Andre varemerker

Audo Copenhagen

 • Audo Copenhagen New Norm Dekanteringskaraffel - Vannkarafler & Vannkanner Glass Transparent - 4680069

  Audo Copenhagen New Norm Dekanteringskaraffel - Vannkarafler & Vannkanner Glass Transparent - 4680069
  En dekorativ dekanterende karaffel fra Audo Copenhagen som fremhever aromaene og duftene av din favorittvin. Karaffelen rommer en flaske vin og er perfekt til en fin middag. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Interconnect Lysestake Svart - Lysestaker Lakkert Metall Sort - 4709539

  Audo Copenhagen Interconnect Lysestake Svart - Lysestaker Lakkert Metall Sort - 4709539
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et unikt design i metall med overdrevne, geometriske former. Den har et utvalgt utseende perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Designet av Colin King. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Geometriske former.- Eksklusivt utseende.- Designet av Colin King.- Gaveeske.- 2 års garanti.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Bruk en tørr vaskeklut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen New Norm Asjett 13,5 Cm Dark Glazed - Asjetter Porselen Brun - 2011530

  Audo Copenhagen New Norm Asjett 13,5 Cm Dark Glazed - Asjetter Porselen Brun - 2011530
  Denne asjetten tilhører serien New Norm, designet av Norm Architects for Audo Copenhagen. Fra begynnelsen var serien ment å brukes på hoteller og restauranter, produktene er derfor av høy kvalitet. For å gjøre asjetten ekstra holdbar blir den brent to ganger på 1400 grader, noe som gir den en ekstra styrke og lang holdbarhet. Prosessen avsluttes deretter med en spesiell glasur som gir den en elegant tekstur. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus T Telysholder Svart - Lyslykter Lakkert Stål Sort - 10031

  Audo Copenhagen Kubus T Telysholder Svart - Lyslykter Lakkert Stål Sort - 10031
  The candle holder Kubus T is a new addition to the classic and appreciated Kubus series. Designed by Sarah Abbondio 2018. Light up a window or your dinner table with one or more of Kubus T. Beautiful as they are or different shades together. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Aer Vase Smoke 22x10,5x49 Cm - Vaser Glass Smoked - 4737949

  Audo Copenhagen Aer Vase Smoke 22x10,5x49 Cm - Vaser Glass Smoked - 4737949
  Vasen fra Audo Copenhagen er perfekt som en stilerklæring i interiøret og har en skulpturell silhuett i munnblåst glass. Den har strømmende, asymmetriske former for å reflektere lyset på en vakker måte. Perfekt som en stilerklæring i interiøret. Designet i Danmark av Gabriel Tan. Perfekt som en stilerklæring i interiøret. Om vasen fra Audo Copenhagen- Asymmetrisk silhuett med strømmende former.- Laget av munnblåst glass.- Vasen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Finnes også som en Aer skål.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Fra kolleksjonen Aer Collection.- Gaveeske er inkludert. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Rengjøres med en tørr klut.- Bruk mild såpe om nødvendig.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler.- For mer informasjon, last ned PDF. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus Blomsterpotte 23 Cm - Krukker Metall Sort - 24003

  Audo Copenhagen Kubus Blomsterpotte 23 Cm - Krukker Metall Sort - 24003
  Kubus blomsterpotte er et funksjonelt objekt som kan brukes både som en potte og som oppbevaring. Den stilige og minimalistiske designen gjør den enkel å plassere i forskjellige rom og miljøer. Potten er et supplement til den populære serien Kubus fra Audo Copenhagen og er tilgjengelig i tre størrelser. Velg mellom sort og hvit. Kjøp Krukker og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus Centerpiece Skål L Svart - Serveringsskåler Sort - 23002

  Audo Copenhagen Kubus Centerpiece Skål L Svart - Serveringsskåler Sort - 23002
  Kubus Centerpiece Skål L, Svart fra Audo Copenhagen. Serveringsskåler Sort Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Clip Vegglysholder 34 Cm - Lysestaker Messing - 4809839

  Audo Copenhagen Clip Vegglysholder 34 Cm - Lysestaker Messing - 4809839
  Vegglysholderen fra Audo Copenhagen har et enkelt, tidløst design perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Den har en rund fot med en pigg og et rett, langt feste i stål og messing. Om vegglysholderen fra Audo Copenhagen- Passer bra sammen med stearinlys.- Passer bra sammen med kubbelys.- Dybde: 120 mm.- Bredde: 100 mm.- Høyde: 340 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Échasse Vase M Smoked - Vaser Messing Røykgrå - 4796949

  Audo Copenhagen Échasse Vase M Smoked - Vaser Messing Røykgrå - 4796949
  Denne vasen tilhører serien Échasse fra Audo Copenhagen, designet av Theresa Rand. Den har en leken og moderne design med en minimalistisk silhuett, og blir garantert en fin funksjon i hjemmet. Ordet Échasse betyr "stylter" på fransk, som kommer frem gjennom det dekorative stativet som finnes på alle produktene i serien. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus Centerpiece Skål L - Serveringsskåler Hvit - 23102

  Audo Copenhagen Kubus Centerpiece Skål L - Serveringsskåler Hvit - 23102
  Kubus Centerpiece Skål L, Hvit fra Audo Copenhagen. Serveringsskåler Hvit Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Strandgade Karaffel Ø12x26 Cm - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Klar - 4480002

  Audo Copenhagen Strandgade Karaffel Ø12x26 Cm - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Klar - 4480002
  Karaffelen fra Audo Copenhagen er perfekt for kalde drikker og har en asymmetrisk silhuett i munnblåst glass. Den har et minimalistisk uttrykk med en funksjonell form for enkel helling. Perfekt for kalde drikker. Designet i Danmark av Mentze Ottenstein. Perfekt for kalde drikker. Om karaffelen fra Audo Copenhagen- Asymmetrisk silhuett med minimalistisk uttrykk.- Laget av munnblåst glass.- Karaffelen finnes i 2 forskjellige størrelser.- Finnes også som en Strandgade vase i keramikk.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Fra kolleksjonen Strandgade Collection.- Gaveeske er inkludert. Vedlikeholdsinstruksjoner for karaffelen- Rengjøres med en tørr klut.- Bruk mild såpe om nødvendig.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler.- Tåler oppvaskmaskin.- For mer informasjon, last ned PDF. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Strandgade Stilkvase Ø10x25 Cm Olivengrønn - Vaser Keramikk Olive Green - 4479429

