ferm LIVING

 • Ferm Living Oli Dessertskål 54 Cl - Dessertskåler Resirkulert Glass Amber - 1104266691

  Ferm Living Oli Dessertskål 54 Cl - Dessertskåler Resirkulert Glass Amber - 1104266691
  Dessertskålen fra ferm LIVING har et utmerket design i resirkulert munnblåst glass perfekt til ulike forretter og desserter. Den har distinkte luftbobler for å legge en ekstra dimensjon til designet. Om dessertskålen fra ferm LIVING- Laget av munnblåst glass.- Varierende tykkelse.- Varierende nyanser.- Små luftbobler for å gjøre hvert produkt unikt.- Denne dessertskålen er en del av serien Oli fra ferm LIVING.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Kapasitet: 54 cl.- 50% resirkulert glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for dessertskålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Champagneglass 2-pk - Champagneglass Munnblåst Glass Klar - 5444

  Ferm Living Ripple Champagneglass 2-pk - Champagneglass Munnblåst Glass Klar - 5444
  Champagneglass fra ferm LIVING med et elegant design i munnblåst glass med en dekorativ, ribbete overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt til festlige anledninger. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om champagneglasset fra ferm LIVING- Finnes i forskjellige varianter.- Laget av munnblåst glass.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Glass 4-pk 6 Cl Smoked Grey - Snapsglass & Avecglass Munnblåst Glass Røykgrå - 100478112

  Ferm Living Ripple Glass 4-pk 6 Cl Smoked Grey - Snapsglass & Avecglass Munnblåst Glass Røykgrå - 100478112
  Glass fra ferm LIVING med et elegant design i munnblåst glass med en dekorativ, ribbete overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om glasset fra ferm LIVING- Finnes i forskjellige varianter.- Laget av munnblåst glass.- Selges i en 4-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for glasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Inlay Kopp Med Tallerken Sand / - Kaffekopper Stengods Brun - 1104263870

  Ferm Living Inlay Kopp Med Tallerken Sand / - Kaffekopper Stengods Brun - 1104263870
  Koppen fra ferm LIVING har et robust design i totonet leire med en matchende tallerken og et unikt, marmorert mønster perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Om koppen fra ferm LIVING- Steingods.- Marmorert mønster med en glasert finish.- Vekt: 400 g.- Finnes også som en matchende Inlay beholder.- Produktet er laget av naturlig materiale, noe som gjør at hver vare er unik.- Tallerken er inkludert.- Kapasitet: 20 cl.- Kopp: H7 x W10.6 x D7.5.- Tallerken: H2 x W13.7 x D13.7.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Ferm Living Flow Sausekanne 30 Cl - Sausenebb & Sausekanner Porselen Gul - 1104264776

  Ferm Living Flow Sausekanne 30 Cl - Sausenebb & Sausekanner Porselen Gul - 1104264776
  Sausekannen fra ferm LIVING har et moderne, rustikt design i matt, glasert porselen. Om sausekannen fra ferm LIVING- Fra kolleksjonen Flow.- Bredde: 185 mm.- Høyde: 100 mm.- Kapasitet: 30 cl.- Diameter: 90 mm.- 30 cl Kjøp Sausenebb & Sausekanner og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Bowl Lysestake 27 Cm Mørkegrå - Lysestaker Stengods Mørk Grå - 1104264161

  Ferm Living Bowl Lysestake 27 Cm Mørkegrå - Lysestaker Stengods Mørk Grå - 1104264161
  Lysestaken fra ferm LIVING har et støpt materiale i keramikk. Den har et dekorativt, flerfunksjonell design for å bidra til en harmonisk atmosfære i rommet. Om lysestaken fra ferm LIVING- Finnes også som en liten størrelse.- Finnes i forskjellige farger.- 27 cm- Lysestaken kan brukes som en adventslysestake. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en tørr klut. Kombiner lysestaken med stearinlys fra ferm LIVING. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Host Liqueur Es 4-pack - Snapsglass & Avecglass Glass Blush - 1104267622

  Ferm Living Host Liqueur Es 4-pack - Snapsglass & Avecglass Glass Blush - 1104267622
  Avecglass fra ferm LIVING med en skarp, ryddig silhuett. De er laget av munnblåst glass med et lite, ryddig design perfekt til søte viner, dessertviner og andre typer destillerte drikkevarer. Velg mellom ulike farger. Om avecglassene fra ferm LIVING- Velg mellom ulike farger.- Fra kolleksjonen Host.- Selges i en 4-pakning.- Kapasitet: 0,4 cl.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for avecglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Karaffel 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Klar - 5439

  Ferm Living Ripple Karaffel 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Klar - 5439
  Karaffel fra ferm LIVING med et elegant design i munnblåst glass med en dekorativ, ribbete overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om karaffelen fra ferm LIVING- Finnes i forskjellige varianter.- Laget av munnblåst glass. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Champagneglass 2-pk Smoked Grey - Champagneglass Munnblåst Glass Røykgrå - 100126112

  Ferm Living Ripple Champagneglass 2-pk Smoked Grey - Champagneglass Munnblåst Glass Røykgrå - 100126112
  Champagneglass fra ferm LIVING med et elegant design i munnblåst glass med en dekorativ, ribbete overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt til festlige anledninger. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om champagneglasset fra ferm LIVING- Finnes i forskjellige varianter.- Laget av munnblåst glass.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Long Drink Glasses 4-pack Longdrinkglass 4-pk Smoked - Highballglass & Longdrinkglass Munnblåst Glass Klar - 100128112

  Ferm Living Ripple Long Drink Glasses 4-pack Longdrinkglass 4-pk Smoked - Highballglass & Longdrinkglass Munnblåst Glass Klar - 100128112
  Longdrinkglass fra ferm LIVING med et elegant design i munnblåst glass med en dekorativ, ribbete overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om longdrinkglasset fra ferm LIVING- Finnes i forskjellige varianter.- Laget av munnblåst glass.- Selges i en 4-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for longdrinkglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Verso Mugge 2,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Brun - 1104263879

  Ferm Living Verso Mugge 2,5 L - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Brun - 1104263879
  Muggen fra ferm LIVING har en klassisk form med et håndlaget design laget i Italia. Den er laget av stentøy med reaktiv, skinnende glasering og en jordnær farge. Om muggen fra ferm LIVING- Håndlaget design.- Klassisk form.- Reaktiv, skinnende finish.- Laget i Italia Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Håndvask anbefales. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Ferm Living Ary Mini Vase 6,5x7,5 Cm Soil - Vaser Porselen Brun - 1104264806

  Ferm Living Ary Mini Vase 6,5x7,5 Cm Soil - Vaser Porselen Brun - 1104264806
  Vasen fra ferm LIVING har et antikk design i porselen med en liten størrelse perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Den er glasert og har en avrundet form. Vasen har en jordnær farge som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Om vasen fra ferm LIVING- Inspirert av antikke vaser.- Liten størrelse.- Laget av porselen.- Jordnær, brun farge.- Glasert finish.- Vakker, avrundet form.- Vasen kommer i ulike modeller.- Denne vasen er en del av serien Ary fra ferm LIVING.- Perfekt for ferske og tørkede blomster.- Diameter: 65 mm.- Høyde: 75 mm.- 6,5x7,5 cm Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Skyll med vann. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Karaffel 1 L Smoked Grey - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Røykgrå - 100125112

  Ferm Living Ripple Karaffel 1 L Smoked Grey - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Røykgrå - 100125112
  Karaffel fra ferm LIVING med et elegant design i munnblåst glass med en dekorativ, ribbete overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om karaffelen fra ferm LIVING- Finnes i forskjellige varianter.- Laget av munnblåst glass. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Ferm Living Flow Krus 19 Cl - Kopper & Krus Porselen Off-White - 1104264631

  Ferm Living Flow Krus 19 Cl - Kopper & Krus Porselen Off-White - 1104264631
  Kruset fra ferm LIVING har et moderne, rustikt design i matt, glasert porselen. Om kruset fra ferm LIVING- Fra kolleksjonen Flow.- Bredde: 145 mm.- Høyde: 90 mm.- Kapasitet: 19 cl.- Diameter: 80 mm.- 19 cl Kjøp Kopper & Krus og andre Servering & Borddekking hos Royal Design.
 • Ferm Living Bowl Telysholder 27 Cm - Lysestaker Stengods Sand - 1104263131

  Ferm Living Bowl Telysholder 27 Cm  - Lysestaker Stengods Sand - 1104263131
  Lysestaken fra ferm LIVING har et støpt materiale i keramikk. Den har et dekorativt, flerfunksjonell design for å bidra til en harmonisk atmosfære i rommet. Om lysestaken fra ferm LIVING- Finnes også som en liten størrelse.- Finnes i forskjellige farger.- 27 cm- Lysestaken kan brukes som en adventslysestake. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en tørr klut. Kombiner lysestaken med stearinlys fra ferm LIVING. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Hoy Lysestake Svart - Lysestaker Resirkulert Aluminium Sort - 1104263197

  Ferm Living Hoy Lysestake Svart - Lysestaker Resirkulert Aluminium Sort - 1104263197
  Lysestaken fra ferm LIVING er laget av støpt, resirkulert aluminium. Den har et enkelt, rå design. Lysestaken har en stilren, svart farge som passer med enhver stil. Om lysestaken fra ferm LIVING- Hoy er verdsatt for høyden og den matte finishen. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut.- Sørg for at du slukker stearinlysene før de når messingdelen. Kombiner lysestaken med stearinlys fra ferm LIVING. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Yara Vase 35.5 Cm - Vaser Stengods Rustic Iron - 1104268183

  Ferm Living Yara Vase 35.5 Cm - Vaser Stengods Rustic Iron - 1104268183
  Vase fra ferm LIVING med et organisk uttrykk i stentøy med jordnære toner og grove teksturer og en reaktiv glasur for å gjøre hvert produkt unikt. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ferm LIVING- Yara er verdsatt for det unike uttrykket.- Laget av stentøy.- Fra kolleksjonen Yara. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Skyll i lunket vann. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • ferm LIVING Sekki kaffekanne Cream

  ferm LIVING Sekki kaffekanne Cream
  ferm LIVING Sekki kaffekanne Cream
 • ferm LIVING Ripple vinkaraffel Clear

  ferm LIVING Ripple vinkaraffel Clear
  ferm LIVING Ripple vinkaraffel Clear
 • Ferm Living Ripple Longdrinkglass 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Munnblåst Glass Klar - 5445

