Arcoroc

Reykjavik, Cabernet og Stack Up er noen av serien med glass som Arcoroc har utviklet. Tilgjengelig som blant annet cocktailglass, ølglass og snapsglass. Du kan også kjøpe Arcorocs fine serveringskanner online fra norske nettbutikker.

Glass fra Arcoroc

 • Ølglass Nonic 28 Cl

  Ølglass Nonic 28 Cl
  ØLGLAS NONIC 28 CL - Det Perfekte Glasset til Enhver AnledningDette ØLGLAS NONIC er det ideelle valget, uansett om du skal nyte en kald øl eller servere andre drikkevarer. Glasset er laget av herdet glass, noe som gjør det ekstra holdbart og egnet for bruk i barer og restauranter.Med en kapasitet på 28 cl kan dette glasset romme en standard øl eller andre drikkevarer som vann, brus eller saft. Glassets høyde på 11,5 cm gjør det behagelig å holde og drikke av.Det klare glasset og det klassiske Nonic-designet tilføyer en elegant touch til enhver borddekking. Glasset kan også stables, noe som gjør det enkelt å oppbevare og spare plass.Uansett om du er en ølentusiast eller bare leter etter et allsidig glass til dine drikkevarer, er ØLGLAS NONIC 28 CL det perfekte valget.
 • Glass Skål 12cl Versatile Skrå

  Glass Skål 12cl Versatile Skrå
  Vakker Glasskål for enhver anledningDenne allsidige glasskålen er perfekt for servering av små porsjoner eller som en dekorativ skål for snacks eller dip. Skålen har en kapasitet på 12 cl og er laget av klart glass, som gir en elegant og tidløs estetikk.Uansett om du bruker den for å servere dessert, forretter eller som en del av borddekkingen din, vil denne glasskålen tilføre et snev av eleganse til enhver anledning. Den skrå formen gir et moderne preg til det klassiske designet og gjør det enkelt å servere og nyte innholdet.Skålen er lett å rengjøre og kan brukes både til hverdags og festlige anledninger. Med sin allsidighet og vakre design er denne glasskålen et must-have i ethvert kjøkken eller spisestue.Liten Glasskål for servering og dekorasjonDenne lille glasskålen er perfekt for servering av små porsjoner eller som en dekorativ skål for snacks eller dip. Skålen har en kapasitet på 4 cl og er laget av klart glass, som gir en elegant og tidløs estetikk.Uansett om du bruker den for å servere dessert, forretter eller som en del av borddekkingen din, vil denne glasskålen tilføre et snev av eleganse til enhver anledning. Den skrå formen gir et moderne preg til det klassiske designet og gjør det enkelt å servere og nyte innholdet.Skålen er lett å rengjøre og kan brukes både til hverdags og festlige anledninger. Med sin allsidighet og vakre design er denne glasskålen et must-have i ethvert kjøkken eller spisestue.
 • Rødvinsglass - 74 Cl Zenz (6stk)

  Rødvinsglass - 74 Cl Zenz (6stk)
  Flott stor rødvinsglass fra Zenz PenelopeHvis du er en stor rødvinselsker, vil dette flotte rødvinsglasset fra Zenz Penelope gi deg den ultimate vinopplevelsen. Glasset har en kapasitet på 74 cl, noe som gjør det perfekt for å nyte din favorittvin.Glasset er laget av klart glass og har en elegant og tidløs stil. Det kan brukes til enhver anledning, enten det er en koselig kveld hjemme eller for å imponere gjestene dine ved et fint middagsbord.Med dette 6-pakning rødvinsglass kan du dele vinopplevelsen med venner og familie. Det er også en fantastisk gave til din kjære, familie eller venner som fortjener det beste.Uansett om du nyter rødvin alene, med partneren din eller som en del av en festlig begivenhet, vil dette rødvinsglasset fra Zenz Penelope legge til en ekstra touch av eleganse til din vinopplevelse.
 • Vinglass, 47 Cl Chef&Sommelier Cabernet Unik

  Vinglass, 47 Cl Chef&Sommelier Cabernet Unik
  Luksuriøst Vinglass fra Chef&Sommelier Cabernet UnikDette vinglass fra Chef&Sommelier Cabernet Unik er det perfekte valget for enhver vinelsker. Glasset er laget av høykvalitetsglass og har en kapasitet på 47 cl. Med en høyde på 22 cm og en klar finish, er dette vinglasset både elegant og stilfullt.Glasset er designet for å fremheve smaken og aromaen av din favorittvin. Den unike formen og størrelsen sikrer optimal lufting og frigjøring av aromaer, noe som forbedrer vinopplevelsen din.I tillegg har glasset en knekklinje som indikerer hvor mye vin som skal helles i. Ved knekklinjen inneholder glasset 13 cl, noe som gjør det enkelt å måle den perfekte mengden vin for serveringen din.Uansett om det er til en festlig anledning eller en koselig kveld hjemme, vil dette vinglasset fra Chef&Sommelier Cabernet Unik legge til en luksuriøs touch til vinopplevelsen din.
 • Vinglass, 58 Cl Chef&Sommelier Cabernet Unik

