Asjetter

Her finner du asjetter fra flere kjente merker.

Populær i asjetter

Flere tips om asjetter

 • Eva Solo Legio Nova Fat 21 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 887226

  Eva Solo Legio Nova Fat 21 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 887226
  Vakre og stilige Legio Nova fra danske Eva Solo. Serien kjennetegnes av dekorative kanter som rammer inn maten på en elegant måte. Inspirasjonen kommer fra det tidligere klassiske serviset Legio, som kan kombineres med det nye. Delene er av aller høyeste kvalitet, de er stabile og kan vaskes i oppvaskmaskin. Serien består av tallerkener, asjetter, dype tallerkener og skåler. Det er 10 års garanti på porselenet i serien Legio Nova. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Boch Asjett 16cm

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Boch Asjett 16cm
  Asjett på 16 cm fra Villeroy & Bochs nydelige servise Old Luxembourg. Myke relieffer, vakre blomsterdekorasjoner og strålende hvitt porselen pryder den tradisjonsrike serien Old Luxembourg. Som et av Villeroy & Bochs eldste serviser har den tidløs
 • Raw Asjett Svart Prikkete 20 cm

  Raw Asjett Svart Prikkete 20 cm
 • Mateus Lace Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Blå - ESPO4B

  Mateus Lace Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Blå - ESPO4B
  Lace tallerken er perfekt for deg som elsker blonder. Kombiner gjerne med flere tallerkener i forskjellige størrelser og farger fra Mateus for en ekstra vakker borddekking. Vi anbefaler at du ikke plasserer tallerkenen direkte på overflater som er følsomme for fuktighet. Dette produktet er håndlaget av erfarne keramikere i Portugal, noe som gjør hvert produkt unikt. Dette betyr at produksjon- og leveringstid kan variere. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Hvit Halvblonde Asjett 17cm

  Royal Copenhagen Hvit Halvblonde Asjett 17cm
 • Home Chef Ceramics Asjett Mint Green

  Home Chef Ceramics Asjett Mint Green
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Sidetallerken 12 Cm Stone - Asjetter Keramikk Grå - 14102

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Sidetallerken 12 Cm Stone - Asjetter Keramikk Grå - 14102
  Sidetallerkenen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om sidetallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Asjett Kontor & Vinternatt 2-pk.

  Arabia Mummi Asjett Kontor & Vinternatt 2-pk.
  Samlerasjettene komplementerer tidligere utgitte krus. Illustrasjonen på asjetten Vinternatt ble først utgitt i 2006 og viser Mummitrollet som venter på vennene sine på en bro. Illustrasjonen på asjetten Kontor er fra 1996. Den viser Mummifamilien som prøver ulike typer arbeid. Mummifamilien er alltid klar til å prøve seg på nye ting, også når det gjelder arbeid. Mummipappa ønsker å være den ansvarlige og finner jobb til seg selv og familien. De innser raskt at ulike type arbeid er morsommere å utføre når det ikke kalles arbeid. Til slutt konkluderer de med at å være på kontor ikke passer dem, og at de ikke engang har behov for lønnet arbeid. Illustrasjonen på samleasjetten Kontor ble for første gang lansert på Arabias krus i 1996, og den er basert på flere forskjellige tegneserier som alle inneholder skriving, tegning og maling. Mummitrollet har vært våken hele vinteren. Først var han redd for vinteren, fordi det var noe ukjent for ham, og han følte seg veldig ensom. Tootikki blir Mummitrollets nye venn som veileder ham og tar vare på ham - ikke for mye, men akkurat passe. Mummitrollet blir modigere, lærer nye ting om vinteren og han møter både kjente og fremmede. Når våren kommer, har Mummitrollet mange historier å fortelle Mummimamma. Illustrasjonen på samleasjetten Vinternatt er fra krusets motiv fra 2006 som er basert på illustrasjonen fra Tove Janssons bok Trollvinter fra 1957.
 • Royal Copenhagen Blomst Asjett Moskusurt 15 cm

