Serveringsskåler

Her finner du mange serveringsskåler i glass og porselen fra kjente varemerker. Kjøp stor serveringsbolle til pasta og salat. Velg en liten skål til servering av snacks.

Med en lekker serveringsskål i flott design kan gjestene dine forsyne seg selv. Variasjonen av farger og størrelser hos nettbutikker finner du her nedenfor.

Populær i serveringsskåler

 • Marimekko Siirtolapuutarha Skål 50 Cl Hvit/ - Serveringsskåler Stengods Sort - 51499995

  Marimekko Siirtolapuutarha Skål 50 Cl Hvit/ - Serveringsskåler Stengods Sort - 51499995
  Oiva/Siirtolapuutarha er en vakker skål fra Marimekko. Skålen er enkel og stilig i fargen hvit/svart, laget av steintøy. Skålen rommer 5 dl, er ildfast og tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Rose Garden Teboks 13,5 Cm - Serveringsskåler Porselen Rose (Pink) - 1042874570

  Villeroy & Boch Rose Garden Teboks 13,5 Cm - Serveringsskåler Porselen Rose (Pink) - 1042874570
  Teboksen fra Villeroy & Boch har et tidløst design med en vintage følelse med rosa blomster for ryddig oppbevaring. Den er laget av slitesterkt porselen perfekt til både hverdag og fest. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om teboksen fra Villeroy & Boch- Laget av porselen.- Perfekt til både hverdag og fest.- Tidløst design.- Vintage følelse med rosa blomster.- Medfølgende lokk for sikker oppbevaring. Vedlikeholdsinstruksjoner for teboksen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Precious Skål - Serveringsskåler Klar - 6569212

  Orrefors Precious Skål - Serveringsskåler Klar - 6569212
  Precious Skål fra Orrefors. Serveringsskåler Klar Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskåler Krystall Klar - 6383413

  Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskåler Krystall Klar - 6383413
  Sofiero skåler har vakre slipemønsteret i krystall glasset gjøre de skaper diamantliknende utseende. Gunnar Cyrén er formgiver bak Sofiero-serien fra Orrefors og har vært en klassiker helt siden 1961. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.

Flere tips om serveringsskåler

 • Holmegaard Lily Skål Ø23 Cm - Serveringsskåler Glass Toffe Rose - 4344416

  Holmegaard Lily Skål Ø23 Cm - Serveringsskåler Glass Toffe Rose - 4344416
  Skålen fra Holmegaard har et vakkert, blomsterformet design i glass perfekt for å live opp borddekkingen. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Holmegaard- Laget av glass.- Høyde: 100 mm.- Diameter: 230 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Tiger Fat - Serveringsskåler Porselen Grønn - 22302

  Jonathan Adler Tiger Fat - Serveringsskåler Porselen Grønn - 22302
  I en stilig smaragdfarge viser skålen et guddommelig tigerskinn. Fint å ha for nøklene dine i inngangen, eller på nattbordet for å samle dine dyrebare juveler på. Den stilige gave-esken gjør den perfekt som en gave til vertinnen (eller til deg selv). Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Serveringsbolle 14 cm Lys Granitt

  Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Serveringsbolle 14 cm Lys Granitt
  Serveringsbolle på 14 cm. Serveringsbollen i porselen er en del av Porsgrund Porselens nye servise Natur. Serveringsbollen er perfekt til servering av snacks eller til middagens tilbehør. Natur-serviset, slik navnet tilsier, inspirert av den nordiske
 • Cathrineholm Bolle Stripete Sort Sett 3 stk 10 cm

  Cathrineholm Bolle Stripete Sort Sett 3 stk 10 cm
  Cathrineholm stripes snacksett 3pk ble designet sammen med den norske emaljekunstneren Grete Prytz Kittelsen, og designduoen mottok stor internasjonal anerkjennelse for sitt samarbeid. Bollene er delikate, nostalgiske og tidløse, og er lekre å bruke
 • Holmegaard Lily skål 23 cm, toffee rose

