Asjetter

Her finner du asjetter fra flere kjente merker.

Populær i asjetter

Flere tips om asjetter

 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Salattallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Grønn - 1022812640

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Salattallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Grønn - 1022812640
  Dette salatfatet kommer fra merket Villeroy & Boch. Fatet har blomstermønster som omfavnes av fine farger i gult og grønt. Med et herlig motiv med sitroner, kirsebær og druer, kombinert med elegante formede kanter, gir tallerkenen glede og harmoni. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bitz Wood Asjett Forest 22 cm

  Bitz Wood Asjett Forest 22 cm
  BITZ desserttallerken av steintøy har matt, brun glasur på utsiden og blank, farget glasur på spiseflaten. Dia. 22 cm, den perfekte tallerkenstørrelsen til for eksempel en deilig dessert med årstidens frukter og bær, en innbydende salat eller et speilegg. Tåler stekeovn opptil 220 grader, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
 • DARIA Asjett Hvit 18 cm 2-pakning

  DARIA Asjett Hvit 18 cm 2-pakning
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Salattallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1023412640

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Salattallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1023412640
  Denne tallerken utstråler en elegant følelse. Dekk bordet med en eller flere av disse vakre tallerkenene fra Villeroy & Boch for en elegant og stilfull borddekning. Kombiner med middags tallerkener i samme serie for en fin helhet. Tallerkenen kan med fordel vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Inku asjett Ø18 cm, grønn

  Inku asjett Ø18 cm, grønn
 • Wedgwood Renaissance Gold Asjett 18cm

  Wedgwood Renaissance Gold Asjett 18cm
 • Gradient Ceramics Asjett Green 2 stk

  Gradient Ceramics Asjett Green 2 stk
 • Inku asjett Ø 13,9 cm, ribbet svart

  Inku asjett Ø 13,9 cm, ribbet svart
 • Gallery Ceramics Oval Asjett Peach

  Gallery Ceramics Oval Asjett Peach
 • Wedgwood Wonderlust Waterlily Asjett 17 cm

  Wedgwood Wonderlust Waterlily Asjett 17 cm
  Oppdag den manglende "freden" i samlingen din med denne Waterlily Plate. En del av Wonderlust-samlingen, er den sarte, fornøyelige og overdådige i like stor grad. Med et design inspirert av Amazon, sammenføyd med vannliljer hentet fra Wedgwood-arkivet, er dette en moderne vri på en klassiker, et sted hvor gammelt møter nytt.
 • Iittala Taika Hvit Asjett 22cm

  Iittala Taika Hvit Asjett 22cm
 • Wik & Walsøe Slåpeblom Asjett Grønn 21 cm

  Wik & Walsøe Slåpeblom Asjett Grønn 21 cm
  Slåpeblom er formgitt av Wik & Walsøes grunnlegger, Linda Svedal Walsøe, sammen med datteren Ylva Svedal Jørundland og er en hyllest til den verdifulle naturen som vi kun har til låns. Det glir like naturlig inn i hverdagsmåltidet som i en mer formell setting der ideer, tanker og et godt måltid deles. Produktene brennes på en måte som gjør at hvert enkelt produkt får en unik, synlig fargevariasjon. Mønsteret er subtilt og nesten uskarpt – den ujevne kanten understreker følelsen av håndverk. Hvert produkt finnes i de tre fargene rosa, grønn eller varm grå og gjenspeiler nåtidens behov for dempede, rolige og delikate nyanser - enten du foretrekker å blande eller matche fargene. Kolleksjonen er inspirert av en sart vekst som endelig, etter en lang og kald vinter, titter frem fra mørke, tornete kvister. Den brer seg over berget som et slør av små blomster og først når vi bruker sansene våre ser vi klarere enn mulig med det blotte øye. Den dagen vi alle forstår naturens verdi – og virkelig evner å leve i ett med den - vil blomsten fremstå skarp og klar, og det vakre vil bestå.
 • Denby Halo Sidetallerkener 4-pk - Asjetter Stengods Black Blue - 199042203

  Denby Halo Sidetallerkener 4-pk - Asjetter Stengods Black Blue - 199042203
  Sidetallerkenene fra Denby har et lite design perfekt til ulike forretter og desserter. De er laget av sterkt stentøy med unik, fargeskiftende glasering. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om sidetallerkenene fra Denby- Fra kolleksjonen Halo.- Laget av stentøy.- Håndlaget design.- Fargeskiftende, unik glasering. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenene- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Sidetallerken 17 Cm Ultramarinblå - Asjetter Glass Ultramarine - 1066656

