Serveringsfat

Her finner du forskjellige serveringsfat og serveringsbrett i stål, aluminium og porselen. Kjøp kjente merker som Rosendahl, Jelly Bean og Le Creuset.

Populær i serveringsfat

 • Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Turkis - EBTU51B

  Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Turkis - EBTU51B
  Bubbles Fat fra Mateus. Dette er et fint ovalt fat som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Bubbles Fat kjennetegnes av sin tekstur med bobler på ytterkanten. Perfekt for servering av for eksempel frukt. Fatet er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert fat helt unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Taika Serveringsfat oval 41 cm hvit

  Taika Serveringsfat oval 41 cm hvit
 • Mateus Bubbles Fat 42 Cm - Serveringsfat Keramikk Grå - EBCZ8B

  Mateus Bubbles Fat 42 Cm - Serveringsfat Keramikk Grå - EBCZ8B
  Bubbles Fat fra Mateus. Dette er et fint rundt fat som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Bubbles Fat kjennetegnes av sin tekstur med bobler på ytterkanten. Perfekt for servering av for eksempel frukt. Fatet er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert fat helt unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ultima Thule serveringsfat 37 cm

  Ultima Thule serveringsfat 37 cm

Flere tips om serveringsfat

 • Royal Copenhagen Musselmalet Riflet Ovalt Serveringsfat 30,5cm

  Royal Copenhagen Musselmalet Riflet Ovalt Serveringsfat 30,5cm
  Ovalt serveringsfat 30 cm fra Royal Copenhagen i serien Musselmalet Riflet. Det elegante serveringsfatet i porselen fra Musselmalet Riflet er dekorert med et grasiøst håndmalt blomstermotiv som understreker den delikate formen på serviset. Server
 • Rosendahl Grand Cru Ovnfaste Former Serveringsfat Ovalt

  Rosendahl Grand Cru Ovnfaste Former Serveringsfat Ovalt
 • Royal Copenhagen Princess Serveringsfat Ovalt 36,5 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1017259

  Royal Copenhagen Princess Serveringsfat Ovalt 36,5 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1017259
  Princess Serving Dish from Royal Copenhagen. This serving dish belongs to the romantic series Princess and is perfect for serving fruit or snacks. The dish has hand-painted details in cobalt blue, making each dish unique. Princess was initially a tea service, but was produced in 1978 as a dinner service. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Stjerne Riflet Serveringsfat 17,5cm

  Royal Copenhagen Stjerne Riflet Serveringsfat 17,5cm
  Serveringsfat til de noe mindre serveringene fra Stjerne Riflet Jul, et juleservise fra Royal Copenhagen. Stjerne Riflet er et tradisjonsrikt juleservise som er en fryd å finne frem i høytiden. Serviset i benporselen er dekorert med historiske moti
 • Orrefors Pond Serveringsfat 29 Cm - Serveringsfat Glass Grå - 6554474

  Orrefors Pond Serveringsfat 29 Cm - Serveringsfat Glass Grå - 6554474
  Serveringsfatet fra Orrefors har et tidløst utseende i glass med en vakker, grå farge som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Det har en oval, myk form for enhver anledning. Tilgjengelig i ulike størrelser. Designet av Ingegerd Råman. Om serveringsfatet fra Orrefors- Serveringsfatet finnes i 4 forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Pond.- Oval, myk form. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Potteryjo Daria Middagstallerken 28 Cm 2-pk Ink Black - Serveringsfat Steingods Sort - 2024301S-10030

  Potteryjo Daria Middagstallerken 28 Cm 2-pk Ink Black - Serveringsfat Steingods Sort - 2024301S-10030
  Middagstallerkenen fra Potteryjo har vakkert, tidløst design i stengods med dekorativ kant perfekt til middagsfester. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike farger. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om middagstallerkenen fra Potteryjo- Håndlaget.- Laget av stengods.- Finnes også som en sidetallerken.- Vakkert design.- Finnes i forskjellige farger.- Middagstallerkenen selges i en 2-pakning.- Fra kolleksjonen Daria.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Dybde: 280 mm.- Bredde: 280 mm.- Høyde: 30 mm.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for middagstallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Clever Cooking Serveringsfat m / Lokk 30x20 cm

  Villeroy & Boch Clever Cooking Serveringsfat m / Lokk 30x20 cm
  Villeroy & Boch Clever Cooking-serien
 • Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Blå - EBO51B

  Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Blå - EBO51B
  Bubbles Fat fra Mateus. Dette er et fint ovalt fat som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Bubbles Fat kjennetegnes av sin tekstur med bobler på ytterkanten. Perfekt for servering av for eksempel frukt. Fatet er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert fat helt unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Lace Fat 34 Cm - Serveringsfat Keramikk Hvit - ESPK13R

  Mateus Lace Fat 34 Cm - Serveringsfat Keramikk Hvit - ESPK13R
  Lace fat fra Mateus. Dette er et fint rundt fat som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Fatet kjennetegnes av mønsteret som ligner på blonder. Perfekt for servering av for eksempel frukt. Fatet er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert fat helt unikt. Finnes i flere flotte farger. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Serveringfat 13x37cm

  Eva Solo Nordic Kitchen Serveringfat 13x37cm
 • Aida Raw Rektangulært Fat - Serveringsfat Stengods Northern Green - 15724

  Aida Raw Rektangulært Fat - Serveringsfat Stengods Northern Green - 15724
  Dette rektangulære fatet tilhører serien Raw fra Aida, som har et skandinavisk uttrykk. Serien kombinerer det rå og naturlige utseendet med en stilig og enkel design. Det er håndlaget, som gjør at det kan oppstå små variasjoner i utseendet. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Barbry Serveringsbrett

  Georg Jensen Barbry Serveringsbrett
  Serveringsbrett i eiketre fra George Jensen i serien Barbry. Serveringsbrettet er designet av Aurélien Barbry i et minimalistisk og elegant design, med en ide om å gjenskape hverdagsting slik at det blir enkelt og nøyaktig.
 • Aida Raw Fat 34 Cm - Serveringsfat Stengods Metallic Brown - 15565

  Aida Raw Fat 34 Cm - Serveringsfat Stengods Metallic Brown - 15565
  Raw er en serie med moderne stengodsprodukter med et snev av 70-tallets nostalgi. Her kombineres det rette og naturlige utseendet med en elegant, enkel design i nøytrale nordiske nyanser. Alle produktene er håndlagde, noe som betyr at hvert produkt er unikt. Tåler oppvaskmaskinen, mikrobølgeovn, ovn og fryser. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Serveringsfat Natur 20x15 cm

  Serveringsfat Natur 20x15 cm
 • Rörstrand Mon Amie serveringsfat 22x28 cm

  Rörstrand Mon Amie serveringsfat 22x28 cm
  Imponer venner og bekjente ved å servere en vakkert tilberedt favorittrett på denne herlige tallerken fra Rörstrands vakre serie Mon Amie. Den fantastiske serien ble designet av Marianne Westman og ble lansert i 1952. I 2008 ble Mon Amie re-lanser
 • Rosendahl Grand Cru Gc Fat Ø32 Klar

  Rosendahl Grand Cru Gc Fat Ø32 Klar
  Serveringsfat i glass fra Rosendahls serie Grand Cru. Med sitt enkle, klassiske design kan fatet kombineres med serviser i alle typer stiler og egner seg godt til servering av alt fra mat til kaker. Serveringsfatet kan vaskes i oppvaskmaskin på oppt
 • Potteryjo Daria Suppetallerken 26 Cm 2-pk - Serveringsfat Steingods Accolade - 2024307S-0438

  Potteryjo Daria Suppetallerken 26 Cm 2-pk - Serveringsfat Steingods Accolade - 2024307S-0438
  Suppetallerkenen fra Potteryjo har vakkert design i stengods med dekorativ kant perfekt til supper eller gryter og til middagsfester. Velg mellom ulike farger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om suppetallerkenen fra Potteryjo- Håndlaget.- Laget av stengods.- Vakkert design.- Finnes også som en middagstallerken.- Suppetallerkenen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Dybde: 260 mm.- Bredde: 260 mm.- Høyde: 50 mm.- Selges i en 2-pakning.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Daria.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for suppetallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Clever Cooking Rundt Serveringsfat 30 cm

  Villeroy & Boch Clever Cooking Rundt Serveringsfat 30 cm
  Villeroy & Boch Clever Cooking-serien
 • Potteryjo Daria Tallerken 22 Cm 2-pk - Serveringsfat Steingods River - 2024303S-0399

  Potteryjo Daria Tallerken 22 Cm 2-pk - Serveringsfat Steingods River - 2024303S-0399
  Tallerkenen fra Potteryjo har vakkert design i stengods med dekorativ kant perfekt til ulike forretter og desserter og til servering av både middag og frokost. Velg mellom ulike farger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om tallerkenen fra Potteryjo- Håndlaget.- Laget av stengods.- Vakkert design.- Finnes også som en middagstallerken.- Tallerkenen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Dybde: 220 mm.- Bredde: 220 mm.- Høyde: 30 mm.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Daria.- Selges i en 2-pakning.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mame Serveringsfat Oval Oyster