  Holmegaard Lily skål 23 cm, toffee rose
  Stor serveringsskål fra serien Lily og danske Holmegaard. Skålen har en diameter på 23 centimeter og er 10 centimeter høy – ​​perfekt til en eplekake så vel som til fruktsalat, grønn salat eller som fruktskål. Den tåler også oppvaskmaskin, så du kan
 • Mateus Bubbles Skål 60 Cl - Serveringsskåler Keramikk Lys Rosa - EBLR64MB

  Mateus Bubbles Skål 60 Cl - Serveringsskåler Keramikk Lys Rosa - EBLR64MB
  Bubbles skål fra Mateus. Dette er en nydelig skål som har fått sin inspirasjon fra moteverdenen. Skålen kjennetegnes av sin tekstur med bobler. Perfekt for servering av yoghurt eller suppe. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, som gjør at hver skål er helt unik. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Design Letters Snackbolle Lavender - Serveringsskåler Benporselen Lavendel - 10204010LAVENLOVE

  Design Letters Snackbolle Lavender - Serveringsskåler Benporselen Lavendel - 10204010LAVENLOVE
  Snackbollen fra Design Letters har et eksklusivt design i høykvalitets benporselen med en gravert tekst på framsiden. Den har en praktisk størrelse perfekt til servering av snacks. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om snackbollen fra Design Letters- Laget av benporselen.- Gravert tekst.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for snackbollen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Skål 15 Cm Misan - Serveringsskåler Porselen Gul - 1052346

  Arabia Mummi Skål 15 Cm Misan - Serveringsskåler Porselen Gul - 1052346
  Mummi skål Misa fra Arabia, utsmykket med fine motiver fra 1956. Motivet er hentet fra en bok om Mummifamiliens hushjelp Misa. Hun er en bekymret og usikker person som bruker sine dager på å rydde og vaske, men finner lykken med hjelp av Snorkfrøken og hunden Ynk. Motivet på den ene siden av skålen viser når Misan tar oppvasken, den andre siden viser når hun vasker filleryer. Originaltegningene er laget av Tove Jansson. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Hashtag Popcorn Bolle 21 cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Hashtag Popcorn Bolle 21 cm
  Bolle fra Porsgrunds Porselænsfabrik spesielt tilegnet popcorn og helgekosen. Hva er vel bedre enn å ha popcorn i enn kul skål til filmkvelden? Server popcorn eller annen digg snacks på hjemmekinoen til venner og familie og kos dere! Popcornbollen må
 • Serax Merci N°2 Skål - Serveringsskåler Stengods Off-White - B5118215

  Serax Merci N°2 Skål - Serveringsskåler Stengods Off-White - B5118215
  Skålen fra Serax er laget av rustikt stentøy med vakker glasering på toppen. Den har en avdempet fargesammensetning med et naturinspirert utseende til alle typer borddekkinger. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om skålen fra Serax- Finnes i forskjellige farger.- Laget av stentøy.- Fra kolleksjonen Merci. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Pillivuyt Løksuppekål Med Ører - Serveringsskåler Porselen Hvit - 17710

  Pillivuyt Løksuppekål Med Ører - Serveringsskåler Porselen Hvit - 17710
  Vakker skål i slitesterkt hvitt porselen fra Pillivuyt. De to ørene gjør skålen behagelig å holde i og enkel å drikke. Perfekt å varme deg på en kald vinterdag eller til å drikke din svalende gazpacho. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Basic Østers Skål 24 Cm - Serveringsskåler Keramikk Turkis - ETU368

  Mateus Basic Østers Skål 24 Cm - Serveringsskåler Keramikk Turkis - ETU368
  Dette er en vakker skål fra Mateus som har fått sin inspirasjon fra moteverden. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål helt unik. Den kommer i mange flotte farger og er fin å servere med. Moderne svensk design på sitt beste!Ettersom produktet er håndlaget kan produksjon- og leveringstiden variere. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Summer Berries Skål Ø12 Cm - Serveringsskåler Porselen Multi - 693281

