Govino

 • Govino rocks whiskyglass i plast 4-pakning

  Govino rocks whiskyglass i plast 4-pakning
  Govino whiskyglass i tritanplast er et slitesterkt plastglass som holder høy kvalitet samtidig som det er lett bøyelig. Fungerer også utmerket som drinkglass, saft og vannglass. Govino whiskeyglass TopRack mangler fot og stett, men hviler i stedet på den flate bunnen. Glasset også en ergonomisk plassert fordypning til tommelen som bidrar til økt grep. Perfekt å ha i båten, campingvognen eller på piknik. Volum: 41,4 cl Høyde: 9 cm Ø: 7,7 cm Tykkelse på glasskanten: ca. 1 mm Kan vaskes i maskin i den øvre delen av oppvaskmaskinen. MERK: Produktet ble tidligere laget av polymerplast, men per i dag lages det av tritanplast.
 • Govino rødvinsglass i plast 4-pakning

  Govino rødvinsglass i plast 4-pakning
  Govino rødvinsglass i plast 4-pakning laget i tritanplast er lette og slitesterke plastglass som holder høy troverdighet, samtidig som det er lett bøybart. Govino rødvinsglass TopRack mangler fot og stett, men hviler i stedet på den flate bunnen. Glasset også en ergonomisk plassert fordypning til tommelen som bidrar til økt grep. Perfekt å ha i båten, campingvognen eller på piknik.   Volum: 47 cl Høyde: 11,5 cm Ø: 6,4 cm Tykkelse på glasskanten: ca. 1 mm Pleieanvisninger: Kan vaskes i maskin i den øvre delen av oppvaskmaskinen. OBS: Produktet ble tidligere laget av polymerplast, men per i dag lages det av tritanplast.
 • Govino hvitvinsglass i plast 4-pakning

  Govino hvitvinsglass i plast 4-pakning
  Med Govino hvitvinsglass i tritanplast får du et lett og slitesterkt plastglass som har høy troverdighet samtidig som det er lett bøybart. Govino hvitvinsglass TopRack mangler fot og stett, men hviler i stedet på den flate bunnen. Glasset også en ergonomisk plassert fordypning til tommelen som bidrar til økt grep. Perfekt å ha i båten, campingvognen eller på piknik. Volum: 35 cl Høyde: 9,6 cm Ø: 6 cm Pleieanvisninger: Kan vaskes i maskin i den øvre delen av oppvaskmaskinen. OBS: Produktet ble tidligere laget av polymerplast, men per i dag lages det av tritanplast.
Andre varemerker