Termokrus

Vil du at kaffen din skal holde seg varm lenger? Deretter må du bruke termokrus eller termokopp i porselen med eller uten lokk.

Disse krus kalles også "Take away krus", "To go kopper" eller bilkrus for mange har disse koppene rett og slett i bilen. På denne siden har vi samlet mange slags termokrus fra kjente varemerker som Bodum termokopp, Sagaform og Poul Pava.

Populær i termokrus

 • Bodum BISTRO dobbeltvegget espressoglass m. hank, 2 stk.

  Bodum BISTRO dobbeltvegget espressoglass m. hank, 2 stk.
  Drikk din espresso med stil av disse elegante espressoglass med hank fra Bodum. Bistro-seriens dobbeltveggede konstruksjon holder espressoen varm, uten at du brenner dine fingrer på glasset. Glassene tåler i øvrig maskinoppvask.
 • Bodum CANTEEN Dobbeltvegget glass m hank, 2 stk. - 0,2 l

  Bodum CANTEEN Dobbeltvegget glass m hank, 2 stk. - 0,2 l
  Din caffe latte kommer ikke til å se bedre ut, enn den gjør i dette pene glass med hank. Den dobbeltveggede glasskonstruksjonen i Bodums Canteen-glass sørger for å holde kaffen varm, uten at du brenner fingrene på den, mens hanken gir den et kult og
 • Bodum Bistro Dobbeltvegget Krus Med Håndtak 45 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10606-10

  Bodum Bistro Dobbeltvegget Krus Med Håndtak 45 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10606-10
  2-pakning med Bistro krus fra Bodum. Disse krusene passer perfekt til både varme og kalde drikker – du velger selv om du vil servere rykende varm kaffe eller iste. Det smarte dobbeltveggede designet i borosilikatglass holder drikkevarene varme uten at du brenner deg på fingrene, og unngår kondensering ved kalde drikker. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Le Creuset Caribbean Termokopp Med Lokk 35cl

  Le Creuset Caribbean Termokopp Med Lokk 35cl
  Le Creusets dobbeltveggede termokrus holder lenge på temperaturen på varme og kalde drikker, termokruset er fremstilt i rustfritt stål og har praktisk lokk med klikk-lukkefunksjon. Bunnen av silikon er sklisikker.

Flere tips om termokrus

 • Bodum TITLIS Dobbeltvegget glass, 2 stk. - 0,35 l

  Bodum TITLIS Dobbeltvegget glass, 2 stk. - 0,35 l
  La din latte se ekstra appetittlig ut i disse nesten pæreformede glassene. De munnblåste glassene fra Bodums Titlis-serie er dobbeltveggede, hvilket vil si, at de både kan holde kaffen varm, uten at du brenner deg på glasset - og at de kan holde dine
 • Stelton To Go Click Moomin Krus 0,4 L Camping - Termoskopper Rustfritt Stål Blå - 1371-8

  Stelton To Go Click Moomin Krus 0,4 L Camping - Termoskopper Rustfritt Stål Blå - 1371-8
  Kruset fra Stelton har tidløst, lekent design i rustfritt stål perfekt til både varme og kalde drikker. Det har høykvalitets materiale med enkel bruk. Velg mellom ulike farger. Fri fra BPA og ftalater. Designet av Federico Sandri og Daniel Debiasi. Om kruset fra Stelton- Lekent, tidløst design.- For både varme og kalde drikker.- Fri fra BPA og ftalater.- Høykvalitets materiale.- Laget av rustfritt stål og polypropen.- Pudderlakkert finish.- Finnes også som et mindre krus.- Holder varme opp til 2 timer.- Holder kulde opp til 4 timer.- Finnes i forskjellige farger.- Høyde: 170 mm.- Kapasitet: 40.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Håndvask anbefales. Kjøp Termoskopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Pavina Dobbeltvegget 45 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 4560-10-12

  Bodum Pavina Dobbeltvegget 45 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 4560-10-12
  En 6-pakning med Pavina glass fra Bodum. Med disse glassene kan du drikke varme drikker uten å brenne deg på fingrene, ettersom det dobbeltveggede designet gjør at glasset holder seg kjølig på utsiden. Det forhindrer også dannelse av kondens ved kald drikke, slik at du uten problem kan servere både suppe og iskrem i glasset. Laget av munnblåst glass, finnes i flere størrelser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Canteen Dobbeltvegget 40 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10110-10-12