  Royal Copenhagen Blomst Asjett Moskusurt 15 cm
  De beste designene er ofte de som ikke ser anstrengende eller kompliserte ut, men enkle og tilgjengelige. Med serien blomst har designerne brutt ned den mer tradisjonelle, sentralt plasserte buketten i den opprinnelige blå blomst. I stedet er alle produkter dekorert med sin egen individuelle, unike blomst for å oppnå et mer moderne og diskret utseende. Tallerkenens myke runde form gjør at det håndmalte klare blå blomstermotivet får fri utfoldelse, og står i kontrast til den hvite overflaten.
 • Oiva / Unikko asjett 13,5 cm hvit/blå

  Oiva / Unikko asjett 13,5 cm hvit/blå
 • Royal Copenhagen White Elements Asjett 19 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1017068

  Royal Copenhagen White Elements Asjett 19 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1017068
  En elegant asjett fra Royal Copenhagen. Denne asjetten har den perfekte kombinasjonen av rene uttrykk og lekne former, designet av Louise Campbell. Asjetten er en del av serien White Elements - en dramatisk, men samtidig diskret serie. Asjetten er fin å kombinere med annet porselen fra Royal Copenhagen. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Vienne Salattallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Grønn - 1022832640

  Villeroy & Boch French Garden Vienne Salattallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Grønn - 1022832640
  Dette salatfatet kommer fra merket Villeroy & Boch. Fatet har blomstermønster som omfavnes av fine farger i gult og grønt. Med et herlig motiv med sitroner, kirsebær og druer, kombinert med elegante formede kanter, gir tallerkenen glede og harmoni. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Fnugg Asjett 20 cm

  Wik & Walsøe Fnugg Asjett 20 cm
  Asjett på 20 cm fra Wik & Walsøe i serien Fnugg. Det stilrene serviset Fnugg er fremstilt i benporselen, og serien har fått sin inspirasjon fra vinterens første frost. Den hvite asjetten rammes inn med en nydelig dekorkant i sølv, som gir servis
 • Royal Doulton Maze Light Grey Tallerken 22 Cm - Asjetter Stengods Lys Grå - 1054418

  Royal Doulton Maze Light Grey Tallerken 22 Cm - Asjetter Stengods Lys Grå - 1054418
  Maze White tallerken fra Royal Doulton. Denne tallerken er utviklet gjennom et nært samarbeid med den verdensberømte kokken Gordon Ramsay. Inspirasjonen kommer fra det kule interiøret på restaurangen hans Maze, der formene er moderne med dekorative sirkler. Laget av steingods, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Tallerken 21 Cm Midnattsblå - Asjetter Porselen Midnight - 1025168

  Rörstrand Swedish Grace Tallerken 21 Cm Midnattsblå - Asjetter Porselen Midnight - 1025168
  Tallerkenen fra Rörstrand har elegant, tidløs look i porselen med dekorativ kant hele veien rundt perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Laget i India. Designet av Adelborg/Törnell/Barolo. Om tallerkenen fra Rörstrand- Fra kolleksjonen Swedish Grace.- Finnes også som et krus.- Tallerkenen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Ovnsikker opptil 250 °C.- Diameter: 210 mm.- Laget i India. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Mateus Basic Tallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Hvit - EK004

  Mateus Basic Tallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Hvit - EK004
  Som alle andre produkter fra Mateus er også disse fra serien Basic laget for hånd av leire. Derfor kan fargen variere, noe som betyr at hver tallerken er unik. Kombiner gjerne med flere tallerkener i forskjellige størrelser og farger fra Mateus for en ekstra vakker borddekking. Vi anbefaler at du ikke plasserer tallerkenen direkte på overflater som er følsomme for fuktighet. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Asjett 19cm Fiske

