Andre varemerker

Heirol

 • Heirol Kaffekanne 1,2 L - Vannkarafler & Vannkanner Plast Sort - 11212

  Heirol Kaffekanne 1,2 L - Vannkarafler & Vannkanner Plast Sort - 11212
  Kaffekannen fra Heirol har vakkert, elegant design i rustfritt stål med praktisk håndtak perfekt for varme drikker som kaffe og te. Den har høykvalitets materiale med innovativt lokk. Den har stor åpning for enkel rengjøring. Om kaffekannen fra Heirol- Vakkert, elegant design.- Dobbelt vakuum.- Laget av rustfritt stål og plast.- Perfekt for varme drikker som kaffe og te.- Fra kolleksjonen Hot & Cold.- Holder varme opp til 12 timer.- Holder kulde opp til 12 timer.- 5 års garanti.- Bredde: 185 mm.- Høyde: 215 mm.- Kapasitet: 120.0 cl. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekannen- Kun håndvask. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Krus Ivory Gold 35 Cl - Kaffekopper Keramikk Beige - 14535

  Heirol Nosse Ceramics Edge Krus Ivory Gold 35 Cl - Kaffekopper Keramikk Beige - 14535
  Kruset fra Heirol har en tidløs, japansk look med en kontrasterende finish med en myk, jordnær farge. Det har et håndlaget design i miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om kruset fra Heirol- Dette kruset er en del av serien Nosse Ceramics Edge fra Heirol.- Håndlaget design.- Miljøvennlig materiale.- Myk, jordnær farge.- Komfortabelt håndtak.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Skål Smooth 19 Cm - Dessertskåler Keramikk Rose - 14469

  Heirol Skål Smooth 19 Cm - Dessertskåler Keramikk Rose - 14469
  Skålen fra Heirol har elegant, håndlaget design i keramikk perfekt til servering av både middag og frokost. Den har avrundet kant med klassisk form. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om skålen fra Heirol- Laget av keramikk.- Finnes også som en tallerken.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Smooth.- Laget i Portugal.- Diameter: 190 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Skål 19 Cm Smooth - Dessertskåler Keramikk Terracotta - 14269

  Heirol Skål 19 Cm Smooth - Dessertskåler Keramikk Terracotta - 14269
  Skålen fra Heirol har elegant, håndlaget design i keramikk perfekt til servering av både middag og frokost. Den har avrundet kant med klassisk form. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om skålen fra Heirol- Laget av keramikk.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en tallerken.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Smooth.- Laget i Portugal.- Diameter: 190 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Krus 33 Cl - Kaffekopper Keramikk Stone - 14164

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Krus 33 Cl - Kaffekopper Keramikk Stone - 14164
  Kruset fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse og et sofistikert uttrykk. Det er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om kruset fra Heirol- Dette kruset er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 40 Cl Olive - Tekopper Keramikk Olivengrønn - 14340

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 40 Cl Olive - Tekopper Keramikk Olivengrønn - 14340
  Koppen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om koppen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Komfortabelt håndtak.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 33 Cl Olive - Tekopper Keramikk Olivengrønn - 14333

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 33 Cl Olive - Tekopper Keramikk Olivengrønn - 14333
  Koppen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om koppen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Terracotta - 14210

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Terracotta - 14210
  Muggen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om muggen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 27 Cm - Tallerkener Keramikk Stone - 14127

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 27 Cm - Tallerkener Keramikk Stone - 14127
  Tallerkenen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp Med Tallerken 12 Cl - Kaffekopper Keramikk Terracotta - 14203

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp Med Tallerken 12 Cl - Kaffekopper Keramikk Terracotta - 14203
  Koppen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om koppen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Komfortabelt håndtak.- Resirkulert glasering.- Inkludert tallerken.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Dyp Tallerken 28 Cm - Dype tallerkener Keramikk Stone - 14167

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Dyp Tallerken 28 Cm - Dype tallerkener Keramikk Stone - 14167
  Den dype tallerkenen fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse med et sofistikert uttrykk. Den er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om den dype tallerkenen fra Heirol- Denne dype tallerkenen er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Tallerken Ivory Gold 28 Cm - Tallerkener Keramikk Beige - 14528

