Andre varemerker

Bonna

 • Bonna Cosmos Skål 18 Cm - Serveringsskåler Porselen Sort - COSBLVAO18KS

  Bonna Cosmos Skål 18 Cm - Serveringsskåler Porselen Sort - COSBLVAO18KS
  Skålen fra Bonna er laget av svart porselen med et spennende mønster med inspirasjon fra rommet. Den har et høykvalitets design med en sjenerøs størrelse perfekt til supper eller gryter. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om skålen fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Cosmos.- Inspirasjon fra rommet.- Spennende, sort farge. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Cosmos Tallerken 24 Cm - Tallerkener Porselen Sort - COSBLVAO24DZ

  Bonna Cosmos Tallerken 24 Cm - Tallerkener Porselen Sort - COSBLVAO24DZ
  Tallerkenen fra Bonna er laget av svart porselen med et spennende mønster med inspirasjon fra rommet. Den har et høykvalitets design med en liten størrelse perfekt til ulike forretter og desserter. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om tallerkenen fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Cosmos.- Inspirasjon fra rommet.- Spennende, sort farge. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Calif Fat 34 Cm - Serveringsfat Porselen Multi - CLFGRM34OKY

  Bonna Calif Fat 34 Cm - Serveringsfat Porselen Multi - CLFGRM34OKY
  Fatet fra Bonna har et blått, livlig mønster med inspirasjon fra Middelhavet og en dekorativ kant. Det er laget av høykvalitets porselen med en oval form perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Gi innredningen din en personlig touch ved å mikse produktet med andre mønstre fra samme serie. Om fatet fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Calif.- Inspirasjon fra Middelhavet.- Blått, hvitt mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Calif Fat 31 Cm - Serveringsfat Porselen Multi - CLFMOV31OV

  Bonna Calif Fat 31 Cm - Serveringsfat Porselen Multi - CLFMOV31OV
  Fatet fra Bonna har et blått, livlig mønster med inspirasjon fra Middelhavet og en dekorativ kant. Det er laget av høykvalitets porselen med en oval form perfekt til servering av snacks. Gi innredningen din en personlig touch ved å mikse produktet med andre mønstre fra samme serie. Om fatet fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Calif.- Inspirasjon fra Middelhavet.- Blått, hvitt mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Aura Aqua Fat 24 Cm - Serveringsfat Porselen Turkis - AAQGRM24OKY

  Bonna Aura Aqua Fat 24 Cm - Serveringsfat Porselen Turkis - AAQGRM24OKY
  Fatet fra Bonna har et rustikt utseende med et håndmalt design for et unikt uttrykk. Det er laget av holdbart porselen med en oval form perfekt til servering av snacks. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om fatet fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Aura Aqua.- Håndmalt design.- Rustikt utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Aura Aqua Sidetallerken 21 Cm - Tallerkener Porselen Turkis - AAQGRM21DZ

  Bonna Aura Aqua Sidetallerken 21 Cm - Tallerkener Porselen Turkis - AAQGRM21DZ
  Sidetallerkenen fra Bonna har et rustikt utseende med et håndmalt design for et unikt uttrykk. Den er laget av holdbart porselen med en praktisk størrelse perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om sidetallerkenen fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Aura Aqua.- Håndmalt design.- Rustikt utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Calif Tallerken 24 Cm - Tallerkener Porselen Blå - LPNGRM24OKY

  Bonna Calif Tallerken 24 Cm - Tallerkener Porselen Blå - LPNGRM24OKY
  Tallerkenen fra Bonna har et blått, hvitt mønster med inspirasjon fra Middelhavet og en dekorativ kant. Den er laget av høykvalitets porselen perfekt til hverdagsbruk eller til fest. Gi innredningen din en personlig touch ved å mikse produktet med andre mønstre fra samme serie. Om tallerkenen fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Calif.- Inspirasjon fra Middelhavet.- Blått, hvitt mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Aura Aqua Skål 18 Cm - Serveringsskåler Porselen Turkis - AAQVNT18KS

  Bonna Aura Aqua Skål 18 Cm - Serveringsskåler Porselen Turkis - AAQVNT18KS
  Skålen fra Bonna har et rustikt utseende med et håndmalt design for et unikt uttrykk. Den er laget av holdbart porselen med en skrå kant perfekt for vakre matoppsett. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om skålen fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Aura Aqua.- Håndmalt design.- Rustikt utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Cosmos Tallerken 33 Cm - Tallerkener Porselen Sort - COSBLVAO33DZ

