Pastatallerken

Karakteristisk for en pastatallerken er at den har brede kanter og er ganske dypt. Det gjør det mulig å holde sammen den pasta som lett kan strømme ut av på flat plate. Serverer du spaghetti med en god saus blir det ekstra god pasta hvis den kan ligge og litt bade i bunnen av din dype pastatallerken.

Populær i pastatallerken

Flere tips om pastatallerken

 • Villeroy & Boch Royal Pastatallerken 30 Cm - Pastatallerkener Benporselen Hvit - 1044122695

  Villeroy & Boch Royal Pastatallerken 30 Cm - Pastatallerkener Benporselen Hvit - 1044122695
  Denne pastatallerken tilhører serien Royal, en klassisk serie med en tidløs design. Serviset er praktisk og stilig på en gang, og passer for alle anledninger. Laget av slitesterkt benporselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Sense Pasta/Wok Tallerken 25cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Sense Pasta/Wok Tallerken 25cm
  Livsstidsgaranti / Kantskårgaranti. Kan brukes i stekeovn, microbølgeovn og fryser. Vårt mest komplette servise. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
 • Alice pastatallerken, hvit

  Alice pastatallerken, hvit
 • Rosendahl Grand Cru Soft Pastatallerken

  Rosendahl Grand Cru Soft Pastatallerken
  Hvem elsker ikke italiensk mat? Server en lekker pastarett i denne flotte og enkle pasta-tallerken fra Rosendahl Grand Cru Soft-serien. Den fine tallerken har en god dybde med masse av plass og den hvite fargen samt de brede kantene setter maten i fo
 • Sancerre pastatallerken dyp hvit 31,5 cm

  Sancerre pastatallerken dyp hvit 31,5 cm
 • Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkener Stengods Sand - 024312S-0499

  Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkener Stengods Sand - 024312S-0499
  Pastatallerkenen fra Potteryjo har håndlaget, tidløst design i stentøy med vakre detaljer rundt perfekte til å servere pasta, for eksempel. Velg mellom ulike størrelser. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Designet av Johanna Hampf. Om pastatallerkenen fra Potteryjo- Laget av stentøy.- Fra kolleksjonen Daria.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en middagstallerken.- Kan også brukes som fruktskål.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.- Laget i Portugal.- Høyde: 70 mm.- Diameter: 350 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Plissé salat-/pastatallerken 20 cm hvit 4-pakning

  Plissé salat-/pastatallerken 20 cm hvit 4-pakning
 • Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkener Stengods Clean Grey - 024312S-0391

  Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkener Stengods Clean Grey - 024312S-0391
  Pastatallerkenen fra Potteryjo har håndlaget, tidløst design i stentøy med vakre detaljer rundt perfekte til å servere pasta, for eksempel. Velg mellom ulike størrelser. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Designet av Johanna Hampf. Om pastatallerkenen fra Potteryjo- Laget av stentøy.- Fra kolleksjonen Daria.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en middagstallerken.- Kan også brukes som fruktskål.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.- Laget i Portugal.- Høyde: 70 mm.- Diameter: 350 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkener Steingods Hvit - 1019912-0301

  Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkener Steingods Hvit - 1019912-0301
  Pastatallerkenen fra Potteryjo har et vakkert design i stengods med et herligt Daisy relieff-mønster perfekt for servering av pasta. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om pastatallerkenen fra Potteryjo- Vakkert design.- Laget av stengods.- Daisy relieff-mønster.- Håndlaget.- Diameter: 350 mm.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Aida Quadro Pastatallerken 30 Cm - Pastatallerkener Stengods Sort - 40131

  Aida Quadro Pastatallerken 30 Cm - Pastatallerkener Stengods Sort - 40131
  Denne pastatallerken fra Aida tilhører den tidløse serien Quadro, som består av produkter som er perfekte til servering av sushi, tapas og lignende. Alle produktene fra serien er laget av steingods som har blitt brent i ca 1200 grader, noe som gir en god kvalitet og lang holdbarhet. Den sterke glasuren gir også en fin og glatt overflate. Tåler oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Pillivuyt Plisse Salat-/Pastatallerken 20cm

