Andre varemerker

Bodum

 • Bodum Canteen Dobbelvegget Med Håndtak 40 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10326-10

  Bodum Canteen Dobbelvegget Med Håndtak 40 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10326-10
  Kos deg med kaffe eller te i en klassiker fra Bodum. Canteen dobbeltvegget glass har en fin design samtidig som de er veldig funksjonelle. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum BISTRO dobbeltvegget espressoglass m. hank, 2 stk.

  Bodum BISTRO dobbeltvegget espressoglass m. hank, 2 stk.
  Drikk din espresso med stil av disse elegante espressoglass med hank fra Bodum. Bistro-seriens dobbeltveggede konstruksjon holder espressoen varm, uten at du brenner dine fingrer på glasset. Glassene tåler i øvrig maskinoppvask.
 • Bodum Bistro Kaffekrus 35 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 11239-10B

  Bodum Bistro Kaffekrus 35 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 11239-10B
  Bistro kaffekrus fra Bodum. Dette kruset er perfekt for både varme og kalde drikker - du velger om du vil servere varm kaffe eller iste. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Pavina To Go-krus 30 cl 2 stk.

  Bodum Pavina To Go-krus 30 cl 2 stk.
  Ta din kaffe med på farten med Pavina To Go-krus fra Bodum. Det er en smart løsning hvor du har mulighet for å ta med deg glasset ditt når du skal på arbeidet, gå en tur eller lignende. Det beskyttende lokket gjør at du ikke søler samt at
 • Bodum Bistro Dobbeltvegget Espressokopp 15 Cl 2-pk - Espressokopper Glass Klar - 10602-10

  Bodum Bistro Dobbeltvegget Espressokopp 15 Cl 2-pk - Espressokopper Glass Klar - 10602-10
  En 2-pakning med Bistro espressokopper fra Bodum. Disse koppene passer perfekt til både varme og kalde drikker – du velger selv om du vil servere rykende varm kaffe eller iste. Det smarte dobbeltveggede designet i borosilikatglass holder drikkevarene varme uten at du brenner deg på fingrene, og unngår kondensering ved kalde drikker. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Bistro Dobbeltvegget Espressokopp 30 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10604-10

  Bodum Bistro Dobbeltvegget Espressokopp 30 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10604-10
  Bistro espressokopp fra Bodum. For deg som vil ha et litt større alternativ til din espresso eller cortado. En ypperlig gave til espressoelskeren. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum BISTRO Dobbeltvegget krus m. hank, 2 stk. - 0,4 l

  Bodum BISTRO Dobbeltvegget krus m. hank, 2 stk. - 0,4 l
  Drikk din kaffe med stil i disse pene dobbeltveggede glasskrus med hank fra Bodum. Den dobbeltveggede glasskonstruksjonen sørger for å holde varmen på kaffen, uten at du brenner fingrene. Og så kan glassene i øvrig tåle maskinoppvask.
 • Bodum CANTEEN Dobbeltvegget glass m hank, 2 stk. - 0,2 l

  Bodum CANTEEN Dobbeltvegget glass m hank, 2 stk. - 0,2 l
  Din caffe latte kommer ikke til å se bedre ut, enn den gjør i dette pene glass med hank. Den dobbeltveggede glasskonstruksjonen i Bodums Canteen-glass sørger for å holde kaffen varm, uten at du brenner fingrene på den, mens hanken gir den et ku
 • Bodum PAVINA Dobbeltvegget espressoglass, 0,08 l - 2 stk.

  Bodum PAVINA Dobbeltvegget espressoglass, 0,08 l - 2 stk.
  Drikk espressoen med stil i disse elegante dobbeltveggede espressoglass fra Bodum. Pavinaglassene er designet i små halvovale former og laget i dobbeltvegget glass, som holder på espressoens varme - uten at du brenner fingrene. De kommer i sett á
 • Bodum Bistro Skrus 30 Cl 2-pk - Kaffekopper Porselen Sort - 11582-01

  Bodum Bistro Skrus 30 Cl 2-pk - Kaffekopper Porselen Sort - 11582-01
  Disse krusene er en del av serien Bistro fra Bodum. De er laget av porselen, omringet av et lag silikon som er både stilig og funksjonelt. Det gir et godt grep, samtidig som det gjør at du ikke brenner deg på fingrene. Kan vaskes i oppvaskmaskin, selges i en 2-pakning. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Canteen Dobbeltvegget 40 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10110-10-12

  Bodum Canteen Dobbeltvegget 40 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10110-10-12
  6-pakning med Canteen glass fra Bodum. Nyt din drikke i dette glasset som har blitt en moderne klassiker. Den dobbeltveggede designen i borosilikatglass er ikke bare pen, men også funksjonell. Canteen holder varme drikker varme uten å brenne deg på fingrene, og de forhindrer kondens ved kalde drikker. Et glass for alle anledninger! Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Bistro Dobbeltvegget Krus Med Håndtak 45 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10606-10

