Cooee Design

 • Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramikk Sand - HI-028-03-SA

  Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramikk Sand - HI-028-03-SA
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med en rund form perfekt for snittblomster og kvister. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Rund form.- Diameter: 200 mm.- Høyde: 190 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Pastille Vase 15 Cm Mørkegrønn - Vaser Keramikk Mørk Grønn - HI-028-24-KG

  Cooee Design Pastille Vase 15 Cm Mørkegrønn - Vaser Keramikk Mørk Grønn - HI-028-24-KG
  Vedlikehold: Tørk utsiden av denne vasen fra Cooee Design med en myk, tørr klut. Unngå å få vann på utsiden av vasen, da det kan påvirke overflaten. Tørk også av vasens åpning. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramikk Sand - HH-01-02-SA

  Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramikk Sand - HH-01-02-SA
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspirert design i keramikk med en soppform med en silkeglatt overflate perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Designet av Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er verdsatt for sitt naturinspirert design.- Fungi er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Skulpturen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Fungi. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Kaia Vase 25 Cm Svart - Vaser Keramikk Sort - HH-02-02-BK

  Cooee Design Kaia Vase 25 Cm Svart - Vaser Keramikk Sort - HH-02-02-BK
  Vasen fra Cooee Design har et vakkert design i keramikk med en rund, organisk form med inspirasjon fra naturen perfekt for snittblomster og kvister. Designet av Hanna Heino. Om vasen fra Cooee Design- Kaia er verdsatt for det unike designet.- Kaia er også verdsatt for håndverket.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Kaia.- 25 cm- Designet av Hanna Heino. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Frodig Vase H20 Cm - Vaser Keramikk Sand - AG-07-01-SA

  Cooee Design Frodig Vase H20 Cm - Vaser Keramikk Sand - AG-07-01-SA
  Vasen fra Cooee Design har et håndlaget design i keramikk med en skulpturell, abstrakt form og en håndmalt, matt overflate perfekt for ferske og tørkede blomster. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Designet av Anders Pfeffer Gjengedal. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Frodig.- Laget av keramikk.- Matt, myk finish.- Glasert, vanntett innside.- Håndlaget.- Håndmalt.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Kombiner vasen med et dekorativt objekt fra Cooee Design. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Rengjøres med en fuktig klut.- Tørkes grundig.- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design The Genesis Shell Skulpturer 3-pk - Skulpturer Sement Charcoal - HI-KI-015-CL

  Cooee Design The Genesis Shell Skulpturer 3-pk - Skulpturer Sement Charcoal - HI-KI-015-CL
  Skulpturene fra Cooee Design har skjellformet design i sement med stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturene fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Cooee X Kristiina.- 3 forskjellige, skjellformede skulpturer.- Laget av sement.- Bredde: 50 mm.- Lengde: 50 mm.- Høyde: 40 mm.- Kombiner skulpturene med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Skulpturene kommer i ulike modeller. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-016-LS

  Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-016-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et korallformet design i sement med et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Cooee X Kristiina.- Laget av sement.- Kombiner skulpturen med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i ulike modeller.- Høyde: 155 mm.- Bredde: 130 mm.- Lengde: 140 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design OLLIE skulptur, limestone

  Cooee Design OLLIE skulptur, limestone
  Ollie er en skulptur fra kolleksjonen Cooee X Kristiina, som er designet av Kristiina Engelin for svenske Cooee Design. Kolleksjonen er designet med tanke på harmoni mellom den levende overflaten til skulpturene, og den matte og glatte teksturen som
 • Cooee Design Swoop lysestake 13.5 cm, rustfritt stål

  Cooee Design Swoop lysestake 13.5 cm, rustfritt stål
  Swoop er en stilig lysestake fra Cooee Design, designet av norske Hans-Christian Bauer. Lysestakens form er både leken og klassisk, med rene linjer og et skulpturelt uttrykk. Den passer fint i vinduet, på sofabordet eller som prikken over i-en på et
 • Cooee Design Ball Vase 8 Cm - Vaser Keramikk Grå - HI-028-01-GY

  Cooee Design Ball Vase 8 Cm - Vaser Keramikk Grå - HI-028-01-GY
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med en rund form perfekt for snittblomster og kvister. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Rund form.- Diameter: 80 mm.- Høyde: 70 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramikk Coconut - HI-028-03-NT

  Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramikk Coconut - HI-028-03-NT
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med en rund form perfekt for snittblomster og kvister. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Rund form.- Diameter: 200 mm.- Høyde: 190 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Pastille Vase Ø20 Cm - Vaser Keramikk Sand - HI-028-25-SA

  Cooee Design Pastille Vase Ø20 Cm - Vaser Keramikk Sand - HI-028-25-SA
  Vasen fra Cooee Design har et stilrent, håndlaget design i keramikk med en matt, glatt overflate perfekt til ethvert hjem. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Pastille.- Laget av keramikk.- Håndlaget.- Håndmalt.- Matt, glatt overflate.- Tynn.- Diameter: 200 mm.- Høyde: 190 mm.- Dybde: 60 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Ollie Sculpture Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-003-LS

  Cooee Design Ollie Sculpture Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-003-LS
  Ollie Sculpture, Limestone fra Cooee Design. Skulpturer Kalkstein Betong Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Leah Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Beige - HI-KI-007-LS

  Cooee Design Leah Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Beige - HI-KI-007-LS
  Skulpturen fra Cooee Design er laget av kroppsformet, beige betong med en rå struktur. Designet av Kristiina Haataja. Om skulpturen fra Cooee Design- Skulpturen kan brukes som en vakker dekorasjon.- Kun for innendørs bruk.- Høyde: 180 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Pastille Vase 15 Cm - Vaser Keramikk Grå - HI-028-024-GY

  Cooee Design Pastille Vase 15 Cm - Vaser Keramikk Grå - HI-028-024-GY
  Vedlikehold: Tørk utsiden av denne vasen fra Cooee Design med en myk, tørr klut. Unngå å få vann på utsiden av vasen, da det kan påvirke overflaten. Tørk også av vasens åpning. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Benedict & Amal Sculpture Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-005-LM

  Cooee Design Benedict & Amal Sculpture Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-005-LM
  Vakker skulpturduo i form av en kvinne og en mann, designet av Kristiina Haataja for Cooee Design. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Pillar Vase 32 Cm - Vaser Keramikk Dark Silver - HI-028-21-DS

  Cooee Design Pillar Vase 32 Cm - Vaser Keramikk Dark Silver - HI-028-21-DS
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med et skulpturelt inntrykk og en silkeglatt overflate perfekt for borddekkingen. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Skulpturelt inntrykk.- Silkeglatt overflate.- Bredde: 170 mm.- Høyde: 320 mm.- Lengde: 170 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Leah Skulptur - Skulpturer Sement Earth - HI-KI-007-EH

  Cooee Design Leah Skulptur - Skulpturer Sement Earth - HI-KI-007-EH
  Skulpturen fra Cooee Design har et minimalistisk design i sement med herlige former. En perfekt detalj som bringer glede inn i hverdagslivet ditt. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Minimalistisk design.- Laget av sement.- Herlige former. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Trumpet Vase H30 Cm - Vaser Keramikk Berry - HI-028-29-BE

  Cooee Design Trumpet Vase H30 Cm - Vaser Keramikk Berry - HI-028-29-BE
  Vasen fra Cooee Design har et håndlaget design i keramikk med en matt, håndmalt overflate for å gjøre hvert produkt unikt. Den har en vakker hals perfekt for snittblomster og kvister. Den har en fin farge for blomster og planter som bidrar til en dekorativ og harmonisk følelse. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Trumpet.- Matt, glatt finish.- Vakker hals.- Kombiner vasen med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Finnes i forskjellige farger.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Høyde: 300 mm.- Diameter: 170 mm.- Vekt: 1.4 kg.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Tørk av med en myk eller fuktig klut. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Dreamer Skulptur Svart - Skulpturer Sement Sort - HI-KI-011-BK

  Cooee Design Dreamer Skulptur Svart - Skulpturer Sement Sort - HI-KI-011-BK
  Skulpturen fra Cooee Design har et elegant, stilrent design i sement perfekt for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem. Den har en matt finish med en glatt følelse perfekt som en stilerklæring i interiøret og som en dekorativ innredningsdetalj. Den har en inspirerende form som skaper en følelse av ro og harmoni. Velg mellom ulike farger. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Denne skulpturen er en del av serien Cooee X Kristiina fra Cooee Design.- Laget av sement.- Vakker, glatt overflate.- Matt finish.- Inspirerende form.- Kombiner skulpturen med en Lion Of Judah skulptur fra Cooee Design.- Finnes i forskjellige farger.- Bredde: 160 mm.- Høyde: 220 mm.- Vekt: 1.05 kg.- Laget i Kina Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Pillar Vase 32 Cm Olive - Vaser Keramikk Olivengrønn - HI-028-21-OV

  Cooee Design Pillar Vase 32 Cm Olive - Vaser Keramikk Olivengrønn - HI-028-21-OV
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med et skulpturelt inntrykk og en silkeglatt overflate perfekt for borddekkingen. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Skulpturelt inntrykk.- Silkeglatt overflate.- Bredde: 170 mm.- Høyde: 320 mm.- Lengde: 170 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramikk Peanut - HI-028-03-PN

  Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramikk Peanut - HI-028-03-PN
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med en rund form perfekt for snittblomster og kvister. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Rund form.- Diameter: 200 mm.- Høyde: 190 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Ball Vase 10 Cm - Vaser Keramikk Peanut - HI-028-02-PN

  Cooee Design Ball Vase 10 Cm - Vaser Keramikk Peanut - HI-028-02-PN
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med en rund form perfekt for snittblomster og kvister. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Rund form.- Diameter: 100 mm.- Høyde: 90 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Trumpet Vase H30 Cm - Vaser Keramikk Shell - HI-028-29-SH

