Kaffekopper

Her har vi samlet et utvalg kaffekopper fra populære varemerker som Iittala, Rörstrand og Arabia. Du vil finne morsomme kaffekopper av glass og porselen. Noen kopper er med trykk, noen fargerike og andre uten håndtak med egen skål. Finn favoritten din blant de mange kaffekoppene online.

Populær i kaffekopper

 • Kaffekopp Patrizia

  Kaffekopp Patrizia
 • Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Sand - EBSA116AB

  Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Sand - EBSA116AB
  Bubbles krus fra Mateus. Dette kruset har et boblende mønster som gjør det både sjarmerende og lett å holde. Det er laget av keramikk og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert krus unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Canteen Dobbelvegget Med Håndtak 40 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10326-10

  Bodum Canteen Dobbelvegget Med Håndtak 40 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10326-10
  Kos deg med kaffe eller te i en klassiker fra Bodum. Canteen dobbeltvegget glass har en fin design samtidig som de er veldig funksjonelle. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Mateus Msy Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Sand - ESA06MSY

  Mateus Msy Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Sand - ESA06MSY
  Dette kruset har blitt utviklet gjennom et samarbeid mellom den prisbelønte franske designeren Sam Baron og Costas Voyatziz, grunnleggeren av den internasjonale designportalen Yatzer. Samlingen heter MSY, og er en hyllest til keramikken. Designet er skapt i Sverige, og deretter håndlaget og håndmalt av erfarne keramikere i Portugal. Dette betyr at ulikheter i farge kan forekomme, noe som gjør hvert krus unikt. Dette gjør også at produsering- og leveringstiden kan variere. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.

Flere tips om kaffekopper

 • Marimekko Siirtolapuutarha Krus 25 Cl Hvit//oransje - Kaffekopper Stengods Sort - 51499984

  Marimekko Siirtolapuutarha Krus 25 Cl Hvit//oransje - Kaffekopper Stengods Sort - 51499984
  Mønsteret på dette Siirtolapuutarha-kruset forteller en historie som tar deg med på en reise fra byliv til en hytte. Designeren er Maija Louekari. Kruset er laget av slitesterkt steintøy som tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Lake Krus - Kaffekopper Stengods Grønn - 206260310

  House Doctor Lake Krus - Kaffekopper Stengods Grønn - 206260310
  A beautiful mug from the Lake series by House Doctor. The mug has a rustic and raw appearance with its fragile surface and dim colours. The material consists of stoneware and has a glazed surface. Combine with other products from the Lake range. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Sand - ESA03ST

  Mateus Stripes Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Sand - ESA03ST
  Kruset fra Mateus har en myk, sofistikert følelse med et grafisk mønster. Kruset er laget av håndmalt, håndlaget keramikk med en miljøvennlig forpakning. Variasjon i utseende kan forekomme. Om kruset fra Mateus- Kombiner kruset med tallerkener fra Mateus.- Finnes i 6 forskjellige farger.- Dette kruset er en del av serien Stripes fra Mateus. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Mega Mug 40 Cl - Kaffekopper Stengods Sand - 14533234

  Broste Copenhagen Nordic Mega Mug 40 Cl - Kaffekopper Stengods Sand - 14533234
  Nordic Sand Mega Mug, 40 cl fra Broste Copenhagen. Kaffekopper Sand Stengods Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Littlephant Wild At Heart Kaffekopp 20 Cl Svart - Kaffekopper Porselen Sort - 1427

  Littlephant Wild At Heart Kaffekopp 20 Cl Svart - Kaffekopper Porselen Sort - 1427
  Kaffekoppen fra Littlephant har et tynt, bærekraftig design i porselen med et stilrent mønster og et håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Camilla Lundsten. Om kaffekoppen fra Littlephant- Tynt, bærekraftig design.- Porselen.- Stilrent mønster.- Håndtak på siden.- Kaffekoppen passer godt i et kjøkken.- Kapasitet: 20.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Shelley Kopp 2 Deler - Kaffekopper Porselen Hvit - 5260919802

