Dyp tallerken

En dyp tallerken er god til servering av mange forskjellige typer mat. Kjøp dine dype tallerkener billig online og servere alt fra suppe til pasta og grøt til frokost.

Populær i dyp tallerken

 • Mateus Bubbles Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Keramikk Sand - EBSA5FB

  Mateus Bubbles Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Keramikk Sand - EBSA5FB
  Som alle andre produkter fra Mateus er også denne vakre suppetallerkenen fra serien Bubbles laget for hånd. Dermed kan fargen variere, noe som betyr at hver tallerken er helt unik. Kombiner gjerne med flere tallerkener i forskjellige størrelser og farger fra Mateus for å skape en vakker helhet. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Sancerre tallerken dyp hvit, Ø 22 cm

  Sancerre tallerken dyp hvit, Ø 22 cm
 • Mateus Bubbles Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Keramikk Grå - EBCZ5FB

  Mateus Bubbles Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Keramikk Grå - EBCZ5FB
  Som alle andre produkter fra Mateus er også denne vakre suppetallerkenen fra serien Bubbles laget for hånd. Dermed kan fargen variere, noe som betyr at hver tallerken er helt unik. Kombiner gjerne med flere tallerkener i forskjellige størrelser og farger fra Mateus for å skape en vakker helhet. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Dyp tallerken Rustic Ø 20x25cm - Grå/Blå

  Dyp tallerken Rustic Ø 20x25cm - Grå/Blå

Flere tips om dyp tallerken

 • Rosenthal Thomas Nature Dyp Tallerken 95 Cl - Dype tallerkener Stengods Coral - 21730-227074-60323

  Rosenthal Thomas Nature Dyp Tallerken 95 Cl - Dype tallerkener Stengods Coral - 21730-227074-60323
  Den dype tallerkenen fra Rosenthal har et autentisk, håndlaget utseende med inspirasjon fra naturen. Den er laget av stentøy med en jordnær farge perfekt for å skape en harmonisk og elegant borddekking. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om den dype tallerkenen fra Rosenthal- Laget av stentøy.- Inspirert av natur.- Perfekt til supper eller gryter.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Thomas Nature.- Kapasitet: 95 cl.- Autentisk, håndlaget utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Grønn Dyp Tallerken 25cm

  Rörstrand Swedish Grace Grønn Dyp Tallerken 25cm
  Dyp tallerken 25 cm fra Rörstrand i serien Swedish Grace. I 1930 ble det flotte serviset Swedish Grace presentert på Stockholmsutstillingen for første gang, og har siden vært en del av den unike samlingen til Rörstrand. Louise Adelborg designet servi
 • Plissé Tallerken dyp 22 cm Ildfast porselen

  Plissé Tallerken dyp 22 cm Ildfast porselen
 • Rörstrand Swedish Grace Rose Tallerken Dyp 19 cm

  Rörstrand Swedish Grace Rose Tallerken Dyp 19 cm
  En rosa porselenstallerken fra Rørstrand. Swedish Grace er en populær serie med høy kvalitet. Designet på 1930-tallet av Louise Adelborg. Tallerkenen har en diameter på 19 cm. Kan vaskes i oppvaskmaskin og brukes i mikrobølgeovnen.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Bølge Hvitt Dyp Tallerken 24 cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Bølge Hvitt Dyp Tallerken 24 cm
  Dyp tallerken på 24 cm fra Porsgrund Porselænsfabrik nydelige, nye servise Bølge Hvitt. Det hvite serviset med bølgerelieff i porselenet har hentet sin inspirasjon fra Porsgrunds opphav og tilknytning til havet og sjøen. Bølge Hvitt er en moderne tol
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Prins Dyp Tallerken 15cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Prins Dyp Tallerken 15cm
 • Aida RAW Suppetallerken, Titanium Black

  Aida RAW Suppetallerken, Titanium Black
  Fin suppetallerken i fargen Titanium Black fra danske Aida. Suppeskålen er en del av RAW serien og er av dobbelbrent stentøy av høy kvalitet i håndlaget, rå og naturlig skandinavisk stil. Hver skål har derfor et unikt utseende med fine variasjoner i
 • Tell Me More Taranto Suppetallerken 22 Cm - Dype tallerkener Stengods Sand - 3466

