Serveringsskåler

Her finner du mange serveringsskåler i glass og porselen fra kjente varemerker. Kjøp stor serveringsbolle til pasta og salat. Velg en liten skål til servering av snacks.

Med en lekker serveringsskål i flott design kan gjestene dine forsyne seg selv. Variasjonen av farger og størrelser hos nettbutikker finner du her nedenfor.

Populær i serveringsskåler

 • Marimekko Siirtolapuutarha Skål 50 Cl Hvit/ - Serveringsskåler Stengods Sort - 51499995

  Marimekko Siirtolapuutarha Skål 50 Cl Hvit/ - Serveringsskåler Stengods Sort - 51499995
  Oiva/Siirtolapuutarha er en vakker skål fra Marimekko. Skålen er enkel og stilig i fargen hvit/svart, laget av steintøy. Skålen rommer 5 dl, er ildfast og tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Cathrineholm Bolle Stripete Orange 30 cm

  Cathrineholm Bolle Stripete Orange 30 cm
  Cathrineholm stripete oransje bolle ble designet sammen med den norske emaljekunstneren Grete Prytz Kittelsen, og designduoen mottok stor internasjonal anerkjennelse for sitt samarbeid. Bollene er delikate, nostalgiske og tidløse, og er lekre å bruke
 • Cathrineholm Bolle Stripete Mos 30 cm

  Cathrineholm Bolle Stripete Mos 30 cm
  Stripete serveringsbolle fra Cathrineholm med design av Grete Prytz Kittelsen. De ikoniske emaljeskålene hadde sin storhetstid i USA på 60-tallet og har nå igjen blitt populære samleobjekter i mange norske hjem. Hver Cathrineholm-bolle er håndlaget
 • Orrefors Precious Skål - Serveringsskåler Klar - 6569212

  Orrefors Precious Skål - Serveringsskåler Klar - 6569212
  Precious Skål fra Orrefors. Serveringsskåler Klar Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.

Flere tips om serveringsskåler

 • Wik & Walsøe Slåpeblom Skål Med Fot 12 Cm - Serveringsskåler Benporselen Varmgrå - 75219

  Wik & Walsøe Slåpeblom Skål Med Fot 12 Cm - Serveringsskåler Benporselen Varmgrå - 75219
  Skålen fra Wik & Walsøe har en subtil blomstermønster med en dempet farge med en vakker, organisk form. Den har et romantisk utseende med en inspirasjon fra naturen og en bølget kant som skaper en følelse av ro og harmoni. Skålen er laget av slitesterkt benporselen med høy kvalitet med en varm, hvit farge. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om skålen fra Wik & Walsøe- Inspirasjon fra naturen.- Subtil blomstermønster.- Laget av benporselen.- Slitesterkt materiale med høy kvalitet.- Varm, hvit farge.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Slåpeblom. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Skål 16 Cm Lyseblå/grønn - Serveringsskåler Fajanse Multi - NEP-04

  Madam Stoltz Skål 16 Cm Lyseblå/grønn - Serveringsskåler Fajanse Multi - NEP-04
  Skål fra Madam Stoltz i stengods av kyndige håndverkere med et håndmalt motiv for å legge en ekstra dimensjon til designet. Skålen egner seg best til tørre matvarer som nøtter og kjeks. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Madam Stoltz- Fagmessig håndverksteknikk.- Laget av stengods.- Håndmalt motiv.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 75 Cl - Serveringsskåler Keramikk Sand - ESA363

  Mateus Oyster Skål 75 Cl - Serveringsskåler Keramikk Sand - ESA363
  Skålen fra Mateus har et romantisk design med myke, bølgete former til alle typer borddekkinger. Den er laget av håndlaget keramikk med en håndmalt farge for å gjøre hvert produkt unikt. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om skålen fra Mateus- Fra kolleksjonen Oyster.- Håndlaget, håndmalt design.- Tradisjonelt håndverk.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 65-70°C.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Gc Bowl Ø15 Cm White - Serveringsskåler Porselen Hvit - 25410

  Rosendahl Copenhagen Gc Bowl Ø15 Cm White - Serveringsskåler Porselen Hvit - 25410
  Skålen fra Rosendahl har et enkelt design i porselen med en fin farge og karakteristiske furer rundt perfekt til både hverdag og fest. Velg mellom ulike farger. Om skålen fra Rosendahl- Fra kolleksjonen Grand Cru.- Laget av porselen.- Diameter: 150 mm.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Aida - RAW Titanium Black organic skålsett 3 stk m/teakbrett 14x32,5 cm

