Kaffekopper

Her har vi samlet et utvalg kaffekopper fra populære varemerker som Iittala, Rörstrand og Arabia. Du vil finne morsomme kaffekopper av glass og porselen. Noen kopper er med trykk, noen fargerike og andre uten håndtak med egen skål. Finn favoritten din blant de mange kaffekoppene online.

Populær i kaffekopper

 • Kaffekopp Patrizia

  Kaffekopp Patrizia
 • Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Sand - EBSA116AB

  Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Sand - EBSA116AB
  Bubbles krus fra Mateus. Dette kruset har et boblende mønster som gjør det både sjarmerende og lett å holde. Det er laget av keramikk og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert krus unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Canteen Dobbelvegget Med Håndtak 40 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10326-10

  Bodum Canteen Dobbelvegget Med Håndtak 40 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10326-10
  Kos deg med kaffe eller te i en klassiker fra Bodum. Canteen dobbeltvegget glass har en fin design samtidig som de er veldig funksjonelle. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Delonghi Latte Macchiato Glass Sett 2-pk - Kaffekopper - 5513214611

  Delonghi Latte Macchiato Glass Sett 2-pk - Kaffekopper - 5513214611
  Drikk latte macchiato med stil fra disse høye termoglassene fra Delonghi. Et matchende sett med 2 glass. Glassene går utmerket å bruke til latte macchiato, svart kaffe, te og andre varme eller kalde drikker. Kapasitet per glass: 220 ml/7,5 fl oz. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.

Flere tips om kaffekopper

 • Carolina Gynning Butterfly Messenger Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporselen Mix - 776608

  Carolina Gynning Butterfly Messenger Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporselen Mix - 776608
  Krus fra Carolina Gynning. Dette fargerike kruset løfter ethvert bord, og er ideelt for både morgenkaffen og te-koppen på ettermiddagen. Designeren Carolina Gynning har med stor lidenskap og kjærlighet utviklet dette sjarmerende motivet, som reflekterer hennes boblende og utadvendte personlighet. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - 1046369651

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - 1046369651
  Enmut Platinum No.1 krus fra Villeroy & Boch. Dette er et krus fra serien Anmut Platinum No.1, en serie som er preget av tidløs eleganse. Kruset er laget av benporselen av høy kvalitet og har en fin, skinnende platinadetalj rundt kanten. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Portmeirion Royal Worcester Wrendale Boxing Day Walk Krus 31 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - WNOW5629-XT

  Portmeirion Royal Worcester Wrendale Boxing Day Walk Krus 31 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - WNOW5629-XT
  Dette sjarmerende kruset ble opprinnelig håndmalt i akvarell av Hannah Dale for Portmeirion. Det tilhører serien Royal Worcester Wrendale. Serien består av krus med forskjellige dyremotiver, fulle av personlighet og livlighet. En perfekt gave til en dyrevenn! Kruset er laget av benporselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 10-4240-9651

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 10-4240-9651
  Kruset fra Villeroy & Boch er laget av porselen med en matt, rå struktur. Det har en uttrykksfull, unik look perfekt for både hverdag og fest. Om kruset fra Villeroy & Boch- Finnes i 2 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Tallerken Ø19 Cm Tro Mot Opprinnelsen - Kaffekopper Porselen Hvit - 1024601

  Arabia Mummi Tallerken Ø19 Cm Tro Mot Opprinnelsen - Kaffekopper Porselen Hvit - 1024601
  Mummi tallerken fra Arabia. Dette er en leken tallerken med motiv fra Tove Janssons historier om Mummitrollet og vennene hans. Tallerkenen gjør måltidet litt morsommere, den er en perfekt dåpsgave eller gave til Mummi-elskeren. Designet av Tove Slotte. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Aida Atelier Krus 4-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 29081

  Aida Atelier Krus 4-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 29081
  Kruset fra Aida har tidløst, klassisk design i porselen perfekt til både varme og kalde drikker. Det har høykvalitets, slitesterkt materiale til hverdagslig bruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om kruset fra Aida- Laget av porselen.- Kruset selges i en 4-pakning.- Tidløst design.- Finnes også som en middagstallerken.- Fra kolleksjonen Atelier.- Produktet tåler ovn, mikrobølgeovn, grill, fryser og oppvaskaskin.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Kapasitet: 28 cl.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko kaffekopp, 2 dl, hvit, 2 stk