  Bodum Bistro Dobbeltvegget Krus Med Håndtak 45 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10606-10
  2-pakning med Bistro krus fra Bodum. Disse krusene passer perfekt til både varme og kalde drikker – du velger selv om du vil servere rykende varm kaffe eller iste. Det smarte dobbeltveggede designet i borosilikatglass holder drikkevarene varme uten at du brenner deg på fingrene, og unngår kondensering ved kalde drikker. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Pavina Dobbeltvegget Kaffeglass 45 Cl 2-pk - Kaffekopper Bpa-free Klar - 4560-10

  Bodum Pavina Dobbeltvegget Kaffeglass 45 Cl 2-pk - Kaffekopper Bpa-free Klar - 4560-10
  En 2-pakning med Pavina kaffeglass fra Bodum. Med disse glassene kan du drikke varme drikker uten å brenne deg på fingrene, ettersom det dobbeltveggete designet gjør at glasset holder seg kjølig på utsiden. Det forhindrer også dannelse av kondens ved kald drikke, slik at du uten problem kan servere både suppe og iskrem i glasset. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Presso Oppbevaringsglass 25 cl 4 stk.

  Bodum Presso Oppbevaringsglass 25 cl 4 stk.
  Opbevar matvarer på en stilfull måte med Presso oppbevaringsglass fra Bodum. De er perfekte til pasta, havregryn, bønner, mel, kaffe, te osv. Oppbevaringsglassene er framstilt av polykarbonat som er en hard plasttype som veier lite og er gjenbru
 • Bodum Bistro Dobbeltvegget Latte Med Håndtak 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10608-10

  Bodum Bistro Dobbeltvegget Latte Med Håndtak 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10608-10
  Disse latteglassene fra Bodum er perfekt både for varme og kalde drikker - du velger selv om du vil servere varm kaffe eller iste. Den smarte dobbeltveggede designen i borosilikatglass holder drikken varm uten at du brenner fingrene, og du slipper kondens når du drikker kalde drikker. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Bistro Skrus 60 Cl 2-pk - Kaffekopper Porselen Sort - 11583-01

  Bodum Bistro Skrus 60 Cl 2-pk - Kaffekopper Porselen Sort - 11583-01
  Disse krusene er en del av serien Bistro fra Bodum. De er laget av porselen, omringet av et lag silikon som er både stilig og funksjonelt. Det gir et godt grep, samtidig som det gjør at du ikke brenner deg på fingrene. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. Selges i en 2-pakning. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Canteen Kopp Med Doble Vegger 20 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10325-10

  Bodum Canteen Kopp Med Doble Vegger 20 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10325-10
  2-pakning med Canteen kopper fra Bodum. Nyt drikken i disse koppene som har blitt moderne klassikere. Det dobbeltveggede designet i borosilikatglass er ikke bare fint, men også funksjonelt. Canteen holder varme drikker varme uten å brenne fingrene dine, og forhindrer kondens ved kalde drikker. Kopper for alle anledninger! Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum BISTRO dobbeltvegget glass m. hank - 2 stk.

  Bodum BISTRO dobbeltvegget glass m. hank - 2 stk.
  Til en hjemmelaget cafe latte er dette glass med hank helt perfekt. Bodums BISTRO-serie er laget i dobbeltvegget glass, som holder kaffen varm - uten at du brenner fingrene på den. De tåler dessuten maskinoppvask.
 • Bodum CANTEEN Dobbeltvegget glass med hank, 2 stk. - 0,4 l

  Bodum CANTEEN Dobbeltvegget glass med hank, 2 stk. - 0,4 l
  Din caffe latte kommer ikke til å se bedre ut, enn den gjør i dette pene glass med hank. Den dobbeltveggede glasskonstruksjonen i Bodums Canteen-glass sørger for å holde kaffen varm, uten at du brenner fingrene på den, mens hanken gir den et ku
 • Bodum Presso Opbevaringssett 12 deler

  Bodum Presso Opbevaringssett 12 deler
  Opbevar dine tørrvarer i dekorative og praktiske oppbevaringskrukker fra Bodum. Presso oppbevaringssett består av 12 krukker framstilt av SAN-plast, som er et uknuselig materiale som ligner glass på en prikk. Materialet er særdeles velegnet til
 • Bodum Pavina Dobbeltvegget 35 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 4559-10

  Bodum Pavina Dobbeltvegget 35 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 4559-10
  En 2-pakning med Pavina glass fra Bodum. Med disse glassene kan du drikke varme drikker uten å brenne deg på fingrene, ettersom det dobbeltveggede designet gjør at glasset holder seg kjølig. Det forhindrer også dannelse av kondens ved kald drikke, slik at du med god samvittighet kan servere både suppe og iskrem i glasset. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum CHAMBORD Tekanne m. filter, 1,3 l - Hvit