  Byon Shelley Kopp 2 Deler - Kaffekopper Porselen Hvit - 5260919802
  Koppen fra ByON har et vakkert, skjellformet design i porselen perfekt for varme drikker som kaffe og te. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om koppen fra ByON- Laget av porselen.- 2x kopper.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 70 mm.- Lengde: 130 mm.- Kapasitet: 28 cl.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Sandvig Krus 25 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 14533283

  Broste Copenhagen Sandvig Krus 25 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 14533283
  Dette kruset tilhører serien Sandvig fra Broste Copenhagen. Inspirasjonen kommer fra kystbyen Sandvig, som ligger på den danske øya Bornholm. Designet viser tydelig byens nostalgiske arkitektur og nordiske natur, rillene på kanten minner om skjell. Alle produktene i serien er håndlagde. Variasjoner i utseende kan forekomme, noe som gjør hvert produkt unikt. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Iittala Teema Krus 30cl - Kaffekopper Porselen Rød - 1006013

  Iittala Teema Krus 30cl - Kaffekopper Porselen Rød - 1006013
  Teema Krus 30cl, Rød fra Iittala. Kaffekopper Rød Porselen Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Aida Raw Termokrus 25 Cl - Kaffekopper Stengods Titanium Black - 14801

  Aida Raw Termokrus 25 Cl - Kaffekopper Stengods Titanium Black - 14801
  Raw er en serie moderne stengodsprodukter med et snev av 70-tallets nostalgi. Her kombineres det rette og naturlige utseendet med en elegant, enkel design i nøytrale nordiske nyanser. Alle produktene er håndlagde, noe som betyr at hvert produkt er unikt. Kruset tåler oppvaskmaskin, mikro, ovn og fryser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Eden Krus 34cl - Kaffekopper Porselen Multi - 1019758

  Rörstrand Eden Krus 34cl - Kaffekopper Porselen Multi - 1019758
  Eden krus fra Rörstrand. Dette kruset ble formgitt i 1960 av Sigrid Richter for rörstrand. Det sjermerende retromønsteret forestiller et oppskåret eple og er like populært nå som da den ble på 60-tallet. Edel har etter en avstemming blitt folkets favoritt mønster fra fire tiår, og har blitt gitt ut som en jubileums utgave. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Toy's Delight Royal Classic Mug 50 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 14-8658-9651

  Villeroy & Boch Toy's Delight Royal Classic Mug 50 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 14-8658-9651
  Toy's Delight Royal Classic Mug, 50 cl fra Villeroy & Boch. Kaffekopper Hvit Porselen Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Louise Roe Ceramic Pisu Kopp 7.5 Cm - Kaffekopper Keramikk Ink Black - 10160-12-2

  Louise Roe Ceramic Pisu Kopp 7.5 Cm - Kaffekopper Keramikk Ink Black - 10160-12-2
  Koppen fra Louise Roe har et stilrent design i keramikk. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om koppen fra Louise Roe- Laget av keramikk.- Høyde: 75 mm.- Diameter: 83 mm. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Krus 40 Cl - Kaffekopper Steingods Beige - 10-4281-9660

  Villeroy & Boch Lave Krus 40 Cl - Kaffekopper Steingods Beige - 10-4281-9660
  Kruset fra Villeroy & Boch har et skandinavisk design i stengods med en intens, rustikk følelse. Det har spesiell glasering med flere nyanser for å gjøre hvert produkt unikt. Det har et allsidig utseende perfekt til både hverdag og fest. Variasjon i utseende kan forekomme. Om kruset fra Villeroy & Boch- Fra kolleksjonen Lave.- Laget av stengods.- Skandinavisk design.- Unik glasering.- Finnes i forskjellige farger.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Krus Med Håndtak 40 Cl Tante Grønn - Kaffekopper Benporselen Hvit - 2167-0100

  Design House Stockholm Elsa Beskow Krus Med Håndtak 40 Cl Tante Grønn - Kaffekopper Benporselen Hvit - 2167-0100
  Elsa Beskow krus fra Design House Stockholm. Dette kruset er designet av Catharina Kippel, som har tolket den populære forfatteren og illustratøren Elsa Beskows historier. Resultatet er herlige mønstre som fører deg tilbake til barndommen. Kruset settes pris på av både store og små, og er ideelt for servering av både kaffe og kakao. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Arabia Arctica Fat til Kaffekopp 13,5 cm

