Kaffekopper

Her har vi samlet et utvalg kaffekopper fra populære varemerker som Iittala, Rörstrand og Arabia. Du vil finne morsomme kaffekopper av glass og porselen. Noen kopper er med trykk, noen fargerike og andre uten håndtak med egen skål. Finn favoritten din blant de mange kaffekoppene online.

Populær i kaffekopper

 • Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Sand - EBSA116AB

  Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Sand - EBSA116AB
  Bubbles krus fra Mateus. Dette kruset har et boblende mønster som gjør det både sjarmerende og lett å holde. Det er laget av keramikk og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert krus unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Canteen Dobbelvegget Med Håndtak 40 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10326-10

  Bodum Canteen Dobbelvegget Med Håndtak 40 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10326-10
  Kos deg med kaffe eller te i en klassiker fra Bodum. Canteen dobbeltvegget glass har en fin design samtidig som de er veldig funksjonelle. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Krus 40cl - Kaffekopper Stengods Sort - 51500198

  Marimekko Siirtolapuutarha Krus 40cl - Kaffekopper Stengods Sort - 51500198
  Et krus med vakre motiver av en blomsterhage laget av Maija Louekari. Kruset er laget av slitesterkt steingods som tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Mateus Msy Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Sand - ESA06MSY

  Mateus Msy Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Sand - ESA06MSY
  Dette kruset har blitt utviklet gjennom et samarbeid mellom den prisbelønte franske designeren Sam Baron og Costas Voyatziz, grunnleggeren av den internasjonale designportalen Yatzer. Samlingen heter MSY, og er en hyllest til keramikken. Designet er skapt i Sverige, og deretter håndlaget og håndmalt av erfarne keramikere i Portugal. Dette betyr at ulikheter i farge kan forekomme, noe som gjør hvert krus unikt. Dette gjør også at produsering- og leveringstiden kan variere. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.

Flere tips om kaffekopper

 • Villeroy & Boch Crafted Denim Krus 25 Cl - Kaffekopper Porselen Brun - 19-5168-1300

  Villeroy & Boch Crafted Denim Krus 25 Cl - Kaffekopper Porselen Brun - 19-5168-1300
  Kruset fra Villeroy & Boch har stilrent, rustikt design i porselen perfekt til både varme og kalde drikker. Det har glasert, håndlaget look med høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om kruset fra Villeroy & Boch- Stilrent, rustikt design.- Laget av premium porselen.- Høykvalitets materiale.- Finnes også som en tallerken.- Fra kolleksjonen Crafted Denim.- Diameter: 93 mm.- Vekt: 200 g .- Perfekt til både varme og kalde drikker.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Krus 25 Cl Hvit / Clay / Svart - Kaffekopper Stengods Sort - 072076-189

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Krus 25 Cl Hvit / Clay / Svart - Kaffekopper Stengods Sort - 072076-189
  The mug by Marimekko is made of stoneware with a well known, dotted pattern. Combine with other parts in the series and create your own personal look. Designed by Maija Louekari. About the mug from Marimekko- Made of stoneware.- Designed by Maija Louekari.- From the series Siirtolapuutarha. Care advice for the mug- Ovenproof.- Freezer safe.- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Kopp 2-pk 20 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 1172438086

  Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Kopp 2-pk 20 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 1172438086
  Artesano Hot & Cold Beverages er en serie med varmeisolerende glass i en funksjonell og ukomplisert design. De håndlagde Artesano-koppene er utformet som klassiske te- og kaffekopper i porselen, men laget av dobbelvegget høykvalitets borosilikatglass som gir en perfekt isolasjon for varme drikker. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Sett med kaffekopper (12 deler)

  Sett med kaffekopper (12 deler)
  100% PORSELEN Kaffekopp: 5 x 5 x 7 cm (6 stk.) 5 cl Skål: 12 x 12 x 2 cm (6 stk.) Tåler oppvaskmaskin.
 • Rörstrand Swedish Grace Krus 30 Cl Meadow - Kaffekopper Porselen Eng - 1011912