  Audo Copenhagen Strandgade Stilkvase Ø10x25 Cm Olivengrønn - Vaser Keramikk Olive Green - 4479429
  Stilkvasen fra Audo Copenhagen er perfekt for snittblomster og kvister og har en asymmetrisk silhuett i keramikk. Den har et minimalistisk uttrykk med en vakker, glasert overflate til alle hjem og stiler. Perfekt for snittblomster og kvister. Designet i Danmark av Mentze Ottenstein. Perfekt for snittblomster og kvister. Om stilkvasen fra Audo Copenhagen- Asymmetrisk silhuett med minimalistisk uttrykk.- Laget av keramikk.- Finnes også som en Strandgade karaffel i glass.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Fra kolleksjonen Strandgade Collection.- Gaveeske er inkludert.- Diameter: 100 mm.- Høyde: 250 mm.- Mål på åpningen: Ø2 . Vedlikeholdsinstruksjoner for stilkvasen- Rengjøres med en tørr klut.- Bruk mild såpe om nødvendig.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler.- Tåler oppvaskmaskin.- For mer informasjon, last ned PDF. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen New Norm Fruktskål Med Fot Ø12 Cm Mørkglasert - Serveringsskåler Keramikk Dark Glazed - 2042530

  Audo Copenhagen New Norm Fruktskål Med Fot Ø12 Cm Mørkglasert - Serveringsskåler Keramikk Dark Glazed - 2042530
  Fruktskålen fra Audo Copenhagen har et vakkert, jordnært design i keramikk. Den har en myk form med en håndglasert finish som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Designet av Norm Architects. Om fruktskålen fra Audo Copenhagen- Denne fruktskålen er en del av serien New Norm Dinnerware fra Audo Copenhagen.- Designet av Norm Architects.- 2 års garanti.- Høyde: 60 mm.- Diameter: 120 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for fruktskålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus Blomsterpotte 23 Cm - Krukker Metall Hvit - 24013

  Audo Copenhagen Kubus Blomsterpotte 23 Cm - Krukker Metall Hvit - 24013
  Kubus blomsterpotte er et funksjonelt objekt som kan brukes både som en potte og som oppbevaring. Den stilige og minimalistiske designen gjør den enkel å plassere i forskjellige rom og miljøer. Potten er et supplement til den populære serien Kubus fra Audo Copenhagen og er tilgjengelig i tre størrelser. Velg mellom sort og hvit. Kjøp Krukker og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus Vase Lolo - Vaser Lakkert Metall Hvit - 22011

  Audo Copenhagen Kubus Vase Lolo - Vaser Lakkert Metall Hvit - 22011
  Kubus Vase Lolo from Audo Copenhagen, designed by Søren Lassen. Søren developed the design already in 2014 but it was decided to wait for the tenth anniversary. The design is a continued development of Kubus series. Now you can complete your collection with this unique and stylish vase that will definitely stand out among the other decor at home. The vase is made of varnished metal and its simple design makes it a practical blossom and an elegant interior detail. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Échasse Vase L Smoked - Vaser Messing Røykgrå - 4797949

  Audo Copenhagen Échasse Vase L Smoked - Vaser Messing Røykgrå - 4797949
  Denne vasen tilhører serien Échasse fra Audo Copenhagen, designet av Theresa Rand. Den har en leken og moderne design med en minimalistisk silhuett, og blir garantert en fin funksjon i hjemmet. Ordet Échasse betyr "stylter" på fransk, dette kommer frem gjennom det dekorative stativet som finnes på alle produktene i serien. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen New Norm Skål 10 Cm Dark Glazed - Serveringsskåler Porselen Brun - 2032530

  Audo Copenhagen New Norm Skål 10 Cm Dark Glazed - Serveringsskåler Porselen Brun - 2032530
  Med sitt skandinaviske uttrykk og stilige design passer denne skålen godt inn i de fleste hjem og interiørstiler. Skålen er tilgjengelig i flere størrelser. Den er laget av porselen som brennes to ganger på 1400 grader for maksimal styrke og enestående holdbarhet. Hver skål er behandlet med en glasur som gir en vakker finish. Denne serien med porselen er spesielt designet for restauranter og hoteller, hvor bærekraft og høy kvalitet er viktig. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus Vase Lolo - Vaser Lakkert Metall Sort - 22001

  Audo Copenhagen Kubus Vase Lolo - Vaser Lakkert Metall Sort - 22001
  Kubus Vase Lolo from Audo Copenhagen, designed by Søren Lassen. Søren developed the design already in 2014 but it was decided to wait for the tenth anniversary. The design is a continued development of Kubus series. Now you can complete your collection with this unique and stylish vase that will definitely stand out among the other decor at home. The vase is made of varnished metal and its simple design makes it a practical blossom and an elegant interior detail. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Line Base Beskyttelsesplate - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Sort - 10012

  Audo Copenhagen Line Base Beskyttelsesplate - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Sort - 10012
  Line Base Beskyttelsesplate, Sort fra Audo Copenhagen. Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Sort Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Fyrstikkeske Mesch - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Mix - 46125

  Audo Copenhagen Fyrstikkeske Mesch - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Mix - 46125
  Fyrstikkeske, Mesch fra Audo Copenhagen. Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Mix Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus Lyseslukker - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Lakkert Stål Sort - 11001

  Audo Copenhagen Kubus Lyseslukker - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Lakkert Stål Sort - 11001
  Denne elegante lyseslukkeren er et fint supplement til de ikoniske Kubus lysestakene. Unngå voksflekker på bordet ved å bruke Kubus lyseslukker i stedet for å blåse ut lysene. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Interconnect Lysestake - Lysestaker Messing - 4709839

