Dyp tallerken

En dyp tallerken er god til servering av mange forskjellige typer mat. Kjøp dine dype tallerkener billig online og servere alt fra suppe til pasta og grøt til frokost.

Populær i dyp tallerken

 • Mateus Bubbles Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Keramikk Sand - EBSA5FB

  Mateus Bubbles Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Keramikk Sand - EBSA5FB
  Som alle andre produkter fra Mateus er også denne vakre suppetallerkenen fra serien Bubbles laget for hånd. Dermed kan fargen variere, noe som betyr at hver tallerken er helt unik. Kombiner gjerne med flere tallerkener i forskjellige størrelser og farger fra Mateus for å skape en vakker helhet. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Sancerre tallerken dyp hvit, Ø 22 cm

  Sancerre tallerken dyp hvit, Ø 22 cm
 • 24 h Tallerken dyp 18 cm hvit

  24 h Tallerken dyp 18 cm hvit
 • Mateus Bubbles Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Keramikk Grå - EBCZ5FB

  Mateus Bubbles Suppetallerken 25 Cm - Dype tallerkener Keramikk Grå - EBCZ5FB
  Som alle andre produkter fra Mateus er også denne vakre suppetallerkenen fra serien Bubbles laget for hånd. Dermed kan fargen variere, noe som betyr at hver tallerken er helt unik. Kombiner gjerne med flere tallerkener i forskjellige størrelser og farger fra Mateus for å skape en vakker helhet. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.

Flere tips om dyp tallerken

 • Iittala Teema Perlegrå Tallerken 21cm Dyp

  Iittala Teema Perlegrå Tallerken 21cm Dyp
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Dyp Tallerken 28 Cm - Dype tallerkener Keramikk Terracotta - 14267

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Dyp Tallerken 28 Cm - Dype tallerkener Keramikk Terracotta - 14267
  Den dype tallerkenen fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse med et sofistikert uttrykk. Den er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om den dype tallerkenen fra Heirol- Denne dype tallerkenen er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Thomas Clay Earth dyp tallerken 28 cm brun

  Thomas Clay Earth dyp tallerken 28 cm brun
 • Kähler Hammershøi Dyp Tallerken 21 Cm - Dype tallerkener Keramikk Hvit - 692213

  Kähler Hammershøi Dyp Tallerken 21 Cm - Dype tallerkener Keramikk Hvit - 692213
  Hammershøi dyp tallerken fra Kähler, designet av Hans-Christian Bauer. Det elegante serviset Hammershøi har et klassisk utseende. Det kan brukes som hverdags servise året rundt, og man kan la serviset gå gjennom flere generasjoner. Samtidig er uttrykket så fint at serviset kan skape eleganse på ethvert festbord. Denne dype tallerken er perfekt til en god og varm suppe, eller til yoghurten ved frokostbordet. Du kan også bruke den til å servere deilig frukt. De diskrete rillene gir den hvite tallerken sjarm og eleganse. Finnes i to størrelser. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Dyp Tallerken 17 Cm - Dype tallerkener Porselen Blå - 1017368

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Dyp Tallerken 17 Cm - Dype tallerkener Porselen Blå - 1017368
  Blue Fluted Mega er en nytolkning av Blue Fluted Plain - mønsteret fra 1775 som har blitt en del av Danmarks kulturarv. I Mega har utvalgte deler av det opprinnelige mønsteret blitt forstørret av Karen Kjælgård-Larsen. Hver del av serien er unik og håndmalt, akkurat som Blue Fluted Plain. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Dyp Tallerken 19 Cm Meadow - Dype tallerkener Porselen Eng - 1011902

  Rörstrand Swedish Grace Dyp Tallerken 19 Cm Meadow - Dype tallerkener Porselen Eng - 1011902
  Den dype tallerkenen fra Rörstrand har tidløs, elegant look i porselen med vakre detaljer rundt perfekte til supper eller gryter og til å servere pasta, for eksempel. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Velg mellom ulike farger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om den dype tallerkenen fra Rörstrand- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Finnes også som et krus.- Ovnsikker opptil 250 °C.- Diameter: 190 mm.- Den dype tallerkenen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Lind Dna Stoneware Dyp Tallerken 22x19 Cm - Dype tallerkener Stengods Sand - 991431

  Lind Dna Stoneware Dyp Tallerken 22x19 Cm - Dype tallerkener Stengods Sand - 991431
  Den dype tallerkenen fra Lind DNA har håndlaget, elegant design i stentøy med mykt buet, vakker form perfekt for å live opp borddekkingen. Den har bærekraftig materiale til hverdagslig bruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om den dype tallerkenen fra Lind DNA- Håndlaget, elegant design.- Mykt buet, vakker form.- Laget av stentøy.- Bærekraftig materiale.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Fra kolleksjonen Curve Stoneware.- Finnes også som en middagstallerken.- Varmeresistent opptil 270 °C.- Finnes i forskjellige farger.- Den dype tallerkenen finnes i forskjellige størrelser.- Perfekt til supper eller gryter.- Bredde: 190 mm.- Høyde: 50 mm.- Lengde: 220 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler fryser.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Ld Luxembourg Brindille Dyp Tallerken 24cm

