Kaffekopper

Her har vi samlet et utvalg kaffekopper fra populære varemerker som Iittala, Rörstrand og Arabia. Du vil finne morsomme kaffekopper av glass og porselen. Noen kopper er med trykk, noen fargerike og andre uten håndtak med egen skål. Finn favoritten din blant de mange kaffekoppene online.

Populær i kaffekopper

 • Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Sand - EBSA116AB

  Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Sand - EBSA116AB
  Bubbles krus fra Mateus. Dette kruset har et boblende mønster som gjør det både sjarmerende og lett å holde. Det er laget av keramikk og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert krus unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Canteen Dobbelvegget Med Håndtak 40 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10326-10

  Bodum Canteen Dobbelvegget Med Håndtak 40 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10326-10
  Kos deg med kaffe eller te i en klassiker fra Bodum. Canteen dobbeltvegget glass har en fin design samtidig som de er veldig funksjonelle. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Krus 40cl - Kaffekopper Stengods Sort - 51500198

  Marimekko Siirtolapuutarha Krus 40cl - Kaffekopper Stengods Sort - 51500198
  Et krus med vakre motiver av en blomsterhage laget av Maija Louekari. Kruset er laget av slitesterkt steingods som tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Portmeirion Royal Worcester Wrendale The Twits Krus 40 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - MMMR4020-XD

  Portmeirion Royal Worcester Wrendale The Twits Krus 40 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - MMMR4020-XD
  Dette sjarmerende kruset ble opprinnelig håndmalt i akvarell av Hannah Dale for Portmeirion. Det tilhører serien Royal Worcester Wrendale. Serien består av krus med forskjellige dyremotiver, fulle av personlighet og livlighet. En perfekt gave til en dyrevenn! Kruset er laget av benporselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.

Flere tips om kaffekopper

 • Studio Round North Krus 33 Cl Matte White/matte River - Kaffekopper Stengods Hvit - 31169

  Studio Round North Krus 33 Cl Matte White/matte River - Kaffekopper Stengods Hvit - 31169
  Krus fra Studio Round med en avrundet form med en matt, hvit overflate og tradisjonell, reaktiv glasering som gjør hvert eksemplar unikt. Det er laget av slitesterkt stentøy perfekt til hverdagsbruk. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om kruset fra Studio Round- Finnes i forskjellige farger.- Fra serien North.- Avrundet form.- Matt, hvit overflate.- Tradisjonell, reaktiv glasur.- Laget av stentøy. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Knabstrup Keramik Colorit Krus 25 Cl Farget - Kaffekopper Stengods Korall - K1263

  Knabstrup Keramik Colorit Krus 25 Cl Farget - Kaffekopper Stengods Korall - K1263
  Kruset fra Knabstrup Keramik er laget av stentøy med en vakker, riflet kant med en bunn perfekt for varme drikker som kaffe og te. Om kruset fra Knabstrup Keramik- Laget av stentøy. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Krus 30 Cl Mummitrollet Gressgrønn - Kaffekopper Porselen - 1027427

  Arabia Mummi Krus 30 Cl Mummitrollet Gressgrønn - Kaffekopper Porselen - 1027427
  Mummi krus fra Arabia. Dette er et lekent krus med motiver fra Tove Janssons historier om Mummitrollet og hans venner. Kruset gjør drikken litt morsommere, det er en perfekt dåpsgave eller en gave til Mummi-samleren. Designet av Tove Slotte. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Grønn - 10-4868-9352

  Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Grønn - 10-4868-9352
  Kruset fra Villeroy & Boch har et iøyenfallende utseende med en elegant følelse perfekt til kontoret, skolen eller hjemmet. Det er laget av høykvalitets porselen med et dryppfritt lokk i silikon. Dette produktet er et miljøvennlig valg. Om kruset fra Villeroy & Boch- Finnes også som et mindre krus.- Miljøvennlig design.- Kan brukes både hjemme og på farten.- Laget av porselen og silikon. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Hay Brew Kopper 2-pk - Kaffekopper Borosilikatglass Hvit - AE050-A668-AO55

  Hay Brew Kopper 2-pk - Kaffekopper Borosilikatglass Hvit - AE050-A668-AO55
  Kopper fra Hay med et pent, stilrent design i borosilikat-glass perfekt for varme drikker som kaffe og te. Om koppene fra Hay- Kombiner koppene med en Brew tekanne fra Hay.- Finnes i forskjellige farger.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Lene Bjerre Amera Kopp Med Skål 40 Cl - Kaffekopper Keramikk Grå - A00006005