  Marimekko Unikko kaffekopp, 2 dl, hvit, 2 stk
  Start dagen med en god kopp kaffe eller slapp av med hendene rundt Oiva kaffekoppen uten håndtak. Motivet på koppen er Marimekkos ikoniske valmuer i hvitt og svart utstråler et snev av nostalgi. Her får du en pakke med to kaffekopper, slik at du
 • Arabia Mummi Krus 30 Cl Snorkfrøken - Kaffekopper Porselen Lilla - 1052343

  Arabia Mummi Krus 30 Cl Snorkfrøken - Kaffekopper Porselen Lilla - 1052343
  Mummi krus Snorkfrøken fra Arabia er utsmykket med et motiv hentet fra den klassiske boken "Mummitrollet på Rivieraen" fra 1955. Boken handler om når Mummifamilien seiler til Frankrike, og Snorkfrøken vinner penger på kasinoet. For pengene kjøper hun en fin bikini. Motivet på den ene siden av kruset viser når hun prøver bikinien sin, den andre siden viser når hun tester en ny leppestift. Originaltegningene er laget av Tove Jansson. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Krus 30 Cl Midnattsblå - Kaffekopper Porselen Midnight - 1025174

  Rörstrand Swedish Grace Krus 30 Cl Midnattsblå - Kaffekopper Porselen Midnight - 1025174
  Kruset fra Rörstrand har elegant, tidløs look i porselen med komfortabelt håndtak perfekt til både varme og kalde drikker. Det har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Laget i India. Designet av Adelborg/Törnell/Barolo. Om kruset fra Rörstrand- Fra kolleksjonen Swedish Grace.- Finnes også som en tallerken.- Kruset finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Ovnsikkert opptil 250 °C.- Laget i India.- Kapasitet: 30.0 cl.- Lengde: 90 mm.- Høyde: 90 mm.- Bredde: 115 mm.- Vekt: 202 g . Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Hay Borosilicate Kopp 2-pk Light Blue - Kaffekopper Borosilicate Glass Lys Blå - 541000

  Hay Borosilicate Kopp 2-pk Light Blue - Kaffekopper Borosilicate Glass Lys Blå - 541000
  Koppen fra Hay har et fargerikt design i borosilikat-glass med et håndtak på siden for best komfort. En perfekt detalj til dekket bord. Om koppen fra Hay- Fargerikt design.- Laget av borosilikat-glass.- Antall i pakken: 2- Høyde: 65 mm.- Diameter: 80 mm. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Portmeirion Royal Worcester Wrendale Role Model Krus 31 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - MMMG5629-XT

  Portmeirion Royal Worcester Wrendale Role Model Krus 31 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - MMMG5629-XT
  Dette sjarmerende kruset ble opprinnelig håndmalt i akvarell av Hannah Dale for Portmeirion. Det tilhører serien Royal Worcester Wrendale. Serien består av krus med forskjellige dyremotiver, fulle av personlighet og livlighet. En perfekt gave til en dyrevenn! Kruset er laget av benporselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Krus 30 Cl Grå / Blå - Kaffekopper Keramikk Gråblå - 206260820

  House Doctor Rustic Krus 30 Cl Grå / Blå - Kaffekopper Keramikk Gråblå - 206260820
  Kruset fra House Doctor har et håndlaget design i keramikk med en rustikk look og blågrå glasering perfekt for varme drikker som kaffe og te. Det har et øre på siden for enkelt bruk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om kruset fra House Doctor- Håndlaget design.- Rustikk look.- Blågrå glasering.- Øre på siden.- Kruset passer godt i et kjøkken.- Høyde: 90 mm.- Kapasitet: 30.0 cl.- Diameter: 90 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Coffee & More Kaffekopp Terrakotta

  Coffee & More Kaffekopp Terrakotta
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Kaffekopp Med Tallerken - Kaffekopper Porselen Sort - 19325-403637-14740

