House Doctor

House Doctor er et dansk merke som selger boliginnredning og møbler. Produktene deres er kjent for enkelhet og tidløs design, og katalogen inkluderer et bredt spekter av produkter, inkludert møbler, tekstiler, belysning, kjøkkenutstyr og interiørdetaljer.

Selskapet ble stiftet i 2002 og hadde da en liten designbutikk i Ikast. I dag har de en sterk posisjon på det danske markedet så vel som internasjonalt. Vi har valgt ut House Doctors glass- og porselensartikler som vi kan få tak i her i Norge.

Glass og porselen fra House Doctor

 • House Doctor Rustic Tallerken Ø27,5 Cm Grå / Blå - Tallerkener Keramikk Gråblå - 206260800

  House Doctor Rustic Tallerken Ø27,5 Cm Grå / Blå - Tallerkener Keramikk Gråblå - 206260800
  Tallerkenen fra House Doctor har et håndlaget design i keramikk med en rustikk look og vakker glasering som smelter harmonisk inn i omgivelsene. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. En perfekt detalj til dekket bord. Om tallerkenen fra House Doctor- Denne tallerkenen er en del av serien Rustic fra House Doctor.- Håndlaget design.- Rustikk look.- Vakker glasering.- Tallerkenen passer godt i et kjøkken.- Diameter: 275 mm.- Høyde: 28 mm.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Lake Mugg - Kaffekopper Stengods Grå - 206260320

  House Doctor Lake Mugg - Kaffekopper Stengods Grå - 206260320
  En vakker kopp fra Lake-serien av House Doctor. Koppen har et rustikt og rått utseende med sin skjøre overflate og dempede farger. Materiale består av steintøy og har en glasert overflate. Kombiner med andre produkter fra Lake-serien. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Desserttallerken 16,5 Cm Svart / - Asjetter Stengods Brun - 206260203

  House Doctor Pion Desserttallerken 16,5 Cm Svart / - Asjetter Stengods Brun - 206260203
  Desserttallerkenen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt til ulike forretter og desserter. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om desserttallerkenen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 25 mm.- Diameter: 165 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for desserttallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Pastatallerken 25 Cm Hvit / - Pastatallerkener Stengods Grå - 206260106

  House Doctor Pion Pastatallerken 25 Cm Hvit / - Pastatallerkener Stengods Grå - 206260106
  Pastatallerkenen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt for servering av pasta. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om pastatallerkenen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 65 mm.- Diameter: 250 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Kaffekopp Hvit / - Kaffekopper Stengods Grå - 206260102

  House Doctor Pion Kaffekopp Hvit / - Kaffekopper Stengods Grå - 206260102
  Kaffekoppen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og et håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om kaffekoppen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Håndtak på siden.- Høyde: 90 mm.- Diameter: 90 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Krus 30 Cl Grå - Kaffekopper Keramikk - 206260820

  House Doctor Rustic Krus 30 Cl Grå - Kaffekopper Keramikk - 206260820
  Kruset fra House Doctor har et håndlaget design i keramikk med en rustikk look og blågrå glasering perfekt for varme drikker som kaffe og te. Det har et øre på siden for enkelt bruk. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om kruset fra House Doctor- Håndlaget design.- Rustikk look.- Blågrå glasering.- Øre på siden.- Kruset passer godt i et kjøkken.- Høyde: 90 mm.- Kapasitet: 30.0 cl.- Diameter: 90 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Nauji Skulptur - Skulpturer Aluminium Messing - 205850950

  House Doctor Nauji Skulptur - Skulpturer Aluminium Messing - 205850950
  Nauji fra House Doctor er en leken og annerledes måte å dekorere hjemmet ditt på. Skulpturen har et unikt design som garanterer oppmerksomheten til gjestene dine, uansett om du plasserer den på vinduskarmen eller på sidebordet. Den er laget av aluminium med en rå messingfinish. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Pastatallerken 25 Cm Svart / - Pastatallerkener Stengods Brun - 206260206

  House Doctor Pion Pastatallerken 25 Cm Svart / - Pastatallerkener Stengods Brun - 206260206
  Pastatallerkenen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt for servering av pasta. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om pastatallerkenen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 65 mm.- Diameter: 250 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for pastatallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Pastatallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Liss Termoskrus H14 Cm 2-pk Mørkegrå - Kaffekopper Stengods Mørk Grå - 206262510

  House Doctor Liss Termoskrus H14 Cm 2-pk Mørkegrå - Kaffekopper Stengods Mørk Grå - 206262510
  Termoskruset fra House Doctor er perfekt til spiserommet, kontoret eller møterommet og har et dobbeltvegget design i stentøy med en rustikk look perfekt for varme drikker som kaffe og te. Det har en forsiktig snevret form for utmerket grep. Velg mellom ulike farger. Om termoskruset fra House Doctor- Dette termoskruset er en del av serien Liss fra House Doctor.- Dobbeltvegget design.- Laget av stentøy.- Finnes i forskjellige farger.- Tilgjengelig i ulike størrelser.- Høyde: 140 mm.- Diameter: 90 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for termoskruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Liss Termoskrus H14 Cm 4-pk Lysegrå - Kaffekopper Stengods Lys Grå - 206262506

  House Doctor Liss Termoskrus H14 Cm 4-pk Lysegrå - Kaffekopper Stengods Lys Grå - 206262506
  Termoskruset fra House Doctor er perfekt til spiserommet, kontoret eller møterommet og har et dobbeltvegget design i stentøy med en rustikk look perfekt for varme drikker som kaffe og te. Det har en forsiktig snevret form for utmerket grep. Om termoskruset fra House Doctor- Dette termoskruset er en del av serien Liss fra House Doctor.- Dobbeltvegget design.- Laget av stentøy.- Finnes i forskjellige farger.- Tilgjengelig i ulike størrelser.- Høyde: 90 mm.- Diameter: 90 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for termoskruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Lake Lunsjtallerken 21,4 Cm - Tallerkener Stengods Grå - 206260324

  House Doctor Lake Lunsjtallerken 21,4 Cm - Tallerkener Stengods Grå - 206260324
  En vakker lunsjtallerkener fra serien Lake av House Doctor. Tallerkenen har et rustikt og røft utseende med sin spraglete finish og milde farger. Materialet består av stengods med en blank glasert finish. Kombiner gjerne med andre produkter fra Lake-sortimentet. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Suppetallerken 25 Cm Grå/blå - Dype tallerkener Keramikk Gråblå - 206260802

  House Doctor Rustic Suppetallerken 25 Cm Grå/blå - Dype tallerkener Keramikk Gråblå - 206260802
  Rustic suppetallerken fra House Doctor, en rustikk og solid tallerken. Laget av porselen, glasert i en varm grå nyanse. Rustic har en ujevn overflate som danner et vakkert mønster. Porselenet er laget for hånd, noe som betyr at hvert produkt i serien er unikt. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Asjett 20,5 Cm Grå - Asjetter Keramikk Gråblå - 206260801

  House Doctor Rustic Asjett 20,5 Cm Grå - Asjetter Keramikk Gråblå - 206260801
  Rustic asjett fra House Doctor. En rustikk og solid asjett laget av porselen, glasert i en varm grå nyanse. Asjetten har en ujevn overflate som danner et vakkert mønster. Porselenet er laget for hånd, hvilket betyr at hvert produkt i serien er unikt. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Lake Skål 13,3cm - Serveringsskåler Stengods Grå - 206260322

  House Doctor Lake Skål 13,3cm - Serveringsskåler Stengods Grå - 206260322
  En vakker skål fra Lake-serien av House Doctor. skåln har et rustikt og rått utseende med sin skjøre overflate og dempede farger. Materialet består av steintøy og har en glasert overflate. Kombiner med andre produkter fra Lake-serien. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Kaffekopp Svart / - Kaffekopper Stengods Brun - 206260202

  House Doctor Pion Kaffekopp Svart / - Kaffekopper Stengods Brun - 206260202
  Kaffekoppen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og et håndtak på siden perfekt for varme drikker som kaffe og te. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om kaffekoppen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Håndtak på siden.- Høyde: 90 mm.- Diameter: 90 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for kaffekoppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Serveringsskål 22 Cm / Hvit - Serveringsskåler Stengods Grå - 206260120