  Aida - RAW Titanium Black organic skålsett 3 stk m/teakbrett 14x32,5 cm
  Serveringssett med 3 skåler på teakbrett i serien Raw Titanic Black, fra Aida.RAW crafted - Titanium Black - Inspirert av det niende mest utbredte elementet i jordskorpen - særdeles sterkt, kraftfullt og lett - Titanium Black er den nye RAW-glasuren.
 • Studio Round North Skål 15 Cm Matte White/matte Moss - Serveringsskåler Stengods Mosegrønn - 31186

  Studio Round North Skål 15 Cm Matte White/matte Moss - Serveringsskåler Stengods Mosegrønn - 31186
  Skål fra Studio Round med en avrundet form med en matt, hvit overflate og tradisjonell, reaktiv glasering som gjør hvert eksemplar unikt. Den er laget av slitesterkt stentøy til hverdagsbruk med en størrelse perfekt til servering av både middag og frokost. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om skålen fra Studio Round- Finnes i forskjellige farger.- Fra serien North.- Avrundet form.- Matt, hvit overflate.- Tradisjonell, reaktiv glasur.- Laget av stentøy. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Aida Passion Skål 17 Cm 4-pk - Serveringsskåler Porselen Hvit - 19287

  Aida Passion Skål 17 Cm 4-pk - Serveringsskåler Porselen Hvit - 19287
  Passion skål fra Aida. Støpt i den fineste benporselen, som er nesten gjennomsiktig hvis den holdes mot lyset. Den kremaktige fargen og den silkeaktige glasuren forsterker de romantiske undertonene. Passion er perfekt for den moderne romantikeren som vil ha et minimalistisk servise med bare 6 deler, men utallige kombinasjoner. Passion tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn og fryser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Skål 13,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Metallic Brown - 15563

  Aida Raw Skål 13,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Metallic Brown - 15563
  Skål fra Aida med et håndlaget design med en rå, skandinavisk følelse som harmoniserer med omgivelsene. Den er laget av brent stentøy i forskjellige farger å velge mellom med en slitesterk finish til hverdagsbruk. Skålen har en liten størrelse perfekt til servering av snacks. Velg en favorittfarge eller kombiner flere for å skape en unik fargekombinasjon. Om skålen fra Aida- Laget av stentøy.- Håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger.- Denne skålen er en del av serien Raw fra Aida.- Ripemotstandig finish. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Skål 75 Cl - Serveringsskåler Keramikk Hvit - EK363

  Mateus Oyster Skål 75 Cl - Serveringsskåler Keramikk Hvit - EK363
  Skålen fra Mateus har et romantisk design med myke, bølgete former til alle typer borddekkinger. Den er laget av håndlaget keramikk med en håndmalt farge for å gjøre hvert produkt unikt. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om skålen fra Mateus- Fra kolleksjonen Oyster.- Håndlaget, håndmalt design.- Tradisjonelt håndverk.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 65-70°C.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Potteryjo Daga Skål 2-pk 17 Cm - Serveringsskåler Stengods Oat - 043305-G0402

  Potteryjo Daga Skål 2-pk 17 Cm - Serveringsskåler Stengods Oat - 043305-G0402
  Skål fra PotteryJo med et enkelt, stilrent utseende med et allsidig design til alle hjem og stiler. Den er laget av resirkulert, håndlaget stentøy i forskjellige farger å velge mellom med slitesterk glasering til hverdagsbruk. Laget i Portugal. Om skålen fra PotteryJo- Laget av stentøy.- Allsidig design.- Enkelt, stilrent utseende.- Finnes i forskjellige farger.- Passer bra sammen med Daria & Daisy kolleksjon.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikker. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Tokyo Design Aisai Seigaiha Skål 55 Cl - Serveringsskåler Porselen Blå - 18573