  Lene Bjerre Amera Kopp Med Skål 40 Cl - Kaffekopper Keramikk Grå - A00006005
  Amera kopp, designet av Lena Bjerre. En vakker kopp som er koselig å holde. Den fine koppen har en jordnær tone og gir en hjemmekoselig følelse. Den er laget av keramikk og tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rosendahl - Grand Cru kaffekopp m/skål 26 cl

  Rosendahl - Grand Cru kaffekopp m/skål 26 cl
  26 cm. Pakket i gaveeske. Porselen. Tåler oppvaskmaskin, maks. 55 grader og mikrobølgeovn.
 • Aida Enso Krus 25 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 17113

  Aida Enso Krus 25 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 17113
  Enso betyr sirkel på japansk og er et symbol på frihet, kreativitet og eleganse. Det er nettopp de verdiene som inspirerte det berømte arkitektfirmaet C.F Møller til å designe Enso i samarbeid med Aida. Tanken er at de enkelte delene kan kombineres til en elegant og presentabel helhet. Den funksjonelle designen er praktisk og kan stables på din egen måte. Dekk bordet med dette serviset når du virkelig skal imponere gjestene. Enso er laget av porselen. Tåler stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl Svart / Hvit - Kaffekopper Stengods Sort - 070741-190

  Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl Svart / Hvit - Kaffekopper Stengods Sort - 070741-190
  Kruset fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et blomstret mønster og en rund form perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Maija og Kristina Isola. Om kruset fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapasitet: 25 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Iittala Taika Hvit Kaffekopp 20cl

  Iittala Taika Hvit Kaffekopp 20cl
  Kaffekopp 20cl fra Iittala i serien Taika hvit. Serien Taika er kombinert av Klaus Haapaniemis livlige kunst og Heikki Orvolas design av strømlinjede former. Serien bringer eventyr og historiefortelling inn i hverdagen. Nyt en deilig kopp kaffe i den
 • Mateus Oyster Krus 60 Cl Oransje - Kaffekopper Keramikk Orange - EOR711OY

  Mateus Oyster Krus 60 Cl Oransje - Kaffekopper Keramikk Orange - EOR711OY
  Krus fra Mateus med et håndlaget design med et mykt, sofistikert formspråk med inspirasjon fra havet. Det har en håndmalt farge som gjør hvert eksemplar unikt med en sjenerøs størrelse perfekt for varme drikker som kaffe og te. Laget i Portugal. Om kruset fra Mateus- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.- Kapasitet: 60 cl.- Håndlaget design.- Håndmalt farge.- Finnes i forskjellige farger.- Fra serien Oyster. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Kan fryses i fryseren. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Aida Raw Krus 35 Cl - Kaffekopper Stengods Metallic Brown - 15553

  Aida Raw Krus 35 Cl - Kaffekopper Stengods Metallic Brown - 15553
  Krus fra Aida med et håndlaget design med en rå, skandinavisk følelse som harmoniserer med omgivelsene. Det er laget av brent stentøy i forskjellige farger å velge mellom med en slitesterk finish til hverdagsbruk. Kruset har en sjenerøs størrelse med et håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Velg en favorittfarge eller kombiner flere for å skape en unik fargekombinasjon. Om kruset fra Aida- Laget av stentøy.- Håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger.- Dette kruset er en del av serien Raw fra Aida.- Ripemotstandig finish. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Ernst Kaffekopp Med Tallerken Vanilla - Kaffekopper Porselen Vanilje - 246056

  Ernst Kaffekopp Med Tallerken Vanilla - Kaffekopper Porselen Vanilje - 246056
  Kaffekopp fra Ernst Kirchsteiger i porselen med en klassisk form og en tilhørende tallerken. Den har et diskret, småprikkete mønster som aldri går ut av stil. Perfekt for varme drikker som kaffe og te. Kombiner kaffekoppen med en annen del fra serien fra Ernst Kirchsteiger. Om kaffekoppen fra Ernst Kirchsteiger- Laget av porselen.- Kombiner kaffekoppen med en annen del fra serien fra Ernst Kirchsteiger.- Finnes også som en tekopp. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Liss Termoskrus H9 Cm 4-pk Mørkegrå - Kaffekopper Stengods Mørk Grå - 206262508