  Rosenthal Versace Prestige Gala Kaffekopp Med Tallerken - Kaffekopper Porselen Sort - 19325-403637-14740
  Kaffekoppen fra Rosenthal har klassisk, tidløst design i porselen med matchende tallerken perfekt for varme drikker som kaffe og te. Den har vakre mønstre hele veien rundt med praktisk håndtak på siden for enkelt bruk. Server kaffen med litt ekstra sjarm. Laget i Danmark. Om kaffekoppen fra Rosenthal- Laget av porselen.- Perfekt for varme drikker som kaffe og te.- Fra kolleksjonen Prestige Gala.- Laget i Danmark. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Byon Amaya Kopp - Kaffekopper Stengods Brun - 839-071br

  Byon Amaya Kopp - Kaffekopper Stengods Brun - 839-071br
  Koppen har et trykt leopardmønster og et behagelig håndtak. Perfekt til frokosten eller kaffepausen. Finnes i to forskjellige farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Kopp 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041049651

  Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Kopp 35 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1041049651
  Villeroy & Boch presenterer kolleksjonen Mariefleur. Mønsteret er inspirert av Monets hager i Givenchy. Den fargerike kombinasjonen av enggress og akvarellblomster i levende nyanser av lilla og gult gir denne serien det lille ekstra. Laget av premium porselen, tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Eva Solo Lungo Krus 2-pk Elefant - Kaffekopper Porselen Grå - 501021

  Eva Solo Lungo Krus 2-pk Elefant - Kaffekopper Porselen Grå - 501021
  Lungo krus fra Eva Solo. Kos deg med kaffen med disse moderne og stilige krusene som finnes i flere nydelige farger. De er laget av porselen og har et silikonskall som gir deg et godt grep og forhindrer at du brenner deg på fingrene. Krusene er enkle å rengjøre, bare ta av silikonbeskyttelsen og vask begge delene i oppvaskmaskinen. Selges i 2-pakning. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Oiva / Leikko kaffekopp 2 dl 2-pakning hvit/teal

  Oiva / Leikko kaffekopp 2 dl 2-pakning hvit/teal
 • House Doctor Berica Krus 26 Cl Svart - Kaffekopper Stengods Sort - 206260031

  House Doctor Berica Krus 26 Cl Svart - Kaffekopper Stengods Sort - 206260031
  Kruset fra House doctor er laget av stentøy perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Kruset har et vakkert, riflet design med flekkete glasering. Det har en moderne form med en rustikk følelse. Om kruset fra House doctor- Finnes i 3 forskjellige farger.- Berica er verdsatt for sitt stil.- Kombiner kruset med tallerkener fra House doctor. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Aida Ceramic Workshop Krus 35 Cl Lerke - Kaffekopper Stengods Greenish-gray - 18521

  Aida Ceramic Workshop Krus 35 Cl Lerke - Kaffekopper Stengods Greenish-gray - 18521
  Dette kruset fra Aida tilhører serien Ceramic Workshop. Serien består av produkter i steintøy av høy kvalitet med en reaktiv glasur. Inspirasjonen kommer fra fuglenes vakre sanger under herlige sommerdager i Danmark. Kruset finnes i tre forskjellige farger hentet fra fugler, og kan med fordel mikses og matches med hverandre. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Plain Kaffekopp Med Skål 16cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1017173

  Royal Copenhagen Blue Fluted Plain Kaffekopp Med Skål 16cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1017173
  Håndmalt dekorasjon. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Det musselmalte mønsteret finnes i tre forskjellige design: Enkel, Halvblonde og Helblonde. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Mateus Msy Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Grå - ECZ06MSY

  Mateus Msy Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Grå - ECZ06MSY
  Dette kruset har blitt utviklet gjennom et samarbeid mellom den prisbelønte franske designeren Sam Baron og Costas Voyatziz, grunnleggeren av den internasjonale designportalen Yatzer. Samlingen heter MSY, og er en hyllest til keramikken. Designet er skapt i Sverige, og deretter håndlaget og håndmalt av erfarne keramikere i Portugal. Dette betyr at ulikheter i farge kan forekomme, noe som gjør hvert krus unikt. Dette gjør også at produsering- og leveringstiden kan variere. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kopp Friend - Kaffekopper Benporselen - 10101008CLGRFRIEND

