Serveringsskåler

Her finner du mange serveringsskåler i glass og porselen fra kjente varemerker. Kjøp stor serveringsbolle til pasta og salat. Velg en liten skål til servering av snacks.

Med en lekker serveringsskål i flott design kan gjestene dine forsyne seg selv. Variasjonen av farger og størrelser hos nettbutikker finner du her nedenfor.

Populær i serveringsskåler

 • Porsgrunds Porselænsfabrik Ildfast Løvehode Suppebolle 4,5 cl

  Porsgrunds Porselænsfabrik Ildfast Løvehode Suppebolle 4,5 cl
  Klassisk løksuppebolle, men en fin suppebolle til andre supper også. Suppebollen er laget i høybrent feltspatporselen og tåler å stå i ovnen ved gratinering av løksuppe.
 • Nybro Crystal Bohus Skål Reketråler - Serveringsskåler Glass Klar - 201500

  Nybro Crystal Bohus Skål Reketråler - Serveringsskåler Glass Klar - 201500
  En vakker skål med formen av en båt, fra Nybro Crystal. Skålen fungerer utmerket som et serveringsfat, eller for å ha frukt i. Tilgjengelig i flere varianter. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Skål 50 Cl Hvit/ - Serveringsskåler Stengods Sort - 51499995

  Marimekko Siirtolapuutarha Skål 50 Cl Hvit/ - Serveringsskåler Stengods Sort - 51499995
  Oiva/Siirtolapuutarha er en vakker skål fra Marimekko. Skålen er enkel og stilig i fargen hvit/svart, laget av steintøy. Skålen rommer 5 dl, er ildfast og tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Precious Skål - Serveringsskåler Klar - 6569212

  Orrefors Precious Skål - Serveringsskåler Klar - 6569212
  Precious Skål fra Orrefors. Serveringsskåler Klar Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.

Flere tips om serveringsskåler

 • Iittala Taika Skål 60 Cl - Serveringsskåler Porselen Blå - 1012460

  Iittala Taika Skål 60 Cl - Serveringsskåler Porselen Blå - 1012460
  Taika Skål 60 cl, Blå fra Iittala. Serveringsskåler Blå Porselen Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Skål 60 Cl - Serveringsskåler Keramikk Plomme - EBPL64MB

  Mateus Bubbles Skål 60 Cl - Serveringsskåler Keramikk Plomme - EBPL64MB
  Bubbles skål fra Mateus. Dette er en nydelig skål som har fått sin inspirasjon fra moteverdenen. Skålen kjennetegnes av sin tekstur med bobler. Perfekt for servering av yoghurt eller suppe. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, som gjør at hver skål er helt unik. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skål 13,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Northern Green - 15713

  Aida Raw Skål 13,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Northern Green - 15713
  Raw skål fra Aida. Laget av steingods, som gir den et rått og naturlig utseende. Alle produktene fra serien Raw er håndlagde, noe som gjør hvert produkt unikt. Finnes i flere nordiske nyanser som med fordel kan kombineres med hverandre. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskåler Keramikk Sand - ESA02ST

  Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskåler Keramikk Sand - ESA02ST
  Skålen fra Mateus har en myk, sofistikert følelse med et grafisk mønster. Skålen er laget av håndmalt, håndlaget keramikk med en miljøvennlig forpakning. Variasjon i utseende kan forekomme. Om skålen fra Mateus- Kombiner skålen med tallerkener fra Mateus.- Finnes i 6 forskjellige farger.- Denne skålen er en del av serien Stripes fra Mateus.- Diameter: 150 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Iittala Origo Serveringsskål 2l - Serveringsskåler Porselen Beige - 1012062

  Iittala Origo Serveringsskål 2l - Serveringsskåler Porselen Beige - 1012062
  Origo Serveringsskål 2L, Beige fra Iittala. Serveringsskåler Beige Porselen Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 2,4 L - Serveringsskåler Porselen Blå - 1066185

  Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 2,4 L - Serveringsskåler Porselen Blå - 1066185
  Serveringsskålen fra Rörstrand har et ikonisk design med et elegant utseende med et vilt touch perfekt for både hverdag og fest. Den har et dristig bladmønster å umiddelbart tiltrekke oppmerksomhet. Den har en sjenerøs størrelse perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Designet av Anna Lerinder. Om serveringsskålen fra Rörstrand- Elegant utseende med et vilt touch.- Ikonisk design.- Laget av porselen.- Denne serveringsskålen er en del av serien Ostindia Floris fra Rörstrand.- Mønster: Caroline Slotte, 2012. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsskålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Koziol Palsby Skål M - Serveringsskåler Termoplast Organic Green - 3805668

