Serveringsskåler

Her finner du mange serveringsskåler i glass og porselen fra kjente varemerker. Kjøp stor serveringsbolle til pasta og salat. Velg en liten skål til servering av snacks.

Med en lekker serveringsskål i flott design kan gjestene dine forsyne seg selv. Variasjonen av farger og størrelser hos nettbutikker finner du her nedenfor.

Populær i serveringsskåler

 • Marimekko Siirtolapuutarha Skål 50 Cl Hvit/ - Serveringsskåler Stengods Sort - 51499995

  Marimekko Siirtolapuutarha Skål 50 Cl Hvit/ - Serveringsskåler Stengods Sort - 51499995
  Oiva/Siirtolapuutarha er en vakker skål fra Marimekko. Skålen er enkel og stilig i fargen hvit/svart, laget av steintøy. Skålen rommer 5 dl, er ildfast og tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Cathrineholm Bolle Stripete Orange 30 cm

  Cathrineholm Bolle Stripete Orange 30 cm
  Cathrineholm stripete oransje bolle ble designet sammen med den norske emaljekunstneren Grete Prytz Kittelsen, og designduoen mottok stor internasjonal anerkjennelse for sitt samarbeid. Bollene er delikate, nostalgiske og tidløse, og er lekre å bruke
 • Villeroy & Boch Rose Garden Teboks 13,5 Cm - Serveringsskåler Porselen Rose (Pink) - 1042874570

  Villeroy & Boch Rose Garden Teboks 13,5 Cm - Serveringsskåler Porselen Rose (Pink) - 1042874570
  Teboksen fra Villeroy & Boch har et tidløst design med en vintage følelse med rosa blomster for ryddig oppbevaring. Den er laget av slitesterkt porselen perfekt til både hverdag og fest. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om teboksen fra Villeroy & Boch- Laget av porselen.- Perfekt til både hverdag og fest.- Tidløst design.- Vintage følelse med rosa blomster.- Medfølgende lokk for sikker oppbevaring. Vedlikeholdsinstruksjoner for teboksen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Precious Skål - Serveringsskåler Klar - 6569212

  Orrefors Precious Skål - Serveringsskåler Klar - 6569212
  Precious Skål fra Orrefors. Serveringsskåler Klar Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.

Flere tips om serveringsskåler

 • Aida Passion Skål 17 Cm 4-pk - Serveringsskåler Porselen Hvit - 19287

  Aida Passion Skål 17 Cm 4-pk - Serveringsskåler Porselen Hvit - 19287
  Passion skål fra Aida. Støpt i den fineste benporselen, som er nesten gjennomsiktig hvis den holdes mot lyset. Den kremaktige fargen og den silkeaktige glasuren forsterker de romantiske undertonene. Passion er perfekt for den moderne romantikeren som vil ha et minimalistisk servise med bare 6 deler, men utallige kombinasjoner. Passion tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn og fryser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Studio Round North Skål 11 Cm Matte White/matte Moss - Serveringsskåler Stengods Hvit - 31178

  Studio Round North Skål 11 Cm Matte White/matte Moss - Serveringsskåler Stengods Hvit - 31178
  Skål fra Studio Round med en avrundet form med en matt, hvit overflate og tradisjonell, reaktiv glasering som gjør hvert eksemplar unikt. Den er laget av slitesterkt stentøy til hverdagsbruk med en liten størrelse perfekt til servering av snacks. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om skålen fra Studio Round- Finnes i forskjellige farger.- Fra serien North.- Avrundet form.- Matt, hvit overflate.- Tradisjonell, reaktiv glasur.- Laget av stentøy. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Alessi - Veneer bolle 29 cm blank

  Alessi - Veneer bolle 29 cm blank
  Lekker bolle designet av Patricia Urquiola.Det italienske kvalitetsvaremerket Alessi ble grunnlagt i 1921 og er i dag en ledende aktør innen innredningsdesign og funksjonelle designobjekter til kjøkken og hjem.Bredde: 29 cmLekker bolle designet av Pa
 • Aida RAW serveringsskål, 30 cm, northern green