  Design Letters Favourite Kopp Friend - Kaffekopper Benporselen - 10101008CLGRFRIEND
  Koppen fra Design Letters er laget av benporselen av høy kvalitet med matt glasering og en gravert tekst. Den har et lite, komfortabelt håndtak. En perfekt gave. Designet av Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Klassisk, tidløst design.- Laget av benporselen.- Graverte bokstaver.- Matt finish.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- Diameter: 80 mm.- Høyde: 85 mm.- Kapasitet: 25 cl.- Stilren typografi.- For både varme og kalde drikker.- Finnes i 4 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Basic Kaffekopp 25cl

  Villeroy & Boch Mariefleur Basic Kaffekopp 25cl
  Kaffekopp på 25 cl fra vakre Marie Fleur Basic fra Villeroy & Boch. Friske blomster i nydelige farger og hvitt porselen pryder serviset, som med sitt design er flott til både hverdag og fest. Kaffekoppen kan settes sammen med tilhørende skål som
 • Rörstrand Ostindia Floris Krus & Tallerken - Kaffekopper Porselen Blå - 1012350

  Rörstrand Ostindia Floris Krus & Tallerken - Kaffekopper Porselen Blå - 1012350
  Et elegant krus med tallerken fra Rörstrand. Dette vakre settet kommer fra serien Ostindia Floris, en oppdatert og mer vågal versjon av den klassiske Ostindia som kom ut i 1932. Inspirasjonen kom fra en porselenskive funnet på et skipsvrak utenfor Gøteborg. Et must for designentusiasten! Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Termokop 29 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1016937

  Royal Copenhagen White Fluted Termokop 29 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1016937
  White fluted thermal mug from Royal Copenhagen. The grated porcelain has a simplicity and an elegance that has many uses. For example, it can be used as a mug for your morning coffee, like a pot for smaller plants or spices, or as storage for smaller things. It is made with an internal and external protection for the porcelain to not heat. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kopp 25 Cl Hygge - Kaffekopper Benporselen Beige - 10101002BEIGEHYGGE

  Design Letters Favourite Kopp 25 Cl Hygge - Kaffekopper Benporselen Beige - 10101002BEIGEHYGGE
  Koppen fra Design Letters har klassisk, lekent design i benporselen med matt finish perfekt til både varme og kalde drikker. Den har grafisk, stilren tekst på framsiden. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Designet av Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Lekent, klassisk design.- Matt finish.- Laget av benporselen.- Populær kopp.- Finnes også som en skål.- Perfekt til både varme og kalde drikker.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Høyde: 85 mm.- Kapasitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Berica Kopp 30 Cl - Kaffekopper Stengods Brun - 206260021

  House Doctor Berica Kopp 30 Cl - Kaffekopper Stengods Brun - 206260021
  Koppen fra House doctor er laget av stentøy perfekt for varme drikker som kaffe og te. Koppen er moderne og har et riflet design med flekkete glasering. Den har et komfortabelt håndtak. Om koppen fra House doctor- Berica er verdsatt for sitt design.- Kombiner koppen med skåler fra House doctor. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design Letters Termokrus 35 Cl Life / Oransje - Kaffekopper - 30101003ORALIFEISA

  Design Letters Termokrus 35 Cl Life / Oransje - Kaffekopper - 30101003ORALIFEISA
  Termokruset fra Design Letters har enkelt, stilrent design i rustfritt stål med lokk i plast med tut perfekt til både varme og kalde drikker. Velg mellom ulike farger. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Designet av Arne Jacobsen. Om termokruset fra Design Letters- Enkelt, stilrent design.- Laget av rustfritt stål og polypropen.- Diameter: 76 mm.- Høyde: 131 mm.- Finnes i forskjellige farger.- Perfekt til både varme og kalde drikker.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- Kapasitet: 35.0 cl.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for termokruset- Kun håndvask. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Kaffekopp 20 Cl - Kaffekopper Mix - 10530-405101-14742

  Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Kaffekopp 20 Cl - Kaffekopper Mix - 10530-405101-14742
  Brillance Fleurs Sauvages Kaffekopp, 20 cl fra Rosenthal. Kaffekopper Mix Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Krus 30 Cl Vennskap - Kaffekopper Porselen Blå - 1026675