  Koziol Palsby Skål M - Serveringsskåler Termoplast Organic Green - 3805668
  Skålen fra Koziol er perfekt til både innendørs og utendørs bruk og laget av miljøvennlig, resirkulerbar cellulose. Den har en stilren look med en naturlig, organisk farge, en subtil prikkdryssmønster og en blank innside. Det økologiske, cellulose-baserte materialet er 100% resirkulerbart, laget av 100% rent materiale og 100% fri for skadelige stoffer. Velg mellom ulike farger. Designet av Ole Palsby. Om skålen fra Koziol- 100% resirkulerbar.- Melamin-fri.- BPA-fri.- Perfekt til en piknik.- Skålen finnes i 2 forskjellige størrelser.- Finnes også som et lignende dørslag.- Tåler oppvaskmaskin.- Denne skålen er en del av serien Palsby fra Koziol.- Finnes i forskjellige farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Spire Serveringsbolle 25cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Spire Serveringsbolle 25cm
  Serveringsbolle fra Porsgrunds Porselænsfabrik og serien Spire. Servisets delikate relieffdetaljer skaper et stilfullt utrykk flott til hverdagens måltider, og de festlige sammenkomstene. Serien ble først lansert i 1952, og siden har designerne Ch
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Tåkegrå - Serveringsskåler Porselen Lys Grå - 1062128

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Tåkegrå - Serveringsskåler Porselen Lys Grå - 1062128
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porselen med dekorativ kant hele veien rundt perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Laget i India. Designet av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kolleksjonen Swedish Grace.- Finnes også som en tallerken.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Ovnsikker opptil 250 °C.- Laget i India.- Kapasitet: 30.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Alveskog serveringsbolle 25 cm

  Wik & Walsøe Alveskog serveringsbolle 25 cm
  Den majestetiske hjorten prydes dette populære serviset. Kronhjorten har spilt en viktig rolle i mytologi gjennom årene; deres skjønnhet og kraft er fascinerende, magisk og myndig.
 • Royal Copenhagen History Mix Skålsett 3-deler - Serveringsskåler Hvit - 1020523

  Royal Copenhagen History Mix Skålsett 3-deler - Serveringsskåler Hvit - 1020523
  History Mix Skålsett 3-Deler fra Royal Copenhagen. Serveringsskåler Hvit Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Denby Studio Pastatallerken 4-pk Blå - Serveringsskåler Stengods Hvit - 411040044

  Denby Studio Pastatallerken 4-pk Blå - Serveringsskåler Stengods Hvit - 411040044
  Pastatallerkenen fra Denby har et håndlaget design med en flekkete finish og en praktisk størrelse perfekt til å servere pasta, for eksempel. Den har et naturlig utseende i stentøy som skaper en følelse av ro og harmoni. 4-pakning. Om pastatallerkenen fra Denby- Fra kolleksjonen Studio.- Finnes i forskjellige farger.- Laget av stentøy.- Naturlig utseende.- Laget i England Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Produktet tåler ovn, mikrobølgeovn, grill, fryser og oppvaskaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • HAY Sobremesa serveringsskål, stor, gul

  HAY Sobremesa serveringsskål, stor, gul
  Stor serveringsskål i porselen fra danske HAY. Skålen er en del av Sobremesa-kolleksjonen, hvis vakre farger gjør det enkelt å lage en borddekking som er både leken og elegant, der hver del er vakker i seg selv og sammen med flere av seriens del
 • Nachtmann Bossa Nova Skål 15 Cm 2-pk - Serveringsskåler Krystall Klar - 102253

  Nachtmann Bossa Nova Skål 15 Cm 2-pk - Serveringsskåler Krystall Klar - 102253
  En 2-pakning med Bossa Nova skåler fra Nachtmann. Disse skålene er laget av klart glass og har et stilig kurvmønster. De er en del av serien Bossa Nova, som har den samme herlige følsomheten som dansen serien er oppkalt etter. Skålene er like godt egnet for hverdag som til fest. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Serveringsbolle 9,5 cm Mørk Granitt

  Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Serveringsbolle 9,5 cm Mørk Granitt
  Liten serveringsbolle i porselen fra Porsgrund Porselens servise Natur. Serviset er inspirert av den nordiske naturen og kombinerer det harde uttrykket fra fjellet med skogen og vannets myke former. Bollen er perfekt til snacks og dipp, og den kan og
 • Holmegaard Lily skål 13 cm 2 stk, toffee rose