  Bodum Canteen Dobbeltvegget 40 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10110-10-12
  6-pakning med Canteen glass fra Bodum. Nyt din drikke i dette glasset som har blitt en moderne klassiker. Den dobbeltveggede designen i borosilikatglass er ikke bare pen, men også funksjonell. Canteen holder varme drikker varme uten å brenne deg på fingrene, og de forhindrer kondens ved kalde drikker. Et glass for alle anledninger! Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Scanpan To Go Termokopp 287ml Persian Red

  Scanpan To Go Termokopp 287ml Persian Red
  Termokopp i fargen persian red fra Scanpan. To Go-koppen er designet med et 360 graders lokk som gjør at du kan drikke fra alle sidene, og åpnes enkelt med ett klikk. Drikke vil holde seg varmt i opptil 6 timer, og kaldt i opptil 12 timer. Håndvask
 • Scanpan To Go Termokopp 287ml Tannin

  Scanpan To Go Termokopp 287ml Tannin
  Termokopp i fargen tannin fra Scanpans serie To Go, som fokuserer på funksjonalitet og bærekraft. Termokoppen er utformet i rustfritt stål og fremstilt med en non-slip silikonbase på utsiden som gir et solid og behagelig grep. Drikke kan holdes kald
 • Fellow Carter Move termoskrus 350 ml, corduroy red

  Fellow Carter Move termoskrus 350 ml, corduroy red
  Fellow har stilt seg spørsmålet - hvorfor pleier designere av to-go termoskrus å ta designbeslutninger som kompromitterer selve kaffedrikkeopplevelsen, der sansene - smak, lukt og berøring er blitt ignorert, mens holdbarhet og ekstrem varmebevaring e
 • To Go Click Termokopp 0,2 liter Deep Ocean

  To Go Click Termokopp 0,2 liter Deep Ocean
 • To Go Click Termosflaske Cloud 0,2 l

  To Go Click Termosflaske Cloud 0,2 l
 • Rosendahl Grand Cru Outdoor To Go kopp 28 cl, lavendel

  Rosendahl Grand Cru Outdoor To Go kopp 28 cl, lavendel
  Rosendahl har laget denne funksjonelle kaffetermosen med inspirasjon fra den klassiske Grand Cru-serien. For dem som vil nyte en varm drink i naturen eller stadig er på farten, har denne stilige termosen også et praktisk design. Du kan drikke eller s
 • Spode Creatures Of Curiosity Reisekrus 31 Cl - Termoskopper Porselen Multi - CRCBK78753-XW

  Spode Creatures Of Curiosity Reisekrus 31 Cl - Termoskopper Porselen Multi - CRCBK78753-XW
  Reisekruset fra Spode har en mørk blomstermønster med et matchende, rosa lokk i silikon for både varme og kalde drikker. Kan brukes både hjemme og på farten. Om reisekruset fra Spode- Laget av porselen.- Kapasitet: 31 cl.- Mørkt blomstermotiv.- Rosa lokk i silikon. Vedlikeholdsinstruksjoner for reisekruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Termoskopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Eva Solo To Go Cup Navy Blue

  Eva Solo To Go Cup Navy Blue
  Termokopp med doble vegger som effektivt holder på varmen i din varme drikke eller avkjøler din kalde drikke. Den enkle klikkfunksjonen gjør at du kun trenger en hånd for å åpne og lukke koppen og stroppen hindrer deg fra å miste den i bakken. Termok
 • To Go Click Termokopp 0,2 liter Dark Forest

  To Go Click Termokopp 0,2 liter Dark Forest
 • Design Letters Special Edition Termosflaske 33 Cl - Termoskopper Rustfritt Stål Hvit - 30101007WHTOTOTOFO

  Design Letters Special Edition Termosflaske 33 Cl - Termoskopper Rustfritt Stål Hvit - 30101007WHTOTOTOFO
  Termosflasken fra Design Letters har et tidløst, nordisk design. Den er laget av BPA-fritt rustfritt stål. Den har en Arne Jacobsen typografi. Designet av Tobias Jacobsen. Vedlikeholdsinstruksjoner for termosflasken- Kun håndvask. Kjøp Termoskopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Stelton To Go Click Krus 0,2 L - Termoskopper Soft Deep Ocean - 675-44