  Tell Me More Taranto Suppetallerken 22 Cm - Dype tallerkener Stengods Sand - 3466
  Suppetallerkenen fra Tell Me More er laget av slitesterkt, sand stentøy med en glasert, levende overflate. Den har et unikt, inspirerende uttrykk perfekt for å live opp borddekkingen. Hvert produkt varierer i utseende takket være den reaktive glasuren og høye temperaturen under fremstillingsprosessen. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om suppetallerkenen fra Tell Me More- Slitesterkt steingods med en unik, levende karakter.- Glasert overflate.- Fra kolleksjonen Taranto.- Størrelse: Ø 22x6 cm.- Perfekt til supper eller gryter.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for suppetallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Dyp Tallerken Ivory Gold 24 Cm - Dype tallerkener Keramikk Beige - 14524

  Heirol Nosse Ceramics Edge Dyp Tallerken Ivory Gold 24 Cm - Dype tallerkener Keramikk Beige - 14524
  Nosse Ceramics Edge Dyp Tallerken Ivory Gold, 24 cm fra Heirol. Dype tallerkener Beige Keramikk Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Dyp Tallerken 25 Cm - Dype tallerkener Porselen Opal Green - 10540-405204-10355

  Rosenthal Junto Dyp Tallerken 25 Cm - Dype tallerkener Porselen Opal Green - 10540-405204-10355
  Den dype tallerkenen fra Rosenthal har en organisk form med en glatt overflate som skaper en følelse av ro og harmoni. Den er laget av høykvalitets porselen i forskjellige farger å velge mellom. Velg en favorittfarge eller kombiner flere for å skape en unik fargekombinasjon. Designeren er Tonetti Design. Om den dype tallerkenen fra Rosenthal- Laget av porselen.- Perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Junto.- Organisk form.- Harmonisk, glatt overflate. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Suppebolle 21 Cm 2-pk - Dype tallerkener Steingods Cement - 2019904-0831

  Potteryjo Daisy Suppebolle 21 Cm 2-pk - Dype tallerkener Steingods Cement - 2019904-0831
  Suppebollen fra Potteryjo har et vakkert design i stengods med et herligt Daisy relieff-mønster perfekt til supper eller gryter. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om suppebollen fra Potteryjo- Vakkert design.- Laget av stengods.- Daisy relieff-mønster.- Håndlaget.- Diameter: 210 mm.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for suppebollen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Dyp Tallerken 22 Cm - Dype tallerkener Porselen Rose Quartz - 21540-405254-60352

  Rosenthal Junto Dyp Tallerken 22 Cm - Dype tallerkener Porselen Rose Quartz - 21540-405254-60352
  Den dype tallerkenen fra Rosenthal har en organisk form med et karakteristisk diamantmønster for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av høykvalitets porselen i forskjellige farger å velge mellom. Velg en favorittfarge eller kombiner flere for å skape en unik fargekombinasjon. Designeren er Tonetti Design. Om den dype tallerkenen fra Rosenthal- Laget av porselen.- Perfekt til servering av både middag og frokost.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Junto.- Organisk form.- Karakteristisk diamantmønster.- 22 cm Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Colormix dyp tallerken Ø 23 cm grå

  Colormix dyp tallerken Ø 23 cm grå
 • Surface dyptallerken Large 21 cm, indi grå

  Surface dyptallerken Large 21 cm, indi grå
 • Rosendahl Duet Dyp Tallerken, 23cm, Hvit

  Rosendahl Duet Dyp Tallerken, 23cm, Hvit
 • Bonna Aura Aqua Dyp Tallerken 27 Cm - Dype tallerkener Porselen Turkis - AAQGRM27CK

  Bonna Aura Aqua Dyp Tallerken 27 Cm - Dype tallerkener Porselen Turkis - AAQGRM27CK
  Den dype tallerkenen fra Bonna har et rustikt utseende med et håndmalt design for et unikt uttrykk. Den er laget av holdbart porselen perfekt til hverdagsbruk. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om den dype tallerkenen fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Aura Aqua.- Håndmalt design.- Rustikt utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Alveskog Dyp Tallerken 15 Cm - Dype tallerkener Brun - 75002