  Iittala Kastehelmi Sidetallerken 17 Cm Ultramarinblå - Asjetter Glass Ultramarine - 1066656
  Sidetallerkenen fra Iittala har et ikonisk design med et dråpeformet mønster for å reflektere lyset på en vakker måte. Den er laget av glass i forskjellige farger å velge mellom med en praktisk størrelse perfekt til ulike forretter og desserter. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Designet av Oiva Toikka. Om sidetallerkenen fra Iittala- Dråpeformet mønster.- Ikonisk design.- Laget av glass.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Finland.- Fra kolleksjonen Kastehelmi. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Tallerken 19 Cm Dekor Nr.2 - Asjetter Porselen Hvit - 1017364

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Tallerken 19 Cm Dekor Nr.2 - Asjetter Porselen Hvit - 1017364
  Blue Fluted Mega er en nytolkning av Blue Fluted Plain - mønsteret fra 1775 som har blitt en del av Danmarks kulturarv. I Mega har utvalgte deler av det opprinnelige mønsteret blitt forstørret av Karen Kjælgård-Larsen. Hver del av serien er unik og håndmalt, akkurat som Blue Fluted Plain. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Tallerken 15 Cm - Asjetter Porselen Blå - BLI0160

  Spode Blue Italian Tallerken 15 Cm - Asjetter Porselen Blå - BLI0160
  Denne vakre tallerken er en del av serien Blue Italian, som går i klassisk blått og hvitt. Motivet er inspirert av italienske landskap, kanten har et orientalsk mønster. Serien ble utgitt i 1816 og har blitt produsert siden den gang. Den er godt egnet til daglig bruk da den tåler både oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser og stekeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • The Emeralds asjett glass, grønn

  The Emeralds asjett glass, grønn
 • Arabia Mainio Sarastus Dyp Tallerken 23 Cm - Asjetter Stengods Grå - 1027021

  Arabia Mainio Sarastus Dyp Tallerken 23 Cm - Asjetter Stengods Grå - 1027021
  Den dype tallerkenen fra Arabia har enkelt design i porselen med stripete, prikket mønster perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Den har høykvalitets materiale til hverdagslig bruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om den dype tallerkenen fra Arabia- Enkelt design.- Grafisk mønster.- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Mainio.- Finnes også som et krus.- Bruk den til å servere for eksempel salat eller snacks, eller for steking i ovnen.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Diameter: 230 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • WILLO PICNIC asjett 4-pk Ø 19 cm

  WILLO PICNIC asjett 4-pk Ø 19 cm
  4-pk asjetter av PLA som er en bioplast. WILLO er en fin, ensfarget serie og et godt valg til pikniken. Delene har matt overflate i fine fargevalg. PLA er produsert av naturmateriale og variasjoner i fargen kan oppstå. Uten melamin, formaldehyd og B
 • Aida Raw Desserttallerken 20 Cm 6-pk - Asjetter Stengods Nordic Brown - 14924

  Aida Raw Desserttallerken 20 Cm 6-pk - Asjetter Stengods Nordic Brown - 14924
  Desserttallerkenen fra Aida har et skandinavisk design i stentøy med en rå look. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om desserttallerkenen fra Aida- Håndlaget.- Høy kvalitet.- Ripemotstandig glasering.- Denne desserttallerkenen er en del av serien Raw fra Aida. Vedlikeholdsinstruksjoner for desserttallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Asjett 21cm Onyx

  Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Asjett 21cm Onyx
  Asjett fra Natur-serviset fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Det nydelige serviset har hentet sin inspirasjon fra de harde kontrastene som finnes i den norske naturen – fra det myke i skogen til det harde fjellet. Asjetten har, slik som de andre serv
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Brød- Og Smørfat 16 Cm - Asjetter Benporselen Hvit - 1046362660

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Brød- Og Smørfat 16 Cm - Asjetter Benporselen Hvit - 1046362660
  Anmut Platinum No.1 Brød og smørfat fra Villeroy & Boch. Dette er et fat som tilhører serien Anmut Platinum No.1, som kjennetegnes av tidløs eleganse. Den er laget av høykvalitets benporselen og har en fin, skinnende platinadetalj rundt kanten. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Grønn Asjett 21cm