  Rörstrand Swedish Grace Krus 30 Cl Meadow - Kaffekopper Porselen Eng - 1011912
  Kruset fra Rörstrand har elegant, tidløs look i porselen med komfortabelt håndtak perfekt til både varme og kalde drikker. Det har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Laget i India. Designet av Adelborg/Törnell/Barolo. Om kruset fra Rörstrand- Fra kolleksjonen Swedish Grace.- Finnes også som en tallerken.- Kruset finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Ovnsikkert opptil 250 °C.- Laget i India.- Kapasitet: 30.0 cl.- Lengde: 90 mm.- Høyde: 90 mm.- Bredde: 115 mm.- Vekt: 202 g . Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Plomme - EBPL116AB

  Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Plomme - EBPL116AB
  Bubbles krus fra Mateus. Dette kruset har et boblende mønster som gjør det både sjarmerende og lett å holde. Det er laget av keramikk og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert krus unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Kaffekopp Med Tallerken - Kaffekopper Porselen Sort - 19325-403637-14740

  Rosenthal Versace Prestige Gala Kaffekopp Med Tallerken - Kaffekopper Porselen Sort - 19325-403637-14740
  Kaffekoppen fra Rosenthal har klassisk, tidløst design i porselen med matchende tallerken perfekt for varme drikker som kaffe og te. Den har vakre mønstre hele veien rundt med praktisk håndtak på siden for enkelt bruk. Server kaffen med litt ekstra sjarm. Laget i Danmark. Om kaffekoppen fra Rosenthal- Laget av porselen.- Perfekt for varme drikker som kaffe og te.- Fra kolleksjonen Prestige Gala.- Laget i Danmark. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - 1046369651

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporselen Hvit - 1046369651
  Enmut Platinum No.1 krus fra Villeroy & Boch. Dette er et krus fra serien Anmut Platinum No.1, en serie som er preget av tidløs eleganse. Kruset er laget av benporselen av høy kvalitet og har en fin, skinnende platinadetalj rundt kanten. Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Krus 2-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 10019910

  Georg Jensen Bernadotte Krus 2-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 10019910
  Krus fra Georg Jensen i hvitt porselen med myke, dekorative furer perfekt for varme drikker som kaffe og te. Det har et tidløst design med et enkelt uttrykk perfekt til ethvert hjem. Kruset har et slitesterkt materiale til hverdagsbruk. Om kruset fra Georg Jensen- Flott design.- Hvit porselen.- Perfekt til hverdagsbruk.- Fra kolleksjonen Bernadotte.- Kapasitet: 30 cl.- Ø8.2 cm Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Krus 40 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1012327

  Rörstrand Ostindia Krus 40 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1012327
  Krus fra Rörstrand. Kolleksjonen Ostindia er en ekte klassiker som har blitt stemt fram som århundrets servise av det svenske folket. Et must for den design-interesserte! Serviset kom allerede i 1932, inspirasjonen kommer fra en porselen-skive som ble funnet på et forlist skip utenfor Göteborg.  Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Ferm Living Inlay Kopp Med Tallerken Sand / - Kaffekopper Stengods Brun - 1104263870

  Ferm Living Inlay Kopp Med Tallerken Sand / - Kaffekopper Stengods Brun - 1104263870
  Koppen fra ferm LIVING har et robust design i totonet leire med en matchende tallerken og et unikt, marmorert mønster perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Om koppen fra ferm LIVING- Steingods.- Marmorert mønster med en glasert finish.- Vekt: 400 g.- Finnes også som en matchende Inlay beholder.- Produktet er laget av naturlig materiale, noe som gjør at hver vare er unik.- Tallerken er inkludert.- Kapasitet: 20 cl.- Kopp: H7 x W10.6 x D7.5.- Tallerken: H2 x W13.7 x D13.7.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Krus Det Är Ingen Ordning - Kaffekopper Stengods Orange - 2692-0000

  Design House Stockholm Astrid Lindgren Krus Det Är Ingen Ordning - Kaffekopper Stengods Orange - 2692-0000
  En kolleksjon som hyller Astrid Lindgren. Serien består av krus i forskjellige farger med tankevekkende sitater fra Emil, Pippi og andre karakterer. Sitatet på kruset er gravert, det er en illustrasjon i bunnen. Leveres i en fin gaveeske. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Crafted Denim Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Brun - 19-5168-9651