  Aida RAW serveringsskål, 30 cm, northern green
  Lag vakre borddekkinger både fpr hverdagslige og festlige anledninger med denne serveringsskålen i Raw-serien fra danske Aida. Skålen er 6 cm høy og har diameter på 30 cm, som er perfekt for salater, desserter eller tilbehør. Skålen finnes i flere fa
 • Serax Base Skål Ø16 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - B9214714

  Serax Base Skål Ø16 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - B9214714
  Skål fra Serax med et stilrent design i hvitt porselen. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Om skålen fra Serax- Velg mellom ulike størrelser.- Stilrent design.- Porselen.- Selges i en 1-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Slåpeblom Skål 14 Cm - Serveringsskåler Benporselen Rosa - 45214

  Wik & Walsøe Slåpeblom Skål 14 Cm - Serveringsskåler Benporselen Rosa - 45214
  Skålen fra Wik & Walsøe har en subtil blomstermønster med en dempet farge med en vakker, organisk form. Den har et romantisk utseende med en inspirasjon fra naturen og en bølget kant som skaper en følelse av ro og harmoni. Skålen er laget av slitesterkt benporselen med høy kvalitet med en varm, hvit farge. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om skålen fra Wik & Walsøe- Inspirasjon fra naturen.- Subtil blomstermønster.- Laget av benporselen.- Slitesterkt materiale med høy kvalitet.- Varm, hvit farge.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Slåpeblom. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Meadow - Serveringsskåler Porselen Eng - 1019390

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Meadow - Serveringsskåler Porselen Eng - 1019390
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porselen med dekorativ kant hele veien rundt perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe og til supper eller gryter. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Laget i India. Designet av Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kolleksjonen Swedish Grace.- Finnes også som en tallerken.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Ovnsikker opptil 250 °C.- Laget i India.- Kapasitet: 60.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch - Winter Bakery stjerne skål

  Villeroy & Boch - Winter Bakery stjerne skål
  Winter Bakery stjerne skål fra Villeroy & Boch
 • Mateus Basic Østers Skål 24 Cm - Serveringsskåler Keramikk Turkis - ETU368

  Mateus Basic Østers Skål 24 Cm - Serveringsskåler Keramikk Turkis - ETU368
  Dette er en vakker skål fra Mateus som har fått sin inspirasjon fra moteverden. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål helt unik. Den kommer i mange flotte farger og er fin å servere med. Moderne svensk design på sitt beste!Ettersom produktet er håndlaget kan produksjon- og leveringstiden variere. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Afina Skål 25 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1042932700

  Villeroy & Boch Afina Skål 25 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1042932700
  Skål fra Villeroy & Boch i hvitt porselen med en minimalistisk form med delikate detaljer for en sofistikert og elegant touch. Den har et vakkert relieff med en inspirasjon fra solen for å legge en ekstra dimensjon til designet. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Villeroy & Boch- Fra serien Afina.- Sofistikert design.- Minimalistisk form.- Delikate detaljer.- Laget av porselen. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bloomingville Hariet Skål Stentøy 12,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Blå - 82054648

  Bloomingville Hariet Skål Stentøy 12,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Blå - 82054648
  Skålen fra Bloomingville har et håndlaget design i stentøy med reaktiv glasering og håndtak på sidene for bedre grep. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Bloomingville- Fra kolleksjonen Hariet.- Laget av stentøy.- Håndlaget design.- Reaktiv glasering.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Mål på tallerkenen:- Bredde: 125 mm.- Lengde: 155 mm.- Høyde: 30 mm.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Luca Mosaic Skål 16 Cm - Serveringsskåler Porselen Multi - LUCMCGRM16KS

  Bonna Luca Mosaic Skål 16 Cm - Serveringsskåler Porselen Multi - LUCMCGRM16KS
  Skålen fra Bonna har et spennende utseende med et dristig mosaikkmønster som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Den har et slitesterkt design i porselen perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Bonna- Fra kolleksjonen Luca Mosaic.- Laget av porselen.- Dristig mosaikkmønster.- Slitesterkt design. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Wedgwood - Intaglio serveringsskål 25 cm hvit