  Holmegaard Lily skål 13 cm 2 stk, toffee rose
  Sett med to skåler fra serien Lily og danske Holmegaard. Skålene har en diameter på 13 centimeter – perfekt til å både spise ut av eller å servere for eksempel tilbehør, oliven, søtsaker og mye mer. De er også stablebare og tåler oppvaskm
 • Aida Raw Suppeboller 19,4 Cm 6-pk - Serveringsskåler Stengods Nordic Grey - 14908

  Aida Raw Suppeboller 19,4 Cm 6-pk - Serveringsskåler Stengods Nordic Grey - 14908
  Suppebollene fra Aida har et skandinavisk design i stentøy med en rå look. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om suppebollene fra Aida- Håndlaget.- Høy kvalitet.- Ripemotstandig glasering.- Disse suppebollene er en del av serien Raw fra Aida. Vedlikeholdsinstruksjoner for suppebollene- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Design Letters Snackbolle Lysegrå - Serveringsskåler Benporselen - 10204010CLGRSMILE

  Design Letters Snackbolle Lysegrå - Serveringsskåler Benporselen - 10204010CLGRSMILE
  Snackbollen fra Design Letters har et eksklusivt design i høykvalitets benporselen med en gravert tekst på framsiden. Den har en praktisk størrelse perfekt til servering av snacks. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om snackbollen fra Design Letters- Laget av benporselen.- Gravert tekst.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for snackbollen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Serveringsskål 4,5 L - Serveringsskåler Porselen Hvit - 10-2281-3760

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Serveringsskål 4,5 L - Serveringsskåler Porselen Hvit - 10-2281-3760
  Denne skålen kommer fra Villeroy & Bochs serie French Garden Fleurence, som har fått navnet sitt fra en fransk liten by. Serien går i de varme fargene gul og grønn, og har innslag av vakre sommermotiver som sitroner, kirsebær og druer. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Black Serveringsskål 2,4 L - Serveringsskåler Porselen Sort - 1061079

  Rörstrand Ostindia Black Serveringsskål 2,4 L - Serveringsskåler Porselen Sort - 1061079
  Serveringsskålen fra Rörstrand har et moderne utseende i hvitt porselen med et kontrasterende, svart mønster. Skålen har et ikonisk design med en sjenerøs størrelse perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Et must for design-interesserte. Designet av Anna Lerinder & Nils Emil Lundström. Om serveringsskålen fra Rörstrand- Fra kolleksjonen Ostindia.- Laget av porselen.- Sjenerøs størrelse.- Ikonisk, svart mønster.- Finnes også som en mindre skål. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsskålen- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin.- Tåler temperaturer på opp til 250°C. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Skål 60 Cl - Serveringsskåler Keramikk Ocean - EBOC64MB

  Mateus Bubbles Skål 60 Cl - Serveringsskåler Keramikk Ocean - EBOC64MB
  Bubbles skål fra Mateus. Dette er en nydelig skål som har fått sin inspirasjon fra moteverdenen. Skålen kjennetegnes av sin tekstur med bobler. Perfekt for servering av yoghurt eller suppe. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, som gjør at hver skål er helt unik. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Iittala Taika Skål 30cl - Serveringsskåler Porselen Rød - 1014066

  Iittala Taika Skål 30cl - Serveringsskåler Porselen Rød - 1014066
  Taika Skål 30cl, Rød fra Iittala. Serveringsskåler Rød Porselen Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Skål 1,1 L - Serveringsskåler Porselen Sort - 1017464

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Skål 1,1 L - Serveringsskåler Porselen Sort - 1017464
  Tåler oppvaskemaskin, mikrobølgeovn Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Nisseservise Serveringsbolle 25cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Nisseservise Serveringsbolle 25cm
  Serveringsbolle på 25 cm fra det flotte juleservise Nisse, som prydes av skøyeraktige fjøsnisser tegnet av Sigrid Rachlev, som var datter av Porsgrunds fabrikkeier. De stemningsfulle motivene som prydes serien fra Porsgrunds Porselænsfabrik ble t
 • Iittala Teema Skål 15 Cm - Serveringsskåler Porselen Honey - 1052432

