Georg Jensen

Georg Jensen er et anerkjent navn innen dansk design med over 100 års historie. Grunnlagt av den talentfulle sølvsmeden Georg Jensen i 1904, har dette selskapet etablert seg som et symbol på unik håndverksmessig kvalitet og tidløst estetisk design.

Georg Jensen så verdien i å kombinere sin egen kunstneriske dyktighet med design fra andre talentfulle formgivere, noe som resulterte i hans filosofi om å skape demokratisk design med både funksjonalitet og skjønnhet.

Kjente formgivere med Georg Jensen

Selskapet har blitt støttet av kjente formgivere som Arne Jacobsen, Sigvard Bernadotte og Maria Berntsen, og tilbyr et bredt sortiment av høykvalitets produkter, inkludert kjøkkenutstyr og interiørdetaljer som skåler, bestikk, tekanner og lysestaker.

 • Georg Jensen Beak Termokanne 1L S/S

  Georg Jensen Beak Termokanne 1L S/S
 • Georg Jensen Copenhagen Lysestake, Stor

  Georg Jensen Copenhagen Lysestake, Stor
  COPENHAGEN lysestaken fra Georg Jensen er en designklassiker, som passer inn i både et moderne og klassisk hjem. Lysestaken er skapt med fokus på rene linjer og en enkel fremtoning. Den er elegant og nærmest estetisk, samtidig med at den er intim. Pe
 • Georg Jensen Bernadotte rødvinsglas 6 stk

  Georg Jensen Bernadotte rødvinsglas 6 stk
  Server en god rødvin til dine gjester og la de vakre rødvinsglassene fra Georg Jensen være bordets midtpunkt. Med det sofistikerte utseendet og en moderne eleganse vil de med garantert pynte opp og alle vet at vin smaker bedre, når den nytes fra et f
 • Georg Jensen Home Alfredo Salatskål

  Georg Jensen Home Alfredo Salatskål
  Salatskål i blankt rustfritt stål fra Georg Jensen og serien Alfredo. Salatskålen står i flott kontrast til salatbestikket i tre, i samme serie, og skålen egner seg godt til servering av pasta, salat, poteter og frukt. Skålen skal rengjøres for hånd.
 • Georg Jensen Bernadotte Barne Tallerken & Kopp Rustfritt

  Georg Jensen Bernadotte Barne Tallerken & Kopp Rustfritt
  Gi bort dette flotte Tallerken & Kopp settet fra Bernadotte serien til noen du er glad i. Det skandinaviske designet er inspirert av Sigvard Bernadotte. Tallerkenen og koppen er laget av rustfritt stål som deretter har fått en blankpolert finish.
 • Georg Jensen Henning Koppel Mugge 1,9 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt stål - 3586804

  Georg Jensen Henning Koppel Mugge 1,9 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt stål - 3586804
  HK mugge, designet av Henning Koppel for Georg Jensen. Muggen ble lansert i 2008 for å feire Koppels 90-årsdag, muggens originale sølvdesign har blitt brukt. Den er et av hans mest berømte produkter, og har et elegant og sensuelt uttrykk. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen Fløtemugge 23 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt stål - 10019283

  Georg Jensen Fløtemugge 23 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt stål - 10019283
  Fløtemuggen fra Georg Jensen har et stilrent design i rustfritt stål med en elegant look som aldri går ut av stil perfekt til både hverdag og fest. Om fløtemuggen fra Georg Jensen- Laget av rustfritt stål.- Elegant design.- Moderne, skandinavisk look.- Perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe.- Bredde: 92 mm.- Høyde: 105 mm.- Kapasitet: 23 cl.- Diameter: 71 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for fløtemuggen- Håndvask anbefales. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky vannkaraffel

  Georg Jensen Sky vannkaraffel
  Denne elegante vannkaraffelen er en del av Georg Jensens Sky- kolleksjon, som er designet av den franske industri- og interiørarkitekten Aurélien Barbry. Karaffelens bunn i rustfritt stål er både en vakker og praktisk tilføyelse til det håndblåste gl
 • Georg Jensen Beak Termokanne 1L Sort

  Georg Jensen Beak Termokanne 1L Sort
 • Georg Jensen Copenhagen Lysestake Large - Lysestaker Rustfritt stål - 3586801

  Georg Jensen Copenhagen Lysestake Large - Lysestaker Rustfritt stål - 3586801
  Copenhagen er en moderne tolkning av Georg Jensens produkter som han designet under 60-tallet. I 1960 ble lysestaken skapt for første gang, da som et alterlys for bruk i en moderne kirke i skandinavisk stil. I 2007 kom det en ny versjon av rustfritt stål med koniske topper. Matchende lys kan kjøpes separat. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Termokanne 0,8 Liter

  Georg Jensen Bernadotte Termokanne 0,8 Liter
  1938 var året da Prins Sigvard Bernadotte designet den innovative melkekannen helt i sølv. Kannen ble siden inspirasjonskilde til denne nye termokannen som ble lansert i 2002. Selv om designet snart fyller 80 år beholder den fortsatt en plass i toppe
 • Georg Jensen Henning Koppel Mugge 0,75 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt stål - 3586847

  Georg Jensen Henning Koppel Mugge 0,75 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt stål - 3586847
  Den stolte utformingen av dette stykket Minner om en av Henning Koppel mest kjentedesign, nemlig muggen med kallenavnet'' den gravide and''. Nå er muggen lansert ien mindre versjon for vin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen - Bernadotte skål liten 13 cm blank

  Georg Jensen - Bernadotte skål liten 13 cm blank
  Få et element av klassisk skandinavisk design på bordet med denne dekorative lille skålen. Den elegante rillede overflaten er inspirert av designer Sigvard Bernadottes originale sølvtøy fra 1930-tallet, men har fått et nytt og moderne uttrykk i
 • Georg Jensen - Bernadotte skål liten 13 cm blank

  Georg Jensen - Bernadotte skål liten 13 cm blank
  Få et element av klassisk skandinavisk design på bordet med denne dekorative lille skålen. Den elegante rillede overflaten er inspirert av designer Sigvard Bernadottes originale sølvtøy fra 1930-tallet, men har fått et nytt og moderne uttrykk i
 • Georg Jensen Henning Koppel Kanne 1,2 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt stål - 3586663

  Georg Jensen Henning Koppel Kanne 1,2 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt stål - 3586663
  Henning Koppel Kanne 1,2 L fra Georg Jensen. Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt stål Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky rødvinsglass 6 stk

  Georg Jensen Sky rødvinsglass 6 stk
  Dekk et vakker og stilrent bord ved hjelp av de skulpturelle rødvinsglassene fra Georg Jensen, som er en del av Sky serien. Serien er designet av Aurélien Barbry og består av bartilbehør som shakere, målebegere og korketrekkere, men også annet utstyr
 • Georg Jensen Lumis Hurricane Lyslykt Medium

  Georg Jensen Lumis Hurricane Lyslykt Medium
 • Georg Jensen Koppel Mugge 1.2 L Midnight Black - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål Sort - 10019718

  Georg Jensen Koppel Mugge 1.2 L Midnight Black - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål Sort - 10019718
  Muggen fra Georg Jensen har et elegant uttrykk i rustfritt stål med en glatt, matt finish og en praktisk tut perfekt for kalde drikker. Med produkter fra denne serien skaper du enkelt en elegant borddekking som passer perfekt for finere anledninger. Om muggen fra Georg Jensen- Laget av rustfritt stål.- Høyde: 28,5 mm.- Kapasitet: 120 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Kun håndvask. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen Henning Koppel Mugge 1,2 L

  Georg Jensen Henning Koppel Mugge 1,2 L
  Det er ingen tilfeldighet at Henning Koppels mugge er en av Georg Jensens mest ikoniske verk. De myke og dynamiske linjene skaper en fantastisk elegant form som gjør at muggen er like perfekt både til vann og vin.Designeren Henning Koppel (1918-1981)
 • Georg Jensen COBRA Mugge Rustfritt Stål

  Georg Jensen COBRA Mugge Rustfritt Stål
  En vakker mugge/karaffel i rustfritt stål, designet av Constantin Wortmann. Den flytende væskelignende formen som preger alle produkter i serien COBRA gir et elegant uttrykk. Designeren Constantin Wortmann har lykkes med å fange det stilige med enkle
 • Georg Jensen Bernadotte hvitvinsglass 6 stk

  Georg Jensen Bernadotte hvitvinsglass 6 stk
  En god hvitvin bør nytes av et vakkert glass for å få den komplette opplevelsen. Dette hvitvinsglasset fra Georg Jensen har et unikt og elegant design, som er inspirert av det ikoniske riflede designet som opprinnelig var skapt i samarbeid med svensk
 • Georg Jensen Cobra Serveringsfat Med Innlegg - Serveringsfat Rustfritt stål - 10019112

