra Maxwell & Williams har et enkelt, sjarmerende design med et avrundet håndtak med et komfortabelt grep. Den har en vakker pastellfarge med en glansete finish. Espressokoppen har en liten størrelse perfekt for espresso og gløgg. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Finnes også som et krus. Om espressokoppen fra Maxwell & Williams- Kapasitet: 11 cl.- Enkelt, sjarmerende design.- Komfortabelt, avrundet håndtak.- Laget av porselen.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Sherbet. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Xantia Espressokopp med fat Classic 8cl Feltspatsporselen

  Xantia Espressokopp med fat Classic 8cl Feltspatsporselen
  Klassisk espressokopp i tykk feltspatsporselen som holder kaffen varm lenge.  Rommer 8 cl  Mål: Diameter 7 cm, Høyde 4,7 cm 
 • House Doctor Pion espressokopp, hvit/grå

  House Doctor Pion espressokopp, hvit/grå
  Porselen fra House Doctors Pion-serie har et rustikk, nordisk utseende og finnes i flere dempede farger. Espressokoppen i hvit-grå design har et behagelig håndtak, med et godt grep og er perfekt som favorittkopp i hverdagen. Tåler vask i oppvaskmaski
 • ESPRESSO KOPP 100ML - BAMBOO GREEN

  ESPRESSO KOPP 100ML - BAMBOO GREEN
 • Ceramic 70's Espressokopp 4 stk

  Ceramic 70's Espressokopp 4 stk
 • Inku espressokopp 10 cl, hvit

  Inku espressokopp 10 cl, hvit

Espresso kaffe og historie

Espresso lages med høyt trykk å gjennom å trykke varmt vann gjennom finmalt pulver av kaffebønner. I løpet av prosessen, ekstraheres både oppløselige og uoppløselige stoffer fra kaffepulveret. De uløselige gir espresson sin kremaktige konsistens. Hvis du topper din espresso med skummet melk heter den Latte Macciato.

Italiensk patent for espressomaskin i 1884

Noe av en fødsel for espresso er troligtvis Angelo Moriondos patent i 1884 på en dampdrevet kaffemaskin å være. Maskinen gjorde imidlertid sterk kaffe i store mengder og ikke som dagens espressomaskiner som gjør en kopp for én person.

På begynnelsen av 1900-tallet ble det gjort flere forbedringer til Moriondos oppfinnelse. I 1905 ble selskapet stiftet La Pavoni. Virksomheten var basert på et patent fra 1901 av Luigi Bezzera. Nå startet industriell produksjonen å man begynte å selge til kafeer eller espresso bars.

Det faktum at det krever spesialutstyr har gjort espresso langt bare vært tilgjengelig gjennom kafeene. I dag har teknologien flyttet frem og vi kan kjøpe espressomaskin for hjemmebruk til rimelige priser.

Espresso kopp størrelser og lengder

En espresso kan beskrives i både størrelse og lengde. Det er en standardisert terminologi bak, men det kan være lokale variasjoner. Hvis du besøker en kafé i Italia og bestiller en dobbel espresso er det ikke sikkert at du får det samme som i en norsk kafé.

Størrelsen på en espresso beskrevet av ordene enkle, doble eller triple. Hva det betyr er hvor mye volum av kaffe du får. En enkel espresso er 25 ml, 50 ml dobbel og en trippel 75 ml. For å gjøre en enkel, trenger du ca 7 gram malt kaffe. For en dobbel eller trippel trenger du 14 g og 21 g kaffepulver.

Lengden av en espresso beskriver hvordan lenge utvinning er i gang. En kort espresso er kalt ristretto, en normal utvinning av normale og en lengre utvinning kalles lungo. Den vanligste lengden er espresso ristretto, så hvis ingen spør deg om hva lengden du ønsker, er det mest sannsynlig slik du får. Det er også en super lang espresso. Det kalles vanligvis caffe crema, og er den mest kremet variant av espresso.