  Villeroy & Boch Crafted Denim Krus 35 Cl - Kaffekopper Porselen Brun - 19-5168-9651
  Kruset fra Villeroy & Boch har stilrent, rustikt design i porselen med praktisk håndtak for både varme og kalde drikker. Det har glasert, håndlaget look med høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om kruset fra Villeroy & Boch- Stilrent, rustikt design.- Laget av porselen.- Praktisk håndtak.- Høykvalitets materiale.- Finnes også som en tallerken.- Fra kolleksjonen Crafted Denim.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Kapasitet: 35 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Arabia Moomin Mug 30 Cl Fillyjonk Grey - Kaffekopper Porselen Grå - 1057216

  Arabia Moomin Mug 30 Cl Fillyjonk Grey - Kaffekopper Porselen Grå - 1057216
  Arabia's new Moomin motif is taken from the series Late in November (1970) and Fuddler's Courtship (1959). The motif shows Fillyjonk at her best, when she gets to clean the whole house. The original drawings are made by Tove Jansson, and the design is made by Tove Slotte. The new Moomin motif can also be found on a bowl and plate. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Sett med kaffekopper (12 deler)

  Sett med kaffekopper (12 deler)
  100% PORSELEN Kaffekopp: 5 x 5 x 7 cm (6 stk.) 5 cl Skål: 12 x 12 x 2 cm (6 stk.) Tåler oppvaskmaskin. Tåler mikrobølgeovn.
 • Design Letters Favourite Kopp Love - Kaffekopper Benporselen Lavendel - 10101008LAVENLOVE

  Design Letters Favourite Kopp Love - Kaffekopper Benporselen Lavendel - 10101008LAVENLOVE
  Koppen fra Design Letters er laget av benporselen av høy kvalitet med matt glasering og en gravert tekst. Den har et lite, komfortabelt håndtak. En perfekt gave. Designet av Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Klassisk, tidløst design.- Laget av benporselen.- Graverte bokstaver.- Matt finish.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- Diameter: 80 mm.- Høyde: 85 mm.- Kapasitet: 25 cl.- Stilren typografi.- For både varme og kalde drikker.- Finnes i 4 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl Y - Kaffekopper Porselen Hvit - 1017163

  Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl Y - Kaffekopper Porselen Hvit - 1017163
  Kruset fra Royal Copenhagen har elegant, høyt design i porselen med håndmalt, dekorativ bokstav på framsiden perfekt til både varme og kalde drikker. Det har vakre, blåe detaljer hele veien rundt. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Om kruset fra Royal Copenhagen- Elegant design.- Laget av porselen.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- For både varme og kalde drikker.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Alphabet Collection.- Bredde: 95 mm.- Høyde: 100 mm.- Kapasitet: 33.0 cl.- Antall i pakken: 1- Laget i Thailand Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Sett med kaffekopper (8 deler) - Bruce

  Sett med kaffekopper (8 deler) - Bruce
  100% porselen Kaffekopp: 6 x 6 x 5 cm / 10 cl (4 stk.) Fat: 12 x 12 x 2 cm (4 stk.)
 • Rörstrand Eden Krus 34cl - Kaffekopper Porselen Multi - 1019758

  Rörstrand Eden Krus 34cl - Kaffekopper Porselen Multi - 1019758
  Eden krus fra Rörstrand. Dette kruset ble formgitt i 1960 av Sigrid Richter for rörstrand. Det sjermerende retromønsteret forestiller et oppskåret eple og er like populært nå som da den ble på 60-tallet. Edel har etter en avstemming blitt folkets favoritt mønster fra fire tiår, og har blitt gitt ut som en jubileums utgave. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Aida Raw Krus 35 Cl - Kaffekopper Stengods Metallic Brown - 15553

  Aida Raw Krus 35 Cl - Kaffekopper Stengods Metallic Brown - 15553
  Krus fra Aida med et håndlaget design med en rå, skandinavisk følelse som harmoniserer med omgivelsene. Det er laget av brent stentøy i forskjellige farger å velge mellom med en slitesterk finish til hverdagsbruk. Kruset har en sjenerøs størrelse med et håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Velg en favorittfarge eller kombiner flere for å skape en unik fargekombinasjon. Om kruset fra Aida- Laget av stentøy.- Håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger.- Dette kruset er en del av serien Raw fra Aida.- Ripemotstandig finish. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Princess Kaffekopp Med Skål 17 Cl Blå - Kaffekopper Porselen Hvit - 1017246