  Kähler Hammershøi Summer Berries Skål Ø12 Cm - Serveringsskåler Porselen Multi - 693281
  Skålen fra Kähler har et dekorativt, sommerlig design i porselen med diskrete furer perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Kähler- Laget av porselen.- Høyde: 75 mm.- Diameter: 120 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Skål 8x7 Cm - Serveringsskåler Stengods Sand - 14533038

  Broste Copenhagen Nordic Skål 8x7 Cm - Serveringsskåler Stengods Sand - 14533038
  Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Dorre Alva Rosin & Mandelskåler 2-pk - Serveringsskåler Keramikk Hvit - 5-6203

  Dorre Alva Rosin & Mandelskåler 2-pk - Serveringsskåler Keramikk Hvit - 5-6203
  En 2-pakning med keramiske skåler fra Dorre, perfekt når gløggen skal frem. Laget av keramikk. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 22,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Grå - 14533033

  Broste Copenhagen Nordic Sea Skål 22,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Grå - 14533033
  Skål fra Broste Copenhagen. En skål av håndlaget steingods fra den ansette Nordic Sea-serien. Fargene varierer fra blått til grått og reflekterer den skandinaviske skjærgården med vind, sjø og svaberg. Med denne skålen på bordet får du en rustikk og samtidig levende borddekning. Fordi den er håndlaget, er det nyanser i tekstur og farge, noe som gjør hver skål unik. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Organic Skål 35 Cl - Serveringsskåler Keramikk Hvit - DK704

  Mateus Organic Skål 35 Cl - Serveringsskåler Keramikk Hvit - DK704
  Organic Skål fra Mateus. Dette er en fin skål som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Passer utmerket for å servere både frokost og middag i. En god pastarett eller yoghurt - du velger! Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver tallerken unik. Finnes i flere flotte farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Bowl 18 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1028385

  Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Bowl 18 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1028385
  This bowl belongs to the romantic series White Fluted Half Lace from Royal Copenhagen, which has a beautiful pattern that reminiscent of lace. It is made of porcelain and was designed by the Danish architect Arnold Krog in 1888. Is both dishwasher and microwave safe. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Byon Frances Skål Xs Beige - Serveringsskåler Steingods - 879-016be

  Byon Frances Skål Xs Beige - Serveringsskåler Steingods - 879-016be
  Skålen passer fint sammen med andre deler fra serien Frances, men den er også fin som den er. Finnes i tre forskjellige størrelser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Iittala Teema Skål 21cm - Serveringsskåler Porselen Rød - 1006010

  Iittala Teema Skål 21cm - Serveringsskåler Porselen Rød - 1006010
  Teema Skål 21cm, Rød fra Iittala. Serveringsskåler Rød Porselen Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Basic Østers Skål 24 Cm Cinnamon - Serveringsskåler Keramikk Kanel - ECN368

  Mateus Basic Østers Skål 24 Cm Cinnamon - Serveringsskåler Keramikk Kanel - ECN368
  Dette er en vakker skål fra Mateus som har fått sin inspirasjon fra moteverden. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål helt unik. Den kommer i mange flotte farger og er fin å servere med. Moderne svensk design på sitt beste!Ettersom produktet er håndlaget kan produksjon- og leveringstiden variere. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Meadow - Serveringsskåler Porselen Eng - 1019390

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Meadow - Serveringsskåler Porselen Eng - 1019390
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porselen med dekorativ kant hele veien rundt perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe og til supper eller gryter. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Laget i India. Designet av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kolleksjonen Swedish Grace.- Finnes også som en tallerken.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Ovnsikker opptil 250 °C.- Laget i India.- Kapasitet: 60.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Tokyo Design Arahake Skål 17 Cm - Serveringsskåler Keramikk Sort - 20767

  Tokyo Design Arahake Skål 17 Cm - Serveringsskåler Keramikk Sort - 20767
  Skål fra Tokyo Design i sort keramikk med en skinnende finish for en sofistikert og elegant touch. Den har et håndlaget design som gjør hvert eksemplar unikt. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Laget i Japan. Om skålen fra Tokyo Design- Sort farge.- Laget av keramikk.- Fra serien Arahake.- Håndlaget design. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bitz Skål 14 Cm /Grønn - Serveringsskåler Stengods Sort - 821371