  Ferm Living Ripple Longdrinkglass 4-pk - Highballglass & Longdrinkglass Munnblåst Glass Klar - 5445
  Longdrinkglass fra ferm LIVING med et elegant design i munnblåst glass med en dekorativ, ribbete overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om longdrinkglasset fra ferm LIVING- Finnes i forskjellige varianter.- Laget av munnblåst glass.- Selges i en 4-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for longdrinkglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Wine 2 Pcs. Vin 2-pk - Vinglass Glass Klar - 100488211

  Ferm Living Ripple Wine 2 Pcs. Vin 2-pk - Vinglass Glass Klar - 100488211
  Vinglass fra ferm LIVING med et elegant design i munnblåst glass med en dekorativ, ribbete overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt til festlige anledninger. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om vinglasset fra ferm LIVING- Finnes i forskjellige varianter.- Laget av munnblåst glass.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Glass 4-pk 6 Cl - Snapsglass & Avecglass Munnblåst Glass Klar - 100373211

  Ferm Living Ripple Glass 4-pk 6 Cl - Snapsglass & Avecglass Munnblåst Glass Klar - 100373211
  Glass fra ferm LIVING med et elegant design i munnblåst glass med en dekorativ, ribbete overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om glasset fra ferm LIVING- Finnes i forskjellige varianter.- Laget av munnblåst glass.- Selges i en 4-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for glasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Water Swirl Vase 47x16 Cm - Vaser Munnblåst Glass Grønn - 1104264446

  Ferm Living Water Swirl Vase 47x16 Cm - Vaser Munnblåst Glass Grønn - 1104264446
  Vasen fra ferm LIVING er perfekt til stuen eller soverommet og har et håndlaget design i resirkulert, munnblåst klart glass for å gjøre hvert produkt unikt. Den har en fin, grønn farge. Vasen har en organisk, vridd overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt for ferske og tørkede blomster. Dette glasset er munnblåst, noe som gjør hvert produkt unikt. Om vasen fra ferm LIVING- Håndlaget design.- Organisk, vridd overflate.- Resirkulert og laget av glass.- Vasen kommer i ulike modeller.- Ikke egnet til oppvaskmaskin.- 100% munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Ary Mini Vase 7x10 Cm - Vaser Porselen Charcoal - 1104264807

  Ferm Living Ary Mini Vase 7x10 Cm - Vaser Porselen Charcoal - 1104264807
  Vasen fra ferm LIVING har et antikk design i porselen med en liten størrelse perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Den er glasert og har en forfinet form med en spiss åpning. Vasen har en stilren, svart farge perfekt for å matche med ulike stiler og et lite håndtak. Om vasen fra ferm LIVING- Inspirert av antikke vaser.- Liten størrelse.- Porselen.- Elegant, svart farge.- Glasert finish.- Vakker form med et lite håndtak.- Vasen kommer i ulike modeller.- Denne vasen er en del av serien Ary fra ferm LIVING.- Perfekt for ferske og tørkede blomster.- Diameter: 70 mm.- Høyde: 100 mm.- 7x10 cm Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Skyll med vann. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Balance Lysestake - Lyslykter Messing - 5736

  Ferm Living Balance Lysestake - Lyslykter Messing - 5736
  En lysestake fra Ferm Living. Lysestaken har en vakker design som passer inn nesten hvor som helst i huset. Pass på å slukke lyset før det når messingdelen ettersom lysestaken kan bli varm og få merker på seg. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Small Carafe Set Karaffel Med Drikkeglass - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Klar - 5447

  Ferm Living Ripple Small Carafe Set Karaffel Med Drikkeglass - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Klar - 5447
  Karaffel fra ferm LIVING med elegant design i glass med et matchende drikkeglass perfekt for å servere vann, vin, saft eller juice. Den har riflet overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet. Om karaffelen fra ferm LIVING- Elegant design.- Riflet overflate.- Holdbart materiale.- Laget av glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for karaffelen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Small Carafe Set Karaffel Med Drikkeglass Smoked Grey - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Røykgrå - 100124112

  Ferm Living Ripple Small Carafe Set Karaffel Med Drikkeglass Smoked Grey - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Røykgrå - 100124112
  Karaffel fra ferm LIVING med elegant design i glass med et matchende drikkeglass perfekt for å servere vann, vin, saft eller juice. Den har riflet overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet. Om karaffelen fra ferm LIVING- Elegant design.- Riflet overflate.- Holdbart materiale.- Laget av glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for karaffelen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Ferm Living Muses Vase Era - Vaser Stengods Off-White - 9342

  Ferm Living Muses Vase Era - Vaser Stengods Off-White - 9342
  Muses er en serie vaser i steintøy med glasert overflate fra Ferm Living. Tidløs design med spor av historien. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Flow Tallerken Ø15 Cm - Tallerkener Porselen Off-White - 1104264633

  Ferm Living Flow Tallerken Ø15 Cm - Tallerkener Porselen Off-White - 1104264633
  Tallerkenen fra ferm LIVING har et moderne, rustikt design i matt, glasert porselen. Om tallerkenen fra ferm LIVING- Fra kolleksjonen Flow.- Høyde: 15 mm.- Diameter: 150 mm.- Ø15 cm Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Servering & Borddekking hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Serveringsskål 4 Deler - Serveringsskåler Munnblåst Glass Klar - 1104266335

  Ferm Living Ripple Serveringsskål 4 Deler - Serveringsskåler Munnblåst Glass Klar - 1104266335
  Serveringsskålen fra ferm LIVING har et ribbet design i munnblåst glass. Om serveringsskålen fra ferm LIVING- Høyde: 35 mm.- Diameter: 122 mm.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Ceramic Advent Gavesett 4 Deler - Lyslykter Porselen Mix - 1104266266

  Ferm Living Ceramic Advent Gavesett 4 Deler - Lyslykter Porselen Mix - 1104266266
  Gavesettet fra ferm LIVING er laget av vakkert, glasert porselen. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Serveringsskåler - Serveringsskåler Munnblåst Glass Smokey Grey - 1104266336

  Ferm Living Ripple Serveringsskåler - Serveringsskåler Munnblåst Glass Smokey Grey - 1104266336
  Serveringsskålen fra ferm LIVING har et ribbet design i munnblåst glass. Om serveringsskålen fra ferm LIVING- Høyde: 35 mm.- Diameter: 122 mm.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Fountain Vase - Vaser Stengods Off-White - 1104264792

  Ferm Living Fountain Vase - Vaser Stengods Off-White - 1104264792
  Vasen fra ferm LIVING har et vakkert, plissert design i stentøy med en matt finish og en klar, glasert interiør. Den er med fot. Om vasen fra ferm LIVING- Bredde: 230 mm.- Høyde: 305 mm.- Dybde: 305 mm. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Fountain Centrepiece Skål - Skåler & Serveringsfat Stengods Off-White - 1104264666

  Ferm Living Fountain Centrepiece Skål - Skåler & Serveringsfat Stengods Off-White - 1104264666
  Skål fra ferm LIVING med et vakkert, plissert design i stentøy med en matt finish og en glasert interiør. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om skålen fra ferm LIVING- Fountain Centrepiece er verdsatt for det vakre designet. Kjøp Skåler & Serveringsfat og andre Servering & Borddekking hos Royal Design.
 • Ferm Living Flow Tallerken Ø27 Cm - Tallerkener Porselen Gul - 1104264578

  Ferm Living Flow Tallerken Ø27 Cm - Tallerkener Porselen Gul - 1104264578
  Tallerkenen fra ferm LIVING har et moderne, rustikt design i matt, glasert porselen. Om tallerkenen fra ferm LIVING- Fra kolleksjonen Flow.- Høyde: 15 mm.- Diameter: 270 mm.- Ø27 cm Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Servering & Borddekking hos Royal Design.
 • Ferm Living Flow Krus 19 Cl - Kopper & Krus Porselen Gul - 1104263206

  Ferm Living Flow Krus 19 Cl - Kopper & Krus Porselen Gul - 1104263206
  Kruset fra ferm LIVING har et moderne, rustikt design i matt, glasert porselen. Om kruset fra ferm LIVING- Fra kolleksjonen Flow.- Bredde: 145 mm.- Høyde: 90 mm.- Kapasitet: 19 cl.- Diameter: 80 mm.- 19 cl Kjøp Kopper & Krus og andre Servering & Borddekking hos Royal Design.
 • Ferm Living Flow Krus 19 Cl Svart - Kopper & Krus Porselen Sort - 1104263205

  Ferm Living Flow Krus 19 Cl Svart - Kopper & Krus Porselen Sort - 1104263205
  Kruset fra ferm LIVING har et moderne, rustikt design i matt, glasert porselen. Om kruset fra ferm LIVING- Fra kolleksjonen Flow.- Bredde: 145 mm.- Høyde: 90 mm.- Kapasitet: 19 cl.- Diameter: 80 mm.- 19 cl Kjøp Kopper & Krus og andre Servering & Borddekking hos Royal Design.
 • Ferm Living Flow Skål Ø 9 Cm - Skåler & Serveringsfat Porselen Off-White - 1104264626

  Ferm Living Flow Skål Ø 9 Cm - Skåler & Serveringsfat Porselen Off-White - 1104264626
  Skålen fra ferm LIVING har et moderne, rustikt design i matt, glasert porselen. Om skålen fra ferm LIVING- Fra kolleksjonen Flow.- Høyde: 25 mm.- Diameter: 90 mm.- Ø 9 cm Kjøp Skåler & Serveringsfat og andre Servering & Borddekking hos Royal Design.
 • Ferm Living Dito Lysestake Stentøy 16x25 Cm Mørkebrun - Lysestaker Stengods Mørk Brun - 1104264955

  Ferm Living Dito Lysestake Stentøy 16x25 Cm Mørkebrun - Lysestaker Stengods Mørk Brun - 1104264955
  Lysestaken fra ferm LIVING har et håndlaget design i glasert stentøy med en matt finish i forskjellige farger å velge mellom. Den har en taktil overflate med en unik look perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Om lysestaken fra ferm LIVING- Håndlaget design.- Laget av glasert stentøy.- Matt finish.- Unik, taktil overflate.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Dito.- Egnet til en 22 mm stearinlys. Mål på lysestaken:- Høyde: 160 mm.- Bredde: 250 mm.- Dybde: 80 mm.- 16x25 cm Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Bowl Single Lysestake Ø10 Cm - Lysestaker Messing - 1104264505