  Pillivuyt Plisse Salat-/Pastatallerken 20cm
 • Plissé Sallad-/Pastatallerken 23 cm Hvit

  Plissé Sallad-/Pastatallerken 23 cm Hvit
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Pastatallerken 28 cm

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Pastatallerken 28 cm
  Med denne pastatallerkenen kan du pynte bordet og få en ekte italiensk matopplevelse. Serveringen gjør mye med matopplevelsen og når du får servert en god pastarett i denne dype tallerkenen, føler du at det kommer direkte fra det italienske kjø
 • Denby Halo Speckle Pastatallerken 22 Cm 4-pk - Pastatallerkener Stengods Grå - 199044144

  Denby Halo Speckle Pastatallerken 22 Cm 4-pk - Pastatallerkener Stengods Grå - 199044144
  Pastatallerkenen fra Denby er laget av grått stentøy med en vakker, flekkete finish for å gjøre hvert produkt unikt. Den har en praktisk form med en høy kant perfekt til både hverdag og fest. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om pastatallerkenen fra Denby- Denne pastatallerkenen er en del av serien Halo fra Denby.- Laget av stentøy.- Antall i pakken: 4- Laget i England Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Produktet tåler ovn, mikrobølgeovn, grill, fryser og oppvaskaskin. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Pion pastatallerken, hvit/grå

  House Doctor Pion pastatallerken, hvit/grå
  Med riktig pastatallerken presenterer du matlagingen din på best måte og House Doctors Pion pastatallerken er den rette tallerkenen å gjøre det med. Den er både funksjonell og stilig og har i tillegg bred kant og perfekt ramme, slik at det skape
 • Pillivuyt Plissé Dyp Pastatallerken 28 Cm - Pastatallerkener Porselen Hvit - 18596

  Pillivuyt Plissé Dyp Pastatallerken 28 Cm - Pastatallerkener Porselen Hvit - 18596
  Server en deilig italiensk pasta på denne dype pastatallerken fra serien Plissé. Serien kjennetegnes av sine vakre linjer og tidløse form. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Sancerre pastatallerken dyp hvit 28 cm

  Sancerre pastatallerken dyp hvit 28 cm
 • Wedgwood Cornucopia Pastatallerken 28cm

  Wedgwood Cornucopia Pastatallerken 28cm
 • Sancerre pastatallerken 28 cm hvit 4-pakning

  Sancerre pastatallerken 28 cm hvit 4-pakning
 • Pasta tallerken Dine 22,5 cm Hvit

  Pasta tallerken Dine 22,5 cm Hvit
 • Pion Skål/Pastatallerken Grå/hvit

  Pion Skål/Pastatallerken Grå/hvit
 • Villeroy & Boch New Wave Pasta Dyp Tallerken 28cm

  Villeroy & Boch New Wave Pasta Dyp Tallerken 28cm
  Dyp tallerken på 28 cm fra Villeroy & Boch i serien New Wave. Serviset New Wave kombinerer bølgete linjer, hvitt porselen og asymmetrisk former på en flott og unikt vis. Den dype tallerkenen er perfekt til pastaretter, supper og salater, og med si
 • Sancerre pastatallerken dyp hvit, 26 cm

  Sancerre pastatallerken dyp hvit, 26 cm
 • Arabia Arctica Pastatallerken 24 Cm - Pastatallerkener Porselen Hvit - 1005655