  Stelton To Go Click Krus 0,2 L - Termoskopper Soft Deep Ocean - 675-44
  Kruset fra Stelton har stilrent, tidløst design i rustfritt stål med pudderlakkert finish for både varme og kalde drikker. Det har bærekraftig, holdbart materiale til hverdagslig bruk. Det har lufttett lokk. Velg mellom ulike farger. Fri fra BPA og ftalater. Om kruset fra Stelton- Stilrent, tidløst design.- Fri fra BPA og ftalater.- Laget av rustfritt stål og polypropen.- Pudderlakkert finish.- Finnes også som et større krus.- Fra kolleksjonen To Go Click.- Holder varme opp til 2 timer.- Holder kulde opp til 4 timer.- Kruset finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Diameter: 72 mm.- Høyde: 140 mm.- Kapasitet: 20.0 cl.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Vaskes for hånd eller i vaskemaskin på lav temperatur, maks 55°C.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Termoskopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Termokrus 40 cl Sand

  Rosendahl Grand Cru Termokrus 40 cl Sand
  Hvis du ønsker å være mere bæredyktig samt spare noen penger på to-go kaffe, er Grand Cru termokruset fra Rosendahl den perfekte løsningen for deg. Termokruset er ikke bare praktisk men også elegant og flott å se på. Den er laget i rustfritt stål, ka
 • Termokrus Til Bil U/hank Sort Og Stål 38 Cl

  Termokrus Til Bil U/hank Sort Og Stål 38 Cl
  Termokrus til Bil U/Hank - Perfekt til Drikke To GoHvis du alltid er på farten og trenger å nyte kaffen eller teen din mens du er på vei, er dette termokruset til bil det perfekte valget for deg. Kruset er designet for å holde drikken varm i flere timer, slik at du kan nyte den uansett hvor lang turen er.Termokruset er laget av stål og har en kapasitet på 38 cl, noe som gjør det ideelt for en koppholder i bilen. Den svarte fargen gir det et stilig og moderne utseende, og det er enkelt å rengjøre etter bruk.Det er ingen hank på termokruset, da det bare ville ta opp ekstra plass uten å ha noen reell funksjon. Dette gjør det mer praktisk å bruke og transportere.Med dette termokruset kan du alltid nyte en varm drikke, uansett hvor travel du er.
 • Stelton To Go Click Moomin Krus 0,2 L Lyseblå - Termoskopper Rustfritt Stål Lys Blå - 1370

  Stelton To Go Click Moomin Krus 0,2 L Lyseblå - Termoskopper Rustfritt Stål Lys Blå - 1370
  Kruset fra Stelton har tidløst, lekent design i rustfritt stål perfekt til både varme og kalde drikker. Det har høykvalitets materiale med enkel bruk. Velg mellom ulike farger. Fri fra BPA og ftalater. Designet av Federico Sandri og Daniel Debiasi. Om kruset fra Stelton- Lekent, tidløst design.- For både varme og kalde drikker.- Fri fra BPA og ftalater.- Høykvalitets materiale.- Laget av rustfritt stål og polypropen.- Pudderlakkert finish.- Finnes også som et større krus.- Holder varme opp til 2 timer.- Holder kulde opp til 4 timer.- Finnes i forskjellige farger.- Høyde: 140 mm.- Kapasitet: 20.0 cl.- Diameter: 72 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Håndvask anbefales. Kjøp Termoskopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Eva Solo Urban To Go Cup Recycled termokopp 0,35 liter, pearl beige

  Eva Solo Urban To Go Cup Recycled termokopp 0,35 liter, pearl beige
  Med To Go Cup Resirkulert termoskrus fra Eva Solo kan du ta med deg favorittdrikken din overalt. Lokket åpnes og lukkes svært lett, selv når du er på farten, ved hjelp av en praktisk klikkfunksjon som du kan betjene med én hånd. Perfekt for dem som o
 • Rosendahl Grand Cru Outdoor termoskrus 40 cl, lavendel

  Rosendahl Grand Cru Outdoor termoskrus 40 cl, lavendel
  Rosendahl har laget denne funksjonelle kaffetermosen i stil med den klassiske Grand Cru-serien. For dem som vil nyte en varm drink utendørs eller ofte er på farten, har denne stilige termosen også et svært praktisk design. Du kan både drikke og serve
 • Bodum - Pavina dobbeltveggetglass s/8 0,25L og 0,35L