  House Doctor Liss Termoskrus H9 Cm 4-pk Mørkegrå - Kaffekopper Stengods Mørk Grå - 206262508
  Termoskruset fra House Doctor er perfekt til spiserommet, kontoret eller møterommet og har et dobbeltvegget design i stentøy med en rustikk look perfekt for varme drikker som kaffe og te. Det har en forsiktig snevret form for utmerket grep. Om termoskruset fra House Doctor- Dette termoskruset er en del av serien Liss fra House Doctor.- Dobbeltvegget design.- Laget av stentøy.- Finnes i forskjellige farger.- Tilgjengelig i ulike størrelser.- Høyde: 90 mm.- Diameter: 90 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for termoskruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kopp 25 Cl Xmas - Kaffekopper Benporselen Grønn - 10101002GREENXMAS

  Design Letters Favourite Kopp 25 Cl Xmas - Kaffekopper Benporselen Grønn - 10101002GREENXMAS
  Kopp fra Design Letters med lekent design i benporselen med matt finish med en gravert, julete tekst. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Designet av Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Lekent design.- Matt finish.- Laget av benporselen.- Perfekt til både varme og kalde drikker.- Julete, gravert tekst.- Kapasitet: 25 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Ferm Living Inlay Kopp Med Tallerken Sand / - Kaffekopper Stengods Brun - 1104263870

  Ferm Living Inlay Kopp Med Tallerken Sand / - Kaffekopper Stengods Brun - 1104263870
  Koppen fra ferm LIVING har et robust design i totonet leire med en matchende tallerken og et unikt, marmorert mønster perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Om koppen fra ferm LIVING- Steingods.- Marmorert mønster med en glasert finish.- Vekt: 400 g.- Finnes også som en matchende Inlay beholder.- Produktet er laget av naturlig materiale, noe som gjør at hver vare er unik.- Tallerken er inkludert.- Kapasitet: 20 cl.- Kopp: H7 x W10.6 x D7.5.- Tallerken: H2 x W13.7 x D13.7.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Sett med kaffekopper Porland (12 deler)

  Sett med kaffekopper Porland (12 deler)
  100% porselen Kaffekopp: 6 x 6 x 5 cm / 9 cl (6 stk.) Skål/fat: 12 x 12 x 2 cm (6 stk.) Tåler oppvaskmaskin. Tåler mikrobølgeovn.
 • Wedgwood - Jasper Conran Strata kaffekopp & asjett hvit

  Wedgwood - Jasper Conran Strata kaffekopp & asjett hvit
  J Conran Wht Strata Coffee Cup & Saucer. Jasper Conran White og Strata har begge rene former; White helt uten mønster og Strata med en subtil, linjær struktur. Servisene markerer starten av samarbeidet mellom Wedgwood og Jasper Conran, en av Storbrit
 • Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Kopper 2-pk 22 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 11-7243-8085

  Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Kopper 2-pk 22 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 11-7243-8085
  Artesano Hot & Cold Beverages er en serie varmeisolerende glass i en funksjonell, ukomplisert design. De håndlagde Artesano-glassene er utformet som klassiske te- og kaffekopper av porselen. De er laget av høykvalitets borosilikatglass, som garanterer deg en perfekt isolasjon for dine varme drikker. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch - Old Luxembourg kaffekopp 20 cl

  Villeroy & Boch - Old Luxembourg kaffekopp 20 cl
  For klassisk god mat tilbyr Villeroy & Boch den tradisjonelle og eksklusive Old Luxembourg-kolleksjonen med tidløs design med subtile detaljer. Kvalitet fra Villeroy & Boch siden 1748.Alle som elsker kaffe vil bli forelsket i denne vakre koppen. Den
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Krus 28 Cl Uncle Blue - Kaffekopper Benporselen Hvit - 2091-0100

  Design House Stockholm Elsa Beskow Krus 28 Cl Uncle Blue - Kaffekopper Benporselen Hvit - 2091-0100
  Krus fra Design House Stockholm med en berømt Elsa Beskow illustrasjon. Det er laget av glasert benporselen perfekt til varme drikker. Om kruset fra Design House Stockholm- Designet av Catharina Kippel.- Finnes i forskjellige varianter.- Laget av benporselen. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Krus Tänk För Att Jag Kan - Kaffekopper Stengods Rosa - 2694-0000