  Georg Jensen Cobra Serveringsfat Med Innlegg - Serveringsfat Rustfritt stål - 10019112
  Serveringsfatet fra Georg Jensen har et ikonisk design i rustfritt stål med en skulpturell form perfekt til servering av både middag og frokost. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Designet av Constantin Wortmann. Om serveringsfatet fra Georg Jensen- Skulpturell form.- Laget av rustfritt stål.- Bredde: 481 mm.- Dybde: 361 mm.- Høyde: 34 mm.- Ikonisk design. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Krus 26 Cl 2-pk - Termoskopper Porselen Hvit - 10019192

  Georg Jensen Bernadotte Krus 26 Cl 2-pk - Termoskopper Porselen Hvit - 10019192
  Kruset fra Georg Jensen har et hvitt, minimalistisk design i porselen med subtile detaljer. Det har art deco-estetikk med furer på siden. Start morgenen din med en kopp kaffe for å gjøre deg glad. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om kruset fra Georg Jensen- Minimalistisk design.- Subtile detaljer.- Porselen.- Moderne stil.- Høyde: 105 mm.- Diameter: 85 mm.- Kapasitet: 26 cl.- Antall i pakken: 2 Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Termoskopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Champagneglass 27 Cl 6-pk - Champagneglass Krystall Klar - 10019698

  Georg Jensen Bernadotte Champagneglass 27 Cl 6-pk - Champagneglass Krystall Klar - 10019698
  Champagneglasset fra Georg Jensen har elegant, tidløs look i krystallglass med riflet mønster perfekt til festlige anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Sri Lanka. Om champagneglasset fra Georg Jensen- Finnes også som et highball-glass.- Fra kolleksjonen Bernadotte.- Laget av krystallglass.- Designeren er Sigvard Bernadotte.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Laget i Sri Lanka.- Kapasitet: 27 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for champagneglasset- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Champagneglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte champagneglass flute, 27 cl, 6 stk

  Georg Jensen Bernadotte champagneglass flute, 27 cl, 6 stk
  Vi kjenner lett igjen Sigvard Bernadottes designsignatur med de myke ribbede linjene. Den ikoniske stilen er en vakker detalj på champagneglassene som er laget av glitrende krystallglass. Et glass du får lyst til å skåle med champagne i minst en gang
 • Georg Jensen Stearinlys Til Cobra Lysestake 2-pk - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Parafin Hvit - 3586472

  Georg Jensen Stearinlys Til Cobra Lysestake 2-pk - Tilbehør Lysestaker & Lyslykter Parafin Hvit - 3586472
  Stearinlysene fra Georg Jensen er laget av parafinvoks perfekt for å belyse sene kvelder og gjøre dem litt mer koselige. Designet av Constantin Wortmann. Om stearinlysene fra Georg Jensen- Egnet til en Cobra lysestake.- Kombiner stearinlysene med en 10013699, 3586367, 3586368, 3586369, 3586631, 3586632, 3586633, 3586801 lysestake fra Georg Jensen.- Brennetid: 83 timer.- Høyde: 250 mm.- Diameter: 60 mm. Kjøp Tilbehør Lysestaker & Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte salatskål

  Georg Jensen Bernadotte salatskål
  Georg Jensen Bernadotte Salatskål er en stor og flott skål som er perfekt til å servere salat eller andre retter på en elegant måte. Skålen er laget av hvitt porselen og har et tidløst design med riller i kanten som gir en fin kontrast til den glatte
 • Georg Jensen - Alfredo salatskål 28 cm

  Georg Jensen - Alfredo salatskål 28 cm
  Alfredo salatbolle er lansert i rustfritt stål, som gir en vakker kontrast til kolleksjonens salatbestikk i eik. Skålen kan også brukes til å servere pasta, poteter, popcorn, frukt og sjømat.
 • Georg Jensen - Cobra karaffel 1,2 L blank

  Georg Jensen - Cobra karaffel 1,2 L blank
  Cobra karaffel 1,2 L blank, fra Georg Jensen.Denne Cobra karaffelen fra Georg Jensen er et elegant og tidløst tillegg til ditt hjem. Laget av polert rustfritt stål, har karaffelen et blankt utseende som gir den et moderne og sofistikert preg. Med e
 • Georg Jensen Alfredo Glassvase H25 cm.

  Georg Jensen Alfredo Glassvase H25 cm.
  Denne elegante Georg Jensen-vasen er laget av munnblåst glass, som gir en unik design. Vasen har en vakker grønn farge som gir liv og varme til stuen, og den kan kombineres med andre produkter i Alfredo-serien.
 • Georg Jensen BLOOM Skål Rustfritt Stål, Medium

  Georg Jensen BLOOM Skål Rustfritt Stål, Medium
  Stilren serveringsskål i rustfritt stål, designet av Helle Damkjær. Inspirasjonen til denne lekre skålen kommer fra de japanske kirsebærblomstene som blomstrer og danner en skål med sine blad. Den myke kanten øverst gir et elegant
 • Georg Jensen Bernadotte Termokanne 1 liter, sølv

  Georg Jensen Bernadotte Termokanne 1 liter, sølv
  Forbedret utgave med push stop: Den nye og forbedrede utgaven er utstyrt med push stop, som hindrer at du søler når du heller.1938 var året da Prins Sigvard Bernadotte designet den innovative melkekannen helt i sølv. Kannen ble siden inspirasjonskild
 • Georg Jensen Cobra Karaffel 75 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 3586612

  Georg Jensen Cobra Karaffel 75 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Glass Klar - 3586612
  Karaffelen fra Georg Jensen har et elegant, praktisk design i glass. Designet av Constantin Wortmann.- Laget av glass.- Fra kolleksjonen Cobra.- Høyde: 290 mm.- Kapasitet: 75 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for karaffelen- Håndvask anbefales. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen Alfredo Vase 25 Cm Lyse - Vaser Munnblåst Glass Grønn - 3586198

  Georg Jensen Alfredo Vase 25 Cm Lyse - Vaser Munnblåst Glass Grønn - 3586198
  Denne funksjonelle og dekorative vasen har en gjennomtenkt design. Designen fremhever blomstene på en vakker måte. Fargen på glassvasen er unik for Georg Jensen og har blitt utviklet i nært samarbeid mellom Georg Jensen Livings designteam og Glafo glassforskningsinstitutt. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte drikkeglass 38 cl, 6 stk

  Georg Jensen Bernadotte drikkeglass 38 cl, 6 stk
  Kompletter borddekkingen med de høye drikkeglassene gra Georg Jensen, som inviterer til sofistikert eleganse. Glasset er en del av Bernadotte serien og bærer det fine riflede mønsteret i art deco stil, som gir et unikt design og er samtidig god å hol
 • Georg Jensen Bernadotte middagstallerken 26 cm

  Georg Jensen Bernadotte middagstallerken 26 cm
  Inviter venner og familie på en god middag, som serveres på et fint dekket bord. Bernadotte porselenet fra Georg Jensen er perfekt til nettopp dette, fordi det har et tidløst og elegant design som passer inn i alle skandinaviske hjem. Porselenet har
 • Georg Jensen Bernadotte termoskopp 2 stk

  Georg Jensen Bernadotte termoskopp 2 stk
  Det finnes ikke noe bedre enn å nyte dagens første kopp kaffe og det bør gjøres fra en vakker kopp for å få den beste mulige opplevelsen. Bernadotte termoskoppen fra Georg Jensen bærer det ikoniske riflede mønsteret og er laget i hvitt porselen. Det
 • Georg Jensen Cobra serveringsfat

  Georg Jensen Cobra serveringsfat
  Få en fint dekket bord med hjelp av Cobra serveringsfatet fra Georg Jensen. Med sin stilrene og myke form i blankt rustfritt stål er fatet egnet til servering av diverse retter eller kanskje som et unikt serveringsfat. Det vakre fatet måler 32 cm i d
 • Georg Jensen Sky drikkeglass 45 cl 6 stk

  Georg Jensen Sky drikkeglass 45 cl 6 stk
  Dekk på bordet med de vakre Sky drikkeglassene fra Georg Jensen, som er fin til mange forskjellige drikker. Aurélien Barbry står bak designet av kolleksjonen som består av bartilbehør som shakere, isbøtte, målebegere og korketrekkere. Det høye glasse
 • Georg Jensen Bernadotte Middagstallerken 260 Mm - Tallerkener Porselen Hvit - 10019208