  House Doctor Pion Serveringsskål 22 Cm / Hvit - Serveringsskåler Stengods Grå - 206260120
  Serveringsskålen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om serveringsskålen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 70 mm.- Diameter: 220 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsskålen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Dyp Tallerken 19 Cm Svart / - Dype tallerkener Stengods Brun - 206260207

  House Doctor Pion Dyp Tallerken 19 Cm Svart / - Dype tallerkener Stengods Brun - 206260207
  Den dype tallerkenen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt til servering av både middag og frokost. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om den dype tallerkenen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 40 mm.- Diameter: 190 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for den dype tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Dype tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Mugge Grey Blue 30 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Gråblå - 206260870

  House Doctor Rustic Mugge Grey Blue 30 Cl - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Gråblå - 206260870
  Muggen fra House Doctor har et rustikt design i stentøy med grey blue glasering perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike størrelser. For å få en hjemmekoselig følelse på kjøkkenet. Om muggen fra House Doctor- Denne muggen er en del av serien Rustic fra House Doctor.- Laget av stentøy.- Muggen finnes i forskjellige størrelser.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • House Doctor Pion pastatallerken, hvit/grå

  House Doctor Pion pastatallerken, hvit/grå
  Med riktig pastatallerken presenterer du matlagingen din på best måte og House Doctors Pion pastatallerken er den rette tallerkenen å gjøre det med. Den er både funksjonell og stilig og har i tillegg bred kant og perfekt ramme, slik at det skapes bal
 • House Doctor - Ville oppbevaringsglass 14,6 cm

  House Doctor - Ville oppbevaringsglass 14,6 cm
  Bruk oppbevaringsglasset, Ville 14,6 cm, med lokk for å holde snacks, nøtter og andre matvarer friske i lengere tid. Med sitt enkle og rene designsnitt holdes kjøkkeninnredningen lys, men likevel elegant når du stiller en rad glasskrukker på en hylle
 • House Doctor - Ville oppbevaringsglass 14,6 cm

  House Doctor - Ville oppbevaringsglass 14,6 cm
  Bruk oppbevaringsglasset, Ville 14,6 cm, med lokk for å holde snacks, nøtter og andre matvarer friske i lengere tid. Med sitt enkle og rene designsnitt holdes kjøkkeninnredningen lys, men likevel elegant når du stiller en rad glasskrukker på en hylle
 • House Doctor Tallerken Rustic Stengods 20,5 cm

  House Doctor Tallerken Rustic Stengods 20,5 cm
  Vakre håndlagde tallerkener fra danske House Doctor, små ulikheter kan forekomme.Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Diameter: 20,5 cm, h: 2,8 cm
 • House Doctor Dyp Tallerken Rustic Stengods 25 cm

  House Doctor Dyp Tallerken Rustic Stengods 25 cm
  Vakre håndlagde tallerkener fra danske House Doctor, små ulikheter kan forekomme.Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.  Diameter: 25 cm, h: 5 cm
 • House Doctor Aton Tallerken 21 cm

  House Doctor Aton Tallerken 21 cm
  Stilren tallerken fra House Doctor. Nydelig å servere forretter eller desserter på! Spesifikasoner: Skal ikke brukes i stekeovn eller mikro.  Skal ikke vaskes i oppvaskmaskin. 
 • House Doctor Lake Tallerken Grønn 21,4 cm

  House Doctor Lake Tallerken Grønn 21,4 cm
  Piff opp borddekkingen med denne naturinspirerte tallerkenen fra House Doctor og deres serie Lake. Tallerkenen blir en iøynefallende detalj på bordet, både til fest og hverdags.Spesifikasjoner:Mål: 21 (Ø) cm.Mikrobølgeovn: Nei.
 • House Doctor Sling Skulptur Svart - Skulpturer Steingods Sort - 203840015

  House Doctor Sling Skulptur Svart - Skulpturer Steingods Sort - 203840015
  Skulpturen fra House doctor har et rustikt design med en solid følelse. Skulpturen er laget av stengods med runde, myke linjer perfekte for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem. Den har en glasert tekstur med svarte flekker. Variasjon i utseende kan forekomme. Skulpturen passer godt i gangen og i stuen. Om skulpturen fra House doctor- Sling er verdsatt for formen og tonen.- Kombiner skulpturen med en telysholder fra House doctor. Vedlikeholdsinstruksjoner for skulpturen- Rengjøres med en tørr klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • House Doctor Santa Fe Vase 23x25 Cm - Vaser Steingods Greenish-gray - 203840045

  House Doctor Santa Fe Vase  23x25 Cm - Vaser Steingods Greenish-gray - 203840045
  Vasen fra House doctor har et elegant design i stengods med en glatt, organisk form. Vasen har en vakker, uttrykksfull look med en grønngrå farge perfekt for det moderne hjemmet. Den har en utsvinget kant på toppen. Om vasen fra House doctor- Fra kolleksjonen Santa Fe.- Kombiner vasen med en lysestake fra House doctor.- Variasjon i utseende kan forekomme. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Skål Ø14 Cm Grå / Blå - Serveringsskåler Keramikk Gråblå - 206260811

  House Doctor Rustic Skål Ø14 Cm Grå / Blå - Serveringsskåler Keramikk Gråblå - 206260811
  Skålen fra House Doctor har et håndlaget design i keramikk med en rustikk look og grey blue glasering. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. En perfekt detalj til dekket bord. Om skålen fra House Doctor- Denne skålen er en del av serien Rustic fra House Doctor.- Håndlaget design.- Rustikk look.- Grey blue glasering.- Skålen passer godt i et kjøkken.- Diameter: 140 mm.- Høyde: 45 mm.- Finnes i forskjellige farger. Vedlikeholdsinstruksjoner for skålen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • House Doctor Main Hvitvins 30 Cl - Vinglass Glass Klar - 209400301

  House Doctor Main Hvitvins 30 Cl - Vinglass Glass Klar - 209400301
  Hvitvinsglasset fra House Doctor har en klassisk form med en detaljert stilk og en stilren, klar farge. Vinglasset har et enkelt design med en kraftig uttrykk perfekt til både hverdag og fest. Om hvitvinsglasset fra House Doctor- Enkelt, kraftig design.- Fra kolleksjonen Main.- Variasjon i utseende kan forekomme. Vedlikeholdsinstruksjoner for hvitvinsglasset- Håndvask anbefales. Kjøp Vinglass og andre Glass hos Royal Design.
 • House Doctor Reena Vase 25 Cm - Vaser Aluminium Brunsvart - 203820440

  House Doctor Reena Vase 25 Cm - Vaser Aluminium Brunsvart - 203820440
  Vasen fra House Doctor er laget av aluminium med en mørkebrun farge og et elegant, håndlaget mønster. Den har en avrundet bunn med en innsnevret topp. På en stilig og elegant måte gir vasen liv til interiøret ved å vektlegge blomster og planter. Om vasen fra House Doctor- Vasen finnes i 2 forskjellige størrelser.- Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design.- Kombiner ulike størrelser for å skape din egen personlige stil. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Rengjøres med en tørr klut. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • House Doctor Juno Vase 15 Cm - Vaser Leire Hvit - 205420082

  House Doctor Juno Vase 15 Cm - Vaser Leire Hvit - 205420082
  Vasen fra House Doctor har et håndlaget design i leire for å gjøre hvert produkt unikt. Den har en organisk form med hvit, fin glasering og en naturlig følelse. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om vasen fra House Doctor- Vasen finnes i 3 forskjellige størrelser.- Finnes også som en brun vase.- Håndlaget design. Vedlikeholdsinstruksjoner for vasen- Rengjøres med en fuktig klut. Kjøp Vaser og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Eggeglass 4-pk / Hvit - Eggekopper Stengods Grå - 206260002

  House Doctor Pion Eggeglass 4-pk / Hvit - Eggekopper Stengods Grå - 206260002
  Eggeglasset fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker for en avslappet stil perfekte til frokostbordet. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om eggeglasset fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Høyde: 22 mm.- Diameter: 90 mm.- Antall i pakken: 4 Vedlikeholdsinstruksjoner for eggeglasset- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Eggekopper og andre Serveringstilbehør hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Middagstallerken 28,5 Cm Svart / - Tallerkener Stengods Brun - 206260205