  Bonna Cosmos Tallerken 33 Cm - Tallerkener Porselen Sort - COSBLVAO33DZ
  Tallerkenen fra Bonna er laget av svart porselen med et spennende mønster med inspirasjon fra rommet. Den har et høykvalitets design med en sjenerøs størrelse perfekt til servering av både middag og frokost. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om tallerkenen fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Cosmos.- Inspirasjon fra rommet.- Spennende, sort farge. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Aura Aqua Kopp 23 Cl - Tekopper Porselen Turkis - AAQRIT01CF

  Bonna Aura Aqua Kopp 23 Cl - Tekopper Porselen Turkis - AAQRIT01CF
  Koppen fra Bonna har et rustikt utseende med et håndmalt design for et unikt uttrykk. Den er laget av holdbart porselen med et komfortabelt håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om koppen fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Aura Aqua.- Håndmalt design.- Rustikt utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Bonna Luca Mosaic Fat 32 Cm - Serveringsfat Porselen Multi - LUCMZGRM32PZ

  Bonna Luca Mosaic Fat 32 Cm - Serveringsfat Porselen Multi - LUCMZGRM32PZ
  Fatet fra Bonna har et spennende utseende med et dristig mosaikkmønster som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Det har et slitesterkt design i porselen med en sjenerøs størrelse perfekt til servering av snacks. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om fatet fra Bonna- Fra kolleksjonen Luca Mosaic.- Laget av porselen.- Dristig mosaikkmønster.- Slitesterkt design. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Calif Tallerken 29 Cm - Tallerkener Porselen Blå - LTSGRM29OKY

  Bonna Calif Tallerken 29 Cm - Tallerkener Porselen Blå - LTSGRM29OKY
  Tallerkenen fra Bonna har et blått, hvitt mønster med inspirasjon fra Middelhavet og en dekorativ kant. Den er laget av høykvalitets porselen med en oval form perfekt for vakre matoppsett. Gi innredningen din en personlig touch ved å mikse produktet med andre mønstre fra samme serie. Om tallerkenen fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Calif.- Inspirasjon fra Middelhavet.- Blått, hvitt mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Aura Aqua Dyp Tallerken 27 Cm - Dype tallerkener Porselen Turkis - AAQGRM27CK

  Bonna Aura Aqua Dyp Tallerken 27 Cm - Dype tallerkener Porselen Turkis - AAQGRM27CK
  Den dype tallerkenen fra Bonna har et rustikt utseende med et håndmalt design for et unikt uttrykk. Den er laget av holdbart porselen perfekt til hverdagsbruk. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om den dype tallerkenen fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Aura Aqua.- Håndmalt design.- Rustikt utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Luca Mosaic Sidetallerken 21 Cm - Asjetter Multi - LUCMZGRM21DZ

  Bonna Luca Mosaic Sidetallerken 21 Cm - Asjetter Multi - LUCMZGRM21DZ
  Sidetallerkenen fra Bonna har et spennende utseende med et dristig mosaikkmønster som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Den har et slitesterkt design i porselen perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer. Sidetallerkenen har en liten størrelse perfekt til ulike forretter og desserter. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om sidetallerkenen fra Bonna- Fra kolleksjonen Luca Mosaic.- Laget av porselen.- Dristig mosaikkmønster.- Slitesterkt design. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Aura Aqua Skål 16 Cm - Serveringsskåler Porselen Turkis - AAQGRM16KS

  Bonna Aura Aqua Skål 16 Cm - Serveringsskåler Porselen Turkis - AAQGRM16KS
  Skålen fra Bonna har et rustikt utseende med et håndmalt design for et unikt uttrykk. Den er laget av holdbart porselen for enhver anledning. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om skålen fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Aura Aqua.- Håndmalt design.- Rustikt utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Luca Mosaic Skål 16 Cm - Serveringsskåler Porselen Multi - LUCMCGRM16KS

  Bonna Luca Mosaic Skål 16 Cm - Serveringsskåler Porselen Multi - LUCMCGRM16KS
  Skålen fra Bonna har et spennende utseende med et dristig mosaikkmønster som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Den har et slitesterkt design i porselen perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Bonna- Fra kolleksjonen Luca Mosaic.- Laget av porselen.- Dristig mosaikkmønster.- Slitesterkt design. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Calif Fat 25 Cm - Serveringsfat Porselen Blå - LTSMOV25OV