  Georg Jensen Bernadotte Middagstallerken 260 Mm - Tallerkener Porselen Hvit - 10019208
  Middagstallerkenen fra Georg Jensen har et hvitt, minimalistisk design i porselen med subtile detaljer. Den har art deco-estetikk med furer på siden og en moderne bunn perfekt til middagsfester. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om middagstallerkenen fra Georg Jensen- Minimalistisk design.- Subtile detaljer.- Porselen.- Moderne stil.- Høyde: 19 mm.- Diameter: 260 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for middagstallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Rødvinsglass 54 Cl 6-pk - Vinglass Krystall Klar - 10019230

  Georg Jensen Bernadotte Rødvinsglass 54 Cl 6-pk - Vinglass Krystall Klar - 10019230
  Rødvinsglasset fra Georg Jensen har et minimalistisk design i krystall med subtile detaljer. Det har art deco-estetikk med et mykt, bølget mønster perfekt til middagsfester. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om rødvinsglasset fra Georg Jensen- Minimalistisk design.- Subtile detaljer.- Laget av krystallglass.- Moderne stil.- Høyde: 225 mm.- Diameter: 100 mm.- Kapasitet: 54 cl.- Antall i pakken: 6 Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky Krus 38 Cl 2-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 10019200

  Georg Jensen Sky Krus 38 Cl 2-pk - Kaffekopper Porselen Hvit - 10019200
  Kruset fra Georg Jensen har et vakkert, funksjonelt, hvitt design i porselen perfekt for varme drikker som kaffe og te. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Designet av Aurélien Barbry. Om kruset fra Georg Jensen- Vakkert design.- Funksjonelt design.- Porselen.- Kapasitet: 38 cl.- Høyde: 90 mm.- Bredde: 127 mm.- Diameter: 70 mm.- Antall i pakken: 2 Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Georg Jensen Lumis Telyslykt Rustfritt Stål Glass

  Georg Jensen Lumis Telyslykt Rustfritt Stål Glass
 • Georg Jensen Bernadotte Eggeglass Sett 2stk

  Georg Jensen Bernadotte Eggeglass Sett 2stk
  2 stk eggeglass fra Georg Jensen i serien Bernadotte. De elegante eggeglassene i rustfritt stål fra Bernadotte er utformet med et vakkert rillemønster som fanger blikket på bordet. Serien Bernadotte ble først presentert på 1930-tallet med produkter d
 • Georg Jensen Bernadotte Karaffel Med Lokk 1 L Glass - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 10019511

  Georg Jensen Bernadotte Karaffel Med Lokk 1 L Glass - Vannkarafler & Vannkanner Krystall Klar - 10019511
  Karaffelen fra Georg Jensen har et håndblåst design i krystallglass med en ribbet overflate og et lokk i rustfritt stål perfekt for kalde drikker. Den har en tynn form for enkel oppbevaring. Egnet til både hverdag og finere anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om karaffelen fra Georg Jensen- Fra kolleksjonen Bernadotte.- Håndblåst design.- Laget av krystallglass.- Ribbet overflate.- Tynn form.- Lokk i rustfritt stål med en blankpolert finish.- Laget i Portugal. Mål på karaffelen:- Høyde: 305 mm.- Diameter: 80 mm.- Kapasitet: 100 cl. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Bolle Rustfritt Stål 260 mm

  Georg Jensen Bernadotte Bolle Rustfritt Stål 260 mm
 • Georg Jensen Bernadotte cocktailglass Coupe, 20 cl, 2 stk

  Georg Jensen Bernadotte cocktailglass Coupe, 20 cl, 2 stk
  De myke ribbede linjene kjennetegner Sigvard Bernadottes designsignatur. Den ikoniske stilen er en vakker detalj på cocktailglassene, som er laget av glitrende krystallglass. Et glass du gjerne vil ønske å skåle med champagne, prosecco eller cocktail
 • Georg Jensen Cobra Lysestake 24cm blankt rustfritt stål

  Georg Jensen Cobra Lysestake 24cm blankt rustfritt stål
  Lysestake 24cm fremstilt i blankt rustfritt stål fra George Jensen i serien Cobra. Etter sin lansering i 2008 har serien Cobra hatt en stor suksess. Serien ble designet av Constantin Wortmann som hadde et ønske om å skape en tradisjonell lysestake so
 • Georg Jensen COBRA Lysestake 3-pack

  Georg Jensen COBRA Lysestake 3-pack
  Tre stilige lysestaker med en dramatisk twist.Den flytende væskelignende formen som preger alle produkter i serien COBRA gir et elegant uttrykk. Designeren Constantin Wortmann har lykkes med å fange det stilige med enkle og myke former og kombinere d
 • Georg Jensen Koppel Mini Mugge 0.2 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål - 10019764

  Georg Jensen Koppel Mini Mugge 0.2 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål - 10019764
  Muggen fra Georg Jensen har et klassisk, elegant design for å lysne opp bordsettingen. Den er laget av rustfritt stål med en vakker, blank finish perfekt for å servere dressing, melk eller fløte. Om muggen fra Georg Jensen- Laget av rustfritt stål.- Høyde: 160 mm.- Bredde: 60 mm.- Kapasitet: 20 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Kun håndvask. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen Julepynt 2023 Lysestaker Mus & Juletre 18kt Gullbelagt

  Georg Jensen Julepynt 2023 Lysestaker Mus & Juletre 18kt Gullbelagt
  Lysestaker fra Georg jensen og årets julekolleksjon designet av Sanne Lund Traberg. De to elegante lysestakene bringer skogens magi rett inn i din egen stue. Den ene er formet som en søvnig skogmus, og den andre som en majestetisk grankongle - begge
 • Georg Jensen - Cobra karaffel glass 0,75L klar

  Georg Jensen - Cobra karaffel glass 0,75L klar
  Cobra karaffel fra Georg Jensen er designet av Constantin Wortmann. Karaffelen er laget av glass, og rommer 0,75 liter. Vakker på frokostbordet med juice i, eller når du serverer vann til vinen i selskapet. Cobra-serien består av flere fine produk
 • Georg Jensen - Alfredo salatskål 28 cm

  Georg Jensen - Alfredo salatskål 28 cm
  Alfredo salatbolle er lansert i rustfritt stål, som gir en vakker kontrast til kolleksjonens salatbestikk i eik. Skålen kan også brukes til å servere pasta, poteter, popcorn, frukt og sjømat.
 • Georg Jensen - Bernadotte eggeglass 2 stk blank

  Georg Jensen - Bernadotte eggeglass 2 stk blank
  Sett med to stykk eggeglass i blankpolert stål, fra Bernadotte-serien til Georg Jensen. Gi bordet ditt et hint av tidløs eleganse med Bernadotte eggeglass-settet.Inspirert av rillemønsteret fra 1930-tallets Art Deco-periode, ble Bernadotte-kolleks
 • Georg Jensen Koppel Mugge 1.5 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt stål - 10020335

  Georg Jensen Koppel Mugge 1.5 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt stål - 10020335
  Mugge fra Georg Jensen med et elegant uttrykk i rustfritt stål med en vakker, skinnende finish og en praktisk tut perfekt for kalde drikker. Om muggen fra Georg Jensen- 1.5 L- Laget av rustfritt stål.- Høyde: 420 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Kun håndvask. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen Henning Koppel Mugge 0.75 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål Midnight Black - 10020468

  Georg Jensen Henning Koppel Mugge 0.75 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål Midnight Black - 10020468
  Mugge fra Georg Jensen med et elegant uttrykk i rustfritt stål med en glatt, matt finish og en praktisk tut perfekt for kalde drikker. Om muggen fra Georg Jensen- 0.75 L- Laget av rustfritt stål.- Høyde: 24.8 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Kun håndvask. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen Alfredo Eggeglass 2-pk

  Georg Jensen Alfredo Eggeglass 2-pk
  Dekk et luksuriøst frokostbord med disse elegante eggeglasene i rustfritt stål. Det minimalistiske designet gjør det enkelt å kombinere eggeglassene med andre serviser.Designeren Alfredo Häberli har lykkes i å skape en herlig symbiose av tradisjon og
 • Georg Jensen BLOOM Skål, Stor

  Georg Jensen BLOOM Skål, Stor
  Skap en luksuriøs stemning rundt middagsbordet med denne eksklusive serveringsskålen i rustfritt stål, designet av Helle Damkjær. Inspirasjonen til denne lekre skålen kommer fra de japanske kirsebærblomstene som blomstrer og
 • Georg Jensen CAFU Vase Stål, Mellom

  Georg Jensen CAFU Vase Stål, Mellom
  CAFU Vasen fra Georg Jensen er en vaskeekte designklassiker, som passer inn i både et moderne og klassisk hjem. Vasen er laget i blankpolert, rustfritt stål, og designet er enkelt og elegant.
 • Georg Jensen Henning Koppel Vase Rustfritt stål Stor