  House Doctor Pion Middagstallerken 28,5 Cm Svart / - Tallerkener Stengods Brun - 206260205
  Middagstallerkenen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt til middagsfester. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om middagstallerkenen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 35 mm.- Diameter: 285 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for middagstallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Espressokopp / Grå - Espressokopper Stengods Hvit - 206260100

  House Doctor Pion Espressokopp / Grå - Espressokopper Stengods Hvit - 206260100
  Espressokoppen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og et håndtak på siden perfekt for espresso og gløgg. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om espressokoppen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Håndtak på siden.- Høyde: 55 mm.- Diameter: 60 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Tallerken 21,5 Cm Hvit / - Tallerkener Stengods Grå - 206260104

  House Doctor Pion Tallerken 21,5 Cm Hvit / - Tallerkener Stengods Grå - 206260104
  Tallerkenen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt til lunsjfester. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om tallerkenen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 30 mm.- Diameter: 215 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Tallerken 21,5 Cm Svart / - Tallerkener Stengods Brun - 206260204

  House Doctor Pion Tallerken 21,5 Cm Svart / - Tallerkener Stengods Brun - 206260204
  Tallerkenen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt til lunsjfester. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om tallerkenen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 30 mm.- Diameter: 215 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Espressokopp Svart / Brun - Espressokopper Stengods Sort - 206260200

  House Doctor Pion Espressokopp Svart / Brun - Espressokopper Stengods Sort - 206260200
  Espressokoppen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og et håndtak på siden perfekt for espresso og gløgg. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om espressokoppen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Håndtak på siden.- Høyde: 55 mm.- Diameter: 60 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for espressokoppen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Espressokopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Salatbolle 19,5 Cm Hvit / - Serveringsskåler Stengods Grå - 206260114

  House Doctor Pion Salatbolle 19,5 Cm Hvit / - Serveringsskåler Stengods Grå - 206260114
  Salatbollen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om salatbollen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 115 mm.- Diameter: 195 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for salatbollen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Salatbolle 19,5 Cm Svart / - Serveringsskåler Stengods Brun - 206260214

  House Doctor Pion Salatbolle 19,5 Cm Svart / - Serveringsskåler Stengods Brun - 206260214
  Salatbollen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt for å servere alt fra friske salater til grønnsaker og snacks. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om salatbollen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 115 mm.- Diameter: 195 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for salatbollen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsskåler og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Middagstallerken 28,5 Cm Hvit / - Tallerkener Stengods Grå - 206260105

  House Doctor Pion Middagstallerken 28,5 Cm Hvit / - Tallerkener Stengods Grå - 206260105
  Middagstallerkenen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøy med rustikke flekker og en rund form perfekt til middagsfester. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om middagstallerkenen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Laget av stentøy.- Rustikke flekker.- Rund form.- Høyde: 35 mm.- Diameter: 285 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for middagstallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Spouses Skulpturer 2 Deler Svart - Skulpturer Mangotre Sort - 262800003

  House Doctor Spouses Skulpturer 2 Deler Svart - Skulpturer Mangotre Sort - 262800003
  Skulpturene fra House Doctor har et håndlaget design i mangotre med en stilren look og en naturlig, mørk farge perfekt for å skape litt ekstra personlighet i ditt hjem. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skulpturene fra House Doctor- Håndlaget.- Laget av mangotre og marmor.- Perfekt som en dekorativ innredningsdetalj.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende.- Liten skulptur: D10 x W9 x H32 cm.- Stor skulptur: D10 x W9 x H35 cm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skulpturene- Rengjøres med en tørr klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • House Doctor Two Sitting Skulptur Svart - Skulpturer Marmor Sort - 262800005

  House Doctor Two Sitting Skulptur Svart - Skulpturer Marmor Sort - 262800005
  Skulpturen fra House Doctor har et håndlaget design i mangotre med en hvit, kontrasterende bunn i marmor perfekt som en dekorativ innredningsdetalj. Hver artikkel er unik på grunn av dens håndlagete design. Om skulpturen fra House Doctor- Håndlaget.- Laget av mangotre og marmor.- Perfekt som en dekorativ innredningsdetalj.- Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende.- Bredde: 90 mm.- Høyde: 350 mm.- Lengde: 90 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for skulpturen- Rengjøres med en tørr klut. Kjøp Skulpturer og andre Dekorasjon hos Royal Design.
 • House Doctor Liss Termoskrus H9 Cm 4-pk Mørkegrå - Kaffekopper Stengods Mørk Grå - 206262508

  House Doctor Liss Termoskrus H9 Cm 4-pk Mørkegrå - Kaffekopper Stengods Mørk Grå - 206262508
  Termoskruset fra House Doctor er perfekt til spiserommet, kontoret eller møterommet og har et dobbeltvegget design i stentøy med en rustikk look perfekt for varme drikker som kaffe og te. Det har en forsiktig snevret form for utmerket grep. Om termoskruset fra House Doctor- Dette termoskruset er en del av serien Liss fra House Doctor.- Dobbeltvegget design.- Laget av stentøy.- Finnes i forskjellige farger.- Tilgjengelig i ulike størrelser.- Høyde: 90 mm.- Diameter: 90 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for termoskruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Liss Termoskrus H14 Cm 2-pk Lysegrå - Kaffekopper Stengods Lys Grå - 206262507

  House Doctor Liss Termoskrus H14 Cm 2-pk Lysegrå - Kaffekopper Stengods Lys Grå - 206262507
  Termoskruset fra House Doctor er perfekt til spiserommet, kontoret eller møterommet og har et dobbeltvegget design i stentøy med en rustikk look perfekt for varme drikker som kaffe og te. Det har en forsiktig snevret form for utmerket grep. Velg mellom ulike farger. Om termoskruset fra House Doctor- Dette termoskruset er en del av serien Liss fra House Doctor.- Dobbeltvegget design.- Laget av stentøy.- Finnes i forskjellige farger.- Tilgjengelig i ulike størrelser.- Høyde: 140 mm.- Diameter: 90 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for termoskruset- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Kaffekopper og andre Kopper & Krus hos Royal Design.
 • House Doctor Lake Serveringsfat Ø30 Cm - Serveringsfat Stengods Grønn - 206260318

  House Doctor Lake Serveringsfat Ø30 Cm - Serveringsfat Stengods Grønn - 206260318
  Serveringsfatet fra House Doctor har et tidløst design i stentøy med en rustikk følelse perfekt for å live opp borddekkingen. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om serveringsfatet fra House Doctor- Dette serveringsfatet er en del av serien Lake fra House Doctor.- Bohemsk design.- Laget av stentøy.- Finnes også som en matchende skål.- Finnes i forskjellige farger.- Diameter: 300 mm.- Høyde: 40 mm. Vedlikeholdsinstruksjoner for serveringsfatet- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Mugge Grey Blue 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Gråblå - 206260871

  House Doctor Rustic Mugge Grey Blue 1 L - Vannkarafler & Vannkanner Stengods Gråblå - 206260871
  Muggen fra House Doctor har et rustikt design i stentøy med grey blue glasering perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Velg mellom ulike størrelser. For å få en hjemmekoselig følelse på kjøkkenet. Om muggen fra House Doctor- Denne muggen er en del av serien Rustic fra House Doctor.- Laget av stentøy.- Muggen finnes i forskjellige størrelser.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for muggen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Vannkarafler & Vannkanner og andre Vann, Kaffe & Te hos Royal Design.
 • House Doctor Cara Frokosttallerken Ø21 Cm Kamel - Tallerkener Stengods Camel - 205421102

  House Doctor Cara Frokosttallerken Ø21 Cm Kamel - Tallerkener Stengods Camel - 205421102
  Frokosttallerkenen fra House Doctor har et minimalistisk design i stentøy med en rustikk følelse og en jordnær farge perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om frokosttallerkenen fra House Doctor- Denne frokosttallerkenen er en del av serien Cara fra House Doctor.- Kombiner frokosttallerkenen med et Cara krus fra House Doctor.- Minimalistisk design.- Laget av stentøy.- Diameter: 210 mm.- Høyde: 25 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for frokosttallerkenen- Tåler mikrobølgeovn.- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Rustic Middagstallerken Ø27,5 Cm Mørkegrå Melange - Tallerkener Stengods Mørk Grå - 206262500