  Ferm Living Bowl Single Lysestake Ø10 Cm - Lysestaker Messing - 1104264505
  Lysestaken fra ferm LIVING har et enkelt design i solid, støpt metall med en rustikk overflate og en elegant, minimalistisk form perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Om lysestaken fra ferm LIVING- Rustikt, minimalistisk design.- Elegant form.- Laget av metall.- Diameter: 100 mm.- Høyde: 27 mm.- Ø10 cm Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Balance Lysestake - Lysestaker Metall Krom - 5755

  Ferm Living Balance Lysestake - Lysestaker Metall Krom - 5755
  En lysestake fra Ferm Living. Lysestaken har en vakker design som passer inn nesten hvor som helst i huset. Pass på å slukke lyset før det når messingdelen ettersom lysestaken kan bli varm og få merker på seg. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Balance Lysestake Svart - Lysestaker Messing Sort - 5753

  Ferm Living Balance Lysestake Svart - Lysestaker Messing Sort - 5753
  En lysestake fra Ferm Living. Lysestaken har en vakker design som passer inn nesten hvor som helst i huset. Pass på å slukke lyset før det når messingdelen ettersom lysestaken kan bli varm og få merker på seg. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Hoy Lysestake Svart Støpt Høy - Lysestaker Støpt Aluminium Sort - 1104264004

  Ferm Living Hoy Lysestake Svart Støpt Høy - Lysestaker Støpt Aluminium Sort - 1104264004
  Lysestaken fra ferm LIVING har et enkelt design i resirkulert støpt aluminium med en imponerende høyde og en rå, matt finish for å skape en koselig stemning. Om lysestaken fra ferm LIVING- Laget av støpt aluminium.- Matt, rå finish.- Vekt: 1.6 kg.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- 100% resirkulert materiale.- Størrelse: Ø23 x 86 cm.- Laget i India Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Bowl Telysholder 15 Cm - Lysestaker Støpt Messing Black Brass - 1104263163

  Ferm Living Bowl Telysholder 15 Cm  - Lysestaker Støpt Messing Black Brass - 1104263163
  Lysestaken fra ferm LIVING er perfekt som stemningslys og laget av støpt messing. Den er dekorativ og flerfunksjonell. Om lysestaken fra ferm LIVING- Finnes også som en stor størrelse.- 15 cm- Lysestaken kan brukes som en adventslysestake. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en tørr klut. Kombiner lysestaken med stearinlys fra ferm LIVING. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Balance Lysestake - Lysestaker Messing - 5735

  Ferm Living Balance Lysestake - Lysestaker Messing - 5735
  En lysestake fra Ferm Living. Lysestaken har en vakker design som passer inn nesten hvor som helst i huset. Pass på å slukke lyset før det når messingdelen ettersom lysestaken kan bli varm og få merker på seg. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Circle Lysestake Liten - Lysestaker Messing - 5725

  Ferm Living Circle Lysestake Liten - Lysestaker Messing - 5725
  En lysestake av messing for fire lys. Designet minner om en Lucia-krone, men den klassiske formen gjør at lysestaken med fordel kan stå fremme året rundt. La den stå i sentrum på bordet og dekorer med fine ting eller planter, tilpasset årstid og sesong. Finnes i to størrelser. Den større modellen kan også henges fra taket med den medfølgende lærreimen. Pass på å blåse ut stearinlysene før de har brent helt ned, for å unngå merker på messingen og at lysestaken blir varm. Poleres ved behov. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Circle Lysestake Stor - Lysestaker Messing - 5722

  Ferm Living Circle Lysestake Stor - Lysestaker Messing - 5722
  En lysestake av messing for fire lys. Designet minner om en Lucia-krone, men den klassiske formen gjør at lysestaken med fordel kan stå fremme året rundt. La den stå i sentrum på bordet og dekorer med fine ting eller planter, tilpasset årstid og sesong. Finnes i to størrelser. Den større modellen kan også henges fra taket med den medfølgende lærreimen. Pass på å blåse ut stearinlysene før de har brent helt ned, for å unngå merker på messingen og at lysestaken blir varm. Poleres ved behov. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Circle Lysestake Sort Stor - Lysestaker Messing Matt Sort - 5758

  Ferm Living Circle Lysestake Sort Stor - Lysestaker Messing Matt Sort - 5758
  En lysestake av sort messing for fire lys. Designet minner om en Lucia-krone, men den klassiske formen gjør at lysestaken med fordel kan stå fremme året rundt. La den stå i sentrum på bordet og dekorer med fine ting eller planter, tilpasset årstid og sesong. Finnes i to størrelser. Den større modellen kan også henges fra taket med den medfølgende lærreimen. Pass på å blåse ut stearinlysene før de har brent helt ned, for å unngå merker på messingen og at lysestaken blir varm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Sway Kandelaber Svart - Lysestaker Jern - 1104266337

  Ferm Living Sway Kandelaber Svart - Lysestaker Jern - 1104266337
  Kandelaberen fra ferm LIVING er laget av jern med fire lysestaker. Om kandelaberen fra ferm LIVING- Dybde: 182 mm.- Bredde: 235 mm.- Høyde: 302 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Lys-slukker - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Messing - 5723

  Ferm Living Lys-slukker - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Messing - 5723
  Denne dekorative lyseslukkeren i messing er ikke bare praktisk når du skal slukke lys, men er også en vakker detalj på bordet. Kan poleres ved behov. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Dito Lysestake Stentøy 11,5x12 Cm Clear Blue - Lysestaker Stengods Bright Blue - 1104265136

  Ferm Living Dito Lysestake Stentøy 11,5x12 Cm Clear Blue - Lysestaker Stengods Bright Blue - 1104265136
  Lysestaken fra ferm LIVING har et håndlaget design i glasert stentøy med en matt finish i forskjellige farger å velge mellom med et dekorativt øre på en side. Den har en taktil overflate med en unik look perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Om lysestaken fra ferm LIVING- Håndlaget design.- Laget av glasert stentøy.- Matt finish.- Unik, taktil overflate.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Dito.- Egnet til en 22 mm stearinlys. Mål på lysestaken:- Høyde: 120 mm.- Bredde: 115 mm.- Dybde: 65 mm.- 11,5x12 cm Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Bowl Telysholder 14,6 Cm I - Lysestaker Støpt Messing - 1104263162

  Ferm Living Bowl Telysholder 14,6 Cm  I - Lysestaker Støpt Messing - 1104263162
  Lysestaken fra ferm LIVING er perfekt som stemningslys og laget av støpt messing. Den er dekorativ og flerfunksjonell. Om lysestaken fra ferm LIVING- Finnes også som en stor størrelse.- 15 cm- Lysestaken kan brukes som en adventslysestake. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en tørr klut. Kombiner lysestaken med stearinlys fra ferm LIVING. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Circle Lysestake Sort Liten - Lysestaker Messing Matt Sort - 5757

  Ferm Living Circle Lysestake Sort Liten - Lysestaker Messing Matt Sort - 5757
  En lysestake av sort messing for fire lys. Designet minner om en Lucia-krone, men den klassiske formen gjør at lysestaken med fordel kan stå fremme året rundt. La den stå i sentrum på bordet og dekorer med fine ting eller planter, tilpasset årstid og sesong. Finnes i to størrelser. Den større modellen kan også henges fra taket med den medfølgende lærreimen. Pass på å blåse ut stearinlysene før de har brent helt ned, for å unngå merker på messingen og at lysestaken blir varm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Dito Lysestake Stentøy 16x25 Cm Clear Blue - Lysestaker Stengods Bright Blue - 1104265137

  Ferm Living Dito Lysestake Stentøy 16x25 Cm Clear Blue - Lysestaker Stengods Bright Blue - 1104265137
  Lysestaken fra ferm LIVING har et håndlaget design i glasert stentøy med en matt finish i forskjellige farger å velge mellom. Den har en taktil overflate med en unik look perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Om lysestaken fra ferm LIVING- Håndlaget design.- Laget av glasert stentøy.- Matt finish.- Unik, taktil overflate.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Dito.- Egnet til en 22 mm stearinlys. Mål på lysestaken:- Høyde: 160 mm.- Bredde: 250 mm.- Dybde: 80 mm.- 16x25 cm Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Forest Lysestake 6 Cm - Lysestaker Messing Black Brass - 1104264686

  Ferm Living Forest Lysestake 6 Cm - Lysestaker Messing Black Brass - 1104264686
  Lysestaken fra ferm LIVING har et naturinspirert design i solid messing i forskjellige farger å velge mellom med realistiske detaljer og en liten størrelse. Om lysestaken fra ferm LIVING- Realistisk design.- Fantastiske detaljer.- Liten størrelse.- Finnes i forskjellige farger.- Egnet til en Ø12 mm stearinlys.- Bredde: 22 mm.- Høyde: 60 mm.- Dybde: 40 mm.- 6 cm- 100% solid messing. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut. Naturinspirert. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Dito Lysestake Stentøy 11,5x12 Cm Mørkebrun - Lysestaker Stengods Mørk Brun - 1104264697

  Ferm Living Dito Lysestake Stentøy 11,5x12 Cm Mørkebrun - Lysestaker Stengods Mørk Brun - 1104264697
  Lysestaken fra ferm LIVING har et håndlaget design i glasert stentøy med en matt finish i forskjellige farger å velge mellom med et dekorativt øre på en side. Den har en taktil overflate med en unik look perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Om lysestaken fra ferm LIVING- Håndlaget design.- Laget av glasert stentøy.- Matt finish.- Unik, taktil overflate.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Dito.- Egnet til en 22 mm stearinlys. Mål på lysestaken:- Høyde: 120 mm.- Bredde: 115 mm.- Dybde: 65 mm.- 11,5x12 cm Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Sway Kandelaber - Lysestaker Jern Cashmere - 1104266338

  Ferm Living Sway Kandelaber - Lysestaker Jern Cashmere - 1104266338
  Kandelaberen fra ferm LIVING er laget av jern med fire lysestaker. Om kandelaberen fra ferm LIVING- Dybde: 182 mm.- Bredde: 235 mm.- Høyde: 302 mm. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Kubbelysholder - Lysestaker Messing - 1104266219

