Blomus

 • Blomus Nero Dobbeltvegget Cappuccino/teglass 2-pakk - Tekopper Klar - 63654

  Blomus Nero Dobbeltvegget Cappuccino/teglass 2-pakk - Tekopper Klar - 63654
  Stilige, sterke og holdbare dobbelveggede Cappuccino/teglass i 2-pakk fra Nero. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Krus Med Håndtak 25 Cl - Kaffekopper Keramikk Grå - 64114

  Blomus Sablo Krus Med Håndtak 25 Cl - Kaffekopper Keramikk Grå - 64114
  Kruset fra Blomus har en kombinasjon med en myk følelse og en rå, ubehandlet overflate. Det har naturinspirerte farger med en flekkete finish og delvis matt glasering. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Frederike Martens. Om kruset fra Blomus- Laget av keramikk.- Håndlaget design.- Fra kolleksjonen Sablo. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Kaffekopp med fat, sett med 2 Sablo

  Kaffekopp med fat, sett med 2 Sablo
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Kaffekopper med skål. Sett med 2 stk. Piler 200 ml

  Kaffekopper med skål. Sett med 2 stk. Piler 200 ml
  Sett med to stk kaffekopper med skål i glasert keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise be
 • Blomus Pilar Skål 14 Cm - Serveringsskåler Keramikk Moonbeam - 63700

  Blomus Pilar Skål 14 Cm - Serveringsskåler Keramikk Moonbeam - 63700
  Skålen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende innside og en matt utside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om skålen fra Blomus- Skålen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Pilar.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Colora Vase - Vaser Stengods Moonbeam - 65705

  Blomus Colora Vase - Vaser Stengods Moonbeam - 65705
  Vasen fra Blomus har et unikt, organisk utseende perfekt for små buketter og kvister. Den er laget av keramikk med en myk, matt finish. Kan også brukes som dekorasjon. Om vasen fra Blomus- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Enkelt, elegant design. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål - Serveringsskåler Keramikk Moonbeam - 63699

  Blomus Pilar Skål - Serveringsskåler Keramikk Moonbeam - 63699
  Skålen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende innside og en matt utside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om skålen fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Finnes i forskjellige farger.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Tallerken 26 Cm - Tallerkener Keramikk Grå - 64102

  Blomus Sablo Tallerken 26 Cm - Tallerkener Keramikk Grå - 64102
  Tallerkenen fra Blomus har en kombinasjon med en myk følelse og en rå, ubehandlet overflate. Den har naturinspirerte farger med en flekkete finish og delvis matt glasering. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Frederike Martens. Om tallerkenen fra Blomus- Laget av keramikk.- Håndlaget design.- Fra kolleksjonen Sablo. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Tallerken 27 Cm - Tallerkener Keramikk Mirage Grey - 63717

  Blomus Pilar Tallerken 27 Cm - Tallerkener Keramikk Mirage Grey - 63717
  Tallerkenen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende overside og en matt underside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om tallerkenen fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Finnes i forskjellige farger.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Moonbeam - 63804

  Blomus Pilar Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Moonbeam - 63804
  Muggen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende innside og en matt utside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om muggen fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Finnes i forskjellige farger.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Vase Ceola 18,5 cm

  Vase Ceola 18,5 cm
  Vase designet av Frederike Martens. Vasens smale åpning er perfekt for å fremheve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vasen hverken bøyer eller bryter stilken på blomsten eller kvisten. Vasen har japanskinspirert design, og fi
 • Blomus Nona Vaser 3-pk - Vaser Porselen Multi - 65973

  Blomus Nona Vaser 3-pk - Vaser Porselen Multi - 65973
  Vasene fra Blomus har en naturinspirert look i rå, ubehandlet porselen. De har et lekent design med en unik karakter for å legge det lille ekstra til omgivelsene. De har en diskret farge som passer med enhver stil. Om vasene fra Blomus- Naturinspirert look.- Fra kolleksjonen Nona.- Vasene kommer i ulike modeller. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasene- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Blomus Colora Vase - Vaser Stengods Peat - 65701

  Blomus Colora Vase - Vaser Stengods Peat - 65701
  Vasen fra Blomus har et unikt, organisk utseende perfekt for små buketter og kvister. Den er laget av keramikk med en myk, matt finish. Kan også brukes som dekorasjon. Om vasen fra Blomus- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Enkelt, elegant design. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Espressokopp 7 Cl - Espressokopper Keramikk Grå - 64115

  Blomus Sablo Espressokopp 7 Cl - Espressokopper Keramikk Grå - 64115
  Espressokoppen fra Blomus har en kombinasjon med en myk følelse og en rå, ubehandlet overflate. Den har naturinspirerte farger med en flekkete finish og delvis matt glasering. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Frederike Martens. Om espressokoppen fra Blomus- Laget av keramikk.- Håndlaget design.- Fra kolleksjonen Sablo. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Skål 15 Cm - Serveringsskåler Keramikk Grå - 64104

  Blomus Sablo Skål 15 Cm - Serveringsskåler Keramikk Grå - 64104
  Skålen fra Blomus har en kombinasjon med en myk følelse og en rå, ubehandlet overflate. Den har naturinspirerte farger med en flekkete finish og delvis matt glasering. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Frederike Martens. Om skålen fra Blomus- Skålen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Laget av keramikk.- Håndlaget design.- Fra kolleksjonen Sablo. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål 27 Cm - Serveringsskåler Keramikk Moonbeam - 63698

  Blomus Pilar Skål 27 Cm - Serveringsskåler Keramikk Moonbeam - 63698
  Skålen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende innside og en matt utside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om skålen fra Blomus- Skålen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Pilar.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Nona Vase Micro Chip - Vaser Porselen Lys Grå - 65971

  Blomus Nona Vase Micro Chip - Vaser Porselen Lys Grå - 65971
  Vasen fra Blomus har en naturinspirert look i rå, ubehandlet porselen. Den har et lekent design med en unik karakter for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Den har en diskret farge som passer med enhver stil. Om vasen fra Blomus- Naturinspirert look.- Fra kolleksjonen Nona.- Vasen kommer i ulike modeller. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Sidetallerken 14 Cm - Asjetter Keramikk Grå - 64100

  Blomus Sablo Sidetallerken 14 Cm - Asjetter Keramikk Grå - 64100
  Sidetallerkenen fra Blomus har en kombinasjon med en myk følelse og en rå, ubehandlet overflate. Den har naturinspirerte farger med en flekkete finish og delvis matt glasering. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Frederike Martens. Om sidetallerkenen fra Blomus- Laget av keramikk.- Håndlaget design.- Fra kolleksjonen Sablo. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål - Serveringsskåler Keramikk Mirage Grey - 63721