  Royal Copenhagen Princess Kaffekopp Med Skål 17 Cl Blå - Kaffekopper Porselen Hvit - 1017246
  The Princess series is romantic with a light touch. Originally designed as a tea service in the 19th century, the pattern was first produced as dinnerware a century later in 1978. With borders encircled by delicate lace, its hand-painted fluted pattern whispers a resemblance to Blue Fluted dinnerware. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Organic kaffekopp Gul 60 cl

  Organic kaffekopp Gul 60 cl
 • Kaffekopper med skål. Sett med 2 stk. Piler 200 ml

  Kaffekopper med skål. Sett med 2 stk. Piler 200 ml
  Sett med to stk kaffekopper med skål i glasert keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise be
 • Royal Copenhagen Princess Krus 33 Cl 2 Stk /Blå - Kaffekopper Porselen Hvit - 1017243

  Royal Copenhagen Princess Krus 33 Cl 2 Stk /Blå - Kaffekopper Porselen Hvit - 1017243
  The Princess series is romantic with a light touch. Originally designed as a tea service in the 19th century, the pattern was first produced as dinnerware a century later in 1978. With borders encircled by delicate lace, its hand-painted fluted pattern whispers a resemblance to Blue Fluted dinnerware. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Relief Set 16-pakk - Kaffekopper Hvit - 11770-800001-28370

  Rosenthal Mesh Relief Set 16-pakk - Kaffekopper Hvit - 11770-800001-28370
  Settet inkluderer: 4x tallerken 27 cm, 4x tallerken 21 cm, 4x dyp tallerken 21 cm og 4x skål 14 cm. Elegant porselen med relieffmønster. Finnes i flere deler som kan kombineres. Støtsikker. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design Letters Travel Krus 500 Ml Brun - Kaffekopper Polypropylen - 30101021OLIVELIFE

  Design Letters Travel Krus 500 Ml Brun - Kaffekopper Polypropylen - 30101021OLIVELIFE
  Kruset fra Design Letters har minimalistisk design med praktisk, dryppfri funksjon perfekt til varme drikker. Velg mellom ulike farger. Om kruset fra Design Letters- Dryppfritt, minimalistisk design.- Perfekt til varme drikker.- Laget av polypropen.- Enkel bruk.- Finnes i forskjellige farger.- Høyde: 209 mm.- Kapasitet: 50.0 cl.- Diameter: 73 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Håndvask anbefales. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Sagaform Inka Kopp 27 Cl - Kaffekopper Stengods Grå - 5018432

  Sagaform Inka Kopp 27 Cl - Kaffekopper Stengods Grå - 5018432
  Kopp fra Sagaform i stentøy. Det som gjør koppen unik, er dens balanserte størrelse - romslig nok til å romme favorittdrinkene dine, men samtidig kompakt nok til at den er enkel å stable og oppbevare. Koppen har en elegant avrundet bunn og en myk silhuett som kompletteres av en robust kant dekorert med Sagaforms karakteristiske stripemønster. Denne kombinasjonen av myke og robuste elementer gir koppen en helt spesiell karakter. Designet av Studio Sagaform. Om koppen fra Sagaform- Laget av stentøy.- Designet av Studio Sagaform. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Gustavsberg Adam kaffekopp med skål, 15 cl

  Gustavsberg Adam kaffekopp med skål, 15 cl
  Kaffekopp med skål i Adam-serien fra Gustavsbergs Porslinsfabrik. Både kopp og tallerken er laget av benporselen med gjennomsiktig glasur. Koppen har en konisk form og rommer 15 centiliter. Skål har en diameter på 18 cm. Tåler oppvaskmaskin og mikrob
 • Ernst Coffee Cup Vanilla - Kaffekopper Porselen Vanilje - 246057

  Ernst Coffee Cup Vanilla - Kaffekopper Porselen Vanilje - 246057
  Coffee cup by Ernst Kirchsteiger in porcelain with a discrete, dotted pattern that never will go out of style. Perfect for hot drinks such as coffee and tea. Combine the coffee cup with other parts from the series from Ernst Kirchsteiger. About the coffee cup from Ernst Kirchsteiger- Made of porcelain.- Also available as a teacup.- Combine the coffee cup with other parts from the series from Ernst Kirchsteiger. Care advice for the coffee cup- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Room Copenhagen Lego Ceramic Mug Small Boy Krus S - Kaffekopper Keramikk Gul - 40460803

