Serveringsskåler

Her finner du mange serveringsskåler i glass og porselen fra kjente varemerker. Kjøp stor serveringsbolle til pasta og salat. Velg en liten skål til servering av snacks.

Med en lekker serveringsskål i flott design kan gjestene dine forsyne seg selv. Variasjonen av farger og størrelser hos nettbutikker finner du her nedenfor.

Populær i serveringsskåler

 • Nybro Crystal Bohus Skål Kutter - Serveringsskåler Glass Klar - 201700

  Nybro Crystal Bohus Skål Kutter - Serveringsskåler Glass Klar - 201700
  En vakker skål med formen av en båt, fra Nybro Crystal. Skålen fungerer utmerket som et serveringsfat, eller for å ha frukt i. Tilgjengelig i flere varianter. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Valentino Skål - Serveringsskåler Glass Klar - 6530512

  Orrefors Valentino Skål - Serveringsskåler Glass Klar - 6530512
  En skål i kjærlighetens tegn i form av et hjerte med myke former som er skapt av Martti Rytkönen. Det er perfekt å gi bort som en gave til noen du holder av. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Swedish grace, snø Serveringsskål 1,7 l

  Swedish grace, snø Serveringsskål 1,7 l
 • Orrefors Precious Skål - Serveringsskåler Klar - 6569212

  Orrefors Precious Skål - Serveringsskåler Klar - 6569212
  Precious Skål fra Orrefors. Serveringsskåler Klar Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.

Flere tips om serveringsskåler

 • Mateus Stripes Skål 50 Cl - Serveringsskåler Keramikk Plomme - EPL06ST

  Mateus Stripes Skål 50 Cl - Serveringsskåler Keramikk Plomme - EPL06ST
  Skålen fra Mateus har en myk, sofistikert følelse med et grafisk mønster og organiske linjer. Den er laget av håndmalt, håndlaget keramikk med en miljøvennlig forpakning. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Mateus- Kombiner skålen med tallerkener fra Mateus.- Finnes også som en større skål.- Finnes i 6 forskjellige farger.- Denne skålen er en del av serien Stripes fra Mateus. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Denby Modus Skål 30 Cl Ombre - Serveringsskåler Leire Grå - 440010054

  Denby Modus Skål 30 Cl Ombre - Serveringsskåler Leire Grå - 440010054
  Modus Skål 30 cl, Ombre fra Denby. Serveringsskåler Grå Leire Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skål 24 Cl - Serveringsskåler Hvit - 1027459

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skål 24 Cl - Serveringsskåler Hvit - 1027459
  Denne vakre hånddekorerte skålen fra Royal Copenhagen har blitt en del av Danmarks kulturarv. Den tilhører serien Blue Fluted Mega, designet av Karen Kjædegård-Larsen. I serien har utvalgte deler av det opprinnelige mønsteret blitt forstørret. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bloom Høy Skål Medium - Serveringsskåler Rustfritt stål - 3586229

  Georg Jensen Bloom Høy Skål Medium - Serveringsskåler Rustfritt stål - 3586229
  Bloom, en serie inspirert av blomstrende kirsebærblomster, designet av Helle Damkjær. Helle henter ofte sin inspirasjon fra Asias unike landskap og former, dette gjelder også for Bloom. Denne kolleksjonen er designet for Georg Jensen, og inneholder de fleste produkter man trenger til kjøkkenet og hjemmet. Bloom Høy har høyere kanter og er godt egnet som en fruktskål eller lignende. Skålen er laget av høyglanspolert rustfritt stål og fungerer både som en serveringskål eller bare som pynt. Vaskes for hånd. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskåler Keramikk Grå - ECZ02ST

  Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskåler Keramikk Grå - ECZ02ST
  Skålen fra Mateus har en myk, sofistikert følelse med et grafisk mønster. Skålen er laget av håndmalt, håndlaget keramikk med en miljøvennlig forpakning. Variasjon i utseende kan forekomme. Om skålen fra Mateus- Kombiner skålen med tallerkener fra Mateus.- Finnes i 6 forskjellige farger.- Denne skålen er en del av serien Stripes fra Mateus.- Diameter: 160 mm.Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskåler Keramikk Cinnamon - ECN02ST

  Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskåler Keramikk Cinnamon - ECN02ST
  Skålen fra Mateus har en myk, sofistikert følelse med et grafisk mønster. Skålen er laget av håndmalt, håndlaget keramikk med en miljøvennlig forpakning. Variasjon i utseende kan forekomme. Om skålen fra Mateus- Kombiner skålen med tallerkener fra Mateus.- Finnes i 6 forskjellige farger.- Denne skålen er en del av serien Stripes fra Mateus.- Diameter: 160 mm.Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Iittala Raami Serving Bowl 3,4 L White - Serveringsskåler Keramikk Hvit - 1026941

  Iittala Raami Serving Bowl 3,4 L White - Serveringsskåler Keramikk Hvit - 1026941
  Raami Serving Bowl 3,4 L, White fra Iittala. Serveringsskåler Hvit Keramikk Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Serveringsbolle 1,5L

  Rörstrand Ostindia Floris Serveringsbolle 1,5L
  Serveringsbolle på 1,5 liter fra Rörstrand i serien Ostindia Floris. Designer Caroline Slotte fikk i oppgave å gjenoppfinne det ikoniske serviset Ostindia, og med det skapte hun serviset Ostindia Floris. Serien Ostindia Floris kommer med et flott
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Midnattsblå - Serveringsskåler Porselen Midnight - 1025172

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Midnattsblå - Serveringsskåler Porselen Midnight - 1025172
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porselen med dekorativ kant hele veien rundt perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe og til supper eller gryter. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Laget i India. Designet av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kolleksjonen Swedish Grace.- Finnes også som en tallerken.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Ovnsikker opptil 250 °C.- Laget i India.- Kapasitet: 60.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Sagaform Nature Serveringssett - Serveringsskåler Glass Klar - 5017781

  Sagaform Nature Serveringssett - Serveringsskåler Glass Klar - 5017781
  Serveringssettet fra Sagaform har et flerfunksjonell design i glass med et kult lokk i bambus. Settet kan brukes til servering og oppbevaring, men også som et skjærebrett. Designet av Anton Björsing. Om serveringssettet fra Sagaform- Flerfunksjonell design.- Rund form.- Diameter: 215 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringssettet- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Take Skål 15,5 Cm 2-pk - Serveringsskåler Melamin Varmgrå - 20855

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Take Skål 15,5 Cm 2-pk - Serveringsskåler Melamin Varmgrå - 20855
  Skålen fra Rosendahl er laget av slitesterkt melamin med en lett følelse perfekt til en piknik. Den har et stilrent design med en diskret, nordisk farge som harmoniserer med naturen rundt. 2-pakke. Om skålen fra Rosendahl- Fra kolleksjonen Grand Cru Take.- Finnes i forskjellige farger.- Kan brukes både hjemme og på farten.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan ikke brukes i mikrobølgeovn.- Tåler temperaturer på opp til -10 - +70°C. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rosenthal Loft Skål 2,7 l - Serveringsskåler Porselen Hvit - 11900-800001-13123

  Rosenthal Loft Skål 2,7 l - Serveringsskåler Porselen Hvit - 11900-800001-13123
  En allsidig skål fra det tyske varemerket Loft by Rosenthal. Skålen er laget av høykvalitets porselen og har et elegant riflet mønster som skaper struktur på bordet. Kombiner gjerne med andre produkter fra samme serie. Skålen finnes i flere forskjellige former og størrelser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Serax Merci No1 Bowl Ø9 Cm Red - Serveringsskåler Stengods Rød - B5118207

  Serax Merci No1 Bowl Ø9 Cm Red - Serveringsskåler Stengods Rød - B5118207
  Ceramic bowl from Serax in delicious design that enhances the dining experience. The bowl size fits perfectly for example bowls, soups and breakfast cereals. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Skål Medium - Serveringsskåler Glass Klar - 25453

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Skål Medium - Serveringsskåler Glass Klar - 25453
  Blyfritt glass. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin, max. 50-55 grader. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Swedish Grace Serveringsskål 1,7 L Is

  Swedish Grace Serveringsskål 1,7 L Is
 • Nybro Crystal Bohus Skål Sildeskuta - Serveringsskåler Glass Klar - 201400