  Blomus Pilar Skål - Serveringsskåler Keramikk Mirage Grey - 63721
  Skålen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende innside og en matt utside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om skålen fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Finnes i forskjellige farger.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Dyp Tallerken 20 Cm - Dype tallerkener Keramikk Mirage Grey - 63716

  Blomus Pilar Dyp Tallerken 20 Cm - Dype tallerkener Keramikk Mirage Grey - 63716
  Den dype tallerkenen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende innside og en matt utside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om den dype tallerkenen fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Kombiner den dype tallerkenen med en skål fra Blomus.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål 14 Cm - Serveringsskåler Keramikk Mirage Grey - 63722

  Blomus Pilar Skål 14 Cm - Serveringsskåler Keramikk Mirage Grey - 63722
  Skålen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende innside og en matt utside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om skålen fra Blomus- Skålen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Pilar.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Dyp Tallerken 18,5 Cm - Dype tallerkener Keramikk Grå - 64108

  Blomus Sablo Dyp Tallerken 18,5 Cm - Dype tallerkener Keramikk Grå - 64108
  Den dype tallerkenen fra Blomus har en kombinasjon med en myk følelse og en rå, ubehandlet overflate. Den har naturinspirerte farger med en flekkete finish og delvis matt glasering. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Frederike Martens. Om den dype tallerkenen fra Blomus- Laget av keramikk.- Håndlaget design.- Fra kolleksjonen Sablo. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Espressokopp + Tallerken - Espressokopper Keramikk Moonbeam - 63703

  Blomus Pilar Espressokopp + Tallerken - Espressokopper Keramikk Moonbeam - 63703
  Espressokoppen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk følelse med en skinnende finish. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om espressokoppen fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Finnes i forskjellige farger.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Skål 20 Cm - Serveringsskåler Keramikk Grå - 64105

  Blomus Sablo Skål 20 Cm - Serveringsskåler Keramikk Grå - 64105
  Skålen fra Blomus har en kombinasjon med en myk følelse og en rå, ubehandlet overflate. Den har naturinspirerte farger med en flekkete finish og delvis matt glasering. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Frederike Martens. Om skålen fra Blomus- Skålen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Laget av keramikk.- Håndlaget design.- Fra kolleksjonen Sablo. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Desserttallerken 21 Cm - Asjetter Keramikk Grå - 64101

  Blomus Sablo Desserttallerken 21 Cm - Asjetter Keramikk Grå - 64101
  Desserttallerkenen fra Blomus har en kombinasjon med en myk følelse og en rå, ubehandlet overflate. Den har naturinspirerte farger med en flekkete finish og delvis matt glasering. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Frederike Martens. Om desserttallerkenen fra Blomus- Laget av keramikk.- Håndlaget design.- Fra kolleksjonen Sablo. Vedlikeholdsinstruksjoner for desserttallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Krus - Kaffekopper Keramikk Mirage Grey - 63724

  Blomus Pilar Krus - Kaffekopper Keramikk Mirage Grey - 63724
  Kruset fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Det har en harmonisk kombinasjon med en skinnende innside og en matt utside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om kruset fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Finnes i forskjellige farger.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Blomus Nona Vase Pewter - Vaser Porselen Tinn - 65970

  Blomus Nona Vase Pewter - Vaser Porselen Tinn - 65970
  Vasen fra Blomus har en naturinspirert look i rå, ubehandlet porselen. Den har et lekent design med en unik karakter for å legge det lille ekstra til omgivelsene. Den har en diskret farge som passer med enhver stil. Om vasen fra Blomus- Naturinspirert look.- Fra kolleksjonen Nona.- Vasen kommer i ulike modeller. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål 27 Cm - Serveringsskåler Keramikk Mirage Grey - 63720

  Blomus Pilar Skål 27 Cm - Serveringsskåler Keramikk Mirage Grey - 63720
  Skålen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende innside og en matt utside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om skålen fra Blomus- Skålen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Pilar.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Serveringsfat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Mirage Grey - 63718

  Blomus Pilar Serveringsfat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Mirage Grey - 63718
  Serveringsfatet fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Det har en harmonisk kombinasjon med en skinnende overside og en matt underside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om serveringsfatet fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Finnes i forskjellige farger.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Basic Smørboks 7x10cm - Serveringsfat Rustfritt stål - 63637

  Blomus Basic Smørboks 7x10cm - Serveringsfat Rustfritt stål - 63637
  Simple and stylish stainless steel butter box from Blomus Basic series that are perfect for displaying on the breakfast table. Available in two different sizes. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Mugge 0,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Moonbeam - 63701

  Blomus Pilar Mugge 0,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Moonbeam - 63701
  Muggen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende innside og en matt utside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om muggen fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Finnes i forskjellige farger.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Kaffekopp med fat, sett med 2 Sablo

  Kaffekopp med fat, sett med 2 Sablo
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Skål Sablo, diameter 13 cm

  Skål Sablo, diameter 13 cm
  Skål fra Blomus' serie SABLO, produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som st
 • Tallerken Sablo, diameter 14 cm

  Tallerken Sablo, diameter 14 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Middagstallerken Pilar, diameter 27 cm

  Middagstallerken Pilar, diameter 27 cm
  Middagstallerken i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle del
 • Kaffekopper med skål. Sett med 2 stk. Piler 200 ml

  Kaffekopper med skål. Sett med 2 stk. Piler 200 ml
  Sett med to stk kaffekopper med skål i glasert keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise be
 • Skål Pilar 9,5 cm

  Skål Pilar 9,5 cm
  Høy skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som e
 • Skål Pilar, diameter 14 cm

  Skål Pilar, diameter 14 cm
  Stor skål i keramikk. Blomus' kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som
 • Espressokopp Sablo 7 cl

  Espressokopp Sablo 7 cl
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Vase Colora H15 cm, diameter 10,5 cm

  Vase Colora H15 cm, diameter 10,5 cm
  Uansett om du fyller COLORA vase med blomster, eller setter den frem i all sin enkelhet, så er vasen fortryllende dekorativ. Perfekt dekor eller som blomstervase på en hylle, bord eller vinduskarm. Vasens myke, matte overflate fremhever porselenvasen
 • Vase Leta 11 cm

