G.wurm

G. Wurm GmbH & Co. KG er et velkjent merke og distributør, spesialisert på gaveartikler og dekorasjon. De er basert i Tyskland og har en lang historie med å tilby et bredt utvalg av produkter, inkludert hjemmedekor, sesongbetonte dekorasjoner, og gaver.

Med fokus på innovasjon og trender, fortsetter G. Wurm å være en populær leverandør for forhandlere og forbrukere som søker unike og attraktive produkter for en rekke anledninger.

 • Vase Keramisk Ansikt Sort Hvit 14 cm

  Vase Keramisk Ansikt Sort Hvit 14 cm
  Keramisk vase med lekent uttrykk av et ansikt med briller. Vasen står flott alene som et dekorelement i seg selv, men gjør seg særlig godt ed friske blomster. Gi hjemmet et humoristisk og personlig preg med denne vasen som er 14 cm høy.
 • Vase Keramisk Ansikt Sort Hvit 21 cm

  Vase Keramisk Ansikt Sort Hvit 21 cm
  Vase i keramikk. Gi hjemmet ditt litt humor og personlighet med denne sjarmerende og unike vase med fjes og briller. Denne vasen er ikke bare et funksjonelt stykke for å vise frem dine favorittblomster, men den legger også til et lekent og stilfullt
 • Vase Keramikk 24cm Svart

  Vase Keramikk 24cm Svart
  Vase i keramikk med en ansiktsuforming som fanger øyet, og skaper et stilfullt uttrykk til stuen. Dekorer med vakre blomster eller la den skinne for seg selv som et dekorelement. Vasen måler 24 cm x 17 cm.
 • Lyslykt Retro Sort/Gull 13 cm

  Lyslykt Retro Sort/Gull 13 cm
  Flott lyslykt i sort og gull utførelse. De delikate utskjæringene i lykten skaper et fint spill i lyset og gir et lunt og stemningsfylt uttrykk hvor enn lykten plasseres. Lykten kan fint stå ute, men bør tas inn om natten for å beholde sitt fine uts
 • Vase Keramikk Sand Finish 22cm Lys Brun

  Vase Keramikk Sand Finish 22cm Lys Brun
  Vase i keramikk med en sand finish. Teksturen og den delikate formen gjør vasen like flott uten, som med fylte blomster eller strå. Vasen måler 22 cm i høyden og 12 cm i bredden.
 • Vase Keramikk 16cm Hvit

  Vase Keramikk 16cm Hvit
  Vase på 11 cm utformet i keramikk. Vasen er designet i en enkel og tidløs form, som sammen med materialet skaper et moderne uttrykk til stuen. Fyll vasen med vakre blomster, eller la den stå dekorativt for seg selv.
 • Vase Damekropp Keramikk 21cm

  Vase Damekropp Keramikk 21cm
  Hvit vase fremstilt i keramikk. Vasen er en kunstnerisk tolkning av en kvinnekropp, som kombinert med materialets overflate skaper et moderne uttrykk. Fyll vasen med blomster, eller la den skinne for seg selv i bokhyllen, på stuebordet eller stående
 • Vase Dame Keramikk 12cm

  Vase Dame Keramikk 12cm
  Vase i keramikk. Den unike vasen skaper et stilfullt preg til stuen, og selv uten blomster er den et kunstverk i seg selv. Vasen måler 12 cm i høyden og 17 cm i bredden.
 • Ginkgo Lyslykt Gull 9 cm

  Ginkgo Lyslykt Gull 9 cm
  Telysholder med flotte detaljer i gull. Gi ditt hjem en glitrende touch av luksus og eleganse med den strålende telysholderen i gullfarget metall og innsats i glass. Denne fantastiske telysholderen er ikke bare en praktisk løsning for å lyse opp romm
 • Krus 33cl Maritim

  Krus 33cl Maritim
  Krus dekorert i et maritimt uttrykk. Kruset er fremstilt i hvitt porselen og prydet av maritime detaljer som bringer inn en bit av skjærgården til bordet. Kruset rommer 33 cl og måler 12 x 8 x 9 cm.
 • Lyslykt Retro Sort/Gull 10cm

  Lyslykt Retro Sort/Gull 10cm
  Lyslykt i sort og gullfarget utførelse med et preg av retro stil. Lyslykten får et vakkert spill fra lys ved hjelp av de delikate utskjæringene, og gir en fin og lun stemning hvor enn den plasseres. Lykten måler 10 cm i både diameter og høyde.
 • Vase Keramikk Ansikt 20 cm

  Vase Keramikk Ansikt 20 cm
  Vase med fargerik dekor og et skissert fjes som utgir et helt unikt uttrykk. Vasen i keramikk er like flott stående for seg selv, men gjør seg særlig godt med blomster eller dekorstrå i. Vasen er 20 cm høy.
 • Vase Keramikk Fargerik 20 cm

  Vase Keramikk Fargerik 20 cm
 • Vase Porselen Hvit 14 cm

  Vase Porselen Hvit 14 cm
  Vase i porselen med røff overflate. Denne vasen i et tidsriktig uttrykk er allsidig i sin bruk. Du kan bruke den til å vise frem ferske blomster og skape et imponerende blomsterarrangement, eller la den stå alene som et kunstverk i seg selv. Uansett
 • Vase Keramikk 20 cm

  Vase Keramikk 20 cm
  Vase i keramikk. Den keramiske vasen er nøye utformet med fokus på rene linjer og en rund form som gir den et moderne og stilfullt utseende. Denne vakre vasen er inspirert av skandinavisk og nordisk design, og er den perfekte kombinasjonen av funksjo
 • Vase Dame Keramikk 20 cm

  Vase Dame Keramikk 20 cm
  Keramisk vase med lekent uttrykk. Vasen har motiv av et damefjes og underdelen minner om en kjole med hanker som armer. Den flotte vasen blir et morsomt innspill i hjemmet og står fint både med blomster og for seg selv som et helt unikt dekorelement.
 • Vase Dame Keramikk 29 cm

  Vase Dame Keramikk 29 cm
  Keramisk vase. Den 29 cm høye vasen har et lekent motiv som vil bli et unikt blikkfang i ditt hjem. Vasen gjør seg godt med blomster eller kvister, men kan også stå for seg selv som et morsomt dekorelement på en hylle eller skjenk.
 • PORCELAIN VASE WHITE (W/H/D) 15X15X20CM

  PORCELAIN VASE WHITE (W/H/D) 15X15X20CM
  Vase i porselen med et moderne uttrykk og minimalistisk design. Den rene hvite fargen gir den et tidløst og allsidig utseende som passer sømløst inn i enhver innredning. som et stilfullt dekorativt element på egen hånd. Vasen kan stå som et stilfullt
Andre varemerker