  Audo Copenhagen Interconnect Lysestake - Lysestaker Messing - 4709839
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et unikt design i metall med overdrevne, geometriske former. Den har et utvalgt utseende perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Designet av Colin King. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Geometriske former.- Eksklusivt utseende.- Designet av Colin King.- Gaveeske.- 2 års garanti.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Bruk en tørr vaskeklut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4 Lysestake - Lysestaker Stål Hvit - BL10104

  Audo Copenhagen Kubus 4 Lysestake - Lysestaker Stål Hvit - BL10104
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et velkjent, elegant design som aldri går ut av stil. Den har en geometrisk form med et moderne uttrykk og en klar funksjon perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Originaldesign fra 1962. Designet av Mogens Lassen. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Finnes i forskjellige utforminger.- Originaldesign fra 1962.- Designet av Mogens Lassen.- Fra kolleksjonen Kubus. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus Micro Lysestake 2-pk Nickel Plated - Lysestaker Metall Nikkelbelagt - BL12201

  Audo Copenhagen Kubus Micro Lysestake 2-pk Nickel Plated - Lysestaker Metall Nikkelbelagt - BL12201
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et moderne, ikonisk design i metall. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. En perfekt detalj til dekket bord. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Laget av metall.- Bredde: 35 mm.- Lengde: 35 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Flambeau Lysestaker Svart/polert - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Messing Sort - 4804539

  Audo Copenhagen Flambeau Lysestaker Svart/polert - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Messing Sort - 4804539
  Lysestakene fra Audo Copenhagen har et lekent, spennende uttrykk for å skape en koselig stemning. De har en plate i metall bakpå for å reflektere lyset på en vakker måte. Designeren er Krøyer Sætter-Lassen. Designet av Krøyer Sætter-Lassen. Om lysestakene fra Audo Copenhagen- Designeren er Krøyer Sætter-Lassen.- Finnes også som en vegglysholder.- Designet av Krøyer Sætter-Lassen.- Høyde: 300 mm.- Bredde: 165 mm.- Dybde: 92 mm. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Line Lysestake Burnished Copper - Lysestaker Lakkert Stål Kobber - 10702

  Audo Copenhagen Line Lysestake Burnished Copper - Lysestaker Lakkert Stål Kobber - 10702
  Line candle holders have a stylish design that was developed and inspired by a mathematical formula. A minimalist candlestick that has become an international design icon and is available in several beautiful colors. The straight lines make it perfect in the modern home. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4- Olive Lyslykte Olive - Lysestaker Stål Olivengrønn - 4817429

  Audo Copenhagen Kubus 4- Olive Lyslykte Olive - Lysestaker Stål Olivengrønn - 4817429
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et velkjent, elegant design som aldri går ut av stil. Den har en geometrisk form med et moderne uttrykk og en klar funksjon perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Originaldesign fra 1962. Designet av Mogens Lassen. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Finnes i forskjellige utforminger.- Originaldesign fra 1962.- Designet av Mogens Lassen.- Fra kolleksjonen Kubus. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Clip Lysestake 5 Cm Svart - Lysestaker Stål Sort - 4823539

  Audo Copenhagen Clip Lysestake 5 Cm Svart - Lysestaker Stål Sort - 4823539
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et enkelt, tidløst design perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Den har en rund fot med en pigg og en vakkert bøyd holder i stål og messing og en liten, praktisk størrelse perfekt som en gave. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Finnes også som en vegglampe.- Dybde: 120 mm.- Bredde: 100 mm.- Høyde: 50 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4 Lysestake - Lysestaker Stål Kobber - BL10704

  Audo Copenhagen Kubus 4 Lysestake - Lysestaker Stål Kobber - BL10704
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et velkjent, elegant design som aldri går ut av stil. Den har en geometrisk form med et moderne uttrykk og en klar funksjon perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Originaldesign fra 1962. Designet av Mogens Lassen. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Finnes i forskjellige utforminger.- Originaldesign fra 1962.- Designet av Mogens Lassen.- Fra kolleksjonen Kubus. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Line Lysestake - Lysestaker Lakkert Stål Sort - BL10002

  Audo Copenhagen Line Lysestake - Lysestaker Lakkert Stål Sort - BL10002
  Line candle holders have a stylish design that was developed and inspired by a mathematical formula. A minimalist candlestick that has become an international design icon and is available in several beautiful colors. The straight lines make it perfect in the modern home. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Clip Lysestake 5 Cm - Lysestaker Messing - 4823839

  Audo Copenhagen Clip Lysestake 5 Cm - Lysestaker Messing - 4823839
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et enkelt, tidløst design perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Den har en rund fot med en pigg og en vakkert bøyd holder i stål og messing og en liten, praktisk størrelse perfekt som en gave. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Finnes også som en vegglampe.- Dybde: 120 mm.- Bredde: 100 mm.- Høyde: 50 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Matchbox Cover - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Hvit - 46102

  Audo Copenhagen Matchbox Cover - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Hvit - 46102
  Matchbox Cover, Hvit fra Audo Copenhagen. Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Hvit Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 8 Lysestake - Lysestaker Stål Hvit - BL10108

  Audo Copenhagen Kubus 8 Lysestake - Lysestaker Stål Hvit - BL10108
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et moderne, ikonisk design i metall med åtte lysestaker. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. En perfekt detalj til dekket bord. Velg mellom ulike farger. Designet av Mogens Lassen. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Laget av metall.- Lengde: 230 mm.- Bredde: 230 mm.- Høyde: 290 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Line Lysestake - Lysestaker Lakkert Stål Hvit - BL10102

  Audo Copenhagen Line Lysestake - Lysestaker Lakkert Stål Hvit - BL10102
  Line candle holders have a stylish design that was developed and inspired by a mathematical formula. A minimalist candlestick that has become an international design icon and is available in several beautiful colors. The straight lines make it perfect in the modern home. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Hana Vase H7 Cm - Vaser Stengods Umber - 4827979