  House Doctor Rustic Middagstallerken Ø27,5 Cm Mørkegrå Melange - Tallerkener Stengods Mørk Grå - 206262500
  Middagstallerkenen fra House Doctor har et rustikt design i stentøy med en mørk farge og små prikker for å legge en ekstra dimensjon til designet. Miks og match med andre deler av kolleksjonen for å skape den perfekte kombinasjonen. Om middagstallerkenen fra House Doctor- Denne middagstallerkenen er en del av serien Rustic fra House Doctor.- Rustikt design.- Laget av stentøy.- Mørk, elegant farge.- Høyde: 25 mm.- Diameter: 275 mm.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for middagstallerkenen- Tåler oppvaskmaskin.- Tåler mikrobølgeovn. Kjøp Tallerkener og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Perfo Lysestake L - Lyslykter Stål Kobber - 205850930

  House Doctor Perfo Lysestake L - Lyslykter Stål Kobber - 205850930
  Perfo lyslykt har en perforert overflate som slipper ut lys og skaper et vakkert og unikt skinn i rommet. Lyslykten fra House Doctor er laget av stål, med en finish i en varm tone av kobber. Lyslykten passer perfekt for te-lys. Farge og overflate kan avvike noe fra lykt til lykt. Perfo er en fin detalj i seg selv med sin varme kobberfarge, men blir ekstra fin sammen med andre lyslykter og lysestaker. Kjøp Lyslykter og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • House Doctor Pion espressokopp, hvit/grå

  House Doctor Pion espressokopp, hvit/grå
  Porselen fra House Doctors Pion-serie har et rustikk, nordisk utseende og finnes i flere dempede farger. Espressokoppen i hvit-grå design har et behagelig håndtak, med et godt grep og er perfekt som favorittkopp i hverdagen. Tåler vask i oppvaskmaski
 • House Doctor Pion eggekopper, hvit/grå, 4 stk

  House Doctor Pion eggekopper, hvit/grå, 4 stk
  Start dagen sakte og unn deg selv og familien din et bløtkokt egg til frokost. Her får du et sett med 4 eggeglass fra House Doctor og deres serie Pion. Det er diskrete og stilige eggeglass med nordisk, rustikk look som gir en avslappet følelse. Bruk
 • House Doctor Ira Lysestake Svart - Lysestaker Jern Sort - 206200300

  House Doctor Ira Lysestake Svart - Lysestaker Jern Sort - 206200300
  Lysestaken fra House Doctor har et håndlaget design i svart jern med en rå, industriell følelse. Den har fem lysholdere som gir et mykt og diffust lys. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet. Om lysestaken fra House Doctor- Håndlaget design.- Fem lysholdere.- Rå, industriell følelse.- Kombiner lysestaken med en Trivo lysestake fra House Doctor. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • House Doctor Blaze Lanterne Black Antique 27x50 Cm - Lysestaker Jern Sort - 203990705

  House Doctor Blaze Lanterne Black Antique 27x50 Cm - Lysestaker Jern Sort - 203990705
  Lanternen fra House Doctor har et stilrent, håndlaget design i jern med en svart farge og enkel, vinklet form som aldri går ut av stil. Lampen er laget av glass med en matt overflate på sidene. Kombiner ulike størrelser for å skape din egen personlige stil. Kun til innendørs bruk. Om lanternen fra House Doctor- Tidløst design.- Håndlaget.- Svart ramme i jern.- Laget av glass og matt overflate.- Lanternen finnes i forskjellige størrelser.- Laget i Kina Vedlikeholdsinstruksjoner for lanternen Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • House Doctor Rain Tallerken 2-pk 27 Cm - Asjetter Glass Grønn - 262681010

  House Doctor Rain Tallerken 2-pk 27 Cm - Asjetter Glass Grønn - 262681010
  Tallerkenen fra House Doctor er laget av glass med små, dekorative luftbobler som gjør hvert eksemplar unikt. Perfekt for å live opp borddekkingen. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om tallerkenen fra House Doctor- Laget av glass.- Velg mellom ulike farger og størrelser.- Fra kolleksjonen Rain.- Selges i en 2-pakning.- Kombiner tallerkenen med en annen produkt fra kolleksjonen fra House Doctor. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Rain Tallerken 2-pk 21,5 Cm - Asjetter Glass Aqua - 262680002

  House Doctor Rain Tallerken 2-pk 21,5 Cm - Asjetter Glass Aqua - 262680002
  Tallerkenen fra House Doctor er laget av glass med små, dekorative luftbobler som gjør hvert eksemplar unikt. Perfekt for å live opp borddekkingen. Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look. Om tallerkenen fra House Doctor- Laget av glass.- Velg mellom ulike farger og størrelser.- Fra kolleksjonen Rain.- Selges i en 2-pakning.- Kombiner tallerkenen med en annen produkt fra kolleksjonen fra House Doctor. Vedlikeholdsinstruksjoner for tallerkenen- Tåler oppvaskmaskin. Kjøp Asjetter og andre Tallerkener hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Serveringsfat /Sort - Serveringsfat Stengods Brun - 206260234

  House Doctor Pion Serveringsfat /Sort - Serveringsfat Stengods Brun - 206260234
  Serveringsfat fra House Doctor med rustikt, moderne design i glasert stentøy med en matt finish perfekt for hverdagsbruk, til frokost eller ettermiddagskaffe. Det har et praktisk håndtak på siden med en matchende tallerken. Serveringsfatet har et unikt, flekket mønster. Hver artikkel er unik og kan variere litt i utseende. Om serveringsfatet fra House Doctor- 19,6 x 30,9 cm- Laget av stentøy.- Finnes også som en kaffekopp. Kjøp Serveringsfat og andre Skåler & Serveringsfat hos Royal Design.
 • House Doctor Rando Lyslykte 13 Cm - Lysestaker Jern Antique Brown - 205850940

  House Doctor Rando Lyslykte 13 Cm - Lysestaker Jern Antique Brown - 205850940
  Lysestake fra House Doctor med et estetisk tiltalende design med et karakteristisk hullmønster som gir en subtil og dekorativ belysning. Produktet er vakkert i seg selv, men det er også fint å kombinere flere stykker i en klynge. Om lysestaken fra House Doctor- Laget av jern.- Dekorativt hullmønster. Kjøp Lysestaker og andre Lysestaker & Lyslykter hos Royal Design.
 • House Doctor - Pion mugge 32 cl svart/brun

  House Doctor - Pion mugge 32 cl svart/brun
  Liten mugge Pion 32 cl svart/brun fra House Doctor. Når du vil ordne en siste finish på bordet, bruk en flaske/mugge til melk, fløte eller olje. Det skaper det komplette utseendet du ønsker å skape fordi bordet er uten emballasje eller hva som måtte
 • House Doctor - Pion mugge 44 cl svart/brun

  House Doctor - Pion mugge 44 cl svart/brun
  Det lille ekstra kommer langt når det gjelder å dekke det helt riktige bordet. Med muggen Pion 44 cl svart/brun, kan du stille melk, juice eller dressing på bordet på en rustikk og stilig måte. House Doctor har designet den med en mørk, reaktiv glasu
 • House Doctor - Huri vase 20 cm klar

  House Doctor - Huri vase 20 cm klar
  Man kommer langt med en enkel design. Det er tilfellet med denne 20 cm høye glassvasen fra House Doctor, som heter Huri. Takket være overflaten som nesten ligner vannkrusninger, gir designet fra House Doctor en taktil følelse til innredningen i hjemm
 • House Doctor - Rain tallerken 21 cm 2 stk aqua

  House Doctor - Rain tallerken 21 cm 2 stk aqua
  Skap en lys og fargerik borddekking med disse to små tallerkenene fra House Doctor. Rain tallerken 21 cm aqua er laget av blågrønt glass, og om du tar en nærmere titt, vil du legge merke til de små luftboblene i glasset, noe som gir karakter til den
 • House Doctor - Pion mugge 32 cl grå/hvit