  Arabia Arctica Pastatallerken 24 Cm - Pastatallerkener Porselen Hvit - 1005655
  En elegant pastatallerken fra Arabia. Denne tallerken tilhører den vakre serien Arctica, designet av Inkeri Leivo. En smakfull klassiker som passer til alle anledninger, ettersom den rene hvite designen ikke tar fokus fra måltidet som serveres. Perfekt å servere en kremet pastarett eller salat i. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Dainty Pastatallerken 20 cm 4-pack White

  Dainty Pastatallerken 20 cm 4-pack White
 • Boulogne salats-/pastatallerken

  Boulogne salats-/pastatallerken
 • Pacifica Salat-/pastatallerken 22 cm Vanilla

  Pacifica Salat-/pastatallerken 22 cm Vanilla
 • Poppi suppetallerken/pastatallerken 20 cm

  Poppi suppetallerken/pastatallerken 20 cm
 • Le Creuset Caribbean Pastatallerken 24 cm

  Le Creuset Caribbean Pastatallerken 24 cm
 • Taste Pastatallerken 21,5cm Svart

  Taste Pastatallerken 21,5cm Svart
 • Georg Jensen Bernadotte Pastatallerken 194 Mm - Pastatallerkener Porselen Hvit - 10019191

  Georg Jensen Bernadotte Pastatallerken 194 Mm - Pastatallerkener Porselen Hvit - 10019191
  Pastatallerkenen fra Georg Jensen har et hvitt, minimalistisk design i porselen med subtile detaljer. Den har art deco-estetikk med furer på siden og en moderne bunn perfekt til middagsfester. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om pastatallerkenen fra Georg Jensen- Minimalistisk design.- Subtile detaljer.- Porselen.- Moderne stil.- Høyde: 50 mm.- Diameter: 194 mm.- Kapasitet: 70 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkener Steingods Sienna - 1019912-0119

  Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkener Steingods Sienna - 1019912-0119
  Pastatallerkenen fra Potteryjo har et vakkert design i stengods med et herligt Daisy relieff-mønster perfekt for servering av pasta. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om pastatallerkenen fra Potteryjo- Vakkert design.- Laget av stengods.- Daisy relieff-mønster.- Håndlaget.- Diameter: 350 mm.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Pion Skål/Pastatallerken Mørkebrun

  Pion Skål/Pastatallerken Mørkebrun
 • Spode Blue Italian Pastatallerken 23 cm

  Spode Blue Italian Pastatallerken 23 cm
  En nydelig pastatallerken i den tradisjonelle serien Blue Italian. Allerede i 1816 introduserte det britiske selskapet Spode denne vakre porselensserien i de klassiske fargene blått og hvitt. Med inspirasjon fra den pit
 • House Doctor Pion Pastatallerken 25 Cm Svart / - Pastatallerkener Stengods Brun - 206260206

  House Doctor Pion Pastatallerken 25 Cm Svart / - Pastatallerkener Stengods Brun - 206260206
  Pastatallerkenen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt for servering av pasta. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om pastatallerkenen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 65 mm.- Diameter: 250 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkener Steingods Rose - 1019912-0401

  Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkener Steingods Rose - 1019912-0401
  Pastatallerkenen fra Potteryjo har et vakkert design i stengods med et herligt Daisy relieff-mønster perfekt for servering av pasta. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om pastatallerkenen fra Potteryjo- Vakkert design.- Laget av stengods.- Daisy relieff-mønster.- Håndlaget.- Diameter: 350 mm.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Pastatallerken 25cm

  Rosendahl Grand Cru Pastatallerken 25cm
  Grand Cru er kjent for sin tidløse design med de velkjente rillene, skapt for å sette maten i fokus. Med porselen-serien fra Grand Cru har du en perfekt base til borddekkingen, som enkelt kan dekoreres til både fest og hverdag.
 • Denby Natural Canvas Pastatallerken 22 cm

  Denby Natural Canvas Pastatallerken 22 cm
  Natural Canvas Pasta Bowl brakt til deg av Denby er designet for å bringe form uten formalitet til enhver anledning.
 • Le Creuset Marseille Pastatallerken 24 cm