  Ferm Living Kubbelysholder - Lysestaker Messing - 1104266219
  Kubbelysholderen fra ferm LIVING har et funksjonelt, minimalistisk design i børstet messing. Om kubbelysholderen fra ferm LIVING- Høyde: 30 mm.- Diameter: 110 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kubbelysholderen- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Luce Lyslykte 14x14,5 Cm - Lysestaker Munnblåst Glass Klar - 1104264802

  Ferm Living Luce Lyslykte 14x14,5 Cm - Lysestaker Munnblåst Glass Klar - 1104264802
  Lyslykte fra ferm LIVING med et vakkert design i munnblåst glass perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Stilren følelse med en klassisk betoning. Om lyslykten fra ferm LIVING- Laget av herdet glass.- Avrundet håndtak.- Egnet til et Ø55-64 mm telys. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Around Lysestake Charcoal - Lysestaker Grå - 4201

  Ferm Living Around Lysestake Charcoal - Lysestaker Grå - 4201
  En vakker lysestake fra Ferm Living. Lysestakens design og form sammen med det praktiske håndtaket gjør at det er enkelt å flytte lysestaken dit du vil ha den. Denne lysestaken finnes i fargene rust og charcoal. Pass på å slukke lyset før det når messingdelen ettersom lysestaken kan bli varm og få merker på seg. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Bowl Single Lysestake - Lysestaker Støpt Aluminium - 1104264507

  Ferm Living Bowl Single Lysestake - Lysestaker Støpt Aluminium - 1104264507
  Lysestaken fra ferm LIVING har et enkelt design i solid, støpt metall med en rustikk overflate og en elegant, minimalistisk form perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Om lysestaken fra ferm LIVING- Rustikt, minimalistisk design.- Elegant form.- Laget av metall.- Diameter: 100 mm.- Høyde: 27 mm.- Ø10 cm Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Bowl Single Lysestake Ø10 Cm Svart Aluminium - Lysestaker Støpt Aluminium Messing - 1104264508

  Ferm Living Bowl Single Lysestake Ø10 Cm Svart Aluminium - Lysestaker Støpt Aluminium Messing - 1104264508
  Lysestaken fra ferm LIVING har et enkelt design i solid, støpt metall med en rustikk overflate og en elegant, minimalistisk form perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Om lysestaken fra ferm LIVING- Rustikt, minimalistisk design.- Elegant form.- Laget av metall.- Diameter: 100 mm.- Høyde: 27 mm.- Ø10 cm Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Hoy Lysestake Svart Støpt Lav - Lysestaker Støpt Aluminium Sort - 1104264003

  Ferm Living Hoy Lysestake Svart Støpt Lav - Lysestaker Støpt Aluminium Sort - 1104264003
  Lysestaken fra ferm LIVING har et enkelt design i resirkulert støpt aluminium med en liten størrelse og en rå, matt finish for å skape en koselig stemning. Om lysestaken fra ferm LIVING- Laget av støpt aluminium.- Matt, rå finish.- Vekt: 200 g.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- 100% resirkulert materiale.- Størrelse: Ø8 x 6.4 cm.- Laget i India Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Paste Vase Rounded - Vaser Stengods Off-White - 1104267335

  Ferm Living Paste Vase Rounded - Vaser Stengods Off-White - 1104267335
  Vasen fra ferm LIVING har et lekent uttrykk med håndmalte, svarte linjer for et tredimensjonalt uttrykk. Den er laget av benhvitt stentøy med en vakker silhuett perfekt for snittblomster og kvister. Om vasen fra ferm LIVING- Lekent uttrykk.- Sorte, håndmalte linjer.- Laget av stentøy.- Vasen kommer i ulike modeller.- Paste vase fra Ferm Living med et lekent utseende med en håndmalt, svart linje langs kanten. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Damo Centrepiece Serveringsfat - Skulpturer Munnblåst Glass Klar - 1104267323

  Ferm Living Damo Centrepiece Serveringsfat - Skulpturer Munnblåst Glass Klar - 1104267323
  Serveringsfatet fra ferm LIVING har et elegant design i munnblåst glass. Like dekorativ som funksjonell. Om serveringsfatet fra ferm LIVING- Høyde: 225 mm.- Diameter: 300 mm. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Lump Vase 25 Cm - Vaser Munnblåst Glass Klar - 1104267229

  Ferm Living Lump Vase 25 Cm - Vaser Munnblåst Glass Klar - 1104267229
  Vasen fra ferm LIVING har et håndlaget design i resirkulert glass med kunstneriske, ujevne prikker for å legge en ekstra dimensjon til designet. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om vasen fra ferm LIVING- Håndlaget design.- Ujevne, kunstneriske prikker.- Distinkt uttrykk.- Laget av resirkulert glass.- Lump vase fra Ferm Living med et håndlaget design i resirkulert glass med kunstneriske, ujevne prikker for et tredimensjonalt uttrykk. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Paste Vase Curvy - Vaser Stengods Off-White - 1104267333

  Ferm Living Paste Vase Curvy - Vaser Stengods Off-White - 1104267333
  Vasen fra ferm LIVING har et lekent uttrykk med håndmalte, svarte linjer for et tredimensjonalt uttrykk. Den er laget av benhvitt stentøy med en vakker silhuett perfekt for snittblomster og kvister. Om vasen fra ferm LIVING- Lekent uttrykk.- Sorte, håndmalte linjer.- Laget av stentøy.- Vasen kommer i ulike modeller.- Paste vase fra Ferm Living med et lekent utseende med en håndmalt, svart linje langs kanten. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Flow Skål Ø19,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Off-White - 1104267320

  Ferm Living Flow Skål Ø19,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Off-White - 1104267320
  Skålen fra ferm LIVING er laget av stentøy med en organisk, uregelmessig form og matt glasering for å gjøre hvert produkt unikt. Den har en praktisk størrelse perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Finnes i forskjellige farger. Om skålen fra ferm LIVING- Tradisjonell håndverksteknikk.- Laget av stentøy.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende.- Høyde: 50 mm.- Diameter: 195 mm.- Ø19,5 cm- Flow skål i stentøy med matt glasering for å gjøre hvert produkt unikt fra Ferm Living.- Den har en vakker, organisk form og en praktisk størrelse perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Serena Kopp - Kaffekopper Stengods Grønn - 1104266403

  Ferm Living Serena Kopp - Kaffekopper Stengods Grønn - 1104266403
  Koppen fra ferm LIVING har et taktilt design i stentøy med en rik tekstur perfekt for din morgenkaffe. Den har en glasert overflate med en herlig farge. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om koppen fra ferm LIVING- Serena er verdsatt for det håndlagede designet.- Serena er også verdsatt for den rike teksturen.- Glasert overflate.- Laget av stentøy.- 17 cl Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Håndvask anbefales. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Ferm Living Momento Fat 21 Cm 2-pk - Serveringsfat Glass Klar - 1104267457

  Ferm Living Momento Fat 21 Cm 2-pk - Serveringsfat Glass Klar - 1104267457
  Fatene fra ferm LIVING har et allsidig design med en unik, flytende form perfekt for eksempel til servering eller oppbevaring av smykker. De er laget av klart glass med en spesiell produksjonsteknologi som gjør hvert eksemplar unikt. Om fatene fra ferm LIVING- Allsidig design.- Unik, flytende form.- Laget av glass.- Variasjon i utseende kan forekomme.- Selges i en 2-pakning.- Momento fat fra Ferm Living med et allsidig design med en unik, flytende form. Vedlikeholdsinstruksjoner for fatene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Serena Skål 12,5 Cm - Serveringsskåler Leire Grønn - 1104268098

  Ferm Living Serena Skål 12,5 Cm - Serveringsskåler Leire Grønn - 1104268098
  Skål fra ferm LIVING med et taktilt, håndlaget design i leire med en rik tekstur og et unikt mønster. Den har reaktiv glasering for et eksklusivt inntrykk. Hver Serena-bolle er pakket i en nydelig, gjenbrukbar treboks, noe som gjør den ideell som gave. . Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra ferm LIVING- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Serena.- Skål i stentøy. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Ryu Skål Sand / 28 Cm - Serveringsskåler Stengods Brun - 1104268408

  Ferm Living Ryu Skål Sand / 28 Cm - Serveringsskåler Stengods Brun - 1104268408
  Skål fra ferm LIVING med et annerledes design i stentøy med et bølget mønster. Gi matopplevelsen din et løft med disse ekstraordinære kreasjonene, eller heng dem opp på veggen som fengslende statement-pieces. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra ferm LIVING- Ryu er verdsatt for den organiske formen.- Ryu er også verdsatt for det bølgete mønsteret.- Laget av stentøy.- Skålen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Yara Vase 24 Cm - Vaser Stengods Grey Pumice - 1104268186

  Ferm Living Yara Vase 24 Cm - Vaser Stengods Grey Pumice - 1104268186
  Vase fra ferm LIVING med et organisk uttrykk i stentøy med jordnære toner og grove teksturer og en reaktiv glasur for å gjøre hvert produkt unikt. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ferm LIVING- Yara er verdsatt for det unike uttrykket.- Laget av stentøy.- Fra kolleksjonen Yara. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Skyll i lunket vann. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Host Liqueur Es 4-pack Moss Green - Snapsglass & Avecglass Glass Mosegrønn - 1104267623

  Ferm Living Host Liqueur Es 4-pack Moss Green - Snapsglass & Avecglass Glass Mosegrønn - 1104267623
  Avecglass fra ferm LIVING med en skarp, ryddig silhuett. De er laget av munnblåst glass med et lite, ryddig design perfekt til søte viner, dessertviner og andre typer destillerte drikkevarer. Velg mellom ulike farger. Om avecglassene fra ferm LIVING- Velg mellom ulike farger.- Fra kolleksjonen Host.- Selges i en 4-pakning.- Kapasitet: 0,4 cl.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for avecglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Ryu Serveringsfat Sand / 34 Cm - Serveringsfat Stengods Brun - 1104268259

  Ferm Living Ryu Serveringsfat Sand / 34 Cm - Serveringsfat Stengods Brun - 1104268259
  Serveringsfat fra ferm LIVING med et annerledes design i stentøy med et bølget mønster. Gi matopplevelsen din et løft med disse ekstraordinære kreasjonene, eller heng dem opp på veggen som fengslende statement-pieces. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om serveringsfatet fra ferm LIVING- Ryu er verdsatt for den organiske formen.- Ryu er også verdsatt for det bølgete mønsteret.- Laget av stentøy.- Serveringsfatet finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Doodle Karaffel - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 1104268105