  Arabia Arctica Fat til Kaffekopp 13,5 cm
  Et stilrent fat fra serviset Arctica produsert av Arabia. Fatet har en diameter på 13,5 cm og kan vaskes i oppvaskmaskin.  Porselenserien Arctica er en meget stilren og naturlig vakker serie. Med et design som minner om det friske og vakre
 • Sagaform Doris Krus 35 Cl - Kaffekopper Emalje Grønn - 5018212

  Sagaform Doris Krus 35 Cl - Kaffekopper Emalje Grønn - 5018212
  Kruset fra Sagaform har et klassisk design i emalje med et stilrent, flekkete mønster perfekt for når du er hjemme eller på utflukt. Det har en liten kant. Det har et fint håndtak. Velg mellom ulike farger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om kruset fra Sagaform- Dette kruset er en del av serien Doris fra Sagaform.- Kombiner kruset med en Doris skål fra Sagaform.- Laget av emalje.- Perfekt til utflukten.- Finnes i forskjellige farger.- Diameter: 90 mm.- Høyde: 80 mm.- Bredde: 110 mm.- Kapasitet: 35 cl.- Vekt: 100 g . Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen History Mix Thermo Krus 3-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 2960048

  Royal Copenhagen History Mix Thermo Krus 3-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 2960048
  Disse vakre krusene kommer fra Royal Copenhagen. De har en hvit kremaktig farge kombinert med vakkert blått, en tidløs kombinasjon. Laget av luksuriøs porselen, som gjør at det tåler oppvaskmaskin. Krusene selges i en 3-pakning.  Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Höganäs Keramik Daga Kopp 33 Cl - Kaffekopper Stengods Sand - 1065839

  Rörstrand Höganäs Keramik Daga Kopp 33 Cl - Kaffekopper Stengods Sand - 1065839
  Koppen fra Rörstrand har et minimalistisk, elegant design med en jordnær følelse til flere anvendingsområder. Den er laget av varmeresistent, høykvalitets stentøy med en karakteristisk, bredere karakter for å legge en ekstra dimensjon til designet. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Designet av Alexandra Nilasdotter. Om koppen fra Rörstrand- Minimalistisk, elegant design.- Varmeresistent, høykvalitets steingods.- Koppen kommer i ulike farger.- Fra kolleksjonen Höganäs Keramik Daga.- Kan også brukes som en skål.- Kapasitet: 33 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikker. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Gris Krus Med Håndtak 40 Cl - Kaffekopper Steingods Grå - 10-4259-9651

  Villeroy & Boch Lave Gris Krus Med Håndtak 40 Cl - Kaffekopper Steingods Grå - 10-4259-9651
  Kruset fra Villeroy & Boch har rustikt, tidløst design i stengods perfekt til både varme og kalde drikker. Det har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Om kruset fra Villeroy & Boch- Laget av stengods.- Finnes i forskjellige farger.- Perfekt til både varme og kalde drikker.- Kapasitet: 40 cl.- Diameter: 90 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Soft Kaffekopp

  Rosendahl Grand Cru Soft Kaffekopp
  Få en god start på dagen med en lekker kopp kaffe i denne flotte kaffekoppen med underkopp fra Rosendahl Grand Cru Soft-serien. Den flotte hvite fargen og det enkle designet bidrar til en inspirerende borddekning og lar deg kombinere koppen med and
 • Götefors Porslin Botanica Field Kopp Blå - Kaffekopper Porselen Hvit - 011

  Götefors Porslin Botanica Field Kopp Blå - Kaffekopper Porselen Hvit - 011
  Denne koppen fra Götefors Porslin tilhører serien Botanica, som består av kopper med vakre bladmønstre. Den dype blå fargen er en fin kontrast til det hvite porselenet, koppen passer for både hverdag og fest. Serien er designet av Emma von Brömssen. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Krus 33 Cl 2-pk - Kaffekopper Porselen Sort - 1017459