  Bodum - Pavina dobbeltveggetglass s/8 0,25L og 0,35L
  Gi bordet ditt en fornyet stil med våre iøynefallende sett med PAVINA glass med doble vegger. Disse stilfulle tumblerglassene får enhver drikke til å likne et kunstverk, da det innovative dobbeltveggede designet har en flytende effekt på din favoritt
 • Bodum CANTEEN Dobbeltvegget glass med hank, 2 stk. - 0,4 l

  Bodum CANTEEN Dobbeltvegget glass med hank, 2 stk. - 0,4 l
  Din caffe latte kommer ikke til å se bedre ut, enn den gjør i dette pene glass med hank. Den dobbeltveggede glasskonstruksjonen i Bodums Canteen-glass sørger for å holde kaffen varm, uten at du brenner fingrene på den, mens hanken gir den et kult og
 • Bodum Pavina To Go-krus 30 cl 2 stk.

  Bodum Pavina To Go-krus 30 cl 2 stk.
  Ta din kaffe med på farten med Pavina To Go-krus fra Bodum. Det er en smart løsning hvor du har mulighet for å ta med deg glasset ditt når du skal på arbeidet, gå en tur eller lignende. Det beskyttende lokket gjør at du ikke søler samt at kaffen forb
 • Royal Copenhagen Hvit Riflet Termokopp 26cl

  Royal Copenhagen Hvit Riflet Termokopp 26cl
  Serviset Hvit Riflet fra Royal Copenhagen er en moderne klassiker som passer inn i et hvert hjem, i en hver stil. Ønsker man et mer lekent uttrykk kan delene fra Hvit Riflet kombineres med de musselmalede servisene fra samme merke og sammen vil de sk
 • Klean Kanteen TKWide Termokrus med Café Lokk Teal 355 ml

  Klean Kanteen TKWide Termokrus med Café Lokk Teal 355 ml
  TKWide er en allsidig og praktisk termokopp av høy kvalitet fra Klean Kanteen. Velg selv om du vil bruke den som vannflaske, kaffekrus eller sportsflaske. Helt enkelt en isolert kopp, du kan og enkelt ha med deg, da den lekasjesikre Café Cap sikrer a
 • Eva Solo To Go termoskrus 0,35 liter, golden sand

  Eva Solo To Go termoskrus 0,35 liter, golden sand
  Den praktiske termokoppen To Go Cup kan tas med over alt. Lokket er lett å åpne og lukke når du er på farten, takket være det funksjonelle lokket med klikkfunksjon som enkelt kan betjenes med én hånd. Fyll To Go Cup med kaffe eller annen drikke – den
 • Bodum Pavina Dobbeltvegget 35 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 4559-10-12

  Bodum Pavina Dobbeltvegget 35 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 4559-10-12
  En 6-pakning med Pavina glass fra Bodum. Med disse glassene kan du drikke varme drikker uten å brenne deg på fingrene, ettersom det dobbeltveggede designet gjør at glasset holder seg kjølig på utsiden. Det forhindrer også dannelse av kondens ved kald drikke, slik at du uten problem kan servere både suppe og iskrem i glasset. Laget av munnblåst glass, finnes i flere størrelser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Termokopp 20cl Hvit

  Kähler Hammershøi Termokopp 20cl Hvit
  Termokopp fra Kählers populære servise Hammershøi med de karakteristiske rillene. Fra den fine koppen kan det nytes varm kaffe eller te, men den gjør seg også godt til små serveringer av bær eller søtsaker. Hammershøi serviset finnes i flere farger s
 • Bodum Bistro Dobbeltvegget Latte Med Håndtak 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10608-10

  Bodum Bistro Dobbeltvegget Latte Med Håndtak 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10608-10
  Disse latteglassene fra Bodum er perfekt både for varme og kalde drikker - du velger selv om du vil servere varm kaffe eller iste. Den smarte dobbeltveggede designen i borosilikatglass holder drikken varm uten at du brenner fingrene, og du slipper kondens når du drikker kalde drikker. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Eva Solo Urban To Go Cup termokrus, myk beige

  Eva Solo Urban To Go Cup termokrus, myk beige
  Stilrent og praktisk - som alltid fra Eva Solo. Denne To go kopp i rustfritt og grønt har et lokk som er enkelt å åpne og lukke på farten takket være klikkfunksjonen som lett kan håndteres med en hånd. Fyll Urban To Go Cup med kaffe eller andre drikk
 • Fellow Carter Move termoskrus 470 ml, hvit