  Audo Copenhagen Hana Vase H7 Cm - Vaser Stengods Umber - 4827979
  Vasen fra Audo Copenhagen har et elegant, minimalistisk formspråk med inspirasjon fra japansk håndverk. Den er laget av glasert stentøy med forskjellige finisher og har en fjernbar blomsterholder i midten perfekt for ferske og tørkede blomster. Designeren er Krøyer-Sætter-Lassen. Om vasen fra Audo Copenhagen- Designeren er Krøyer-Sætter-Lassen.- Laget av stentøy.- Finnes i forskjellige utforminger.- Hana vase fra Menu med et minimalistisk, estetisk tiltalende formspråk med inspirasjon fra japansk håndverk.- Den er laget av glasert stentøy og har en fjernbar blomsterholder i midten perfekt for snittblomster og kvister. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kettle Tekanne 1,5 L - Tebryggere & Tekanner Glass - 4545129

  Audo Copenhagen Kettle Tekanne 1,5 L - Tebryggere & Tekanner Glass - 4545129
  Denne tekannen er designet av Norm Achitects for Menu, som har kombinert klassiske, orientalske tekanner med en moderne og skandinavisk design. Tekannen blir et fint og spesielt element på bordet når du inviterer dine nære og kjære til te. Kannen er laget av glass, silen i rustfritt stål henger i midten i en snor av silikon. Kjøp Tebryggere & Tekanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Echasse Vase S Bronzed Brass - Vaser Messing Amber - 4795929

  Audo Copenhagen Echasse Vase S Bronzed Brass - Vaser Messing Amber - 4795929
  Denne vasen tilhører serien Échasse fra Audo Copenhagen, designet av Theresa Rand. Vasen har en leken og moderne design med en minimalistisk silhuett, og blir garantert en fin funksjon i hjemmet. Ordet Échasse betyr "stylter" på fransk, dette kommer frem gjennom det dekorative stativet som finnes på alle produktene i serien. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4- Ivory Lyslykte Ivory - Lysestaker Stål Elfenben - 4817649

  Audo Copenhagen Kubus 4- Ivory Lyslykte Ivory - Lysestaker Stål Elfenben - 4817649
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et velkjent, elegant design som aldri går ut av stil. Den har en geometrisk form med et moderne uttrykk og en klar funksjon perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Originaldesign fra 1962. Designet av Mogens Lassen. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Finnes i forskjellige utforminger.- Originaldesign fra 1962.- Designet av Mogens Lassen.- Fra kolleksjonen Kubus. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4- Zinc Lyslykte Zinc - Lysestaker Stål Zink - 4817169

  Audo Copenhagen Kubus 4- Zinc Lyslykte Zinc - Lysestaker Stål Zink - 4817169
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et velkjent, elegant design som aldri går ut av stil. Den har en geometrisk form med et moderne uttrykk og en klar funksjon perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Originaldesign fra 1962. Designet av Mogens Lassen. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Finnes i forskjellige utforminger.- Originaldesign fra 1962.- Designet av Mogens Lassen.- Fra kolleksjonen Kubus. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Duca Lysestake - Lysestaker Aluminium Olivengrønn - 4708429

  Audo Copenhagen Duca Lysestake - Lysestaker Aluminium Olivengrønn - 4708429
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et eksklusivt design med en smart, forlengbar funksjon. Den er laget av vakkert, malt stål med en elegant detalj i rotting. Designet av Krøyer Sætter-Lassen. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Duca er verdsatt for den justerbare høyden og den dekorative, elegante looken.- Designet av Krøyer Sætter-Lassen.- For å skape en koselig stemning. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Échasse Vase M / Bronzed Brass - Vaser Messing Amber - 4796929

  Audo Copenhagen Échasse Vase M / Bronzed Brass - Vaser Messing Amber - 4796929
  Denne vasen tilhører serien Échasse fra Audo Copenhagen, designet av Theresa Rand. Den har en leken og moderne design med en minimalistisk silhuett, og blir garantert en fin funksjon i hjemmet. Ordet Échasse betyr "stylter" på fransk, som kommer frem gjennom det dekorative stativet som finnes på alle produktene i serien. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Échasse Vase L / Brozed Brass - Vaser Messing Amber - 4797929

  Audo Copenhagen Échasse Vase L / Brozed Brass - Vaser Messing Amber - 4797929
  Denne vasen tilhører serien Échasse fra Audo Copenhagen, designet av Theresa Rand. Den har en leken og moderne design med en minimalistisk silhuett, og blir garantert en fin funksjon i hjemmet. Ordet Échasse betyr "stylter" på fransk, dette kommer frem gjennom det dekorative stativet som finnes på alle produktene i serien. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Cresco Propagation Vaser 2-pk - Vaser Glass Klar - 4849039

  Audo Copenhagen Cresco Propagation Vaser 2-pk - Vaser Glass Klar - 4849039
  Vasene fra Audo Copenhagen er perfekte til snittblomster og stiklinger og laget av klart glass med håndlagede, keramiske lokk. Smelter elegant sammen med forskjellige interiørdesigner. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasene fra Audo Copenhagen- Håndlagede lokk i keramikk.- Sett med to vaser.- Laget av glass.- Passer for stiklinger, snittblomster.- Cresco Propagation vaser fra Menu med et elegant uttrykk og funksjonelt design perfekt til snittblomster og stiklinger.- De er laget av klart glass og har håndlagede lokk i keramikk. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 1 Lysestake - Lysestaker Metall Messing - 10501

  Audo Copenhagen Kubus 1 Lysestake - Lysestaker Metall Messing - 10501
  With a sharp sense of modern functional style, Mogens Lassen designed the iconic candle holder in 1962. An elegant candle holder made in Denmark, which has become a big favorite worldwide. The candle holder has a square shape with space for an oblong candle. With its simple and Scandinavian design, it fits into all modern homes.  Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Hana Vase H26 Cm - Vaser Stengods Ashen - 4829659