  Bodum CHAMBORD Tekanne m. filter, 1,3 l - Hvit
  Den sjarmerende Chambord er perfekt til det moderne teselskapet.Kannen fra Bodum har plass til 1,3 liter te, og har et elegant, avrundet design. Kannen finnes i flere farger.
 • Bodum Bistro Termokanne 1,1 L Blank

  Bodum Bistro Termokanne 1,1 L Blank
  Hold kaffen varm i flere timer med Bistro Termokanne fra Bodum. Termokannen har et innovativt design som holder væsken varm ved hjelp av vakuum. Når du skal helle trykker du ganske enkelt på lokket så kannen åpnes. Etter bruk lukker lokket a
 • Bodum Canteen Dobbeltvegget 20 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10109-10-12

  Bodum Canteen Dobbeltvegget 20 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 10109-10-12
  6-pakning med Canteen glass fra Bodum. Nyt din drikke i dette glasset som har blitt en moderne klassiker. Den dobbeltveggede designen i borosilikatglass er ikke bare pen, men også funksjonell. Glassene holder varme drikker uten å brenne deg på fingrene, og forhindrer kondens ved kalde drikker. Et glass for alle anledninger! Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum PILATUS Dobbeltvegget glass, 2 stk. - 0,35 l

  Bodum PILATUS Dobbeltvegget glass, 2 stk. - 0,35 l
  Cocktails og kaffe - begge deler går fint i disse enkle og elegante glass fra Bodums Pilatus-serie. Glassene er munnblåste i dobbeltvegget glass, hvilket vil si, at de kan både kan holde varmen på din kaffe - og sørge for, at kulden ikke gå av
 • Bodum Pavina Dobbeltvegget 35 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 4559-10-12

  Bodum Pavina Dobbeltvegget 35 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 4559-10-12
  En 6-pakning med Pavina glass fra Bodum. Med disse glassene kan du drikke varme drikker uten å brenne deg på fingrene, ettersom det dobbeltveggede designet gjør at glasset holder seg kjølig på utsiden. Det forhindrer også dannelse av kondens ved kald drikke, slik at du uten problem kan servere både suppe og iskrem i glasset. Laget av munnblåst glass, finnes i flere størrelser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Pavina Dobbeltvegget 25 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 4558-10-12

  Bodum Pavina Dobbeltvegget 25 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 4558-10-12
  En 6-pakning med Pavina glass fra Bodum. Med disse glassene kan du drikke varme drikker uten å brenne deg på fingrene, ettersom det dobbeltveggede designet gjør at glasset holder seg kjølig på utsiden. Det forhindrer også dannelse av kondens ved kald drikke, slik at du uten problem kan servere både suppe og iskrem i glasset. Laget av munnblåst glass, finnes i flere størrelser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Canteen Dobbeltvegget 10 Cl 6-pk - Espressokopper Glass Klar - 10108-10-12

  Bodum Canteen Dobbeltvegget 10 Cl 6-pk - Espressokopper Glass Klar - 10108-10-12
  6-pakning med Canteen glass fra Bodum. Nyt din drikke i dette glasset som har blitt en moderne klassiker. Den dobbeltveggede designen i borosilikatglass er ikke bare pen, men også funksjonell. Glassene holder varme drikker uten å brenne deg på fingrene, og forhindrer kondens når du drikker kalde drikker. Glass for alle anledninger! Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Pavina Dobbeltvegget Espresso Glass 8 Cl 2-pk - Espressokopper Bpa-free Klar - 4557-10

  Bodum Pavina Dobbeltvegget Espresso Glass 8 Cl 2-pk - Espressokopper Bpa-free Klar - 4557-10
  2-pakning med Pavina Espressoglass fra Bodum. Med disse glassene kan du holde i varme drikker uten å brenne fingrene, ettersom den dobbeltveggede designen gjør at glasset holder seg kjølig på utsiden. Det forhindrer også dannelse av kondens ved kald drikke, slik at du uten problem kan servere både varm suppe og iskrem i glasset. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Pavina Dobbeltvegget Teglass 25 Cl 2-pk - Kaffekopper Bpa-free Klar - 4558-10

  Bodum Pavina Dobbeltvegget Teglass 25 Cl 2-pk - Kaffekopper Bpa-free Klar - 4558-10
  2-pakning med Pavina teglass fra Bodum. Dette glasset kan du helle varme drikker i uten å brenne deg på fingrene, ettersom det dobbeltveggede designet gjør at glasset holder seg kjølig på utsiden. Det forhindrer også dannelse av kondens ved kald drikke, slik at du uten problem kan servere både varm suppe og iskrem i glasset. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Reserve Til Eileen Tekanne 1,5l - Tebryggere & Tekanner Glass Klar - 01-1270-10-302

  Bodum Reserve Til Eileen Tekanne 1,5l - Tebryggere & Tekanner Glass Klar - 01-1270-10-302
  Et reserveglass fra Bodum som passer til Eileen tekanne, 1,5 L. Kjøp Tebryggere & Tekanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Bodum Pavina Dobbeltvegget Espressoglass 8 Cl 6-pk - Espressokopper Bpa-free Klar - 4557-10-12