  Fellow Carter Move termoskrus 470 ml, hvit
  Fellow har stilt seg spørsmålet - hvorfor pleier designere for to-go termoskrus å ta designbeslutninger som kompromitterer selve kaffedrikkeopplevelsen, der sansene som smak, lukt og berøring er blitt ignorert, mens holdbarhet og ekstrem varmebevarin
 • Zwilling Thermo termokrus, 450 ml, sort

  Zwilling Thermo termokrus, 450 ml, sort
  Termokrus med tettsittende lokk fra Zwilling, som holder kaffe eller te varm i mange timer. Faktisk kan Thermo holde drikkevarer varme i opptil 7 timer eller kalde i opptil 12 timer på grunn av den effektive dobbeltveggede vakuumisoleringen. Kruset e
 • Fellow Carter Move termoskrus 470 ml, cargo green

  Fellow Carter Move termoskrus 470 ml, cargo green
  Fellow har stilt seg spørsmålet - hvorfor pleier designere for to-go termoskrus å ta designbeslutninger som kompromitterer selve kaffedrikkeopplevelsen, der sansene som smak, lukt og berøring er blitt ignorert, mens holdbarhet og ekstrem varmebevarin
 • Bodum Douro Gin & Tonic Dobbeltveggede Glass 2-pk 30 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Borosilikatglass Klar - 12194-10

  Bodum Douro Gin & Tonic Dobbeltveggede Glass 2-pk 30 Cl - Martiniglass & Cocktailglass Borosilikatglass Klar - 12194-10
  Glass fra Bodum med et elegant, ribbet design i varmeresistent, munnblåst borosilikat-glass med en innovativ, dobbeltvegget konstruksjon for både varme og kalde drikker. Det har en ventil i silikon i bunnen for optimal temperatur. Kombiner glasset med en Duoro karaffel fra Bodum. Om glasset fra Bodum- Innovativ, dobbeltvegget konstruksjon.- Ventil i silikon for optimal temperatur.- Elegant, ribbet design.- Laget av borosilikat-glass.- Fra serien Duoro.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for glasset- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Martiniglass & Cocktailglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Le Creuset Cerise Termokopp Med Lokk 35cl

  Le Creuset Cerise Termokopp Med Lokk 35cl
  Le Creusets dobbeltveggede termokrus holder lenge på temperaturen på varme og kalde drikker, termokruset er fremstilt i rustfritt stål og har praktisk lokk med klikk-lukkefunksjon. Bunnen av silikon er sklisikker.
 • Eva Solo City To Go termoskrus 0,35 liter, golden sand

  Eva Solo City To Go termoskrus 0,35 liter, golden sand
  Den praktiske termoskoppen City To Go Cup kan tas med overalt. Lokket er enkelt å åpne og lukke på farten, på grunn av det klikkfunksjonen, som enkelt kan betjenes med én hånd og lar deg drikke fra alle retninger.Fyll City To Go Cup med kaffe eller e
 • Stelton To Go Click termoskrus, 0.4 L, mummi camping

  Stelton To Go Click termoskrus, 0.4 L, mummi camping
  To Go Click termoskoppen fra Stelton har et smart design og en unik funksjonalitet, alt samlet i en kopp. Med et lett trykk på toppen av koppen, er koppen drikkeklar. Termoskoppen er en fin ting å ha med seg på farte. Stelton introduserer nå de klass
 • Scanpan To Go Termokopp Forest Green 287ml

  Scanpan To Go Termokopp Forest Green 287ml
  Termokopp med 360 graders drikkelokk og en non-stick silikonbase fra Scanpan. Termokoppen er fremstilt i fargen forest green og designet i et stilrent uttrykk, utmerket til jobb eller skole. Kald drikke holdes på temperaturen i opptil 12 timer, og v
 • Eva Solo Urban Termokrus 0,5 L - Termoskopper Plast Sort - 575007

  Eva Solo Urban Termokrus 0,5 L - Termoskopper Plast Sort - 575007
  Termokruset fra Eva Solo har et stilrent design for å ta med deg når du er på farta. Den har doble vegger og et kult innhold. Om termokruset fra Eva Solo- Urban er verdsatt for den kule effekten og det smarte, låsbare lokket.- Kan også brukes som et varmebevarende termokrus.- Kapasitet: 50 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for termokruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Termoskopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Fellow Carter Move termoskrus 350 ml, butter

  Fellow Carter Move termoskrus 350 ml, butter
  Fellow har stilt seg spørsmålet - hvorfor pleier designere av to-go termoskrus å ta designbeslutninger som kompromitterer selve kaffedrikkeopplevelsen, der sansene - smak, lukt og berøring er blitt ignorert, mens holdbarhet og ekstrem varmebevaring e
 • Fellow Carter Move termoskrus 470 ml, mint chip