  Audo Copenhagen Hana Vase H26 Cm - Vaser Stengods Ashen - 4829659
  Vasen fra Audo Copenhagen har et elegant, minimalistisk formspråk med inspirasjon fra japansk håndverk. Den er laget av glasert stentøy med forskjellige finisher og har en fjernbar blomsterholder i midten perfekt for ferske og tørkede blomster. Designeren er Krøyer-Sætter-Lassen. Om vasen fra Audo Copenhagen- Designeren er Krøyer-Sætter-Lassen.- Laget av stentøy.- Finnes i forskjellige utforminger.- Hana vase fra Menu med et minimalistisk, estetisk tiltalende formspråk med inspirasjon fra japansk håndverk.- Den er laget av glasert stentøy og har en fjernbar blomsterholder i midten perfekt for snittblomster og kvister. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Hana Vase H14,5 Cm - Vaser Stengods Ochre - 4828419

  Audo Copenhagen Hana Vase H14,5 Cm - Vaser Stengods Ochre - 4828419
  Vasen fra Audo Copenhagen har et elegant, minimalistisk formspråk med inspirasjon fra japansk håndverk. Den er laget av glasert stentøy med forskjellige finisher og har en fjernbar blomsterholder i midten perfekt for ferske og tørkede blomster. Designeren er Krøyer-Sætter-Lassen. Om vasen fra Audo Copenhagen- Designeren er Krøyer-Sætter-Lassen.- Laget av stentøy.- Finnes i forskjellige utforminger.- Hana vase fra Menu med et minimalistisk, estetisk tiltalende formspråk med inspirasjon fra japansk håndverk.- Den er laget av glasert stentøy og har en fjernbar blomsterholder i midten perfekt for snittblomster og kvister. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 8 Lysestake - Lysestaker Stål Raw Steel - BL10808

  Audo Copenhagen Kubus 8 Lysestake - Lysestaker Stål Raw Steel - BL10808
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et moderne, ikonisk design i metall med åtte lysestaker. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. En perfekt detalj til dekket bord. Velg mellom ulike farger. Designet av Mogens Lassen. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Laget av metall.- Lengde: 230 mm.- Bredde: 230 mm.- Høyde: 290 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus Micro Lysestake 2-pk - Lysestaker Metall Gold Plated - BL12501

  Audo Copenhagen Kubus Micro Lysestake 2-pk - Lysestaker Metall Gold Plated - BL12501
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et moderne, ikonisk design i metall. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. En perfekt detalj til dekket bord. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Laget av metall.- Bredde: 35 mm.- Lengde: 35 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Pov Vegglysestake - Lysestaker Stål Sort - 4766539

  Audo Copenhagen Pov Vegglysestake - Lysestaker Stål Sort - 4766539
  POV vegglysestake, designet av Note Design Studio. En morsom og stilig lysestake for te-lys som blir veldig dekorativ på veggen. Lysestaken er dekorativ for seg selv, men man kan med fordel kombinere flere i en gruppe. Finnes i grå, messing, sort, hvit og krom. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Abacus Lysestake Ø11x5,5 Cm - Lysestaker Borosilicate Glass Klar - 4412002

  Audo Copenhagen Abacus Lysestake Ø11x5,5 Cm - Lysestaker Borosilicate Glass Klar - 4412002
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et enkelt, elegant design i munnblåst borosilikat-glass. Det har en rund silhuett for å reflektere lyset på en vakker måte. Inspirert av tradisjonelle kammerlysestaker. Designet i Danmark av Mentze Ottenstein. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Enkel, elegant stil med rund silhuett.- Inspirert av tradisjonelle kammerlysestaker.- Laget av borosilikat-glass.- Lysestaken finnes i 3 forskjellige størrelser.- For mer informasjon, last ned PDF. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4 Lysestake Mørkegrå - Lysestaker Stål Mørk Grå - BL10304

  Audo Copenhagen Kubus 4 Lysestake Mørkegrå - Lysestaker Stål Mørk Grå - BL10304
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et velkjent, elegant design som aldri går ut av stil. Den har en geometrisk form med et moderne uttrykk og en klar funksjon perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Originaldesign fra 1962. Designet av Mogens Lassen. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Finnes i forskjellige utforminger.- Originaldesign fra 1962.- Designet av Mogens Lassen.- Fra kolleksjonen Kubus. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen New Norm Tallerken 21,5 Cm Dark Glazed - Tallerkener Porselen Brun - 2013530

  Audo Copenhagen New Norm Tallerken 21,5 Cm Dark Glazed - Tallerkener Porselen Brun - 2013530
  Denne tallerken tilhører serien New Norm, designet av Norm Architects for Audo Copenhagen. Fra begynnelsen var serien ment å brukes på hoteller og restauranter, produktene er derfor av høy kvalitet. For å gjøre tallerken ekstra holdbar blir den brent to ganger på 1400 grader, noe som gir den en ekstra styrke og lang holdbarhet. Prosessen avsluttes deretter med en spesiell glasur som gir den en elegant tekstur. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Rond Skål 45 Cm - Serveringsskåler Bøk Brun - 4826939

  Audo Copenhagen Rond Skål 45 Cm - Serveringsskåler Bøk Brun - 4826939
  Skålen fra Audo Copenhagen har et elegant, spennende uttrykk for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Den har en innovativ, vakkert designet form perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Skålen er laget av bøk. . Designet av Colin King Studio. Om skålen fra Audo Copenhagen- Vekt: 2.6 kg.- Designet av Colin King Studio.- Fra kolleksjonen Colin King Collection.- Høyde: 125 mm.- Diameter: 420 mm. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Surround Vase Ø 30 Cm - Vaser Mangotre Brun - 4428939

  Audo Copenhagen Surround Vase Ø 30 Cm - Vaser Mangotre Brun - 4428939
  Vasen fra Audo Copenhagen har et velbalansert design med perfekte proporsjoner. Den er laget av vakkert mangotre med en stil perfekt for små buketter og kvister. Designet av Colin King Studio. Om vasen fra Audo Copenhagen- Designet av Colin King Studio.- Fra kolleksjonen Colin King Collection.- Høyde: 175 mm.- Diameter: 300 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Wine Breather Deluxe Sølv - Vannkarafler & Vannkanner Plast Silver - 4683039