  Heirol Nosse Ceramics Edge Tallerken Ivory Gold 28 Cm - Tallerkener Keramikk Beige - 14528
  Nosse Ceramics Edge Tallerken Ivory Gold, 28 cm fra Heirol. Tallerkener Beige Keramikk Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 15 Cm - Serveringsskåler Keramikk Stone - 14115

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 15 Cm - Serveringsskåler Keramikk Stone - 14115
  Skålen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Middagstallerken 31 Cm - Tallerkener Keramikk Stone - 14131

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Middagstallerken 31 Cm - Tallerkener Keramikk Stone - 14131
  Middagstallerkenen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om middagstallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design. Vedlikeholdsinstruksjoner for middagstallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 15 Cm - Serveringsskåler Keramikk Terracotta - 14215

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 15 Cm - Serveringsskåler Keramikk Terracotta - 14215
  Skålen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 19 Cm - Serveringsskåler Keramikk Stone - 14119

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 19 Cm - Serveringsskåler Keramikk Stone - 14119
  Skålen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Woody Serveringsfat 25x50 Cm - Serveringsfat Eik - 18089

  Heirol Woody Serveringsfat 25x50 Cm - Serveringsfat Eik - 18089
  Serveringsfatet fra Heirol har et tidløst, avrundet design i eik perfekt til servering av snacks. Velg mellom ulike størrelser. Om serveringsfatet fra Heirol- Dette serveringsfatet er en del av serien Woody fra Heirol.- Laget av eik.- Produktet er laget av naturlig materiale, noe som gjør at hver vare er unik.- Perfekt både til å skjære og servere på.- Serveringsfatet finnes i forskjellige størrelser.- 2 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Kun håndvask.- Må ikke bløtlegges. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 12 Cm - Serveringsskåler Keramikk Beige - 14512

  Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 12 Cm - Serveringsskåler Keramikk Beige - 14512
  Skålen fra Heirol har en tidløs, japansk look med en kontrasterende finish med en myk, jordnær farge. Den har et håndlaget design i miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra Heirol- Denne skålen er en del av serien Nosse Ceramics Edge fra Heirol.- Håndlaget design.- Miljøvennlig materiale.- Myk, jordnær farge.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.- Skålen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 33 Cl - Tekopper Keramikk Terracotta - 14233

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 33 Cl - Tekopper Keramikk Terracotta - 14233
  Koppen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om koppen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp Med Tallerken 12 Cl Olive - Kaffekopper Keramikk Olivengrønn - 14303

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp Med Tallerken 12 Cl Olive - Kaffekopper Keramikk Olivengrønn - 14303
  Koppen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om koppen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Komfortabelt håndtak.- Resirkulert glasering.- Inkludert tallerken.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 40 Cl - Tekopper Keramikk Terracotta - 14240

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 40 Cl - Tekopper Keramikk Terracotta - 14240
  Koppen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om koppen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Komfortabelt håndtak.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 9 Cm - Serveringsskåler Keramikk Terracotta - 14209

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 9 Cm - Serveringsskåler Keramikk Terracotta - 14209
  Skålen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Skål 12 Cm - Serveringsskåler Keramikk Stone - 14162

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Skål 12 Cm - Serveringsskåler Keramikk Stone - 14162
  Skålen fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse og et sofistikert uttrykk. Den er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om skålen fra Heirol- Denne skålen er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Dyp Tallerken Ivory Gold 20 Cm - Dype tallerkener Keramikk Beige - 14520

  Heirol Nosse Ceramics Edge Dyp Tallerken Ivory Gold 20 Cm - Dype tallerkener Keramikk Beige - 14520
  Den dype tallerkenen fra Heirol har en tidløs, japansk look med en kontrasterende finish med en myk, jordnær farge. Den har et håndlaget design i miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om den dype tallerkenen fra Heirol- Denne dype tallerkenen er en del av serien Nosse Ceramics Edge fra Heirol.- Håndlaget design.- Miljøvennlig materiale.- Myk, jordnær farge.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.- Den dype tallerkenen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Krus Smooth - Kaffekopper Keramikk Rose - 14464