  Bonna Calif Fat 25 Cm - Serveringsfat Porselen Blå - LTSMOV25OV
  Fatet fra Bonna har et blått, livlig mønster med inspirasjon fra Middelhavet og en dekorativ kant. Det er laget av høykvalitets porselen med en oval form perfekt til både varme og kalde retter. Gi innredningen din en personlig touch ved å mikse produktet med andre mønstre fra samme serie. Om fatet fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Calif.- Inspirasjon fra Middelhavet.- Blått, hvitt mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Cosmos Fat 36 Cm - Tallerkener Porselen Sort - COSBLVAO36DT

  Bonna Cosmos Fat 36 Cm - Tallerkener Porselen Sort - COSBLVAO36DT
  Fatet fra Bonna er laget av svart porselen med et spennende mønster med inspirasjon fra rommet. Det har et høykvalitets design med en sjenerøs størrelse perfekt til servering av snacks. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om fatet fra Bonna- Laget av porselen.- Fra kolleksjonen Cosmos.- Inspirasjon fra rommet.- Spennende, sort farge. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatet- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Alhambra Serveringsfat 32 Cm - Serveringsfat Stengods Blå - ALHGRM32PZ

  Bonna Alhambra Serveringsfat 32 Cm - Serveringsfat Stengods Blå - ALHGRM32PZ
  Serveringsfatet fra Bonna har et elegant utseende med et østasiatisk, blått mønster for å lysne opp bordsettingen. Det er laget av høykvalitets stentøy perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om serveringsfatet fra Bonna- Laget av stentøy.- Perfekt for vakre matoppsett.- Fra kolleksjonen Alhambra.- Høykvalitets design perfekt for daglig bruk.- Inspirasjon: Alhambra Palace.- Østasiatisk arkitektur. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Ovnsikkert. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Odette Olive Dyp Tallerken 23 Cm - Dype tallerkener Stengods Multi - ODTOLBLM23CK

  Bonna Odette Olive Dyp Tallerken 23 Cm - Dype tallerkener Stengods Multi - ODTOLBLM23CK
  Den dype tallerkenen fra Bonna har et rustikt utseende med et melert mønster for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av stentøy i premiumkvalitet perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om den dype tallerkenen fra Bonna- Laget av stentøy.- Fra kolleksjonen Odette.- Materiale av høy kvalitet for hverdagsbruk.- Rustikt utseende.- Melert mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikker. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Alhambra Dyp Tallerken 23 Cm - Dype tallerkener Stengods Blå - ALHBLM23CK

  Bonna Alhambra Dyp Tallerken 23 Cm - Dype tallerkener Stengods Blå - ALHBLM23CK
  Den dype tallerkenen fra Bonna har et elegant utseende med et østasiatisk, blått mønster for å lysne opp bordsettingen. Den er laget av høykvalitets stentøy perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om den dype tallerkenen fra Bonna- Laget av stentøy.- Perfekt for vakre matoppsett.- Fra kolleksjonen Alhambra.- Høykvalitets design perfekt for daglig bruk.- Inspirasjon: Alhambra Palace.- Østasiatisk arkitektur. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Ovnsikker. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Patera Dyp Tallerken 28 Cm - Dype tallerkener Stengods Beige - PTRBNC28CK

  Bonna Patera Dyp Tallerken 28 Cm - Dype tallerkener Stengods Beige - PTRBNC28CK
  Den dype tallerkenen fra Bonna har en marmorert overflate med en bred kant perfekt for vakre matoppsett. Den er laget av slitesterkt stentøy med en førsteklasses kvalitet til hverdagsbruk. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om den dype tallerkenen fra Bonna- Laget av stentøy.- Perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer.- Denne dype tallerkenen er en del av serien Patera fra Bonna.- Inspirasjon: Patara Ancient City.- Marmorert tekstur.- Slitesterkt design til dagligdags bruk. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikker. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Patera Dyp Tallerken 23 Cm - Dype tallerkener Stengods Beige - PTRBLM23CK