  Vinglass, 58 Cl Chef&Sommelier Cabernet Unik
  Vinglass på 58 cl fra merket Chef & Sommelier er et glassdesign som er spesielt utviklet for å forbedre opplevelsen av å smake vin. Her er noen viktige opplysninger om dette vinglasset:Størrelse: Glasset har en kapasitet på 58 cl, noe som gjør det egnet for servering av ulike typer vin, inkludert rødvin og noen hvitviner.Materiale: Chef & Sommelier er kjent for å produsere glass av høy kvalitet. Deres glass er vanligvis laget av krystall eller krystallignende materiale, som er tynnere og mer gjennomsiktig enn vanlig glass. Dette bidrar til å fremheve vinens farge og aromaer.Form og design: Vinglass fra Chef & Sommelier er designet med tanke på vinens estetikk og smaksopplevelse. De har vanligvis en tulipanformet kropp som smalner mot toppen. Dette hjelper med å konsentrere vinens aromaer, mens den store overflaten gir plass til vinens oksygeneringsprosess.Holdbarhet: Siden disse glassene vanligvis er laget av holdbare materialer, tåler de gjentatte oppvaskrunder i oppvaskmaskinen og er egnet for daglig bruk.Bruk: Vinglass på 58 cl er egnet for rødvin og kan romme en tilstrekkelig mengde vin for å frigjøre og nyte dens smaks- og aromaelementer. De brukes vanligvis til fyldige rødviner som Bordeaux, Cabernet Sauvignon og lignende.Chef & Sommelier er kjent for å levere produkter av høy kvalitet til restauranter, vinkjellere og vinentusiaster, og deres vinglass er designet for å forbedre vinopplevelsen ved å fremheve vinens karakteristika. Når du bruker slike glass kan du forvente en mer nyansert og fornøyelig smaksopplevelse fra vinen din.
 • Ølglass På Fot 64 Cl

  Ølglass På Fot 64 Cl
  Ølglass på fot 64 cl - Perfekt for å nyte din favorittølForkjæl deg selv med vårt ølglass på fot med en kapasitet på 64 cl. Dette imponerende glasset er perfekt for å nyte din favorittøl med stil og eleganse.Det høye glassdesignet med en solid fot gir en sofistikert og tiltalende presentasjon. Den romslige kapasiteten gjør det ideelt for å servere ulike typer øl, inkludert ale, lager eller håndverksøl.Glassets form og størrelse gir plass til en rik aroma og en fyldig smak, noe som forbedrer opplevelsen av ølen din. Den solide foten gir også et godt grep og stabilitet, slik at du kan nyte ølen din med tillit.Uansett om du er en ølentusiast eller bare ønsker å legge til et snev av eleganse til drikkeopplevelsen din, er vårt ølglass på fot med 64 cl det perfekte valget. Skål og nyt din favorittøl på en stilfull måte.
 • Arcoroc Tumbler Av 320 Ml Blå (6stk)

  Arcoroc Tumbler Av 320 Ml Blå (6stk)
  ARCOROC Tumbler - Perfekt til Enhver AnledningDisse ARCOROC Tumblere er ideelle til enhver anledning. Med en kapacitet på 320 ml og en smuk blå farve er de perfekte til servering av dine foretrukne drikkevarer. Uansett om det er vann, juice eller cocktails, vil disse tumblere tilføye et streif av eleganse til bordet ditt.Tumblerne er laget av holdbart glass og har en måling på 84 mm i høyden og 89 mm i diameter. Den blå fargen tilføyer et friskt og moderne utseende som passer til enhver innredning. Med en kapasitet på 320 ml er de også ideelle for å servere mindre porsjoner av dine favorittdrikker.Uansett om du bruker dem til daglig eller til spesielle anledninger, vil disse ARCOROC Tumblere være et stilig og praktisk valg.
 • Snapsglass 3,5 Cl.