  Wedgwood - Intaglio serveringsskål 25 cm hvit
  Intaglio Rnd Serv Bowl 25cm/10in. Moderne møter klassisk med Intaglio-mønsteret fra Wedgwood, som kombinerer de pregede teksturene som var så populære under den georgianske tiden med en ren, hvit glasur som er umiskjennelig moderne. Vakkert hvitt, fi
 • Iittala Tools Stekepanne 28 cm

  Iittala Tools Stekepanne 28 cm
  Denne stekepannen fra Tools-serien er til deg, som setter pris på høy kvalitet, flott design og lang holdbarhet. Iittala stekepannen er fremstilt av rustfritt stål og aluminium, noe som gir de bedste forutsetninger for matlaging. Ståloverflaten i pan
 • Royal Copenhagen - Prinsesse skål 15 cl 2 stk

  Royal Copenhagen - Prinsesse skål 15 cl 2 stk
  Prinsesse skål 15 cl 2 stk fra Royal Copenhagen
 • House Doctor Dots Skål Ø12 Cm Med Grønne Prikker - Serveringsskåler Stengods Hvit - 206260090

  House Doctor Dots Skål Ø12 Cm Med Grønne Prikker - Serveringsskåler Stengods Hvit - 206260090
  Skålen fra House Doctor har et elegant design i stentøy med et dekorativt mønster perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om skålen fra House Doctor- Denne skålen er en del av serien Dots fra House Doctor.- Kombiner skålen med en Dots tallerken fra House Doctor.- Elegant design.- Prikket mønster.- Stilrene farger.- Diameter: 120 mm.- Høyde: 60 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Skål 60 Cl - Serveringsskåler Keramikk Blå - EBO64MB

  Mateus Bubbles Skål 60 Cl - Serveringsskåler Keramikk Blå - EBO64MB
  Bubbles skål fra Mateus. Dette er en nydelig skål som har fått sin inspirasjon fra moteverdenen. Skålen kjennetegnes av sin tekstur med bobler. Perfekt for servering av yoghurt eller suppe. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, som gjør at hver skål er helt unik. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Basic Skål Large 2 L - Serveringsskåler Keramikk Sand - ESA066

  Mateus Basic Skål Large 2 L - Serveringsskåler Keramikk Sand - ESA066
  Basic skål fra Mateus. Dette er en fin skål som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Passer utmerket for å servere både frokost og middag. En god pastarett eller yoghurt - du velger! Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål unik. Finnes i flere flotte farger. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Stelton Ora Skål 15 Cm - Serveringsskåler Rustfritt Stål Powder - 100-1

  Stelton Ora Skål 15 Cm - Serveringsskåler Rustfritt Stål Powder - 100-1
  Skålen fra Stelton har en rå følelse i rustfritt stål med en myk form. Den har en matt utside med en skinnende innside for å legge en ekstra dimensjon til designet. Kan også brukes som dekorasjon. Om skålen fra Stelton- Kombiner skålen med en lysestake fra Stelton.- Finnes også som en blå skål.- Skålen finnes i 3 forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Kun håndvask. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Serax Perfect Imperfection Skål Ø11 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - B9709016

  Serax Perfect Imperfection Skål Ø11 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - B9709016
  Skål fra Serax med et elegant design i hvitt benporselen med en vakker, bølgete kant. Som passer til den moderne bordsetting. Om skålen fra Serax- Elegant design.- Laget av benporselen.- Selges i en 1-pakning. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Flower Art Skål 1,1 L - Serveringsskåler Porselen Hvit - 10-4251-2536

  Villeroy & Boch Artesano Flower Art Skål 1,1 L - Serveringsskåler Porselen Hvit - 10-4251-2536
  Denne skålen tilhører den spennende og moderne serien Artesano Flower Art fra Villeroy & Boch. Da produktene i serien ble designet kombinerte man produkter fra den stilige hvite porselen serien Artesano med blomstermotiver i vakre farger. Serien skaper en vakker borddekking som passer til både hverdag og fest. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Iittala Ultima Thule Skål På Fot - Serveringsskåler Glass Klar - 1007014