  Rörstrand Swedish Grace Grønn Asjett 21cm
  Asjett 21 cm fra Rörstrand i serien Swedish Grace. Det elegante relieffmønsteret designet av Louise Adelborg skal minnes følelsen av hveteaks som vakkert vaier i sommervinden, og har siden 1930 vært det som kjennetegner det flotte serviset i felt
 • Villeroy & Boch New Wave Caffe Party Plate Medium 20x14 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1024842832

  Villeroy & Boch New Wave Caffe Party Plate Medium 20x14 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1024842832
  New Wave Caffe Party Plate fra Villeroy & Boch. Dette er en kaffefat i en moderne design med en karakteristisk bølgeform. Kaffefatet tilhører den prisbelønte New Wave-samlingen, og den unike designen gjør det til et kunstverk som blir et fint supplement til borddekkingen. Kaffefatet er laget av premium porselen som gjør det egnet til daglig bruk. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Holmegaard Lily isasjett Rosa Ø16 cm 2 stk

  Holmegaard Lily isasjett Rosa Ø16 cm 2 stk
  Holmegaards Lily-serie er inspirert av de forskjellige stadiene i vannliljens blomstring og har det samme lette og poetiske uttrykket som den vakre blomsten selv. Desserttallerkenen i Cherry Blossom har en diameter på 16 cm og fås i 2-pakning - perfekt til servering av desserter, iskrem og kake. Blomstermønsteret stikker ut som relieff i det støpte glasset, som er både gjennomsiktig og taktilt. Linjene i designen er enkle, myke og organiske, men på en strømlinjeformet og stilfull måte som skaper en fin balanse mellom et romantisk og moderne uttrykk. Desserttallerkenene er enkle å stable og kan vaskes i oppvaskmaskin, så du kan bruke dem daglig uten å måtte bekymre deg for å vaske dem for hånd. Serien inneholder også en stor serveringsskål, en mindre skål og vannglass - alle i fire forskjellige farger. Alle delene i Lily-serien er laget av farget glass, slik at fargen holder seg vakker over tid.
 • Arabia Mummi Asjett 19cm Ninni Det Usynlige Barnet

  Arabia Mummi Asjett 19cm Ninni Det Usynlige Barnet
  Asjett på 19 cm fra Arabia med motiv av det usynlige barnet Ninni. Ninni verken snakker eller leker, og eneste måten Mummifamilien legger merke til henne er ved å høre lyden fra klokken som henger rundt hennes hals. Mummifamilien tar henne inn ti
 • House Doctor Pion Desserttallerken 16,5 Cm Hvit / - Asjetter Stengods Grå - 206260103

  House Doctor Pion Desserttallerken 16,5 Cm Hvit / - Asjetter Stengods Grå - 206260103
  Desserttallerkenen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt til ulike forretter og desserter. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om desserttallerkenen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 25 mm.- Diameter: 165 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for desserttallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bodum Douro Tallerken 18 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 11816-03

  Bodum Douro Tallerken 18 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 11816-03
  Tallerkenen fra Bodum har elegant, klassisk design i porselen med skinnende, glatt overflate perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Den har slitesterkt materiale for å holde i generasjoner. Velg mellom ulike farger. Laget i Portugal. Om tallerkenen fra Bodum- Fra kolleksjonen Douro.- Finnes også som et krus.- Finnes i forskjellige farger.- Diameter: 180 mm.- Laget i Portugal. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • HK Asjett 20 cm med kant hvit blank

  HK Asjett 20 cm med kant hvit blank
 • Lind Dna Stoneware Tallerken 35x30 Cm Warm Grey - Asjetter Stengods Varmgrå - 991428

  Lind Dna Stoneware Tallerken 35x30 Cm Warm Grey - Asjetter Stengods Varmgrå - 991428
  Serveringsfatet fra Lind DNA har håndlaget, elegant design i stentøy med mykt buet, vakker form perfekt for å live opp borddekkingen. Det har bærekraftig materiale til hverdagslig bruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om serveringsfatet fra Lind DNA- Håndlaget, elegant design.- Mykt buet, vakker form.- Laget av stentøy.- Bærekraftig materiale.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Fra kolleksjonen Curve Stoneware.- Finnes også som en skål.- Varmeresistent opptil 270 °C.- Finnes i forskjellige farger.- Serveringsfatet finnes i forskjellige størrelser.- Bredde: 300 mm.- Høyde: 30 mm.- Lengde: 350 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Gustavsberg Natur Tallerken 22 Cm Snø - Asjetter Benporselen Hvit - 310121

  Gustavsberg Natur Tallerken 22 Cm Snø - Asjetter Benporselen Hvit - 310121
  Hver kopp, talerken og fat dekoreres for hånd, noe som gjör hver del unik. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Asjett Hvit 20 cm