  Le Creuset Marseille Pastatallerken 24 cm
 • Serax Pastatallerken D23 H4 Smoky Blue/ - Pastatallerkener Stengods Mørk Blå - B5116178

  Serax Pastatallerken D23 H4 Smoky Blue/ - Pastatallerkener Stengods Mørk Blå - B5116178
  En nydelig pastatallerken av solid stengods gjør det ekstra koselig å spise ute og setter en gullkant på borddekkingen. Finnes i fire vakre fargekombinasjoner.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Pastatallerken 24 Cm - Pastatallerkener Porselen Hvit - 201229

  Lyngby Porcelæn Rhombe Pastatallerken 24 Cm - Pastatallerkener Porselen Hvit - 201229
  Rhombe Pastatallerken fra Lyngby Porcelæn. Dette er en pastatallerken av hvitt porselen med klare, rene linjer som ble designet allerede i 1961. Den tilhører serien Rhombe, som er en hyllest til det klassiske serviset og en del av Lyngby Porcelæns designarv. Den enkle utformingen på tallerken gjør den til et fint innslag på bordet, både til hverdag og fest. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Sense Pasta/Wok Tallerken 25 cm - 4pk

  Porsgrunds Porselænsfabrik Sense Pasta/Wok Tallerken 25 cm - 4pk
  Dyptallerken i pakke på fire fra det klassiske og tidløse serviset Sense. Serviset passer perfekt om man vil ha et utgangspunkt på middagsbordet som kan pyntes opp og ned etter anledning og stil.
 • Cecil salat-/pastatallerken dyp 23 cm

  Cecil salat-/pastatallerken dyp 23 cm
 • Poppi suppetallerken/pastatallerken 20 cm

  Poppi suppetallerken/pastatallerken 20 cm
 • Denby Impression pastatallerken 22 cm. 4 stk. Charcoal

  Denby Impression pastatallerken 22 cm. 4 stk. Charcoal
  Nyt en velsmakende pastarett av den vakre tallerken fra Denby. Tallerken er en del av Impression-serien og har en allsidig størrelse med høy kant, som gjør den ideell til alt fra frokost og forrett, til pasta og risotto. Kombiner den mellomste tal
 • Taste Pastatallerken 21,5cm Svart

  Taste Pastatallerken 21,5cm Svart
 • Pastatallerken Stengods Nordic Sand Ø29 cm

  Pastatallerken Stengods Nordic Sand Ø29 cm
 • Pure Morris Willow Bough Pastatallerken 27 cm

  Pure Morris Willow Bough Pastatallerken 27 cm
  Denne vakre, enkle og sofistikerte Pure Morris-designen kommer fra Morris & Co, og er perfekt utført i en servise- og gavekolleksjon med Spodes ekspertise og dyktighet. Pure Morris av Spode er laget i Spodes fabrikk i hjertet av The Potteries, og har et arvedesign i en subtil, myk grå.
 • Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkener Steingods Dusty Blue - 1019912-0212

  Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkener Steingods Dusty Blue - 1019912-0212
  Pastatallerkenen fra Potteryjo har et vakkert design i stengods med et herligt Daisy relieff-mønster perfekt for servering av pasta. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om pastatallerkenen fra Potteryjo- Vakkert design.- Laget av stengods.- Daisy relieff-mønster.- Håndlaget.- Diameter: 350 mm.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Pillivuyt Plissé salat-/pastatallerken dyp hvit - 23 cm

  Pillivuyt Plissé salat-/pastatallerken dyp hvit - 23 cm
  Enkel, elegant og klassisk. Plissé er kjent for sine plisserende linjer og tidløse stil, som er laget ut ifra noen av Pillivuyts tidlige støpeformer fra begynnelsen av 1900-tallet. Plissé er med sin fine plissering kjent verden rundt som selve symbolet på diskret, fransk eleganse.