  Design House Stockholm Astrid Lindgren Krus Tänk För Att Jag Kan - Kaffekopper Stengods Rosa - 2694-0000
  En kolleksjon som hyller Astrid Lindgren. Serien består av krus i forskjellige farger med tankevekkende sitater fra Emil, Pippi og andre karakterer. Sitatet på kruset er gravert, det er en illustrasjon i bunnen. Leveres i en fin gaveeske. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Krus 30 Cl Vennskap - Kaffekopper Porselen Blå - 1026675

  Arabia Mummi Krus 30 Cl Vennskap - Kaffekopper Porselen Blå - 1026675
  Mummi krus vennskap fra Arabia er utsmykket med et motiv som er hentet fra den klassiske boken "Hvem skal trøste Knøttet?". Boken handler om den sjenerte og ensomme Knøttet, som er redd for både mørket og å snakke med mennesker. Når han går en tur langs stranden finner Knøttet en flaskepost fra Nurket, som er like ensom og redd. Knøttet trosser sin frykt for å finne Nurket, det er begynnelsen på et godt vennskap. Kruset viser når de møtes for første gang, på en blomstereng i måneskinnet. Den originale tegningen er laget av Tove Jansson. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Denby - Studio Grey Brew te/kaffekopp 26 cl

  Denby - Studio Grey Brew te/kaffekopp 26 cl
  Duse toner av grått.Studio Grey fra Denby Pottery tilbyr vakkert steingods i duse farger som er dekorativt designet og enkelt løfter borddekkingen.Denby produsenter sitt steintøy med lokalt innsamlet leire i fabrikken i England og gir også 10 års gar
 • Götefors Porslin Botanica Funkia Kopp - Kaffekopper Porselen Grønn - 021

  Götefors Porslin Botanica Funkia Kopp - Kaffekopper Porselen Grønn - 021
  Koppen fra Götefors Porslin er laget av hvitt porselen med et bladmønstret design. Den har en grønn, herlig farge med en rustikk følelse perfekt til både hverdag og fest. Designet av Emma Von Brömssen. Om koppen fra Götefors Porslin- Koppen kommer i ulike modeller.- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Botanica.- Kapasitet: 24 cl.- Finnes også som et blått serveringssett. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Mette Ditmer Sand Grain Krus 30 Cl 2-pk - Kaffekopper Stengods Kit - SANMUG17

  Mette Ditmer Sand Grain Krus 30 Cl 2-pk - Kaffekopper Stengods Kit - SANMUG17
  Krus fra Mette Ditmer med et elegant design med en kornete overflate og en glasert innside for en unik og eksklusiv finish. Det har en klassisk, rund form perfekt for din morgenkaffe. Kombiner kruset med en skål fra Mette Ditmer. Om kruset fra Mette Ditmer- Vakkert design.- Laget av stentøy.- Perfekt for å skape en harmonisk og elegant borddekking.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 30,0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Kopp Med Tallerken 25 Cl - Kaffekopper Keramikk Grå - ECZ260H

  Mateus Oyster Kopp Med Tallerken 25 Cl - Kaffekopper Keramikk Grå - ECZ260H
  Koppen fra Mateus har en bølgete stil i keramikk med et mykt formspråk med inspirasjon fra havet. Den har en sofistikert, leken balanse med en taktil, håndmalt overflate perfekt for varme drikker som kaffe og te. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Laget i Portugal. Om koppen fra Mateus- Oyster er verdsatt for sitt håndlaget design.- Oyster er også verdsatt for det myke formspråket.- Fra kolleksjonen Oyster.- Inspirert av et hav.- Finnes i forskjellige farger.- Høyde: 70 mm.- Laget i Portugal.- Diameter: 175 mm.- Kapasitet: 25.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin.- Fryseegnet.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Arabia Moomin Krus 30 Cl Berry Season - Kaffekopper Porselen - 1069421

  Arabia Moomin Krus 30 Cl Berry Season - Kaffekopper Porselen - 1069421
  Krus fra Arabia med sommerlige farger med et lekent Mummi-motiv for både voksne og barn. Det er laget av slitesterkt vitroporselen med en sjenerøs størrelse perfekt for varme drikker som kaffe og te. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Om kruset fra Arabia- Laget av vitroporselen.- Illustrasjon: Tove Jansson.- Lekent Mummi-motiv.- Finnes også som en tallerken. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikkert. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Basic Skål Til Kaffekopp