  Wik & Walsøe Alveskog Dyp Tallerken 15 Cm - Dype tallerkener Brun - 75002
  Kolleksjonen har den klassiske vakre designen som Wik & Walsøe er kjent for. Porselenet kjennetegnes ved sin vakre glansfulle glasur og rene klang. Feltspat kan fint brukes i mikrobølgeovn. Det kan også settes i stekeovnen, men man bør da være oppmerksom på at store temperatursvingninger kan forårsake termosjokk, slik at gjenstanden knuser. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe dyp tallerken 20 cm, hvit

  Lyngby Porcelæn Rhombe dyp tallerken 20 cm, hvit
  Klare, rene linjer i kritthvit porselen med en mønster fra arkivene til Lyngby Porselæn. Rhombe-serviset er en hyllest til det kalssiske serviset og en del av Lyngby Porselæn sin unike designarv. Serviset kommer i flere deler slik at du får dekket på
 • Thomas Clay Smoke dyp tallerken Ø 23 cm stengods grågrønn

  Thomas Clay Smoke dyp tallerken Ø 23 cm stengods grågrønn
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Dyp Tallerken 27 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1066674

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Dyp Tallerken 27 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1066674
  Den dype tallerkenen fra Royal Copenhagen har en klassisk form med en håndmalt, grafisk blomstermønster med skarpe linjer. Den er laget av porselen med en profilert overflate for et sofistikert og elegant touch. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Designet av Karen Kjældgård-Larsen. Om den dype tallerkenen fra Royal Copenhagen- Håndmalt, grafisk blomstermønster med skarpe linjer.- Klassisk form.- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Blue Fluted Mega. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Aida RAW Dyp tallerken 6 stk, Grønn

  Aida RAW Dyp tallerken 6 stk, Grønn
  Denne dype tallerken fra Aida RAW er laget i håndlaget stenmateriale som sikrer deg en unik look og den har også en dyp grønn barnål farge, som tilfører enda mer unik karakter. Skålen er perfekt til suppe, frokostblanding og små salater og den levere
 • Søholm Sonja Dyp Tallerken 18 cm Brun

  Søholm Sonja Dyp Tallerken 18 cm Brun
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Dyp Tallerken 21 Cm 4-pakk - Dype tallerkener Porselen Hvit - 20527

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Dyp Tallerken 21 Cm 4-pakk - Dype tallerkener Porselen Hvit - 20527
  Grand Cru Soft is a series from Rosendahl with the iconic incisions in the porcelain that usually characterize the series. This deep plate has a clean and classic expression that fits well for serving soup, pasta and breakfast. For a complete table setting, you can add other products from the Grand Cru Soft dinnerware. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Degustation dyptallerken liten rund 21,3 cm, rust/mørkeblå

  Degustation dyptallerken liten rund 21,3 cm, rust/mørkeblå
 • DAISY Dyp tallerken Beige 21 cm

  DAISY Dyp tallerken Beige 21 cm
 • Thomas Nature Leaf Dyp Tallerken 28 cm

  Thomas Nature Leaf Dyp Tallerken 28 cm
 • Wedgwood Edme Dyp Tallerken 23 cm

  Wedgwood Edme Dyp Tallerken 23 cm
  Wedgwood Edme
 • Oiva / Alku Dyp Tallerken 20,5 cm Blå

  Oiva / Alku Dyp Tallerken 20,5 cm Blå
 • Rosenthal Mesh Dyp Tallerken 28 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 11770-800001-10158

  Rosenthal Mesh Dyp Tallerken 28 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 11770-800001-10158
  Den dype tallerkenen fra Rosenthal har en bred kant med et bambusaktig mønster perfekt for vakre matoppsett. Den er laget av hvitt porselen med et vakkert, innbydende utseende. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Designeren er Gemma Bernal. Om den dype tallerkenen fra Rosenthal- Designeren er Gemma Bernal.- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Mesh.- Bambusaktig mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Tallerken Dyp Ø 22 cm Emalje Grå

  Tallerken Dyp Ø 22 cm Emalje Grå
 • Arabia 24h Piennar dyp tallerken 18 cm.