  Vase Leta 11 cm
  Rund vase som passer både blomstrende buketter og en enkel, naken kvist. En vase som kan brukes til alle årstider takket være dens allsidige design som lar alle slags planter pryde bordet eller vinduskarmen. Vasen finnes i flere ulike størrelser og f
 • Vase Nona 14 cm

  Vase Nona 14 cm
  Der blomster møter grov, uglasert porselen skapes en naturlig eleganse. Denne vasen fra NONA-serien fengsler med sin uvanlige form. Små ujevnheter, små avvik i farge og synlige linjer gjør vasen unik og iøynefallende. Vi anbefaler at du rengjør denne
 • Blomus Pilar Espressokopp + Tallerken - Espressokopper Keramikk Mirage Grey - 63725

  Blomus Pilar Espressokopp + Tallerken - Espressokopper Keramikk Mirage Grey - 63725
  Espressokoppen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk følelse med en skinnende finish. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om espressokoppen fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Finnes i forskjellige farger.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Skål 11 Cm - Serveringsskåler Keramikk Grå - 64103

  Blomus Sablo Skål 11 Cm - Serveringsskåler Keramikk Grå - 64103
  Skålen fra Blomus har en kombinasjon med en myk følelse og en rå, ubehandlet overflate. Den har naturinspirerte farger med en flekkete finish og delvis matt glasering. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Frederike Martens. Om skålen fra Blomus- Skålen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Laget av keramikk.- Håndlaget design.- Fra kolleksjonen Sablo. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Sidetallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Mirage Grey - 63715

  Blomus Pilar Sidetallerken 20 Cm - Asjetter Keramikk Mirage Grey - 63715
  Sidetallerkenen fra Blomus har en enkel, elegant look i keramikk med en naturlig farge. Den har en harmonisk kombinasjon med en skinnende overside og en matt underside. Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs. Om sidetallerkenen fra Blomus- Fra kolleksjonen Pilar.- Finnes i forskjellige farger.- Enkelt, naturlig utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Sukkerskål - Sukkerskåler Keramikk Grå - 64117

  Blomus Sablo Sukkerskål - Sukkerskåler Keramikk Grå - 64117
  Sukkerskålen fra Blomus har en kombinasjon med en myk følelse og en rå, ubehandlet overflate. Den har naturinspirerte farger med en flekkete finish og delvis matt glasering. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Frederike Martens. Om sukkerskålen fra Blomus- Laget av keramikk.- Håndlaget design.- Fra kolleksjonen Sablo. Vedlikeholdsinstruksjoner for sukkerskålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Sukkerskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Salatbolle 34,5 Cm - Salatskåler Keramikk Grå - 64106

  Blomus Sablo Salatbolle 34,5 Cm - Salatskåler Keramikk Grå - 64106
  Salatbollen fra Blomus har en kombinasjon med en myk følelse og en rå, ubehandlet overflate. Den har naturinspirerte farger med en flekkete finish og delvis matt glasering. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Designet av Frederike Martens. Om salatbollen fra Blomus- Laget av keramikk.- Håndlaget design.- Fra kolleksjonen Sablo. Vedlikeholdsinstruksjoner for salatbollen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Salatskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Tallerken dyp Sablo, diameter 18,5 cm

  Tallerken dyp Sablo, diameter 18,5 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Skål Sablo, diameter 13 cm

  Skål Sablo, diameter 13 cm
  Skål fra Blomus' serie SABLO, produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som st
 • Skål Sablo, diameter 15,5 cm

  Skål Sablo, diameter 15,5 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Skål Sablo, diameter 15,5 cm

  Skål Sablo, diameter 15,5 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Snacksskål Sablo, diameter 10 cm

  Snacksskål Sablo, diameter 10 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Snacksskål Sablo, diameter 10 cm

  Snacksskål Sablo, diameter 10 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Salatskål Sablo, diameter 34,5 cm

  Salatskål Sablo, diameter 34,5 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Skål Sablo, diameter 11 cm

  Skål Sablo, diameter 11 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Skål Sablo, diameter 11 cm

  Skål Sablo, diameter 11 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Snacksskål Sablo, diameter 6,5 cm

  Snacksskål Sablo, diameter 6,5 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Snacksskål Sablo, diameter 6,5 cm

  Snacksskål Sablo, diameter 6,5 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Skål høy Sablo, diameter 20 cm

  Skål høy Sablo, diameter 20 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Skål høy Sablo, diameter 20 cm

  Skål høy Sablo, diameter 20 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Middagstallerken Sablo, diameter 26 cm

  Middagstallerken Sablo, diameter 26 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Salatskål Sablo 28 cm

  Salatskål Sablo 28 cm
  Stor skål fra Blomus' serie SABLO, produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann s
 • Salatskål Sablo 28 cm

  Salatskål Sablo 28 cm
  Stor skål fra Blomus' serie SABLO, produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann s
 • Desserttallerken Sablo, diameter 21 cm

  Desserttallerken Sablo, diameter 21 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Desserttallerken Sablo, diameter 21 cm

  Desserttallerken Sablo, diameter 21 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Tallerken dyp, Pilar, glasert keramikk, diameter 20 cm

  Tallerken dyp, Pilar, glasert keramikk, diameter 20 cm
  Dyp tallerken i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler
 • Skål Pilar, diameter 11 cm

  Skål Pilar, diameter 11 cm
  Skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som et se
 • Skål Pilar, diameter 11 cm

  Skål Pilar, diameter 11 cm
  Skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som et se
 • Skål Pilar, diameter 11 cm

  Skål Pilar, diameter 11 cm
  Skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som et se
 • Skål glasert keramikk Pilar 27 cm

  Skål glasert keramikk Pilar 27 cm
  Bred skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som
 • Desserttallerken Pilar, diameter 20 cm

  Desserttallerken Pilar, diameter 20 cm
  Desserttallerken i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle del
 • Tallerken dyp, Pilar, diameter 20 cm

  Tallerken dyp, Pilar, diameter 20 cm
  Dyp tallerken i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler
 • Skål høy, Pilar, diameter 14 cm

  Skål høy, Pilar, diameter 14 cm
  Høy, smal skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler
 • Serveringsfat Pilar, diameter 35 cm

  Serveringsfat Pilar, diameter 35 cm
  Serveringsfat i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler
 • Serveringsfat Pilar, diameter 35 cm

  Serveringsfat Pilar, diameter 35 cm
  Serveringsfat i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler
 • Serveringsfat Pilar, diameter 35 cm

