Serveringsfat

Her finner du forskjellige serveringsfat og serveringsbrett i stål, aluminium og porselen. Kjøp kjente merker som Rosendahl, Jelly Bean og Le Creuset.

Populær i serveringsfat

 • Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Turkis - EBTU51B

  Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Turkis - EBTU51B
  Bubbles Fat fra Mateus. Dette er et fint ovalt fat som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Bubbles Fat kjennetegnes av sin tekstur med bobler på ytterkanten. Perfekt for servering av for eksempel frukt. Fatet er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert fat helt unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Fat 42 Cm - Serveringsfat Keramikk Grå - EBCZ8B

  Mateus Bubbles Fat 42 Cm - Serveringsfat Keramikk Grå - EBCZ8B
  Bubbles Fat fra Mateus. Dette er et fint rundt fat som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Bubbles Fat kjennetegnes av sin tekstur med bobler på ytterkanten. Perfekt for servering av for eksempel frukt. Fatet er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert fat helt unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Taika Serveringsfat oval 41 cm hvit

  Taika Serveringsfat oval 41 cm hvit
 • Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Grønn - EBQ51B

  Mateus Bubbles Ovalt Fat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Grønn - EBQ51B
  Bubbles Fat fra Mateus. Dette er et fint ovalt fat som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Bubbles Fat kjennetegnes av sin tekstur med bobler på ytterkanten. Perfekt for servering av for eksempel frukt. Fatet er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert fat helt unikt. Leveres i flere flotte farger. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.

Flere tips om serveringsfat

 • Broste Copenhagen Nordic Oval Tallerken 26,5x35,5 Cm - Serveringsfat Stengods Sand - 14533020

  Broste Copenhagen Nordic Oval Tallerken 26,5x35,5 Cm - Serveringsfat Stengods Sand - 14533020
  Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Fargeforskjeller forekommer. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mon Amie serveringsfat 22x28 cm

  Mon Amie serveringsfat 22x28 cm
 • Orrefors Pond Serveringsfat 21,2 Cm - Serveringsfat Glass Grå - 6554472

  Orrefors Pond Serveringsfat 21,2 Cm - Serveringsfat Glass Grå - 6554472
  Pond Serveringsfat, 21,2 cm fra Orrefors. Serveringsfat Grå Glass Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch White Pearl Ovalt Fat 41cm

  Villeroy & Boch White Pearl Ovalt Fat 41cm
  Ovalt fat på 41 cm fra Villeroy & Bochs elegante servise White Pearl. Servisets delikate blomsterrelieffer og hvitt skinnende benporselen gjør det godt egnet både som hverdagsservise og til festlige anledninger. Fatet kan settes sammen med servise
 • Royal Copenhagen Hvit Elements 23cm Serveringsfat

  Royal Copenhagen Hvit Elements 23cm Serveringsfat
 • Rosendahl Grand Cru Serveringsfat

  Rosendahl Grand Cru Serveringsfat
  Dette flotte serveringsfatet i glass fra Rosendahl Grand Cru-serien setter maten i fokus og bidrar til en flott og inspirerende borddekning. Fatet kan brukes til servering av alt fra sushi, tapas og snacks til lekre og overdådige kaker eller lekkerb
 • Aida Raw Fat 34 Cm Nude - Serveringsfat Stengods Rosa - 15265

  Aida Raw Fat 34 Cm Nude - Serveringsfat Stengods Rosa - 15265
  Raw er en serie med moderne stengodsprodukter med et snev av 70-tallets nostalgi. Her kombineres det rette og naturlige utseendet med en elegant, enkel design i nøytrale nordiske nyanser. Alle produktene er håndlagde, noe som betyr at hvert produkt er unikt. Tåler oppvaskmaskinen, mikrobølgeovn, ovn og fryser. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Original Brettstativ - Serveringsfat Tre - 1041307990

  Villeroy & Boch Artesano Original Brettstativ - Serveringsfat Tre - 1041307990
  Artesano Original brettstativ fra Villeroy & Boch. Dette er et brettstativ som er perfekt for å servere for eksempel frukt eller baguetter til brunsj og buffé. Stativet har en enkel og definert design, der de naturlige materialene tre og skifer møtes. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Wedgwood Jasper Conran Platinum Ovalt Fat 39cm