  Iittala Teema Skål 15 Cm - Serveringsskåler Porselen Honey - 1052432
  Den lille skålen Teema fra Iittala kan brukes både til frokosten eller som en liten serveringskål. Teema er en av Iittalas mest klassiske serviser, serien ble designet av Kaj Franck allerede på 50-tallet. Designet er basert på tre geometriske former: sirkelen, rektangelet og firkanten. Ettersom skålen har en så klassisk og enkel design kan den brukes til det meste, gjerne kombinert med andre skåler. Velg mellom flere farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • CONIX Serveringsskål Svart 3L

  CONIX Serveringsskål Svart 3L
 • Mateus Oyster Skål 75 Cl - Serveringsskåler Keramikk Grå - ECZ363

  Mateus Oyster Skål 75 Cl - Serveringsskåler Keramikk Grå - ECZ363
  Skålen fra Mateus har et romantisk design med myke, bølgete former til alle typer borddekkinger. Den er laget av håndlaget keramikk med en håndmalt farge for å gjøre hvert produkt unikt. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om skålen fra Mateus- Fra kolleksjonen Oyster.- Håndlaget, håndmalt design.- Tradisjonelt håndverk.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 65-70°C.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Stengrå - Serveringsskåler Porselen Stone - 1019369

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Stengrå - Serveringsskåler Porselen Stone - 1019369
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porselen med dekorativ kant hele veien rundt perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe og til supper eller gryter. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Laget i India. Designet av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kolleksjonen Swedish Grace.- Finnes også som en tallerken.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Ovnsikker opptil 250 °C.- Laget i India.- Kapasitet: 60.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Meadow - Serveringsskåler Porselen Eng - 1011909

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Meadow - Serveringsskåler Porselen Eng - 1011909
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porselen med dekorativ kant hele veien rundt perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Laget i India. Designet av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kolleksjonen Swedish Grace.- Finnes også som en tallerken.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Ovnsikker opptil 250 °C.- Laget i India.- Kapasitet: 30.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • By Lassen Kubus Centerpiece Skål L Svart - Serveringsskåler Sort - 23002

  By Lassen Kubus Centerpiece Skål L Svart - Serveringsskåler Sort - 23002
  Kubus Centerpiece Skål L, Svart fra by Lassen. Serveringsskåler Sort Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål Ø21 Cm - Serveringsskåler Stengods Cream - 14533446

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Skål Ø21 Cm - Serveringsskåler Stengods Cream - 14533446
  Skålen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglasert stentøy perfekt til servering av både middag og frokost. Den har flekkete mønster med vakre detaljer. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Broste Copenhagen- Laget av stentøy.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Fra kolleksjonen Nordic Vanilla.- Finnes også som en middagstallerken.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 65°C. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Muurla Mummi Retro Skål Mummi 60cl - Serveringsskåler Blå - 1701-060-23

  Muurla Mummi Retro Skål Mummi 60cl - Serveringsskåler Blå - 1701-060-23
  Emaljert skål i retrodesign fra finske Muurla. Motivene lar oss bli med Mummitrollet og vennene hans i Mummidalen på deres eventyr. Bollen rommer 60 cl og er perfekt å ta med på utflukt! Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skål 15 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1017342

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Skål 15 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1017342
  Denne vakkert hånddekorerte skålen fra Royal Copenhagen har blitt en del av Danmarks kulturarv. Den tilhører serien Blue Fluted Mega, designet av Karen Kjædegård-Larsen. I serien har utvalgte deler av det opprinnelige mønsteret blitt forstørret. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Serveringsskål 1,5 L Brun / Hvit - Serveringsskåler Stengods Multi - 25R-1-9

  Madam Stoltz Serveringsskål 1,5 L Brun / Hvit - Serveringsskåler Stengods Multi - 25R-1-9
  Serveringsskålen fra Madam Stoltz har et rustikt design i stentøy med en bohemsk følelse perfekt til hverdag eller fest. Den har en vakker glasur som gjør hvert eksemplar unikt med en stor størrelse perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Velg mellom ulike farger. Kombiner serveringsskålen med en tallerken fra Madam Stoltz. Om serveringsskålen fra Madam Stoltz- Er verdsatt for sitt bohemsk følelse.- Laget av stentøy.- Rustikt design.- Serveringsskålen kommer i ulike farger.- Variasjon i utseende kan forekomme. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsskålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • PotteryJo Daria 18 cm Serveringsskål, Clean Grey