  Snapsglass 3,5 Cl.
  Snapsglass 3,5 cl.Klassisk snapsglass til enhver fest!Påske- og julefrokosten er ikke det samme uten snapsen.... Og her er det perfekte snapsglasset til begivenheten!Eller skal hjemmebaren fylles med smarte glass, her er løsningen!Enkelt design, som passer på ethvert bord.... eller enhver bardisk.Mål: 3,5 cl.
 • Arcoroc Vap Degustation Cognacglass - 15 Cl

  Arcoroc Vap Degustation Cognacglass - 15 Cl
  Klassisk cognacglass fra Arcoroc!Skal det være stil over herrestuen?!.... Så er dette cognacglasset uunnværlig! Det klassiske vintage designet gjør at glasset passer på ethvert bord.Mål: 15 cl
 • Shotglass Med Hank - 5,5 Cl

  Shotglass Med Hank - 5,5 Cl
  Glass med hank - 5,5clDesignet som iskande. Glasset er med tykk bunn, som gjør det ekstra motstandsdyktig. Ideell for profesjonell bruk.Enkelt og stilrent glass, som passer til drinker, desserter og irish coffeeMål:Ø: 45 mmH: 101 mmV: 125 g
 • Glass Skål 4 Cl Versatile Skrå

  Glass Skål 4 Cl Versatile Skrå
  Glasskål 4 cl Versatile skrå - Perfekt for servering av små porsjonerDenne glasskålen fra Arcoroc, Petites er ideell for servering av små porsjoner. Med en kapasitet på 4 cl og en høyde på 6,2 cm er den perfekt for servering av forretter, desserter eller snacks.Skålen er laget av klart glass, noe som gir den et elegant og stilfullt utseende. Den skrå formen gir en moderne vri til borddekningen din og gjør det enkelt å presentere rettene dine på en innbydende måte.Uansett om du bruker den til en festlig anledning eller til daglig bruk, vil denne glasskålen være et praktisk og stilfullt valg.
 • Vinglass 35 Cl Chef&Sommelier Cabernet Unik

  Vinglass 35 Cl Chef&Sommelier Cabernet Unik
  Vinglass 35 cl Chef&Sommelier Cabernet Unik
 • Aps Skål, Alu/kobber, 70 Cl, 15,5 x 12 Cm

  Aps Skål, Alu/kobber, 70 Cl, 15,5 x 12 Cm
  APS Skål i Aluminium og Kobber - En Stilfull Tilføyelse til Ditt BordDenne APS skålen er et unikt og stilfullt valg til servering av dine favorittretter. Skålen er laget av aluminium og har en vakker kobberfarget finish som gir et moderne og elegant preg til bordet ditt. Med en kapasitet på 70 cl er den perfekt for servering av salater, pasta, risretter og mye mer.Skålen har en rektangulær form og måler 15,5 cm i bredde, 5,5 cm i høyde og 12 cm i dybde. Dette gir den et unikt og moderne utseende som vil imponere gjestene dine. Vennligst merk at denne skålen ikke er egnet for oppvaskmaskin og må derfor vaskes for hånd for å bevare dens skjønnhet og holdbarhet.Uansett om du bruker den til daglig bruk eller til spesielle anledninger, vil denne APS skålen i aluminium og kobber definitivt tilføre en touch av eleganse til bordet ditt.
 • Aps Skål, Alu/sort, 70 Cl, 15,5 x 12 Cm

  Aps Skål, Alu/sort, 70 Cl, 15,5 x 12 Cm
  APS Bolle i Aluminium - Et Stilfuldt og Praktisk Tilbehør til Dit KøkkenDenne APS skål er et must-have for enhver, der sætter pris på både stil og funktionalitet. Skålen er lavet af aluminium og har en elegant sort finish, der tilføjer et moderne touch til dit køkken. Med en kapacitet på 70 cl og dimensioner på 15,5 cm i bredde og 12 cm i dybde, er denne skål ideel til servering af forskellige retter.Skålen har en rektangulær form, hvilket giver den et unikt og moderne udseende. Den er ikke egnet til opvaskemaskine, men den er nem at rengøre i hånden, hvilket gør den til et praktisk valg til daglig brug.Uanset om du bruger den til at servere salater, pasta eller andre retter, vil denne APS skål helt sikkert imponere dine gæster med sin stil og funktionalitet.
 • Aps Skål, Alu/gull, 140 Cl, 23 x 15,5 Cm

  Aps Skål, Alu/gull, 140 Cl, 23 x 15,5 Cm
  APS Skål i Aluminium og Gull - Perfekt til Servering og DekorasjonDenne APS skålen er et elegant og funksjonelt tilbehør til ditt kjøkken eller spisebord. Skålen er laget av aluminium og har en vakker gullfinish som tilfører et luksuriøst preg til ethvert interiør. Med en bredde på 23 cm, en høyde på 6 cm og en dybde på 15,5 cm har skålen en kapasitet på 140 cl, noe som gjør den ideell for servering av salater, snacks eller andre retter.Skålen har en rektangulær form som gir den et moderne og stilig utseende. Den er imidlertid ikke egnet for oppvaskmaskin, så den må rengjøres for hånd for å bevare sin skjønnhet og holdbarhet.Uansett om du bruker den til å servere mat eller som en dekorativ skål, vil denne APS skålen i aluminium og gull definitivt tilføre et streif av eleganse til hjemmet ditt.
 • Aps Skål, Alu/sort, 140 Cl, 23 x 15,5 Cm