  Bodum Pavina Dobbeltvegget Espressoglass 8 Cl 6-pk - Espressokopper Bpa-free Klar - 4557-10-12
  En 6-pakning med Pavina Espressoglass fra Bodum. Med dette glasset kan du drikke varme drikker uten å brenne fingrene, ettersom den dobbeltveggete designen gjør at glasset holder seg kjølig på utsiden. Det forhindrer også dannelse av kondens ved kald drikke, slik at du uten problem kan servere både varm suppe og iskrem i glasset. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum COLUMBIA Enkeltvegget tekanne, 1,5 l - Matt krom

  Bodum COLUMBIA Enkeltvegget tekanne, 1,5 l - Matt krom
  Et enkelt stilrent design i høykvalitetsmaterialer. Det får du med Columbia-tekannen fra Bodum. Kannen har plass til 1,5 liter te og er lett å bruke. Du skal bare helle te og varmt vann i kannen, røre rundt og sette lokket på. Når den har tru
 • Bodum ASSAM Tekanne med glasshåndtak og stålfilter, 0,5 l

  Bodum ASSAM Tekanne med glasshåndtak og stålfilter, 0,5 l
  Assam tekanne er like enkel å bruke som en kaffekanne. Bare legg de løse tebladene i det medfølgende filteret og press stemplet i bunnen.Den 0,5-liters tekannen er laget av glass i en elegant retro-design som vil kle de fleste hjem. Den tåler ogs
 • Bodum Presso Oppbevaringsglass 60 cl 2 stk.

  Bodum Presso Oppbevaringsglass 60 cl 2 stk.
  Opbevar alt fra søtt godteri og saltede mandler til mel, pasta og ris i de fine Presso oppbevaringsglass fra Bodum. I et sett følger det med 2 stk. med en kapacitet på 60 cl. Glassene er praktiske til oppbevaring og organisering av matvarer, men
 • Bodum Douro Tekanne 1,5 L Sort

  Bodum Douro Tekanne 1,5 L Sort
  Servér te til gjestene dine med den vakre og imponerende Douro tekanne fra Bodum. Designet er elegant med et moderne uttrykk i form av det riflede porselen og det ergonomiske bambushåndtak. Tekanden er desuden udstyret med et filter af rustfrit s
 • Bodum COLUMBIA Enkeltvegget tekanne, 1,5 l - Krom

  Bodum COLUMBIA Enkeltvegget tekanne, 1,5 l - Krom
  Et enkelt stilrent design i høykvalitetsmaterialer. Det får du med Columbia-tekannen fra Bodum. Kannen har plass til 1,5 liter te og er lett å bruke. Du skal bare helle te og varmt vann i kannen, røre rundt og sette lokket på. Når den har tru
 • Bodum Chambord Kaffe Kobber 30 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 4912-18

  Bodum Chambord Kaffe Kobber 30 Cl 2-pk - Kaffekopper Glass Klar - 4912-18
  Chambord kaffeglass fra Bodum. Disse fine glassene er ikke bare vakre å se på, de er også veldig behagelige å drikke fra. Velg mellom en gullfarget eller kromfarget ramme. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Pilatus Dobbeltvegget 6-pk 25 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 10484-10-12

  Bodum Pilatus Dobbeltvegget 6-pk 25 Cl - Kaffekopper Glass Klar - 10484-10-12
  En 6-pakning med Pilatus glass fra Bodum. Dette glasset er fortsettelsen på Bodums suksessglass, det bølgende designet gjør at det skiller seg ut i mengden. Det dobbeltveggede designet i munnblåst borosilikatglass er veldig funksjonelt. Det holder varme drikker varme uten å brenne fingrene dine, og forhindrer kondens ved kalde drikker. Et glass for alle anledninger! Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Eileen Tekanne 1,5 L - Tebryggere & Tekanner Glass Krom - 11199-16

  Bodum Eileen Tekanne 1,5 L - Tebryggere & Tekanner Glass Krom - 11199-16
  Tekannen Eileen fra Bodum er både stilig og funksjonell. Den har en moderne design i rustfritt stål og et rustikt håndtak i bakelitt. Eileen har samme bryggesystem som Bodum har utviklet i samarbeid med det engelske Terådet og gjør at teen smaker fantastisk. Filteret lar teen flyte fritt og utvikle sin smak maksimalt. Når du har oppnådd ønsket styrke er det bare å pressa ned kolben. Tekannen finnes i flere farger. Kjøp Tebryggere & Tekanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Bodum TITLIS Dobbeltvegget glass, 2 stk. - 0,35 l

  Bodum TITLIS Dobbeltvegget glass, 2 stk. - 0,35 l
  La din latte se ekstra appetittlig ut i disse nesten pæreformede glassene. De munnblåste glassene fra Bodums Titlis-serie er dobbeltveggede, hvilket vil si, at de både kan holde kaffen varm, uten at du brenner deg på glasset - og at de kan holde
 • Bodum TITLIS Dobbeltvegget glass, 6 stk. - 0,35 l

  Bodum TITLIS Dobbeltvegget glass, 6 stk. - 0,35 l
  Kaffe eller cocktails? Du bestemmer selv, hva du vil helle i disse seks pene glass fra Bodum. TITLIS-serien av glass er munnblåst og dobbeltvegget, hvilket vil si, at de både holder på varmen, når du drikker kaffe, og kulden, når du drikker dri
 • Bodum Pavina dobbeltvegget Glass 45 cl 6 stk.