  Iittala Ultima Thule Skål På Fot - Serveringsskåler Glass Klar - 1007014
  Ultima Thule skål fra Iittala. Denne skålen er inspirert av Lapplands smeltende is. Den har en karakteristisk design, og passer perfekt til festlige anledninger. Formgitt av den finske designeren Tapio Wirkkala. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Serveringsskål 300 Ml. - Polycarbonat

  Serveringsskål 300 Ml. - Polycarbonat
  Brudsikker Serveringsskål i Klar PolycarbonatDenne serveringsskål er ideell for bruk i kantiner, storkjøkken, catering, restauranter, kafeer, sykehus, institusjoner og skoler. Den er laget av spesialutviklet polycarbonat, som gjør den brudsikker og holdbar.Skålen har en kapasitet på 300 ml og er firkantet i formen. Den klare fargen gjør det enkelt å se innholdet, og det brudsikre materialet sikrer at skålen ikke splintrer og etterlater glasskår.Skålen er lett og miljøvennlig, da den kan gjenbrukes. Den kan vaskes som tradisjonelle glassprodukter og kan vaskes mer enn 2000 ganger uten å miste kvaliteten. Den kan også stables for enkel oppbevaring.Med denne serveringsskålen får du ikke bare et holdbart og praktisk redskap, men også en skål med høy isolasjonsevne som holder rettene varme eller kalde i lengre tid.Skålens dimensjoner er 125x125 mm i diameter og 62 mm i høyden.
 • Bitz Ramenskål 18 Cm Cream White - Serveringsskåler Stengods Kremhvit - 29878

  Bitz Ramenskål 18 Cm Cream White - Serveringsskåler Stengods Kremhvit - 29878
  Ramenskål fra Bitz med et iøyenfallende design med en matt utside med en skinnende, reaktiv glasur for å gjøre hvert produkt unikt. Den er laget av slitesterkt stentøy i forskjellige farger å velge mellom. Variasjon i utseende kan forekomme. Designeren er Christian Bitz. Om ramenskålen fra Bitz- Finnes i forskjellige farger.- Skinnende, reaktiv glasur på innsiden.- Matt utside.- Laget av stentøy. Vedlikeholdsinstruksjoner for ramenskålen- Tåler temperaturer på opp til -18 & +220°C.- Produktet tåler ovn, mikrobølgeovn, grill, fryser og oppvaskaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Stelton - Pilastro serveringsbolle stor

  Stelton - Pilastro serveringsbolle stor
  Et kjølig glass vin på en varm dag. En salat servert i en vakker glassbolle. Dette er de små tingene som kan gjøre hverdagen til en fest. Designer Francis Cayouette har designet en vinkjøler og serveringsskåler i to størrelser som passer til Steltons
 • Holmegaard Lily skål 13 cm 2 stk, cherry blossom

  Holmegaard Lily skål 13 cm 2 stk, cherry blossom
  Sett med to skåler fra serien Lily og danske Holmegaard. Skålene har en diameter på 13 centimeter – perfekt til å både spise ut av eller å servere for eksempel tilbehør, oliven, søtsaker og mye mer. De er også stablebare og tåler oppvaskmaskin, slik
 • Georg Jensen Manhattan Champagne Bolle

  Georg Jensen Manhattan Champagne Bolle
  Champagneskål fra Georg Jensen sin serie Manhattan. En eksklusiv og elegant champagneskål inspirert av den glamorøse Gatsby-æraen i blankpolert, rustfritt stål. Et lekkert tilskudd til både festene og barskapet.
 • Denby Kiln Pastatallerken 22 Cm - Serveringsskåler Stengods Beige - 462010044

  Denby Kiln Pastatallerken 22 Cm - Serveringsskåler Stengods Beige - 462010044
  Pastatallerken fra Denby med et klassisk design i stentøy med prikket glasering. Den har en rolig, jordnær farge perfekt for å skape en harmonisk og elegant borddekking. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om pastatallerkenen fra Denby- Laget av stentøy.- Unik glasering.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Kiln.- 10 års garanti.- Laget i England Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Skål 50 Cl - Serveringsskåler Keramikk Grå - ECZ06ST

