Gløggkrus

Her har vi samlet populære gløggkrus fra kjente designermerker. Klikk for å se et større bilde på gløggkopper og lære mer om produktet. I vente på jul og under julefeiringen, drikker vi i Skandinavia mye gløgg. Hvert år er det nye smaker og krydder. Den klassiske krydder går alltid hjem, enten det er forsterket gløgg eller juice gløgg.

Populær i gløggkrus

 • Rörstrand Swedish Grace Vinter Gløggkrus 10 cl

  Rörstrand Swedish Grace Vinter Gløggkrus 10 cl
  Et gløggkrus fra serien Swedish Grace Vinter, som er produsert av Rørstrand. En stilren og klassisk porselenskopp designet på 1930-tallet av Louise Adelborg. Kruset rommer opptil 10 cl. Kan vaskes i oppvaskmaskin og brukes i mikrobølgeovn.
 • Dorre Rosita Gløggkanne Med Varmer 1,3 l - Gløggkrus Glass Klar - 5-8225

  Dorre Rosita Gløggkanne Med Varmer 1,3 l - Gløggkrus Glass Klar - 5-8225
  Gløggkannen Rosita fra Dorre er perfekt for å bruke under kaffekosen i advent, eller på julefesten. Kannen inneholder et stativ med plass til et te-lys, noe som gjør at gløggen holder seg varm lengre. Kannen rommer 1,3 L. Kjøp Gløggkrus og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Gløggkrus Fager Snøstjerne 4-pakning 25 cl Dorre

  Gløggkrus Fager Snøstjerne 4-pakning 25 cl Dorre
  Gløggkrus Fager snøstjerne fra det svenske designfirmaet Dorre . Med dette stilige glasskruset serverer du gløggen på en veldig fin og tiltalende måte. Egnet til å servere mye annet godt i, perfekt størrelse å drikke varm eggelikør fra osv. Volum: 25 cl Vaskes for hånd, tåler ikke maskinoppvask
 • Gløggkrus Snøstjerne 2-pakning 13 cl Dorre

  Gløggkrus Snøstjerne 2-pakning 13 cl Dorre
  Gløggkrus Snøstjerne 2-pakning 13 cl fra det svenske designfirmaet Dorre. Med dette stilige glasskruset serverer du gløggen på en veldig fin og tiltalende måte. Disse stilige gløggglassene har isolerende doble vegger som gjør at drikken holder seg varm lenger. Egnet til å servere mye annet godt i, perfekt størrelse å drikke varm eggelikør fra osv. Volum: 13 cl Høyde: 65 mm Vaskes for hånd, tåler ikke maskinoppvask

Gløggkopper i porselen

Gløggkopper i porselen er perfekte å servere varm gløgg i, laget med rødvin eller uten alkohol. En utmerket måte å ønske gjestene dine velkommen, eller til førjulsstria.

Gløggkopper er ofte en del av juleserviser og finnes i serviser fra for eksempel Rörstrand Swedish Grace Winter eller Julemorgen fra Wik & Walsøe.