  Bitz Skål 14 Cm /Grønn - Serveringsskåler Stengods Sort - 821371
  Bitz skåler, laget av stentøy. Hver skål er utstyrt med en reaktiv glasur på utsiden, som gir hver skål et unikt utseende og er en vakker kontrast til skålenes forskjellige farger på innsiden. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Basic Østers Skål Limited Edition 13 Cm - Serveringsskåler Keramikk Rød - ERP24G

  Mateus Basic Østers Skål Limited Edition 13 Cm - Serveringsskåler Keramikk Rød - ERP24G
  Dette er en vakker skål fra Mateus som har fått sin inspirasjon fra moteverden. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål helt unik. Den kommer i mange flotte farger og er fin å servere med. Moderne svensk design på sitt beste!Ettersom produktet er håndlaget kan produksjon- og leveringstiden variere. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Holmegaard Lily skål 13 cm 2 stk, toffee rose

  Holmegaard Lily skål 13 cm 2 stk, toffee rose
  Sett med to skåler fra serien Lily og danske Holmegaard. Skålene har en diameter på 13 centimeter – perfekt til å både spise ut av eller å servere for eksempel tilbehør, oliven, søtsaker og mye mer. De er også stablebare og tåler oppvaskmaskin, slik
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Skål 1,1 L - Serveringsskåler Porselen Sort - 1017464

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Skål 1,1 L - Serveringsskåler Porselen Sort - 1017464
  Tåler oppvaskemaskin, mikrobølgeovn Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl Mørkegrå - Serveringsskåler Glass Mørk Grå - 1057142

  Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl Mørkegrå - Serveringsskåler Glass Mørk Grå - 1057142
  Skålen fra Iittala har et ikonisk design med et dråpeformet mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Den er laget av glass i forskjellige farger å velge mellom med en praktisk størrelse perfekt til servering av snacks. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Designet av Oiva Toikka. Om skålen fra Iittala- Dråpeformet mønster.- Ikonisk design.- Laget av glass.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Finland.- Fra kolleksjonen Kastehelmi. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Aida Quadro Skål 17,5x17,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Sort - 40122

  Aida Quadro Skål 17,5x17,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Sort - 40122
  Denne skålen fra Aida tilhører den tidløse serien Quadro. Serien består av produkter som er perfekte til servering av sushi, tapas eller lignende. Alle produktene fra serien er laget av steingods som har blitt brent på ca 1200 grader, noe som gir god kvalitet og lang holdbarhet. Den sterke glasuren gir også en fin og glatt overflate. Tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Serveringsskålar 2St - Grå/Hvit

  Serveringsskålar 2St - Grå/Hvit
 • Rosendahl Grand Cru Glasskål på Fot 4 stk

  Rosendahl Grand Cru Glasskål på Fot 4 stk
  Ta serveringen til nye høyder med den nye skålen på fot fra Grand Cru Soft. Det er ingen overdrivelse å kalle den nye serveringsskålen fra Grand Cru Soft multifunksjonell. Den opphøyde skålen gir borddekkingen et lett utseende og et nytt perspek
 • Rosenthal Junto Skål 22 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 10540-800001-13322

  Rosenthal Junto Skål 22 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 10540-800001-13322
  Skålen fra Rosenthal har en organisk form med et karakteristisk diamantmønster for et tredimensjonalt uttrykk. Den er laget av høykvalitets porselen i forskjellige farger å velge mellom. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Designeren er Tonetti Design. Om skålen fra Rosenthal- Laget av porselen.- Perfekt til både varme og kalde retter.- Finnes i forskjellige farger.- Denne skålen er en del av serien Junto fra Rosenthal.- Organisk form.- Karakteristisk diamantmønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Relief Skål 14 Cm - Serveringsskåler Hvit - 11770-800001-15291

  Rosenthal Mesh Relief Skål 14 Cm - Serveringsskåler Hvit - 11770-800001-15291
  Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • PotteryJo Daria 18 cm Serveringsskål, Accolade