  Bonna Patera Dyp Tallerken 23 Cm - Dype tallerkener Stengods Beige - PTRBLM23CK
  Den dype tallerkenen fra Bonna har en marmorert overflate med en mystisk følelse perfekt for vakre matoppsett. Den er laget av slitesterkt stentøy med en førsteklasses kvalitet til hverdagsbruk. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om den dype tallerkenen fra Bonna- Laget av stentøy.- Perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer.- Denne dype tallerkenen er en del av serien Patera fra Bonna.- Inspirasjon: Patara Ancient City.- Marmorert tekstur.- Slitesterkt design til dagligdags bruk. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikker. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Alhambra Serveringsfat 36 Cm - Serveringsfat Stengods Blå - ALHVAO36DT

  Bonna Alhambra Serveringsfat 36 Cm - Serveringsfat Stengods Blå - ALHVAO36DT
  Serveringsfatet fra Bonna har et elegant utseende med et østasiatisk, blått mønster for å lysne opp bordsettingen. Det er laget av høykvalitets stentøy perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om serveringsfatet fra Bonna- Laget av stentøy.- Perfekt for vakre matoppsett.- Fra kolleksjonen Alhambra.- Høykvalitets design perfekt for daglig bruk.- Inspirasjon: Alhambra Palace.- Østasiatisk arkitektur. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Ovnsikkert. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Alhambra Tallerken 27 Cm - Tallerkener Stengods Blå - ALHGRM27DZ

  Bonna Alhambra Tallerken 27 Cm - Tallerkener Stengods Blå - ALHGRM27DZ
  Tallerkenen fra Bonna har et elegant utseende med et østasiatisk, blått mønster for å lysne opp bordsettingen. Den er laget av høykvalitets stentøy perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tallerkenen fra Bonna- Laget av stentøy.- Perfekt for vakre matoppsett.- Fra kolleksjonen Alhambra.- Høykvalitets design perfekt for daglig bruk.- Inspirasjon: Alhambra Palace.- Østasiatisk arkitektur. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Ovnsikker. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Patera Tallerken 21 Cm - Tallerkener Stengods Beige - PTRGRM21DZ

  Bonna Patera Tallerken 21 Cm - Tallerkener Stengods Beige - PTRGRM21DZ
  Tallerkenen fra Bonna har en marmorert overflate med en mystisk følelse perfekt for vakre matoppsett. Den er laget av slitesterkt stentøy med en førsteklasses kvalitet til hverdagsbruk. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om tallerkenen fra Bonna- Laget av stentøy.- Perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer.- Tallerkenen finnes i forskjellige størrelser.- Denne tallerkenen er en del av serien Patera fra Bonna.- Inspirasjon: Patara Ancient City.- Marmorert tekstur.- Slitesterkt design til dagligdags bruk. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikker. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Odette Olive Tallerken 27 Cm - Tallerkener Stengods Multi - ODTOLGRM27DZ

  Bonna Odette Olive Tallerken 27 Cm - Tallerkener Stengods Multi - ODTOLGRM27DZ
  Tallerkenen fra Bonna har et rustikt utseende med et melert mønster for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av stentøy i premiumkvalitet perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tallerkenen fra Bonna- Laget av stentøy.- Tallerkenen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Odette.- Materiale av høy kvalitet for hverdagsbruk.- Rustikt utseende.- Melert mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikker. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Odette Olive Tallerken 21 Cm - Tallerkener Stengods Multi - ODTOLGRM21DZ

  Bonna Odette Olive Tallerken 21 Cm - Tallerkener Stengods Multi - ODTOLGRM21DZ
  Tallerkenen fra Bonna har et rustikt utseende med et melert mønster for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av stentøy i premiumkvalitet perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om tallerkenen fra Bonna- Laget av stentøy.- Tallerkenen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Odette.- Materiale av høy kvalitet for hverdagsbruk.- Rustikt utseende.- Melert mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikker. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Alhambra Skål 16 Cm - Serveringsskåler Stengods Blå - ALHGRM16KS

  Bonna Alhambra Skål 16 Cm - Serveringsskåler Stengods Blå - ALHGRM16KS
  Skålen fra Bonna har et elegant utseende med et østasiatisk, blått mønster for å lysne opp bordsettingen. Den er laget av høykvalitets stentøy perfekt til både hverdag og fest. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om skålen fra Bonna- Laget av stentøy.- Perfekt for vakre matoppsett.- Fra kolleksjonen Alhambra.- Høykvalitets design perfekt for daglig bruk.- Inspirasjon: Alhambra Palace.- Østasiatisk arkitektur. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Ovnsikker. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Odette Olive Skål 16 Cm - Serveringsskåler Stengods Multi - ODTOLGRM16KS