  Bodum Pavina dobbeltvegget Glass 45 cl 6 stk.
  Nyt din kaffe, en øl, vin eller kanskje en cocktail fra de fine Pavina glass fra Bodum. Det dobbeltveggete design gjør at du ikke brenner fingrene, men glassene er ideelle til både varme og kalde drikker. Du kan sågar servere små snacks og ka
 • Bodum Assam Tekanne Glass med Stålfilter 1 liter, sort

  Bodum Assam Tekanne Glass med Stålfilter 1 liter, sort
  BODUM´s klassiske Assam tekanne utnytter samme bryggesystem som den franske pressen. Når din te er ferdigtrukket presser man ned silikonringen og låser tebladene i bunnen av filteret.  Stålfilteret fungerer utmerket til alle teblad
 • Bodum ASSAM tekanne med glasshåndtak, 1,5 l, sort og stål

  Bodum ASSAM tekanne med glasshåndtak, 1,5 l, sort og stål
  Den klassiske tekannen fra Bodum Assam serien benytter samme bryggesystem som de populære pressekannene. Det gir full kontroll over bryggeprosessen ved bruk av løs te, noe som til slutt gir bedre smak og bedre resultater. Den enkle og elegante teka
 • Bodum ASSAM tekanne med glasshåndtak, 1,5 l, sort

  Bodum ASSAM tekanne med glasshåndtak, 1,5 l, sort
  Den klassiske tekannen fra Bodum Assam serien benytter samme bryggesystem som de populære pressekannene. Det gir full kontroll over bryggeprosessen ved bruk av løs te, noe som til slutt gir bedre smak og bedre resultater. Den enkle og elegante teka
 • Bodum Assam Tekanne 0,5 L - Tebryggere & Tekanner Plast Sort - 1812-01

  Bodum Assam Tekanne 0,5 L - Tebryggere & Tekanner Plast Sort - 1812-01
  Den sorte tekannen Assam fra Bodum kombinerer design med funksjonalitet på den beste måte. Assam er en av Bodums mest klassiske tekanner, og den har samme bryggesystem som den franske kaffepressen. Når teen er klar trykker du ned silikonpressen som låser teen i bunnen. Den er perfekt til både løs te og teposer, designet for å kunne brukes hver dag. Tekannen er tilgjengelig i flere størrelser. Kjøp Tebryggere & Tekanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Bodum Douro Tekanne Av 8 Kopper 1l Hvit - Tebryggere & Tekanner Porselen Sort - 11920-03

  Bodum Douro Tekanne Av 8 Kopper 1l Hvit - Tebryggere & Tekanner Porselen Sort - 11920-03
  Douro tekanne fra Bodum. En stilig kanne av porselen, som med sin enkelhet blir en vakker kontrast mot andre mykere materialer. Tekannen er produsert i Portugal. Den er designet med inspirasjon fra Portugals landskap og vinregioner, det er også der den har fått navnet sitt fra. Douro Valley er en av verdens eldste vinregioner. Tepressen har et stempel som låser tebladene i bunnen av filteret når bryggingen er fullført og utelukker også vannforsyningen. Spesifikasjoner: Perfekt til bruk av løse teblader. Meget slitesterkt porselen Kjøp Tebryggere & Tekanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Bodum Pavina Dobbeltvegget 45 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 4560-10-12

  Bodum Pavina Dobbeltvegget 45 Cl 6-pk - Kaffekopper Glass Klar - 4560-10-12
  En 6-pakning med Pavina glass fra Bodum. Med disse glassene kan du drikke varme drikker uten å brenne deg på fingrene, ettersom det dobbeltveggede designet gjør at glasset holder seg kjølig på utsiden. Det forhindrer også dannelse av kondens ved kald drikke, slik at du uten problem kan servere både suppe og iskrem i glasset. Laget av munnblåst glass, finnes i flere størrelser. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Reserve Til Assam Tekanne 1,5l - Tebryggere & Tekanner Glass Klar - 01-1833-10-302

  Bodum Reserve Til Assam Tekanne 1,5l - Tebryggere & Tekanner Glass Klar - 01-1833-10-302
  Et reserveglass som passer til Assam tekanne med stålfilter, 1,5 L. Kjøp Tebryggere & Tekanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Bodum Assam Tekanne 1 L - Tebryggere & Tekanner Plast Sort - 1805-01