  Georg Jensen Henning Koppel Vase Rustfritt stål Stor
  Denne utrolig vakre vasen i stål  fra Georg Jensen er selve sjelen og tradisjonen i konsepter som beskrives som dansk design. Henning Koppel sitt arbeide er legendarisk og han jobbet utrettelig for å forene form og funksjon, og var opptatt av å
 • Georg Jensen Bernadotte Vase Rustfritt stål 18,8 cm

  Georg Jensen Bernadotte Vase Rustfritt stål 18,8 cm
  Med håndpolert stål blir det lett å løfte bukettene dine til et nytt nivå sammen med Bernadotte-vase fra Georg Jensen. De ribbede linjene blir en vakker kontrast til dine fargerike blomster og skaper en slående innredning. Fordi uansett om vasen er i
 • Georg Jensen Bernadotte Eggekopp 2-pack

  Georg Jensen Bernadotte Eggekopp 2-pack
  Oppdag en liten designhistorie med disse elegante eggkoppene fra Bernadotte-samlingen!Som en hyllest til en av hans mest vellykkede samarbeid, har Georg Jensen lansert en ny tolkning av Bernadotte-samlingen, der originale produktene ble designet på 1
 • Georg Jensen Bloom Botanica vase, mellomstor

  Georg Jensen Bloom Botanica vase, mellomstor
  Denne elegante vase fra Georg Jensens Bloom Botanica-kolleksjon fra 2019 har et organisk uttrykk, som er inspirert av naturens former. Vasen er framstilt av skinnende blankt rustfritt stål, som vakkert reflekterer blomstenes farger og er flott på hyl
 • Georg Jensen Bloom Botanica vase, stor

  Georg Jensen Bloom Botanica vase, stor
  Denne elegante vase fra Georg Jensens Bloom Botanica-kolleksjon fra 2019 har et organisk uttrykk, som er inspirert av naturens former. Vasen er framstilt av skinnende blankt rustfritt stål, som vakkert reflekterer blomstenes farger og er flott på hyl
 • Georg Jensen Indulgence serveringsfat til østers

  Georg Jensen Indulgence serveringsfat til østers
  Dette vakre serveringsfatet til østers fra Georg Jensen er en del av Indulgence-kolleksjonen, og nytelse, som navnet betyr, er i fokus. Østers er, om noe, en nytelses-rett, som kommer på bordet til ganske spesielle anledninger, og til det skal det se
 • Georg Jensen Bloom Skål Speilpolert Stål Liten - Serveringsskåler Rustfritt stål - 3586280

  Georg Jensen Bloom Skål Speilpolert Stål Liten - Serveringsskåler Rustfritt stål - 3586280
  Disse Bloom skålene er produsert i rustfritt stål og er egnet for presentasjon av deiligmat og dekorerer ethvert bord. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Kopple Wave Skål - Serveringsskåler Rustfritt stål - 3586864

  Georg Jensen Kopple Wave Skål - Serveringsskåler Rustfritt stål - 3586864
  Kopple Wave Skål fra Georg Jensen. Serveringsskåler Rustfritt stål Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Panton Brett Medium Masterpiece - Serveringsfat Rustfritt stål - 3586855

  Georg Jensen Panton Brett Medium Masterpiece - Serveringsfat Rustfritt stål - 3586855
  Disse Panton brettene nå er innført i en medium versjon. Brettet har ett vakkert speil-polert midtpunkt som legger en dramatisk dimensjon til innredning. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Skål Small 13 Cm - Serveringsskåler Rustfritt Stål - 10015890

  Georg Jensen Bernadotte Skål Small 13 Cm - Serveringsskåler Rustfritt Stål - 10015890
  Bernadotte skål fra Georg Jensen er laget av rustfritt stål med en polert overflate, som understreker den karakteristiske rillede strukturen. Skålen har en vakker skulpturell design som gjør den dekorativ som den er. Finnes i flere størrelser. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Alfredo Eggeglass 2-pakk - Eggekopper Rustfritt stål - 3580050

  Georg Jensen Alfredo Eggeglass 2-pakk - Eggekopper Rustfritt stål - 3580050
  Lyse opp frokost med en vakker eggeglass. Eggeglass er laget av rustfritt stål. 2-pakk. Kjøp Eggekopper og andre Serveringstilbehør hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cafu Lyslykt 58mm 2-pakk - Lyslykter Rustfritt stål - 3586340

  Georg Jensen Cafu Lyslykt 58mm 2-pakk - Lyslykter Rustfritt stål - 3586340
  Cafu lyslykt er en moderne klassiker som med sin enkelhet passer inn i de fleste hjem. Samlingen Cafu er utviklet av HolmbäckNordentoft som en hyllest til Georg Jensens tidligere kjente designer. Tåler ikke oppvaskmaskin. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Skål 19,1 Cm - Serveringsskåler Rustfritt stål - 3586626

  Georg Jensen Cobra Skål 19,1 Cm - Serveringsskåler Rustfritt stål - 3586626
  Cobras vakre design har blitt formet til en dekorativ og funksjonell skål i rustfritt stål. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Lyslykt 2-pakk - Lyslykter Rustfritt stål - 3586582

  Georg Jensen Cobra Lyslykt 2-pakk - Lyslykter Rustfritt stål - 3586582
  To lyslykter med herlig kombinasjon av funksjon og vakkert formgivning. Den bølgete formen minner om en herlig utslått blomst. Perfekt å sette frem på middagsbordet med telys for en lun og koselig atmosfære. Selges i 2-pakning. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bloom Skål Speilpolert Stål Stor - Serveringsskåler Rustfritt stål - 3586282

  Georg Jensen Bloom Skål Speilpolert Stål Stor - Serveringsskåler Rustfritt stål - 3586282
  Disse Bloom skålene er produsert i rustfritt stål og er egnet for presentasjon av deiligmat og dekorerer ethvert bord. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Henning Koppel Vase Medium - Vaser Rustfritt stål - 10009654

  Georg Jensen Henning Koppel Vase Medium - Vaser Rustfritt stål - 10009654
  Henning Koppel Vase Medium, Rustfritt Stål fra Georg Jensen. Vaser Rustfritt stål Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra eggekopp 2 stk

  Georg Jensen Cobra eggekopp 2 stk
  Server blødkokte egg på en unik og elegant måte takket være eggekoppene fra Georg Jensen. De vakre eggekoppene er en del av Cobra serien, som tyskfødte Constantin Wortmann står bak. De bølgete, myke linjene og en moderne eleganse er det som gjør egge
 • Georg Jensen Sky drikkeglass 38 cl 6 stk

  Georg Jensen Sky drikkeglass 38 cl 6 stk
  Nyt en iskald cocktail eller bare et kaldt glass vann av de fine drikkeglassene fra Georg Jensen. Sky glassene er fine til alle typer drikker, med sitt lave design. Glasset har dessuten en kapasitet på 38 cl og det følger med 6 stk i et sett, som gjø
 • Georg Jensen Sky dyp tallerken

  Georg Jensen Sky dyp tallerken
  Lag en god pasta, kremet suppe eller en god risotto som du med fordel kan servere i den dype tallerkenen fra Georg Jensen. Den fine skålen er spesielt egnet til disse rettene, fordi den er lav og bred. Den måler nemlig 24 cm i diameter og 5,7 cm i hø
 • Georg Jensen Sky Rødvinsglass 50 Cl 6-pk - Vinglass Krystall Klar - 10019206

  Georg Jensen Sky Rødvinsglass 50 Cl 6-pk - Vinglass Krystall Klar - 10019206
  Rødvinsglasset fra Georg Jensen har et sofistikert design i krystall med en rund form perfekt til middagsfester. Designet av Aurélien Barbry. Om rødvinsglasset fra Georg Jensen- Sofistikert design.- Laget av krystallglass.- Rund form.- Høyde: 225 mm.- Kapasitet: 50.0 cl.- Diameter: 104 mm.- Antall i pakken: 6-pack Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Drikkeglass Høyt 38 Cl 6-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 10019195

  Georg Jensen Bernadotte Drikkeglass Høyt 38 Cl 6-pk - Tumblerglass Krystall Klar - 10019195
  Drikkeglasset fra Georg Jensen har et minimalistisk design i krystall med subtile detaljer. Det har art deco-estetikk med et mykt, bølget mønster. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om drikkeglasset fra Georg Jensen- Minimalistisk design.- Subtile detaljer.- Laget av krystallglass.- Moderne stil.- Høyde: 115 mm.- Diameter: 78 mm.- Kapasitet: 38 cl.- Antall i pakken: 6 Kjøp Tumblerglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Serveringsfat 404 Mm - Serveringsfat Porselen Hvit - 10019193