  Cooee Design Trumpet Vase H30 Cm - Vaser Keramikk Shell - HI-028-29-SH
  Vasen fra Cooee Design har et håndlaget design i keramikk med en matt, håndmalt overflate for å gjøre hvert produkt unikt. Den har en vakker hals perfekt for snittblomster og kvister. Den har en fin farge for blomster og planter som bidrar til en dekorativ og harmonisk følelse. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Trumpet.- Matt, glatt finish.- Vakker hals.- Kombiner vasen med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Finnes i forskjellige farger.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Høyde: 300 mm.- Diameter: 170 mm.- Vekt: 1.4 kg.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Tørk av med en myk eller fuktig klut. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Ball Vase 8 Cm - Vaser Keramikk Café Au Lait - HI-028-01-CA

  Cooee Design Ball Vase 8 Cm - Vaser Keramikk Café Au Lait - HI-028-01-CA
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med en rund form perfekt for snittblomster og kvister. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Rund form.- Diameter: 80 mm.- Høyde: 70 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Ball Vase 10 Cm - Vaser Keramikk Café Au Lait - HI-028-02-CA

  Cooee Design Ball Vase 10 Cm - Vaser Keramikk Café Au Lait - HI-028-02-CA
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med en rund form perfekt for snittblomster og kvister. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Rund form.- Diameter: 100 mm.- Høyde: 90 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Frodig Vase H20 Cm Hazelnut - Vaser Keramikk Hasselnøtt - AG-07-01-HN

  Cooee Design Frodig Vase H20 Cm Hazelnut - Vaser Keramikk Hasselnøtt - AG-07-01-HN
  Vasen fra Cooee Design har et håndlaget design i keramikk med en skulpturell, abstrakt form og en håndmalt, matt overflate perfekt for ferske og tørkede blomster. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Designet av Anders Pfeffer Gjengedal. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Frodig.- Laget av keramikk.- Matt, myk finish.- Glasert, vanntett innside.- Håndlaget.- Håndmalt.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Kombiner vasen med et dekorativt objekt fra Cooee Design. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Rengjøres med en fuktig klut.- Tørkes grundig.- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Tulipa Vase H20 Cm Hazelnut - Vaser Keramikk Hasselnøtt - HI-059-01-HN

  Cooee Design Tulipa Vase H20 Cm Hazelnut - Vaser Keramikk Hasselnøtt - HI-059-01-HN
  Vasen fra Cooee Design har et håndlaget design i keramikk med en matt, glatt finish og en vakker form perfekt for ferske og tørkede blomster. Den har en vanntett, glasert innside. Velg mellom ulike farger. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Tulipa.- Håndlaget design for å gjøre hvert produkt unikt.- Laget av keramikk.- Håndmalt.- Matt, myk finish.- Høyde: 200 mm.- Bredde: 120 mm.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en høyere vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design The Pear Shell Skulptur - Skulpturer Sement Charcoal - HI-KI-013-CL

  Cooee Design The Pear Shell Skulptur - Skulpturer Sement Charcoal - HI-KI-013-CL
  Skulpturen fra Cooee Design har et skjellformet design i sement med et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Cooee X Kristiina.- Laget av sement.- Kombiner skulpturen med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i ulike modeller.- Lengde: 160 mm.- Bredde: 110 mm.- Høyde: 90 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design The Genesis Shell Skulpturer 3-pk - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-015-LS

  Cooee Design The Genesis Shell Skulpturer 3-pk - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-015-LS
  Skulpturene fra Cooee Design har skjellformet design i sement med stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturene fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Cooee X Kristiina.- 3 forskjellige, skjellformede skulpturer.- Laget av sement.- Bredde: 50 mm.- Lengde: 50 mm.- Høyde: 40 mm.- Kombiner skulpturene med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Skulpturene kommer i ulike modeller. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm - Skulpturer Sement Charcoal - HI-KI-016-CL

  Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm - Skulpturer Sement Charcoal - HI-KI-016-CL
  Skulpturen fra Cooee Design har et korallformet design i sement med et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Cooee X Kristiina.- Laget av sement.- Kombiner skulpturen med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i ulike modeller.- Høyde: 155 mm.- Bredde: 130 mm.- Lengde: 140 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Frodig vase, black

  Cooee Design Frodig vase, black
  Vasen Frodig har den matte, myke overflaten som har blitt Cooee Designs signatur. Laget i keramikk og for hånd, noe som gjør hvert eksemplar unikt. Vasen er en del av Living-kolleksjonen, der alle produktene harmonerer med hverandre og er flotte å ko
 • Cooee Design Gry Wide vase, 24 cm, cognac

  Cooee Design Gry Wide vase, 24 cm, cognac
  Stilig vase fra serien Gry fra svenske Cooee Design. Vasen er laget av munnblåst glass, noe som gjør hvert eksemplar unikt. Serien har tre forskjellige vaser og en lysestake. Alle delene er tilgjengelig i tre forskjellige farger: clear, smoke och cog
 • Cooee Design Gry Wide vase, 24 cm, smoke

  Cooee Design Gry Wide vase, 24 cm, smoke
  Stilig vase fra serien Gry fra svenske Cooee Design. Vasen er laget av munnblåst glass, noe som gjør hvert eksemplar unikt. Serien har tre forskjellige vaser og en lysestake. Alle delene er tilgjengelig i tre forskjellige farger: clear, smoke och cog
 • Cooee Design Trumpet vase, 30 cm, olive

  Cooee Design Trumpet vase, 30 cm, olive
  Vasen Trumpet Olive fra svenske Cooee Design har en stilig form med avrundet bunn og smal trompethals. Formen er utmerket for snittblomster, og gir et vakkert fall til dine blomsteroppsatser. Vasen er laget av keramikk, med den matte og myke overflat
 • Cooee Design Tulipa vase, 20 cm, sand

  Cooee Design Tulipa vase, 20 cm, sand
  Vasen Tulipa i fargen sand fra svenske Cooee Design er laget av keramikk med en myk og matt overflate, som har blitt merkets kjennetegn. Vasen er både håndlaget og håndmalt, noe som gjør hvert eksemplar unikt. Den er en del av Living-kolleksjonen, og
 • Cooee Design Gry Telysholder H7 Cm - Lysestaker Munnblåst Glass Klar - TH-05-04-CL

  Cooee Design Gry Telysholder H7 Cm - Lysestaker Munnblåst Glass Klar - TH-05-04-CL
  Telysholderen fra Cooee Design har et bølget, naturinspirert design i munnblåst glass med en strukturert, vakker overflate perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Velg mellom ulike farger. Designet av Tim Torp Hansen. Inspirert av et tre. Om telysholderen fra Cooee Design- Naturinspirert design.- Laget av munnblåst glass.- Diameter: 80 mm.- Høyde: 70 mm.- Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Håndvask anbefales. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Lysestake, 29 cm, black

  Cooee Design Lysestake, 29 cm, black
  Svart lysestake i minimalistisk design fra svenske Cooee Design. Lysestaken har et tidløst design som gir et elegant uttrykk som passer inn i mange typer rom. Enkel å kombinere i par eller i en gruppe på tre. Tilgjengelig i tre forskjellige størrelse
 • Cooee Design Lykke Three lysestake, dark silver

  Cooee Design Lykke Three lysestake, dark silver
  Lysestaken Lykke Three har et skulpturelt preg og er designet av Tim Torp Hansen for svenske Cooee Design. Navnet Lykke kommer fra det danske ordet for knute. Det elegante designet gjør at lysestaken passer som dekorasjon i de fleste typer rom, både
 • Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm Svart - Skulpturer Keramikk Sort - HH-01-01-BK

  Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm Svart - Skulpturer Keramikk Sort - HH-01-01-BK
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspirert design i keramikk med en soppform med en silkeglatt overflate perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Designet av Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er verdsatt for sitt naturinspirert design.- Fungi er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Skulpturen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Fungi. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Mistletoe lysestake, rustfritt stål

  Cooee Design Mistletoe lysestake, rustfritt stål
  Mistletoe er en lysestake med moderne og vakker form fra Cooee Design, et svensk selskap med lidenskap for design og røtter i hjertet av Småland. Lysestakens form har juleinspirasjon, men dens grafiske og lekne utseende gjør den like passende som bor
 • Cooee Design Bless Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-006-LS

  Cooee Design Bless Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-006-LS
  Skulpturen fra Cooee Design er laget av betong med en rå struktur. Skulpturen har et stilrent, karakteristisk design. Om skulpturen fra Cooee Design- Skulpturen er formet for hånd.- Kun for innendørs bruk.- Lengde: 205 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Ball Vase 10 Cm - Vaser Keramikk Grå - HI-028-02-GY

  Cooee Design Ball Vase 10 Cm - Vaser Keramikk Grå - HI-028-02-GY
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med en rund form perfekt for snittblomster og kvister. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Rund form.- Diameter: 100 mm.- Høyde: 90 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Ball Vase 8 Cm - Vaser Keramikk Coconut - HI-028-01-NT

  Cooee Design Ball Vase 8 Cm - Vaser Keramikk Coconut - HI-028-01-NT
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med en rund form perfekt for snittblomster og kvister. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Rund form.- Diameter: 80 mm.- Høyde: 70 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Pastille Vase Ø20 Cm - Vaser Keramikk Hvit - HI-028-25-WH

  Cooee Design Pastille Vase Ø20 Cm - Vaser Keramikk Hvit - HI-028-25-WH
  Vasen fra Cooee Design har et stilrent, håndlaget design i keramikk med en matt, glatt overflate perfekt til ethvert hjem. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Pastille.- Laget av keramikk.- Håndlaget.- Håndmalt.- Matt, glatt overflate.- Tynn.- Diameter: 200 mm.- Høyde: 190 mm.- Dybde: 60 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramikk Café Au Lait - HI-028-03-CA

  Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramikk Café Au Lait - HI-028-03-CA
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med en rund form perfekt for snittblomster og kvister. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Rund form.- Diameter: 200 mm.- Høyde: 190 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Ball Vase 10 Cm - Vaser Keramikk Coconut - HI-028-02-NT

  Cooee Design Ball Vase 10 Cm - Vaser Keramikk Coconut - HI-028-02-NT
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med en rund form perfekt for snittblomster og kvister. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Rund form.- Diameter: 100 mm.- Høyde: 90 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Olufemi Sculpture Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-004-LS

  Cooee Design Olufemi Sculpture Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-004-LS
  Olufemi Sculpture, Limestone fra Cooee Design. Skulpturer Kalkstein Betong Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Eve Ii Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-001-LS

  Cooee Design Eve Ii Skulptur Limestone - Skulpturer Betong Kalkstein - HI-KI-001-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et minimalistisk design i betong med herlige former. En perfekt detalj som bringer glede inn i hverdagslivet ditt. Velg mellom ulike farger. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Minimalistisk design.- Laget av betong.- Herlige former.- Bredde: 100 mm.- Høyde: 245 mm.- Lengde: 150 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Pastille Vase 15 Cm Svart - Vaser Keramikk Sort - HI-028-24-BK

  Cooee Design Pastille Vase 15 Cm Svart - Vaser Keramikk Sort - HI-028-24-BK
  Vedlikehold: Tørk utsiden av denne vasen fra Cooee Design med en myk, tørr klut. Unngå å få vann på utsiden av vasen, da det kan påvirke overflaten. Tørk også av vasens åpning. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Pastille Vase 15 Cm - Vaser Keramikk Hvit - HI-028-24-WH

  Cooee Design Pastille Vase 15 Cm - Vaser Keramikk Hvit - HI-028-24-WH
  Vedlikehold: Tørk utsiden av denne vasen fra Cooee Design med en myk, tørr klut. Unngå å få vann på utsiden av vasen, da det kan påvirke overflaten. Tørk også av vasens åpning. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Pillar Vase 32 Cm - Vaser Keramikk Hvit - HI-028-21-WH

  Cooee Design Pillar Vase 32 Cm - Vaser Keramikk Hvit - HI-028-21-WH
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med et skulpturelt inntrykk og en silkeglatt overflate perfekt for borddekkingen. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Skulpturelt inntrykk.- Silkeglatt overflate.- Bredde: 170 mm.- Høyde: 320 mm.- Lengde: 170 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Pastille Vase Ø20 Cm - Vaser Keramikk Grå - HI-028-25-GY

  Cooee Design Pastille Vase Ø20 Cm - Vaser Keramikk Grå - HI-028-25-GY
  Vasen fra Cooee Design har et stilrent, håndlaget design i keramikk med en matt, glatt overflate perfekt til ethvert hjem. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Pastille.- Laget av keramikk.- Håndlaget.- Håndmalt.- Matt, glatt overflate.- Tynn.- Diameter: 200 mm.- Høyde: 190 mm.- Dybde: 60 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Pillar Vase 24 Cm - Vaser Keramikk Gull - HI-028-27-GD

  Cooee Design Pillar Vase 24 Cm - Vaser Keramikk Gull - HI-028-27-GD
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med et skulpturelt inntrykk og en silkeglatt overflate perfekt for borddekkingen. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Skulpturelt inntrykk.- Silkeglatt overflate.- Hvit innside.- Bredde: 120 mm.- Høyde: 240 mm.- Lengde: 120 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Trumpet Vase H30 Cm Olive - Vaser Keramikk Olivengrønn - HI-028-29-OV

  Cooee Design Trumpet Vase H30 Cm Olive - Vaser Keramikk Olivengrønn - HI-028-29-OV
  Vasen fra Cooee Design har et håndlaget design i keramikk med en matt, håndmalt overflate for å gjøre hvert produkt unikt. Den har en vakker hals perfekt for snittblomster og kvister. Den har en fin farge for blomster og planter som bidrar til en dekorativ og harmonisk følelse. Velg mellom ulike farger og størrelser. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Trumpet.- Matt, glatt finish.- Vakker hals.- Kombiner vasen med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Finnes i forskjellige farger.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Høyde: 300 mm.- Diameter: 170 mm.- Vekt: 1.4 kg.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Tørk av med en myk eller fuktig klut. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Ball Vase 10 Cm Olive - Vaser Keramikk Olivengrønn - HI-028-02-OV

  Cooee Design Ball Vase 10 Cm Olive - Vaser Keramikk Olivengrønn - HI-028-02-OV
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med en rund form perfekt for snittblomster og kvister. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Rund form.- Diameter: 100 mm.- Høyde: 90 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Ball Vase 8 Cm - Vaser Keramikk Peanut - HI-028-01-PN

  Cooee Design Ball Vase 8 Cm - Vaser Keramikk Peanut - HI-028-01-PN
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramikk med en rund form perfekt for snittblomster og kvister. Velg mellom ulike farger. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av keramikk.- Rund form.- Diameter: 80 mm.- Høyde: 70 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design The Pear Shell Skulptur 16 Cm - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-013-LS

  Cooee Design The Pear Shell Skulptur 16 Cm - Skulpturer Sement Kalkstein - HI-KI-013-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et skjellformet design i sement med et stilrent utseende i forskjellige farger å velge mellom. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Designet av Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Cooee X Kristiina.- Laget av sement.- Kombiner skulpturen med et dekorativt objekt fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i ulike modeller.- Lengde: 160 mm.- Bredde: 110 mm.- Høyde: 90 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Lysestake 29 Cm Svart - Lyslykter Rustfritt Stål Sort - HI-029-02-BK

  Cooee Design Lysestake 29 Cm Svart - Lyslykter Rustfritt Stål Sort - HI-029-02-BK
  Lysestaken fra Cooee Design har et elegant design i rustfritt stål med en lang fot perfekt for å skape koselig stemning i ethvert rom. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av rustfritt stål.- Lang fot.- Høyde: 290 mm.- Diameter: 90 mm. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Heavy Tealight Holder Nero Marquina - Lyslykter Marmor Messing - HC-04-01-BK

  Cooee Design Heavy Tealight Holder Nero Marquina - Lyslykter Marmor Messing - HC-04-01-BK
  Lyslykt med innovativ design som er formgitt av Hans-Christian Bauer for Cooee Design. Laget av marmor og messingbelagt rustfritt stål. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Lysestake 13 Cm Svart - Lyslykter Rustfritt Stål Sort - HI-029-03-BK

  Cooee Design Lysestake 13 Cm Svart - Lyslykter Rustfritt Stål Sort - HI-029-03-BK
  Lysestaken fra Cooee Design har et minimalistisk design i pulverlakkert rustfritt stål med en elegant følelse perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Minimalistisk look.- Laget av rustfritt stål.- Pulverlakkert overflate.- Elegant, tidløs følelse.- Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe.- Finnes i forskjellige farger.- Tilgjengelig i ulike størrelser.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 130 mm.- Vekt: 190 g .- Laget i Kina Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Lysestake 13 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Messing - HI-029-03-BR

  Cooee Design Lysestake 13 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Messing - HI-029-03-BR
  Lysestaken fra Cooee Design har et minimalistisk design i pulverlakkert rustfritt stål med en elegant følelse perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Minimalistisk look.- Laget av rustfritt stål.- Pulverlakkert overflate.- Elegant, tidløs følelse.- Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe.- Finnes i forskjellige farger.- Tilgjengelig i ulike størrelser.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 130 mm.- Vekt: 190 g .- Laget i Kina Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Lysestake 13 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Coconut - HI-029-03-NT

  Cooee Design Lysestake 13 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Coconut - HI-029-03-NT
  Lysestaken fra Cooee Design har et minimalistisk design i pulverlakkert rustfritt stål med en elegant følelse perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Minimalistisk look.- Laget av rustfritt stål.- Pulverlakkert overflate.- Elegant, tidløs følelse.- Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe.- Finnes i forskjellige farger.- Tilgjengelig i ulike størrelser.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 130 mm.- Vekt: 190 g .- Laget i Kina Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Lysestake 13 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Shell - HI-029-03-SH

  Cooee Design Lysestake 13 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Shell - HI-029-03-SH
  Lysestaken fra Cooee Design har et minimalistisk design i pulverlakkert rustfritt stål med en elegant følelse perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Minimalistisk look.- Laget av rustfritt stål.- Pulverlakkert overflate.- Elegant, tidløs følelse.- Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe.- Finnes i forskjellige farger.- Tilgjengelig i ulike størrelser.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 130 mm.- Vekt: 190 g .- Laget i Kina Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Lysestake 13 Cm Steel - Lyslykter Rustfritt Stål - HI-029-03-SS

  Cooee Design Lysestake 13 Cm Steel - Lyslykter Rustfritt Stål - HI-029-03-SS
  Lysestaken fra Cooee Design har et minimalistisk design i pulverlakkert rustfritt stål med en elegant følelse perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Minimalistisk look.- Laget av rustfritt stål.- Pulverlakkert overflate.- Elegant, tidløs følelse.- Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe.- Finnes i forskjellige farger.- Tilgjengelig i ulike størrelser.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 130 mm.- Vekt: 190 g .- Laget i Kina Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Lysestake 29 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Coconut - HI-029-02-NT

  Cooee Design Lysestake 29 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Coconut - HI-029-02-NT
  Lysestaken fra Cooee Design har et elegant design i rustfritt stål med en lang fot perfekt for å skape koselig stemning i ethvert rom. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av rustfritt stål.- Lang fot.- Høyde: 290 mm.- Diameter: 90 mm. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Lysestake 29 Cm Olive - Lyslykter Rustfritt Stål Olivengrønn - HI-029-02-OV