  Audo Copenhagen Wine Breather Deluxe Sølv - Vannkarafler & Vannkanner Plast Silver - 4683039
  En stilig vinlufter fra Audo Copenhagen. Wine breather deluxe er en prisbelønt bestselger hvor du kan tilsette 10 ganger mer oksygen til vinen i løpet av to minutter takket være karaffen. Du trykker karaffen på toppen av en åpnet vinflaske og vipper den deretter over slik at vinen renner ned i karaffen. Du velger selv om du vil servere vinen fra karaffelen eller fra den originale vinflasken. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus T Telysholder - Lyslykter Belagt Metall Messing - 10531

  Audo Copenhagen Kubus T Telysholder - Lyslykter Belagt Metall Messing - 10531
  The candle holder Kubus T is a new addition to the classic and appreciated Kubus series. Designed by Sarah Abbondio 2018. Light up a window or your dinner table with one or more of Kubus T. Beautiful as they are or different shades together. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus T Telysholder Nikkel - Lyslykter Nikkelbelagt Metall Nickel - 10231

  Audo Copenhagen Kubus T Telysholder Nikkel - Lyslykter Nikkelbelagt Metall Nickel - 10231
  The candle holder Kubus T is a new addition to the classic and appreciated Kubus series. Designed by Sarah Abbondio 2018. Light up a window or your dinner table with one or more of Kubus T. Beautiful as they are or different shades together. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus T Telysholder - Lyslykter Lakkert Stål Hvit - 10131

  Audo Copenhagen Kubus T Telysholder - Lyslykter Lakkert Stål Hvit - 10131
  The candle holder Kubus T is a new addition to the classic and appreciated Kubus series. Designed by Sarah Abbondio 2018. Light up a window or your dinner table with one or more of Kubus T. Beautiful as they are or different shades together. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Strandgade Karaffel Ø12x29 Cm Smoke - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Smoked - 4481949

  Audo Copenhagen Strandgade Karaffel Ø12x29 Cm Smoke - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Smoked - 4481949
  Karaffelen fra Audo Copenhagen er perfekt for kalde drikker og har en asymmetrisk silhuett i munnblåst glass. Den har et minimalistisk uttrykk med en funksjonell form for enkel helling. Perfekt for kalde drikker. Designet i Danmark av Mentze Ottenstein. Perfekt for kalde drikker. Om karaffelen fra Audo Copenhagen- Asymmetrisk silhuett med minimalistisk uttrykk.- Laget av munnblåst glass.- Karaffelen finnes i 2 forskjellige størrelser.- Finnes også som en Strandgade vase i keramikk.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Fra kolleksjonen Strandgade Collection.- Gaveeske er inkludert. Vedlikeholdsinstruksjoner for karaffelen- Rengjøres med en tørr klut.- Bruk mild såpe om nødvendig.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler.- Tåler oppvaskmaskin.- For mer informasjon, last ned PDF. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Aer Vase Smoke 17,5x13x19 Cm - Vaser Glass Smoked - 4735949

  Audo Copenhagen Aer Vase Smoke 17,5x13x19 Cm - Vaser Glass Smoked - 4735949
  Vasen fra Audo Copenhagen er perfekt som en stilerklæring i interiøret og har en skulpturell silhuett i munnblåst glass. Den har strømmende, asymmetriske former for å reflektere lyset på en vakker måte. Perfekt som en stilerklæring i interiøret. Designet i Danmark av Gabriel Tan. Perfekt som en stilerklæring i interiøret. Om vasen fra Audo Copenhagen- Asymmetrisk silhuett med strømmende former.- Laget av munnblåst glass.- Vasen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Finnes også som en Aer skål.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Fra kolleksjonen Aer Collection.- Gaveeske er inkludert. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Rengjøres med en tørr klut.- Bruk mild såpe om nødvendig.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler.- For mer informasjon, last ned PDF. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Relevé Serveringsfat 40 Cm Akasie-tre - Serveringsfat Akasietre Mørk Brun - 4787539

  Audo Copenhagen Relevé Serveringsfat 40 Cm Akasie-tre - Serveringsfat Akasietre Mørk Brun - 4787539
  Serveringsfatet fra Audo Copenhagen har et vakkert design for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Det er laget av skulptert akasie-tre med mykt buete kanter. Designet av Colin King Studio. Om serveringsfatet fra Audo Copenhagen- Vekt: 1.7 kg.- Designet av Colin King Studio.- Fra kolleksjonen Colin King Collection.- Dybde: 400 mm.- Bredde: 200 mm.- Høyde: 120 mm. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen New Norm Skål Lav 13,5 Cm Dark Glazed - Serveringsskåler Porselen Brun - 2031530

  Audo Copenhagen New Norm Skål Lav 13,5 Cm Dark Glazed - Serveringsskåler Porselen Brun - 2031530
  Med sitt skandinaviske uttrykk og stilige design passer denne skålen inn i de fleste hjem og interiørstiler. Skålen er laget av porselen som er brent to ganger på 1400 grader, for maksimal styrke og en enestående holdbarhet. Hver skål er behandlet med en glasur som gir en vakker finish. Denne serien av porselen er spesielt designet for restauranter og hoteller, der det er stor etterspørsel etter bærekraft og høy kvalitet. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus Blomsterpotte 10 Cm - Krukker Metall Hvit - 24011

  Audo Copenhagen Kubus Blomsterpotte 10 Cm - Krukker Metall Hvit - 24011
  Kubus blomsterpotte er et funksjonelt objekt som kan brukes både som en potte og som oppbevaring. Den stilige og minimalistiske designen gjør den enkel å plassere i forskjellige rom og miljøer. Potten er et supplement til den populære serien Kubus fra Audo Copenhagen og er tilgjengelig i tre størrelser. Velg mellom sort og hvit. Kompletter med Kubus Wall for å henge potten opp på veggen. Kjøp Krukker og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus Blomsterpotte 10 Cm - Krukker Metall Sort - 24001