  Wedgwood Jasper Conran Platinum Ovalt Fat 39cm
 • Bloomingville Hariet Tallerken Stentøy 15x25 Cm - Serveringsfat Stengods Blå - 82055762

  Bloomingville Hariet Tallerken Stentøy 15x25 Cm - Serveringsfat Stengods Blå - 82055762
  Tallerkenen fra Bloomingville har et håndlaget design i stentøy med reaktiv glasering og et håndtak på en side perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tallerkenen fra Bloomingville- Fra kolleksjonen Hariet.- Laget av stentøy.- Håndlaget design.- Reaktiv glasering.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Mål på tallerkenen:- Bredde: 150 mm.- Høyde: 25 mm.- Lengde: 255 mm.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • FAT RASPBERRY

  FAT RASPBERRY
 • Rörstrand Mon Amie serveringsfat 22x28 cm

  Rörstrand Mon Amie serveringsfat 22x28 cm
  Imponer venner og bekjente ved å servere en vakkert tilberedt favorittrett på denne herlige tallerken fra Rörstrands vakre serie Mon Amie. Den fantastiske serien ble designet av Marianne Westman og ble lansert i 1952. I 2008 ble Mon Amie re-lanser
 • Dainty Serveringsfat 36 cm White

  Dainty Serveringsfat 36 cm White
 • Villeroy & Boch Gray Pearl Ovalt Fat 41cm

  Villeroy & Boch Gray Pearl Ovalt Fat 41cm
 • Serveringsfat Pion Grå/Hvit 38 cm

  Serveringsfat Pion Grå/Hvit 38 cm
 • Serveringsfat nr. 13 Hvit, l: 3

  Serveringsfat nr. 13 Hvit, l: 3
 • Sky Serveringsfat Hvit

  Sky Serveringsfat Hvit
 • Potteryjo Daria Serveringsfat Oval 35 Cm - Serveringsfat Steingods Accolade - 024308S-0438

  Potteryjo Daria Serveringsfat Oval 35 Cm - Serveringsfat Steingods Accolade - 024308S-0438
  Serveringsfatet fra Potteryjo har vakkert design i stengods med dekorativ kant perfekt for lange middager rundt spisebordet. Velg mellom ulike farger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om serveringsfatet fra Potteryjo- Håndlaget.- Laget av stengods.- Vakkert design.- Finnes også som en skål.- Finnes i forskjellige farger.- Dybde: 220 mm.- Bredde: 350 mm.- Høyde: 30 mm.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Daria.- Selges i en 2-pakning.- Laget i Portugal Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Serveringsfat nr. 14 Hvit, l: 3

  Serveringsfat nr. 14 Hvit, l: 3
 • Bitz Serveringsfat 38 x 14 cm Wood/Forest

  Bitz Serveringsfat 38 x 14 cm Wood/Forest
 • Wedgwood Gio Serveringsfat 21cm

  Wedgwood Gio Serveringsfat 21cm
 • Aida Raw Rundt Fat 34,5 Cm - Serveringsfat Glass Klar - 15084

  Aida Raw Rundt Fat 34,5 Cm - Serveringsfat Glass Klar - 15084
  Dette fatet tilhører den populære serien Aida fra Raw. Serien utstråler modernitet, med et snev av nostalgi fra 70-tallet. Laget for hånd av glass, materialet gir en stilig og nordisk følelse som passer på alle bord. Hele serien er laget for hånd, så alle produktene har sitt eget unike utseende. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Lyngby Rhombe Color Serveringsfat Mørk Blå 28x21 cm