  Mame Serveringsfat Oval Oyster
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Serveringsfat 34 Cm - Serveringsfat Porselen Sort - 19325-403637-12734

  Rosenthal Versace Prestige Gala Serveringsfat 34 Cm - Serveringsfat Porselen Sort - 19325-403637-12734
  Serveringsfatet fra Rosenthal har klassisk, tidløst design i porselen perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Det har vakre mønstre hele veien rundt. Laget i Danmark. Om serveringsfatet fra Rosenthal- Laget av porselen.- Perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks.- Fra kolleksjonen Prestige Gala.- Laget i Danmark. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Coffee & More serveringsfat hvit

  Coffee & More serveringsfat hvit
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Serveringsfat Faded Army

  PotteryJo Ditsy Ovalt Serveringsfat Faded Army
  Gjør serveren enklere og vakrere!Dette serveringsfatet tilhører den rustikke og slitesterke keramiske serien Ditsy fra Swedish PotteryJo, et selskap som ser tallerken like viktig som maten du legger på den. Retten er ideell for servering av kjøtt
 • Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm Oransje - Serveringsfat Keramikk Orange - EBOR51B

  Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm Oransje - Serveringsfat Keramikk Orange - EBOR51B
  Bubbles Fat fra Mateus. Dette er et fint ovalt fat som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Bubbles Fat kjennetegnes av sin tekstur med bobler på ytterkanten. Perfekt for servering av for eksempel frukt. Fatet er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert fat helt unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Denby Kiln Organic Serveringsfat 27x30 Cm - Serveringsfat Stengods Beige - 462010936

  Denby Kiln Organic Serveringsfat 27x30 Cm - Serveringsfat Stengods Beige - 462010936
  Serveringsfatet fra Denby har et rustikt design i stentøy med en myk, organisk form og unik glasering perfekt til middagsfester. Det er ovnsikkert og fryseegnet. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om serveringsfatet fra Denby- Fra kolleksjonen Kiln Organic.- Laget av stentøy.- Organisk form.- Unik, prikket glasering.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- 10 års garanti.- Bredde: 270 mm.- Lengde: 300 mm.- Høyde: 30 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Ovalt Serveringsfat 43 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1023412910

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Ovalt Serveringsfat 43 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1023412910
  Dette er et serveringsfat med en myk og subtil blå dekorasjon, som er en fin kontrast mot det blendende hvite porselenet. Fatet tilhører Villeroy & Bochs serie Old Luxembourg, som kjennetegnes av sin stilige og tidløse følelse. Laget av premium porselen, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Serveringsfat Hvit 35 Cm - Serveringsfat Porselen Sort - 10-4240-2281

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Serveringsfat Hvit 35 Cm - Serveringsfat Porselen Sort - 10-4240-2281
  Serveringsfatet fra Villeroy & Boch er laget av porselen med en matt, rå struktur. Det har en uttrykksfull, unik look perfekt for både hverdag og fest. Om serveringsfatet fra Villeroy & Boch- Finnes i 2 forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Lace Fat 34 Cm Oransje - Serveringsfat Keramikk Orange - ESPOR13R

  Mateus Lace Fat 34 Cm Oransje - Serveringsfat Keramikk Orange - ESPOR13R
  Lace fat fra Mateus. Dette er et fint rundt fat som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Fatet kjennetegnes av mønsteret som ligner på blonder. Perfekt for servering av for eksempel frukt. Fatet er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert fat helt unikt. Finnes i flere flotte farger. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Pillivuyt Eden Ovaltfat 26X19cm

  Pillivuyt Eden Ovaltfat 26X19cm
 • Raami serveringsfat ovalt Hvit 35 cm

  Raami serveringsfat ovalt Hvit 35 cm
 • Sky Serveringsfat Hvit

  Sky Serveringsfat Hvit
 • Wedgwood Vera Wang Lace Ovalt Fat 35cm

  Wedgwood Vera Wang Lace Ovalt Fat 35cm
  Ovalt fat fra serviset Vera Wang Lace fra Wedgwood. Vera Wang har designet serviset Lace med inspirasjon fra luksuriøse detaljer fra hennes egne brudekjolekolleksjoner. Mønsteret i serviset kombinerer blomster med blonder på et helt unikt vis og s
 • Mateus Oyster Fat 35x30 Cm - Serveringsfat Keramikk Hvit - EK24D