  Nybro Crystal Bohus Skål Sildeskuta - Serveringsskåler Glass Klar - 201400
  En vakker skål med formen av en båt, fra Nybro Crystal. Skålen fungerer utmerket som et serveringsfat, eller for å ha frukt i. Tilgjengelig i flere varianter. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 16 Cm - Serveringsskåler Keramikk Beige - 14516

  Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 16 Cm - Serveringsskåler Keramikk Beige - 14516
  Skålen fra Heirol har en tidløs, japansk look med en kontrasterende finish med en myk, jordnær farge. Den har et håndlaget design i miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra Heirol- Denne skålen er en del av serien Nosse Ceramics Edge fra Heirol.- Håndlaget design.- Miljøvennlig materiale.- Myk, jordnær farge.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.- Skålen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kay Bojesen Skål Eik, 14 cm

  Kay Bojesen Skål Eik, 14 cm
  Denne vakre serveringsskål fra Kay Bojesen er sammensatt av fem centimeter tykke staver i FSC-sertifisert eik, hvilket gir den et unikt uttrykk. Skålen er en del av serien Menageri, som kjennetegnes av sitt pene uttrykk og sin gode anvendbarhet.
 • Bloomingville Hava Skål Mangotre Ø23 Cm - Serveringsskåler Brun - 82052387

  Bloomingville Hava Skål Mangotre Ø23 Cm - Serveringsskåler Brun - 82052387
  Skålen fra Bloomingville har et tidløst design i mangotre med fire dekorative ben og en sjenerøs plass perfekt når du serverer en deilig salat i middagsselskaper. Avrundet form for et sofistikert og elegant touch. Om skålen fra Bloomingville- Vakkert design.- Laget av mangotre.- Perfekt til servering av salat eller som en fruktskål.- Høyde: 125 mm.- Kapasitet: 100.0 cl.- Diameter: 230 mm.- Vekt: 500 g . Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Serax Terres De Rêves Skål - Serveringsskåler Stengods Rust - B5118102

  Serax Terres De Rêves Skål - Serveringsskåler Stengods Rust - B5118102
  Skålen fra Serax har en organisk form med en luksuriøs finish og et kunstnerisk touch. Den er laget av stentøy med en naturinspirert farge perfekt for borddekkingen. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Designet av Anita Le Grelle. Om skålen fra Serax- Laget av stentøy.- Organisk form.- Luksuriøs finish.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Terres De Rêves. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Aida Relief Skål 14 Cm - Serveringsskåler Stengods Grå - 35628

  Aida Relief Skål 14 Cm - Serveringsskåler Stengods Grå - 35628
  Skålen fra Aida er laget av stentøy av høy kvalitet med flotte detaljer på kanten. Den har et tidløst design med en rustikk uttrykk perfekt til ethvert hjem. Den har et slitesterk materiale til hverdagslig bruk. Om skålen fra Aida- Fra kolleksjonen Relief.- Flotte detaljer.- Slitesterk steingods.- Perfekt til hverdagsbruk.- Finnes i 3 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Salatbolle 24cm

  Villeroy & Boch Gray Pearl Salatbolle 24cm
 • Mateus Bubbles Skål 60 Cl Lilla - Serveringsskåler Keramikk Fiolett - EBPU64MB

  Mateus Bubbles Skål 60 Cl Lilla - Serveringsskåler Keramikk Fiolett - EBPU64MB
  Bubbles skål fra Mateus. Dette er en nydelig skål som har fått sin inspirasjon fra moteverdenen. Skålen kjennetegnes av sin tekstur med bobler. Perfekt for servering av yoghurt eller suppe. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, som gjør at hver skål er helt unik. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Vision Serveringsfat /Amber 52,5 Cm - Serveringsskåler Munnblåst Glass Rosa - 7071001

  Kosta Boda Vision Serveringsfat /Amber 52,5 Cm - Serveringsskåler Munnblåst Glass Rosa - 7071001
  Vision er en klassisk kolleksjon fra Kosta Boda, designet av Göran Wärff. Fatet er produsert av håndblåst krystallglass i Småland, noe som gjør at ingen fat er like hverandre. Vision er et fat som er perfekt for bruk i hjemmet, uansett om man vil ha det som et serveringsfat på middagsbordet eller som en pyntegjenstand i hjemmet. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Sand Secrets Skål Ø12 - Serveringsskåler Stengods Black Clay - 2717-1000