  Aps Skål, Alu/sort, 140 Cl, 23 x 15,5 Cm
  APS Bolle i Svart Aluminium - Perfekt for enhver anledningDenne APS-bollen er et must-have for ditt kjøkken eller spisestue. Bollen er laget av holdbart aluminium og har en elegant svart farge som passer til enhver innredning. Med en bredde på 23 cm, en høyde på 6 cm og en dybde på 15,5 cm, har bollen den perfekte størrelsen for å servere salater, snacks eller andre deilige retter.Med en kapasitet på 140 cl har bollen nok plass til å imøtekomme dine behov, enten det er for en liten samling eller en større fest. Den rektangulære formen gir et moderne og stilig utseende som vil imponere gjestene dine.Vennligst merk at denne bollen ikke er egnet for oppvaskmaskinen. For å bevare bollens vakre finish, anbefales det å vaske den for hånd.Uansett om du bruker den til hverdags eller spesielle anledninger, vil denne APS-bollen være et praktisk og stilig tilbehør til ditt kjøkken.
 • Aps Skål, Alu/kobber, 140 Cl, 23 x 15,5 Cm

  Aps Skål, Alu/kobber, 140 Cl, 23 x 15,5 Cm
  APS Skål i Aluminium og Kobber - En Stilfull Tilføyelse til Ditt BordDenne APS skålen er et unikt og stilfullt valg til servering av dine retter. Skålen er laget av aluminium og har en vakker kobberfarget finish som tilfører et moderne og elegant preg til bordet ditt. Med en kapasitet på 140 cl og mål på 23 x 15,5 cm, er den perfekt for servering av salater, pasta, risretter og mye mer.Skålen har en rektangulær form som gir et moderne og minimalistisk uttrykk. Den er ikke egnet for oppvaskmaskin, men den er lett å rengjøre med en myk klut og mild såpe. Merk at skålen har en høyde på 6 cm, noe som gjør den ideell for servering av både små og store porsjoner.Uansett om du bruker den til hverdag eller til spesielle anledninger, vil denne APS skålen i aluminium og kobber helt sikkert imponere gjestene dine.
 • Aps Skål, Oliventre, 5 Cl, 12 x 7,5 Cm

  Aps Skål, Oliventre, 5 Cl, 12 x 7,5 Cm
  APS Skål i Oljetre - Perfekt til Servering og DekorasjonDenne vakre APS-skålen er laget av oljetre og legger til en naturlig og rustikk touch til kjøkkenet eller spisebordet ditt. Skålen har en bredde på 12 cm, en høyde på 2,5 cm og en dybde på 7,5 cm, noe som gir den en perfekt størrelse for servering av små porsjoner eller som en dekorativ skål.Med en kapasitet på 5 cl kan skålen brukes til å servere sauser, dressinger eller små snacks. Den brune fargen og treverket legger varme og sjarm til ethvert bordoppsett.Vær oppmerksom på at treprodukter som denne skålen må vaskes for hånd med vann og mild såpe. De må ikke settes i oppvaskmaskinen for å bevare sin naturlige skjønnhet og holdbarhet.Uansett om du bruker denne APS-skålen til servering eller som en dekorativ gjenstand, vil den helt sikkert legge til et unikt og naturlig element til hjemmet ditt.
 • Aps Skål, Oliventre, 30 Cl, 16 x 9 Cm

  Aps Skål, Oliventre, 30 Cl, 16 x 9 Cm
  Mer informasjon om APS skål, oliventre, 30 cl, 16 x 9 cmTreprodukter skal vaskes for hånd med vann og mild såpe, de skal ikke settes i oppvaskmaskinen.Farge: BrunMateriale: TreBredde: 16 cmHøyde: 7 cmDybde: 9 cmVolum: 30 cl
 • Aps Skål, Oliventre, 20 Cl, 13 x 8 Cm

  Aps Skål, Oliventre, 20 Cl, 13 x 8 Cm
  APS Skål i Oliventre - Naturlig Skjønnhet til Ditt BordDenne vakre APS skålen er laget av oliventre og legger til en naturlig og rustikk sjarm til bordet ditt. Med en bredde på 13 cm, en høyde på 6,5 cm og en dybde på 8 cm har skålen den perfekte størrelsen for servering av små retter eller snacks.Skålen har en romkapasitet på 20 cl, noe som gjør den ideell for servering av dip, nøtter eller andre små godbiter. Den brune fargen og treverket legger til varme og kos til ethvert bordoppsett.Vær oppmerksom på at denne skålen må vaskes for hånd med vann og mild såpe. Den må ikke settes i oppvaskmaskinen for å bevare sin naturlige skjønnhet og holdbarhet.Med denne APS skålen i oliventre kan du skape en unik og naturlig atmosfære ved bordet ditt.
 • Arcoroc Shotglass - 7 Cl