  Mateus Stripes Skål 50 Cl - Serveringsskåler Keramikk Grå - ECZ06ST
  Skålen fra Mateus har en myk, sofistikert følelse med et grafisk mønster og organiske linjer. Den er laget av håndmalt, håndlaget keramikk med en miljøvennlig forpakning. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Mateus- Kombiner skålen med tallerkener fra Mateus.- Finnes også som en større skål.- Finnes i 6 forskjellige farger.- Denne skålen er en del av serien Stripes fra Mateus. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Eco Sustainable e Bowl 16 Cm Green - Serveringsskåler Melamin Grønn - DWMB-5164-BG

  Madam Stoltz Eco Sustainable e Bowl 16 Cm Green - Serveringsskåler Melamin Grønn - DWMB-5164-BG
  Melamine bowl by Madam Stoltz with a practical material perfect for a picnic. It has a beautiful, matte colour to harmonise with the surrounding. The wood fibers come from waste wood from furniture production, discarded coconuts and leftover rice husks from the food industry, all converted into pulp in a mixture with melamine. About the melamine bowl from Madam Stoltz- 70% BPA-free melamine.- 30% wood fiber.- Beautiful, matte colour.- The melamine bowl comes in different colours. Care advice for the melamine bowl- Dishwasher safe.- This product is not microwave safe. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Skål 50 Cl - Serveringsskåler - 1012346

  Rörstrand Ostindia Floris Skål 50 Cl - Serveringsskåler - 1012346
  Denne skålen er en del av Rörstrands serie Ostindia Floris, designet av Caroline Slotte og Anna Lerinder. Serien er en nytolkning av Rörstrands tidligere serie Ostindia, og de har jobbet med det klassiske mønsteret og utviklet det med et vakkert løvverk. Ostindia Floris er flott å bruke hver for seg, eller sammen med den tradisjonelle Ostindia-serien. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Serveringsbolle 9,5 cm Onyx

  Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Serveringsbolle 9,5 cm Onyx
  Liten serveringsbolle fra Porsgrunds Porselænsfabrik og den flotte serien Natur. Servér små delikatesser fra skålen på 9,5 cm i diameter med reaktiv glasur som skaper et vakkert spill i porselenet. Serviset Natur har hentet sin inspirasjon fra nature
 • iittala - Raami serveringsskål 3,4L 30,5 cm sjøblå

  iittala - Raami serveringsskål 3,4L 30,5 cm sjøblå
  Raami serveringsskål 3,4L/30,5cm sjøblå. Raami, designet av Jasper Morrison, gir en enkel eleganse til enhver anledning. Den nye serveringsskålen i munnblåst glass er perfekt for servering av kalde retter, som salater og frukt. Sjøblå fremhever skåle
 • Villeroy & Boch Flow Skål Med Håndtak - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1034201925

  Villeroy & Boch Flow Skål Med Håndtak - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1034201925
  Denne skålen med håndtak har et moderne design som passer til alle anledninger. Den tilhører det elegante serviset Flow fra Villeroy & Boch. Passer perfekt til å servere frukt eller godteri. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Basic Østers Skål 13 Cm - Serveringsskåler Keramikk Grå - ECZ24G

  Mateus Basic Østers Skål 13 Cm - Serveringsskåler Keramikk Grå - ECZ24G
  Dette er en vakker skål fra Mateus som har fått sin inspirasjon fra moteverden. Skålen er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hver skål helt unik. Den kommer i mange flotte farger og er fin å servere med. Moderne svensk design på sitt beste!Ettersom produktet er håndlaget kan produksjon- og leveringstiden variere. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Skål 60 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1025251900

  Villeroy & Boch New Wave Skål 60 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 1025251900
  New Wave skål fra Villeroy & Boch. Dette er en moderne designskål med en karakteristisk bølgeform. Skålen tilhører den prisbelønte New Wave-samlingen, den unike designen gjør skålen til et kunstverk som blir et fint supplement til borddekkingen. Skålen er laget av premium porselen som gjør den egnet til daglig bruk. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • HAY Sobremesa serveringsskål, liten, mørkegrønn