  Georg Jensen Bernadotte Serveringsfat 404 Mm - Serveringsfat Porselen Hvit - 10019193
  Serveringsfatet fra Georg Jensen har et hvitt, minimalistisk design i porselen med subtile detaljer. Det har art deco-estetikk med furer på siden og en moderne bunn perfekt til middagsfester. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om serveringsfatet fra Georg Jensen- Minimalistisk design.- Subtile detaljer.- Porselen.- Moderne stil.- Høyde: 19 mm.- Bredde: 404 mm.- Dybde: 194 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen Barbry Serveringsbrett

  Georg Jensen Barbry Serveringsbrett
  Serveringsbrett i eiketre fra George Jensen i serien Barbry. Serveringsbrettet er designet av Aurélien Barbry i et minimalistisk og elegant design, med en ide om å gjenskape hverdagsting slik at det blir enkelt og nøyaktig.
 • Georg Jensen Cafu Vase Xs Glass

  Georg Jensen Cafu Vase Xs Glass
  Blå vase i glass fra George Jensen i serien Cafu. Cafu serien byr på en diskré eleganse, og er en moderne klassiker i hjemmet. Vasen er håndlaget i et solid og dypblått glass.
 • Georg Jensen Cafu Vase 98x148mm Stål

  Georg Jensen Cafu Vase 98x148mm Stål
  Vase i størrelse extra small fra Geroge Jensen i serien Cafu. Vasen er fremstilt i blankt rustfritt stål og designet av HolmbäckNordentoft som en hyllest til George Jensens designerarv. Cafu serien er en moderne klassiker som gir det elegante preget
 • Georg Jensen Bloom Høy Skål (Medium)

  Georg Jensen Bloom Høy Skål (Medium)
  Serveringsbolle fra Georg Jensen i blankt rustfritt stål. Det var opprinnelig japansk kirsebærblomst som inspirerte Georg Jensens Bloom-serie. Deres delikate og myke konturer reflekteres i Blooms svake, men fortsatt moderne linjer.
 • Georg Jensen Alfredo Eggeglass 2pk

  Georg Jensen Alfredo Eggeglass 2pk
  Eggeglass i 2pk fra Georg Jensen og serien Alfredo. Minimalismen møter flotte designuttrykk i denne serien, og Alfredo Häberlis gjenoppfinner hverdagsobjekter og transformere dem til enkel, presis og gjennomtenkt brukskunst. Eggeglassene er laget av
 • Georg Jensen Cafu Vase 205x300mm Glass

  Georg Jensen Cafu Vase 205x300mm Glass
  Vase i blått glass fra Georg Jensen og serien Cafu. Med de myke konturene og den diskre elegansen er vasen en moderne klassiker. Designet av HolmbäckNordentoft som en hyllest til designarven til Georg Jensen.
 • Georg Jensen Bernadotte Vase Stor 25,6cm Rustfritt Stål

  Georg Jensen Bernadotte Vase Stor 25,6cm Rustfritt Stål
  Stor vase i 25,6 cm fra Georg Jensen i den flotte serien Bernadotte. Vasen fra Bernadotte er fremstilt i rustfritt stål og designet med et elegant rillemønster fra Art Deco-perioden. Bernadotte serien har siden 1930-tallet vært en del av Georg Jensen
 • Georg Jensen Bernadotte Vase Medium 19cm Rustfritt Stål

  Georg Jensen Bernadotte Vase Medium 19cm Rustfritt Stål
  Vase medium i 19 cm fra Georg Jensen i serien Bernadotte. Det elegante rillemønsteret fra Art Deco-perioden preger den flotte vasen i rustfritt stål fra serien Bernadotte. De første produktene fra Bernadotte ble på 1930-tallet designet av den svenske
 • Georg Jensen Cafu Vase 21,6 Cm - Vaser Glass Klar - 10019702

  Georg Jensen Cafu Vase 21,6 Cm - Vaser Glass Klar - 10019702
  Vasen fra Georg Jensen har elegant, tidløs look i glass med kurvet form perfekt for ferske og tørkede blomster. Velg mellom ulike størrelser. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Laget i Tyrkia. Om vasen fra Georg Jensen- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Cafu.- Laget av glass.- Laget i Tyrkia. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cafu Vase 30 Cm - Vaser Glass Klar - 10019705

  Georg Jensen Cafu Vase 30 Cm - Vaser Glass Klar - 10019705
  Vasen fra Georg Jensen har elegant, tidløs look i glass med kurvet form perfekt for ferske og tørkede blomster. Velg mellom ulike størrelser. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Laget i Tyrkia. Om vasen fra Georg Jensen- Vasen finnes i forskjellige størrelser.- Finnes i forskjellige farger.- Fra kolleksjonen Cafu.- Laget av glass.- Laget i Tyrkia. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Kun håndvask. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte termoskanne, Terracotta, 1 liter

  Georg Jensen Bernadotte termoskanne, Terracotta, 1 liter
  Myke former med ribbet mønster – den ikoniske Bernadotte termosen er designet av Sigvard Bernadotte og er blitt gjenbrukt i denne moderne versjonen av danske Georg Jensen. Med et innvendig rustfritt stålbelegg, kan drikken holdes kald eller varm leng
 • Georg Jensen Cafu vase, medium, glass

  Georg Jensen Cafu vase, medium, glass
  Vasen er designet av den danske duoen Holmbäck & Nordentoft, som sammen har laget Cafu-kolleksjonen for Georg Jensen. Inspirasjonen kommer fra Henning Koppels design med fokus på skulpturell design. Siden hver vase er munnblåst, får alle et unikt
 • Georg Jensen Cafu vase, small, glass

  Georg Jensen Cafu vase, small, glass
  Vasen er designet av den danske duoen Holmbäck & Nordentoft, som sammen har laget Cafu-kolleksjonen for Georg Jensen. Inspirasjonen kommer fra Henning Koppels design med fokus på skulpturell design. Siden hver vase er munnblåst, får alle et unikt
 • Georg Jensen Cobra Gulvstake Small 40 Cm - Lysestaker Rustfritt stål - 3586631

  Georg Jensen Cobra Gulvstake Small 40 Cm - Lysestaker Rustfritt stål - 3586631
  Cobra Gulvstake Small, 40 cm fra Georg Jensen. Lysestaker Rustfritt stål Rustfritt stål Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Lysestake 2-pak 20 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Silver - 3586579

  Georg Jensen Cobra Lysestake 2-pak 20 Cm - Lysestaker Rustfritt Stål Silver - 3586579
  Cobra er en klassisk lysestake med elegant formgivning. De svingede kurvene gir en følelse av bevegelse. Formen er delvis inspirert av smeltende voks og lysestakens kurver minner om en lysestake som har begynt å smelte. Med sin blanke finish i rustfritt stål kombinert med designet, skapes et dramatisk og inspirerende uttrykk. Disse lysestakene finnes i flere størrelser og selges i 2-pakning. Matchende lys selges separat. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Georg Jensen Star Xmas Lysestaker 3 Deler Belagt Rustfritt Stål - Lysestaker Messing Gull - 10019976

  Georg Jensen Star Xmas Lysestaker 3 Deler Belagt Rustfritt Stål - Lysestaker Messing Gull - 10019976
  Lysestakene fra Georg Jensen har et moderne, skandinavisk design i gullbelagt rustfritt stål. De har abstrakte stjerneformer med en tredimensjonal følelse perfekt for å skape en koselig atmosfære i julen. Designet av Sanne Lund Traberg. Om lysestakene fra Georg Jensen- Antall i pakken: 3- Laget av rustfritt stål.- 18k gullbelegg.- Moderne, skandinavisk design.- Abstrakte stjerneformer.- Bredde: 68 mm.- Høyde: 14 mm.- Laget i Danmark Vedlikeholdsinstruksjoner for lysestakene- Rengjøres med en fuktig klut.- Tørkes grundig. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • Georg Jensen Alfredo Lysestake 2pk

  Georg Jensen Alfredo Lysestake 2pk
 • Georg Jensen Cobra Lysestake 20cm Home

  Georg Jensen Cobra Lysestake 20cm Home
  Lysestake fra Georg Jensen i blankt rustfritt stål. Lysestaken er 20 cm høy er en moderne vri på antikke lysestaker og finnes i flere forskjellige høyder som kan kombineres for et lekent uttrykk i hjemmet. Kolleksjonen Cobra er med sine flytende, sk
 • Georg Jensen Cobra Lysestake 3pk

  Georg Jensen Cobra Lysestake 3pk
  Lysestake 3pk i liten, medium og stor fra George Jensen i serien Cobra. Serien Cobra ble designet av Constantin Wortmann i et ønske om å skape en lysestake som hadde det tradisjonelle preg, passende til det moderne hjem. Lysestakene kommer i tre stør
 • Georg Jensen COBRA Lysestake 2-pack, Medium