  Tokyo Design Aisai Seigaiha Skål 55 Cl - Serveringsskåler Porselen Blå - 18573
  Skål fra Tokyo Design med et tradisjonelt, japansk mønster med blåe penselstrøk for et sofistikert og elegant touch. Den er laget av slitesterkt porselen med en liten størrelse perfekt for å servere sushi. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om skålen fra Tokyo Design- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Aisai Seigaiha.- Tradisjonelt, japansk mønster.- Vakre, blåe penselstrøk. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Lene Bjerre Camille Skål Ø15 Cm - Serveringsskåler Keramikk Off-White - A00024855

  Lene Bjerre Camille Skål Ø15 Cm - Serveringsskåler Keramikk Off-White - A00024855
  Skål fra Lene Bjerre med vakkert design i porselen med fine detaljer og en dekorativ, bølget kant. Perfekt til servering av både middag og frokost. Om skålen fra Lene Bjerre- Laget av porselen.- Vakkert design.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes også som en tallerken.- Finnes også som et krus.- Fra serien Camille.- Selges i en 1-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Risbolle 21 Cl - Serveringsskåler Fajanse Blå - 1042821905

  Villeroy & Boch Lave Risbolle 21 Cl - Serveringsskåler Fajanse Blå - 1042821905
  Risbolle fra Villeroy & Boch med en skandinavisk stil perfekt for vakre matoppsett. Den er laget av stengods med spesiell glasering for et unikt uttrykk. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Passer til nordisk borddekking. Om risbollen fra Villeroy & Boch- Spesiell glasering for et unikt uttrykk.- Finnes i forskjellige farger.- Laget av stengods.- Skandinavisk stil.- Fra serien Lave. Vedlikeholdsinstruksjoner for risbollen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Dippskål Ø11cm 4pakk - Serveringsskåler Porselen Hvit - BLI0343

  Spode Blue Italian Dippskål Ø11cm 4pakk - Serveringsskåler Porselen Hvit - BLI0343
  Leveres i sett på 4. Kan vaskes i oppvaskmaskin og brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Slåpeblom Skål 12 Cm - Serveringsskåler Benporselen Varmgrå - 45212

  Wik & Walsøe Slåpeblom Skål 12 Cm - Serveringsskåler Benporselen Varmgrå - 45212
  Skålen fra Wik & Walsøe har en subtil blomstermønster med en dempet farge med en vakker, organisk form. Den har et romantisk utseende med en inspirasjon fra naturen og en bølget kant som skaper en følelse av ro og harmoni. Skålen er laget av slitesterkt benporselen med høy kvalitet med en varm, hvit farge. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om skålen fra Wik & Walsøe- Inspirasjon fra naturen.- Subtil blomstermønster.- Laget av benporselen.- Slitesterkt materiale med høy kvalitet.- Varm, hvit farge.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Slåpeblom. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl Cranberry - Serveringsskåler Glass Tranebær - 1014460

  Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl Cranberry - Serveringsskåler Glass Tranebær - 1014460
  Skålen fra Iittala har et ikonisk design med et dråpeformet mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Den er laget av glass i forskjellige farger å velge mellom med en praktisk størrelse perfekt til servering av snacks. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Designet av Oiva Toikka. Om skålen fra Iittala- Dråpeformet mønster.- Ikonisk design.- Laget av glass.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Finland.- Fra kolleksjonen Kastehelmi. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Koppel Serveringsskål Ø28 Cm - Serveringsskåler Rustfritt stål - 10020336

  Georg Jensen Koppel Serveringsskål Ø28 Cm - Serveringsskåler Rustfritt stål - 10020336
  Serveringsskål fra Georg Jensen med et stilrent design i rustfritt stål med en vakker, skinnende finish perfekt for å plassere på bordet og kjøkkenbenken. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om serveringsskålen fra Georg Jensen- Ø28 cm- Elegant, stilrent design.- Laget av rustfritt stål. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Basic Østers Skål 13 Cm - Serveringsskåler Keramikk Lys Blå - EOS24G

  Mateus Basic Østers Skål 13 Cm - Serveringsskåler Keramikk Lys Blå - EOS24G
  Dette er en vakker skål fra Mateus som har fått sin inspirasjon fra moteverden. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål helt unik. Den kommer i mange flotte farger og er fin å servere med. Moderne svensk design på sitt beste!Ettersom produktet er håndlaget kan produksjon- og leveringstiden variere. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • House Doctor Lake Skål Ø14,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Grå - 206260326