  Arabia 24h Piennar dyp tallerken 18 cm.
  Flott og elegant dyp tallerken fra Arabia, sommer passer perfekt til det stilfulle middagsbordet. Porselens tallerkenen har et utrolig flott og varmt design i blått og hvitt mønster. 24h serien fra Arabia er kjent for sine rene linjer, og det hyggeli
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Sense Teal Dyp Tallerken 25cm 4pk

  Porsgrunds Porselænsfabrik Sense Teal Dyp Tallerken 25cm 4pk
  Dyp tallerken fra serviset Sense i ny blågrønn farge. Tallerkenen på 25 cm i diameter er perfekt til salat og wok, men også til å servere matretter og tilbehør i. Dekk bordet med servisedeler i samme farge, eller kombiner med det klassiske hvite Sens
 • Villeroy & Boch Artesano Original Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1041302700

  Villeroy & Boch Artesano Original Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1041302700
  Dette er en hvit supptallerken fra serien Artesano Original, som kjennetegnes av det stilrene designet. Det er kombinasjonen av godt håndverk og høykvalitets premium porselen som gjør den perfekt for daglig bruk.  Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Dyp Tallerken 19 Cm Rosa - Dype tallerkener Porselen Rose (Pink) - 1012228

  Rörstrand Swedish Grace Dyp Tallerken 19 Cm Rosa - Dype tallerkener Porselen Rose (Pink) - 1012228
  Den dype tallerkenen fra Rörstrand har tidløs, elegant look i porselen med vakre detaljer rundt perfekte til supper eller gryter og til å servere pasta, for eksempel. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Velg mellom ulike farger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om den dype tallerkenen fra Rörstrand- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Finnes også som et krus.- Ovnsikker opptil 250 °C.- Diameter: 190 mm.- Den dype tallerkenen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Arabia 24h Tuokio Pastatallerken 24 Cm Kobolt - Dype tallerkener Porselen Blå - 1005553

  Arabia 24h Tuokio Pastatallerken 24 Cm Kobolt - Dype tallerkener Porselen Blå - 1005553
  Kan vaskes i oppvaskmaskin, tåler mikrobølgeovn og fryser. Ovnsikker opp til 250°C. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • PotteryJo Daria dyp tallerken, 26 cm, moss

  PotteryJo Daria dyp tallerken, 26 cm, moss
  En suppe smaker bare bedre når den serveres i en fin tallerken som kan løfte det visuelle inntrykket. Den dype tallerkenen fra PotteryJo er håndlaget av steintøy, noe som gjør den robusti tillegg til at den kan brukes i ovn og i mikrobølgeovn. Tilgje
 • Arabia Paratiisi Tallerken Dyp - Dype tallerkener Porselen Multi - 1005590

  Arabia Paratiisi Tallerken Dyp - Dype tallerkener Porselen Multi - 1005590
  Kan vaskes i oppvaskmaskin, tåler mikrobølgeovn og fryser. Ovnsikker opp til 250*C. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Bondemønster Tallerken Dyp 21 cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Bondemønster Tallerken Dyp 21 cm
  Dyp tallerken på 21 cm fra serien Bondemønster som produseres av Porsgrunds Porselænsfabrik. Flott serie med en nostalgisk dekor, lansert i 1932. Produseres i høybrent feltspatporselen som gir en glansfull serie som tåler hverdagsbruk. Server varme s
 • Dyp Tallerken Ø 25 cm Porselen Sand

  Dyp Tallerken Ø 25 cm Porselen Sand
 • Villeroy & Boch Manoir Dyp Tallerken 23 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1023962700

  Villeroy & Boch Manoir Dyp Tallerken 23 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1023962700
  Manoir dyp tallerken fra Villeroy & Boch. Dette er en klassisk tallerken med modige former og uttrykksfulle detaljer. Den er fin å kombinere med andre produkter fra Manoir-kolleksjonen, men passer også sammen med fargerikt porselen. Laget av premium porselen. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Aida Raw Dyp Tallerken 19,4 Cm - Dype tallerkener Stengods Northern Green - 15717