  Audo Copenhagen Kubus Blomsterpotte 10 Cm - Krukker Metall Sort - 24001
  Kubus blomsterpotte er et funksjonelt objekt som kan brukes både som en potte og som oppbevaring. Den stilige og minimalistiske designen gjør den enkel å plassere i forskjellige rom og miljøer. Potten er et supplement til den populære serien Kubus fra Audo Copenhagen og er tilgjengelig i tre størrelser. Velg mellom sort og hvit. Kompletter med Kubus Wall for å henge potten opp på veggen. Kjøp Krukker og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Bottle Karaffel 1l /Messing - Vannkarafler & Vannkanner Plast Klar - 4680839

  Audo Copenhagen Bottle Karaffel 1l /Messing - Vannkarafler & Vannkanner Plast Klar - 4680839
  Bottle karaffel fra Audo Copenhagen kombinerer en minimalistisk silhuett med høy funksjonalitet. Karaffelen rommer en liter, du velger selv om du vil fylle den med vann, saft eller vin. Glasset er munnblåst, karaffelen er pyntet med en dekorativ kork som gir det lille ekstra til designet. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Échasse Vase S Smoked - Vaser Messing Røykgrå - 4795949

  Audo Copenhagen Échasse Vase S Smoked - Vaser Messing Røykgrå - 4795949
  Denne vasen tilhører serien Échasse fra Audo Copenhagen, designet av Theresa Rand. Vasen har en leken og moderne design med en minimalistisk silhuett, og blir garantert en fin funksjon i hjemmet. Ordet Échasse betyr "stylter" på fransk, dette kommer frem gjennom det dekorative stativet som finnes på alle produktene i serien. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen New Norm Tallerken 27 Cm Dark Glazed - Tallerkener Porselen Brun - 2024530

  Audo Copenhagen New Norm Tallerken 27 Cm Dark Glazed - Tallerkener Porselen Brun - 2024530
  Denne tallerken tilhører serien New Norm, designet av Norm Architects for Audo Copenhagen. Fra begynnelsen var serien ment å brukes på hoteller og restauranter, produktene er derfor av høy kvalitet. For å gjøre tallerken ekstra holdbar blir den brent to ganger på 1400 grader, noe som gir den en ekstra styrke og lang holdbarhet. Prosessen avsluttes deretter med en spesiell glasur som gir den en elegant tekstur. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen New Norm Asjett 17,5 Cm Dark Glazed - Asjetter Porselen Brun - 2012530

  Audo Copenhagen New Norm Asjett 17,5 Cm Dark Glazed - Asjetter Porselen Brun - 2012530
  Denne asjetten tilhører serien New Norm, designet av Norm Architects for Audo Copenhagen. Fra begynnelsen var serien ment å brukes på hoteller og restauranter, produktene er derfor av høy kvalitet. For å gjøre asjetten ekstra holdbar blir den brent to ganger på 1400 grader, noe som gir den en ekstra styrke og lang holdbarhet. Prosessen avsluttes deretter med en spesiell glasur som gir den en elegant tekstur. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Clip Candle Care Sett Svart - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Stål Sort - 4824539

  Audo Copenhagen Clip Candle Care Sett Svart - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Stål Sort - 4824539
  Settet fra Audo Copenhagen er laget av svart stål med et lyseslukker, en vekesaks og en pinsett til rengjøring. Om settet fra Audo Copenhagen- For mer informasjon, last ned PDF.- Bredde: 220 mm.- Høyde: 100 mm. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4 Beskyttelsesplate - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Stål Hvit - 10114

  Audo Copenhagen Kubus 4 Beskyttelsesplate - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Stål Hvit - 10114
  År 2009 ble denne stilrene beskyttelsesplaten designet som passer perfekt til å plassere under Kubus og Line lysestake fra varemerket Audo Copenhagen. I tillegg til at den er funksjonell, rammer den også inn lysestaken på en vakker måte. Beskyttelsestilbehøret finnes i flere fine farger. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Flambeau Lysestaker /Bronze Brass - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Messing Grå - 4804859

  Audo Copenhagen Flambeau Lysestaker /Bronze Brass - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Messing Grå - 4804859
  Lysestakene fra Audo Copenhagen har et lekent, spennende uttrykk for å skape en koselig stemning. De har en plate i metall bakpå for å reflektere lyset på en vakker måte. Designeren er Krøyer Sætter-Lassen. Designet av Krøyer Sætter-Lassen. Om lysestakene fra Audo Copenhagen- Designeren er Krøyer Sætter-Lassen.- Finnes også som en vegglysholder.- Designet av Krøyer Sætter-Lassen.- Høyde: 300 mm.- Bredde: 165 mm.- Dybde: 92 mm. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4 Lysestake Nikkel - Lysestaker Stål Nickel - BL10204

  Audo Copenhagen Kubus 4 Lysestake Nikkel - Lysestaker Stål Nickel - BL10204
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et velkjent, elegant design som aldri går ut av stil. Den har en geometrisk form med et moderne uttrykk og en klar funksjon perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Originaldesign fra 1962. Designet av Mogens Lassen. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Finnes i forskjellige utforminger.- Originaldesign fra 1962.- Designet av Mogens Lassen.- Fra kolleksjonen Kubus. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 8 Beskyttelsesplate - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Sort - 10018

  Audo Copenhagen Kubus 8 Beskyttelsesplate - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Sort - 10018
  Kubus 8 Beskyttelsesplate, Sort fra Audo Copenhagen. Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Sort Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Umanoff Lysestake - Lysestaker Valnøtt - 4653879