  Arabia Mummi Asjett 19cm Fiske
  Asjett med Mummi-motivet for sommeren 2022 fra Arabia. Årets sommermotiv er inspirert av illustrasjoner fra Tove og Lars Janssons kjente verk fra 1957 - 1959, i en collageteknikk der elementer fra originaltegneserien kombineres på en flott vis. Mum
 • Arabia Paratiisi Tallerken Flat 16,5 Cm - Asjetter Multi - 1005594

  Arabia Paratiisi Tallerken Flat 16,5 Cm - Asjetter Multi - 1005594
  Kan vaskes i oppvaskmaskin, tåler mikrobølgeovn og fryser. Ovnsikker opp til 250*C. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Rosendahl GC Asjett Askegrå Ø23 cm 4 stk

  Rosendahl GC Asjett Askegrå Ø23 cm 4 stk
  Vi dekorerer med farger på nye og spennende måter, og de fargede Grand Cru gir nytt liv til bordsettingen og kan kombineres på en vakker måte med det eksisterende klassiske hvite porselenet. Disse er utvalgte hverdagsfavoritter fra det eksisterende Grand Cru-utvalget. Det praktiske kruset til både kaffe, te og kakao, den lille bollen med skrå kanter som er perfekt til frokost eller servering av små retter, og tallerkenen med 23 cm diameter som passer til en mellomstor lunsj, forrett eller en liten middagsporsjon. Alt kan vaskes i oppvaskmaskinen. Det er et enkelt og funksjonelt kvalitetsdesign med de fire ikoniske rillene, som setter maten i fokus og skaper et godt utgangspunkt på kjøkkenet gjennom hele livet.
 • Pillivuyt Flat Tallerken Sancerre 22 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 18310

  Pillivuyt Flat Tallerken Sancerre 22 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 18310
  Sancerre Tallerken fra Pillivuyt. Dette er en tallerken som tåler å brukes! Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, samt er fryse- og ildfast. Den tilhører serien Sancerre, som deler navn med den franske vinbyen og vinregionen. Den fås i forskjellige størrelser, slik at du kan finne rett størrelsen til hver anledning. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Mateus Lace Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Lys Blå - ESPOS4B

  Mateus Lace Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Lys Blå - ESPOS4B
  Lace tallerken er perfekt for deg som elsker blonder. Kombiner gjerne med flere tallerkener i forskjellige størrelser og farger fra Mateus for en ekstra vakker borddekking. Vi anbefaler at du ikke plasserer tallerkenen direkte på overflater som er følsomme for fuktighet. Dette produktet er håndlaget av erfarne keramikere i Portugal, noe som gjør hvert produkt unikt. Dette betyr at produksjon- og leveringstid kan variere. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • DITSY Asjett Soft Grey 22 cm

  DITSY Asjett Soft Grey 22 cm
 • Rätt Start Mummi Asjett Mummihuset Grønn

  Rätt Start Mummi Asjett Mummihuset Grønn
  Flat tallerken for barnefester og piknik. Produktet tåler oppvaskmaskin (50 ° C) og oppvarming. Platen er laget av ripebestandig melaminplast og PVC-fri sugekoppring. Melamin er en hard plast som kan sprekke i tilfelle hardt fall og støt, ved første tegn på sprekker erstatt produktet. Produktet er produsert i en veldig fin fabrikk som er sertifisert av BSCI for gode og trygge arbeidsforhold. Fabrikken er sertifisert i henhold til kvalitetsstyringssystemet ISO 9001 for å sikre god håndtering av produkter som skal brukes sammen med mat. Tove Jansson (1914-2001) ble født i et ekte kunstnerhjem og lærte å tegne nesten før hun lærte å gå. I 1918, midt i en brennende borgerkrig, skrev faren hjem fra fronten «Kanskje en dag vil Tove bli en ekte kunstner. Kanskje en veldig stor! ” Tove Jansson er elsket over hele verden for sine bøker om Mummitrollet og er kjent som illustratør, kunstner og forfatter. I tillegg til sine egne bøker, illustrerte hun også bl.a. J.R.R. Tolkiens Bilbo og Lewis Carrolls Alice in Wonderland. Toven Jansson har blitt tildelt en rekke fine priser for sin kreasjon. Rätt Start har laget babyprodukter med motiver fra Tove Janssons eventyr om Muminrollen siden 2002.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Asjett 21cm Onyx