  Fellow Carter Move termoskrus 470 ml, mint chip
  Fellow har stilt seg spørsmålet - hvorfor pleier designere for to-go termoskrus å ta designbeslutninger som kompromitterer selve kaffedrikkeopplevelsen, der sansene som smak, lukt og berøring er blitt ignorert, mens holdbarhet og ekstrem varmebevarin
 • Fellow Carter Move termoskrus, 350 ml, hvit

  Fellow Carter Move termoskrus, 350 ml, hvit
  Fellow har stilt seg spørsmålet - hvorfor pleier designere av to-go termoskrus å ta designbeslutninger som kompromitterer selve kaffedrikkeopplevelsen, der sansene - smak, lukt og berøring er blitt ignorert, mens holdbarhet og ekstrem varmebevaring e
 • Plissé Termokopp 25 cl 2-pakning Midnight Blue

  Plissé Termokopp 25 cl 2-pakning Midnight Blue
 • To Go Click Termokopp 0,2 liter Deep Ocean

  To Go Click Termokopp 0,2 liter Deep Ocean
 • Stelton To-Go Click krus 0,2 liter, soft poppy yellow

  Stelton To-Go Click krus 0,2 liter, soft poppy yellow
  Spar miljøet og unngå engangskopper ved å ta med ditt eget To Go Click-krus. To Go-kruset kan brukes til kaffe, te eller din egen favorittdrink og veier i seg selv 300 gr. To Go Click-kruset har både stilig design og høy funksjonalitet. Du kan håndte
 • Fellow Carter Move termoskrus, 235 ml, svart

  Fellow Carter Move termoskrus, 235 ml, svart
  Fellow har stilt seg spørsmålet - hvorfor pleier designere av to-go termoskrus å ta designbeslutninger som kompromitterer selve kaffedrikkeopplevelsen, der sansene - smak, lukt og berøring er blitt ignorert, mens holdbarhet og ekstrem varmebevaring e
 • Design Letters Termoskrus 35 Cl - Termoskopper Rustfritt Stål Grønn - 30101003GPALIFEIS

  Design Letters Termoskrus 35 Cl - Termoskopper Rustfritt Stål Grønn - 30101003GPALIFEIS
  Termoskruset fra Design Letters har et stilrent, bærekraftig design perfekt for varme drikker som kaffe og te. Det har et unikt lokk med høy komfort for en førsteklasses brukeropplevelse. Velg mellom ulike farger. Om termoskruset fra Design Letters- Laget av rustfritt stål.- Perfekt for varme drikker som kaffe og te.- Finnes i forskjellige farger.- Tekst: Life Is A Journey.- Kapasitet: 35 cl.- Stilrent, bærekraftig design. Vedlikeholdsinstruksjoner for termoskruset- Håndvask anbefales. Kjøp Termoskopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Scanpan To Go Termokopp 287ml Airy Blue

  Scanpan To Go Termokopp 287ml Airy Blue
  Termokopp i fargen airy blue fra Scanpan og serien To Go. Koppen er fremstilt i 18/8 rustfritt stål og utstyrt med et 360 ° lekkasjesikkert drikkelokk. Med en non-slip silikonbase er termokoppen komfortabel å holde i, og vakuumisolasjonen gjør at dr
 • Design Letters Termoskrus 35 Cl - Termoskopper Rustfritt stål - 30101003STEELBEIGE

  Design Letters Termoskrus 35 Cl - Termoskopper Rustfritt stål - 30101003STEELBEIGE
  Termoskruset fra Design Letters har et stilrent, bærekraftig design perfekt for varme drikker som kaffe og te. Det har et unikt lokk med høy komfort for en førsteklasses brukeropplevelse. Velg mellom ulike farger. Om termoskruset fra Design Letters- Laget av rustfritt stål.- Perfekt for varme drikker som kaffe og te.- Finnes i forskjellige farger.- Tekst: Life Is A Journey.- Kapasitet: 35 cl.- Stilrent, bærekraftig design. Vedlikeholdsinstruksjoner for termoskruset- Håndvask anbefales. Kjøp Termoskopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Mummitrollet Camping To Go Click Termokopp 0,2 L Blå

  Mummitrollet Camping To Go Click Termokopp 0,2 L Blå