  House Doctor Lake Skål Ø14,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Grå - 206260326
  Skålen fra House Doctor har et tidløst design i stentøy med en rustikk følelse og en grå farge for å elegant smelte inn i ulike interiørstiler. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra House Doctor- Denne skålen er en del av serien Lake fra House Doctor.- Bohemsk design.- Laget av stentøy.- Finnes også som en mørkegrønn skål.- Skålen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • PotteryJo Daria 23 cm Serveringsskål, Ink Black

  PotteryJo Daria 23 cm Serveringsskål, Ink Black
  Med denne serveringsskålen fra PotteryJo sin serie Daria kan du servere dine gjester med stil og eleganse.Serien Daria er skapt av Johanna Hampf i 2017 og har et tidløst, men samtidig elegant design.Denne serveringsskålen er 23 cm i diameter. Serveri
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Serveringsskål Ø22 hvit porselen

  Lyngby Porcelæn Rhombe Serveringsskål Ø22 hvit porselen
  Oppdag elegant, håndlaget porselen fra Lyngby Porselen. Her er serien Rhombe omtalt, fylt med magiske ting som gjør opp for hver duk. Serveringsskålen er litt større og passer perfekt til mattilbehør, eller som en godbitskål for eksempel. I hvitt por
 • Mateus Basic Skål 70 Cl - Serveringsskåler Keramikk Sand - ESA066A

  Mateus Basic Skål 70 Cl - Serveringsskåler Keramikk Sand - ESA066A
  Basic Skål fra Mateus. Dette er en fin liten skål som er inspirert av moteverdenen. Perfekt til å servere små retter i, for eksempel tapas. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål unik. Tilgjengelig i flere fine farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Guzzini Tierra Skål 29,5x21,4 Cm - Serveringsskåler Resirkulert Pet Hvit - 171200156

  Guzzini Tierra Skål 29,5x21,4 Cm - Serveringsskåler Resirkulert Pet Hvit - 171200156
  Skål fra Guzzini med kurvede former med tre seksjoner perfekte til servering av snacks. Den har en håndlaget look med en ujevn, sirkulær dekorasjon for å legge en ekstra dimensjon til designet. Skålen er laget av resirkulert PET for å verne miljøet. Velg mellom ulike farger. 8,4 resirkulerte 1,5 liters plastflasker er brukt til å lage dette produktet. Om skålen fra Guzzini- Laget av resirkulert PET-flaske.- Miljøbevisst valg.- Bærekraftig design.- Laget i Italia.- Designet av Pio & Tito Toso.- Fra serien Tierra. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Basic Østers Skål 16x18 Cm - Serveringsskåler Keramikk Ocean - EOC362A

  Mateus Basic Østers Skål 16x18 Cm - Serveringsskåler Keramikk Ocean - EOC362A
  Dette er en vakker skål fra Mateus som har fått sin inspirasjon fra moteverden. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål helt unik. Den kommer i mange flotte farger og er fin å servere med. Moderne svensk design på sitt beste!Ettersom produktet er håndlaget kan produksjon- og leveringstiden variere. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Basic Skål 70 Cl - Serveringsskåler Keramikk Rosa - ER066A

  Mateus Basic Skål 70 Cl - Serveringsskåler Keramikk Rosa - ER066A
  Basic Skål fra Mateus. Dette er en fin liten skål som er inspirert av moteverdenen. Perfekt til å servere små retter i, for eksempel tapas. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål unik. Tilgjengelig i flere fine farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Meadow - Serveringsskåler Porselen Eng - 1011909

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Meadow - Serveringsskåler Porselen Eng - 1011909
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porselen med dekorativ kant hele veien rundt perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Laget i India. Designet av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kolleksjonen Swedish Grace.- Finnes også som en tallerken.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Ovnsikker opptil 250 °C.- Laget i India.- Kapasitet: 30.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Skål 3,2 L - Serveringsskåler Stengods Sort - 502785

  Eva Solo Nordic Kitchen Skål 3,2 L - Serveringsskåler Stengods Sort - 502785
  Denne skålen fra Eva Solo tilhører serien Nordic Kitchen som har et elegant og nordisk uttrykk. Den passer for alle anledninger, du kan servere både snacks og salat i den. Skålen kan brukes hver dag da den er laget av slitesterkt steingods som tåler både oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser og stekeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Rosa - Serveringsskåler Porselen Rose (Pink) - 1024450