  HAY Sobremesa serveringsskål, liten, mørkegrønn
  Liten serveringsskål i porselen fra danske HAY. Skålen er en del av Sobremesa-serien, en kolleksjon hvis vakre farger og stilige design gjør det utrolig enkelt å lage elegante borddekning. Skålen er laget av ovnsfast porselen slik at du kan bruke den
 • Ferm Living Serena Skål 18 Cm - Serveringsskåler Leire Off-White - 1104268100

  Ferm Living Serena Skål 18 Cm - Serveringsskåler Leire Off-White - 1104268100
  Skål fra ferm LIVING med et taktilt, håndlaget design i leire med en rik tekstur og et unikt mønster. Den har reaktiv glasering for et eksklusivt inntrykk. Hver Serena-bolle er pakket i en nydelig, gjenbrukbar treboks, noe som gjør den ideell som gave. . Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra ferm LIVING- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Serena.- Skål i stentøy. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Tokyo Design Shin Tokusa Skål 40 Cl - Serveringsskåler Porselen Blå - 20238

  Tokyo Design Shin Tokusa Skål 40 Cl - Serveringsskåler Porselen Blå - 20238
  Skål fra Tokyo Design i hvitt porselen med livlige, blå striper langs sidene for et unikt og visuelt uttrykk. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Laget i Japan. Om skålen fra Tokyo Design- Laget av porselen.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Fra serien Shin Tokusa.- Livlige, blå striper.- Klassisk, japansk stil. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Serax Dune Serveringsskål Ø41 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - B4023210-001

  Serax Dune Serveringsskål Ø41 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - B4023210-001
  Serveringsskål fra Serax med et stilrent, moderne design i hvitt porselen med en dekorativ kant perfekt til finere anledninger. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om serveringsskålen fra Serax- Ø41 cm- Stilrent design.- Porselen.- Selges i en 1-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Slåpeblom Skål Med Fot 12 Cm - Serveringsskåler Benporselen Varmgrå - 75219

  Wik & Walsøe Slåpeblom Skål Med Fot 12 Cm - Serveringsskåler Benporselen Varmgrå - 75219
  Skålen fra Wik & Walsøe har en subtil blomstermønster med en dempet farge med en vakker, organisk form. Den har et romantisk utseende med en inspirasjon fra naturen og en bølget kant som skaper en følelse av ro og harmoni. Skålen er laget av slitesterkt benporselen med høy kvalitet med en varm, hvit farge. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om skålen fra Wik & Walsøe- Inspirasjon fra naturen.- Subtil blomstermønster.- Laget av benporselen.- Slitesterkt materiale med høy kvalitet.- Varm, hvit farge.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Slåpeblom. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Skål 15 Cm Misan - Serveringsskåler Porselen Gul - 1052346

  Arabia Mummi Skål 15 Cm Misan - Serveringsskåler Porselen Gul - 1052346
  Mummi skål Misa fra Arabia, utsmykket med fine motiver fra 1956. Motivet er hentet fra en bok om Mummifamiliens hushjelp Misa. Hun er en bekymret og usikker person som bruker sine dager på å rydde og vaske, men finner lykken med hjelp av Snorkfrøken og hunden Ynk. Motivet på den ene siden av skålen viser når Misan tar oppvasken, den andre siden viser når hun vasker filleryer. Originaltegningene er laget av Tove Jansson. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Gris Serveringsskål 2,1 L - Serveringsskåler Steingods Grå - 1042593160

  Villeroy & Boch Lave Gris Serveringsskål 2,1 L - Serveringsskåler Steingods Grå - 1042593160
  Serveringsskålen fra Villeroy & Boch har en skandinavisk stil perfekt for vakre matoppsett. Den er laget av stengods med spesiell glasering for et unikt uttrykk. Skålen har en sjenerøs størrelse perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om serveringsskålen fra Villeroy & Boch- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Lave.- Spesiell glasering for et unikt uttrykk.- Laget av stengods.- Skandinavisk stil. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsskålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Sett 3 Deler - Serveringsskåler Klar - 90026