  PotteryJo Daria 18 cm Serveringsskål, Clean Grey
  Med denne serveringsskålen fra PotteryJo sin serie Daria kan du servere dine gjester med stil og eleganse.Serien Daria er skapt av Johanna Hampf i 2017 og har et tidløst, men samtidig elegant design.Denne serveringsskålen er 18 cm i diameter. 
 • Georg Jensen Cobra Skål L Cm - Serveringsskåler Rustfritt stål - 10019111

  Georg Jensen Cobra Skål L Cm - Serveringsskåler Rustfritt stål - 10019111
  Skålen fra Georg Jensen har et ikonisk design i rustfritt stål med en skulpturell form perfekt for eksempel til servering eller oppbevaring av smykker. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Tilgjengelig i ulike størrelser. Designet av Constantin Wortmann. Om skålen fra Georg Jensen- Skulpturell form.- Laget av rustfritt stål.- Ikonisk design.- Skålen finnes i forskjellige størrelser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl Mørkegrå - Serveringsskåler Glass Mørk Grå - 1057142

  Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl Mørkegrå - Serveringsskåler Glass Mørk Grå - 1057142
  Skålen fra Iittala har et ikonisk design med et dråpeformet mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Den er laget av glass i forskjellige farger å velge mellom med en praktisk størrelse perfekt til servering av snacks. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Designet av Oiva Toikka. Om skålen fra Iittala- Dråpeformet mønster.- Ikonisk design.- Laget av glass.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Finland.- Fra kolleksjonen Kastehelmi. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Raami Serveringsskål Havblå 30,5 cm

  Raami Serveringsskål Havblå 30,5 cm
 • Stelton Theo Sukkerskål - Serveringsskåler Stengods Sort - x-637

  Stelton Theo Sukkerskål - Serveringsskåler Stengods Sort - x-637
  Dette er en stilig og samtidig rustikk sukkerskål laget av stentøy. Den er designet av Francis Cayouette og tilhører serien Theo, der skandinavisk design møter japansk kultur. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Serveringsskålar Marmor 2St - Hvit/Grön

  Serveringsskålar Marmor 2St - Hvit/Grön
 • Arbor serveringsskål 25,6 cm grå

  Arbor serveringsskål 25,6 cm grå
 • Iittala Alvar Aalto Skål 358mm - Serveringsskåler Roségull - 1024455

  Iittala Alvar Aalto Skål 358mm - Serveringsskåler Roségull - 1024455
  Denne stilige og tidløse skålen i roségull er en del av Alvar Aaltokolleksjon fra Iittala og vil bli et ekte blikkfang på middagsbordet eller i stua. Egnet for servering alle typer mat, perfekt å gi bort som en gave. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Magnor Halvor Bakke Linen Serveringsskål 31 cm

  Magnor Halvor Bakke Linen Serveringsskål 31 cm
  LINEN, design Halvor Bakke for Magnor Glassverk LINEN, er en delikat og hverdagslig porselensserie i åtte funksjonelle deler, designet av interiørdesigneren Halvor Bakke. Porselensserviset er lyst og lekkert med en vakker linstruktur. Inspirasjonen har Halvor Bakke hentet fra naturen og de lyse interiørene. Han har alltid vært glad i lin, og selve dekoren er overført direkte fra et linstoff i linskapet hjemme hos han på småbruket Trae i Stavern.  Resultatet er vakre, tidløse og funksjonelle deler som passer til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. LINEN innbyr til hyggelige borddekkinger, koselige samtaler og er like fin en vakker sommerdag ved sjøen, som en høstkveld på fjellet. Serien LINEN består av krus 30 cl, asjett 21 cm, flat tallerken 27 cm, dyp tallerken 20 cm, müslibolle 15 cm, bolle liten 23 cm og bolle stor 31 cm.  Designen er gjennomført ned til hver minste detalj med et tidløst designuttrykk, og er laget av beste feltspatporselen med slitesterk glasur, høy hvithetsgrad og styrke. Delene kan brukes både i mikrobølgeovn og i oppvaskmaskin. Alle deler har Halvor Bakkes karakteristiske signatur på undersiden, og er et utsøkt designarbeide. Enkle, stramme former og klassisk dekor gir en moderne følelse som passer godt til det gode liv. La det bli en del av din hverdag.   Halvor Bakke er en av Norges mest populære interiørdesignere, godt kjent som programleder fra ulike tv-programmer. Han har designet interiør og møbler, laget fargekart og tapeter, utviklet sengetøy og lansert kjøkken og hytter. Halvor Bakke kan dette med interiør, og gir stadig ny inspirasjon til de norske hjem. For Magnor Glassverk har han med stor suksess designet bestselgerne Cap Classique, Cape, Lerk, Lux, Noir, Pure, Rocks, Savanna, Skyline og Trae. Han er nå aktuell med nyhetene; CLIFTON glasserie, LINEN porselensserie, ROCKS TOPAZ lykter og WOOD stormlykt. La deg inspirere av Halvor Bakkes fantastiske interiørverden!
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Skål 65 Cl - Serveringsskåler Porselen Sort - 10-4239-1900