  Bodum Assam Tekanne 1 L - Tebryggere & Tekanner Plast Sort - 1805-01
  Den sorte tekannen Assam fra Bodum kombinerer design med funksjonalitet på den beste måte. Assam er en av Bodums mest klassiske tekanner, og den har samme bryggesystem som den franske kaffepressen. Når teen er klar trykker du ned silikonpressen som låser teen i bunnen. Den er perfekt til både løs te og teposer, designet for å kunne brukes hver dag. Tekannen er tilgjengelig i flere størrelser. Kjøp Tebryggere & Tekanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Bodum PILATUS Dobbeltvegget espressoglass - 2 stk.

  Bodum PILATUS Dobbeltvegget espressoglass - 2 stk.
  Din espresso har aldri sett bedre ut enn i dette dobbeltveggede, krystallklare og i øvrig munnblåste glass. Pilatus-glassene fra Bodum kommer i flere størrelser, men spesielt espressoglassene ser elegante udt. De tåler både maskinoppvask, mikr
 • Bodum PILATUS Dobbeltvegget glass, 6 stk. - 0,35 l

  Bodum PILATUS Dobbeltvegget glass, 6 stk. - 0,35 l
  Både kaffe-, middags- og festbordet kan dekkes opp med disse seks glas fra Bodums Pilatus-serie. Den dobbeltveggede glasskonstruksjonen betyr nemlig, at man både kan drikke kalde og varme drikkevarer av dem, og designet pynter ethvert bord. Glasse
 • Bodum BISTRO Dobbeltvegget krus, 2 stk. - 0,45 l

  Bodum BISTRO Dobbeltvegget krus, 2 stk. - 0,45 l
  Nyt din kaffe av de pene Bistro dobbeltveggede glassene fra Bodum. Du kan enkelt holde på glasset uten at brenne fingrene, takket være det dobbeltveggede glasset. Samtidig forhindrer det også kondens hvis du nyter kalde drikkevarer av glasset. Du
 • Bodum ASSAM Tekanne m. glasshåndtak, 1,0 l - hvit

  Bodum ASSAM Tekanne m. glasshåndtak, 1,0 l - hvit
  BODUM´s klassiske Assam tekanne utnytter samme bryggesystem som den franske pressen. Når din te er ferdigtrukket presser man ned silikonringen og låser tebladene i bunnen av filteret.  Stålfilteret fungerer utmerket til alle teblad
 • Bodum Assam Tekanne Glass med Stålfilter 1 liter

  Bodum Assam Tekanne Glass med Stålfilter 1 liter
  BODUM´s klassiske Assam tekanne utnytter samme bryggesystem som den franske pressen. Når din te er ferdigtrukket presser man ned silikonringen og låser tebladene i bunnen av filteret.  Stålfilteret fungerer utmerket til alle teblad
 • Bodum Douro Tekanne 1,5 L Hvit

  Bodum Douro Tekanne 1,5 L Hvit
  Servér te til gjestene dine med den vakre og imponerende Douro tekanne fra Bodum. Designet er elegant med et moderne uttrykk i form av det riflede porselen og det ergonomiske bambushåndtak. Tekanden er desuden udstyret med et filter af rustfrit s
 • Bodum Assam Tekanne Med Stålfilter 1 L - Tebryggere & Tekanner Plast Klar - 1801-16

  Bodum Assam Tekanne Med Stålfilter 1 L - Tebryggere & Tekanner Plast Klar - 1801-16
  Tekannen Assam fra Bodum kombinerer design med funksjonalitet den på beste måte. Assam er en av Bodums mest klassiske tekanner, med det samme bryggesystemet som den franske kaffepressen. Stålfilteret fungerer utmerket til alle typer teblad, selv den røde teen forblir i fiilteret. Velg mellom flere størrelser. Kjøp Tebryggere & Tekanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Bodum Assam Tekanne 1 L + 2 - Tebryggere & Tekanner Glass Klar - K1805-01

  Bodum Assam Tekanne 1 L + 2 - Tebryggere & Tekanner Glass Klar - K1805-01
  Dette settet inneholder en Assam tekanne, samt to glass fra Bodum. Tekannen er laget av glass med et filter av rustfritt stål, godt egnet for både løse teblader og teposer. Settet er den perfekte gaven til te-elskeren! Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tebryggere & Tekanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Bodum Assam Tekanne Med Stålfilter 1,5 L - Tebryggere & Tekanner Plast Klar - 1802-16

  Bodum Assam Tekanne Med Stålfilter 1,5 L - Tebryggere & Tekanner Plast Klar - 1802-16
  Tekannen Assam fra Bodum kombinerer design med funksjonalitet den på beste måte. Assam er en av Bodums mest klassiske tekanner, med det samme bryggesystemet som den franske kaffepressen. Stålfilteret fungerer utmerket til alle typer teblad, selv den røde teen forblir i fiilteret. Velg mellom flere størrelser. Kjøp Tebryggere & Tekanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Bodum Travel Travel Mug 0,35 L Gold - Kaffekopper Rustfritt Stål Gull - 11068-17S