  Mateus Oyster Fat 35x30 Cm - Serveringsfat Keramikk Hvit - EK24D
  Fatet fra Mateus har et romantisk design med myke, bølgete former til alle typer borddekkinger. Det er laget av håndlaget keramikk med en håndmalt farge for å gjøre hvert produkt unikt. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om fatet fra Mateus- Fra kolleksjonen Oyster.- Håndlaget, håndmalt design.- Tradisjonelt håndverk.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 65-70°C.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Carnaby Zebra Fat - Serveringsfat Porselen Gull - 20052

  Jonathan Adler Carnaby Zebra Fat - Serveringsfat Porselen Gull - 20052
  Carnaby Zebra fat fra Jonathan Adler. Et herlig og luksuriøs fat som passer perfekt til alt fra snitter og tapas til søtsaker og frukt! Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Knabstrup Keramik Earth Fat 38 Cm - Serveringsfat Keramikk Blå - 1176

  Knabstrup Keramik Earth Fat 38 Cm - Serveringsfat Keramikk Blå - 1176
  Dette fatet tilhører serien Earth fra det danske merket Knabstrup Keramik. Den enkle designen og matte keramikken gjør det godt egnet for både det moderne og tradisjonelle hjem. Fatet kan med fordel kombineres med andre produkter fra samme serie. Fatet tåler ikke oppvaskmaskin eller mikrobølgeovn, bør vaskes for hånd. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • PLISSÉ TAPASFAT HVIT L24CM B12CM GIFTBOKS

  PLISSÉ TAPASFAT HVIT L24CM B12CM GIFTBOKS
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Serveringsfat Ivory Gold 30 Cm - Serveringsfat Keramikk Beige - 14531

  Heirol Nosse Ceramics Edge Serveringsfat Ivory Gold 30 Cm - Serveringsfat Keramikk Beige - 14531
  Serveringsfatet fra Heirol har en tidløs, japansk look med en kontrasterende finish med en myk, jordnær farge. Det har et håndlaget design i miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om serveringsfatet fra Heirol- Dette serveringsfatet er en del av serien Nosse Ceramics Edge fra Heirol.- Håndlaget design.- Miljøvennlig materiale.- Myk, jordnær farge.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Rekt. Serveringsfat 33x33 cm

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Rekt. Serveringsfat 33x33 cm
  Allsidig med et unikt utseendeManufacture Rock er noe veldig spesielt: en nyskapende bruk av materialer, mattstrukturerte porselenoverflater og den ekspressive sorten gir det ikoniske trendutvalget sitt unike skiferutseende og eksepsjonelle følelse. Kan kombineres med hele produksjonsserien for et spennende utseende. Denne serveringsplaten er allsidig, men vil alltid tiltrekke seg oppmerksomhet takket være den klare formen og det ekstraordinære utseendet. Unn deg et særegent design.
 • Villeroy & Boch Cellini Oppleggingsfat 22 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1046003570

  Villeroy & Boch Cellini Oppleggingsfat 22 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1046003570
  Cellini oppleggingsfat fra Villeroy & Boch garanterer deg en klassisk, elegant borddekking. Det tilhører serien Cellini, som feirer renessansearkitekturen med myke, hvite former. Laget av premium porselen, tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Potteryjo Daria Middagstallerken 28 Cm 2-pk - Serveringsfat Steingods Sand - 2024301S-0499

  Potteryjo Daria Middagstallerken 28 Cm 2-pk - Serveringsfat Steingods Sand - 2024301S-0499
  Middagstallerkenen fra Potteryjo har vakkert design i stengods med dekorativ kant perfekt for lange middager rundt spisebordet og for vakre matoppsett. Velg mellom ulike farger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om middagstallerkenen fra Potteryjo- Håndlaget.- Laget av stengods.- Vakkert design.- Finnes også som en skål.- Finnes i forskjellige farger.- Dybde: 280 mm.- Bredde: 280 mm.- Høyde: 30 mm.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Daria.- Selges i en 2-pakning.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for middagstallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Serveringsfat 34cm

  Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Serveringsfat 34cm
 • Mateus Bubbles Fat 42 Cm - Serveringsfat Keramikk Lys Rosa - EBLR8B

  Mateus Bubbles Fat 42 Cm - Serveringsfat Keramikk Lys Rosa - EBLR8B
  Bubbles Fat fra Mateus. Dette er et fint rundt fat som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Bubbles Fat kjennetegnes av sin tekstur med bobler på ytterkanten. Perfekt for servering av for eksempel frukt. Fatet er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert fat helt unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Serveringsfat 13x37 cm