  PotteryJo Daria 18 cm Serveringsskål, Accolade
  Med denne serveringsskålen fra PotteryJo sin serie Daria kan du servere dine gjester med stil og eleganse.Serien Daria er skapt av Johanna Hampf i 2017 og har et tidløst, men samtidig elegant design.Denne serveringsskålen er 18 cm i diameter. Serveri
 • Jakobsdals Anemone Skål Ø30 Cm Svart - Serveringsskåler Marmor Sort - N812208-02

  Jakobsdals Anemone Skål Ø30 Cm Svart - Serveringsskåler Marmor Sort - N812208-02
  Skålen fra Jakobsdals har et vakkert, håndlaget design i marmor med bølget kant og en luksuriøs følelse perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Om skålen fra Jakobsdals- Anemone er verdsatt for det dekorative designet.- Laget av marmor.- Produktet er laget av naturlig materiale, noe som gjør at hver vare er unik.- Ø30 cm Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 75 Cl - Serveringsskåler Keramikk Cinnamon - ECN363

  Mateus Oyster Skål 75 Cl - Serveringsskåler Keramikk Cinnamon - ECN363
  Skålen fra Mateus har et romantisk design med myke, bølgete former til alle typer borddekkinger. Den er laget av håndlaget keramikk med en håndmalt farge for å gjøre hvert produkt unikt. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om skålen fra Mateus- Fra kolleksjonen Oyster.- Håndlaget, håndmalt design.- Tradisjonelt håndverk.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 65-70°C.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Glacé Serveringsskål 2,1 L - Serveringsskåler Steingods Blå - 1042823160

  Villeroy & Boch Lave Glacé Serveringsskål 2,1 L - Serveringsskåler Steingods Blå - 1042823160
  Serveringsskålen fra Villeroy & Boch har en skandinavisk stil perfekt for vakre matoppsett. Den er laget av stengods med spesiell glasering for et unikt uttrykk. Skålen har en sjenerøs størrelse perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om serveringsskålen fra Villeroy & Boch- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Lave.- Spesiell glasering for et unikt uttrykk.- Laget av stengods.- Skandinavisk stil. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsskålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Skål 2-pk 74 Cl - Serveringsskåler Krystall Klar - 104252

  Nachtmann Ethno Skål 2-pk 74 Cl - Serveringsskåler Krystall Klar - 104252
  Skålen fra Nachtmann er laget av eksklusivt krystallglass med et dekorativt mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Den har en liten størrelse perfekt til servering av snacks. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om skålen fra Nachtmann- Laget av krystallglass.- Vakkert mønster.- Fra kolleksjonen Ethno.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 74 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Basic Skål 70 Cl - Serveringsskåler Keramikk Plomme - EPL066A

  Mateus Basic Skål 70 Cl - Serveringsskåler Keramikk Plomme - EPL066A
  Basic Skål fra Mateus. Dette er en fin liten skål som er inspirert av moteverdenen. Perfekt til å servere små retter i, for eksempel tapas. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål unik. Tilgjengelig i flere fine farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Müsliskål 20 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - BLI0336

  Spode Blue Italian Müsliskål 20 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - BLI0336
  Denne vakre skålen er en del av serien Blue Italian, som går i klassisk blått og hvitt. Motivet er inspirert av italienske landskap, kanten har et orientalsk mønster. Serien ble utgitt i 1816 og har blitt produsert siden den gang. Velg mellom flere størrelser! Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Aida Groovy Skål - Serveringsskåler Stengods Hvit - 88324

  Aida Groovy Skål - Serveringsskåler Stengods Hvit - 88324
  Denne skålen fra Aida tilhører serien Groovy. Serien kjennetegnes av sin enkle, rillede dekor som skaper en effektfull look. Med denne på bordet legger du til en moderne og feminin følelse. Laget av steintøy, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Basic Østers Skål 24 Cm - Serveringsskåler Keramikk Blå - EO368

  Mateus Basic Østers Skål 24 Cm - Serveringsskåler Keramikk Blå - EO368
  Dette er en vakker skål fra Mateus som har fått sin inspirasjon fra moteverden. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål helt unik. Den kommer i mange flotte farger og er fin å servere med. Moderne svensk design på sitt beste!Ettersom produktet er håndlaget kan produksjon- og leveringstiden variere. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bitz Skål 12 Cm Sort/mørkeblå - Serveringsskåler Mix - 821185