  Villeroy & Boch Mariefleur Basic Skål Til Kaffekopp
  Skål til kaffekopp på 25 cl fra Mariefleur Basic. Det flotte serviset fra Villeroy & Boch er fremstilt i hvitt porselen med fargerike detaljer inspirert av blomster fra Monets hage i Giverny. Skålen kan kombineres med kaffekopp i sammen design som fi
 • Aida Raw Krus 4-pk Midnight Blue - Kaffekopper Stengods Midnattsblå - 15748

  Aida Raw Krus 4-pk Midnight Blue - Kaffekopper Stengods Midnattsblå - 15748
  Krusene fra Aida har et håndlaget design i brent stentøy med en trendy farge. De har en skandinavisk, rå look med en ripemotstandig finish. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om krusene fra Aida- Trendy farge.- Håndlaget design.- Fra kolleksjonen Raw. Vedlikeholdsinstruksjoner for krusene- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Aida - RAW Titanium Black kaffekopp 20 cl

  Aida - RAW Titanium Black kaffekopp 20 cl
  RAW crafted - Titanium Black - Inspirert av det niende mest utbredte elementet i jordskorpen - særdeles sterkt, kraftfullt og lett - Titanium Black er den nye RAW-glasuren.Dekk et sofistikert, unikt, rått bord i dyp sort-i-sort, eller mix det.RAW Tit
 • Rörstrand Corona Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1012021

  Rörstrand Corona Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1012021
  Corona er en vakker og elegant porselensserie designet av Jonas Bohlin for Rörstrand. Den vakre platinakanten pryder produktene i Corona-serien. Serien har stilige og elegante former for en eksklusiv borddekning og består av kopper, fat, tallerkener, mugger, krus og serveringsfat. Produktene i Corona kan vaskes i oppvaskmaskinen, men bør ikke brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Krus 50 Cl Rosa - Kaffekopper Porselen Rose (Pink) - 1012234

  Rörstrand Swedish Grace Krus 50 Cl Rosa - Kaffekopper Porselen Rose (Pink) - 1012234
  Kruset fra Rörstrand har elegant, tidløs look i porselen med komfortabelt håndtak perfekt til både varme og kalde drikker. Det har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Laget i India. Designet av Adelborg/Törnell/Barolo. Om kruset fra Rörstrand- Fra kolleksjonen Swedish Grace.- Finnes også som en tallerken.- Kruset finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Ovnsikkert opptil 250 °C.- Laget i India.- Kapasitet: 50.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Krus 30 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1070780

  Arabia Mainio Krus 30 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1070780
  Krus fra Arabia med et stilrent utseende med enkle, rene linjer som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Det er laget av slitesterkt, hvitt porselen med et allsidig, stabelbart design perfekt for det lille kjøkkenet. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Designet av Arabia & Irina Viippola. Om kruset fra Arabia- Laget av porselen.- Kruset finnes i forskjellige størrelser.- Fra serien Mainio.- Designet av Arabia & Irina Viippola.- Stabelbart, allsidig design.- Perfekt for varme drikker som kaffe og te. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Tid Kaffekopp 20cl

  Porsgrunds Porselænsfabrik Tid Kaffekopp 20cl
  Kaffekopp på 20 cl fra Porsgrunds Porselænsfabrik og serviset Tid. Den elegante serien er laget i tynt benporselen med et mønster inspirert av en 64 år gammel eikestamme. Dekk på med serviset Tid til de hyggelige anledninger og pryd bordet med et kla
 • Villeroy & Boch - Toy's Delight skål til kaffekopp 17 cm

  Villeroy & Boch - Toy's Delight skål til kaffekopp 17 cm
  Toy's Delight fra Villeroy & Boch har fargerike festlige motiver som umiddelbart vil gi deg julestemning. Denne tallerkenen avrunder juleserviset ditt med stil og har god plass til en godbit med kaffe. Laget av førsteklasses porselen. Tåler mikrobølg
 • Villeroy & Boch Crafted Breez Krus 25 Cl - Kaffekopper Porselen Grå - 19-5167-1300