  Lyngby Rhombe Color Serveringsfat Mørk Blå 28x21 cm
  Fargen og formen på et serveringsfat spiller en rolle i å bestemme opplevelsen av maten vi spiser. Kanskje er fargen på retten en sterk kontrast til ingrediensene i maten, og skaper dermed en overraskende visuell effekt. Eller en farge som reflekterer ett eller flere av elementene i retten, og dermed skaper perfekt harmoni og samhold. Uansett gjør rettene i Rhombe Color-serien deg i stand til å presentere maten personlig og kreativt. Det store ovale serveringsfatet på 35 cm i Rhombe Color-serien er nå tilgjengelig i mørkeblått, og det middels 28 cm store serveringsfatet er tilgjengelig i blått. De blå fargene er kule og innbydende, skjerper sansene og presenterer mat vakkert og overraskende.
 • Mateus Oyster Fat 35x30 Cm Lyseblå - Serveringsfat Keramikk Lys Blå - EOS24D

  Mateus Oyster Fat 35x30 Cm Lyseblå - Serveringsfat Keramikk Lys Blå - EOS24D
  Fatet fra Mateus har et romantisk design med myke, bølgete former til alle typer borddekkinger. Det er laget av håndlaget keramikk med en håndmalt farge for å gjøre hvert produkt unikt. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om fatet fra Mateus- Fra kolleksjonen Oyster.- Håndlaget, håndmalt design.- Tradisjonelt håndverk.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 65-70°C.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Lokk Til Fat 24,5X24,5 Kald Grå

  Rosendahl Grand Cru Lokk Til Fat 24,5X24,5 Kald Grå
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Serveringsfat Ovalt 28,5x21,5 Cm - Serveringsfat Porselen Rosa - 201957

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Serveringsfat Ovalt 28,5x21,5 Cm - Serveringsfat Porselen Rosa - 201957
  Serveringsfatet fra Lyngby Porcelæn har et fargerikt, rosa design i porselen med en oval form og et dekorativt mønster langs kanten perfekt for mindre porsjoner og til servering av snacks. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Designet av Stilleben + Reckweg & Nordentoft. Om serveringsfatet fra Lyngby Porcelæn- Fra kolleksjonen Rhombe Color.- Laget av porselen.- Oval form.- Rosa farge.- Dybde: 215 mm.- Bredde: 285 mm.- Vekt: 620 g .- Laget i Thailand Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Dainty Serveringsfat 36 cm Beige

  Dainty Serveringsfat 36 cm Beige
 • Royal Copenhagen White Elements Fat 38 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1017069

  Royal Copenhagen White Elements Fat 38 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 1017069
  Et elegant fat fra Royal Copenhagen. Dette fatet har den perfekte kombinasjonen av et stilrent uttrykk og lekne former. Det er designet av Louise Campbell og er en del av serien White Elements, som er et dramatisk og samtidig diskret servise. Fatet er fint å kombinere med annet porselen fra Royal Copenhagen. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Prinsesse Blå Ovalt Fat 36,5 cm

  Royal Copenhagen Prinsesse Blå Ovalt Fat 36,5 cm
 • Serax Terres De Rêves Fat - Serveringsfat Stengods Smokey Blue - B5116144

  Serax Terres De Rêves Fat - Serveringsfat Stengods Smokey Blue - B5116144
  Fatet fra Serax har en organisk form med en luksuriøs finish og et kunstnerisk touch. Det er laget av stentøy med en naturinspirert farge perfekt for borddekkingen. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Designet av Anita Le Grelle. Om fatet fra Serax- Laget av stentøy.- Organisk form.- Luksuriøs finish.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Terres De Rêves. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bernadotte Serveringsfat Hvit

  Bernadotte Serveringsfat Hvit
 • Aime Serveringsfat Grønn Steingods

  Aime Serveringsfat Grønn Steingods
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Dompap Serveringsfat Dyp 25 cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Dompap Serveringsfat Dyp 25 cm
  Serveringsfat fra det nostalgiske vinterserviset Dompap i benporselene fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Fatet har, i likhet med alle deler i serviset, motiv av dompapen med sitt røde bryst på en rimfrosset gren i hvitt vinterlandskap. Serviset pass
 • Knabstrup Keramik Earth Fat 38 Cm - Serveringsfat Keramikk Hvit - 1170

  Knabstrup Keramik Earth Fat 38 Cm - Serveringsfat Keramikk Hvit - 1170
  Dette fatet tilhører serien Earth fra det danske merket Knabstrup Keramik. Den enkle designen og matte keramikken gjør det godt egnet for både det moderne og tradisjonelle hjem. Fatet kan med fordel kombineres med andre produkter fra samme serie. Fatet tåler ikke oppvaskmaskin eller mikrobølgeovn, bør vaskes for hånd. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Loft Ice Blue Serveringsfat 34 cm