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Krus 33 Cl 2-pk - Kaffekopper Porselen Sort - 1017459
  Krus fra Royal Copenhagen. Dette er populære og håndmalte krus fra serien Black Fluted Mega, designet av Karen Kjædegård-Larsen. Det er den dramatiske kontrasten mellom det hvite porselenet og det sorte motivet som gjør serien unik - perfekt for en designelsker. Selges i 2-pakning. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Botanica Myrten Kopp - Kaffekopper Porselen Grønn - 019

  Götefors Porslin Botanica Myrten Kopp - Kaffekopper Porselen Grønn - 019
  Koppen fra Götefors Porslin er laget av hvitt porselen med et bladmønstret design. Den har en grønn, herlig farge med en rustikk følelse perfekt til både hverdag og fest. Designet av Emma Von Brömssen. Om koppen fra Götefors Porslin- Koppen kommer i ulike modeller.- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Botanica.- Kapasitet: 24 cl.- Finnes også som et blått serveringssett. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Louise Roe Ceramic Pisu Kopp 7.5 Cm - Kaffekopper Keramikk Vanilla White - 10160-14-2

  Louise Roe Ceramic Pisu Kopp 7.5 Cm - Kaffekopper Keramikk Vanilla White - 10160-14-2
  Koppen fra Louise Roe har et stilrent design i keramikk. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om koppen fra Louise Roe- Laget av keramikk.- Høyde: 75 mm.- Diameter: 83 mm. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Olo kaffekopp ljusgrå

  Olo kaffekopp ljusgrå
  En stilren och funktionell kaffekopp i snygg blankgrå finish. Olo kaffekopp från Modern Design har ett elegant handtag som är lätt att greppa och läckra runda former, för en lugn stund med en god kopp te eller kaffe. Olo kaffekopp passar perfekt tillsammans med glasunderlägget North. Färg: grå Material: porslin Höjd: 8,5 cm
 • Iittala Taika Krus 40 Cl /Hvit - Kaffekopper Porselen Sort - 1012500

  Iittala Taika Krus 40 Cl /Hvit - Kaffekopper Porselen Sort - 1012500
  Et vakkert Taika krus med et magisk mønster og vakre detaljer, formgitt av designeren Klaus Haapaniemi. Kruset passer perfekt til både hverdag og fest. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Kaffekopp Svart / - Kaffekopper Stengods Brun - 206260202

  House Doctor Pion Kaffekopp Svart / - Kaffekopper Stengods Brun - 206260202
  Kaffekoppen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og et håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om kaffekoppen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Håndtak på siden.- Høyde: 90 mm.- Diameter: 90 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Op Art Krus 4-pk - Kaffekopper Porselen Svarthvit - ja-30610

  Jonathan Adler Op Art Krus 4-pk - Kaffekopper Porselen Svarthvit - ja-30610
  Krusene fra Jonathan Adler har en moderne look med ulike, grafiske mønstre. De er laget av brent porselen med en svart og hvit farge og et gripevennlig håndtak på siden. En perfekt gave. Om krusene fra Jonathan Adler- Leveres i en gaveeske.- Antall i pakken: 4- Moderne utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for krusene- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Jade Krus Med Fat 17x7 Cm / Brun - Kaffekopper Porselen Grønn - 286-158gr

  Byon Jade Krus Med Fat 17x7 Cm / Brun - Kaffekopper Porselen Grønn - 286-158gr
  Kruset fra ByON har et håndlaget design i porselen med en vakker, fargeskiftende look. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om kruset fra ByON- Laget av porselen.- Diameter: 170 mm.- Høyde: 70 mm.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Oiva/Unikko Kaffekopp 20 cl Beige

  Oiva/Unikko Kaffekopp 20 cl Beige
 • Madam Stoltz Kopp 20 Cl Brun / Hvit - Kaffekopper Stengods Multi - 25R-1-11

  Madam Stoltz Kopp 20 Cl Brun / Hvit - Kaffekopper Stengods Multi - 25R-1-11
  Koppen fra Madam Stoltz har et rustikt design i stentøy med en bohemsk følelse perfekt til hverdag eller fest. Den har en vakker glasur som gjør hvert eksemplar unikt. Velg mellom ulike farger. Kombiner koppen med en tallerken fra Madam Stoltz. Om koppen fra Madam Stoltz- Er verdsatt for sitt bohemsk følelse.- Laget av stentøy.- Rustikt design.- Koppen kommer i ulike farger.- Variasjon i utseende kan forekomme. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl A - Kaffekopper Porselen Hvit - 1017152

  Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl A - Kaffekopper Porselen Hvit - 1017152
  Kruset fra Royal Copenhagen har elegant, høyt design i porselen med håndmalt, dekorativ bokstav på framsiden perfekt til både varme og kalde drikker. Det har vakre, blåe detaljer hele veien rundt. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Om kruset fra Royal Copenhagen- Elegant design.- Laget av porselen.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- For både varme og kalde drikker.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Alphabet Collection.- Bredde: 95 mm.- Høyde: 100 mm.- Kapasitet: 33.0 cl.- Antall i pakken: 1- Laget i Thailand Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Krus 28 Cl Jordbærfamilien - Kaffekopper Benporselen Hvit - 2094-0100

  Design House Stockholm Elsa Beskow Krus 28 Cl Jordbærfamilien - Kaffekopper Benporselen Hvit - 2094-0100
  Elsa Beskow krus fra Design House Stockholm. Dette kruset er designet av Catharina Kippel, som har tolket den populære forfatteren og illustratøren Elsa Beskows historier. Resultatet er herlige mønstre som fører deg tilbake til barndommen. Kruset settes pris på av både store og små, og er ideelt for servering av både kaffe og kakao. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Arabia Tuokio Kaffekopp 26 cl Kobolt

  Arabia Tuokio Kaffekopp 26 cl Kobolt
  En pen kaffekopp fra serviset Tuokio produsert av Arabia. Koppen rommer 26 cl og kan vaskes i oppvaskmaskin.Et fantastisk vakkert servise fra Arabia. Tuokio betyr ”for stunden” på finsk, noe man setter pris på med dette serviset, tid
 • Design Letters Termokrus 35 Cl Kiss - Kaffekopper Rosa - 30101003PINKKISS

  Design Letters Termokrus 35 Cl Kiss - Kaffekopper Rosa - 30101003PINKKISS
  Termokruset fra Design Letters har enkelt, stilrent design i rustfritt stål med lokk i plast med tut perfekt til både varme og kalde drikker. Velg mellom ulike farger. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Designet av Arne Jacobsen. Om termokruset fra Design Letters- Enkelt, stilrent design.- Laget av rustfritt stål og polypropen.- Diameter: 76 mm.- Høyde: 131 mm.- Finnes i forskjellige farger.- Perfekt til både varme og kalde drikker.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- Kapasitet: 35.0 cl.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for termokruset- Kun håndvask. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Krus 33cl - Kaffekopper Keramikk Hvit - 692250

  Kähler Hammershøi Krus 33cl - Kaffekopper Keramikk Hvit - 692250
  Hammershøi mug from Kähler. This is a mug from the stylish and classy Hammershøi series. The classic vertical lines in the are porcelain is not only good looking, it helps you get a good grip. Comes in several colors. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Sagaform Doris Krus 35 Cl - Kaffekopper Emalje Beige - 5018175

  Sagaform Doris Krus 35 Cl - Kaffekopper Emalje Beige - 5018175
  Kruset fra Sagaform har et klassisk design i emalje med et stilrent, flekkete mønster perfekt for når du er hjemme eller på utflukt. Det har en liten kant. Det har et fint håndtak. Velg mellom ulike farger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om kruset fra Sagaform- Dette kruset er en del av serien Doris fra Sagaform.- Kombiner kruset med en Doris skål fra Sagaform.- Laget av emalje.- Perfekt til utflukten.- Finnes i forskjellige farger.- Diameter: 90 mm.- Høyde: 80 mm.- Bredde: 110 mm.- Kapasitet: 35 cl.- Vekt: 100 g . Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041041290

  Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041041290
  Mariefleur Basic kaffekopp med skål fra Villeroy & Boch. Denne kaffekoppen med matchende skål tilhører serien Mariefleur Basic, som har en tidløs design med en touch av minimalisme. Fargene er elegante og dempede, og motivet representerer akvarellblomster. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rice Kopp 20 Cl Mørkegrå - Kaffekopper Melamin Mørk Grå - MELCU-DG