  Heirol Krus Smooth - Kaffekopper Keramikk Rose - 14464
  Kruset fra Heirol har elegant, håndlaget design i keramikk perfekt til både varme og kalde drikker. Det har praktisk håndtak på siden. Det har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om kruset fra Heirol- Laget av keramikk.- Finnes også som en tallerken.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Smooth.- Laget i Portugal. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 23 Cm - Tallerkener Keramikk Terracotta - 14263

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 23 Cm - Tallerkener Keramikk Terracotta - 14263
  Tallerkenen fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse med et sofistikert uttrykk. Den er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om tallerkenen fra Heirol- Denne tallerkenen er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Krus Svelte Rose - Kaffekopper Keramikk Swelled Rose - 14440

  Heirol Krus Svelte Rose - Kaffekopper Keramikk Swelled Rose - 14440
  Kruset fra Heirol har elegant, håndlaget design i keramikk perfekt til både varme og kalde drikker. Det har praktisk håndtak på siden. Det har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om kruset fra Heirol- Laget av keramikk.- Finnes også som en mugge.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget i Portugal. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Skål 19 Cm - Dessertskåler Keramikk Smooth Olive - 14369

  Heirol Skål 19 Cm - Dessertskåler Keramikk Smooth Olive - 14369
  Skålen fra Heirol har elegant, håndlaget design i keramikk perfekt til servering av både middag og frokost. Den har avrundet kant med klassisk form. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om skålen fra Heirol- Laget av keramikk.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en tallerken.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Smooth.- Laget i Portugal.- Diameter: 190 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 33 Cl - Tekopper Keramikk Stone - 14133

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 33 Cl - Tekopper Keramikk Stone - 14133
  Koppen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om koppen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 12 Cl - Kaffekopper Keramikk Stone - 14101

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp 12 Cl - Kaffekopper Keramikk Stone - 14101
  Koppen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om koppen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Skål 19 Cm Smooth Stone - Dessertskåler - 14169

  Heirol Skål 19 Cm Smooth Stone - Dessertskåler - 14169
  Skålen fra Heirol har elegant, håndlaget design i keramikk perfekt til servering av både middag og frokost. Den har avrundet kant med klassisk form. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om skålen fra Heirol- Laget av keramikk.- Finnes i forskjellige farger.- Finnes også som en tallerken.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Smooth.- Laget i Portugal.- Diameter: 190 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dessertskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Skål 12 Cm Olive - Serveringsskåler Keramikk Olivengrønn - 14362

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Skål 12 Cm Olive - Serveringsskåler Keramikk Olivengrønn - 14362
  Skålen fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse og et sofistikert uttrykk. Den er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om skålen fra Heirol- Denne skålen er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Dyp Tallerken Ivory Gold 24 Cm - Dype tallerkener Keramikk Beige - 14524

  Heirol Nosse Ceramics Edge Dyp Tallerken Ivory Gold 24 Cm - Dype tallerkener Keramikk Beige - 14524
  Nosse Ceramics Edge Dyp Tallerken Ivory Gold, 24 cm fra Heirol. Dype tallerkener Beige Keramikk Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 22 Cm Olive - Tallerkener Keramikk Olivengrønn - 14322

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 22 Cm Olive - Tallerkener Keramikk Olivengrønn - 14322
  Tallerkenen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 22 Cm - Tallerkener Keramikk Terracotta - 14222

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 22 Cm - Tallerkener Keramikk Terracotta - 14222
  Tallerkenen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Serveringsfat Ivory Gold 30 Cm - Serveringsfat Keramikk Beige - 14531

  Heirol Nosse Ceramics Edge Serveringsfat Ivory Gold 30 Cm - Serveringsfat Keramikk Beige - 14531
  Serveringsfatet fra Heirol har en tidløs, japansk look med en kontrasterende finish med en myk, jordnær farge. Det har et håndlaget design i miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om serveringsfatet fra Heirol- Dette serveringsfatet er en del av serien Nosse Ceramics Edge fra Heirol.- Håndlaget design.- Miljøvennlig materiale.- Myk, jordnær farge.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 25 Cm - Serveringsskåler Keramikk Beige - 14525

  Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 25 Cm - Serveringsskåler Keramikk Beige - 14525
  Skålen fra Heirol har en tidløs, japansk look med en kontrasterende finish med en myk, jordnær farge. Den har et håndlaget design i miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra Heirol- Denne skålen er en del av serien Nosse Ceramics Edge fra Heirol.- Håndlaget design.- Miljøvennlig materiale.- Myk, jordnær farge.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.- Skålen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Tallerken Ivory Gold 19 Cm - Asjetter Keramikk Beige - 14519

  Heirol Nosse Ceramics Edge Tallerken Ivory Gold 19 Cm - Asjetter Keramikk Beige - 14519
  Tallerkenen fra Heirol har en tidløs, japansk look med en kontrasterende finish med en myk, jordnær farge. Den har et håndlaget design i miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om tallerkenen fra Heirol- Denne tallerkenen er en del av serien Nosse Ceramics Edge fra Heirol.- Håndlaget design.- Miljøvennlig materiale.- Myk, jordnær farge.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.- Tallerkenen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Edge Tallerken 23 Cm - Asjetter Stengods Ivory Gold - 14523

  Heirol Edge Tallerken 23 Cm - Asjetter Stengods Ivory Gold - 14523
  Tallerkenen fra Heirol har vakkert, tidløst design i stentøy perfekt til servering av både middag og frokost. Den har avrundet kant hele veien rundt. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om tallerkenen fra Heirol- Laget av stentøy.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Edge.- Laget i Portugal.- Diameter: 230 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Woody Serveringsfat 55x21 Cm - Serveringsfat Eik - 18090

  Heirol Woody Serveringsfat 55x21 Cm - Serveringsfat Eik - 18090
  Serveringsfatet fra Heirol har et tidløst, avrundet design i eik perfekt til servering av snacks. Velg mellom ulike størrelser. Om serveringsfatet fra Heirol- Dette serveringsfatet er en del av serien Woody fra Heirol.- Laget av eik.- Produktet er laget av naturlig materiale, noe som gjør at hver vare er unik.- Perfekt både til å skjære og servere på.- Serveringsfatet finnes i forskjellige størrelser.- 2 års garanti. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Kun håndvask.- Må ikke bløtlegges. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 19 Cm Olive - Serveringsskåler Keramikk Olivengrønn - 14319

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 19 Cm Olive - Serveringsskåler Keramikk Olivengrønn - 14319
  Skålen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Tallerken Smooth 28 Cm - Tallerkener Stengods Rose - 14468

  Heirol Tallerken Smooth 28 Cm - Tallerkener Stengods Rose - 14468
  Tallerkenen fra Heirol har elegant, håndlaget design i stentøy perfekt til servering av både middag og frokost. Den har avrundet kant med klassisk form. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om tallerkenen fra Heirol- Laget av stentøy.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Smooth.- Laget i Portugal.- Diameter: 280 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Sidetallerken 17 Cm - Asjetter Keramikk Stone - 14117

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Sidetallerken 17 Cm - Asjetter Keramikk Stone - 14117
  Sidetallerkenen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om sidetallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Tallerken Smooth 23 Cm - Asjetter Keramikk Rose - 14463

  Heirol Tallerken Smooth 23 Cm - Asjetter Keramikk Rose - 14463
  Tallerkenen fra Heirol har elegant, håndlaget design i keramikk perfekt til servering av både middag og frokost. Den har avrundet kant med klassisk form. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om tallerkenen fra Heirol- Laget av keramikk.- Finnes også som et krus.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Smooth.- Laget i Portugal.- Diameter: 230 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 16 Cm - Serveringsskåler Keramikk Beige - 14516

  Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 16 Cm - Serveringsskåler Keramikk Beige - 14516
  Skålen fra Heirol har en tidløs, japansk look med en kontrasterende finish med en myk, jordnær farge. Den har et håndlaget design i miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra Heirol- Denne skålen er en del av serien Nosse Ceramics Edge fra Heirol.- Håndlaget design.- Miljøvennlig materiale.- Myk, jordnær farge.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.- Skålen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Tallerken Svelte Rose 25 Cm - Tallerkener Keramikk Swelled Rose - 14425

  Heirol Tallerken Svelte Rose 25 Cm - Tallerkener Keramikk Swelled Rose - 14425
  Tallerkenen fra Heirol har elegant, håndlaget design i keramikk perfekt til servering av både middag og frokost. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om tallerkenen fra Heirol- Laget av keramikk.- Finnes også som et krus.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget i Portugal.- Diameter: 250 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Skål Svelte Rose 15 Cm - Serveringsskåler Keramikk Swelled Rose - 14415

  Heirol Skål Svelte Rose 15 Cm - Serveringsskåler Keramikk Swelled Rose - 14415
  Skålen fra Heirol har elegant, håndlaget design i keramikk perfekt til servering av både middag og frokost. Den har avrundet kant med klassisk form. Den har høykvalitets materiale til hverdagsbruk. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Laget i Portugal. Om skålen fra Heirol- Laget av keramikk.- Finnes også som en tallerken.- Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen.- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget i Portugal.- Diameter: 150 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Skål Rustfritt 2,8 L - Serveringsskåler Stål - 89520

  Heirol Skål Rustfritt 2,8 L - Serveringsskåler Stål - 89520
  Skålen fra Heirol har elegant, tidløst design i rustfritt stål med komfortabelt håndtak på siden for enkelt bruk. Den har høykvalitets materiale til hverdagslig bruk perfekt for både matlaging og baking. Velg mellom ulike størrelser. Et must i hvert kjøkken. Om skålen fra Heirol- Laget av rustfritt stål.- Komfortabelt håndtak.- Bærekraftig kvalitet.- Elegant design.- Skålen finnes i forskjellige størrelser.- Perfekt for både matlaging og baking. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Skål 12 Cm - Serveringsskåler Keramikk Terracotta - 14262

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Skål 12 Cm - Serveringsskåler Keramikk Terracotta - 14262
  Skålen fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse og et sofistikert uttrykk. Den er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om skålen fra Heirol- Denne skålen er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 28 Cm - Tallerkener Keramikk Stone - 14168

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 28 Cm - Tallerkener Keramikk Stone - 14168
  Tallerkenen fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse med et sofistikert uttrykk. Den er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om tallerkenen fra Heirol- Denne tallerkenen er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 23 Cm - Serveringsskåler Keramikk Stone - 14123

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 23 Cm - Serveringsskåler Keramikk Stone - 14123
  Skålen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Serveringsfat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Stone - 14135

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Serveringsfat 35 Cm - Serveringsfat Keramikk Stone - 14135
  Serveringsfatet fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Det er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om serveringsfatet fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 23 Cm - Tallerkener Keramikk Stone - 14163

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 23 Cm - Tallerkener Keramikk Stone - 14163
  Tallerkenen fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse med et sofistikert uttrykk. Den er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om tallerkenen fra Heirol- Denne tallerkenen er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Dyp Tallerken 28 Cm - Dype tallerkener Keramikk Terracotta - 14267

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Dyp Tallerken 28 Cm - Dype tallerkener Keramikk Terracotta - 14267
  Den dype tallerkenen fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse med et sofistikert uttrykk. Den er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om den dype tallerkenen fra Heirol- Denne dype tallerkenen er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 28 Cm - Serveringsskåler Keramikk Beige - 14529

  Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 28 Cm - Serveringsskåler Keramikk Beige - 14529
  Skålen fra Heirol har en tidløs, japansk look med en kontrasterende finish med en myk, jordnær farge. Den har et håndlaget design i miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra Heirol- Denne skålen er en del av serien Nosse Ceramics Edge fra Heirol.- Håndlaget design.- Miljøvennlig materiale.- Myk, jordnær farge.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.- Skålen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Stone - 14110

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Mugge 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Stone - 14110
  Muggen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om muggen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 9 Cm - Serveringsskåler Keramikk Stone - 14109