  Loft Ice Blue Serveringsfat 34 cm
 • Serveringsfat Pion Grå/Hvit 36 cm

  Serveringsfat Pion Grå/Hvit 36 cm
 • House Doctor Pion serveringsfat, stort rundt hvit/grå

  House Doctor Pion serveringsfat, stort rundt hvit/grå
  Estetikken er alltid viktig og enten det er take-away eller hjemmelagde måltider, fremheves maten på en fin måte på det store, runde serveringsfatet fra House Doctor. Det er som skapt for uformelle middager, hvor den gode samtalen flyter mens gje
 • Porsgrunds Porselænsfabrik Bølge Hvitt Oval Asjett 19cm

  Porsgrunds Porselænsfabrik Bølge Hvitt Oval Asjett 19cm
  Oval asjett fra Bølge Hvitt - et porselenservise fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Asjetten måler 19 cm og er perfekt som sidetallerken eller til servering av små porsjoner og tapas. Bølge-serviset er inspirert av Porsgrund Porselens historie og h
 • Mateus Lace Fat 34 Cm - Serveringsfat Keramikk Sand - ESPSA13R

  Mateus Lace Fat 34 Cm - Serveringsfat Keramikk Sand - ESPSA13R
  Lace fat fra Mateus. Dette er et fint rundt fat som har fått inspirasjon fra moteverdenen. Fatet kjennetegnes av mønsteret som ligner på blonder. Perfekt for servering av for eksempel frukt. Fatet er håndlaget og håndmalt av erfarne håndverkere i Portugal, noe som gjør hvert fat helt unikt. Finnes i flere flotte farger. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Serveringsfat 404 Mm - Serveringsfat Porselen Hvit - 10019193

  Georg Jensen Bernadotte Serveringsfat 404 Mm - Serveringsfat Porselen Hvit - 10019193
  Serveringsfatet fra Georg Jensen har et hvitt, minimalistisk design i porselen med subtile detaljer. Det har art deco-estetikk med furer på siden og en moderne bunn perfekt til middagsfester. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om serveringsfatet fra Georg Jensen- Minimalistisk design.- Subtile detaljer.- Porselen.- Moderne stil.- Høyde: 19 mm.- Bredde: 404 mm.- Dybde: 194 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Msy Fat 30 Cm - Serveringsfat Keramikk Icy Blue - EIB04MSY

  Mateus Msy Fat 30 Cm - Serveringsfat Keramikk Icy Blue - EIB04MSY
  Dette fatet har blitt utviklet gjennom et samarbeid mellom den prisbelønte franske designeren Sam Baron og Costas Voyatziz, grunnleggeren av den internasjonale designportalen Yatzer. Samlingen heter MSY, og er en hyllest til keramikken. Designet er skapt i Sverige, og deretter håndlaget og håndmalt av erfarne keramikere i Portugal. Dette betyr at ulikheter i farge kan forekomme, noe som gjør hvert fat helt unikt. Dette gjør også at produsering- og leveringstid kan variere. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Nybro Crystal Daisy Serveringsfat 39 Cm - Serveringsfat Glass Multi - 273100

  Nybro Crystal Daisy Serveringsfat 39 Cm - Serveringsfat Glass Multi - 273100
  Serveringsfatet fra Nybro Crystal er laget av glass med et fargerikt uttrykk med et håndmalt, oransje blomstermotiv. Perfekt til servering av salat eller som en fruktskål. Kan også brukes som dekorasjon. Om serveringsfatet fra Nybro Crystal- Laget av glass.- Håndmalt blomstermotiv.- Fargerik look.- Fra kolleksjonen Daisy.- Finnes også som en skål. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Serveringsfat t 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Gul - EA04ST