  Villeroy & Boch Crafted Breez Krus 25 Cl - Kaffekopper Porselen Grå - 19-5167-1300
  Kruset fra Villeroy & Boch har stilrent, rustikt design i porselen perfekt til både varme og kalde drikker. Det har glasert, håndlaget look med høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om kruset fra Villeroy & Boch- Stilrent, rustikt design.- Laget av premium porselen.- Høykvalitets materiale.- Finnes også som en tallerken.- Fra kolleksjonen Crafted Breeze.- Diameter: 93 mm.- Vekt: 200 g .- Perfekt til både varme og kalde drikker.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Turkis - EBTU116AB

  Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Turkis - EBTU116AB
  Bubbles krus fra Mateus. Dette kruset har et boblende mønster som gjør det både sjarmerende og lett å holde. Det er laget av keramikk og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert krus unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Denby Kiln Krus 41 Cl - Kaffekopper Stengods Grønn - 474010610

  Denby Kiln Krus 41 Cl - Kaffekopper Stengods Grønn - 474010610
  Krus fra Denby med et klassisk design i stentøy med prikket glasering. Det har en rolig, jordnær farge perfekt for å skape en harmonisk og elegant borddekking. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om kruset fra Denby- Laget av stentøy.- Unik glasering.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Kiln.- 10 års garanti.- Laget i England Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand - Mon Amie kaffekopp 14 cl

  Rörstrand - Mon Amie kaffekopp 14 cl
  Mon Amie kaffekopp 14cl. Den koboltblå Mon Amie-koppen med hank og skål er det nostalgiske valget for det festlige kaffebordet. Kaffekoppen er designet med en tilhørende skål. Blomstermotivet, som Marianne Westman skapte på 1940-tallet, illustrerer m
 • Magnor Lerk Krus 35cl - Kaffekopper Mix - 135024

  Magnor Lerk Krus 35cl - Kaffekopper Mix - 135024
  Lerk Krus 35cl fra Magnor. Kaffekopper Mix Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Nature Krus 40 Cl - Kaffekopper Stengods Sand - 21730-227070-65505

  Rosenthal Thomas Nature Krus 40 Cl - Kaffekopper Stengods Sand - 21730-227070-65505
  Kruset fra Rosenthal har et autentisk, håndlaget utseende med inspirasjon fra naturen. Det er laget av stentøy med en jordnær farge perfekt for å skape en harmonisk og elegant borddekking. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om kruset fra Rosenthal- Laget av stentøy.- Inspirert av natur.- Perfekt for varme drikker som kaffe og te.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Thomas Nature.- Kapasitet: 40 cl.- Autentisk, håndlaget utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Muurla Moomin Enamel Mug 15 Cl Happy Family - Kaffekopper Emalje Hvit - 1703-015-01

  Muurla Moomin Enamel Mug 15 Cl Happy Family - Kaffekopper Emalje Hvit - 1703-015-01
  This playful mug from Muurla is adorned with a motif that has received its inspiration from the stories about Moomin. The mug is made of carbon steel with a double coating of enamel, which makes it durable, functional and lightweight. The mug is dishwasher safe, but do not use it in the microwave. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manfucature Rock Kaffekopp 22 Cl - Kaffekopper Porselen Sort - 10-4239-1300

  Villeroy & Boch Manfucature Rock Kaffekopp 22 Cl - Kaffekopper Porselen Sort - 10-4239-1300
  Kaffekoppen fra Villeroy & Boch er laget av førsteklasses porselen med en matt, rå struktur. Den har en uttrykksfull, unik look perfekt for både hverdag og fest. Om kaffekoppen fra Villeroy & Boch- Finnes i 2 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Malmö Porslin Pi Kopp 7 Cm - Kaffekopper Porselen Hvit - CSA.03

  Malmö Porslin Pi Kopp 7 Cm - Kaffekopper Porselen Hvit - CSA.03
  Pi Kopp, 7 cm fra Malmö Porslin. Kaffekopper Hvit Porselen Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Krus Med Håndtak 25 Cl - Kaffekopper Keramikk Grå - 64114

  Blomus Sablo Krus Med Håndtak 25 Cl - Kaffekopper Keramikk Grå - 64114
  Kruset fra Blomus har en kombinasjon med en myk følelse og en rå, ubehandlet overflate. Det har naturinspirerte farger med en flekkete finish og delvis matt glasering. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Frederike Martens. Om kruset fra Blomus- Laget av keramikk.- Håndlaget design.- Fra kolleksjonen Sablo. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Hay Barro Kopper 2-pk Naturlig - Kaffekopper Terrakotta Natural - AC473-A668-AE91