  Serveringsfat Pilar, diameter 35 cm
  Serveringsfat i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler
 • Tallerken glasert keramikk, Pilar, diameter 10 cm

  Tallerken glasert keramikk, Pilar, diameter 10 cm
  Fat i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som et ser
 • Tallerken glasert keramikk, Pilar, diameter 10 cm

  Tallerken glasert keramikk, Pilar, diameter 10 cm
  Fat i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som et ser
 • Tallerken glasert keramikk, Pilar, diameter 10 cm

  Tallerken glasert keramikk, Pilar, diameter 10 cm
  Fat i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som et ser
 • Desserttallerken Pilar, glasert keramikk, diameter 20 cm

  Desserttallerken Pilar, glasert keramikk, diameter 20 cm
  Desserttallerken i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle del
 • Skål høy, Pilar, glasert keramikk, diameter 14 cm

  Skål høy, Pilar, glasert keramikk, diameter 14 cm
  Høy, smal skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler
 • Skål høy, Pilar, glasert keramikk, diameter 20 cm

  Skål høy, Pilar, glasert keramikk, diameter 20 cm
  Høy skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som e
 • Snackstallerken Sablo, diameter 10 cm

  Snackstallerken Sablo, diameter 10 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Snackstallerken Sablo, diameter 10 cm

  Snackstallerken Sablo, diameter 10 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Snackstallerken Sablo, diameter 15 cm

  Snackstallerken Sablo, diameter 15 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Snackstallerken Sablo, diameter 15 cm

  Snackstallerken Sablo, diameter 15 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Sukkerskål Sablo, diameter 8,5 cm

  Sukkerskål Sablo, diameter 8,5 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Sukkerskål Sablo, diameter 8,5 cm

  Sukkerskål Sablo, diameter 8,5 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Tallerken Sablo, diameter 14 cm

  Tallerken Sablo, diameter 14 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Middagstallerken Pilar, diameter 27 cm

  Middagstallerken Pilar, diameter 27 cm
  Middagstallerken i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle del
 • Skål Pilar, diameter 10 cm

  Skål Pilar, diameter 10 cm
  Skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som et se
 • Skål Pilar, diameter 10 cm

  Skål Pilar, diameter 10 cm
  Skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som et se
 • Skål Pilar, diameter 10 cm

  Skål Pilar, diameter 10 cm
  Skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som et se
 • Skål Pilar, diameter 10 cm

  Skål Pilar, diameter 10 cm
  Skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som et se
 • Snacksskål Pilar, diameter 8,5 cm

  Snacksskål Pilar, diameter 8,5 cm
  Snacksskål i keramikk. Blomus' kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler so
 • Tallerken Pilar, diameter 14 cm

  Tallerken Pilar, diameter 14 cm
  Tallerken i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som
 • Tallerken Pilar, diameter 14 cm

  Tallerken Pilar, diameter 14 cm
  Tallerken i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som
 • Tallerken Pilar, diameter 14 cm

  Tallerken Pilar, diameter 14 cm
  Tallerken i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som
 • Tallerken Pilar, diameter 14 cm

  Tallerken Pilar, diameter 14 cm
  Tallerken i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som
 • Skål Pilar Ø27 cm

  Skål Pilar Ø27 cm
  Bred skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som
 • Skål Pilar Ø27 cm

  Skål Pilar Ø27 cm
  Bred skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som
 • Kaffekopper med skål. Sett med 2 stk. Piler 200 ml

  Kaffekopper med skål. Sett med 2 stk. Piler 200 ml
  Sett med to stk kaffekopper med skål i glasert keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise be
 • Skål Pilar 9,5 cm

  Skål Pilar 9,5 cm
  Høy skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som e
 • Skål Pilar 7 cm

  Skål Pilar 7 cm
  Høy, smal skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler
 • Skål Pilar 7 cm

  Skål Pilar 7 cm
  Høy, smal skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler
 • Espressokopper, sett med 2 stk. Pilar 0,05 L

  Espressokopper, sett med 2 stk. Pilar 0,05 L
  Sett med to stk espressokopper og skål i glasert keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise
 • Espressokopper, sett med 2 stk. Pilar 0,05 L

  Espressokopper, sett med 2 stk. Pilar 0,05 L
  Sett med to stk espressokopper og skål i glasert keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise
 • Espressokopper, sett med 2 stk. Pilar 0,05 L

  Espressokopper, sett med 2 stk. Pilar 0,05 L
  Sett med to stk espressokopper og skål i glasert keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise
 • Espressokopper, sett med 2 stk. Pilar 0,05 L

  Espressokopper, sett med 2 stk. Pilar 0,05 L
  Sett med to stk espressokopper og skål i glasert keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise
 • Serveringsfat Pilar, diameter 35 cm

  Serveringsfat Pilar, diameter 35 cm
  Serveringsfat i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler
 • Salatskål Sablo, diameter 34,5 cm

  Salatskål Sablo, diameter 34,5 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Tallerken dyp Sablo, diameter 18,5 cm

  Tallerken dyp Sablo, diameter 18,5 cm
  SABLO er et servise fra Blomus produsert i steintøy formet på ekstremt høy temperatur. Det gir serviset høy holdbarhet og en lett grovhet, i kombinasjon med myke former og avrundede kanter. Serviset er delvis glasert, og designen minner om vann som s
 • Kaffekopper med skål. Sett med 2 stk. Piler 200 ml

  Kaffekopper med skål. Sett med 2 stk. Piler 200 ml
  Sett med to stk kaffekopper med skål i glasert keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise be
 • Blomus Finca Veggmontert Lysestake L - Lysestaker Rustfritt stål - 65423

  Blomus Finca Veggmontert Lysestake L - Lysestaker Rustfritt stål - 65423
  Matt rustfritt stål, glass, polysten. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Blomus Finca Veggmontert Lysestake S - Lysestaker Glass Grå - 65422

  Blomus Finca Veggmontert Lysestake S - Lysestaker Glass Grå - 65422
  Finca lysholder har en klassisk og samtidig moderne design. Med denne fine lysholderen skaper du en koselig og innbydende følelse i hjemmet. Perfekt for oppheng i gangen eller i stuen. Diameter på glassylinderen: 9,5 cm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Vase Ceola 25 cm

  Vase Ceola 25 cm
  Vase designet av Frederike Martens. Vasens smale åpning er perfekt for å fremheve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vasen hverken bøyer eller bryter stilken på blomsten eller kvisten. Vasen har japanskinspirert design, og fi
 • Vase Leta 13 cm