  Bodum Travel Travel Mug 0,35 L Gold - Kaffekopper Rustfritt Stål Gull - 11068-17S
  The travel mug by Bodum has stylish, practical design in stainless steel with double, insulated walls to keep the heat for a long time. It has durable, robust material with non-slip grip in silicone for easy use. Choose between different colours. Can be used both on the go and at home. Made in China. About the travel mug from Bodum- Made of stainless steel, thermoplastic, silicone, rubber and polypropylene.- Can be used both on the go and at home.- The travel mug comes in different colours.- Height: 184 mm.- Width: 89 mm.- Capacity: 35.0 cl. Care advice for the travel mug- Hand wash only. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Travel Travel Mug 0,35 L Black/chrome - Kaffekopper Rustfritt Stål Sort - 11068-01

  Bodum Travel Travel Mug 0,35 L Black/chrome - Kaffekopper Rustfritt Stål Sort - 11068-01
  The travel mug by Bodum has stylish, practical design in stainless steel with double, insulated walls to keep the heat for a long time. It has durable, robust material with non-slip grip in silicone for easy use. Choose between different colours. Can be used both on the go and at home. Made in China. About the travel mug from Bodum- Made of stainless steel, thermoplastic, silicone, rubber and polypropylene.- Can be used both on the go and at home.- The travel mug comes in different colours.- Height: 184 mm.- Width: 89 mm.- Capacity: 35.0 cl. Care advice for the travel mug- Hand wash only. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Travel Travel Mug 0,35 L Metal - Kaffekopper Rustfritt Stål Metall - 11068-380S

  Bodum Travel Travel Mug 0,35 L Metal - Kaffekopper Rustfritt Stål Metall - 11068-380S
  The travel mug by Bodum has stylish, practical design in stainless steel with double, insulated walls to keep the heat for a long time. It has durable, robust material with non-slip grip in silicone for easy use. Choose between different colours. Can be used both on the go and at home. Made in China. About the travel mug from Bodum- Made of stainless steel, thermoplastic, silicone, rubber and polypropylene.- Can be used both on the go and at home.- The travel mug comes in different colours.- Height: 184 mm.- Width: 89 mm.- Capacity: 35.0 cl. Care advice for the travel mug- Hand wash only. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum SKÅL Champagneglass med Doble Vegger 0,25 Liter 2-pack

  Bodum SKÅL Champagneglass med Doble Vegger 0,25 Liter 2-pack
  Bodum Skål doble glass til champagne 2-pack.Munnblåste, doble glass tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Holder den kalde drikken kald, og den varme drikken varm. Design: Bodum.Materiale: Borosolikatglass.  Volum: 0,25
 • Bodum Douro Tallerken 18 Cm Matt Black - Asjetter Porselen Matt Sort - 11816-259

  Bodum Douro Tallerken 18 Cm Matt Black - Asjetter Porselen Matt Sort - 11816-259
  Tallerkenen fra Bodum har elegant, klassisk design i porselen med skinnende, glatt overflate perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Den har slitesterkt materiale for å holde i generasjoner. Velg mellom ulike farger. Laget i Portugal. Om tallerkenen fra Bodum- Fra kolleksjonen Douro.- Finnes også som et krus.- Finnes i forskjellige farger.- Diameter: 180 mm.- Laget i Portugal. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bodum Douro Krus Med Håndtak 2-pk Matt Svart - Kaffekopper Porselen Matt Sort - 11814-259

  Bodum Douro Krus Med Håndtak 2-pk Matt Svart - Kaffekopper Porselen Matt Sort - 11814-259
  Kruset fra Bodum har elegant, klassisk design i porselen med skinnende, glatt overflate perfekt til både varme og kalde drikker. Det har komfortabelt håndtak på siden. Det har slitesterkt materiale for å holde i generasjoner. Velg mellom ulike farger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om kruset fra Bodum- Fra kolleksjonen Douro.- Finnes også som en skål.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Portugal.- Kruset selges i en 2-pakning.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Douro Tallerken 18 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 11816-03

  Bodum Douro Tallerken 18 Cm - Asjetter Porselen Hvit - 11816-03
  Tallerkenen fra Bodum har elegant, klassisk design i porselen med skinnende, glatt overflate perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Den har slitesterkt materiale for å holde i generasjoner. Velg mellom ulike farger. Laget i Portugal. Om tallerkenen fra Bodum- Fra kolleksjonen Douro.- Finnes også som et krus.- Finnes i forskjellige farger.- Diameter: 180 mm.- Laget i Portugal. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bodum Travel Travel Mug 0,35 L Copper - Kaffekopper Rustfritt Stål Kobber - 11068-18S