  Cooee Design Lysestake 29 Cm Olive - Lyslykter Rustfritt Stål Olivengrønn - HI-029-02-OV
  Lysestaken fra Cooee Design har et elegant design i rustfritt stål med en lang fot perfekt for å skape koselig stemning i ethvert rom. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av rustfritt stål.- Lang fot.- Høyde: 290 mm.- Diameter: 90 mm. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Mistletoe Lysestake Belagt 3x13,5 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Messing - HI-059-01-BR

  Cooee Design Mistletoe Lysestake Belagt 3x13,5 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Messing - HI-059-01-BR
  Lysestaken fra Cooee Design har et tidløst, julete design i rustfritt stål med et moderne touch perfekt for å skape en koselig atmosfære i julen. Om lysestaken fra Cooee Design- Laget av rustfritt stål.- Messingbelagt finish.- Moderne, stilrent design.- Tidløs, julete følelse.- Bredde: 135 mm.- Høyde: 30 mm.- Diameter: 140 mm.- Vekt: 115 g .- Laget i Kina Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Uma Lysestake 14x9,5 Cm Svart - Lyslykter Rustfritt Stål Sort - HI-057-01-BK

  Cooee Design Uma Lysestake 14x9,5 Cm Svart - Lyslykter Rustfritt Stål Sort - HI-057-01-BK
  Lysestaken fra Cooee Design har et elegant design i pulverlakkert rustfritt stål med en vakker form som aldri går ut av stil perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Uma.- Tidløst design.- Elegant, geometrisk form.- Laget av rustfritt stål.- Pulverlakkert finish.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en matchende telysholder.- Høyde: 95 mm.- Diameter: 140 mm.- Vekt: 220 g .- Laget i Kina Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Uma Lysestake 14x9,5 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Sand - HI-057-01-SA

  Cooee Design Uma Lysestake 14x9,5 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål Sand - HI-057-01-SA
  Lysestaken fra Cooee Design har et elegant design i pulverlakkert rustfritt stål med en vakker form som aldri går ut av stil perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Uma.- Tidløst design.- Elegant, geometrisk form.- Laget av rustfritt stål.- Pulverlakkert finish.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en matchende telysholder.- Høyde: 95 mm.- Diameter: 140 mm.- Vekt: 220 g .- Laget i Kina Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Ball vase, 10 cm, black

  Cooee Design Ball vase, 10 cm, black
  Svart vase i rund minimalistisk design fra svenske Cooee Design. Vasen er en del av Living-kolleksjonen og har en karakteristisk myk og matt overflate. Hver vase er laget og malt for hånd, derfor er hvert eksemplar er unikt. Fin både som den er eller
 • Cooee Design Ball vase, 20 cm, black

  Cooee Design Ball vase, 20 cm, black
  Svart vase i rund minimalistisk design fra svenske Cooee Design. Vasen er en del av Living-kolleksjonen og har en karakteristisk myk og matt overflate. Hver vase er laget og malt for hånd, derfor er hvert eksemplar er unikt. Fin både som den er eller
 • Cooee Design Ball vase, 10 cm, olive

  Cooee Design Ball vase, 10 cm, olive
  Olivengrønn vase med stilig rund form fra svenske Cooee Design. Vasen er håndlaget og håndmalt med en matt og myk overflate. Stilig både til blomsteroppsatser og som dekorasjon, enten alene eller sammen med flere vaser fra samme kolleksjon.Vasen Ball
 • Cooee Design Ball vase, 20 cm, olive

  Cooee Design Ball vase, 20 cm, olive
  Olivengrønn vase med stilig rund form fra svenske Cooee Design. Vasen er håndlaget og håndmalt med en matt og myk overflate. Stilig både til blomsteroppsatser og som dekorasjon, enten alene eller sammen med flere vaser fra samme kolleksjon.Vasen Ball
 • Cooee Design Ball vase, 10 cm, sand

  Cooee Design Ball vase, 10 cm, sand
  Sandfarget vase i modellen Ball fra svenske Cooee Design. Vasen er en del av kolleksjonen Living og kjennetegnes av den matte og myke overflaten. Stilig både til snittblomster og i seg selv. Kan kombineres med flere vaser fra samme serie.Vasen Ball e
 • Cooee Design Ball vase, 20 cm, sand

  Cooee Design Ball vase, 20 cm, sand
  Sandfarget vase i modellen Ball fra svenske Cooee Design. Vasen er en del av kolleksjonen Living og kjennetegnes av den matte og myke overflaten. Stilig både til snittblomster og i seg selv. Kan kombineres med flere vaser fra samme serie.Vasen Ball e
 • Cooee Design Ball vase, 10 cm, white

  Cooee Design Ball vase, 10 cm, white
  Hvit vase i modellen Ball fra svenske Cooee Design. Vasen er en del av kolleksjonen Living og kjennetegnes av den matte og myke overflaten. Stilig både til snittblomster og i seg selv. Kan kombineres med flere vaser fra samme serie.Vasen Ball er tilg
 • Cooee Design Ball vase, 20 cm, white

  Cooee Design Ball vase, 20 cm, white
  Hvit vase i modellen Ball fra svenske Cooee Design. Vasen er en del av kolleksjonen Living og kjennetegnes av den matte og myke overflaten. Stilig både til snittblomster og i seg selv. Kan kombineres med flere vaser fra samme serie.Vasen Ball er tilg
 • Cooee Design Frodig vase, hazelnut

  Cooee Design Frodig vase, hazelnut
  Vasen Frodig har den matte, myke overflaten som har blitt Cooee Designs signatur. Laget i keramikk og for hånd, noe som gjør hvert eksemplar unikt. Vasen er en del av Living-kolleksjonen, der alle produktene harmonerer med hverandre og er flotte å ko
 • Cooee Design Frodig vase, sand

  Cooee Design Frodig vase, sand
  Vasen Frodig har den matte, myke overflaten som har blitt Cooee Designs signatur. Laget i keramikk og for hånd, noe som gjør hvert eksemplar unikt. Vasen er en del av Living-kolleksjonen, der alle produktene harmonerer med hverandre og er flotte å ko
 • Cooee Design Gry lyslykt, clear

  Cooee Design Gry lyslykt, clear
  Lyslykt i serien Gry fra svenske Cooee Design. Hele Gry-serien er laget av munnblåst glass, noe som gjør hvert produkt unikt. Det strukturmønstrede glasset gjør at lyset reflekteres og skaper flotte mønstre på overflaten.Lykten er 7 centimeter høy og
 • Cooee Design Gry lyslykt, cognac

  Cooee Design Gry lyslykt, cognac
  Lyslykt i serien Gry fra svenske Cooee Design. Hele Gry-serien er laget av munnblåst glass, noe som gjør hvert produkt unikt. Det strukturmønstrede glasset gjør at lyset reflekteres og skaper flotte mønstre på overflaten.Lykten er 7 centimeter høy og
 • Cooee Design Gry lyslykt, smoke

  Cooee Design Gry lyslykt, smoke
  Lyslykt i serien Gry fra svenske Cooee Design. Hele Gry-serien er laget av munnblåst glass, noe som gjør hvert produkt unikt. Det strukturmønstrede glasset gjør at lyset reflekteres og skaper flotte mønstre på overflaten.Lykten er 7 centimeter høy og
 • Cooee Design Gry vase, 30 cm, clear

  Cooee Design Gry vase, 30 cm, clear
  Seien Gry fra svenske Cooee Design er laget av munnblåst glass som gjør hvert eksemplar unikt. Serien har vaser i tre forskjellige størrelser og lysestaker, som alle finnes i tre forskjellige farger. Her kan du mikse og matche fritt. Uansett hva du v
 • Cooee Design Gry vase, 30 cm, cognac

  Cooee Design Gry vase, 30 cm, cognac
  Seien Gry fra svenske Cooee Design er laget av munnblåst glass som gjør hvert eksemplar unikt. Serien har vaser i tre forskjellige størrelser og lysestaker, som alle finnes i tre forskjellige farger. Her kan du mikse og matche fritt. Uansett hva du v
 • Cooee Design Gry vase, 30 cm, smoke

  Cooee Design Gry vase, 30 cm, smoke
  Seien Gry fra svenske Cooee Design er laget av munnblåst glass som gjør hvert eksemplar unikt. Serien har vaser i tre forskjellige størrelser og lysestaker, som alle finnes i tre forskjellige farger. Her kan du mikse og matche fritt. Uansett hva du v
 • Cooee Design Gry Wide vase, 19 cm, clear

  Cooee Design Gry Wide vase, 19 cm, clear
  Stilig vase fra serien Gry fra svenske Cooee Design. Vasen er laget av munnblåst glass, noe som gjør hvert eksemplar unikt. Serien har tre forskjellige vaser og en lysestake. Alle delene er tilgjengelig i tre forskjellige farger: clear, smoke och cog
 • Cooee Design Gry Wide vase, 24 cm, clear

  Cooee Design Gry Wide vase, 24 cm, clear
  Stilig vase fra serien Gry fra svenske Cooee Design. Vasen er laget av munnblåst glass, noe som gjør hvert eksemplar unikt. Serien har tre forskjellige vaser og en lysestake. Alle delene er tilgjengelig i tre forskjellige farger: clear, smoke och cog
 • Cooee Design Gry Wide vase, 19 cm, cognac

  Cooee Design Gry Wide vase, 19 cm, cognac
  Stilig vase fra serien Gry fra svenske Cooee Design. Vasen er laget av munnblåst glass, noe som gjør hvert eksemplar unikt. Serien har tre forskjellige vaser og en lysestake. Alle delene er tilgjengelig i tre forskjellige farger: clear, smoke och cog
 • Cooee Design Gry Wide vase, 19 cm, smoke

  Cooee Design Gry Wide vase, 19 cm, smoke
  Stilig vase fra serien Gry fra svenske Cooee Design. Vasen er laget av munnblåst glass, noe som gjør hvert eksemplar unikt. Serien har tre forskjellige vaser og en lysestake. Alle delene er tilgjengelig i tre forskjellige farger: clear, smoke och cog
 • Cooee Design Pillar vase, 32 cm, olive