  Georg Jensen COBRA Lysestake 2-pack, Medium
  To klassiske lysestaker med en dramatisk twist.Den flytende væskelignende formen som preger alle produkter i serien COBRA gir et elegant uttrykk. Designeren Constantin Wortmann har lykkes med å fange det stilige med enkle og myke forme
 • Georg Jensen COBRA Golv Lysestake, Stor

  Georg Jensen COBRA Golv Lysestake, Stor
  Denne gulvstaken fra Georg Jensen COBRA serien er synonym med eleganse. Formspråket er dynamisk og levende og staken skaper derfor god stemning og bevegelse hjemme - akkurat som en peis. Den er utført i blankpolert, rustfritt stål som gir holdbarhet
 • Georg Jensen Season Forlengelse til Lysestake Blank

  Georg Jensen Season Forlengelse til Lysestake Blank
  En praktisk forlengelse til din Season lysestake. Designet av den danske formgiveren Maria Berntsen, har denne forlengelsen en flott materialeblanding som kombinerer stål og brunt lær. Marias dype kunnskap og lang erfaring innen design, har gjennom å
 • Georg Jensen Harmony Lysestake, Gull

  Georg Jensen Harmony Lysestake, Gull
  Eleganse og pent tidsløst design fra Georg Jensen er hva du får med Harmony. Uansett hvor du plasserer denne lyseholderen vil den med sikkerhet lyse opp og være en blikkfanger for alle. Den vakre balansen mellom estetikk og håndverk gir prikken over
 • Georg Jensen Lumis Hurricane lysestake, medium

  Georg Jensen Lumis Hurricane lysestake, medium
  Lumis Hurricane-staken fra Georg Jensen er vakker i sin enkelhet, og især med et levende kubbelys kommer den fine lysestaken til sin rett. Hurricane-staken er framstilt av skinnende blankt rustfritt stål og munnblåst glass, og den fåes i 2 forskjelli
 • Georg Jensen Lumis Hurricane lysestake, stor

  Georg Jensen Lumis Hurricane lysestake, stor
  Lumis Hurricane-staken fra Georg Jensen er vakker i sin enkelhet, og især med et levende kubbelys kommer den fine lysestaken til sin rett. Hurricane-staken er framstilt av skinnende blankt rustfritt stål og munnblåst glass, og den fåes i 2 forskjelli
 • Georg Jensen 2022 Lysestake, 2 stk, gull

  Georg Jensen 2022 Lysestake, 2 stk, gull
  La danske Georg Jensens lysestake lyse opp i vintermørket hjemme hos deg. Sanne Lund Traberg har designet et elegant sett som består av julelysestaker med spissinspirerte detaljer som er kompatible med Georg Jensens øvrige smale lys. Materialet bestå
 • Georg Jensen Sky Vase 27 Cm - Vaser Rustfritt Stål - 10019821

  Georg Jensen Sky Vase 27 Cm - Vaser Rustfritt Stål - 10019821
  Vasen fra Georg Jensen har vakre, organiske kurver i blankpolert rustfritt stål perfekt for snittblomster og kvister. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasen fra Georg Jensen- Laget av rustfritt stål.- Høyde: 270 mm.- Diameter: 142 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky Snaps 6 Cl 6-pk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 10019700

  Georg Jensen Sky Snaps 6 Cl 6-pk - Snapsglass & Avecglass Glass Klar - 10019700
  Snapsglasset fra Georg Jensen har elegant, tidløs look i glass perfekt til festlige anledninger. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om snapsglasset fra Georg Jensen- Laget av glass.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Sky.- Kapasitet: 6 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for snapsglasset- Det anbefales å vaske den for hånd for å opprettholde produktets levetid. Kjøp Snapsglass & Avecglass og andre Glass hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky likør- eller snapsglass 6 cl, 6-pack

  Georg Jensen Sky likør- eller snapsglass 6 cl, 6-pack
  Gjør deg klar for å imponere gjestene dine med dette elegante settet med seks glass for likør eller snaps fra Georg Jensen Sky-kolleksjonen! Glassene er formet av en av de mest anerkjente designerne, Aurelien Barbry, og har kolleksjonens ikoniske run
 • Georg Jensen Indulgence Karaffel 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål - 10020214

  Georg Jensen Indulgence Karaffel 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål - 10020214
  Karaffel fra Georg Jensen med et elegant, praktisk design i rustfritt stål. Om karaffelen fra Georg Jensen- Laget av rustfritt stål.- Fra kolleksjonen Indulgence. Vedlikeholdsinstruksjoner for karaffelen- Håndvask anbefales. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Petit Skål 2-pk - Serveringsskåler Porselen Hvit - 10019915

  Georg Jensen Bernadotte Petit Skål 2-pk - Serveringsskåler Porselen Hvit - 10019915
  Skål fra Georg Jensen i hvitt porselen med myke, dekorative furer. Den har et tidløst design med et enkelt uttrykk perfekt til ethvert hjem. Skålen har et slitesterkt materiale til hverdagsbruk. Om skålen fra Georg Jensen- Flott design.- Hvit porselen.- Perfekt til hverdagsbruk.- Fra kolleksjonen Bernadotte.- Ø7.4 cm Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Georg Jensen - Henning koppel lysestake sett 2 stk

  Georg Jensen - Henning koppel lysestake sett 2 stk
  Sett med to lysestaker, Henning Koppel, fra Georg Jensen. Denne lille og vakkert rundede lysestaken ble opprinnelig designet i sølv, og ble først fremstilt i aluminium. Nå fås den i rustfritt stål og utgjør en vakker lyskilde i ethvert hjem.Hel
 • Georg Jensen - Bernadotte termokanne 1L blankpolert stål

  Georg Jensen - Bernadotte termokanne 1L blankpolert stål
  Den stilfulle og populære Bernadotte-termokannen kombinerer skjønnheten av klassisk, skandinavisk design med moderne funksjonalisme. Den enkle og vakre kannen, som opprinnelig ble utviklet av Prins Sigvard Bernadotte i 1938, har fått videreført d
 • Georg Jensen - Cobra asjett 21 cm hvit

  Georg Jensen - Cobra asjett 21 cm hvit
  Cobra tallerken fra Georg Jensen er en videreutvikling av den populære Cobra-lysestaken. Den er produsert i hvitt porselen og har samme bølgende form som resten av produktene i Cobra-serien. Perfekt når du vil skape en en enkel, klassisk bordsetni
 • Georg Jensen - Bernadotte snackssett med brett i eik

  Georg Jensen - Bernadotte snackssett med brett i eik
  Bernadotte serviset fra Georg Jensen lar deg dekke bord i moderne minimalisme og et streif av art deco-stil, som kollektionen har røtter fra. De ikoniske rillene fra Bernadotte kolleksjonen rammer inn asjetten og danner en elegant kontrast til den r
 • Georg Jensen - Cc2022 julelysestake med kremmerhus gull

  Georg Jensen - Cc2022 julelysestake med kremmerhus gull
  Denne julelysestaken har et kremmerhusformet gullornament designet av Sanne Lund Traberg som en del av julekolleksjonen i 2022, og er den perfekte dekorasjonen til treet. Lysestaken er forgylt med 18 kt. gull og har blondeinspirerte detaljer som er i
 • Georg Jensen - Cobra asjett 21 cm hvit

  Georg Jensen - Cobra asjett 21 cm hvit
  Cobra tallerken fra Georg Jensen er en videreutvikling av den populære Cobra-lysestaken. Den er produsert i hvitt porselen og har samme bølgende form som resten av produktene i Cobra-serien. Perfekt når du vil skape en en enkel, klassisk bordsetni
 • Georg Jensen - Bernadotte skål medium 17,5 cm blank

  Georg Jensen - Bernadotte skål medium 17,5 cm blank
  Blankpolert skkål 17,5 cm i Bernadotte-serien til Georg Jensen. Denne middels store skålen i rustfritt stål er inspirert av klassikerne, men har fått et helt moderne uttrykk som er både dekorativt og praktisk. Med den karakteristiske rillede des
 • Georg Jensen - Jul 2023 lysestake kubbelys gull

  Georg Jensen - Jul 2023 lysestake kubbelys gull
  Dekorativ lysestake til kubbelys gull, fra Georg Jensens julekolleksjon 2023. Julen er den mest rolige og hjemmekoselige tiden på året for mange mennesker. Fokuspunktet for 2023 julekolleksjonen er elegant og smidig. Et vinterlandskap dekket av myk
 • Georg Jensen Henning Koppel Mugge 0.2 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål Midnight Black - 10020469