  Bonna Odette Olive Skål 16 Cm - Serveringsskåler Stengods Multi - ODTOLGRM16KS
  Skålen fra Bonna har et rustikt utseende med et melert mønster for å legge en ekstra dimensjon til designet. Den er laget av stentøy i premiumkvalitet perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om skålen fra Bonna- Laget av stentøy.- Fra kolleksjonen Odette.- Materiale av høy kvalitet for hverdagsbruk.- Rustikt utseende.- Melert mønster. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikker. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Patera Skål 16 Cm - Serveringsskåler Stengods Beige - PTRGRM16KS

  Bonna Patera Skål 16 Cm - Serveringsskåler Stengods Beige - PTRGRM16KS
  Skålen fra Bonna har en marmorert overflate med en mystisk følelse perfekt for vakre matoppsett. Den er laget av slitesterkt stentøy med en førsteklasses kvalitet til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om skålen fra Bonna- Laget av stentøy.- Perfekt til servering av både middag og frokost.- Denne skålen er en del av serien Patera fra Bonna.- Inspirasjon: Patara Ancient City.- Marmorert tekstur.- Slitesterkt design til dagligdags bruk. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikker. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Patera Serveringsfat 17x29 Cm - Serveringsfat Stengods Beige - PTRGM29OKY

  Bonna Patera Serveringsfat 17x29 Cm - Serveringsfat Stengods Beige - PTRGM29OKY
  Serveringsfatet fra Bonna har en marmorert overflate med en mystisk følelse perfekt for vakre matoppsett. Det er laget av slitesterkt stentøy med en førsteklasses kvalitet til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om serveringsfatet fra Bonna- Laget av stentøy.- Perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe.- Dette serveringsfatet er en del av serien Patera fra Bonna.- Inspirasjon: Patara Ancient City.- Marmorert tekstur.- Slitesterkt design. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikkert. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Bonna Alhambra Tallerken 21 Cm - Tallerkener Stengods Blå - ALHGRM21DZ

  Bonna Alhambra Tallerken 21 Cm - Tallerkener Stengods Blå - ALHGRM21DZ
  Tallerkenen fra Bonna har et elegant utseende med et østasiatisk, blått mønster for å lysne opp bordsettingen. Den er laget av høykvalitets stentøy perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Om tallerkenen fra Bonna- Laget av stentøy.- Perfekt for vakre matoppsett.- Fra kolleksjonen Alhambra.- Høykvalitets design perfekt for daglig bruk.- Inspirasjon: Alhambra Palace.- Østasiatisk arkitektur. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin.- Ovnsikker. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Patera Tallerken 27 Cm - Tallerkener Stengods Beige - PTRGRM27DZ

  Bonna Patera Tallerken 27 Cm - Tallerkener Stengods Beige - PTRGRM27DZ
  Tallerkenen fra Bonna har en marmorert overflate med en mystisk følelse perfekt for vakre matoppsett. Den er laget av slitesterkt stentøy med en førsteklasses kvalitet til hverdagsbruk. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om tallerkenen fra Bonna- Laget av stentøy.- Perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer.- Tallerkenen finnes i forskjellige størrelser.- Denne tallerkenen er en del av serien Patera fra Bonna.- Inspirasjon: Patara Ancient City.- Marmorert tekstur.- Slitesterkt design til dagligdags bruk. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn.- Ovnsikker. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Bonna Luca Mosaic Dyp Tallerken 28 Cm - Dype tallerkener Porselen Multi - LUCMZBNC28CK

  Bonna Luca Mosaic Dyp Tallerken 28 Cm - Dype tallerkener Porselen Multi - LUCMZBNC28CK
  Den dype tallerkenen fra Bonna har et spennende utseende med et dristig mosaikkmønster som umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet. Den har et slitesterkt design i porselen med en bred kant perfekt for vakre matoppsett. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om den dype tallerkenen fra Bonna- Fra kolleksjonen Luca Mosaic.- Laget av porselen.- Dristig mosaikkmønster.- Slitesterkt design. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.