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Rosa - Serveringsskåler Porselen Rose (Pink) - 1024450
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porselen med dekorativ kant hele veien rundt perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe og til supper eller gryter. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Laget i India. Designet av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kolleksjonen Swedish Grace.- Finnes også som en tallerken.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Ovnsikker opptil 250 °C.- Laget i India.- Kapasitet: 60.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Aida Raw Suppebolle 19,4 Cm Midnight Blue - Serveringsskåler Stengods Midnattsblå - 15747

  Aida Raw Suppebolle 19,4 Cm Midnight Blue - Serveringsskåler Stengods Midnattsblå - 15747
  Suppebollen fra Aida har et skandinavisk design i stentøy med en rå look. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om suppebollen fra Aida- Håndlaget.- Høy kvalitet.- Ripemotstandig glasering.- Denne suppebollen er en del av serien Raw fra Aida. Vedlikeholdsinstruksjoner for suppebollen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Iittala Raami Skål 36 Cl - Serveringsskåler Glass Klar - 1054942

  Iittala Raami Skål 36 Cl - Serveringsskåler Glass Klar - 1054942
  Skålen fra Iittala har et allsidig, vakkert design med en avslappet følelse. Den er laget av glass med en størrelse perfekt for mindre porsjoner. Designet av Jasper Morrison. Om skålen fra Iittala- Denne skålen er en del av serien Raami fra Iittala.- Laget i Finland Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Denby - Modus Ombre serveringsskål

  Denby - Modus Ombre serveringsskål
  Modus fra Denby er en serie inspirert av den minimalistiske Luxe-trenden. Denbys ekspertise innen produksjon og glass kombinerer lag med mønstre og teksturer i moderne former som skaper et stilfullt uttrykk. I serien finner du Ombre, Marmoreffekt og
 • Denby - Modus Ombre serveringsskål

  Denby - Modus Ombre serveringsskål
  Modus fra Denby er en serie inspirert av den minimalistiske Luxe-trenden. Denbys ekspertise innen produksjon og glass kombinerer lag med mønstre og teksturer i moderne former som skaper et stilfullt uttrykk. I serien finner du Ombre, Marmoreffekt og
 • Blomus Kumi Skål Ø12 Cm - Serveringsskåler Keramikk Fungi - 64433

  Blomus Kumi Skål Ø12 Cm - Serveringsskåler Keramikk Fungi - 64433
  Skål fra Blomus med et stilrent design i stentøy som aldri går ut av stil med en hjemlig følelse perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om skålen fra Blomus- Laget av stentøy.- Stilrent design.- Finnes i forskjellige farger.- H 7 cm- Ø12 cm- Fra serien KUMI. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Sagaform Dagny Serveringsskål 20 Cm - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Beige - 5018390

  Sagaform Dagny Serveringsskål 20 Cm - Serveringsskåler Dolomitt Keramikk Beige - 5018390
  Serveringsskålen fra Sagaform har et elegant design med en vakker blomsterform for å lysne opp bordsettingen. Den har en høy kant perfekt for eksempel til servering eller oppbevaring av smykker. Skålen er laget av dolomittkeramikk med en nøytral fargekombinasjon som aldri går ut av stil. Kombiner serveringsskålen med porselen fra Sagaform. Om serveringsskålen fra Sagaform- Laget av dolomittkeramikk.- Inspirert av en blomst.- Velg mellom ulike farger og størrelser.- Kan også brukes som en interiørdetalj. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Skål 50 Cl Lyseblå - Serveringsskåler Keramikk Lys Blå - EOS06ST

  Mateus Stripes Skål 50 Cl Lyseblå - Serveringsskåler Keramikk Lys Blå - EOS06ST
  Skålen fra Mateus har en myk, sofistikert følelse med et grafisk mønster og organiske linjer. Den er laget av håndmalt, håndlaget keramikk med en miljøvennlig forpakning. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Mateus- Kombiner skålen med tallerkener fra Mateus.- Finnes også som en større skål.- Finnes i 6 forskjellige farger.- Denne skålen er en del av serien Stripes fra Mateus. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Potteryjo Daga Skål 2-pk 5 Cm - Serveringsskåler Stengods Oat - 043304-AC108-68