  House Doctor - Pion mugge 32 cl grå/hvit
  En liten porselensmugge, Pion 32 cl i grå/hvit, fra House Doctor. Ved å bruke en liten kanne til melk, fløte eller dressing får du en flott finish på borddekkingen. Det skaper et sammensatt utseende fordi bordet er uten emballasje og andre distrahere
 • House Doctor Cole termokanne 1 liter, grønn

  House Doctor Cole termokanne 1 liter, grønn
  Termokannen Cole fra House Doctor lar deg servere kaffen eller teen din med stil. Kannen rommer en liter og passer perfekt både til morgenkaffen, frokosten eller ettermiddagskaffen med vennene dine. Kannen har en stilfull design i rustfritt stål, til
 • House Doctor - Pleat kakefat 16 cm grå/brun

  House Doctor - Pleat kakefat 16 cm grå/brun
  Pleat kakefat 16 cm grå/brun, fra House Doctor. Unn deg selv eller gjestene et kakestykke servert på denne kaketallerkenen fra House Doctor. Den rilleformede designen kommer sammen med en matt ytterside og en blank innerside for å gi borddekkingen ri
 • House Doctor - Pleat kopp 10,5 cm grå/brun

  House Doctor - Pleat kopp 10,5 cm grå/brun
  Pleat kopp 10,5 cm grå/brun, fra House Doctor. En god kopp te fortjener det rette kruset. Dette designet fra House Doctor er like egnet for din faste kopp te om morgenen som til ettermiddagens te-pause. Den rilleformede designen kombineres med en mat
 • House Doctor - Pleat kopp 9 cm grå/brun

  House Doctor - Pleat kopp 9 cm grå/brun
  Pleat kopp 9 cm grå/brun, fra House Doctor. En god kopp kaffe fortjener det rette kruset. Dette designet fra House Doctor passer like godt til den daglige morgenkaffen som den faste ettermiddagspausen. Den rilleformede designen kommer sammen med en m
 • House Doctor - Nixi vase 22 cm amber

  House Doctor - Nixi vase 22 cm amber
  Nixi vase 22 cm amber fra House Doctor
 • House Doctor - Sana tallerkenstativ silver finish

  House Doctor - Sana tallerkenstativ silver finish
  Sana tallerkenstativ silver finish, fra House Doctor. Feeling good? Inviter gjestene dine på en deilig afternoon tea servert på dette tallerkenstativet fra House Doctor. I en 3-lags design skapes et klassisk preg på borddekkingen. Lag noen små smørbr
 • House Doctor - Sana tallerkenstativ silver finish

  House Doctor - Sana tallerkenstativ silver finish
  Sana tallerkenstativ silver finish, fra House Doctor. Dette 2-lags tallerkenstativet fra House Doctor er ideelt for en deilig afternoon tea eller til forskjellig konfekt. Sett din egen personlige vri på det klassiske designet med favoritt-tallerkenen
 • House Doctor - Sana tallerkenstativ silver finish

  House Doctor - Sana tallerkenstativ silver finish
  Sana tallerkenstativ silver finish, fra House Doctor. Feeling fancy? Inviter gjestene dine på en deilig afternoon tea servert på dette 2-lags tallerkenstativet. Du kan lett skape et klassisk design mer personlig ved å bruke dine favoritt-tallerkener.
 • House Doctor - Nixi vase 22 cm rosa

  House Doctor - Nixi vase 22 cm rosa
  Nixi vase 22 cm rosa, fra House Doctor. Lys opp enhver bukett med denne glassvasen fra House Doctor. Den håndlagde og munnblåste designen skaper et feminint, fint preg i hjemmet med sin form og lyserosa nyanse. Denne vasen er en fargeklatt uansett hv
 • House Doctor - Happ potte 30 cm off-white

  House Doctor - Happ potte 30 cm off-white
  Happ potte 30 cm off-white, fra House Doctor. Fullfør interiøret med den minste asymmetri. Denne krukken fra House Doctor kommer med en kruset finish i teksturen og en åpning som er litt ved siden av midten. Plasser en frodig, grønn plante i den og p
 • House Doctor - Happ potte 20 cm off-white

  House Doctor - Happ potte 20 cm off-white
  Happ potte 20 cm off-white, fra House Doctor. Nye detaljer i interiøret gjør en stor forskjell. Denne krukken fra House Doctor kommer med en kruset finish for tekstur og en åpning som er litt ved siden av midten. Ha i en frodig, grønn plante og plass
 • House Doctor - Grab lysestake 15 cm svart

  House Doctor - Grab lysestake 15 cm svart
  Grab lysestake 15 cm svart, fra House Doctor. Gi hjemmet ditt et vintage-uttrykk med denne svarte lysestaken fra House Doctor. Denne spesielle designen minner om en kammerstokk som kunne lyse opp på veien eller brukes til lesing på sengen før man fik
 • House Doctor - Stada lysestake antikk 52,5 cm messing

  House Doctor - Stada lysestake antikk 52,5 cm messing
  Stada lysestake antikk 52,5 cm messing, fra House Doctor. Skap en koselig stemning og suppler med litt dramatikk i innredningen med denne høye lysestaken fra House Doctor. En håndlaget look med messingfinish utstråler en uformell eleganse som passer
 • House Doctor - Stada lysestake antikk 42,5 cm messing

  House Doctor - Stada lysestake antikk 42,5 cm messing
  Stada lysestake antikk 42,5 cm messing, fra House Doctor. Skap en koselig atmosfære med denne lysestaken fra House Doctor. En håndlaget look med messingfinish utstråler en uformell eleganse som passer til enhver interiørstil og anledning. Sett den på
 • House Doctor - Stada lysestake antikk 29 cm messing

  House Doctor - Stada lysestake antikk 29 cm messing
  Stada lysestake antikk 29 cm messing, fra House Doctor. Denne lysestaken fra House Doctor skaper en koselig stemning uansett hvor du plasserer den. En håndlaget look med messingfinish utstråler en uformell eleganse som passer til enhver interiørstil
 • House Doctor - Sana tallerkenstativ silver finish

  House Doctor - Sana tallerkenstativ silver finish
  Sana tallerkenstativ silver finish, fra House Doctor. Feeling good? Inviter gjestene dine på en deilig afternoon tea servert på dette tallerkenstativet fra House Doctor. I en 3-lags design skapes et klassisk preg på borddekkingen. Lag noen små smørbr
 • House Doctor - Sana tallerkenstativ silver finish

  House Doctor - Sana tallerkenstativ silver finish
  Sana tallerkenstativ silver finish, fra House Doctor. Dette 2-lags tallerkenstativet fra House Doctor er ideelt for en deilig afternoon tea eller til forskjellig konfekt. Sett din egen personlige vri på det klassiske designet med favoritt-tallerkenen
 • House Doctor - Sana tallerkenstativ silver finish

  House Doctor - Sana tallerkenstativ silver finish
  Sana tallerkenstativ silver finish, fra House Doctor. Feeling fancy? Inviter gjestene dine på en deilig afternoon tea servert på dette 2-lags tallerkenstativet. Du kan lett skape et klassisk design mer personlig ved å bruke dine favoritt-tallerkener.
 • House Doctor - Sana tallerkenstativ antikk messingfarge

  House Doctor - Sana tallerkenstativ antikk messingfarge
  Sana tallerkenstativ antikk messingfarge, fra House Doctor. Feeling fancy? Inviter gjestene dine på en deilig afternoon tea servert på dette 3-lags tallerkenstativet fra House Doctor. Du kan lett sette ditt eget preg på det ved å supplere med dine fa
 • House Doctor - Sana tallerkenstativ antikk messingfarge

  House Doctor - Sana tallerkenstativ antikk messingfarge
  Sana tallerkenstativ antikk messingfarge, fra House Doctor. Feeling fancy? Inviter venner på en deilig afternoon tea servert på dette tallerkenstativet. 2-lags stativet fra House Doctor har et elegant design som enkelt kompletteres med dine favoritt-
 • House Doctor - Sana tallerkenstativ antikk messingfarge

  House Doctor - Sana tallerkenstativ antikk messingfarge
  Sana tallerkenstativ antikk messingfarge, fra House Doctor. Afternoon tea krever ekstra oppmerksomhet på detaljer. Dette 2-lags tallerkenstativet fra House Doctor kommer med i en gyllen look som gir eleganse til borddekkingen. Avslutt med favoritt-ta
 • House Doctor - Rustic tekopp grå/blå