  Design House Stockholm Sand Secrets Skål Ø12 - Serveringsskåler Stengods Black Clay - 2717-1000
  Skålen fra Design House Stockholm har moderne, abstrakt design i stentøy med vakker form perfekt for å live opp borddekkingen. Den har bærekraftig materiale til hverdagslig bruk. Den har glasert innside med polert utside. Designet av Carina Seth Andersson. Om skålen fra Design House Stockholm- Moderne, abstrakt design.- Myk, polert utside.- Glasert innside.- Vakker form.- Bærekraftig materiale.- Laget av stentøy.- Perfekt for det moderne hjemmet.- Finnes også som en avlang tallerken.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Sand Secrets.- Diameter: 120 mm.- Høyde: 102 mm.- Vekt: 420 g . Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Serveringsbolle 14 cm Mørk Granitt

  Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Serveringsbolle 14 cm Mørk Granitt
  Serveringsbolle på 14 cm fra Natur, Porsgrund Porselens flotte servise i nordisk stil. Bollen passer utmerket til servering av tilbehør og snacks. Serviset er designet med naturens kontraster i fokus og kombinerer det harde uttrykket fra fjellet, m
 • Aida Raw Suppeboller 19,4 Cm 6-pk - Serveringsskåler Stengods Nordic Black - 14918

  Aida Raw Suppeboller 19,4 Cm 6-pk - Serveringsskåler Stengods Nordic Black - 14918
  Suppebollene fra Aida har et skandinavisk design i stentøy med en rå look. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om suppebollene fra Aida- Håndlaget.- Høy kvalitet.- Ripemotstandig glasering.- Disse suppebollene er en del av serien Raw fra Aida. Vedlikeholdsinstruksjoner for suppebollene- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Skål 17x6cm - Serveringsskåler Stengods Sand - 14533027

  Broste Copenhagen Nordic Skål 17x6cm - Serveringsskåler Stengods Sand - 14533027
  Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Fargeforskjeller forekommer. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Lind Dna Stoneware Skål 22x20 Cm - Serveringsskåler Stengods Sand - 991435

  Lind Dna Stoneware Skål 22x20 Cm - Serveringsskåler Stengods Sand - 991435
  Skålen fra Lind DNA har håndlaget, elegant design i stentøy med mykt buet, vakker form perfekt for å live opp borddekkingen. Den har bærekraftig materiale til hverdagslig bruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Lind DNA- Håndlaget, elegant design.- Mykt buet, vakker form.- Laget av stentøy.- Bærekraftig materiale.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Fra kolleksjonen Curve Stoneware.- Finnes også som en middagstallerken.- Varmeresistent opptil 270 °C.- Finnes i forskjellige farger.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Bredde: 200 mm.- Høyde: 100 mm.- Lengde: 220 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Blond Liten Skål 30 Cl Stripe - Serveringsskåler Benporselen Hvit - 1061-0101

  Design House Stockholm Blond Liten Skål 30 Cl Stripe - Serveringsskåler Benporselen Hvit - 1061-0101
  Skål fra Design House Stockholm. Denne skålen tilhører den stilige serien Blond, som er like slitesterk som den er vakker. Serien er preget av striper og prikker, som gir en skandinavisk utstråling. Skålen er laget benporselen av høy kvalitet, og kan med fordel brukes hver dag. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bloom Skål Speilpolert Stål Liten - Serveringsskåler Rustfritt stål - 3586280

  Georg Jensen Bloom Skål Speilpolert Stål Liten - Serveringsskåler Rustfritt stål - 3586280
  Disse Bloom skålene er produsert i rustfritt stål og er egnet for presentasjon av deiligmat og dekorerer ethvert bord. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bitz Skål 14 Cm /Rosa - Serveringsskåler Stengods Grå - 821368

  Bitz Skål 14 Cm /Rosa - Serveringsskåler Stengods Grå - 821368
  Bitz skål, laget av stentøy. Skålen er utstyrt med en reaktiv glasur på utsiden som gir hver skål et unikt utseende og skaper en vakker kontrast til skålenes forskjellige farger på innsiden. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen BLOOM Skål Rustfritt Stål, Medium