  Potteryjo Daga Skål 2-pk 5 Cm - Serveringsskåler Stengods Oat - 043304-AC108-68
  Skålen fra PotteryJo har et enkelt, stilrent utseende med et allsidig design til alle hjem og stiler. Den er laget av resirkulert, håndlaget stentøy i forskjellige farger å velge mellom med slitesterk glasering til hverdagsbruk. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Laget i Portugal. Om skålen fra PotteryJo- Laget av stentøy.- Allsidig design.- Enkelt, stilrent utseende.- Finnes i forskjellige farger.- Passer bra sammen med Daria & Daisy kolleksjon.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikker. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe - Whitewood bolle 27 cm

  Wik & Walsøe - Whitewood bolle 27 cm
  Whitewood Serveringsbolle, 27 cm
 • Bitz - Tapassett 4 deler svart/flerfarget steintøy

  Bitz - Tapassett 4 deler svart/flerfarget steintøy
  BITZ tapassett består av ett tapasfat og tre skåler av steintøy. Alle delene har matt, svart glasur på utsiden og blank, farget glasur på innsiden. Fatet har mørkeblå glasur, og de tre 12 cm store skålene er grønne, lilla og mørkeblå innvendig. Tåler
 • Iittala Kastehelmi Bolle Klar 1,4L

  Iittala Kastehelmi Bolle Klar 1,4L
  Serveringsbolle i glass fra Iittalas populære serie Kastehelmi, som betyr duggdråpe på finsk. Serien gjenkjennes av boblene i forskjellige størrelser som går i sirkler. Serveringsbollen passer ypperlig til servering av salater, frukt og desserter.
 • Design House Stockholm - Sand Secrets skål 8 cm red clay

  Design House Stockholm - Sand Secrets skål 8 cm red clay
  Liten skål 8 cm i red clay inngår i Sand Secrets kolleksojnen til Design House Stockholm. Glasert på innsiden, rå, men mykt polert på utsiden. Carina Seth Andersson har nok en gang klart å balansere perfeksjon og særegenhet i sine nye tilskudd til Sa
 • Tokyo Design Grey Soshun Skål 60 Cl - Serveringsskåler Stengods Grå - 16610

  Tokyo Design Grey Soshun Skål 60 Cl - Serveringsskåler Stengods Grå - 16610
  Skål fra Tokyo Design med en typisk, japansk stil med et vakkert motiv med kirsebærblomster. Den er laget av grått stentøy med en førsteklasses kvalitet for å holde i generasjoner. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om skålen fra Tokyo Design- Laget av stentøy.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Vakkert motiv med kirsebærblomster.- Fra kolleksjonen Grey Soshun.- Typisk, japansk stil.- Høy kvalitet. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Kosta Boda Contrast Skål 16 Cm - Serveringsskåler Krystall Blå - 7052411

  Kosta Boda Contrast Skål 16 Cm - Serveringsskåler Krystall Blå - 7052411
  Skål fra Kosta Boda med et kunstnerisk design med vakre linjer for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av krystallglass med en spesiell teknikk med en herlig, blå farge. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.Designet av Anna Ehrner.Om skålen fra Kosta Boda- Vakre linjer.- skålen finnes i forskjellige størrelser.- Fra serien Contrast.- Designet av Anna Ehrner.- Laget av krystallglass.Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Oyoy Saga Bonbonniere Krukke Med Lokk High - Serveringsskåler Stengods Off-White - L300597

  Oyoy Saga Bonbonniere Krukke Med Lokk High - Serveringsskåler Stengods Off-White - L300597
  Krukken fra OYOY har en dekorativ, avrundet form i stentøy perfekt for pen oppbevaring. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om krukken fra OYOY- Laget av stentøy.- Variasjon i utseende kan forekomme.- Kombiner krukken med en annen produkt fra OYOY.- Høyde: 125 mm.- Diameter: 155 mm. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Raawii Strøm Skål Med Fot Ø19 Cm - Serveringsskåler Fajanse Coral Blush - R2004

  Raawii Strøm Skål Med Fot Ø19 Cm - Serveringsskåler Fajanse Coral Blush - R2004
  Skålen fra Raawii har et elegant design i stengods med en vakker glasur og fine farger å velge mellom perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Designeren er Nicholai Wiig-Hansen. Om skålen fra Raawii- Laget av stengods.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en skål og en mugge.- Laget i Portugal.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Fra kolleksjonen Strøm.- Ø19 cm Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Dippskål 8,5 Cm 4-pakk - Serveringsskåler Klar - 97631