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 9 Cm - Serveringsskåler Keramikk Stone - 14109
  Skålen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 23 Cm Olive - Serveringsskåler Keramikk Olivengrønn - 14323

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 23 Cm Olive - Serveringsskåler Keramikk Olivengrønn - 14323
  Skålen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 25 Cm - Tallerkener Keramikk Terracotta - 14225

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 25 Cm - Tallerkener Keramikk Terracotta - 14225
  Tallerkenen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger.- Vakker, oval form. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 12 Cm - Serveringsskåler Keramikk Terracotta - 14212

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 12 Cm - Serveringsskåler Keramikk Terracotta - 14212
  Skålen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Krus 33 Cl - Kaffekopper Keramikk Terracotta - 14264

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Krus 33 Cl - Kaffekopper Keramikk Terracotta - 14264
  Kruset fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse og et sofistikert uttrykk. Det er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om kruset fra Heirol- Dette kruset er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Krus 33 Cl Olive - Kaffekopper Keramikk Olivengrønn - 14364

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Krus 33 Cl Olive - Kaffekopper Keramikk Olivengrønn - 14364
  Kruset fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse og et sofistikert uttrykk. Det er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om kruset fra Heirol- Dette kruset er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 27 Cm - Tallerkener Keramikk Terracotta - 14227

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 27 Cm - Tallerkener Keramikk Terracotta - 14227
  Tallerkenen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 23 Cm - Serveringsskåler Keramikk Terracotta - 14223

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 23 Cm - Serveringsskåler Keramikk Terracotta - 14223
  Skålen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 30 Cm - Tallerkener Keramikk Stone - 14130

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 30 Cm - Tallerkener Keramikk Stone - 14130
  Tallerkenen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger.- Vakker, oval form. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 30 Cm - Tallerkener Keramikk Terracotta - 14230

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 30 Cm - Tallerkener Keramikk Terracotta - 14230
  Tallerkenen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger.- Vakker, oval form. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 28 Cm Olive - Tallerkener Keramikk Olivengrønn - 14368

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 28 Cm Olive - Tallerkener Keramikk Olivengrønn - 14368
  Tallerkenen fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse med et sofistikert uttrykk. Den er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om tallerkenen fra Heirol- Denne tallerkenen er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Krus Ivory Gold 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Beige - 14530

  Heirol Nosse Ceramics Edge Krus Ivory Gold 30 Cl - Kaffekopper Keramikk Beige - 14530
  Kruset fra Heirol har en tidløs, japansk look med en kontrasterende finish med en myk, jordnær farge. Det har et håndlaget design i miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om kruset fra Heirol- Dette kruset er en del av serien Nosse Ceramics Edge fra Heirol.- Håndlaget design.- Miljøvennlig materiale.- Myk, jordnær farge.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 15 Cm Olive - Serveringsskåler Keramikk Olivengrønn - 14315

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 15 Cm Olive - Serveringsskåler Keramikk Olivengrønn - 14315
  Skålen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp Med Tallerken 12 Cl - Kaffekopper Keramikk Stone - 14103

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp Med Tallerken 12 Cl - Kaffekopper Keramikk Stone - 14103
  Koppen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om koppen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Komfortabelt håndtak.- Resirkulert glasering.- Inkludert tallerken.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for koppen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 28 Cm - Tallerkener Keramikk Terracotta - 14268

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 28 Cm - Tallerkener Keramikk Terracotta - 14268
  Tallerkenen fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse med et sofistikert uttrykk. Den er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om tallerkenen fra Heirol- Denne tallerkenen er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Dyp Tallerken 20 Cm - Dype tallerkener Keramikk Stone - 14160

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Dyp Tallerken 20 Cm - Dype tallerkener Keramikk Stone - 14160
  Den dype tallerkenen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om den dype tallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Dyp Tallerken 23 Cm - Dype tallerkener Keramikk Stone - 14161

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Dyp Tallerken 23 Cm - Dype tallerkener Keramikk Stone - 14161
  Den dype tallerkenen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om den dype tallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Dyp Tallerken 28 Cm Olive - Dype tallerkener Keramikk Olivengrønn - 14367