  Cooee Design Pillar vase, 32 cm, olive
  Vasen Pillar ble lansert høsten 2018, og har siden blitt en av Cooee Designs bestselgere. Den er laget av keramikk, med en matt og silkemyk overflate som har blitt et av merkets kjennetegn. Vasen har et skulpturelt uttrykk og ser flott ut i de fleste
 • Cooee Design Pillar vase, 32 cm, sand

  Cooee Design Pillar vase, 32 cm, sand
  Vasen Pillar ble lansert høsten 2018, og har siden blitt en av Cooee Designs bestselgere. Den er laget av keramikk, med en matt og silkemyk overflate som har blitt et av merkets kjennetegn. Vasen har et skulpturelt uttrykk og ser flott ut i de fleste
 • Cooee Design ADAMO I skulptur, limestone

  Cooee Design ADAMO I skulptur, limestone
  Adamo I er en skulptur fra Cooee X Kristiina-kolleksjonen, som er et samarbeid mellom designer Kristiina Engelin og svenske Cooee Design. Utformingen av kolleksjonen skaper harmoni mellom den levende overflaten til skulpturene, og den matte glatte ov
 • Cooee Design Trumpet vase, 16 cm, black

  Cooee Design Trumpet vase, 16 cm, black
  Vasen Trumpet fra svenske Cooee Design har et stilig design med smal hals og avrundet bunn. Formen er optimal for blomsteroppsatser og gir et flott fall til stilker og blomster. Vasen har den matte, myke overflaten som er typisk for Cooee. Hvert ekse
 • Cooee Design Tulipa vase, 20 cm, hazelnut

  Cooee Design Tulipa vase, 20 cm, hazelnut
  Vasen Tulipa fra Cooee Design i fargen hasselnøtt har den myke, matte overflaten som har blitt merkets kjennetegn. Hver vase er laget og malt for hånd, noe som gjør hver vase unik. Vasen er en del av Living-kolleksjonen, og er derfor fin å kombinere
 • Cooee Design Tulipa vase, 30 cm, hazelnut

  Cooee Design Tulipa vase, 30 cm, hazelnut
  Vasen Tulipa fra Cooee Design i fargen hasselnøtt har den myke, matte overflaten som har blitt merkets kjennetegn. Hver vase er laget og malt for hånd, noe som gjør hver vase unik. Vasen er en del av Living-kolleksjonen, og er derfor fin å kombinere
 • Cooee Design Tulipa vase, 20 cm, linen

  Cooee Design Tulipa vase, 20 cm, linen
  Vasen Tulipa i fargen linen fra svenske Cooee Design har den myke og matte overflaten som har blitt et av merkets kjennetegn. Vasen er laget og malt for hånd, slik at hvert eksemplar er unikt. Vasen er en del av Living-kolleksjonen, og passer derfor
 • Cooee Design Tulipa vase, 30 cm, linen

  Cooee Design Tulipa vase, 30 cm, linen
  Vasen Tulipa i fargen linen fra svenske Cooee Design har den myke og matte overflaten som har blitt et av merkets kjennetegn. Vasen er laget og malt for hånd, slik at hvert eksemplar er unikt. Vasen er en del av Living-kolleksjonen, og passer derfor
 • Cooee Design Tulipa vase, 30 cm, sand

  Cooee Design Tulipa vase, 30 cm, sand
  Vasen Tulipa i fargen sand fra svenske Cooee Design er laget av keramikk med en myk og matt overflate, som har blitt merkets kjennetegn. Vasen er både håndlaget og håndmalt, noe som gjør hvert eksemplar unikt. Den er en del av Living-kolleksjonen, og
 • Cooee Design Gry Wide Vase H19 Cm Cognacfarget - Vaser Munnblåst Glass Konjakk - TH-05-02-CG

  Cooee Design Gry Wide Vase H19 Cm Cognacfarget - Vaser Munnblåst Glass Konjakk - TH-05-02-CG
  Vasen fra Cooee Design har et naturinspirert design i munnblåst glass med en strukturert, vakker overflate og en vakker bredde perfekt for snittblomster og kvister. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Designet av Tim Torp Hansen. Inspirert av et tre. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Gry Wide.- Naturinspirert design.- Laget av munnblåst glass.- Høyde: 190 mm.- Bredde: 100 mm.- Lengde: 240 mm.- Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en større vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Gry Wide Vase H19 Cm Røyk - Vaser Munnblåst Glass Smoke - TH-05-02-SM

  Cooee Design Gry Wide Vase H19 Cm Røyk - Vaser Munnblåst Glass Smoke - TH-05-02-SM
  Vasen fra Cooee Design har et naturinspirert design i munnblåst glass med en strukturert, vakker overflate og en vakker bredde perfekt for snittblomster og kvister. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Designet av Tim Torp Hansen. Inspirert av et tre. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Gry Wide.- Naturinspirert design.- Laget av munnblåst glass.- Høyde: 190 mm.- Bredde: 100 mm.- Lengde: 240 mm.- Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en større vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Gry Wide Vase H24 Cm - Vaser Munnblåst Glass Klar - TH-05-03-CL

  Cooee Design Gry Wide Vase H24 Cm - Vaser Munnblåst Glass Klar - TH-05-03-CL
  Vasen fra Cooee Design har et naturinspirert design i munnblåst glass med en strukturert, vakker overflate og en vakker bredde perfekt for snittblomster og kvister. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Designet av Tim Torp Hansen. Inspirert av et tre. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Gry Wide.- Naturinspirert design.- Laget av munnblåst glass.- Høyde: 240 mm.- Bredde: 150 mm.- Lengde: 350 mm.- Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en litt lavere vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Gry Wide Vase H24 Cm Cognacfarget - Vaser Munnblåst Glass Konjakk - TH-05-03-CG

  Cooee Design Gry Wide Vase H24 Cm Cognacfarget - Vaser Munnblåst Glass Konjakk - TH-05-03-CG
  Vasen fra Cooee Design har et naturinspirert design i munnblåst glass med en strukturert, vakker overflate og en vakker bredde perfekt for snittblomster og kvister. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Designet av Tim Torp Hansen. Inspirert av et tre. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Gry Wide.- Naturinspirert design.- Laget av munnblåst glass.- Høyde: 240 mm.- Bredde: 150 mm.- Lengde: 350 mm.- Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en litt lavere vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Gry Wide Vase H24 Cm Røyk - Vaser Munnblåst Glass Smoke - TH-05-03-SM

  Cooee Design Gry Wide Vase H24 Cm Røyk - Vaser Munnblåst Glass Smoke - TH-05-03-SM
  Vasen fra Cooee Design har et naturinspirert design i munnblåst glass med en strukturert, vakker overflate og en vakker bredde perfekt for snittblomster og kvister. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Designet av Tim Torp Hansen. Inspirert av et tre. Om vasen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Gry Wide.- Naturinspirert design.- Laget av munnblåst glass.- Høyde: 240 mm.- Bredde: 150 mm.- Lengde: 350 mm.- Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en litt lavere vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Gry Vase H30 Cm Cognacfarget - Vaser Munnblåst Glass Konjakk - TH-05-01-CG

  Cooee Design Gry Vase H30 Cm Cognacfarget - Vaser Munnblåst Glass Konjakk - TH-05-01-CG
  Vasen fra Cooee Design har et bølget, naturinspirert design i munnblåst glass med en strukturert, vakker overflate og en stilren farge. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Designet av Tim Torp Hansen. Inspirert av et tre. Om vasen fra Cooee Design- Naturinspirert design.- Laget av munnblåst glass.- Høyde: 300 mm.- Diameter: 150 mm.- Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en matchende lysholder. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Gry Vase H30 Cm Røyk - Vaser Munnblåst Glass Smoke - TH-05-01-SM

  Cooee Design Gry Vase H30 Cm Røyk - Vaser Munnblåst Glass Smoke - TH-05-01-SM
  Vasen fra Cooee Design har et bølget, naturinspirert design i munnblåst glass med en strukturert, vakker overflate og en stilren farge. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Velg mellom ulike farger. Designet av Tim Torp Hansen. Inspirert av et tre. Om vasen fra Cooee Design- Naturinspirert design.- Laget av munnblåst glass.- Høyde: 300 mm.- Diameter: 150 mm.- Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en matchende lysholder. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Uma Telysholder 14x7 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Sand - HI-057-02-SA

  Cooee Design Uma Telysholder 14x7 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Sand - HI-057-02-SA
  Telysholderen fra Cooee Design er perfekt for stuen og har et elegant design i pulverlakkert rustfritt stål med en vakker form som aldri går ut av stil perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Velg mellom ulike farger. Om telysholderen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Uma.- Tidløst design.- Elegant, geometrisk form.- Laget av rustfritt stål.- Pulverlakkert finish.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en lysestake.- Høyde: 70 mm.- Diameter: 140 mm.- Vekt: 185 g .- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Hold alltid lyset under oppsikt. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Lysestake 21 Cm Olive - Lysestaker Rustfritt Stål Olivengrønn - HI-029-01-OV

  Cooee Design Lysestake 21 Cm Olive - Lysestaker Rustfritt Stål Olivengrønn - HI-029-01-OV
  Lysestaken fra Cooee Design har et elegant design i rustfritt stål med en lang fot perfekt for å skape koselig stemning i ethvert rom. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av rustfritt stål.- Lang fot.- Høyde: 210 mm.- Diameter: 90 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Gry Telysholder H7 Cm Røyk - Lysestaker Munnblåst Glass Smoke - TH-05-04-SM