  Room Copenhagen Lego Ceramic Mug Small Boy Krus S - Kaffekopper Keramikk Gul - 40460803
  Kruset fra Room Copenhagen er laget av keramikk med et ikonisk, velkjent design. Om kruset fra Room Copenhagen- Finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige motiver.- Kapasitet: 25 cl, 53 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Krus 40 Cl - Kaffekopper Porselen Blå - 1012344

  Rörstrand Ostindia Floris Krus 40 Cl - Kaffekopper Porselen Blå - 1012344
  Et krus fra Rörstrand. Samlingen Ostindia er en ekte klassiker som har blitt kåret som århundrets servise av det svenske folk. Uunnværlig for den designinteresserte! Serviset ble skapt allerede i 1932, inspirasjonen kommer fra en skive av porselen som ble funnet på et forlist skip utenfor Gøteborg. I 2012 ble Ostindia Floris også lansert, en oppdatert og mer dristig versjon. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Rosa - ER03ST

  Mateus Stripes Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Rosa - ER03ST
  Kruset fra Mateus har en myk, sofistikert følelse med et grafisk mønster. Kruset er laget av håndmalt, håndlaget keramikk med en miljøvennlig forpakning. Variasjon i utseende kan forekomme. Om kruset fra Mateus- Kombiner kruset med tallerkener fra Mateus.- Finnes i forskjellige farger.- Dette kruset er en del av serien Stripes fra Mateus.Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Mateus Msy Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Lys Rosa - ELR06MSY

  Mateus Msy Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Lys Rosa - ELR06MSY
  Dette kruset har blitt utviklet gjennom et samarbeid mellom den prisbelønte franske designeren Sam Baron og Costas Voyatziz, grunnleggeren av den internasjonale designportalen Yatzer. Samlingen heter MSY, og er en hyllest til keramikken. Designet er skapt i Sverige, og deretter håndlaget og håndmalt av erfarne keramikere i Portugal. Dette betyr at ulikheter i farge kan forekomme, noe som gjør hvert krus unikt. Dette gjør også at produsering- og leveringstiden kan variere. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Aida Relief Kaffekopp 20 Cl 4-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 35180

  Aida Relief Kaffekopp 20 Cl 4-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 35180
  Serien Relief kjennetegnes av den fine hvite porselenkvaliteten med den stilige detaljen i form av en dekorasjon på kanten. Dekorasjonen er tidløs og diskret, med et moderne og enkelt uttrykk. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Hay Borosilicate Krus 2-pk - Kaffekopper Borosilicate Glass Jadegrønn - 541346

  Hay Borosilicate Krus 2-pk - Kaffekopper Borosilicate Glass Jadegrønn - 541346
  Kruset fra Hay har et fargerikt design i borosilikat-glass med et håndtak på siden for best komfort. En perfekt detalj til dekket bord. Om kruset fra Hay- Fargerikt design.- Laget av borosilikat-glass.- Antall i pakken: 2- Høyde: 85 mm.- Diameter: 80 mm. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Gustavsberg Röd Aster Kaffekopp Med Skål Kjegle - Kaffekopper Mix - 422310

  Gustavsberg Röd Aster Kaffekopp Med Skål Kjegle - Kaffekopper Mix - 422310
  Vakkert kaffegods i dekoren Röd Aster formet av Stig Lindberg, rommer ca 150 ml. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Hay Borosilicate Krus Rav - Kaffekopper Glass Amber - 506900

  Hay Borosilicate Krus Rav - Kaffekopper Glass Amber - 506900
  Borosilicate krus, et lekent krus i forskjellige farger som du kan kombinere som du vil. Det er laget av borosilikatglass, som er ekstra motstandsdyktig mot temperaturendringer. Kruset har en rakere linje enn koppen som er litt avrundet på toppen. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Sagaform Doris Krus Emalje 38 Cl - Kaffekopper Enamelled Carbon Steel Beige - 5018175

  Sagaform Doris Krus Emalje 38 Cl - Kaffekopper Enamelled Carbon Steel Beige - 5018175
  Krus fra Sagaform med et klassisk design i emalje med et stilrent, flekkete mønster perfekt for når du er hjemme eller på utflukt. Det har en liten kant. Kruset har et fint håndtak. Om kruset fra Sagaform- Kombiner kruset med Doris skål fra Sagaform.- Finnes i forskjellige farger.- Dette kruset er en del av serien Doris fra Sagaform.- Perfekt til utflukten. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Sett med kaffekopper (12 deler)