  Hay Barro Kopper 2-pk Naturlig - Kaffekopper Terrakotta Natural - AC473-A668-AE91
  Kopper fra Hay i slitesterk terrakotta med blank glasering i en variasjon av livfulle farger perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Designet av Pereira Office. Om koppene fra Hay- Fra serien Barro.- Selges i en 2-pakning.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Portugal.- Designet av Pereira Office.- Barro-kolleksjonen er laget i håndlagde støpeformer. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Perlemor Krus 2-pk Farget - Kaffekopper Porselen Korall - 1951738403

  Villeroy & Boch Perlemor Krus 2-pk Farget - Kaffekopper Porselen Korall - 1951738403
  Krusene fra Villeroy & Boch har et trendy utseende med en sommerlig, avslappet følelse og to forskjellige teksturer. De er laget av slitesterkt porselen med effektiv glasering med en naturlig, lys farge. Et must for design-interesserte. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om krusene fra Villeroy & Boch- Laget av porselen.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Perlemor.- Selges i en 2-pakning.- Effektiv glasering.- Trendy utseende med en sommerlig, avslappet følelse. Vedlikeholdsinstruksjoner for krusene- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl O - Kaffekopper Porselen Gul - 1066897

  Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl O - Kaffekopper Porselen Gul - 1066897
  Kruset fra Arabia har et kreativt design med et elsket Mummi-motiv med en dekorativ bokstav. Det er laget av slitesterkt vitroporselen med en gul, herlig farge for å lysne opp bordsettingen. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Designet av Tove Jansson. Om kruset fra Arabia- Inspirerende, populært Mummi-motiv.- Laget av vitroporselen.- Kombiner kruset med Moomin ABC krus fra Arabia.- Fra kolleksjonen Moomin ABC.- Kapasitet: 40 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikkert. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Muurla Pippi And The Horse Enamel Mug 15 Cl - Kaffekopper Emalje Rosa - 1404-015-01

  Muurla Pippi And The Horse Enamel Mug 15 Cl - Kaffekopper Emalje Rosa - 1404-015-01
  This charming mug from Muurla is adorned with a motif that has received its inspiration from Astrid Lindgrens storie about Pippi Longstocking. It is made of carbon steel with a double enamel coating, which makes it durable, functional and lightweight. The mug is dishwasher safe, but do not use it in the microwave. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Sagaform - Coffee & More kaffekopp 25 cl 2 stk grønn

  Sagaform - Coffee & More kaffekopp 25 cl 2 stk grønn
  Nature vinkaraffel 2L med eikekork er en av klassikerene fra Sagaform. Designet for rødvin, men fungerer for alle typer drikke. Tidløs design som varer lenge. Populær som gave.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Hot Drink 4 St 24 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 25352

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Hot Drink 4 St 24 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 25352
  4-pakning med glass for varm drikke fra Rosendahl. Disse glassene tilhører den klassiske serien Grand Cru designet av Erik Bagger. Designet er enkelt og tidløst, noe som gjør dem vakre til alle typer borddekninger. Glasset er perfekt for varme drikker som kaffe og te. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.

Stilige kaffekopper med skåler

Det er noen vesentlige forskjeller mellom kaffekopper og kaffekrus. I tillegg til volumet er en kaffekopp betydelig mindre og det er vanlig å ha fat til kaffekoppen men ikke til krusen. Det er ikke så ofte at i dag drikke kaffe fra koppen. Det er nesten bare til spesielle middager og andre festlige events som stilige kaffekopper med skåler er lagt ut. Kaffekoppen med fat har en litt høyere status enn kaffekrus og dermed dens sparsommelig bruk.

Gjennomsiktige kaffekopper i glas

Kaffekopper i varmebestandig og gjennomsiktig glass er beste valg for at servere vakre kaffedrikker. Bruk gjennomsiktige kaffekopper til for eksempel Café frappé, Cappuccino eller Ristretto.

Delonghi er en produsent av kaffemaskiner som også har fine kaffekopper i glass. Se også Bodum Canteen dobbeltveggede kaffekrus med håndtak.