  Cooee Design Gry Telysholder H7 Cm Røyk - Lysestaker Munnblåst Glass Smoke - TH-05-04-SM
  Telysholderen fra Cooee Design har et bølget, naturinspirert design i munnblåst glass med en strukturert, vakker overflate perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Velg mellom ulike farger. Designet av Tim Torp Hansen. Inspirert av et tre. Om telysholderen fra Cooee Design- Naturinspirert design.- Laget av munnblåst glass.- Diameter: 80 mm.- Høyde: 70 mm.- Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Håndvask anbefales. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Uma Telysholder 14x7 Cm Svart - Lysestaker Rustfritt Stål Sort - HI-057-02-BK

  Cooee Design Uma Telysholder 14x7 Cm Svart - Lysestaker Rustfritt Stål Sort - HI-057-02-BK
  Telysholderen fra Cooee Design er perfekt for stuen og har et elegant design i pulverlakkert rustfritt stål med en vakker form som aldri går ut av stil perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Velg mellom ulike farger. Om telysholderen fra Cooee Design- Fra kolleksjonen Uma.- Tidløst design.- Elegant, geometrisk form.- Laget av rustfritt stål.- Pulverlakkert finish.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en lysestake.- Høyde: 70 mm.- Diameter: 140 mm.- Vekt: 185 g .- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Hold alltid lyset under oppsikt. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Lysestake 21 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Shell - HI-029-01-SH

  Cooee Design Lysestake 21 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Shell - HI-029-01-SH
  Lysestaken fra Cooee Design har et elegant design i rustfritt stål med en lang fot perfekt for å skape koselig stemning i ethvert rom. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av rustfritt stål.- Lang fot.- Høyde: 210 mm.- Diameter: 90 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Swoop Candle Holder Brass - Lysestaker Rustfritt Stål Messing - HC-02-01-BR

  Cooee Design Swoop Candle Holder Brass - Lysestaker Rustfritt Stål Messing - HC-02-01-BR
  Swoop Candle Holder, Brass fra Cooee Design. Lysestaker Messing Rustfritt stål Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Lysestake 21 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Sand - HI-029-01-SA

  Cooee Design Lysestake 21 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Sand - HI-029-01-SA
  Lysestaken fra Cooee Design har et elegant design i rustfritt stål med en lang fot perfekt for å skape koselig stemning i ethvert rom. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av rustfritt stål.- Lang fot.- Høyde: 210 mm.- Diameter: 90 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Lysestake 21 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Hvit - HI-029-01-WH

  Cooee Design Lysestake 21 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Hvit - HI-029-01-WH
  Lysestaken fra Cooee Design har et elegant design i rustfritt stål med en lang fot perfekt for å skape koselig stemning i ethvert rom. Velg mellom ulike farger. Om lysestaken fra Cooee Design- Elegant design.- Laget av rustfritt stål.- Lang fot.- Høyde: 210 mm.- Diameter: 90 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Quarter Candlestick Nero Marquina - Lysestaker Marmor Black Marble - HC-06-02-BK

  Cooee Design Quarter Candlestick Nero Marquina - Lysestaker Marmor Black Marble - HC-06-02-BK
  Kvartslampe med innovativ design er formgitt av Hans-Christian Bauer for Cooee Design. Laget av marmor og messingbelagt rustfritt stål. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Gry Telysholder H7 Cm Cognacfarget - Lysestaker Munnblåst Glass Konjakk - TH-05-04-CG

  Cooee Design Gry Telysholder H7 Cm Cognacfarget - Lysestaker Munnblåst Glass Konjakk - TH-05-04-CG
  Telysholderen fra Cooee Design har et bølget, naturinspirert design i munnblåst glass med en strukturert, vakker overflate perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe. Velg mellom ulike farger. Designet av Tim Torp Hansen. Inspirert av et tre. Om telysholderen fra Cooee Design- Naturinspirert design.- Laget av munnblåst glass.- Diameter: 80 mm.- Høyde: 70 mm.- Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en vase. Vedlikeholdsinstruksjoner for telysholderen- Håndvask anbefales. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Lysestake, 13 cm, black

  Cooee Design Lysestake, 13 cm, black
  Svart lysestake i minimalistisk design fra svenske Cooee Design. Lysestaken har et tidløst design som gir et elegant uttrykk som passer inn i mange typer rom. Enkel å kombinere i par eller i en gruppe på tre. Tilgjengelig i tre forskjellige størrelse
 • Cooee Design Lysestake, 21 cm, black

  Cooee Design Lysestake, 21 cm, black
  Svart lysestake i minimalistisk design fra svenske Cooee Design. Lysestaken har et tidløst design som gir et elegant uttrykk som passer inn i mange typer rom. Enkel å kombinere i par eller i en gruppe på tre. Tilgjengelig i tre forskjellige størrelse
 • Cooee Design Lysestake, 29 cm, sand

  Cooee Design Lysestake, 29 cm, sand
  Sandfarget lysestake i minimalistisk design fra svenske Cooee Design. Lysestaken har et elegant uttrykk som skaper en luksuriøs følelse og passer inn i de fleste typer rom. Fin å kombinere i par eller i en gruppe på tre. Tilgjengelig i flere størrels
 • Cooee Design Lysestake, 29 cm, white

  Cooee Design Lysestake, 29 cm, white
  Hvit lysestake i stilig skandinavisk design fra Cooee Design. Lysestaken har et tidløst uttrykk som gir en luksuriøs følelse og passer inn i de fleste rom. Fint både for seg selv og i en gruppe. Tilgjengelig i flere farger og størrelser.
 • Cooee Design Lykke One lysestake, dark silver

  Cooee Design Lykke One lysestake, dark silver
  Lysestaken Lykke One har et skulpturelt preg og er designet av Tim Torp Hansen for svenske Cooee Design. Navnet Lykke kommer fra det danske ordet for knute. Det elegante designet gjør at lysestaken passer som dekorasjon i de fleste typer rom, både me
 • Cooee Design Lykke Three lysestake, gold

  Cooee Design Lykke Three lysestake, gold
  Lysestaken Lykke Three har et skulpturelt preg og er designet av Tim Torp Hansen for svenske Cooee Design. Navnet Lykke kommer fra det danske ordet for knute. Det elegante designet gjør at lysestaken passer som dekorasjon i de fleste typer rom, både
 • Cooee Design Uma Candle lysestake, black

  Cooee Design Uma Candle lysestake, black
  Elegant lysestake fra svenske Cooee Design. Lysholderen har et stilig design som gir et minimalistisk inntrykk – et tidløst utseende med en moderne vri. Tilgjengelig i to forskjellige farger og som telysholder.Uma Candle lysestake er 9,5 centimeter h
 • Cooee Design Uma Candle lysestake, sand

  Cooee Design Uma Candle lysestake, sand
  Elegant lysestake fra svenske Cooee Design. Lysholderen har et stilig design som gir et minimalistisk inntrykk – et tidløst utseende med en moderne vri. Tilgjengelig i to forskjellige farger og som telysholder.Uma Candle lysestake er 9,5 centimeter h
 • Cooee Design Isla Vase 20 Cm - Vaser Keramikk Linen - HH-03-01-LN

  Cooee Design Isla Vase 20 Cm - Vaser Keramikk Linen - HH-03-01-LN
  Vasen fra Cooee Design har et vakkert design i keramikk med en unik, organisk form med inspirasjon fra naturen perfekt for snittblomster og kvister. Designet av Hanna Heino. Om vasen fra Cooee Design- Isla er verdsatt for sitt unikt design.- Isla er også verdsatt for håndverket.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Isla. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Curved Lysestake 85 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Sand - HI-029-04-SA

  Cooee Design Curved Lysestake 85 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Sand - HI-029-04-SA
  Lysestaken fra Cooee Design har et stilrent design i rustfritt stål med myke former og en innbydende følelse perfekt for stort sett alle møbler og rom på grunn av den rene stilen og materialet. Om lysestaken fra Cooee Design- Curved er verdsatt for sitt kurvet design.- Curved er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Curved. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Curved Lysestake 75 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Sand - HI-029-05-SA

  Cooee Design Curved Lysestake 75 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Sand - HI-029-05-SA
  Lysestaken fra Cooee Design har et stilrent design i rustfritt stål med myke former og en innbydende følelse perfekt for stort sett alle møbler og rom på grunn av den rene stilen og materialet. Om lysestaken fra Cooee Design- Curved er verdsatt for sitt kurvet design.- Curved er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Curved. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramikk Linen - HH-01-01-LN

  Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramikk Linen - HH-01-01-LN
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspirert design i keramikk med en soppform med en silkeglatt overflate perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Designet av Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er verdsatt for sitt naturinspirert design.- Fungi er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Skulpturen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Fungi. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramikk Linen - HH-01-02-LN

  Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramikk Linen - HH-01-02-LN
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspirert design i keramikk med en soppform med en silkeglatt overflate perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Designet av Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er verdsatt for sitt naturinspirert design.- Fungi er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Skulpturen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Fungi. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Curved Lysestake 75 Cm Svart - Lysestaker Rustfritt Stål Sort - HI-029-05-BK

  Cooee Design Curved Lysestake 75 Cm Svart - Lysestaker Rustfritt Stål Sort - HI-029-05-BK
  Lysestaken fra Cooee Design har et stilrent design i rustfritt stål med myke former og en innbydende følelse perfekt for stort sett alle møbler og rom på grunn av den rene stilen og materialet. Om lysestaken fra Cooee Design- Curved er verdsatt for sitt kurvet design.- Curved er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Curved. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Isla Vase 32 Cm - Vaser Keramikk Linen - HH-03-02-LN

  Cooee Design Isla Vase 32 Cm - Vaser Keramikk Linen - HH-03-02-LN
  Vasen fra Cooee Design har et vakkert design i keramikk med en unik, organisk form med inspirasjon fra naturen perfekt for snittblomster og kvister. Designet av Hanna Heino. Om vasen fra Cooee Design- Isla er verdsatt for sitt unikt design.- Isla er også verdsatt for håndverket.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Isla. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm Svart - Skulpturer Keramikk Sort - HH-01-02-BK

  Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm Svart - Skulpturer Keramikk Sort - HH-01-02-BK
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspirert design i keramikk med en soppform med en silkeglatt overflate perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Designet av Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er verdsatt for sitt naturinspirert design.- Fungi er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Skulpturen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Fungi. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramikk Sand - HH-01-01-SA

  Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramikk Sand - HH-01-01-SA
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspirert design i keramikk med en soppform med en silkeglatt overflate perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Designet av Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er verdsatt for sitt naturinspirert design.- Fungi er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Skulpturen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Fungi. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Curved Lysestake 23 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Sand - HI-029-07-SA

  Cooee Design Curved Lysestake 23 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Sand - HI-029-07-SA
  Lysestaken fra Cooee Design har et stilrent design i rustfritt stål med myke former og en innbydende følelse perfekt for stort sett alle møbler og rom på grunn av den rene stilen og materialet. Om lysestaken fra Cooee Design- Curved er verdsatt for sitt kurvet design.- Curved er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Curved. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Kaia Vase 15 Cm Svart - Vaser Keramikk Sort - HH-02-01-BK

  Cooee Design Kaia Vase 15 Cm Svart - Vaser Keramikk Sort - HH-02-01-BK
  Vase fra Cooee Design med et vakkert design i keramikk med en rund, organisk form med inspirasjon fra naturen perfekt for snittblomster og kvister. Designet av Hanna Heino. Om vasen fra Cooee Design- Kaia er verdsatt for det unike designet.- Kaia er også verdsatt for håndverket.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Designet av Hanna Heino.- Fra kolleksjonen Kaia. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Kaia Vase 25 Cm - Vaser Keramikk Linen - HH-02-02-LN

  Cooee Design Kaia Vase 25 Cm - Vaser Keramikk Linen - HH-02-02-LN
  Vasen fra Cooee Design har et vakkert design i keramikk med en rund, organisk form med inspirasjon fra naturen perfekt for snittblomster og kvister. Designet av Hanna Heino. Om vasen fra Cooee Design- Kaia er verdsatt for det unike designet.- Kaia er også verdsatt for håndverket.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Kaia.- 25 cm- Designet av Hanna Heino. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Drift Desert Vase 28 Cm - Vaser Keramikk Vanilje - AG-08-01-VA

  Cooee Design Drift Desert Vase 28 Cm - Vaser Keramikk Vanilje - AG-08-01-VA
  Vasen fra Cooee Design har et flott design i keramikk med en organisk form og en grov overflate. En perfekt detalj til hvert eneste rom i hjemmet ditt. Om vasen fra Cooee Design- Flott design.- Laget av keramikk.- Organisk form.- Grov overflate.- Finnes i forskjellige farger.- Vasen finnes i forskjellige størrelser. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Drift Desert Vase 16 Cm - Vaser Keramikk Vanilje - AG-09-01-VA

  Cooee Design Drift Desert Vase 16 Cm - Vaser Keramikk Vanilje - AG-09-01-VA
  Vasen fra Cooee Design har et flott design i keramikk med en organisk form og en grov overflate. En perfekt detalj til hvert eneste rom i hjemmet ditt. Om vasen fra Cooee Design- Flott design.- Laget av keramikk.- Organisk form.- Grov overflate.- Finnes i forskjellige farger.- Vasen finnes i forskjellige størrelser. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Curved Lysestake 23 Cm Mørkelilla - Lysestaker Rustfritt Stål Mørk Lilla - HI-029-07-MV

  Cooee Design Curved Lysestake 23 Cm Mørkelilla - Lysestaker Rustfritt Stål Mørk Lilla - HI-029-07-MV
  Lysestaken fra Cooee Design har et stilrent design i rustfritt stål med myke former og en innbydende følelse perfekt for stort sett alle møbler og rom på grunn av den rene stilen og materialet. Om lysestaken fra Cooee Design- Curved er verdsatt for sitt kurvet design.- Curved er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Curved. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Curved Lysestake 23 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Royal Blue - HI-029-07-RB

  Cooee Design Curved Lysestake 23 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Royal Blue - HI-029-07-RB
  Lysestaken fra Cooee Design har et stilrent design i rustfritt stål med myke former og en innbydende følelse perfekt for stort sett alle møbler og rom på grunn av den rene stilen og materialet. Om lysestaken fra Cooee Design- Curved er verdsatt for sitt kurvet design.- Curved er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Curved. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Kaia Vase 15 Cm - Vaser Keramikk Royal Blue - HH-02-01-RB

  Cooee Design Kaia Vase 15 Cm - Vaser Keramikk Royal Blue - HH-02-01-RB
  Vase fra Cooee Design med et vakkert design i keramikk med en rund, organisk form med inspirasjon fra naturen perfekt for snittblomster og kvister. Designet av Hanna Heino. Om vasen fra Cooee Design- Kaia er verdsatt for det unike designet.- Kaia er også verdsatt for håndverket.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Designet av Hanna Heino.- Fra kolleksjonen Kaia. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Curved Lysestake 26 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Royal Blue - HI-029-06-RB

  Cooee Design Curved Lysestake 26 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Royal Blue - HI-029-06-RB
  Lysestaken fra Cooee Design har et stilrent design i rustfritt stål med myke former og en innbydende følelse perfekt for stort sett alle møbler og rom på grunn av den rene stilen og materialet. Om lysestaken fra Cooee Design- Curved er verdsatt for sitt kurvet design.- Curved er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Curved. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Kaia Vase 15 Cm Mørkelilla - Vaser Keramikk Mørk Lilla - HH-02-01-MV

  Cooee Design Kaia Vase 15 Cm Mørkelilla - Vaser Keramikk Mørk Lilla - HH-02-01-MV
  Vase fra Cooee Design med et vakkert design i keramikk med en rund, organisk form med inspirasjon fra naturen perfekt for snittblomster og kvister. Designet av Hanna Heino. Om vasen fra Cooee Design- Kaia er verdsatt for det unike designet.- Kaia er også verdsatt for håndverket.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Designet av Hanna Heino.- Fra kolleksjonen Kaia. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Curved Lysestake 26 Cm Mørkelilla - Lysestaker Rustfritt Stål Mørk Lilla - HI-029-06-MV

  Cooee Design Curved Lysestake 26 Cm Mørkelilla - Lysestaker Rustfritt Stål Mørk Lilla - HI-029-06-MV
  Lysestaken fra Cooee Design har et stilrent design i rustfritt stål med myke former og en innbydende følelse perfekt for stort sett alle møbler og rom på grunn av den rene stilen og materialet. Om lysestaken fra Cooee Design- Curved er verdsatt for sitt kurvet design.- Curved er også verdsatt for det enkle materialet.- Finnes i forskjellige farger.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Curved. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Eden skulptur 13 cm, vanilla

  Cooee Design Eden skulptur 13 cm, vanilla
  Eden er en keramisk skulptur fra Cooee, designet av den finske designeren Hanna Heino. Skulpturen har en uregelmessig overflate, og steintøyet inneholder små korn, noe som gir hvert produkt en unik, sandaktig overflate. Perfekt for å skape et flott s
 • Cooee Design Eden skulptur 18 cm, svart

  Cooee Design Eden skulptur 18 cm, svart
  Skulpturen Eden fra Cooee er designet av den finske designeren Hanna Heino. Skulpturen er laget av keramikk som inneholder små korn, noe som gir en vakker sandaktig og uregelmessig overflate, og gjør hver eneste utgave unik. Perfekt for å sette prikk
 • Cooee Design Curved lysestake 26 cm, rustfritt stål

  Cooee Design Curved lysestake 26 cm, rustfritt stål
  Curved lysestaken er en forlengelse av Cooee Designs rette lysestaker, som finnes i tre ulike høyder og flere forskjellige farger. Curved lysestaken har den samme minimalistiske følelsen, men med en kurvet vri i formen, som er fin både alene og i kom
 • Cooee Design Curved lysestake 23 cm, rustfritt stål

  Cooee Design Curved lysestake 23 cm, rustfritt stål
  Curved lysestaken er en forlengelse av Cooee Designs rette lysestaker, som finnes i tre ulike høyder og flere forskjellige farger. Curved lysestaken har den samme minimalistiske følelsen, men med en kurvet vri i formen, som er fin både alene og i kom
 • Cooee Design Mistletoe lysestake, messing

  Cooee Design Mistletoe lysestake, messing
  Mistletoe er en lysestake med moderne og vakker form fra Cooee Design, et svensk selskap med lidenskap for design og røtter i hjertet av Småland. Lysestakens form har juleinspirasjon, men dens grafiske og lekne utseende gjør den like passende som bor
 • Cooee Design Gry Lyslykte Large Cognacfarget - Lysestaker Glass Konjakk - TH-05-08-CG

  Cooee Design Gry Lyslykte Large Cognacfarget - Lysestaker Glass Konjakk - TH-05-08-CG
  Lyslykte fra Cooee Design med en elegant, organisk form i glass med en vakker struktur perfekt til telys og for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om lyslykten fra Cooee Design- Lyslykten kommer i 3 ulike farger.- Laget av glass. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Gry Lyslykte Large Røyk - Lysestaker Glass Smoke - TH-05-08-SM

  Cooee Design Gry Lyslykte Large Røyk - Lysestaker Glass Smoke - TH-05-08-SM
  Lyslykte fra Cooee Design med en elegant, organisk form i glass med en vakker struktur perfekt til telys og for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om lyslykten fra Cooee Design- Lyslykten kommer i 3 ulike farger.- Laget av glass. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Gry Lyslykte Medium Cognacfarget - Lysestaker Glass Konjakk - TH-05-07-CG