  Mateus Stripes Serveringsfat t 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Gul - EA04ST
  Serveringsfatet fra Mateus har en myk, sofistikert følelse med et grafisk mønster. Serveringsfatet er laget av håndmalt, håndlaget keramikk med en miljøvennlig forpakning. Variasjon i utseende kan forekomme. Om serveringsfatet fra Mateus- Kombiner serveringsfatet med tallerkener fra Mateus.- Finnes i 6 forskjellige farger.- Dette serveringsfatet er en del av serien Stripes fra Mateus. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Serveringfat 13x37cm

  Eva Solo Nordic Kitchen Serveringfat 13x37cm
 • Nybro Crystal Nippon Serveringsfat 30 Cm - Serveringsfat Glass Grå - 273611

  Nybro Crystal Nippon Serveringsfat 30 Cm - Serveringsfat Glass Grå - 273611
  Serveringsfatet fra Nybro Crystal har et håndmalt, unikt design i glass. Det har et vakkert mønster med kontrasterende farger for et sofistikert og elegant touch. Perfekt til servering av salat eller som en fruktskål. Kan også brukes som dekorasjon. Designet av Anders Lindblom. Om serveringsfatet fra Nybro Crystal- Laget av glass.- Håndmalt design.- Fra kolleksjonen Nippon.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som et større fat. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Aida Relief Fat 33 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 35118

  Aida Relief Fat 33 Cm - Serveringsfat Porselen Hvit - 35118
  Fatet fra Aida er laget av hvitt porselen av høy kvalitet med flotte detaljer på kanten. Det har et tidløst design med en enkel uttrykk perfekt til ethvert hjem. Det har et slitesterk materiale til hverdagslig bruk. Om fatet fra Aida- Flotte detaljer.- Hvit, slitesterk porselen.- Perfekt til hverdagsbruk. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Tåler ovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ditte Serveringsfat Tapas Grå/Svart

  Ditte Serveringsfat Tapas Grå/Svart
 • Serveringsfat Bubbly Ø 33 cm

  Serveringsfat Bubbly Ø 33 cm
  • Håndlaget serveringsfat i glass • Boblet struktur
 • Villeroy & Boch Toys Fantasy Serveringsfat 38 cm

  Villeroy & Boch Toys Fantasy Serveringsfat 38 cm
  Toy's Fantasy er en del av Villeroy & Bochs store verden av jul og bringer tilbake gode barndomsminner med sine intrikate stykker i julefarger. Fyll hjemmet ditt med originale dekorasjons- og serviseideer for å skape en spesiell hygge i høytiden. Produktene i denne julekolleksjonen er perfekte for deg å samle og kombinere. Denne tallerkenen med flere rom med en nissefigur vil være midtpunktet i hver julemiddag og salongbord. For eksempel holder de seks rommene kjeksene adskilt fra hverandre. Gjør julen til en fargerik fest.
 • Aida Raw Fat 2-pk - Serveringsfat Stengods Titanium Black - 14825

  Aida Raw Fat 2-pk - Serveringsfat Stengods Titanium Black - 14825
  The dishes by Aida have a handmade design in burnt stoneware with a trendy colour. The dishes have a Scandinavian, raw look with an unscratchable finish. Each item is unique due to the handmade design. About the dishes from Aida- Trendy colour.- Handmade design.- From the collection Raw. Care advice for the dishes- Oven, microwave, freezer, and dishwasher safe. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Fat 35x30 Cm - Serveringsfat Keramikk Cinnamon - ECN24D

  Mateus Oyster Fat 35x30 Cm - Serveringsfat Keramikk Cinnamon - ECN24D
  Fatet fra Mateus har et romantisk design med myke, bølgete former til alle typer borddekkinger. Det er laget av håndlaget keramikk med en håndmalt farge for å gjøre hvert produkt unikt. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om fatet fra Mateus- Fra kolleksjonen Oyster.- Håndlaget, håndmalt design.- Tradisjonelt håndverk.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 65-70°C.- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler fryser. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Serveringsfat 12x24 cm

  Eva Solo Nordic Kitchen Serveringsfat 12x24 cm
  Server hjemmelaget og spennende tapas for dine gjester på det unike Nordic Kitchen serveringsfatet fra Eva Solo. Serien består av svart stengods i mange forskjellige størrelser, som kan kombineres til den perfekte borddekkingen, om du vil ha et