  Bitz Skål 12 Cm Sort/mørkeblå - Serveringsskåler Mix - 821185
  Skålen er laget av robust stentøy. Kombinasjonen av den ytre, matte glasuren og den blanke glasuren på innsiden gir et spennende uttrykk. Skålen tåler maskinvask, mikrobølgeovn og stekeovn på opptil 250 grader.Du kan også mikse og matche med andre stentøyprodukter fra Bitz, slik at du får et sett som passer for akkurat deg.   Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Serveringsskål 20,5x14 Cm Matt Svart - Serveringsskåler Porselen Black Matte - C-11027

  Cookplay Yayoi Serveringsskål 20,5x14 Cm Matt Svart - Serveringsskåler Porselen Black Matte - C-11027
  Serveringsskålen fra Cookplay har et kreativt design med en iøyenfallende, organisk form perfekt for vakre matoppsett. Den er laget av porselen i forskjellige farger å velge mellom med en praktisk størrelse perfekt til servering av snacks. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Passer til kreativ borddekking. Om serveringsskålen fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Laget av porselen.- Kombiner serveringsskålen med porselen fra Cookplay.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Yayoi. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsskålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Serveringsbolle 21cm

  Villeroy & Boch French Garden Serveringsbolle 21cm
  Serveringsbolle på 21 cm fra Villeroy & Boch og French Garden. Det friske serviset French Garden er dekorert i varme farger med motiver av epler, sitroner, plommer og kirsebær. Bollens størrelse gjør den utmerket til servering av salater, supper elle
 • Eva Solo Skål Stengods 0,4 L - Serveringsskåler Sort - 502791

  Eva Solo Skål Stengods 0,4 L - Serveringsskåler Sort - 502791
  Skål Stengods, 0,4 L fra Eva Solo. Serveringsskåler Sort Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skål Med Fot 19 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1068620

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skål Med Fot 19 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1068620
  Skål fra Royal Copenhagen med en håndmalt, blå blomstermønster med skarpe linjer for et sofistikert og elegant touch. Den har en klassisk form med et funksjonelt design perfekt til både hverdag og fest. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Designet av Karen Kjældgård-Larsen. Om skålen fra Royal Copenhagen- Laget av porselen.- Håndmalt, blå blomstermønster.- Vakkert, funksjonelt design.- Klassisk form.- Fra kolleksjonen Blue Fluted Mega. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Gris Skål 28 Cm - Serveringsskåler Steingods Grå - 10-4259-3800

  Villeroy & Boch Lave Gris Skål 28 Cm - Serveringsskåler Steingods Grå - 10-4259-3800
  Denne skålen tilhører serien Lave fra Villeroy & Boch. Serien imponerer med sine intense farger, skandinaviske design og organiske former. Skålen er laget av leirgods som har blitt glasert for hånd. Passer til både frukt og godteri. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Ryu Skål Sand / 15,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Brun - 1104268263

  Ferm Living Ryu Skål Sand / 15,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Brun - 1104268263
  Skål fra ferm LIVING med et annerledes design i stentøy med et bølget mønster. Gi matopplevelsen din et løft med disse ekstraordinære kreasjonene, eller heng dem opp på veggen som fengslende statement-pieces. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra ferm LIVING- Ryu er verdsatt for den organiske formen.- Ryu er også verdsatt for det bølgete mønsteret.- Laget av stentøy.- Skålen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ceto Serveringsskål Keramik Svart

  Ceto Serveringsskål Keramik Svart
 • Mateus Basic Østers Skål 31 Cm - Serveringsskåler Keramikk Rosa - ER370

  Mateus Basic Østers Skål 31 Cm - Serveringsskåler Keramikk Rosa - ER370
  Dette er en vakker skål fra Mateus som har fått sin inspirasjon fra moteverden. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål helt unik. Den kommer i mange flotte farger og er fin å servere med. Moderne svensk design på sitt beste! Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.