  Ferm Living Doodle Karaffel - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 1104268105
  Karaffel fra ferm LIVING med et kunstnerisk design som gjør hvert eksemplar unikt. Den er laget av 100% borosilikat-glass. Om karaffelen fra ferm LIVING- Laget av borosilikat-glass.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Kapasitet: 120,0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for karaffelen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Ferm Living Blend Vase Naturlig 20 Cm - Vaser Stengods Natural - 1104268179

  Ferm Living Blend Vase Naturlig 20 Cm - Vaser Stengods Natural - 1104268179
  Vase fra ferm LIVING i stengods med et unikt mønster perfekt for snittblomster og kvister. Om vasen fra ferm LIVING- Finnes i forskjellige størrelser.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende.- Håndlaget. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Ryu Serveringsfat Sand / 18,5 Cm - Serveringsfat Stengods Brun - 1104268261

  Ferm Living Ryu Serveringsfat Sand / 18,5 Cm - Serveringsfat Stengods Brun - 1104268261
  Serveringsfat fra ferm LIVING med et annerledes design i stentøy med et bølget mønster. Gi matopplevelsen din et løft med disse ekstraordinære kreasjonene, eller heng dem opp på veggen som fengslende statement-pieces. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om serveringsfatet fra ferm LIVING- Ryu er verdsatt for den organiske formen.- Ryu er også verdsatt for det bølgete mønsteret.- Laget av stentøy.- Serveringsfatet finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Host Hvitvins 2-pk - Vinglass Glass Blush - 1104267628

  Ferm Living Host Hvitvins 2-pk - Vinglass Glass Blush - 1104267628
  Hvitvinsglass fra ferm LIVING med en skarp, ryddig silhuett. De er laget av munnblåst glass med en tynn stamme og et kar perfekt til hvite viner. Velg mellom ulike farger. Om hvitvinsglassene fra ferm LIVING- Velg mellom ulike farger.- Passer til hvit vin.- Fra kolleksjonen Host.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 30,0 cl.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for hvitvinsglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Ryu Serveringsfat Sand / 26 Cm - Serveringsfat Stengods Brun - 1104268260

  Ferm Living Ryu Serveringsfat Sand / 26 Cm - Serveringsfat Stengods Brun - 1104268260
  Serveringsfat fra ferm LIVING med et annerledes design i stentøy med et bølget mønster. Gi matopplevelsen din et løft med disse ekstraordinære kreasjonene, eller heng dem opp på veggen som fengslende statement-pieces. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om serveringsfatet fra ferm LIVING- Ryu er verdsatt for den organiske formen.- Ryu er også verdsatt for det bølgete mønsteret.- Laget av stentøy.- Serveringsfatet finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Blend Vase Naturlig 27 Cm - Vaser Stengods Natural - 1104268104

  Ferm Living Blend Vase Naturlig 27 Cm - Vaser Stengods Natural - 1104268104
  Vase fra ferm LIVING i stengods med et unikt mønster perfekt for snittblomster og kvister. Om vasen fra ferm LIVING- Finnes i forskjellige størrelser.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende.- Håndlaget. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Ryu Serveringsfat Sand / 37 Cm - Serveringsfat Stengods Brun - 1104268262

  Ferm Living Ryu Serveringsfat Sand / 37 Cm - Serveringsfat Stengods Brun - 1104268262
  Serveringsfat fra ferm LIVING med et annerledes design i stentøy med et bølget mønster. Gi matopplevelsen din et løft med disse ekstraordinære kreasjonene, eller heng dem opp på veggen som fengslende statement-pieces. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om serveringsfatet fra ferm LIVING- Ryu er verdsatt for den organiske formen.- Ryu er også verdsatt for det bølgete mønsteret.- Laget av stentøy.- Serveringsfatet finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Yara Vase 30,5 Cm - Vaser Stengods Rustic Iron - 1104268181

  Ferm Living Yara Vase 30,5 Cm - Vaser Stengods Rustic Iron - 1104268181
  Vase fra ferm LIVING med et organisk uttrykk i stentøy med jordnære toner og grove teksturer og en reaktiv glasur for å gjøre hvert produkt unikt. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ferm LIVING- Yara er verdsatt for det unike uttrykket.- Laget av stentøy.- Fra kolleksjonen Yara. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Skyll i lunket vann. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Valse Lysestake 18 Cm - Lyslykter Jern Sort - 1104268158

  Ferm Living Valse Lysestake 18 Cm - Lyslykter Jern Sort - 1104268158
  Lysestake fra ferm LIVING med en flytende, bølget form i pudderbelagt jern med inspirasjon fra valsens grasiøse bevegelser og en kurvet stang for å enkelt flytte rundt i hjemmet. Om lysestaken fra ferm LIVING- Valse er verdsatt for den kurvede formen.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Lysestake i jern. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Yara Vase 24 Cm - Vaser Stengods Rustic Iron - 1104268185

  Ferm Living Yara Vase 24 Cm - Vaser Stengods Rustic Iron - 1104268185
  Vase fra ferm LIVING med et organisk uttrykk i stentøy med jordnære toner og grove teksturer og en reaktiv glasur for å gjøre hvert produkt unikt. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ferm LIVING- Yara er verdsatt for det unike uttrykket.- Laget av stentøy.- Fra kolleksjonen Yara. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Skyll i lunket vann. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Ryu Skål Sand / 20 Cm - Serveringsskåler Stengods Brun - 1104268264

  Ferm Living Ryu Skål Sand / 20 Cm - Serveringsskåler Stengods Brun - 1104268264
  Skål fra ferm LIVING med et annerledes design i stentøy med et bølget mønster. Gi matopplevelsen din et løft med disse ekstraordinære kreasjonene, eller heng dem opp på veggen som fengslende statement-pieces. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra ferm LIVING- Ryu er verdsatt for den organiske formen.- Ryu er også verdsatt for det bølgete mønsteret.- Laget av stentøy.- Skålen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Host Hvitvins 2-pk Moss Green - Vinglass Glass Mosegrønn - 1104267629

  Ferm Living Host Hvitvins 2-pk Moss Green - Vinglass Glass Mosegrønn - 1104267629
  Hvitvinsglass fra ferm LIVING med en skarp, ryddig silhuett. De er laget av munnblåst glass med en tynn stamme og et kar perfekt til hvite viner. Velg mellom ulike farger. Om hvitvinsglassene fra ferm LIVING- Velg mellom ulike farger.- Passer til hvit vin.- Fra kolleksjonen Host.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 30,0 cl.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for hvitvinsglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Luce Lyslykte 14x14,5 Cm - Lysestaker Munnblåst Glass Amber - 1104266570

  Ferm Living Luce Lyslykte 14x14,5 Cm - Lysestaker Munnblåst Glass Amber - 1104266570
  Lyslykte fra ferm LIVING med et vakkert design i munnblåst glass perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Stilren følelse med en klassisk betoning. Om lyslykten fra ferm LIVING- Laget av herdet glass.- Avrundet håndtak.- Egnet til et Ø55-64 mm telys. Vedlikeholdsinstruksjoner for lyslykten- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Host Rødvins 2-pk - Vinglass Glass Klar - 1104267624

  Ferm Living Host Rødvins 2-pk - Vinglass Glass Klar - 1104267624
  Rødvinsglass fra ferm LIVING med en skarp, ryddig silhuett. De er laget av munnblåst glass med en tynn stamme og et kar perfekt til hvite viner. Velg mellom ulike farger. Om rødvinsglassene fra ferm LIVING- Velg mellom ulike farger.- Passer til rød vin.- Fra kolleksjonen Host.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 36,0 cl.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for rødvinsglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Yara Vase 30.5 Cm - Vaser Stengods Grey Pumice - 1104268182

  Ferm Living Yara Vase 30.5 Cm - Vaser Stengods Grey Pumice - 1104268182
  Vase fra ferm LIVING med et organisk uttrykk i stentøy med jordnære toner og grove teksturer og en reaktiv glasur for å gjøre hvert produkt unikt. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ferm LIVING- Yara er verdsatt for det unike uttrykket.- Laget av stentøy.- Fra kolleksjonen Yara. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Skyll i lunket vann. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Serena Skål 18 Cm - Serveringsskåler Leire Grønn - 1104268099

  Ferm Living Serena Skål 18 Cm - Serveringsskåler Leire Grønn - 1104268099
  Skål fra ferm LIVING med et taktilt, håndlaget design i leire med en rik tekstur og et unikt mønster. Den har reaktiv glasering for et eksklusivt inntrykk. Hver Serena-bolle er pakket i en nydelig, gjenbrukbar treboks, noe som gjør den ideell som gave. . Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra ferm LIVING- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Serena.- Skål i stentøy. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Valse Lysestake 28 Cm - Lyslykter Jern Sort - 1104268152

  Ferm Living Valse Lysestake 28 Cm - Lyslykter Jern Sort - 1104268152
  Lysestake fra ferm LIVING med en flytende, bølget form i pudderbelagt jern med inspirasjon fra valsens grasiøse bevegelser og en kurvet stang for å enkelt flytte rundt i hjemmet. Om lysestaken fra ferm LIVING- Valse er verdsatt for den kurvede formen.- Lysestaken finnes i forskjellige størrelser.- Lysestake i jern. Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestaken- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Host Hvitvins 2-pk - Vinglass Glass Klar - 1104267627

  Ferm Living Host Hvitvins 2-pk - Vinglass Glass Klar - 1104267627
  Hvitvinsglass fra ferm LIVING med en skarp, ryddig silhuett. De er laget av munnblåst glass med en tynn stamme og et kar perfekt til hvite viner. Velg mellom ulike farger. Om hvitvinsglassene fra ferm LIVING- Velg mellom ulike farger.- Passer til hvit vin.- Fra kolleksjonen Host.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 30,0 cl.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for hvitvinsglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Serena Skål 18 Cm - Serveringsskåler Leire Off-White - 1104268100