  Bodum Travel Travel Mug 0,35 L Copper - Kaffekopper Rustfritt Stål Kobber - 11068-18S
  The travel mug by Bodum has stylish, practical design in stainless steel with double, insulated walls to keep the heat for a long time. It has durable, robust material with non-slip grip in silicone for easy use. Choose between different colours. Can be used both on the go and at home. Made in China. About the travel mug from Bodum- Made of stainless steel, thermoplastic, silicone, rubber and polypropylene.- Can be used both on the go and at home.- The travel mug comes in different colours.- Height: 184 mm.- Width: 89 mm.- Capacity: 35.0 cl. Care advice for the travel mug- Hand wash only. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Douro Krus 2-pk Dobbeltvegget - Kaffekopper Porselen Hvit - 12059-03

  Bodum Douro Krus 2-pk Dobbeltvegget - Kaffekopper Porselen Hvit - 12059-03
  Kruset fra Bodum har elegant, klassisk design i porselen med skinnende, glatt overflate perfekt til både varme og kalde drikker. Det har slitesterkt materiale for å holde i generasjoner. Velg mellom ulike farger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om kruset fra Bodum- Fra kolleksjonen Douro.- Finnes også som en skål.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Portugal.- Kruset selges i en 2-pakning.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Douro Skål 14 Cm Matt Black - Serveringsskåler Porselen Matt Sort - 11815-259

  Bodum Douro Skål 14 Cm Matt Black - Serveringsskåler Porselen Matt Sort - 11815-259
  Skålen fra Bodum har elegant, klassisk design i porselen med skinnende, glatt overflate perfekt til servering av både middag og frokost. Den har slitesterkt materiale for å holde i generasjoner. Velg mellom ulike farger. Laget i Portugal. Om skålen fra Bodum- Fra kolleksjonen Douro.- Finnes også som et krus.- Finnes i forskjellige farger.- Skålen selges i en 4-pakning.- Laget i Portugal.- Kapasitet: 48 cl.- Diameter: 140 mm.- Høyde: 59 mm.- Dybde: 144 mm.- Bredde: 144 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bodum Douro Krus 2-pk Dobbeltvegget Matt Black - Kaffekopper Porselen Matt Sort - 12059-259

  Bodum Douro Krus 2-pk Dobbeltvegget Matt Black - Kaffekopper Porselen Matt Sort - 12059-259
  Kruset fra Bodum har elegant, klassisk design i porselen med skinnende, glatt overflate perfekt til både varme og kalde drikker. Det har slitesterkt materiale for å holde i generasjoner. Velg mellom ulike farger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om kruset fra Bodum- Fra kolleksjonen Douro.- Finnes også som en skål.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Portugal.- Kruset selges i en 2-pakning.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Biasca Teapot / Jug 1,2 L - Tebryggere & Tekanner Plast Kobber - 11575-18S

  Bodum Biasca Teapot / Jug 1,2 L - Tebryggere & Tekanner Plast Kobber - 11575-18S
  The teapot by Bodum has elegant, timeless design in borosilicate glass perfect for hot drinks. It has practical handle on the side with airtight lid in plastic and silicone for easy use. Made in Portugal. About the teapot from Bodum- From the series BIASCA.- Made of borosilicate glass, plastic, rubber and silicone.- Width: 140 mm.- Height: 270 mm.- Depth: 100 mm.- Made in Portugal.- Capacity: 120.0 cl. Care advice for the teapot- Dishwasher safe. Kjøp Tebryggere & Tekanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Bodum Douro Krus Med Håndtak 2-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 11814-03

  Bodum Douro Krus Med Håndtak 2-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 11814-03
  Kruset fra Bodum har elegant, klassisk design i porselen med skinnende, glatt overflate perfekt til både varme og kalde drikker. Det har komfortabelt håndtak på siden. Det har slitesterkt materiale for å holde i generasjoner. Velg mellom ulike farger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om kruset fra Bodum- Fra kolleksjonen Douro.- Finnes også som en skål.- Finnes i forskjellige farger.- Laget i Portugal.- Kruset selges i en 2-pakning.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bodum Douro Skål 14 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 11815-03

  Bodum Douro Skål 14 Cm - Serveringsskåler Porselen Hvit - 11815-03
  Skålen fra Bodum har elegant, klassisk design i porselen med skinnende, glatt overflate perfekt til servering av både middag og frokost. Den har slitesterkt materiale for å holde i generasjoner. Velg mellom ulike farger. Laget i Portugal. Om skålen fra Bodum- Fra kolleksjonen Douro.- Finnes også som et krus.- Finnes i forskjellige farger.- Skålen selges i en 4-pakning.- Laget i Portugal.- Kapasitet: 48 cl.- Diameter: 140 mm.- Høyde: 59 mm.- Dybde: 144 mm.- Bredde: 144 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • TEKANNE 0,5L

  TEKANNE 0,5L
 • TEKANNE 1,0L

  TEKANNE 1,0L