  Villeroy & Boch Ld Luxembourg Brindille Dyp Tallerken 24cm
 • Corona Tallerken dyp 24 cm

  Corona Tallerken dyp 24 cm
 • Dyp Tallerken Grå Krakelert 20 cm

  Dyp Tallerken Grå Krakelert 20 cm
 • Terres de rêves dyptallerken 17,5 cm, blå/mørkeblå

  Terres de rêves dyptallerken 17,5 cm, blå/mørkeblå
 • Ernst Dyp Tallerken Steingods 22 Cm - Dype tallerkener Stengods White-Spotted - 247754

  Ernst Dyp Tallerken Steingods 22 Cm  - Dype tallerkener Stengods White-Spotted - 247754
  Den dype tallerkenen fra Ernst Kirchsteiger er laget av stentøy med en vakker, rustikk struktur. Den har en sjenerøs størrelse perfekt til å servere pasta, for eksempel. Om den dype tallerkenen fra Ernst Kirchsteiger- Finnes i 3 forskjellige farger.- Kombiner den dype tallerkenen med krus fra Ernst Kirchsteiger. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Grønn Dyp Tallerken 19cm

  Rörstrand Swedish Grace Grønn Dyp Tallerken 19cm
  Dyp tallerken 19 cm fra Rörstrand i serien Swedish Grace. Louise Adelborg designet serviset Swedish Grace som i 1930 først ble presentert under navnet Sveriges Nasjonalservise. Siden den gang har den flotte serien vært et populært servise som har
 • Wedgwood Cornucopia Dyp Tallerken 23cm

  Wedgwood Cornucopia Dyp Tallerken 23cm
  Dyp tallerken i 23 cm fra Wedgwood i serien Cornucopia. Den grasiøse serien Cornucopia har fått sin inspirasjon fra gresk myte, og serviset følger 2 ulike design i de flotte fargene mørkt marineblå, oker og gull. Den dype tallerkenen er utmerken
 • Wedgwood Palladian Dyp Tallerken 23cm

  Wedgwood Palladian Dyp Tallerken 23cm
 • Wedgwood Edme Plain Tallerken Dyp 23cm

  Wedgwood Edme Plain Tallerken Dyp 23cm
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Dyp Tallerken 24 Cm - Dype tallerkener Porselen Blå - 1016910

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Dyp Tallerken 24 Cm - Dype tallerkener Porselen Blå - 1016910
  Blue Fluted Mega er en nytolkning av Blue Fluted Plain - mønsteret fra 1775 som har blitt en del av Danmarks kulturarv. I Mega har utvalgte deler av det opprinnelige mønsteret blitt forstørret av Karen Kjælgård-Larsen. Hver del av serien er unik og håndmalt, akkurat som Blue Fluted Plain. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • SIIRTOLAPUUTARHA Dyp Tallerken Hvit/Svart

  SIIRTOLAPUUTARHA Dyp Tallerken Hvit/Svart
 • Kockums Jernverk Dyp tallerken 22 cm. 4 stk. Hvit

  Kockums Jernverk Dyp tallerken 22 cm. 4 stk. Hvit
  Server en velsmakende suppe, lapskaus eller morgengrøt til familien og gjør det til en spesiell opplevelse med de fine dype tallerkenene fra Kockums Jernverk. De dype tallerkener  måler 22 cm i diameter og kommer i et sett bestående av fire tall
 • Marimekko Siirtolapuutarha Dyp Tallerken 20 Cm Hvit/ - Dype tallerkener Stengods Sort - 51500149

  Marimekko Siirtolapuutarha Dyp Tallerken 20 Cm Hvit/ - Dype tallerkener Stengods Sort - 51500149
  Sami Ruotsalainen er designeren bak denne dyptallerkenen, og mønsteret kommer fra Maija Louekari. Den er laget av hvitt steintøy og tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Magnor Halvor Bakke Lerk Dyp Tallerken 23cm

  Magnor Halvor Bakke Lerk Dyp Tallerken 23cm
  LERK – Kolleksjonen fra Magnor og Halvor Bakke spiller på kontraster mellom små lerkekongler og harde pinstripes og tweed – mønster som gir et tøft og lekent uttrykk. Enten om du skal dekke til storstilt selskap eller om du skal unne deg det lille ekstra ved frokostbordet. Våre produkter fra den folkekjære designeren Halvor Bakke sørger for det lille ekstra ved borddekkingen. Unn deg litt luksus i hverdagen med Magnor Halvor Bakke sine produkter
 • Merci Ekstra Dyp Tallerken N°5 - Hvit