  Cooee Design Gry Lyslykte Medium Cognacfarget - Lysestaker Glass Konjakk - TH-05-07-CG
  Lyslykte fra Cooee Design med en elegant, organisk form i glass med en vakker struktur perfekt til telys og for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om lyslykten fra Cooee Design- Lyslykten kommer i 3 ulike farger.- Laget av glass. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Gry Serveringsfat Ø25 Cm - Serveringsfat Glass Klar - TH-05-06-CL

  Cooee Design Gry Serveringsfat Ø25 Cm - Serveringsfat Glass Klar - TH-05-06-CL
  Serveringsfat fra Cooee Design med et tidløst design i glass med et organisk mønster perfekt til både hverdag og fest. Om serveringsfatet fra Cooee Design- Tidløst design.- Laget av glass.- Dette serveringsfatet er en del av serien Gry fra Cooee Design. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Cooee Design Gry Lyslykte Medium - Lysestaker Glass Klar - TH-05-07-CL

  Cooee Design Gry Lyslykte Medium - Lysestaker Glass Klar - TH-05-07-CL
  Lyslykte fra Cooee Design med en elegant, organisk form i glass med en vakker struktur perfekt til telys og for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om lyslykten fra Cooee Design- Lyslykten kommer i 3 ulike farger.- Laget av glass. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Gry Lyslykte Large - Lysestaker Glass Klar - TH-05-08-CL

  Cooee Design Gry Lyslykte Large - Lysestaker Glass Klar - TH-05-08-CL
  Lyslykte fra Cooee Design med en elegant, organisk form i glass med en vakker struktur perfekt til telys og for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om lyslykten fra Cooee Design- Lyslykten kommer i 3 ulike farger.- Laget av glass. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Isla Vase 32 Cm - Vaser Keramikk Linen - HH-03-03-LN

  Cooee Design Isla Vase 32 Cm - Vaser Keramikk Linen - HH-03-03-LN
  Vasen fra Cooee Design har et vakkert design i keramikk med en unik, organisk form med inspirasjon fra naturen perfekt for snittblomster og kvister. Designet av Hanna Heino. Om vasen fra Cooee Design- Isla er verdsatt for sitt unikt design.- Isla er også verdsatt for håndverket.- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Isla. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Cooee Design Gry Skål Ø15 Cm - Serveringsskåler Glass Klar - TH-05-05-CL

  Cooee Design Gry Skål Ø15 Cm - Serveringsskåler Glass Klar - TH-05-05-CL
  Skål fra Cooee Design med et tidløst design i glass med et organisk mønster perfekt til både hverdag og fest. Om skålen fra Cooee Design- Tidløst design.- Laget av glass.- Denne skålen er en del av serien Gry fra Cooee Design. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Cooee Design Lysestake Rustfritt 23 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål - HI-029-07-SS

  Cooee Design Lysestake Rustfritt 23 Cm - Lyslykter Rustfritt Stål - HI-029-07-SS
  Lysestake fra Cooee Design med et elegant, mykt buet design i rustfritt stål perfekt som en dekorativ innredningsdetalj og for å skape en harmonisk og elegant borddekking. Om lysestaken fra Cooee Design- Stilren følelse.- Laget av rustfritt stål.- Elegant design.- Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Hold alltid lyset under oppsikt. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Cooee Design Ball vase white 8 cm

  Cooee Design Ball vase white 8 cm
  Cooee Design Ball vase white 8 cm
 • Cooee Design Ball vase white 10 cm

  Cooee Design Ball vase white 10 cm
  Cooee Design Ball vase white 10 cm
 • Cooee Design Ball vase white 20 cm

  Cooee Design Ball vase white 20 cm
  Cooee Design Ball vase white 20 cm
 • Cooee Design Ball vase white 30 cm

  Cooee Design Ball vase white 30 cm
  Cooee Design Ball vase white 30 cm
 • Cooee Design Ball vase sand 8 cm

  Cooee Design Ball vase sand 8 cm
  Cooee Design Ball vase sand 8 cm
 • Cooee Design Ball vase sand 10 cm

  Cooee Design Ball vase sand 10 cm
  Cooee Design Ball vase sand 10 cm
 • Cooee Design Ball vase sand 20 cm

  Cooee Design Ball vase sand 20 cm
  Cooee Design Ball vase sand 20 cm
 • Cooee Design Ball vase sand 30 cm

  Cooee Design Ball vase sand 30 cm
  Cooee Design Ball vase sand 30 cm
 • Cooee Design Ball vase grey 8 cm

  Cooee Design Ball vase grey 8 cm
  Cooee Design Ball vase grey 8 cm
 • Cooee Design Ball vase grey 10 cm

  Cooee Design Ball vase grey 10 cm
  Cooee Design Ball vase grey 10 cm
 • Cooee Design Ball vase grey 20 cm

  Cooee Design Ball vase grey 20 cm
  Cooee Design Ball vase grey 20 cm
 • Cooee Design Ball vase grey 30 cm

  Cooee Design Ball vase grey 30 cm
  Cooee Design Ball vase grey 30 cm
 • Cooee Design Ball vase black 8 cm

  Cooee Design Ball vase black 8 cm
  Cooee Design Ball vase black 8 cm
 • Cooee Design Ball vase black 10 cm

  Cooee Design Ball vase black 10 cm
  Cooee Design Ball vase black 10 cm
 • Cooee Design Ball vase black 20 cm

  Cooee Design Ball vase black 20 cm
  Cooee Design Ball vase black 20 cm
 • Cooee Design Ball vase black 30 cm

  Cooee Design Ball vase black 30 cm
  Cooee Design Ball vase black 30 cm
 • Cooee Design Cooee lysestake 21 cm white

  Cooee Design Cooee lysestake 21 cm white
  Cooee Design Cooee lysestake 21 cm white
 • Cooee Design Cooee lysestake 21 cm sand

  Cooee Design Cooee lysestake 21 cm sand
  Cooee Design Cooee lysestake 21 cm sand
 • Cooee Design Cooee lysestake 21 cm black

  Cooee Design Cooee lysestake 21 cm black
  Cooee Design Cooee lysestake 21 cm black
 • Cooee Design Cooee lysestake 29 cm white

  Cooee Design Cooee lysestake 29 cm white
  Cooee Design Cooee lysestake 29 cm white
 • Cooee Design Cooee lysestake 29 cm sand

  Cooee Design Cooee lysestake 29 cm sand
  Cooee Design Cooee lysestake 29 cm sand
 • Cooee Design Cooee lysestake 29 cm black

  Cooee Design Cooee lysestake 29 cm black
  Cooee Design Cooee lysestake 29 cm black
 • Cooee Design Cooee lysestake 29 cm stainless steel

  Cooee Design Cooee lysestake 29 cm stainless steel
  Cooee Design Cooee lysestake 29 cm stainless steel
 • Cooee Design Pastile vase 15 cm Grey

  Cooee Design Pastile vase 15 cm Grey
  Cooee Design Pastile vase 15 cm Grey
 • Cooee Design Pastile vase 15 cm White

  Cooee Design Pastile vase 15 cm White
  Cooee Design Pastile vase 15 cm White
 • Cooee Design Pastile vase 15 cm Black

  Cooee Design Pastile vase 15 cm Black
  Cooee Design Pastile vase 15 cm Black
 • Cooee Design Pastile vase 20 cm Grey

  Cooee Design Pastile vase 20 cm Grey
  Cooee Design Pastile vase 20 cm Grey
 • Cooee Design Pastile vase 20 cm White

  Cooee Design Pastile vase 20 cm White
  Cooee Design Pastile vase 20 cm White
 • Cooee Design Pastile vase 20 cm Black

  Cooee Design Pastile vase 20 cm Black
  Cooee Design Pastile vase 20 cm Black
 • Cooee Design Pastile vase 20 cm Sand

  Cooee Design Pastile vase 20 cm Sand
  Cooee Design Pastile vase 20 cm Sand
 • Cooee Design Pastille vase 30 cm White

  Cooee Design Pastille vase 30 cm White
  Cooee Design Pastille vase 30 cm White
 • Cooee Design Pastille vase 30 cm Black

  Cooee Design Pastille vase 30 cm Black
  Cooee Design Pastille vase 30 cm Black
 • Cooee Design Pillar vase 32 cm Grey

  Cooee Design Pillar vase 32 cm Grey
  Cooee Design Pillar vase 32 cm Grey
 • Cooee Design Pillar vase 32 cm Sand

  Cooee Design Pillar vase 32 cm Sand
  Cooee Design Pillar vase 32 cm Sand
 • Cooee Design Pillar vase 32 cm White

  Cooee Design Pillar vase 32 cm White
  Cooee Design Pillar vase 32 cm White
 • Cooee Design Pillar vase 32 cm Black

  Cooee Design Pillar vase 32 cm Black
  Cooee Design Pillar vase 32 cm Black
 • Cooee Design Pillar vase 32 cm Dark Sølv

  Cooee Design Pillar vase 32 cm Dark Sølv
  Cooee Design Pillar vase 32 cm Dark Sølv
 • Cooee Design Pillar vase 32 cm Gold

  Cooee Design Pillar vase 32 cm Gold
  Cooee Design Pillar vase 32 cm Gold
 • Cooee Design Pillar vase 24 cm White

  Cooee Design Pillar vase 24 cm White
  Cooee Design Pillar vase 24 cm White
 • Cooee Design Pillar vase 24 cm Black

  Cooee Design Pillar vase 24 cm Black
  Cooee Design Pillar vase 24 cm Black
 • Cooee Design Pillar vase 24 cm Coconut

  Cooee Design Pillar vase 24 cm Coconut
  Cooee Design Pillar vase 24 cm Coconut
 • Cooee Design Pillar vase 24 cm Dark Sølv

  Cooee Design Pillar vase 24 cm Dark Sølv
  Cooee Design Pillar vase 24 cm Dark Sølv
Andre varemerker