  Rice Kopp 20 Cl Mørkegrå - Kaffekopper Melamin Mørk Grå - MELCU-DG
  Melaminkoppen fra Rice har et allsidig design med et lekent motiv i slitesterkt melamin. Den har praktiske funksjoner perfekte til både innendørs og utendørs bruk. Velg mellom ulike farger. Om melaminkoppen fra Rice- Lekent motiv.- Allsidig design.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en større melaminkopp.- Kapasitet: 20 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for melaminkoppen- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Original Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041301290

  Villeroy & Boch Artesano Original Kaffekopp Med Skål - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041301290
  Kaffekopp med skål fra Villeroy & Boch. Dette er en hvit kaffekopp med tilhørende skål fra serien Artesano Original, som kjennetegnes av det stilrene designet. Det er kombinasjonen av godt håndverk og høykvalitets premium porselen som gjør at settet er perfekt til daglig bruk. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Louise Roe Ceramic Pisu Kopp 11 Cm - Kaffekopper Keramikk Ink Black - 10160-12-1

  Louise Roe Ceramic Pisu Kopp 11 Cm - Kaffekopper Keramikk Ink Black - 10160-12-1
  Koppen fra Louise Roe har et stilrent design i keramikk perfekt til varme drikker. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om koppen fra Louise Roe- Laget av keramikk.- Høyde: 110 mm.- Diameter: 83 mm. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Muurla Enamel Mug 37 Cl Pippi's Birthday Party - Kaffekopper Emalje Rosa - 1400-037-03

  Muurla Enamel Mug 37 Cl Pippi's Birthday Party - Kaffekopper Emalje Rosa - 1400-037-03
  Enamel Mug 37 cl, Pippi's Birthday Party fra Muurla. Kaffekopper Rosa Emalje Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Portmeirion Royal Worcester Wrendale Country Mice Krus 31 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - MMOH5629-XT

  Portmeirion Royal Worcester Wrendale Country Mice Krus 31 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - MMOH5629-XT
  Dette sjarmerende kruset ble opprinnelig håndmalt i akvarell av Hannah Dale for Portmeirion. Det tilhører serien Royal Worcester Wrendale. Serien består av krus med forskjellige dyremotiver, fulle av personlighet og livlighet. En perfekt gave til en dyrevenn! Kruset er laget av benporselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 35 Cl Socculente - Kaffekopper Porselen Lys Grønn - 10-4868-9205

  Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 35 Cl Socculente - Kaffekopper Porselen Lys Grønn - 10-4868-9205
  Kruset fra Villeroy & Boch har et iøyenfallende utseende med en elegant følelse perfekt til kontoret, skolen eller hjemmet. Det er laget av høykvalitets porselen med et dryppfritt lokk i silikon. Dette produktet er et miljøvennlig valg. Om kruset fra Villeroy & Boch- Finnes også som et mindre krus.- Miljøvennlig design.- Kan brukes både hjemme og på farten.- Laget av porselen og silikon. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041009651

  Villeroy & Boch Mariefleur Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041009651
  Villeroy & Boch presenterer Mariefleur kolleksjonen. Mønsteret er inspirert av Monets hager i Givenchy. Den fargerike kombinasjonen mellom eng gress og akvarellblomster i levende nyanser av lilla og gult gjør denne serien til noe ekstra. Laget av premium porselen, tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Olo kaffekopp mörkgrå

  Olo kaffekopp mörkgrå
  Funktionell och läckert designad kaffekopp i blank mörkgrå finish. Olo kaffekopp från Modern Design har ett elegant handtag som är lätt att greppa och läckra runda former, för en lugn stund med en god kopp te eller kaffe. Olo kaffekopp passar perfekt tillsammans med glasunderlägget North. Färg: mörkgrå Material: porslin Höjd: 8,5 cm
 • Marimekko Oiva/ Unikko Kopp 20 Cl Terra/hvit - Kaffekopper Stengods Beige - 072047-810

  Marimekko Oiva/ Unikko Kopp 20 Cl Terra/hvit - Kaffekopper Stengods Beige - 072047-810
  Denne Oiva-koppen er dekorert med det unike Unikko-mønsteret laget av Maija Isola. Kaffekoppen er laget av slitesterk steintøy som tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Hay Borosilicate Kopp 2-pk Light Blue - Kaffekopper Borosilicate Glass Lys Blå - 541000