  Sett med kaffekopper (12 deler)
  100% Porselen Kaffekopp: 6 x 6 x 5 cm / 9 cl (6 stk.) Fat: 12 x 12 x 2 cm (6 stk.) Tåler oppvaskmaskin. Tåler mikrobølgeovn.
 • Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl Jet - Kaffekopper Porselen Sort - 1066941

  Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl Jet - Kaffekopper Porselen Sort - 1066941
  Kruset fra Royal Copenhagen har en elegant stil i porselen med en moderne følelse. Det har dekorative furer med håndmalte detaljer og et overtrekk i silikon for bedre grep. Server kaffen med litt ekstra sjarm. Designet av H.C. Gjedde. Om kruset fra Royal Copenhagen- Fluted Contrast er verdsatt for sitt dekorativt design.- Finnes i forskjellige farger.- Laget av porselen.- Bredde: 85 mm.- Høyde: 95 mm.- Kapasitet: 33.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Iittala Taika Mug 15 Year Anniversary 40 Cl Linen - Kaffekopper Porselen - 1069673

  Iittala Taika Mug 15 Year Anniversary 40 Cl Linen - Kaffekopper Porselen - 1069673
  The mug by Iittala has an imaginative bird motif with a beige colour that blends harmoniously into the setting. It has a functional design in durable porcelain for everyday use. A perfect gift for yourself or someone else. Designed by Klaus Haapaniem. About the mug from Iittala- The mug is designed for Taikas's 15 year anniversary.- Made of porcelain.- Also available as a 2-pack.- Capacity: 40 cl.- Playful bird motif.- Harmonious, beige colour. Care advice for the mug- Oven, microwave, freezer, and dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design Letters Termokrus 35 Cl Hot - Kaffekopper Sort - 30101003HOT

  Design Letters Termokrus 35 Cl Hot - Kaffekopper Sort - 30101003HOT
  Termokruset fra Design Letters har enkelt, stilrent design i rustfritt stål med lokk i plast med tut perfekt til både varme og kalde drikker. Velg mellom ulike farger. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Designet av Arne Jacobsen. Om termokruset fra Design Letters- Enkelt, stilrent design.- Laget av rustfritt stål og polypropen.- Diameter: 76 mm.- Høyde: 131 mm.- Finnes i forskjellige farger.- Perfekt til både varme og kalde drikker.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- Kapasitet: 35.0 cl.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for termokruset- Kun håndvask. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl Wisteria - Kaffekopper Porselen Lilla - 1066942

  Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl Wisteria - Kaffekopper Porselen Lilla - 1066942
  Kruset fra Royal Copenhagen har en elegant stil i porselen med en moderne følelse. Det har dekorative furer med håndmalte detaljer og et overtrekk i silikon for bedre grep. Server kaffen med litt ekstra sjarm. Designet av H.C. Gjedde. Om kruset fra Royal Copenhagen- Fluted Contrast er verdsatt for sitt dekorativt design.- Finnes i forskjellige farger.- Laget av porselen.- Bredde: 85 mm.- Høyde: 95 mm.- Kapasitet: 33.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Iittala Teema Krus 4-pk 30 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1028182

  Iittala Teema Krus 4-pk 30 Cl - Kaffekopper Porselen Hvit - 1028182
  Disse fire krusene av porselen fra serien Teema har en tidløs og stilfull design. Designer Kaj Franck har laget en serie med uendelige kombinasjoner av raffinerte former, størrelser og farger. Krusene er perfekte til varm sjokolade, kaffe eller te. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Sett med kaffekopper Porland (12 deler)

  Sett med kaffekopper Porland (12 deler)
  100% porselen Kaffekopp: 6 x 6 x 5 cm / 9 cl (6 stk.) Skål/fat: 12 x 12 x 2 cm (6 stk.) Tåler oppvaskmaskin. Tåler mikrobølgeovn.
 • House Doctor Berica Kopp 30 Cl - Kaffekopper Stengods Brun - 206260021