  Merci Ekstra Dyp Tallerken N°5 - Hvit
 • PotteryJo Daisy Dyp tallerken 2 stk., Sement

  PotteryJo Daisy Dyp tallerken 2 stk., Sement
  Den vakre Daisy-kolleksjonen fra PotteryJo inneholder fine tallerkener som bringer en helt spesiell stemning til bordet. Enten du dekker opp med de elegante keramikktallerkener til hverdag eller fest vil bordet lyse opp og maten se innbydende ut
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Spire Dyp Tallerken 22,5cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Spire Dyp Tallerken 22,5cm
  Dyp tallerken på 22,5 cm fra Porsgrunds Porselænsfabrik og serviset Spire. Serien er designet av Nora O. Krogh og Christian Svinddal som en revitalisering av Spire som ble lansert i 1952, og designet av Konrad Galaaen. Den dype tallerkenen er dekor
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Prins Dyp Tallerken 15cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Prins Dyp Tallerken 15cm
 • Dyp Tallerken 22 cm Grå

  Dyp Tallerken 22 cm Grå
 • Eva Solo Dyp tallerken 25 cm Legio Nova 4-pk

  Eva Solo Dyp tallerken 25 cm Legio Nova 4-pk
  Fire svært vakre dype tallerkener fra Eva Solo, som er sponsor av det danske kokkelandslaget. I designprosessen har man fått inspirasjon av å se deres matkunst og den omsorg de legger i sitt håndverk, derfor har tallerkenene en elegant kant som s
 • Teema dyp tallerken 21 cm, lin

  Teema dyp tallerken 21 cm, lin
 • Villeroy & Boch Flow Dyp Tallerken 21x20 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1034202535

  Villeroy & Boch Flow Dyp Tallerken 21x20 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1034202535
  Flow dyp tallerken, en del av Villeroy & Bochs moderne middagskolleksjon. Flow fanger ånden i dagens mote – flytende linjer, overraskende former og spennende fantasifulle detaljer. Laget av premium porselen, for styrke og holdbarhet. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Dyp Tallerken - Legio Nova

  Dyp Tallerken - Legio Nova
 • Kähler Hammershøi Poppy Dyp Tallerken 21cm

  Kähler Hammershøi Poppy Dyp Tallerken 21cm
 • Aida RAW Dyp Tallerken 6 stk, Metallic Brown

  Aida RAW Dyp Tallerken 6 stk, Metallic Brown
  Dekk på et fint bord med det fine stengodset fra RAW-serien av Aida. Denne dype tallerknen måler 19,4 cm i diameter og 4,5 cm i høyden. Det følger med 6 stk tallerkener i et sett og de fås i to forskjellige farger: Midnight Blue og Metallic Brow
 • Denby Studio Grey Pastaskål 22 cm, 4-Pack

  Denby Studio Grey Pastaskål 22 cm, 4-Pack
  Fire perfekte dype skåler som er laget til servering av pasta eller ris.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Ministrå Dyp Tallerken 25cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Ministrå Dyp Tallerken 25cm
  Ministrå er hverdagsversjonen av Bogstad Strå. En enkel og modernisert versjon av den gamle klassikeren på et av Porsgrunds mest stilrene porselen. Blått og hvitt, klassisk og koselig, litt nostalgisk og litt moderne. Ministrå er et av våre mes
 • Bernadotte Barnesett, dyp tallerken og kopp Rustfritt stål

  Bernadotte Barnesett, dyp tallerken og kopp Rustfritt stål
 • Rhombe Dyp Tallerken Ø23 cm Hvit Porselen

  Rhombe Dyp Tallerken Ø23 cm Hvit Porselen
 • Eva Solo Dyp Tallerken Ø20 cm Nordic

  Eva Solo Dyp Tallerken Ø20 cm Nordic
  Rustikk stengodstallerken fra Eva Solo. Tallerkenen er ovns- og mikrobølgeovnssikre samt tåler oppbevaring i fryser. Serien Nordic Kitchen inneholder tallerkenene i tre ulike størrelser, stengodskrus/kopper og et skjærebrett.Kan vaskes i oppvaskm
 • Tell Me More Bastia suppetallerken