  Arabia Mummi Krus 30 Cl Vennskap - Kaffekopper Porselen Blå - 1026675
  Mummi krus vennskap fra Arabia er utsmykket med et motiv som er hentet fra den klassiske boken "Hvem skal trøste Knøttet?". Boken handler om den sjenerte og ensomme Knøttet, som er redd for både mørket og å snakke med mennesker. Når han går en tur langs stranden finner Knøttet en flaskepost fra Nurket, som er like ensom og redd. Knøttet trosser sin frykt for å finne Nurket, det er begynnelsen på et godt vennskap. Kruset viser når de møtes for første gang, på en blomstereng i måneskinnet. Den originale tegningen er laget av Tove Jansson. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Sett med kaffekopper (12 deler)

  Sett med kaffekopper (12 deler)
  100% PORSELEN Kaffekopp: 5 x 5 x 7 cm (6 stk.) 5 cl Skål: 12 x 12 x 2 cm (6 stk.) Kun håndoppvask.
 • Royal Copenhagen Princess Mug 2-pack 37 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1055289

  Royal Copenhagen Princess Mug 2-pack 37 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1055289
  Kruset fra Royal Copenhagen er laget av ribbet, hvitt porselen med et blått motiv på toppen. Kruset har et tidløst design perfekt for både hverdag og fest. Om kruset fra Royal Copenhagen- Dette kruset er en del av serien Princess fra Royal Copenhagen.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Bleu Krus Med Håndtak 40 Cl - Kaffekopper Steingods Blå - 10-4261-9651

  Villeroy & Boch Lave Bleu Krus Med Håndtak 40 Cl - Kaffekopper Steingods Blå - 10-4261-9651
  Kruset fra Villeroy & Boch har rustikt, tidløst design i stengods perfekt til både varme og kalde drikker. Det har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Om kruset fra Villeroy & Boch- Laget av stengods.- Finnes i forskjellige farger.- Perfekt til både varme og kalde drikker.- Kapasitet: 40 cl.- Diameter: 90 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Musta Tamma Kaffekopp Uten Håndtak 20 Cl 2-pk - Kaffekopper Stengods Hvit - 071099-185

  Marimekko Musta Tamma Kaffekopp Uten Håndtak 20 Cl 2-pk - Kaffekopper Stengods Hvit - 071099-185
  Kaffekoppen fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et vakkert hestemotiv perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Maija Isola. Om kaffekoppen fra Marimekko- Klassisk design.- Steingods.- Hestemotiv.- Kaffekoppen passer godt i et kjøkken.- Høyde: 70 mm.- Kapasitet: 20.0 cl.- Diameter: 75 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Kopp 250 Ml - Kaffekopper Porselen Blå - BLI5110-X

  Spode Blue Italian Kopp 250 Ml - Kaffekopper Porselen Blå - BLI5110-X
  Kan brukes i oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Hvit - EBK116AB

  Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Hvit - EBK116AB
  Bubbles krus fra Mateus. Dette kruset har et boblende mønster som gjør det både sjarmerende og lett å holde. Det er laget av keramikk og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert krus unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Kaffekopp 25 Cl - Kaffekopper Porselen Sort - 1041041300

  Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Kaffekopp 25 Cl - Kaffekopper Porselen Sort - 1041041300
  Villeroy & Boch presenterer samlingen Mariefleur. Mønsteret er inspirert av Monets hager i Givenchy. Den fargerike kombinasjonen av gress og akvarellblomster i livlige nyanser av lilla og gult gjør denne serien til noe helt for seg selv. Laget av premium porselen som tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Mellow Wind - Kaffekopper Emalje Hvit - 1702-025-40

  Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Mellow Wind - Kaffekopper Emalje Hvit - 1702-025-40
  This playful mug from Muurla is adorned with a motif that has received its inspiration from the stories about Moomin and his friends. The mug is made of carbon steel with a double coating of enamel, which makes it durable, functional and lightweight. The mug is dishwasher safe, but do not use it in the microwave. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 40 Cl / Powder / Clay / Dark Wine - Kaffekopper Stengods Hvit - 071831-183