  Ferm Living Serena Skål 18 Cm - Serveringsskåler Leire Off-White - 1104268100
  Skål fra ferm LIVING med et taktilt, håndlaget design i leire med en rik tekstur og et unikt mønster. Den har reaktiv glasering for et eksklusivt inntrykk. Hver Serena-bolle er pakket i en nydelig, gjenbrukbar treboks, noe som gjør den ideell som gave. . Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra ferm LIVING- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Fra kolleksjonen Serena.- Skål i stentøy. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Trace Vase - Vaser Stengods Off-White - 1104268258

  Ferm Living Trace Vase - Vaser Stengods Off-White - 1104268258
  Vase fra ferm LIVING med en unik estetikk i stentøy med et håndmalt mønster og to håndtak på sidene for et tredimensjonalt uttrykk og en kurvet form med en innsnevret hals. Den store skalaen gjør den perfekt som et utsagnsstykke. Om vasen fra ferm LIVING- Trace er verdsatt for den store størrelsen.- Vakkert design.- Håndmalt mønster.- Praktiske håndtak.- Laget av stentøy. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Håndvask anbefales. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Host Liqueur Es 4-pack Clear - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 1104267621

  Ferm Living Host Liqueur Es 4-pack Clear - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 1104267621
  Avecglass fra ferm LIVING med en skarp, ryddig silhuett. De er laget av munnblåst glass med et lite, ryddig design perfekt til søte viner, dessertviner og andre typer destillerte drikkevarer. Velg mellom ulike farger. Om avecglassene fra ferm LIVING- Velg mellom ulike farger.- Fra kolleksjonen Host.- Selges i en 4-pakning.- Kapasitet: 0,4 cl.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for avecglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Host Rødvins 2-pk Moss Green - Vinglass Glass Mosegrønn - 1104267626

  Ferm Living Host Rødvins 2-pk Moss Green - Vinglass Glass Mosegrønn - 1104267626
  Rødvinsglass fra ferm LIVING med en skarp, ryddig silhuett. De er laget av munnblåst glass med en tynn stamme og et kar perfekt til hvite viner. Velg mellom ulike farger. Om rødvinsglassene fra ferm LIVING- Velg mellom ulike farger.- Passer til rød vin.- Fra kolleksjonen Host.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 36,0 cl.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for rødvinsglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Host Rødvins 2-pk - Vinglass Glass Blush - 1104267625

  Ferm Living Host Rødvins 2-pk - Vinglass Glass Blush - 1104267625
  Rødvinsglass fra ferm LIVING med en skarp, ryddig silhuett. De er laget av munnblåst glass med en tynn stamme og et kar perfekt til hvite viner. Velg mellom ulike farger. Om rødvinsglassene fra ferm LIVING- Velg mellom ulike farger.- Passer til rød vin.- Fra kolleksjonen Host.- Selges i en 2-pakning.- Kapasitet: 36,0 cl.- Laget av munnblåst glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for rødvinsglassene- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Yara Vase 35.5 Cm - Vaser Stengods Grey Pumice - 1104268184

  Ferm Living Yara Vase 35.5 Cm - Vaser Stengods Grey Pumice - 1104268184
  Vase fra ferm LIVING med et organisk uttrykk i stentøy med jordnære toner og grove teksturer og en reaktiv glasur for å gjøre hvert produkt unikt. Bruk den alene som et utsagnsstykke eller sammen med andre produkter i forskjellige materialer, farger og størrelser. Om vasen fra ferm LIVING- Yara er verdsatt for det unike uttrykket.- Laget av stentøy.- Fra kolleksjonen Yara. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Skyll i lunket vann. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Clam Lysestake - Lysestaker Messing - 1104268031

  Ferm Living Clam Lysestake - Lysestaker Messing - 1104268031
  Lysestake fra ferm LIVING i støpt messing med en søt form perfekt til telys. Om lysestaken fra ferm LIVING- Laget av solid messing.- Lukkbar design. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Ryu Skål Sand / 15,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Brun - 1104268263

  Ferm Living Ryu Skål Sand / 15,5 Cm - Serveringsskåler Stengods Brun - 1104268263
  Skål fra ferm LIVING med et annerledes design i stentøy med et bølget mønster. Gi matopplevelsen din et løft med disse ekstraordinære kreasjonene, eller heng dem opp på veggen som fengslende statement-pieces. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra ferm LIVING- Ryu er verdsatt for den organiske formen.- Ryu er også verdsatt for det bølgete mønsteret.- Laget av stentøy.- Skålen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Håndvask anbefales. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Stone Christmas Tree Candle Holder 4-pack Brass - Lysestaker Messing - 1104265902

  Ferm Living Stone Christmas Tree Candle Holder 4-pack Brass - Lysestaker Messing - 1104265902
  Lysestake fra ferm LIVING med fire dekorative brikker med en unik, dekorativ design i massiv messing perfekt for å dekorere juletreet. Om lysestaken fra ferm LIVING - Stone Christmas Tree blir verdsatt for den unike designen. - Hold alltid lyset under oppsyn. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Omhu Tallerken Ø21 Cm /Charcoal - Tallerkener Stengods Off-White - 1104265320

  Ferm Living Omhu Tallerken Ø21 Cm /Charcoal - Tallerkener Stengods Off-White - 1104265320
  Tallerken fra ferm LIVING med et moderne design i stentøy med et unikt, håndlaget mønster. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om tallerkenen fra ferm LIVING- Omhu er verdsatt for det unike mønsteret.- Laget av stentøy.- Tallerkenen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Ferm Living Floccula Vinglass - Vinglass Stengods Soil - 1104266295

  Ferm Living Floccula Vinglass - Vinglass Stengods Soil - 1104266295
  Vinglass fra ferm LIVING med et unikt design i keramikk med en vakker glasur perfekt for å skape en harmonisk og elegant borddekking. Om vinglasset fra ferm LIVING- Ø9 cm, H: 12 cm- Capacity: 16 cl Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Omhu Skål Ø28 Cm /Charcoal - Serveringsskåler Stengods Off-White - 1104266247

  Ferm Living Omhu Skål Ø28 Cm /Charcoal - Serveringsskåler Stengods Off-White - 1104266247
  Skål fra ferm LIVING med et moderne design i stentøy med et unikt, håndlaget mønster. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om skålen fra ferm LIVING- Omhu er verdsatt for det unike mønsteret.- Laget av stentøy. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Ferm Living Omhu Tallerken Ø26,5 Cm /Charcoal - Tallerkener Stengods Off-White - 1104265319

  Ferm Living Omhu Tallerken Ø26,5 Cm /Charcoal - Tallerkener Stengods Off-White - 1104265319
  Tallerken fra ferm LIVING med et moderne design i stentøy med et unikt, håndlaget mønster. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om tallerkenen fra ferm LIVING- Omhu er verdsatt for det unike mønsteret.- Laget av stentøy.- Tallerkenen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Ferm Living Omhu Centrepiece Tallerken Ø36 Cm /Charcoal - Tallerkener Stengods Off-White - 1104266248

  Ferm Living Omhu Centrepiece Tallerken Ø36 Cm /Charcoal - Tallerkener Stengods Off-White - 1104266248
  Tallerken fra ferm LIVING med et moderne design i stentøy med et unikt, håndlaget mønster. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om tallerkenen fra ferm LIVING- Omhu Centrepiece er verdsatt for det unike mønsteret.- Laget av stentøy.- Tallerkenen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Ferm Living Floccula Vinglass - Vinglass Stengods Grønn - 1104266296

  Ferm Living Floccula Vinglass - Vinglass Stengods Grønn - 1104266296
  Vinglass fra ferm LIVING med et unikt design i keramikk med en vakker glasur perfekt for å skape en harmonisk og elegant borddekking. Om vinglasset fra ferm LIVING- Ø9 cm, H: 12 cm- Capacity: 16 cl Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Scented Advent Candles 4-pack Red - Adventlysestaker Glass Rød - 1104263200

  Ferm Living Scented Advent Candles 4-pack Red - Adventlysestaker Glass Rød - 1104263200
  Scented Advent Candles 4-pack, Red fra Ferm Living. Adventlysestaker Rød Glass Kjøp Adventlysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Scented Advent Candles 4-pack White - Adventlysestaker Glass Hvit - 1104263199

  Ferm Living Scented Advent Candles 4-pack White - Adventlysestaker Glass Hvit - 1104263199
  Scented Advent candles 4-pack, White fra Ferm Living. Adventlysestaker Hvit Glass Kjøp Adventlysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Ferm Living Oli Vannglass Lavt 11 Cl - Glass Munnblåst Glass Amber - 1104266693

  Ferm Living Oli Vannglass Lavt 11 Cl - Glass Munnblåst Glass Amber - 1104266693
  Vannglasset fra Ferm Living har et klassisk design i munnblåst glass med en vakker farge og en lav kant perfekt for å servere vann, vin, saft eller juice. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om vannglasset fra Ferm Living- Laget av munnblåst glass.- 100% resirkulert materiale.- Blågrønn farge.- Varierende tykkelse.- Varierende nyanser.- Små luftbobler for å gjøre hvert produkt unikt.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Laget i Kina. Mål på vannglasset:- Diameter: 80 mm.- Høyde: 60 mm.- Kapasitet: 11 cl.- Vekt: 200 g . Vedlikeholdsinstruksjoner for vannglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Glass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Oli Vannglass Lav Resirkulert Glass 11 Cl - Glass Munnblåst Glass Grønn - 1104265515

  Ferm Living Oli Vannglass Lav Resirkulert Glass 11 Cl - Glass Munnblåst Glass Grønn - 1104265515
  Vannglasset fra Ferm Living har et klassisk design i munnblåst glass med en vakker farge og en lav kant perfekt for å servere vann, vin, saft eller juice. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om vannglasset fra Ferm Living- Laget av munnblåst glass.- 100% resirkulert materiale.- Blågrønn farge.- Varierende tykkelse.- Varierende nyanser.- Små luftbobler for å gjøre hvert produkt unikt.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Laget i Kina. Mål på vannglasset:- Diameter: 80 mm.- Høyde: 60 mm.- Kapasitet: 11 cl.- Vekt: 200 g . Vedlikeholdsinstruksjoner for vannglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Glass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Nium Skål Ø22 Cm - Skåler & Serveringsfat Stengods Dark sage - 1104269041