  Georg Jensen Henning Koppel Mugge 0.2 L - Vannkarafler & Vannkanner Rustfritt Stål Midnight Black - 10020469
  Mugge fra Georg Jensen med et elegant uttrykk i rustfritt stål med en glatt, matt finish og en praktisk tut perfekt for kalde drikker. Om muggen fra Georg Jensen- 0.2 L- Laget av rustfritt stål.- Høyde: 160 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Kun håndvask. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen Sky suppeskål 24 cm Porselen

  Georg Jensen Sky suppeskål 24 cm Porselen
  Georg Jensen Sky suppeskål 24 cm Porselen
 • Georg Jensen Bloom Botanica vase 33 cm

  Georg Jensen Bloom Botanica vase 33 cm
  Georg Jensen Bloom Botanica vase 33 cm
 • Georg Jensen Bernadotte barneservise 2 deler Rustfritt stål

  Georg Jensen Bernadotte barneservise 2 deler Rustfritt stål
  Georg Jensen Bernadotte barneservise 2 deler Rustfritt stål
 • Georg Jensen Cafu vase klar Liten, 21,6 cm

  Georg Jensen Cafu vase klar Liten, 21,6 cm
  Georg Jensen Cafu vase klar Liten, 21,6 cm
 • Georg Jensen Bernadotte champagneglass 6-pakning 27 cl

  Georg Jensen Bernadotte champagneglass 6-pakning 27 cl
  Georg Jensen Bernadotte champagneglass 6-pakning 27 cl
 • Georg Jensen Bernadotte snapsglass 6-pakning 4 cl

  Georg Jensen Bernadotte snapsglass 6-pakning 4 cl
  Georg Jensen Bernadotte snapsglass 6-pakning 4 cl
 • Georg Jensen Bernadotte cocktailglass 2-pakning 20 cl

  Georg Jensen Bernadotte cocktailglass 2-pakning 20 cl
  Georg Jensen Bernadotte cocktailglass 2-pakning 20 cl
 • Georg Jensen Bernadotte termokanne terrakotta 1 l

  Georg Jensen Bernadotte termokanne terrakotta 1 l
  Georg Jensen Bernadotte termokanne terrakotta 1 l
 • Georg Jensen Bernadotte termokanne dusk blue 1 l

  Georg Jensen Bernadotte termokanne dusk blue 1 l
  Georg Jensen Bernadotte termokanne dusk blue 1 l
 • Georg Jensen Bernadotte høy karaffel med lokk 1,1 liter

  Georg Jensen Bernadotte høy karaffel med lokk 1,1 liter
  Georg Jensen Bernadotte høy karaffel med lokk 1,1 liter
 • Georg Jensen Bloom Botanica krukke Ø 19 cm

  Georg Jensen Bloom Botanica krukke Ø 19 cm
  Georg Jensen Bloom Botanica krukke Ø 19 cm
 • Georg Jensen Bloom Botanica krukke Ø 22 cm

  Georg Jensen Bloom Botanica krukke Ø 22 cm
  Georg Jensen Bloom Botanica krukke Ø 22 cm
 • Georg Jensen Bloom Botanica krukke Ø 12 cm

  Georg Jensen Bloom Botanica krukke Ø 12 cm
  Georg Jensen Bloom Botanica krukke Ø 12 cm
 • Georg Jensen Cafu vase klar Medium, 30 cm

  Georg Jensen Cafu vase klar Medium, 30 cm
  Georg Jensen Cafu vase klar Medium, 30 cm
 • Georg Jensen Sky vinkaraffel med kork 145 cl Rustfritt stål

  Georg Jensen Sky vinkaraffel med kork 145 cl Rustfritt stål
  Georg Jensen Sky vinkaraffel med kork 145 cl Rustfritt stål
 • Georg Jensen Cobra lysestake Ø 33 cm Rustfritt stål

  Georg Jensen Cobra lysestake Ø 33 cm Rustfritt stål
  Georg Jensen Cobra lysestake Ø 33 cm Rustfritt stål
 • Georg Jensen Bernadotte melkekanne 23 cl Rustfritt stål

  Georg Jensen Bernadotte melkekanne 23 cl Rustfritt stål
  Georg Jensen Bernadotte melkekanne 23 cl Rustfritt stål
 • Georg Jensen Bernadotte lysestake 3 deler Rustfritt stål

  Georg Jensen Bernadotte lysestake 3 deler Rustfritt stål
  Georg Jensen Bernadotte lysestake 3 deler Rustfritt stål
 • Georg Jensen Bernadotte lysestake 8 cm Rustfritt stål

  Georg Jensen Bernadotte lysestake 8 cm Rustfritt stål
  Georg Jensen Bernadotte lysestake 8 cm Rustfritt stål
 • Georg Jensen Bernadotte lysestake 14 cm Rustfritt stål

  Georg Jensen Bernadotte lysestake 14 cm Rustfritt stål
  Georg Jensen Bernadotte lysestake 14 cm Rustfritt stål
 • Georg Jensen Bernadotte lysestake 11 cm Rustfritt stål

  Georg Jensen Bernadotte lysestake 11 cm Rustfritt stål
  Georg Jensen Bernadotte lysestake 11 cm Rustfritt stål
 • Georg Jensen Bernadotte middagstallerken Ø26 cm Porselen

  Georg Jensen Bernadotte middagstallerken Ø26 cm Porselen
  Georg Jensen Bernadotte middagstallerken Ø26 cm Porselen
 • Georg Jensen Sky serveringsfat 40 cm Porselen

  Georg Jensen Sky serveringsfat 40 cm Porselen
  Georg Jensen Sky serveringsfat 40 cm Porselen
 • Georg Jensen Bloom lysestake Ø 28 cm Gull

  Georg Jensen Bloom lysestake Ø 28 cm Gull
  Georg Jensen Bloom lysestake Ø 28 cm Gull
 • Georg Jensen Årets Lysestake 2024, 2 deler Gullbelagt

  Georg Jensen Årets Lysestake 2024, 2 deler Gullbelagt
  Georg Jensen Årets Lysestake 2024, 2 deler Gullbelagt
 • Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Stjerne Palladiumbelagt

  Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Stjerne Palladiumbelagt
  Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Stjerne Palladiumbelagt
 • Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Stjerne Gullbelagt

  Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Stjerne Gullbelagt
  Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Stjerne Gullbelagt
 • Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Måne og Stjerne Palladiumbelagt

  Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Måne og Stjerne Palladiumbelagt
  Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Måne og Stjerne Palladiumbelagt
 • Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Måne og Stjerne Gullbelagt

  Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Måne og Stjerne Gullbelagt
  Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Måne og Stjerne Gullbelagt
 • Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Måne Palladiumbelagt

  Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Måne Palladiumbelagt
  Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Måne Palladiumbelagt
 • Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Måne Gullbelagt

  Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Måne Gullbelagt
  Georg Jensen Årets Lysestake 2024 Måne Gullbelagt
 • Georg Jensen Christmas Collection 2024 lysestake for blokklys, 18 kt gullbelegg

  Georg Jensen Christmas Collection 2024 lysestake for blokklys, 18 kt gullbelegg
  Gjør hjemmet ditt til en festlig oase med Christmas Collection 2024 lysestake. Denne eksklusive lysestaken er en hyllest til håndverk og design, med hver detalj nøye gjennomtenkt for å skape luksus og varme. Designet av den anerkjente Sanne Lund Trab
 • Georg Jensen Christmas Collection 2024 Taper lysestake 2 stk, 18K gullbelegg

  Georg Jensen Christmas Collection 2024 Taper lysestake 2 stk, 18K gullbelegg
  Forestill deg en jul hvor hvert øyeblikk er gjennomtenkt, hvor hvert sekund av ro og fellesskap er forsterket av design som ikke bare er visuelt tiltalende, men også bærer med seg en historie om tradisjon og håndverk. Christmas Collection 2024 Taper
 • Georg Jensen Georg Jensen hjerte lyslykt Rustfritt stål

  Georg Jensen Georg Jensen hjerte lyslykt Rustfritt stål
  Georg Jensen Georg Jensen hjerte lyslykt Rustfritt stål
 • Georg Jensen Bloom lysestake Ø 28 cm Rustfritt stål

  Georg Jensen Bloom lysestake Ø 28 cm Rustfritt stål
  Georg Jensen Bloom lysestake Ø 28 cm Rustfritt stål
 • Georg Jensen Bernadotte tallerken Ø20 cm Porselen

  Georg Jensen Bernadotte tallerken Ø20 cm Porselen
  Georg Jensen Bernadotte tallerken Ø20 cm Porselen
 • Georg Jensen Indulgence karaffel 1 l Rustfritt stål

  Georg Jensen Indulgence karaffel 1 l Rustfritt stål
  Georg Jensen Indulgence karaffel 1 l Rustfritt stål
 • Georg Jensen Bernadotte asjett Ø 17 cm Hvit