  Eva Solo Nordic Kitchen Serveringsfat 13x37 cm
  Minimalistisk formspråk og funksjonell estetikk. Det er essensen av skandinavisk design, og det er inspirasjonskilden til Nordic kitchen steintøyservise. En stilren og enkel design i svart steintøy gir et rustikt utseende som matcher den avslappede nordiske livsstilen. Med serveringsfatet i elegant svart steintøy fra Nordic kitchen kan du gjøre litt ekstra ut av borddekkingen i hverdagen. Bruk serveringsfatet til f.eks. tapas, snacks, ost og små anretninger. Fatet er lett å kombinere med den kvadratiske skålen og det mindre, rektangulære fatet i samme serie. De kan stables sammen og dermed frigjøre plass i skuffer og skap. Tåler ovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
 • Bossa Nova Serveringsfat 32 cm 2 pk

  Bossa Nova Serveringsfat 32 cm 2 pk
 • Villeroy & Boch New Wave Serveringsfat Firkantet 34x34 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1025252809

  Villeroy & Boch New Wave Serveringsfat Firkantet 34x34 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1025252809
  New Wave serveringsfat fra Villeroy & Boch. Et fat i en moderne design med en karakteristisk bølgeform. Serveringsfatet tilhører den prisbelønte kolleksjonen New Wave, den unike designen gjør det til et kunstverk som blir et fint tillegg på bordet. Laget av premium porselen, som gjør det godt egnet til daglig bruk. Tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rosti Fat Modula 30 x 21 x 7 cm Hvit

  Rosti Fat Modula 30 x 21 x 7 cm Hvit
  Bruk dette hvite klassiske serveringsfatet fra Rosti til servering av frukt, brød eller drikkevarer m.m. Fatet er laget av porselen og er smidig å oppbevare da du kan stable flere på hverandre.Tåler ovn, fryser og mikro.Mål: 30 x 21 x 7 cm.
 • Wedgwood Vera Wang Grosgrain Ovalt Fat 39cm

  Wedgwood Vera Wang Grosgrain Ovalt Fat 39cm
  Ovalt fat fra serviset Vera Wang Grosgrain fra Wedgwood. Serviset Grosgrain har Vera Wang designet med inspirasjon fra beskjedne, romantiske detaljer hentet fra hennes brudekjoler. Serviset er fremstilt i benporselen og tåler oppvaskmaskin, men ikke
 • Taika Serveringsfat oval 41 cm hvit

  Taika Serveringsfat oval 41 cm hvit
 • Serveringsfat Pion Svart/Brun 35 cm

  Serveringsfat Pion Svart/Brun 35 cm
 • Mateus Oyster Fat 35x30 Cm - Serveringsfat Keramikk Blå - EO24D

  Mateus Oyster Fat 35x30 Cm - Serveringsfat Keramikk Blå - EO24D
  Fatet fra Mateus har et romantisk design med myke, bølgete former til alle typer borddekkinger. Det er laget av håndlaget keramikk med en håndmalt farge for å gjøre hvert produkt unikt. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om fatet fra Mateus- Fra kolleksjonen Oyster.- Håndlaget, håndmalt design.- Tradisjonelt håndverk.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 65-70°C.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Fat 35x30 Cm Oransje - Serveringsfat Keramikk Orange - EOR24D

  Mateus Oyster Fat 35x30 Cm Oransje - Serveringsfat Keramikk Orange - EOR24D
  Fatet fra Mateus har et romantisk design med myke, bølgete former til alle typer borddekkinger. Det er laget av håndlaget keramikk med en håndmalt farge for å gjøre hvert produkt unikt. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om fatet fra Mateus- Fra kolleksjonen Oyster.- Håndlaget, håndmalt design.- Tradisjonelt håndverk.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 65-70°C.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • The Original Morris Serveringsfat Willow Bough 39 cm

  The Original Morris Serveringsfat Willow Bough 39 cm
  Bær din unike følelse av stil gjennom hele hjemmet ditt med dette elegante smørbrødbfatet i melamin fra Spodes Morris & Co.-kolleksjon. Med det tidløse Willow Bough-mønsteret i en vakker, myk salviefarge, er den den perfekte størrelsen når en sandwich er akkurat nok. Ideell for å transportere mat utendørs, ovenpå eller til salongen for en snik TV-lunsj foran favorittfilmen din. Den har en lett å rengjøre overflate og kan også plasseres i det øverste stativet i oppvaskmaskinen på de dyrebare dagene. En herlig gave til en stilbevisst venn.