  Ferm Living Nium Skål Ø22 Cm - Skåler & Serveringsfat Stengods Dark sage - 1104269041
  Skål fra ferm LIVING med et flott design i stentøy med vakre, blafrende kanter og en herlig farge perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Om skålen fra ferm LIVING- Nium er verdsatt for det dekorative designet.- Steingods. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skåler & Serveringsfat og andre Servering & Borddekking hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Wine 2 Pcs. Vin 2-pk Frosted - Vinglass Glass Frostet - 1104269329

  Ferm Living Ripple Wine 2 Pcs. Vin 2-pk Frosted - Vinglass Glass Frostet - 1104269329
  Vinglass fra ferm LIVING med et elegant design i munnblåst glass med en dekorativ, ribbete overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt til festlige anledninger. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om vinglasset fra ferm LIVING- Finnes i forskjellige varianter.- Laget av munnblåst glass.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for vinglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Karaffel 1 L Frosted - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Frostet - 1104269320

  Ferm Living Ripple Karaffel 1 L Frosted - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Frostet - 1104269320
  Karaffel fra ferm LIVING med et elegant design i munnblåst glass med en dekorativ, ribbete overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om karaffelen fra ferm LIVING- Finnes i forskjellige varianter.- Laget av munnblåst glass. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Ferm Living Riban Vase 15 Cm - Vaser Glass Cream - 1104268845

  Ferm Living Riban Vase 15 Cm - Vaser Glass Cream - 1104268845
  Vase fra ferm LIVING med et elegant, avrundet design i glass med dekorative striper perfekte for snittblomster og kvister. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasen fra ferm LIVING- Riban er verdsatt for de vakre detaljene.- Laget av glass.- Vasen finnes i 3 forskjellige størrelser. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Dedali Vase 25 Cm - Vaser Stengods Off-White - 1104269012

  Ferm Living Dedali Vase 25 Cm - Vaser Stengods Off-White - 1104269012
  Vase fra ferm LIVING med et vakkert, plissert design i stentøy med en elegant, matt finish. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasen fra ferm LIVING- Dedali er verdsatt for det vakre designet. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Ferm Living Nium Skål Ø36 Cm - Skåler & Serveringsfat Stengods Dark sage - 1104269042

  Ferm Living Nium Skål Ø36 Cm - Skåler & Serveringsfat Stengods Dark sage - 1104269042
  Skål fra ferm LIVING med et flott design i stentøy med vakre, blafrende kanter og en herlig farge perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Om skålen fra ferm LIVING- Nium er verdsatt for det dekorative designet.- Steingods. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Skåler & Serveringsfat og andre Servering & Borddekking hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Champagneglass 2-pk Frosted - Champagneglass Munnblåst Glass Frostet - 1104269321

  Ferm Living Ripple Champagneglass 2-pk Frosted - Champagneglass Munnblåst Glass Frostet - 1104269321
  Champagneglass fra ferm LIVING med et elegant design i munnblåst glass med en dekorativ, ribbete overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt til festlige anledninger. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om champagneglasset fra ferm LIVING- Finnes i forskjellige varianter.- Laget av munnblåst glass.- Selges i en 2-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Fountain Centrepiece Skål 28 Cm - Skåler & Serveringsfat Stengods Off-White - 1104269014

  Ferm Living Fountain Centrepiece Skål 28 Cm - Skåler & Serveringsfat Stengods Off-White - 1104269014
  Skål fra ferm LIVING med et vakkert, plissert design i stentøy med en matt finish og en glasert interiør. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om skålen fra ferm LIVING- Fountain Centrepiece er verdsatt for det vakre designet. Kjøp Skåler & Serveringsfat og andre Servering & Borddekking hos Royal Design.
 • Ferm Living Fountain Centrepiece Skål 19 Cm - Skåler & Serveringsfat Stengods Off-White - 1104269013

  Ferm Living Fountain Centrepiece Skål 19 Cm - Skåler & Serveringsfat Stengods Off-White - 1104269013
  Skål fra ferm LIVING med et vakkert, plissert design i stentøy med en matt finish og en glasert interiør. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om skålen fra ferm LIVING- Fountain Centrepiece er verdsatt for det vakre designet. Kjøp Skåler & Serveringsfat og andre Servering & Borddekking hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Longdrinkglass 4-pk Frosted - Highballglass & Longdrinkglass Munnblåst Glass Frostet - 1104269323

  Ferm Living Ripple Longdrinkglass 4-pk Frosted - Highballglass & Longdrinkglass Munnblåst Glass Frostet - 1104269323
  Longdrinkglass fra ferm LIVING med et elegant design i munnblåst glass med en dekorativ, ribbete overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet perfekt til både hverdag og fest. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om longdrinkglasset fra ferm LIVING- Finnes i forskjellige varianter.- Laget av munnblåst glass.- Selges i en 4-pakning. Vedlikeholdsinstruksjoner for longdrinkglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Highballglass & Longdrinkglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Small Carafe Set Karaffel Med Drikkeglass Frosted - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Frostet - 1104269326

  Ferm Living Ripple Small Carafe Set Karaffel Med Drikkeglass Frosted - Vannkarafler & Vannkanner Munnblåst Glass Frostet - 1104269326
  Karaffel fra ferm LIVING med elegant design i glass med et matchende drikkeglass perfekt for å servere vann, vin, saft eller juice. Den har riflet overflate for å legge en ekstra dimensjon til designet. Om karaffelen fra ferm LIVING- Elegant design.- Riflet overflate.- Holdbart materiale.- Laget av glass. Vedlikeholdsinstruksjoner for karaffelen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • ferm LIVING Ripple karaffel klar

  ferm LIVING Ripple karaffel klar
  ferm LIVING Ripple karaffel klar
 • ferm LIVING Ripple karaffel Smoked grey

  ferm LIVING Ripple karaffel Smoked grey
  ferm LIVING Ripple karaffel Smoked grey
 • ferm LIVING Ripple champagneglass 2-pakn. klar

  ferm LIVING Ripple champagneglass 2-pakn. klar
  ferm LIVING Ripple champagneglass 2-pakn. klar
 • ferm LIVING Ripple champagneglass 2-pakn. Smoked grey

  ferm LIVING Ripple champagneglass 2-pakn. Smoked grey
  ferm LIVING Ripple champagneglass 2-pakn. Smoked grey
 • ferm LIVING Stil tekanne klar

  ferm LIVING Stil tekanne klar
  ferm LIVING Stil tekanne klar
 • ferm LIVING Ripple small karaffel sett klar

  ferm LIVING Ripple small karaffel sett klar
  ferm LIVING Ripple small karaffel sett klar
 • ferm LIVING Ripple small karaffel sett Smoked grey

  ferm LIVING Ripple small karaffel sett Smoked grey
  ferm LIVING Ripple small karaffel sett Smoked grey
 • ferm LIVING Ripple vinglass 2-stk. Klar

  ferm LIVING Ripple vinglass 2-stk. Klar
  ferm LIVING Ripple vinglass 2-stk. Klar
 • ferm LIVING Ripple vinglass 2-stk. Smoked grey

  ferm LIVING Ripple vinglass 2-stk. Smoked grey
  ferm LIVING Ripple vinglass 2-stk. Smoked grey
 • ferm LIVING Sekki tallerken large Cream

  ferm LIVING Sekki tallerken large Cream
  ferm LIVING Sekki tallerken large Cream
 • ferm LIVING Flow kanne 1 L Svart

  ferm LIVING Flow kanne 1 L Svart
  ferm LIVING Flow kanne 1 L Svart
 • ferm LIVING Flow tallerken 22 cm Svart

  ferm LIVING Flow tallerken 22 cm Svart
  ferm LIVING Flow tallerken 22 cm Svart
 • ferm LIVING Flow tallerken 15 cm Svart

  ferm LIVING Flow tallerken 15 cm Svart
  ferm LIVING Flow tallerken 15 cm Svart
 • ferm LIVING Stil karaffel 1,4 L Klar

  ferm LIVING Stil karaffel 1,4 L Klar
  ferm LIVING Stil karaffel 1,4 L Klar
 • ferm LIVING Flow frokosttallerken 14x23,5 cm Black

  ferm LIVING Flow frokosttallerken 14x23,5 cm Black
  ferm LIVING Flow frokosttallerken 14x23,5 cm Black
 • ferm LIVING Verso kanne Black-brown

  ferm LIVING Verso kanne Black-brown
  ferm LIVING Verso kanne Black-brown
 • ferm LIVING Ripple lokk til karaffel Clear

  ferm LIVING Ripple lokk til karaffel Clear
  ferm LIVING Ripple lokk til karaffel Clear
 • ferm LIVING Ripple lokk til karaffel Smoked grey

  ferm LIVING Ripple lokk til karaffel Smoked grey
  ferm LIVING Ripple lokk til karaffel Smoked grey
 • ferm LIVING Flow kanne 1 L Off-white speckle

  ferm LIVING Flow kanne 1 L Off-white speckle
  ferm LIVING Flow kanne 1 L Off-white speckle
 • ferm LIVING Flow tallerken 15 cm Off-white speckle

  ferm LIVING Flow tallerken 15 cm Off-white speckle
  ferm LIVING Flow tallerken 15 cm Off-white speckle
 • ferm LIVING Flow frokosttallerken 14x23,5 cm Off-white speckle

  ferm LIVING Flow frokosttallerken 14x23,5 cm Off-white speckle
  ferm LIVING Flow frokosttallerken 14x23,5 cm Off-white speckle
 • ferm LIVING Flow tallerken 22 cm Off-white speckle

  ferm LIVING Flow tallerken 22 cm Off-white speckle
  ferm LIVING Flow tallerken 22 cm Off-white speckle
 • ferm LIVING Flow tallerken 27 cm Off-white speckle

  ferm LIVING Flow tallerken 27 cm Off-white speckle
  ferm LIVING Flow tallerken 27 cm Off-white speckle
 • ferm LIVING Flow tallerken 27 cm Black

  ferm LIVING Flow tallerken 27 cm Black
  ferm LIVING Flow tallerken 27 cm Black
 • ferm LIVING Milu barneservise 2 deler Terracotta

  ferm LIVING Milu barneservise 2 deler Terracotta
  ferm LIVING Milu barneservise 2 deler Terracotta
 • ferm LIVING Milu barneservise 2 deler Blue

  ferm LIVING Milu barneservise 2 deler Blue
  ferm LIVING Milu barneservise 2 deler Blue
 • ferm LIVING Oli vannkaraffel 1 l Recycled clear