  Asjett Hvit 20 cm
 • Royal Porcelain Gold Grande Asjett 19,5 cm

  Royal Porcelain Gold Grande Asjett 19,5 cm
  Gold Grande er et allsidig og elegant servise i benporselen. Serien har tradisjonelle former med et delikat design i varme gulltoner. Kombinasjonen av matt og blank finish i glasuren gir Gold Grande et elegant og luksuriøst uttrykk. Gold Grande tallerken 19,5 cm er den minste av tre tallerkener i serviset. Den lille tallerkenen er passende til både forrett, mellommåltid eller desserter. Serviset kan vaskes i oppvaskmaskin. Vi anbefaler at du vasker det på maks 55 grader i oppvaskmaskinen. Halver oppvaskmiddeldosen og bruk glansemiddel. En glansfull overflate gjør serviset mer motstandsdyktig mot riper og matthet.
 • Mateus Msy Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Gul - EA02MSY

  Mateus Msy Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Gul - EA02MSY
  Denne tallerken har blitt utviklet gjennom et samarbeid mellom den prisbelønte franske designeren Sam Baron og Costas Voyatziz, grunnleggeren av den internasjonale designportalen Yatzer. Samlingen heter MSY, og er en hyllest til keramikken. Designet er skapt i Sverige, og deretter håndlaget og håndmalt av erfarne keramikere i Portugal. Dette betyr at ulikheter i farge kan forekomme, noe som gjør hver tallerken unik. Det gjør også at produksjons- og leveringstiden kan variere. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Sidetallerken 14 Cm - Asjetter Keramikk Grå - 64100

  Blomus Sablo Sidetallerken 14 Cm - Asjetter Keramikk Grå - 64100
  Sidetallerkenen fra Blomus har en kombinasjon med en myk følelse og en rå, ubehandlet overflate. Den har naturinspirerte farger med en flekkete finish og delvis matt glasering. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Frederike Martens. Om sidetallerkenen fra Blomus- Laget av keramikk.- Håndlaget design.- Fra kolleksjonen Sablo. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Myrten asjett, 21 cm, grønn

  Götefors Porslin Myrten asjett, 21 cm, grønn
  Asjett fra Götefors Porselen med klassiske naturfarger og et fint mønster inspirert av myrtblader. Den lille tallerkenen er ypperlig for en lett matbit eller en sandwich når sulten melder seg. Som en del av Botanica-serien, hvis designmønstre er
 • Mateus Bubbles Oval Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Grå - EBCZ51CEB

  Mateus Bubbles Oval Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Grå - EBCZ51CEB
  Bubbles oval tallerken fra Mateus har en fantastisk design. Formen, fargen og mønsteret gjør tallerkenen til et vakkert håndverk. Denne har unike mønstre og tekstur av bobler som skaper en unik følelse. Tallerkenen kan brukes som både en mat tallerken og som et serveringsfat. Kombiner gjerne med flere tallerkener og krus fra Mateus for å skape en vakker helhet. Tallerken kan vaskes i oppvaskmaskin.Ettersom produktet er håndlaget kan produksjon- og leveringstiden variere. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Asjett 19cm Misa Gul

  Arabia Mummi Asjett 19cm Misa Gul
  Asjett med motiv av hushjelpen i Mummihuset - Misa, og hunden hennes Ynk. Misa betrakter tårnet med oppvask som Mummimamma forteller henne at skal vaskes med regnvann. og konkluderer med at det ikke har regnet på veldig lenge. Motivet av Misa er he
 • Villeroy & Boch Colourful Spring Asjett 21cm

  Villeroy & Boch Colourful Spring Asjett 21cm
  Frokosttallerken med delikat vårpynt Snøklokker er de første budbringerne av våren. Velkommen våren inn i hjemmet ditt med de delikate blomstene og de fargesterke sommerfuglene fra Colourful Spring-samlingen. Nyt deilige sandwicher, frukt eller rørte egg fra frokosttallerken med snøklokkemotiv fra Colourful Spring. La hjemmet ditt blomstre.
 • Royal Copenhagen Sort Mega Riflet Firkantet Asjett 9x9cm

  Royal Copenhagen Sort Mega Riflet Firkantet Asjett 9x9cm
  Som et friskt pust til tradisjonelle porselensserviser gir de firkantede tallerkenene i Sort Mega Riflet en moderne skarphet til bordet. Den minste av de to firkantede tallerkener er ideell for småretter.
 • Parodia asjett 22 cm, grå