  Arcoroc Shotglass - 7 Cl
  Fede shotglass til en god festNår der skal holdes fest så er det næsten obligatorisk, at der skal shots til. Det skyldes, at shots er noget af det, som folk får det sjovest af. Til formålet er det nødvendigt med de helt rigtige shotglass og disse glass er et godt eksempel herpå. De er lavet af glas og er gennemsigtige så du kan se den væske der bliver hældt op. Uanset om det er tequila shots, gajol shots eller hjemmelavede bolcheshots så vil du helt sikkert nyde dem i disse glass. Den klassiske form på shotglass er den koniske form, som betyder, at glasset går ind forneden og ud foroven. Disse shotglass har netop denne form, hvilket også er den mest behagelige glasform at drikke af. Du kan købe mange glass på samme tid således, at du er forberedt til de helt store fester i dit hjem.  Høyde8,5 cmDiameter5,5 cmVolum7 clMaterialeGlasFormKoniskFargeKlarVarenr.20911007
 • Martiniglass 21 Cl - Arcoroc Broadway

  Martiniglass 21 Cl - Arcoroc Broadway
  Stilig Martiniglass i Klar GlassDette elegante martiniglasset fra Arcoroc Broadway er det perfekte valget for å servere dine favorittcocktails. Glasset har en kapasitet på 21 cl, noe som gir deg god plass til å nyte drinken din. Den klare glassfinishen gir glasset et sofistikert og stilfullt utseende.Uansett om du er en profesjonell bartender eller bare elsker å blande dine egne drinker hjemme, vil dette martiniglasset være et fantastisk tillegg til glasssamlingen din. Det er holdbart og enkelt å rengjøre, noe som gjør det ideelt for både daglig bruk og spesielle anledninger.Med Arcoroc Broadway Martiniglass kan du servere cocktailene dine med stil og eleganse.
 • Champagneglass Cabernet (6stk)

  Champagneglass Cabernet (6stk)
  Nyt en god champagne i herlige champagneglassDet har blitt veldig vanlig å nyte et godt glass champagne til en god middag, selvfølgelig ofte til lette retter eller sjømat, og flere og flere setter i dag pris på å nyte et godt glass champagne i stedet for en øl, et glass vin eller en cocktail. Det er i dag et stort og spennende utvalg innen herlige champagner, og det er definitivt noe for enhver smak. Dette flotte champagneglasset fra Cabernet er definitivt et av de mer populære champagneglassene, og du vil uten tvil oppnå en fantastisk smaksopplevelse når du nyter en deilig champagne servert i dette champagneglasset.
 • Martiniglass Cabernet 30 Cl

  Martiniglass Cabernet 30 Cl
  Lekker martini-glassDette flotte martini-glasset er selvfølgelig egnet for martini, men kan også enkelt brukes til utallige andre cocktails. Det kan være en cosmopolitan som de fleste kjenner fra den populære Sex and the City-serien. De fleste forbinder selvfølgelig martini med selveste James Bond, som gjerne nyter en shaken, not stirred martini-cocktail i enhver James Bond-film. Dette martini-glasset er stilfullt og enkelt, og er det perfekte valget som et godt og lekkert martini-glass. Kvaliteten er i toppklasse, og her er det definitivt snakk om et godt martini-glass til en svært fornuftig pris.
 • Champagneglass - Arcoroc (6stk)

  Champagneglass - Arcoroc (6stk)
  Champagneglass - Arcoroc (6stk)Skål og feir med disse elegante champagneglassene fra Arcoroc. Dette settet består av 6 glass, som hver har en kapasitet på 16 cl. Glassene er laget av klart glass og har en klassisk tulipanform, som er ideell for å fremheve boblene og aromaen i champagnen din.Med en høyde på 22,5 cm og en diameter på 7 cm er disse champagneglassene perfekte for enhver festlig anledning. De er lette å håndtere og har en solid konstruksjon som gjør dem egnet for både privat og profesjonell bruk.Uansett om du skal feire en spesiell begivenhet eller bare ønsker å unne deg selv en god flaske champagne, vil disse Arcoroc champagneglassene legge til et snev av eleganse til opplevelsen din.
 • Champagneglass - Zenz (6stk)

  Champagneglass - Zenz (6stk)
  Zenz Champagneglass - Perfekt til Enhver AnledningSkap den perfekte atmosfæren med disse elegante champagneglassene fra Zenz. Uansett om du nyter champagne på en restaurant, kafé eller hjemme, fortjener en god champagne et godt glass. Disse champagneglassene er laget av klart glass og har en klassisk design som passer til enhver innredning.Med en diameter på ø 4 cm og en høyde på 9 cm er disse champagneglassene perfekte for å nyte din favorittchampagne. De er også egnet for å servere champagne til gjestene dine eller for å skape en festlig stemning.Uansett om du nyter champagne til god mat eller bare som en luksuriøs godbit, vil disse champagneglassene fra Zenz sikre at champagnen din smaker enda bedre. Gjør deg selv eller en champagneelsker glad med dette settet med 6 champagneglass.
 • Rødvinsglass - 65 Cl Zenz (6stk)