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Skål 65 Cl - Serveringsskåler Porselen Sort - 10-4239-1900
  En skål fra serien Manufacture Rock fra Villeroy & Boch. Serien kombinerer matt porselen i sin opprinnelige form med en vakker, sort farge. Det gir bordet en genuin look som skiller seg ut fra mengden. Serien er perfekt for enhver anledning. Ettersom porselen tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn kan det brukes daglig. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Skål 25x11cm - Serveringsskåler Stengods Sand - 14533024

  Broste Copenhagen Nordic Skål 25x11cm - Serveringsskåler Stengods Sand - 14533024
  Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Fargeforskjeller forekommer. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Potteryjo Daga Skål 2-pk 5 Cm - Serveringsskåler Stengods Hvit - 043304-G012

  Potteryjo Daga Skål 2-pk 5 Cm - Serveringsskåler Stengods Hvit - 043304-G012
  Skålen fra PotteryJo har et enkelt, stilrent utseende med et allsidig design til alle hjem og stiler. Den er laget av resirkulert, håndlaget stentøy i forskjellige farger å velge mellom med slitesterk glasering til hverdagsbruk. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Laget i Portugal. Om skålen fra PotteryJo- Laget av stentøy.- Allsidig design.- Enkelt, stilrent utseende.- Finnes i forskjellige farger.- Passer bra sammen med Daria & Daisy kolleksjon.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikker. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Potteryjo Daga Skål 2-pk 5 Cm - Serveringsskåler Stengods Grønn - 043304-AC001-817

  Potteryjo Daga Skål 2-pk 5 Cm - Serveringsskåler Stengods Grønn - 043304-AC001-817
  Skålen fra PotteryJo har et enkelt, stilrent utseende med et allsidig design til alle hjem og stiler. Den er laget av resirkulert, håndlaget stentøy i forskjellige farger å velge mellom med slitesterk glasering til hverdagsbruk. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Laget i Portugal. Om skålen fra PotteryJo- Laget av stentøy.- Allsidig design.- Enkelt, stilrent utseende.- Finnes i forskjellige farger.- Passer bra sammen med Daria & Daisy kolleksjon.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikker. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Contrast Skål Stor - Serveringsskåler Glass Blå - 7050451

  Kosta Boda Contrast Skål Stor - Serveringsskåler Glass Blå - 7050451
  Kunstnerisk og uttrykksfullt av Anna Ehrner når hun er på sitt beste. De fargede linjene inne i glasset har blitt et kjennetegn på Anna og flere av hennes kreasjoner har nylig blitt store suksesser. Skålen gir en sterk følelse av det kraftfulle glasset og de levende fargene. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Serveringsskål Ø22 hvit porselen

  Lyngby Porcelæn Rhombe Serveringsskål Ø22 hvit porselen
  Oppdag elegant, håndlaget porselen fra Lyngby Porselen. Her er serien Rhombe omtalt, fylt med magiske ting som gjør opp for hver duk. Serveringsskålen er litt større og passer perfekt til mattilbehør, eller som en godbitskål for eksempel. I hvi
 • House Doctor Lake Skål 16,8cm - Serveringsskåler Stengods Grå - 206260321

  House Doctor Lake Skål 16,8cm - Serveringsskåler Stengods Grå - 206260321
  A beautiful bowl from the Lake series by House Doctor. The bowl has a rustic and raw appearance with its fragile surface and dim colours. The material consists of stoneware and has a glazed surface. Combine with other products from the Lake range. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Wedgwood Gio Serveringsbolle 28 cm.

  Wedgwood Gio Serveringsbolle 28 cm.
  Materiale: Bein Porselen
 • Royal Copenhagen Blue Elements Skål 28 Cm - Serveringsskåler Hvit - 1017059

  Royal Copenhagen Blue Elements Skål 28 Cm - Serveringsskåler Hvit - 1017059
  Blue Elements Skål, 28 cm fra Royal Copenhagen. Serveringsskåler Hvit Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.