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Dyp Tallerken 28 Cm Olive - Dype tallerkener Keramikk Olivengrønn - 14367
  Den dype tallerkenen fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse med et sofistikert uttrykk. Den er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om den dype tallerkenen fra Heirol- Denne dype tallerkenen er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Sidetallerken 12 Cm Stone - Asjetter Keramikk Grå - 14102

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Sidetallerken 12 Cm Stone - Asjetter Keramikk Grå - 14102
  Sidetallerkenen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om sidetallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design. Vedlikeholdsinstruksjoner for sidetallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 22 Cm - Tallerkener Keramikk Stone - 14122

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 22 Cm - Tallerkener Keramikk Stone - 14122
  Tallerkenen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 12 Cm Olive - Serveringsskåler Keramikk Olivengrønn - 14312

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 12 Cm Olive - Serveringsskåler Keramikk Olivengrønn - 14312
  Skålen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 25 Cm - Tallerkener Keramikk Stone - 14125

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 25 Cm - Tallerkener Keramikk Stone - 14125
  Tallerkenen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger.- Vakker, oval form. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 19 Cm - Serveringsskåler Keramikk Terracotta - 14219

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 19 Cm - Serveringsskåler Keramikk Terracotta - 14219
  Skålen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 25 Cm Olive - Tallerkener Keramikk Olivengrønn - 14325

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 25 Cm Olive - Tallerkener Keramikk Olivengrønn - 14325
  Tallerkenen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger.- Vakker, oval form. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 30 Cm Olive - Tallerkener Keramikk Olivengrønn - 14330

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 30 Cm Olive - Tallerkener Keramikk Olivengrønn - 14330
  Tallerkenen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger.- Vakker, oval form. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 23 Cm Olive - Tallerkener Keramikk Olivengrønn - 14363

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 23 Cm Olive - Tallerkener Keramikk Olivengrønn - 14363
  Tallerkenen fra Heirol har en klassisk form med en organisk, håndlaget følelse med et sofistikert uttrykk. Den er laget av miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering i forskjellige farger å velge mellom. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Kombiner ulike modeller og farger for å skape din egen fine blanding. Om tallerkenen fra Heirol- Denne tallerkenen er en del av serien Nosse Ceramics Smooth fra Heirol.- Finnes i forskjellige farger.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 19 Cm - Serveringsskåler Keramikk Beige - 14518

  Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 19 Cm - Serveringsskåler Keramikk Beige - 14518
  Skålen fra Heirol har en tidløs, japansk look med en kontrasterende finish med en myk, jordnær farge. Den har et håndlaget design i miljøvennlig keramikk med resirkulert glasering. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skålen fra Heirol- Denne skålen er en del av serien Nosse Ceramics Edge fra Heirol.- Håndlaget design.- Miljøvennlig materiale.- Myk, jordnær farge.- Kombineres nydelig med andre produkter fra samme kolleksjon.- Skålen finnes i forskjellige størrelser. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Mugge 1 L Olive - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Olivengrønn - 14310

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Mugge 1 L Olive - Vannkarafler & Vannkanner Keramikk Olivengrønn - 14310
  Muggen fra Heirol er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Den har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om muggen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 27 Cm Olive - Tallerkener Keramikk Olivengrønn - 14327

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 27 Cm Olive - Tallerkener Keramikk Olivengrønn - 14327
  Tallerkenen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 9 Cm Olive - Serveringsskåler Keramikk Olivengrønn - 14309

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 9 Cm Olive - Serveringsskåler Keramikk Olivengrønn - 14309
  Skålen fra Heirol har et håndlaget design med organiske, enkle linjer med en moderne look og klassisk håndverk. Den er laget av gjenbrukbar keramikk med resirkulert glasering med et allsidig utseende perfekt for å matche med ulike stiler. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om skålen fra Heirol- Fra kolleksjonen Nosse Ceramics Svelte.- Laget av keramikk.- Resirkulert glasering.- Unikt, håndlaget design.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Dette produktet tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.