  Georg Jensen BLOOM Skål Rustfritt Stål, Medium
  Stilren serveringsskål i rustfritt stål, designet av Helle Damkjær. Inspirasjonen til denne lekre skålen kommer fra de japanske kirsebærblomstene som blomstrer og danner en skål med sine blad. Den myke kanten øverst gir et
 • Iittala Teema Skål 3,4 L - Serveringsskåler Porselen Linen - 1062242

  Iittala Teema Skål 3,4 L - Serveringsskåler Porselen Linen - 1062242
  Skålen fra Iittala er perfekt når du serverer en deilig salat i middagsselskaper og har allsidig, funksjonelt design i porselen og stentøy. Den har høykvalitets materiale til hverdagslig bruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Designet av Kaj Franck. Om skålen fra Iittala- Laget av porselen og steingods.- Allsidig, funksjonelt design.- Fra kolleksjonen Teema.- Finnes i forskjellige farger.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Bredde: 239 mm.- Lengde: 239 mm.- Høyde: 11 mm.- Laget i Thailand Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mame Serveringsskål Oyster

  Mame Serveringsskål Oyster
 • Mateus Basic Østers Skål 13 Cm Oransje - Serveringsskåler Keramikk Orange - EOR24G

  Mateus Basic Østers Skål 13 Cm Oransje - Serveringsskåler Keramikk Orange - EOR24G
  Dette er en vakker skål fra Mateus som har fått sin inspirasjon fra moteverden. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål helt unik. Den kommer i mange flotte farger og er fin å servere med. Moderne svensk design på sitt beste!Ettersom produktet er håndlaget kan produksjon- og leveringstiden variere. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch It's My Match Serveringsskål Leaf 2 L /Rosa - Serveringsskåler Porselen Hvit - 10-4254-3200

  Villeroy & Boch It's My Match Serveringsskål Leaf 2 L /Rosa - Serveringsskåler Porselen Hvit - 10-4254-3200
  Denne serveringskålen tilhører den moderne serien It's My Match fra Villeroy & Boch. Serien kombinerer forskjellige farger, mønstre og overflatebehandlinger, noe som gjør produktene fine å kombinere med hverandre. Serviset kan brukes både til selskap og kosekvelder - It's My Match er alltid det rette valget! Utsiden på alle produktene fra serien er polert, uten å glaseres. Dette lar deg skrive små søte meldinger på porselenet, som deretter kan tørkes bort. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Relief Müsliskål 55cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 11770-800001-15454

  Rosenthal Mesh Relief Müsliskål 55cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 11770-800001-15454
  Elegant porselen med relieffmønster. Finnes i flere deler som kan kombineres. Støtsikker. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Serveringsskål 23 Cm Tro Mot Opprinnelsen - Serveringsskåler Porselen Multi - 1024981

  Arabia Mummi Serveringsskål 23 Cm Tro Mot Opprinnelsen - Serveringsskåler Porselen Multi - 1024981
  Serveringsskål fra Arabia. Dette er en leken serveringsskål med motiv fra Tove Janssons historie om Mummitrollet og vennene hans. Det gjør servering av salat eller frukt morsommere for både voksne og barn. Skålen er flott å kombinere med andre skåler og krus fra samme serie. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Serveringsskålar 2St - Grå/Hvit

  Serveringsskålar 2St - Grå/Hvit
 • Waterford Apprentice Skål - Serveringsskåler Klar - 3001586000

  Waterford Apprentice Skål - Serveringsskåler Klar - 3001586000
  Apprentice Skål, Klar fra Waterford. Serveringsskåler Klar Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Bowl 18 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1028385

  Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Bowl 18 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1028385
  This bowl belongs to the romantic series White Fluted Half Lace from Royal Copenhagen, which has a beautiful pattern that reminiscent of lace. It is made of porcelain and was designed by the Danish architect Arnold Krog in 1888. Is both dishwasher and microwave safe. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Wedgwood Vera Wang Grosgrain Serveringsbolle 25cm

  Wedgwood Vera Wang Grosgrain Serveringsbolle 25cm
  Serveringsbolle i 25 cm fra Wedgwood i serien Vera Wang Grosgrain. Det vakre serviset Grosgrain er designet av den talentfulle motedesigneren Vera Wang. Designet på serviset har fått sin inspirasjon fra beskjedne og romantiske detaljer hentet fra V
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Skål 12 Cm - Serveringsskåler Porselen Mix - 1022813880