  Hay Borosilicate Kopp 2-pk Light Blue - Kaffekopper Borosilicate Glass Lys Blå - 541000
  Koppen fra Hay har et fargerikt design i borosilikat-glass med et håndtak på siden for best komfort. En perfekt detalj til dekket bord. Om koppen fra Hay- Fargerikt design.- Laget av borosilikat-glass.- Antall i pakken: 2- Høyde: 65 mm.- Diameter: 80 mm. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Krus 40 Cl - Kaffekopper Porselen Blå - 1012344

  Rörstrand Ostindia Floris Krus 40 Cl - Kaffekopper Porselen Blå - 1012344
  Et krus fra Rörstrand. Samlingen Ostindia er en ekte klassiker som har blitt kåret som århundrets servise av det svenske folk. Uunnværlig for den designinteresserte! Serviset ble skapt allerede i 1932, inspirasjonen kommer fra en skive av porselen som ble funnet på et forlist skip utenfor Gøteborg. I 2012 ble Ostindia Floris også lansert, en oppdatert og mer dristig versjon. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Kopp Med Tallerken 25 Cl - Kaffekopper Keramikk Grønn - EQ260H

  Mateus Oyster Kopp Med Tallerken 25 Cl - Kaffekopper Keramikk Grønn - EQ260H
  Koppen fra Mateus har en bølgete stil i keramikk med et mykt formspråk med inspirasjon fra havet. Den har en sofistikert, leken balanse med en taktil, håndmalt overflate perfekt for varme drikker som kaffe og te. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Laget i Portugal. Om koppen fra Mateus- Oyster er verdsatt for sitt håndlaget design.- Oyster er også verdsatt for det myke formspråket.- Fra kolleksjonen Oyster.- Inspirert av et hav.- Finnes i forskjellige farger.- Høyde: 70 mm.- Laget i Portugal.- Diameter: 175 mm.- Kapasitet: 25.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin.- Fryseegnet.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 29 Cl - Kaffekopper Porselen Grønn - 10-4868-9350

  Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 29 Cl - Kaffekopper Porselen Grønn - 10-4868-9350
  Kruset fra Villeroy & Boch har et iøyenfallende utseende med en elegant følelse perfekt til kontoret, skolen eller hjemmet. Det er laget av høykvalitets porselen med et dryppfritt lokk i silikon. Dette produktet er et miljøvennlig valg. Om kruset fra Villeroy & Boch- Finnes også som et større krus.- Miljøvennlig design.- Kan brukes både hjemme og på farten.- Laget av porselen og silikon. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Snø Fat til Kaffekopp 16 cl

  Rörstrand Swedish Grace Snø Fat til Kaffekopp 16 cl
  Et hvitt tefat fra porselenserien Swedish Grace. Produsert av Rørstrand, med et tradisjonsrikt og stilfullt design fra 30-tallets Stockholm. Passer til koppen 16 cl fra samme porselenserie.Kan vaskes i oppvaskmaskin og brukes i mikrobølgeovn.OBS!

Stilige kaffekopper med skåler

Det er noen vesentlige forskjeller mellom kaffekopper og kaffekrus. I tillegg til volumet er en kaffekopp betydelig mindre og det er vanlig å ha fat til kaffekoppen men ikke til krusen. Det er ikke så ofte at i dag drikke kaffe fra koppen. Det er nesten bare til spesielle middager og andre festlige events som stilige kaffekopper med skåler er lagt ut. Kaffekoppen med fat har en litt høyere status enn kaffekrus og dermed dens sparsommelig bruk.

Gjennomsiktige kaffekopper i glas

Kaffekopper i varmebestandig og gjennomsiktig glass er beste valg for at servere vakre kaffedrikker. Bruk gjennomsiktige kaffekopper til for eksempel Café frappé, Cappuccino eller Ristretto.

Delonghi er en produsent av kaffemaskiner som også har fine kaffekopper i glass. Se også Bodum Canteen dobbeltveggede kaffekrus med håndtak.