  Nachtmann Bossa Nova Dippskål 8,5 Cm 4-pakk - Serveringsskåler Klar - 97631
  Bossa Nova Dippskål 8,5 cm, 4-Pakk fra Nachtmann. Serveringsskåler Klar Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Gala Skål 60 Cl - Serveringsskåler Hvit - 1052171

  Rörstrand Swedish Grace Gala Skål 60 Cl - Serveringsskåler Hvit - 1052171
  Denne skålen fra Rörstrand tilhører serien Swedish Grace Gala. Serien er utviklet for å feire 90-årsjubileet for den populære serien Swedish Grace. Det klassiske mønsteret med hveteakser forblir, til ære for jubilanten har det blitt lagt til en vakker gullfarget kant. Serien passer perfekt til festlige anledninger, men også for deg som vil ha litt luksus i hverdagen. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn - Rhombe serveringsskål 22 cm hvit

  Lyngby Porcelæn - Rhombe serveringsskål 22 cm hvit
  Den store Rhombe-serveringsskål fra Lyngby Porcelæn måler 22 cm i diameter. Den er produceret i det lækreste, håndlavede porcelæn og fås i hvid. Den er udsmykket med det smukke og meget karakteristiske Rhombe-mønster, der er hentet i Lyngby Porcelæns
 • Raawii Strøm Skål Med Fot Ø19 Cm - Serveringsskåler Fajanse Green Gables - R3004

  Raawii Strøm Skål Med Fot Ø19 Cm - Serveringsskåler Fajanse Green Gables - R3004
  Skålen fra Raawii har et elegant design i stengods med en vakker glasur og fine farger å velge mellom perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Designeren er Nicholai Wiig-Hansen. Om skålen fra Raawii- Laget av stengods.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en skål og en mugge.- Laget i Portugal.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Fra kolleksjonen Strøm.- Ø19 cm Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Skål 30 Cm - Serveringsskåler Krystall Klar - 77688

  Nachtmann Bossa Nova Skål 30 Cm - Serveringsskåler Krystall Klar - 77688
  Vakre skåler fra serien Bossa Nova i krystall kommer fra Nachtmann. Skålen fås i flere størrelser og tåler oppvaskmaskin.   Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Tokyo Design Flora Japonica Sori Skål 95 Cl Ivy - Serveringsskåler Porselen Blå - 17591

  Tokyo Design Flora Japonica Sori Skål 95 Cl Ivy - Serveringsskåler Porselen Blå - 17591
  Skålen fra Tokyo Design har et tradisjonelt, japansk utseende med en europeisk twist. Den har et vakkert mønster med inspirasjon fra Japan med en klassisk fargekombinasjon. Skålen har et håndlaget design i høykvalitets porselen perfekt til hverdagsbruk. Gi innredningen din en personlig touch ved å mikse produktet med andre mønstre fra samme serie. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Laget i Japan. Om skålen fra Tokyo Design- Unikt, håndlaget design.- Klassisk fargekombinasjon.- Sjenerøs størrelse for å servere salat.- Tradisjonelt, japansk utseende med en europeisk twist.- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Flora Japonica.- 95 cl Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Stevns Skål Chalk White 21,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Hvit - 14534011

  Broste Copenhagen Stevns Skål Chalk White 21,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Hvit - 14534011
  Skål fra Broste Copenhagen i stentøy med blank, kritthvit glasering med et vakkert relieff langs kanten. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Designet av Julie Bonde. Om skålen fra Broste Copenhagen- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Ren, tidløs estetikk.- Vakkert relieff langs kanten.- Fra serien Stevns.- Laget av stentøy. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Serax La Mère Skål Ø11.5 Cm - Serveringsskåler Stengods Off-White - B5123013-005

  Serax La Mère Skål Ø11.5 Cm - Serveringsskåler Stengods Off-White - B5123013-005
  Skål fra Serax med et dekorativt design i stentøy med en organisk form og en vakker glasur. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagede design. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om skålen fra Serax- Velg mellom ulike størrelser.- Dekorativt design.- Vakker glasering.- Laget av stentøy.- Selges i en 1-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.