  Vase Leta 13 cm
  Rund vase som passer både blomstrende buketter og en enkel, naken kvist. En vase som kan brukes til alle årstider takket være dens allsidige design som lar alle slags planter pryde bordet eller vinduskarmen. Vasen finnes i flere ulike størrelser og f
 • Vase Leta 13 cm

  Vase Leta 13 cm
  Rund vase som passer både blomstrende buketter og en enkel, naken kvist. En vase som kan brukes til alle årstider takket være dens allsidige design som lar alle slags planter pryde bordet eller vinduskarmen. Vasen finnes i flere ulike størrelser og f
 • Vase Colora H15 cm, diameter 10,5 cm

  Vase Colora H15 cm, diameter 10,5 cm
  Uansett om du fyller COLORA vase med blomster, eller setter den frem i all sin enkelhet, så er vasen fortryllende dekorativ. Perfekt dekor eller som blomstervase på en hylle, bord eller vinduskarm. Vasens myke, matte overflate fremhever porselenvasen
 • Vase Ceola 18 cm

  Vase Ceola 18 cm
  Vase designet av Frederike Martens. Vasens smale åpning er perfekt for å fremheve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vasen hverken bøyer eller bryter stilken på blomsten eller kvisten. Vasen har japanskinspirert design, og fin
 • Vase Ceola 18 cm

  Vase Ceola 18 cm
  Vase designet av Frederike Martens. Vasens smale åpning er perfekt for å fremheve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vasen hverken bøyer eller bryter stilken på blomsten eller kvisten. Vasen har japanskinspirert design, og fin
 • Vase Leta 15 cm

  Vase Leta 15 cm
  Høy, rund vase som passer både blomstrende buketter og en enkel, naken kvist. En vase som kan brukes til alle årstider takket være dens allsidige design som lar alle slags planter pryde bordet eller vinduskarmen. Vasen finnes i flere ulike størrelser
 • Vase Leta 15 cm

  Vase Leta 15 cm
  Høy, rund vase som passer både blomstrende buketter og en enkel, naken kvist. En vase som kan brukes til alle årstider takket være dens allsidige design som lar alle slags planter pryde bordet eller vinduskarmen. Vasen finnes i flere ulike størrelser
 • Vase Ceola 18,5 cm

  Vase Ceola 18,5 cm
  Vase designet av Frederike Martens. Vasens smale åpning er perfekt for å fremheve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vasen hverken bøyer eller bryter stilken på blomsten eller kvisten. Vasen har japanskinspirert design, og fi
 • Vase Colora H20 cm, diameter 14 cm

  Vase Colora H20 cm, diameter 14 cm
  Uansett om du fyller COLORA vase med blomster, eller setter den frem i all sin enkelhet, så er vasen fortryllende dekorativ. Perfekt dekor eller som blomstervase på en hylle, bord eller vinduskarm. Vasens myke, matte overflate fremhever porselenvasen
 • Sett med 3 vaser Nona

  Sett med 3 vaser Nona
  NONA sett med 3 vaser i ubehandlet porselen fra Blomus. De vakre vasene er produserte i resistent porselen som er grov og uten glasur. Små forskjeller i form, farge og synlige linjer gjør hver NONA-vase unik. Mål: H 9 cm, H 7 cm, H 6,5 cm. Materiale:
 • Sett med 3 vaser Nona

  Sett med 3 vaser Nona
  NONA sett med 3 vaser i ubehandlet porselen fra Blomus. De vakre vasene er produserte i resistent porselen som er grov og uten glasur. Små forskjeller i form, farge og synlige linjer gjør hver NONA-vase unik. Mål: H 9 cm, H 7 cm, H 6,5 cm. Materiale:
 • Vase Ceola 21 cm

  Vase Ceola 21 cm
  Vase designet av Frederike Martens. Vasens smale åpning er perfekt for å fremheve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vasen hverken bøyer eller bryter stilken på blomsten eller kvisten. Vasen har japanskinspirert design, og fi
 • Vase Ceola 21 cm

  Vase Ceola 21 cm
  Vase designet av Frederike Martens. Vasens smale åpning er perfekt for å fremheve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vasen hverken bøyer eller bryter stilken på blomsten eller kvisten. Vasen har japanskinspirert design, og fi
 • Vase Ceola 13 cm

  Vase Ceola 13 cm
  Vase designet av Frederike Martens. Vasens smale åpning er perfekt for å fremheve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vasen hverken bøyer eller bryter stilken på blomsten eller kvisten. Vasen har japanskinspirert design, og fi
 • Vase Ceola 13 cm

  Vase Ceola 13 cm
  Vase designet av Frederike Martens. Vasens smale åpning er perfekt for å fremheve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vasen hverken bøyer eller bryter stilken på blomsten eller kvisten. Vasen har japanskinspirert design, og fi
 • Vase Colora H15 cm, diameter 10,5 cm

  Vase Colora H15 cm, diameter 10,5 cm
  Uansett om du fyller COLORA vase med blomster, eller setter den frem i all sin enkelhet, så er vasen fortryllende dekorativ. Perfekt dekor eller som blomstervase på en hylle, bord eller vinduskarm. Vasens myke, matte overflate fremhever porselenvasen
 • Vase Leta 11 cm

  Vase Leta 11 cm
  Rund vase som passer både blomstrende buketter og en enkel, naken kvist. En vase som kan brukes til alle årstider takket være dens allsidige design som lar alle slags planter pryde bordet eller vinduskarmen. Vasen finnes i flere ulike størrelser og f
 • Sett med 3 vaser Nona

  Sett med 3 vaser Nona
  NONA sett med 3 vaser i ubehandlet porselen fra Blomus. De vakre vasene er produserte i resistent porselen som er grov og uten glasur. Små forskjeller i form, farge og synlige linjer gjør hver NONA-vase unik. Mål: H 9 cm, H 7 cm, H 6,5 cm. Materiale:
 • Sett med 3 vaser Nona

  Sett med 3 vaser Nona
  NONA sett med 3 vaser i ubehandlet porselen fra Blomus. De vakre vasene er produserte i resistent porselen som er grov og uten glasur. Små forskjeller i form, farge og synlige linjer gjør hver NONA-vase unik. Mål: H 9 cm, H 7 cm, H 6,5 cm. Materiale:
 • Sett med 3 vaser Nona