  Aida Raw Dyp Tallerken 19,4 Cm - Dype tallerkener Stengods Northern Green - 15717
  Dyp tallerken fra Aida med et håndlaget design med en rå, skandinavisk følelse som harmoniserer med omgivelsene. Den er laget av brent stentøy i forskjellige farger å velge mellom med en slitesterk finish til hverdagsbruk. Den dype tallerkenen har en høy kant perfekt til supper eller gryter. Velg en favorittfarge eller kombiner flere for å skape en unik fargekombinasjon. Om den dype tallerkenen fra Aida- Laget av stentøy.- Håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger.- Denne dype tallerkenen er en del av serien Raw fra Aida.- Ripemotstandig finish. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Ld Luxembourg Brindille Dyp Tallerken 24cm

  Villeroy & Boch Ld Luxembourg Brindille Dyp Tallerken 24cm
 • Rustic Dyp tallerken 25 cm Mørkegrå

  Rustic Dyp tallerken 25 cm Mørkegrå
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Sense Dyp Tallerken 24cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Sense Dyp Tallerken 24cm
  Dyp tallerken fra Sense og Porsgrund Porselensfabrikk er del av en elegant, tidløs og stilren serviseserie. Sense er Porsgrund Porselensfabrikk sitt mest komplette servise, noe som gjør det enkelt å dekke bordet i en rød tråd med alt du trenger til b
 • Wedgwood Jasper Conran Strata Dyp Tallerken 26cm

  Wedgwood Jasper Conran Strata Dyp Tallerken 26cm
  Dyp tallerken i 26 cm fra Wedgwoods stilrene servise Jasper Conran Strata. Jasper Conran Strata er et minimalistisk benporselensservise utformet i rene former og subtile mønstre. Den dype tallerkenen er dekorert med elegante relieffmønster som står i
 • Thomas Clay Earth dyp tallerken 28 cm brun

  Thomas Clay Earth dyp tallerken 28 cm brun
 • Villeroy & Boch Lave Dyp Tallerken 27 Cm - Dype tallerkener Steingods Beige - 10-4281-3800

  Villeroy & Boch Lave Dyp Tallerken 27 Cm - Dype tallerkener Steingods Beige - 10-4281-3800
  Den dype tallerkenen fra Villeroy & Boch har et skandinavisk design i stengods med en intens, rustikk følelse. Den har spesiell glasering med flere nyanser for å gjøre hvert produkt unikt. Den har et allsidig utseende perfekt til både hverdag og fest. Variasjon i utseende kan forekomme. Om den dype tallerkenen fra Villeroy & Boch- Fra kolleksjonen Lave.- Laget av stengods.- Skandinavisk design.- Unik glasering.- Finnes i forskjellige farger.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Produktet kan brukes i mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Dyp Tallerken 21cm

  Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Dyp Tallerken 21cm
  Dyp tallerken fra Royal Copenhagens servise Blå Mega Riflet. Det kjente musselmalede mønsteret ble i 2000 tolket på nytt og fikk et modernisert og mer dramatisk utseende, samtidig som det beholdt det gamle gjenkjennelige uttrykket. Hver del i serien
 • Wik & Walsøe Alveskog dyp tallerken 21cm

  Wik & Walsøe Alveskog dyp tallerken 21cm
  Den majestetiske hjorten prydes dette populære serviset. Kronhjorten har spilt en viktig rolle i mytologi gjennom årene; deres skjønnhet og kraft er fascinerende, magisk og myndig.
 • Degustation dyptallerken liten rund 21,3 cm, rust/røykblå

  Degustation dyptallerken liten rund 21,3 cm, rust/røykblå
 • Kähler Ursula Dyp Tallerken Mørkegrønn 20 Cm - Dype tallerkener Keramikk Mørk Grønn - 691996

  Kähler Ursula Dyp Tallerken Mørkegrønn 20 Cm - Dype tallerkener Keramikk Mørk Grønn - 691996
  Den dype tallerkenen fra Kähler har en herlig look i mørkegrønn keramikk som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Designet av Ursula Munch Petersen. Om den dype tallerkenen fra Kähler- Ursula er verdsatt for sitt fargerikt utseende.- Originaldesign fra 1991.- Denne dype tallerkenen er en del av serien Ursula fra Kähler. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Twist White Dyp Tallerken 24 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1013802700

  Villeroy & Boch Twist White Dyp Tallerken 24 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1013802700
  En dyp tallerken fra serien Twist White fra Villeroy & Boch. Serien kjennetegnes av sine avrundede former og lette hvite glasur som passer perfekt til alle anledninger. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.