  Audo Copenhagen Umanoff Lysestake - Lysestaker Valnøtt - 4653879
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et elegant, skulpturelt design for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Den har en polert ramme i messing som bare blir vakrere med alderen. Lysestaken har en solid holder i valnøttstre med en innsnevret form. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Umanoff er verdsatt for det eksklusive uttrykket.- Denne lysestaken er en del av serien Umanoff fra Audo Copenhagen.- Leveres i en gaveeske. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Tørk av med en myk eller fuktig klut.- Ikke bruk abrasive eller sterke rengjøringsmidler. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 1 Lysestake - Lysestaker Stål Hvit - 10101

  Audo Copenhagen Kubus 1 Lysestake - Lysestaker Stål Hvit - 10101
  With a sharp sense of modern functional style, Mogens Lassen designed the iconic candle holder in 1962. An elegant candle holder made in Denmark, which has become a big favorite worldwide. The candle holder has a square shape with space for an oblong candle. With its simple and Scandinavian design, it fits into all modern homes.  Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 1 Lysestake - Lysestaker Stål Sort - 10001

  Audo Copenhagen Kubus 1 Lysestake - Lysestaker Stål Sort - 10001
  With a sharp sense of modern functional style, Mogens Lassen designed the iconic candle holder in 1962. An elegant candle holder made in Denmark, which has become a big favorite worldwide. The candle holder has a square shape with space for an oblong candle. With its simple and Scandinavian design, it fits into all modern homes.  Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4 Lysestake - Lysestaker Stål Messing - BL10504

  Audo Copenhagen Kubus 4 Lysestake - Lysestaker Stål Messing - BL10504
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et velkjent, elegant design som aldri går ut av stil. Den har en geometrisk form med et moderne uttrykk og en klar funksjon perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Originaldesign fra 1962. Designet av Mogens Lassen. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Finnes i forskjellige utforminger.- Originaldesign fra 1962.- Designet av Mogens Lassen.- Fra kolleksjonen Kubus. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Line Lysestake - Lysestaker Lakkert Stål Messing - BL10502

  Audo Copenhagen Line Lysestake - Lysestaker Lakkert Stål Messing - BL10502
  Line candle holders have a stylish design that was developed and inspired by a mathematical formula. A minimalist candlestick that has become an international design icon and is available in several beautiful colors. The straight lines make it perfect in the modern home. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Abacus Lysestake Ø12x8,5 Cm - Lysestaker Borosilicate Glass Klar - 4413002

  Audo Copenhagen Abacus Lysestake Ø12x8,5 Cm - Lysestaker Borosilicate Glass Klar - 4413002
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et enkelt, elegant design i munnblåst borosilikat-glass. Det har en rund silhuett for å reflektere lyset på en vakker måte. Inspirert av tradisjonelle kammerlysestaker. Designet i Danmark av Mentze Ottenstein. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Enkel, elegant stil med rund silhuett.- Inspirert av tradisjonelle kammerlysestaker.- Laget av borosilikat-glass.- Lysestaken finnes i 3 forskjellige størrelser.- For mer informasjon, last ned PDF. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4 Lysestake Svart - Lysestaker Stål Sort - BL10004

  Audo Copenhagen Kubus 4 Lysestake Svart - Lysestaker Stål Sort - BL10004
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et velkjent, elegant design som aldri går ut av stil. Den har en geometrisk form med et moderne uttrykk og en klar funksjon perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Originaldesign fra 1962. Designet av Mogens Lassen. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Finnes i forskjellige utforminger.- Originaldesign fra 1962.- Designet av Mogens Lassen.- Fra kolleksjonen Kubus. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 8 Lysestake - Lysestaker Stål Messing - BL10508

  Audo Copenhagen Kubus 8 Lysestake - Lysestaker Stål Messing - BL10508
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et moderne, ikonisk design i metall med åtte lysestaker. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. En perfekt detalj til dekket bord. Velg mellom ulike farger. Designet av Mogens Lassen. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Laget av metall.- Lengde: 230 mm.- Bredde: 230 mm.- Høyde: 290 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Flambeau Vegglamper /Bronze Brass - Lysestaker Messing Grå - 4805859

  Audo Copenhagen Flambeau Vegglamper /Bronze Brass - Lysestaker Messing Grå - 4805859
  Vegglampene fra Audo Copenhagen har et lekent, spennende uttrykk. De har et reflekterende materiale for å skape et vakkert skyggespill på veggene. Vegglampene er laget av messing og stål. Designeren er Krøyer Sætter-Lassen. Designet av Krøyer Sætter-Lassen. Om vegglampene fra Audo Copenhagen- Designeren er Krøyer Sætter-Lassen.- Finnes også som en stående lysestake.- Designet av Krøyer Sætter-Lassen. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4 Beskyttelsesplate - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Stål Sort - 10014

  Audo Copenhagen Kubus 4 Beskyttelsesplate - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Stål Sort - 10014
  År 2009 ble denne stilrene beskyttelsesplaten designet som passer perfekt til å plassere under Kubus og Line lysestake fra varemerket Audo Copenhagen. I tillegg til at den er funksjonell, rammer den også inn lysestaken på en vakker måte. Beskyttelsestilbehøret finnes i flere fine farger. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4 Base Grey - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Stål Grå - 10314

  Audo Copenhagen Kubus 4 Base Grey - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Stål Grå - 10314
  År 2009 ble denne stilrene beskyttelsesplaten designet som passer perfekt til å plassere under Kubus og Line lysestake fra varemerket Audo Copenhagen. I tillegg til at den er funksjonell, rammer den også inn lysestaken på en vakker måte. Beskyttelsestilbehøret finnes i flere fine farger. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 8 Lysestake Svart - Lysestaker Stål Sort - BL10008

  Audo Copenhagen Kubus 8 Lysestake Svart - Lysestaker Stål Sort - BL10008
  Lysestaken fra Audo Copenhagen har et moderne, ikonisk design i metall med åtte lysestaker. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. En perfekt detalj til dekket bord. Velg mellom ulike farger. Designet av Mogens Lassen. Om lysestaken fra Audo Copenhagen- Laget av metall.- Lengde: 230 mm.- Bredde: 230 mm.- Høyde: 290 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.