  Rødvinsglass - 65 Cl Zenz (6stk)
  Flotte Rødvinsglass fra Zenz Penelope - Perfekt til Enhver AnledningDisse vakre rødvinsglassene fra Zenz Penelope er det ideelle valget når du ønsker å skape en elegant og innbydende atmosfære. Med en kapasitet på 65 cl kan de romme rikelig med rødvin for å skjemme bort gjestene dine i mange timer.Uansett om du inviterer din kjæreste, venner eller familie til en hyggelig kveld hjemme, eller om du driver en bar eller restaurant og ønsker å imponere gjestene dine, er disse rødvinsglassene det perfekte valget. Deres tidløse design og klare glass gjør dem egnet for enhver anledning.Et godt glass rødvin går aldri av moten, og med disse rødvinsglassene fra Zenz Penelope kan du være sikker på å servere vinen din med stil. Så åpne den beste flasken med rødvin og la gjestene dine nyte en uforglemmelig opplevelse.
 • Shotglass 6,5 Cl.

  Shotglass 6,5 Cl.
  Arcoroc Shotglass - Perfekt til Enhver Festlig AnledningDisse flotte Arcoroc shotglass er det ideelle valget til enhver festlig begivenhet. De er enkle og stilfulle med sitt helt klare glass og passer perfekt til ethvert tema eller stil. Med en romkapasitet på 6,5 cl og en høyde på 10 cm er de perfekte for servering av shots, snaps og andre små sterke drinker.Arcoroc shotglass er ikke bare flotte, de er også praktiske. De har en tung og kraftig bunn som sikrer at de står stabilt på bordet og ikke velter lett. De er enkle å rengjøre da de tåler oppvaskmaskin, og de er enkle å stable slik at de ikke tar mye plass på hyllene eller i skapet.Uansett om du er vert for en fest eller bare ønsker å legge til litt eleganse til hjemmebaren din, er disse Arcoroc shotglass det perfekte valget.
 • Pyramide Skål

  Pyramide Skål
  Flott Pyramide Skål i Klar GlassDenne flotte pyramide skål er et vakkert og stilfullt tilbehør til ditt hjem. Skålen er laget av klart glass og består av to deler som kan settes sammen for å danne en pyramideformet skål. Med en høyde på 15,7 cm er skålen perfekt til servering av snacks, frukt eller andre småretter.Den klare glassoverflaten gir skålen et elegant og moderne utseende som passer til enhver innredning. Skålen er også lett å rengjøre og kan enkelt tas fra hverandre for å gjøre det enda enklere.Uansett om du bruker den til å servere til gjestene dine eller som en dekorativ gjenstand i hjemmet ditt, vil denne pyramide skålen med sikkerhet tilføye et streif av eleganse og stil.
 • Ølglass Willi 40 Cl.

  Ølglass Willi 40 Cl.
  Klassisk Ølglass fra Willi Becher - Perfekt til Enhver ØlopplevelseDette klassiske ølglasset fra Willi Becher er det ideelle valget for å nyte en god øl. Glasset er designet med en høyde på 40 cl og er laget av klart glass, som lar deg beundre ølens farge og konsistens.Det smale og høye designet på glasset hjelper med å fange og bevare ølets aroma, noe som forbedrer smaksopplevelsen. Toppdelen av glasset har en mild bøyning innover, som ytterligere forsterker aromaen og gir deg den beste mulige ølopplevelsen.Willi Becher ølglass er kjent og brukt over hele verden. Deres universelle design gjør dem til det foretrukne valget for ølservering på barer og restauranter overalt. Glasset kan imidlertid også brukes til andre drikker som brus og sitronade, takket være sitt klassiske og tidløse design.Med dette ølglasset fra Willi Becher kan du være sikker på å servere ølen din på den beste mulige måten og få en autentisk og forbedret ølopplevelse.
 • Cognacglass Degustation 25 Cl.