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Skål 12 Cm - Serveringsskåler Porselen Mix - 1022813880
  Skål fra Villeroy & Boch. Her er en vakker skål med motiver inspirert av den franske byen Fleurence. Fargene går i grønt og gult og representerer ting du kan finne i den franske hagen. Skålen er veldig praktisk, da den tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Frederik Bagger Crispy skål 2

  Frederik Bagger Crispy skål 2
  Crispy skålene er seriens serveringsskåler som har et vakkert og detaljert utskåret mønster. Det er dette som gir den elegante looken som kjennetegner Crispy-serien. Skålen er produsert i økovennlig krystallglass uten giftige tilsetningsstoffer
 • Iittala Raami Bowl 62 Cl White - Serveringsskåler Keramikk Hvit - 1026935

  Iittala Raami Bowl 62 Cl White - Serveringsskåler Keramikk Hvit - 1026935
  Raami Bowl 62 cl, White fra Iittala. Serveringsskåler Hvit Keramikk Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Dipskål 4-pk - Serveringsskåler Porselen Hvit - 10-4240-9023

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Dipskål 4-pk - Serveringsskåler Porselen Hvit - 10-4240-9023
  Skålen fra Villeroy & Boch har stilrent, tidløst design i premium porselen med tre praktiske skåler perfekte til servering av tapas. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Tåler oppvaskmaskin. Om skålen fra Villeroy & Boch- Laget av premium porselen.- Fra kolleksjonen Manufacture Rock.- Finnes også som en pastatallerken.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Perfekt til servering av tapas.- Finnes i forskjellige farger.- Tre skåler: 60 ml.- Tallerken: 28x16.9 cm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Iittala Teema Skål - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1005921

  Iittala Teema Skål - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1005921
  Teema Skål Hvit fra Iittala. Serveringsskåler Hvit Porselen Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Dippskål 17x8,5 Cm 2-pakk - Serveringsskåler Krystall Klar - 97783

  Nachtmann Bossa Nova Dippskål 17x8,5 Cm 2-pakk - Serveringsskåler Krystall Klar - 97783
  Skålene Bossa Nova selges i 2-pakning og kommer fra Nachtmann. Bollene er laget av krystallglass og passer perfekt som eksempelvis godteri- eller dipskål Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Skål M Cm - Serveringsskåler Rustfritt stål - 10019110

  Georg Jensen Cobra Skål M Cm - Serveringsskåler Rustfritt stål - 10019110
  Skålen fra Georg Jensen har et ikonisk design i rustfritt stål med en skulpturell form perfekt for eksempel til servering eller oppbevaring av smykker. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Tilgjengelig i ulike størrelser. Designet av Constantin Wortmann. Om skålen fra Georg Jensen- Skulpturell form.- Laget av rustfritt stål.- Ikonisk design.- Skålen finnes i forskjellige størrelser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kajsa Cramer Patchy Skål Beige - Serveringsskåler Hvit - 1213

  Kajsa Cramer Patchy Skål Beige - Serveringsskåler Hvit - 1213
  Patchy skål fra Kajsa Cramer. Denne vakre skålen er designet for å forgylle dine matopplevelser, uansett om det er tid for frokost, lunsj eller middag. Skålen er laget av eksklusiv porselensleire, hvis ujevnheter skaper en spennende overflate som minner om den håndlagde prosessen bak. Patchy skål tilhører en serie fra Kajsa Cramer som inneholder krus, tallerkener og skåler. Alle delene i serviset er laget av høykvalitets leire som er brent på omtrent 1300°. Den høye temperaturen skaper et sterkt og holdbart porselen som kan sammenlignes med benporselen. Porselenet er tett til tross for at glasuren gløder med sitt fravær, ettersom den høye temperaturen gjør leiren ekstremt kompakt. Skålen kan med fordel kombineres med flere deler fra samme serie for å forsterke den organiske følelsen. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Lodge Oval Serveringsskål Støpejern 0,47 liter

  Lodge Oval Serveringsskål Støpejern 0,47 liter
  En vakker ildfast form i støpejern fra Lodge Cast Iron.Serveringsskålen er like perfekt til helgens fester som til hverdagsmiddagen. Server hjemmelaget potetgrateng til hver gjest eller gode dipsauser i den flotte skålen. Skålen holder temperatur