  House Doctor Berica Kopp 30 Cl  - Kaffekopper Stengods Brun - 206260021
  Koppen fra House doctor er laget av stentøy perfekt for varme drikker som kaffe og te. Koppen er moderne og har et riflet design med flekkete glasering. Den har et komfortabelt håndtak. Om koppen fra House doctor- Berica er verdsatt for sitt design.- Kombiner koppen med skåler fra House doctor. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 29 Cl Manufacture Rock - Kaffekopper Porselen Grå - 10-4868-9359

  Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 29 Cl Manufacture Rock - Kaffekopper Porselen Grå - 10-4868-9359
  Kruset fra Villeroy & Boch har et iøyenfallende utseende med en elegant følelse perfekt til kontoret, skolen eller hjemmet. Det er laget av høykvalitets porselen med et dryppfritt lokk i silikon. Dette produktet er et miljøvennlig valg. Om kruset fra Villeroy & Boch- Finnes også som et større krus.- Miljøvennlig design.- Kan brukes både hjemme og på farten.- Laget av porselen og silikon. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Design Letters Favorite Kopp 25 Cl Good Life Collection Dream - Kaffekopper Benporselen Beige - 10101002PBDREAM

  Design Letters Favorite Kopp 25 Cl Good Life Collection Dream - Kaffekopper Benporselen Beige - 10101002PBDREAM
  Koppen fra Design Letters har klassisk, lekent design i benporselen med matt finish perfekt til både varme og kalde drikker. Den har grafisk, stilren tekst på framsiden. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Designet av Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Lekent, klassisk design.- Matt finish.- Laget av benporselen.- Populær kopp.- Finnes også som en skål.- Perfekt til både varme og kalde drikker.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Høyde: 85 mm.- Kapasitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Kaffekopp med fat, sett med 2 Sablo

  Kaffekopp med fat, sett med 2 Sablo
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Villeroy & Boch White Pearl Kaffekopp 20cl

  Villeroy & Boch White Pearl Kaffekopp 20cl
  Kaffekopp fra Villeroy & Bochs delikate servise White Pearl. Kombinasjonen av hvitt benporselen og delikate blomsterrelieffer gjør serviset flott både til hverdag og festlige anledninger. Koppen rommer 20 cl og kan settes sammen med tilhørende skål s
 • Sagaform Doris Krus Emalje 38 Cl Svart - Kaffekopper Enamelled Carbon Steel Sort - 5018412

  Sagaform Doris Krus Emalje 38 Cl Svart - Kaffekopper Enamelled Carbon Steel Sort - 5018412
  Krus fra Sagaform med et klassisk design i emalje med et stilrent, flekkete mønster perfekt for når du er hjemme eller på utflukt. Det har en liten kant. Kruset har et fint håndtak. Om kruset fra Sagaform- Kombiner kruset med Doris skål fra Sagaform.- Finnes i forskjellige farger.- Dette kruset er en del av serien Doris fra Sagaform.- Perfekt til utflukten. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Mateus Lace Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Hvit - ESPK116AR

  Mateus Lace Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Hvit - ESPK116AR
  Lace krus fra Mateus. Akkurat som navnet antyder har dette kruset et blondelignende mønster, inspirasjonen kommer fra moteverdenen og skandinavisk design. En fryd å drikke fra! Laget av keramikk og håndmalt i Portugal, noe som gjør hvert krus helt unikt. Finnes i flere flotte farger. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.

Stilige kaffekopper med skåler

Det er noen vesentlige forskjeller mellom kaffekopper og kaffekrus. I tillegg til volumet er en kaffekopp betydelig mindre og det er vanlig å ha fat til kaffekoppen men ikke til krusen. Det er ikke så ofte at i dag drikke kaffe fra koppen. Det er nesten bare til spesielle middager og andre festlige events som stilige kaffekopper med skåler er lagt ut. Kaffekoppen med fat har en litt høyere status enn kaffekrus og dermed dens sparsommelig bruk.

Gjennomsiktige kaffekopper i glas

Kaffekopper i varmebestandig og gjennomsiktig glass er beste valg for at servere vakre kaffedrikker. Bruk gjennomsiktige kaffekopper til for eksempel Café frappé, Cappuccino eller Ristretto.

Delonghi er en produsent av kaffemaskiner som også har fine kaffekopper i glass. Se også Bodum Canteen dobbeltveggede kaffekrus med håndtak.