  Marimekko Oiva/unikko Krus 40 Cl / Powder / Clay / Dark Wine - Kaffekopper Stengods Hvit - 071831-183
  Kruset fra Marimekko har et klassisk design i stentøy med et blomstret mønster og en rund form perfekt for varme drikker som kaffe og te. Designet av Maija og Kristina Isola. Om kruset fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapasitet: 40 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Pippi Jubileumskrus 35 Cl Dots - Kaffekopper Stengods Sort - 2632-0002

  Design House Stockholm Pippi Jubileumskrus 35 Cl Dots - Kaffekopper Stengods Sort - 2632-0002
  Et fint krus med en leken design, med et håndtak som minner om Pippis fletter. Utsiden på kruset er dekorert med håndmalte prikker som ligner på hesten Lilla Gubbens prikker. På innsiden skjuler det seg en liten illustrasjon der Pippi stolt løfter opp hesten sin. Astrid Lindgren hadde en livslang kamp for barns rettigheter, som også kan følges i alle bøkene hennes. Hun var ambassadør for barn uansett livssituasjon, det var også grunnen til at Astrid Lindgren AB bestemte seg for å bidra og inngå et samarbeid med Redd Barna for deres 75-årsjubileum. Det er flere mennesker på flukt enn noen gang. I følge FNs flyktningbyrå, UNHCR, er 68,5 millioner mennesker på flukt, hvorav omtrent halvparten er uskyldige barn. Samarbeidet mellom Design House Stockholm, Redd Barna og Astrid Lindgren AB er et fint symbol på styrke og hvordan vi kan samarbeide for å hjelpe unge jenter på flukt. Kruset er tilgjengelig i to størrelser, nederst på hvert krus er det et jubileumsstempel. Krusene selges bare under jubileumsåret 2020. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Kaffekopp Svart / - Kaffekopper Stengods Brun - 206260202

  House Doctor Pion Kaffekopp Svart / - Kaffekopper Stengods Brun - 206260202
  Kaffekoppen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og et håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om kaffekoppen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Håndtak på siden.- Høyde: 90 mm.- Diameter: 90 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Kaffekopp Med Skål 9 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - BLI1200

  Spode Blue Italian Kaffekopp Med Skål 9 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - BLI1200
  Denne vakre kaffekoppen med tilhørende skål fra Spode er en del av serien Blue Italian, som går i klassisk blått og hvitt. Motivet er inspirert av italienske landskap, kanten har et Imari Oriental-mønster. Serien ble utgitt i 1816 og har vært i produksjon helt siden den gang. Koppen er godt egnet for daglig bruk da den tåler både oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser og stekeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Ernst Kaffekopp Med Tallerken Sand - Kaffekopper Stengods Hvit - 243609

  Ernst Kaffekopp Med Tallerken Sand - Kaffekopper Stengods Hvit - 243609
  Kaffekoppen fra Ernst Kirchsteiger har et avrundet design i stentøy med et minimalistisk øre på en side for bedre grep og en matchende kaffeskål. Velg mellom ulike farger. Om kaffekoppen fra Ernst Kirchsteiger- Laget av stentøy.- Flatt, minimalistisk øre på en side.- Matchende fat er inkludert.- Kopp: Ø8.5 cm x H7.5 cm.- Åpning: Ø7.2 cm.- Tallerken: Ø10.5 cm x H1.5 cm.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en tekopp med tallerken. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Krus & Tallerken Snorkfrøken - Kaffekopper Porselen Lilla - 1052351

  Arabia Mummi Krus & Tallerken Snorkfrøken - Kaffekopper Porselen Lilla - 1052351
  Mummi krus og tallerken fra Arabia, utsmykket med et motiv hentet fra den klassiske boken "Mummitrollet på Rivieraen" fra 1955. Boken handler om når Mummifamilien seiler til Frankrike, og Snorkfrøken vinner penger på kasinoet. For pengene kjøper hun en fin bikini. Motivet på den ene siden av skålen viser når hun prøver bikinien sin, den andre siden viser når hun tester en ny leppestift. Originaltegningene er laget av Tove Jansson.Størrelser: Krus: 30 cl Tallerken: 19 cm Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen History Mix Krus 37 Cl 3-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 1025896