  Porsgrunds Porselænsfabrik Natur Asjett 21cm Onyx
  Asjett fra Natur-serviset fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Det nydelige serviset har hentet sin inspirasjon fra de harde kontrastene som finnes i den norske naturen – fra det myke i skogen til det harde fjellet. Asjetten har, slik som de andre serv
 • Broste Copenhagen Nordic Tallerken 20cm - Asjetter Stengods Grå - 14441074

  Broste Copenhagen Nordic Tallerken 20cm - Asjetter Stengods Grå - 14441074
  Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Fargeforskjeller forekommer. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Asjett 16cm

  Villeroy & Boch Artesano Asjett 16cm
  Asjett på 16 cm fra Villeroy & Bochs elegante porselenservise Artesano. Den allsidige sidetallerkenen passer perfekt til brød og rundstykker sammen med middagstallerkenen, men kan også brukes som asjett til forrett eller dessert.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Kvadratisk Tallerken 9x9 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1027457

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Kvadratisk Tallerken 9x9 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1027457
  Denne vakkert dekorerte tallerkenen fra Royal Copenhagen har blitt en del av Danmarks kulturarv. Den tilhører serien Blue Fluted Mega, designet av Karen Kjædegård-Larsen. I serien har utvalgte deler av det opprinnelige mønsteret blitt forstørret. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Dbkd Curl Tallerken Liten Ø12 Cm - Asjetter Keramikk Multi - 20220202mu

  Dbkd Curl Tallerken Liten Ø12 Cm - Asjetter Keramikk Multi - 20220202mu
  Skålen fra DBKD har et vakkert design i keramikk med en dekorativ dreiemekanisme perfekt til servering av snacks og for pen oppbevaring. Velg mellom ulike farger. Velg mellom ulike farger. Om skålen fra DBKD- Fra kolleksjonen Curl.- Laget av keramikk.- Diameter: 120 mm.- Høyde: 30 mm.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en større skål. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch NewMoon Asjett 16 cm

  Villeroy & Boch NewMoon Asjett 16 cm
  Uttrykksfull, funksjonell, puristisk – nyt unik design med NewMoon, enten det er til hverdagsbruk eller spesielle anledninger. Den slående kanten i form av en smal halvmåne og den resulterende svake asymmetrien gjenspeiler kolleksjonens klare karakter. Denne brødtallerken er et stilig uttrykk for moderne servise, uten å måtte trekke oppmerksomhet til seg selv. Opplev porselen inspirert av månens skjønnhet.
 • Iittala Teema Hvit Asjett 17cm

  Iittala Teema Hvit Asjett 17cm
  Asjett i 17 fra Iittala i serien Teema Hvit. Med en filosofi for det enkelte og funksjonelle skapte den finske designeren Kaj Franck det minimalistiske og funksjonelle porselensserviset Teema. Asjetten er utformet i et stilrent og slitesterk design s
 • Mateus Stripes Tallerken Lyserosa 21 Cm - Asjetter Keramikk Lys Rosa - ELR05ST

  Mateus Stripes Tallerken Lyserosa 21 Cm - Asjetter Keramikk Lys Rosa - ELR05ST
  Tallerkenen fra Mateus har en myk, sofistikert følelse med et grafisk mønster og organiske linjer. Den er laget av håndmalt, håndlaget keramikk med en miljøvennlig forpakning. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om tallerkenen fra Mateus- Kombiner tallerkenen med skåler fra Mateus.- Finnes også som en større tallerken.- Finnes i 6 forskjellige farger.- Denne tallerkenen er en del av serien Stripes fra Mateus. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Mateus Basic Tallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Blå - EO004