  House Doctor - Rustic tekopp grå/blå
  Rustic tekopp grå/blå, fra House Doctor. Gjør te-pausen til et spesielt øyeblikk med denne tekoppen fra House Doctor. Steintøyet har fått en grå glasur som gjør det unikt og gir deg en allsidig kopp til enhver anledning. Fra hverdagspausen til venneb
 • House Doctor - Rustic tekopp mørkgrå

  House Doctor - Rustic tekopp mørkgrå
  Rustic tekopp mørkgrå, fra House Doctor. Gjør te-pausen til et spesielt øyeblikk med denne tekoppen fra House Doctor. Den har fått en mørkegrå glasur med prikker. Steintøyskoppen har fine detaljer slik at den skiller seg ut, og du kan servere te i un
 • House Doctor - Pleat pastatallerken 26 cm grå/brun

  House Doctor - Pleat pastatallerken 26 cm grå/brun
  Pleat pastatallerken 26 cm grå/brun, fra House Doctor. Denne pastatallerkenen fra House Doctor presenterer retten din på helt riktig måte. Delvis funksjonell, delvis stilig - den brede kanten fremhever retten og kontrasterer dybden på tallerkenen. Bo
 • House Doctor - Pleat asjett 22 cm grå/brun

  House Doctor - Pleat asjett 22 cm grå/brun
  Pleat asjett 22 cm grå/brun, fra House Doctor. Dekk bordet på en diskré, men elegant måte med denne lunsjtallerkenen fra House Doctor. Den rilleformede designen kommer sammen med en matt ytterside og en blank innerside for å gi bordet passe mengde st
 • House Doctor - Pleat eggeglass 4 stk grå/brun

  House Doctor - Pleat eggeglass 4 stk grå/brun
  Pleat eggeglass 4 stk grå/brun, fra House Doctor. Unn deg selv og familien et kokt egg på rolige morgener når du har god tid. Med dette settet med 4 eggekopper fra House Doctor får borddekkingen en uformell stil og fine detaljer gjennom et rillet des
 • House Doctor - Pleat tallerken 27 cm grå/brun

  House Doctor - Pleat tallerken 27 cm grå/brun
  Pleat tallerken 27 cm grå/brun, fra House Doctor. Dekk bordet på en diskré, men elegant måte med denne lunsjtallerkenen fra House Doctor. Den rilleformede designen kommer sammen med en matt ytterside og en blank innerside for å gi borddekkingen passe
 • House Doctor - Pleat kakefat 16 cm grå/brun

  House Doctor - Pleat kakefat 16 cm grå/brun
  Pleat kakefat 16 cm grå/brun, fra House Doctor. Unn deg selv eller gjestene et kakestykke servert på denne kaketallerkenen fra House Doctor. Den rilleformede designen kommer sammen med en matt ytterside og en blank innerside for å gi borddekkingen ri
 • House Doctor - Nixi vase 22 cm amber

  House Doctor - Nixi vase 22 cm amber
  Nixi vase 22 cm amber fra House Doctor
 • House Doctor - Nixi vase 22 cm rosa

  House Doctor - Nixi vase 22 cm rosa
  Nixi vase 22 cm rosa, fra House Doctor. Lys opp enhver bukett med denne glassvasen fra House Doctor. Den håndlagde og munnblåste designen skaper et feminint, fint preg i hjemmet med sin form og lyserosa nyanse. Denne vasen er en fargeklatt uansett hv
 • House Doctor - Happ potte 30 cm off-white

  House Doctor - Happ potte 30 cm off-white
  Happ potte 30 cm off-white, fra House Doctor. Fullfør interiøret med den minste asymmetri. Denne krukken fra House Doctor kommer med en kruset finish i teksturen og en åpning som er litt ved siden av midten. Plasser en frodig, grønn plante i den og p
 • House Doctor - Happ potte 20 cm off-white

  House Doctor - Happ potte 20 cm off-white
  Happ potte 20 cm off-white, fra House Doctor. Nye detaljer i interiøret gjør en stor forskjell. Denne krukken fra House Doctor kommer med en kruset finish for tekstur og en åpning som er litt ved siden av midten. Ha i en frodig, grønn plante og plass
 • House Doctor - Grab lysestake 15 cm svart

  House Doctor - Grab lysestake 15 cm svart
  Grab lysestake 15 cm svart, fra House Doctor. Gi hjemmet ditt et vintage-uttrykk med denne svarte lysestaken fra House Doctor. Denne spesielle designen minner om en kammerstokk som kunne lyse opp på veien eller brukes til lesing på sengen før man fik
 • House Doctor - Stada lysestake antikk 52,5 cm messing

  House Doctor - Stada lysestake antikk 52,5 cm messing
  Stada lysestake antikk 52,5 cm messing, fra House Doctor. Skap en koselig stemning og suppler med litt dramatikk i innredningen med denne høye lysestaken fra House Doctor. En håndlaget look med messingfinish utstråler en uformell eleganse som passer
 • House Doctor - Stada lysestake antikk 42,5 cm messing

  House Doctor - Stada lysestake antikk 42,5 cm messing
  Stada lysestake antikk 42,5 cm messing, fra House Doctor. Skap en koselig atmosfære med denne lysestaken fra House Doctor. En håndlaget look med messingfinish utstråler en uformell eleganse som passer til enhver interiørstil og anledning. Sett den på
 • House Doctor - Stada lysestake antikk 29 cm messing

  House Doctor - Stada lysestake antikk 29 cm messing
  Stada lysestake antikk 29 cm messing, fra House Doctor. Denne lysestaken fra House Doctor skaper en koselig stemning uansett hvor du plasserer den. En håndlaget look med messingfinish utstråler en uformell eleganse som passer til enhver interiørstil
 • House Doctor Dot vase 10 cm

  House Doctor Dot vase 10 cm
  House Doctor Dot vase 10 cm
 • House Doctor Dot vase 30 cm

  House Doctor Dot vase 30 cm
  House Doctor Dot vase 30 cm
 • House Doctor Rustic tallerken 27,5 cm

  House Doctor Rustic tallerken 27,5 cm
  House Doctor Rustic tallerken 27,5 cm
 • House Doctor Rustic tallerken 20,5 cm

  House Doctor Rustic tallerken 20,5 cm
  House Doctor Rustic tallerken 20,5 cm
 • House Doctor Rustic krus 30 cl Grå-blå

  House Doctor Rustic krus 30 cl Grå-blå
  House Doctor Rustic krus 30 cl Grå-blå
 • House Doctor Groove vase sort

  House Doctor Groove vase sort
  House Doctor Groove vase sort
 • House Doctor The Ring lysestake Betong

  House Doctor The Ring lysestake Betong
  House Doctor The Ring lysestake Betong
 • House Doctor Move lysestake messing

  House Doctor Move lysestake messing
  House Doctor Move lysestake messing
 • House Doctor Rustic eggeglass Ø10 cm Grå-blå

  House Doctor Rustic eggeglass Ø10 cm Grå-blå
  House Doctor Rustic eggeglass Ø10 cm Grå-blå
 • House Doctor Bubble vase 25 cm grå

  House Doctor Bubble vase 25 cm grå
  House Doctor Bubble vase 25 cm grå
 • House Doctor Bubble vase 35 cm grå

  House Doctor Bubble vase 35 cm grå
  House Doctor Bubble vase 35 cm grå
 • House Doctor Rustik vase betong 27 cm

  House Doctor Rustik vase betong 27 cm
  House Doctor Rustik vase betong 27 cm
 • House Doctor Rustik vase betong 47 cm

  House Doctor Rustik vase betong 47 cm
  House Doctor Rustik vase betong 47 cm
 • House Doctor Rustik krukke steingods h18 cm Ø19 cm

  House Doctor Rustik krukke steingods h18 cm Ø19 cm
  House Doctor Rustik krukke steingods h18 cm Ø19 cm
 • House Doctor Lake tallerken grå 15,2 cm

  House Doctor Lake tallerken grå 15,2 cm
  House Doctor Lake tallerken grå 15,2 cm
 • House Doctor Lake tallerken grå 21,4 cm