  Royal Copenhagen History Mix Krus 37 Cl 3-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 1025896
  Dette er et gavesett med tre vakre krus. Krusene utfyller hverandre og representerer forskjellige perioder i Royal Copenhagens historie. De er laget av porselen, dekorert med vakre håndmalte detaljer. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Krus 34 Cl 2-pk - Kaffekopper Porselen Blush - 25411

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Krus 34 Cl 2-pk - Kaffekopper Porselen Blush - 25411
  Krusene fra Rosendahl har et enkelt design i porselen med karakteristiske furer rundt og elegante håndtak perfekt for varme drikker som kaffe og te. Velg mellom ulike farger. Om krusene fra Rosendahl- Fra kolleksjonen Grand Cru.- Laget av porselen.- Høyde: 110 mm.- Bredde: 105 mm.- Kapasitet: 34 cl.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for krusene- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Krus Med Håndtak 40 Cl Jordbærfamilien - Kaffekopper Benporselen Hvit - 2105-0100

  Design House Stockholm Elsa Beskow Krus Med Håndtak 40 Cl Jordbærfamilien - Kaffekopper Benporselen Hvit - 2105-0100
  Elsa Beskow krus fra Design House Stockholm. Dette kruset er designet av Catharina Kippel, som har tolket den populære forfatteren og illustratøren Elsa Beskows historier. Resultatet er herlige mønstre som fører deg tilbake til barndommen. Kruset settes pris på av både store og små, og er ideelt for servering av både kaffe og kakao. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Toy's Delight Royal Classic Mugg 30 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 14-8658-4860

  Villeroy & Boch Toy's Delight Royal Classic Mugg 30 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 14-8658-4860
  Toy's Delight Royal Classic Mugg, 30 cl fra Villeroy & Boch. Kaffekopper Hvit Porselen Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Carolina Gynning Protect Me Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporselen Mix - 776615

  Carolina Gynning Protect Me Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporselen Mix - 776615
  Dette fargerike kruset gir bordet det lille ekstra, og passer perfekt både til morgenkaffen og ettermiddags-teen. Designeren Carolina Gynning har skapt dette sjarmerende motivet som gjenspeiler hennes boblende og utadvendte personlighet. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Termokopp 29 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1016896

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Termokopp 29 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1016896
  Blue Fluted Mega fra Royal Copenhagen, designet av Karen Kjældgård-Larsen. Blue Fluted Mega er en serie med vakkert og klassisk porselen. Det stripete mønsteret er malt for hånd og skaper en vakker effekt. Blue Fluted Mega har åtte forskjellige mønstre. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Berica Kopp 30 Cl Svart - Kaffekopper Stengods Sort - 206260022

  House Doctor Berica Kopp 30 Cl Svart - Kaffekopper Stengods Sort - 206260022
  Koppen fra House doctor er laget av stentøy perfekt for varme drikker som kaffe og te. Koppen er moderne og har et riflet design med flekkete glasering. Den har et komfortabelt håndtak. Om koppen fra House doctor- Berica er verdsatt for sitt design.- Kombiner koppen med skåler fra House doctor. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.

Stilige kaffekopper med skåler

Det er noen vesentlige forskjeller mellom kaffekopper og kaffekrus. I tillegg til volumet er en kaffekopp betydelig mindre og det er vanlig å ha fat til kaffekoppen men ikke til krusen. Det er ikke så ofte at i dag drikke kaffe fra koppen. Det er nesten bare til spesielle middager og andre festlige events som stilige kaffekopper med skåler er lagt ut. Kaffekoppen med fat har en litt høyere status enn kaffekrus og dermed dens sparsommelig bruk.

Gjennomsiktige kaffekopper i glas

Kaffekopper i varmebestandig og gjennomsiktig glass er beste valg for at servere vakre kaffedrikker. Bruk gjennomsiktige kaffekopper til for eksempel Café frappé, Cappuccino eller Ristretto.

Delonghi er en produsent av kaffemaskiner som også har fine kaffekopper i glass. Se også Bodum Canteen dobbeltveggede kaffekrus med håndtak.