  Mateus Basic Tallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Blå - EO004
  Som alle andre produkter fra Mateus er også disse fra serien Basic laget for hånd av leire. Derfor kan fargen variere, noe som betyr at hver tallerken er unik. Kombiner gjerne med flere tallerkener i forskjellige størrelser og farger fra Mateus for en ekstra vakker borddekking. Vi anbefaler at du ikke plasserer tallerkenen direkte på overflater som er følsomme for fuktighet. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • HK Asjett 20 cm med kant hvit blank

  HK Asjett 20 cm med kant hvit blank
 • Villeroy & Boch White Pearl Asjett 22cm

  Villeroy & Boch White Pearl Asjett 22cm
  Asjett på 22 cm fra Villeroy & Boch i serien White Pearl. Det hvite benporselenet er omkranset av delikate blomsterdetaljer som sammen skaper et elegant uttrykk perfekt både til hverdagsbruk og festlige anledninger. Asjettens størrelse gjør den u
 • Inku asjett Ø 13,9 cm, ribbet svart

  Inku asjett Ø 13,9 cm, ribbet svart
 • Hadeland Glassverk Furu Asjett 200 Mm

  Hadeland Glassverk Furu Asjett 200 Mm
 • Arabia Mumin Tallerken 19 Cm 2022 Fiske - Asjetter Stengods Hvit - 1062220

  Arabia Mumin Tallerken 19 Cm 2022 Fiske - Asjetter Stengods Hvit - 1062220
  Tallerkenen fra Arabia har klassisk, lekent design i porselen perfekt til servering av både middag og frokost. Den har slitesterkt materiale til hverdagslig bruk. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Designet av Tove Jansson og Tove Slotte. Om tallerkenen fra Arabia- Populært samlerobjekt.- Klassisk design.- Slitesterkt materiale.- Laget av porselen.- Finnes også som et krus.- En perfekt gave til deg selv eller noen andre.- Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding.- Fra kolleksjonen Mumin.- Diameter: 190 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tallerkenen tåler temperaturer på opp til 250°C.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Iittala Teema Tallerken 16x16 Cm - Asjetter Stengods Hvit - 1005929

  Iittala Teema Tallerken 16x16 Cm - Asjetter Stengods Hvit - 1005929
  Teema tallerken fra Iittala, den perfekte basen for borddekkingen. Den enkle og klassiske designen ble utviklet av Kaj Franck allerede i 1952, men er like populær nå som den gang. Godt egnet for daglig bruk, da den tåler både oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Tallerken Ivory Gold 19 Cm - Asjetter Keramikk Beige - 14519

  Heirol Nosse Ceramics Edge Tallerken Ivory Gold 19 Cm - Asjetter Keramikk Beige - 14519
  Tallerkenen fra Heirol har en tidløs, japansk look med en kontrasterende finish med en myk, jordnær farge. Den har et håndlaget design i miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om tallerkenen fra Heirol- Denne tallerkenen er en del av serien Nosse Ceramics Edge fra Heirol.- Håndlaget design.- Miljøvennlig materiale.- Myk, jordnær farge.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.- Tallerkenen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Rustikk Asjett 17cm Sand

  Wik & Walsøe Rustikk Asjett 17cm Sand
 • Mateus Lace Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Plomme - ESPPL4B

  Mateus Lace Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Plomme - ESPPL4B
  Lace tallerken er perfekt for deg som elsker blonder. Kombiner gjerne med flere tallerkener i forskjellige størrelser og farger fra Mateus for en ekstra vakker borddekking. Vi anbefaler at du ikke plasserer tallerkenen direkte på overflater som er følsomme for fuktighet. Dette produktet er håndlaget av erfarne keramikere i Portugal, noe som gjør hvert produkt unikt. Dette betyr at produksjon- og leveringstid kan variere. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Wedgwood Gio Asjett 17cm