  Georg Jensen Bernadotte asjett Ø 17 cm Hvit
  Georg Jensen Bernadotte asjett Ø 17 cm Hvit
 • Georg Jensen Sky vase 30 cm Rav

  Georg Jensen Sky vase 30 cm Rav
  Georg Jensen Sky vase 30 cm Rav
 • Georg Jensen Sky vase 21,5 cm Rav

  Georg Jensen Sky vase 21,5 cm Rav
  Georg Jensen Sky vase 21,5 cm Rav
 • Georg Jensen Sky kanne 1,5 l Rustfritt stål

  Georg Jensen Sky kanne 1,5 l Rustfritt stål
  Georg Jensen Sky kanne 1,5 l Rustfritt stål
 • Georg Jensen Sky vase 27 cm Rustfritt stål

  Georg Jensen Sky vase 27 cm Rustfritt stål
  Georg Jensen Sky vase 27 cm Rustfritt stål
 • Georg Jensen Sky cocktailglass coupe 25 cl 2-pakning Klar

  Georg Jensen Sky cocktailglass coupe 25 cl 2-pakning Klar
  Georg Jensen Sky cocktailglass coupe 25 cl 2-pakning Klar
 • Georg Jensen Sky snapsglass 6 cl 6-pakning Klar

  Georg Jensen Sky snapsglass 6 cl 6-pakning Klar
  Georg Jensen Sky snapsglass 6 cl 6-pakning Klar
 • Georg Jensen Sky champagneglass 25 cl 6-pakning Klar

  Georg Jensen Sky champagneglass 25 cl 6-pakning Klar
  Georg Jensen Sky champagneglass 25 cl 6-pakning Klar
 • Georg Jensen Koppel kanne 1,2 l Midnight black

  Georg Jensen Koppel kanne 1,2 l Midnight black
  Georg Jensen Koppel kanne 1,2 l Midnight black
 • Georg Jensen Copenhagen lysestake stor, 44 cm

  Georg Jensen Copenhagen lysestake stor, 44 cm
  Georg Jensen Copenhagen lysestake stor, 44 cm
 • Georg Jensen Sky vannkanne 1,5 l

  Georg Jensen Sky vannkanne 1,5 l
  Georg Jensen Sky vannkanne 1,5 l
 • Georg Jensen Henning Koppel vase rustfritt stål Stor, 22,2 cm

  Georg Jensen Henning Koppel vase rustfritt stål Stor, 22,2 cm
  Georg Jensen Henning Koppel vase rustfritt stål Stor, 22,2 cm
 • Georg Jensen Henning Koppel vase rustfritt stål Medium, 18,5 cm

  Georg Jensen Henning Koppel vase rustfritt stål Medium, 18,5 cm
  Georg Jensen Henning Koppel vase rustfritt stål Medium, 18,5 cm
 • Georg Jensen Harmony lysestake forgylt

  Georg Jensen Harmony lysestake forgylt
  Georg Jensen Harmony lysestake forgylt
 • Georg Jensen Harmony lysestake blank

  Georg Jensen Harmony lysestake blank
  Georg Jensen Harmony lysestake blank
 • Georg Jensen Elephant barneservise 5 deler

  Georg Jensen Elephant barneservise 5 deler
  Georg Jensen Elephant barneservise 5 deler
 • Georg Jensen Wine vinkaraffel 26,7 cm

  Georg Jensen Wine vinkaraffel 26,7 cm
  Georg Jensen Wine vinkaraffel 26,7 cm
 • Georg Jensen HK lysestake 2-pakn. 4,2 cm

  Georg Jensen HK lysestake 2-pakn. 4,2 cm
  Georg Jensen HK lysestake 2-pakn. 4,2 cm
 • Georg Jensen HK Kanne 1,2 l

  Georg Jensen HK Kanne 1,2 l
  Georg Jensen HK Kanne 1,2 l
 • Georg Jensen HK Kanne 0,75 l

  Georg Jensen HK Kanne 0,75 l
  Georg Jensen HK Kanne 0,75 l
 • Georg Jensen Sky vinkaraffel med fat 0,75 l

  Georg Jensen Sky vinkaraffel med fat 0,75 l
  Georg Jensen Sky vinkaraffel med fat 0,75 l
 • Georg Jensen Flora vase stor, 50 cm

  Georg Jensen Flora vase stor, 50 cm
  Georg Jensen Flora vase stor, 50 cm
 • Georg Jensen Flora vase medium, 23 cm

  Georg Jensen Flora vase medium, 23 cm
  Georg Jensen Flora vase medium, 23 cm
 • Georg Jensen Season forlengelse til lysestake forgylt

  Georg Jensen Season forlengelse til lysestake forgylt
  Georg Jensen Season forlengelse til lysestake forgylt
 • Georg Jensen Season forlengelse til lysestake blank

  Georg Jensen Season forlengelse til lysestake blank
  Georg Jensen Season forlengelse til lysestake blank
 • Georg Jensen Season lysestake Ø26 cm forgylt

  Georg Jensen Season lysestake Ø26 cm forgylt
  Georg Jensen Season lysestake Ø26 cm forgylt
 • Georg Jensen Season lysestake Ø26 cm blank

  Georg Jensen Season lysestake Ø26 cm blank
  Georg Jensen Season lysestake Ø26 cm blank
 • Georg Jensen Cobra gulvlysestake stor, 60 cm

  Georg Jensen Cobra gulvlysestake stor, 60 cm
  Georg Jensen Cobra gulvlysestake stor, 60 cm
 • Georg Jensen Cobra gulvlysestake medium, 50 cm

  Georg Jensen Cobra gulvlysestake medium, 50 cm
  Georg Jensen Cobra gulvlysestake medium, 50 cm
 • Georg Jensen Cobra lysestake 3-pakk rustfritt stål

  Georg Jensen Cobra lysestake 3-pakk rustfritt stål
  Georg Jensen Cobra lysestake 3-pakk rustfritt stål
 • Georg Jensen Cobra glasskaraffel 0,75 liter

  Georg Jensen Cobra glasskaraffel 0,75 liter
  Georg Jensen Cobra glasskaraffel 0,75 liter
 • Georg Jensen Bloom Botanica vase 22 cm

  Georg Jensen Bloom Botanica vase 22 cm
  Georg Jensen Bloom Botanica vase 22 cm
 • Georg Jensen Cobra karaffel rustfritt stål 1,2 L

  Georg Jensen Cobra karaffel rustfritt stål 1,2 L
  Georg Jensen Cobra karaffel rustfritt stål 1,2 L
 • Georg Jensen Bernadotte serveringsfat 40 cm Porselen

  Georg Jensen Bernadotte serveringsfat 40 cm Porselen
  Georg Jensen Bernadotte serveringsfat 40 cm Porselen
 • Georg Jensen Cobra eggeglass 2-stk. Rustfritt stål

  Georg Jensen Cobra eggeglass 2-stk. Rustfritt stål
  Georg Jensen Cobra eggeglass 2-stk. Rustfritt stål
 • Georg Jensen Sky snapsglass 8 cl 2-stk. Rustfritt stål

  Georg Jensen Sky snapsglass 8 cl 2-stk. Rustfritt stål
  Georg Jensen Sky snapsglass 8 cl 2-stk. Rustfritt stål
 • Georg Jensen Sky tallerken Ø21 cm Porselen

  Georg Jensen Sky tallerken Ø21 cm Porselen
  Georg Jensen Sky tallerken Ø21 cm Porselen
 • Georg Jensen Bernadotte karaffel 1,6 L Rustfritt stål

  Georg Jensen Bernadotte karaffel 1,6 L Rustfritt stål
  Georg Jensen Bernadotte karaffel 1,6 L Rustfritt stål
 • Georg Jensen Bernadotte termokanne pushlokk 0,8 L

  Georg Jensen Bernadotte termokanne pushlokk 0,8 L
  Georg Jensen Bernadotte termokanne pushlokk 0,8 L
 • Georg Jensen Bernadotte termokanne pushlokk 1 L

  Georg Jensen Bernadotte termokanne pushlokk 1 L
  Georg Jensen Bernadotte termokanne pushlokk 1 L
 • Georg Jensen Bloom Botanica lysestake 2-stk. Rustfritt stål

  Georg Jensen Bloom Botanica lysestake 2-stk. Rustfritt stål
  Georg Jensen Bloom Botanica lysestake 2-stk. Rustfritt stål
 • Georg Jensen Bloom Botanica telysestake 2-stk. Rustfritt stål

  Georg Jensen Bloom Botanica telysestake 2-stk. Rustfritt stål
  Georg Jensen Bloom Botanica telysestake 2-stk. Rustfritt stål
Andre varemerker