  Nachtmann Bossa Nova Sett 3 Deler - Serveringsskåler Klar - 90026
  Bossa Nova Sett 3 deler fra Nachtmann. Serveringsskåler Klar Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Eva Trio Skål 3,3l Nova

  Eva Trio Skål 3,3l Nova
  Romslig serveringsskål i elegant design!Fra Eva Trio kommer denne stilige serveringsskålen som vil gjøre det enkelt å gjøre bordserveringen din litt vakrere. Det stilige porselenet og den minimalistiske designen vil være en vakker setting for maten o
 • Wik & Walsøe Slåpeblom Skål Med Fot 12 Cm - Serveringsskåler Benporselen Rosa - 75217

  Wik & Walsøe Slåpeblom Skål Med Fot 12 Cm - Serveringsskåler Benporselen Rosa - 75217
  Skålen fra Wik & Walsøe har en subtil blomstermønster med en dempet farge med en vakker, organisk form. Den har et romantisk utseende med en inspirasjon fra naturen og en bølget kant som skaper en følelse av ro og harmoni. Skålen er laget av slitesterkt benporselen med høy kvalitet med en varm, hvit farge. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om skålen fra Wik & Walsøe- Inspirasjon fra naturen.- Subtil blomstermønster.- Laget av benporselen.- Slitesterkt materiale med høy kvalitet.- Varm, hvit farge.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Slåpeblom. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Relief Skål 4cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 11770-800001-15206

  Rosenthal Mesh Relief Skål 4cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 11770-800001-15206
  Elegant porselen med relieffmønster. Finnes i flere deler som kan kombineres. Støtsikker. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Alessi - Veneer bolle 21 cm blank

  Alessi - Veneer bolle 21 cm blank
  Lekker bolle designet av Patricia Urquiola.Det italienske kvalitetsvaremerket Alessi ble grunnlagt i 1921 og er i dag en ledende aktør innen innredningsdesign og funksjonelle designobjekter til kjøkken og hjem.Bredde: 21 cm
 • LIND dna - Curve Stoneware serveringsskål 22x20 cm varm grå

  LIND dna - Curve Stoneware serveringsskål 22x20 cm varm grå
  Den karakteristiske buede formen på vår håndlagde CURVE STONEWARE SERVING BOWL gir deg muligheten til å leke enda mer med borddekkingen din ved å tilføye en ny dimensjon av kurver. Ved å kombinere dine LIND DNA spisebrikker med vårt matchende service
 • Sagaform Doris Skål Emalje Ø16 Cm Svart - Serveringsskåler Emaljert Karbonstål Sort - 5018413

  Sagaform Doris Skål Emalje Ø16 Cm Svart - Serveringsskåler Emaljert Karbonstål Sort - 5018413
  Skålen fra Sagaform har et klassisk design i emalje med et stilrent, flekkete mønster og en vakker kant perfekt for når du er hjemme eller på utflukt. Velg mellom ulike farger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Sagaform- Denne skålen er en del av serien Doris fra Sagaform.- Kombiner skålen med en Doris tallerken fra Sagaform.- Laget av emalje.- Perfekt til utflukten.- Finnes i forskjellige farger.- Diameter: 160 mm.- Høyde: 50 mm.- Vekt: 150 g . Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Regas - Tapasskål 17 cm 50 cl brun

  Regas - Tapasskål 17 cm 50 cl brun
  Tapas er småretter på spansk! Lag fingermat og tilbehør og sett sammen til et helt måltid!Regas er en spansk leverandør med røtter tilbake til 1821. De har spesialisert seg på tradisjonelle ramekiner, former og krukker i terrakottaleire.Tapasformen h
 • Pillivuyt Eventail Skål 50 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 31437

  Pillivuyt Eventail Skål 50 Cl - Serveringsskåler Porselen Hvit - 31437
  Skål fra Pillivuyt med en elegant, profilert overflate perfekt for vakre matoppsett. Den er laget av porselen med en sofistikert følelse med en klassisk, hvit farge til enhver anledning. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Pillivuyt- Elegant, profilert overflate.- Sofistikert følelse.- Klassisk, hvit farge.- Fra serien Eventail.- Laget av porselen. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Ovnsikker. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.