  Parodia asjett 22 cm, grå
 • Mateus Bubbles Oval Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Lys Blå - EBOS51CEB

  Mateus Bubbles Oval Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Lys Blå - EBOS51CEB
  Bubbles oval tallerken fra Mateus har en fantastisk design. Formen, fargen og mønsteret gjør tallerkenen til et vakkert håndverk. Denne har unike mønstre og tekstur av bobler som skaper en unik følelse. Tallerkenen kan brukes som både en mat tallerken og som et serveringsfat. Kombiner gjerne med flere tallerkener og krus fra Mateus for å skape en vakker helhet. Tallerken kan vaskes i oppvaskmaskin.Ettersom produktet er håndlaget kan produksjon- og leveringstiden variere. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Sidetallerken 19 Cm - Asjetter Benporselen Mix - 10530-405101-10019

  Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Sidetallerken 19 Cm - Asjetter Benporselen Mix - 10530-405101-10019
  Brillance Fleurs Sauvages Sidetallerken 19 cm fra Rosenthal. Asjetter Mix Benporselen Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Relief Frokostasjett Blå

  Relief Frokostasjett Blå
 • Royal Copenhagen Princess Tallerken 19 Cm /Blå - Asjetter Porselen Hvit - 1017270

  Royal Copenhagen Princess Tallerken 19 Cm /Blå - Asjetter Porselen Hvit - 1017270
  The Princess series is romantic with a light touch. Originally designed as a tea service in the 19th century, the pattern was first produced as dinnerware a century later in 1978. With borders encircled by delicate lace, its hand-painted fluted pattern whispers a resemblance to Blue Fluted dinnerware. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Staub New White Truffle Tallerken Ø 15 Cm - Asjetter Steingods Hvit - 40508-025-0

  Staub New White Truffle Tallerken Ø 15 Cm - Asjetter Steingods Hvit - 40508-025-0
  Tallerkenen fra Staub har vakkert, rustikt design i stengods perfekt til hverdagsbruk eller til fest. Den har stilren merkelogo på framsiden. Velg mellom ulike størrelser. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tallerkenen fra Staub- Laget av stengods.- Fra kolleksjonen New White Truffle.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin.- Tallerkenen finnes i forskjellige størrelser.- Rustikt, vakkert design. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tallerkenen tåler temperaturer på opp til 300°C. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Skål Stinky On The Go 15 Cm - Asjetter Porselen Brun - 1062214

  Arabia Mumin Skål Stinky On The Go 15 Cm - Asjetter Porselen Brun - 1062214
  Skålen fra Arabia har klassisk, lekent design i porselen perfekt til servering av både middag og frokost. Den har slitesterkt materiale til hverdagslig bruk. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Om skålen fra Arabia- Klassisk design.- Slitesterkt materiale.- Laget av porselen.- Finnes også som et krus.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding.- Diameter: 150 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Wedgwood Arris Asjett Oktagonal 23cm Hvit

  Wedgwood Arris Asjett Oktagonal 23cm Hvit
  Asjett på 23 cm fra Wedgwood i serien Arris. Serviset Arris er fremstilt i benporselen og dekorert med nydelige geometriske former. Asjetten i hvit er utsmykket med et elegant gullbånd og et geometrisk mønster. Asjetten kan vaskes i oppvaskmaskin.
 • Iittala Raami Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Hvit - 1026937

  Iittala Raami Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Hvit - 1026937
  Denne klassiske tallerken fra Iittala har en tidløs hvit farge som fremhever fargene på ingrediensene. Den tilhører serien Raami, designet av Jasper Morrison. Serien kjennetegnes av både skjønnhet og karakter. Alle delene i serien er gjennomtenkt ned til den minste detalj, og skaper en fantastisk atmosfære rundt bordet - uansett anledning. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Asjett Nordic Sea Ø 20 cm

  Asjett Nordic Sea Ø 20 cm
 • Broste Copenhagen Nordic Tallerken 20 Cm - Asjetter Stengods Sand - 14533018

  Broste Copenhagen Nordic Tallerken 20 Cm - Asjetter Stengods Sand - 14533018
  Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Fargeforskjeller forekommer. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.

Hva er en asjette?

En asjett er en liten tallerken, et grunt fat som brukes til servering. Vanligvis bruker vi asjetter for servering av forretter eller desserter. Platen kan være laget av forskjellige materialer, f.eks porselen, plast eller glass. Formen er vanligvis runde, men det finnes også andre former på asjetter.