  Wedgwood Gio Asjett 17cm
 • Mon Amie Asjett 18 cm

  Mon Amie Asjett 18 cm
 • Jolie Liten Asjett Flowers Blue Ø 12 cm

  Jolie Liten Asjett Flowers Blue Ø 12 cm
 • Potteryjo Daria Tallerken 18 Cm 2-pk Cotton White - Asjetter Steingods Matt Hvit - 2024302S-G0357

  Potteryjo Daria Tallerken 18 Cm 2-pk Cotton White - Asjetter Steingods Matt Hvit - 2024302S-G0357
  Tallerkenen fra Potteryjo har vakkert, tidløst design i stengods med dekorativ kant perfekt til middagsfester. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om tallerkenen fra Potteryjo- Håndlaget.- Laget av stengods.- Finnes også som en middagstallerken.- Vakkert design.- Finnes i forskjellige farger.- Middagstallerkenen selges i en 2-pakning.- Fra kolleksjonen Daria.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Dybde: 180 mm.- Bredde: 180 mm.- Høyde: 30 mm.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Mateus Msy Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Icy Blue - EIB02MSY

  Mateus Msy Tallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Icy Blue - EIB02MSY
  Denne tallerken har blitt utviklet gjennom et samarbeid mellom den prisbelønte franske designeren Sam Baron og Costas Voyatziz, grunnleggeren av den internasjonale designportalen Yatzer. Samlingen heter MSY, og er en hyllest til keramikken. Designet er skapt i Sverige, og deretter håndlaget og håndmalt av erfarne keramikere i Portugal. Dette betyr at ulikheter i farge kan forekomme, noe som gjør hver tallerken unik. Det gjør også at produksjons- og leveringstiden kan variere. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Ernst Asjett 20 Cm Hvit Med Prikker - Asjetter Stengods Nature - 247454

  Ernst Asjett 20 Cm Hvit Med Prikker - Asjetter Stengods Nature - 247454
  En asjett fra Ernst, laget av solid stengods. Finnes i flere forskjellige farger. 20 cm i diameter.
 • Royal Copenhagen Hvit Riflet Asjett 22cm

  Royal Copenhagen Hvit Riflet Asjett 22cm
  Serviset Hvit Riflet fra Royal Copenhagen er en moderne klassiker som passer inn i et hvert hjem, i en hver stil. Ønsker man et mer lekent uttrykk kan delene fra Hvit Riflet kombineres med de musselmalede servisene fra samme merke og sammen vil de s
 • Mateus Basic Tallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Ocean - EOC004

  Mateus Basic Tallerken 21 Cm - Asjetter Porselen Ocean - EOC004
  Som alle andre produkter fra Mateus er også disse fra serien Basic laget for hånd av leire. Derfor kan fargen variere, noe som betyr at hver tallerken er unik. Kombiner gjerne med flere tallerkener i forskjellige størrelser og farger fra Mateus for en ekstra vakker borddekking. Vi anbefaler at du ikke plasserer tallerkenen direkte på overflater som er følsomme for fuktighet. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Arabia Mummi Asjett 19 cm Lille My i Engen

  Arabia Mummi Asjett 19 cm Lille My i Engen
  Mummiasjett med motiv av den elskverdige karakteren Lille My. Uredd og nysgjerrig som hun er, ligger Lille My midt ute i engen og observerer mens komet er på vei i retning Mummidalen. Asjetten er perfekt til frokost og lunsj, eller andre litt mindre
 • Rörstrand Mon Amie Asjett 18 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1012142

  Rörstrand Mon Amie Asjett 18 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 1012142
  Den vakre asjetten Mon Amie fra Rörstrand. Med sin enkle og klassiske design passer den perfekt til både hverdag og fest. Asjetten kan med fordel kombineres med flere artikler fra serien Mon Amie for en enhetlig borddekking. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.

Hva er en asjette?

En asjett er en liten tallerken, et grunt fat som brukes til servering. Vanligvis bruker vi asjetter for servering av forretter eller desserter. Platen kan være laget av forskjellige materialer, f.eks porselen, plast eller glass. Formen er vanligvis runde, men det finnes også andre former på asjetter.