  Cognacglass Degustation 25 Cl.
  Flott Cognacglass fra ARC - Perfekt til DegustationDette flotte cognacglasset fra ARC er det ideelle valget for å nyte din favorittcognac. Med en kapasitet på 25 cl har glasset den perfekte størrelsen for å frigjøre og fremheve cognacens aromaer og smaksnyanser.Glasset er laget av klart glass, som gir deg muligheten til å beundre cognacens gyldne farge og estetikk. Det er designet for å gi en behagelig og elegant opplevelse når du nyter din cognac.I tillegg til denne størrelsen fås glasset også i størrelsene 15 cl og 41 cl. Hvis du leter etter et større glass, tilbyr vi også Omega cognacglasset med en kapasitet på 72 cl.Uansett om du er en cognac-entusiast eller ønsker å skjemme bort noen, vil dette flotte cognacglasset fra ARC være et perfekt valg.
 • Rødvinsglass - Zenz (6 Stk)

  Rødvinsglass - Zenz (6 Stk)
  Vakkert rødvinsglass fra ZenzDanskerne setter i større grad pris på et godt glass vin. Det er alt fra hvitvin til rødvin eller musserende vin, ja til og med dessertvin blir mer og mer populært. Dette flotte rødvinsglasset fra Zenz har en lekker design og er behagelig å drikke av. En god rødvin fortjener et godt glass, og dette rødvinsglasset er definitivt et fornuftig valg. Glasset kan selvfølgelig brukes til mer enn rødvin, men størrelsen gjør det helt fantastisk egnet til et godt glass temperert rødvin. Kvaliteten er super, og dette rødvinsglasset er samtidig en god idé hvis du er på utkikk etter en flott gave til noen du er glad i. Alt i alt et godt glass til en meget attraktiv pris.FargeKlarHøyde22 cmDiameter8,6 cmMaterialeGlassVolum50 cl
 • Cognacglass Degustation 41 Cl.

  Cognacglass Degustation 41 Cl.
  Flott Cognacglass fra ARC - Perfekt til DegustationDette flotte cognacglasset fra ARC er det ideelle valget for å nyte din favorittcognac. Med en kapasitet på 41 cl har glasset den perfekte størrelsen for å frigjøre og fremheve cognacens aromaer og smaksnyanser.Glasset er laget av klart glass og har en elegant og tidløs design som passer til enhver anledning. Det er også tilgjengelig i størrelsene 15 cl og 25 cl hvis du foretrekker mindre porsjoner. Hvis du derimot ønsker et større glass, tilbyr vi også Omega cognacglasset med en kapasitet på 72 cl.Dette cognacglasset er også tilgjengelig i en butikkvennlig emballasje med varenummer 5000798. Det har en lengde på 12,9 cm, en diameter på 9,5 cm og veier 0,182 kg.Uansett om du er en cognac-entusiast eller ønsker å glede noen du er glad i, vil dette flotte cognacglasset fra ARC garantert imponere.
 • Ølglass Willi 33 Cl.

  Ølglass Willi 33 Cl.
  Holdbart og innbydende Willi Becher ølglassUansett hvordan et ølglass ser ut, kan det virke innbydende når det kommer en deilig, gylden øl i glasset. Willi Becher ølglass er kjent for sin holdbarhet og innbydende design, og dette glasset er intet unntak.Glasset har en kapasitet på 33 cl og er laget av holdbart glass som tåler daglig bruk. Den tykke bunnen og den nedre delen av glasset sikrer stabilitet og holdbarhet, mens den øvre delen av glasset er litt tynnere for en behagelig drikkeopplevelse.Med dette Willi Becher ølglasset kan du nyte din favorittøl med stil og sikkerhet i et glass som er laget for å vare.Dimensjoner: Ø: 6,7 cm x H: 14,3 cm
 • Ølglass Tønde 37 Cl (6stk)

  Ølglass Tønde 37 Cl (6stk)
  Klassisk Ølglass til Baren - Perfekt til Enhver ØltypeDette klassiske ølglasset er et must-have til enhver bar. Med sitt tidløse design og klare glass er det både elegant og funksjonelt. Glasset har en kapasitet på 37 cl, noe som gjør det ideelt for servering av ulike øltyper, inkludert pilsner, IPA og weissbier.Med en høyde på 12 cm og en diameter på 7 cm passer dette ølglasset perfekt i gjestenes hender og gir en behagelig drikkeopplevelse. Glasset er laget av holdbart glass som sikrer langvarig bruk og enkel rengjøring.Med en pakke med 6 stk. har du nok glass til å imøtekomme behovene i baren din. Dette ølglasset er en klassiker som gjestene dine vil sette pris på og nyte å drikke av.
 • Ølglass Nonic 34 Cl

  Ølglass Nonic 34 Cl
  Holdbart Ølglass til Barer og RestauranterDette Nonic ølglasset er det ideelle valget for barer og restauranter som ønsker holdbare og praktiske glass. Glasset er herdet, noe som betyr at det kan tåle hard behandling og er mindre tilbøyelig til å gå i stykker. Dette gjør det til et pålitelig valg i en travel restaurantbransje.Ølglassets størrelse på 34 cl gjør det perfekt for servering av en vanlig størrelse øl. Det kan imidlertid også brukes til andre drikkevarer etter behov. Den klare glassfinishen gir et elegant utseende som passer til enhver innredning.En ekstra fordel med dette Nonic ølglasset er at det er lett å stable. Dette gjør det enkelt å oppbevare og organisere glassene på baren eller restauranten.Med dette holdbare og praktiske Nonic ølglasset kan du være sikker på å imøtekomme dine kunders behov samtidig som du opprettholder en stilfull og effektiv service.
 • Ølglass Nonic 57 Cl