  Sett med 3 vaser Nona
  NONA sett med 3 vaser i ubehandlet porselen fra Blomus. De vakre vasene er produserte i resistent porselen som er grov og uten glasur. Små forskjeller i form, farge og synlige linjer gjør hver NONA-vase unik. Mål: H 9 cm, H 7 cm, H 6,5 cm. Materiale:
 • Sett med 3 vaser Nona

  Sett med 3 vaser Nona
  NONA sett med 3 vaser i ubehandlet porselen fra Blomus. De vakre vasene er produserte i resistent porselen som er grov og uten glasur. Små forskjeller i form, farge og synlige linjer gjør hver NONA-vase unik. Mål: H 9 cm, H 7 cm, H 6,5 cm. Materiale:
 • Vase Miyabi Hyacint, diameter 17 cm

  Vase Miyabi Hyacint, diameter 17 cm
  Ikebana-kunsten - det forsiktige og oppmerksomme arrangementet av blomster i skulpturelle buketter - er en integrert del av japansk kultur, og er derfor den selvsagte inspirasjonskilden for den nye MIYABI-vasen, designet av Kazushige Miyake. MIYABI,
 • Vase Miyabi Hyacint, diameter 17 cm

  Vase Miyabi Hyacint, diameter 17 cm
  Ikebana-kunsten - det forsiktige og oppmerksomme arrangementet av blomster i skulpturelle buketter - er en integrert del av japansk kultur, og er derfor den selvsagte inspirasjonskilden for den nye MIYABI-vasen, designet av Kazushige Miyake. MIYABI,
 • Middagstallerken Pilar, diameter 27 cm

  Middagstallerken Pilar, diameter 27 cm
  Middagstallerken i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle del
 • Stor skål Pilar, diameter 14 cm

  Stor skål Pilar, diameter 14 cm
  Stor skål i keramikk. Blomus kolleksjon PILAR byr på det perfekte måltidet, med sine trendy farger og solide, tidløse materiale. Bak kolleksjonen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR servise består av alle essensielle deler som
 • Vase Miyabi 17 cm diameter 21 cm

  Vase Miyabi 17 cm diameter 21 cm
  En følelse av Japan med Kazushige Miyake Ikebanas kunst. Denne vasen er inspirert av den japanske kulturen, designet av den berømte formgiveren Kazushige Miyake. Med unik og elegant design, produsert av førsteklasses keramisk materiale, gir den deg e
 • Vase Miyabi 17 cm diameter 21 cm

  Vase Miyabi 17 cm diameter 21 cm
  En følelse av Japan med Kazushige Miyake Ikebanas kunst. Denne vasen er inspirert av den japanske kulturen, designet av den berømte formgiveren Kazushige Miyake. Med unik og elegant design, produsert av førsteklasses keramisk materiale, gir den deg e
 • Vase Miyabi 17 cm diameter 21 cm

  Vase Miyabi 17 cm diameter 21 cm
  En følelse av Japan med Kazushige Miyake Ikebanas kunst. Denne vasen er inspirert av den japanske kulturen, designet av den berømte formgiveren Kazushige Miyake. Med unik og elegant design, produsert av førsteklasses keramisk materiale, gir den deg e
 • Vase Miyabi 17 cm diameter 21 cm

  Vase Miyabi 17 cm diameter 21 cm
  En følelse av Japan med Kazushige Miyake Ikebanas kunst. Denne vasen er inspirert av den japanske kulturen, designet av den berømte formgiveren Kazushige Miyake. Med unik og elegant design, produsert av førsteklasses keramisk materiale, gir den deg e
 • Vase Miyabi 17 cm diameter 21 cm

  Vase Miyabi 17 cm diameter 21 cm
  En følelse av Japan med Kazushige Miyake Ikebanas kunst. Denne vasen er inspirert av den japanske kulturen, designet av den berømte formgiveren Kazushige Miyake. Med unik og elegant design, produsert av førsteklasses keramisk materiale, gir den deg e
 • Skål Kumi XS diameter 8 cm

  Skål Kumi XS diameter 8 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Skål Kumi XS diameter 8 cm

  Skål Kumi XS diameter 8 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Tallerken Kumi XS diameter 10 cm

  Tallerken Kumi XS diameter 10 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Tallerken Kumi XS diameter 10 cm

  Tallerken Kumi XS diameter 10 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Skål Kumi S diameter 12 cm

  Skål Kumi S diameter 12 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Skål Kumi S diameter 12 cm

  Skål Kumi S diameter 12 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Sidetallerken Kumi diameter 16 cm

  Sidetallerken Kumi diameter 16 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Sidetallerken Kumi diameter 16 cm

  Sidetallerken Kumi diameter 16 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Desserttallerken Kumi diameter 21 cm

  Desserttallerken Kumi diameter 21 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Desserttallerken Kumi diameter 21 cm

  Desserttallerken Kumi diameter 21 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Skål Kumi M diameter 14 cm

  Skål Kumi M diameter 14 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Skål Kumi M diameter 14 cm

  Skål Kumi M diameter 14 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Kaffekopp Kumi 19 cl 2-pk

  Kaffekopp Kumi 19 cl 2-pk
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Kaffekopp Kumi 19 cl 2-pk

  Kaffekopp Kumi 19 cl 2-pk
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Salatskål Kumi diameter 30 cm

  Salatskål Kumi diameter 30 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Salatskål Kumi diameter 30 cm

  Salatskål Kumi diameter 30 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Vase Ceola 25 cm

  Vase Ceola 25 cm
  Vase designet av Frederike Martens. Vasens smale åpning er perfekt for å fremheve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vasen hverken bøyer eller bryter stilken på blomsten eller kvisten. Vasen har japanskinspirert design, og fi
 • Vase Miyabi Hyacint, diameter 17 cm

  Vase Miyabi Hyacint, diameter 17 cm
  Ikebana-kunsten - det forsiktige og oppmerksomme arrangementet av blomster i skulpturelle buketter - er en integrert del av japansk kultur, og er derfor den selvsagte inspirasjonskilden for den nye MIYABI-vasen, designet av Kazushige Miyake. MIYABI,
 • Vase Miyabi Hyacint, diameter 17 cm

  Vase Miyabi Hyacint, diameter 17 cm
  Ikebana-kunsten - det forsiktige og oppmerksomme arrangementet av blomster i skulpturelle buketter - er en integrert del av japansk kultur, og er derfor den selvsagte inspirasjonskilden for den nye MIYABI-vasen, designet av Kazushige Miyake. MIYABI,
 • Vase Miyabi Hyacint, diameter 17 cm