  House Doctor Lake tallerken grå 21,4 cm
  House Doctor Lake tallerken grå 21,4 cm
 • House Doctor Lake tallerken grå 27 cm

  House Doctor Lake tallerken grå 27 cm
  House Doctor Lake tallerken grå 27 cm
 • House Doctor Lake tallerken grønn 15,2 cm

  House Doctor Lake tallerken grønn 15,2 cm
  House Doctor Lake tallerken grønn 15,2 cm
 • House Doctor Lake tallerken grønn 21,4 cm

  House Doctor Lake tallerken grønn 21,4 cm
  House Doctor Lake tallerken grønn 21,4 cm
 • House Doctor Lake tallerken grønn 27 cm

  House Doctor Lake tallerken grønn 27 cm
  House Doctor Lake tallerken grønn 27 cm
 • House Doctor Rustic dyp tallerken Ø25 cm

  House Doctor Rustic dyp tallerken Ø25 cm
  House Doctor Rustic dyp tallerken Ø25 cm
 • House Doctor Nauji skulptur messing

  House Doctor Nauji skulptur messing
  House Doctor Nauji skulptur messing
 • House Doctor Vintage champagneglass klar

  House Doctor Vintage champagneglass klar
  House Doctor Vintage champagneglass klar
 • House Doctor Jang krukke svart med bein Ø15 cm 26 cm

  House Doctor Jang krukke svart med bein Ø15 cm 26 cm
  House Doctor Jang krukke svart med bein Ø15 cm 26 cm
 • House Doctor Jang krukke svart med bein Ø15 cm 18cm

  House Doctor Jang krukke svart med bein Ø15 cm 18cm
  House Doctor Jang krukke svart med bein Ø15 cm 18cm
 • House Doctor Vintage vannglass 6-stk. 6- stk.

  House Doctor Vintage vannglass 6-stk. 6- stk.
  House Doctor Vintage vannglass 6-stk. 6- stk.
 • House Doctor Anit lysestake antikk messing 7 cm

  House Doctor Anit lysestake antikk messing 7 cm
  House Doctor Anit lysestake antikk messing 7 cm
 • House Doctor Anit lysestake antikk messing 10 cm

  House Doctor Anit lysestake antikk messing 10 cm
  House Doctor Anit lysestake antikk messing 10 cm
 • House Doctor Anit lysestake antikk messing 12 cm

  House Doctor Anit lysestake antikk messing 12 cm
  House Doctor Anit lysestake antikk messing 12 cm
 • House Doctor Anit lysestake antikk messing 20 cm

  House Doctor Anit lysestake antikk messing 20 cm
  House Doctor Anit lysestake antikk messing 20 cm
 • House Doctor Flood vase Brun

  House Doctor Flood vase Brun
  House Doctor Flood vase Brun
 • House Doctor Layers lysestake 14 cm Svart

  House Doctor Layers lysestake 14 cm Svart
  House Doctor Layers lysestake 14 cm Svart
 • House Doctor Varios vase 19 cm Svart

  House Doctor Varios vase 19 cm Svart
  House Doctor Varios vase 19 cm Svart
 • House Doctor Nature vase 20 cm Sand

  House Doctor Nature vase 20 cm Sand
  House Doctor Nature vase 20 cm Sand
 • House Doctor Pion espressokopp 10 cl Grå-hvit

  House Doctor Pion espressokopp 10 cl Grå-hvit
  House Doctor Pion espressokopp 10 cl Grå-hvit
 • House Doctor Pion espressokopp 10 cl Svart-brun

  House Doctor Pion espressokopp 10 cl Svart-brun
  House Doctor Pion espressokopp 10 cl Svart-brun
 • House Doctor Berica espressokopp Beige

  House Doctor Berica espressokopp Beige
  House Doctor Berica espressokopp Beige
 • House Doctor Berica espressokopp Svart

  House Doctor Berica espressokopp Svart
  House Doctor Berica espressokopp Svart
 • House Doctor Pion karaffel 18 cm Grå-hvit

  House Doctor Pion karaffel 18 cm Grå-hvit
  House Doctor Pion karaffel 18 cm Grå-hvit
 • House Doctor Pion karaffel 18 cm Svart-brun

  House Doctor Pion karaffel 18 cm Svart-brun
  House Doctor Pion karaffel 18 cm Svart-brun
 • House Doctor Pion karaffel 12 cm Grå-hvit

  House Doctor Pion karaffel 12 cm Grå-hvit
  House Doctor Pion karaffel 12 cm Grå-hvit
 • House Doctor Pion karaffel 12 cm Svart-brun

  House Doctor Pion karaffel 12 cm Svart-brun
  House Doctor Pion karaffel 12 cm Svart-brun
 • House Doctor Pion tallerken Ø16,5 cm Grå-hvit

  House Doctor Pion tallerken Ø16,5 cm Grå-hvit
  House Doctor Pion tallerken Ø16,5 cm Grå-hvit
 • House Doctor Pion tallerken Ø16,5 cm Svart-brun

  House Doctor Pion tallerken Ø16,5 cm Svart-brun
  House Doctor Pion tallerken Ø16,5 cm Svart-brun
 • House Doctor Pion frokosttallerken Ø21,5 cm Grå-hvit

  House Doctor Pion frokosttallerken Ø21,5 cm Grå-hvit
  House Doctor Pion frokosttallerken Ø21,5 cm Grå-hvit
 • House Doctor Pion frokosttallerken Ø21,5 cm Svart-brun

  House Doctor Pion frokosttallerken Ø21,5 cm Svart-brun
  House Doctor Pion frokosttallerken Ø21,5 cm Svart-brun
 • House Doctor Pion tallerken Ø28,5 cm Grå-hvit

  House Doctor Pion tallerken Ø28,5 cm Grå-hvit
  House Doctor Pion tallerken Ø28,5 cm Grå-hvit
 • House Doctor Pion tallerken Ø28,5 cm Svart-brun

  House Doctor Pion tallerken Ø28,5 cm Svart-brun
  House Doctor Pion tallerken Ø28,5 cm Svart-brun
 • House Doctor Pion pastatallerken Ø25 cm Grå-hvit

  House Doctor Pion pastatallerken Ø25 cm Grå-hvit
  House Doctor Pion pastatallerken Ø25 cm Grå-hvit
 • House Doctor Pion pastatallerken Ø25 cm Svart-brun

  House Doctor Pion pastatallerken Ø25 cm Svart-brun
  House Doctor Pion pastatallerken Ø25 cm Svart-brun
 • House Doctor Oak tallerken 21,6 cm Grå-blå

  House Doctor Oak tallerken 21,6 cm Grå-blå
  House Doctor Oak tallerken 21,6 cm Grå-blå
 • House Doctor Ash tallerken 21,6 cm Grå-blå

  House Doctor Ash tallerken 21,6 cm Grå-blå
  House Doctor Ash tallerken 21,6 cm Grå-blå
 • House Doctor Chestnut tallerken 21,6 cm Grå-blå

  House Doctor Chestnut tallerken 21,6 cm Grå-blå
  House Doctor Chestnut tallerken 21,6 cm Grå-blå
 • House Doctor Suns tallerken Ø15,7 cm Mørkegrå

  House Doctor Suns tallerken Ø15,7 cm Mørkegrå
  House Doctor Suns tallerken Ø15,7 cm Mørkegrå
 • House Doctor Cole termoskanne 1,8 L Grønn

  House Doctor Cole termoskanne 1,8 L Grønn
  House Doctor Cole termoskanne 1,8 L Grønn
 • House Doctor Trivo lysestake 29 cm Svart

  House Doctor Trivo lysestake 29 cm Svart
  House Doctor Trivo lysestake 29 cm Svart
 • House Doctor Juno vase 19 cm Camel

  House Doctor Juno vase 19 cm Camel
  House Doctor Juno vase 19 cm Camel
 • House Doctor Trivo lysestake 41 cm Svart

  House Doctor Trivo lysestake 41 cm Svart
  House Doctor Trivo lysestake 41 cm Svart
 • House Doctor Cole termoskanne 1,8 L Svart