  Ølglass Nonic 57 Cl
  Stort og Romslig Nonic Ølglass for en Perfekt FadølDette Nonic ølglasset er det perfekte valget for å nyte en klassisk fadøl på en vanlig bar. Med en størrelse på 57 cl, kan glasset romme litt mer enn en halv liter, noe som er den mest utbredte størrelsen på skjenkesteder. Glasset er fra Nonic, som er kjent for deres ølglass i forskjellige størrelser.Det klassiske ølglasset har en form som går litt ut på toppen og inn på bunnen, noe som fremhever de riktige smaksnuansene og gir en god smak i munnen. Glasset har en høyde på 15,2 cm og en diameter på 8,7 cm. Det kan også stables, noe som gjør det enkelt å oppbevare bak baren eller restauranten.Dette Nonic ølglasset er det gode valget, enten du serverer øl eller vann. Det er herdet og stablingsbart, noe som gjør det holdbart og praktisk til daglig bruk. Med en høyde på 12,7 cm, en diameter på 7,7 cm og en vekt på 205 g, er det et solidt og pålitelig glass for enhver anledning.
 • Ølglass Cervoise 32 Cl (6stk)

  Ølglass Cervoise 32 Cl (6stk)
  Stilet Cervoise ølglass med stilk - Perfekt til enhver ølDette Cervoise ølglasset er det perfekte valget for enhver ølentusiast. Med sitt stilfulle design og vakre stilk tilfører det en ekstra eleganse til din ølopplevelse. Glasset er laget av klart glass og har en kapasitet på 32 cl, noe som gjør det egnet for både klassisk øl og spesialøl på fat.Uansett om du foretrekker en fatøl i størrelsen 32, 38, 50 eller 62 cl, kan du servere den i dette Cervoise ølglasset. Serien fås i ulike størrelser, slik at du kan velge den som passer best til dine behov.Med en diameter på 7,2 cm og en høyde på 16,6 cm er dette ølglasset både elegant og praktisk. Det er lett å rengjøre og vil være et vakkert tillegg til enhver bar eller hjemmebar.Gjør din ølopplevelse enda bedre med dette stilfulle Cervoise ølglasset.
 • Imperata Skål Hvit/sort 400 Cl

  Imperata Skål Hvit/sort 400 Cl
  Imperata skål - Legg til kontrast og eleganse til buffeten dinImperata-skålen er det perfekte valget hvis du ønsker å tilføre buffeten din et snev av kontrast. Den svart/hvite glasuren gir skålen skarphet og muligheten til å leke med salatenes farger. Skålen er laget av porselen og har en kapasitet på 400 cl.Med en diameter på 33 cm og en høyde på 10 cm er skålen romslig og egnet for servering av større porsjoner. Den hvite fargen gir et rent og elegant utseende, mens den svarte undersiden tilfører et unikt preg.Imperata-skålen kan også snus og brukes som en oppsats, der den vakre røde undersiden kan vises frem. Vær oppmerksom på at siden produktene er unike, kan det forekomme variasjoner i utseende og farge.Legg til eleganse og kontrast til buffeten din med Imperata-skålen.
 • Champagneglass Elegance 17 Cl

  Champagneglass Elegance 17 Cl
  Elegante Champagneglass i Klar GlassChampagneglass Elegance i 17 cl størrelse er det perfekte valget for å legge til en elegant og sofistikert touch til dine festlige øyeblikk. Glassets slanke og buede form gir en behagelig følelse i hånden og fremhever skjønnheten av din champagne eller musserende vin.Med en kapasitet på 17 cl får du den perfekte porsjonen for å nyte dine festlige drikker. Glasset er designet for å bevare boblenes letthet og aroma, slik at du kan nyte hvert eneste slurk med full smak.Champagneglass Elegance er laget av kvalitetsmaterialer som sikrer holdbarhet og motstand mot brudd. Du kan bruke det igjen og igjen uten bekymring for skader eller slitasje.Den elegante og stilfulle utformingen av Champagneglass Elegance gjør det til et vakkert tilbehør for enhver festlig anledning. Det passer perfekt til bryllup, jubileum, fødselsdag og andre feiringer.Forkjæl deg selv med Champagneglass Elegance i 17 cl størrelse og opplev den subtile elegansen det bringer til dine festlige øyeblikk. Enten du feirer en spesiell begivenhet eller ønsker å legge til et snev av raffinement til hverdagen, vil dette glasset være et perfekt valg.
Andre varemerker