  Vase Miyabi Hyacint, diameter 17 cm
  Ikebana-kunsten - det forsiktige og oppmerksomme arrangementet av blomster i skulpturelle buketter - er en integrert del av japansk kultur, og er derfor den selvsagte inspirasjonskilden for den nye MIYABI-vasen, designet av Kazushige Miyake. MIYABI,
 • Skål Kumi diameter 8,5 cm

  Skål Kumi diameter 8,5 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Skål Kumi diameter 8,5 cm

  Skål Kumi diameter 8,5 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Espressokopp Kumi 6 cl 2-pk

  Espressokopp Kumi 6 cl 2-pk
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Espressokopp Kumi 6 cl 2-pk

  Espressokopp Kumi 6 cl 2-pk
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Salatskål Kumi S diameter 21 cm

  Salatskål Kumi S diameter 21 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Salatskål Kumi S diameter 21 cm

  Salatskål Kumi S diameter 21 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Tallerken Kumi S diameter 14 cm

  Tallerken Kumi S diameter 14 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Tallerken Kumi S diameter 14 cm

  Tallerken Kumi S diameter 14 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Tallerken Kumi diameter 26 cm

  Tallerken Kumi diameter 26 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Tallerken Kumi diameter 26 cm

  Tallerken Kumi diameter 26 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Skål Kumi L diameter 17 cm

  Skål Kumi L diameter 17 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Skål Kumi L diameter 17 cm

  Skål Kumi L diameter 17 cm
  Oppdag den fascinerende Kumi-serien - en helt ny kolleksjon av bordprodukter skapt av Blomus' designteam. Denne serien tilbyr ikke bare typiske japanske former som utstråler minimalistisk design, noe som er et av fokusene i Blomus' konsept for å desi
 • Blomus Belo Karaffel 1.2 L - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 64400

  Blomus Belo Karaffel 1.2 L - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 64400
  Karaffel fra Blomus med et stilrent, praktisk design i munnblåst glass av høy kvalitet. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Designet av Frederike Martens. Om karaffelen fra Blomus- Laget av klart glass.- 1.2 L- Elegant design.- Ø11.5 cm, H: 26 cm- Fra serien BELO.- Designet av Frederike Martens. Vedlikeholdsinstruksjoner for karaffelen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Blomus Belo Champagne 6-pk - Champagneglass Glass Klar - 64395

  Blomus Belo Champagne 6-pk - Champagneglass Glass Klar - 64395
  Champagneglass fra Blomus med et elegant design i munnblåst glass av høy kvalitet. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Designet av Frederike Martens. Om champagneglasset fra Blomus- Laget av klart glass.- Elegant design.- Ø60 cm, H: 24.5 cm- Fra serien BELO.- Designet av Frederike Martens.- Kapasitet: 20 cl.- Selges i en 6-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Sukkerskål Med Lokk - Sukkerskåler Keramikk Espresso - 64428

  Blomus Kumi Sukkerskål Med Lokk - Sukkerskåler Keramikk Espresso - 64428
  Sukkerskål fra Blomus med et elegant, minimalistisk formspråk med inspirasjon fra Japan og et matchende lokk perfekt for pen oppbevaring. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om sukkerskålen fra Blomus- Steingods.- Ø8,5 cm- Fra serien KUMI.- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Vedlikeholdsinstruksjoner for sukkerskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Sukkerskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Kaffekrus Uten Håndtak - Kaffekopper Keramikk Espresso - 64422

  Blomus Kumi Kaffekrus Uten Håndtak - Kaffekopper Keramikk Espresso - 64422
  Coffee mug by Blomus with an elegant, minimalist design without handle with inspiration from Japan perfect for hot drinks such as coffee and tea. Due to the carefully handcrafted design, every product is unique and smaller variations may occur. About the coffee mug from Blomus- Stoneware.- Without Handle- 180 ml- From the series KUMI.- Due to the carefully handcrafted design, every product is unique and smaller variations may occur. Care advice for the coffee mug- Dishwasher safe. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Blomus Belo Hvitvins 6-pk - Vinglass Glass Klar - 64398

  Blomus Belo Hvitvins 6-pk - Vinglass Glass Klar - 64398
  Hvitvinsglass fra Blomus med et elegant design i munnblåst glass av høy kvalitet. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Designet av Frederike Martens. Om hvitvinsglasset fra Blomus- Laget av klart glass.- Elegant design.- Ø10 cm, H: 22 cm- Fra serien BELO.- Designet av Frederike Martens.- Kapasitet: 40 cl.- Selges i en 6-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for hvitvinsglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Plate Ø21 Cm - Tallerkener Keramikk Fungi - 64430

  Blomus Kumi Plate Ø21 Cm - Tallerkener Keramikk Fungi - 64430
  Plate by Blomus with a stylish design in stoneware that never will go out of style with a homely feel perfect for everyday and finer occasions. Combine with other parts in the series and create your own personal look. About the plate from Blomus- Made of stoneware.- Stylish design.- The plate comes in different colours.- Ø21 cm- From the series KUMI. Care advice for the plate- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Tekanne - Tebryggere & Tekanner Keramikk Espresso - 64426

  Blomus Kumi Tekanne - Tebryggere & Tekanner Keramikk Espresso - 64426
  Tekanne fra Blomus med et elegant formspråk med inspirasjon fra Japan og et matchende lokk perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om tekannen fra Blomus- Steingods.- 1 L- Fra serien KUMI.- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Kjøp Tebryggere & Tekanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Salatbolle Ø21 Cm - Salatskåler Keramikk Fungi - 64464

  Blomus Kumi Salatbolle Ø21 Cm - Salatskåler Keramikk Fungi - 64464
  Salatbolle fra Blomus med et stilrent design i stentøy som aldri går ut av stil med en hjemlig følelse perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om salatbollen fra Blomus- Laget av stentøy.- Stilrent design.- Finnes i forskjellige farger.- H 10 cm- Ø21 cm- Fra serien KUMI. Vedlikeholdsinstruksjoner for salatbollen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Salatskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Tekanne - Tebryggere & Tekanner Keramikk Fungi - 64470

  Blomus Kumi Tekanne - Tebryggere & Tekanner Keramikk Fungi - 64470
  Tekanne fra Blomus med et elegant formspråk med inspirasjon fra Japan og et matchende lokk perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om tekannen fra Blomus- Steingods.- 1 L- Fra serien KUMI.- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Kjøp Tebryggere & Tekanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Kopp Med Tallerken 2-pk - Espressokopper Keramikk Espresso - 64424