  Tell Me More Bastia suppetallerken
  Suppetallerkenen fra Tell Me More er laget av glasert steintøy med matt finish. Perfekt til servering av salater, pasta og supper. Hvert produkt fra Bastia serien er unikt, og det betyr at fargene kan variere mellom eksemplarene. Bastia vil gjøre b
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Maxistrå Blå Tallerken Dyp 25 cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Maxistrå Blå Tallerken Dyp 25 cm
  Maxistrå er Porsgrunds moderniserte maxiversjon av det evigvarende stråmønsteret fra 1700tallet. MaxiStrå har forstørrede enkeltelementer hentet fra vårt eget håndmalte Stråmønster. Formen er tidløs, funksjonell og lar seg godt kombinere me
 • Pillivuyt Bretagne Lys Dyp Tallerken 20cm

  Pillivuyt Bretagne Lys Dyp Tallerken 20cm
 • Thomas Clay Earth dyp tallerken 23 cm

  Thomas Clay Earth dyp tallerken 23 cm
 • Villeroy & Boch French Garden Vienne Dyp Tallerken 23 Cm - Dype tallerkener Porselen Grønn - 1022832700

  Villeroy & Boch French Garden Vienne Dyp Tallerken 23 Cm - Dype tallerkener Porselen Grønn - 1022832700
  En elegant utformet dyp tallerken med en pen håndmalt grønn og gul kant. Det fine mønsteret gir glede og passer perfekt om du vil dekke bordet utendørs en herlig sommerdag. Kombiner med fordel med flere tilbehør fra Villeroy & Boch for en komplett borddekking. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Basic Dyp Tallerken 23 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1041002700

  Villeroy & Boch Mariefleur Basic Dyp Tallerken 23 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1041002700
  Mariefleur Basic dyp tallerken fra Villeroy & Boch. Dette er en landlig suppetallerken med et lekent og romantisk motiv som forestiller blomster. Motivet har lyse nyanser og blir en herlig fargeklatt på bordet. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Dyp Tallerken Hvit Ø 14,5 cm

  Dyp Tallerken Hvit Ø 14,5 cm
 • Rustic Dyp tallerken 25 cm Mørkegrå

  Rustic Dyp tallerken 25 cm Mørkegrå
 • Villeroy & Boch Manoir Dyp Tallerken 23 cm.

  Villeroy & Boch Manoir Dyp Tallerken 23 cm.
  Den tradisjonelle Manoir-kolleksjonen tilfører et snev av storhet med sine livlige linjer og uttrykksfulle form. Den lett buede kanten sørger for en behagelig opplevelse. Enten den er i klassisk hvit eller med Petite Fleur- eller French Garden-dekor, forbedrer Premium Porcelain-serien hvert måltid.
 • Lucie Kaas Lotus Dyp Tallerken 18 cm Sort

  Lucie Kaas Lotus Dyp Tallerken 18 cm Sort
  Porselen
 • Iittala Taika Dyp Tallerken Ø22cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1022980

  Iittala Taika Dyp Tallerken Ø22cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 1022980
  Taika er en fantastisk og vakker porselenserie, designet av Heikki Orvola og Klaus Haapaniemi for Iittla. Seriens navn, Taika, betyr Magisk på finsk. Dette gjenspeiles i den vakre og fortryllende dekoren som pryder hele porselensserien. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Rosendahl Duet Dyp Tallerken, 23cm, Hvit

  Rosendahl Duet Dyp Tallerken, 23cm, Hvit
 • Potteryjo Daisy Skål 35 Cl 2-pk - Dype tallerkener Steingods Soft Grey - 2019932-0803

  Potteryjo Daisy Skål 35 Cl 2-pk - Dype tallerkener Steingods Soft Grey - 2019932-0803
  Skålen fra Potteryjo har et vakkert design i stengods med et herlig Daisy relieff-mønster perfekt til frokostbordet. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra Potteryjo- Vakkert design.- Laget av stengods.- Daisy relieff-mønster.- Håndlaget.- Høyde: 80 mm.- Diameter: 140 mm.- Kapasitet: 35 cl.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Skål Ø15 73 Cl - Dype tallerkener Porselen Sort - 1017026

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Skål Ø15 73 Cl - Dype tallerkener Porselen Sort - 1017026
  Tåler oppvaskemaskin, mikrobølgeovn Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Rose Garden Suppetallerken 24 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 10-4287-3381

  Villeroy & Boch Rose Garden Suppetallerken 24 Cm - Dype tallerkener Porselen Hvit - 10-4287-3381
  Suppetallerkenen fra Villeroy & Boch har moderne, blomstrete design i premium porselen med vintage look perfekt til supper eller gryter. Den har vakker, rosa blomst på siden. En perfekt gave til deg selv eller noen andre. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om suppetallerkenen fra Villeroy & Boch- Moderne design.- Blomstrete mønster.- Laget av premium porselen.- Finnes også som et krus.- Fra kolleksjonen Rose Garden.- Diameter: 240 mm.- Vekt: 588 g .- Perfekt til supper eller gryter.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Vedlikeholdsinstruksjoner for suppetallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.