  ferm LIVING Oli vannkaraffel 1 l Recycled clear
  ferm LIVING Oli vannkaraffel 1 l Recycled clear
 • ferm LIVING Oli champagneglass 22 cl Recycled clear

  ferm LIVING Oli champagneglass 22 cl Recycled clear
  ferm LIVING Oli champagneglass 22 cl Recycled clear
 • ferm LIVING Oli vinglass 22 cl Recycled clear

  ferm LIVING Oli vinglass 22 cl Recycled clear
  ferm LIVING Oli vinglass 22 cl Recycled clear
 • ferm LIVING Oli vannglass høyt 22 cl Recycled clear

  ferm LIVING Oli vannglass høyt 22 cl Recycled clear
  ferm LIVING Oli vannglass høyt 22 cl Recycled clear
 • ferm LIVING Oli vannglass lavt 11 cl Recycled clear

  ferm LIVING Oli vannglass lavt 11 cl Recycled clear
  ferm LIVING Oli vannglass lavt 11 cl Recycled clear
 • ferm LIVING Floccula vinglass 16 cl green

  ferm LIVING Floccula vinglass 16 cl green
  ferm LIVING Floccula vinglass 16 cl green
 • ferm LIVING Floccula vinglass 16 cl soil

  ferm LIVING Floccula vinglass 16 cl soil
  ferm LIVING Floccula vinglass 16 cl soil
 • ferm LIVING Omhu Centerpiece serveringsfat Ø 36 cm off white-charcoal

  ferm LIVING Omhu Centerpiece serveringsfat Ø 36 cm off white-charcoal
  ferm LIVING Omhu Centerpiece serveringsfat Ø 36 cm off white-charcoal
 • ferm LIVING Omhu tallerken ⌀26,5 cm off white-charcoal

  ferm LIVING Omhu tallerken ⌀26,5 cm off white-charcoal
  ferm LIVING Omhu tallerken ⌀26,5 cm off white-charcoal
 • ferm LIVING Omhu asjett ⌀21 off white-charcoal

  ferm LIVING Omhu asjett ⌀21 off white-charcoal
  ferm LIVING Omhu asjett ⌀21 off white-charcoal
 • ferm LIVING Tinta eggeglass 4-pakning Ø 4,8 cm Blue

  ferm LIVING Tinta eggeglass 4-pakning Ø 4,8 cm Blue
  ferm LIVING Tinta eggeglass 4-pakning Ø 4,8 cm Blue
 • ferm LIVING Tinta eggeglass 4-pakning Ø 4,8 cm Deep Brown

  ferm LIVING Tinta eggeglass 4-pakning Ø 4,8 cm Deep Brown
  ferm LIVING Tinta eggeglass 4-pakning Ø 4,8 cm Deep Brown
 • ferm LIVING Tinta eggeglass 4-pakning Ø 4,8 cm White

  ferm LIVING Tinta eggeglass 4-pakning Ø 4,8 cm White
  ferm LIVING Tinta eggeglass 4-pakning Ø 4,8 cm White
 • ferm LIVING Oli vannkaraffel 1 l Amber

  ferm LIVING Oli vannkaraffel 1 l Amber
  ferm LIVING Oli vannkaraffel 1 l Amber
 • ferm LIVING Oli vannglass lavt 11 cl Amber

  ferm LIVING Oli vannglass lavt 11 cl Amber
  ferm LIVING Oli vannglass lavt 11 cl Amber
 • ferm LIVING Oli vannglass høyt 22 cl Amber

  ferm LIVING Oli vannglass høyt 22 cl Amber
  ferm LIVING Oli vannglass høyt 22 cl Amber
 • ferm LIVING Oli vinglass 22 cl Amber

  ferm LIVING Oli vinglass 22 cl Amber
  ferm LIVING Oli vinglass 22 cl Amber
 • ferm LIVING Doodle karaffel 1,2 L Clear

  ferm LIVING Doodle karaffel 1,2 L Clear
  ferm LIVING Doodle karaffel 1,2 L Clear
 • ferm LIVING Ripple vinkaraffel Smoked Grey

  ferm LIVING Ripple vinkaraffel Smoked Grey
  ferm LIVING Ripple vinkaraffel Smoked Grey
 • ferm LIVING Ryu tallerken 34 cm Sand-brun

  ferm LIVING Ryu tallerken 34 cm Sand-brun
  ferm LIVING Ryu tallerken 34 cm Sand-brun
 • ferm LIVING Ryu tallerken 26 cm Sand-brun

  ferm LIVING Ryu tallerken 26 cm Sand-brun
  ferm LIVING Ryu tallerken 26 cm Sand-brun
 • ferm LIVING Ryu tallerken 18,5 cm Sand-brun

  ferm LIVING Ryu tallerken 18,5 cm Sand-brun
  ferm LIVING Ryu tallerken 18,5 cm Sand-brun
 • ferm LIVING Ryu tallerken 37 cm Sand-brun

  ferm LIVING Ryu tallerken 37 cm Sand-brun
  ferm LIVING Ryu tallerken 37 cm Sand-brun
 • ferm LIVING Doro kanne 90 cl Coffee

  ferm LIVING Doro kanne 90 cl Coffee
  ferm LIVING Doro kanne 90 cl Coffee
 • ferm LIVING Obra melkekanne 40 cl Stainless Steel

  ferm LIVING Obra melkekanne 40 cl Stainless Steel
  ferm LIVING Obra melkekanne 40 cl Stainless Steel
 • ferm LIVING Ripple karaffel Frosted

  ferm LIVING Ripple karaffel Frosted
  ferm LIVING Ripple karaffel Frosted
 • ferm LIVING Ripple champagneglass 2-pakn. Frosted

  ferm LIVING Ripple champagneglass 2-pakn. Frosted
  ferm LIVING Ripple champagneglass 2-pakn. Frosted
 • ferm LIVING Ripple lokk til karaffel Frosted

  ferm LIVING Ripple lokk til karaffel Frosted
  ferm LIVING Ripple lokk til karaffel Frosted
 • ferm LIVING Ripple small karaffel sett Frosted

  ferm LIVING Ripple small karaffel sett Frosted
  ferm LIVING Ripple small karaffel sett Frosted
 • ferm LIVING Ripple vinglass 2-stk. Frosted

  ferm LIVING Ripple vinglass 2-stk. Frosted
  ferm LIVING Ripple vinglass 2-stk. Frosted
 • ferm LIVING Balance lysestake kronlys

  ferm LIVING Balance lysestake kronlys
  ferm LIVING Balance lysestake kronlys
 • ferm LIVING Balance lysestake telys

  ferm LIVING Balance lysestake telys
  ferm LIVING Balance lysestake telys
 • ferm LIVING Bau krukke large Ø28 cm Svart

  ferm LIVING Bau krukke large Ø28 cm Svart
  ferm LIVING Bau krukke large Ø28 cm Svart
 • ferm LIVING Bau krukke large Ø28 cm mørkegrønn

  ferm LIVING Bau krukke large Ø28 cm mørkegrønn
  ferm LIVING Bau krukke large Ø28 cm mørkegrønn
 • ferm LIVING Balance svart lysestake kubbelys

  ferm LIVING Balance svart lysestake kubbelys
  ferm LIVING Balance svart lysestake kubbelys
 • ferm LIVING Balance svart lysestake telys

  ferm LIVING Balance svart lysestake telys
  ferm LIVING Balance svart lysestake telys
 • ferm LIVING Balance krom lysestake kubbelys

  ferm LIVING Balance krom lysestake kubbelys
  ferm LIVING Balance krom lysestake kubbelys
 • ferm LIVING Balance krom lysestake telys

  ferm LIVING Balance krom lysestake telys
  ferm LIVING Balance krom lysestake telys
 • ferm LIVING ferm LIVING Muses vase clio

  ferm LIVING ferm LIVING Muses vase clio
  ferm LIVING ferm LIVING Muses vase clio
 • ferm LIVING ferm LIVING Muses vase talia

  ferm LIVING ferm LIVING Muses vase talia
  ferm LIVING ferm LIVING Muses vase talia
 • ferm LIVING ferm LIVING Muses vase calli

  ferm LIVING ferm LIVING Muses vase calli
  ferm LIVING ferm LIVING Muses vase calli
 • ferm LIVING ferm LIVING Muses vase ania

  ferm LIVING ferm LIVING Muses vase ania
  ferm LIVING ferm LIVING Muses vase ania
 • ferm LIVING Shell krukke Off white

  ferm LIVING Shell krukke Off white
  ferm LIVING Shell krukke Off white
 • ferm LIVING Hourglass krukke stor Ø50 cm Svart-mørkegrå

  ferm LIVING Hourglass krukke stor Ø50 cm Svart-mørkegrå
  ferm LIVING Hourglass krukke stor Ø50 cm Svart-mørkegrå
 • ferm LIVING Hourglass krukke medium Ø41 cm Svart-mørkegrå

  ferm LIVING Hourglass krukke medium Ø41 cm Svart-mørkegrå
  ferm LIVING Hourglass krukke medium Ø41 cm Svart-mørkegrå
 • ferm LIVING Hourglass krukke liten Ø31 cm Svart-mørkegrå

  ferm LIVING Hourglass krukke liten Ø31 cm Svart-mørkegrå
  ferm LIVING Hourglass krukke liten Ø31 cm Svart-mørkegrå
 • ferm LIVING Speckle krukke Ø18.5 cm Offwhite

  ferm LIVING Speckle krukke Ø18.5 cm Offwhite
  ferm LIVING Speckle krukke Ø18.5 cm Offwhite
 • ferm LIVING Tuck krukke Ø29 cm Cashmere

  ferm LIVING Tuck krukke Ø29 cm Cashmere
  ferm LIVING Tuck krukke Ø29 cm Cashmere
 • ferm LIVING Tuck vase 34 cm Cashmere

  ferm LIVING Tuck vase 34 cm Cashmere
  ferm LIVING Tuck vase 34 cm Cashmere
 • ferm LIVING Bendum vase Brun marmor

  ferm LIVING Bendum vase Brun marmor
  ferm LIVING Bendum vase Brun marmor
 • ferm LIVING Speckle krukke Ø30 cm Off white

  ferm LIVING Speckle krukke Ø30 cm Off white
  ferm LIVING Speckle krukke Ø30 cm Off white
Andre varemerker