  House Doctor Cole termoskanne 1,8 L Svart
  House Doctor Cole termoskanne 1,8 L Svart
 • House Doctor Whai krukke Ø26 cm Sennepsgul

  House Doctor Whai krukke Ø26 cm Sennepsgul
  House Doctor Whai krukke Ø26 cm Sennepsgul
 • House Doctor Whai krukke Ø37 cm Sennepsgul

  House Doctor Whai krukke Ø37 cm Sennepsgul
  House Doctor Whai krukke Ø37 cm Sennepsgul
 • House Doctor Crys vinglass 23 cl Klar

  House Doctor Crys vinglass 23 cl Klar
  House Doctor Crys vinglass 23 cl Klar
 • House Doctor Art Deco vase 31 cm Brun

  House Doctor Art Deco vase 31 cm Brun
  House Doctor Art Deco vase 31 cm Brun
 • House Doctor Juno vase 15 cm Camel

  House Doctor Juno vase 15 cm Camel
  House Doctor Juno vase 15 cm Camel
 • House Doctor Trivo lysestake 18 cm Svart

  House Doctor Trivo lysestake 18 cm Svart
  House Doctor Trivo lysestake 18 cm Svart
 • House Doctor Ira lysestake 61 cm Svart

  House Doctor Ira lysestake 61 cm Svart
  House Doctor Ira lysestake 61 cm Svart
 • House Doctor Art Deco vase 31 cm Grønn

  House Doctor Art Deco vase 31 cm Grønn
  House Doctor Art Deco vase 31 cm Grønn
 • House Doctor Juno vase 22 cm Hvit

  House Doctor Juno vase 22 cm Hvit
  House Doctor Juno vase 22 cm Hvit
 • House Doctor Juno vase 15 cm Hvit

  House Doctor Juno vase 15 cm Hvit
  House Doctor Juno vase 15 cm Hvit
 • House Doctor Pion eggeglass 4-stk. Svart-brun

  House Doctor Pion eggeglass 4-stk. Svart-brun
  House Doctor Pion eggeglass 4-stk. Svart-brun
 • House Doctor Reena vase 38 cm Brun

  House Doctor Reena vase 38 cm Brun
  House Doctor Reena vase 38 cm Brun
 • House Doctor Reena vase 25 cm Brun

  House Doctor Reena vase 25 cm Brun
  House Doctor Reena vase 25 cm Brun
 • House Doctor Crys cocktailglass 33 cl Klar

  House Doctor Crys cocktailglass 33 cl Klar
  House Doctor Crys cocktailglass 33 cl Klar
 • House Doctor The Ring lysestake Daca

  House Doctor The Ring lysestake Daca
  House Doctor The Ring lysestake Daca
 • House Doctor Advent lysestake Ø40 cm Antikk messing

  House Doctor Advent lysestake Ø40 cm Antikk messing
  House Doctor Advent lysestake Ø40 cm Antikk messing
 • House Doctor Advent lysestake Ø40 cm Sort

  House Doctor Advent lysestake Ø40 cm Sort
  House Doctor Advent lysestake Ø40 cm Sort
 • House Doctor Ring lysestake Ø 50 cm Sort

  House Doctor Ring lysestake Ø 50 cm Sort
  House Doctor Ring lysestake Ø 50 cm Sort
 • House Doctor Foem blomsterkrukke Ø 25 cm Browned brass

  House Doctor Foem blomsterkrukke Ø 25 cm Browned brass
  House Doctor Foem blomsterkrukke Ø 25 cm Browned brass
 • House Doctor Foem blomsterkrukke Ø 20 cm Browned brass

  House Doctor Foem blomsterkrukke Ø 20 cm Browned brass
  House Doctor Foem blomsterkrukke Ø 20 cm Browned brass
 • House Doctor Pion serveringsfat 12 x 35 cm Hvit-grå

  House Doctor Pion serveringsfat 12 x 35 cm Hvit-grå
  House Doctor Pion serveringsfat 12 x 35 cm Hvit-grå
 • House Doctor Pion serveringsfat 19 x 38 cm Hvit-grå

  House Doctor Pion serveringsfat 19 x 38 cm Hvit-grå
  House Doctor Pion serveringsfat 19 x 38 cm Hvit-grå
 • House Doctor Crown lysestake Ø 13 cm Antikk messing

  House Doctor Crown lysestake Ø 13 cm Antikk messing
  House Doctor Crown lysestake Ø 13 cm Antikk messing
 • House Doctor Julian blomsterkrukke med fat Ø 22 cm Brun

  House Doctor Julian blomsterkrukke med fat Ø 22 cm Brun
  House Doctor Julian blomsterkrukke med fat Ø 22 cm Brun
 • House Doctor Rube krukke Ø 23 Grå

  House Doctor Rube krukke Ø 23 Grå
  House Doctor Rube krukke Ø 23 Grå
 • House Doctor Bubble vase 35 cm Klar

  House Doctor Bubble vase 35 cm Klar
  House Doctor Bubble vase 35 cm Klar
 • House Doctor Pion serveringsfat 12 x 35 cm Svart-brun

  House Doctor Pion serveringsfat 12 x 35 cm Svart-brun
  House Doctor Pion serveringsfat 12 x 35 cm Svart-brun
 • House Doctor Aran vase/flaske 31 cm Klar

  House Doctor Aran vase/flaske 31 cm Klar
  House Doctor Aran vase/flaske 31 cm Klar
 • House Doctor Aju vase 21 cm Grønn

  House Doctor Aju vase 21 cm Grønn
  House Doctor Aju vase 21 cm Grønn
 • House Doctor Bubble vase 15 cm Klar

  House Doctor Bubble vase 15 cm Klar
  House Doctor Bubble vase 15 cm Klar
 • House Doctor Pion serveringsfat Ø 36 cm Hvit-grå

  House Doctor Pion serveringsfat Ø 36 cm Hvit-grå
  House Doctor Pion serveringsfat Ø 36 cm Hvit-grå
 • House Doctor Rube krukke Ø 16 Grå

  House Doctor Rube krukke Ø 16 Grå
  House Doctor Rube krukke Ø 16 Grå
 • House Doctor Pion serveringsfat Ø 36 cm Svart-brun

  House Doctor Pion serveringsfat Ø 36 cm Svart-brun
  House Doctor Pion serveringsfat Ø 36 cm Svart-brun
 • House Doctor Crown lysestake Ø 13 cm Svart

  House Doctor Crown lysestake Ø 13 cm Svart
  House Doctor Crown lysestake Ø 13 cm Svart
 • House Doctor Pion serveringsfat 19 x 38 cm Svart-brun

  House Doctor Pion serveringsfat 19 x 38 cm Svart-brun
  House Doctor Pion serveringsfat 19 x 38 cm Svart-brun
 • House Doctor Julian blomsterkrukke med fat Ø 22 cm Beige

  House Doctor Julian blomsterkrukke med fat Ø 22 cm Beige
  House Doctor Julian blomsterkrukke med fat Ø 22 cm Beige
 • House Doctor Aju vase 17 cm Grønn

  House Doctor Aju vase 17 cm Grønn
  House Doctor Aju vase 17 cm Grønn
 • House Doctor Pion eggeglass 4-stk. Hvit-grå

  House Doctor Pion eggeglass 4-stk. Hvit-grå
  House Doctor Pion eggeglass 4-stk. Hvit-grå
 • House Doctor Lake serveringsfat Ø 30 cm Grønn

  House Doctor Lake serveringsfat Ø 30 cm Grønn
  House Doctor Lake serveringsfat Ø 30 cm Grønn
 • House Doctor Rustic kanne 1 L Grå-blå

  House Doctor Rustic kanne 1 L Grå-blå
  House Doctor Rustic kanne 1 L Grå-blå
 • House Doctor Rich kanne 1,25 l Klar

  House Doctor Rich kanne 1,25 l Klar
  House Doctor Rich kanne 1,25 l Klar
 • House Doctor Rustic kanne 30 cl Grå-blå

  House Doctor Rustic kanne 30 cl Grå-blå
  House Doctor Rustic kanne 30 cl Grå-blå
 • House Doctor Cara asjett Ø 21 cm Camel

  House Doctor Cara asjett Ø 21 cm Camel
  House Doctor Cara asjett Ø 21 cm Camel
Andre varemerker