  Blomus Kumi Kopp Med Tallerken 2-pk - Espressokopper Keramikk Espresso - 64424
  Espressokopp fra Blomus med to elegante espressokopper med inspirasjon fra Japan og matchende tallerken perfekte for espresso og gløgg. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om espressokoppen fra Blomus- Steingods.- 60 ml- Fra serien KUMI.- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Plate Ø21 Cm - Tallerkener Keramikk Espresso - 64412

  Blomus Kumi Plate Ø21 Cm - Tallerkener Keramikk Espresso - 64412
  Plate by Blomus with a stylish design in stoneware that never will go out of style with a homely feel perfect for everyday and finer occasions. Combine with other parts in the series and create your own personal look. About the plate from Blomus- Made of stoneware.- Stylish design.- The plate comes in different colours.- Ø21 cm- From the series KUMI. Care advice for the plate- Microwave safe.- Dishwasher safe. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Blomus Lanto Hurricane Lanterne 14 Cm - Lysestaker Eik - 66256

  Blomus Lanto Hurricane Lanterne 14 Cm - Lysestaker Eik - 66256
  Lanterne fra Blomus med et elegant design med en øvre del i klart glass og en lysholder i FSC-sertifisert eik perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Om lanternen fra Blomus- Elegant øvre del i klart glass.- Lysholder i FSC-sertifisert eik.- Lanternen finnes i forskjellige størrelser.- Rengjøres med en fuktig klut. Vedlikeholdsinstruksjoner for lanternen- Hold alltid lyset under oppsikt. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Skål Ø8 Cm - Serveringsskåler Keramikk Espresso - 64414

  Blomus Kumi Skål Ø8 Cm - Serveringsskåler Keramikk Espresso - 64414
  Skål fra Blomus med et stilrent design i stentøy som aldri går ut av stil med en hjemlig følelse perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om skålen fra Blomus- Laget av stentøy.- Stilrent design.- Finnes i forskjellige farger.- H 2,5 cm- Ø8 cm- Fra serien KUMI. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Kaffekrus - Kaffekopper Keramikk Espresso - 64423

  Blomus Kumi Kaffekrus - Kaffekopper Keramikk Espresso - 64423
  Kaffekrus fra Blomus med en elegant, minimalistisk utforming i varme toner med inspirasjon fra Japan perfekt for varme drikker som kaffe og te. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om kaffekruset fra Blomus- Steingods.- 290 ml- Fra serien KUMI.- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Espressokopp Med Tallerken 2-pk - Espressokopper Keramikk Fungi - 64468

  Blomus Kumi Espressokopp Med Tallerken 2-pk - Espressokopper Keramikk Fungi - 64468
  Espressokopp fra Blomus med to elegante espressokopper med inspirasjon fra Japan og matchende tallerken perfekte for espresso og gløgg. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om espressokoppen fra Blomus- Steingods.- 60 ml- Fra serien KUMI.- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Middagstallerken Ø26 Cm - Tallerkener Keramikk Fungi - 64431

  Blomus Kumi Middagstallerken Ø26 Cm - Tallerkener Keramikk Fungi - 64431
  Middagstallerken fra Blomus med et stilrent design i stentøy som aldri går ut av stil med en hjemlig følelse perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om middagstallerkenen fra Blomus- Laget av stentøy.- Stilrent design.- Finnes i forskjellige farger.- Ø26 cm- Fra serien KUMI. Vedlikeholdsinstruksjoner for middagstallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Kaffekopp Med Tallerken 2-pk - Kaffekopper Keramikk Fungi - 64469

  Blomus Kumi Kaffekopp Med Tallerken 2-pk - Kaffekopper Keramikk Fungi - 64469
  Kaffekopp fra Blomus med to elegante kaffekopper med inspirasjon fra Japan og matchende tallerken perfekte for espresso og gløgg. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om kaffekoppen fra Blomus- Steingods.- 190 ml- Fra serien KUMI.- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Kaffekrus - Kaffekopper Keramikk Fungi - 64467

  Blomus Kumi Kaffekrus - Kaffekopper Keramikk Fungi - 64467
  Kaffekrus fra Blomus med en elegant, minimalistisk utforming i varme toner med inspirasjon fra Japan perfekt for varme drikker som kaffe og te. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om kaffekruset fra Blomus- Steingods.- 290 ml- Fra serien KUMI.- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Skål Ø12 Cm - Serveringsskåler Keramikk Fungi - 64433

  Blomus Kumi Skål Ø12 Cm - Serveringsskåler Keramikk Fungi - 64433
  Skål fra Blomus med et stilrent design i stentøy som aldri går ut av stil med en hjemlig følelse perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om skålen fra Blomus- Laget av stentøy.- Stilrent design.- Finnes i forskjellige farger.- H 7 cm- Ø12 cm- Fra serien KUMI. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Serveringsskål Ø30 Cm - Serveringsskåler Keramikk Fungi - 64465

  Blomus Kumi Serveringsskål Ø30 Cm - Serveringsskåler Keramikk Fungi - 64465
  Serveringsskål fra Blomus med et stilrent design i stentøy som aldri går ut av stil med en hjemlig følelse perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om serveringsskålen fra Blomus- Laget av stentøy.- Stilrent design.- Finnes i forskjellige farger.- Ø30 cm- Fra serien KUMI. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsskålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Blomus Belo Tumbler 28 Cl 6-pk - Tumblerglass Glass Klar - 64399

  Blomus Belo Tumbler 28 Cl 6-pk - Tumblerglass Glass Klar - 64399
  Tumblerglass fra Blomus med et elegant design i munnblåst glass av høy kvalitet. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Designet av Frederike Martens. Om tumblerglasset fra Blomus- Laget av klart glass.- Elegant design.- Fra serien BELO.- Designet av Frederike Martens.- Selges i en 6-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for tumblerglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Blomus Lanto Hurricane Lanterne 25 Cm - Lysestaker Eik - 66927

  Blomus Lanto Hurricane Lanterne 25 Cm - Lysestaker Eik - 66927
  Lanterne fra Blomus med et elegant design med en øvre del i klart glass og en lysholder i FSC-sertifisert eik perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Om lanternen fra Blomus- Elegant øvre del i klart glass.- Lysholder i FSC-sertifisert eik.- Lanternen finnes i forskjellige størrelser.- Rengjøres med en fuktig klut. Vedlikeholdsinstruksjoner for lanternen- Hold alltid lyset under oppsikt. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
Andre varemerker